De Inloper. Recreatie: Contactpersoon: Doetje Vink Training Henk Koning Leiding: Jaap Delger

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Inloper. Recreatie: Contactpersoon: Doetje Vink Training Henk Koning Leiding: Jaap Delger"

Transcriptie

1

2

3 Pagina 3 4 feb 2009 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek sr H.D. Franken J.H. Delger D.A.Drenth-Arbeider D.Vink Leden van Verdienste C. Verboom M. Pinkster-Brouwer L. Groenbroek-Arbeider H. Koning M.P.M.Smulders N.Pröll-Schoormann J. Linkvis-Kuiper Kopij inleveren voor 15 februari Per h.franken@planet.nl Bestuur: Voorzitter Bert Klein Secretaris Zwanet Pinkster Penningmeester Doetje Vink Lid Corry Lokken Lid Korrie Veendorp TC Sen. Wedstrijdsecretaris Jeroen Hermans Trainer Berend Pinkster TC Jeugd: Training en begeleiding: Coördinator Jeugd Zwanet Pinkster Trainer D1 Berend Pinkster Teambegeleiding D1 Johanna Halbertsma Trainer F1 Marga Linkvis Recreatie: Contactpersoon: Doetje Vink Training Henk Koning Leiding: Jaap Delger Kantine/Hal-Commissie Bestuurslid: Doetje Vink Lid Nettie Pröll Lid Jeroen Hermans Lid Astrid Hermans Lid Ina Mein Redactie Bezorging Dina Drenth Wedstrijdgebeuren Harry Franken Info Jaap Delger Henk Grooten Nevenactiviteiten: Marlies Klein Astrid Hermans Marianne Mein Marga Linkvis Website:

4 Pagina 4 Allereerst wens ik jullie allen een heel gezond jaar Mogen alle goede voornemens voor 2009 uitkomen. De feestdagen zijn weer achter de rug en we gaan weer over tot de orde van de dag. Over de samenwerking met Roda 70 uit Delfzijl is naar mijn mening niet zoveel terecht gekomen. Het vierde team is jammer genoeg teruggetrokken en daar spelen nu net de overgebleven spelers in van Korulos. Deze spelers moeten nu noodgedwongen worden toegevoegd aan het derde team( eigenlijk Korulos 1) Of dit nu zo n goede optie is waag ik te betwijfelen. Ze zijn reeds op een veteranen leeftijd en om ze nu bij het eerste te laten spelen is naar mijn mening geen optie. Verder spint Korulos nauwelijks garen bij deze samenwerking. Het Bestuur wacht een moeilijke taak om de juiste beslissing te nemen, zonder dat de club al te veel schade oploopt. Het is voor de redactie heel moeilijk om foutloos te werken. Iedere maand slopen er in de Inloper wel een paar schoonheidsfoutjes. Om nu de schuld bij de redactie neer te leggen gaat mij te ver. Het Bestuur cq de wedstrijdleiding is hier ook debet aan. Als er eens door de Bond een wedstrijd wordt vervroegd, moet dit natuurlijk wel aan alle betrokkenen worden doorgegeven. Verder gaat het prima met de Inloper, zij het wat schoonheidsfoutjes. Wij van onze kant zullen zoveel mogelijk informatie vergaren en hopen erop dat het bestuur en de leden ook mee willen denken en eventuele aanvullingen of tekortkomingen door te willen geven. Wij wensen alle leden van Korulos een heel plezierige voortzetting van het seizoen Dina, Harry, Henk en Jaap.

5 Pagina 5 Zomaar een zaterdag uit het leven van de familie Dammer. zaterdag dag morgen; Het is nog net geen 8 uur als Joyce vraagt hoe vaak moet ie nog in het rond?met ie bedoeld ze de klok,moet ik me al omkleden? Nee lieverd, we moeten pas om 12 uur vertrekken,de klok moet dus nog 4 keer in het rond. Tegen wie moeten we vraagt ze, moeten we uit of thuis. WSS zeg ik en je moet uit.ooh, die winnen we wel Vorige jaar verloren we alles en nu winnen we alles pappa,wij zijn wel goed he! Ja lieverd jullie zijn goed. Eindelijk kwart voor twaalf,de tas nog 1 keer gecontroleerd en we kunnen richting de sporthal gaan waar we gezamenlijk vertrekken richting Oude Pekela. Daar aangekomen bleek dat er nog druk gevoetbald werd en om even voor 1 uur vloot de scheidsrechter voor de laatste keer en konden de korven worden klaar gezet voor de wedstrijd WSS f1-korulos f1.de eerste 10 minuten van de wedstrijd gingen gelijk op,er waren kansen voor beide partijen,maar toch was het Korulos dat uiteindelijk de 0-1 maakten. Van af dat moment werd ook hun geheime wapen ingezet nl de DOORLOOPBAL.Dat de tegenstander niet wist hoe ze daar op moesten reageren bleek wel,want er werd maar liefst 3 keer gescoord. Amber 2 keer en Joyce 1 keer.jesper W en Esmee zorgden voor de eindstand 0-7.Het was een mooie wedstrijd met een goed spelende team iedereen deed goed zijn best(mijn complimenten voor de trainers en leiders en Marga niet te vergeten)ze zijn er dit jaar een heel stuk op vooruit gegaan..omdat de wedstrijd in Oude Pekela een kwartiertje later was begonnen,had ik nog amper 4 minuten over om een kop koffie te drinken in huis en een klein verslag te doen van de wedstrijd. De volgende wedstrijd stond al weer gepland..de D1 moest uit spelen tegen Hoogkerk D2. Alex was deze morgen ziek van bed afgekomen en het zag er naar uit dat hij niet mee kon naar Hoogkerk. Dus vertrok ik alleen met Dian richting onze sporthal, het vertrek punt Daar aangekomen bleek dus dat we met precies 8 spelers vertrokken naar Hoogkerk. Normaal gesproken ben je een half uurtje onderweg,deze reis duurde 1 uur en 10 minuten( de A7 was ter hoogte van Kolham tot aan Groningen afgesloten.) We kwamen dus om 15:40 aan gauw omkleden tijd om in te spelen was er bijna niet toen de scheidsrechter besloot we gaan beginnen Het was een mooie en spannende wedstrijd met een tegenstander die zeker in de begin fase goed tegen stand bood, maar door een goede eerste helft van Korulos werd de basis gelegd voor een mooie overwinning in en tegen Hoogkerk. De eindstand werd uiteindelijk 2-8 in ons voordeel, wat betekend een mooie tweede plaats op de ranglijst. Topscore van deze middag was Jarie Dokter die een uitstekende wedstrijd speelde hij scoorde 3 keer Denice Dokter scoorde 2 keer Dian Dammer 2 keer en Bastiaan Kuipers 1 keer.om precies 17;30 waren we weer thuis, moe maar wel voldaan het was immers een goed weekend voor onze jeugd. Hier mee sluit ik Zomaar een zaterdag uit het leven van de familie Dammer af..

