K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA"

Transcriptie

1 K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 4 DECEMBER :30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 12:30 uur Vergadering LP-LKSCC. ZONDAG 6 DECEMBER 2015 Tweede Adventzondag uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 8 DECEMBER uur Cursus Gymnastiek. WOENSDAG 9 DECEMBER 2015 Kerstbomen en Kerststal worden geplaatst. 09:00 uur Vertrek busreis Kerstmarkt Essen. 20:00 uur Terugkomst busreis Kerstmarkt Essen. DONDERDAG 10 DECEMBER :00 uur Bestuursvergadering TPN-West. 19:00 uur Repetitie van het K.S.C.C. zangkoor. VRIJDAG 11 DECEMBER :00 uur Alg. Ledenvergadering CBRB in Ridderkerk. 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 13 DECEMBER 2015 Derde Adventzondag uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. MAANDAG 14 DECEMBER uur Vergadering staf K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 15 DECEMBER uur Cursus Gymnastiek. 12:30 uur Soos met Kerstbrunch. WOENSDAG 16 DECEMBER :30 uur Repetitie van de Waalkanters. 13:30 uur Bridgen. DONDERDAG 17 DECEMBER :30 uur Crea-Doe Kerststukjes maken. 15:00 uur Verzorgen Kerstbulletin :00 uur Repetitie van het K.S.C.C. zangkoor. VRIJDAG 18 DECEMBER :30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 14:00 uur Kerststukjes maken voor de KSCC Kerstmarkt. Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens!

2 NAMENS DE STAF Bulletin nummer 25 - jaargang 43 Gelukkig, tot op heden is niemand door zwarte Piet in de zak gestopt. U begrijpt dat dit een hele opluchting is, ja, want je maak je soms toch wat zorgen, alhoewel daar geen reden voor is. De sint kijkt alleen maar naar wat goed gegaan is. Hij en zijn pietenbazen, zijn secretaresse en assistent gaven daar in de afgelopen dagen duidelijk blijk van. De sint had het centrum natuurlijk van te voren bezocht: de kadootjes die bij de schouw in de schoenen lagen waren er een bewijs van. In de heilige Mis zondagmorgen jl. werd het sinterklaasfeest al een beetje voorbereid. De sint lag boven te rusten in de speciaal hiervoor ingerichte sinterklaaskamer. Hij had zijn tabberd, zijn mantel en mijter beneden in de kapel gehangen. Hij zal s-avonds zijn brevier nog wel hebben gebeden. Terwijl de sint boven sliep mochten enkele kinderen zijn mantel omdoen en ja. zijn mijter opzetten. Dat was een leuk gezicht. Alles moest wel in stilte gebeuren. Gelukkig heeft de sint, maar ook zijn pieterbazen niets gemerkt. Ondanks de regen was de ontvangst zeer feestelijk, vooral de paraplu die als een pepernotenvanger openwaaide. De service van de medewerkers van Rijkswaterstaat was natuurlijk weer klasse. Zij weten om te gaan met deze oude man en zijn helpers. Er was een heel leuk en goed programma opgezet: puzzelstukjes, letters zoeken en liedjes zingen. Maar het leukste was toch dat de kinderen bij de sint mochten komen. Een volwassene moest de sint uitproberen: of zijn knie wel sterk was: nou dat was ie. Martien begeleidde de liedjes die dit jaar nu voor het eerst op de wand werden geprojecteerd: geen boekjes meer, en gewoon lekker samen die oude vertrouwde liedjes zingen: een echt feest. De sint deelde zelf de kadootjes uit: nu, dat was wat voor de kinderen. Moe maar wel voldaan vertrok de sint nadat hij iedereen die meegewerkt, om zijn verjaardag zo goed te doen slagen, had bedankt te hebben.

3 Jaarvergadering van de Koninklijke BLN Schuttevaer vrijdag 27 november in Vianen. Terugkijkend kunnen we zeggen: het was een zeer goed voorbereide jaarvergadering, afgesloten met een jaardiner. De agenda van de besloten ledenvergadering was op zich al een vol programma. Aan het begin van de vergaderingen werden de overledenen herdacht o.a. Leni Broekmeulen en Jan Kruisinga. Financiën nemen veel tijd in beslag, en de benoeming van de 2 nieuwe penningmeesters: Carolien Speksnijders als 1 e en John Janssen als 2 de penningmeester. Ook de bekrachtiging van de 2 vice- voorzitters kwam aan bod, Eric Schulzen en Jan van Belzen. Henry Mooren die tijdelijke het werk van de overleden Jan Kruisinga heeft gedaan werd extra bedankt voor zijn accurate inzet. De directeur Hester Duursema gaf een uitvoerig verslag van wat gedaan is, maar ook een blik op de toekomst. Hopelijk zullen deze sheets in het Magazine gepubliceerd worden. Wij kunnen dan zelf ook de vinger aan de pols houden. Na de pauze was er een symposium onder de naam: Uiteraard; Binnenvaart!. Er werd interactief aan deelgenomen. De ICT bood de gelegenheid om via de smartphone te stemmen. Vanuit een panel werden stellingen die op het scherm zichtbaar waren door de panelleden ingeleid, waarop de zaal kon reageren, maar ook mensen die onderweg waren. Dit werkte. Grote verrassingen waren er niet, maar de discussie zet de mensen aan om te denken aan en over hun eigen toekomst. Binnenvaart zonder vlag is geen binnenvaart, dus werden er 2 ontwerpen getoond waarvoor gestemd mocht worden: een blauwe of oranje achtergrond van het logo: Koninklijke BLN Schuttevaer. Zelf heb ik gekozen voor blauw, maar deze kleur haalde het niet, dus werd het oranje. Prima. Met een gemoedelijke receptie werd de jaarvergadering voor een aantal mensen afgesloten. De meeste deelnemers namen deel aan een bijzonder en zeer smakelijk buffet: goed om na te praten en de banden onder elkaar te versterken.

4 Namens het KSCC en het pastoraat is een dankmail uitgegaan naar bestuur en medewerkers van de Koninklijke BLN Schuttevaer. Mede door hun geweldige inzet is het een fantastische jaarvergadering geworden. Jaarvergadering CBRB Op 11 december houdt de CBRB haar jaarvergadering in het van der Valk motel in Barendrecht. Ook deze vergadering biedt ons de gelegenheid elkaar te ontmoeten, maar ook om het KSCC en het pastoraat te profileren. Maandag jl. vergaderde het bestuur van het regionale KSCC en parochielokatie Nijmegen en vrijdag 4 december komt het landelijk bestuur bij elkaar. In deze vergaderingen gaat het over de toekomst van ons werk. Er wordt gesproken over activiteiten, agenda etc. Ook heeft het agendapunt financiën een prominente plaats. Dat moet wel. Blij zijn we met elke gift, elke gave die wij immaterieel of materieel mogen ontvangen, en met de geweldige inbreng van de vrijwilligers. Maar er zijn zaken die gewoon betaald moeten worden. Dus een goed beleid en uitvoering zijn belangrijk. Busreisje naar Kerstmarkt in Essen Aanstaande woensdag vertrekt een grote groep naar de kerstmarkt in Essen. De thuisblijvers zorgen dat de kerstboom buiten, geschonken en gebracht door de firma de Beijer, opgetuigd en geplaatst wordt. En ik ga er vanuit dat na gedane arbeid weer een lekker bakje erwtensoep met roggenbrood en spek klaar zal staan, klaargemaakt in het culinaire programma van Sander en Lisette. Ook zal in de komende periode de kerststal - een bijna vijfsterren hotel voor het Kerstkind - opgezet worden en een begin gemaakt worden met het ophangen van de buiten-led verlichting: allemaal in voorbereiding op de kersttijd. Maar we zijn ook in de Adventstijd: Een goede geestelijke voorbereiding verhoogt het kerstfeest.

5 Voor uw agenda: Vrijdag 25 december: uur Feestelijke viering in de circustent van de familie Freiwald op de Goffertwei. Geen heilige Mis aan boord van het KSCC Schipperscentrum Zaterdag 26 december: uur Heilige Mis aan boord Zondag 27 december: geen heilige Mis aan boord. In de Kerstspecial vindt u een heel uitvoerig programma. Ook op de website vindt u alle informatie: Van harte een goed weekend. B.E.M. van Welzenes sdb Landelijk aalmoezenier / Directeur KSCC ONZE JARIGEN 4-12 Mieke Buil-Bosman; Marina Willemsen; Claudia v Megen Miranda Gerrits; mevr. Hettie Seuren Jesper Peters Wim Buil, m/s "Franciscus"; Loes Tonissen Mevr. Floor Huibers Mevr. Thea van Megen-van der Berg; Nuria van Oyen; Richard van Meegen v/h Pasari ; Hans Peter de Vries; Bernard Tonissen; Amber de Bont Maik Janssen; Nelly Bosman-Wennekes; Linus Berkers Max van Meegen Geertje de Bont-Robben; Huub Keuvelaar, v/h Adato ; dhr. Theo Heijmen; Isabel Geerts Hans-Peter van Megen; Zjarri Stadhouders Mevr. Keuvelaar; Monique Huibers Dhr. Han de Beyer; Tamara Diks Jos de Jong Rina Peters-Colmbijn Han van Angelen; Theo Nuy; Linda Zijlmans, mvs Esti ; Lenie Arntz; mevr. Jo Heijmen-Arntz v/h Hermina.

6 KERSTSTUKJES MAKEN VOOR DE KSCC KERSTMARKT Kerststukjes maken voor de K.S.C.C. Nijmegen Kerstmarkt. Iedereen is van harte welkom op vrijdag 18 december 2015 vanaf ± 14:00 uur aan boord van ons KSCC Schipperscentrum Nijmegen om zijn/haar groene vingers te activeren voor het maken van kerststukjes voor de K.S.C.C. Kerstmarkt 2015 op zondag 20 december KSCC KERSTMARKT ZONDAG 20 DECEMBER 2015 Op zondag 20 december 2015 wordt de traditionele KSCC kerstmarkt gehouden op ons K.S.C.C. SchippersCentrum. Men kan een tafel huren voor 5,00 euro. Voor het huren van de tafels kunt u bellen naar het K.S.C.C. en vragen naar Ria Lentjes, Tel De tafels worden leeg geleverd zodat men zelf de tafels kan aankleden en versieren. Indien nodig is er stroom aanwezig. Opbouw op zaterdag 19 december 2015 van tot uur en zondag 20 december van 9.00 uur tot uur. Tijdens de H. Mis wordt er niet opgebouwd en niets verkocht. De kerstmarkt begint rond uur (direct na de Mis) en duurt tot ongeveer uur. UW KERST- EN NIEUWJAARSWENSEN Ook dit jaar willen wij u weer de mogelijkheid bieden om uw kerst- en nieuwjaarswensen via het Kerstbulletin kenbaar te maken, want iemand vergeten kan heel vervelend zijn. Voor slechts 10,00 (voor het goede doel) is het mogelijk om uw wens kenbaar te maken, hetzij per mail p.vancleef@kscc.nl of telefonisch Opgave wensen kan tot uiterlijk maandag 14 december 2015.

7 K.S.C.C. Kerstmarkt Zondag 20 december 2015 Traditionele K.S.C.C. kerstmarkt gehouden op ons Schipperscentrum De K.S.C.C. Kerstmarkt begint rond uur (na de Heilige Mis) en duurt tot ongeveer uur Diverse kerstkraampjes Loterij met mooie prijzen Diverse drank- en etenswaren K.S.C.C. BUSREIS KERSTDAGTOCHT NAAR ESSEN Kerstdagtocht naar Essen op woensdag 9 december Vertrek: 9.00 uur vanaf K.S.C.C. Schipperscentrum Nijmegen. Het centrum is al vanaf 8:00 uur open. Terugreis: vertrek om ± uur uit Essen naar Nijmegen. Voor meer vragen kunt u Cora bellen:

8 SOOSMIDDAG IN MILLINGEN A/D RIJN De Millingse Schippers Vereniging St. Nicolaas organiseert op donderdag 17 december 2015 weer een soosmiddag. Vanaf uur tot uur is iedereen van harte welkom in café zaal De Kastanje, Heerbaan 119 te Millingen a/d Rijn. CREA-DOE KERSTSTUKJES Op donderdag 17 december 2015 is er om 13:30 uur een workshop Kerststukjes maken van de werkgroep Crea-Doe o.l.v. Yvonne Meering. Er kan gekozen worden uit twee verschillende Kerststukjes. 1. Vaas (wel eigen vaas meenemen, diameter niet groter dan 18 cm. i.v.m. de oase) 15,00 2. Kerstboom-tak (rood of wit) 17,00 De Kerstworkshop wordt gegeven onder het genot van een kopje koffie/thee en stuk overheerlijke appeltaart. Tevens is er voor iedere deelnemer een glaasje gluhwein. Opgave met voorkeur Kerststuk (en kleur kerstboom) t/m maandag 14 december via K.S.C.C of via Yvonne, voor meer informatie kunt u haar bellen: =================================================== Aanmeldingsstrook: Ja, ik doe mee met deze Kerst workshop, donderdag 17 december. Ik kies voor: Vaas (zelf meebrengen) / Kertboom-tak ( rood of wit) Naam:... Telefoon:.. Vaas (zelf een vaas meenemen) Kerstboom / tak

9 K.S.C.C. Soos met Kerstbrunch Dinsdag: 15 december 2015 K.S.C.C. Schipperscentrum De werkgroep Soos met. nodigt u allen uit om samen te genieten van een brunch in Kerstsfeer. Met een kerstverhaal en mooie Brabantse kerstliedjes komen we zeker in de kerststemming. U bent van harte welkom op dinsdag 15 december vanaf uur. Voor deze dag vragen wij een vrijwillige bijdrage. U bent allemaal van harte welkom!!!!!! Wilt U zich a.u.b. aanmelden vóór 14 december bij Ria Lentjes. Telefoon: Indien U geen vervoer hebt, laat het ons weten en wij zullen kijken hoe we u van dienst kunnen zijn. Werkgroep Soos met.. =================================================== Aanmeldingsstrook: JA, ik /wij kom(en) met personen 15 december naar de Soos met Kerstbrunch. Naam:... Adres: Postcode/woonplaats: Telefoon:..

10 WANDELNIEUWS Beste wandelvriendinnen en vrienden, Waar gaat dat heen? Het is een prachtig open vraag en opvallend was dat in een onderzoek naar het gedrag van fietsers in Nederland aan de hand van de aanwezige gps-apparatuur kon worden bepaald in welke landsdelen veel van de aangelegde infrastructuur gebruik werd gemaakt. De nadruk lag dan wel op het recreatieve gebruik van de fiets. Want zo we weten is een fiets een belangrijk vervoermiddel voor o.a. het woonwerkverkeer en voor het doen van boodschappen en bezoekjes aan voorzieningen in de eigen woonomgeving. Het is een kleine stap, letterlijk en figuurlijk, naar het gedrag van wandelaars. Dan kunnen we gevoeglijk uitgaan van het recreatieve deel, omdat dat het hoofddeel is. Van het uitlaten van de hond in de eigen woonwijk tot de tocht van dertig kilometer tussen twee stations zouden kunnen worden gemonitord. En zijn de voorzieningen daarvoor op orde. Hoe is het met de paden, met kruisingen van wegen en spoorlijnen en op welke afstanden is er een mogelijkheid om te rusten? Zijn er duidelijke wegaanduidingen en kan er een beroep worden gedaan op hulpdiensten bij eventuele ongevallen? Bij de aanleg, het onderhoud en de inpassing van de voorzieningen gaat het heel vaak ook om de vraag: waar willen we heen? Na Sinterklaasavond zijn er de komende twee weken in de regio Arnhem-Nijmegen de volgende wandeltochten: 6 december Winterserie in Grave wsv D.E.W. Escharen Keuze-afstanden: km Startplaats: Essinklaan 1, 5361 JT Grave Starttijd: uur uur t.alders@hetnet.nl 13 december 2 e tocht 36 e Winterwandelserie in Wijchen wsv Paschalis Keuze-afstanden: km Startplaats: Woeziksestraat 334, 6604 CC Wijchen Starttijd: uur uur www. Wsv-paschalis.eu info@wsv-paschalis.eu Op staan altijd evenementen op wandel-gebied, elders in het land. Hartelijke groet, Henry Mooren.

11 DANKBETUIGING Zoveel mooie woorden, Zoveel handen en armen om ons heen, Zoveel bloemen en kaarten, rond het ziek zijn en afscheid van Willie Sanders, hebben diepe indruk gemaakt. DANK JE WEL. We koesteren de herinneringen en ervaren de kracht om verder te gaan. Dinie, Karin, Jelle, Jeroen, Chantal en Nikki. VERHUISBERICHT STEPHAN en MARJAN EMONS-BONINK zijn verhuisd van: Van Damstraat 11 te Gaanderen naar: Bladkoninkje 6, 5831 NE BOXMEER. VAKANTIEGROETEN ONTVINGEN WIJ: Uit Playa Fañabé, Tenerife van: Huub en Yvonne Keuvelaar. Uit Costa Del Sol van: Jan, Willy en Riek. GEZOCHT!!!!! We zijn op zoek naar muzikale kinderen die een instrument bespelen en willen meespelen (of meezingen) tijdens de KinderKerstviering/Herdertjesmis op donderdag 24 december om 18:00 uur aan boord van ons K.S.C.C. Schipperscentrum. Blijf jezelf, er zijn al zoveel anderen!

