K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! START AKTIVITEITEN:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! START AKTIVITEITEN:"

Transcriptie

1 K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 14 AUGUSTUS :30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 16 AUGUSTUS :00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 18 AUGUSTUS :30 uur Vergadering staf K.S.C.C. Nijmegen. VRIJDAG 21 AUGUSTUS :30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 23 AUGUSTUS :00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. MAANDAG 24 AUGUSTUS :30 uur Vergadering Coördinatie-raad. DINSDAG 25 AUGUSTUS :30 uur Vergadering staf K.S.C.C. Nijmegen. 19:30 uur Vergadering BLN-Schuttevaer, afd. Gelderland. DONDERDAG 27 AUGUSTUS :00 uur Verzorgen Informatie bulletin. 19:00 uur Start repetitie van het K.S.C.C. zangkoor. VRIJDAG 28 AUGUSTUS :30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. DINSDAG 1 SEPTEMBER :30 uur K.S.C.C. Seizoens Opening 2015/2016. Muzikaal optreden en modeshow. Jouw talenten: een bron van inspiratie Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! START AKTIVITEITEN: - Repetitie zangkoor begint weer op donderdag 27 augustus. - De Waalkanters beginnen weer op woensdag 2 september. - Cursus Gymnastiek begint weer op dinsdag 8 september. - Het Bridgen begint weer op woensdag 9 september.

2 NAMENS DE STAF Bulletin nummer 17 - jaargang 43. Sail Amsterdam in aantocht Veel reclame in de media. Woensdag 19 augustus vaart de Sail vloot van IJmuiden naar Amsterdam. We kunnen ons het bijna niet voorstellen dat de laatste Sail al weer 5 jaar geleden heeft plaats gevonden. Wij hebben toen genoten van het prachtige spektakel, de heerlijke gebakken vis: poon, sliptongetjes als ontbijt in de zeer vroege morgen. Heerlijk. De Sail is een al trekkend theater met wisselende panorama s onder een stralend zonnetje: wat wil je nog meer. Het is ongelofelijk te zien hoe zoveel scheepjes, jachten drijvende voertuigen zo met elkaar richting Amsterdam drijven: bijna geen onvertogen woord. Esmeralda, een zeilschip uit Chili vaart ook in de Sail mee. Deze driemaster is besmet, zo werd dinsdagochtend op radio 1 vermeld. Pinochet liet hier gevangenen martelen tot de dood er op volgde. Nabestaanden brengen deze gebeurtenissen in herinnering. Zij vinden het goed dat het schip meevaart, maar zij vragen via een wake wel aandacht voor al die mensen die op de schip de dood hebben gevonden. Hopelijk wordt het dit jaar ook weer feestelijke Sail intocht. Mocht u gaan, bereid uw reis goed voor. Er zijn nog meer mensen die met de trein, auto en een bootje naar de Sail gaan. Veel plezier. Geniet van de mooie omgeving van Nijmegen Ver weg op vakantie gaan is heel leuk: vakantiekaarten met de hartelijke groeten uit lichten een tipje van de sluier op van de pracht van het vakantieland.

3 Maar er zijn er ook die genieten van Nijmegen en haar omgeving. Honderden fietsers genieten van het prachtige landschap van Rijn Waal en Maas, Betuwe en Reichswald. Uit de informatie van de veerbazen van de fietspontjes blijkt dat er veel gebruik van gemaakt wordt. Alleen nu het water zo laag is en de voorspelling is dat het nog verder zal vallen is de vraag hoe lang de veerverbindingen kunnen blijven. Voor de schippers is laagwater uitstekend: meer schepen in de vaart. Het fietsknooppuntsysteem maakt het gemakkelijk een mooie route uit te zetten met gewenste kilometers. De enorme opkomst van de elektrische fiets stelt mensen in staat langer te fietsen. Je komt op een bepaald moment op een leeftijd dat fietsen leuk moet zijn. De elektrische ondersteuning is een wonder van een uitvinding. Het is geen oplossing van alle problemen: zo hoorde ik laatst van mensen die een mooie tocht langs de Lahn wilden maken: met een elektrische fiets moet het een fluitje van een cent zijn: nou dat viel mooie tegen: bergje af prima, maar bergje op niet vol te houden, dus snel terug naar wat vlakker gebied. Op de fiets zie je veel meer van de omgeving. De werkzaamheden m.b.t. het project de nevengeul bij Nijmegen zijn de moeite waard te bekijken: de werkzaamheden vorderen goed. De nevengeul heeft de naam Spiegelwaal gekregen, bedacht door Jan van de Geer uit Lent.

