De Inloper. Recreatie: Contactpersoon: Doetje Vink Training Henk Koning Leiding: Jaap Delger

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Inloper. Recreatie: Contactpersoon: Doetje Vink Training Henk Koning Leiding: Jaap Delger"

Transcriptie

1

2

3 Pagina 3 25 augustus 2009 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek sr H.D. Franken J.H. Delger D.A.Drenth-Arbeider D.Vink Leden van Verdienste C. Verboom M. Pinkster-Brouwer L. Groenbroek-Arbeider H. Koning M.P.M.Smulders N.Pröll-Schoormann J. Linkvis-Kuiper Bestuur: Voorzitter Bert Klein Secretaris Zwanet Pinkster Penningmeester Doetje Vink Lid Korrie Veendorp Lid Rien Smulders TC Sen. Wedstrijdsecretaris Jeroen Hermans Trainer Berend Pinkster TC Jeugd: Training en begeleiding: Coördinator Jeugd Zwanet Pinkster Trainer C1 Berend Pinkster Trainer E1 Marga Linkvis Geert Weering Kangoeroes Henk Grooten Recreatie: Contactpersoon: Doetje Vink Training Henk Koning Leiding: Jaap Delger Kantine/Hal-Commissie Bestuurslid: Doetje Vink Lid Nettie Pröll Lid Ina Mein Redactie Bezorging Dina Drenth Wedstrijdgebeuren Harry Franken Info Jaap Delger Jeugd Henk Grooten Nevenactiviteiten: Marlies Klein Marianne Mein Marga Linkvis Kopij inleveren voor 15 september Per h.franken@planet.nl Website:

4 Pagina 4 Van de voorzitter. Het nieuwe korfbal seizoen staat voor de deur. Alle informatie hieromtrent staat waarschijnlijk in deze Inloper. Dit seizoen moeten we weer op eigen benen staan. De samenwerking met Roda is voorbij en heeft zoals bekent niet datgene gebracht wat we hadden verwacht. Wat kunnen en moeten we verwachten nu we weer gewoon Korulos zijn en heten? Kunnen we alles bemannen en bevrouwen? Rare termen, maar kunnen we elke wedstrijd genoeg mensen op de been krijgen? We zullen het zien, aan de heren kant verwacht ik geen problemen. Aan de dames kant voorzie ik toch wel wat problemen. Het oude dilemma, waarvoor we het vorig seizoen de samenwerking mede zijn aangegaan. Hoop dat alles op zijn pootjes zal vallen en we geen wedstrijden moeten afzeggen. Hoe nu verder? Hoe lang kunnen en willen de huidige senioren leden nog spelen? De leeftijd kloof met de jeugd is eigenlijk te groot. We worden allemaal een dagje ouder, ook al willen (en kunnen) sommige dat niet inzien. Moeten we weer gaan zoeken naar een samenwerkingsverband, en zo ja met wie? Of blijven we zo door modderen? Grote vragen zo aan het begin van een nieuw seizoen. Deze en andere vraagstukken zijn aan de orde geweest op onze ledenvergadering, waarvan het officiële verslag ook wel in deze Inloper zal staan. Gaat het sportief niet helemaal voor de wind, hoewel we zijn natuurlijk wel gewoon kampioen geworden met de senioren. Gaat het aan de financiële kant ons niet slecht. We kunnen en willen geen rare dingen doen. Maar door allerlei nevenactiviteiten, rommelmarkt, oud papier en de grote club actie zijn onze financiën op orde. De laatste rommelmarkt was een groot succes. Zowel qua aanbod van handel, de bezoekers en natuurlijk de opbrengst. Het blijkt maar eens te meer dat het aanbod van doorslaggevend belang is voor de rommelmarkt. Nu hadden we een groot en een gevarieerd aanbod van handel. We zijn dus erg afhankelijk van de inbrengers. Het blijkt ook dat juni een betere tijd als september, afgaande op de bezoekers aantallen. Ruim voor opening van de markt stonden zeker 50 mensen te wachten voor de ingang. Het eerste uur had je de kopers, later kregen we de kijkers en nog weer later de gezelligheidsmensen die komen voor een praatje. Ook over de opbrengst zijn we zeer tevreden, ruim meer dan afgelopen jaren. Als er komend jaar weer een rommelmarkt komt zal deze zeker weer in juni plaatsvinden. En hopelijk hebben we dan van tevoren weer een ruim aanbod van handel. Is er verder nog nieuws, ja en nee. Maar daarover meer in de volgende Inloper. Tot Schrijfs, Bert.

5 Pagina 5 In de vorige Inloper heb ik u verteld, dat we met twee jeugdploegen de competitie ingaan. Dat is ook zo, maar niet als D en F pupillen, maar als C en E pupillen. Dit is afhankelijk van leeftijd. En ze zijn nu weer een jaartje ouder vandaar. Ook komen we weer uit met één seniorenteam in de vierde klasse als Korulos 1. Vorig seizoen speelde dit team onder de naam Roda 70/Korulos 3 in de reserve 4 e klasse. Doordat de samenwerking met Roda 70 is beëindigd komt Korulos gewoon weer in de standaard 4 e klasse uit onder haar eigen naam. En nu maar hopen, dat we het hele jaar kunnen bezetten voor wat de spelers betreft. Het zal niet gemakkelijk worden. Ik wens jullie allen een heel prettig seizoen en hoop dat we met z n allen een heel prettig seizoen zullen meemaken. En heel veel leesplezier met de Inloper. Namens de redactie, jaap REKOTOERNOOIEN De datums van de rekotoernooien voor het seizoen 2009/2010 zijn bekend. 7 november 2009 Hollandscheveld 12 december 2009 Scheemda 23 januari 2010 Gorredijk 13 februari 2010 Coevorden 13 maart 2010 Assen Hoagelslag Domie het kiender om zich hèn veur in kerke. Hai legt t avondmoal oet en geft ieder kind n veureltje brood om op te eten. "Voelen jullie je nou ook dichter bij God", vragt domie. Jampie kiekt hom aan mit zien schitterende ogies. "Nee, domie, moar as der nou wat hoagelslag op zat, ging t vast beter."

