Gasthuisstraat 8 Vraagprijs: ,- k.k.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gasthuisstraat 8 Vraagprijs: 575.000,- k.k."

Transcriptie

1 Gasthuisstraat 8 Vraagprijs: ,- k.k.

2 Algemene Informatie Wat een ruimte! Deze zeer royale VRIJSTAANDE VILLA MET VRIJSTAANDE DUBBELE GARAGE ligt op een van de mooiste en rustige plekjes in de Oostvaardersbuurt van Almere Buiten. Voorzieningen zoals scholen, openbaar vervoer ( bus en trein) en buurtsuper zijn op korte afstand aanwezig. Het natuurgebied Oostvaardersplassen ligt om de hoek! Ruimte, ruimte en nog eens ruimte is een van de belangrijkste kenmerken van deze Villa, naast het uitstekende afwerkingsniveau en onderhoud. Met een woonoppervlak van ruim 303 m2 en een vrijstaande dubbele garage van ruim 50 m2 geschikt voor het stallen van 3 auto's en de oprit met carport voor nog eens 5 auto's is dit een uniek object in de Oostvaardersbuurt. Begane grond: Royaal overdekt entree tot de Villa, grote ontvangsthal met die door de hoogte van de vide nog eens benadrukt wordt. In deze hal is de garderobe, meterkast, toegang tot een royale toiletruimte met een toilet en apart urinoir. In de hal is een fraaie hard houten trap naar de 1e verdieping en toegang naar de Living. Living De speelse Living heeft verschillende niveaus. Het sfeervolle zitgedeelte van ruim 58 m2 ligt aan de voorzijde van het huis en heeft een zithoek rond de gashaard met hoog rendement. De zitkamer heeft 2 erkers waarvan de erker aan de zijkant openslaande deuren heeft naar de zijtuin. Op de vloer in dit gedeelte ligt een massief eiken vloer. Naast de woonkamer is er een doorgang naar en aparte werkkamer van ruim 11 m2. De begane grond heeft een hoogte van 2.85 meter. Twee treden lager, aan de achterzijde van het huis, ligt het eetgedeelte van ca 28 m2 met een ruime eetkamer met openslaande deuren naar de achtertuin en de keuken met een luxe keukenopstelling met 2 aanrechtblokken tegenover elkaar. Het kookgedeelte is uitgevoerd als een schiereiland met een ruime 6 pits gaskookstel en afzuigschouw met uitgang naar buiten. Aan het kookgedeelte is een gezellige eetbar. Aan de andere zijde is een keukenblok met dubbele spoelbakken. De keuken heeft een aantal pannenlades en servieskasten en is afgewerkt met een graniet aanrechtblad. Op de vloer van de eetkamer en eetkeuken ligt plavuizen met vloerverwarming. In de naast gelegen, praktische bijkeuken met compleet aanrechtblad en gootsteen staat de overige keukenapparatuur, zoals de vaatwasser. Tevens zijn hier de aansluitingen voor een wasmachine en droger. Deze bijkeuken heeft ook een doorgang naar de achtertuin.

3 1e verdieping: Aan de royale overloop met vide grenzen 3 slaapkamers, de CV ruimte, en de grote badkamer. De slaapkamers hebben verschillende afmetingen t.w. : Master bedroom met kastenwand van ruim 27 m2 met aangrenzend een overdekt terras (loggia) op de ochtendzon van 7 m2 Slaapkamers 2 van ca 20 m2 ook met toegang tot de loggia Slaapkamers 3 van ca 14 m2 De ruim opgezette badkamer heeft aan 2 zijde een raam en is daardoor heerlijk licht. De luxe uitgevoerde badkamer heeft een : o Kunststof ligbad en veel ruimte er om heen. o Aparte inloopdouche o Dubbele wastafel tegenover elkaar o 2e toilet Aan de overloop is nog een ruim opgestelde CV ruimte met veel extra bergruimte. 2e verdieping: Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar. Ook hier een zee van ruimte. Deze verdieping is ook keurig afgewerkt. Overloop met vide en een grote open ruimte met bergruimte. Toegang naar een zeer royale slaapkamer ( ca 32,5 m2) met eigen dakterras van 14 m2 aan de voorzijde. Tuin: De goed onderhouden tuin ligt rondom deze Villa en is speels aangelegd met vijvers, borders en diversen terrassen met sierbestrating en grind. Door de diversen terrassen en niveauverschillen in de tuin is er een aparte, intieme sfeer ontstaan. Garage Aan de achterzijde van het huis ligt de grote, vrijstaande garage ( van ca 50 m2) met een dubbele roldeur voor toegang van de auto's, een tuindeur naar de achtertuin en een ramen. Deze garage is geschikt voor het stallen van 3 auto's maar zou na het aanbrengen van isolatie ook gebruik kunnen worden als gastenhuis of een aparte werk- bedrijfsruimte. Een uniek bijgebouw met dus meerdere bestemmingen mogelijk. Algemeen Deze grote Villa heeft veel extra's en geschikt voor werk aan huis tot dubbele bewoning of een combinatie daarvan. Niet alles is in een tekst te vatten, deze Villa moet je beleven, maak snel een afspraak voor een bezichtiging.

4 Kenmerken Bouwjaar:2002 Kavelgrootte: 572 m2. Woonoppervlak van 303 m2 Goed onderhouden en luxe afgewerkte Villa 4 royale slaapkamers, mogelijkheden voor 5 tot 6 slaapkamers Dubbele carport Dubbele garage voor 3 auto's Schilderwerk aan buitenzijde 2013

5 Gasthuisstraat 8, 1335 XH Almere Prijs Vraagprijs Aanvaarding ,- k.k. in overleg Woning Soort woning villa Type Woning vrijstaande woning Bouwjaar 2001 Inhoud woning Aantal kamers 6 Woonoppervlak 303 m2 Perceeloppervlak 572 m2 Inhoud 850 m3 Buitenruimte Tuin tuin rondom Tuin ligging oost,zuid Tuin oppervlakte 200 m2 Dakterras/balkon 00 Berging Bergruimte Garage vrijstaand steen Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend.

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17 Een huis kopen, hoe doe je dat? Uitbrengen van een bod Is de Gasthuisstraat 8 het huis van je dromen? Dan kan je een bod uitbrengen op de woning. Voor het doen van een bod bepaal je eerst wat de woning volgens jou waard is. Een aankoopmakelaar kan je hierbij helpen. Een bod bestaat uit meer dan alleen een prijs neerleggen. Vaak heb je ook voorwaarden aan je bod. Meestal bestaat uit een bod uit: De prijs die je wilt betalen; Ontbindende voorwaarden financiering; Wanneer de overdracht dient plaats te vinden. Een bod kan je zowel schriftelijk als mondeling neerleggen. Dit doe je bij de verkopend makelaar. In dit geval is Van Westrhenen Makelaardij o.g. B.V. dat. Wij bespreken jouw bod met de verkoper van de woning. Wordt het bod geaccepteerd, dan heb je de woning gekocht. Het bod kan ook worden afgewezen of er kan een tegenbod worden gedaan. Op het moment dat wij een tegenbod doen of expliciet zeggen dat we in onderhandeling zijn, zijn de onderhandelingen pas echt begonnen. We mogen dan ook niet meer onderhandelen met een andere partij totdat we met jou uit onderhandeld zijn. Bod geaccepteerd, en dan? Gefeliciteerd! Je hebt de woning gekocht. We gaan nu verder met het opstellen en ondertekenen van een koopakte. Deze wordt door jou en de verkoper ondertekend. Hierna heb je nog drie dagen wettelijke bedenktijd. Ook zijn hier de ontbindende voorwaarden in opgenomen. Ontbindende voorwaarden Als je een woning koopt, teken je een koopakte. Dit is een contract die jou en de verkoper aan de verkoop van de woning bindt. In deze akte zijn ontbindende voorwaarden opgenomen. Als aan die voorwaarden wordt voldaan kan je de koop ontbinden zonder dat dit consequenties heeft. Voldoe je niet aan deze voorwaarden en ontbind je toch? Dan heeft de ontbinding wél financiële consequenties. De meest voorkomende ontbindende voorwaarde is dat je kan ontbinden als je de financiering niet rond krijgt. Aankoopmakelaar Of deze woning nou jouw droomwoning is of niet, tijdens de koop van een woning komt veel op je af. Ineens moet je de waarde van een woning kunnen bepalen, onderhandelen, kennis hebben van de voorwaarden in een koopakte, enzovoorts. Veel huizenkopers zetten dan ook een aankoopmakelaar in om hen in dat proces te helpen. Ook wij zetten graag onze kennis, expertise en ervaring in om jou te helpen bij de aankoop van je droomhuis! Vraag ons naar de voorwaarden.

18 Madeleine van Rijn Ilonka Soeters Linda Richardson Karin Joosten Over ons Het besef groeit dat het waardevol is om aandacht te besteden aan de specifiek vrouwelijke factor in de makelaardij. Huizen zijn immers emotie. Vrouwen houden zich meer bezig met huizen en wonen. Bij Van Westrhenen Makelaardij werken alleen vrouwen op kantoor. Wij staan voor een persoonlijke benadering door: jou als klant de ruimte te geven; goed te luisteren naar je wensen; aandacht te hebben voor details; het doorzien van de praktische aspecten van een woning. Wij hebben ieder ons eigen specialisme; of het nu gaat om nieuwbouw, bestaande bouw of taxatie. Je bent bij ons aan het juiste adres. Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend advies! Expertises Nieuwbouwspecialist Nieuwbouw consultant Verkoopmakelaar Aankoopmakelaar Taxateur Eenvoud Zelf bepalen wat je nodig hebt met drie eenvoudige labels. Persoonlijk Ieder huis verteld het verhaal van de mensen die er in wonen. En elk verhaal is uniek. Als klein kantoor passen wij ons makkelijk aan in jouw unieke wensen. Vertrouwen Van Westrhenen is een NVM makelaar. Onze diensten worden overeenkomstig de NVMerecode uitgevoerd.

Tarantellastraat 10 Vraagprijs: 149.500,- k.k.

Tarantellastraat 10 Vraagprijs: 149.500,- k.k. Tarantellastraat 10 Vraagprijs: 149.500,- k.k. Algemene Informatie In de Danswijk gelegen eengezinswoning met grote achtertuin op het zuidoosten. De woning biedt veel ruimte voor jonge gezinnen en/of starters.

Nadere informatie

Orchideestraat 19 Vraagprijs: 249.500,- k.k.

Orchideestraat 19 Vraagprijs: 249.500,- k.k. Orchideestraat 19 Vraagprijs: 249.500,- k.k. Algemene Informatie Op een mooie vrije locatie in een gezellige straat staat deze geschakelde twee onder een kap woning met garage en over de gehele breedte

Nadere informatie

Bornholmstraat 27 Vraagprijs: 159.500,- k.k.

Bornholmstraat 27 Vraagprijs: 159.500,- k.k. Bornholmstraat 27 Vraagprijs: 159.500,- k.k. Algemene Informatie Deze keurig 2-LAAGS EENGEZINSWONING met een uitgebouwde woonkamer ligt in de Eilandenbuurt, nabij voorzieningen zoals scholen, winkels en

Nadere informatie

Roermondstraat 8 Vraagprijs: 175.000,- k.k.

Roermondstraat 8 Vraagprijs: 175.000,- k.k. Roermondstraat 8 Vraagprijs: 175.000,- k.k. Algemene Informatie In de Stedenwijk-Zuid ligt deze heerlijk ruime en lichte woning temidden van het groen. De goed onderhouden woning heeft geen directe overburen,

Nadere informatie

Benny Goodmanstraat 23 Vraagprijs: 224.500,- k.k.

Benny Goodmanstraat 23 Vraagprijs: 224.500,- k.k. Benny Goodmanstraat 23 Vraagprijs: 224.500,- k.k. Algemene Informatie OPZOEK NAAR GELIJKVLOERS WONEN EN SLAPEN? In de Muziekwijk gelegen een vanuit de bouwrai (1990) ontwikkelde royale hoekwoning/semi

Nadere informatie

Marcel Duchampstraat 66 Vraagprijs: ,- k.k.

Marcel Duchampstraat 66 Vraagprijs: ,- k.k. Marcel Duchampstraat 66 Vraagprijs: 259.000,- k.k. Algemene Informatie Royale Hoekwoning met maar liefst 4 woonlagen en een woonoppervlakte van circa 165 m2 op een centraal gelegen locatie in de wijk Tussen

Nadere informatie

Emmastraat 5 Vraagprijs: 219.500,- k.k.

Emmastraat 5 Vraagprijs: 219.500,- k.k. Emmastraat 5 Vraagprijs: 219.500,- k.k. Algemene Informatie Wonen in hartje historisch centrum van Weesp? Deze goed onderhouden woning uit circa 1900 ligt in een autovrij straatje binnen het beschermd

Nadere informatie

Polenstraat 280 Vraagprijs: 114.500,- k.k.

Polenstraat 280 Vraagprijs: 114.500,- k.k. Polenstraat 280 Vraagprijs: 114.500,- k.k. Algemene Informatie Starters opgelet! Wordt het tijd om op eigen benen te staan, dan is dit een leuke opstap. NIEUW IN VERKOOP: een leuk appartement in het Europakwartier

Nadere informatie

Berkelstraat 32, Waterwijk, Almere-Stad

Berkelstraat 32, Waterwijk, Almere-Stad Berkelstraat 32 Vraagprijs: 379.000,- k.k. Algemene Informatie Deze mooie vrijstaande semibungalow met slaapkamer en badkamer op de begane grond zoekt een nieuwe eigenaar! Op een fijne plek midden in een

Nadere informatie

Renoirstraat 116 Vraagprijs: ,- k.k.

Renoirstraat 116 Vraagprijs: ,- k.k. Renoirstraat 116 Vraagprijs: 160.000,- k.k. Algemene Informatie Mooi gelegen, ruim en licht appartement in de wijk Tussen de Vaarten Zuid. Schitterend uitzicht over de Hoge Vaart. Dit appartement maakt

Nadere informatie

Guadeloupestraat 97 Vraagprijs: 250.000,- k.k.

Guadeloupestraat 97 Vraagprijs: 250.000,- k.k. Guadeloupestraat 97 Vraagprijs: 250.000,- k.k. Algemene Informatie Dit betreft een bieden vanaf prijs! Op een schitterende locatie in een van de nieuwere wijken in Almere Buiten treft u dit mooie 4- kamer

Nadere informatie

Hollywoodlaan 21 Bieden vanaf: ,- k.k.

Hollywoodlaan 21 Bieden vanaf: ,- k.k. Hollywoodlaan 21 Bieden vanaf: 245.000,- k.k. Algemene Informatie Unieke, onder architectuur gebouwde geschakelde woning. Deze geweldige woning heeft een aangebouwde berging en is in 1992 gebouwd als onderdeel

Nadere informatie

Overgouw 77 Bieden vanaf: ,- k.k.

Overgouw 77 Bieden vanaf: ,- k.k. Overgouw 77 Bieden vanaf: 215.000,- k.k. Algemene Informatie Aan een rustige straat in de groene woonwijk "De Gouwen" ligt deze eengezinswoning. Deze sfeervolle woning heeft vier slaapkamers. Aan de achterzijde

Nadere informatie

Peppengouw 190 Bieden vanaf prijs: ,- k.k.

Peppengouw 190 Bieden vanaf prijs: ,- k.k. Bieden vanaf prijs: 200.000,- k.k. Algemene Informatie Heb je er altijd al van gedroomd in Almere Haven te gaan wonen? Vind je de prijzen van woningen ook best hoog? Ben je handig en wil je een huis naar

Nadere informatie

Watercipresstraat 36 Vraagprijs: ,- k.k.

Watercipresstraat 36 Vraagprijs: ,- k.k. Watercipresstraat 36 Vraagprijs: 197.500,- k.k. Algemene Informatie ** DEZE WONING WORDT MET VOORRANG AANGEBODEN AAN SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE ** Prachtig gelegen aan de stadsgracht in Parkwijk,

Nadere informatie

Jan Dirk van Exterlaan 6 Vraagprijs: ,- k.k.

Jan Dirk van Exterlaan 6 Vraagprijs: ,- k.k. Jan Dirk van Exterlaan 6 Vraagprijs: 425.000,- k.k. Algemene Informatie Niet zomaar een vrijstaande woning, maar een hele ruime vrijstaande woning! Maar liefst 208m2 woonoppervlakte bevind zich achter

Nadere informatie

Brancusistraat 106 Vraagprijs: 425.000,- k.k.

Brancusistraat 106 Vraagprijs: 425.000,- k.k. Brancusistraat 106 Vraagprijs: 425.000,- k.k. Algemene Informatie Vrijstaand wonen met de voordelen van een bungalow, dat vind je niet veel in Almere. Deze woning, op een goede ligging in de wijk Tussen

Nadere informatie

Eugene Odumhof 35 Vraagprijs: ,- k.k.

Eugene Odumhof 35 Vraagprijs: ,- k.k. Eugene Odumhof 35 Vraagprijs: 595.000,- k.k. Algemene Informatie NIEUWBOUW Uniek paardenobject in Oosterwold! Altijd al gedroomd van een vrijstaande bungalow met eigen paardenstallen, paddock en paardenbak

Nadere informatie

NICO BERGSTEIJNWEG 44 WOUDENBERG

NICO BERGSTEIJNWEG 44 WOUDENBERG NICO BERGSTEIJNWEG 44 WOUDENBERG Snel ERA Makelaars Hamersveldseweg 49 3833 GL LEUSDEN telefoon: 033-494 77 20 www.snel-makelaardij.nl NICO BERGSTEIJNWEG 44 WOUDENBERG VRAAGPRIJS 294.500,-- k.k. Op een

Nadere informatie

De Zeelder 4 Berlicum

De Zeelder 4 Berlicum De Zeelder 4 Berlicum Op uitstekende locatie in het centrum van Berlicum ligt deze schitterende luxe afgewerkte villa. Deze moderne woning is in 2009 geheel verbouwd en ondermeer uitgebreid met een woonkeuken

Nadere informatie

TE KOOP. Zicht K.K SB Denekamp

TE KOOP. Zicht K.K SB Denekamp Zicht 24 7591 SB Denekamp TE KOOP 419.000 K.K. Zicht 24 7591 SB Denekamp Inleiding Op zoek naar een woning aan de rand van Denekamp met een prachtige landelijke uitstraling? Dan is deze rietbedekte villa

Nadere informatie

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk

Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Burgemeester de Zeeuwstraat 15 Ridderkerk Vraagprijs 379.000 - kosten koper Zoekt u ruimte, een garage, grote zonnige tuin en privacy? Dat biedt deze royale en

Nadere informatie

TE KOOP. Rietveldplan EM Zoetermeer Vrijstaande woning, 4 kamers, 176m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Rietveldplan EM Zoetermeer Vrijstaande woning, 4 kamers, 176m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Rietveldplan 4 2728 EM Zoetermeer Vrijstaande woning, 4 kamers, 176m² Vraagprijs 650.000 k.k. KENMERKEN Prijs 650.000 k.k. Postcode 2728 EM Ligging Aan water, Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij

Nadere informatie

Kapitein Wielmanlaan 2 Halsteren

Kapitein Wielmanlaan 2 Halsteren Kapitein Wielmanlaan 2 Halsteren Vraagprijs: 500.000,- k.k. Categorie Woonhuis Perceel 457 m2 Soort Object Herenhuis Inhoud Ca. 620 m3 Type Object Vrijstaand, Geschakeld Woonoppervlakte Ca. 180 m2 Bouwjaar

Nadere informatie

Eekhool 73 te Hilvarenbeek

Eekhool 73 te Hilvarenbeek Inhoud: 380 m³ Woonoppervlakte: 118 m² Externe bergruimte: 37 m² Bouwjaar: 1994 Perceel: 225 m² VRAAGPRIJS: 259.000,00 k.k. Eekhool 73 te Hilvarenbeek Aan een groenrijk en royaal plein in de Doelakkers

Nadere informatie

Grote hoekwoning met twee parkeerplaatsen in Oostvaardersbuurt

Grote hoekwoning met twee parkeerplaatsen in Oostvaardersbuurt Grote hoekwoning met twee parkeerplaatsen in Oostvaardersbuurt De Hoopstraat 39 1335 WC ALMERE Oostvaardersbuurt Almere Buiten Transistorstraat 7c 1322 CJ Almere Telefoon 036 76 76 000 Mobiel 06 19 00

Nadere informatie

Kleine Buitenweide 58 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Kleine Buitenweide 58 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Kleine Buitenweide 58 Vlaardingen Vraagprijs 389.500 k.k. Buitenkans in De Buitenplaats van Ruytenburch! Een unieke mogelijkheid om heerlijk te wonen in deze nieuwe, in 2017 opgeleverde eengezinswoning

Nadere informatie

Oudelandseweg BT Ridderkerk k.k.

Oudelandseweg BT Ridderkerk k.k. Oudelandseweg 41 2981 BT Ridderkerk 895.000 k.k. Oudelandseweg 41 - Ridderkerk Vraagprijs: 895.000 k.k. Zoekt u veel ruimte en privacy? Dan is deze heerlijk vrijgelegen VILLA, op 3880 m2 eigen grond, iets

Nadere informatie

Dordrecht. Romanovhof 62. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I

Dordrecht. Romanovhof 62. Home 4 You Makelaars Sumatraplein XP Dordrecht T E I Dordrecht Romanovhof 62 Home 4 You Makelaars Sumatraplein 8 3312 XP Dordrecht T 078 645 2996 E info@home4you.nu I www.home4you.nu Uitstekend onderhouden, luxe vrijstaande woning met verwarmd zwembad, garage

Nadere informatie

Drijfanker 44 - Almere

Drijfanker 44 - Almere Drijfanker 44 - Almere Vraagprijs 599.000,= k.k. Omschrijving Vrijstaande luxe watervilla (210 m2) gericht naar het zuiden op een eiland met mooi vrij weids uitzicht over het water gelegen in de Noorderplassen

Nadere informatie

Bachlaan 28 Oud-Beijerland

Bachlaan 28 Oud-Beijerland Bachlaan 28 Oud-Beijerland Op perfecte waterlocatie met uitzicht over een singel en een statige uitstraling met verrassende indeling gelegen royale 5-6 kamer herenhuis op 210m² eigen grond De totale oppervlakte

Nadere informatie

Uden, Schepel 2. Begane grond:

Uden, Schepel 2. Begane grond: Uden, Schepel 2 Aan de rand van nieuwbouwwijk Uden Zuid gelegen, royale vrijstaande villa met dubbele inpandige garage en een fraai aangelegde tuin met veel privacy en stenen tuinhuis. Bouwjaar: 2000 Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

HATTASINGEL 64 ROTTERDAM

HATTASINGEL 64 ROTTERDAM HATTASINGEL 64 HATTASINGEL 64 OMSCHRIJVING Zeer royaal en goed onderhouden herenhuis gelegen in een rustige wijk met een fraai en vrij uitzicht over het Prinsenpark. De woning is split-level verdeeld en

Nadere informatie

K.K. TE KOOP BEVRIJDINGSSTRAAT HAMONT-ACHEL. Sfeervolle, instapklare en vrijstaande woning, gelegen aan een rustige straat in Hamont.

K.K. TE KOOP BEVRIJDINGSSTRAAT HAMONT-ACHEL. Sfeervolle, instapklare en vrijstaande woning, gelegen aan een rustige straat in Hamont. TE KOOP BEVRIJDINGSSTRAAT 12 3930 HAMONT-ACHEL 379.000 K.K. Sfeervolle, instapklare en vrijstaande woning, gelegen aan een rustige straat in Hamont. Deze woning is omringd door een fraaie tuin op een perceel

Nadere informatie

Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden!

Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden! NIEUW PATER VERVOORTSTRAAT 8 VEGHEL VRAAGPRIJS 449.000 K.K. OMSCHRIJVING Deze recent afgewerkte vrijstaande woning met dubbele garage (ca. 4 auto's) en carport biedt u tal van mogelijkheden! De woning

Nadere informatie

Joost Beeldsnijderweg 9 - Deventer

Joost Beeldsnijderweg 9 - Deventer - Vraagprijs 349.000,- k.k. Omschrijving - Lekker wonen aan het water, wie wil dat niet? Het kan bij deze fraaie woning aan de Joost Beeldsnijderweg 9 in. Dit twee-onder-1 kap huis zoekt levensgenieters!

Nadere informatie

Weert - Jankushofstraat 20. Vraagprijs: ,- k.k.

Weert - Jankushofstraat 20. Vraagprijs: ,- k.k. Vraagprijs: 380.000,- k.k. Vrijstaand woonhuis onder frisse architectuur gebouwd met moderne raampartijen, complete tussenbouw met bijkeuken, achterom en doorgang naar garage. Zeer breed uitlopende achtertuin

Nadere informatie

TE KOOP. De Bloemerd NS Gemert Vraagprijs: k.k.

TE KOOP. De Bloemerd NS Gemert Vraagprijs: k.k. TE KOOP De Bloemerd 18 5421 NS Gemert Vraagprijs: 212.500 k.k. Omschrijving DE BLOEMERD 18 GEMERT. Deze fraai afgewerkte twee onder een kap woning met berging is gelegen in een gewilde woonstraat met het

Nadere informatie

Omschrijving. Ligging. Condities

Omschrijving. Ligging. Condities Omschrijving Strak en smaakvol afgewerkte, vrijstaand geschakelde villa met inpandige garage. Deze ruim opgezette woning beschikt over een woonkamer van maar liefst 75 m² en is gelegen in de populaire

Nadere informatie

Engelsedijk 3, 's-hertogenbosch

Engelsedijk 3, 's-hertogenbosch Engelsedijk 3, 's-hertogenbosch Kenmerken Overdracht Vraagprijs 695.000 k.k. Aangeboden sinds 21-07-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Oosteindseweg 40, 2661 ED Bergschenhoek Prijs op aanvraag

Oosteindseweg 40, 2661 ED Bergschenhoek Prijs op aanvraag Oosteindseweg 40, 2661 ED Bergschenhoek Prijs op aanvraag In rijkelijke buitengebied van Rotterdam, nagenoeg op de grens met Hillegersberg/Rotterdam presenteren wij u graag deze bijzondere en fraaie villa

Nadere informatie

Lyceumlaan 7, Zeist. Vraagprijs 1.895.000,- kosten koper. Kantoor Zeist 2e Hogeweg 12 030-6920304 info@wvo.nl

Lyceumlaan 7, Zeist. Vraagprijs 1.895.000,- kosten koper. Kantoor Zeist 2e Hogeweg 12 030-6920304 info@wvo.nl Lyceumlaan 7, Zeist Vraagprijs 1.895.000,- kosten koper Kantoor Zeist 2e Hogeweg 12 030-6920304 info@wvo.nl Kantoor Utrecht Jan van Scorelstraat 30 030-2542209 www.wvo.nl Omschrijving Deze schitterende

Nadere informatie

Laurensvliet 2e te Zwijndrecht

Laurensvliet 2e te Zwijndrecht Laurensvliet 2e te Zwijndrecht Moderne semi-vrijstaande woning met garage en parkeerplaats op eigen terrein Vraagprijs: 368.000,- k.k. Omschrijving Altijd al vrijstaand willen wonen? Dan is dit uw kans!

Nadere informatie

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k.

DONGEN Vaartweg 4. Perceel : 820 m² Inhoud : circa 530 m³ Bouwjaar : k.k. DONGEN Vaartweg 4 Uitstekend onderhouden en luxe afgewerkt vrijstaand woonhuis met 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, middels schuifdeuren af te sluiten eetkamer, bijkeuken en grote vrijstaande garage met

Nadere informatie

Veenestraat 62 C, 3751 GJ Bunschoten-Spakenburg Vraagprijs ,- k.k.

Veenestraat 62 C, 3751 GJ Bunschoten-Spakenburg Vraagprijs ,- k.k. Veenestraat 62 C, 3751 GJ Bunschoten-Spakenburg Vraagprijs 495.000,- k.k. Snel ERA makelaars Omschrijving Veenestraat 62 C, 3751 GJ Bunschoten-Spakenburg Let op deze vraagprijs betreft een vanaf prijs.

Nadere informatie

Graag willen u danken voor uw belangstelling in deze woning aan de Burgemeester de Bruijnstraat te Doetinchem!

Graag willen u danken voor uw belangstelling in deze woning aan de Burgemeester de Bruijnstraat te Doetinchem! Graag willen u danken voor uw belangstelling in deze woning aan de Burgemeester de Bruijnstraat 83-12 te Doetinchem! In deze brochure vindt u naast de foto s en plattegronden diverse aanvullende gegevens

Nadere informatie

Korenbloemweg 2, Alphen aan den Rijn

Korenbloemweg 2, Alphen aan den Rijn Korenbloemweg 2, Alphen aan den Rijn Goed onderhouden hoekwoning met garage, oprit (3 auto's) en vrij uitzicht. Groene, rustige en kindvriendelijke woonwijk 4 ruime slaapkamers Gelegen nabij scholen en

Nadere informatie

Norelbosweg AS Epe k.k.

Norelbosweg AS Epe k.k. TE KOOP Norelbosweg 23 8161 AS Epe 1.950.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.950.000 k.k. Postcode 8161 AS Ligging Aan bosrand, Aan rustige weg, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving Woningtype Vrijstaande woning

Nadere informatie

Lombartsstraat 4 te DIESSEN

Lombartsstraat 4 te DIESSEN Inhoud: 540 m³ Woonoppervlakte: 154 m² Overige inpandige ruimte: 12 m² Externe bergruimte: 10 m² Bouwjaar: 1960 Perceel: 507 m² VRAAGPRIJS: 349.000,00 k.k. Lombartsstraat 4 te DIESSEN Op een goede locatie

Nadere informatie

Lunteren Engweg k.k. Aantal kamers Aantal slaapkamers. Aanvaarding in overleg

Lunteren Engweg k.k.  Aantal kamers Aantal slaapkamers. Aanvaarding in overleg Lunteren Engweg 46 735.000 k.k. Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar Aantal kamers Aantal slaapkamers Perceel ± 164 m2 ± 520 m3 1955 5 3 2795 m2 Aanvaarding in overleg Prachtig vrij gelegen woning met bijgebouwen

Nadere informatie

Karel de Grotelaan 151 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Karel de Grotelaan 151 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Karel de Grotelaan 151 Vlaardingen Vraagprijs 550.000 k.k. Luxe, comfort en het gevoel ervaren van vrij wonen, dat is de juiste omschrijving voor deze half vrijstaande villa gelegen aan de Karel de Grotelaan

Nadere informatie

Brochure. Kuiperijhof 8 te Oosterhout Te koop

Brochure. Kuiperijhof 8 te Oosterhout   Te koop Brochure Kuiperijhof 8 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving 5 redenen waarom dit uw droomwoning is: 1. Onder architectuur gebouwde half vrijstaande woning. 2. Gelegen in de schitterende woonwijk

Nadere informatie

PARKLAAN 13, WAALRE. algemene informatie

PARKLAAN 13, WAALRE. algemene informatie Parklaan 13 Waalre PARKLAAN 13, WAALRE OP EEN VAN DE MOOISTE LOCATIES IN WAALRE, TEN MIDDEN VAN DE BOSSEN IN VILLAWIJK LISSEVEN LIGT AAN EEN RUSTIGE STRAAT DEZE MODERNE, VRIJSTAANDE VILLA MET EIGEN OPRIT

Nadere informatie

Berkenblad 12 - Oostvoorne Vraagprijs 315.000,= k.k. Omschrijving Fraaie ruime hoekwoning (bj. 2013) met 4 slaapkamers, gelegen in de gewilde, nieuwe en kindvriendelijke wijk De 5 Bladeren. Een wijk met

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Houtsestraat LS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Houtsestraat 42 5706 LS Helmond 739.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 739.000 k.k. Postcode 5706 LS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k.

OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN. Vraagprijs ,- k.k. OUDEMOLENSEWEG 2 GASTEREN Vraagprijs 850.000,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Op een prachtige locatie gelegen vrijstaand, rietgedekt landhuis omringd door 13 hectare eigen natuurgebied (bos, heide, vennen)

Nadere informatie

Meidoornstraat AX BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/

Meidoornstraat AX BUDEL. Vraagprijs: ,- k.k. 0495/ Meidoornstraat 27 6021 AX BUDEL Vraagprijs: 575.000,- k.k. KENMERKEN HOOFDKENMERKEN Vraagprijs Type woning Hoofdtype 575.000,- k.k. Villa Vrijstaand Bouwjaar 1990 Algemene staat Luxe-afwerking INRICHTING

Nadere informatie

Onderstaand treft u de uitgebreide verkoopdocumentatie van dit onroerend goed.

Onderstaand treft u de uitgebreide verkoopdocumentatie van dit onroerend goed. Geachte lezer, Onderstaand treft u de uitgebreide verkoopdocumentatie van dit onroerend goed. Indien u nog vragen heeft, een nadere toelichting wenst, of een afspraak voor bezichtiging wilt maken dan vernemen

Nadere informatie

Vrijblijvende informatie.

Vrijblijvende informatie. Vrijblijvende informatie. R O Y A L E S F E E R V O L L E W O O N B O E R D E R I J M E T V R I J S T A A N D B I J G E B O U W. U I T E R M A T E G E S C H I K T V O O R D U B B E L E B E W O N I N G

Nadere informatie

TE KOOP. Rietveldplan EM Zoetermeer Vrijstaande woning, 4 kamers, 176m². Vraagprijs k.k.

TE KOOP. Rietveldplan EM Zoetermeer Vrijstaande woning, 4 kamers, 176m². Vraagprijs k.k. TE KOOP Rietveldplan 4 2728 EM Zoetermeer Vrijstaande woning, 4 kamers, 176m² Vraagprijs 589.500 k.k. KENMERKEN Prijs 589.500 k.k. Postcode 2728 EM Ligging Aan het water, Aan rustige weg, In woonwijk,

Nadere informatie

Akkerwinde 52 in Venlo

Akkerwinde 52 in Venlo L Koninginnesingel 88, 5911 KG Venlo Tel: 077-3210128 www.uwwoning.nl info@uwwoning.nl Vraagprijs: 449.000,- k.k. Akkerwinde 52 in Venlo Vrijstaande villa met garage op prachtige locatie met onder architectuur

Nadere informatie

Hoorn 88, Alphen aan den Rijn

Hoorn 88, Alphen aan den Rijn Hoorn 88, Alphen aan den Rijn Royaal onder architectuur gebouwd vrijstaand huis op 660 m2 perceel aan het water met mogelijkheid voor aanleggen van uw boot Woonoppervlakte ca. 215 m2, inhoud bijna 1000

Nadere informatie

Eerste Schoor 7 te GOIRLE. Inhoud: 601 m³. Woonoppervlakte: 148 m². Overige inpandige ruimte: 18 m². Externe bergruimte: 279 m². Bouwjaar: 1965 / 2007

Eerste Schoor 7 te GOIRLE. Inhoud: 601 m³. Woonoppervlakte: 148 m². Overige inpandige ruimte: 18 m². Externe bergruimte: 279 m². Bouwjaar: 1965 / 2007 Inhoud: 601 m³ Woonoppervlakte: 148 m² Overige inpandige ruimte: 18 m² Externe bergruimte: 279 m² Bouwjaar: 1965 / 2007 Perceel: 3205 m² VRAAGPRIJS: 589.000,00 k.k. Eerste Schoor 7 te GOIRLE Dit vrijstaande

Nadere informatie

Kleine Buitenweide 66 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Kleine Buitenweide 66 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Kleine Buitenweide 66 Vlaardingen Vraagprijs 450.000 k.k. Een unieke kans om heerlijk nieuw te wonen in een in 2017 opgeleverde hoekwoning in de geliefde buurt de Buitenplaats van Ruytenburch. Deze op

Nadere informatie

Mgr. F. Janssenstraat 4, Vogelwaarde

Mgr. F. Janssenstraat 4, Vogelwaarde Mgr. F. Janssenstraat 4, Vogelwaarde Vraagprijs 415.000,- K.K. Introductie Gelegen in een rustige omgeving, in Oost Zeeuws-Vlaanderen, vindt u deze prachtige villa met grote, open woonkamer en keuken,

Nadere informatie

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k.

EPE 13 ASSEN. Vraagprijs ,- k.k. EPE 13 ASSEN Vraagprijs 139.500,- k.k. OMSCHRIJVING WONING Keurig onderhouden TUSSENWONING gelegen in woonwijk De Lariks. Deze starterswoning is gelegen op 158m2 eigen grond. De onderhoudsvriendelijke,

Nadere informatie

Brookerveld 22 - Hout-Blerick

Brookerveld 22 - Hout-Blerick Brookerveld 22 - Hout-Blerick "Vrijstaand landhuis met dubbele oprit, zeer royale berging, carport, mooi aangelegde tuin met veel privacy op het zuiden met zitkuil, vijverpartij, beregeningsinstallatie

Nadere informatie

TE KOOP. Prins Hendrikstraat 4 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Prins Hendrikstraat 4 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 289.500,- k.k. Karakteristieke en half vrijstaand woonhuis met ruime living en smaakvolle keuken. Midden in het centrum van het mooie Oud-Beijerland gelegen op 193 m2 eigen grond. Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Stilpot GW Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Stilpot GW Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Stilpot 23 5708 GW Helmond 649.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 649.000 k.k. Postcode 5708 GW Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Cornelis Houtmanstraat 3, 3752 XE Bunschoten-Spakenburg Vraagprijs ,- k.k.

Cornelis Houtmanstraat 3, 3752 XE Bunschoten-Spakenburg Vraagprijs ,- k.k. Cornelis Houtmanstraat 3, 3752 XE Bunschoten-Spakenburg Vraagprijs 350.000,- k.k. Snel ERA makelaars Cornelis Houtmanstraat 3, 3752 XE Bunschoten-Spakenburg Een charmante 2-onder-1-kapwoning uit 1963 bieden

Nadere informatie

KENMERKEN. Prijs Postcode Ligging. Woningtype Tuin Garage Woonruimte 176m² Perceeloppervlakte 296m² Inhoud 660m³ Kamers 4 Oplevering.

KENMERKEN. Prijs Postcode Ligging. Woningtype Tuin Garage Woonruimte 176m² Perceeloppervlakte 296m² Inhoud 660m³ Kamers 4 Oplevering. TE KOOP KENMERKEN Prijs Postcode Ligging 589.500 k.k. 2728 EM Woningtype Tuin Garage Woonruimte 176m² Perceeloppervlakte 296m² Inhoud 660m³ Kamers 4 Oplevering in overleg Woontype Stad Zoetermeer Adres

Nadere informatie

Brochure. Dokter Hermansstraat 8 Driebergen-Rijsenburg. Vraagprijs 447.500,-- k.k.

Brochure. Dokter Hermansstraat 8 Driebergen-Rijsenburg. Vraagprijs 447.500,-- k.k. Brochure Dokter Hermansstraat 8 Driebergen-Rijsenburg Vraagprijs 447.500,-- k.k. Omschrijving Dokter Hermansstraat 8 - Driebergen-Rijsenburg In het karakteristieke oude centrum van Driebergen, op loopafstand

Nadere informatie

WEERT Stellingmolen 73

WEERT Stellingmolen 73 WEERT Stellingmolen 73 Vraagprijs 529.000,-- k.k. Schitterende villa met vier slaapkamers en een provisiekelder, gelegen in de populaire wijk Molenakker. Dit zeer luxe uitgevoerde object ligt nabij diverse

Nadere informatie

Weert - Leumehofstraat 2 : ,-

Weert - Leumehofstraat 2 : ,- Weert - Leumehofstraat 2 : 439.000,- Instap-klaar groot vrijstaand woonhuis met extra grote garage, dubbele oprit met elektrische poort en grote en fraai aangelegde tuin met vrije achterom. Ideale gezinswoning

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Coniferenlaan 19. Vraagprijs : 425.000,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Coniferenlaan 19. Vraagprijs : 425.000,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Coniferenlaan 19 Dit uitstekend onderhouden woonhuis is royaal UIT- GEBOUWD en beschikt zodoende over een grote WERK- /KANTOORRUIMTE op de begane grond. Verder

Nadere informatie

spuesens Kanaalpark 1 a - Philippine Vraagprijs: 445.000,- k.k.

spuesens Kanaalpark 1 a - Philippine Vraagprijs: 445.000,- k.k. Spuesens Makelaardij b.v. Weststraat 69 4571 HK AXEL Tel: 0115-564565 E-mail:.nvm@zeelandnet.nl Kanaalpark 1 a - Philippine Vraagprijs: 445.000,- k.k. Omschrijving Kanaalpark 1 a - Philippine Verrassend

Nadere informatie

TE KOOP. Griendwerker 45 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k.

TE KOOP. Griendwerker 45 Oud-Beijerland. Vraagprijs ,- k.k. TE KOOP Vraagprijs 300.000,- k.k. Ruime hoekwoning met een royale zonnige achtertuin op het zuiden, gelegen in de leuke en groene woonwijk Zoomwijck op 222 m2 eigen grond. Indeling Begane grond Entree

Nadere informatie

Siaerdamasingel 39 - Dronryp

Siaerdamasingel 39 - Dronryp Siaerdamasingel 39 - Dronryp Vraagprijs 224.500,-- kosten koper Siaerdamasingel 39 Dronryp Deze verrassend ruime twee onder een kap woning met grote garage is keurig onderhouden en heeft maar liefst vijf

Nadere informatie

FINLANDSTRAAT KV SITTARD

FINLANDSTRAAT KV SITTARD FINLANDSTRAAT 1 6137KV SITTARD VRAAGPRIJS 385.000 K.K. Wilhelminastraat 22, 6131 KP Sittard Kockelkorn Makelaardij. Alle rechten voorbehouden. 046-20 211 20 OMSCHRIJVING: Het "Scandinaviëkwartier" is onderdeel

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Jan Hokaarsstraat CX Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Jan Hokaarsstraat CX Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Jan Hokaarsstraat 3 5708 CX Helmond 645.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 645.000 k.k. Postcode 5708 CX Ligging Aan

Nadere informatie

TE KOOP. Kruidnagel 19 5422 EC GEMERT Vraagprijs: 225.000 k.k.

TE KOOP. Kruidnagel 19 5422 EC GEMERT Vraagprijs: 225.000 k.k. TE KOOP Kruidnagel 19 5422 EC GEMERT Vraagprijs: 225.000 k.k. Omschrijving KRUIDNAGEL 19 GEMERT Deze uitstekend afgewerkte en instapklare tweekapper is gelegen aan een breed opgezette woonstraat in de

Nadere informatie

TE KOOP. Steilrand 11 5421 GB GEMERT Vraagprijs: 399.000 k.k.

TE KOOP. Steilrand 11 5421 GB GEMERT Vraagprijs: 399.000 k.k. TE KOOP Steilrand 11 5421 GB GEMERT Vraagprijs: 399.000 k.k. Omschrijving STEILRAND 11 GEMERT. Dit royaal vrijstaand geschakeld woonhuis (700m3) met inpandige garage is gelegen op een zonnig perceel TE

Nadere informatie

Rembrandtstraat 51 - Maastricht Vraagprijs 139.000,- k.k.

Rembrandtstraat 51 - Maastricht Vraagprijs 139.000,- k.k. Rembrandtstraat 51 - Maastricht Vraagprijs 139.000,- k.k. Omschrijving Ideale starterswoning gelegen op een hoek in de kindvrriendelijke wijk Amby met drie slaapkamers, doorzonwoonkamer, gesloten keuken

Nadere informatie

Zwarteweg 108 Enschede

Zwarteweg 108 Enschede Zwarteweg 108 Enschede WitteWoning Makelaars Jansen - Brinkstraat 16 Losser - Brinkstraat 171A Enschede - www.wittewoningmakelaars.nl Objectomschrijving Zeer goed onderhouden vrijstaand woonhuis met o.a.

Nadere informatie

Huizingastraat GM Ridderkerk k.k.

Huizingastraat GM Ridderkerk k.k. Huizingastraat 9 2984 GM Ridderkerk 585.000 k.k. Huizingastraat 9 - Ridderkerk Vraagprijs: 585.000 k.k. In de populaire wijk t Nieuwe Zand gelegen riante en uitgebouwde VRIJSTAANDE VILLA! Deze luxe afgewerkte

Nadere informatie

Winterheide 10. Grubbenvorst. Vraagprijs: ,- k.k.

Winterheide 10. Grubbenvorst. Vraagprijs: ,- k.k. Winterheide 10 Grubbenvorst Vraagprijs: 419.000,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud Ca. 605 m3 Soort Object Villa Perceel 426 m2 Type Object Vrijstaand Woonoppervlakte Ca. 167 m2 Bouwjaar 2001 Slaapkamers

Nadere informatie

TE KOOP. Meizoentje 11. 5422 EA GEMERT Vraagprijs: 245.000 k.k.

TE KOOP. Meizoentje 11. 5422 EA GEMERT Vraagprijs: 245.000 k.k. TE KOOP Meizoentje 11. 5422 EA GEMERT Vraagprijs: 245.000 k.k. Omschrijving MEIZOENTJE 11 GEMERT. Deze uitgebouwde en uitstekend afgewerkte tweekapper met carport is gelegen aan een breed opgezette woonstraat

Nadere informatie

Kleiweg 171 ROTTERDAM

Kleiweg 171 ROTTERDAM Kleiweg 171 ROTTERDAM Vraagprijs: 242.500 k.k. MAARTENMakelaardij T 010 818 14 87 E karin@maartenmakelaardij.nl Weena 290 M 06 28 300 447 I www.maartenmakelaardij.nl 3012 NJ ROTTERDAM Kleiweg 171, ROTTERDAM

Nadere informatie

Fazantenkamp 475. Maarssen. Vraagprijs: ,- k.k. Contact de verkoper:

Fazantenkamp 475. Maarssen. Vraagprijs: ,- k.k. Contact de verkoper: Fazantenkamp 475 Maarssen Vraagprijs: 425.000,- k.k. Categorie Woonhuis Inhoud 632 m2 Soort Object Herenhuis Perceel 211 m2 Type Object Geschakeld Woonoppervlakte 175 m2 Bouwjaar 1977 Slaapkamers 4 Contact

Nadere informatie

Oudelandseweg 41, 2981 BT Ridderkerk

Oudelandseweg 41, 2981 BT Ridderkerk Oudelandseweg 41, 2981 BT Ridderkerk Vraagprijs 985.000,- k.k. Q Makelaars B.V., Tel: 085 040 62 00 E-mail: info@qmakelaars.nl Website: www.qmakelaars.nl Omschrijving Oudelandseweg 41, 2981 BT Ridderkerk

Nadere informatie

TE KOOP. Borculoseweg 2A, Diepenheim

TE KOOP. Borculoseweg 2A, Diepenheim Borculoseweg 2A, Diepenheim TE KOOP Wormgoor Makelaardij B.V. Grotestraat 32, Eibergen Postbus 145 7150 AC Eibergen Tel: 0545-475 075 Fax: 0545-474 805 E-mail: info@wormgoor.net Internet: www.wormgoor.net

Nadere informatie

Denestraat 23, Reusel

Denestraat 23, Reusel Denestraat 23, Reusel Makelaar, dat lijkt mij een heel leuk vak! Dit is een opmerking die ik, sinds mijn start in de makelaardij in 1997, heel vaak te horen krijg. En ik moet toegeven het is ook een heel

Nadere informatie

TE KOOP. Heuvel 13 5421 CL GEMERT Vraagprijs: 339.000 k.k.

TE KOOP. Heuvel 13 5421 CL GEMERT Vraagprijs: 339.000 k.k. TE KOOP Vraagprijs: 339.000 k.k. Omschrijving HEUVEL 13 GEMERT Dit vrijstaand woonhuis is gelegen op een prachtige locatie nabij het centrum van Gemert. De woning is ideaal TE ingedeeld KOOP met 4 slaapkamers

Nadere informatie

Waterland EN Ridderkerk k.k.

Waterland EN Ridderkerk k.k. Waterland 72 2987 EN Ridderkerk 549.000 k.k. Waterland 72 - Ridderkerk Vraagprijs: 549.000 k.k. INSTAPKLARE (jaren 30 -stijl) 2/1-kapwoning met garage en tuin op het Zuiden! Markante en moderne 2/1-kapwoning

Nadere informatie

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs , k.k. Blaaksedijk 217 Mijnsheerenland

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs , k.k. Blaaksedijk 217 Mijnsheerenland Villex Wonen B.V. TE KOOP Blaaksedijk 217 Mijnsheerenland Villex Wonen B.V. 1e Barendrechtseweg 46 2992 XC Barendrecht 088-5320000 info@ Sfeervolle vrijstaande villa met prachtig vrij uitzicht, op maar

Nadere informatie

Groene Loper VK Bleiswijk k.k.

Groene Loper VK Bleiswijk k.k. TE KOOP Groene Loper 60 2665 VK Bleiswijk 575.000 k.k. KENMERKEN Prijs 575.000 k.k. Adres Groene Loper 60 Postcode 2665 VK Stad Bleiswijk Ligging In centrum, In woonwijk Woningtype Geschakelde woning Woonruimte

Nadere informatie

TE KOOP Elbertbos GV Enschede /

TE KOOP Elbertbos GV Enschede / TE KOOP Elbertbos 24 7543 GV Enschede 053 435 9538 / 06 2298 7777 info@zandstramakelaars.nl www.zandstramakelaardij.nl Rustig woonpleintje Uniek gelegen aan een pleintje, in de kindvriendelijke wijk het

Nadere informatie

Oudelandseweg BV Ridderkerk k.k.

Oudelandseweg BV Ridderkerk k.k. Oudelandseweg 74 2981 BV Ridderkerk 499.500 k.k. Oudelandseweg 74 - Ridderkerk Vraagprijs: 499.500 k.k. Deze schitterend afgewerkte 2/1-kap woning met garage is WERKELIJK EEN PLAATJE! In een rustige straat,

Nadere informatie

Broekstraat 24 te VALBURG

Broekstraat 24 te VALBURG Broekstraat 24 te VALBURG Vraagprijs 585.000 k.k. Omschrijving: AAN DE RAND VAN VALBURG, MET VRIJ UITZICHT OVER HET BUITENGEBIED VAN VALBURG, GELEGEN VRIJSTAAND WOONHUIS MET UNIEK BIJGEBOUW EN GARAGE.

Nadere informatie

Te Koop. Laan van Koot AT Wassenaar. Villa, Tussenwoning 168m². Vraagprijs k.k.

Te Koop. Laan van Koot AT Wassenaar. Villa, Tussenwoning 168m². Vraagprijs k.k. Te Koop Laan van Koot 43 2244 AT Wassenaar Villa, Tussenwoning 168m² Vraagprijs 1.049.000 k.k. Vraagprijs 1.049.000 k.k. Status Verkocht Beschikbaar per in overleg Soort woonhuis Villa, Tussenwoning Soort

Nadere informatie