6 Pagina 6 KORULOS F1 VERSLAAT RODA 70 MET 15-0 Korulos f1 heeft zijn wedstrijd tegen roda 70 f2 met maar liefst 15-0 gewonnen. Deze wedstrijd werd op vrijdagavond gespeeld en werd er al snel gescoord door bas 1-0. Jesper weering benutte een kans van dichtbij en was het al 2-0. Danielle stond helemaal vrij voor de korf en scoorde de 3-0 en jesper weering maakte 4 doelpunten achter mekaar en stond het al 7-0. Korulos was oppermachtig en gingen maar door met doelpunten maken en maakten joyce en jesper weering elk een doelpunt Dit was ook de ruststand en waren geert en henk heel tevreden dat iedereen zo goed speelde. Joyce scoorde de 10-0 door een afstandschot en waren de dubbele cijfers bereikt. Danielle werd helemaal vrij gespeeld en maakte een mooie doelpunt 11-0 Toen iedereen dacht dat korulos het rustig aan ging doen had het goed mis want het ging maar door met doelpunten maken. Joyce maakte de 12-0 en zorgde er voor dat het scorebord goed werd bijgehouden want bij elke doelpunt die ze maakte ging ze dat even controleren. Jesper weering maakte zijn 7e doelpunt en was de topscorer van de wedstrijd maar joyce scoorde nog 2 doelpunten en had ook een groot aandeel in het score verloop. Ook die geen doelpunt heeft gemaakt heeft goed zij best gedaan en word er goed samen gespeeld. Onze f1 team is een hele leuke ploeg om naar te kijken en is het goed te zien dat het team enorm vooruit is gegaan en dat er veel doelpunten worden gemaakt. Er werden ook nog strafworpen genomen en dat is 3-3 geworden. Amber,joyce en bas hebben elk een strafworp benut. KORULOS F1 KOPLOPER NA WINST OP KORWI F1 Korulos f1 heeft ook zijn 5e wedstrijd gewonnen met 1-6 van korwi f1. Door deze overwinning staan ze alleen bovenaan in hun poule. Om 11 uur begon de wedstrijd in winschoten. De wedstrijd ging in het begin gelijk op en waren er weinig kansen. Esmee maakte de eerste doelpunt door van grote afstand te scoren 0-1. Ze speelde in geleende kleren omdat haar papa haar tas was vergeten mee te nemen maar kon ze gelukkig toch mee doen.

7 Pagina 7 Korulos werd steeds sterker en maakte jesper weering 2 mooie doelpunten en was de stand 0-3. Bij het verdedigen werd er even niet goed opgelet en scoorde korwi de tegentreffer 1-3. Dit was ook de ruststand. Zo gingen ze de kleedkamer in voor een bespreking wat ze even beter moesten doen. Zo ging de 2e helft weer beginnen en maakte joyce de 1-4 nadat amber haar goed had aangespeeld. Jesper weering ging onder de korf staan en maakte joyce een doorloopbal die er net niet in ging. Jesper weering maakte een hele mooie doelpunt omdat hij net deed of hij de bal wilde afspelen en zijn tegenstander dacht dat ook maar hij schoot de bal er heel knap in 1-5. Jesper weering maakte ook de 1-6 en was de wedstrijd gewonnen. Toen moesten er strafworpen worden genomen en die werd door korulos gewonnen met 1-3. De strafworpen werden benut door niels(2) en amber KORULOS F1 - SDO F1 5-3 Korulos f1 heeft een moeizame overwinning behaald op sdo f1. Esmee maakte de eerste doelpunt na een mooie afstandschot 1-0. Jesper bick scoorde de 2e doelpunt door een kans van dichtbij goed te benutten en stond het al 2-0. Maar sdo kwam heel sterk terug door 2 doelpunten en stond het weer gelijk 2-2. Hun 2e doelpunt werd gemaakt door jesper bick die per ongeluk in eigen korf scoorde,maar dat kan gebeuren want verder heeft hij een prima wedstrijd gespeeld. Sdo kwam zelfs op voorsprong 2-3 en dat was lang geleden dat ze achter hebben gestaan in een wedstrijd. Maar vlak voor rust maakte danielle de gelijkmaker door van achter de korf knap raak te schieten 3-3. In de rust gingen ze naar het kleedkamer en waren geert en henk helemaal niet zo tevreden over het vertoonde spel. Ze vonden dat het verdedigen niet zo goed ging als anders en dat ze meer moesten proberen om de bal terug te pakken. Na de pauze zagen we toch een heel ander team er werd goed samen gespeeld en het verdedigen ging stukken beter. Daardoor kwamen ze weer op voorsprong door esmee die alweer door een afstandschot raak schoot 4-3. Omdat er nu goed verdedigd werd kon sdo de bal maar moeilijk rondspelen en kregen ze maar weinig kansen meer. Maar korulos kreeg wel een paar kansen door amber die een paar goeie doorloopballen kreeg maar de bal ging er net niet in. De vijfde doelpunt was een hele mooie want danielle gooide de bal naar niels die onder de korf stond en hij gooide de bal naar jesper weering maar die gooide de bal naar joyce die er beter voor stond en scoorde knap raak 5-3. Dit was ook de eindstand en hebben ze hun 7e wedstrijd gewonnen. De strafworpen gingen helaas verloren met 1-3 en benutte jesper bick de enige strafworp.

8 Pagina 8 kangoeroes op korfbalclinic bewegen in oude pekela. Onze jongste korfballers kwamen in actie in oude pekela op de korfbalclinic bewegen met als onderwerp circusspelletjes. Mart klein en mathijs grooten hebben deze keer mee gedaan en ze hadden er heel veel plezier in. Vooral de klimspelletjes vonden ze erg leuk en ze vonden het helemaal niet eng want ze konden heel hoog klimmen. Ook het tikspelletje vonden ze erg leuk want dat was erg spannend omdat de tijgers lagen te slapen en als ze dan wakker werden en je stond niet op de mat kon je getikt worden. Zo waren er nog veel meer spelletjes wat ze allemaal heel leuk hebben mee gedaan. Ik hoop dat er nog meer kangoeroes bij onze vereniging komen want de kinderen kunnen al vanaf 4 jaar bij ons mee trainen en doen we op de trainingavond ook allemaal leuke spelletjes. We trainen op vrijdagavond om 18:00 uur in de eextahal en kunnen de kinderen altijd een keertje mee trainen of ze het leuk vinden. henk Mathijs Grooten Mart Klein

9 HAKO - Scheemda Verkoop, Onderhoud en Reparaties: - tuin- en parkmachines - gereedschappen Tevens verhuur van diverse machines Energieweg 3, 9679 TZ te Scheemda Tel.: Gsm: Fax:

10 Pagina 10 JARIGEN. AGENDA. 3 : Rene Withaar (1986) 13 : Albertje Doedens (1959) 14 : Henk Meisner (1957) 17 : Rini Smulders (1948) 25 : Sylvia Van Erning (1958) 26 : Harry Franken (1946) 28 : Laura Heikens (1996) 29 : Wessel Gernaat (1967) Feb 27 kaartavond in de Keet Feb 28 Rekotoernooi te Musselkanaal Mrt 07 Rekotoernooi in Assen (Marsdijk) Mrt 28 Rekotoernooi te Hardenberg

11 Pagina 11

12 Pagina 12 KORULOS D1 - STADSKANAAL D marielle 2-1 dian naomi bastiaan marielle dian 6-6

13 Pagina 13 Op zaterdag, 17 januari 2009 togen wij met de rekoploeg richting Gorredijk, alwaar wij in de Sporthal De Skans onze derde toernooi van dit seizoen hebben gespeeld. Dit keer moest An Scheenstra het programma maken, omdat er in Friesland werd gespeeld. Vroeger deed alleen Groningen en Drenthe aan dit soort toernooien mee. Maar door de samenvoeging met Friesland enkele jaren geleden tot het District Noord, hebben er ook toernooien plaats gevonden in Friesland. Jammer alleen is dat er zo weinig Friese ploegen meedoen in Groningen en Drenthe, terwijl deze verenigingen wel altijd inschrijven voor Friesland. Helaas, het is niet anders, en je moet geen kwaad met kwaad vergelden. Dan is het gebeurt met dit soort toernooien. En we doen dit toch reeds vanaf VDW/OLS,(toen nog OLS) HHV en Korulos doen al vanaf het begin mee. En dat willen we graag nog een tijd zo houden. Er werd in 2 poules gespeeld. De eerste poule bestond uit LDODK uit Ter Wispel (bij Gorredijk) HHV uit Hollandscheveld, VDW/OLS uit Assen, Korulos uit Scheemda en uit Zwolle Oranje Zwart. De tweede poule bestond uit Lemmer uit Lemmer, Korvesta uit Coevorden, Stadskanaal 74 uit Stadskanaal en Juventa uit Hardenberg. Dus in totaal 9 teams. Naar mijn weten een record aantal deelnemende verenigingen. T.w. 3 ploegen uit Drenthe 2 ploegen uit Friesland- 2 uit Groningen en 2 uit Overijssel. HHV heeft zich eerst teruggetrokken, maar later toch weer aangemeld. Het programma is daardoor twee keer gemaakt. Hopelijk gebeurt dit niet al te vaak. Het is geheel onnodig. Misschien moeten de verenigingen hier nogmaals op gewezen worden. Wij moesten reeds onze 1 e wedstrijd spelen om uur tegen VDW/ OLS. Dit werd een regelmatige overwinning voor ons. Toch kwam VDW/OLS iedere keer weer langszij. Maar bij 5-4 was de tijd te kort om nog gelijk te komen. De 2 e wedstrijd van ons tegen LDODK was er eentje van formaat. Normaliter is deze tegenstander een maatje te groot voor ons. Deze keer echter hebben ze de wedstrijd van hun leven gespeeld en bleven iedere keer zelfs een doelpunt voor. Mooie acties gingen daar aan vooraf. De eindstand werd uiteindelijk 3-2 voor ons. Het had evengoed 6-5 kunnen zijn wat de kansen betreft, maar ook hier geldt dat niet elke kans een doelpunt is. De 3 e wedstrijd tegen Korvesta was weer iets gemakkelijker. Het werd dan ook een regelmatige 4-1 overwinning. Ook in deze wedstrijd heb ik mooie acties (doorloopballen) gezien. Wij hebben aan de zijlijn genoten van het spel van Korulos. Dat is al wel eens anders geweest. We ebben nu drie wedstrijden gespeeld en daar de volle winst fragment uit Lemmer-OranjeZwart fragment korulos-korvesta behaald. Nog één wedstrijd te gaan tegen HHV, een ploeg, waar we de laatste keren van hebben gewonnen. Maar ze hadden nu een ploeg met het merendeel competitiespelers en dat was nu net even teveel van het goede. Al speelde natuurlijk ook de vermoeidheid een rol. Het is een spannende strijd geworden met weinig krachtsverschil. HHV was net even gelukkiger met schieten en zodoende won deze ploeg met 3-1.

14 Pagina 14 Een mooie korfbalmiddag was weer ten einde. Tenminste Poule A. Poule B moest nog beginnen en duurde tot uur. Dat hebben niet afgewacht. Na het douchen hebben we ons in de kantine nog tegoed gedaan aan de door de Bond aangeboden Friese oranjekoek.nadien zijn we weer richting Scheemda vertrokken. we De Eindstand in Poule A: HHV 4-8 Korulos 4-6 LDODK 4-4 VDW/OLS 4-2 Korvesta 4-0 fragment Korulos-HHV De doelpunten voor Korulos deze middag: Henk Grooten 6 doelpunten Breege Principaal 3 doelpunten Mattheus Piebes 2 doelpunten Rini Smulders 1 doelpunt Klaas Oosting 1 doelpunt Foto s Provincie Rondje fietsen - Blauwe Stad aanwiesbord pieterpad hoaren Nykerk schillegeham steenfabriek ten post

15 Pagina 15 klaverjassen Op vrijdag, 23 januari 2009 werd de vierde ronde gespeeld van de klaverjascompetitie Twee personen waren deze keer afwezig, t.w: Marten Boog en Martje Westerman. Na een spannende wedstrijd werden uiteindelijk de prijzen als volgt verdeeld. 1e werd Nettie Pröll voor Ettie Gernaat en Reina Boog. Laatste werd dit keer Siena Kleefman. De totaalstand ziet u in onderstaand tabel. sept okt nov jan febr totaal 1 Reina Boog Hanneke Boog Hindrik Pinkster Rini Smulders Ettie Gernaat Mattheus Piebes Doetje Vink Nettie Pröll Marten Boog Siena Kleefman Harry Kleefman Martje Westerman Meta Mein Janny Linkvis Grietje Harms volgende kaartavond 27 februari a.s.

16 Pagina 16 Uitslagen Roda '70/Korulos 1 Veenwouden Stadskanaal '74 1 Roda '70/Korulos WIK '34 1 Roda '70/Korulos Roda '70/Korulos 2 EKC Stadskanaal '74 2 Roda '70/Korulos WSS 4 Roda '70/Korulos Korulos/Roda '70 3 Korwi Vitesse (Be) 3 Korulos/Roda ' Halen 2 Korulos/Roda ' Korwi 2 Korulos/Roda ' Korulos/Roda '70 3 Vitesse (Be) Elko 3 Roda '70/Korulos Stadskanaal '74 3 Roda '70/Korulos Korulos D1 Stadskanaal D1 6 6 WSS D1 Korulos D Korulos D1 Rodenburg D1 Hoogkerk D2 Korulos D1 2 8 Korulos F1 Roda 70 F Korwi F1 Korulos F1 1 6 Korulos F1 SDO (S) F1 5 3 WSS F1 Korulos F1 0 7 Scheidsrechterschema :00 Korulos D1 WSS D1 Arjan Linkvis :00 Korulos F1 VDW-OLS F2 Mardie de Wal