4 Uit 944 inzendingen werden de namen de Spiegelwaal en de Lentloper uitgekozen: de Spiegelwaal om de kalme afspiegeling uit te drukken met de drukbevaren Waal. De naam heeft ook betrekking op de spiegelende werking van het water. De brug heeft de naam Lentloper gekregen. Deze is bedacht door Edwin Hendriks uit Lent. Over de brug loop je echt naar Lent. De jury bestond uit burgemeester H. Bruls, mevrouw Joke Cuperus HID Rijkswaterstaat, bewoner Jan Rikken, Anne Vegter Dichter des Vaderlands en architect Laurent Ney. In 2016 moeten de werkzaamheden klaar zijn: dit alles in het teken geeft ruimte aan de rivier. Noteer in uw agenda: Dinsdag 1 september aanstaande opening van het nieuwe KSCC seizoen Onthulling van de spreuk van het activiteiten jaar. Muziek met een Brabants tintje en een modeshow. Aan een drankje en een hapje zal het ook niet ontbreken. Zondag feest van Maria ten Hemel opgenomen In mijn jeugd was dit feest, gevierd op 15 augustus een verplichte feestdag. De oudere mensen herinneren zich dit nog wel. Het heette toen: Maria Hemelvaart. Maria ten Hemel opgenomen is een meer passende term: Jezus neemt Maria bij zich op in de hemel. Zij heeft haar roeping helemaal volbracht en wordt daarvoor met de hemel beloond. Wij zijn gelukkig nog met elkaar onderweg om als boodschappers van het evangelie, de blijde boodschap, de aarde tot een beetje hemel te maken.

5 Wat er na het uitblazen van onze laatste adem met onze geest gebeurt, blijft een raadsel van Geloof. Mensen werken hard om de buitenkant van het leven mooi te maken: een mooi huis, een economische goed varend schip, ontwikkeling van talenten om alles zo goed mogelijk te kunnen leiden, maar ook de binnenkant van ons leven, onze Geest onze Ziel heeft ook zorg nodig, om een goed rentmeester te kunnen zijn, om de naasten ook echt als naasten te zien. In de kerk, in de viering, kunnen wij allemaal mooie gedachten opdoen in de liederen, de teksten, de preekjes, de overwegingen. Maar als wij naar buiten komen en de verhalen horen van Griekenland, we zien de beelden van dobberende schepen in de Middellandse Zee, met de berichtgeving hoeveel mensen er weer verdronken zijn, wat is dan onze reactie? Het Woord en het Leven moeten één zijn. Daarvoor hebben wij elkaar nodig en wel heel bijzonder in het vieren van de Maaltijd des Heren, de Eucharistie. Welkom zondag 16 augustus om uur. Vaya con Dios Vaya Con Dios stond op de naamplank van het schip van Danie en Ria Martens. Vertaald betekent dit: Ga met God. De naamplank heeft Danie, perfect opgeknapt, aan het KSCC geschonken. We zoeken nu een plaats bij de uitgang om hem op te hangen: Ga met God een zegen voor allen die het KSCC verlaten. Van harte namens de KSCC crew een goed weekend. B.E.M. van Welzenes, sdb Directeur KSCC Landelijk aalmoezenier. Het verschil tussen wie je bent en wie je wilt zijn is wat je doet Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens!

6 ONZE JARIGEN 14-8 Lindi Rosenboom; Albert van Rossum; Ingeborg Poppelier; mevr. Joke van Megen; dhr. Jan van Thiel Renee van Dongen; Jose Pols Dhr. Henk Nuy; Jolanda Mooren-Wams; Marcel Mooren Patrick van Leeuwen; Winfred Peters Dhr. G. van Strien; Laura Brom; Anne-Merije Anninga; Koen Reisma; Wouter Janssen Harry Kulka; Jan Wanders jr.; Anita Oome; Frans Robbers; Thirza Verlaan; Pauline Wennekes Oswald Borgers; mevr. Bep Burgers; Wilger Brevoord; Paul van Cleef Maaike v/d Hoeven; William van Ommen; Ruud Mooren Jeroen Suykerbuyk; Rebecca van Strien, m/s Adandi 2; dhr. Eddy Heijmen; Natascha Lischer; Chris Montens Yvonne Sep; mw. de Grundt-Hanegraaf; Linda v Grinsven; Hendrik Stevens Neptun Carla van Dongen-Suykerbuyk Antoin de Koning; Peter van Lent; Pascal Dijkshoorn; Gerry van Oyen, m/s Belvedere Marlieke Meyer Dhr. Frans van Tiem, Scheepswerf Gerlien in Druten; Irene Snijders; mevr. Trees Kramer Geert Tonissen; mevr. Els Slokkers; Suzanna de Bruin; Kaylee de Bot; Julius Brouwer; Olivia Lentjes; Yvonne Boer Mimi van Lent; Geert-Jan de Bruin Nanne Berends; Geert de Kleijn; Noor Tonissen. HUWELIJKSJUBILEUM Op vrijdag 14 augustus zijn COR en TINY VAN DER VEEKEN- DE WIJS 50 jaar getrouwd. Corr.adres: Oude Kerkstraat 55, 4921 XD MADE. Op zaterdag 15 augustus zijn PAUL en HENRIËTTE LEENSEN- VAN BOXTEL 40 jaar getrouwd. Corr.adres: Plein 22, 5481 VS SCHIJNDEL. Op maandag 24 augustus 2015 zijn JOOST en SANDRA APPELBOOM 25 jaar getrouwd. Corr.adres: Kerkstraat 8, 6668 AN RANDWIJK.

7 FIETSTOCHT STERRESCHANS Beste leden, Hier weer een bericht van Sterreschans. De zomer loopt langzaam ten einde. Tijd voor de fietstocht. Ons lid Gerrit Janssen heeft een mooie route uitgestippeld, van ruim 40 (?) kilometer. Het wordt weer een mooie tocht, dit keer naar Nijmegen en een stukje Maas en Waal misschien. We laten ons door Gerrit verrassen. Verder willen we er ook dit keer niet te veel over kwijt. We willen gaan fietsen op zaterdag 22 augustus om uur. Vertrek bij het Ontmoetingscentrum in Doornenburg. Bij slecht weer stellen we de tocht uit naar de woensdag erop (26 augustus). Als jullie willen meedoen aan de fietstocht, meld je dan aan per mail op mijn adres of per telefoon mijn mobiele telefoonnummer, Graag aanmelden vóór vrijdag 21 augustus. Mocht de tocht niet doorgaan omdat het slecht weer is, zullen we degenen die zich aangemeld hebben op vrijdagavond bellen. Bij geen bericht gaat de tocht gewoon door. Ook dit jaar is het weer een prachtige tocht. Dus als je tijd hebt én je kunt een eindje fietsen, meld je dan aan! Tot slot wil ik degenen, die de contributie over 2015 nog niet betaald hebben, vragen om dat alsnog te doen. De contributie bedraagt nog steeds EUR 25,00 per persoon, per jaar. Dat kan op rekeningnummer NL.78.RBRB t.n.v. T.M.F. de Beijer-Dekkers. Met vriendelijke groet, Peter van Megen, Secretaris.

8 Dinsdag 1 september 2015 K.S.C.C. Schipperscentrum K.S.C.C. Seizoensopening Programma: uur: Koffie of thee met iets lekkers uur: Openingswoord door de Aalmoezenier uur: Tijd voor een lekker glaasje, met of zonder alcohol uur: Muzikaal optreden met een Brabants tintje uur: Lunch uur: Modeshow deze zal verzorgd worden door de firma Jos de Haas. De dames en heren mannequins zullen de nieuwe herfst/wintermode showen uur: We sluiten deze dag af en wensen dat iedereen voldaan en modebewust huiswaarts keert. U bent allemaal van harte welkom!!!!!! Wilt U zich a.u.b. aanmelden vóór 28 augustus bij Ria Lentjes i.v.m. de inkopen. Telefoon: Indien U geen vervoer hebt, laat het ons weten en wij zullen kijken hoe we U van dienst kunnen zijn. Tot 1 september. Werkgroep Soos Met.. - Voor deze dag vragen wij een vrijwillige bijdrage -

9 Aanmeldingsstrook Ja, ik /wij kom(en) met. personen dinsdag 1 september naar de Seizoen Opening Naam: Adres: Postcode/woonplaats: Telefoon: WANDELNIEUWS Beste wandelvriendinnen en vrienden, Tussen prestatie en recreatie schommelt iedere sport en zeker ook wandelen. Rondom lange afstandstochten gaan de gedachten direct uit naar prestatie. Maar hoeveel kilometer is lang? Nijmegen-Rotterdam is 160 km en dat moet binnen 29 uur worden volbracht. Dat is een enorme uitdaging en zo n wandeltocht zal niet veel mensen aansporen aan te sluiten. Verdelen we deze afstand over vier dagen dan zijn er tienduizenden die zich aanmelden. Blijkbaar is dat beter behapbaar. Afgezien van de cijfers rondom afstanden is het zo dat er voor iedere wandelaar een afstand is. En in binnen- en buitenland weten organisatoren daar op in te spelen. Soms is de minste afstand 5 kilometer, en dat kan oplopen tot 80 kilometer van een Kennedymars of tot ruim 150 kilometer van Amsterdam naar Leeuwarden. Bij heel veel sporten is er sprake van tegenstand in de vorm van een persoon of van een team van personen. Bij wandelen is dat niet aan de orde. Het enige dat overwonnen moet worden is de grens van de eigen lichamelijke en geestelijke mogelijkheden. En misschien kunnen die grenzen worden verlegd door extra inspanning en gezamenlijke voorbereiding. Steeds meer mensen combineren het sporten met de sociale activiteit. Dat kan ook een gevolg zijn van het feit dat de groep mensen die jong gepensioneerd zijn een enorme omvang kent. Het toegankelijke karakter van wandelen zal daaraan ook bijdragen. En voor iedere mens is er een wandeltocht, ook een niet georganiseerde. Rectificatie: In het Informatiebulletin van donderdag 30 juli 2015 stond in de rubriek van de staf de naam Roel Wanders, als (mede)coördinator van het KSCC-Vierdaagse verzorgingsteam. Die hebben we helaas niet aangetroffen. Wel een Roel Mooren. Hartelijke groet, Henry Mooren.

10 VAKANTIEGROETEN ONTVINGEN WIJ UIT Freudenstadt/Schwartswald: van Lies en Cora. VERHUISD CORRY ROVERS-DE JONGH is per 16 juli 2015 verhuisd van de Stevensweerterweg 90 te Maasbracht, Naar: Mokenweg 17b, 6051 HG MAASBRACHT. PATER JOHAN VISSER IN NEDERLAND Vorig jaar heeft Pater Johan Visser zijn 50-jarig priesterfeest gevierd in Cambodja. Het was een groots feest dat hij gevierd heeft samen met de jeugd waar hij voor werkt en zijn medebroeders. Don Bosco is de grote inspirator voor Johan. In Thailand haalde hij de kinderen uit de achterbuurten en sinds 1990 ook in Cambodja. Johan wil graag iedereen ontmoeten en wel op zondag 13 september s Morgens om uur is er een Plechtige Eucharistieviering in de Sint-Martinuskerk, Oude Markt te Weert. Vanaf uur is er de gelegenheid Johan persoonlijk te spreken in hotel Golden Tulip, Driesveldlaan 99 te Weert. MISINTENTIES ZONDAG 16 AUGUSTUS 2015 Ouders van Bon-Leygraaf Wacht am Rhein en Hetty van Bon, mw. W. van Oijen-Derksen, ouders Klarenaar-Hoenderop en voor Marja Kooren Klarenaar, voor ouders van Steen-van de Wielen, ouders Slokkers-Meijer, ouders Huibers-Beerden Maria Hendrika. MISINTENTIES ZONDAG 23 AUGUSTUS 2015 Ouders Derksen-Bakker Pax, ouders Bruins-van der Velden en voor Steef Bruins, voor mw. Riet Lentjes-Nuy v/h ms. Omega, dhr. A. Joosten en voor overledenen van de familie Joosten, dhr. André Derksen, v/h beheerder KSCC, ouders de Bot-Neff.

11 ONZE ZIEKEN * Mevr. Leni Broekmeulen (Afd. Unit 42 kamer 5). BREDA, AMPHIA ZIEKENHUIS, MOLENGRACHT 21, 4818 CK. * Dhr. Theo Centen. DUIVEN, PAARDENBLOEM 75, 6922 GE. * Mevr. Henny de Graauw-Mutsaers (kamer 21). TILBURG, VERPLEEGHUIS DAMAST, LEIJWEG 48, 5022 KA. * Mevr. Dien Hollemans-van Neijenhof. SCHIJNDEL, SALVIAHOF 29, 5482 PK. * Mevr. Very Heijmen. MILLINGEN A/D RIJN, PR. IRENESTRAAT 59, 6566 BN. * Mevr. Wally Geutjes-Zingel. MILLINGEN A/D RIJN, ST. WILLIBRORDSTRAAT 1-B29, 6566 DD. * Mevr. Diny Cornelissen-Vermaas. ROTTERDAM, IKAZIEZIEKENHUIS, MONTESORIWEG 1, 3083 AN. * Marga van Rijswijk (Afd. Mulderskop kamer 346). HERSTELHOTEL PARK DEKKERSWALD, GROESBEEK, BOSLAAN 218, 6561 LE. ZIEKEN THUIS/AAN BOORD/HERSTELLEND * Mevr. Ria van Megen, Oranje Nassau Oord, Kamer 16. POSTADRES: POSTBUS 9002, 6870 GC RENKUM. * Mevr. Sandra Jansen-Derksen (Afdeling AC). NIJMEGEN, MARIA MAC KENZIE, PANOVENLAAN 25, 6525 DZ. * Dhr. Alex Sijbranda. DORDRECHT, PRATTENBURG 45, 3328 WC. * Dhr. Henri Oom. ZWIJNDRECHT, KORT-AMBACHTLAAN 400, 3333 EP. IN HET VERPLEEG/VERZORGINGSHUIS * Dhr. Jan van Vliet, Verpleeghuis Activit De Schutse. NOORDWIJKERHOUT, SCHIPPERSVAARTWEG 39, 2211 TK. * Dhr. Colla van Thull. EWIJK, VERPLEEGHUIS WAELWICK, SCHOOLPAD 1, 6644 CP. * Mevr. Ineke Geutjes. MILSBEEK, POTTENBAKKER 36, 6596 GB.

12 DENK AAN DE ZIEKE!!!!!!!!!!!!!! Als u bij een zieke op bezoek wilt gaan, neem dan eerst even contact op met de familie. De zieke kan even rust willen hebben! Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! ONZE ADVERTEERDERS

13

14 ONZE ADVERTEERDERS - Interrijn b.v. Scheepvaart- en Handelsonderneming Tel Voor al uw bevrachtingen en expeditiewerkzaamheden - Assurantiekantoor Beijer Tel verzekeringen, hypotheken, financieringen, pensioenen en sparen - Neptun bunkerbedrijf Nijmegen- Tel Er gaat een nieuwe wereld voor je open! - Scheepsbevrachtingskantoor Daanen Shipping & Logistics B.V. Tel Autena Marine b.v. Automatisering Telecommunicatie Navigatie, Tel Feest op het water! Partyschip Palladium: Aqua Riverline St. Nicolaas Stichting Meander, Tel Maak kennis met onze internaten. Vraag de folder aan en/of kom (met uw kind) op visite voor een informatieve rondleiding. - Reinplus Van Woerden Bunkerbedrijf Tel Fax Laan van Barcelona 800 te Dordrecht FKH accu s, St. Teunismolenweg 50d, 6534 AG NIJMEGEN, Tel Scheepsrep.bedrijf De Gerlien-van Tiem bv. Druten voor al uw stevendok-werkzaamheden tevens uw adres voor alle reparaties boven de waterlijn - Tel Lerta Techniek, John Janssen, Elektrotechniek voor binnenvaart, Tel , - info@lerta.nl. - Jan de Jong Onderhoud en reparatie Tel Sanitairinstallatie, Lasen konstruktiewerkzaamheden, centrale verwarming, onderhouden reparatie. - Peter Blom technische groothandel Tel Aandrijftechniek, V-snaren en schijven, Kettingwielen, gereedschappen - Roos Administraties, Tel , Voor uw gehele financiële administratie. - Keurslager Rob Keller, Waterstraat 201, 6541 TJ Nijmegen, Tel Steal-It B.V. information technology, netwerken en IT producten. Bernard Stenssen, -Tel De BedrijfsPoli, - Scheepvaartkeuringen (zee- en binnenvaart) en Rijbewijskeuringen, - Tel Kerkenbos BA Nijmegen.

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 28 AUGUSTUS 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 29 AUGUSTUS 2015 11:00 uur Doop van Dex de Rooij in Ridderkerk. 14:30 uur 100 jarig jubileum Stg.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 4-daagse KSCC 1976-2015

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 4-daagse KSCC 1976-2015 K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA 4-daagse KSCC 1976-2015 VRIJDAG 17 JULI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 18 JULI 2015 Begin vakantieperiode K.S.C.C. ZONDAG 19 JULI 2015 10:30 uur Kermis-mis

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! JUBILEUM:

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Jouw talenten: een bron van inspiratie. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! JUBILEUM: K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 31 JULI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 2 AUGUSTUS 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 4 AUGUSTUS 2015 10:30 uur

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 10 JULI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 11 JULI 2015 15:00 uur Verjaardagsfeest van Ria Lentjes (65 jaar). ZONDAG 12 JULI 2015 10:30 uur Kermis-mis

Nadere informatie

13-07-2015: Ivy Rose Versluis. Dochter van Peter en Jaimy Versluis en zusje van Nova en Isa. Correspondentieadres: Schans 29, 4251 PW Werkendam.

13-07-2015: Ivy Rose Versluis. Dochter van Peter en Jaimy Versluis en zusje van Nova en Isa. Correspondentieadres: Schans 29, 4251 PW Werkendam. VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? GEBOREN: 01-06-2015: Giel Wilhelmus Andreas en Anna Eliza Maria. Giel en Anna zijn kinderen en broertje en zusje van John, Josje en Niels Janssen-Steeghs. Correspondentieadres:

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 6 MAART 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 8 MAART 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 10 MAART 2015 10:00 uur Cursus

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 23 OKTOBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 25 OKTOBER 2015 03:00 uur Wintertijd. Klok een uur terug zetten. 11:00 uur Eucharistieviering op het

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 4 MAART 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 6 MAART 2016 11.00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. MAANDAG 7 MAART 2016 10.30 uur Vergadering

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 11 SEPTEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 10:00 uur Opening Symposium / Doop blusboten. 20:30 uur Terugkomst schoolreisje uit Winterberg. ZONDAG 13

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 29 MEI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 10:45 uur Afscheidsdienst van Janus den Boer in Dordrecht. ZONDAG 31 MEI 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het

Nadere informatie

Jouw talenten: een bron van inspiratie REDDINGVEST REDT LEVENS K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

Jouw talenten: een bron van inspiratie REDDINGVEST REDT LEVENS K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA DONDERDAG 14 MEI 2015 HEMELVAARTSDAG 07:00 uur Dauwtrappen in de Hatertse Vennen. Aansluitend Heilige Mis in de buitenlucht van de Hatertse Vennen bij de Ruϊne en de lapjesboom.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 1 MEI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 3 MEI 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. MAANDAG 4 MEI 2015 NATIONALE HERDENKING.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 4 DECEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 12:30 uur Vergadering LP-LKSCC. ZONDAG 6 DECEMBER 2015 Tweede Adventzondag 11.00 uur Eucharistieviering op

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 5 FEBRUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 7 FEBRUARI 2016 Er is geen H. Mis op het K.S.C.C. Nijmegen. 11:00 uur Carnavalsmis SOCN Molenstraatskerk.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 25 SEPTEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 27 SEPTEMBER 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. Camille Hofman komt vertellen

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA DONDERDAG 2 APRIL 2015 14:30 uur Verzorgen KSCC informatiebulletin, jrg. 43. 19:00 uur Witte Donderdag viering m.m.v. het KSCC kerkkoor VRIJDAG 3 APRIL 2015 09:30 uur Bloemschikken

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 20 FEBRUARI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 21 FEBRUARI 2015 15:00 uur Doopfeest van Hans Lutjens. ZONDAG 22 FEBRUARI 2015 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens!

Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA. Een goedgekeurd reddingsvest dragen redt levens! K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 20 NOVEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 22 NOVEMBER 2015 11.00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 14:00 uur Doop van Katja Prins.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 12 JUNI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 14 JUNI 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 14:00 uur Communie Alysha Gühnen en

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

VOOR WIE LUIDDE DE KLOK?

VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? VOOR WIE LUIDDE DE KLOK? GEBOREN: 03-02-2015: Tobias Hendrikus Wilhelmus Janssen. Zoontje van Jan- Paul en Nicole Janssen. Correspondentieadres: Burg. Reijmerstraat 10, 6566 XN Millingen a/d Rijn. 06-04-2015:

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Oude Glorie. Evenementen. Nieuwsbrief jaargang 1, nummer 7. Onregelmatig (als er iets te melden valt) 10 september 2015. Website Oude Glorie

Oude Glorie. Evenementen. Nieuwsbrief jaargang 1, nummer 7. Onregelmatig (als er iets te melden valt) 10 september 2015. Website Oude Glorie Oude Glorie Nieuwsbrief jaargang 1, nummer 7 Onregelmatig (als er iets te melden valt) 10 september 2015 Website Oude Glorie De een is op weg naar het volgende evenement, de ander ligt al weer in de thuishaven.

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 20 MAART 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 22 MAART 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 12:00 uur Bespreking voorbereiding

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 26 JUNI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 11:00 uur Fahrt der Senioren des Beueler Schiffer-Verein. ZONDAG 28 JUNI 2015 11:00 uur Kermis-mis in de autoscooter

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 14 NOVEMBER 2014 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 16 NOVEMBER 2014 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 18 NOVEMBER 2014 10:00

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 8 JANUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 10 JANUARI 2016 11.00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 15:00 uur Nieuwjaarsreceptie Waeltoren.

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 9 OKTOBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 10 OKTOBER 2015 11:30 uur Doop mts. Somtrans VI te Werkendam. ZONDAG 11 OKTOBER 2015 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

WANDEL- NIEUWS. van Christoffel Nieuws, Op zondagmorgen 23 juli 2017 mocht een deelnemer aan de Nijmeegse Vierdaagse

WANDEL- NIEUWS. van Christoffel Nieuws, Op zondagmorgen 23 juli 2017 mocht een deelnemer aan de Nijmeegse Vierdaagse VAKANTIE-EDITIE NUMMER 3 17 augustus 2017 Wij willen u gedurende de zomer op de hoogte houden van het laatste nieuws en ontwikkelingen. Daarom zal tijdens de zomervakantie regelmatig een vakantie-editie

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! collectieve vrije dagen hele dag namiddag vrijdag 13 03 2015 1 2 3 4 5 vrijdag 22 05 2015 1 5 vrijdag 10 07 2015 1 2 3 4 5 OPEN MORGEN op woensdag 4 maart a.s. van 09.00 11.30

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal,

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal, Nieuws update eind november 2014 Programma editie 2014: Fietsdagen: Vrijdag 19 december, zaterdag 20 december en zondag 21 december, met maandag 22 december gezamenlijk Serious Breakfast en het aanbieden

Nadere informatie

Han Brinkhof en Jos Plum

Han Brinkhof en Jos Plum Liturgische agenda Heilig Hart kerk Maarssen 30 Juni 2018 tot 31 Aug 2018 1 juli 2018 13e Zondag door het jaar Koor: Woord- en Communieviering Pastor J. van Os Gemengd koor Han Brinkhof en Jos Plum Misintenties:

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, APRIL en MEI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden April en Mei 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 7/8

t Bruggetje Nieuws uit de groepen 1 t/m 4 Nieuws uit groep 7/8 t Bruggetje Basisschool St. Martinus Groenstraat 1 5551 AV Dommelen tel. 040 2017970 www.martinusdommelen.nl Informatiebulletin voor ouders Jaargang 2013-2014 nr. 2 5 september 2013 Nieuws uit de groepen

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Niets vragen, niets weigeren

Niets vragen, niets weigeren Franciscus van Sales (1567-1622) leefde in het Franse stadje Annecy, in een tijd van politieke verwarring en godsdienstoorlogen. Hij is bekend als schrijver van twee belangrijke en invloedrijke handleidingen

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

Bij het gekozen thema: Het verlangen van God heb ik mij in de afgelopen dagen afgevraagd wat is mijn verlangen naar God?

Bij het gekozen thema: Het verlangen van God heb ik mij in de afgelopen dagen afgevraagd wat is mijn verlangen naar God? Geliefde mannen, Nog een poosje en dan wordt de mannenconferentie van 2015 gehouden. Bij het gekozen thema: Het verlangen van God heb ik mij in de afgelopen dagen afgevraagd wat is mijn verlangen naar

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 19 FEBRUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 20 FEBRUARI 2016 14:00 uur Doop van Djayda Brunselaar. ZONDAG 21 FEBRUARI 2016 11.00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

4Daagse Journaal 2017

4Daagse Journaal 2017 4Daagse Journaal 2017 Maandag 19 Juni dag 1 van de 4daagse. Eindelijk is het weer zover we hebben er een jaar naar uitgekeken en zwaar voor deze 4 dagen getraind (dus niet he!). De eerste loopdag begon

Nadere informatie

Het bestuur van BV de Oranjehoek wenst u: MET DANK AAN ONZE ADVERTEERDERS

Het bestuur van BV de Oranjehoek wenst u: MET DANK AAN ONZE ADVERTEERDERS Het bestuur van BV de Oranjehoek wenst u: "Met vlag en wimpel" is het orgaan van buurtvereniging "DE ORANJEHOEK". Het blad wordt gratis toegezonden aan de leden van de vereniging. De contributie bedraagt

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Liturgie openluchtdienst. Zondag 12 juli 2015. Thema: Een reis rond de wereld

Liturgie openluchtdienst. Zondag 12 juli 2015. Thema: Een reis rond de wereld Liturgie openluchtdienst Zondag 12 juli 2015 Thema: Een reis rond de wereld Voorganger: ds. J.W. Leurgans m.m.v. Muziekvereniging De Eendracht Ouderling van dienst: Carla van Welzenis Hervormde Gemeente

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Jarige komende week. Schoolfotograaf. Agenda. Schoolkorfbal. di.mo wo. mi Nel ma do Admin *De directie is donderdags wisselend aanwezig

Jarige komende week. Schoolfotograaf. Agenda. Schoolkorfbal. di.mo wo. mi Nel ma do Admin *De directie is donderdags wisselend aanwezig Vrijdag 27 mei 2016, 1 ste jaargang Nummer 35, week 22 Jarige komende week Za 28 mei Noah Gerrits UILEN Agenda 30 mei Schoolfotograaf Aanwezigheid directie, ib-er en administratie Hieronder staat vermeld

Nadere informatie

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015

Fietsvakantie 2015. De Schakel Uitwaaien op Texel. woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Fietsvakantie 2015 De Schakel Uitwaaien op Texel woensdag 24 juni 2015 t/m zondag 28 juni 2015 Volg ons door tijdens de fietsvakantie elke dag ons verslag te lezen op: www.deschakelamstelveen.nl Het programma

Nadere informatie

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com 2009-2010 Nummer 5 Juf Lassche 292787/ juf Veenstra 038 4600725 henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com Bijbelverhalen en liedjes week 47 en 48: Maandag: klein klein kindje Dinsdag: Mozes wordt

Nadere informatie

NV Amman nieuwsbrief mei 2013

NV Amman nieuwsbrief mei 2013 Van de voorzitter Beste mensen, We zitten vlak voor Koninginnedag als ik dit stukje schrijf..en het wordt wel een heel speciaal feest dit jaar. Op dinsdag worden dan ook een groot aantal mensen verwacht

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

Nieuwsbrief. K B O afd. Berkel en Rodenrijs. Woordje van de Voorzitter. mei tot en met juli 2015

Nieuwsbrief. K B O afd. Berkel en Rodenrijs. Woordje van de Voorzitter. mei tot en met juli 2015 K B O afd. Berkel en Rodenrijs mei tot en met juli 2015 Nieuwsbrief Redactie Nieuwsbrief: Trees Verbraeken,Watersnip28 2651 ZA Berkel en Rodenrijs.Telefoon:5117969 e-mail: exbakker@upcmail.nl Secretaris:

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016 Ouderen 1 ONTMOETINGSCENTRUM DE ROOS Adres: Beekstraat 29 6001 GG Weert Tel: 0495-688190 (tijdens kantooruren) 0495-688199 (buiten kantooruren) Fax: 0495-537299

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015

Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015 Nieuwsbrief vrijdag 24 april 2015 Agenda: 27 april Kinderen vrij i.v.m. Koningsdag 28 april Kinderen vrij i.v.m. studiedag van de leerkrachten 2 mei Start Meivakantie 17 mei Einde Meivakantie 18 mei Weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

Jaargang 27 No december 2017

Jaargang 27 No december 2017 Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 27 No. 14 8 december 2017 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht E-mail: directie-paulus@kansenkleur.nl Thea.Wilbrink@kansenkleur.nl

Nadere informatie

Scouting Frederik Hendrik. Programmaboekje Welpen Januari t/m Juli 2016. Jubileumjaar FH70

Scouting Frederik Hendrik. Programmaboekje Welpen Januari t/m Juli 2016. Jubileumjaar FH70 Scouting Frederik Hendrik Programmaboekje Welpen Januari t/m Juli 2016 Jubileumjaar FH70 Hoi allemaal! Het tweede deel van het scouting seizoen is weer begonnen. Dit programmaboekje is voor januari 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl

Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Noorderdiep 123 9521 BC, Nieuw-Buinen Tel: 0599-613864 E-mail: cbsdeklister@conod.nl Nieuwsbrief 17, 28 april 2016 Bijbelverhalen. Week 17: 25 t/m 29 april 2016 Weer terug bij Noömi, Ruth 3:16-18 In de

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 5 september 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws De scholen zijn weer begonnen Het was nog wel even wennen: de wekker moet

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

Het Studenten Uitgaven Onderzoek is in mei 2014 afgenomen bij 886 respondenten met een leeftijd van 17-25 jaar. De studenten volgen een HBO- of

Het Studenten Uitgaven Onderzoek is in mei 2014 afgenomen bij 886 respondenten met een leeftijd van 17-25 jaar. De studenten volgen een HBO- of Het Studenten Uitgaven Onderzoek is in mei 2014 afgenomen bij 886 respondenten met een leeftijd van 17-25 jaar. De studenten volgen een HBO- of WO-opleiding in één van de twaalf grootste studentensteden

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Agenda: Nieuwsbrief 35 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren

Agenda: Nieuwsbrief 35 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Nieuwsbrief 35 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 25-04-2018. Agenda: 11 mei: Eten bij Kok Experience aanmelden bij Erika

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSPRAAT VRIJWILLIGERSPRAAT DECLARATIE KILOMETERVERGOEDINGEN. Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg'

VRIJWILLIGERSPRAAT VRIJWILLIGERSPRAAT DECLARATIE KILOMETERVERGOEDINGEN. Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg' NIEUWSBRIEF 3 JULI 2011 Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg' Eikenlaan 34 9697 RW Blijham tel 0597-565500 www.blanckenborg.nl VRIJWILLIGERSPRAAT Clarie de Boer Vrijwilligerscoördinator clarie.deboer@blanckenborg.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN

NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN NIEUWSBRIEF MET EEN LACH EN EEN TRAAN Na een lange zomer met zon en regen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Het is misschien een beetje gek maar onze nieuwsbrief lijkt een beetje op de zomer,

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2 Aan de ouders van groep 1 en 2 INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD De eerste weken van het nieuwe jaar zijn al weer voorbij. We hebben met de kinderen gewerkt over de kalender. Hoe ziet

Nadere informatie

17 juni 2016 Nummer 18

17 juni 2016 Nummer 18 17 juni 2016 Nummer 18 Inhoud: Gezinsviering Centrum Jeugd en Gezin Breaklights Appelboom BSO zomerprogramma Daar gaan ze verkeersouders Wellnessdag Elzenhoek Calamiteitendag Vervanging Schoolkamp Vervangingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018 nummer 4

Nieuwsbrief december 2018 nummer 4 Nieuwsbrief december 2018 nummer 4 Kind op Maandag In deze weken voor Kerst speelt tellen een belangrijke rol. De keizer wil zijn volk tellen, wij tellen de dagen en weken af naar kerst. In de verhalen

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

Via deze brief informeren wij u graag over actuele zaken en een aantal activiteiten voor mantelzorgers.

Via deze brief informeren wij u graag over actuele zaken en een aantal activiteiten voor mantelzorgers. MEE Mantelzorg Postbus 3016 3301 DA Dordrecht Johan de Wittstraat 40A 3311 KJ Dordrecht T 078 750 89 00 servicebureau@meedrechtsteden.nl www.meemantelzorg.nl Aan alle Mantelzorgers in Dordrecht Datum 24-05-2017

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 / 30 april 2015 Rondleiding nieuwe directie Morgen, vrijdag 1 mei, komt de nieuwe directie van de Bongerd, Paul Kamphuis (directeur) en Jos van Lith (adjunct) voor een kennismakingsbezoek

Nadere informatie

Zondag uur Eucharistieviering/ Doopviering Priester Byzantijnse kerk. Charlotte Schravenmade.

Zondag uur Eucharistieviering/ Doopviering Priester Byzantijnse kerk. Charlotte Schravenmade. Liturgische agenda Heilig Hart kerk Maarssen 5 Mei 2018 tot 29 Juni 2018 6 mei 2018 6e Zondag van Pasen Dopeling: / Doopviering Priester Byzantijnse kerk Byzantijns koor Han Brinkhof en Sander van Maarseveen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Vrijdag 21 dec. Maandag 7 jan. Dinsdag 8 jan. Woensdag 9 jan. Woensdag 9 jan. Donderdag 24 jan. 12.00u. start kerstvakantie Studiedag leerkrachten, kinderen zijn vrij. Weer naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 Christus kwam ook voor jou!

Nieuwsbrief 17 Christus kwam ook voor jou! Nieuwsbrief 17 Christus kwam ook voor jou! Intro Het club- en verenigingseizoen is alweer in volle gang. We kijken met dankbaarheid terug naar de opening van het winterwerk. Verderop in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

SAIL 2015 Zaandam-Amsterdam

SAIL 2015 Zaandam-Amsterdam SAIL 2015 Zaandam-Amsterdam Eens in de vijf jaar is het tijd voor Sail Amsterdam. Tientallen tallships en honderden andere zeilschepen zijn dan in Amsterdam te gast voor een van de grootste nautische zeilspektakels.

Nadere informatie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie

Herhalingsoefeningen. Thema 3 Familie en relaties. 1 Woorden. Familie Herhalingsoefeningen Thema 3 Familie en relaties 1 Woorden Familie Lees de zinnen over de familie van Simon en Els. Schrijf de volgende namen in de stamboom: Hans, Helena, Hester, Joke, Mark, Michiel,

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

BOEKJE ANNE FLOKSTRASCHOOL

BOEKJE ANNE FLOKSTRASCHOOL VRIJETIJDSBOEKJE Vrijetijds BOEKJE ANNE FLOKSTRASCHOOL Als school willen wij graag de handen in één slaan met de verschillende verenigingen in de regio Zutphen. In deze folder vindt u een overzicht van

Nadere informatie

Rotterdam, 23 maart Beste ouders/verzorgers,

Rotterdam, 23 maart Beste ouders/verzorgers, Rotterdam, 23 maart 2018 Beste ouders/verzorgers, Op 16 maart hebben we een hoop opa s en oma s mogen ontvangen om een lekkere pannenkoek met ons te komen eten. Alle ouders die hebben gebakt: bedankt!

Nadere informatie

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015

Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Activiteitenplanning Intermezzo December 2015 Datum Ochtend Middag/Avond Dinsdag 1 Woensdag 2 Vrijdag 4 Vrijdag 4 Vrijdag 4 cliënten van etage 3 met de Vriendenbus. Zin om er even uit te gaan. Geeft u

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden maandagmiddag 9 november : unit 1 naar Papierazzi

Nadere informatie

Hartelijk welkom in de kerk! Thema 3 Genade, fundament om op te leven

Hartelijk welkom in de kerk! Thema 3 Genade, fundament om op te leven Hartelijk welkom in de kerk! Thema 3 Genade, fundament om op te leven Mededelingen Wilt u aub uw mobiele telefoons uitzetten i.v.m. storing van de beeldopnames? Lied van de week Opwekking 412 Kom tot Mij

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie