Weekbericht van 1 september 2014.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Weekbericht van 1 september 2014."

Transcriptie

1 Weekbericht van 1 september Informatieavond kleutergroepen wordt 10 september a.s. In het weekbericht van vorige week stond nog de oude datum van de informatieavond. I.v.m. de wandel4daagse is deze verplaatst naar 10 sept uur. Vorige week hebben alle kleuters over deze wijziging een brief meegekregen Registerdirecteur Onderwijs Onlangs ben ik (Arjan Aalbregt) geregistreerd als Registerdirecteur Onderwijs (RDO). Dit betekent dat ik geregistreerd sta in het Schoolleidersregister PO en voldoe aan de eisen die aan een schooldirecteur gesteld worden. Het Schoolleidersregister PO is een beroepsregister voor schoolleiders in het primair onderwijs. Het Schoolleidersregister is een erkenning van de cruciale rol van schoolleiders voor de kwaliteit van het onderwijs. Daarnaast is het register in het leven geroepen om de beroepsgroep te versterken en verdere professionalisering te stimuleren. Om de vier jaar moeten schoolleiders zich herregistreren. Tuinonderhoud Onze conciërges meneer Herman en meneer Chiel zijn de afgelopen weken heel hard bezig geweest om het terrein rondom onze school op te knappen. Dank jullie wel, mannen! Even een paar plaatjes als impressie. De oprit aan de Kerklaan is flink gesnoeid.

2 De patio is klaar voor het najaar. Met veel geduld wordt het gras regelmatig gemaaid. Groep 1A: Rosina Doek en Maud Schreur zijn 4 jaar geworden. Welkom op de Brummelbos. We wensen jullie een fijne tijd bij ons op school. Deze week gaan we een vlieger vouwen. We leren het liedje Tjoep zegt de vlieger. We spelen ook het volgende kimspel. Onder een kleed liggen 4 zomer voorwerpen en de juf haalt er één weg. De kinderen vertellen wat er weg is. We werken met de begrippen kort en lang, dik en dun, hoog en laag, zwaar en licht. Best wel moeilijk want voor veel kinderen is alles groot of klein! Samen spelen in de zandbak. Groep 1B/2B: Vorige week hebben de kinderen heerlijke ijsjes gemaakt en natuurlijk mochten ze daar ook van snoepen. Deze week gaan we verder met het thema de zomer. Groep 1 gaat puzzelen evenals groep 2 en groep 2 gaat een voorbereidend schrijfwerkblad maken. We gaan luister/fluisteroefeningen doen en leren een leuk lied. Verder gaan we genieten van de mooie nazomerdagen. En voor de kinderen die meelopen aan de wandel-4-daagse heel veel succes!!

3 Een zelfgemaakt ijsje eten. Groep 2A: Vorige week hebben we een nieuw lied geleerd boom met je takken en je bladeren. Ook hebben we veel aandacht besteedt aan de regels en het omgaan met de materialen. Deze week hebben we een mozaïektaak waarbij we het spiegelen voorzichtig oefenen. En we maken een eenvoudig schrijfpatroon. Deze week staat in het teken van aardig zijn. We oefenen dit in spelvorm. Hoe vraag je iets aan elkaar, en hoe zeg je dat je iets niet wilt? Voor iedereen: zet je beste beentje voor met de wandel4daagse! Een prachtig paar!

4 Geconcentreerd aan het werk; in dit geval een puzzeltaak. Groep 3: Vanmorgen hebben de kinderen kennis gemaakt met het planbord voor lezen. Hierop kunnen ze zien wat ze verplicht moeten doen en wat ze daarna kunnen kiezen. Zo hoeven ze het niet aan juf te vragen en worden ze weer een beetje zelfstandiger. We hebben voor het eerst gelezen in een veilig en vlot boekje. Daarin staan woordjes die gemaakt zijn met de letters die de kinderen hebben geleerd. En dat zijn er al heel veel! Dit boekje wordt elke dag gebruikt en aan het eind van elke kern is er een toets van. De kinderen mogen dan laten horen hoe goed en vlot ze al kunnen lezen. Kinderen die meedoen aan de wandelvierdaagse: veel succes en zet m op! Jullie kunnen het! Groep 4: Deze week gaan de kinderen weer veel leren, doen en beleven. Met rekenen herhalen en oefenen we het optellen en aftrekken tot 20, we rekenen met geld en we gaan zelfs op de Engelse en Italiaanse manier tellen en rekenen. Altijd handig! Vandaag beginnen we met een nieuw taalthema: Wat eten we vandaag? Een thema begint altijd met een praatplaat, ook de eigen ervaringen van de kinderen komen aan bod. De kinderen leren ook wat naamwoorden (aanwijsbare dingen die door dat woord een naam krijgen) en doewoorden (iets wat je doet) zijn. Spelling: De kinderen leren dat ee, oo en eu van klank veranderen onder invloed van de erop volgende r. Ze leren dat eer, oor en eur vaste klankgroepen zijn. Ze leren deze woorden correct schrijven. Na het leren van de hoofdletter M en N is nu de U aan de beurt met schrijven. Wilt u er om denken dat uw kind op maandag ochtend en donderdag middag gymkleding bij zich heeft? Het zou ook fijn zijn als de kinderen die het nog niet kunnen thuis gaan oefenen met veters strikken. Voor alle kinderen die meedoen aan de avond4daagse: Veel plezier! Gelukkig zijn de weersvoorspellingen erg goed.

5 Groep 5: Met taal beginnen we aan een nieuw thema Aan tafel. Hierbij hebben we het over eten en tussendoortjes. Ook zetten we woorden op alfabetische volgorde. Met rekenen herhalen we de tafel van 5 en oefenen we de tafel van 6 en 7. Wilt u dit thuis extra oefenen, het scheelt een hoop. Extra oefenen betekent hier vlot het antwoord kunnen zeggen van bijvoorbeeld 6x7=. Deze week komt bij spelling nogmaals de afspraak van toren (hoor je aan het eind van een klankstuk een lange klank (oo, aa, ee,uu) dan schrijf je maar één o,a,e,u). Tijdens natuur hadden we verleden week een les, een werkblad over de zonnebloem. Daar gaan we deze week mee verder. Wil je Juf Joke een kaartje sturen? Haal het adres dan even bij juf Letty. De informatieavond van groep 5 is op woensdag 17 september om half 8.

6 Groep 6: De topografie van Drenthe is inmiddels meegegeven. Het is de bedoeling dat de kinderen regelmatig even oefenen met het leren van de plaatsen, wateren en gebieden. Aangezien deze vorm voor de kinderen nieuw is, zou het fijn zijn wanneer u, als ouders hulp biedt bij het leren hiervan. Op 9 september is de topografie toets. Regelmatig even leren werkt beter dan op 8 september alles nog moeten leren. In de groep oefenen we aan de hand van de digitale atlas. Hierbij kunnen ze een spel doen met het slepen van de plaatsen, wateren en gebieden. Tijdens de rekenles gaan we werken met maatbekers. Hier komen de begrippen ml en liters aan bod. We blijven de tafels herhalen, gaan grote getallen splitsen en gaan handig rekenen als dit bij sommen kan. Het nieuwe hoofdstuk bij taal heet: Mag ik het zout even? We bekijken de producten en voorwerpen die we in de keuken gebruiken. We zoeken de smaakmakers op, gaan werken met dubbelwoorden en tegenstellingen. We schrijven een woordslang over eten en smaakmakers. Tijdens de aardrijkskunde les gaat het eerste blok over verhuizen. Groep 7: Ter herinnering: De informatieavond van groep 7 is op maandag 15 september. We starten om uur. Op maandag 8 september maken we de topotoets van Europa. Deze week gaan we met taal starten met een nieuw thema, nl: Een broodje bakkeljauw. Zo maken we een woordweb over eten bereiden, leren namen van gerechten en leren gerechten te omschrijven, maken we een reclamebord waarop we een aantal etenswaren aanprijzen en leren we een woordenboek te lezen. Met spelling herhalen we de afspraak van dertig (woorden die eindigen op ig) en de afspraak van heerlijk (woorden die eindigen op lijk). Daarnaast herhalen we de afspraak van stam (ik-vorm van een werkwoord) en schrijven we persoonsvormen in de v.t. (zwakke werkwoorden). Met rekenen gaan we breuken vergelijken en deze ordenen, gaan we de oppervlakte en omtrek bepalen, gaan we rekenen met het metrieke stelsel en met kommagetallen. Groep 8: Afgelopen woensdag hadden we voor het eerst sociale weerbaarheidstraining. Dit was erg leuk! Onder dit bericht een aantal foto s. Komende week werken we met spelling weer aan de t.t. en v.t. van alle werkwoorden. Ook voor kinderen in groep 8 is het af en toe goed om de tafels te oefenen Afgelopen week hebben we de topo van de Wereld gemaakt. Komende week gaan we dat oefenen en in de week van 8 september is de toets.

7

8 AGENDA: Dinsdag 2 sept. Teamvergadering uur Woensdag 3 sept. Directieberaad 9.00 uur Contact M.R. Heeft u ideeën, knelpunten of opmerkingen en wilt u dit kenbaar maken aan de M.R. dan kunt u dit kwijt bij Dhr. Gerry Hake (oudergeleding M.R.). Hij is bereikbaar via: mr.brummelbos@skod.nl Een inzending van het Toonkunstkoor Emmen Beste kinderen, Er komt een nieuw kinderkoor in Emmen. Je kunt je daarvoor opgeven als je graag zingt. Op dit koor leer je ook steeds beter zingen. Je zult met dit koor optreden. Ook zul je optreden samen met het Toonkunstkoor Emmen. Het Kindertoonkunstkoor wordt geleid door Mirjam Zantinga. We oefenen in de Schepershof aan Het Waal in Emmerhout in Emmen. We beginnen in september te oefenen. Er wordt gerepeteerd op woensdag op het eind van de middag of in het begin van de avond. Dat overleggen we nog met jou en met je ouders. Zing je graag, wil je nog beter leren zingen samen met andere enthousiaste kinderen en ben je tussen de 8 en 13 jaar? Stuur dan een mail naar één van de onderstaande personen en je ontvangt van ons een aanmeldingsformulier. Louis Veldhuis Toonkunstkoor Emmen lcveldhuis@gmail.com Mirjam Zantinga Koorleider mirjam_zantinga@hotmail.com

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Groep 1 en 2: Dagelijks gaan we in de speelzaal gymmen en of spelen. Soms met een opdracht soms zonder een opdracht.

Groep 1 en 2: Dagelijks gaan we in de speelzaal gymmen en of spelen. Soms met een opdracht soms zonder een opdracht. Weekbericht van 7 september 2015 Woensdag komt de bibliobus weer. Denken jullie aan de boeken? Groep 1 en 2: Dagelijks gaan we in de speelzaal gymmen en of spelen. Soms met een opdracht soms zonder een

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte welkom om in

Nadere informatie

Weekbericht van 27 oktober 2014

Weekbericht van 27 oktober 2014 Weekbericht van 27 oktober 2014 Algemeen: WELKOM Woensdagavond is de afsluiting van ons project Feest. Dit project had een iets andere opzet dan vorige keren. In elke groep zijn door de leerkrachten kaarten

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Juf Manon zal de hele week, dus maandag tot en met donderdag, de groep leiden.

Juf Manon zal de hele week, dus maandag tot en met donderdag, de groep leiden. Weekbericht van 22 februari 2016. ALGEMEEN: Start instroomgroep op 7 maart 2016 We zijn erg blij dat we vanwege de groei van groep 1 hebben kunnen besluiten om na de voorjaarsvakantie te starten met een

Nadere informatie

Na afloop van de Paasviering gingen we met de kleuters eieren zoeken.

Na afloop van de Paasviering gingen we met de kleuters eieren zoeken. Weekbericht van 7 april 2015 Algemeen: Van 6 april tot en met 24 mei kunt u bij de Co-op in Erica zogenaamde doe-koe-munten krijgen bij bepaalde boodschappen. Deze munten kunt u in de winkel in een soort

Nadere informatie

Weekbericht van 15 mei: Algemeen:

Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Opleiding Brigadiers: Vorige week hebben de kinderen van groep 6 en 7 de opleiding voor brigadier gehad. Na de theorie en het uitoefenen van de praktijk,heeft de agent

Nadere informatie

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Weekbericht van 9-11-2015 Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Sinds augustus 2012 ben ik als Meerschools Intern Begeleider SKOD werkzaam op de Brummelbos. Dit heb ik de afgelopen ruim 3,5

Nadere informatie

Verjaardag: vrijdag viert juf Joke haar verjaardag in groep 5. Joke, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag met groep 5.

Verjaardag: vrijdag viert juf Joke haar verjaardag in groep 5. Joke, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag met groep 5. Weekbericht van 1 februari 2016 Voor de kerstvakantie heeft ieder gezin een vragenlijst gehad over ouderpartnerschap. Van onze school hebben tot nu toe 7 ouders de vragenlijst ingevuld. We zouden het erg

Nadere informatie

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling:

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Carnaval: Maandag 27 februari a.s. (Rosenmontag) vieren we s ochtends op school carnaval. De kinderen van groep 1t/m 8 mogen verkleed komen. Deze middag zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Notulen MR: Vanaf vandaag kunt u de notulen van de MR-vergadering vinden op de nieuwe website van de school.

Notulen MR: Vanaf vandaag kunt u de notulen van de MR-vergadering vinden op de nieuwe website van de school. Weekbericht van 9 mei 2016. NIEUWS UIT DE MR: Beste ouders, Er zijn diverse geledingen betrokken bij een school: personeel werkt er, leerlingen krijgen er les en ouders willen dat hun kind goed onderwijs

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

Bij afwezigheid van de directie kunt u met uw vragen bij juf Bianca (groep 4) of juf Vinnie (groep 6) terecht.

Bij afwezigheid van de directie kunt u met uw vragen bij juf Bianca (groep 4) of juf Vinnie (groep 6) terecht. Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 januari 2016 Foto van de week Vorige week konden we schaatsen op straat en nu schijnt de zon en is de temperatuur ver boven nul. De leerlingen hebben genoten van

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 29 augustus * Zendingsgeld. * Vrije dagen. * Schoolkalender. * Leerlingenraad

BRONNIEUWS. 29 augustus * Zendingsgeld. * Vrije dagen. * Schoolkalender. * Leerlingenraad BRONNIEUWS 29 augustus 2014 * Bijbelverhalen de komende tijd Week 35 en 36: De Verhalenboom Inhoud: Over de kracht van verhalen, over wat een verhaal met mensen doet en wat mensen met een verhaal doen.

Nadere informatie

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn.

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn. Weekbericht van 16 oktober 2017 De koek is nog niet op! We zijn de lijsten voor de koekactie voor de Naoberhoeve aan het verzamelen. Tot en met woensdag 18 oktober kunnen de lijsten inclusief het geld

Nadere informatie

19 februari 2016 jaargang 24 nummer 24

19 februari 2016 jaargang 24 nummer 24 19 februari 2016 jaargang 24 nummer 24 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De

Nadere informatie

Studiedag: er is wat onduidelijkheid over een studiedag van woensdag. Deze is niet voor ons! De leerlingen zijn dus niet vrij!

Studiedag: er is wat onduidelijkheid over een studiedag van woensdag. Deze is niet voor ons! De leerlingen zijn dus niet vrij! Weekbericht van 4 april 2016 Studiedag: er is wat onduidelijkheid over een studiedag van woensdag. Deze is niet voor ons! De leerlingen zijn dus niet vrij! Groep 1a: Van eitje tot vlinder. Rupsje Nooitgenoeg

Nadere informatie

FINALE VOORLEESWEDSTRIJD

FINALE VOORLEESWEDSTRIJD Weekbericht van 23 november 2015 Verjaardagen: Maandag is meester Johan jarig en dinsdag is meneer Fred jarig. We hebben al voor ze gezongen. Beiden van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag! FINALE

Nadere informatie

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21

29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 29 januari 2016 jaargang 24 nummer 21 Beste meisjes, jongens en ouders, Nog even en het is weer zover. Dan vieren we ons grote schoolfeest. Het schoolfeest is op: Vrijdag 5 februari De groepen 1 t/m 4

Nadere informatie

Weekbericht van 3 oktober Algemeen:

Weekbericht van 3 oktober Algemeen: Weekbericht van 3 oktober 2016 Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juni Algemeen: Avondvierdaagse

Weekbericht van 4 juni Algemeen: Avondvierdaagse Weekbericht van 4 juni 2018 Algemeen: Avondvierdaagse Deze week begint de avondvierdaagse! De leerlingen die zich hebben opgegeven om met school mee te lopen, krijgen vandaag of morgen een shirtje van

Nadere informatie

Weekbericht van 3 april: Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet!

Weekbericht van 3 april: Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Weekbericht van 3 april: Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Op woensdagavond 3 mei willen we graag met een groep enthousiaste ouders een klussen avond op school houden. Het gaat hierbij om buiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen Weekbericht van 19-02-2018 Algemeen Even voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Annemiek Molema. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om te handballen. Daarnaast heb ik ook een webshop met baby en

Nadere informatie

Weekbericht van 1 mei Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet!

Weekbericht van 1 mei Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Weekbericht van 1 mei 2017 Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! A.s. woensdagavond 3 mei houden we een klussen avond op school. Het gaat hierbij om buiten en binnen werkzaamheden. We starten om 18.30

Nadere informatie

6 10 juli 2015. Fijne vakantie

6 10 juli 2015. Fijne vakantie 6 10 juli 2015 Fijne vakantie Vandaag al weer het laatste Fundamoment van dit schooljaar. Het schooljaar is weer voorbij gevlogen. De kinderen hebben veel geleerd en hard gewerkt. Er zijn ook heel veel

Nadere informatie

23 e jaargang, nr. 2 11-09-2015 nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen

23 e jaargang, nr. 2 11-09-2015 nieuwsbrief t Toetertje. Algemeen 23 e jaargang, nr. 2 11-09-2015 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Wennen We zijn inmiddels alweer 2 weken aan de slag en iedereen heeft zijn draai wel zo n beetje gevonden. Natuurlijk is

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 februari 2018

Nieuwsbrief groep 3 februari 2018 Nieuwsbrief groep 3 februari 2018 Nieuws uit de groep: Afgelopen maandag leerden de kinderen de laatste letter de ei. Zij kennen nu alle 34 letters en krijgen daarom een letterdiploma. De volgende 6 kernen

Nadere informatie

Voor de groepen 5 en 6 is er op dinsdag 24 januari de voorstelling Galileo. Deze voorstelling vindt s morgens bij de Anbrenge plaats.

Voor de groepen 5 en 6 is er op dinsdag 24 januari de voorstelling Galileo. Deze voorstelling vindt s morgens bij de Anbrenge plaats. Weekbericht van 23 januari: Cultuur: Voor de groepen 5 en 6 is er op dinsdag 24 januari de voorstelling Galileo. Deze voorstelling vindt s morgens bij de Anbrenge plaats. Voor de groepen 1 en 2 is er op

Nadere informatie

Noodoproep verkeersbrigadiers!!!

Noodoproep verkeersbrigadiers!!! Weekbericht van 10 maart 2014 Inschrijving van kleuters op de Brummelbos voor het nieuwe schooljaar 2014-2015. Wij zijn alweer begonnen met de groepenindeling voor het nieuwe schooljaar. Het is dan heel

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Lesbrief groep 5/6. Beste ouders,

Lesbrief groep 5/6. Beste ouders, Lesbrief groep 5/6 Beste ouders, Het is al weer een tijdje geleden dat we een lesbrief aan jullie hebben gestuurd. Maar met de start op onze prachtige nieuwe school, ook gelijk maar een doorstart met de

Nadere informatie

Weekbericht van

Weekbericht van Weekbericht van 27-02-2017 Groep 1 en 2: Wat een pret gisteren tijdens carnaval! De kinderen zagen er prachtig uit! En wat hadden ze een plezier tijdens het spelen van de spelletjes! Deze week werken we

Nadere informatie

Weekbericht van 25 september Belangrijke mededeling

Weekbericht van 25 september Belangrijke mededeling Weekbericht van 25 september 2017 Belangrijke mededeling Wij zijn als school op de hoogte gesteld van een mogelijk datalek bij Biblionet Drenthe, waardoor mogelijk leerlinggegevens in handen van derden

Nadere informatie

Weekbericht van 16 januari 2017

Weekbericht van 16 januari 2017 Weekbericht van 16 januari 2017 Mededelingen vanuit de notulen MR vergadering: -De vakantieplanning wordt jaarlijks gemaakt door de gemeente. De bedoeling is dat scholen zich zoveel mogelijk conformeren

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 november 2014

Nieuwsbrief groep 3 november 2014 Nieuwsbrief groep 3 november 2014 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van november. Nieuws uit de groep: Dinsdag 3 november hebben de kinderen de derde veilig en vlot toets gedaan. Hierbij moesten

Nadere informatie

Weekbericht van 30 mei 2016

Weekbericht van 30 mei 2016 Weekbericht van 30 mei 2016 Personele wijziging Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u informatie in verband met een personele wijziging op onze school. Gelet op de mogelijkheden die de huidige

Nadere informatie

5 februari 2016 jaargang 24 nummer 22. Schoolhandbal

5 februari 2016 jaargang 24 nummer 22. Schoolhandbal 5 februari 2016 jaargang 24 nummer 22 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De

Nadere informatie

Weekbericht van 14 maart 2016 ALGEMEEN: dinsdag 22 en woensdag 23 maart. Voorstelling voor groep 7 en 8 Groep 1a:

Weekbericht van 14 maart 2016 ALGEMEEN: dinsdag 22 en woensdag 23 maart. Voorstelling voor groep 7 en 8 Groep 1a: Weekbericht van 14 maart 2016 ALGEMEEN: Woensdag komt de bibliobus weer bij school. Vergeet de boekjes niet, want de vorige keer is de bibliobus niet geweest i.v.m. de vakantie! Vrijdag vieren juf Siska

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015

Paulus-Weekbrief 6. Weekbrief 02-10-2015. Informatieavond 01-10-2015 Paulus-Weekbrief 6 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 40 Weekbrief 02-10-2015

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juli 2016

Weekbericht van 4 juli 2016 Weekbericht van 4 juli 2016 Het is bijna vakantie!!! vrijdag 15 juli zijn de kinderen vrij!!! Donderdag 14 juli zwaaien we om 15.15 uur alle kinderen uit! zwem4daagse. Deze week doen we weer mee aan de

Nadere informatie

Weekbericht van 8 februari 2016 Dinsdag gaan we zingen voor onze ib-er juf Bea. Zij was maandag jarig. Van harte gefeliciteerd namens ons allemaal!

Weekbericht van 8 februari 2016 Dinsdag gaan we zingen voor onze ib-er juf Bea. Zij was maandag jarig. Van harte gefeliciteerd namens ons allemaal! Weekbericht van 8 februari 2016 Dinsdag gaan we zingen voor onze ib-er juf Bea. Zij was maandag jarig. Van harte gefeliciteerd namens ons allemaal! Brede School Erica Wij vinden het geweldig dat er weer

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: 150 jarig bestaan van de R.K. geloofsgemeenschap: Ter gelegenheid hiervan is er een tentoonstelling opgesteld door de Historische Kring Erica over 150 jaar kerkelijk leven in

Nadere informatie

Weekbericht van 24 oktober: Uitnodiging jaarvergadering

Weekbericht van 24 oktober: Uitnodiging jaarvergadering Weekbericht van 24 oktober: Uitnodiging jaarvergadering Graag willen wij u uitnodigen voor de jaarvergadering op maandag 7 november aanstaande van 19.30 uur 21.30 uur. Op deze avond doen de geledingen

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Bernardusschool. Weekbrief 25 september t/m 2 oktober 2015. Agenda. Hutspot eten. Oproep van de medezeggenschapsraad

Bernardusschool. Weekbrief 25 september t/m 2 oktober 2015. Agenda. Hutspot eten. Oproep van de medezeggenschapsraad Weekbrief 25 september t/m 2 oktober 2015 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Hutspot eten Op donderdag 1 oktober gaan de kinderen van groep

Nadere informatie

Vrijdag 20 mei: Groep 3 t/m 7: Vertrek 9.00 uur; aankomst uur De kinderen van de groepen 3 t/m 7 worden om 8.30 uur op school verwacht.

Vrijdag 20 mei: Groep 3 t/m 7: Vertrek 9.00 uur; aankomst uur De kinderen van de groepen 3 t/m 7 worden om 8.30 uur op school verwacht. Weekbericht van 11 april 2016 Algemeen: Woensdag komt de biblobus weer bij school. Vergeet je boeken niet, want de volgende keer dat de bus komt, is het vakantie! Misschien een paar extra boeken meenemen

Nadere informatie

Weekbericht van 6 maart 2017

Weekbericht van 6 maart 2017 Weekbericht van 6 maart 2017 BELANGRIJKE VERKEERSSITUATIE GEWIJZIGD!!! Vanaf hedenmorgen is de verkeerssituatie rondom school gewijzigd ivm de afbouw van de noodlokalen wat enige weken kan gaan duren.

Nadere informatie

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd:

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd: Weekbericht van 27 november Voorleeswedstrijd: Wat hebben we afgelopen woensdag genoten van alle prachtige voorleesverhalen en optredens in het Schienvat. De aanmoedigingsprijs is gegaan naar Rosina Doek

Nadere informatie

Weekbericht van 14 november 2016

Weekbericht van 14 november 2016 Weekbericht van 14 november 2016 Schoolontbijt: Wat hebben we genoten van het schoolontbijt. Veel kinderen kwamen in pyama of badjas op school. Bij de mooi gedekte tafels hebben we ruimschoots de tijd

Nadere informatie

Maandbrief groep 5/6, september 2014

Maandbrief groep 5/6, september 2014 Maandbrief groep 5/6, september 2014 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5/6 Welkom in het nieuwe schooljaar Na 6 weken zomervakantie weer starten op school. En wat voor school! Een gloednieuw

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juni 2017

Nieuwsbrief nr juni 2017 Nieuwsbrief nr. 18 2 juni 2017 De volgende nieuwsbrief verschijnt op 23 juni. 17. Datum Activiteit ma/vr 5/9 juni Pinkstervakantie ma 19 juni 19:30 u. MR/Schoolcommissie vergadering wo/do/vr 21, 22, 23

Nadere informatie

Cbs De Akker. Informatieboekje van groep 3/4

Cbs De Akker. Informatieboekje van groep 3/4 Cbs De Akker Informatieboekje van groep 3/4 2015-2016 Het informatieboekje van groep 3/4 In dit boekje willen we u informatie geven over het werken in de combinatiegroep 3/4. Verschillende praktische zaken

Nadere informatie

Algemeen: Volgende week woensdag 3 oktober zijn alle kinderen vrij!!!

Algemeen: Volgende week woensdag 3 oktober zijn alle kinderen vrij!!! Algemeen: Volgende week woensdag 3 oktober zijn alle kinderen vrij!!! Wijziging belangrijke datum Vorige week heeft u een overzicht van ons gekregen met de titel: Belangrijke data voor de ouders. Een van

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 december 2014

Nieuwsbrief groep 3 december 2014 Nieuwsbrief groep 3 december 2014 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van december. Nieuws uit de groep: We hebben de woorden van kern 5 bijgevoegd in de nieuwsbrief. Het is belangrijk om deze woorden

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

05-11 Yente de Boer (gr.5) Femke Janssen (gr.1/ 2a) Destiny Emes (gr.7) Fleur van Hees (gr.5)

05-11 Yente de Boer (gr.5) Femke Janssen (gr.1/ 2a) Destiny Emes (gr.7) Fleur van Hees (gr.5) E g s t r a a t 2 0 6 4 1 8 J A H e e r l e n 045-5 4 1 3 8 0 5 N i e u w s b r i e f B s : d e W i n d w i j z e r. Schooljaar 2015-2016 nummer 3: november 2015 Proficiat Jarigen in november : 05-11 Yente

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 8 sept. 2015 no. 396 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 8 sept. 2015 no. 396 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 8 sept. 2015 no. 396 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - De ouderavond van afgelopen donderdag over seksuele vorming en de methode Wonderlijk gemaakt werd goed

Nadere informatie

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond.

Binnenkort ontvangt u via uw kind een verslag van deze avond. Weekbrief 18 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid Dinsdag 12 januari is er op onze school een ouderavond gehouden over ouderbetrokkenheid. Het was een geslaagde avond. Bedankt

Nadere informatie

Groep 3. Fijn, dat jij er bent!

Groep 3. Fijn, dat jij er bent! Groep 3 Fijn, dat jij er bent! Dagplanning Elke dag hebben we een dagplanning, zodat de kinderen kunnen zien wat we die dag gaan doen voorspelbaarheid. Inloop Vanaf 8.20u bent u samen met uw kind welkom.

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Sabine Sommer is Interne begeleider van de bovenbouw.. Zij gaat vooral over de zorg van de kinderen.

Sabine Sommer is Interne begeleider van de bovenbouw.. Zij gaat vooral over de zorg van de kinderen. Informatie over de gang van zaken in leerjaar 5 Sabine Sommer is Interne begeleider van de bovenbouw.. Zij gaat vooral over de zorg van de kinderen. ALGEMEEN Het allerbelangrijkste vinden wij dat de kinderen

Nadere informatie

MR vergadering Woensdag 13 januari is er geen medezeggenschapsraad vergadering.

MR vergadering Woensdag 13 januari is er geen medezeggenschapsraad vergadering. Weekbrief 11 januari 2016 Algemene mededelingen Ouderavond ouderbetrokkenheid dinsdag 12 januari De ouders/verzorgers die zich voor de kerstvakantie hebben opgegeven voor deze ouderavond hebben 4 januari

Nadere informatie

Miranda Jansen. Jarigen in februari 7 februari Raouya Ouhammou groep 4 16 februari Siham El Bouchihi groep 4 18 februari Youssef Amrir groep 1

Miranda Jansen. Jarigen in februari 7 februari Raouya Ouhammou groep 4 16 februari Siham El Bouchihi groep 4 18 februari Youssef Amrir groep 1 Nieuwsbrief Februari Rembrandt van Rijnschool: Jozef Isräelslaan 31 3443 CR Woerden Tel: 0348-483150 / e-mail: directie@rembrandtvanrijnschool.nl / www.rembrandtvanrijnschool.nl Belangrijke data 3 februari:

Nadere informatie

Groep 3 : Na een lekkere lange zomervakantie zijn we alweer een poos hard aan het werk. Hieronder vindt u de doelen waar wij in groep 3 aan werken.

Groep 3 : Na een lekkere lange zomervakantie zijn we alweer een poos hard aan het werk. Hieronder vindt u de doelen waar wij in groep 3 aan werken. Groep 3 : Na een lekkere lange zomervakantie zijn we alweer een poos hard aan het werk. Hieronder vindt u de doelen waar wij in groep 3 aan werken. Veilig leren lezen Maandag 21 september zijn we begonnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief no. 10. Vrijdag 11 november 2016

Nieuwsbrief no. 10. Vrijdag 11 november 2016 Nieuwsbrief no. 10 Vrijdag 11 november 2016 Agenda komende schooljaar Op de koffie donderdagochtend 17 november 8.45 uur Donderdag 1 december Sint op school Maandag 5 december studiedag Donderdag 15 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2011

Nieuwsbrief April 2011 Hoog bezoek bij ons museum; prinses Maxima en koningin Beatrix In deze nieuwsbrief; Kalender van April. Let op kleuters extra vrije dag op 22 april! Uit de groepen.. Andere leuke weetjes over de school.

Nadere informatie

Informatie groep 3 en 4

Informatie groep 3 en 4 Informatie groep 3 en 4 Hierbij even wat informatie over de dingen waar uw kind dit schooljaar mee te maken krijgt. Dit kan u helderheid verschaffen over wat de kinderen leren in groep 3 en 4. En ook hoe

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Prentenboek Voor het eerst naar school Boek om samen met uw kleuter te lezen voordat hij/zij voor het eerst naar school gaat Veel leesplezier! Team BS A gene Wienberg R.K. Basisschool A gene Wienberg Hilleshagerweg

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2015

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2015 Nieuwsbrief groep 3 oktober 2015 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van oktober. Door middel van de nieuwsbrief houden we u op de hoogte van alles wat er in de groep gebeurd. Ook vertellen we wat

Nadere informatie

Weekbrief 25 januari 2016

Weekbrief 25 januari 2016 Weekbrief 25 januari 2016 Algemene mededelingen De Meerwaarde Excellente School Op de website van onze school vindt u de foto s die gemaakt zijn tijdens de uitreiking van het predicaat Excellente School

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? Week 4 : Maandag 26 januari 2015 tot vrijdag 30 januari 2015 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Daar er heel wat kleuters zijn die nog wat moeten oefenen met

Nadere informatie

Gym. Studiedag Beelddenken vrijdag 29 september. Beste ouders, Allemaal een fijn weekend! Vriendelijke Groeten, Team Weemewereld

Gym. Studiedag Beelddenken vrijdag 29 september. Beste ouders, Allemaal een fijn weekend! Vriendelijke Groeten, Team Weemewereld Nieuwsbrief 4 maandag 25 vrijdag 29 september Beste ouders, 4 Allemaal een fijn weekend! Vriendelijke Groeten, Team Weemewereld Gym We hebben al een aantal keer gegymd in de sportzaal en merken dat nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 januari 2018

Nieuwsbrief groep 3 januari 2018 Nieuwsbrief groep 3 januari 2018 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van januari. Nieuws uit de groep: Bij rekentuin staan scores bij elk tuintje. Bij een gemiddelde score halen de kinderen in groep

Nadere informatie

maandag 27 mei tot vrijdag 31 mei 2019

maandag 27 mei tot vrijdag 31 mei 2019 maandag 27 mei tot vrijdag 31 mei 2019 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie en juf Melissa in de instap- 1 e kleuterklas: Deze week is het wel een zééééér korte week. We blijven dus nog even

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE GROEPEN

NIEUWS UIT DE GROEPEN Archipelschool de Leeuwenburch Nieuwsbrief middenbouw nummer: 2 Datum: 23 oktober 2015 NIEUWS UIT DE GROEPEN Technisch lezen in GROEP 3 Als u dit leest is groep 3 al bezig met de afronding van kern 2 van

Nadere informatie

Weekbrief 31 augustus 2015

Weekbrief 31 augustus 2015 Weekbrief 31 augustus 2015 Algemene mededelingen Uitbreiding Plusgroep uren De leerlingen van groep 6,7 en 8 kunnen dit schooljaar op woensdag en vrijdagmiddag naar de plusgroep. Op woensdag geeft juf

Nadere informatie

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen.

Ik wens iedereen een gelukkig en gezond 2015 toe. De vakantie zit er weer op en we zijn blij om alle kinderen weer op school te mogen ontvangen. Nieuwsbrief nummer 9 van 9 januari 2015 AGENDA 21 januari: Start nationale voorleesdagen 23 januari: Podium groep 1/2 b, 3/4, 6/7 28 januari: Koffieochtend --------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Taal/spelling Themaweek 7 is gaat volgende week van start. Voor groep 6 heet het thema boeken en voor groep 7 heet het thema Verzamelingen.

Taal/spelling Themaweek 7 is gaat volgende week van start. Voor groep 6 heet het thema boeken en voor groep 7 heet het thema Verzamelingen. Bossestraat 8b 5374 HT Schaijk Postbus 111 5374 ZJ Schaijk e-mail: dir.denomgang@optimusonderwijs.nl tel: 0486-461283 Groepsnieuwsbrief groep 6-7 nummer 6, 11 april 2014 De zesde nieuwsbrief Taal/spelling

Nadere informatie

Leerstofaanbod groep 4

Leerstofaanbod groep 4 Leerstofaanbod groep 4 Rekenen Rekenen Methode: RekenZeker De lessen zijn onderverdeeld in een aantal domeinen: getallen, bewerkingen (optellen, aftrekken en tafels en meten van tijd en geld. Optellen

Nadere informatie

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk.

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Weekbericht van 10 april 2017 Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Paasviering: Donderdag 13

Nadere informatie

Weekbericht van 15 januari

Weekbericht van 15 januari Weekbericht van 15 januari Woensdag staat de biebbus er weer! Vergeten jullie de boeken niet?! Veiligheid op de fiets In deze periode van het jaar is het s ochtends nog erg donker als de kinderen naar

Nadere informatie

5 jul t/m 18 jul 11. September 05/09: Eerste schooldag

5 jul t/m 18 jul 11. September 05/09: Eerste schooldag Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AB Klazienaveen Telefoon: (0591) - 313193 E-mail: banier@skod.nl Internet: http://www.banier-skod.nl

Nadere informatie

Informatiefolder groep 3

Informatiefolder groep 3 Informatiefolder groep 3 Door middel van deze informatiefolder hopen wij u een beeld te geven van wat uw kind leert in groep 3 en welke methodes wij daarvoor gebruiken. Heeft u na het lezen van deze folder

Nadere informatie

Rekenen staat vijf keer in de week op het rooster. We werken met de vierde versie van de methode De wereld in getallen.

Rekenen staat vijf keer in de week op het rooster. We werken met de vierde versie van de methode De wereld in getallen. Rekenen Rekenen staat vijf keer in de week op het rooster. We werken met de vierde versie van de methode De wereld in getallen. Niet alle kinderen rekenen even makkelijk en vlot. Onze methode houdt daar

Nadere informatie

Onmogelijk betekent alleen maar dat je de oplossing nog niet hebt gevonden.

Onmogelijk betekent alleen maar dat je de oplossing nog niet hebt gevonden. Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2 februari 2016 Foto van de week Elsbeth van Atelier Abel verzorgt deze weken weer prachtige lessen. Zij brengt een bezoek aan alle klassen en daar worden de mooiste

Nadere informatie

Agenda. Woordje van de directeur

Agenda. Woordje van de directeur Urkhovenseweg 6 5641 KE Eindhoven Tel; 040-2810326 info@bs-karregat.nl www.bs-karregat.nl Agenda Jaargang 23 Nummer 8 24-04-2018 27 april t/m 13 mei meivakantie 21 mei Pinksteren, kinderen vrij 11 t/m

Nadere informatie

Via deze weg willen wij de andere kandidaten Martine Kok en Robin Schepers bedanken voor het verkiesbaar stellen.

Via deze weg willen wij de andere kandidaten Martine Kok en Robin Schepers bedanken voor het verkiesbaar stellen. Weekbericht van 23 april Algemeen Wij vallen niet uit bomen Het mooie weer is in aantocht, wat betekent dat we met elkaar weer veel buiten zijn. Natuurlijk juichen wij het toe om veel buiten te zijn! Waar

Nadere informatie

Groep 1/2 Groep 1/2 heeft afgelopen periode gewerkt aan het thema dieren. Welke dieren leven in de dierentuin en welke op de kinderboerderij?

Groep 1/2 Groep 1/2 heeft afgelopen periode gewerkt aan het thema dieren. Welke dieren leven in de dierentuin en welke op de kinderboerderij? Het schooljaar is weer begonnen. Dit jaar zijn we gestart met groep 1 tot en met 5. Het was eerst voor iedereen even wennen, maar het gaat nu heel erg goed! Groep 1/2 Groep 1/2 heeft afgelopen periode

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Alweer de eerste weekbrief van het schooljaar 2016-2017. Ook dit schooljaar zullen we u middels de weekbrief op de hoogte houden van wat er in

Nadere informatie