Notulen MR: Vanaf vandaag kunt u de notulen van de MR-vergadering vinden op de nieuwe website van de school.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Notulen MR: Vanaf vandaag kunt u de notulen van de MR-vergadering vinden op de nieuwe website van de school."

Transcriptie

1 Weekbericht van 9 mei NIEUWS UIT DE MR: Beste ouders, Er zijn diverse geledingen betrokken bij een school: personeel werkt er, leerlingen krijgen er les en ouders willen dat hun kind goed onderwijs krijgt. En natuurlijk is er het bestuur waar de school onder valt. In de medezeggenschapsraad praten en denken personeelsleden en ouders mee over belangrijke zaken die op school spelen. Op deze manier kunnen zij invloed uitoefenen op het beleid van de school. De MR mag over alles praten wat met school te maken heeft. Ook kan een MR gevraagd of ongevraagd een standpunt kenbaar maken. Een MR op school is verplicht. Formeel heeft een MR te maken met het bestuur. In de praktijk zal vaak de directeur van de school bij de vergaderingen van de MR aanwezig zijn. Hij voert namens het bestuur overleg met de MR. Het bestuur (of zijn vertegenwoordiger) moet elk belangrijk besluit eerst aan de MR voorleggen. Zonder een positief advies of de instemming van de MR mag een besluit niet zomaar worden uitgevoerd. De MR bestaat uit twee geledingen: personeel en ouders. Voor beide geledingen geldt dat ze gekozen moeten worden, vandaar dat dit bericht in het weekbericht staat. Wij zijn een actieve en betrokken MR. Wij willen een constructieve en positieve bijdrage leveren aan het onderwijs op de Brummelbos. I.v.m. het vertrek van een aantal ouders uit de MR zijn wij op zoek naar: 2 nieuwe ouders die plaats willen nemen in de medezeggenschapsraad van de Brummelbos.. Heeft u belangstelling, stuur dan een mail naar mr.rkbdebrummelbos@gmail.com In uw mail beschrijft u waarom u plaats wilt nemen in de MR. Ook graag een kleine beschrijving over uzelf. Deze informatie zal gebruikt worden om de ouders te informeren over de kandidaten. Graag reageren voor 1 juni a.s. Na deze datum zullen de aangemelde kandidaten voorgesteld worden in het weekbericht en zal de stemming plaatsvinden. Gerry Hake [namens de oudergeleding medezeggenschapsraad] Notulen MR: Vanaf vandaag kunt u de notulen van de MR-vergadering vinden op de nieuwe website van de school. Nieuw mailadres MR: Het bestuur heeft alle MR-en van de stichting een nieuw mailadres toegekend. Het nieuwe mailadres van de MR Brummelbos is m.i.v. vandaag: mr.rkbdebrummelbos@gmail.com

