K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! START AKTIVITEITEN:

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! START AKTIVITEITEN:"

Transcriptie

1 K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 14 AUGUSTUS :30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 16 AUGUSTUS :00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 18 AUGUSTUS :30 uur Vergadering staf K.S.C.C. Nijmegen. VRIJDAG 21 AUGUSTUS :30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 23 AUGUSTUS :00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. MAANDAG 24 AUGUSTUS :30 uur Vergadering Coördinatie-raad. DINSDAG 25 AUGUSTUS :30 uur Vergadering staf K.S.C.C. Nijmegen. 19:30 uur Vergadering BLN-Schuttevaer, afd. Gelderland. DONDERDAG 27 AUGUSTUS :00 uur Verzorgen Informatie bulletin. 19:00 uur Start repetitie van het K.S.C.C. zangkoor. VRIJDAG 28 AUGUSTUS :30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. DINSDAG 1 SEPTEMBER :30 uur K.S.C.C. Seizoens Opening 2015/2016. Muzikaal optreden en modeshow. Jouw talenten: een bron van inspiratie Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! START AKTIVITEITEN: - Repetitie zangkoor begint weer op donderdag 27 augustus. - De Waalkanters beginnen weer op woensdag 2 september. - Cursus Gymnastiek begint weer op dinsdag 8 september. - Het Bridgen begint weer op woensdag 9 september.

2 NAMENS DE STAF Bulletin nummer 17 - jaargang 43. Sail Amsterdam in aantocht Veel reclame in de media. Woensdag 19 augustus vaart de Sail vloot van IJmuiden naar Amsterdam. We kunnen ons het bijna niet voorstellen dat de laatste Sail al weer 5 jaar geleden heeft plaats gevonden. Wij hebben toen genoten van het prachtige spektakel, de heerlijke gebakken vis: poon, sliptongetjes als ontbijt in de zeer vroege morgen. Heerlijk. De Sail is een al trekkend theater met wisselende panorama s onder een stralend zonnetje: wat wil je nog meer. Het is ongelofelijk te zien hoe zoveel scheepjes, jachten drijvende voertuigen zo met elkaar richting Amsterdam drijven: bijna geen onvertogen woord. Esmeralda, een zeilschip uit Chili vaart ook in de Sail mee. Deze driemaster is besmet, zo werd dinsdagochtend op radio 1 vermeld. Pinochet liet hier gevangenen martelen tot de dood er op volgde. Nabestaanden brengen deze gebeurtenissen in herinnering. Zij vinden het goed dat het schip meevaart, maar zij vragen via een wake wel aandacht voor al die mensen die op de schip de dood hebben gevonden. Hopelijk wordt het dit jaar ook weer feestelijke Sail intocht. Mocht u gaan, bereid uw reis goed voor. Er zijn nog meer mensen die met de trein, auto en een bootje naar de Sail gaan. Veel plezier. Geniet van de mooie omgeving van Nijmegen Ver weg op vakantie gaan is heel leuk: vakantiekaarten met de hartelijke groeten uit lichten een tipje van de sluier op van de pracht van het vakantieland.

3 Maar er zijn er ook die genieten van Nijmegen en haar omgeving. Honderden fietsers genieten van het prachtige landschap van Rijn Waal en Maas, Betuwe en Reichswald. Uit de informatie van de veerbazen van de fietspontjes blijkt dat er veel gebruik van gemaakt wordt. Alleen nu het water zo laag is en de voorspelling is dat het nog verder zal vallen is de vraag hoe lang de veerverbindingen kunnen blijven. Voor de schippers is laagwater uitstekend: meer schepen in de vaart. Het fietsknooppuntsysteem maakt het gemakkelijk een mooie route uit te zetten met gewenste kilometers. De enorme opkomst van de elektrische fiets stelt mensen in staat langer te fietsen. Je komt op een bepaald moment op een leeftijd dat fietsen leuk moet zijn. De elektrische ondersteuning is een wonder van een uitvinding. Het is geen oplossing van alle problemen: zo hoorde ik laatst van mensen die een mooie tocht langs de Lahn wilden maken: met een elektrische fiets moet het een fluitje van een cent zijn: nou dat viel mooie tegen: bergje af prima, maar bergje op niet vol te houden, dus snel terug naar wat vlakker gebied. Op de fiets zie je veel meer van de omgeving. De werkzaamheden m.b.t. het project de nevengeul bij Nijmegen zijn de moeite waard te bekijken: de werkzaamheden vorderen goed. De nevengeul heeft de naam Spiegelwaal gekregen, bedacht door Jan van de Geer uit Lent.

4 Uit 944 inzendingen werden de namen de Spiegelwaal en de Lentloper uitgekozen: de Spiegelwaal om de kalme afspiegeling uit te drukken met de drukbevaren Waal. De naam heeft ook betrekking op de spiegelende werking van het water. De brug heeft de naam Lentloper gekregen. Deze is bedacht door Edwin Hendriks uit Lent. Over de brug loop je echt naar Lent. De jury bestond uit burgemeester H. Bruls, mevrouw Joke Cuperus HID Rijkswaterstaat, bewoner Jan Rikken, Anne Vegter Dichter des Vaderlands en architect Laurent Ney. In 2016 moeten de werkzaamheden klaar zijn: dit alles in het teken geeft ruimte aan de rivier. Noteer in uw agenda: Dinsdag 1 september aanstaande opening van het nieuwe KSCC seizoen Onthulling van de spreuk van het activiteiten jaar. Muziek met een Brabants tintje en een modeshow. Aan een drankje en een hapje zal het ook niet ontbreken. Zondag feest van Maria ten Hemel opgenomen In mijn jeugd was dit feest, gevierd op 15 augustus een verplichte feestdag. De oudere mensen herinneren zich dit nog wel. Het heette toen: Maria Hemelvaart. Maria ten Hemel opgenomen is een meer passende term: Jezus neemt Maria bij zich op in de hemel. Zij heeft haar roeping helemaal volbracht en wordt daarvoor met de hemel beloond. Wij zijn gelukkig nog met elkaar onderweg om als boodschappers van het evangelie, de blijde boodschap, de aarde tot een beetje hemel te maken.