6 Pagina 6 NOTULEN LEDENVERGADERING d.d. 01 JULI 2009 Aanwezig: Bert Klein, Doetje Vink, Korrie Veendorp, Zwanet Pinkster, Nettie Proll, Jaap Delger, Dina Drenth, Heyo Drenth, Berend Pinkster, Rini Smulders, Jeroen Hermans, Marinus Bakker, Henk Grooten, Edwoud Eiten en Marga Linkvis Notulist: Zwanet Pinkster 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet iedereen welkom. 2. Ingekomen stukken Bericht van verhindering ontvangen van Marianne Mein, Astrid Hermans, Corry Lokken, Arjan Linkvis en Marlies Klein. 3. Notulen vorige ledenvergadering Er zijn een aantal vragen: Aan welke activiteiten is het extra geld van de interland besteed? Doetje: bijdrage aan het kampeerweekend van de recreanten. Voor de jeugd aan het golfen en eten van de D-ers en het uitstapje naar de Leeuwenborgh van de F-jes. Wat betreft het beleid van het bestuur: de flyers zijn nooit gezien. Volgens Heyo was dit alleen een voorstel om het korfbal wat bekender te maken in Scheemda. Berend denkt dat we hier wel wat mee moeten gaan doen in de toekomst. Het aanbod van Marinus en Heyo om flyers rond te brengen blijft staan. Hoe zit het met de vloer? Bert: we hebben een nieuwe aanvraag moeten doen bij de gemeente, omdat de vorige om onverklaarbare reden zoekgeraakt is. Loopt dus nog steeds. Jeugd betrekken bij rommelmarkt; waarom niet gebeurd? Het was te kort dag dit jaar. Heyo wil kijken of het volgend jaar nodig is en dit eventueel verder regelen. 4. Jaarverslag secretaresse Deze stond in de laatste Inloper. Naar aanleiding hiervan worden een aantal vragen gesteld. Marinus: waarom was de Inloper deze keer te laat? Dit had een aantal redenen: de machine is kapot geweest en een aantal bezorgers waren met vakantie. Bert geeft aan dat het bestuur invloed mag uitoefenen op de redactie als dit nodig is. Denk hierbij aan data van het uitbrengen van het clubblad als hier het programma en/of andere belangrijke info in moet komen. Het blijft hier een moeilijk dilemma of je wel

7 Pagina 7 elke maand een clubblad uit moet brengen. Het moet wel een representatief blad zijn, daar het op vele plekken in Scheemda komt te liggen. Marinus: voor de barbecue staat een eigen bijdrage van Hoeveel legt de vereniging bij? De vereniging legt hier geen geld bij. Berend en Edwoud geven aan dit geen probleem te vinden en dit liever te besteden aan de jeugd. Heyo geeft aan voor dit geld een leuke middag te hebben gehad. Marinus: de kantine moet eigenlijk 2x per jaar van buiten schoongemaakt worden. Hier zijn een aantal mensen voor nodig. Ook van binnen heeft de kantine een opknapbeurt nodig. 5. Jaarverslag penningmeesteresse + begroting 2009/2010 Naar aanleiding van de overzichten die zijn uitgedeeld zijn er een aantal vragen, die alle door Doetje beantwoord worden. Vragen naar aanleiding van de staat van ontvangsten en uitgaven 2008/2009: Uitgaven KNKV fors lager dan begroot, hoe kan dit? Bert en Marinus hebben door het fluiten van wedstrijden voor ons verdiend. Gemeente Scheemda, bijna geen uitgaven. De 45 die hier staat is huur voor het veld. Verder nog niets betaald door achterstand van de gemeente. Het gaat hierbij om belastingen en de huur voor het Jaarfke. Er is in de begroting voor het volgend seizoen al rekening meegehouden dat de kosten dan dubbel zullen worden gedeclareerd. Kampioenskosten, aardig hoog. Het gaat hier voornamelijk om kosten van de kampioenschappen van de jeugd: 3x gedurende het seizoen. Kosten garage zijn eenmalig, waren niet begroot. De garage zal voor de bouwvakvakantie nog verplaatst worden naar de plek waar nu de zeecontainer staat. Dit verplaatsen, en de betegeling, zal gebeuren op kosten van de gemeente. Vraag naar aanleiding van de staat van ontvangsten en uitgaven 2008/2009 van de kantine: Waarom zijn de energiekosten zo hoog? Ligt het aan een hoger verbruik of zijn de kosten sterk gestegen?

8 Pagina 8 Hier is eigenlijk geen duidelijke reden voor aan te geven. Er wordt afgesproken het verbruik goed in de gaten te gaan houden. Bovendien zullen we aan de hand van nota s van de afgelopen jaren kijken of het verbruik en/of de kosten gestegen zijn. Waar staan de onkosten van de rommelmarkt? Deze staan onder de kosten van de korfbalweek en het betreft hier kosten voor o.a. soep en broodjes. Naar aanleiding van de begroting voor het volgend seizoen werd nog de vraag gesteld waar de 2000 voor de acties uit bestaat. Dit bestaat voor een groot gedeelte uit de opbrengst van het oud papier en voor het overige uit de opbrengst van de rommelmarkt en de Grote Club Actie. Naar aanleiding van bovengenoemde vragen en de daarop gegeven antwoorden wordt de begroting voor het volgende seizoen goedgekeurd. 6. Verslag kascommissie Rini en Heyo hebben het financiële gebeuren gecontroleerd. Dit was ook dit jaar weer prima in orde. 7. Benoeming nieuw lid kascommissie voor Rini Smulders Nettie Proll biedt zich aan als nieuw lid voor de kascommissie. Voor het komende jaar bestaat deze commissie uit Nettie en Heyo Drenth. 8. Beleid bestuur en diverse commissies Bert geeft aan dat de samenwerking met Roda 70 niet heeft gebracht waar we op gehoopt hadden. Zoals iedereen inmiddels wel weet is de samenwerking beëindigd. We moeten nu kijken hoe we verder willen. De spelers van Korulos 1 hebben aangegeven het komende seizoen weer wedstrijdkorfbal te willen spelen. Wat betreft de dames kan dit in geval van blessures en ziekte problemen geven, omdat er precies 4 dames zijn. We moeten gaan uitzoeken wat verstandig is voor in de toekomst. Eventueel een samenwerking met Korwi? Berend geeft aan hierover wel een keer met Emile de Vries, voorzitter van Korwi, van gedachten te willen wisselen. Wat betreft de commissies gaat het allemaal z n gangetje. De noodzakelijke dingen worden gedaan, maar verder gebeurt er niet veel extra s. 9. Bestuursverkiezing Corry Lokken is aftredend en niet herkiesbaar. We zullen nog op een passende manier afscheid van haar nemen.

9 HAKO - Scheemda Verkoop, Onderhoud en Reparaties: - tuin- en parkmachines - gereedschappen Tevens verhuur van diverse machines Energieweg 3, 9679 TZ te Scheemda Tel.: Gsm: Fax: JARIGEN. September 2 September 6 September 19 September 21 September 26 Henk Grooten Mattheus Piebes Garrie Linkvis Geert Weering Koert Schreuder

10 Pagina 10 Torenstraat 15 Scheemda Postbus ZH Scheemda tel fax

11 Pagina 11 Als kandidaat voor het bestuur heeft Rini Smulders zich gemeld. Rini is echter pas vanaf 1 februari 2010 beschikbaar. Dit is voor de aanwezige leden geen bezwaar. 10. Samenstelling commissies Deze wordt doorgelopen aan de hand van de colofon voor in de Inloper Bestuur: Corry Lokken gaat uit het bestuur en Rini Smulders komt er bij. TC sen. : blijft gelijk TC jeugd: Berend blijft D1, wordt straks C1, trainen en begeleiden Geert en Marga verzorgen de training en begeleiding van F1, straks E1. Henk verzorgt de training van de Kangoeroes Recreatie: blijft gelijk Kantine/hal: Jeroen en Astrid kunnen hier uit gehaald worden Redactie: blijft hetzelfde Activiteiten: Astrid stopt. Zwanet zal de wijzigingen doorgeven aan Harry Franken. 11. Training en begeleiding Voor de jeugd hebben we dit eigenlijk al besproken onder punt 10. Berend geeft aan dat het altijd afwachten is hoe de zaken zich ontwikkelen na een zomervakantie. Verder is het belangrijk activiteiten te organiseren die de jeugd aan de vereniging binden. Hierbij wordt bijvoorbeeld gedacht aan een kampeerweekend op ons eigen veld. Berend geeft aan ook het komende seizoen de training voor de senioren wel te willen verzorgen. Hij moet er echter wel vanuit kunnen gaan dat het loont hier voor te komen. Als hij een paar keer voor 1 of 2 man moet komen terwijl er geen afzeggingen zijn is het wat hem betreft einde oefening. 12. Bespreking competitie 2009/2010 Wat de senioren betreft is dit onder punt 8 al aan de orde geweest. We gaan als Korulos 1 wedstrijdkorfbal spelen. De heren zal hier geen problemen geven. Wat de dames betreft ligt het wat moeilijker. Het is afwachten hoe dit zich zal ontwikkelen. Wat de jeugd betreft verwachten we geen grote problemen. Zoals al genoemd onder punt 11 is het afwachten hoe de zaken zich ontwikkelen na de zomervakantie. Bij de C-ers kan dit nog wat problemen gaan geven doordat 2 leden verhuisd zijn en 2 aangeven te willen stoppen. Hier is nog niets concreets van bekend. De E-ers gaan op het veld spelen als een 4-tal. Twee jongens zijn hier gestopt en van een meisje is het afwachten. We hebben inmiddels wel een nieuwe jongen en een nieuw meisje erbij. Dit mag dus geen problemen opleveren.

12 Pagina Rondvraag c.q. wat verder ter tafel komt Berend: de fietstocht met barbecue moet ook voor ouders van jeugdleden bedoeld zijn om zo de binding met de vereniging te versterken. Waarom was dit niet het geval? Bert geeft aan dat dit bij het bestuur niet bekend was, maar is van mening dat dit inderdaad ook voor ouders bedoeld is. Veel van de aanwezige leden zij het hiermee eens. Heyo: wil graag applaus voor het bestuur voor het vele werk dat ze toch weer verzet hebben Nettie: is er volgend jaar weer een rommelmarkt? Dit is afhankelijk van de inbreng. Henk: bedankt de heer Westerhuis uit Midwolda. Hij heeftvoor de Kangoeroes een korfbalpaal gemaakt die in 3 hoogtes is in te stellen. Henk en de kangoeroes zijn hier heel blij mee! Berend: voor het schoolkorfbal had zich 1 school aangemeld. Als we dit willen organiseren zullen we de hulp van de leden en de ouders hard nodig hebben. Henk: stukjes voor het Zevenblad. Mag hij dit op eigen houtje doen? Bert antwoordt dat er eerst overlegd moet worden met het bestuur Berend: fluiten jeugdwedstrijden door eigen leden blijft lastig in te vullen. Marinus en Edwoud geven aan wel een wedstrijd van de C-ers te willen fluiten. 14. Sluiting Om uur sluit Bert de vergadering. Hij bedankt een ieder voor zijn/haar inbreng en wenst iedereen alvast een prettige vakantie. Foto s in de provincie groningen.

13 Pagina 13 Klaverjassen Nieuwe leden De klaverjascompetitie gaat weer van start. De eerste twee datums zijn: 11 september en 16 oktober a.s. De volgende datums in overleg. Ook nieuwe klaverjassers zijn van harte welkom Recreatie Bjorn Jansen Janine Westerhof Joan Klas Lisa Froma Cheryll Jansen Jeroen Waalkens Matthijs Grooten Breege Principaal Michel Homan Mart Klein Rienck Waalkens 27 januari 15 februari 13 februari 21 februari 12 juni 5 juli 23 juli 21 oktober 10 november 14 december 31 december De Recreatiegroep begint de trainingen weer op dinsdag, 1 september a.s. In de gymzaal van het Jaarfke, Torum te Scheemda. Aanvang uur precies. Ik verzoek de deelnemers nogmaals tijdig aanwezig te zijn. Het liefst om uur. Kampeergroep De kampeergroep gaat dit jaar ook weer naar De Kwartjesberg in Drouwen kamperen. En wel op en 27 september a.s. Normaal gaan we altijd het eerste weekend oktober, maar dit jaar was De Kwartjesberg reeds bezet dit weekend. Alex Dammer Laura Heikens Jesper Bick Sander Koning Mardie de Wal Joyce Dammer Lid af Bas Rijks Joziena Lokken Dian Dammer Irene Moll Hennie Jeuring Oud papier schema. Het inzamelen van het oud papier nieuwe stijl loopt goed. Reeds diverse vrijwilligers ( sommige al meerdere keren) hebben namens Korulos gelopen. Op donderdag 24 september zijn we weer aan de beurt om 4 vrijwilligers te leveren. Volgens schema zijn dan aan de beurt: Be Tammes Berend Pinkster Geert Weering en Henk Grooten. Bovenstaande mensen hebben zich gemeld als vrijwilliger. Men wordt om uur verwacht op het terrein van Virol. De route begint om uiterlijk om uur. Hier krijgt men instructies en reflecterende kleding. Men moet zelf zorg dragen voor stevige schoenen en eventueel regenkleding. Uiterlijk uur is men terug. Bij problemen graag onderling ruilen met andere vrijwilligers. Graag vroeg tijdig en niet op de avond zelf. Bij onoverkoombare problemen contact opnemen met Bert Klein. (contactpersoon oud papier).

14 Pagina 14 Afsluiting van het seizoen. Op 28 juni hebben we het seizoen afgesloten met onze bijna jaarlijkse fietstocht met aansluitend een barbecue. Tegen uur verzamelden alle fietsers zich bij De Keet. Er werden twee groepen gemaakt; de 50+ers en de gezinnen met kinderen (totaal 12 kinderen). Als fietstocht hebben we deze keer een Letterboxen tocht gereden. Aan de hand van een boekje en coördinaten moesten we van Letterbox naar Letterbox rijden. Bij elke box kon je een stempel op je kaart zetten en moest een vraag beantwoord worden. Omdat de tocht normaal gesproken ca. 3,5 uur duurt waren we erg blij met Geert, hij heeft een lijstje gemaakt met daarop een logischer/ snellere volgorde van de boxen. Onderweg stonden Zwanet, Marga en Jesper nog voor een hapje (zakje chips) en een drankje. Tegen kwart voor 5 waren we weer bij De Keet. John van Slagerij van Dijk stond al op ons te wachten met de barbecues, vlees, salades, brood etc. Marianne had voor de kinderen een springkussen geregeld, wat ze allemaal heel leuk vonden, helemaal toen er ook zeep en water aan te pas kwam en onze fotograaf Henk ook mee ging doen. De kleinste kinderen vermaakten zich prima in het kleine zwembadje. Door het mooie weer kon iedereen heerlijk buiten zitten om van het lekkere eten te genieten, waardoor het een zeer geslaagde afsluiting van het seizoen is geworden.

15 Pagina 15 Indeling veld Poule: Klasse: 4A 4e klasse 1 Boelenslaan 1 2 Club Brothers 1 3 Korulos 1 4 Korwi 1 5 Moedig Voorwaarts 1 6 ODA (R) 1 7 SDO (S) 1 8 Wêz Fluch/Wêz Warber 1 Poule: Klasse: C4C C-jeugd 4e klasse 1 Argo C1 2 Korulos C1 3 Stadskanaal '74 C2 4 WSS C2 Poule: Klasse: E4-3I E4-jeugd 3e klasse 1 Korulos E1 2 Korwi E1 3 Roda '70 E1 4 WSS E2 Rodehond. n Rode hoan gong op studieraais, Ain haile weke laank. Vekaansie is ook veur n hoan Te kombineren mit n boan. Verwoand stapde hai noar n asiel. En von doar n hond, n schlemiel. Hai loerde aal noar dizze teef, En schreef op alles wat ze kreeg. De hond von hom mor n roare hoan, Dou hai vruig om soam te goan. Hai trok mit heur noar t grode bos En knovvelde hail wat oaf. Hai verloor ook hail wat rode veren, De hond kon zok ook nait verweren. Zai was ja n schlemiel, En heur krachten zo goud as nihil. Dou loater de jonkies binnen geboren, Wazzen ze rood tot achter de oren. En dou dat loater ook zo bleef, Docht ze: "wat bin ik toch n domme teef. De dokter wol t nait leuven, Van dij hond en dij rode hoan.

16 Pagina 16 Scheidsrechterschema : Korulos C1 WSS C2 M.Bakker : Korulos C1 Argo C1 E.Eiten : Korulos C1 Stadskanaal '74 C2 J.Hermans : Korulos E1 WSS E2 M.Klein : Korulos E1 Korwi E1 H.Grooten : Korulos E1 Roda '70 E1 A.Hermans Vervoersschema Stadskanaal '74 C2 Korulos C1 Westerhof Pinkster Argo C1 Korulos C1 Heikens Pinkster WSS C2 Korulos C1 Kuiper Pinkster Roda '70 E1 Korulos E1 In overleg Korwi E1 Korulos E1 In overleg WSS E2 Korulos E1 In overleg Programma :30 13: Korwi 1 Korulos : Korulos 1 SDO (S) :00 16: Boelenslaan 1 Korulos : Korulos 1 ODA (R) :30 12: Moedig Voorwaarts 1 Korulos : Korulos 1 Wêz Fluch/Wêz Warber :30 13: Club Brothers 1 Korulos :00 9: Stadskanaal '74 C2 Korulos C : Korulos C1 WSS C : Korulos C1 Argo C :00 9: Argo C1 Korulos C : Korulos C1 Stadskanaal '74 C :00 9: WSS C2 Korulos C :30 11: Roda '70 E1 Korulos E : Korulos E1 WSS E : Korulos E1 Korwi E :00 9: Korwi E1 Korulos E : Korulos E1 Roda '70 E :00 9: WSS E2 Korulos E1

17

18

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 32, Nr. 7

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 32, Nr. 7 Pagina 3 9 juni 2010 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek

Nadere informatie

WORDT LID VAN KORULOS

WORDT LID VAN KORULOS WORDT LID VAN KORULOS Jaargang 34, Nr. 1 De Inloper Pagina 3 1 september 2011 De Inloper K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Bestuur: Voorzitter Secretaris Zwanet Pinkster

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 32, Nr. 6

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 32, Nr. 6 Pagina 3 1 april 2010 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek

Nadere informatie

De Inloper. Recreatie: Contactpersoon: Doetje Vink Training Henk Koning Leiding: Jaap Delger

De Inloper. Recreatie: Contactpersoon: Doetje Vink Training Henk Koning Leiding: Jaap Delger Pagina 3 4 feb 2009 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 30, Nr. 2

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 30, Nr. 2 Pagina 3 20 augustus 2007 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06.. SECRETARIAAT: Buiten Eexterweg 10, 9679 HV Scheemda Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek

Nadere informatie

De Inloper. Van de voorzitter. Jaargang 31, Nr. 9. Pagina 4

De Inloper. Van de voorzitter. Jaargang 31, Nr. 9. Pagina 4 Pagina 3 18 juni 2009 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek

Nadere informatie

WORDT LID VAN KORULOS

WORDT LID VAN KORULOS WORDT LID VAN KORULOS Jaargang 33, Nr. 3 De Inloper Pagina 3 15 december 2010 De Inloper K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 32, Nr. 8 KANTINE

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 32, Nr. 8 KANTINE Pagina 3 27 juli 2010 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 30, Nr. 2

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 30, Nr. 2 Pagina 3 25 oktober 2007 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06.. SECRETARIAAT: Buiten Eexterweg 10, 9679 HV Scheemda Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek

Nadere informatie

De Inloper. Recreatie: Contactpersoon: Doetje Vink Training Henk Koning Leiding: Jaap Delger

De Inloper. Recreatie: Contactpersoon: Doetje Vink Training Henk Koning Leiding: Jaap Delger Pagina 3 29 december 2008 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J.

Nadere informatie

WORDT LID VAN KORULOS

WORDT LID VAN KORULOS WORDT LID VAN KORULOS Jaargang 33, Nr. 6 De Inloper Pagina 3 25 april 2011 De Inloper K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Bestuur: Voorzitter Secretaris Zwanet Pinkster

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei 1941. Pagina 3. Jaargang 31, Nr. 2

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei 1941. Pagina 3. Jaargang 31, Nr. 2 Pagina 3 19 september 2008 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 30, Nr. 3

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 30, Nr. 3 Pagina 3 12 november 2007 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06.. SECRETARIAAT: Buiten Eexterweg 10, 9679 HV Scheemda Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. K.V.Korulos 1 Mei 1941. Jaargang 29, Nr. 9 De Inloper Pagina 3 KANTINE

De Inloper COLOFON. K.V.Korulos 1 Mei 1941. Jaargang 29, Nr. 9 De Inloper Pagina 3 KANTINE Jaargang 29, Nr. 9 De Inloper Pagina 3 15 juli 2007 De Inloper K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 591142 SECRETARIAAT: Buiten Eexterweg 10, 9679 HV Scheemda Erevoorzitter B. Engbers Ereleden

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei 1941. Pagina 3. Jaargang 30, Nr. 9

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei 1941. Pagina 3. Jaargang 30, Nr. 9 Pagina 3 25 mei 2008 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 0597 591142 SECRETARIAAT: Buiten Eexterweg 10, 9679 HV Scheemda Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt.

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt. Notulen ledenvergadering WIJHKO 28 mei 2015 Aanwezig: 35 leden inclusief bestuur. Afwezig: Henny vanuit het bestuur en een aantal leden. Opening Moniek opent de vergadering Notulen vorige vergadering Geen

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei 1941. Pagina 3. Jaargang 32, Nr. 4

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei 1941. Pagina 3. Jaargang 32, Nr. 4 Pagina 3 25 augustus 2009 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J.

Nadere informatie

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015

Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Verslag (bijzondere) Algemene Ledenvergadering v.v. WODAN van 30 maart 2015 Dagelijks bestuur Karel Evers John Martens (afwezig) Commissieleden Mirjam Frijters Jan de Koning Geert van Almen Functie Voorzitter

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 28 oktober 2014 Auteur: Casper van de Pol Aanwezig: Casper van de Pol Rudi van Winsum Cees van Winsum Gerard van der Velde Wil Schoonderbeek Bert van de Poll Erik

Nadere informatie

1. Opening De voorzitter, Thiedo Sijtsma, opent de vergadering om uur en heet iedereen van harte welkom in de sporthal.

1. Opening De voorzitter, Thiedo Sijtsma, opent de vergadering om uur en heet iedereen van harte welkom in de sporthal. Verslag Algemene Ledenvergadering 18 december 2018 Aanwezig: Agenda: 43 leden, plus bestuur 22 leden afgemeld Wendy Addink vervangt Timmy van Lingen namens de TC Nancy Weevers heeft zich ziek afgemeld

Nadere informatie

Algemene jaarvergadering Time Out Aanwezige leden : 31 leden Afmeldingen : 20 leden Boete opgelegd : 4 leden

Algemene jaarvergadering Time Out Aanwezige leden : 31 leden Afmeldingen : 20 leden Boete opgelegd : 4 leden Volleybalvereniging Time Out 74 Secretariaat: Maya Brouwer, Blauwstraat 3, 6627 BA, Maasbommel. Algemene jaarvergadering Time Out 74 21-11-2016 Aanwezige leden : 31 leden Afmeldingen : 20 leden Boete opgelegd

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden!

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden! Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober 2013 Aanwezig bestuur: Dick Hein, Geert Bosscher, Eric Oosterhof (vz), Ina van Goor, Muriël Daal, Jetta Boer en Marit Schoemaker-Ruinemans Afwezig bestuur: Ilse

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015

Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015 Nieuwsbrief 1 - Januari 2015 In dit nummer: Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015 TOZ van Mun Advies Open Dubbeltoernooi Nieuwe trainingscyclus voorjaar 2015! Tennis Op Proef voor jeugd bij

Nadere informatie

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt.

4. Jaarverslag van de secretaris Het jaarverslag over 2013 wordt goedgekeurd met dank aan de secretaresse mevr. B. van der Vegt. Notulen jaarvergadering Historische Kring Dalfsen (concept) Datum 27-01-2014 Aanwezig 54 leden Met kennisgeving afwezig: Dhr. Henk Holsappel, Mw. Rix Pasman 1. Opening door de voorzitter De voorzitter

Nadere informatie

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014.

UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Algemen e ledenv e rgade ring 2014 UITNODIGING Commissievergadering woensdag 19 november 2014. Aan de leden van alle commissies en leden die een zelfstandige functie bekleden binnen Dalvo. Zoals gebruikelijk

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

ALGEMENE LEDEN VERGADERING

ALGEMENE LEDEN VERGADERING ALGEMENE LEDEN VERGADERING Datum : 5 juni 2019 Tijd : 20.30-21.30 UUR Lokatie : Clubhuis SV DEN HOORN Zuidhoornseweg 4, Den Hoorn (ZH) Agenda 1. Opening en welkom door de voorzitter 2. Verslag van de reguliere

Nadere informatie

Aankondiging Jaarlijkse actie!

Aankondiging Jaarlijkse actie! Nieuwsbrief 2019 - nummer 4 Heb je deze nieuwsbrief niet ontvangen maar wil je dat wel graag? Stuur dan een mail naar secretaris@vitessebeilen.nl! Aankondiging Jaarlijkse actie! In het bewaarexemplaar

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering. Woensdag 11 september uur

Algemene Ledenvergadering. Woensdag 11 september uur Algemene Ledenvergadering Woensdag 11 september 2019 19.30 uur AGENDA 1. Opening door de voorzitter 2. Bestuursmededelingen en ingekomen stukken 3. Vaststellen notulen ALV 2018 4. Behandeling jaarverslag

Nadere informatie

FUNCTIEOVERZICHT ================= BESTUUR

FUNCTIEOVERZICHT ================= BESTUUR FUNCTIEOVERZICHT ================= BESTUUR Penningmeester Technische Commissie (TC) Activiteiten Commissie (AC) Commissie Communicatie & Publiciteit (CC&P) Algemene Zaken (AZ) TECHNISCHE COMMISSIE (TC)

Nadere informatie

2. Mededelingen en ingekomen stukken Jan de Vries wordt de nieuwe penningmeester. Vervanger van Dick Hein die nu bij de TC zit.

2. Mededelingen en ingekomen stukken Jan de Vries wordt de nieuwe penningmeester. Vervanger van Dick Hein die nu bij de TC zit. Algemene ledenvergadering VCZ 06 november 2017 Het bestuur nodigt alle leden van VCZ uit voor de algemene ledenvergadering welke wordt gehouden op maandag 06 november om 20.00 uur in de kantine van de

Nadere informatie

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 9 april 2019

Verslag van de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 9 april 2019 Verslag van de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 9 april 2019 Locatie de Mallemolen / aanvang 15.00 uur De vergadering werd voorafgegaan door een eucharistieviering in de C&D-kerk om 13.30 uur, waarbij

Nadere informatie

Het bestuur bestond bij aanvang van het seizoen uit de volgende personen:

Het bestuur bestond bij aanvang van het seizoen uit de volgende personen: Verslag secretariaat Haaften Kwiek seizoen 2014-2015 Het bestuur bestond bij aanvang van het seizoen uit de volgende personen: Vacature Jan Poppelier Angela de Best Alie van der Moore John van der Meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5

Nieuwsbrief januari 2011 nr.68 Pagina 1 van 5 Nieuwsbrief nr. 68 jaargang 7 januari 2011 Hallo allemaal, Om te beginnen wil de redactie van de nieuwsbrief jullie een goed, gezond en sportief 2011 wensen. We hopen dat alle goede voornemens uit gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN DE H.S.V. DE KLAP

UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN DE H.S.V. DE KLAP UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING VAN DE H.S.V. DE KLAP te houden op vrijdag 4 november 2016 in Café de Klap, Hoofdstraat 16, in Grootegast aanvang 20.00 uur precies De agenda met de daarbij behorende

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING 2019.

ALGEMENE LEDENVERGADERING 2019. ALGEMENE LEDENVERGADERING 2019. Woensdag 24 april 2019. Deur open om 09.30 uur - Aanvang vergadering om 10.00 uur. Gebouw Jeugd van Gisteren - Beemsterstraat 4 Hoofddorp. Agenda ALV 24-april-2019. Opening.

Nadere informatie

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 25 maart t/m 6 april 2019

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 25 maart t/m 6 april 2019 Maandag 25 maart: Dinsdag 26 maart: Woensdag 27 maart: VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 25 maart t/m 6 april 2019 19.00 uur: TOCO 19.00 uur: Regiocup NKC 51 - Butenboel 19.30 uur: Training SNO 09.00 uur:

Nadere informatie

Eindstand in de poule: 3 e plaats. Eindstand in de poule: 2 e plaats. Eindstand in de poule: 4 e plaats. Competitie resultaten en verslagen week 18.

Eindstand in de poule: 3 e plaats. Eindstand in de poule: 2 e plaats. Eindstand in de poule: 4 e plaats. Competitie resultaten en verslagen week 18. Competitie resultaten en verslagen week 18. De laatste week alweer, de competitie is weer voorbij. Nu de jeugd nog. Het was een behoorlijk slagveld de afgelopen 2 weken voor de Veldzijde teams, alle teams

Nadere informatie

Agenda. 1. Welkom. 2. Financiën. 3. Ontwikkelingen n.a.v. ALV Rondvraag. 5. Afsluiting

Agenda. 1. Welkom. 2. Financiën. 3. Ontwikkelingen n.a.v. ALV Rondvraag. 5. Afsluiting a Onderwerp Algemene Ledenvergadering Pollux Datum 04-11-2015, 19:30 Locatie Paal 12 Aanwezig Bestuur: Henk Hazewinkel, George Steenbekke, Rob Schepers Leden, ouders, e.d.: 19 personen Afmeldingen: Henri

Nadere informatie

Functieomschrijvingen

Functieomschrijvingen Trainer Senioren team Functieomschrijvingen Het doel van de functie is het trainen van seniorploegen anders dan de selectie. Valt onder het bestuurslid technische commissie. Traint één of meerdere senior

Nadere informatie

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen.

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen. En dan nu vakantie! Jaargang 6,nummer 5 In dit nummer: Vakantie!!! Vacatures 1 2 Volleybal bij t Schrijverke 2 Zaalindeling 16-17 Oud papier Jeugdkamp Sponsors bedankt 3 4 4 5 Zoals in de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013

Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013 Notulen Algemene Ledenvergadering 2012-2013 Opening Algemene ledenvergadering op 11 juni 2013 bij Dekker Glascultures. Afwezig met afbericht: Patricia, Mariska, Willeke, Henry, Minko, Sharon, Sam en Henk.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering. Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014

Notulen Algemene Ledenvergadering. Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014 Notulen Algemene Ledenvergadering Voetbalvereniging Monnickendam d.d. 25 november 2014 Locatie Aanwezig Afwezig met kennisgeving Verslag : Kantine Voetbalvereniging Monnickendam : leden : Cees Zonneveld,

Nadere informatie

Informatiebrochure. Auteur: Bestuur K.V. Elko. Datum van uitgifte: November 2013. Informatiebrochure 2013-1 -

Informatiebrochure. Auteur: Bestuur K.V. Elko. Datum van uitgifte: November 2013. Informatiebrochure 2013-1 - Informatiebrochure Auteur: Bestuur K.V. Elko Datum van uitgifte: November 2013 Informatiebrochure 2013-1 - Inhoudsopgave: Inhoudsopgave:...2 Inleiding:...3 De besturen:...5 Bestuur:...5 Technische Commissie:...6

Nadere informatie

Notulen. Algemene ledenvergadering van 09-11-2013. Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur

Notulen. Algemene ledenvergadering van 09-11-2013. Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur Notulen Algemene ledenvergadering van 09-11-2013 Datum: 09-11-2013 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 11:00-12:10 uur Aanwezig bestuur: Henk Dibbets (voorzitter), Dorus de

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Verslag Algemene Ledenvergadering Maandag 28 november 2016, 19:00 uur, vergaderruimte zwembad Otterveurdt 1. Opening door de voorzitter De voorzitter, Marcel de Raat, opent om 19:10 de vergadering en heet

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Volleybalvereniging Pegasus Ter Apel

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Volleybalvereniging Pegasus Ter Apel HUISHOUDELIJK REGLEMENT Volleybalvereniging Pegasus Ter Apel Art. 1 Geen der artikelen van dit reglement mag in strijd zijn met de statuten. Toelating als lid. Art. 2 Nadat een lid zich bij de vereniging

Nadere informatie

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL

ZWIJNDRECHTSE ZWEM-EN POLOCLUB DE DEVEL Notulen van de Algemene Ledenvergadering ZZ & PC de Devel Gehouden op 20 April 2017 in het clubhuis van ZZ & PC de Devel te Zwijndrecht, Aanvang 20:00 uur. Aanwezig: 19 leden en 4 bestuursleden ( Martin

Nadere informatie

IK DANS. Penningmeester

IK DANS. Penningmeester Wadenoijen 10-09-2015 Jaargang 24 Waayer Nieuws 2 www.waayer-wadenoijen.nl IK DANS Aanstaande donderdag starten we met de eerste danslessen van het project IK DANS! Alle kinderen moeten op gymschoenen

Nadere informatie

Organisatiestructuur. Inhoudsopgave. 1.0 Inleiding. 2.0 Jaarlijkse Algemene Vergadering 2.1 Verenigingsvertegenwoordiger 2.

Organisatiestructuur. Inhoudsopgave. 1.0 Inleiding. 2.0 Jaarlijkse Algemene Vergadering 2.1 Verenigingsvertegenwoordiger 2. Inhoudsopgave 1.0 Inleiding 2.0 Jaarlijkse Algemene Vergadering 2.1 Verenigingsvertegenwoordiger 2.2 Kascommissie 3.0 Bestuur 3.1 Algemeen 3.2 Bestuurstaken 3.3 Commissies 4.0 Technische Commissie 4.1

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering Buurtvereniging Roderweg. Manege Rekkendonken 5 februari 2015

Algemene Ledenvergadering Buurtvereniging Roderweg. Manege Rekkendonken 5 februari 2015 Algemene Ledenvergadering Buurtvereniging Roderweg Manege Rekkendonken 5 februari 2015 Agenda 1. Opening 2. Mededelingen 3. Notulen jaarvergadering 2014 4. Jaarverslag van de secretaris 5. Verslag kascommissie

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

Even voorstellen: Patrick Hermans

Even voorstellen: Patrick Hermans Nieuwsbrief 3 Maart 2019 In dit nummer: Even voorstellen: Patrick Hermans Samenvatting Algemene Ledenvergadering Tennisvereniging TOZ, 22 januari 2019 Houd ons park mooi en schoon Senior Plus toernooi

Nadere informatie

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015

Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Notulen jaarvergadering 20 oktober 2015 Opening Ger lijnders opent de vergadering en heet de aanwezige leden, 52 in getal, van harte welkom. Ondanks de dag en het tijdstip een mooie opkomst. Het dames

Nadere informatie

T.C. Skinlo. Algemene Leden Vergadering 1 maart Opening 1

T.C. Skinlo. Algemene Leden Vergadering 1 maart Opening 1 T.C. Skinlo Algemene Leden Vergadering 1 maart 2016 Opening 1 Agenda 1. Opening en mededelingen 2. Ingekomen stukken 3. Goedkeuring notulen ALV 12 november 2015 4. Jaarverslagen bestuursleden 5. Goedkeuring

Nadere informatie

Bestuurlijke vernieuwing

Bestuurlijke vernieuwing Bestuurlijke vernieuwing K.V.Mid-Fryslân Ledenvergadering juni 2015 1 Leeswijzer Historie Aanleiding (8 november 2014) Doel Resultaat Uitgangspunten Huidig model Nieuw model Uitzoekpunten en uitkomsten

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Nieuwe privacywet. Agenda. Bijeenkomst beleidsplan mei Ledenbijeenkomst beleids plan

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Nieuwe privacywet. Agenda. Bijeenkomst beleidsplan mei Ledenbijeenkomst beleids plan NIEUWSBRIEF 27 mei 2018 Van de bestuurstafel We houden het praatje van het bestuur kort dit keer. Er staat de komende weken namelijk veel te gebeuren en er is dan ook weer genoeg informatie te delen. Daar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

De Heemsvlieter. Bestuur. 29 oktober 2018 Jaargang 10 Nummer 12

De Heemsvlieter. Bestuur. 29 oktober 2018 Jaargang 10 Nummer 12 1 2 29 oktober 2018 Jaargang 10 Nummer 12 De Heemsvlieter Korfbalvereniging Heemskerk Beverwijk Combinatie Spoorsingel 82, 1946 AG Beverwijk, tel. 0251-238841 Rekeningnummer IBAN: NL18INGB 0000 014052

Nadere informatie

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering Dutch Lighttown HD Club Schoolstraat 2 5595CS Leende Tel +31 (0)40-7370397 Internet: www.dutch-lighttown-hd-club.nl KvK Eindhoven V 40 240 650 IBAN/Rekeningnummer:NL89 Rabo 0127.4987.45 BIC: RABONL2U.

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering 13 oktober 2016 Aanwezig: 30 leden (inclusief bestuursleden) Voorzitter: Wil Koot Secretaris: Vacant Penningmeester: André Kramer Algemeen bestuurslid: Robert-Jan Post

Nadere informatie

De voorzitter opent de vergadering 20:10 uur. De agenda staat geprojecteerd op het scherm.

De voorzitter opent de vergadering 20:10 uur. De agenda staat geprojecteerd op het scherm. 1. Opening De voorzitter opent de vergadering 20:10 uur. De agenda staat geprojecteerd op het scherm. 2. Ingekomen mededelingen en afmeldingen Aanwezig 42 leden, Afmeldingen 9 leden: Leon Diepstraten,

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Almonte

Notulen Algemene Ledenvergadering Almonte Notulen Algemene Ledenvergadering Almonte Datum: 14-06-2015 Locatie: Sporthal Eckart ; Weegschaalstraat 1 te Eindhoven Tijd: 19:00-22:00 uur 1. Opening (HD) Henk bedankt iedereen en is blij met de grote

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer:

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer: Nummer 3 Nieuwsbrief 16-17 15-5-2017 Badminton Vereniging Doesburg Interessante informatie: Donderdag 9 juni Ouder Junior toernooi. Donderdag 22 juni Afsluitingsavond. In dit nummer: Voorwoord 1 Competitie

Nadere informatie

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit:

HET BESTUUR Het bestuur bestaat uit: Voorwoord, Dit boekje is speciaal gemaakt voor alle nieuwe leden van de korfbalvereniging DES (Door Eendracht Sterk). Hier kan je informatie over onze vereniging in vinden. Sinds de oprichting in 1958

Nadere informatie

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011

WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 WMHC Jeugd Centraal Nummer 9, 23 juni 2011 Van de Jeugdcommissie Aan alle WMHC junioren, hun ouders en de vrijwilligers. WMHC Jeugd Centraal is de plek waar wij jullie centraal willen stellen en dus de

Nadere informatie

LAATSTE BLAUWWITTER DIT SEIZOEN

LAATSTE BLAUWWITTER DIT SEIZOEN Kantine: tel: 020-616 08 94 Secretaris: Nicole Bouquet Sporthal: tel: 020-618 08 94 Albatrospad 28 Adres: Joos Banckersweg 18a 1021 TR Amsterdam 1056 EP Amsterdam 020-6658920 E-mail: blauwwit.amsterdam@knkv.nl

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl)

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl) ZV de Bron Nieuws Nieuw seizoen Een nieuw seizoen is aangebroken, en het was tijd voor een nieuw logo. De tand des tijds had er aardig aan zitten knagen. Na verschillende creatieve concepten is het gelukt

Nadere informatie

EHBO Vereniging St. Camillus Vogelenzang - De Zilk.

EHBO Vereniging St. Camillus Vogelenzang - De Zilk. EHBO Vereniging St Camillus Vogelenzang - De Zilk Datum: 3 februari 2014 Blad 1 van 4 1 Opening; De voorzitter Marien van den Oever heet een ieder welkom in de vernieuwde Duinpan Buiten de aanwezigheid

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk

Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk Algemene ledenvergadering Volleybalvereniging Relay Langedijk Noord- Scharwoude, 26 november 2014 Verslag/notulen 1 Opening Voorzitter opent de vergadering en meldt de personen die zich hebben afgemeld.

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering

Algemene Leden Vergadering Algemene Leden Vergadering 14-11-2011 Vanuit het bestuur aanwezig; Paul, Wim, Hans, Niek, Henk, Caroline en Monique Presentielijst leden, zie bijlage. Welkom 1. Paul opent de vergadering maar schorst hem

Nadere informatie

Laat even weten via of je komt! Neem je aanhang mee naar het feest? Gezellig, maar meld dit ook even in je mailtje.

Laat even weten via of je komt! Neem je aanhang mee naar het feest? Gezellig, maar meld dit ook even in je mailtje. Shuttle-Nieuws december 2017 Nieuwe aanmeldingen Afgelopen maand hebben zich bij onze vereniging de volgende nieuwe leden aangemeld: Ria van Kuijk; Maandagmiddag groep Jacqueline Couwenberg; Maandagmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief Time Out 74

Nieuwsbrief Time Out 74 Jaargang 22 nr. 1 November 2017 Secretariaat: Blauwstraat 3, 6627 BA, Maasbommel MAASENWAALSE RECREANTEN EN RECVOL Een nieuw Dorpshuis. Jullie zullen wel gemerkt hebben dat de voorbereiding voor een nieuw

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Aanwezig vanuit het bestuur: Camiel Aarts (Voorzitter) Anja Bekkers (Secretaris & Communicatie, Verslag) Victor Sanders (Penningmeester) Robert Wijdeveld (Technische Commissie) Rob van den Berg (Activiteiten)

Nadere informatie

Voetbalvereniging FC Uden Accommodatie de Vlasakker Artillerieweg 1 Postbus 560 5400 AN Uden T.: 0413 26 17 13 W: wwwfcuden.nl

Voetbalvereniging FC Uden Accommodatie de Vlasakker Artillerieweg 1 Postbus 560 5400 AN Uden T.: 0413 26 17 13 W: wwwfcuden.nl Notulen van de Algemene Leden Vergadering van FC op 18 november 2013. 1. Opening & inleiding vergadering door de voorzitter. Hans van Collenburg opent de vergadering met een woord van welkom voor alle

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering B.C.N.-Rhoon d.d. 7 oktober 2014

Verslag Algemene Ledenvergadering B.C.N.-Rhoon d.d. 7 oktober 2014 Verslag Algemene Ledenvergadering B.C.N.-Rhoon d.d. 7 oktober 2014 Aanwezig: Tycho van der Wal - voorzitter Mark de Munter - secretaris Stephanie van Eijk - penningmeester Engel Dorst - ledenadministrateur

Nadere informatie

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur

Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur 1 Locatie : Verenigingsruimte AZL, Fluitpolderplein 1, Leidschendam Datum : 27 oktober 2010 Tijd : 20.30 uur Aanwezige bestuursleden : Jos Winnink (voorzitter) Jan Harm Bakhuys (secretaris) André Nieuwenhout

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 6 oktober 2015

Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 6 oktober 2015 Notulen Algemene Ledenvergadering BCH 6 oktober 2015 Aanwezig: Wil Schoonderbeek Erik van der Loo Roland van der Loo Adrien Esselmann Hennie Straakenbroek Ben Peelen Bert van de Poll Marcel Wilgenburg

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE MHCC

INFORMATIEBOEKJE MHCC INFORMATIEBOEKJE MHCC SEIZOEN 2013-2014 informatie 2013-2014 Pagina 1 van 7 Informatie van de Mixed Hockey Club te Coevorden Welkom bij de gezelligste hockeyclub van Zuid-Oost Drenthe, In dit informatieboekje

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2016

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2016 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2016 Vrijdag 18 november 2016 om 19.30 uur Locatie: kantine Sporthal Egerbos (Drie Decembersingel 34, Blerick) Het bestuur van basketbalvereniging Venlo Sport Crusaders

Nadere informatie

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d

Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d Concept verslag van de Algemene ledenvergadering BCN 2000 d.d. 20-2-2017. Aanwezig volgens presentielijst: 83 leden Afgemeld: 16 leden Afwezig: 31 leden. 1. Opening, mededelingen en ingekomen stukken.

Nadere informatie

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013

Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 Notulen van de algemene ledenvergadering van de Harddraverijvereniging Heemskerk Dinsdag 14 mei 2013 1. Opening Met een welkom aan onze ereleden, de heren Rijkenberg en Verduin, opent de voorzitter de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PARKHUUR

NIEUWSBRIEF PARKHUUR NIEUWSBRIEF 2-2013 Vrijdag 1 maart jl. heeft de ledenvergadering plaats gevonden. Het was goed om te zien dat er aardig wat leden aanwezig waren. In deze nieuwsbrief komen de belangrijkste punten en beslissingen

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Aanwezig: Vera van Etten (voorzitter bestuur), Hetty Tjalkens (vice voorzitter),

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Becege Doetinchem

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Becege Doetinchem Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Becege Doetinchem Hierbij nodigen wij u uit voor het bijwonen van de Algemene Leden Vergadering van Becege (najaarsvergadering 2015). Datum: Woensdag 17 december 2014

Nadere informatie

Museum Wolfsburcht, Perzikstraat 9 in Wijk en Aalburg.

Museum Wolfsburcht, Perzikstraat 9 in Wijk en Aalburg. Notulen Algemene Ledenvergadering RRAF 2 016 op 12 maart 2016 Museum Wolfsburcht, Perzikstraat 9 in Wijk en Aalburg. Aanwezig : Jan den Hartog, Rolf Blei, Hans Schuttenbeld, Egbert Wits, Kees Kuijpers,

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen

Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen Notulen van de Algemene ledenvergadering van de NCCS d.d. 18 maart 2017 Aanwezig 5 bestuursleden, 41 leden + 24 machtigingen Locatie Complex La Finca te Benalmádena 1. Voorzitter opent om 11,00 uur de

Nadere informatie

BOWLING VERENIGING LEIDEN ZUID-WEST

BOWLING VERENIGING LEIDEN ZUID-WEST Convocatie A.L.V. 16 oktober 2014 blad 1 BOWLING VERENIGING LEIDEN ZUID-WEST Algemene Leden Vergadering Donderdag 16 oktober 2014 te Leiden Bowling Vereniging Leiden Zuid-West Convocatie A.L.V. 16 oktober

Nadere informatie