K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA"

Transcriptie

1 K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 31 OKTOBER :30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 2 NOVEMBER :00 uur Allerzielenviering K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 4 NOVEMBER :00 uur Bestuursvergadering TPN-West. 09:30 uur Vergadering LEKKO! 10:00 uur Cursus Gymnastiek. 10:30 uur Vergadering staf K.S.C.C. Nijmegen. 14:00 uur Bingo van het K.S.C.C. Dienstencentrum. WOENSDAG 5 NOVEMBER :00 uur Repetitie van de Waalkanters. 13:30 uur Bridge-middag. DONDERDAG 6 NOVEMBER :00 uur Cursus Wijgula. 19:00 uur Repetitie K.S.C.C. kerkkoor. VRIJDAG 7 NOVEMBER :00 uur Vergadering TPN-West. 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 9 NOVEMBER :00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 12:00 uur Instuif 90 e verjaardag Zr. Vincentia. 16:00 uur Doop Jaylinn van Fessem. MAANDAG 10 NOVEMBER :30 uur Vergadering coördinatieraad. DINSDAG 11 NOVEMBER :00 uur Cursus Gymnastiek. 10:30 uur Vergadering staf K.S.C.C. Nijmegen. WOENSDAG 12 NOVEMBER :00 uur Repetitie van de Waalkanters. DONDERDAG 13 NOVEMBER :30 uur Verzorgen informatie bulletin - Jaargang :00 uur Repetitie K.S.C.C. kerkkoor. Jouw talenten: een bron van inspiratie

2 NAMENS DE STAF Het oktobernummer van de Volaan Vooruit 2014 is uit, een nummer de moeite waard om te lezen. De bijdragen zijn aangeleverd door de regionale correspondenten. Maar ook zijn er artikelen geschreven door de hoofdredacteur, Hans Jacobs. Hij liet zich inspireren door een bezoek aan een tentoonstelling in Utrecht genaamd: 'Ik Geef om Jou, Naastenliefde door de eeuwen heen'. Zorg voor elkaar in vreugde en verdriet. Dit punt heeft ook onze aandacht in ons K.S.C.C. en pastoraat. Er zijn heel veel mensen die zorg nodig hebben. Vanuit onze instellingen wordt zoveel mogelijk zorg en aandacht gegeven aan de mens. Want om hem/haar gaat het. Het is de moeite waard deze tentoonstelling te bezoeken. Museum Catharijneconvent, Zaterdag jl.: reünie vrijwilligers Prins Willem Alexandervakantievaartocht. Een gezellige happening: de opkomst was groot. Natuurlijk was er gezorgd voor een hapje en een drankje. Er werden over en weer veel ervaringen uitgewisseld. Er is ook altijd een officieel gebeuren: vanuit het KSCC en het pastoraat wordt een overzicht gegeven van de reis. De voorbereiding door de regionale bezoekersdiensten, de KSCCmedewerkers, het organisatieteam, etc. Het financiële plaatje werd besproken: dit jaar is alles zeer nauwkeurig op papier gezet: aan bestuur en sponsors moet een kloppende verantwoording gegeven worden. Inkomsten en uitgaven moeten verantwoord worden en de begroting niet overschreden. Het coördinatieteam o.l.v. van Diny van Zijl houdt zich hier goed aan. Tijdens deze reünie gebeurde er nog iets bijzonders: Diny van Zijl die vanaf het begin de coördinatie heeft getrokken een aantal jaren in samenwerking met Lau Poppelier heeft het stokje officieel overgedragen aan Gerard en Wineke Leensen. Zij zijn al jaren vertrouwd met de organisatie en hebben lange tijd met Diny samen de coördinatie gerund.

3 Met de handen op elkaar is deze overdracht bekrachtigd. Aan Diny is een mooie bos bloemen overhandigd en een fotoboek waaraan veel vrijwilligers hebben meegewerkt. Diny blijft betrokken bij de organisatie en zal het nieuwe team met raad en daad bijstaan. Wineke heeft daarna informatie gegeven over de K.S.C.C. vakantiereis / en Gerard deelde de foto- CD uit van de dit jaar gehouden vaarvakantie. Er waren direct aanmeldingen van vrijwilligers voor de reis in Bij elkaar een hele fijne en gezellige reünie. Zondag 2 november Allerzielenviering om uur Na de heilige Mis gelegenheid na te praten onder het genot van een kopje koffie/thee en voor de kinderen limonade en een oliebol. De oliebollen worden dit jaar weer geschonken door de familie Duyts-Knubben uit Rumpt. Alvast hartelijk dank. Welkom. Zondag 9 november om uur viering van de 90 ste verjaardag zuster Vincentia Aansluitend receptie. Een cadeau voor zuster Vincentia. Zuster Vincentia heeft laten doorschemeren dat ze in is voor een IPad. Wanneer u wilt, kunt u een bijdrage geven aan Paul van Cleef of Ria Lentjes. U kunt ook een bedrag overmaken op bankrekening: NL 04 RABO onder van vermelding: cadeau zuster Vincentia. Op 9 november zullen wij haar dit cadeau overhandigen met alle namen van mensen die hebben bijgedragen. Bij voorbaat dank. Bisschoppenconferentie in Rome. Paus Franciscus daagt bisschoppen uit een kerk van geborgenheid te bieden. De kerk moet geborgenheid bieden en geen theologische hoogstandjes maken. De Paus geeft zelf het voorbeeld hoe je met mensen moet omgaan: open en hartelijk en tevens uitnodigend om mee op weg te gaan als Gods Volk.

4 Een artikel in Trouw zaterdag 18 oktober kopte met: De leer verandert niet. Dit is subjectieve informatieverstrekking en accentverschuiving. De Paus dringt aan op een verandering van houding van kardinalen en bisschoppen en kerkelijke leiders, Zij, wij, moeten de vreugde en hoop die het Evangelie ons biedt voorleven. De Encycliek van deze Paus ( de vreugde van het evangelie ) is meer dan de moeite waard te lezen: gewone duidelijke en hartelijke taal waarmee hij ons uitnodigt mensen van de Weg te zijn. Een aantal jaren was het beleid van een aantal Nederlandse bisschoppen toen het aantal kerkbezoekers afnam: dan maar met een kleinere groep kerk vormen. De paus noemt deze houding fundamenteel verkeerd. We schreven het u in een eerder bulletin: Mgr. Hurkmans, de ordinarius van ons pastoraat in de bisschoppenconferentie, heeft de aansporing van de Paus begrepen: ik ga naar de mensen toe, zo zei hij tijdens een bestuursvergadering van de parochie, naar de priesters en dekens van mijn bisdom: ik neem niets mee: ik luister en ik ben met hen: een houding die menig kerkleider zich eigen moet maken. Zij, wij moeten herders zijn. Zakelijke dingen moeten door leken afgehandeld worden Er wordt gewerkt aan een afspraak tussen pater J. Jehaes, hoofdaalmoezenier van België, Hans Jacobs hoofdredacteur van de Volaan Vooruit en ondergetekende met bisschop Johan Bonny. Hem willen wij vragen naar zijn gedachten over de in Rome gehouden bisschoppenconferentie. Hopelijk vindt de Paus in hem en veel andere kerkelijke leiders een structurele steun. Jaarvergadering oudercommissie Meanderinternaat St. Nicolaas. Zondag 26 oktober jl. Deze vergadering wordt altijd gepland op de zondag wanneer de jeugd na de herfstvakantie naar het internaat wordt gebracht. Het bestuur van de vereniging verdient een welgemeend compliment. De vergadering was goed voorbereid en nam haar taak om de ouders bij de opvoedingstaak binnen hun verantwoordelijkheid te betrekken. De jeugd staat centraal.

5 Natuurlijk baart het aantal kinderen dat op het internaat verblijft grote zorgen. Maar er worden allerlei initiatieven bedacht om de voorzieningen ten volle uit te nutten. We kregen de gelegenheid om het KSCC en het pastoraat te promoten: Zij blijven, zo horen wij vaak, van groot belang in de wereld van de binnenvaart. In overleg met het internaat zullen wij 2 jongeren te weten Moise Klos en Dionne Smets op zondag 9 november na de heilige Mis een gift van meegeven ter ondersteuning van het project waarin ze stage gaan lopen. Wij wensen u een mooi weekend. B.E.M. van Welzenes, sdb. Directeur KSCC / Aalmoezenier. DANKBETUIGING Dat zo velen geraakt zijn door het overlijden van onze FERENC heeft ons diep ontroerd. Wij willen u dan ook graag bedanken voor alle belangstelling en medeleven, zowel tijdens zijn ziekte als na zijn overlijden. Marina, Frank, Jesper en Romain Vermaas. DANKBETUIGING Mede namens mijn kinderen en kleinkinderen wil ik u hartelijk bedanken voor uw medeleven bij het afscheid van Martina Muurling-van Belkum. Het is leeg nu zij er niet meer is, maar gesterkt door de goede herinneringen zal ik trachten het verlies te verwerken. Albert Muurling.

6 SINTERKLAASFEEST Op dinsdag 3 december om uur a.s. zal de Sint aan alle volwassenen onder ons een bezoekje brengen aan het KSCC Met het gebruikelijke kopje koffie en wat lekkers, zang en een woordje van Sinterklaas gaan we er een fijne middag van maken De Pieten hebben de cadeautjes al gekocht en voor ons ingepakt (kosten, 5 euro p.p.) en daarom is het belangrijk dat u zich opgeeft of u deze middag aanwezig zult zijn. Sint en Piet willen natuurlijk voor iedereen iets meebrengen en niemand teleurstellen. Wilt u zich vóór 1 december aanmelden, Werkgroep Dienstencentrum K.S.C.C. KERSTDAGTOCHT NAAR ESSEN Kerstdagtocht naar Essen op woensdag 11 december Vertrek: 9.00 uur vanaf K.S.C.C. Schipperscentrum Nijmegen. Terugreis: uur uit Essen naar Nijmegen. De kosten voor deze kerstdagtocht naar Essen zijn 20,00 per persoon. (Eventuele reisverzekering - 1,95 per persoon - doorgeven bij opgave dagtocht.) - Er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar -. U kunt zich aanmelden voor deze dagtocht via Cora Peperkamp of via het KSCC Schipperscentrum, Na aanmelding s.v.p. contant betalen aan Cora of het bedrag in gesloten enveloppe afleveren op het Schipperscentrum. KERSTMARKT ZONDAG 15 DECEMBER 2013 Op zondag 15 december 2013 wordt weer de traditionele KSCC kerstmarkt gehouden op ons K.S.C.C. SchippersCentrum. Men kan een tafel huren voor 5,00 euro.

7 Voor het huren van de tafels kunt u bellen naar het K.S.C.C. en vragen naar Ria Lentjes, Tel De tafels worden leeg geleverd zodat men zelf de tafels kan aankleden en versieren. Indien nodig is er stroom aanwezig. Opbouw zondag 15 december van uur tot uur. Tijdens de Mis wordt er niet opgebouwd en niets verkocht. De kerstmarkt begint rond uur (direct na de heilige Mis) en duurt tot ongeveer uur. KERSTSTUKJES MAKEN KERSTMARKT Kerststukjes maken voor de K.S.C.C. Nijmegen Kerstmarkt. Iedereen is van harte welkom op vrijdag 13 december 2013 vanaf ±14:00 uur aan boord van ons Schipperscentrum Nijmegen om zijn/haar groene vingers te activeren voor het maken van kerststukjes voor de K.S.C.C. Kerstmarkt op zondag 15 december UW KERST- EN NIEUWJAARSWENSEN Ook dit jaar willen wij u weer de mogelijkheid bieden om uw kerst- en nieuwjaarswensen via het Kerstbulletin kenbaar te maken, want iemand vergeten kan heel vervelend zijn. Voor slechts 10,00 (goede doel) is het mogelijk om uw wens kenbaar te maken, hetzij per mail p.vancleef@kscc.nl of telefonisch Opgave wensen kan tot uiterlijk zondag 15 december CREA-DOE KERSTSTUKJES Op dinsdag 17 december 2013 is er een workshop Kerststukjes maken van de Crea-Doe club o.l.v. Yvonne Meering. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk. MEDEWERKERSAVOND Aan: alle vrijwillig(st)ers en vaste medewerker(st)ers, bestuursleden en overige genodigden Medewerkersavond Vrijdag 22 november 2013 Aanvang uur K.S.C.C. Schipperscentrum Nijmegen Laat u zich maar weer eens verrassen!!!!!!!!! Voor een klein buffet wordt gezorgd Optreden van cabaretgroep Steen & Been

8 ONZE JARIGEN Ronnie Giessen; mevr. Doris Storm - Sep; dhr. Hans Aerts Toine Hooyman; Gerda Pruyn; Johan Peters (koster KSCC); Frans Huibers jr. (Beneden Leeuwen); Antoine Janssen Antoon Wooning; Leon den Haan; Jordy Sep Zr. Vincentia, pastoraal medewerkster KSCC (90 jaar); mevr. Mia Janssen-Verberck; mevrouw v/d Geer-Janssen; Harrie Witjes; Amber Janssen; Theo Buil Roel Mooren; Mike Witjes; Sylvia Smits Dhr. Anton Wanders; Elly Lischer-Coenen; Roy Rikken; Jean-Paul Oome Mevr. E. Beijer-Joosten; mevr. Mia Reijmers; Ilja Joosten; Tessa Sep, van m/s "Boris"; Britt Sep, m/s Rex-Rheni ; Chris Meering jr.; Tom van den Broek Dhr. Willems; dhr. L. de Bot; Joost Rikken; Daniel Schaag Dhr. Hendriks; Marjon Peters; dhr. Janssen Mevr. Alie Zuidema; Pascal Jeukens Deanne Verberck; Rosanne van den Hurk Willie Klerks; Remco van Deelen Anita Brugman; Lena Broeders; mevr. Erzi van Angelen Guillaume Lischer; mevr. Carolien Meeuwsen-van Kaam; Romique Kropman; dhr. Theo de Goey, m/s "Maasvallei"; Wiebe Peters; mevr. Lenie Buil; Flora Stevens De heer Mr. Drs. Th. Wijte, landelijk voorzitter KSCC/KSW; Anita Martens Frank Bos; Pieter Jacobs; Mary Scholten; Loena Berkers; Wesley Scholting; Jan Peters, ms. Cleo Hubert Martens; Roland Hof; Elman Schelphof; Ester Strijp; Ernest Roza. GEBOREN Op 13 oktober 2014 is MIA Eva Sophie geboren. Mia is de dochter van Marie Költgen en Wilfried Bom. Corr.adres: Corneliusplatz 65, D TOENISVORST. SOOSMIDDAG IN MILLINGEN A/D RIJN De Millingse SchippersVereniging St. Nicolaas organiseert op donderdag 27 november weer een soosmiddag.

9 Vanaf uur tot uur is iedereen van harte welkom in café zaal De Kastanje, Heerbaan 119 te Millingen a/d Rijn. UITNODIGING BINGO K.S.C.C. NIJMEGEN DIENSTENCENTRUM DINSDAG Op dinsdag 4 november uit voor een gezellige bingo. Er zijn winnen. NOVEMBER nodigen wij iedereen weer fijne prijzen te 1. U bent zoals altijd vanaf 13:30 uur van harte welkom en neem gerust een vriendin, vriend, buurman of buurvrouw mee. We praten eerst gezellig bij onder het genot van een vers kopje koffie of thee. Daarna laten we de balletjes het lot beslissen! Werkgroep Dienstencentrum GEZOCHT! Wij zijn op zoek naar extra handen voor de wekelijkse schoonmaak aan boord van het Schipperscentrum. Lijkt het u leuk om op donderdagmorgen van tot uur een handje mee te helpen neem dan even contact op met Ria Lentjes, zij geeft u met plezier de juiste informatie. Wilt u ons KSCC kerkkoor komen versterken, informeer dan gerust bij Gerard Verschuren, Onze repetities zijn op donderdagavond om 19:00 uur met koffie of thee na afloop.

10 WANDELNIEUWS Beste vriendinnen en vrienden van de wandelsport, Veel praten maar hoe is het met het doen? Al een lange tijd komen er steeds weer berichten over voeding, over lichaamsbeweging, over overgewicht, over buitenlucht, over afwisseling. De pakketten met kant en klaar maaltijden in de supermarkten zijn te groot, over het algemeen zitten mensen te veel, nemen te veel de lift in plaats van de trap, veel werk is lichamelijk te weinig inspannend, er wordt te weinig op straat gespeeld, er is op scholen onvoldoende ruimte om gymnastieklessen te geven. Het is een prachtige lijst met tekortkomingen, maar als we onze aandacht richten op de gemiddelde leeftijd die de mensen bereiken, dan valt het misschien toch wel mee. Natuurlijk is er een beetje hulp van de medische wereld en van goede medicatie. Maar fit zijn en je conditioneel top voelen is ook heel veel waard. Een stevige wandeling in een verfrissende omgeving kan daarbij helpen. Binnenkort staan op het programma: 2 november 40 e Winterserie te Mill wsv Amicitia Mill, Keuzeafstanden: km Startplaats: clubhuis Op Goede Voet, Sportweg 15 Starttijd: uur Tel / tinydeman@hetnet.nl 9 november 1 e tocht 35 e Winterwandelserie te Wijchen wsv Paschalis, Keuzeafstanden: km Startplaats: jeugdhuis Woezik, Woeziksestraat 334 Starttijd: uur Tel / info@wsv-paschalis.eu www. wsv-paschalis.eu Op zijn georganiseerde wandeltochten te vinden. Henry Mooren

11 TOT ONZE GROTE DROEFHEID Op 25 oktober 2014 is MARIA JOHANNA CORNELIA VAN LAAK SNIJDERS, weduwe van Antoon van Laak, overleden in de leeftijd van 91 jaar. Corr.adres: Plantageweg 29, GZ ZWIJNDRECHT. Op 25 oktober 2014 is TRUUS BLUEMER-LEENSEN, echtgenote van Bennie Bluemer, overleden in de leeftijd van 62 jaar. De herdenkingsdienst is om uur in de Van Baerzaal van Crematorium Slangenburg te Doetinchem. Corr.adres: Prinzenhof 1, KLEVE Duitsland. MISINTENTIES ZONDAG 2 NOVEMBER 2014 Allerzielenviering. 6-wekendienst voor Ferenc Vermaas. Mw. E. Derksen-Wennekes, mw. B. Muller-van Welzenes en overleden familieleden van Welzenes-Klarenaar, dhr. M. Buil, dhr. Jan Buil ms Noviomagum, Patrick Buil, dhr. F. Poppema, dhr. A. Vermeeren v/h Verti, voor dhr. Th. Driessen m/s Elinic, mw. Janet Wennekes-de Bot, ouders van der Zande-van Kessel, ouders Leensen-Berendts, ouders Cor en Wil Bonink. MISINTENTIES ZONDAG 9 NOVEMBER 2014 Nancy Rensen-van de Brink, dhr. H. Reijmers sr. "La Passerelle", mw. L. Wigman-Hilden v/h "Drie Gezusters", broeder Audifax Bert (Hubertus Jozef van Rijn), ouders Heijmen-van Ophuizen, mw. M. Timmermans - Webbe, ouders Mooij - van den Heuvel, mw. A. Schüttler-van Wijck "Wormatia", dhr. Cor Oosterwaal, dhr. en mevr. Pols-van Laack, ouders van Meegen-Kuipers, ouders de Bot-Neff. - Voor de 90 e verjaardag van Zr. Vincentia. - Voor de doop van Jaylinn van Fessem.

12 ONZE ZIEKEN * Dhr. Wim Huibers (Afd. B12 kamer 19). NIJMEGEN, CWZ, WEG DOOR JONKERBOS 100, 6532 SZ. * Mevr. Dien Hollemans-van Neijenhof. NIJMEGEN, RADBOUD, G. GROOTEPLEIN ZUID 10, 6525 GA. ZIEKEN THUIS/AAN BOORD/HERSTELLEND * Dhr. Piet Rutjes, v/h Resoluto. EWIJK, ATRIUM 30, 6644 GK. * Mevr. Greet Hakkert-van der Hoeven. MILLINGEN A/D RIJN, BRAHMSSTRAAT 9, 6566 WL. * Dhr. Ruud de Jong (Zorghotel Aafke kamer 309). ROTTERDAM, MAASSTADWEG 2, 3079 WZ. * Mevr. Bets Buurman, (afd. 1B / kamer 71-10). BEEK-UBBERGEN, KALORAMA, NIEUWE HOLLEWEG 12, 6573 DX. * Mevr. Riet de Jong-Janssen. GENDT, SCHOOLSTRAAT 50, 6681 PE GENDT. * Dhr. van Fessem (Gasthuis St. Jan de Deo - kamer 38). MILLINGEN A/D RIJN, WILLIBRORDSTRAAT 1, 6566 DD. * Alex Sijbranda. DORDRECHT, PRATTENBURG 45, 3328 WC. DENK AAN DE ZIEKE!!!!!!!!!!!!!! Als u bij een zieke op bezoek wilt gaan, neem dan even contact op met de familie. De zieke kan even rust willen hebben! REDDINGVEST REDT LEVENS GEZOCHT!!!!! We zijn op zoek naar muzikale kinderen die een instrument bespelen en willen meespelen tijdens de KinderKerstviering - op woensdag 24 december 2014 om 18:00 uur aan boord van het K.S.C.C. Schipperscentrum in Nijmegen. EXTRA INTENTIES VOOR ZIEKEN: - Mevr. Riet Derksen Meesters. MILHEEZE, KAAK 9-127, 5763 PK.

13 APOTHEEK SPOED De apotheek is te vinden op het Spoedplein van het C.W.Z. - Weg door Jonkerbos 104 te Nijmegen. Openingstijden: Maandag t/m vrijdag van uur tot uur. Zaterdag en zondag 24 uur per dag. Buiten de openingstijden geldt dat de Dienstapotheek Nijmegen altijd bereikbaar is op KSCC KERSTDAGTOCHT NAAR MÜNSTER Kerstdagtocht naar Münster op woensdag 10 december Vertrek: 9.00 uur vanaf K.S.C.C. Schipperscentrum Nijmegen. Terugreis: uur vanuit Münster naar Nijmegen. De kosten voor deze kerstdagtocht naar Münster zijn 22,00 per persoon. (Eventuele reisverzekering - 2,00 p.p. wel even doorgeven bij opgave dagtocht.) U kunt zich aanmelden voor deze kerstdagtocht via het K.S.C.C of via Cora Peperkamp Na aanmelding s.v.p. contant betalen aan Cora of het bedrag in gesloten enveloppe afleveren op het Schipperscentrum.

UITNODIGING DONDERDAG 8 DECEMBER HUIZE ANTONIUS AAN DE NIEUWE BINNENWEG GC ROTTERDAM GULDEN MIS

UITNODIGING DONDERDAG 8 DECEMBER HUIZE ANTONIUS AAN DE NIEUWE BINNENWEG GC ROTTERDAM GULDEN MIS terug naar pagina 1 Christoffel Nieuws pagina 8 Christoffel Nieuws pagina 9 UITNODIGING DONDERDAG 8 DECEMBER HUIZE ANTONIUS AAN DE NIEUWE BINNENWEG 33 3014 GC ROTTERDAM De Rooms Katholieke kerk heeft prachtige

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 14 NOVEMBER 2014 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 16 NOVEMBER 2014 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 18 NOVEMBER 2014 10:00

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 6 MAART 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 8 MAART 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 10 MAART 2015 10:00 uur Cursus

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 28 NOVEMBER 2014 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 19:30 uur Vrijwilligersavond voor genodigden. ZONDAG 30 NOVEMBER 2014 Eerste adventzondag 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong:

Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Wekelijkse activiteiten van de Seniorenraad in De Zevensprong: Maandag: 13.30-15.00 uur: computerinloop (1 ste maandag van de maand) Maandag: 14.00-17.00 uur: biljarten Dinsdag: 13.30-17.00 uur: biljarten

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 23 OKTOBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 25 OKTOBER 2015 03:00 uur Wintertijd. Klok een uur terug zetten. 11:00 uur Eucharistieviering op het

Nadere informatie

Jouw talenten: een bron van inspiratie K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA NAMENS DE STAF

Jouw talenten: een bron van inspiratie K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA NAMENS DE STAF K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 17 OKTOBER 2014 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 19 OKTOBER 2014 11:00 uur Eucharistieviering a/b K.S.C.C. Nijmegen. DINSDAG 21 OKTOBER 2014 10:00 uur

Nadere informatie

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS

DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS DECEMBER 2016 JANUARI 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden December 2016 en

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 20 FEBRUARI 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZATERDAG 21 FEBRUARI 2015 15:00 uur Doopfeest van Hans Lutjens. ZONDAG 22 FEBRUARI 2015 11:00 uur Eucharistieviering

Nadere informatie

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen,

HET GROTENHUIS TRIMENZO. April en Mei Het Grotenhuis Binnenweg GP Twello. Hallo Allen, APRIL en MEI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden April en Mei 2019 We hopen dat u allen

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

DECEMBER 2018 en JANUARI 2019

DECEMBER 2018 en JANUARI 2019 DECEMBER 2018 en JANUARI 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht voor de maanden December 2018 en Januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur.

De gezamenlijke ouderenbonden KBO-PCOB willen u graag uitnodigen voor deze informatiemiddag. Tijd uur uur. Nieuwsbrief 33 van de Katholieke Belangen Organisatie voor senioren Voor u ligt de nieuwsbrief van de KBO afdeling Harderwijk van 20-02-2018. Uitnodiging: Informatiemiddag 12 maart in De Kiekmure, Tesselschadelaan

Nadere informatie

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019

JOURNAAL no 5 6 Mei 2019 Redactie : Jan Geurts Tel. 040-20 42 540 KBO BRABANT Afdeling Valkenswaard e-mail: kbovalkenswaardactiviteiten@gmail.com website: www.kbo-valkenswaard.nl Rabobank: NL63 RABO 0152 9298 00 JOURNAAL no 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp In dit nummer Geboren * Website www.leenderstrijp.com Overleden * School en winkel Leenderstrijp Nieuwe bewoners * Agenda Welzijn&Zorg * Carnaval 2015 De STRIEPER Nieuwsbrief Stichting Buurtschap Strijp

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering December 2017 Nieuwsbrief Aflevering 2017-12 December 2017 In deze aflevering: - Geboren. - Kerstpakketten acties. - Kerstvieringen. - Kerst-inn. - Vooraankondiging. - Algemene gegevens. Geboren. Dat geboren mag worden

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld December 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 4 MAART 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 6 MAART 2016 11.00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. MAANDAG 7 MAART 2016 10.30 uur Vergadering

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Maart 2019

~ 1 ~ Nieuwsbrief Aflevering Maart 2019 Nieuwsbrief Aflevering 2019-3 Maart 2019 In deze aflevering: - Langzaam maar zeker. - Cakeverkoop: sponsoractie Taizé-reis. - Paasfakkeltocht. - Wat kan de parochie betekenen? - Ter herinnering. - Informatie

Nadere informatie

In deze nieuwskriek vindt U ook nog een brief van Wouter Leerink. Zijn verzoek was om op deze manier afscheid te nemen.

In deze nieuwskriek vindt U ook nog een brief van Wouter Leerink. Zijn verzoek was om op deze manier afscheid te nemen. De Boskriek, Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen. 024-6452829 email; info@boskriek.nl 1 november Luizenkammen Vergadering MR 2 november Studiedag groepen 1-8 vrij. 7 november Start intekenen oudergesprekken

Nadere informatie

FEBRUARI en MAART 2018

FEBRUARI en MAART 2018 FEBRUARI en MAART 2018 Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programmaoverzicht voor de maanden Februari en maart 2018 We hopen dat u allen veel gebruik

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 44 1 november 2018 Nieuws Agenda 3 nov. : Lunch in Zeist 6 nov. : Glamourgirls Zeist 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Jaargang 27 No december 2017

Jaargang 27 No december 2017 Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 27 No. 14 8 december 2017 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht E-mail: directie-paulus@kansenkleur.nl Thea.Wilbrink@kansenkleur.nl

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Maandprogramma Activiteiten

Maandprogramma Activiteiten Maandprogramma Activiteiten Berkumstede December 2018 De activiteiten met de kleur groen zijn toegankelijk voor iedereen: ook voor mensen die niet op Berkumstede wonen. De activiteiten met de kleur blauw

Nadere informatie

Zondag uur Eucharistieviering/ Doopviering Priester Byzantijnse kerk. Charlotte Schravenmade.

Zondag uur Eucharistieviering/ Doopviering Priester Byzantijnse kerk. Charlotte Schravenmade. Liturgische agenda Heilig Hart kerk Maarssen 5 Mei 2018 tot 29 Juni 2018 6 mei 2018 6e Zondag van Pasen Dopeling: / Doopviering Priester Byzantijnse kerk Byzantijns koor Han Brinkhof en Sander van Maarseveen

Nadere informatie

Wij hopen u op deze manier in Het Grotenhuis veel gezelligheid te bieden. -Een middag of avond is pas echt geslaagd als u er bent geweest-.

Wij hopen u op deze manier in Het Grotenhuis veel gezelligheid te bieden. -Een middag of avond is pas echt geslaagd als u er bent geweest-. Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Oktober en November 2017 We hopen dat u allen veel gebruik zult maken

Nadere informatie

Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar

Samen een wervelend en bruisend KSCC- en Pastoraal Jaar K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 6 NOVEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 10:00 uur Jaarvergadering L.O.V.T. 19.00 uur Vrijwilligersavond K.S.C.C. Nijmegen. ZATERDAG 7 NOVEMBER 2015

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Rosengaerde Dalfsen. December

Activiteitenkalender. Rosengaerde Dalfsen. December Activiteitenkalender Rosengaerde Dalfsen December Activiteitenkalender Rosengaerde In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. De vrij toegankelijke activiteiten

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Het Anker Lemelerveld. December

Activiteitenkalender. Het Anker Lemelerveld. December Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld December Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn in

Nadere informatie

no.1582 14 april 2007

no.1582 14 april 2007 no.1582 14 april 2007 Iedereen heeft wel eens een moment dat het allemaal teveel wordt: zorgen om de (klein) kinderen, stress op het werk, relatieproblemen, vragen bij de zin van het leven, angst voor

Nadere informatie

Informatiebulletin voor ouders en kinderen Jaargang 2015-2016 www.pieterwijten.nl. NR 438-27 november 2015 DE JARIGEN VAN HARTE GEFELICITEERD!

Informatiebulletin voor ouders en kinderen Jaargang 2015-2016 www.pieterwijten.nl. NR 438-27 november 2015 DE JARIGEN VAN HARTE GEFELICITEERD! Informatiebulletin voor ouders en kinderen Jaargang 2015-2016 www.pieterwijten.nl NR 438-27 november 2015 DE JARIGEN 2 december Senna Verkooyen ( gr 8) Atakan Ondel (gr 4) 7 december Emir Keskinkilinc

Nadere informatie

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL DECEMBER 2016 NR. 407

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL DECEMBER 2016 NR. 407 MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL DECEMBER 2016 NR. 407 IN DIT NUMMER: 2 INHOUD 3 VOORWOORD KERSTMIDDAG 4 BILJARTEN 5 VERJAARDAGEN 6 PIETEN IN DE GAGEL 7 IN MEMORIAM : Steve van Graven 8 ADRESSEN

Nadere informatie

Misintenties Parochie H. Pancratius Mesch DECEMBER

Misintenties Parochie H. Pancratius Mesch DECEMBER DECEMBER Zaterdag 1 december 19.00 uur H.Mis met samenzang en Kinderwoorddienst. Zondag 2 december 10.00 uur Hoogmis m.m.v. Kerkelijk Zangkoor St. Pancratius; voor Rina Pinckaers-Martinussen (jaardienst);

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 18 december 2015 05 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Nieuw MR-lid Sinterklaasfeest en Kerstmarkt Voorlichtingsavond Voortgezet Onderwijs Schoonmaakavond Voorleesontbijt CITO-toetsen

Nadere informatie

FEBRUARI en MAART 2017

FEBRUARI en MAART 2017 FEBRUARI en MAART 2017 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello TRIMENZO Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht. voor de maanden Februari en Maart 2017

Nadere informatie

FEBRUARI en MAART 2019

FEBRUARI en MAART 2019 FEBRUARI en MAART 2019 TRIMENZO HET GROTENHUIS Het Grotenhuis Binnenweg 2 7391 GP Twello Hallo Allen, Voor u ligt weer een veelzijdig programma-overzicht voor de maanden Februari en Maart 2019 We hopen

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender

14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender 14e Editie - november & december 2017 Activiteitenkalender Voorwoord De herfst is aangebroken. De bomen verkleuren en laten ons zien hoe mooi zij kunnen zijn met hun rode, gele en bruine bladeren. Het

Nadere informatie

OPEN INLOOP ACTIVITEITEN DECEMBER 2016

OPEN INLOOP ACTIVITEITEN DECEMBER 2016 OPEN INLOOP ACTIVITEITEN DECEMBER 2016 MAC BRANDERSSTAD MAC BRANDERSSTAD Spinhuispad 19 (bijna tegenover het Wennekerpand) 3111 PX Schiedam Telefoon: 010-2463724 Openingstijden maandag t/m vrijdag van

Nadere informatie

9.30 uur CD Kerk Gebedsviering door Lekenvoorgangers PK

9.30 uur CD Kerk Gebedsviering door Lekenvoorgangers PK Parochie HH Petrus en Paulus SINT JAN S ONTHOOFDING ZOETERWOUDE-DORP NIEUWSBRIEF juli en augustus 2015 Pastorie: R.K. Pastorie Zuidbuurtseweg 14 2381 LB Zoeterwoude Bankrekening Parochiekern Sint Jan:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 Schooljaar juli 2016

Nieuwsbrief 20 Schooljaar juli 2016 Nieuwsbrief 20 Schooljaar 15 16 6 juli 2016 AGENDA Activiteit woensdag t/m vrijdag 6 t/m 8 juli groep 8 kamp donderdag 7 juli gr 1 t/m 8 2 e rapport mee zaterdag 9 juli ov & team Kledinginzameling dinsdag

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto April 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: l Koningsfilm l Spelletjesmiddag l Bingo l Dansavond Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens foto Aanvang:

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede december 2016

Activiteiten programma De Meerstede december 2016 Mededeling: dinsdag 6 december wordt het huis in de kerstsfeer gezet door creatieve vrijwilligers. Donderdag 1 december Sinterklaas lunch feest. De goede Sint komt vanmiddag op de Lunch. Hij moet tenslotte

Nadere informatie

DE STEM VAN ZENDEREN. Van hart tot hart. Ik zie het ook als een (morele) verplichting om iets aan de wereld te verbeteren.

DE STEM VAN ZENDEREN. Van hart tot hart. Ik zie het ook als een (morele) verplichting om iets aan de wereld te verbeteren. DE STEM VAN ZENDEREN Nr. 21 Website Zenderen: www.zenderen.nl 23 maart 2018 Voxbezorging: Klachten: tel. 074-2667736 KERKBERICHTEN PAROCHIE O.L.V. ONBEVLEKT ONTVANGEN 24 maart 2018 31 maart 2018 Parochie

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Overdal

Activiteitenkalender. Overdal Activiteitenkalender Overdal December 2017 Dag Activiteit Tijd/Plaats 1 Verkoop appelcake (krachtvaardig) Winkel () Maandag 4 Dinsdag 5 Handwerken Sieradenverkoop Verkoop wenskaartenhandgemaakt (ook kerstkaarten!)

Nadere informatie

KRUIS - SPINSELS. Woensdag 21 november in de Dagkapel uur: Lauden uur: Eucharistieviering. Voorganger: pastoor J. Skiba.

KRUIS - SPINSELS. Woensdag 21 november in de Dagkapel uur: Lauden uur: Eucharistieviering. Voorganger: pastoor J. Skiba. Kerk van het Heilig Kruis Parochie O.L. Vrouw van Amersfoort Liendertseweg 48 3814 PL Amersfoort T 033 472 14 89 www.katholiekamersfoort.nl KRUIS - SPINSELS Zondag 18 november 09.30 uur 33 e zondag door

Nadere informatie

Jaargang 39 nummer 11a zondag 13 maart 2011

Jaargang 39 nummer 11a zondag 13 maart 2011 Parochie Heilige Willibrordus Deken Holtkampstraat 9 4453 AH s-heerenhoek Telefoon parochiecentrum: 0113-351264 e-mail: info@rksheerenhoek.nl secretariaat: rksheerenhoek@zeelandnet.nl bank:rabobank: 1285.96538

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015. Agenda Zaterdag 12 december Oud papier

Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015. Agenda Zaterdag 12 december Oud papier INFOOTJE NR. 07 Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015 Agenda Zaterdag 12 december Oud papier Donderdag 17 december 13.15 uur: kerststukjes maken samen met opa s en oma s 17.00 19.00 uur: kerstdiner

Nadere informatie

Uitstapjes APRIL. Uitstapjes MEI. Uitstapjes JUNI

Uitstapjes APRIL. Uitstapjes MEI. Uitstapjes JUNI Uitbus Sint Jan Uitstapjes APRIL 5 april Naar Ikea 10 april naar de Steltenberg in Volkel 15 april naar de Steltenberg in Volkel 25 april rondrit rond Nistelrode met koffie drinken in De Nistel 29 april

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 4 DECEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. 12:30 uur Vergadering LP-LKSCC. ZONDAG 6 DECEMBER 2015 Tweede Adventzondag 11.00 uur Eucharistieviering op

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

INFORMATIEBULLETIN

INFORMATIEBULLETIN INFORMATIEBULLETIN 2013-12-05 Groep 0-1-2 Het thema bij de kleuters is de komende weken: Kerst. Voor de donderdagmiddag om 12.45 uur hebben we nog een ouder nodig, die met groep 1 en 2 het biebboekje wil

Nadere informatie

UITNODIGING. Het bestuur. Vriendenbrief nr.5 van het schipperskoor de Maessanghers. 1*)Waar in deze nieuwsbrief wordt geschreven

UITNODIGING. Het bestuur. Vriendenbrief nr.5 van het schipperskoor de Maessanghers. 1*)Waar in deze nieuwsbrief wordt geschreven Vriendenbrief nr.5 van het schipperskoor de Maessanghers Uitgave: december 2018. Na een beknopte update van belangrijke gebeurtenissen, die medio dit jaar aan u werd toegezonden ontvangt u nu onze vijfde

Nadere informatie

Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT

Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT Nr. 13 2 juli t/m 15 juli 2017 MEDEDELINGEN Zomervakantieregeling 2017 gastvrouwen en gastheren in De Pastorie. Van maandag 10 juli tot en met vrijdag

Nadere informatie

Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT

Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT Geloofsgemeenschap St. Martinus Hoogland MARTINUSBERICHT 5 en 6 September 2015 nr. 37 OPROEP In het weekend van 2, 3 en 4 oktober a.s. wordt er weer het Oogstdankfeest gehouden. Dit jaar met een speciaal

Nadere informatie

13 maart 2015

13 maart 2015 1261 www.clarafabriciusschool.nl 13 maart 2015 16 maart 11.30 uur 13.00 uur Groep 3/4 tennisles op het tennisveld 17 maart 9.30 uur - Groep 3 excursie naar de Betuwe Express 18 maart Meester René geeft

Nadere informatie

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw. ACTIVITEITENKRANT Locatie Kasteelhof/ Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/actueel Colofon Activiteitenkrant: Jaargang 52, Juni 2016 Zorgcentrum De Kasteelhof

Nadere informatie

Sophie Piper; In de hemel en op aarde, gebeden voor kinderen.

Sophie Piper; In de hemel en op aarde, gebeden voor kinderen. Nr. 7 schooljaar 2015-2016 Afname NSCCT in groep 4 en groep 6 Regels en afspraken Koffieochtend 24 november Voorleeskampioen Hulpouders 3D-printer gezocht De bomen De bomen groeien omlaag Omlaag de aarde

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Oktober 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 5 FEBRUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 7 FEBRUARI 2016 Er is geen H. Mis op het K.S.C.C. Nijmegen. 11:00 uur Carnavalsmis SOCN Molenstraatskerk.

Nadere informatie

t Slagske April, 25 e jaargang

t Slagske April, 25 e jaargang t Slagske April, 25 e jaargang Kalender 2015-2016 Groepsfeest: 9 april Rakwiweekend: 22-24 april Titoweekend: 22-24 april Kamp: 18 tot 26 juli Er is er eentje jarig 7 Wout rakwi 13 Shari rakwi 14 Jordy

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER

Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER Nieuwsbrief 18 december 2015 SWS DE VLIEGER Agenda voor de komende tijd 18 december ALLE KINDEREN s MIDDAGS VRIJ 4 januari De eerste schooldag in 2016 6 januari LOT 12 januari OUDERAVOND 18 22 januari

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 8 JANUARI 2016 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 10 JANUARI 2016 11.00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. 15:00 uur Nieuwjaarsreceptie Waeltoren.

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Mei 2016

Activiteitenprogramma Mei 2016 Activiteitenprogramma Mei 2016 Wiemersheerd, T Hoge Heem, Assieshof, van Leeuwenhof, De Hoven Beste bewoners, aanleun bewoners en belangstellenden, Voor u het maandprogramma van Mei. Ook deze maand hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief

Nieuwsbrief. April Nieuwsbrief Nieuwsbrief April 2016 Nieuwsbrief Musical De DJ draait door Op donderdag 7 en vrijdag 8 april hebben we prachtige optredens van de kinderen gezien in het café. We hebben op school met veel plezier de

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 Uitgelicht Donderdag 3 mei 19.30-21.30 uur Filmavond Vrijdag 4 mei 11.00-13.00 uur Brunch Vrijdag 4 mei 19.00-20.30 uur Dodenherdenking Donderdag 10 mei 12.30-15.30 uur Uitstapje

Nadere informatie

DE STEM VAN ZENDEREN. Van hart tot hart Wie geen tijd heeft, heeft geen leven

DE STEM VAN ZENDEREN. Van hart tot hart Wie geen tijd heeft, heeft geen leven DE STEM VAN ZENDEREN Nr. 16 Website Zenderen: www.zenderen.nl 9 februari 2018 Voxbezorging: Klachten: tel. 074-2667736 KERKBERICHTEN PAROCHIE O.L.V. ONBEVLEKT ONTVANGEN 10 februari 2018 17 februari 2018

Nadere informatie

Wist u bijvoorbeeld dat er in de Vriezenhof dagelijks momenten zijn waarop u elkaar kunt ontmoeten?

Wist u bijvoorbeeld dat er in de Vriezenhof dagelijks momenten zijn waarop u elkaar kunt ontmoeten? Beste heer of mevrouw, Voor u ligt de 2 e uitgave van de activiteitenkrant. We zijn heel benieuwd hoe u de eerste uitgave hebt ervaren. We hopen dat u ervan hebt kunnen genieten en dat het voor u overzichtelijk

Nadere informatie

Het Jozef Journaal datum: 19 december Nr 16. Jaargang 29

Het Jozef Journaal   datum: 19 december Nr 16. Jaargang 29 Het Jozef Journaal www.sintjozefschoolmoordrecht.nl datum: 19 december 2017 Nr 16 Jaargang 29 Van de directie Personele invulling Juf Julia rondt deze week haar re-integratie traject af en is daarom morgen

Nadere informatie

WELKOM. Bezoek het inloophuis de Schuilplaats en ervaar de warmte en de gezelligheid!

WELKOM. Bezoek het inloophuis de Schuilplaats en ervaar de warmte en de gezelligheid! WELKOM Bezoek het inloophuis de Schuilplaats en ervaar de warmte en de gezelligheid! Een schuilplaats is een plek waar je je veilig voelt, maar ook een plek waar je jezelf kan zijn. Waar je lekker even

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Uitnodiging. Nieuwsbrief De Lichtbron Lichtbron-inspiratie

Uitnodiging. Nieuwsbrief De Lichtbron Lichtbron-inspiratie Nieuwsbrief De Lichtbron 2017 14-21 april Lichtbron-inspiratie Ik was op witte donderdag bij de Paasviering van de Pieter van der Plasschool in de Lichtbron. Een aantal kinderen lag voor in onze kerk op

Nadere informatie

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem

Van de directie. Komende schoolweek als fruit : Namens het team wens ik u een goed weekend! Hartelijke groet, Erwin Vos directeur t Heem ODBS t Heem Schuberstraat 18 7442 HL Nijverdal 0548612053 Volg ons ook op twitter en facebook @theemnijverdal nummer 19: vrijdag 15 januari 2016 Van de directie Afgelopen weekend is meester Roy vader geworden

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in

Maand programma. juni 2015. activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw. de Beijerkorf groen. Activiteiten in Maand programma Activiteiten in de Beijerkorf groen activiteiten in Zoomhoek rood Activiteiten in De Gravin blauw 2 10.00-12.00 uur Bingo - deelname E 5,-. * 2 10.00-12.00 uur lezing over de renaissance

Nadere informatie

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA

K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA K.S.C.C. NIJMEGEN AGENDA VRIJDAG 25 SEPTEMBER 2015 09:30 uur Bloemschikken voor de kerkviering. ZONDAG 27 SEPTEMBER 2015 11:00 uur Eucharistieviering op het K.S.C.C. Nijmegen. Camille Hofman komt vertellen

Nadere informatie

Geachte redacties, beste mensen,

Geachte redacties, beste mensen, Geachte redacties, beste mensen, Bijgesloten de Bisdom Berichten verzonden op 9 oktober 2018. U vindt hierin de column van de bisschop, uitnodiging Martinusdag en Vormselweekend, uitnodiging Jongerenweekend

Nadere informatie

Sponsor van de maand oktober In Memoriam. 3 e Jaargang, nummer 6, oktober 2013

Sponsor van de maand oktober In Memoriam. 3 e Jaargang, nummer 6, oktober 2013 3 e Jaargang, nummer 6, oktober 2013 Sponsor van de maand oktober 2013. In Memoriam Hans Obbink was een man van weinig woorden. Maar de woorden die hij sprak waren meestal weloverwogen en doordacht. Hans

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 5 augustus 2018 Kleur: groen

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 5 augustus 2018 Kleur: groen Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 5 augustus 2018 Kleur: groen Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video wall: Crèche: ds. Pieter Overduin uit Hulst Henk Siersema Joke de

Nadere informatie

Dinsdag 30 mei: uur: Pastoraal Beraad Dekenaat Bladel Oirschot uur: In de kapel van de Heilige Eik viering met pastor van Nunen.

Dinsdag 30 mei: uur: Pastoraal Beraad Dekenaat Bladel Oirschot uur: In de kapel van de Heilige Eik viering met pastor van Nunen. KLOKKEN ST. PETRUS EN H. BERNADETTE. LOURDESBEDEVAART Van 14 t/m 21 oktober 2017 (herfstvakantie) gaat mgr. De Korte met het Bisdom van 's-hertogenbosch op bedevaart naar Lourdes. Vanuit onze parochie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - dec nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - dec nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december NIEUWSBRIEF 5 e jaargang - dec. 2017 - nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december Heb je plannen om dit jaar een of meerdere Kerstmarkten te bezoeken? Meer dan genoeg

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld

Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld Activiteitenkalender Het Anker Lemelerveld September 2017 Activiteitenkalender Het Anker In deze kalender vindt u terug welke activiteiten er wanneer, waar en hoe laat plaatsvinden. Deze activiteiten zijn

Nadere informatie

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden,

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden, Nieuwsbrief, Oktober 2018 Beste leden, Met een prachtige zomer laten we een geslaagd zonnig seizoen weer achter ons. De herfst laat zich zien in de natuur en hoe mooi is het dat wij op onze club hier gewoon

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten

Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten foto Entree: 3,00 Inclusief een drankje. Een kaartje kunt u tot 19

Nadere informatie