K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA"

Transcriptie

1 K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 5 FEBRUARI :30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 7 FEBRUARI 2016 Er is geen H. Mis op het K.S.C.C. Nijmegen. 11:00 uur Carnavalsmis SOCN Molenstraatskerk. MAANDAG 8 FEBRUARI :30 uur Vergadering staf K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 9 FEBRUARI :00 uur Cursus Gymnastiek. 14:00 uur Soos met Winterbingo. WOENSDAG 10 FEBRUARI 2016 Er is geen repetitie van de Waalkanters. 11:30 uur Uitvaartdienst voor dhr. Gerard Stevens aan boord van het K.S.C.C. Schipperscentrum Nijmegen. DONDERDAG 11 FEBRUARI :00 uur Bijeenkomst T.P.N. - West. 19:00 uur Repetitie van het K.S.C.C. zangkoor. 19:30 uur Vergadering BLN Kon. Schuttevaer. VRIJDAG 12 FEBRUARI :30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 13 FEBRUARI :00 uur Vergadering Schottelvereniging. ZONDAG 14 FEBRUARI uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 14:00 uur Doop van Aadje de Jongh. MAANDAG 15 FEBRUARI uur Vergadering staf K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 16 FEBRUARI uur Cursus Gymnastiek. WOENSDAG 17 FEBRUARI :30 uur Repetitie van de Waalkanters. 13:30 uur Bridgen. DONDERDAG 18 FEBRUARI :00 uur Verzorgen Informatie bulletin. 19:00 uur Repetitie van het K.S.C.C. zangkoor. VRIJDAG 19 FEBRUARI :30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens!

2 NAMENS DE STAF Bulletin nummer 3 - jaargang 44 Beste mensen, Er komt water en het hoogwatervrije steiger is eindelijk klaar. In een mail van Jeroen Jansen medewerker economische zaken werd gemeld dat het hoogwatervrije steiger eindelijk klaar was. Nou dat mag dan eindelijk ook wel eens klaar zijn. Laat duidelijk zijn: het heeft veel te lang geduurd: jaren van gesprek, maanden van planning, maanden wachten op vergunningen van een x aantal instanties. Dit is ook niet leuk voor de ambtenaren die hier mee bezig zijn. Er wordt constant gesproken over: het moet eenvoudiger worden: we gaan digitaal en alle instanties die maar met deze bouw te maken hebben worden direct geïnformeerd, zodat de aanvraag en alles wat er bij hoort snel afgewikkeld kan worden. Het tegendeel is waar: het zijn langdradige processen. Een student zou er een aardige studieopdracht van kunnen maken: de logistiek van een aanvraag hoe verloopt deze, wanneer gaat aanvraag van bureau a naar b, hoelang en waar blijft de aanvraag liggen, wat is de waarde van de toestemming voor een vervolgtraject van een ambtenaar, welke ladder van hiërarchie moet de aanvraag opgaan en wanneer daalt deze aanvraag met alle toeters en stempels weer af op de plaats waar de uitvoering moet starten, die dan ook weer gepland moet worden etc. etc. Maar nu blijkt er heel wat water af te komen. Hopelijk stijgt het water zo dat de brug selfsupporting with blessing zal ervaren. Wanneer u dit bulletin ontvangt, weten we het. Feest van Don Bosco zondag 31 januari 2016 Dit feest, de sterfdag van Don Bosco, hebben we samen goed gevierd. Natuurlijk met de zang van het KSCC kerkkoor. Met de dirigent André en de organist pianist werd het een mooie viering. De woorden van de oud medebroeder Cees Staats heeft velen aangesproken: gewoon vanuit de basis, van uit het hart, met een gezonde dosis humor: en nu ermee aan de slag.

3 Fijn dat mensen aan de oproep om dit feest kerkelijk mee te vieren hebben beantwoord: we schreven al meer: wij mensen hebben overal tijd voor, het een is nog niet af of we beginnen met het ander. Tijd voor reflectie: Ik heb geen tijd. U en ik hebben dezelfde tijd: de dag telt voor ons allemaal 24 uur. Wij stellen onze prioriteiten anders. Voor velen is de zondag een gewone werkdag geworden. Winkels zijn 7 dagen open. Het op zondag werken wordt niet meer betaald dan werken op door-de-weekse dag. Jammer, de politiek laat dit allemaal gebeuren, de christelijke partijen hebben geen weerwoord. Maar daarmee laten wij ons niet ontmoedigen en zijn we blij dat er toch heel veel mensen zijn die zaterdag of zondag tijd nemen voor zelfreflectie persoonlijk, maar ook om deze reflexie met elkaar te delen en gesterkt te worden door samen Eucharistie te vieren. Daarna gezellig bij elkaar voor een kopje koffie thee of een ander drankje: dat is gemeenschap. Wordt ook U een ambassadeur om deze gedachten met elkaar in woord en daad-facebook- te delen. Op deze feestdag van don Bosco werd Martin Hoenselaar gehuldigd. Martin Hoenselaar de organist en pianist van onze parochie is 60 jaar organist. In een Groesbeeks huis aan huisblad stond een heel mooie en lovend artikel over Martin. En dit was terecht. 60 jaar organist is niet niks.

4 Veel preken, toespraken en teksten heeft hij moeten beluisteren in vreugdevolle-, verdrietige-, en in gewone vieringen. Welke tekst zal hem geraakt hebben en welke tekst zal in sleur verzanden? Maar Martin maakt er elke zondag van onze vieringen iets moois van. Gerard Verschuren, coördinator KSCC kerkkoor, heeft samen met André Raaymakers dirigent een mooie oorkonde aan Martin overhandigd en vanuit de parochie ontving hij het Pauskruis met de goede Herder. Een sleutelhanger overhandigen in het bijzijn van familie en vrienden kon niet uitblijven. Jaarvergadering van het FORUM De vereniging van pastores van alle Christelijke kerken werkzaam voor de kermis en circus gemeenschap in de wereld. U hebt er al een paar foto s van kunnen zien op In een kort artikel in het bulletin van 21 januari heeft u er al iets van kunnen lezen. Het hele gebeuren in Monaco, Het festival van Monte Carlo behelst een heel programma van vergaderingen shows recepties etc. Het begint allemaal vroeg en eindigt vaak rond middernacht. De vergaderingen zijn vaak in het Engels. In deze vergaderingen zijn de Russen goed vertegenwoordigd. Ze gaan over sociaal economische pastorale zaken. Het behoud van het traditionele circus prijkt nadrukkelijk op de agenda. Omdat het FORUM lid is van deze organisaties wonen wij de vergaderingen bij, in de loop der jaren bouw je een deskundigheid op die je in de vergadering kunt delen. Ook belangrijk is te vermelden dat het netwerk vanuit en rondom ons werk breder en meer verdiept wordt. Juist in de persoonlijke contacten kan gesproken worden over het wel en wee van de gemeenschappen. Hot Item is onderwijs. In Nederland is Onderwijs perfect geregeld, maar in vele landen nog niet. Daar spant het bestuur van ENTE zich voor in. En met de persoonlijke contacten hopen wij het onderwijs voor alle kinderen toegankelijk te maken. Daarvoor worden bronnen van de internationale, nationale en regionale overheden bij kerken en instellingen aangeboord. Dit doel is pas bereikbaar wanneer iedereen er zich voor inzet en er achter staat. Daarvoor heeft het pastoraat een aanjaagfunctie. Carnaval vrijdag 7 tot en met dinsdag 9 februari De stichting Openbaar Carnaval heeft een heel programma opgezet om in Knotsenburg Carnaval te vieren. In de Brug vindt u uitgebreide informatie. Zondag uur viert Knotsenburg in de Petrus Canisiuskerk in de Molenstraat een Eucharistieviering in het teken van Carnaval. Van harte welkom ook in Carnavalskleding. Na de viering brengen we een groet aan het beeld Hommage dat staat tegenover het stadhuis. Aswoensdag 40 dagen tijd Woensdag 10 februari, Aswoensdag begint de 40 dagen tijd in voorbereiding op Pasen. In de heilige Mis zondag 14 februari vindt de aswijding plaats en is er de mogelijkheid een askruisje te ontvangen. De 40 dagen tijd wordt ook de 40 daagse Vasten genoemd. Wij leven in een welvaartstaat, en het is goed dat wij ook denken aan

5 mensen die zorg nodig hebben elders in de wereld. Heel veel missionarissen en ontwikkelingswerkers zetten zich voor hen in. Zij kunnen een financieel steuntje in de rug goed gebruiken. We noemen u het project van pater Wim Boksenbeld in Haïti, pater Johan Visser in Cambodja, Herman Steur + in Sri Lanka. Uw financiële bijdrage is van harte welkom. Op dinsdag 2 februari 2016 is GERARD STEVENS overleden. De uitvaartdienst is woensdag 10 februari 2016 om 11:30 uur in de kerk van het KSCC Schipperscentrum Nijmegen. B.E.M. van Welzenes, sdb. Directeur KSCC / Landelijk aalmoezenier Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! VAKANTIEGROETEN Vanuit een warm deel van het Frans-Zwitserse skigebied Portes du Soleil van Jolanda en Hendy Mooren. ONZE JARIGEN 5-2 Mevr. Thea van Dinther; mevr. Ivonne Bomert-Wendt; mevr. Grada Witjes-Driessen (90 jaar). 6-2 Mevr. Coby Heijmen-Wennekes (75 jaar). 7-2 Marion Vermeeren; Roland Janssen; Quince Fransbergen; Thea Janssen. 8-2 Jolanda Stam; Lisette Janssen-v/d Bosch m/s Factotum ; mevr. Gemma Stenssen-Janssen. 9-2 Dhr. Henk Wigman, v/h ms. Staccato ; Antoine van Thiel; mevr. Nellie Peters Cathy Aerts uit Ridderkerk; Rob Stevens; Lars Kievits Willy Leensen, m/s Trafic ; Mark de Bruin; Dick Visser Venita Bosman; Moïse Klos Mevr. Willy Peters-Bosman; Jolanda Janssen; Jaap Bakker; mevr. Biemans-van de Weiden John v.d Wijgaart; Thera Pruyn; Nikki van Haalen Fred Wams, m/s Erculano ; Lisette van Bronswijk Jolanda van Gils - Bouwman, m/s Rodeo; Lionne Beyer; Miep van Lent, m/s Maja ; mevr. Veronique Buitendijk; Fabienne Cremers; Ria Laeyendecker; Marijke Heijmen; Saskia Heymen; Joke Smits-Vermeeren Mevr. Matjene Benner; dhr. Gerus Brugman v/h Gerlie Antoine de Goey, m/s "Maasvallei"; Rob Schoenmaker Dhr. Ruud Vermaas; dhr. Gerard Bosman m/s Tonny ; Corinne Verberck.

6 Soos met. Winterbingo K.S.C.C. NIJMEGEN DIENSTENCENTRUM DINSDAG 9 FEBRUARI 2016 Op dinsdag 9 februari 2016 nodigen wij iedereen uit voor een gezellige soos met een winterbingo. Er zijn weer lekkere en gezonde prijzen te winnen. U bent zoals altijd vanaf 13:30 uur van harte welkom. U kunt dan eerst bijpraten onder het genot van een vers kopje koffie of thee. Daarna laten we de balletjes het lot beslissen! U bent van harte welkom en neem gerust een vriendin, vriend, buurman of buurvrouw mee. Werkgroep Soos met.

7 PROFICIAT Martin Hoenselaar 60 jaar Organist/dirigent. Proficiat! Zondag 31 januari 2016 vierde Martin Hoenselaar uit Malden zijn 60 jarig jubileum als organist/dirigent. Na afloop van de viering, die geheel in het teken stond van Don Bosco, werd hij door Aalmoezenier Bernard van Welzenes en door de voorzitter van het kerkkoor even in het zonnetje gezet en tevens bedankt voor zijn inzet bij de vieringen en repetities aan boord van het KSCCschipperscentrum, waarbij hem een Oorkonde en wat geschenken werden overhandigd. Martin is, komende uit militaire dienst, begonnen als koster en organist/dirigent in de parochie Tienraij, bedevaartplaats van Maria te Lourdes. Tevens vond hij werk op het gemeentehuis in Meerlo. Een drukke tijd, met in de periode van mei/oktober veel bedevaartgangers en dagelijks twee H.Missen. Veelal speelde en zong hij dan alleen omdat de koorleden moesten werken. Ook klokken luiden en de kachel stoken waren zijn werk. Later nog 6 jaar gespeeld in Weert, soms met radio-uitzendingen, daarna in 1973 i.v.m. zijn benoeming op het stadhuis in Nijmegen, verhuisd naar Malden. Sindsdien is hij in vele kerken in omgeving van Nijmegen bekend geraakt, zoals 25 jaar organist bij het gemengd koor te Malden en 20 jaar dameskoor Malden, 10 jaar dameskoor te Overasselt en als organist in nog vele andere kerken zoals in Wijchen, Groesbeek, Cuijk, Sint Agatha en de laatste jaren ook in Nijmegen op het KSCC schipperscentrum. Martin hoopt met dit werk nog lang door te kunnen gaan in goede gezondheid. En dat wensen wij hem ook, van harte. WANDELNIEUWS Beste wandelvriendinnen en vrienden, In grote delen van het land staat de feestneus op het programma en als we het nuttigen van een drankje loslaten staat het vieren van carnaval gelijk aan het onderhouden van een goede conditie en het tonen van uithoudingsvermogen. De afstanden tussen de feestgelegenheden worden meestal lopend afgelegd. Maar mocht de interesse voor vastenavond niet groot zijn, dan blijft het altijd nog mogelijk om de wandelschoen, of de fiets, te pakken en er op uit te trekken. Op maandag 1 februari 2016 is de eerste inschrijvingsronde van de 100 e Nijmeegse Vierdaagse begonnen. Die wordt gehouden van dinsdag 19 tot en met vrijdag 22 juli Op vrijdag 26 februari loopt de eerste ronde af en daarin mogen alleen die wandelliefhebbers zich aanmelden die in de jaren 2010 tot en met 2015 vier keer succesvol hebben meegedaan aan de 4daagse of zij die geboren zijn in 1999 of in 2000 en drie keer in de periode 2010 tot en met 2015 de 4daagse hebben volbracht of zij die zijn geboren in 2001, 2002, 2003 of De kosten bedragen 59,00 per deelnemer en indien een certificaat gewenst is komt daar nog 10,00 bij. Leden van de KWBN krijgen 5,00 korting. Inschrijven kan via Dit (jubileum)jaar zijn er voor burgers vier afstanden: 30, 40, 50 of 55 km. Afhankelijk van het geboortejaar en ook afhankelijk van het feit of iemand vrouw of man zijn er minimum afstanden af te leggen. Alle gegevens staan in de Regeling afstanden en beloningen. Uiteraard mag er altijd meer worden gelopen, maar indien de keuze is gemaakt, en dat kan tot kort voor de Vierdaagse, is de afstand bepalend voor alle vier de wandeldagen. In de regio Arnhem-Nijmegen worden binnenkort de volgende wandeltochten gehouden: 13 februari Jubileum Goudenkruisdragerstocht in Nijmegen (voor hen die tien keer de Vierdaagse hebben volbracht)

8 WS 78 Keuze-afstanden: km Startplaats: Jan Massinkhal Nieuwe Dukenburgseweg AD Nijmegen Starttijd: uur uur ws78.info@gmail.com 14 februari 4 e tocht 36 e Winterwandelserie in Wijchen Wsv Paschalis Keuze-afstanden: km Startplaats: jeugdhuis Woezik Woeziksestraat CC Wijchen Starttijd: uur uur info@wsv-paschalis.eu Op staan altijd evenementen op wandelgebied, elders in het land. Een hartelijke groet en veel wandelplezier, Henry Mooren. MISINTENTIES ZONDAG 14 FEBRUARI 2016 Voor dhr. André Derksen oud-hoofdbeheerder KSCC Nijmegen, ouders van Laak - Snijders, voor ouders Daanen - Looyschelder, dhr. G. Brevoord, dhr. Wim Oudakker, zr. Mariëtta (Snijders), Robert Delsink, ouders Snijders-van Neijenhoff v/h San Antonio I, ouders van Loghem-van Ooijen, Nancy Rensen-van de Brink, ouders T. en I. Pruyn, dhr. Jo van Ingen, voor dhr. Gerard Stevens, dhr. P. de Bot. - Voor de doop van Aadje de Jongh. TOT ONZE GROTE DROEFHEID Op dinsdag 2 februari 2016 is GERARD STEVENS, echtgenoot van Christa Stevens-Wels, overleden in de leeftijd van 72 jaar. De uitvaartdienst is woensdag 10 februari 2016 om 11:30 uur in de kerk van het KSCC Schipperscentrum Nijmegen. Aansluitend om 14:00 uur vindt de crematieplechtigheid plaats in crematorium Beuningen, Schoenaker 12 te Beuningen. Corr.adres: Waalhaven 1k, m/s Petronella, 6541 AG Nijmegen. Een goedgekeurd reddingsvest dragen.. redt levens!