5 Wat er na het uitblazen van onze laatste adem met onze geest gebeurt, blijft een raadsel van Geloof. Mensen werken hard om de buitenkant van het leven mooi te maken: een mooi huis, een economische goed varend schip, ontwikkeling van talenten om alles zo goed mogelijk te kunnen leiden, maar ook de binnenkant van ons leven, onze Geest onze Ziel heeft ook zorg nodig, om een goed rentmeester te kunnen zijn, om de naasten ook echt als naasten te zien. In de kerk, in de viering, kunnen wij allemaal mooie gedachten opdoen in de liederen, de teksten, de preekjes, de overwegingen. Maar als wij naar buiten komen en de verhalen horen van Griekenland, we zien de beelden van dobberende schepen in de Middellandse Zee, met de berichtgeving hoeveel mensen er weer verdronken zijn, wat is dan onze reactie? Het Woord en het Leven moeten één zijn. Daarvoor hebben wij elkaar nodig en wel heel bijzonder in het vieren van de Maaltijd des Heren, de Eucharistie. Welkom zondag 16 augustus om uur. Vaya con Dios Vaya Con Dios stond op de naamplank van het schip van Danie en Ria Martens. Vertaald betekent dit: Ga met God. De naamplank heeft Danie, perfect opgeknapt, aan het KSCC geschonken. We zoeken nu een plaats bij de uitgang om hem op te hangen: Ga met God een zegen voor allen die het KSCC verlaten. Van harte namens de KSCC crew een goed weekend. B.E.M. van Welzenes, sdb Directeur KSCC Landelijk aalmoezenier. Het verschil tussen wie je bent en wie je wilt zijn is wat je doet Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens!

6 ONZE JARIGEN 14-8 Lindi Rosenboom; Albert van Rossum; Ingeborg Poppelier; mevr. Joke van Megen; dhr. Jan van Thiel Renee van Dongen; Jose Pols Dhr. Henk Nuy; Jolanda Mooren-Wams; Marcel Mooren Patrick van Leeuwen; Winfred Peters Dhr. G. van Strien; Laura Brom; Anne-Merije Anninga; Koen Reisma; Wouter Janssen Harry Kulka; Jan Wanders jr.; Anita Oome; Frans Robbers; Thirza Verlaan; Pauline Wennekes Oswald Borgers; mevr. Bep Burgers; Wilger Brevoord; Paul van Cleef Maaike v/d Hoeven; William van Ommen; Ruud Mooren Jeroen Suykerbuyk; Rebecca van Strien, m/s Adandi 2; dhr. Eddy Heijmen; Natascha Lischer; Chris Montens Yvonne Sep; mw. de Grundt-Hanegraaf; Linda v Grinsven; Hendrik Stevens Neptun Carla van Dongen-Suykerbuyk Antoin de Koning; Peter van Lent; Pascal Dijkshoorn; Gerry van Oyen, m/s Belvedere Marlieke Meyer Dhr. Frans van Tiem, Scheepswerf Gerlien in Druten; Irene Snijders; mevr. Trees Kramer Geert Tonissen; mevr. Els Slokkers; Suzanna de Bruin; Kaylee de Bot; Julius Brouwer; Olivia Lentjes; Yvonne Boer Mimi van Lent; Geert-Jan de Bruin Nanne Berends; Geert de Kleijn; Noor Tonissen. HUWELIJKSJUBILEUM Op vrijdag 14 augustus zijn COR en TINY VAN DER VEEKEN- DE WIJS 50 jaar getrouwd. Corr.adres: Oude Kerkstraat 55, 4921 XD MADE. Op zaterdag 15 augustus zijn PAUL en HENRIËTTE LEENSEN- VAN BOXTEL 40 jaar getrouwd. Corr.adres: Plein 22, 5481 VS SCHIJNDEL. Op maandag 24 augustus 2015 zijn JOOST en SANDRA APPELBOOM 25 jaar getrouwd. Corr.adres: Kerkstraat 8, 6668 AN RANDWIJK.

7 FIETSTOCHT STERRESCHANS Beste leden, Hier weer een bericht van Sterreschans. De zomer loopt langzaam ten einde. Tijd voor de fietstocht. Ons lid Gerrit Janssen heeft een mooie route uitgestippeld, van ruim 40 (?) kilometer. Het wordt weer een mooie tocht, dit keer naar Nijmegen en een stukje Maas en Waal misschien. We laten ons door Gerrit verrassen. Verder willen we er ook dit keer niet te veel over kwijt. We willen gaan fietsen op zaterdag 22 augustus om uur. Vertrek bij het Ontmoetingscentrum in Doornenburg. Bij slecht weer stellen we de tocht uit naar de woensdag erop (26 augustus). Als jullie willen meedoen aan de fietstocht, meld je dan aan per mail op mijn adres of per telefoon mijn mobiele telefoonnummer, Graag aanmelden vóór vrijdag 21 augustus. Mocht de tocht niet doorgaan omdat het slecht weer is, zullen we degenen die zich aangemeld hebben op vrijdagavond bellen. Bij geen bericht gaat de tocht gewoon door. Ook dit jaar is het weer een prachtige tocht. Dus als je tijd hebt én je kunt een eindje fietsen, meld je dan aan! Tot slot wil ik degenen, die de contributie over 2015 nog niet betaald hebben, vragen om dat alsnog te doen. De contributie bedraagt nog steeds EUR 25,00 per persoon, per jaar. Dat kan op rekeningnummer NL.78.RBRB t.n.v. T.M.F. de Beijer-Dekkers. Met vriendelijke groet, Peter van Megen, Secretaris.

8 Dinsdag 1 september 2015 K.S.C.C. Schipperscentrum K.S.C.C. Seizoensopening Programma: uur: Koffie of thee met iets lekkers uur: Openingswoord door de Aalmoezenier uur: Tijd voor een lekker glaasje, met of zonder alcohol uur: Muzikaal optreden met een Brabants tintje uur: Lunch uur: Modeshow deze zal verzorgd worden door de firma Jos de Haas. De dames en heren mannequins zullen de nieuwe herfst/wintermode showen uur: We sluiten deze dag af en wensen dat iedereen voldaan en modebewust huiswaarts keert. U bent allemaal van harte welkom!!!!!! Wilt U zich a.u.b. aanmelden vóór 28 augustus bij Ria Lentjes i.v.m. de inkopen. Telefoon: Indien U geen vervoer hebt, laat het ons weten en wij zullen kijken hoe we U van dienst kunnen zijn. Tot 1 september. Werkgroep Soos Met.. - Voor deze dag vragen wij een vrijwillige bijdrage -

9 Aanmeldingsstrook Ja, ik /wij kom(en) met. personen dinsdag 1 september naar de Seizoen Opening Naam: Adres: Postcode/woonplaats: Telefoon: WANDELNIEUWS Beste wandelvriendinnen en vrienden, Tussen prestatie en recreatie schommelt iedere sport en zeker ook wandelen. Rondom lange afstandstochten gaan de gedachten direct uit naar prestatie. Maar hoeveel kilometer is lang? Nijmegen-Rotterdam is 160 km en dat moet binnen 29 uur worden volbracht. Dat is een enorme uitdaging en zo n wandeltocht zal niet veel mensen aansporen aan te sluiten. Verdelen we deze afstand over vier dagen dan zijn er tienduizenden die zich aanmelden. Blijkbaar is dat beter behapbaar. Afgezien van de cijfers rondom afstanden is het zo dat er voor iedere wandelaar een afstand is. En in binnen- en buitenland weten organisatoren daar op in te spelen. Soms is de minste afstand 5 kilometer, en dat kan oplopen tot 80 kilometer van een Kennedymars of tot ruim 150 kilometer van Amsterdam naar Leeuwarden. Bij heel veel sporten is er sprake van tegenstand in de vorm van een persoon of van een team van personen. Bij wandelen is dat niet aan de orde. Het enige dat overwonnen moet worden is de grens van de eigen lichamelijke en geestelijke mogelijkheden. En misschien kunnen die grenzen worden verlegd door extra inspanning en gezamenlijke voorbereiding. Steeds meer mensen combineren het sporten met de sociale activiteit. Dat kan ook een gevolg zijn van het feit dat de groep mensen die jong gepensioneerd zijn een enorme omvang kent. Het toegankelijke karakter van wandelen zal daaraan ook bijdragen. En voor iedere mens is er een wandeltocht, ook een niet georganiseerde. Rectificatie: In het Informatiebulletin van donderdag 30 juli 2015 stond in de rubriek van de staf de naam Roel Wanders, als (mede)coördinator van het KSCC-Vierdaagse verzorgingsteam. Die hebben we helaas niet aangetroffen. Wel een Roel Mooren. Hartelijke groet, Henry Mooren.

10 VAKANTIEGROETEN ONTVINGEN WIJ UIT Freudenstadt/Schwartswald: van Lies en Cora. VERHUISD CORRY ROVERS-DE JONGH is per 16 juli 2015 verhuisd van de Stevensweerterweg 90 te Maasbracht, Naar: Mokenweg 17b, 6051 HG MAASBRACHT. PATER JOHAN VISSER IN NEDERLAND Vorig jaar heeft Pater Johan Visser zijn 50-jarig priesterfeest gevierd in Cambodja. Het was een groots feest dat hij gevierd heeft samen met de jeugd waar hij voor werkt en zijn medebroeders. Don Bosco is de grote inspirator voor Johan. In Thailand haalde hij de kinderen uit de achterbuurten en sinds 1990 ook in Cambodja. Johan wil graag iedereen ontmoeten en wel op zondag 13 september s Morgens om uur is er een Plechtige Eucharistieviering in de Sint-Martinuskerk, Oude Markt te Weert. Vanaf uur is er de gelegenheid Johan persoonlijk te spreken in hotel Golden Tulip, Driesveldlaan 99 te Weert. MISINTENTIES ZONDAG 16 AUGUSTUS 2015 Ouders van Bon-Leygraaf Wacht am Rhein en Hetty van Bon, mw. W. van Oijen-Derksen, ouders Klarenaar-Hoenderop en voor Marja Kooren Klarenaar, voor ouders van Steen-van de Wielen, ouders Slokkers-Meijer, ouders Huibers-Beerden Maria Hendrika. MISINTENTIES ZONDAG 23 AUGUSTUS 2015 Ouders Derksen-Bakker Pax, ouders Bruins-van der Velden en voor Steef Bruins, voor mw. Riet Lentjes-Nuy v/h ms. Omega, dhr. A. Joosten en voor overledenen van de familie Joosten, dhr. André Derksen, v/h beheerder KSCC, ouders de Bot-Neff.

11 ONZE ZIEKEN * Mevr. Leni Broekmeulen (Afd. Unit 42 kamer 5). BREDA, AMPHIA ZIEKENHUIS, MOLENGRACHT 21, 4818 CK. * Dhr. Theo Centen. DUIVEN, PAARDENBLOEM 75, 6922 GE. * Mevr. Henny de Graauw-Mutsaers (kamer 21). TILBURG, VERPLEEGHUIS DAMAST, LEIJWEG 48, 5022 KA. * Mevr. Dien Hollemans-van Neijenhof. SCHIJNDEL, SALVIAHOF 29, 5482 PK. * Mevr. Very Heijmen. MILLINGEN A/D RIJN, PR. IRENESTRAAT 59, 6566 BN. * Mevr. Wally Geutjes-Zingel. MILLINGEN A/D RIJN, ST. WILLIBRORDSTRAAT 1-B29, 6566 DD. * Mevr. Diny Cornelissen-Vermaas. ROTTERDAM, IKAZIEZIEKENHUIS, MONTESORIWEG 1, 3083 AN. * Marga van Rijswijk (Afd. Mulderskop kamer 346). HERSTELHOTEL PARK DEKKERSWALD, GROESBEEK, BOSLAAN 218, 6561 LE. ZIEKEN THUIS/AAN BOORD/HERSTELLEND * Mevr. Ria van Megen, Oranje Nassau Oord, Kamer 16. POSTADRES: POSTBUS 9002, 6870 GC RENKUM. * Mevr. Sandra Jansen-Derksen (Afdeling AC). NIJMEGEN, MARIA MAC KENZIE, PANOVENLAAN 25, 6525 DZ. * Dhr. Alex Sijbranda. DORDRECHT, PRATTENBURG 45, 3328 WC. * Dhr. Henri Oom. ZWIJNDRECHT, KORT-AMBACHTLAAN 400, 3333 EP. IN HET VERPLEEG/VERZORGINGSHUIS * Dhr. Jan van Vliet, Verpleeghuis Activit De Schutse. NOORDWIJKERHOUT, SCHIPPERSVAARTWEG 39, 2211 TK. * Dhr. Colla van Thull. EWIJK, VERPLEEGHUIS WAELWICK, SCHOOLPAD 1, 6644 CP. * Mevr. Ineke Geutjes. MILSBEEK, POTTENBAKKER 36, 6596 GB.

12 DENK AAN DE ZIEKE!!!!!!!!!!!!!! Als u bij een zieke op bezoek wilt gaan, neem dan eerst even contact op met de familie. De zieke kan even rust willen hebben! Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! ONZE ADVERTEERDERS

13

14 ONZE ADVERTEERDERS - Interrijn b.v. Scheepvaart- en Handelsonderneming Tel Voor al uw bevrachtingen en expeditiewerkzaamheden - Assurantiekantoor Beijer Tel verzekeringen, hypotheken, financieringen, pensioenen en sparen - Neptun bunkerbedrijf Nijmegen- Tel Er gaat een nieuwe wereld voor je open! - Scheepsbevrachtingskantoor Daanen Shipping & Logistics B.V. Tel Autena Marine b.v. Automatisering Telecommunicatie Navigatie, Tel Feest op het water! Partyschip Palladium: Aqua Riverline St. Nicolaas Stichting Meander, Tel Maak kennis met onze internaten. Vraag de folder aan en/of kom (met uw kind) op visite voor een informatieve rondleiding. - Reinplus Van Woerden Bunkerbedrijf Tel Fax Laan van Barcelona 800 te Dordrecht - - FKH accu s, St. Teunismolenweg 50d, 6534 AG NIJMEGEN, Tel Scheepsrep.bedrijf De Gerlien-van Tiem bv. Druten voor al uw stevendok-werkzaamheden tevens uw adres voor alle reparaties boven de waterlijn - Tel Lerta Techniek, John Janssen, Elektrotechniek voor binnenvaart, Tel , - - Jan de Jong Onderhoud en reparatie Tel Sanitairinstallatie, Lasen konstruktiewerkzaamheden, centrale verwarming, onderhouden reparatie. - Peter Blom technische groothandel Tel Aandrijftechniek, V-snaren en schijven, Kettingwielen, gereedschappen - Roos Administraties, Tel , Voor uw gehele financiële administratie. - Keurslager Rob Keller, Waterstraat 201, 6541 TJ Nijmegen, Tel Steal-It B.V. information technology, netwerken en IT producten. Bernard Stenssen, -Tel De BedrijfsPoli, - Scheepvaartkeuringen (zee- en binnenvaart) en Rijbewijskeuringen, - Tel Kerkenbos BA Nijmegen.

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 28 AUGUSTUS 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 29 AUGUSTUS 2015 11:00 uur Doop van Dex de Rooij in Ridderkerk. 14:30 uur 100 jarig jubileum Stg.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 4-daagse KSCC 1976-2015

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 4-daagse KSCC 1976-2015 K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 4-daagse KSCC 1976-2015 VRIJDAG 17 JULI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 18 JULI 2015 Begin vakantieperiode K.S.C.C. ZONDAG 19 JULI 2015 10:30 uur Kermis-mis

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! JUBILEUM:

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! JUBILEUM: K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 31 JULI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 2 AUGUSTUS 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 4 AUGUSTUS 2015 10:30 uur

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 10 JULI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 11 JULI 2015 15:00 uur Verjaardagsfeest van Ria Lentjes (65 jaar). ZONDAG 12 JULI 2015 10:30 uur Kermis-mis

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 6 MAART 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 8 MAART 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 10 MAART 2015 10:00 uur Cursus

Nadere informatie

13-07-2015: Ivy Rose Versluis. Dochter van Peter en Jaimy Versluis en zusje van Nova en Isa. Correspondentieadres: Schans 29, 4251 PW Werkendam.

13-07-2015: Ivy Rose Versluis. Dochter van Peter en Jaimy Versluis en zusje van Nova en Isa. Correspondentieadres: Schans 29, 4251 PW Werkendam. VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? GEBOREN: 01-06-2015: Giel Wilhelmus Andreas en Anna Eliza Maria. Giel en Anna zijn kinderen en broertje en zusje van John, Josje en Niels Janssen-Steeghs. Correspondentieadres:

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 23 OKTOBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 25 OKTOBER 2015 03:00 uur Wintertijd. Klok een uur terug zetten. 11:00 uur Eucharistieviering op het

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 4 MAART 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 6 MAART 2016 11.00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. MAANDAG 7 MAART 2016 10.30 uur Vergadering

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 11 SEPTEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 10:00 uur Opening Symposium / Doop blusboten. 20:30 uur Terugkomst schoolreisje uit Winterberg. ZONDAG 13

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 29 MEI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 10:45 uur Afscheidsdienst van Janus den Boer in Dordrecht. ZONDAG 31 MEI 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het

Nadere informatie

Jouw talenten: een bron van inspiratie REDDINGVEST REDT LEVENS K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

Jouw talenten: een bron van inspiratie REDDINGVEST REDT LEVENS K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA DONDERDAG 14 MEI 2015 HEMELVAARTSDAG 07:00 uur Dauwtrappen in de Hatertse Vennen. Aansluitend Heilige Mis in de buitenlucht van de Hatertse Vennen bij de Ruϊne en de lapjesboom.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 1 MEI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 3 MEI 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. MAANDAG 4 MEI 2015 NATIONALE HERDENKING.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 4 DECEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 12:30 uur Vergadering LP-LKSCC. ZONDAG 6 DECEMBER 2015 Tweede Adventzondag 11.00 uur Eucharistieviering op

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 5 FEBRUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 7 FEBRUARI 2016 Er is geen H. Mis op het K.S.C.C. Nijmegen. 11:00 uur Carnavalsmis SOCN Molenstraatskerk.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 25 SEPTEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 27 SEPTEMBER 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. Camille Hofman komt vertellen

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 20 FEBRUARI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 21 FEBRUARI 2015 15:00 uur Doopfeest van Hans Lutjens. ZONDAG 22 FEBRUARI 2015 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA DONDERDAG 2 APRIL 2015 14:30 uur Verzorgen KSCC informatiebulletin, jrg. 43. 19:00 uur Witte Donderdag viering m.m.v. het KSCC kerkkoor VRIJDAG 3 APRIL 2015 09:30 uur Bloemschikken

Nadere informatie

Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens!

Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 20 NOVEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 22 NOVEMBER 2015 11.00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 14:00 uur Doop van Katja Prins.

Nadere informatie

VOOR WIE LUIDDE DE KLOK?

VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? GEBOREN: 03-02-2015: Tobias Hendrikus Wilhelmus Janssen. Zoontje van Jan- Paul en Nicole Janssen. Correspondentieadres: Burg. Reijmerstraat 10, 6566 XN Millingen a/d Rijn. 06-04-2015:

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 26 JUNI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 11:00 uur Fahrt der Senioren des Beueler Schiffer-Verein. ZONDAG 28 JUNI 2015 11:00 uur Kermis-mis in de autoscooter

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 14 NOVEMBER 2014 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 16 NOVEMBER 2014 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 18 NOVEMBER 2014 10:00

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 9 OKTOBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 10 OKTOBER 2015 11:30 uur Doop mts. Somtrans VI te Werkendam. ZONDAG 11 OKTOBER 2015 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 20 MAART 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 22 MAART 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 12:00 uur Bespreking voorbereiding

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Oude Glorie. Evenementen. Nieuwsbrief jaargang 1, nummer 7. Onregelmatig (als er iets te melden valt) 10 september 2015. Website Oude Glorie

Oude Glorie. Evenementen. Nieuwsbrief jaargang 1, nummer 7. Onregelmatig (als er iets te melden valt) 10 september 2015. Website Oude Glorie Oude Glorie Nieuwsbrief jaargang 1, nummer 7 Onregelmatig (als er iets te melden valt) 10 september 2015 Website Oude Glorie De een is op weg naar het volgende evenement, de ander ligt al weer in de thuishaven.

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 19 FEBRUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 20 FEBRUARI 2016 14:00 uur Doop van Djayda Brunselaar. ZONDAG 21 FEBRUARI 2016 11.00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016 Ouderen 1 ONTMOETINGSCENTRUM DE ROOS Adres: Beekstraat 29 6001 GG Weert Tel: 0495-688190 (tijdens kantooruren) 0495-688199 (buiten kantooruren) Fax: 0495-537299

Nadere informatie

Jarige komende week. Schoolfotograaf. Agenda. Schoolkorfbal. di.mo wo. mi Nel ma do Admin *De directie is donderdags wisselend aanwezig

Jarige komende week. Schoolfotograaf. Agenda. Schoolkorfbal. di.mo wo. mi Nel ma do Admin *De directie is donderdags wisselend aanwezig Vrijdag 27 mei 2016, 1 ste jaargang Nummer 35, week 22 Jarige komende week Za 28 mei Noah Gerrits UILEN Agenda 30 mei Schoolfotograaf Aanwezigheid directie, ib-er en administratie Hieronder staat vermeld

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. K B O afd. Berkel en Rodenrijs. Woordje van de Voorzitter. mei tot en met juli 2015

Nieuwsbrief. K B O afd. Berkel en Rodenrijs. Woordje van de Voorzitter. mei tot en met juli 2015 K B O afd. Berkel en Rodenrijs mei tot en met juli 2015 Nieuwsbrief Redactie Nieuwsbrief: Trees Verbraeken,Watersnip28 2651 ZA Berkel en Rodenrijs.Telefoon:5117969 e-mail: exbakker@upcmail.nl Secretaris:

Nadere informatie

Bert en Christien van der Donk m/s Amici, zijn verhuisd van de Ananasstraat 12 Nijmegen naar Voet 20, 6641 RN Beuningen.

Bert en Christien van der Donk m/s Amici, zijn verhuisd van de Ananasstraat 12 Nijmegen naar Voet 20, 6641 RN Beuningen. VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? GEBOREN: 23-08-2015: Isabel Jackie José Janssen. Dochter van Ben en Susan Janssen. Correspondentieadres: Mariënburgsestraat 19, 6511 RL Nijmegen. 09-09-2015: Olivia Wilhelmina

Nadere informatie

Volop actie in Hernen en Leur

Volop actie in Hernen en Leur Volop actie in Hernen en Leur 14 juni 2015, drukbezochte Hernense Stratenmarkt. 20 juni 2015, 9e Hernense Stratenloop. - 45 - Uw adres voor de verhuur en verkoop van: rolsteigers kamersteigers trappen

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Fietsvakantie 2015 De Schakel Uitwaaien op Texel woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Volg ons door tijdens de fietsvakantie elke dag ons verslag te lezen op: www.deschakelamstelveen.nl Het programma

Nadere informatie

INHOUD. Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek. 1 februari 2016 jaargang 93 nr. 06 COLOFON. OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911

INHOUD. Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek. 1 februari 2016 jaargang 93 nr. 06 COLOFON. OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Clubblad van OKC Onder Ons, Oosterbeek 1 februari 2016 jaargang 93 nr. 06 COLOFON OSV Onder Ons Opgericht: 7 juni 1911 Sporten: Conditiesport 50+ Hardlopen Jeu de Boules Jeugdhardlopen Nordic walking Sportief

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016

weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 weekinfo Datum: vrijdag 12 februari 2016 Bijbelverhalen voor de komende week Vijf broden en twee vissen, Matteüs 14:13-21 Jezus loopt over het water, Matteüs 14:22-33 Petrus weet wie Jezus is, Matteüs

Nadere informatie

Het bestuur van BV de Oranjehoek wenst u: MET DANK AAN ONZE ADVERTEERDERS

Het bestuur van BV de Oranjehoek wenst u: MET DANK AAN ONZE ADVERTEERDERS Het bestuur van BV de Oranjehoek wenst u: "Met vlag en wimpel" is het orgaan van buurtvereniging "DE ORANJEHOEK". Het blad wordt gratis toegezonden aan de leden van de vereniging. De contributie bedraagt

Nadere informatie

Via deze brief informeren wij u graag over actuele zaken en een aantal activiteiten voor mantelzorgers.

Via deze brief informeren wij u graag over actuele zaken en een aantal activiteiten voor mantelzorgers. MEE Mantelzorg Postbus 3016 3301 DA Dordrecht Johan de Wittstraat 40A 3311 KJ Dordrecht T 078 750 89 00 servicebureau@meedrechtsteden.nl www.meemantelzorg.nl Aan alle Mantelzorgers in Dordrecht Datum 24-05-2017

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal,

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal, Nieuws update eind november 2014 Programma editie 2014: Fietsdagen: Vrijdag 19 december, zaterdag 20 december en zondag 21 december, met maandag 22 december gezamenlijk Serious Breakfast en het aanbieden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Emmanuelparochie

Nieuwsbrief Emmanuelparochie Nieuwsbrief Emmanuelparochie Jaargang 3 nummer 6, juni 2016. Sint Brigitta te Ommen Vrijwilligersmiddag Op zondag 29 mei is een gezellige vrijwilligersmiddag georganiseerd voor alle parochianen die zich

Nadere informatie

TOV! Meer dan een kribbe? Nieuwsbrief december. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Meer dan een kribbe? Nieuwsbrief december. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief december TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl Dit is wat wij hem hebben horen verkondigen en wat we u verkondigen: God is licht,

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 1947 2017 Nieuwsbrief juli 2017 Feest Heikant 70 jarig bestaan 1947-2017 Datum 8 juli 2017 UITSTAPJE. Het belooft een avontuurlijke dag en avond te worden vol verrassingen en veel gezelligheid! We hopen

Nadere informatie

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot Luxe verwenvakantie in Beekbergen 12-08-2016 tot 19-08-2016 Dag 1. Het is vrijdag 12 augustus 2016. 11:30 uur verzamelen bij Tendens te Arnhem. Weldra gaan wij beginnen aan onze verwenvakantie in Hotel

Nadere informatie

NV Amman nieuwsbrief mei 2013

NV Amman nieuwsbrief mei 2013 Van de voorzitter Beste mensen, We zitten vlak voor Koninginnedag als ik dit stukje schrijf..en het wordt wel een heel speciaal feest dit jaar. Op dinsdag worden dan ook een groot aantal mensen verwacht

Nadere informatie

Activiteiten: Contact persoon bestuur Naam Adres Plaats Telefoon Advertenties De Cirkel: Attenties 80/90-jarigen: Mevr. J.A.P. (Anny) Verriet Wolfsbossingel 139 Beuningen 663 75 27 Biljarten maandag: Dhr.

Nadere informatie

Scouting Frederik Hendrik. Programmaboekje Welpen Januari t/m Juli 2016. Jubileumjaar FH70

Scouting Frederik Hendrik. Programmaboekje Welpen Januari t/m Juli 2016. Jubileumjaar FH70 Scouting Frederik Hendrik Programmaboekje Welpen Januari t/m Juli 2016 Jubileumjaar FH70 Hoi allemaal! Het tweede deel van het scouting seizoen is weer begonnen. Dit programmaboekje is voor januari 2016

Nadere informatie

tijdens de Week van het Geluk 2017

tijdens de Week van het Geluk 2017 Schiedam Groenoord van 21 september t/m 1 oktober 2017 Schiedammers ma tijdens de Week van het Geluk 2017 Geluk zit in kleine dingen: een boodschapje meenemen, een arm om de schouder, een goed gesprek,

Nadere informatie

Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT

Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT 5 en 6 September 2015 nr. 37 OPROEP In het weekend van 2, 3 en 4 oktober a.s. wordt er weer het Oogstdankfeest gehouden. Dit jaar met een speciaal

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 7/8

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 7/8 t Bruggetje Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.nl Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2013-2014 nr. 2 5 september 2013 Nieuws uit de groepen

Nadere informatie

SAIL 2015 Zaandam-Amsterdam

SAIL 2015 Zaandam-Amsterdam SAIL 2015 Zaandam-Amsterdam Eens in de vijf jaar is het tijd voor Sail Amsterdam. Tientallen tallships en honderden andere zeilschepen zijn dan in Amsterdam te gast voor een van de grootste nautische zeilspektakels.

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Themaweek. Seewende 12 1/2 jaar

Themaweek. Seewende 12 1/2 jaar Themaweek Seewende 12 1/2 jaar 3 juni 2004 3 december 2016 Seewende 12 ½ jaar Op 3 december 2016 is het 12 ½ jaar geleden dat Seewende officieel is geopend door twee bewoners en mw. Ross- van Dorp, staatssecretaris

Nadere informatie

Afhangbord Bardienstplanner

Afhangbord Bardienstplanner maandag 7 september 2015 20:00-23:00 Bar Tiny Platenburg-van Gaal dinsdag 8 september 2015 20:00-23:00 Bar Tiny Platenburg-van Gaal woensdag 9 september 2015 20:00-23:00 Bar Kim Janssen donderdag 10 september

Nadere informatie

Niets vragen, niets weigeren

Niets vragen, niets weigeren Franciscus van Sales (1567-1622) leefde in het Franse stadje Annecy, in een tijd van politieke verwarring en godsdienstoorlogen. Hij is bekend als schrijver van twee belangrijke en invloedrijke handleidingen

Nadere informatie

HAPPEN & TAPPEN : Beleef de Biesbosch - 46 km.