2 Schoolreis groepen 1 t m 7 Woensdag 18 mei: groep 1-2: Vertrek: 9.30 uur; aankomst uur De kinderen worden om 9.15 uur op school verwacht. De groepen 1 en 2 gaan deze dag naar het Sprookjeshof in Zuidlaren. Vrijdag 20 mei: Groep 3 t/m 7: Vertrek 9.00 uur; aankomst uur De kinderen van de groepen 3 t/m 7 worden om 8.30 uur op school verwacht. De groepen 3 en 4 gaan naar De Waarbeek in Hengelo De groepen 5 en 6 gaan naar Duinenzathe in Appelscha De groepen 7A en 7B gaan naar Ponypark Slagharen De groepen 1 t/m 7 krijgen deze week een brief omtrent het schoolreisje mee. Afscheid: Graag wil ik iedereen bedanken voor het prachtige afscheid! s Morgens in de kring met alle kinderen die heel enthousiast hun lied zongen, in de groep met cadeautjes van de hele groep samen, maar ook nog van veel kinderen apart, s middags met alle kinderen een ijsje eten en lekker buiten tekenen met stoepkrijt. We hadden er natuurlijk ook prachtig weer bij! Ook een bedankje voor de ouders die voor en na schooltijd nog even langs kwamen om afscheid te nemen. En niet op de laatste plaats: dank jullie wel collega s dat jullie er zo n fijne dag van hebben gemaakt! Het was echt een dag met een enkel traantje, maar ook met veel zon! Nu begint een nieuwe periode: de eerste sollicitaties zijn de deur uit, dus het is afwachten hoe mijn toekomst eruit gaat zien. Ik heb er alle vertrouwen in dat het met zowel mij als met de kinderen van de groep helemaal goed gaat komen! Heel veel succes allemaal! Met vriendelijke groet, Annette Lieve kinderen, ouders en collega s. Allemaal hartelijk dank voor de prachtige dag, de grote belangstelling, mooie woorden, kaarten, cadeau s enz. op donderdag 21 april. Voor mij ook wel een dag met een heel dubbel gevoel. De vele mooie herinneringen bewaar ik op een speciaal plekje in mijn hart. Voor mij breekt nu een heel andere periode in mijn leven aan. Hoe dat zal gaan worden is nog niet helemaal duidelijk. Maar eerst genieten van de rust en het mooie weer. Ik wens jullie in de toekomst alle goeds toe op de Brummelbos. Met vriendelijke groet, Joke. Schoolreis kleuters Deze week krijgen de kinderen de uitnodiging met de tijden mee naar huis. We hopen natuurlijk op een zonnige dag.

3 Groep 1a: We hebben een gezellig afscheidsfeestje gehad van juf Annette en juf Joke. We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad! Want het is nu echt weer tijd om te beginnen. Vanwege de weersvoorspelling besteden we deze week aandacht aan de zon. Er wordt veel gepraat over de zon en de fijne en minder fijne kanten van de zon. Daarom wordt er ook aandacht besteed aan het insmeren met zonnebrandcrème om je te beschermen tegen de zon. We zingen liedjes over de zon en maken een zonnetje met een cirkel en driehoekjes. We gaan natuurlijk ook lekker naar buiten, daar bekijken we onder andere onze eigen schaduw. Groep 1b: We hopen dat iedereen een fijne moederdag heeft gehad. Na deze twee weken vakantie is het alweer de laatste periode van het schooljaar. Deze week gaan we veel aandacht besteden aan het tellen en het herkennen van de getallen tot 10. We kijken naar filmpjes van Sesamstraat met Ernie en Bert waarin zij tellen en met cijfers bezig zijn. In de klas vouwen we Bert, hebben we een puzzeltaak en gaan we een mozaïekfiguur na leggen. Soms heb je doorzettingsvermogen nodig om iets zelfstandig te kunnen. Wat is er nodig om iets zelf te kunnen? Natuurlijk kunnen kinderen anderen daarbij niet missen. Zij doen het voor, geven het goede voorbeeld. Zij laten merken dat je het kunt en moedigen je aan om door te zetten. Met zelfvertrouwen leer je op eigen benen te staan. Op het afscheid van juf Annette en juf Joke een ijsje eten in de zon. Groep 4 heeft ons geholpen met het instuderen van het afscheidslied voor juf Joke en juf Annette.