17 Pagina 17 Vervoer :00 10:00 Stadskanaal F1 Korulos F1 Stadskanaal :00 9:00 Roda 70 F2 Korulos F1 Delfzijl :00 7:45 VDW-OLS F2 Korulos F1 Pittelo Assen :00 12:30 Asko D3 Korulos D1 Marsdijk Assen Pinkster, Kuiper, Jansen :05 12:45 Nic D1 Korulos D1 de Wijert Groningen Pinkster, Heikens, Dokter :00 12:45 Stadskanaal D1 Korulos D1 Stadskanaal Pinkster, Dammer, Koning Programma Roda '70/Korulos :40 Roda '70/Korulos 1 Joure 1 Olympiahal :30 Nij Quick Libben 1 Roda '70/Korulos 1 De Boppeslach :35 It Fean 1 Roda '70/Korulos 1 Surventohal :35 Roda '70/Korulos 1 Nij Quick Libben 1 Olympiahal :10 Veenwouden 1 Roda '70/Korulos 1 Hoantserid Roda '70/Korulos :25 Roda '70/Korulos 2 Joure 2 Olympiahal :45 Roda '70/Korulos 2 Ritola 5 Olympiahal :25 It Fean 2 Roda '70/Korulos 2 Surventohal :25 Roda '70/Korulos 2 Nij Quick Libben 2 Olympiahal :10 EKC Roda '70/Korulos 2 Bargeres Korulos/Roda ' :20 11:20 Vefo 2 - Korulos/Roda '70 3 Zuidwolde (Dr) :00 10:00 ZKC Korulos/Roda '70 3 Zuidwolde (Dr) :00 Korulos/Roda ' ZKC 19 3 Scheemda Roda '70/Korulos :05 Roda '70/Korulos 5 DWA/Argo 3 Olympiahal :35 Roda '70/Korulos 5 Rodenburg 5 Olympiahal :50 Asko 5 Roda '70/Korulos 5 Marsdijk :05 Roda '70/Korulos 5 Asko 5 Olympiahal Korulos D :00 12:30 Asko D3 - Korulos D1 Marsdijk Assen :00 Korulos D1 - WSS D1 Scheemda :05 12:45 Nic/Alfa college D1 - Korulos D1 de Wijert Groningen :00 12:45 Stadskanaal D1 - Korulos D1 Stadskanaal Korulos F :00 Korulos F1 - VDW-OLS F2 Scheemda :00 10:00 Stadskanaal F1 - Korulos F1 Stadskanaal :00 9:00 Roda 70 F2 - Korulos F1 Delfzijl :00 7:45 VDW-OLS F2 - Korulos F1 Pittelo Assen

18 Pagina 18 Standen Team WS W G V PU DV DT Stadskanaal ' Veenwouden It Fean Roda '70/Korulos Joure WIK ' Nij Quick Libben Team WS W G V PU DV DT It Fean Ritola WSS Stadskanaal ' Roda '70/Korulos Nij Quick Libben EKC Joure Team WS W G V PU DV DT ZKC ' Korulos/Roda ' Korwi Halen Vefo ODA (R) Vitesse (Be) Team WS W G V PU DV DT Elko De Parabool Rodenburg Stadskanaal ' Asko DWA/Argo Roda '70/Korulos Team WS W G V PU DV DT Nic./Alfa-college D Korulos D Rodenburg D Stadskanaal '74 D Asko D WSS D Hoogkerk D Team WS W G V PU DV DT Korulos F VDW-OLS F Korwi F WSS F Roda '70 F SDO (S) F Stadskanaal '74 F

19

20

WORDT LID VAN KORULOS

WORDT LID VAN KORULOS WORDT LID VAN KORULOS Jaargang 33, Nr. 6 De Inloper Pagina 3 25 april 2011 De Inloper K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Bestuur: Voorzitter Secretaris Zwanet Pinkster

Nadere informatie

WORDT LID VAN KORULOS

WORDT LID VAN KORULOS WORDT LID VAN KORULOS Jaargang 33, Nr. 3 De Inloper Pagina 3 15 december 2010 De Inloper K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 32, Nr. 7

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 32, Nr. 7 Pagina 3 9 juni 2010 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 32, Nr. 6

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 32, Nr. 6 Pagina 3 1 april 2010 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 30, Nr. 3

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 30, Nr. 3 Pagina 3 12 november 2007 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06.. SECRETARIAAT: Buiten Eexterweg 10, 9679 HV Scheemda Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek

Nadere informatie

De Inloper. Van de voorzitter. Jaargang 31, Nr. 9. Pagina 4

De Inloper. Van de voorzitter. Jaargang 31, Nr. 9. Pagina 4 Pagina 3 18 juni 2009 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei 1941. Pagina 3. Jaargang 32, Nr. 4

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei 1941. Pagina 3. Jaargang 32, Nr. 4 Pagina 3 25 augustus 2009 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J.

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei 1941. Pagina 3. Jaargang 31, Nr. 2

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei 1941. Pagina 3. Jaargang 31, Nr. 2 Pagina 3 19 september 2008 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 30, Nr. 2

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 30, Nr. 2 Pagina 3 25 oktober 2007 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06.. SECRETARIAAT: Buiten Eexterweg 10, 9679 HV Scheemda Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 30, Nr. 2

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 30, Nr. 2 Pagina 3 20 augustus 2007 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06.. SECRETARIAAT: Buiten Eexterweg 10, 9679 HV Scheemda Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek

Nadere informatie

Nieuwsbrief KC de Pein - Week 47 - Jaar 2009. Uitslagen

Nieuwsbrief KC de Pein - Week 47 - Jaar 2009. Uitslagen Uitslagen Nr Datum Klasse Wedstrijd Resultaat Lokatie Week: 47 (2009) 3491 22-11-09 15:50 R5N Lintjo 5 - KIA 3 6-8 Dunoardhal 1613322-11-09 14:45 2A Kinea 1 - WSS 1 14-14 Heerenvee n 1391322-11-09 14:20

Nadere informatie

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 Van het bestuur Alweer een hele week in het nieuwe jaar voorbij. Alle recepties en nieuwjaarsbijeenkomsten zijn achter de rug. De ene wat drukker bezocht dan de andere.

Nadere informatie

37 e jaargang nr december

37 e jaargang nr december 37 e jaargang nr.14 18 december 2017 www.kvscmh.nl UITSLAGEN: Senioren 1 - Eyckelkorf/omhoog 10 10 Senioren 2 - Oranje Wit 2 10 16 De Corridor 3 - Senioren 4 13 5 Senioren 5 mw - Flamingo s 8 7 Junioren

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei 1941. Pagina 3. Jaargang 30, Nr. 9

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei 1941. Pagina 3. Jaargang 30, Nr. 9 Pagina 3 25 mei 2008 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 0597 591142 SECRETARIAAT: Buiten Eexterweg 10, 9679 HV Scheemda Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek

Nadere informatie

Uitslagen. Verslagen. De Pein speelt MV van de mat

Uitslagen. Verslagen. De Pein speelt MV van de mat Uitslagen Nr Datum Klasse Wedstrijd Resultaat Lokatie Week: 18 (2008) 3624 04-05-08 14:00 R4G SIOS (W) 4 - VIOS (Nij) 2 6-10 Wolvega 3809 29-04-08 19:45 2A Moedig Voorwaarts 1 - De Pein 1 8-22 Wapservee

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 32, Nr. 8 KANTINE

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 32, Nr. 8 KANTINE Pagina 3 27 juli 2010 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek

Nadere informatie

S :30 ZKC '19 1 KIOS (R) 1 N Wessels Boerhal ZUIDWOLDE DR :50 KIOS (R) 1 AVO 1 Buddingehof RUINERWOLD 12247

S :30 ZKC '19 1 KIOS (R) 1 N Wessels Boerhal ZUIDWOLDE DR :50 KIOS (R) 1 AVO 1 Buddingehof RUINERWOLD 12247 S1 12201 8-11-2015 14:30 ZKC '19 1 KIOS (R) 1 N Wessels Boerhal ZUIDWOLDE DR 12221 15-11-2015 14:50 KIOS (R) 1 AVO 1 Buddingehof RUINERWOLD 12247 22-11-2015 14:30 SIOS (W) 1 KIOS (R) 1 De Steense WOLVEGA

Nadere informatie

53e jaargang nr maart 2016

53e jaargang nr maart 2016 Van het bestuur 53e jaargang nr. 28 13 maart 2016 T.O.P. heeft de zaalcompetitie er weer op zitten. Een seizoen met een aantal mooie resultaten. Van ons 1 e, het 3 e en de E2 was al bekend dat ze kampioen

Nadere informatie

Uitslagen. Verslagen. De Pein 3 bindt OWK 2 aan de zegekar!

Uitslagen. Verslagen. De Pein 3 bindt OWK 2 aan de zegekar! Uitslagen Nr Datum Klasse Wedstrijd Resultaat Lokatie Week: 37 (2005) 2556518-09-05 14:30 3D ODA (R) 1 - Club Brothers 1 15-8 Roderwold e 2531318-09-05 14:30 3D OKO/Bies 1 - Vefo 1 16-14 Opende 2124518-09-05

Nadere informatie

Jeugdkrantje AKC Nr

Jeugdkrantje AKC Nr Jeugdkrantje AKC Nr.19 1501 2016-2017 Programma Dag Datum Thuis Uit Aanvang Aanwezig/ vertrek Locatie Zaterdag 21 januari Juventa A1 AKC A1 16.15 15.15 Hardenberg Zaterdag 21 januari Achilles B1 AKC B1

Nadere informatie

:25 R4D Forward 3 - Kinea Noordwold e :00 R5K WWMD 3 - LDODK/AH Gorredijk Gorred (Skans)

:25 R4D Forward 3 - Kinea Noordwold e :00 R5K WWMD 3 - LDODK/AH Gorredijk Gorred (Skans) Uitslagen Nr Datum Klasse Wedstrijd Resultaat Lokatie Week: 06 (2006) 12-02-06 15:45 R2C DOS'46 4 - ASKO 3-12 Nijeveen 12-02-06 14:30 3D OWK 1 - Vitesse (Be) 1 10-16 Leek 12-02-06 14:20 3D Sparta (W) 1

Nadere informatie

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 speelde deze week maar liefst drie wedstrijden

Nadere informatie

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang Praatpaal jaargang 27 2 24-02-2019 VAN HET BESTUUR Na de mooie en uitgebreide inleiding van onze secretaris Erik in de Praatpaal van afgelopen week, is het nu mijn beurt om een stukje te schrijven. Weinig

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Programma Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang 22-11 De Valk A1 - Bladella A2 13.45 14.45 22-11 Eindhoven

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

35 e Hoekman Toernooi [Typ de ondertitel van het document]

35 e Hoekman Toernooi [Typ de ondertitel van het document] 35 e Hoekman Toernooi 2017 [Typ de ondertitel van het document] 35 e Hoekman Toernooi 20 mei 2017 Wij heten de deelnemende verenigingen van harte welkom bij het Hoekman Toernooi voor JO15- en JO13-teams

Nadere informatie

Gastteams: Barendrecht DoCos Alphense Boys RKDEO Blauw Zwart SEV DHL DWO Full Speed Victoria UVS Nieuwerkerk Nootdorp DSVP

Gastteams: Barendrecht DoCos Alphense Boys RKDEO Blauw Zwart SEV DHL DWO Full Speed Victoria UVS Nieuwerkerk Nootdorp DSVP v.v. Wilhelmus F toernooi Zaterdag 13 juni 2015 Gastteams: Barendrecht DoCos Alphense Boys RKDEO Blauw Zwart SEV DHL DWO Full Speed Victoria UVS Nieuwerkerk Nootdorp DSVP 1 Algemene adresgegevens Bezoekadres

Nadere informatie

Overzicht van het nieuws in week 18 van het jaar 2013

Overzicht van het nieuws in week 18 van het jaar 2013 Overzicht van het nieuws in week 18 van het jaar 2013 De Pein speelt maar 1 helft tegen Vitesse, 3e wint De wedstrijdcondities waren redelijk, beetje wind, beetje knollig veld en redelijk wat zon. Helaas

Nadere informatie

P rogramma T oernooi:

P rogramma T oernooi: Nr.122 10-09-2016 Toernooi te Amersfoort Sporthal: Zielhorst Zaterdag 10 september werd het toernooi Wheelchair Mania gespeeld. Basketball Events Organisation heeft voor het eerst in haar geschiedenis

Nadere informatie

Toernooi van 9:00 tot 11:30 Mini Pupillen (JO-7) F Pupillen (JO-9)

Toernooi van 9:00 tot 11:30 Mini Pupillen (JO-7) F Pupillen (JO-9) v.v. Wilhelmus Grote jeugd toernooi Zaterdag 17 juni 2017 Onze Teams in de hoofdrol: Toernooi van 9:00 tot 11:30 Mini Pupillen (JO-7) F Pupillen (JO-9) Toernooi van 12:00 tot 14:30 E Pupillen (JO-11) B

Nadere informatie

Winners Toernooi. Inhoudsopgave nr.

Winners Toernooi. Inhoudsopgave nr. ! Winners Toernooi Inhoudsopgave nr. pag. Voorwoord 2 Regels 3 Aanvullende activiteiten 3 Routebeschrijving 4 Poule indeling 5 Wedstrijdschema 6-8 Belangrijk om te weten 9 Regels WRZV de boog 10-11 Vragen

Nadere informatie

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren

Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Clubkampioenschappen D.O.V. 2015 A-Senioren Op zaterdag 17 januari 2015 zijn gelijk met de jeugd de clubkampioenschappen voor de senioren-a gehouden. Er hadden zich hiervoor negen deelnemers aangemeld

Nadere informatie

P rogramma T oernooi: Divisie C1 Ronde 4 Delft - Julianadorp 1:30 Uur, 121km. Basketbalterm 6 : Baseline - de achterlijn (onder iedere basket).

P rogramma T oernooi: Divisie C1 Ronde 4 Delft - Julianadorp 1:30 Uur, 121km. Basketbalterm 6 : Baseline - de achterlijn (onder iedere basket). Nr.130 14-01-2017 Toernooi te Julianadorp Sporthal: Sport aan Zee Na de Kerst, oud & nieuw feesten heeft Redeoss nog maar één keer de mogelijkheid gehad om te trainen. Op de donderdagavond, twee dagen

Nadere informatie

54e jaargang nr november 2016

54e jaargang nr november 2016 54e jaargang nr. 13 20 november 2016 Van het bestuur En daar zit je dan. Na een paar jaar weer een voorwoord schrijven. Voor de zomer hebben Enno de Boer, Dinand de Groot en ik met elkaar om tafel gezeten

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S

V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S V E R E N I G I N G S N I E U W S D E P I N P O N G E R S uitgave 17 januari 2016 DE LAATSTE NIEUWSBRIEF VAN MIJN HAND 140 Nieuwsbrieven heb ik de afgelopen jaren geschreven, daarvoor had Wim Groffen er

Nadere informatie

Weekbrief 10. Heren 1 Dames 1 Heren 2 Heren 3 Heren 4 Jongens Pupillen 7 Pupillen 5

Weekbrief 10. Heren 1 Dames 1 Heren 2 Heren 3 Heren 4 Jongens Pupillen 7 Pupillen 5 Weekbrief 10 Week 47 21-11 t/m 27-11-2016 Uitslagen afgelopen weekend: Heren 1 Dames 1 Heren 2 Heren 3 Heren 4 Jongens Pupillen 7 Pupillen 5 Bardiensten weekend: ZZ&PC De Devel H1 - Sassenheim H2 10-6

Nadere informatie

Overzicht van het nieuws in week 5 van het jaar 2006

Overzicht van het nieuws in week 5 van het jaar 2006 Overzicht van het nieuws in week 5 van het jaar 2006 Leijenloop heeft eigen domeinnaam! De Leijenloopwebsite is per direct te bereiken onder http://www.leijenloop.nl! 04-02-2006 06:02:26 - Leijenloop 18e

Nadere informatie

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING 1 Weekbrief No 37 Seizoen 2009 2010 24-05-2010 Secretariaat: Estria.jeugdsecretariaat@planet.nl SENIORENAFDELING Uitslagen Zaterdag 22 mei Estria vet. St. Hubert Vet. 1-2 INFORMATIE JEUGDAFDELING Mededelingen

Nadere informatie

55e jaargang nr oktober 2017

55e jaargang nr oktober 2017 55e jaargang nr. 10 15 oktober 2017 Van het bestuur: Denken alle leden van 15 jaar en ouder a.s. woensdag aan de J.A.V. Aanvang 19.30 uur in ons clubgebouw: t Tophuus. Graag op tijd komen, zodat we om

Nadere informatie

De zomervakane is weer voorbij en de eerste speelavonden al weer achter de rug. Ook hebben de compeeteams hun eerste wedstrijd al gespeeld.

De zomervakane is weer voorbij en de eerste speelavonden al weer achter de rug. Ook hebben de compeeteams hun eerste wedstrijd al gespeeld. Algemeen De zomervakane is weer voorbij en de eerste speelavonden al weer achter de rug. Ook hebben de compeeteams hun eerste wedstrijd al gespeeld. Er is ook een nieuw clubshirt gekozen. De shirts zijn

Nadere informatie

Flying Red. Dan is het huis te klein!

Flying Red. Dan is het huis te klein! Nr.116 19-03-2016 Toernooi te Amersfoort Sporthal: de Zielhorst Zaterdag 19 maart werd de zesde ronde van toernooi divisie B georganiseerd in Amersfoort thuisbasis van Crackerjacks. De volgende spelers

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd Van de redactie: VVW DS1 Olympia DS1 12-02, 13:00 Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden

Nadere informatie

Sv HERTHA VENEN CUP. E / F pupillen

Sv HERTHA VENEN CUP. E / F pupillen Sv HERTHA VENEN CUP E / F pupillen VOORWOORD VAN DE JEUGDVOORZITTER De 1 e editie van de Venen Cup staat op punt van beginnen. Wellicht de start van een lange traditie. Ikzelf heb de gehele jeugdopleiding

Nadere informatie

Gastteams: Alphense Boys Barendrecht Die Haghe DoCos DSO Forum Sport Graaf Willem II VAC Leidschenveen RKDEO Quick SVH Verburch VFC Xerxes DZB

Gastteams: Alphense Boys Barendrecht Die Haghe DoCos DSO Forum Sport Graaf Willem II VAC Leidschenveen RKDEO Quick SVH Verburch VFC Xerxes DZB v.v. Wilhelmus JO9 toernooi Zaterdag 13 mei 2017 Gastteams: Alphense Boys Barendrecht Die Haghe DoCos DSO Forum Sport Graaf Willem II VAC Leidschenveen RKDEO Quick SVH Verburch VFC Xerxes DZB 1 Algemene

Nadere informatie

JO15 Paas TOERNOOI

JO15 Paas TOERNOOI JO15 Paas TOERNOOI 2019 1 Rotterdam, April 2019 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 15! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap Stormvogels 28 Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels De klassenindeling van de vijfde klasse G werd in zeker drie dorpen met gejuich ontvangen. Siebengewald,

Nadere informatie

52e jaargang nr december 2014

52e jaargang nr december 2014 52e jaargang nr. 18 21 december 2014 Van het bestuur Zo aan het eind van het jaar wordt er op allerlei manieren vaak terug gekeken wat er allemaal is gebeurt het afgelopen jaar. Maar daarnaast is er vanaf

Nadere informatie

Jeugd Lemels Open 2019

Jeugd Lemels Open 2019 Lemele, juni 2019 Beste sportvrienden, Hierbij ontvang je het programma voor het. Dit jaar wordt het Jeugd Lemels Open voor de 4 e keer georganiseerd en we hopen op weer een geslaagd toernooi. Het Jeugd

Nadere informatie

Good Luck MB1 - Riel MB1

Good Luck MB1 - Riel MB1 Good Luck MB1 - Riel MB1 Afgelopen zaterdag hebben wij onze eerste competitie wedstrijd gespeeld in de 1ste klas. We waren echt benieuwd hoe het zou gaan. We wisten dat de meisjes van Riel ook uit de 2de

Nadere informatie

Uitslagen. Verslagen. Weifelende competitieouverture brengt de Pein wel 2 punten

Uitslagen. Verslagen. Weifelende competitieouverture brengt de Pein wel 2 punten Uitslagen Nr Datum Klasse Wedstrijd Resultaat Lokatie Week: 36 (2005) 2476411-09-05 14:30 3D De Pein 1 - Vefo 1 12-11 Douwekam 2377111-09-05 14:30 R2C Ritola 2 - LDODK/AH Gorredijk 3 16-15 Zuidlaren 2192011-09-05

Nadere informatie

46e editie Schoolkorfbaltoernooi 2015/2016. PROGRAMMA Vrijdag 15 april

46e editie Schoolkorfbaltoernooi 2015/2016. PROGRAMMA Vrijdag 15 april 46e editie Schoolkorfbaltoernooi 2015/2016 PROGRAMMA Vrijdag 15 april 2016 WWW.KV-KLIMOP.NL Voorwoord Beste deelnemers, Voor het eerst sinds het onstaan van het schoolkorfbal toernooi vindt het toernooi

Nadere informatie

u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 13!

u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 13! JO13 Pupillen Toernooi 2018 1 Rotterdam, maart 2018 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 13! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

Gastteams: DoCos DSO Foreholte Forum Sport Graaf Willem II VAC S Gravenzande GSC ESDO Nieuwerkerk De Meern Quick Rijnland Hoogvliet Sport RKDEO

Gastteams: DoCos DSO Foreholte Forum Sport Graaf Willem II VAC S Gravenzande GSC ESDO Nieuwerkerk De Meern Quick Rijnland Hoogvliet Sport RKDEO v.v. Wilhelmus D toernooi Zaterdag 28 mei 2016 Gastteams: DoCos DSO Foreholte Forum Sport Graaf Willem II VAC S Gravenzande GSC ESDO Nieuwerkerk De Meern Quick Rijnland Hoogvliet Sport RKDEO 1 Algemene

Nadere informatie

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht

V.V.W. Seniorennieuws. VVW 1 verliest van Kleine Sluis en VVW 2 toont veerkracht 1 Aftrap 14 nov. nr: 13 Seizoen 2016-2017 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

Jeugdkrantje AKC Nr

Jeugdkrantje AKC Nr Jeugdkrantje AKC Nr.11 14112017-2018 Programma Dag Datum Thuis Uit Aanvang Aanwezig/ vertrek Locatie zaterdag 19 november ZKC 19 AKC A1 19.00 17.30 Zuidwolde zaterdag 19 november AKC B1 SDO B1 10.00 09.30

Nadere informatie

Dinsdag 6 november 2018

Dinsdag 6 november 2018 Dinsdag 6 november 2018 De Sprint 2-Hellevoets Effect 1: 3-2 (3 e klasse J duo competitie) Hellevoets Effect 1 heeft zichzelf gisterenavond opnieuw geen dienst bewezen door in Brielle met 2-3 te verliezen

Nadere informatie

JO J 15-1 TOERNOOI

JO J 15-1 TOERNOOI JO15-1 TOERNOOI 2018 1 Rotterdam, mei 2018 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 15! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

25jr. Jubileum JBC/N haven. Zaterdag 4 juni werd het Nasi toernooi voor de 25x gespeeld.

25jr. Jubileum JBC/N haven. Zaterdag 4 juni werd het Nasi toernooi voor de 25x gespeeld. Nr.121 04-06-2016 Toernooi te Julianadorp Zaterdag 4 juni werd het Nasi toernooi voor de 25x gespeeld. Sporthal: Sport aan Zee De volgende spelers deden daar aan mee: Bennie, Jérôme, John, Kees, Mario,

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2 Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

Gastteams: Alphense Boys Alphia De Meern DSVP DUNO Graaf Willem II VAC GSC ESDO HVV Meerburg Nieuwerkerk Sportlust 46 Voorschoten 97 Xerxes DZB

Gastteams: Alphense Boys Alphia De Meern DSVP DUNO Graaf Willem II VAC GSC ESDO HVV Meerburg Nieuwerkerk Sportlust 46 Voorschoten 97 Xerxes DZB v.v. Wilhelmus F toernooi Zaterdag 14 mei 2016 Gastteams: Alphense Boys Alphia De Meern DSVP DUNO Graaf Willem II VAC GSC ESDO HVV Meerburg Nieuwerkerk Sportlust 46 Voorschoten 97 Xerxes DZB 1 Algemene

Nadere informatie

Mededelingnr. 12 seizoen 2015/2016

Mededelingnr. 12 seizoen 2015/2016 Secr. Mevr. E. Hop Gasthuislaan 59 6883 JA Velp (06) 53233927 Clubhuis de Rietgans Rietganssingel 117 6883 DR Velp (0 (06)179553700 www.sios61.nl Mededelingnr. 12 seizoen 2015/2016 Zaterdag 14 november

Nadere informatie

zaterdag 23 maart 2013 K.V. De Eemvogels

zaterdag 23 maart 2013 K.V. De Eemvogels zaterdag 23 maart 2013 K.V. De Eemvogels Soest, 14 maart 2013 Beste deelnemers, Leuk dat jullie meedoen aan de Schoolkorfbaldag! Deze dag vindt plaats op zaterdag 23 maart op ons veld aan de Henriëtte

Nadere informatie

Beste schoolkorfballer,

Beste schoolkorfballer, Beste schoolkorfballer, We zijn zoals elk jaar blij je vandaag op het veld van ZKC 31 te mogen begroeten! We hebben er alles aan gedaan om deze dag goed te organiseren en te zorgen dat alles soepel verloopt.

Nadere informatie

Jeugdkrantje AKC Nr

Jeugdkrantje AKC Nr Jeugdkrantje AKC Nr.14 04122017-2018 Programma Dag Datum Thuis Uit Aanvang Aanwezig/ vertrek Locatie zaterdag 9 december AKC A1 Elburg A1 10.50 10.15 Almelo zaterdag 9 december Ons Clubje B1 AKC B1 12.20

Nadere informatie

Toppers! Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen.

Toppers! Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen. Toppers! 22 april 2015: Schoolkorfbal (de voorronde) Er zijn in Nederland ongeveer 6804 basisscholen, het kunnen er inmiddels eentje meer of minder zijn. Maar in ieder geval 6800 basisscholen. Waarom deze

Nadere informatie

Versie augustus 2019

Versie augustus 2019 Versie 2.0 24 augustus 2019 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Programma JO8 t/m JO13... 4 Aanvang JO8 t/m JO13... 5 Deelnemende teams en kleedkamers... 7 Foto s (VELD E)... 9 Spelinstructies (Bestuurskamer)...

Nadere informatie

Maandag 8 april Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie)

Maandag 8 april Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie) Maandag 8 april 2019 Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie) Tien wedstrijden, tien nederlagen (3x 4-6) in de voorjaarscompetitie. Dan ben je terecht gedegradeerd. Ook al hebben

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

Voorwoord. OPA HENK Cup

Voorwoord. OPA HENK Cup 2 Voorwoord Kloosterburen, juni 2019 Voorafgaand aan de afsluiting van het voetbalseizoen 2018/2019, organiseert de vvkloosterburen voor de 5 e maal haar pupillentoernooi O9 om de OPA HENK Cup Dit toernooi

Nadere informatie

Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 2016

Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 2016 Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 06 Programmaboekje Beste kinderen en begeleiders, Welkom bij het Atlantis Kerstkorfbaltoernooi 06. Op woensdagochtend 8 december wordt er een spelochtend voor de groepen,

Nadere informatie

53e jaargang nr november 2015

53e jaargang nr november 2015 53e jaargang nr. 15 29 november 2015 Van het bestuur Afgelopen zaterdag had ik de vreemde gewaarwording om alleen op de uit tribune te zitten in een sporthal in Hardenberg. Een beetje raar gevoel om in

Nadere informatie

Grand Prix Assen 2013

Grand Prix Assen 2013 Grand Prix Assen 2013 Op 11 mei 2013 was het de beurt aan schaakclub Assen om de Grand Prix te organiseren. De Grand Prix werd gehouden in het weekend van Hemelvaart en het NK voor de E jeugd in Rijswijk,

Nadere informatie

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats. Evenals vorig jaar nam de afdeling

Nadere informatie

Champions League Toernooi

Champions League Toernooi Champions League Toernooi 2017 JO11 Sponsering: Locatie: Veendam 1894, Stadion Organisatie: Toernooien commissie Datum: Zaterdag 3 juni 2017 Aanvang E: 13.00 uur Toernooi informatie: Contactgegevens toernooiorganisatie:

Nadere informatie

Kick-off dag 25 augustus 2018

Kick-off dag 25 augustus 2018 Kick-off dag 25 augustus 2018 Versie 1.8 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Reglement Toernooi... 4 Deelnemende teams en kleedkamers... 6 Keepershandschoenen... 8 Foto s... 9 Plattegrond JVC Cuijk... 11 Spelinstructies...

Nadere informatie

JO15-1 en JO15-2 toernooi

JO15-1 en JO15-2 toernooi JO15-1 en JO15-2 toernooi 2017 1 Rotterdam, Juni 2017 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 15! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. K.V.Korulos 1 Mei 1941. Jaargang 29, Nr. 9 De Inloper Pagina 3 KANTINE

De Inloper COLOFON. K.V.Korulos 1 Mei 1941. Jaargang 29, Nr. 9 De Inloper Pagina 3 KANTINE Jaargang 29, Nr. 9 De Inloper Pagina 3 15 juli 2007 De Inloper K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 591142 SECRETARIAAT: Buiten Eexterweg 10, 9679 HV Scheemda Erevoorzitter B. Engbers Ereleden

Nadere informatie

Programmaboekje Skopein Schoolkorfbaltoernooi 2017

Programmaboekje Skopein Schoolkorfbaltoernooi 2017 Programmaboekje Skopein Schoolkorfbaltoernooi 2017 Datum: woensdagmiddag 11 oktober Aanvang: 14:30 uur Locatie: het korfbalveld op Sportpark Jaspers, Jaspersweg 9 in Winterswijk Organisatie: korfbalvereniging

Nadere informatie

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs

Sportpark Het Hoge Land Berkel en Rodenrijs de Cup met de kleine oren De is in het seizoen 20122013 gewonnen door: Soccer Boys voor C junioren en D, E en F pupillen Sportvereniging T.O.G.B. Voetbalvereniging C.V.V. Berkel Sportpark Het Hoge Land

Nadere informatie

Uitslagen. Verslagen. Deceptie korfballers de Pein

Uitslagen. Verslagen. Deceptie korfballers de Pein Uitslagen Nr Datum Klasse Wedstrijd Resultaat Lokatie Week: 02 (2007) 1089514-01-07 14:45 R5E Wees Kwiek 1 - Friso 3 9-13 Marum 1669614-01-07 14:30 3C ODA (R) 1 - Vefo 1 24-12 Peize 1655814-01-07 14:30

Nadere informatie

Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van dit seizoen. Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie!

Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van dit seizoen. Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie! Nieuwsbrief 2018 - nummer 7 Heb je deze nieuwsbrief niet ontvangen maar wil je dat wel graag? Stuur dan een mail naar secretaris@vitessebeilen.nl! Het bestuur van Vitesse is op zoek naar een nieuw bestuurslid!

Nadere informatie

Programmaboekje Skopein Schoolkorfbaltoernooi 2018

Programmaboekje Skopein Schoolkorfbaltoernooi 2018 Programmaboekje Skopein Schoolkorfbaltoernooi 2018 Datum: woensdagmiddag 17 oktober Aanvang: 14:30 uur Locatie: het korfbalveld op Sportpark Jaspers, Jaspersweg 9 in Winterswijk Organisatie: korfbalvereniging

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT De periode tot aan de zomervakantie zal worden ingevuld met o.a. de trainingen, externe toernooien, de clubkampioenschappen, een ouder-kind toernooi

Nadere informatie

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Zaterdag 14 mei 2016 Deelnemende teams v.v. Wieldrecht MP1, MP2, MP3, MP4, MP6 Beek Vooruit MP9 v.v. Dubbeldam MP1, MP3, MP4 RCD MP1, MP2, MP3 TVC Breda MP4 v.v.

Nadere informatie

Menzis Kids United Jubileumtoernooi

Menzis Kids United Jubileumtoernooi 15 juni 2013 Stichting Kids United Lichtboei 106, 9732 JE Groningen Telefoon 050-542 70 40 Email info@kids-united.nl Website www.kids-united.nl Menzis Kids United Jubileumtoernooi Met dank aan... 15 juni

Nadere informatie

Verslag Helpman JO13-1 in België

Verslag Helpman JO13-1 in België Verslag Helpman JO13-1 in België Achterste rij v.l.n.r.: Thomas (Begeleider) Coen (Leider), Marten (Trainer/Coach), & Michel (Begeleider) Middelste rij v.l.n.r.: Lars, Danelso, Huub, Kaj, Sil, Tygo, Duco

Nadere informatie

BVCB Plus Koelhuis F toernooi

BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 MIDDAG BVCB Plus Koelhuis F toernooi Zaterdag 28 mei 2016 Middag Welkom Beste toernooideelnemer, Wij heten u van harte welkom op ons BVCB Plus Koelhuis E/F Jeugdtoernooi. Het jeugdtoernooi

Nadere informatie

De Babbeltjes. Maand: November

De Babbeltjes. Maand: November De Babbeltjes Maand: November Video actie Ben jij een echte balkunstenaar? Of heb jij een mooie korfbal actie? Doe dan nu mee met de video actie! Maak een filmpje van jouw truc of actie en stuur deze op

Nadere informatie

JO9-AB LOUWS TOERNOOI

JO9-AB LOUWS TOERNOOI JO9-AB LOUWS TOERNOOI 2018 1 Rotterdam, mei 2018 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 9! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

Toernooiprogramma. 20 e. Jeugdtoernooi. kv OWK. Sportpark Oostwold 1/20

Toernooiprogramma. 20 e. Jeugdtoernooi. kv OWK. Sportpark Oostwold 1/20 Toernooiprogramma 20 e Jeugdtoernooi kv OWK Zaterdag 22 augustus 2014 Versie: 18-08-2015 v4 Sportpark Oostwold 1/20 Voorwoord Oostwold, 22 augustus 2015 Korfbalvereniging OWK heet iedereen van harte welkom

Nadere informatie

Programmaboekje Skopein Schoolkorfbaltoernooi 2016

Programmaboekje Skopein Schoolkorfbaltoernooi 2016 Programmaboekje Skopein Schoolkorfbaltoernooi 2016 Datum: woensdagmiddag 12 oktober Aanvang: 14:30 uur Locatie: het korfbalveld op Sportpark Jaspers, Jaspersweg 9 in Winterswijk Organisatie: korfbalvereniging

Nadere informatie

PROGRAMMA. Schoolkorfbaltoernooi. Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen

PROGRAMMA. Schoolkorfbaltoernooi. Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen PROGRAMMA Schoolkorfbaltoernooi Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen Inhoudsopgave Dit programmaboekje bevat alle informatie over het

Nadere informatie

54e jaargang nr JANUARI 2017

54e jaargang nr JANUARI 2017 Van het bestuur 54e jaargang nr. 18 8 JANUARI 2017 Allereerst allemaal de beste wensen voor 2017. Ook namens mijn medebestuursleden. Een aantal van jullie heb ik al persoonlijk de hand mogen drukken tijdens

Nadere informatie

47 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI PROGRAMMA Vrijdag 14 april 2017 Groep 5 en 6

47 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI PROGRAMMA Vrijdag 14 april 2017 Groep 5 en 6 47 e editie SCHOOLKORFBALTOERNOOI 2017 PROGRAMMA Vrijdag 14 april 2017 Groep 5 en 6 Voorwoord Beste deelnemers, Voor de tweede keer sinds het ontstaan van het schoolkorfbal toernooi vindt het toernooi

Nadere informatie