HAPPEN & TAPPEN : Beleef de Biesbosch - 46 km. HAPPEN & TAPPEN : Beleef de Biesbosch - 46 km. Beleef de Biesbosch Ontdek dit waterrijke gebied met prachtige flora en fauna. Laat u tijdens Happen en Trappen vergezellen door de vele vogels en geef uw

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord

Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord Nieuwsbrief Juni Wijkvereniging Wijchen-Noord AGENDA Beste lezers, Ondanks het prachtige weer wordt er bij de wijkvereniging hard nagedacht over de komende receptie ter ere van ons 25-jarig bestaan. Wat

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! collectieve vrije dagen hele dag namiddag vrijdag 13 03 2015 1 2 3 4 5 vrijdag 22 05 2015 1 5 vrijdag 10 07 2015 1 2 3 4 5 OPEN MORGEN op woensdag 4 maart a.s. van 09.00 11.30

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

Bij het gekozen thema: Het verlangen van God heb ik mij in de afgelopen dagen afgevraagd wat is mijn verlangen naar God?

Bij het gekozen thema: Het verlangen van God heb ik mij in de afgelopen dagen afgevraagd wat is mijn verlangen naar God? Geliefde mannen, Nog een poosje en dan wordt de mannenconferentie van 2015 gehouden. Bij het gekozen thema: Het verlangen van God heb ik mij in de afgelopen dagen afgevraagd wat is mijn verlangen naar

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

Liturgie openluchtdienst. Zondag 12 juli 2015. Thema: Een reis rond de wereld

Liturgie openluchtdienst. Zondag 12 juli 2015. Thema: Een reis rond de wereld Liturgie openluchtdienst Zondag 12 juli 2015 Thema: Een reis rond de wereld Voorganger: ds. J.W. Leurgans m.m.v. Muziekvereniging De Eendracht Ouderling van dienst: Carla van Welzenis Hervormde Gemeente

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Weekdienst 13 Yvonne Doensen kantine gesloten kantine gesloten kantine gesloten kantine gesloten kantine gesloten

Weekdienst 13 Yvonne Doensen kantine gesloten kantine gesloten kantine gesloten kantine gesloten kantine gesloten Weekdienst 13 Yvonne Doensen 06-28252344 maandag 28-Mar kantine gesloten dinsdag 29-Mar kantine gesloten woensdag 30-Mar kantine gesloten donderdag 31-Mar kantine gesloten Jaarvergadering 19.30 uur vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 7 april 2017 Nieuws Agenda 9 april: FC Utrecht- Twente 22 april: Vogelwandeling Zeist. 23 april: FC Utrecht- Roda JC. 27 april: Koningsdag. 28 april: optreden van Doornvogels

Nadere informatie

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER

Koninginfo. Voorwoord IN DIT NUMMER Koninginfo Bezoek- en postadres Tsjerk Hiddesstraat 4 9291 AX KOLLUM 0511-451948 0511-451946 (kleuterafdeling) directie@kjschool.eu www.kjschool.eu 14 maart 2016 Jaargang 22 nr. 15 IN DIT NUMMER 1. Voorwoord

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Voorzitter: Anja Gijsbertsen Secretaris: Ineke Bakker

NIEUWSBRIEF. Voorzitter: Anja Gijsbertsen Secretaris: Ineke Bakker NIEUWSBRIEF Voorzitter: Anja Gijsbertsen 0608702433. voorzitter@latulipe.net Secretaris: Ineke Bakker. 0553281588. secretarislatulipe@gmail.com www.latulipe.net Editorial voorzitter. Juli 2016 Vanaf 14.00

Nadere informatie

Jaargang 51 Editie 01 Januari 2015

Jaargang 51 Editie 01 Januari 2015 Jaargang 51 Editie 01 Januari 2015 . Maandelijks convocaat voor de leden van het Katholiek Vrouwengilde van Tegelen en omstreken Jaargang 51 Nr. 1 januari 2015 Redactie: Tiny Testroote Contactadres voor

Nadere informatie

VERSLAG VAN DE COMITEVERGADERING VAN DONDERDAG 21 JANUARI 2016

VERSLAG VAN DE COMITEVERGADERING VAN DONDERDAG 21 JANUARI 2016 VRIENDENKRING van de GEPENSIONEERDE BEDIENDEN van ETEX GROUP. Cc Dhr. P. Balemans, Afgevaardigd-bestuurder Dhr. B. Pinxten, HR-directeur Mevr. L. GUILLIAMS, Management Assistant Comitéleden. VERSLAG VAN

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Zonnebrief donderdag 15 september:

Zonnebrief donderdag 15 september: Zonnebrief donderdag 15 september: Agenda Vrijdag 16 september 9.00 kennismakingsgesprek met evt. nieuwe ouders Maandag 19 september 8.45 klassenbezoek juf Joyce 10.30 juf Joyce nagesprek, juf Talitha

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Activiteitenfolder maart 2016

Activiteitenfolder maart 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder maart 2016 Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur (keuken sluit om 19.30 uur) Zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur Ontmoetingscentrum

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSPRAAT VRIJWILLIGERSPRAAT DECLARATIE KILOMETERVERGOEDINGEN. Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg'

VRIJWILLIGERSPRAAT VRIJWILLIGERSPRAAT DECLARATIE KILOMETERVERGOEDINGEN. Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg' NIEUWSBRIEF 3 JULI 2011 Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg' Eikenlaan 34 9697 RW Blijham tel 0597-565500 www.blanckenborg.nl VRIJWILLIGERSPRAAT Clarie de Boer Vrijwilligerscoördinator clarie.deboer@blanckenborg.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei:

Nieuwsbrief Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: Nieuwsbrief 7 31-03-2017 Hadith Abu Hoerayre heeft overgeleverd dat de Boodschapper van Allah zei: "De sterke man is niet degene die iemand op de grond kan werken tijdens het worstelen, maar degene die

Nadere informatie

Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017

Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017 Verslag fietsreis 2 Denemarken van 2 t/m 9 juli 2017 Keurig op tijd arriveert de bus in Tonden met hierin al de dames die in Zaltbommel zijn opgestapt. Na wisseling van de oprij-chauffeur en de koffers

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015

Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015 Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015 Agenda: 27 april Kinderen vrij i.v.m. Koningsdag 28 april Kinderen vrij i.v.m. studiedag van de leerkrachten 2 mei Start Meivakantie 17 mei Einde Meivakantie 18 mei Weer

Nadere informatie

In een Notendop. Nieuwsbrief nr. 2, oktober Pagina 1 van 6. T: Beste ouders/verzorgers,

In een Notendop. Nieuwsbrief nr. 2, oktober Pagina 1 van 6.  T: Beste ouders/verzorgers, www.notenbalk-zwijndrecht.nl Nieuwsbrief nr. 2, oktober 2015 In een Notendop T: 078-8200018 Beste ouders/verzorgers, Afgelopen weken nam het contact met u, de ouders, een heel belangrijke plaats in, in

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-09 (01-02-17) 06 februari studiedag: alle leerlingen zijn vrij 09 februari rapport mee 14 + 16 februari 10-minutengesprekken 14 t/m 16 februari adviesgesprekken groep 8 VOORAANKONDIGING: 19 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2017.