12 Donderdag 24 december :00 uur Herdertjesviering voor en met de kinderen 21:30 uur Kerstnachtviering Vrijdag 25 december :30 uur 1 ste kerstdagviering in Circus Freiwald / Vrijland Goffertwei in Nijmegen Zaterdag 26 december :00 uur 2 de kerstdagviering Zondag 27 december 2015 Geen heilige Mis TOT ONZE GROTE DROEFHEID Op 19 november 2015 is dhr. KEES VAN DEURZEN overleden in de leeftijd van 88 jaar. Corr.adres: Torenstraat 48, BZ ROOSENDAAL. Op 1 december 2015 is mevr. ADOLFINA GERARDA FIEN- DERKSEN-VAN DER SCHOUW, weduwe van dhr. Gerardus Theodorus Derksen overleden in de leeftijd van 86 jaar. Corr.adres: Hartenweg 15, CL OOSTERBEEK. MISINTENTIES ZONDAG 6 DECEMBER 2015 Voor mevr. Adolfina Gerarda Fien- Derksen-van der Schouw, voor dhr. Kees Leeuwestein Marty, dhr. Nico van Welzenes, dhr. N. Verlaan m/s Francisca, overleden ouders R. Scheers, mw. J. Stensen-Wanders "Deo Gratias", voor dhr. Philip Dreis, Natascha Berkers-Vogels, mw. V. Steentjes-van Welzenes en voor overleden familieleden familie van Welzenes-Klarenaar, ouders van Bon-Leygraf en Hetty van Bon en dhr. H. Reijmers, ouders Bonink-Wanders v/h ms. Anthonius, ouders Lagarde-van Wichen en voor Femmy Lagarde, ouders Wanders-Booltink en voor overleden familieleden, ouders Leensen-Berendts en voor

13 Truus Leensen, dhr. J. Kersten en dhr. C. de Jong. MISINTENTIES ZONDAG 13 DECEMBER 2015 Voor dhr. P. Wanders, v/h ms. San Antonio, dhr. L. Buytendijk, dhr. E. Buil en overleden fam. Buil, voor mw. H. Bouhuis, ouders van Oijen-van Meegen, dhr. W. Heijmen "Hermina", Magda Sipkema, Rina Derksen, ouders Driessen-Verbeet, ouders van Steen-v.d. Wielen en voor dhr. Adri van Thiel, ouders de Bot-Neff. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! ONZE ZIEKEN * Cor. Driessen. DOORNENBURG, LANGEWEERDSTRAAT 63, 6686 CK. * Beppie Leensen-Scheers. WIJCHEN, GRAAFSEWEG 782, 6603 CR. * Dhr. Theo Centen. DUIVEN, PAARDENBLOEM 75, 6922 GE. * Mevr. Dien Hollemans-van Neijenhof. SCHIJNDEL, SALVIAHOF 29, 5482 PK. * Mevr. Wally Geutjes-Zingel. MILLINGEN A/D RIJN, ST. WILLIBRORDSTRAAT 1-B29, 6566 DD. ZIEKEN AAN BOORD / THUIS HERSTELLEND * Dhr. Frans Huibers. NIJMEGEN, OOSTKANAALDIJK 362, 6541 CD. * Dhr. Alex Sijbranda. DORDRECHT, PRATTENBURG 45, 3328 WC. * Dhr. Gerrit Rigter. NIJMEGEN, WAALBANDIJK 45, 6541 RM. IN HET VERPLEEG/VERZORGINGSHUIS * Mevr. Ria van Megen, Oranje Nassau Oord, Kamer 16. POSTADRES: POSTBUS 9002, 6870 GC RENKUM. * Mevr. Henny de Graauw-Mutsaers (kamer 21). TILBURG, VERPLEEGHUIS DAMAST, LEIJWEG 48, 5022 KA. * Dhr. Jan van Vliet, Kaleidoskoop (afd. WIJde Zorg). NIEUWKOOP, DE VERBINDING 2, 2421 EX. * Dhr. Colla van Thull (Afd. 2 kamer 230). WIJCHEN, LA VERNA, LEEMWEG 134, 6603 AM. * Mevr. Ineke Geutjes. MILSBEEK, POTTENBAKKER 36, 6596 GB. DENK AAN DE ZIEKE!!!!!!!!!!!!!! Als u bij een zieke op bezoek wilt gaan, neem dan eerst even contact op met de familie. De zieke kan even rust willen hebben!

14 ONZE ADVERTEERDERS

15

16 ONZE ADVERTEERDERS - Interrijn b.v. Scheepvaart- en Handelsonderneming Tel Voor al uw bevrachtingen en expeditiewerkzaamheden - Assurantiekantoor Beijer Tel verzekeringen, hypotheken, financieringen, pensioenen en sparen - Neptun bunkerbedrijf Nijmegen- Tel Er gaat een nieuwe wereld voor je open! - Scheepsbevrachtingskantoor Daanen Shipping & Logistics B.V. Tel Autena Marine b.v. Automatisering Telecommunicatie Navigatie, Tel Feest op het water! Partyschip Palladium: Aqua Riverline St. Nicolaas Stichting Meander, Tel Maak kennis met onze internaten. Vraag de folder aan en/of kom (met uw kind) op visite voor een informatieve rondleiding. - Reinplus Van Woerden Bunkerbedrijf Tel Fax Laan van Barcelona 800 te Dordrecht FKH accu s, St. Teunismolenweg 50d, 6534 AG NIJMEGEN, Tel Scheepsrep.bedrijf De Gerlien-van Tiem bv. Druten voor al uw stevendok-werkzaamheden tevens uw adres voor alle reparaties boven de waterlijn - Tel Lerta Techniek, John Janssen, Elektrotechniek voor binnenvaart, Tel , - info@lerta.nl. - Jan de Jong Onderhoud en reparatie Tel Sanitairinstallatie, Lasen konstruktiewerkzaamheden, centrale verwarming, onderhouden reparatie. - Peter Blom technische groothandel Tel Aandrijftechniek, V-snaren en schijven, Kettingwielen, gereedschappen - Roos Administraties, Tel , Voor uw gehele financiële administratie. - Keurslager Rob Keller, Waterstraat 201, 6541 TJ Nijmegen, Tel Steal-It B.V. information technology, netwerken en IT producten. Bernard Stenssen, -Tel De BedrijfsPoli, - Scheepvaartkeuringen (zee- en binnenvaart) en Rijbewijskeuringen, - Tel Kerkenbos BA Nijmegen.

UITNODIGING DONDERDAG 8 DECEMBER HUIZE ANTONIUS AAN DE NIEUWE BINNENWEG GC ROTTERDAM GULDEN MIS

UITNODIGING DONDERDAG 8 DECEMBER HUIZE ANTONIUS AAN DE NIEUWE BINNENWEG GC ROTTERDAM GULDEN MIS terug naar pagina 1 Christoffel Nieuws pagina 8 Christoffel Nieuws pagina 9 UITNODIGING DONDERDAG 8 DECEMBER HUIZE ANTONIUS AAN DE NIEUWE BINNENWEG 33 3014 GC ROTTERDAM De Rooms Katholieke kerk heeft prachtige

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 4 MAART 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 6 MAART 2016 11.00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. MAANDAG 7 MAART 2016 10.30 uur Vergadering

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 6 MAART 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 8 MAART 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 10 MAART 2015 10:00 uur Cursus

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 4-daagse KSCC 1976-2015

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 4-daagse KSCC 1976-2015 K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 4-daagse KSCC 1976-2015 VRIJDAG 17 JULI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 18 JULI 2015 Begin vakantieperiode K.S.C.C. ZONDAG 19 JULI 2015 10:30 uur Kermis-mis

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 10 JULI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 11 JULI 2015 15:00 uur Verjaardagsfeest van Ria Lentjes (65 jaar). ZONDAG 12 JULI 2015 10:30 uur Kermis-mis

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 23 OKTOBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 25 OKTOBER 2015 03:00 uur Wintertijd. Klok een uur terug zetten. 11:00 uur Eucharistieviering op het

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 28 AUGUSTUS 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 29 AUGUSTUS 2015 11:00 uur Doop van Dex de Rooij in Ridderkerk. 14:30 uur 100 jarig jubileum Stg.

Nadere informatie

Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens!

Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 20 NOVEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 22 NOVEMBER 2015 11.00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 14:00 uur Doop van Katja Prins.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! JUBILEUM:

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! JUBILEUM: K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 31 JULI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 2 AUGUSTUS 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 4 AUGUSTUS 2015 10:30 uur

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 5 FEBRUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 7 FEBRUARI 2016 Er is geen H. Mis op het K.S.C.C. Nijmegen. 11:00 uur Carnavalsmis SOCN Molenstraatskerk.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 11 SEPTEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 10:00 uur Opening Symposium / Doop blusboten. 20:30 uur Terugkomst schoolreisje uit Winterberg. ZONDAG 13

Nadere informatie

Jouw talenten: een bron van inspiratie REDDINGVEST REDT LEVENS K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

Jouw talenten: een bron van inspiratie REDDINGVEST REDT LEVENS K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA DONDERDAG 14 MEI 2015 HEMELVAARTSDAG 07:00 uur Dauwtrappen in de Hatertse Vennen. Aansluitend Heilige Mis in de buitenlucht van de Hatertse Vennen bij de Ruϊne en de lapjesboom.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 29 MEI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 10:45 uur Afscheidsdienst van Janus den Boer in Dordrecht. ZONDAG 31 MEI 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 8 JANUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 10 JANUARI 2016 11.00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 15:00 uur Nieuwjaarsreceptie Waeltoren.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! START AKTIVITEITEN:

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! START AKTIVITEITEN: K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 14 AUGUSTUS 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 16 AUGUSTUS 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 18 AUGUSTUS 2015 10:30

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 25 SEPTEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 27 SEPTEMBER 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. Camille Hofman komt vertellen

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 1 MEI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 3 MEI 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. MAANDAG 4 MEI 2015 NATIONALE HERDENKING.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 14 NOVEMBER 2014 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 16 NOVEMBER 2014 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 18 NOVEMBER 2014 10:00

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA DONDERDAG 2 APRIL 2015 14:30 uur Verzorgen KSCC informatiebulletin, jrg. 43. 19:00 uur Witte Donderdag viering m.m.v. het KSCC kerkkoor VRIJDAG 3 APRIL 2015 09:30 uur Bloemschikken

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 20 FEBRUARI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 21 FEBRUARI 2015 15:00 uur Doopfeest van Hans Lutjens. ZONDAG 22 FEBRUARI 2015 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 9 OKTOBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 10 OKTOBER 2015 11:30 uur Doop mts. Somtrans VI te Werkendam. ZONDAG 11 OKTOBER 2015 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 28 NOVEMBER 2014 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 19:30 uur Vrijwilligersavond voor genodigden. ZONDAG 30 NOVEMBER 2014 Eerste adventzondag 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 19 FEBRUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 20 FEBRUARI 2016 14:00 uur Doop van Djayda Brunselaar. ZONDAG 21 FEBRUARI 2016 11.00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 26 JUNI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 11:00 uur Fahrt der Senioren des Beueler Schiffer-Verein. ZONDAG 28 JUNI 2015 11:00 uur Kermis-mis in de autoscooter

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 12 JUNI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 14 JUNI 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 14:00 uur Communie Alysha Gühnen en

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Op weg naar Kerstmis!

Op weg naar Kerstmis! Op weg naar Kerstmis! De dagen worden serieus kort. We zitten midden in de advent, de aanloopperiode naar kerstmis. Komende zondag is het Gaudete (Verheugt u), de 3 e zondag van advent waar de kleur roze

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 20 MAART 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 22 MAART 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 12:00 uur Bespreking voorbereiding

Nadere informatie

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers,

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers, CBO Het Kompas Jol 38 8446 EZ Heerenveen www.hetkompas-meilan.nl S C H O O L J A A R 2 0 1 5-2 0 1 6 1 0 D E C E M B E R 2 0 1 5 Directeur: Bartele van der Veer Directeur.hetkompas@ cbo-meilan.nl TREFWOORD

Nadere informatie

13-07-2015: Ivy Rose Versluis. Dochter van Peter en Jaimy Versluis en zusje van Nova en Isa. Correspondentieadres: Schans 29, 4251 PW Werkendam.

13-07-2015: Ivy Rose Versluis. Dochter van Peter en Jaimy Versluis en zusje van Nova en Isa. Correspondentieadres: Schans 29, 4251 PW Werkendam. VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? GEBOREN: 01-06-2015: Giel Wilhelmus Andreas en Anna Eliza Maria. Giel en Anna zijn kinderen en broertje en zusje van John, Josje en Niels Janssen-Steeghs. Correspondentieadres:

Nadere informatie

Houtmarktbericht december 2013 1

Houtmarktbericht december 2013 1 Terwijl de afgelopen tijd de storm buiten raasde en de hagelstenen vielen is het in onze school lekker warm en behaaglijk en zijn we volop aan het werk over ons thema Feesten. Hoewel het 5 decemberfeest

Nadere informatie

Christoffel Nieuws. Nieuwsbrief voor Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap INSTALLEER NU ONZE HELPDESK-APP VOOR UW MOBIELTJE

Christoffel Nieuws. Nieuwsbrief voor Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap INSTALLEER NU ONZE HELPDESK-APP VOOR UW MOBIELTJE Nieuwsbrief voor Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap Christoffel Nieuws Nummer 16-24 november 2016 - Jaargang 1 Van de bestuurs- en directietafel Het Heilige Jaar is afgesloten, Zondag is de 1ste

Nadere informatie

Lampionnenoptocht Wateringse Veld

Lampionnenoptocht Wateringse Veld rk basisschool De Fontein Laan van Wateringse Veld 462 2548 CK Den Haag tel. 070 3965050 fax 070 3964577 e-mail: info@fontein.nl http://www.fontein.nl Jaargang 18, nummer 14, 12 december 2014 Lampionnenoptocht

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Hallo (Nummer 12, 05-12-2014)

Hallo (Nummer 12, 05-12-2014) Hallo (Nummer 12, 05-12-2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u o.a. informatie over: Terugblik Sinterklaasfeest Kerst op de Biezenkamp NXP adopteert de Biezenkamp Kampioenen op school

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Ma 03 Di 04 Wo 05 Week 49 Sinterklaasfeest! 08.20 uur ontvangst Sint en Pieten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN Na een lange zomer met zon en regen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Het is misschien een beetje gek maar onze nieuwsbrief lijkt een beetje op de zomer,

Nadere informatie

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL WEEKBRIEF DREEFSCHOOL Hoofdgebouw Dependance Dreef 20, Kleine Houtweg 24 2012 HS Haarlem 2012 DA Haarlem Tel. 023 5312912 Tel.023 7110456 www.dreefschool.nl info@dreefschool.nl directeur: Jan Vos van Marken

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mantelzorg Uitgave nr. 4 oktober 2012

Nieuwsbrief Mantelzorg Uitgave nr. 4 oktober 2012 Nieuwsbrief Mantelzorg Uitgave nr. 4 oktober 2012 Inhoud: Nieuws vanuit Steunpunt Mantelzorg Agenda oktober november - december Dag van de Mantelzorg 2012 Terugblik van het respijtweekend Nieuws vanuit

Nadere informatie

Liturgie voor de scholendienst 2015

Liturgie voor de scholendienst 2015 Liturgie voor de scholendienst 2015 Kerk van de Nazarener & Christelijke Basisschool De Vliet Klaaswaal Zondag 1 februari Thema: Bestaat God (eigenlijk wel)? Welkomstwoord Uitleg over de kerk Kinderopwekking

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

NV Amman nieuwsbrief mei 2013

NV Amman nieuwsbrief mei 2013 Van de voorzitter Beste mensen, We zitten vlak voor Koninginnedag als ik dit stukje schrijf..en het wordt wel een heel speciaal feest dit jaar. Op dinsdag worden dan ook een groot aantal mensen verwacht

Nadere informatie

Agenda Nieuws van directie

Agenda Nieuws van directie Agenda 15 december Ouderraad vergadering 17 december Kerstviering 18 december Alle kinderen om 12.00 uur vrij 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 4 januari Rondleiding voor nieuwe ouders 9.00-10.00

Nadere informatie

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop.

de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. Woordenlijst bij hoofdstuk 4 de aanbieding reclame, korting De appels zijn in de a Ze zijn vandaag extra goedkoop. alleen zonder andere mensen Hij is niet getrouwd. Hij woont helemaal a, zonder familie.

Nadere informatie

Koningin Beatrixschool

Koningin Beatrixschool Nieuwsbrief 38 3-7-2015 Koningin Beatrixschool De Vissersingel 1, 7942EA Meppel www.beatrixschoolmeppel.nl T: 0522-251716 Geachte ouder(s) verzorger(s) Wat een mooi jaar hebben we achter de rug! In deze

Nadere informatie

Goedemorgen Sinterklaas is een BandEvent productie. pagina 1 van 12

Goedemorgen Sinterklaas is een BandEvent productie. pagina 1 van 12 01 Goedemorgen Sinterklaas 2 02 De vriend van ieder kind 3 03 Taai taai 4 04 Zwarte Piet, kijk goed uit! 5 05 Vergeten 6 06 Lieve Sinterklaas 7 07 Go Go Amerigo 8 08 Kijk, Sinterklaas is aangekomen 9 09

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak.

Mocht u mij willen spreken loop dan gerust even langs of maak een afspraak. Nummer: 7 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Na een geweldig Sinterklaasfeest afgelopen dinsdag gaan we nu door naar de kerst. Nu zitten we eerst in een sneeuwstorm. Hopelijk komt

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSPRAAT VRIJWILLIGERSPRAAT DECLARATIE KILOMETERVERGOEDINGEN. Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg'

VRIJWILLIGERSPRAAT VRIJWILLIGERSPRAAT DECLARATIE KILOMETERVERGOEDINGEN. Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg' NIEUWSBRIEF 3 JULI 2011 Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg' Eikenlaan 34 9697 RW Blijham tel 0597-565500 www.blanckenborg.nl VRIJWILLIGERSPRAAT Clarie de Boer Vrijwilligerscoördinator clarie.deboer@blanckenborg.nl

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus 2018, Doorn De gezellige maand december staat alweer voor de deur. Zoals elk jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en leuke activiteiten voor de bewoners

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com 2009-2010 Nummer 5 Juf Lassche 292787/ juf Veenstra 038 4600725 henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com Bijbelverhalen en liedjes week 47 en 48: Maandag: klein klein kindje Dinsdag: Mozes wordt

Nadere informatie

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014

In dit nummer: NIEUWSBRIEF. Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 NIEUWSBRIEF Jaargang 13, nummer 22 nieuwsbrief: week 27 03-07-2014 In dit nummer: - De jarigen - Update nieuwbouw - Groepsindeling - Mededeling Erna - Bedankochtend hulpouders - Groep 1-2 - Juffendag groep

Nadere informatie

VOOR WIE LUIDDE DE KLOK?

VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? GEBOREN: 03-02-2015: Tobias Hendrikus Wilhelmus Janssen. Zoontje van Jan- Paul en Nicole Janssen. Correspondentieadres: Burg. Reijmerstraat 10, 6566 XN Millingen a/d Rijn. 06-04-2015:

Nadere informatie

Extra Flessenpost De Branding, nummer 9, 22 december 2017

Extra Flessenpost De Branding, nummer 9, 22 december 2017 Extra Flessenpost De Branding, nummer 9, 22 december 2017 De volgende kinderen zijn de komende twee weken jarig! Alvast een heel fijne dag gewenst! Datum Naam 31 december Indy Caffin, groep 5 1 januari

Nadere informatie

Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte!

Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte! Van enkele blikvangers van de voorbije week breng ik jullie graag op de hoogte! 1 begint meer en meer op een echte te lijken! Lange grijze haren worden eraan toegevoegd doordat we de eerder gescheurde

Nadere informatie

Han Brinkhof en Jos Plum

Han Brinkhof en Jos Plum Liturgische agenda Heilig Hart kerk Maarssen 30 Juni 2018 tot 31 Aug 2018 1 juli 2018 13e Zondag door het jaar Koor: Woord- en Communieviering Pastor J. van Os Gemengd koor Han Brinkhof en Jos Plum Misintenties:

Nadere informatie

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel

CC-tje WEEK 37-2013 AGENDA. Personeel CC-tje WEEK 37-2013 Vorige week donderdag is onder grote belangstelling van familie, vrienden, collega s, ouders en kinderen onze meester Ed gecremeerd. De nabestaanden hebben laten weten enorm veel steun

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Week 47 Vrijdag 21 november 2008. J.H. Donnerschool Lokatie Hilversum. Berichten van: Ineke

NIEUWSBRIEF. Week 47 Vrijdag 21 november 2008. J.H. Donnerschool Lokatie Hilversum. Berichten van: Ineke J.H. Donnerschool Lokatie Hilversum Week 47 Vrijdag 21 november 2008 NIEUWSBRIEF Berichten van: Ineke Berichten van Groep geel Groep paars Groep goud Groep oranje Groep rood Belangrijke data: 5 december

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Datum Ochtend Middag/Avond Dinsdag 1 Woensdag 2 Vrijdag 4 Vrijdag 4 Vrijdag 4 cliënten van etage 3 met de Vriendenbus. Zin om er even uit te gaan. Geeft u

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda PPEL digitale nieuwsbrief openbare basisschool het ogelijn jaargang 21 nummer 02 week 39 donderdag 24 september 2015 OUDERAVOND GROEP 1-2 In het begin van het nieuwe schooljaar vinden de KLASSIKALE OUDERAVONDEN

Nadere informatie

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Wintersluiting Helaas is er al weer een einde aan het speelseizoen gekomen.

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders Agenda: 6-8/11: Leidingsweekend Tak van dienst: 24/10: Verkenners 31/10: JIN Het Schilderhofke Jaargang: 2015-2016 Redactie: Eline Debrock Mail: groepsleiding@schilderhof.be Website: www.schilderhof.be

Nadere informatie

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 HET LEITJE Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 AGENDA Dinsdag 10 november: Donderdag 12 november: Zaterdag 14 november: 12.45 uur Inloopspreekuur Jeugdverpleegkundige 8.30 uur Studiedag

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 5 september 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws De scholen zijn weer begonnen Het was nog wel even wennen: de wekker moet

Nadere informatie

LEZERSNIEUWS Kerst op basisschool Het Veldhuis met herdertjesoptocht Geplaatst op 7 december 2017

LEZERSNIEUWS Kerst op basisschool Het Veldhuis met herdertjesoptocht Geplaatst op 7 december 2017 Veldpost Nieuwsbrief van Het Veldhuis 7 december 2017 Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Internet verbinding en ICT migratie Het Veldhuis in kerstsfeer Pedagogisch Klimaat Staking 12 december 2017 Herdertjestocht

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Veenendaal Rhenen Wageningen

Veenendaal Rhenen Wageningen Veenendaal Rhenen Wageningen Op 3 december kwam Sinterklaas op Zideris in Rhenen. Sint bracht een hele hoop Pieten met zich mee. Joost, de directeur, heette hem hartelijk welkom. In het Forum werd voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vergeten in de kalender te zetten, sorry Klaske. Juf Klaske was donderdag jarig. Van harte gefeliciteerd.

Nieuwsbrief. Vergeten in de kalender te zetten, sorry Klaske. Juf Klaske was donderdag jarig. Van harte gefeliciteerd. Jaargang 19 nummer 32 Vrijdag 25 maart 2016 Artikelen in deze nieuwsbrief Verjaardagen Jarig Agenda / maart / april Gymnastiek Indeling van de bouwen Margewoensdagen Het fantastisch Kinder Filmfestival

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 721 30-11-2017 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

Op dit moment hebben we 86,30 opgehaald en we doneren dit aan deze scholen. Allemaal hartelijk dank!

Op dit moment hebben we 86,30 opgehaald en we doneren dit aan deze scholen. Allemaal hartelijk dank! Nieuwsbrief 17 december 2015, nr. 8 Alweer de laatste nieuwsbrief van dit jaar.het is altijd vreemd om de laatste schooldag tot volgend jaar te zeggen tegen elkaar. Het jaar is afgesloten met een schitterend

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

OBS De Eiber Kerstbuffet Groep 1 en 2

OBS De Eiber Kerstbuffet Groep 1 en 2 Weekbericht o.b.s. De Eiber Dankzij een aantal ouders staat er nu een prachtige kerstboom op het plein. Bedankt! De school is al helemaal weer in kerstsfeer. Dit dankzij de hulp van een groot aantal ouders.

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

website Nieuwsbrief Januari 2017

website  Nieuwsbrief Januari 2017 Brabants Amateur Wijnmakers-en Bierbrouwersgilde Rivierenland Beste Gildeleden, website www.gilde-rivierenland.nl Nieuwsbrief Januari 2017 Voor iedereen die we nog niet gezien hebben op onze nieuwjaar

Nadere informatie

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER

Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND EEN UITGAVE VAN VAKANTIESPELEN KRIEBELDAM DE KRIEBELDAMMER Iedereen die volgende week niet terug komt een hele fijne vakantie toegewenst! VAKANTIE Vanavond extra avondprogramma! Niet vergeten! 19.00 tot 21.00 uur. VANAVOND Vandaag extra veel tekeningen van de

Nadere informatie

donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Bedankje van juf Thea

donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Bedankje van juf Thea donderneejs Nieuwsbrief no. 7, 27 november 2014 Inhoud: Bedankje juf Thea 1 Bankjes meester Theo 1 Grasmaaien 1 Kerstmarkt 1 ICT 2 Drinken overblijven 2 Piet Alexandro 2 Herinnering ouderbijdrage 3 Doe

Nadere informatie

Alles wat je wilt weten over Sinterklaas

Alles wat je wilt weten over Sinterklaas Natalie van der Horst, Gaby Kuijpers & Ellen de Roos Alles wat je wilt weten over Sinterklaas (en nog veel meer!) Illustraties van Alex de Wolf Mmarmer Natalie van der Horst, Gaby Kuijpers & Ellen de Roos

Nadere informatie

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst.

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. Week 50: 9 t/m 15 december Een engel bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Een engel bij Maria, Lucas 1:26-38 Maria en Elisabet, Lucas 1:39-56 Week 51: 16 t/m 22 december

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Sprinkhaan, seizoen 2013 / 2014

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Sprinkhaan, seizoen 2013 / 2014 Welkom op de eigen pagina van speelzaal Sprinkhaan, seizoen 2013 / 2014 Puk is jarig! Vieren jullie dit met ons mee? Klik hier voor de uitnodiging. Thema: Wat heb jij aan vandaag? Het thema wat heb jij

Nadere informatie

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend

Eindfeest/afscheid juf Tineke. Doordraaiochtend Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2014 2015 29 juni 2015 Pagina 1: Eindlfeest/afscheid

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Ook dit jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en gezellige activiteiten voor onze bewoners en hun familie/ vertegenwoordigers

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Aftrap jubileum jaar op 6 september

NIEUWSBRIEF Aftrap jubileum jaar op 6 september NIEUWSBRIEF Aftrap jubileum jaar op 6 september Twee wekelijkse uitgave van sc O.M.C. Sportcomplex De Corridor Visserstuin 5 3319 LL Dordrecht Tel. 078-6165811 Fax 078-6226426 Jaargang: 14 Nummer: 02 Datum

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13 Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 30 november, nr.13 Bericht van de ouderraad Sinterklaas komt vrijdag 4 december weer op bezoek. Dit gaat gepaard met iets lekkers. Wij weten dat er kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie