Brancusistraat 106 Vraagprijs: ,- k.k.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Brancusistraat 106 Vraagprijs: 425.000,- k.k."

Transcriptie

1 Brancusistraat 106 Vraagprijs: ,- k.k.

2 Algemene Informatie Vrijstaand wonen met de voordelen van een bungalow, dat vind je niet veel in Almere. Deze woning, op een goede ligging in de wijk Tussen de Vaarten, heeft veel mogelijkheden. Met een mooie ruime woonkamer, half open keuken, badkamer en slaapkamer op de begane grond is deze woning ideaal voor minder validen of senioren. De woning staat op een grote kavel die gunstig ligt op het zuidoosten en men kan er parkeren op eigen terrein met capaciteit voor 2 auto's of meer. De afwerking is luxe en het onderhoud van de woning is keurig te noemen. Bovendien en er zijn er nog mogelijkheden om de woning te vergroten. Dichtbij alle voorzieningen zoals supermarkt, gezondheidscentrum en directe uitval naar de A6/A27 is dit een fijne omgeving om te wonen. Met rondom de omgeving veel groen, recreatie gebieden en waterpartijen. Brancusi was een Roemeense beeldhouwer met een volkomen eigen stijl die hij als volgt typeerde: In de kunst is eenvoud geen doel, maar men komt door het benaderen van de ware betekenis van de dingen, ondanks zichzelf, tot eenvoud. Wellicht geldt dit ook voor deze woning. Plan gauw een bezichtiging! Begane grond Entree tot ruime hal met vrij hangend toilet (rolstoel geschikt) toegang tot de meterkast, trapkast en trap naar de 1e verdieping evenals de woonkamer. De ruime sfeervolle woonkamer heeft aan de tuinzijde een grote erker en biedt daarnaast via dubbele openslaande deuren toegang tot de achtertuin. De lichtinval en het uitzicht op de achtertuin is daardoor bijzonder te noemen. In het midden van de woonkamer bevindt zich een gezellige gashaard. Aan de voorzijde geeft de kamer toegang tot de keuken. Deze keuken is modern uitgevoerd in de kleur vanille/wengé en voorzien van de volgende apparatuur: - Koelkast - Vaatwasser - Combimagnetron - Afzuigschouw - Pannenladen - Inductie kookplaat met 5 zones Vanuit de woonkamer komt men in een tussenhal die toegang geeft tot de bijkeuken, de badkamer en de slaapkamer. Ook vanuit deze hal kan men naar de tuin.

3 In de bijkeuken is de wasmachine/droger opstelling met een toegangsdeur naar het looppad rondom de woning. Daarnaast bevindt zich de luxe badkamer met: - Douchecabine met massage douche - Hoekbad met whirlpool op afstandsbediening - Wastafelmeubel - Vrij hangend toilet - Luxe tegelwerk in grijs/wit tot plafondhoogte met sierrand - Design radiator - Mechanische ventilatieschakelaar - Inbouwspotjes De ruime, mooie slaapkamer van ruim 20m2 grenst rondom aan de tuin. Via dubbele openslaande deuren kunt u direct de tuin instappen. De gehele begane grond is voorzien van een lichte plavuizenvloer (aaneengesloten gelegd) met vloerverwarming als bijverwarming. Alle wanden zijn van stuukwerk en de schouw waarin de gashaard is gesitueerd is behangen. 1e verdieping Op deze verdieping treft u nog 1 grote kamer met riant dakterras aan en 2 kleinere (hobby) kamers. Een van deze kamers biedt de mogelijkheid tot het maken van een 2e badkamer. Het basis leidingwerk is hiervoor tijdens de bouw aangebracht. De grote werk/slaapkamer geeft ook toegang, middels een vlizotrap, tot een ruime bergzolder. Via de slaap/werkkamer komt men op het dakterras waarbij de mogelijkheid bestaat deze te verbouwen tot meerdere kamers. De constructie is hierop berekend. Er ligt een vinylvloer op deze verdieping en de wanden zijn voorzien van stuukwerk. Tuin De ruime kavel op het zuidoosten gelegen heeft meerdere plekjes waar zon of schaduw te vinden is. De tuin is gedeeltelijk bestraat, er zijn borders aanwezig en grotendeels ligt er een grasgazon. In de tuin staat verder een berging. Zowel in de achtertuin als in de voortuin is er een buitenkraan aanwezig. De tuin is omgeven door een metaal hekwerk van 1.80 m hoog welke afgesloten kan worden ter plekke van de voortuin. Men kan rondom de woning naar de voortuin toe die naast borders en een grasgazon ook een grindpad heeft met een verharde ondervloer ter hoogte van de parkeerplaatsen.

4 Algemeen In de trapkast bevindt zich de 8-groeps vloerverwarming als bijverwarming. Regelbare gashaard met warmtewisselaar, op het dakterras bevindt zich de gasfles (propaangas). Op de begane grond zijn slechts weinig (niet de bouwkundig noodzakelijke) drempels aanwezig. Schilderwerk 2010/2011. Rondom de woning is op cruciale punten tegen de buitengevel verlichting aangebracht. Mogelijkheid tot aanbouw ter plekke van het dakterras.

5 Brancusistraat 106, 1328 NL Almere Prijs Vraagprijs Aanvaarding ,- k.k. in overleg Woning Soort woning villa Type Woning vrijstaande woning Bouwjaar 2004 Inhoud woning Aantal kamers 5 Woonoppervlak 164 m2 Perceeloppervlak 451 m2 Inhoud 435 m3 Buitenruimte Tuin tuin rondom Tuin ligging oost,zuid Tuin oppervlakte 180 m2 Dakterras/balkon 00 Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

6

7

8

9

10

11

12 Een huis kopen, hoe doe je dat? Uitbrengen van een bod Is deze woning het huis van je dromen? Dan kan je een bod uitbrengen op de woning. Voor het doen van een bod bepaal je eerst wat de woning volgens jou waard is. Een aankoopmakelaar kan je hierbij helpen. Een bod bestaat uit meer dan alleen een prijs neerleggen. Vaak heb je ook voorwaarden aan je bod. Meestal bestaat uit een bod uit: De prijs die je wilt betalen; Ontbindende voorwaarden financiering; Wanneer de overdracht dient plaats te vinden. Een bod kan je zowel schriftelijk als mondeling neerleggen. Dit doe je bij de verkopend makelaar. In dit geval is Van Westrhenen Makelaardij o.g. B.V. dat. Wij bespreken jouw bod met de verkoper van de woning. Wordt het bod geaccepteerd, dan heb je de woning gekocht. Het bod kan ook worden afgewezen of er kan een tegenbod worden gedaan. Op het moment dat wij een tegenbod doen of expliciet zeggen dat we in onderhandeling zijn, zijn de onderhandelingen pas echt begonnen. Meerdere biedingen tegelijkertijd op een woning? In de huidige woningmarkt komt het regelmatig voor dat er meerdere kijkers min of meer tegelijkertijd een bod willen doen. Dan kan het voorkomen dat de lopende bieding stopt en iedere belangstellende een eenmalig uiterst en laatste bod mag doen met daarbij de voorwaarden. Bod geaccepteerd, en dan? Gefeliciteerd! Je hebt de woning gekocht. We gaan nu verder met het opstellen en ondertekenen van een koopakte. Deze wordt door jou en de verkoper ondertekend. Hierna heb je nog drie dagen wettelijke bedenktijd. Ook zijn hier de ontbindende voorwaarden in opgenomen. Ontbindende voorwaarden Als je een woning koopt, teken je een koopakte. Dit is een contract die jou en de verkoper aan de verkoop van de woning bindt. In deze akte zijn ontbindende voorwaarden opgenomen. Als aan die voorwaarden wordt voldaan kan je de koop ontbinden zonder dat dit consequenties heeft. Voldoe je niet aan deze voorwaarden en ontbind je toch? Dan heeft de ontbinding wél financiële consequenties. De meest voorkomende ontbindende voorwaarde is de mogelijkheid om te ontbinden als je de financiering niet rond krijgt. Aankoopmakelaar Of deze woning nou jouw droomwoning is of niet, tijdens de koop van een woning komt veel op je af. Ineens moet je de waarde van een woning kunnen bepalen, onderhandelen, kennis hebben van de voorwaarden in een koopakte, enzovoorts. Veel huizenkopers zetten een aankoopmakelaar in om hen in dat proces te helpen. Ook wij zetten graag onze kennis, expertise en ervaring in om jou te helpen bij de aankoop van je droomhuis! Vraag ons naar de voorwaarden.

13 Madeleine van Rijn Ilonka Soeters Linda Richardson Karin Joosten Over ons Het besef groeit dat het waardevol is om aandacht te besteden aan de specifiek vrouwelijke factor in de makelaardij. Huizen zijn immers emotie. Vrouwen houden zich meer bezig met huizen en wonen. Bij Van Westrhenen Makelaardij werken alleen vrouwen op kantoor. Wij staan voor een persoonlijke benadering door: jou als klant de ruimte te geven; goed te luisteren naar je wensen; aandacht te hebben voor details; het doorzien van de praktische aspecten van een woning. Wij hebben ieder ons eigen specialisme; of het nu gaat om nieuwbouw, bestaande bouw of taxatie. Je bent bij ons aan het juiste adres. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend advies! Expertises Nieuwbouwspecialist Nieuwbouw consultant Verkoopmakelaar Aankoopmakelaar Taxateur Eenvoud Zelf bepalen wat je nodig hebt met drie eenvoudige labels. Persoonlijk Ieder huis verteld het verhaal van de mensen die er in wonen. En elk verhaal is uniek. Als klein kantoor passen wij ons makkelijk aan in jouw unieke wensen. Vertrouwen Van Westrhenen is een NVM makelaar. Onze diensten worden overeenkomstig de NVMerecode uitgevoerd.

Benny Goodmanstraat 23 Vraagprijs: 224.500,- k.k.

Benny Goodmanstraat 23 Vraagprijs: 224.500,- k.k. Benny Goodmanstraat 23 Vraagprijs: 224.500,- k.k. Algemene Informatie OPZOEK NAAR GELIJKVLOERS WONEN EN SLAPEN? In de Muziekwijk gelegen een vanuit de bouwrai (1990) ontwikkelde royale hoekwoning/semi

Nadere informatie

Renoirstraat 116 Vraagprijs: ,- k.k.

Renoirstraat 116 Vraagprijs: ,- k.k. Renoirstraat 116 Vraagprijs: 160.000,- k.k. Algemene Informatie Mooi gelegen, ruim en licht appartement in de wijk Tussen de Vaarten Zuid. Schitterend uitzicht over de Hoge Vaart. Dit appartement maakt

Nadere informatie

Tarantellastraat 10 Vraagprijs: 149.500,- k.k.

Tarantellastraat 10 Vraagprijs: 149.500,- k.k. Tarantellastraat 10 Vraagprijs: 149.500,- k.k. Algemene Informatie In de Danswijk gelegen eengezinswoning met grote achtertuin op het zuidoosten. De woning biedt veel ruimte voor jonge gezinnen en/of starters.

Nadere informatie

Guadeloupestraat 97 Vraagprijs: 250.000,- k.k.

Guadeloupestraat 97 Vraagprijs: 250.000,- k.k. Guadeloupestraat 97 Vraagprijs: 250.000,- k.k. Algemene Informatie Dit betreft een bieden vanaf prijs! Op een schitterende locatie in een van de nieuwere wijken in Almere Buiten treft u dit mooie 4- kamer

Nadere informatie

Marcel Duchampstraat 66 Vraagprijs: ,- k.k.

Marcel Duchampstraat 66 Vraagprijs: ,- k.k. Marcel Duchampstraat 66 Vraagprijs: 259.000,- k.k. Algemene Informatie Royale Hoekwoning met maar liefst 4 woonlagen en een woonoppervlakte van circa 165 m2 op een centraal gelegen locatie in de wijk Tussen

Nadere informatie

Roermondstraat 8 Vraagprijs: 175.000,- k.k.

Roermondstraat 8 Vraagprijs: 175.000,- k.k. Roermondstraat 8 Vraagprijs: 175.000,- k.k. Algemene Informatie In de Stedenwijk-Zuid ligt deze heerlijk ruime en lichte woning temidden van het groen. De goed onderhouden woning heeft geen directe overburen,

Nadere informatie

Bornholmstraat 27 Vraagprijs: 159.500,- k.k.

Bornholmstraat 27 Vraagprijs: 159.500,- k.k. Bornholmstraat 27 Vraagprijs: 159.500,- k.k. Algemene Informatie Deze keurig 2-LAAGS EENGEZINSWONING met een uitgebouwde woonkamer ligt in de Eilandenbuurt, nabij voorzieningen zoals scholen, winkels en

Nadere informatie

Polenstraat 280 Vraagprijs: 114.500,- k.k.

Polenstraat 280 Vraagprijs: 114.500,- k.k. Polenstraat 280 Vraagprijs: 114.500,- k.k. Algemene Informatie Starters opgelet! Wordt het tijd om op eigen benen te staan, dan is dit een leuke opstap. NIEUW IN VERKOOP: een leuk appartement in het Europakwartier

Nadere informatie

Orchideestraat 19 Vraagprijs: 249.500,- k.k.

Orchideestraat 19 Vraagprijs: 249.500,- k.k. Orchideestraat 19 Vraagprijs: 249.500,- k.k. Algemene Informatie Op een mooie vrije locatie in een gezellige straat staat deze geschakelde twee onder een kap woning met garage en over de gehele breedte

Nadere informatie

Berkelstraat 32, Waterwijk, Almere-Stad

Berkelstraat 32, Waterwijk, Almere-Stad Berkelstraat 32 Vraagprijs: 379.000,- k.k. Algemene Informatie Deze mooie vrijstaande semibungalow met slaapkamer en badkamer op de begane grond zoekt een nieuwe eigenaar! Op een fijne plek midden in een

Nadere informatie

Peppengouw 190 Bieden vanaf prijs: ,- k.k.

Peppengouw 190 Bieden vanaf prijs: ,- k.k. Bieden vanaf prijs: 200.000,- k.k. Algemene Informatie Heb je er altijd al van gedroomd in Almere Haven te gaan wonen? Vind je de prijzen van woningen ook best hoog? Ben je handig en wil je een huis naar

Nadere informatie

Overgouw 77 Bieden vanaf: ,- k.k.

Overgouw 77 Bieden vanaf: ,- k.k. Overgouw 77 Bieden vanaf: 215.000,- k.k. Algemene Informatie Aan een rustige straat in de groene woonwijk "De Gouwen" ligt deze eengezinswoning. Deze sfeervolle woning heeft vier slaapkamers. Aan de achterzijde

Nadere informatie

Emmastraat 5 Vraagprijs: 219.500,- k.k.

Emmastraat 5 Vraagprijs: 219.500,- k.k. Emmastraat 5 Vraagprijs: 219.500,- k.k. Algemene Informatie Wonen in hartje historisch centrum van Weesp? Deze goed onderhouden woning uit circa 1900 ligt in een autovrij straatje binnen het beschermd

Nadere informatie

Hollywoodlaan 21 Bieden vanaf: ,- k.k.

Hollywoodlaan 21 Bieden vanaf: ,- k.k. Hollywoodlaan 21 Bieden vanaf: 245.000,- k.k. Algemene Informatie Unieke, onder architectuur gebouwde geschakelde woning. Deze geweldige woning heeft een aangebouwde berging en is in 1992 gebouwd als onderdeel

Nadere informatie

Watercipresstraat 36 Vraagprijs: ,- k.k.

Watercipresstraat 36 Vraagprijs: ,- k.k. Watercipresstraat 36 Vraagprijs: 197.500,- k.k. Algemene Informatie ** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE ** Prachtig gelegen aan de stadsgracht in Parkwijk,

Nadere informatie

Jan Dirk van Exterlaan 6 Vraagprijs: ,- k.k.

Jan Dirk van Exterlaan 6 Vraagprijs: ,- k.k. Jan Dirk van Exterlaan 6 Vraagprijs: 425.000,- k.k. Algemene Informatie Niet zomaar een vrijstaande woning, maar een hele ruime vrijstaande woning! Maar liefst 208m2 woonoppervlakte bevind zich achter

Nadere informatie

Gasthuisstraat 8 Vraagprijs: 575.000,- k.k.

Gasthuisstraat 8 Vraagprijs: 575.000,- k.k. Gasthuisstraat 8 Vraagprijs: 575.000,- k.k. Algemene Informatie Wat een ruimte! Deze zeer royale VRIJSTAANDE VILLA MET VRIJSTAANDE DUBBELE GARAGE ligt op een van de mooiste en rustige plekjes in de Oostvaardersbuurt

Nadere informatie

Eugene Odumhof 35 Vraagprijs: ,- k.k.

Eugene Odumhof 35 Vraagprijs: ,- k.k. Eugene Odumhof 35 Vraagprijs: 595.000,- k.k. Algemene Informatie NIEUWBOUW Uniek paardenobject in Oosterwold! Altijd al gedroomd van een vrijstaande bungalow met eigen paardenstallen, paddock en paardenbak

Nadere informatie

Puttershoek, Nassaulaan 186

Puttershoek, Nassaulaan 186 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Puttershoek, Nassaulaan 186 Zoekt u een ruime woning met garage, tuin en vrij uitzicht? Kom dan eens vrijblijvend binnenkijken!

Nadere informatie

Grote hoekwoning met twee parkeerplaatsen in Oostvaardersbuurt

Grote hoekwoning met twee parkeerplaatsen in Oostvaardersbuurt Grote hoekwoning met twee parkeerplaatsen in Oostvaardersbuurt De Hoopstraat 39 1335 WC ALMERE Oostvaardersbuurt Almere Buiten Transistorstraat 7c 1322 CJ Almere Telefoon 036 76 76 000 Mobiel 06 19 00

Nadere informatie

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. EPE 13 ASSEN Vraagprijs 139.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Keurig onderhouden TUSSENWONING gelegen in woonwijk De Lariks. Deze starterswoning is gelegen op 158m2 eigen grond. De onderhoudsvriendelijke,

Nadere informatie

Tuin 24 - Dongen. Vraagprijs 395.000,- k.k.

Tuin 24 - Dongen. Vraagprijs 395.000,- k.k. Tuin 24 - Dongen Vraagprijs 395.000,- k.k. Vrijstaand woonhuis met 4 slaapkamers, luxe woonkamer, aparte woonkeuken en kantoor/praktijkruimte. Gelegen op mooi perceel. Van den Bosch makelaars Mgr. Poelsstraat

Nadere informatie

Wateringen 195 - 'S-Hertogenbosch

Wateringen 195 - 'S-Hertogenbosch Wateringen 195 - 'S-Hertogenbosch Vraagprijs 339.000,- k.k. Omschrijving Deze woning is gelegen op een toplocatie met schitterend onbelemmerd uitzicht over de rivier en polderlandschap. Heeft een pandbrede

Nadere informatie

Kavelpad 20, Alphen aan den Rijn

Kavelpad 20, Alphen aan den Rijn Kavelpad 20, Alphen aan den Rijn Royale geschakelde villa met uitzicht over wijkpark/speelveld Woonoppervlakte 192 m2! Ruime parkeergelegenheid op eigen erf voor meerdere auto's Garage, bijkeuken en 5

Nadere informatie

Starterswoning. Mantegnaplantsoen VK Almere Tussen de Vaarten Zuid

Starterswoning. Mantegnaplantsoen VK Almere Tussen de Vaarten Zuid Starterswoning Mantegnaplantsoen 2 1328 VK Almere Tussen de Vaarten Zuid Transistorstraat 7c 1322 CJ Almere Telefoon 036 76 76 000 Mobiel 06 19 00 72 55 E-mail info@avoort.nl www.avoort.nl Beëdigd NVM

Nadere informatie

Fraai gelegen hoekwoning met berging aan de rand van Muziekwijk-Zuid

Fraai gelegen hoekwoning met berging aan de rand van Muziekwijk-Zuid Fraai gelegen hoekwoning met berging aan de rand van Muziekwijk-Zuid H. Andriessenweg 2 1323 EN Almere Muziekwijk Almere Stad Transistorstraat 7c 1322 CJ Almere Telefoon 036 76 76 000 Mobiel 06 19 00 72

Nadere informatie

Numansdorp, Zweedse Wijk 19

Numansdorp, Zweedse Wijk 19 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl Numansdorp, Zweedse Wijk 19 Vergroot, vrijstaand woonhuis gelegen in een landelijke omgeving met vrij uitzicht aan de voorkant en

Nadere informatie

Dorpsstraat 40 A, 6665 CB Driel

Dorpsstraat 40 A, 6665 CB Driel Dorpsstraat 40 A, 6665 CB Driel Bieden vanaf 400.000,- k.k. Omschrijving Op zoek naar een levensloop woning? Of voor werken of zorg aan huis? Dan is deze mooie vrijstaande woning zeker iets voor u! Doordat

Nadere informatie

TE KOOP. Rietveldplan EM Zoetermeer Vrijstaande woning, 4 kamers, 176m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Rietveldplan EM Zoetermeer Vrijstaande woning, 4 kamers, 176m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Rietveldplan 4 2728 EM Zoetermeer Vrijstaande woning, 4 kamers, 176m² Vraagprijs 650.000 k.k. KENMERKEN Prijs 650.000 k.k. Postcode 2728 EM Ligging Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij

Nadere informatie

Renesselaan 148 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k.

Renesselaan 148 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k. Renesselaan 148 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k. Renesselaan 148 te TILBURG Genieten van een vrij uitzicht aan de voorzijde, heerlijk toch! De basisschool op loopafstand, gemakkelijk toch! Winkelcentrum

Nadere informatie

Demertstraat 132 - Maastricht Vraagprijs 129.000,- k.k.

Demertstraat 132 - Maastricht Vraagprijs 129.000,- k.k. Demertstraat 132 - Maastricht Vraagprijs 129.000,- k.k. Omschrijving Centraal gelegen in de wijk Heer, een tussengelegen eengezinswoning met doorzon woonkamer, gesloten keuken en drie slaapkamers. De woning

Nadere informatie

TE KOOP. Rietveldplan EM Zoetermeer Vrijstaande woning, 5 kamers, 218m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Rietveldplan EM Zoetermeer Vrijstaande woning, 5 kamers, 218m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Rietveldplan 9 2728 EM Zoetermeer Vrijstaande woning, 5 kamers, 218m² Vraagprijs 787.500 k.k. KENMERKEN Prijs 787.500 k.k. Postcode 2728 EM Ligging Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Aan

Nadere informatie

Grote en hoge eengezinswoning met berging vrij gelegen aan breed plantsoen in Stripheldenbuurt, Almere Buiten

Grote en hoge eengezinswoning met berging vrij gelegen aan breed plantsoen in Stripheldenbuurt, Almere Buiten Grote en hoge eengezinswoning met berging vrij gelegen aan breed plantsoen in Stripheldenbuurt, Almere Buiten Dick Bosstraat 151 1336 CZ ALMERE Stripheldenbuurt Almere Buiten Transistorstraat 7c 1322 CJ

Nadere informatie

Vraagprijs k.k.

Vraagprijs k.k. Grootzeil 19 te ALMERE Vraagprijs 230.000 k.k. Omschrijving: INSTAPKLARE 6-KAMER-WONING GELEGEN IN DE WIJK NOORDERPLASSEN -WEST MET FRAAIE KEUKEN MET MAAR LIEFST 5 SLAAPKAMERS. De royale 6-kamer woning

Nadere informatie

ALMERE DICK LAANWEG 7

ALMERE DICK LAANWEG 7 ALMERE DICK LAANWEG 7 Vraagprijs 279.500,- k.k. Dick Laanweg 7 Literatuurwijk Almere Stad Royale, geschakelde TWEE-ONDER-EEN-KAP-WONING met DAKTERRAS, DAKKAPEL en GARAGE/BERGING. Dit brede herenhuis

Nadere informatie

Havenstraat 3 b, 1211 KG Hilversum Vraagprijs 199.500,- k.k.

Havenstraat 3 b, 1211 KG Hilversum Vraagprijs 199.500,- k.k. Havenstraat 3 b, 1211 KG Hilversum Vraagprijs 199.500,- k.k. ID Makelaars B.V. Soestdijkerstraatweg 86 1213 XH, HILVERSUM Tel: 035-6424474 Fax: 035-6472411 E-mail: info@idmakelaars.nl Omschrijving Havenstraat

Nadere informatie

PATIJNWEG 90 GOES Vraagprijs ,- k.k.

PATIJNWEG 90 GOES Vraagprijs ,- k.k. PATIJNWEG 90 GOES Vraagprijs 315.000,- k.k. Gelegen op een perceel van 361m² treft u dit karaktervolle en riante woonhuis met zeer ruim en multifunctioneel bijgebouw. Hier kan op vele manieren invulling

Nadere informatie

Duinvoetstraat 23 TE KOOP. Almere. "Heerlijk ruime HOEKWONING op een kavel van 193 m² in Almere Duin aan het water"

Duinvoetstraat 23 TE KOOP. Almere. Heerlijk ruime HOEKWONING op een kavel van 193 m² in Almere Duin aan het water TE KOOP Duinvoetstraat 23 Almere "Heerlijk ruime HOEKWONING op een kavel van 193 m² in Almere Duin aan het water" Over Duinvoetstraat 23 Indeling Begane grond: De aan de voorzijde van de woning geplaatste

Nadere informatie

Bosschenhoofdseweg 8 4735 RA Zegge

Bosschenhoofdseweg 8 4735 RA Zegge Bosschenhoofdseweg 8 4735 RA Zegge Vraagprijs 369.000,-- Omschrijving Een vrijstaande semi-bungalow met garage en bijzonder mooi aangelegde tuin rondom. Gelegen aan de rand van het dorp met vrij uitzicht

Nadere informatie

Stoofstraat 26 b 4751 WD Oud Gastel Vraagprijs 169.000,-- k.k.

Stoofstraat 26 b 4751 WD Oud Gastel Vraagprijs 169.000,-- k.k. Stoofstraat 26 b 4751 WD Oud Gastel Vraagprijs 169.000,-- k.k. Omschrijving Een eenvoudige maar verrassende vrijstaande woning met omsloten tuin op de zonzijde. De woning ligt in het buitengebied van Oud

Nadere informatie

Juventastraat 1 TE KOOP. Almere. "Prachtige vrijstaande woning in een van de jongste wijken van Almere!"

Juventastraat 1 TE KOOP. Almere. Prachtige vrijstaande woning in een van de jongste wijken van Almere! TE KOOP Juventastraat 1 Almere "Prachtige vrijstaande woning in een van de jongste wijken van Almere!" Over Juventastraat 1 **Deze woning wordt aangeboden middels een vanafprijs (starting price)** Soms

Nadere informatie

Muidenkade 8 - Amersfoort

Muidenkade 8 - Amersfoort Muidenkade 8 - Amersfoort Vraagprijs 479.000,00,= k.k. Omschrijving Bijzonder fraai en statig grachtenpand met inpandige garage, 2 parkeerplaatsen en diepe achtertuin. Gelegen aan eigen kade met een ligplaats

Nadere informatie

Keurmeestersdreef 115-C - Maastricht Vraagprijs 125.000,- k.k.

Keurmeestersdreef 115-C - Maastricht Vraagprijs 125.000,- k.k. Keurmeestersdreef 115-C - Maastricht Vraagprijs 125.000,- k.k. Omschrijving Leuk grotendeels gerenoveerd 3-kamer appartement gelegen op de tweede verdieping boven het winkelcentrum van de wijk Belfort.

Nadere informatie

Seinstraat 88, 1223 DB Hilversum Vraagprijs 374.500,- k.k.

Seinstraat 88, 1223 DB Hilversum Vraagprijs 374.500,- k.k. Seinstraat 88, 1223 DB Hilversum Vraagprijs 374.500,- k.k. ID Makelaars B.V. Soestdijkerstraatweg 86 1213 XH, HILVERSUM Tel: 035-6424474 Fax: 035-6472411 E-mail: info@idmakelaars.nl Omschrijving Seinstraat

Nadere informatie

TE KOOP. Muzieklaan 91 Oud-Beijerland. Koopsom ,- k.k.

TE KOOP. Muzieklaan 91 Oud-Beijerland. Koopsom ,- k.k. TE KOOP Muzieklaan 91 Oud-Beijerland Koopsom 230.000,- k.k. Namens HW Wonen bieden wij deze tussenwoning met 4 kamers en berging aan. De woning is gelegen in de jonge en kindvriendelijke woonwijk Poortwijk

Nadere informatie

VRIJSTAANDE TOREN- VILLA GELEGEN AAN HET WATER. Bastion 29, 1705 MS Heerhugowaard

VRIJSTAANDE TOREN- VILLA GELEGEN AAN HET WATER. Bastion 29, 1705 MS Heerhugowaard VRIJSTAANDE TOREN- VILLA GELEGEN AAN HET WATER. Bastion 29, 1705 MS Heerhugowaard Beschrijving en indeling van de woning. Op een unieke locatie OP EEN UNIEKE LOCATIE IN DE STAD VAN DE ZON STAAT DEZE VRIJSTAANDE

Nadere informatie

Tussenwoning Tuurweide CV Wijhe

Tussenwoning Tuurweide CV Wijhe Tussenwoning Tuurweide 16 8131CV Wijhe VOORWOORD Bedankt voor uw interesse in deze woning. In deze brochure treft u de meest relevante informatie aan over de woning alsmede over de omgeving. Het is natuurlijk

Nadere informatie

Ruime en goed afgewerkte eengezinswoning. aantrekkelijk gelegen in Tussen de Vaarten Midden

Ruime en goed afgewerkte eengezinswoning. aantrekkelijk gelegen in Tussen de Vaarten Midden Ruime en goed afgewerkte eengezinswoning aantrekkelijk gelegen in Tussen de Vaarten Midden Hildo Kropstraat 11 1328 BA Almere Tussen de Vaarten Midden Almere Stad Transistorstraat 7c 1322 CJ Almere Telefoon

Nadere informatie

Blokstraat 9 - Zwolle

Blokstraat 9 - Zwolle Blokstraat 9 - Zwolle Vraagprijs 209.500,= k.k. Omschrijving Blokstraat 9 - Zwolle Zoekt u een woning is de populaire wijk Assendorp waar u werkelijk niets aan hoeft te doen, dan is dit de woning! Midden

Nadere informatie

Dr. Anthon van der Horstlaan DA Naarden Vraagprijs ,- kosten koper

Dr. Anthon van der Horstlaan DA Naarden Vraagprijs ,- kosten koper Prins Frederik Hendriklaan 12 1411 GA Naarden t 035-6214274 m 06-21850833 info@bartdejongmakelaardij.nl www.bartdejongmakelaardij.nl Dr. Anthon van der Horstlaan 17 1411 DA Naarden Vraagprijs 649.000,-

Nadere informatie

MATTENBIESLAAN 30 VLEUTEN

MATTENBIESLAAN 30 VLEUTEN MATTENBIESLAAN 30 VLEUTEN www.mattenbieslaan30.nl Mattenbieslaan 30, Vleuten Goed onderhouden, royale 2-onder-1 kapwoning (ca. 171 m2!) met garage, grote tuin aan het water en parkeergelegenheid op eigen

Nadere informatie

Dorpsdijk 186 te Rhoon

Dorpsdijk 186 te Rhoon Dorpsdijk 186 te Rhoon Deze aanbieding is een uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze aanbieding kunnen geen rechten ontleend worden. Op loopafstand van de gezellige dorpskern van Rhoon vindt u

Nadere informatie

WONINGINFORMATIE. Keizersmantelweg 261 Hoogvliet 3192 VZ. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw.nl

WONINGINFORMATIE. Keizersmantelweg 261 Hoogvliet 3192 VZ. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw.nl VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE Keizersmantelweg 261 Hoogvliet 3192 VZ Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) 295 48 88 info@vbw.nl vbw.nl Deze luxe en compleet afgewerkte 7 (!) kamer eengezinswoning

Nadere informatie

Saffierlaan 16 te Rhoon

Saffierlaan 16 te Rhoon Saffierlaan 16 te Rhoon Deze aanbieding is een uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze aanbieding kunnen geen rechten ontleend worden. Deze tot in de puntjes verzorgde tussenwoning is gelegen in

Nadere informatie

Uitgebouwde hoekwoning Leenstrastraat BS Wijhe

Uitgebouwde hoekwoning Leenstrastraat BS Wijhe Uitgebouwde hoekwoning Leenstrastraat 5 8131 BS Wijhe VOORWOORD Bedankt voor uw interesse in deze woning. In deze brochure treft u de meest relevante informatie aan over de woning alsmede over de omgeving.

Nadere informatie

Te Koop. Valkenburg, Generaal de Cevalaan 11. Bouwjaar : 2000 Woon opp. : 172 m² Perceel opp. : 910 m² Inhoud : 653 m³

Te Koop. Valkenburg, Generaal de Cevalaan 11. Bouwjaar : 2000 Woon opp. : 172 m² Perceel opp. : 910 m² Inhoud : 653 m³ Te Koop Valkenburg, Generaal de Cevalaan 11 Bouwjaar : 2000 Woon opp. : 172 m² Perceel opp. : 910 m² Inhoud : 653 m³ Vraagprijs: : 550.000,- k.k. www.pooters-makelaardij.nl info@pooters-makelaardij.nl

Nadere informatie

Te Koop Tweede Westerparklaan 101, Utrecht

Te Koop Tweede Westerparklaan 101, Utrecht Te Koop Tweede Westerparklaan 101, Utrecht Tweede Westerparklaan 101, Utrecht Vraagprijs : 469.000,-- k.k. Kadastrale gegevens : Gemeente Utrecht, sectie V, nummer 3407 en 2336 Inhoud : 510 m³

Nadere informatie

Damwoudestraat 15 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k.

Damwoudestraat 15 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k. Damwoudestraat 15 te TILBURG Vraagprijs 200.000,-- k.k. Damwoudestraat 15 te TILBURG Bent u op koopjesjacht? Dan moet u zeker deze verrassend ruime hoekwoning met tuin aan het water eens gaan bekijken.

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Houtsestraat 42 5706 LS Helmond 739.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 739.000 k.k. Postcode 5706 LS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Dordrecht. Westerdiep 19. Vraagprijs 159.000,- k.k.

Dordrecht. Westerdiep 19. Vraagprijs 159.000,- k.k. Dordrecht Westerdiep 19 Vraagprijs 159.000,- k.k. Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Omschrijving Leuke eengezinswoning in de wijk

Nadere informatie

Koolhovenlaan 75 te TILBURG Vraagprijs 229.000,-- k.k. Bouwjaar : 2005 Inhoud woning : 449 m3 Woonoppervlakte : 130 m2 Perceel oppervlakte : 140 m2

Koolhovenlaan 75 te TILBURG Vraagprijs 229.000,-- k.k. Bouwjaar : 2005 Inhoud woning : 449 m3 Woonoppervlakte : 130 m2 Perceel oppervlakte : 140 m2 Koolhovenlaan 75 te TILBURG Vraagprijs 229.000,-- k.k Bouwjaar : 2005 Inhoud woning : 449 m3 Woonoppervlakte : 130 m2 Perceel oppervlakte : 140 m2 Koolhovenlaan 75 te TILBURG In de gewilde wijk Koolhoven

Nadere informatie

Den Brem 69 te GOIRLE. Inhoud: 370 m³. Woonoppervlakte: 127 m². Externe bergruimte: 6 m². Bouwjaar: 1981. Perceel: 132 m². VRAAGPRIJS: 214.500,00 k.k.

Den Brem 69 te GOIRLE. Inhoud: 370 m³. Woonoppervlakte: 127 m². Externe bergruimte: 6 m². Bouwjaar: 1981. Perceel: 132 m². VRAAGPRIJS: 214.500,00 k.k. Inhoud: 370 m³ Woonoppervlakte: 127 m² Externe bergruimte: 6 m² Bouwjaar: 1981 Perceel: 132 m² VRAAGPRIJS: 214.500,00 k.k. Den Brem 69 te GOIRLE Recent gemoderniseerde eindwoning met voortuin, op het zuidoosten

Nadere informatie

TE KOOP. Kruiskamp 1, Eibergen

TE KOOP. Kruiskamp 1, Eibergen Kruiskamp 1, Eibergen TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net KRUISKAMP

Nadere informatie

FINLANDSTRAAT KV SITTARD

FINLANDSTRAAT KV SITTARD FINLANDSTRAAT 1 6137KV SITTARD VRAAGPRIJS 385.000 K.K. Wilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Het "Scandinaviëkwartier" is onderdeel

Nadere informatie

Multatuliweg 4 TE KOOP. Almere

Multatuliweg 4 TE KOOP. Almere TE KOOP Multatuliweg 4 Almere "Half vrijstaande eengezinswoning met tuin, dakterras en een bijbehorende bedrijfsruimte aan de rand van de populaire Literatuurwijk!" Over Multatuliweg 4 De woning en het

Nadere informatie

Palembangstraat 34 Enschede

Palembangstraat 34 Enschede Palembangstraat 34 Enschede Objectomschrijving Dit goed onderhouden en sfeervolle vrijstaande woonhuis is gelegen in de rustige wijk t Hogeland en biedt u verrassend veel privacy. Deze uitgebouwde woning

Nadere informatie

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,-

Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs ,- Leon van Heilstraat 30 - Breda Vraagprijs 174.500,- www.kernmakelaars.nl Kenmerken Vraagprijs : 174.500,- k.k. Soort : Eengezinswoning Type : Tussenwoning Aantal kamers : 5 (waarvan 4 slaapkamers) Inhoud

Nadere informatie

Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek

Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Fotopresentatie Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Hal Woonkamer Fotopresentatie Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek Woonkamer Keuken Fotopresentatie Benedendorpsweg 63 te Oosterbeek

Nadere informatie

ALMERE MAURITIUSSTRAAT 51

ALMERE MAURITIUSSTRAAT 51 ALMERE MAURITIUSSTRAAT 51 Vraagprijs 425.000,- k.k. Mauritiusstraat 51 Eilandenbuurt Almere Buiten Aan het water gelegen VRIJSTAANDE VILLA met DAKKAPEL, tuin en parkeren op eigen terrein. Kenmerkend

Nadere informatie

P R O S P E C T U S WOUDRICHEM RAVELIJN 37. VRAAGPRIJS ,-- k.k. OPLEVERING IN OVERLEG

P R O S P E C T U S WOUDRICHEM RAVELIJN 37. VRAAGPRIJS ,-- k.k. OPLEVERING IN OVERLEG P R O S P E C T U S WOUDRICHEM RAVELIJN 37 VRAAGPRIJS 549.000,-- k.k. OPLEVERING IN OVERLEG Pagina 1 T E K O O P Ravelijn 37 4285 EE WOUDRICHEM Vraagprijs 549.000,-- k.k. oplevering in onderling overleg

Nadere informatie

Vosbultkamp 8 Overdinkel

Vosbultkamp 8 Overdinkel Vosbultkamp 8 Overdinkel Objectomschrijving U zoekt een topwoning die in zijn geheel af is waar u niets meer aan hoeft te doen en waar u eigenlijk zo in kunt trekken? Dan is dit mogelijk u droomwoning!

Nadere informatie

Goudsesingel 32 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Goudsesingel 32 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Goudsesingel 32 Vlaardingen Vraagprijs 339.500 k.k. Midden in de wijk Ambacht vindt u deze heerlijk ruime woning. De woning heeft een voor- en achtertuin, een heerlijk lichte woonkamer met een fraaie moderne

Nadere informatie

PLUTOSTRAAT 12 ROTTERDAM

PLUTOSTRAAT 12 ROTTERDAM PLUTOSTRAAT 12 PLUTOSTRAAT 12 OMSCHRIJVING Goed onderhouden en compleet verbouwde zeskamer eengezinswoning MET OPBOUW en zonnige tuin voorzien van veranda en houten berging gelegen in de groene en kindvriendelijke

Nadere informatie

Cornelis Houtmanstraat 3, 3752 XE Bunschoten-Spakenburg Vraagprijs ,- k.k.

Cornelis Houtmanstraat 3, 3752 XE Bunschoten-Spakenburg Vraagprijs ,- k.k. Cornelis Houtmanstraat 3, 3752 XE Bunschoten-Spakenburg Vraagprijs 350.000,- k.k. Snel ERA makelaars Cornelis Houtmanstraat 3, 3752 XE Bunschoten-Spakenburg Een charmante 2-onder-1-kapwoning uit 1963 bieden

Nadere informatie

C.Branderhorststraat 17

C.Branderhorststraat 17 C.Branderhorststraat 17 EETHEN vrijstaande woning Bouwjaar Woonoppervlakte Perceeloppervlakte Inhoud Totaal aantal kamers Aantal slaapkamers 2002 230 m² 900 m² 950 m³ 6 4 Vraagprijs 549.000 k.k. KENMERKEN:

Nadere informatie

Palembangstraat 34 Enschede

Palembangstraat 34 Enschede Palembangstraat 34 Enschede Objectomschrijving Dit goed onderhouden en sfeervolle vrijstaande woonhuis is gelegen in de rustige wijk t Hogeland en biedt u verrassend veel privacy. Deze uitgebouwde woning

Nadere informatie

spuesens Kanaalpark 1 a - Philippine Vraagprijs: 445.000,- k.k.

spuesens Kanaalpark 1 a - Philippine Vraagprijs: 445.000,- k.k. Spuesens Makelaardij b.v. Weststraat 69 4571 HK AXEL Tel: 0115-564565 E-mail:.nvm@zeelandnet.nl Kanaalpark 1 a - Philippine Vraagprijs: 445.000,- k.k. Omschrijving Kanaalpark 1 a - Philippine Verrassend

Nadere informatie

WELPENHOF 2 MEPPEL. Vraagprijs 795.000,-- k.k. Telefoon (0521) 34 28 34 Kijk ook op www.fehse.nl

WELPENHOF 2 MEPPEL. Vraagprijs 795.000,-- k.k. Telefoon (0521) 34 28 34 Kijk ook op www.fehse.nl WELPENHOF 2 MEPPEL Vraagprijs 795.000,-- k.k. Telefoon (0521) 34 28 34 Kijk ook op www.fehse.nl LUXE ROYALE VILLA MET INPANDIG ZWEMBAD EN DUBBELE GARAGE Rustig aan de rand van Meppel gelegen LUXE en ROYALE

Nadere informatie

Rustig gelegen eengezinswoning met berging. aan fraai hofje in de populaire Verzetswijk

Rustig gelegen eengezinswoning met berging. aan fraai hofje in de populaire Verzetswijk Rustig gelegen eengezinswoning met berging aan fraai hofje in de populaire Verzetswijk Groep Welterhof 13 1318 CN ALMERE Verzetswijk Almere Stad Transistorstraat 7c 1322 CJ Almere Telefoon 036 76 76 000

Nadere informatie

Winterheide 10. Grubbenvorst. Vraagprijs: ,- k.k.

Winterheide 10. Grubbenvorst. Vraagprijs: ,- k.k. Winterheide 10 Grubbenvorst Vraagprijs: 419.000,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud Ca. 605 m3 Soort Object Villa Perceel 426 m2 Type Object Vrijstaand Woonoppervlakte Ca. 167 m2 Bouwjaar 2001 Slaapkamers

Nadere informatie

Gounodstraat 8 Zwijndrecht

Gounodstraat 8 Zwijndrecht Gounodstraat 8 Zwijndrecht Moderne eengezinswoning met 4 slaapkamers gelegen in de wijk Heer Oudelands Ambacht Vraagprijs: 239.900,-- k.k. Omschrijving Deze jonge eengezinswoning (bouwjaar 1986) is gelegen

Nadere informatie

Te Koop. Dennenhout PP Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Dennenhout PP Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Dennenhout 11 3991 PP Houten Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Dennenhout 11 te 3991 PP Houten Vraagprijs : 815.000,-- k.k.

Nadere informatie

Groene Loper VK Bleiswijk k.k.

Groene Loper VK Bleiswijk k.k. TE KOOP Groene Loper 60 2665 VK Bleiswijk 575.000 k.k. KENMERKEN Prijs 575.000 k.k. Adres Groene Loper 60 Postcode 2665 VK Stad Bleiswijk Ligging In centrum, In woonwijk Woningtype Geschakelde woning Woonruimte

Nadere informatie

Hoorn 88, Alphen aan den Rijn

Hoorn 88, Alphen aan den Rijn Hoorn 88, Alphen aan den Rijn Royaal onder architectuur gebouwd vrijstaand huis op 660 m2 perceel aan het water met mogelijkheid voor aanleggen van uw boot Woonoppervlakte ca. 215 m2, inhoud bijna 1000

Nadere informatie

Kalverdans 8 te BOSKOOP

Kalverdans 8 te BOSKOOP Kalverdans 8 te BOSKOOP Vraagprijs 475.000,-- k.k. Nieuwe prijs! Centraal gelegen in de Snijdelwijk van Boskoop ligt deze nieuwe vrijstaande woning. Alle voorzieningen zoals winkels en openbaar vervoer

Nadere informatie

Brochure Spirealaan 35 te Rosmalen.

Brochure Spirealaan 35 te Rosmalen. Brochure Spirealaan 35 te Rosmalen www.spirealaan35.nl MODERN AFGEWERKTE, ZEER COMPLETE EN INSTAPKLARE WONING, CENTRAAL GELEGEN IN DE GROOTE WIELEN! OMGEVING Deze jonge woning ligt midden in De Groote

Nadere informatie

Nijkerk Vuurvlinder 36

Nijkerk Vuurvlinder 36 Nijkerk Vuurvlinder 36 Inhoudsopgave pagina Toelichting op de brochure 3 Informatie over de woning 4 Foto s 5 Kadastrale kaart 16 Plattegronden 17 Nadere informatie en voorwaarden 20 2 Een toelichting

Nadere informatie

Informatiebrochure. Raasdorperweg 24 Lijnden

Informatiebrochure. Raasdorperweg 24 Lijnden Informatiebrochure Raasdorperweg 24 Lijnden Raasdorperweg 24 Lijnden Landelijk gelegen, in de nabijheid van Badhoevedorp, maar ook Haarlem, Amsterdam en Schiphol royale vrijstaande VILLA gelegen op een

Nadere informatie

Woningbrochure. Bieden v.a ,- k.k. Albrecht Durerweg 27, Almere

Woningbrochure. Bieden v.a ,- k.k. Albrecht Durerweg 27, Almere Woningbrochure Bezoekadres op afspraak: Transistorstraat 31 1322 CK Almere Postadres: Postbus 179 3890 AD Zeewolde T: 036-522 23 55 M: 06-24 25 07 95 F: 036-523 58 76 E: info@klikophuizen.nl W: www.klikophuizen.nl

Nadere informatie

Singelweide 126 Heemskerk

Singelweide 126 Heemskerk Singelweide 126 Heemskerk Vraagprijs 399.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Allereerst danken wij U, mede namens onze opdrachtgever, voor de door U getoonde interesse. Wij informeren U graag uitgebreid

Nadere informatie

's-gravendeel, Kleine Vos 16

's-gravendeel, Kleine Vos 16 Kerkstraat 7 3295 BD s-gravendeel 078 673 7244 e-mail marquis@marquis.nl 's-gravendeel, Kleine Vos 16 Goed onderhouden hoekwoning met berging en tuin op het zonnige zuidwesten, gelegen in de nette woonwijk

Nadere informatie

Vraagprijs 249.000,-- k.k.

Vraagprijs 249.000,-- k.k. THORN CUNEGONDISSTRAAT 19 Sfeervol vrijstaand woonhuis met garage Mooie woonkamer en separate keuken 4 Slaapkamers Grote fraaie tuin met vrij uitzicht Vraagprijs 249.000,-- k.k. OMSCHRIJVING ALGEMEEN Sfeervol

Nadere informatie

Chopinstraat 11 Losser

Chopinstraat 11 Losser Chopinstraat 11 Losser Jansen Makelaardij - Brinkstraat 16 Losser - Brinkstraat 171A Enschede - www.jansenmakelaardij.nl Objectomschrijving Verrassend ruime( inhoud 565m3 ) aan de voorzijde uitgebouwde

Nadere informatie

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN. Vraagprijs 209.000,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG TE KOOP CLARA WICHMANNSTRAAT 146 EINDHOVEN Wonen op 10 minuten loopafstand van hartje centrum met volop (gratis) parkeergelegenheid in de directe omgeving? In de wijk Limbeek wordt deze moderne middenwoning

Nadere informatie

Mien Sneevliet-Draaijerstraat 3 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k.

Mien Sneevliet-Draaijerstraat 3 Spijkenisse Vraagprijs ,-- k.k. Spijkenisse Vraagprijs 425.000,-- k.k. Omschrijving Mien Sneevliet-Draaijerstraat 3 - Spijkenisse Ideale vrijstaande woning met ouderslaapkamer, ruime badkamer, garage op de begane grond. Gelegen aan een

Nadere informatie

TE KOOP Elbertbos GV Enschede /

TE KOOP Elbertbos GV Enschede / TE KOOP Elbertbos 24 7543 GV Enschede 053 435 9538 / 06 2298 7777 info@zandstramakelaars.nl www.zandstramakelaardij.nl Rustig woonpleintje Uniek gelegen aan een pleintje, in de kindvriendelijke wijk het

Nadere informatie

spuesens van Middelhovenstraat 16 - Axel Vraagprijs: 435.000,- k.k.

spuesens van Middelhovenstraat 16 - Axel Vraagprijs: 435.000,- k.k. Spuesens Makelaardij b.v. Weststraat 69 4571 HK AXEL Tel: 0115-564565 E-mail:.nvm@zeelandnet.nl van Middelhovenstraat 16 - Axel Vraagprijs: 435.000,- k.k. Omschrijving van Middelhovenstraat 16 - Axel Onder

Nadere informatie

Besoekistraat 10 HAARLEM

Besoekistraat 10 HAARLEM Besoekistraat 10 HAARLEM VLIEG Makelaars O.G. Haarlem Vraagprijs 219.000,00 kosten koperhuurprijs Uitstekend onderhouden eengezinswoning in leuke en kindvriendelijke woonwijk. Deze woning heeft een voortuin,

Nadere informatie

Te koop in Geldrop, Emopad 92

Te koop in Geldrop, Emopad 92 Emopad 92, Geldrop Te koop in Geldrop, Emopad 92 Vrijstaande villa met kantoorruimte aan huis en meer dan voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein, gelegen op een perceel van maar liefst 1041 m2. Deze

Nadere informatie