9 ONZE ZIEKEN * Mevr. Ella Schimmel (zondag 7/2/2016 opgenomen). NIJMEGEN, CWZ, WEG DOOR JONKERBOS 100, 6532 SZ. * Mevr. Laura Brom. DOORNENBURG, BLAUWE HOEK 62a, 6686 AE. * Dhr. Jopie Derksen. BEUNINGEN, STREKEL 9, 6641 XK. * Beppie Leensen-Scheers. WIJCHEN, GRAAFSEWEG 782, 6603 CR. * Mevr. Dien Hollemans-van Neijenhof. SCHIJNDEL, SALVIAHOF 29, 5482 PK. * Mevr. Wally Geutjes-Zingel. MILLINGEN A/D RIJN, ST. WILLIBRORDSTRAAT 1-B29, 6566 DD. * Mevr. Greet Hakkert-v/d Hoeven. MILLINGEN A/D RIJN, BRAHMSSTRAAT 9, 6566 WL. * Dhr. Frans Huibers. NIJMEGEN, OOSTKANAALDIJK 362, 6541 CD. * Francis van Tol (Afd. C5 kamer 6). MAASTRICHT, UMC, P. DEBYELAAN 25, 6229 HX. ZIEKEN AAN BOORD / THUIS HERSTELLEND * Dhr. Alex Sijbranda. DORDRECHT, PRATTENBURG 45, 3328 WC. IN HET VERPLEEG/VERZORGINGSHUIS * Dhr. Piet van Megen (Afd.: K. Lingestraat 11). BEMMEL, DE LINGEHOF, GOUDEN APPEL 122, 6681 WP. * Mevr. Ria van Megen, Oranje Nassau Oord, Kamer 16. POSTADRES: POSTBUS 9002, 6870 GC RENKUM. * Mevr. Henny de Graauw-Mutsaers (kamer B2. 13). TILBURG, VERPLEEGHUIS JOANNES ZWIJSEN, BURG. BROKXLAAN 1407, 5041 RR. * Mevr. Ineke Geutjes. MILSBEEK, POTTENBAKKER 36, 6596 GB. DENK AAN DE ZIEKE!!!!!!!!!!!!!! Als u bij een zieke op bezoek wilt gaan, neem dan eerst even contact op met de familie. De zieke kan even rust willen hebben!

10 ONZE ADVERTEERDERS

11

12 ONZE ADVERTEERDERS - Interrijn b.v. Scheepvaart- en Handelsonderneming Tel Voor al uw bevrachtingen en expeditiewerkzaamheden - Assurantiekantoor Beijer Tel verzekeringen, hypotheken, financieringen, pensioenen en sparen - Neptun bunkerbedrijf Nijmegen- Tel Er gaat een nieuwe wereld voor je open! - Scheepsbevrachtingskantoor Daanen Shipping & Logistics B.V. Tel Autena Marine b.v. Automatisering Telecommunicatie Navigatie, Tel Feest op het water! Partyschip Palladium: Aqua Riverline St. Nicolaas Stichting Meander, Tel Maak kennis met onze internaten. Vraag de folder aan en/of kom (met uw kind) op visite voor een informatieve rondleiding. - Reinplus Van Woerden Bunkerbedrijf Tel Fax Laan van Barcelona 800 te Dordrecht FKH accu s, St. Teunismolenweg 50d, 6534 AG NIJMEGEN, Tel Scheepsrep.bedrijf De Gerlien-van Tiem bv. Druten voor al uw stevendok-werkzaamheden tevens uw adres voor alle reparaties boven de waterlijn - Tel Lerta Techniek, John Janssen, Elektrotechniek voor binnenvaart, Tel , - info@lerta.nl. - Jan de Jong Onderhoud en reparatie Tel Sanitairinstallatie, Lasen konstruktiewerkzaamheden, centrale verwarming, onderhouden reparatie. - Peter Blom technische groothandel Tel Aandrijftechniek, V-snaren en schijven, Kettingwielen, gereedschappen - Roos Administraties, Tel , Voor uw gehele financiële administratie. - Keurslager Rob Keller, Waterstraat 201, 6541 TJ Nijmegen, Tel Steal-It B.V. information technology, netwerken en IT producten. Bernard Stenssen, -Tel De BedrijfsPoli, - Scheepvaartkeuringen (zee- en binnenvaart) en Rijbewijskeuringen, - Tel Kerkenbos BA Nijmegen.

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 4 MAART 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 6 MAART 2016 11.00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. MAANDAG 7 MAART 2016 10.30 uur Vergadering

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 6 MAART 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 8 MAART 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 10 MAART 2015 10:00 uur Cursus

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 10 JULI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 11 JULI 2015 15:00 uur Verjaardagsfeest van Ria Lentjes (65 jaar). ZONDAG 12 JULI 2015 10:30 uur Kermis-mis

Nadere informatie

Jouw talenten: een bron van inspiratie REDDINGVEST REDT LEVENS K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

Jouw talenten: een bron van inspiratie REDDINGVEST REDT LEVENS K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA DONDERDAG 14 MEI 2015 HEMELVAARTSDAG 07:00 uur Dauwtrappen in de Hatertse Vennen. Aansluitend Heilige Mis in de buitenlucht van de Hatertse Vennen bij de Ruϊne en de lapjesboom.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 29 MEI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 10:45 uur Afscheidsdienst van Janus den Boer in Dordrecht. ZONDAG 31 MEI 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 28 AUGUSTUS 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 29 AUGUSTUS 2015 11:00 uur Doop van Dex de Rooij in Ridderkerk. 14:30 uur 100 jarig jubileum Stg.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 4-daagse KSCC 1976-2015

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 4-daagse KSCC 1976-2015 K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 4-daagse KSCC 1976-2015 VRIJDAG 17 JULI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 18 JULI 2015 Begin vakantieperiode K.S.C.C. ZONDAG 19 JULI 2015 10:30 uur Kermis-mis

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 4 DECEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 12:30 uur Vergadering LP-LKSCC. ZONDAG 6 DECEMBER 2015 Tweede Adventzondag 11.00 uur Eucharistieviering op

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 8 JANUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 10 JANUARI 2016 11.00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 15:00 uur Nieuwjaarsreceptie Waeltoren.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 20 FEBRUARI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 21 FEBRUARI 2015 15:00 uur Doopfeest van Hans Lutjens. ZONDAG 22 FEBRUARI 2015 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 11 SEPTEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 10:00 uur Opening Symposium / Doop blusboten. 20:30 uur Terugkomst schoolreisje uit Winterberg. ZONDAG 13

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 1 MEI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 3 MEI 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. MAANDAG 4 MEI 2015 NATIONALE HERDENKING.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 19 FEBRUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 20 FEBRUARI 2016 14:00 uur Doop van Djayda Brunselaar. ZONDAG 21 FEBRUARI 2016 11.00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens!

Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 20 NOVEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 22 NOVEMBER 2015 11.00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 14:00 uur Doop van Katja Prins.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 25 SEPTEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 27 SEPTEMBER 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. Camille Hofman komt vertellen

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA DONDERDAG 2 APRIL 2015 14:30 uur Verzorgen KSCC informatiebulletin, jrg. 43. 19:00 uur Witte Donderdag viering m.m.v. het KSCC kerkkoor VRIJDAG 3 APRIL 2015 09:30 uur Bloemschikken

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! START AKTIVITEITEN:

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! START AKTIVITEITEN: K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 14 AUGUSTUS 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 16 AUGUSTUS 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 18 AUGUSTUS 2015 10:30

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 23 OKTOBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 25 OKTOBER 2015 03:00 uur Wintertijd. Klok een uur terug zetten. 11:00 uur Eucharistieviering op het

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 14 NOVEMBER 2014 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 16 NOVEMBER 2014 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 18 NOVEMBER 2014 10:00

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! JUBILEUM:

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! JUBILEUM: K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 31 JULI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 2 AUGUSTUS 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 4 AUGUSTUS 2015 10:30 uur

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 26 JUNI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 11:00 uur Fahrt der Senioren des Beueler Schiffer-Verein. ZONDAG 28 JUNI 2015 11:00 uur Kermis-mis in de autoscooter

Nadere informatie

VOOR WIE LUIDDE DE KLOK?

VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? GEBOREN: 03-02-2015: Tobias Hendrikus Wilhelmus Janssen. Zoontje van Jan- Paul en Nicole Janssen. Correspondentieadres: Burg. Reijmerstraat 10, 6566 XN Millingen a/d Rijn. 06-04-2015:

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 12 JUNI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 14 JUNI 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 14:00 uur Communie Alysha Gühnen en

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 9 OKTOBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 10 OKTOBER 2015 11:30 uur Doop mts. Somtrans VI te Werkendam. ZONDAG 11 OKTOBER 2015 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

UITNODIGING DONDERDAG 8 DECEMBER HUIZE ANTONIUS AAN DE NIEUWE BINNENWEG GC ROTTERDAM GULDEN MIS

UITNODIGING DONDERDAG 8 DECEMBER HUIZE ANTONIUS AAN DE NIEUWE BINNENWEG GC ROTTERDAM GULDEN MIS terug naar pagina 1 Christoffel Nieuws pagina 8 Christoffel Nieuws pagina 9 UITNODIGING DONDERDAG 8 DECEMBER HUIZE ANTONIUS AAN DE NIEUWE BINNENWEG 33 3014 GC ROTTERDAM De Rooms Katholieke kerk heeft prachtige

Nadere informatie

13-07-2015: Ivy Rose Versluis. Dochter van Peter en Jaimy Versluis en zusje van Nova en Isa. Correspondentieadres: Schans 29, 4251 PW Werkendam.

13-07-2015: Ivy Rose Versluis. Dochter van Peter en Jaimy Versluis en zusje van Nova en Isa. Correspondentieadres: Schans 29, 4251 PW Werkendam. VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? GEBOREN: 01-06-2015: Giel Wilhelmus Andreas en Anna Eliza Maria. Giel en Anna zijn kinderen en broertje en zusje van John, Josje en Niels Janssen-Steeghs. Correspondentieadres:

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 20 MAART 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 22 MAART 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 12:00 uur Bespreking voorbereiding

Nadere informatie

Activiteiten kalender RK kerk Singel 64

Activiteiten kalender RK kerk Singel 64 Jullie pastoor vd Weide Activiteiten kalender RK kerk Singel 64 Datum Activiteit Aanvang Bijzonderheden 3 November Allerzielen 11:00 uur De liturgische kleur is paars. De paaskaars brandt. Er is een Eucharistieviering.

Nadere informatie

Volop actie in Hernen en Leur

Volop actie in Hernen en Leur Volop actie in Hernen en Leur 14 juni 2015, drukbezochte Hernense Stratenmarkt. 20 juni 2015, 9e Hernense Stratenloop. - 45 - Uw adres voor de verhuur en verkoop van: rolsteigers kamersteigers trappen

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

no.1582 14 april 2007

no.1582 14 april 2007 no.1582 14 april 2007 Iedereen heeft wel eens een moment dat het allemaal teveel wordt: zorgen om de (klein) kinderen, stress op het werk, relatieproblemen, vragen bij de zin van het leven, angst voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN Na een lange zomer met zon en regen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Het is misschien een beetje gek maar onze nieuwsbrief lijkt een beetje op de zomer,

Nadere informatie

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther 22e Editie - maart & april 2019 Activiteitenkalender Dubbelmonde Voorwoord Zoals u waarschijnlijk heeft gelezen of gehoord is Dordrecht het decor voor The Passion op 18 april. The Passion vertelt het verhaal

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Zondag uur Eucharistieviering/ Doopviering Priester Byzantijnse kerk. Charlotte Schravenmade.

Zondag uur Eucharistieviering/ Doopviering Priester Byzantijnse kerk. Charlotte Schravenmade. Liturgische agenda Heilig Hart kerk Maarssen 5 Mei 2018 tot 29 Juni 2018 6 mei 2018 6e Zondag van Pasen Dopeling: / Doopviering Priester Byzantijnse kerk Byzantijns koor Han Brinkhof en Sander van Maarseveen

Nadere informatie

Breng me s ochtends vroeg naar de start. Nijmeegse Vierdaagse 2012 - Vroegbussen 17 juli t/m 20 juli 2012. breng.nl

Breng me s ochtends vroeg naar de start. Nijmeegse Vierdaagse 2012 - Vroegbussen 17 juli t/m 20 juli 2012. breng.nl Breng me s ochtends vroeg naar de start Nijmeegse Vierdaagse 2012 - Vroegbussen 17 juli t/m 20 juli 2012 breng.nl Op tijd bij de start Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse brengen wij je graag snel en ontspannen

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Christoffel Nieuws. Nieuwsbrief voor Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap INSTALLEER NU ONZE HELPDESK-APP VOOR UW MOBIELTJE

Christoffel Nieuws. Nieuwsbrief voor Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap INSTALLEER NU ONZE HELPDESK-APP VOOR UW MOBIELTJE Nieuwsbrief voor Binnenvaart-, Circus- en Kermisgemeenschap Christoffel Nieuws Nummer 16-24 november 2016 - Jaargang 1 Van de bestuurs- en directietafel Het Heilige Jaar is afgesloten, Zondag is de 1ste

Nadere informatie

9.30 uur CD Kerk Gebedsviering door Lekenvoorgangers PK

9.30 uur CD Kerk Gebedsviering door Lekenvoorgangers PK Parochie HH Petrus en Paulus SINT JAN S ONTHOOFDING ZOETERWOUDE-DORP NIEUWSBRIEF juli en augustus 2015 Pastorie: R.K. Pastorie Zuidbuurtseweg 14 2381 LB Zoeterwoude Bankrekening Parochiekern Sint Jan:

Nadere informatie

Niets vragen, niets weigeren

Niets vragen, niets weigeren Franciscus van Sales (1567-1622) leefde in het Franse stadje Annecy, in een tijd van politieke verwarring en godsdienstoorlogen. Hij is bekend als schrijver van twee belangrijke en invloedrijke handleidingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Kies uit: schiet op jarig ziekenhuis sport laat. 1 Morgen is mijn dochter. Ze wordt zes jaar. 3 Ik op maandag, woensdag en vrijdag.

Kies uit: schiet op jarig ziekenhuis sport laat. 1 Morgen is mijn dochter. Ze wordt zes jaar. 3 Ik op maandag, woensdag en vrijdag. 21 21 HOOFDSTUK 2 Te laat! WOORDEN 1 Kies uit: schiet op jarig ziekenhuis sport laat 1 Morgen is mijn dochter. Ze wordt zes jaar. 2 Ron,! De bus komt bijna! 3 Ik op maandag, woensdag en vrijdag. 4 We komen

Nadere informatie

Han Brinkhof en Jos Plum

Han Brinkhof en Jos Plum Liturgische agenda Heilig Hart kerk Maarssen 30 Juni 2018 tot 31 Aug 2018 1 juli 2018 13e Zondag door het jaar Koor: Woord- en Communieviering Pastor J. van Os Gemengd koor Han Brinkhof en Jos Plum Misintenties:

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender 14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender Voorwoord De herfst is aangebroken. De bomen verkleuren en laten ons zien hoe mooi zij kunnen zijn met hun rode, gele en bruine bladeren. Het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Aftrap jubileum jaar op 6 september

NIEUWSBRIEF Aftrap jubileum jaar op 6 september NIEUWSBRIEF Aftrap jubileum jaar op 6 september Twee wekelijkse uitgave van sc O.M.C. Sportcomplex De Corridor Visserstuin 5 3319 LL Dordrecht Tel. 078-6165811 Fax 078-6226426 Jaargang: 14 Nummer: 02 Datum

Nadere informatie

11 Maart 2015. Gefelicitaart

11 Maart 2015. Gefelicitaart Infobulletin Basisschool St. Petrus Boxtel, Tel: 0411-672348 E-mail: info@st-petrus.nl website: www.st-petrus.nl 11 Maart 2015 Gefelicitaart 12 mrt. Jelle gr. B 12 mrt. Tibbe gr. A 12 mrt. Kris gr. 6 13

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Iedereen hartelijk welkom in dit nieuwe schooljaar! We hopen dat jullie en u allen heerlijk zijn uitgerust. Het is fijn om iedereen weer te zien!

Iedereen hartelijk welkom in dit nieuwe schooljaar! We hopen dat jullie en u allen heerlijk zijn uitgerust. Het is fijn om iedereen weer te zien! Nieuwsbrief Radarschool Jan Wouter van den Doel 31 augustus 2015 Jaargang 17 nr. 1 Website: www.jwvddoel.nl E mail :info@jwvddoel.nl Bezoekadres: Kabbelaarsbank 2, 4301 XB Zierikzee Postadres: Postbus

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

NV Amman nieuwsbrief mei 2013

NV Amman nieuwsbrief mei 2013 Van de voorzitter Beste mensen, We zitten vlak voor Koninginnedag als ik dit stukje schrijf..en het wordt wel een heel speciaal feest dit jaar. Op dinsdag worden dan ook een groot aantal mensen verwacht

Nadere informatie

ACTIVITEITEN RONDEDANS

ACTIVITEITEN RONDEDANS ACTIVITEITEN In de RONDEDANS Dienstencentrum Rondedans Julianastraat 74 2316 NZ Leiden Tel: 071-7074200 E-mail: g.zanda@radiuswelzijn.nl Dienstencentrum Rondedans Weekoverzicht vaste activiteiten Maandag

Nadere informatie

Jaargang 27 No december 2017

Jaargang 27 No december 2017 Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 27 No. 14 8 december 2017 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht E-mail: directie-paulus@kansenkleur.nl Thea.Wilbrink@kansenkleur.nl

Nadere informatie

Elke werkdag 9.00-9.10 uur De Ruimte. Morgengebed in de stilteruimte. Elke werkdag 19.45-19.55 uur De Ruimte. Avondgebed in de stilteruimte.

Elke werkdag 9.00-9.10 uur De Ruimte. Morgengebed in de stilteruimte. Elke werkdag 19.45-19.55 uur De Ruimte. Avondgebed in de stilteruimte. Week 2 Zondag 10 januari 10.00 uur Grote Kerk. Kerkdienst, voorganger ds. Jeroen Jeroense, bevestiging ambtsdragers. 10.00 uur The Meeting. 10-R-uur. 10.15 uur Tertzio. Kerkdienst, voorganger ds. Dick

Nadere informatie

Nijmeegse Vierdaagse 2009 VROEGRITTEN. Extra vroege bussen naar Nijmeegse Vierdaagse

Nijmeegse Vierdaagse 2009 VROEGRITTEN. Extra vroege bussen naar Nijmeegse Vierdaagse Nijmeegse Vierdaagse 2009 VROEGRITTEN Extra vroege bussen naar Nijmeegse Vierdaagse Beste wandelaar van de Nijmeegse Vierdaagse, Voor u ligt de dienstregeling van de vroege bussen tijdens de Nijmeegse

Nadere informatie

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst!

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst! Jaargang 21 nummer 7 Vrijdag 5 december 2014 Agenda 5 19 december 2014 maandag 8, en 15/woensdag 10 en 17 december en donderdag 11 en 18 december donderdag 18 december vrijdag 19 december Bijbelrooster

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF november 2015

NIEUWSBRIEF november 2015 Parochie HH Petrus en Paulus SINT JAN S ONTHOOFDING ZOETERWOUDE-DORP NIEUWSBRIEF november 2015 Pastorie: R.K. Pastorie Zuidbuurtseweg 14 2381 LB Zoeterwoude Bankrekeningen: - NL93 INGB 0002 5647 72 t.n.v.

Nadere informatie

Parochie Breda Centrum

Parochie Breda Centrum HIJ IS OPGESTAAN VOOR ONS Mei 2017 Parochie Breda Centrum Dinsdag 2 mei 11.00 Antoniuskathedraal: 3e dinsdag Antoniusnoveen ZATERDAG 6 mei ZATERDAG-ZONDAG 6 / 7 mei VIERDE ZONDAG VAN PASEN - ROEPINGENZONDAG

Nadere informatie

UITNODIGING. Het bestuur. Vriendenbrief nr.5 van het schipperskoor de Maessanghers. 1*)Waar in deze nieuwsbrief wordt geschreven

UITNODIGING. Het bestuur. Vriendenbrief nr.5 van het schipperskoor de Maessanghers. 1*)Waar in deze nieuwsbrief wordt geschreven Vriendenbrief nr.5 van het schipperskoor de Maessanghers Uitgave: december 2018. Na een beknopte update van belangrijke gebeurtenissen, die medio dit jaar aan u werd toegezonden ontvangt u nu onze vijfde

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 van WandelgroepLOOP

Nieuwsbrief 3 van WandelgroepLOOP 16-04-2012 Nieuwsbrief 3 van WandelgroepLOOP Welkom bij de derde nieuwsbrief van wandelgroeploop. In een half jaar tijd is LOOP gegroeid naar 56 wandelaars, verdeeld over 4 groepen. De dinsdagroep uit

Nadere informatie

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 HET LEITJE Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 AGENDA Dinsdag 10 november: Donderdag 12 november: Zaterdag 14 november: 12.45 uur Inloopspreekuur Jeugdverpleegkundige 8.30 uur Studiedag

Nadere informatie

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank Jaargang 33 nummer 13 03 december 2015 een wekelijkse uitgave van Kindcentrum 'T BLAAIKE FELICITEERT... 06 dec 09 dec Sint Nicolaas Saar van der Steen ieder kind een talent! thema schooljaar 2015-2016

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Wist je dat... Nieuwsbrief Opvoedwinkel Twinkeltje maart 2015. In deze nieuwsbrief:

Wist je dat... Nieuwsbrief Opvoedwinkel Twinkeltje maart 2015. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Opvoedwinkel Twinkeltje maart 2015 In deze nieuwsbrief: Wist je dat... Thema's en cursussen in maart Lezersvraag: "Moet ik mijn zoon verplichten met andere kinderen te spelen?" Mamatijd Moeders

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor.

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor. NIEUWSBRIEF December Mentorschap Midden-en Noordoost Brabant 2015 Editie 2 Jaargang 1 Hierbij ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief van het Mentorschap Midden -en Noordoost brabant. Hiermee houden wij u op

Nadere informatie

Breng me s ochtends vroeg naar de start. Nijmeegse Vierdaagse 2015 Vroegbussen - 21 juli t/m 24 juli 2015. breng.nl

Breng me s ochtends vroeg naar de start. Nijmeegse Vierdaagse 2015 Vroegbussen - 21 juli t/m 24 juli 2015. breng.nl Breng me s ochtends vroeg naar de start Nijmeegse Vierdaagse 2015 Vroegbussen - 21 juli t/m 24 juli 2015 breng.nl Op tijd aan de start Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse brengen wij je graag snel en ontspannen

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 22 JANUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 24 JANUARI 2016 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 14:00 uur Doop van DJ van Engelen

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 25 januari 2019 Agenda Nummer 19 maandag 28 januari Screening groep 7 schoolarts

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

DEZE WEEK: Beste ouders en kinderen, HET WAREN TWEE GEWELDIGE WEKEN!

DEZE WEEK: Beste ouders en kinderen, HET WAREN TWEE GEWELDIGE WEKEN! Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 24 No. 35 5 juni 2015 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Fax: (024) 6452879 www.paulus-school.nl E-mail: directie@paulus-school.nl inforedactie@paulus-school.nl

Nadere informatie

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther. Voorwoord

Dubbelmonde. Met vriendelijke groet Ada, Yvonne en Esther. Voorwoord 21e Editie - januari & februari 2019 Activiteitenkalender Dubbelmonde Voorwoord Beste bewoners, Allereerst willen wij u een heel gelukkig en vooral gezond nieuw jaar toewensen. We hopen er met elkaar weer

Nadere informatie

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK zondagsbrief 6 september 2015 HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK 12 e Zondag van de Zomer Kleur: groen De kleur groen drukt nieuw leven, hoop, toekomst en groeikracht uit. Voorganger: Organist: Da. Geke

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017 Nieuwsbrief Aflevering 2017-12 December 2017 In deze aflevering: - Geboren. - Kerstpakketten acties. - Kerstvieringen. - Kerst-inn. - Vooraankondiging. - Algemene gegevens. Geboren. Dat geboren mag worden

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016 Ouderen 1 ONTMOETINGSCENTRUM DE ROOS Adres: Beekstraat 29 6001 GG Weert Tel: 0495-688190 (tijdens kantooruren) 0495-688199 (buiten kantooruren) Fax: 0495-537299

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

Jouw talenten: een bron van inspiratie K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA NAMENS DE STAF

Jouw talenten: een bron van inspiratie K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA NAMENS DE STAF K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 17 OKTOBER 2014 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 19 OKTOBER 2014 11:00 uur Eucharistieviering a/b K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 21 OKTOBER 2014 10:00 uur

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers, Ook de schoolfotograaf is weer langs geweest. Wij zijn heel benieuwd of iedereen er weer mooi op staat.

Beste ouders/verzorgers, Ook de schoolfotograaf is weer langs geweest. Wij zijn heel benieuwd of iedereen er weer mooi op staat. Nummer: 18 20 mei 2016 Agenda: Dag Maandag 23-5 Dinsdag 24-5 Woensdag 25-5 Week 22 Activiteit OR-vergadering Gr. 7 & 8 naar een voorstelling Meester- en juffendag Start afname CITO-toetsen Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Maria Magdalena Parochie Wormer Nieuwsbrief nummer 9

Maria Magdalena Parochie Wormer Nieuwsbrief nummer 9 Maria Magdalena Parochie Wormer Nieuwsbrief nummer 9 In deze nieuwsbrief... Terugblik Startviering Sam's Kledingactie Oecumenische viering Vorming en toerusting Liturgieplanning Terugblik Startviering

Nadere informatie

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL WEEKBRIEF DREEFSCHOOL Hoofdgebouw Dependance Dreef 20, Kleine Houtweg 24 2012 HS Haarlem 2012 DA Haarlem Tel. 023 5312912 Tel.023 7110456 www.dreefschool.nl info@dreefschool.nl directeur: Jan Vos van Marken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst.

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. Week 50: 9 t/m 15 december Een engel bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Een engel bij Maria, Lucas 1:26-38 Maria en Elisabet, Lucas 1:39-56 Week 51: 16 t/m 22 december

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, APRIL en MEI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden April en Mei 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 28 NOVEMBER 2014 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 19:30 uur Vrijwilligersavond voor genodigden. ZONDAG 30 NOVEMBER 2014 Eerste adventzondag 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT

Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT 5 en 6 September 2015 nr. 37 OPROEP In het weekend van 2, 3 en 4 oktober a.s. wordt er weer het Oogstdankfeest gehouden. Dit jaar met een speciaal

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 1 K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 17 APRIL 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 11:00 uur Fietstocht o.l.v. Hettie Fietsen in de mooie omgeving van Mook. ZONDAG 19 APRIL 2015 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1e kwartaal 2015. Van de voorzitter

Nieuwsbrief 1e kwartaal 2015. Van de voorzitter Nieuwsbrief 1e kwartaal 2015 Van de voorzitter Het nieuwe jaar is al weer ruim 2 maanden oud en we zijn weer druk aan het bewegen. Allemaal goede voornemens. Dat is goed te merken, want het is gezellig

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Wat onze parochie biedt voor de jeugd

Wat onze parochie biedt voor de jeugd Wat onze parochie biedt voor de jeugd Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Brink 31, 1251 KT Laren www.belkerken.nl/sintjan Laren, december 2012 Parochiegemeenschap Sint Jan - Goede Herder Beste

Nadere informatie

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK zondagsbrief 21 augustus 2016 HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK 10 e zondag van de zomer Kleur: Groen de kleur groen is de kleur van het leven - geef ons heden ons dagelijks brood - de kleur groen is de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

Misschien zit u hier wel met de grote vraag: wat is Kerst eigenlijk?

Misschien zit u hier wel met de grote vraag: wat is Kerst eigenlijk? 25 december 2015 1 e Kerstdag Sixtuskerk te Sexbierum Ds. A.J. (Anneke) Wouda Teksten: Hebr. 1:1-6 en Lucas 2: 15-21 Geliefden van God, gemeente van Christus, Kerstochtend 2015 U zit midden in een kerstviering,

Nadere informatie

Oude Glorie. Evenementen. Nieuwsbrief jaargang 1, nummer 7. Onregelmatig (als er iets te melden valt) 10 september 2015. Website Oude Glorie

Oude Glorie. Evenementen. Nieuwsbrief jaargang 1, nummer 7. Onregelmatig (als er iets te melden valt) 10 september 2015. Website Oude Glorie Oude Glorie Nieuwsbrief jaargang 1, nummer 7 Onregelmatig (als er iets te melden valt) 10 september 2015 Website Oude Glorie De een is op weg naar het volgende evenement, de ander ligt al weer in de thuishaven.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie