Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens!"

Transcriptie

1 K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 20 NOVEMBER :30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 22 NOVEMBER uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 14:00 uur Doop van Katja Prins. MAANDAG 23 NOVEMBER uur Vergadering staf K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 24 NOVEMBER uur Cursus Gymnastiek uur Soos met Sinterklaas en dobbelspel. WOENSDAG 25 NOVEMBER :00 uur Vergadering werkgroep KVO van T.P.N.-West. 10:30 uur Repetitie van de Waalkanters. DONDERDAG 26 NOVEMBER :00 uur Voorbereiding op de Carnavalsmis. 19:00 uur Repetitie van het K.S.C.C. zangkoor. VRIJDAG 27 NOVEMBER 2015 SCHOEN ZETTEN OP HET SCHIPPERSCENTRUM. 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 29 NOVEMBER uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. Aansluitend wachten we samen op de komst van Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten. MAANDAG 30 NOVEMBER uur Vergadering staf K.S.C.C. Nijmegen. 18:30 uur Vergadering K.S.C.C. en Parochie Nijmegen. DINSDAG 1 DECEMBER uur Cursus Gymnastiek. WOENSDAG 2 DECEMBER :30 uur Repetitie van de Waalkanters. 13:30 uur Bridgen. DONDERDAG 3 DECEMBER :00 uur Verzorgen Informatie bulletin. 19:00 uur Repetitie van het K.S.C.C. zangkoor. Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens!

2 NAMENS DE STAF Bulletin nummer 24 - jaargang 43 De aanslag in Parijs vrijdag jl. houdt de gemoederen bezig. Wij zijn de beelden gewend op de televisie maar dan zijn het beelden vanuit Verweggistan. Nu raakt dit gevaar ons. Het komt zo dichtbij. Twee uur en vijftig minuten met de trein en je bent vanuit Amsterdam in Parijs. Dinsdagavond werden we opgeschrikt door terreurdreiging bij de interland Duitsland-Nederland in Hannover en woensdagmorgen in St. Denis bij Parijs: bij elkaar beangstigend. Vaak treft dit lot onschuldige mensen. In gezamenlijkheid zullen de problemen moeten worden opgelost. Vrede, welzijn voor alle mensen van goede wil moeten het doel zijn. Bloemen worden neergelegd, kaarsjes aangestoken: ze moeten stil getuigen van de wens naar vrede, gerechtigheid. Komende zondag zullen wij in de heilige Mis bidden dat de heilige Geest de wereld- en kerkleiders en ons, mag verlichten met de h. Geest. Zaterdag hebben we tijdens de reünie van de vrijwilligers, die meegewerkt hebben aan de KSCC vaarvakantie aan boord van de Prins Willem Alexander, een minuut stilte in acht genomen en zondag is er in de h. Mis uitvoerig stilgestaan bij dit verschrikkelijke drama. Maar we hebben elkaar ook de vraag gesteld: getuig ik in mijn doen en laten van de vrede die wij voor ieder wensen. Maandag hing de nationale driekleur half stok en werd om 12 uur het werk voor een minuut stil gelegd om de slachtoffers, de gewonden, maar ook hen die er bij betrokken waren: familie, vrienden bekenden, hulpverleners te gedenken. Het hele gebeuren heeft een grote indruk gemaakt op de hele wereld. Een teken van hoop. We moeten verder, we gaan verder, maar het wordt steeds anders. Veiligheid, security worden verhoogd. Waakzaamheid wordt aan een ieder gevraagd. Maar dit is niet genoeg: er moet een boodschap van vrede door onszelf worden uitgezonden.

3 Laat duidelijk zijn: in Nederland zijn we op veel gebieden uitgeschoten. Er moet niet repressief dus altijd maar met straffen, maar preventief, het voorkomen van gewerkt worden: normen en waarden zijn belangrijk. Ze moeten weer eens goed bij oud en jong, op school etc. bespreekbaar gemaakt worden, maar niet uit angst, maar omdat het ten goede komt ons ons allen. Zaterdag 6 november de avond voor de vrijwilligers. Een hartelijk welkom. Aan het begin van de feestavond werd aandacht geschonken aan het overlijden van Leni Broekmeulen. Lange tijd is zij als sociaal raadsvrouw verbonden geweest aan het KSCC. 13 Jaar geleden werd zij getroffen door een herseninfarct en aan het begin van dit jaar door een ongeneselijke kanker. De directie legde ook verantwoording af voor het gevoerde beleid. Belangrijk was ook de stip op de horizon aan te geven. Waarom? Om iedereen op zijn of haar verantwoordelijkheid aan te spreken, maar vooraleerst om de vrijwilligers stuk voor stuk dank te zeggen voor de pro Deo inzet. In de coördinatieraad van maandag 16 november is dit nog eens benadrukt. Samen bouwen we aan een goede toekomst van het sociaal maatschappelijke pastorale werk voor de binnenschippers. Genoten hebben wij van Steen & Been met de voorstelling Pottenkijkers genaamd. Teksten, gegrepen uit het leven. De reactie van de zaal maakte duidelijk dat het klikte. Zoals altijd was er ook gedacht aan een hapje en een drankje, of zoals men tegenwoordig zegt: even een vorkje prikken. Kortom een geslaagde avond. Last but not least: dank aan de stafleden die voor de bediening hebben gezorgd en aan allen die hebben meegeholpen om alles weer op te ruimen en op de goede plaats te zetten.

4 Sinterklaas en zijn zwarte Pieten vieren feest. Hij komt, hij komt, hij komt de goede Sint.speciaal voor de kinderen op zondag 29 november. Om is de heilige mis, de eerste zondag van de advent. Maar de verjaardag van st. Nicolaas staat nevenschikkend centraal. Dus (groot)ouders: welkom met uw (klein)kinderen. Het wordt een echt feest. Voorbereidingen gaan we samen treffen na de heilige Mis. De Sint en zijn zwarte pieten moeten wij goed ontvangen. Hij komt weer met de boot van het ministerie van Rijkswaterstaat. Wij zijn blij dat de haven is uitgebaggerd. - Dat betekent dat de overheid grote waarde hecht aan deze verjaardag. Wij hopen de Sint rond één uur te ontvangen. Liedjes, muziek, instrumentjes, tekeningen, verhaaltjes van kinderen of (groot)ouders: ze zijn allemaal welkom. Misschien kan een (groot)ouder vertellen hoe de verjaardag van de Sint vroeger gevierd werd. Welke (groot)ouder zou dit willen? O ja, op vrijdag 27 november mogen de kinderen alvast hun schoen zetten op het KSCC van 10:00 uur tot 17:00 uur. Sinterklaas voor de grote mensen. De grote mensen vieren de verjaardag van Sint op 24 november op een hele bijzondere wijze. Het KSCC Soos met Sinterklaas bestaat uit een gezellig dobbelspel waarmee leuke presentjes gewonnen kunnen worden. Jaarvergadering Sociaal Economische organisaties BLN Koninklijke Schuttevaer en het CBRB Op respectievelijk vrijdag 27 november en 1 december houden BLN-Schuttevaer en het CBRB hun jaarvergadering. In de afgelopen jaren hebben er binnen de organisaties aardverschuivingen plaats gevonden.

5 Dat betekent dat het CBRB veel varende leden heeft verloren. Maar dat betekent niet dat daarmee ook expertise verloren is gegaan. Het KSCC is bij de organisaties geassocieerd lid. Het KSCC en het pastoraat staan voor de hele branche. Persoonlijk contact en bij de tijd blijven m.b.t. de hedendaagse ontwikkelingen is van groot belang. Daarom bezoeken wij met plezier deze jaarvergaderingen en hopen zo een constructieve bijdrage te leveren aan het welzijn van de binnenvaart gemeenschap. Van harte een goed weekend. B.E.M. van Welzenes sdb Landelijk aalmoezenier / Directeur KSCC UITNODIGING SINTERKLAASMIDDAG SOOS MET KSCC Nijmegen Soos met.. DINSDAG 24 NOVEMBER 2015 De werkgroep nodigt u allen uit om samen een soosmiddag om 14:00 uur te houden in Sinterklaassfeer. Wij hebben leuke presentjes ingekocht en tijdens een gezellig dobbelspel kunt u uw geschenk winnen, wel met de inzet dat iedereen met iets leuks naar huis gaat. Natuurlijk zijn hier kosten aan verbonden, wij vragen een bijdrage van 5,00 euro per persoon en het is voor de organisatie belangrijk dat u zich opgeeft vóór 22 november op telefoonnummer Werkgroep Soos met

6 SINTERKLAAS en zwarte Pieten bezoeken K.S.C.C. NIJMEGEN Op vrijdag 27 november 2015 van uur tot uur mogen de (schippers) kinderen hun schoen klaarzetten aan boord van het KSCC Schipperscentrum Waalhaven te Nijmegen Op zondag 29 november 2015 Sinterklaasmiddag voor de kinderen vanaf ± uur met een voorprogramma Sinterklaas en zijn zwarte Pieten laten al weten dat zij de Waalhaven om ± uur / 13:00 uur binnen zullen varen naar de (schippers) kinderen aan boord van het KSCC Schipperscentrum Nijmegen Natuurlijk zijn de moeders, vaders, opa s en oma s ook van harte welkom

7 ONZE JARIGEN Melissa Koreman; Antoinette van der Klocht-van Ommen Michelle van Gils, m/s Rodeo ; dhr. Ad Suykerbuyk; Gonnie Lenten; Mildred de Vries; dhr. Peter Beyer Marina Vermaas-van der Giessen; Stan Schoenmakers; dhr. W. de Beyer uit Oosterbeek; Rik van Toor, Enigma Pieter Rikken; Elsje Mulders; Bianca Poppelier-Janssen; Beau van der Neut; Klaas Bouman Philip Valk; Edwin Peters Leidy Janssen-Verberck Mevrouw Meyer; Sylvia Janssen; Rutger van der Hoeven; Frans Buil; mevr. Elly van Weel Esther Zijlmans; dhr. André Raaymakers, KSCC koor; Roland Bosman; Sandra Scholten Marcel Derksen; Joris v/d Berg; Dorien Wennekes; Oscar Jansen; Joost Gerrits; Stephanie Wams; Elsa Scholting Marielle Verberck; Ruben Bomert; Gemma Janssen-Raats; Ties van Dorst Corry Thonissen Henk Lischer, v/h Natascha ; Wout Verschuren, m/s Joël; Sonja Verschuren-Sanders v/h Bellona-V ; Mientje Paal Anne-Gerrit Bosman Jordy Poppelier Mieke Buil-Bosman; Marina Willemsen; Claudia v Megen Miranda Gerrits; mevr. Hettie Seuren Jesper Peters. GEBOREN Op 24 oktober 2015 is MELLE JONGEJAN geboren. Melle is de zoon van Wouter Jongejan en Lionne Beijer. Corr.adres: Kerkplein 136, BH BEUNINGEN. Op 29 oktober 2015 is TEIJE geboren. Teije is de zoon en broertje van Cor, Marleen en Jenthe de Jong. Postadres: Schoolstraat 50, XV GENDT. SOOSMIDDAG IN MILLINGEN A/D RIJN De Millingse Schippers Vereniging St. Nicolaas organiseert op donderdag 26 november 2015 weer een soosmiddag. Vanaf uur tot uur is iedereen van harte welkom in café zaal De Kastanje, Heerbaan 119 te Millingen a/d Rijn. Iedere laatste donderdag van de maand.

8 GEZOCHT!!!!! We zijn op zoek naar muzikale kinderen die een instrument bespelen en willen meespelen (of meezingen) tijdens de KinderKerstviering/Herdertjesmis op donderdag 24 december om 18:00 uur aan boord van ons K.S.C.C. Schipperscentrum. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! WANDELNIEUWS Beste wandelvriendinnen en vrienden, Spreiden en doseren zijn woorden die op heel veel gebieden van toepassing kunnen zijn. Als het gaat om werkdruk kunnen we hieraan denken, maar ook het fileprobleem vraagt om oplossingen in deze richting. Maar mooie woorden zouden richting een uitvoering, een daad moeten voeren. Als zeer veel mensen er voor kiezen om s morgens tussen zeven en negen van huis te gaan om te werken en als veel mensen er voor kiezen om twintig, dertig of meer kilometer van het werk te wonen, of andersom, van hun woning te werken, is het een kwestie van twee dingen optellen. Op een heel ander vlak stond enkele maanden geleden in het magazine Wandel.nl een artikel over hoe we wandelen, bewegen en rust nemen kunnen combineren tot een mooi geheel. Interessant was het om te ervaren hoe een hoogleraar ons lichaam in conditie houdt. Iedere week bijvoorbeeld dertig kilometer lopen is prima, maar die andere 163 uren mogen dan ook benut worden om de hartslag te laten stijgen. Drie kilometer zijn uitstekend met de (gewone) fiets te overbruggen en de lift is er voor de zware boodschappen, mensen kunnen de trap op en af. Per slot van rekening zijn die niet alleen voor noodgevallen gebouwd. Overigens is het duidelijk dat als het lichaam niet meer wil of kan, dat een hulpmiddel (auto, lift of roltrap) onmisbaar is. Maar ook dan geldt spreiden en doseren. De komende twee weken zijn er in de regio Arnhem-Nijmegen geen georganiseerde wandeltochten maar op staan altijd evenementen op wandelgebied, elders in het land. Hartelijke groet, Henry Mooren.

9 MISINTENTIES ZONDAG 22 NOVEMBER 2015 Voor dhr. W. van den Eertwegh, mw. Jetty van Beers-Reijmers, ouders Heijmen-van Ophuizen, broeder Audifax Bert van Rijn, ouders de Bot-Neff, voor dhr. Jan Kruisinga. MISINTENTIES ZONDAG 29 NOVEMBER 2015 Ouders Heijmen-Lucassen ms Johannes, mw. Theodora Pruyn en voor overledenen van de familie Pruyn, dhr. Ben Wigman, dhr. en mevr. Niek en Truus van Lammeren v/h "Joni", dhr. Jan Schimmel "Claroco l", ouders Pruyn-Burgers v/h Mego, ouders Dombeek-Verhagen v/h ms. Hendrik, ouders Buil-Jansen en Eric Buil voorheen m/s Wiltura en overledenen familie Buil, ouders Gerlach-Reijmers en overledenen uit de familie Reijmers, familie Jan en Rie Wanders-Bosman. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! TOT ONZE GROTE DROEFHEID Op 8 november 2015 is BERTUS KERKHOF, echtgenoot van Jopie Kerkhof-Sep overleden in de leeftijd van 78 jaar. Corr.adres: Dommer v Poldersveldtweg 23c, 6521 NC NIJMEGEN. VERHUISD Dhr. HARRIE VAN EEUWIJK gaat op 20 november 2015 verhuizen van Prof. Cornelissenstraat 40 te Nijmegen Naar: Prof. Van Weliestraat 19, NN NIJMEGEN. Alleen in vrede veranderd een zandkorrel in een parel ONZE ZIEKEN

10 * Cor. Driessen. DOORNENBURG, LANGEWEERDSTRAAT 63, 6686 CK. * Beppie Leensen-Scheers. WIJCHEN, GRAAFSEWEG 782, 6603 CR. * Dhr. Theo Centen. DUIVEN, PAARDENBLOEM 75, 6922 GE. * Mevr. Dien Hollemans-van Neijenhof. SCHIJNDEL, SALVIAHOF 29, 5482 PK. * Mevr. Wally Geutjes-Zingel. MILLINGEN A/D RIJN, ST. WILLIBRORDSTRAAT 1-B29, 6566 DD. ZIEKEN AAN BOORD / THUIS HERSTELLEND * Dhr. Frans Huibers. NIJMEGEN, OOSTKANAALDIJK 362, 6541 CD. * Dhr. Alex Sijbranda. DORDRECHT, PRATTENBURG 45, 3328 WC. * Dhr. Gerrit Rigter. NIJMEGEN, WAALBANDIJK 45, 6541 RM. IN HET VERPLEEG/VERZORGINGSHUIS * Mevr. Ria van Megen, Oranje Nassau Oord, Kamer 16. POSTADRES: POSTBUS 9002, 6870 GC RENKUM. * Mevr. Henny de Graauw-Mutsaers (kamer 21). TILBURG, VERPLEEGHUIS DAMAST, LEIJWEG 48, 5022 KA. * Dhr. Jan van Vliet, Kaleidoskoop (afd. WIJde Zorg). NIEUWKOOP, DE VERBINDING 2, 2421 EX. * Dhr. Colla van Thull (Afd. 2 kamer 230). WIJCHEN, LA VERNA, LEEMWEG 134, 6603 AM. * Mevr. Ineke Geutjes. MILSBEEK, POTTENBAKKER 36, 6596 GB. DENK AAN DE ZIEKE!!!!!!!!!!!!!! Als u bij een zieke op bezoek wilt gaan, neem dan eerst even contact op met de familie. De zieke kan even rust willen hebben! Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! ONZE ADVERTEERDERS

11

12

13 ONZE ADVERTEERDERS - Interrijn b.v. Scheepvaart- en Handelsonderneming Tel Voor al uw bevrachtingen en expeditiewerkzaamheden - Assurantiekantoor Beijer Tel verzekeringen, hypotheken, financieringen, pensioenen en sparen - Neptun bunkerbedrijf Nijmegen- Tel Er gaat een nieuwe wereld voor je open! - Scheepsbevrachtingskantoor Daanen Shipping & Logistics B.V. Tel Autena Marine b.v. Automatisering Telecommunicatie Navigatie, Tel Feest op het water! Partyschip Palladium: Aqua Riverline St. Nicolaas Stichting Meander, Tel Maak kennis met onze internaten. Vraag de folder aan en/of kom (met uw kind) op visite voor een informatieve rondleiding. - Reinplus Van Woerden Bunkerbedrijf Tel Fax Laan van Barcelona 800 te Dordrecht FKH accu s, St. Teunismolenweg 50d, 6534 AG NIJMEGEN, Tel Scheepsrep.bedrijf De Gerlien-van Tiem bv. Druten voor al uw stevendok-werkzaamheden tevens uw adres voor alle reparaties boven de waterlijn - Tel Lerta Techniek, John Janssen, Elektrotechniek voor binnenvaart, Tel , - info@lerta.nl. - Jan de Jong Onderhoud en reparatie Tel Sanitairinstallatie, Lasen konstruktiewerkzaamheden, centrale verwarming, onderhouden reparatie. - Peter Blom technische groothandel Tel Aandrijftechniek, V-snaren en schijven, Kettingwielen, gereedschappen - Roos Administraties, Tel , Voor uw gehele financiële administratie. - Keurslager Rob Keller, Waterstraat 201, 6541 TJ Nijmegen, Tel Steal-It B.V. information technology, netwerken en IT producten. Bernard Stenssen, -Tel De BedrijfsPoli, - Scheepvaartkeuringen (zee- en binnenvaart) en Rijbewijskeuringen, - Tel Kerkenbos BA Nijmegen.

UITNODIGING DONDERDAG 8 DECEMBER HUIZE ANTONIUS AAN DE NIEUWE BINNENWEG GC ROTTERDAM GULDEN MIS

UITNODIGING DONDERDAG 8 DECEMBER HUIZE ANTONIUS AAN DE NIEUWE BINNENWEG GC ROTTERDAM GULDEN MIS terug naar pagina 1 Christoffel Nieuws pagina 8 Christoffel Nieuws pagina 9 UITNODIGING DONDERDAG 8 DECEMBER HUIZE ANTONIUS AAN DE NIEUWE BINNENWEG 33 3014 GC ROTTERDAM De Rooms Katholieke kerk heeft prachtige

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 8 JANUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 10 JANUARI 2016 11.00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 15:00 uur Nieuwjaarsreceptie Waeltoren.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 20 MAART 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 22 MAART 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 12:00 uur Bespreking voorbereiding

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 26 JUNI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 11:00 uur Fahrt der Senioren des Beueler Schiffer-Verein. ZONDAG 28 JUNI 2015 11:00 uur Kermis-mis in de autoscooter

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 28 NOVEMBER 2014 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 19:30 uur Vrijwilligersavond voor genodigden. ZONDAG 30 NOVEMBER 2014 Eerste adventzondag 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 12 JUNI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 14 JUNI 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 14:00 uur Communie Alysha Gühnen en

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 9 OKTOBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 10 OKTOBER 2015 11:30 uur Doop mts. Somtrans VI te Werkendam. ZONDAG 11 OKTOBER 2015 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 4 DECEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 12:30 uur Vergadering LP-LKSCC. ZONDAG 6 DECEMBER 2015 Tweede Adventzondag 11.00 uur Eucharistieviering op

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 4 MAART 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 6 MAART 2016 11.00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. MAANDAG 7 MAART 2016 10.30 uur Vergadering

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 6 MAART 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 8 MAART 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 10 MAART 2015 10:00 uur Cursus

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 19 FEBRUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 20 FEBRUARI 2016 14:00 uur Doop van Djayda Brunselaar. ZONDAG 21 FEBRUARI 2016 11.00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 14 NOVEMBER 2014 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 16 NOVEMBER 2014 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 18 NOVEMBER 2014 10:00

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 10 JULI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 11 JULI 2015 15:00 uur Verjaardagsfeest van Ria Lentjes (65 jaar). ZONDAG 12 JULI 2015 10:30 uur Kermis-mis

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 4-daagse KSCC 1976-2015

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 4-daagse KSCC 1976-2015 K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 4-daagse KSCC 1976-2015 VRIJDAG 17 JULI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 18 JULI 2015 Begin vakantieperiode K.S.C.C. ZONDAG 19 JULI 2015 10:30 uur Kermis-mis

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 29 MEI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 10:45 uur Afscheidsdienst van Janus den Boer in Dordrecht. ZONDAG 31 MEI 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het

Nadere informatie

Jouw talenten: een bron van inspiratie REDDINGVEST REDT LEVENS K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

Jouw talenten: een bron van inspiratie REDDINGVEST REDT LEVENS K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA DONDERDAG 14 MEI 2015 HEMELVAARTSDAG 07:00 uur Dauwtrappen in de Hatertse Vennen. Aansluitend Heilige Mis in de buitenlucht van de Hatertse Vennen bij de Ruϊne en de lapjesboom.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 5 FEBRUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 7 FEBRUARI 2016 Er is geen H. Mis op het K.S.C.C. Nijmegen. 11:00 uur Carnavalsmis SOCN Molenstraatskerk.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 23 OKTOBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 25 OKTOBER 2015 03:00 uur Wintertijd. Klok een uur terug zetten. 11:00 uur Eucharistieviering op het

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 28 AUGUSTUS 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 29 AUGUSTUS 2015 11:00 uur Doop van Dex de Rooij in Ridderkerk. 14:30 uur 100 jarig jubileum Stg.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 11 SEPTEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 10:00 uur Opening Symposium / Doop blusboten. 20:30 uur Terugkomst schoolreisje uit Winterberg. ZONDAG 13

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! START AKTIVITEITEN:

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! START AKTIVITEITEN: K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 14 AUGUSTUS 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 16 AUGUSTUS 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 18 AUGUSTUS 2015 10:30

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 1 MEI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 3 MEI 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. MAANDAG 4 MEI 2015 NATIONALE HERDENKING.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 25 SEPTEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 27 SEPTEMBER 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. Camille Hofman komt vertellen

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! JUBILEUM:

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! JUBILEUM: K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 31 JULI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 2 AUGUSTUS 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 4 AUGUSTUS 2015 10:30 uur

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA DONDERDAG 2 APRIL 2015 14:30 uur Verzorgen KSCC informatiebulletin, jrg. 43. 19:00 uur Witte Donderdag viering m.m.v. het KSCC kerkkoor VRIJDAG 3 APRIL 2015 09:30 uur Bloemschikken

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 1 K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 17 APRIL 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 11:00 uur Fietstocht o.l.v. Hettie Fietsen in de mooie omgeving van Mook. ZONDAG 19 APRIL 2015 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 20 FEBRUARI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 21 FEBRUARI 2015 15:00 uur Doopfeest van Hans Lutjens. ZONDAG 22 FEBRUARI 2015 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

Jouw talenten: een bron van inspiratie K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA NAMENS DE STAF

Jouw talenten: een bron van inspiratie K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA NAMENS DE STAF K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 17 OKTOBER 2014 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 19 OKTOBER 2014 11:00 uur Eucharistieviering a/b K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 21 OKTOBER 2014 10:00 uur

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 22 JANUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 24 JANUARI 2016 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 14:00 uur Doop van DJ van Engelen

Nadere informatie

13-07-2015: Ivy Rose Versluis. Dochter van Peter en Jaimy Versluis en zusje van Nova en Isa. Correspondentieadres: Schans 29, 4251 PW Werkendam.

13-07-2015: Ivy Rose Versluis. Dochter van Peter en Jaimy Versluis en zusje van Nova en Isa. Correspondentieadres: Schans 29, 4251 PW Werkendam. VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? GEBOREN: 01-06-2015: Giel Wilhelmus Andreas en Anna Eliza Maria. Giel en Anna zijn kinderen en broertje en zusje van John, Josje en Niels Janssen-Steeghs. Correspondentieadres:

Nadere informatie

Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar

Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 6 NOVEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 10:00 uur Jaarvergadering L.O.V.T. 19.00 uur Vrijwilligersavond K.S.C.C. Nijmegen. ZATERDAG 7 NOVEMBER 2015

Nadere informatie

INSPIRATIE OM EEN THUIS TE BIEDEN

INSPIRATIE OM EEN THUIS TE BIEDEN INSPIRATIE OM EEN THUIS TE BIEDEN Samen de verantwoordelijkheid dragen Het is niet uniek dat er in december wordt gemeld dat een bewogen jaar bijna achter ons ligt. Momenten van voldoening, van plezier

Nadere informatie

Christoffel Nieuws. Nieuwsbrief voor Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap INSTALLEER NU ONZE HELPDESK-APP VOOR UW MOBIELTJE

Christoffel Nieuws. Nieuwsbrief voor Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap INSTALLEER NU ONZE HELPDESK-APP VOOR UW MOBIELTJE Nieuwsbrief voor Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap Christoffel Nieuws Nummer 16-24 november 2016 - Jaargang 1 Van de bestuurs- en directietafel Het Heilige Jaar is afgesloten, Zondag is de 1ste

Nadere informatie

24-10-2015: Melle Jongejan. Zoontje van Wouter Jongejan en Lionne Beijer. Correspondentieadres: Kerkplein 136, 6641 BH Beuningen.

24-10-2015: Melle Jongejan. Zoontje van Wouter Jongejan en Lionne Beijer. Correspondentieadres: Kerkplein 136, 6641 BH Beuningen. VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? GEBOREN: 22-09-2015: Mailo Fijko Dijkgraaf. Zoontje van Fabian en Marije Dijkgraaf. Correspondentieadres: Garnaal 78, 3225 AG Hellevoetsluis. 25-09-2015: Brick William Tonny Vissers.

Nadere informatie

Op dinsdag 18 december is, in de leeftijd van 78 jaar, Maria Geertruida Johanna Hilgersom- Janssen (Riet) overleden. Weduwe van Jan Hilgersom.

Op dinsdag 18 december is, in de leeftijd van 78 jaar, Maria Geertruida Johanna Hilgersom- Janssen (Riet) overleden. Weduwe van Jan Hilgersom. MISINTENTIES ZONDAG 30 DECEMBER 2018 dhr. H. Buil m/s Wiltura en overleden familie, ouders van Laak-de Bot, pater Sjef van Dooren, sdb. MISINTENTIES DINSDAG 1 JANUARI 2019 - NIEUWJAAR -Zegen over het Nieuwe

Nadere informatie

VOOR WIE LUIDDE DE KLOK?

VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? GEBOREN: 03-02-2015: Tobias Hendrikus Wilhelmus Janssen. Zoontje van Jan- Paul en Nicole Janssen. Correspondentieadres: Burg. Reijmerstraat 10, 6566 XN Millingen a/d Rijn. 06-04-2015:

Nadere informatie

Het feest van het Hemels Licht!

Het feest van het Hemels Licht! Datum: 8 december 2016 Jaargang 18 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Het feest van het Hemels Licht! Nadat we met elkaar een heerlijk sinterklaasfeest hebben gevierd, richten we ons nu in de

Nadere informatie

Christoffel Nieuws. Sociaal cultureel maatschappelijk nieuws voor de Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap. Nummer 5-12 mei Jaargang 1

Christoffel Nieuws. Sociaal cultureel maatschappelijk nieuws voor de Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap. Nummer 5-12 mei Jaargang 1 Christoffel Nieuws Sociaal cultureel maatschappelijk nieuws voor de Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap Nummer 5-12 mei 2016 - Jaargang 1 Landelijke RK Parochie voor Binnenschippers-, Circus- en

Nadere informatie

Bert en Christien van der Donk m/s Amici, zijn verhuisd van de Ananasstraat 12 Nijmegen naar Voet 20, 6641 RN Beuningen.

Bert en Christien van der Donk m/s Amici, zijn verhuisd van de Ananasstraat 12 Nijmegen naar Voet 20, 6641 RN Beuningen. VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? GEBOREN: 23-08-2015: Isabel Jackie José Janssen. Dochter van Ben en Susan Janssen. Correspondentieadres: Mariënburgsestraat 19, 6511 RL Nijmegen. 09-09-2015: Olivia Wilhelmina

Nadere informatie

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 5

Nadere informatie

Infopunt november 2013

Infopunt november 2013 Infopunt 06 14 november 2013 Storm, wind en regen. Ja hoor, herfstweer. Het is een stormachtige opmaat naar de feestelijke decembermaand. Gelukkig was het maandag met Sint Maarten prachtig weer om te lopen,

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Maandelijkse Informatie Service Tennisvereniging Vierlingsbeek januari e jaargang, nummer 1

Maandelijkse Informatie Service Tennisvereniging Vierlingsbeek   januari e jaargang, nummer 1 Maandelijkse Informatie Service Tennisvereniging Vierlingsbeek www.tvvierlingsbeek.nl januari 2014 14 e jaargang, nummer 1 Mark Heijnen Anna van Burenstraat 14 5821 BP Vierlingsbeek 0478-631788 markheijnen5@hotmail.nl

Nadere informatie

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. December 2017

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. December 2017 Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen December 2017 De vaste activiteiten in deze maand zijn: Gymnastiek Lees / gespreksgroep Biljarten Kerkdienst Klaverjassen Kapper Schoonheidsspecialiste Duo fiets

Nadere informatie

Activiteiten: Contact persoon bestuur Naam Adres Plaats Telefoon Advertenties De Cirkel: Attenties 80/90-jarigen: Mevr. J.A.P. (Anny) Verriet Wolfsbossingel 139 Beuningen 663 75 27 Biljarten maandag: Dhr.

Nadere informatie

WANDEL- NIEUWS. van Christoffel Nieuws, Op zondagmorgen 23 juli 2017 mocht een deelnemer aan de Nijmeegse Vierdaagse

WANDEL- NIEUWS. van Christoffel Nieuws, Op zondagmorgen 23 juli 2017 mocht een deelnemer aan de Nijmeegse Vierdaagse VAKANTIE-EDITIE NUMMER 3 17 augustus 2017 Wij willen u gedurende de zomer op de hoogte houden van het laatste nieuws en ontwikkelingen. Daarom zal tijdens de zomervakantie regelmatig een vakantie-editie

Nadere informatie

Oudergesprekken Deze week vinden de oudergesprekken voor de groepen 3 t/m 7 plaats.

Oudergesprekken Deze week vinden de oudergesprekken voor de groepen 3 t/m 7 plaats. 24 juni 2019 24 en 27 juni Oudergesprekken groep 3 t/m 7 26 juni Stapje Verder 2 juli Afscheidsavond/musical groep 8 3 juli Uitzwaaien groep 8 5 juli Laatste schooldag. Leerlingen vrij om 12.10 / 12.25

Nadere informatie

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com 2009-2010 Nummer 5 Juf Lassche 292787/ juf Veenstra 038 4600725 henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com Bijbelverhalen en liedjes week 47 en 48: Maandag: klein klein kindje Dinsdag: Mozes wordt

Nadere informatie

Op weg naar Kerstmis!

Op weg naar Kerstmis! Op weg naar Kerstmis! De dagen worden serieus kort. We zitten midden in de advent, de aanloopperiode naar kerstmis. Komende zondag is het Gaudete (Verheugt u), de 3 e zondag van advent waar de kleur roze

Nadere informatie

Op 12 juli 2018 is Mare Herberigs geboren, dochter van Wendy Janssen en Bas Herberigs. Correspondentieadres: Beekstraat 18, 6071 CC Swalmen

Op 12 juli 2018 is Mare Herberigs geboren, dochter van Wendy Janssen en Bas Herberigs. Correspondentieadres: Beekstraat 18, 6071 CC Swalmen Persbericht LOVT, Nieuwegein, 13-07-2018 Beste leden en convenantpartners, Het LOVT wil, op de valreep voor de zomervakantie, zoals beloofd u op de hoogte brengen van het laatste nieuws met betrekking

Nadere informatie

Uitnodiging. Nieuwsbrief De Lichtbron Lichtbron-inspiratie

Uitnodiging. Nieuwsbrief De Lichtbron Lichtbron-inspiratie Nieuwsbrief De Lichtbron 2017 14-21 april Lichtbron-inspiratie Ik was op witte donderdag bij de Paasviering van de Pieter van der Plasschool in de Lichtbron. Een aantal kinderen lag voor in onze kerk op

Nadere informatie

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 31ste jaargang nr. 28 4 april 2018 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 05-04 Minke, groep 3 05-04 Roosmarijn, groep 4 06-04 Milo, groep

Nadere informatie

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 8 OPLEIDINGEN

ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 8 OPLEIDINGEN ANTWOORDEN TAALCOMPLEET A2 THEMA 8 OPLEIDINGEN Opdracht 1 het diploma de docent het lokaal de kunst Opdracht 11 Inschrijfformulier MBO Graag voor 1 april volledig en duidelijk ingevuld opsturen. Gegevens

Nadere informatie

DE STEM VAN ZENDEREN. Van hart tot hart. Ik zie het ook als een (morele) verplichting om iets aan de wereld te verbeteren.

DE STEM VAN ZENDEREN. Van hart tot hart. Ik zie het ook als een (morele) verplichting om iets aan de wereld te verbeteren. DE STEM VAN ZENDEREN Nr. 21 Website Zenderen: www.zenderen.nl 23 maart 2018 Voxbezorging: Klachten: tel. 074-2667736 KERKBERICHTEN PAROCHIE O.L.V. ONBEVLEKT ONTVANGEN 24 maart 2018 31 maart 2018 Parochie

Nadere informatie

Han Brinkhof en Jos Plum

Han Brinkhof en Jos Plum Liturgische agenda Heilig Hart kerk Maarssen 30 Juni 2018 tot 31 Aug 2018 1 juli 2018 13e Zondag door het jaar Koor: Woord- en Communieviering Pastor J. van Os Gemengd koor Han Brinkhof en Jos Plum Misintenties:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE

NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE Sluitingsdatum nieuwe kopij: 15 juli 2015 Jaargang 3 nr. 5 Juni 2015 redactie@ltcdeschelde.nl MINI/MAX toernooi 2015 Op 21 juni gaan jong en oud het z.g. MINI/MAXI toernooi spelen.

Nadere informatie

Veenendaal Rhenen Wageningen

Veenendaal Rhenen Wageningen Veenendaal Rhenen Wageningen Op 3 december kwam Sinterklaas op Zideris in Rhenen. Sint bracht een hele hoop Pieten met zich mee. Joost, de directeur, heette hem hartelijk welkom. In het Forum werd voor

Nadere informatie

KRUIS - SPINSELS. Zaterdag 23 maart in de Dagkapel 19:00 uur: Eucharistische aanbidding

KRUIS - SPINSELS. Zaterdag 23 maart in de Dagkapel 19:00 uur: Eucharistische aanbidding Kerk van het Heilig Kruis Parochie O.L. Vrouw van Amersfoort Liendertseweg 48 3814 PL Amersfoort T 033 472 14 89 www.katholiekamersfoort.nl KRUIS - SPINSELS Zaterdag 23 maart in de Dagkapel 19:00 uur:

Nadere informatie

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink

Dag allemaal, Hartelijke groet, Wouter Leerink De Boskriek Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen 024-6452829 info@boskriek.nl 4 april jaargang 24 nr 12 Dag allemaal, 25 april tot en met 6 mei 2016 Meivakantie 10 mei 2016 Leerlingenraad 11 mei 2016 Luizen

Nadere informatie

Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen

Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen 14 december 2015 Gert Kooman INHOUD Geen vervanging voor een zieke leerkracht 1 Vervanging Sonja na de Kerst 1 School logopedische screening 1 Kerstoproep 2

Nadere informatie

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. Mei 2016

Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen. Mei 2016 Dagbestedings- activiteiten Hoog Duinen Mei 2016 De vaste activiteiten in deze maand zijn: Gymnastiek Lees / gespreksgroep Biljarten Kerkdienst Dinsdagochtend: 3 mei, 10 mei, 17 mei, 24 mei en 31 mei vanaf

Nadere informatie

nummer 5 3 november 2016

nummer 5 3 november 2016 nummer 5 3 november 2016 Agenda 4 november Herfsttocht groepen 1 t/m 3 7 november Oudergesprekken groep 1/2 8 november Oudergesprekken groep 1/2 9 november Oudergesprekken groep 1/2 10 november Oudergesprekken

Nadere informatie

7 september 2018

7 september 2018 1405 www.clarafabriciusschool.nl 7 september 2018 7 september 17.00 uur -20.00 uur - Startfeest 13 september Dansworkshop Groep ½ 14 september Aanbieden cheque opbrengst Startfeest Hulp gevraagd Wassen

Nadere informatie

Misintenties Parochie H. Pancratius Mesch DECEMBER

Misintenties Parochie H. Pancratius Mesch DECEMBER DECEMBER Zaterdag 1 december 19.00 uur H.Mis met samenzang en Kinderwoorddienst. Zondag 2 december 10.00 uur Hoogmis m.m.v. Kerkelijk Zangkoor St. Pancratius; voor Rina Pinckaers-Martinussen (jaardienst);

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 31 OKTOBER 2014 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 2 NOVEMBER 2014 11:00 uur Allerzielenviering K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 4 NOVEMBER 2014 09:00 uur Bestuursvergadering

Nadere informatie

BINNENVAART KERMIS VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? Christoffel Nieuws : TON VAN BON. In de leeftijd van 58 jaar. De afscheidsplechtigheid

BINNENVAART KERMIS VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? Christoffel Nieuws : TON VAN BON. In de leeftijd van 58 jaar. De afscheidsplechtigheid Christoffel Nieuws pagina 15 BINNENVAART GEBOREN: VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? 27-10-2016: SOFIA MARIA MESSAOUDI. Sofia is het dochtertje van Tarik en Naomie Messaoudi. Corr: Willemstraat 90, 2713 AH ZOETERMEER.

Nadere informatie

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

29 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 3 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Onderwijsinhoudelijk

Nadere informatie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie Herhalingsoefeningen Thema 3 Familie en relaties 1 Woorden Familie Lees de zinnen over de familie van Simon en Els. Schrijf de volgende namen in de stamboom: Hans, Helena, Hester, Joke, Mark, Michiel,

Nadere informatie

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel Vlindernieuws Belangrijke data 22-25 juni Kamp locatie Noord 2 juli: Vuurvlindermarkt locatie Noord 7-8 juli: Eindmusical groep 8 locatie West 8 juli: Eindmusical groep 8 locatie Noord 10 juli: Laatste

Nadere informatie

Volop actie in Hernen en Leur

Volop actie in Hernen en Leur Volop actie in Hernen en Leur 14 juni 2015, drukbezochte Hernense Stratenmarkt. 20 juni 2015, 9e Hernense Stratenloop. - 45 - Uw adres voor de verhuur en verkoop van: rolsteigers kamersteigers trappen

Nadere informatie

Gerard en Marij Meckelholt-de Jong, v/h de Jonathan zijn verhuisd van de Waalhaven Nijmegen naar Niersstraat 108, 6541 VZ Nijmegen.

Gerard en Marij Meckelholt-de Jong, v/h de Jonathan zijn verhuisd van de Waalhaven Nijmegen naar Niersstraat 108, 6541 VZ Nijmegen. VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? GEBOREN: 06-08-2015: Elle Franka. Dochter van Rob Blom en Margo Wieggers. Correspondentieadres: Snees 26, 6641 RL Beuningen. 23-09-2015: Floor. Dochter van Mark Blom en Marieke

Nadere informatie

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw. ACTIVITEITENKRANT Locatie Kasteelhof/ Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/actueel Colofon Activiteitenkrant: Jaargang 52, Juni 2016 Zorgcentrum De Kasteelhof

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. December 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

KRUIS - SPINSELS. Woensdag 21 november in de Dagkapel uur: Lauden uur: Eucharistieviering. Voorganger: pastoor J. Skiba.

KRUIS - SPINSELS. Woensdag 21 november in de Dagkapel uur: Lauden uur: Eucharistieviering. Voorganger: pastoor J. Skiba. Kerk van het Heilig Kruis Parochie O.L. Vrouw van Amersfoort Liendertseweg 48 3814 PL Amersfoort T 033 472 14 89 www.katholiekamersfoort.nl KRUIS - SPINSELS Zondag 18 november 09.30 uur 33 e zondag door

Nadere informatie

Jaargang december 2017 nr.13

Jaargang december 2017 nr.13 Advent Als het donker is en stil maken woorden het verschil. Als God zegt: Nu wordt het licht! komt het leven weer in zicht. In de Adventsweken leven we toe naar Kerst, de geboorte van Jezus. Advent is

Nadere informatie

Woensdag 03 mei Donderdag 04 mei Vrijdag 05 mei Bevrijdingsdag. Alle kinderen vrij.

Woensdag 03 mei Donderdag 04 mei Vrijdag 05 mei Bevrijdingsdag. Alle kinderen vrij. INFO Jaargang 23, Nummer 29, 18-4-2017 Maandag 17 april 2 e Paasdag Dinsdag 18 april Woensdag 19 april Directie afwezig Donderdag 20 april Afsluiting Landenproject Vrijdag 21 april Koningsspelen Ma t/m

Nadere informatie

PROGRAMMAOVERZICHT NOVEMBER 2016

PROGRAMMAOVERZICHT NOVEMBER 2016 PROGRAMMAOVERZICHT NOVEMBER 2016 dinsdag 1 november Meezingmiddag in de Ontmoetingsruimte. woensdag 2 november Huisviering in de Stilteruimte. tot 16.00 uur donderdag 3 november Joke Linders draagt in

Nadere informatie

Vaste kerkdiensten: Zaterdag: u H.Mis Zondag: u H.Mis. Woensdag: u Rozenkransgebed.

Vaste kerkdiensten: Zaterdag: u H.Mis Zondag: u H.Mis. Woensdag: u Rozenkransgebed. Vaste kerkdiensten: Zaterdag: 18.30 u H.Mis Zondag: 10.00 u H.Mis Woensdag: 18.15 u Rozenkransgebed. Maandag t/m donderdag: 18.30 u H.Mis (m.i.v. 9-1-2017 op vrijdag geen H. Mis). Ziekencommunie: Iedere

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, APRIL en MEI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden April en Mei 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

Kies uit: schiet op jarig ziekenhuis sport laat. 1 Morgen is mijn dochter. Ze wordt zes jaar. 3 Ik op maandag, woensdag en vrijdag.

Kies uit: schiet op jarig ziekenhuis sport laat. 1 Morgen is mijn dochter. Ze wordt zes jaar. 3 Ik op maandag, woensdag en vrijdag. 21 21 HOOFDSTUK 2 Te laat! WOORDEN 1 Kies uit: schiet op jarig ziekenhuis sport laat 1 Morgen is mijn dochter. Ze wordt zes jaar. 2 Ron,! De bus komt bijna! 3 Ik op maandag, woensdag en vrijdag. 4 We komen

Nadere informatie

Kinderboekenweek. Thema: Klaar voor de start! Maandnieuws december Jaargang Maandnieuws december 2018 BIJNA PAKJESAVOND...

Kinderboekenweek. Thema: Klaar voor de start! Maandnieuws december Jaargang Maandnieuws december 2018 BIJNA PAKJESAVOND... Maandnieuws december 2018-2019 Jaargang 17 104 Maandnieuws december 2018 Hilversum BIJNA PAKJESAVOND... Kinderboekenweek 2013 Thema: Klaar voor de start! Lees verder op pagina 5 COLOFON / VOORWOORD Dit

Nadere informatie

De Binnenloper Sept 2019

De Binnenloper Sept 2019 Stichting Inloophuis De Zevensprong Markt 10, 3901 DN Veenendaal Banknr. NL76RABO0395187648 Sticht. Inloophuis De Zevensprong Www.inloophuisde7sprong.nl Email: sec.7sprong@live.nl 2e jaargang nummer september

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij

Nieuwsbrief. Oktober 2015. Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp. Toezicht op het schoolplein Trakteren. groep 8 is vrij In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Oktober 2015 Voor op de kalender Oud papier Babynieuws Fietscontrole Wijziging datum schoolreis Kinderboekenweek Kosten schoolreis/kamp Toezicht op het schoolplein Trakteren

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt

Nadere informatie

Liturgie voor de morgendienst op zondag 10 december 2017 tweede advent PG Schagen

Liturgie voor de morgendienst op zondag 10 december 2017 tweede advent PG Schagen Liturgie voor de morgendienst op zondag 10 december 2017 tweede advent PG Schagen Voorganger: Organist : Lector: Ontvangst pastor L. Kooiman Jan Zwart Jan Bruin Henk van Zanten Orgelspel Advent en aansteken

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!!

Van harte gefeliciteerd!! Oktober 2016 - nummer 3 Belangrijke data Vrijdag 14 oktober Afsluiting KinderBoekenWeek- Open Podium 1 Dinsdag 18 oktober Licht aan actie (meer info verderop in de nieuwsbrief) Kinderen uit groep 4 t/m

Nadere informatie

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken! (tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!) Agenda dinsdag 16 t/m donderdag 18 april: Cito toetsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

no.1582 14 april 2007

no.1582 14 april 2007 no.1582 14 april 2007 Iedereen heeft wel eens een moment dat het allemaal teveel wordt: zorgen om de (klein) kinderen, stress op het werk, relatieproblemen, vragen bij de zin van het leven, angst voor

Nadere informatie

Beste Deelnemers, Alle sponsoren worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage.

Beste Deelnemers, Alle sponsoren worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage. 2 Beste Deelnemers, Wij houden van 28 augustus tot en met 2 september ons tweede Henk van den Bosch Memorial. Dit toernooi hebben we vernoemd naar onze vorig jaar maart overleden ere-lid Henk van den Bosch.

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

ACTIVITEITENOVERZICHT SWOG 2006

ACTIVITEITENOVERZICHT SWOG 2006 ACTIVITEITENOVERZICHT SWOG 2006 Vestigingsadres: Venestraat 18 4931 BP Geertruidenberg Tel: 0162 520706 Fax: 0162 512842 Postadres: Postbus 87 4930 AB Geertruidenberg Bankrekeningnummer: ABNAMRO 42. 99.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 13. Vrijdag 11 november 2016 INHOUD BIJLAGE BIJ . Schooljaar Beste ouders,

NIEUWSBRIEF 13. Vrijdag 11 november 2016 INHOUD BIJLAGE BIJ  . Schooljaar Beste ouders, Schooljaar 2016-2017 NIEUWSBRIEF 13 Vrijdag 11 november 2016 INHOUD Beste ouders, Directie Sinterklaas o Roet en gekleurde Pieten o Algemene informatie o Surprise o Informatie voor hulpouders Bibliotheek

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Mijn laatste nieuwsbrief. Start schooljaar Nieuwsbrief juni

Mijn laatste nieuwsbrief. Start schooljaar Nieuwsbrief juni Nieuwsbrief 22 30 juni 2017 2016-2017 Inhoud Mijn laatste nieuwsbrief.... 1 Start schooljaar 2017-2018... 1 Leren met ouders... 2 Afscheid Anouk Fitters... 3 Afscheid Ton... 3 Gevonden voorwerpen.... 3

Nadere informatie

Lam Gods Leiden. februari (-II) Mededelingenblaadje

Lam Gods Leiden. februari (-II) Mededelingenblaadje februari (-II) 2019 Lam Gods Leiden Mededelingenblaadje Secretariaat: Boshuizerlaan 13, 2321 SG Leiden telefoon 071-5310162 e-mail secr@lamgodsleiden.nl open op dinsdag van 09:30 tot 11:30 uur Lam Gods

Nadere informatie