Nieuwsbrief mei 2017. 1947 2017 Nieuwsbrief mei 2017. Feest Heikant 70 jarig bestaan 1947-2017 Buurtvereniging De Heikant bestaat 70 jaar en dit willen we graag op een bijzondere manier met jullie allemaal vieren! Er is een

Nadere informatie

Het Studenten Uitgaven Onderzoek is in mei 2014 afgenomen bij 886 respondenten met een leeftijd van 17-25 jaar. De studenten volgen een HBO- of

Het Studenten Uitgaven Onderzoek is in mei 2014 afgenomen bij 886 respondenten met een leeftijd van 17-25 jaar. De studenten volgen een HBO- of Het Studenten Uitgaven Onderzoek is in mei 2014 afgenomen bij 886 respondenten met een leeftijd van 17-25 jaar. De studenten volgen een HBO- of WO-opleiding in één van de twaalf grootste studentensteden

Nadere informatie

Dit is een gatentoets die een selectie van teksten bevat die geleerd zijn in de cursus Nederlands voor buitenlanders. Er zijn 100 opgaven.

Dit is een gatentoets die een selectie van teksten bevat die geleerd zijn in de cursus Nederlands voor buitenlanders. Er zijn 100 opgaven. Dit is een gatentoets die een selectie van teksten bevat die geleerd zijn in de cursus Nederlands voor buitenlanders. Er zijn 100 opgaven. U hebt voor deze toets maximaal een uur. Wacht tot u mag beginnen

Nadere informatie

9.30 uur CD Kerk Gebedsviering door Lekenvoorgangers PK

9.30 uur CD Kerk Gebedsviering door Lekenvoorgangers PK Parochie HH Petrus en Paulus SINT JAN S ONTHOOFDING ZOETERWOUDE-DORP NIEUWSBRIEF juli en augustus 2015 Pastorie: R.K. Pastorie Zuidbuurtseweg 14 2381 LB Zoeterwoude Bankrekening Parochiekern Sint Jan:

Nadere informatie

Gezien blijft als onderwijsondersteuner en leescoördinator.

Gezien blijft als onderwijsondersteuner en leescoördinator. 1 Nieuwsbrief De Oleander en Westerschool 18 juni 20154 De school waar jij mag stralen Obs De Oleander Meidoornstraat 19 9501 VX Stadskanaal (0599) 61 71 11 TwitterObsDeOleander Obs Westerschool Noorderdiep

Nadere informatie

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli

Oud papier in Noord: Donderdag 17 juli. Open spreekuur GGD: maandag 7 juli Juli 1 2 Eindejaarsfeest Bewegen is gezond 3 4 5 6 28 7 8 OC 9 10 11 Rapport groep 3 t/m 8 Musical groep 8a 12 13 29 rapportgesprekken groep 1-2 14 Musical groep 8b 15 Verrassingsdag en barbeque groep

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 11 // 10 november 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Koffie uurtje donderdag 10 november

Nadere informatie

Verpleegafdeling Nierziekten en Maag-, Darm- en Leverziekten

Verpleegafdeling Nierziekten en Maag-, Darm- en Leverziekten Verpleegafdeling Nierziekten en Maag-, Darm- en Leverziekten In overleg met uw behandelend arts heeft u besloten tot opname op verpleegafdeling Nierziekten en Maag-, Darm- en Leverziekten. In deze folder

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

Week INTERPAROCHIAAL NIEUWS. VORMSELVIERING op onze parochies. Met de kracht van zijn Geest gaan we verder op weg met elkaar en met God

Week INTERPAROCHIAAL NIEUWS. VORMSELVIERING op onze parochies. Met de kracht van zijn Geest gaan we verder op weg met elkaar en met God Week 21-2015 INTERPAROCHIAAL NIEUWS VORMSELVIERING op onze parochies Met de kracht van zijn Geest gaan we verder op weg met elkaar en met God Vandaag is een nieuwe dag die ik beginnen mag en ik ben klaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2016 nummer 2 Datum: juli 2016

Nieuwsbrief 2016 nummer 2 Datum: juli 2016 Nieuwsbrief 2016 nummer 2 Datum: juli 2016 Het is weer zomer?! In de thuiszorg altijd een drukke periode. We gaan ons uiterste best doen om de zorg voor u zo goed mogelijk te laten verzorgen. In deze brief

Nadere informatie

Zonnebrief 15 december 2016

Zonnebrief 15 december 2016 Zonnebrief 15 december 2016 Agenda Vrijdag 16 december 9.00 kennismaking eventuele nieuwe ouders Zaterdag 17 december Kerstloop Maandag 19 december Juf Yvonne afwezig Juf Esther afwezig i.v.m. een begrafenis

Nadere informatie

Boekje 05 Seizoen 2015-2016 20 december 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl

Boekje 05 Seizoen 2015-2016 20 december 2015. Dagelijks Bestuur. Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Boekje 05 Seizoen 2015-2016 20 december 2015 Dagelijks Bestuur Voorzitter Theo van der Putten 0412-630284 voorzitter@rksvcito.nl Secretaris Giel van der Leest 06-41600402 secretaris@rksvcito.nl Penningmeester

Nadere informatie

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com 2009-2010 Nummer 5 Juf Lassche 292787/ juf Veenstra 038 4600725 henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com Bijbelverhalen en liedjes week 47 en 48: Maandag: klein klein kindje Dinsdag: Mozes wordt

Nadere informatie