4 Groep 2 Wij hopen dat iedereen genoten heeft van de 2 weken meivakantie. Wij kunnen terugkijken op een zeer geslaagd afscheid van onze collega s en juffen Joke en Annette! De komende twee weken gaan we bezig met inhouden meten. In 2 tallen ontdekken we hoeveel kopjes/bekers water er in een emmertje gaan en hoeveel bekertjes water gaan er uit een fles? En we gaan lege flesjes van vol naar leeg maken. Ook is er een opdracht in 2 tallen met drijven en zinken. Eerst voorspellen aan elkaar en daarna uitproberen! In de bouwhoek hebben we de opdracht om 5 torens van groot naar klein te bouwen. Ook gaan we bezig met de plaats van een getal in de getallijn van 1 tot 20. Groep 4: We hopen dat jullie een fijne vakantie hebben gehad, zodat we er weer flink tegenaan kunnen. We hebben nieuwe groepjes gemaakt. Deze week gaan we een heleboel dingen herhalen zodat we volgende week de reken- en taaltoetsen kunnen afnemen. Ook worden de tafels tot 6 flink geoefend en afgenomen. Oefenen jullie thuis ook nog even? Als de kinderen deze beheersen mogen ze verder met de tafel van 8. Bij spelling herhalen we de afspraak Toren. met de open klank. Deze week gaan we ook de woordenschat goed oefenen. Bij natuur behandelen we het thema Je hebt heel wat aan je hoofd dit gaat over je zintuigen: ogen en oren. Bij tekenen gaan ze elkaars gezicht tekenen. Groep 5: Deze ochtend zijn we begonnen met het vertellen van alle vakantieverhalen aan elkaar. Jammer dat de vakantie alweer voorbij is met dit mooie weer! We feliciteren de familie Kroon (Rylan) met de geboorte van hun dochter en zusje Lizz. Rekenen: We ronden blok 5 van rekenen af en maken de toets. Deze week nog extra aandacht voor klokrekenen, x sommen boven het tiental en sommen. Spelling: We starten met het laatste blok. In dit laatste blok worden veel spellingsafspraken herhaald. Eerst de I als weergave van de klank ie. Taal: We maken oefeningen met woorden die te maken hebben met verkeer. Groep 6: We hopen dat iedereen genoten heeft van de meivakantie en hopen dat juf Joke en juf Annette gaan genieten van hun vrije tijd! Vandaag hebben we in de groep weer een start gemaakt met allerlei vakken. Er zijn nieuwe tafelgroepen gevormd en er is een nieuwe gym rij samengesteld.

5 Tijdens de rekenles zijn we gestart met het laatste blok van het schooljaar. Wat gaat het ineens snel Deze week komen de grote keer en deelsommen, grafieken en het geld rekenen aan de orde. Daarnaast gaan we het cijferen met grote getallen met behulp van de abacus dagelijks herhalen. Ook wordt de tempotoets van het vermenigvuldigen delen, erbij en eraf sommen afgenomen om te bepalen of de vaardigheid voldoende aanwezig is. Bij taal starten we met een nieuw hoofdstuk: Zeg eens aaa! We behandelen begrippen rondom ziek zijn; stellen vragen die informatie opleveren en leren nieuwe vragen te bedenken als het antwoord niet duidelijk genoeg is. Daarnaast leren we verschillende betekenissen van samenstellingen met ziek; categoriseren medicijnen en passen uitdrukkingen in zinnen toe. Bij spelling gaan we verder met het vervoegen van werkwoorden in de tegenwoordige tijd en verleden tijd. Dit blijft een lastig spellings onderdeel. Bij aardrijkskunde ronden we het hoofdstuk: Stappen door de stad af. De samenvatting hiervan wordt donderdag mee gegeven. Toets datum: Donderdag 19 mei. Het rekenhuiswerkblad van digitale tijden kan ingeleverd worden, zodra het klaar is, maar uiterlijk op dinsdag 17 mei. Waarschijnlijk zijn veel kinderen al gestart met het lezen van een boek voor de boekbespreking. De formulieren hiervoor zijn al meegegeven. Algemeen groep 7 en 8: A.s. woensdagmorgen 11 mei wordt er voor de groepen 7 A ; 7 B en groep 8 een fietscontrole gehouden. Dit wordt gedaan ter voorbereiding van het praktisch verkeersexamen op 26 mei. Wilt u ervoor zorgen dat uw kind woensdagmorgen de fiets bij zich heeft? Hartelijk dank. Groep 7: Na een wisselvallige maar heerlijke meivakantie gaan we er nu weer hard tegenaan! De beide groepen zitten vanaf vandaag samen op maandag tot en met woensdag. Komende vrijdag hebben we een toets van spelling. Vrijdag 20 mei gaan we op schoolreis, juf Anneke, juf Manon en juf Mirjam gaan mee. In de week voor de meivakantie is het zusje van Nick Kuipers geboren. Van harte gelukgewenst met jullie dochter en zusje: Lauren. Groep 8: Let even op het bericht hierboven. We hopen dat iedereen genoten heeft van de meivakantie. Vandaag hebben we in de groep weer een start gemaakt met de verschillende vakken. Na de Cito en de drukte van die weken concentreren we ons nu weer op die verschillende vakgebieden. Ook zullen we een start maken met de musical. Het gaat om de eerste oriëntatie. Vrijdag 13 mei hebben de kinderen een topo toets. AGENDA: Contact M.R. Heeft u ideeën of opmerkingen en wilt u dit kenbaar maken aan de M.R. dan kunt u dit kwijt bij Dhr. Gerry Hake (oudergeleding M.R.). Hij is bereikbaar via: mr.rkbdebrummelbos@gmail.com

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Weekbericht van 1 mei Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet!

Weekbericht van 1 mei Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Weekbericht van 1 mei 2017 Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! A.s. woensdagavond 3 mei houden we een klussen avond op school. Het gaat hierbij om buiten en binnen werkzaamheden. We starten om 18.30

Nadere informatie

Weekbericht van 30 mei 2016

Weekbericht van 30 mei 2016 Weekbericht van 30 mei 2016 Personele wijziging Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u informatie in verband met een personele wijziging op onze school. Gelet op de mogelijkheden die de huidige

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte welkom om in

Nadere informatie

Weekbericht van 15 mei: Algemeen:

Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Opleiding Brigadiers: Vorige week hebben de kinderen van groep 6 en 7 de opleiding voor brigadier gehad. Na de theorie en het uitoefenen van de praktijk,heeft de agent

Nadere informatie

Juf Manon zal de hele week, dus maandag tot en met donderdag, de groep leiden.

Juf Manon zal de hele week, dus maandag tot en met donderdag, de groep leiden. Weekbericht van 22 februari 2016. ALGEMEEN: Start instroomgroep op 7 maart 2016 We zijn erg blij dat we vanwege de groei van groep 1 hebben kunnen besluiten om na de voorjaarsvakantie te starten met een

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Weekbericht van 9-11-2015 Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Sinds augustus 2012 ben ik als Meerschools Intern Begeleider SKOD werkzaam op de Brummelbos. Dit heb ik de afgelopen ruim 3,5

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Van dinsdag 31 mei t/m vrijdag 3 juni 2016 is er weer een Avond4Daagse op Erica.

Van dinsdag 31 mei t/m vrijdag 3 juni 2016 is er weer een Avond4Daagse op Erica. Weekbericht van 17 mei 2016 Algemeen: Op dinsdag 31 mei nemen we afscheid van juf Anneke en juf Marleen. Overdag zijn er voor de kinderen van de groepen 1-2 activiteiten in de groep. s Middags is er een

Nadere informatie

Via deze weg willen wij de andere kandidaten Martine Kok en Robin Schepers bedanken voor het verkiesbaar stellen.

Via deze weg willen wij de andere kandidaten Martine Kok en Robin Schepers bedanken voor het verkiesbaar stellen. Weekbericht van 23 april Algemeen Wij vallen niet uit bomen Het mooie weer is in aantocht, wat betekent dat we met elkaar weer veel buiten zijn. Natuurlijk juichen wij het toe om veel buiten te zijn! Waar

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juli 2016

Weekbericht van 4 juli 2016 Weekbericht van 4 juli 2016 Het is bijna vakantie!!! vrijdag 15 juli zijn de kinderen vrij!!! Donderdag 14 juli zwaaien we om 15.15 uur alle kinderen uit! zwem4daagse. Deze week doen we weer mee aan de

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Vrijdag 20 mei: Groep 3 t/m 7: Vertrek 9.00 uur; aankomst uur De kinderen van de groepen 3 t/m 7 worden om 8.30 uur op school verwacht.

Vrijdag 20 mei: Groep 3 t/m 7: Vertrek 9.00 uur; aankomst uur De kinderen van de groepen 3 t/m 7 worden om 8.30 uur op school verwacht. Weekbericht van 11 april 2016 Algemeen: Woensdag komt de biblobus weer bij school. Vergeet je boeken niet, want de volgende keer dat de bus komt, is het vakantie! Misschien een paar extra boeken meenemen

Nadere informatie

Verjaardag: vrijdag viert juf Joke haar verjaardag in groep 5. Joke, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag met groep 5.

Verjaardag: vrijdag viert juf Joke haar verjaardag in groep 5. Joke, nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag met groep 5. Weekbericht van 1 februari 2016 Voor de kerstvakantie heeft ieder gezin een vragenlijst gehad over ouderpartnerschap. Van onze school hebben tot nu toe 7 ouders de vragenlijst ingevuld. We zouden het erg

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen Weekbericht van 19-02-2018 Algemeen Even voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Annemiek Molema. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om te handballen. Daarnaast heb ik ook een webshop met baby en

Nadere informatie

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling:

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Carnaval: Maandag 27 februari a.s. (Rosenmontag) vieren we s ochtends op school carnaval. De kinderen van groep 1t/m 8 mogen verkleed komen. Deze middag zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

Schoolfotograaf Donderdag komt voor alle groepen de schoolfotograaf. Er worden dit jaar alleen klassenfoto s gemaakt.

Schoolfotograaf Donderdag komt voor alle groepen de schoolfotograaf. Er worden dit jaar alleen klassenfoto s gemaakt. Weekbericht van 28 mei 2018 Algemeen: Herhaalde oproep brigadierouders: Vorige week hebben de kinderen die zich op hebben gegeven om verkeersbrigadier te worden de opleiding voor verkeersbrigadier gevolgd.

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

Na afloop van de Paasviering gingen we met de kleuters eieren zoeken.

Na afloop van de Paasviering gingen we met de kleuters eieren zoeken. Weekbericht van 7 april 2015 Algemeen: Van 6 april tot en met 24 mei kunt u bij de Co-op in Erica zogenaamde doe-koe-munten krijgen bij bepaalde boodschappen. Deze munten kunt u in de winkel in een soort

Nadere informatie

Weekbericht van 3 april. Algemeen

Weekbericht van 3 april. Algemeen Weekbericht van 3 april Algemeen Paasbrunch: Hierbij willen we alle hulpouders hartelijk bedanken voor hun bijdrage voor de Paasbrunch. Het was weer super geregeld! Wat fijn dat veel ouders dinsdag aanboden

Nadere informatie

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019)

NR juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NR. 19 6 juni 2019 (nr. 20 zal verschijnen op 20 juni 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Woensdag 29 mei was de spelletjesdag voor alle kleuters. Wat hebben alle kinderen genoten. Ze konden kiezen uit

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn.

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn. Weekbericht van 16 oktober 2017 De koek is nog niet op! We zijn de lijsten voor de koekactie voor de Naoberhoeve aan het verzamelen. Tot en met woensdag 18 oktober kunnen de lijsten inclusief het geld

Nadere informatie

Weekbericht van

Weekbericht van Weekbericht van 27-02-2017 Groep 1 en 2: Wat een pret gisteren tijdens carnaval! De kinderen zagen er prachtig uit! En wat hadden ze een plezier tijdens het spelen van de spelletjes! Deze week werken we

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Groep 6/7. Algemeen. Schooljaar 2015/2016. Informatiebrief. Video-opnames

Groep 6/7. Algemeen. Schooljaar 2015/2016. Informatiebrief. Video-opnames Groep 6/7 Informatiebrief Schooljaar 2015/2016 Algemeen o Inloop: leerlingen mogen van 8.15 uur en 13.00 uur naar de klas toe gaan. De leerkracht is dan in de klas. Leerkrachten: Op maandag, dinsdag en

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014 Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014 Week 24: ma. 9 juni vrij, 2 e Pinksterdag di. 10 juni vrij, studiedag Week 25: geen bijzonderheden Week 26: geen bijzonderheden Week 27: di. 1 juli bedankmiddag

Nadere informatie

Bronnieuws 8 juni 2018

Bronnieuws 8 juni 2018 Bronnieuws 8 juni 2018 * Trefwoordverhalen Week 23 en 24 (4 t/m 15 juni): Macht Inhoud: Over macht en onmacht; over dwang, gezag en de kracht om te overtuigen. Bijbel: Saul en David (1 Samuël 16 t/m 17).

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Maandbrief groep 5/6, september 2014

Maandbrief groep 5/6, september 2014 Maandbrief groep 5/6, september 2014 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5/6 Welkom in het nieuwe schooljaar Na 6 weken zomervakantie weer starten op school. En wat voor school! Een gloednieuw

Nadere informatie

Weekbericht van 13 maart:

Weekbericht van 13 maart: Weekbericht van 13 maart: Ziekte: Momenteel is meester Erik afwezig door ziekte. Hij is vorige week opgenomen in het ziekenhuis met hoge koorts en hoge ontstekingswaarden. Er wordt momenteel onderzocht

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014

Nummer 20 23 januari 2015 20142014november 2014 september 2014 Agenda 10 februari 19.30 uur-20.30 uur Informatieavond voor ouders van toekomstige 4-jarigen die een schoolkeuze moeten maken 12 februari 9.00 uur- 11.00 uur Open huis voor ouders van toekomstige 4-jarigen

Nadere informatie

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s),

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF BASISSCHOOL GROENLO Biss. Philip Roveniusstraat 8 7141 KS Groenlo Tel.: 0544-461336 Fax: 0544-467328 Internet: www.hoeksteen.com E-mail: info@hoeksteen.com Interessante informatie 2 t/m 4 juni

Nadere informatie

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond!

Fijn dat er afgelopen dinsdagavond een grote opkomst was op de informatieavond! 10 september 2015 Van de directie, Zoals u allemaal weet heeft juf Mirjam Doorn een tijdje in het ziekenhuis gelegen. Afgelopen vrijdag mocht zij gelukkig weer naar huis. Ze moet het nog een poosje rustig

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Weekbericht van 16 januari 2017

Weekbericht van 16 januari 2017 Weekbericht van 16 januari 2017 Mededelingen vanuit de notulen MR vergadering: -De vakantieplanning wordt jaarlijks gemaakt door de gemeente. De bedoeling is dat scholen zich zoveel mogelijk conformeren

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep.

Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. INFORMATIE OVER GROEP 3 Uw kind zit in groep 3, maar wat doet het toch de hele dag? Hier een korte samenvatting over de verschillende lessen in deze groep. VEILIG LEREN LEZEN Dit is de methode die we in

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 26

t Informantje schooljaar week 26 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 26

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 8 april 2016

Nieuwsbrief. 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De eerste schoolreisjes zitten er weer op en de kinderen vonden het allemaal erg leuk. Enkele

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk

Nieuws uit groep 6. De laatste weken hebben we ook veel stil gestaan bij het vak Geschiedenis. En dan met name over de Ridderzaal en de Grote Kerk Nieuws uit groep 6 Vakantie! Eindelijk is de vakantie aangebroken. We hebben er al een poosje naar uit gekeken. En de laatste weken waren ook wel wat rommelig. Steeds meer boeken waren uit, steeds werd

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Weekbericht van 27 juni 2016

Weekbericht van 27 juni 2016 Weekbericht van 27 juni 2016 Start zomervakantie: Donderdag 14 juli begint om 15.15 uur voor alle kinderen een welverdiende zomervakantie. Dat betekent dus dat iedereen vrijdag 15 juli vrij is. We zwaaien

Nadere informatie

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016 12 mei 2016 Geranium actie Het is bijna zover. Nog een weekje en dan worden de geraniums verwacht. Vele kinderen hebben goed hun best gedaan om zoveel mogelijk geraniums te verkopen. En wij kunnen al wel

Nadere informatie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie

Nr. 2015-2016. Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval. 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie Nr. 2015-2016 Belangrijke data: 5 februari schoolcarnaval 8 t/m 12 februari carnavalsvakantie 2 maart: meegeven resultatenoverzicht methode onafhankelijke toetsen 3 maart: retour opgave 10 min. gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014 Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 13 juni 2014 Week 25: geen bijzonderheden Week 26: geen bijzonderheden Week 27: di. 1 juli bedankmiddag ouders woe. 2 juli afscheidsavond gr 8 Week 28: zomervakantie 7 juli

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Noodoproep verkeersbrigadiers!!!

Noodoproep verkeersbrigadiers!!! Weekbericht van 10 maart 2014 Inschrijving van kleuters op de Brummelbos voor het nieuwe schooljaar 2014-2015. Wij zijn alweer begonnen met de groepenindeling voor het nieuwe schooljaar. Het is dan heel

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014 Nieuwsbrief 20 11 februari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor de leerlingen van groep 8. De Citotoets wordt

Nadere informatie

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 15

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 30 Donderdag, 24 april 2014

Jaargang 20, nr 30 Donderdag, 24 april 2014 Jaargang 20, nr 30 Donderdag, 24 april 2014 Week 17: vrijdag 25 april Koningsspelen Week 18: meivakantie 28 april t/m 05 mei Beste ouders, Nog een dag te gaan en dan breekt de meivakantie aan. Het wordt

Nadere informatie

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 It Skiltsje Nieuwsbrief OBS Thrimwalda Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 Jubileum Dinsdag 5 januari was ik 40 jaar werkzaam in het onderwijs. Ik heb dit samen met mijn collega s en echtgenoot

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl

CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl nr: 14 3 juli 2015 CBS Prins Maurits Orionstraat 1-2 2651 GS 010-5117078 info@pmschool.nl www.pmschool.nl Voorwoord Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van de Prins Mauritsschool. Terwijl Nederland

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd:

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd: Weekbericht van 27 november Voorleeswedstrijd: Wat hebben we afgelopen woensdag genoten van alle prachtige voorleesverhalen en optredens in het Schienvat. De aanmoedigingsprijs is gegaan naar Rosina Doek

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Weekbericht van 4 juni Algemeen: Avondvierdaagse

Weekbericht van 4 juni Algemeen: Avondvierdaagse Weekbericht van 4 juni 2018 Algemeen: Avondvierdaagse Deze week begint de avondvierdaagse! De leerlingen die zich hebben opgegeven om met school mee te lopen, krijgen vandaag of morgen een shirtje van

Nadere informatie

HEB JE HUISWERK VANDAAG?

HEB JE HUISWERK VANDAAG? BLAD 1 HEB JE HUISWERK VANDAAG? Je kind moet thuis werken voor school. In de agenda kan je kijken wat je kind moet doen. Wat moet je doen? 1 Maak oefening 1 op blad 2: Wat doet je kind na de school? 2

Nadere informatie

Weekbericht van 14 mei 2018: Algemeen

Weekbericht van 14 mei 2018: Algemeen Weekbericht van 14 mei 2018: Algemeen BAG2SCHOOL De zomer komt eraan, tijd om de kasten weer op te ruimen. De zakken met kleding kunnen weer ingeleverd worden op school. Vóór vrijdag 1 juni!! Want dan

Nadere informatie

Voor de groepen 5 en 6 is er op dinsdag 24 januari de voorstelling Galileo. Deze voorstelling vindt s morgens bij de Anbrenge plaats.

Voor de groepen 5 en 6 is er op dinsdag 24 januari de voorstelling Galileo. Deze voorstelling vindt s morgens bij de Anbrenge plaats. Weekbericht van 23 januari: Cultuur: Voor de groepen 5 en 6 is er op dinsdag 24 januari de voorstelling Galileo. Deze voorstelling vindt s morgens bij de Anbrenge plaats. Voor de groepen 1 en 2 is er op

Nadere informatie

Weekbericht van 14 november 2016

Weekbericht van 14 november 2016 Weekbericht van 14 november 2016 Schoolontbijt: Wat hebben we genoten van het schoolontbijt. Veel kinderen kwamen in pyama of badjas op school. Bij de mooi gedekte tafels hebben we ruimschoots de tijd

Nadere informatie

Groep 1 en 2: Dagelijks gaan we in de speelzaal gymmen en of spelen. Soms met een opdracht soms zonder een opdracht.

Groep 1 en 2: Dagelijks gaan we in de speelzaal gymmen en of spelen. Soms met een opdracht soms zonder een opdracht. Weekbericht van 7 september 2015 Woensdag komt de bibliobus weer. Denken jullie aan de boeken? Groep 1 en 2: Dagelijks gaan we in de speelzaal gymmen en of spelen. Soms met een opdracht soms zonder een

Nadere informatie

FINALE VOORLEESWEDSTRIJD

FINALE VOORLEESWEDSTRIJD Weekbericht van 23 november 2015 Verjaardagen: Maandag is meester Johan jarig en dinsdag is meneer Fred jarig. We hebben al voor ze gezongen. Beiden van harte gefeliciteerd en een fijne verjaardag! FINALE

Nadere informatie

Bij afwezigheid van de directie kunt u met uw vragen bij juf Bianca (groep 4) of juf Vinnie (groep 6) terecht.

Bij afwezigheid van de directie kunt u met uw vragen bij juf Bianca (groep 4) of juf Vinnie (groep 6) terecht. Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 januari 2016 Foto van de week Vorige week konden we schaatsen op straat en nu schijnt de zon en is de temperatuur ver boven nul. De leerlingen hebben genoten van

Nadere informatie

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk.

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Weekbericht van 10 april 2017 Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Paasviering: Donderdag 13

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr juni 2017

Nieuwsbrief nr juni 2017 Nieuwsbrief nr. 18 2 juni 2017 De volgende nieuwsbrief verschijnt op 23 juni. 17. Datum Activiteit ma/vr 5/9 juni Pinkstervakantie ma 19 juni 19:30 u. MR/Schoolcommissie vergadering wo/do/vr 21, 22, 23

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 49 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 49

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 april 2018 Beste ouders, Schoolfruit Het schoolfruit voor de komende week; op woensdag banaan, op donderdag kiwi en op vrijdag waspeen. Dit

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje

De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje De Deltakijker bulletin van de o.b.s. De Delta en peuterspeelzaal Het Druppeltje vrijdag 21 augustus 2015 jaargang 13 nr. 1 agenda: 1 september Rapporten ingeleverd Internetprotocol ingeleverd Afspraken

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 14 25-03-2014 TorenTheater In dit nummer: TorenTheater Maandopening

Nadere informatie

Weekbericht van 2 juli 2018

Weekbericht van 2 juli 2018 Weekbericht van 2 juli 2018 Herhaalde oproep Brigadierouders!!!! Graag brengen we nogmaals het schoolbrigadieren onder uw aandacht. Willen we ook volgend schooljaar 2018/2019 het schema voor het brigadieren

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie