Good Luck MB1 - Riel MB1

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Good Luck MB1 - Riel MB1"

Transcriptie

1

2 Good Luck MB1 - Riel MB1 Afgelopen zaterdag hebben wij onze eerste competitie wedstrijd gespeeld in de 1ste klas. We waren echt benieuwd hoe het zou gaan. We wisten dat de meisjes van Riel ook uit de 2de klas kwamen en afgelopen seizoen 2de waren geworden. Dus wat dat betreft zou het een spannende pot kunnen worden!!! We hadden nog maar net met onze ogen geknipperd of we stonden al met 0-1 achter. Het was een eigen doelpunt en hij was voor Raysa niet te houden zo onverwachts ging het. Maar op dat moment waren we dus wel wakker geschud en begonnen we echt met voetballen. Chayenne kreeg daarop gelijk een kans maar die ging jammer genoeg mis. Maar niet veel later schoot Chayenne toch de 1-1 binnen. Bij ons deed Iris Drijvers voor de eerste keer mee en deed dat erg goed! Maxime heeft de eerste helft met de vrouwen mee gevoetbald en in de rust kwam ze naar Raamsdonksveer om ons bij te staan. In de eerste helft kregen we toch nog wel veel tegenstand van de meiden van Riel maar na de rust was dat een heel stuk minder. Gelijk naar rust kregen we weer een doelpunt tegen misschien was dat nodig om ons scherp te krijgen want daarna ging het wel erg goed met de meiden van Good Luck Maxime wist 3x een doelpunt te maken Iris ( de Jong) ook 1x en Nicole trof 2x het doel. Petra van de MD 1 was er ook bij, ze heeft ons afgelopen seizoen heel vaak geholpen als we blessures hadden of omdat onze meiden voor school iets moesten doen. Jij ook bedankt hoor Petra!! Jammer genoeg kreeg Quinty opnieuw last van haar knie en kon niet meer verder spelen, beterschap!!! Ook was Soraya niet helemaal lekker en Sanne was er wel bij maar was ook niet fit, wij wensen jullie allemaal beterschap en hopen dat jullie a.s. zaterdag allemaal weer fit zijn om mee te doen tegen Zigo uit Tilburg!!

3 SVS'65 MB1 - GOOD LUCK MB1 vandaag moesten we het opnemen tegen Spijk en deze ploeg staat derde dus we wisten dat het een spannende wedstrijd zou worden. En idd het werd heel spannend. De meisjes van Spijk gingen gelijk goed van start en we wisten ook op voorsprong te komen. Wij hadden de avond er voor surpriseavond gevierd maar echt laat hebben de meiden het niet gemaakt!!!! Het was een echte wedstrijd en we hebben er zeker heel veel voor gedaan want we wilde heel graag winnen. Maar het mocht niet baten. Chayenne kon de bal mooi inschieten na een goede pass van Nicole en ook wist Maxime nog mooi een vrije trap in de kruising te schieten. Van de meisjes MD 1 waren Petra en Romy erbij omdat Iris, Soraya en Pien niet mee konden doen. Meiden bedankt weer hè, fijn dat jullie ons geholpen hebben. We hebben er deze wedstrijd allemaal heel hard voor gewerkt en heel goed gespeeld, jammer dat we niet gewonnen hebben maar meiden het zou nog kunnen al hebben we het niet meer in eigen hand nu!! De eindstand was dan ook 2-2. A.s maandag om bij het gemeentehuis verzamelen en woensdag de wedstrijd tegen SVW.

4 Good Luck MB1- Buren MB1 Vandaag stond de wedstrijd tegen Buren op het programma. We misten vandaag Soraya ( weekendje weg) Sophie en Pien ( beide geblesseerd). Gelukkig konden we 2 meisjes van MD 1 lenen namelijk Noè en Petra die, die ochtend najaars kampioen zijn geworden. Gefeliciteerd hoor!. Het was een moeizame wedstrijd weet niet of dat kwam dat we onze vaste speelsters miste of dat er een andere oorzaak was, maar we hadden er echt moeite mee deze week. Uiteindelijk scoorde Nicole de 1-0 in de eerste helft. Quinty speelde deze wedstrijd achterin en die stond echt haar mannetje. Chayenne had toch nog wel wat last van haar enkel dus kon ook nog niet voluit spelen. In de 2de helft hebben we nog wel een aantal kansen gehad die we niet af wisten te maken maar Buren wist ook nog wel een paar keer voor het doel te komen. En al was Sophie er niet Maxime, Quinty en Raysa ( die overigens al weer een goede wedstrijd keepte) en de rest van de achterhoede wisten dit te voorkomen. Gelukkig hebben we de winst toch weer weten te pakken al was het deze keer een moeizame overwinning. Voor alle geblesseerde speelster beterschap van ons!!!!!

5 Tricht MB1- Good Luck MB1 We moesten vandaag tegen Tricht aantreden dat zou een spannende wedstrijd worden want ze stonden 3de maar hebben 1 wedstrijd meer gespeeld als de meisjes van de MB1. Chayenne kon deze week nog niet mee doen omdat ze nog geblesseerd was, daarom ging Fabienne en Petra mee. Dat was ook wel nodig want tijdens de wedstrijd bleek dat het toch nog niet erg goed gaat met Iris. Het eerste kwartier speelde de meisjes van Tricht heel fel en de meiden van ons moesten er gelijk volle bak tegen aan. Esmee had het best zwaar met haar tegenstanders maar gaf niet op evenals Lisa, goed gedaan hoor meiden Maar na een tijdje kregen we steeds meer grip op het spel en het liep weer als vanouds. Raysa wist ook nog een paar keer de bal uit het doel te houden. Met Joyce gaat het ook weer de goede kant op en heeft bijna weer heel de wedstrijd mee gespeeld. Fabienne wist voor rust ook nog een keer het doel te raken. We gingen dus rusten met 0-2. In de tweede helft konden we goed de bal rond tikken en we kregen steeds meer van het spel. Pien kreeg toch weer wel een beetje last van haar kuit dus werd iets vaker gewisseld. Toen wist Fabienne voor de tweede keer het doel te raken. Sophie viel op het einde nog geblesseerd uit, hopelijk kan ze volgende week gewoon weer mee doen. De eindstand is 0-3 geworden. Enne wat belangrijker is we staan nog steeds bovenaan!!!!! Goed gedaan meiden.

6 Good Luck MB1 - LRC MB1 Vandaag werd er gespeeld tegen LRC uit Leerdam. Onze tegenstander staat op de 5de plaats. We moesten het deze wedstrijd zonder Sophie ( die moest naar een open dag) en Nicole ( geblesseerd ) doen. Daarvoor deden Shirley de Wit ( vrouwen ) en Petra Hoeke (MD1) mee. De meisjes van Leerdam gingen gelijk heel fel van start dus we moesten gelijk vol aan de bak. Ze speelden heel snel en kwamen er een pa...ar keer goed uit. Toch konden de meiden van Good Luck op voorsprong komen door een mooie treffer van Chayenne. Dit was na ongeveer een kwartier spelen. Daarna kwamen de meiden uit Leerdam toch weer wel in hun spel en konden na een half uur de gelijkmaker binnen tikken. Lisa speelde een hele goeie wedstrijd en gaf zich zomaar niet gewonnen. Kelsey speelde ook een hele goeie wedstrijd. We gingen rusten met een gelijke stand. In de kleedkamer werd even bijgepraat dat er toch wel iets beter verdedigd moest worden en elkaar moesten helpen. Na de rust kan Maxime na een minuut of tien weer het doel vinden en stonden we weer voor. Maar de meisjes van LRC gingen steeds meer druk zetten. En eigenlijk konden we er op wachten dat de gelijkmaker wel zou vallen en dat gebeurde dan ook. Toen kwam Sanne plotseling alleen voor de keeper te staan maar wist jammer genoeg de bal niet in de goal te krijgen en dat was wel echt heel jammer maar goed geprobeerd hoor. Chayenne viel ook nog geblesseerd uit dus al met al mogen we nog niet mopperen dat het gelijk is gebleven want we misten toch wel een aantal vaste mensen. Volgende week spelen we tegen Tricht en die staan op dit moment net boven LRC. Dus dan moeten jullie weer flink aan de bak meiden!!! Maar jullie hebben vandaag alweer keihard gewerkt enne... nog steeds niet verloren!!!! GOED GEDAAN HOOR!!!!!!

7 Good Luck MB1 - Hedel MB1 Vandaag stond de wedstrijd tegen Hedel op het programma we speelde voor de 2de achtereenvolgende keer thuis. Deze wedstrijd zou echt spannend worden, want de tegenstander had vorige week van Tricht verloren met 1-6. Maar daarvoor stonden ze nog op de 2de plaats. Nou de wedstrijd begon gelijk fel en we hadden zo in de gaten dat we er echt voor moesten gaan. Maar toch stond Hedel snel op voorstand... Chayenne wist snel daarna de tegentreffer te scoren en zo stond het weer gelijk. Fabienne van de vrouwen speelde de eerste helft met ons mee omdat Pien er niet bij was en Quinty nog niet geheel hersteld van haar blessure. Het was echt een pittige wedstrijd en een aantal van onze meiden hadden een beetje last van benauwdheid of dat nu aan het weer lag??? Het was in ieder geval mooi weer. Onze tegenstander had maar 11 speelsters en konden dus niet wisselen. De conditie van die meisjes was echt heel goed. De tussenstand was dan ook 2-2 in de rust, Chayenne scoorde de tweede ook. Jullie werkte allemaal hard en we kregen van de tegenstander te horen dat de nr 5 van ons hun toch nog heel wat doelkansen had ontnomen. Dus Sophie, goed gedaan hoor!!! Daarentegen moest Raysa deze keer toch ook vol aan de bak wat ze ook goed deed. In de tweede helft ging het heel gelijkwaardig op maar de meiden waren heel snel voorin. De keeper had ook een flinke uittrap en dan waren ze razendsnel wat dus ook resulteerde in nog een doelpunt. In de tweede helft speelde Petra Hoeke met ons mee en die stond echt goed haar mannetje hoor en kon zelfs nog 2 doelpunten maken!! Echt goed gedaan hoor Petra. Uiteindelijk wonnen we dus met 4-3. Knap gedaan hoor meiden. verdient gewonnen en heeeel hard voor gewerkt.

8 NEO 25 MB1- Good Luck MB1 Hoi Meiden, De Bekerwedstrijd tegen NEO 25 was een zware wedstrijd. Het zat de meiden niet mee, enkele blessures waaronder Quinty die op haar zere heup viel en Iris die het benauwd had, geen wissels meer, sommige meidenwaren echt moe of ze zijn te laat naar bed gegaan, ik geloof dat nr.16 en 9 de boel nog wel mee wilde trekken,wat resulteerde 1 doelpunt voor ons. De uitslag werd 7-1 voor NEO 25. Maar niet getreurd lekker relaxen in de herfstvakantie, dan zijn jullie voor de komende competiewedstrijd weer op en top fit, een heel fijn weekend!

9 Good Luck MB1 - Veen MB1 Zo de wedstrijd tegen Veen is ook weer gespeeld. Dit zou een goede meting worden want Veen had 1 wedstrijd gewonnen en eentje gelijk gespeeld, we waren dus benieuwd hoe we er voor stonden. Onze meiden waren allemaal aanwezig dus hoefde we niet van een ander elftal te lenen. De eerste helft was matig, de meeste meiden waren namelijk vrijdag naar Oscars geweest. Zo kwamen we dus in de eerste helft ook op achterstand maar na de rust kwam de ommekeer dan toch. Moet zeggen dat jullie allemaal een hele goeie wedstrijd hebben gespeeld. Het eindresultaat mag er dan ook zijn want we hebben gewonnen met een stand van 7-1. Verdient gewonnen meiden!!!

10 Teisterbanders MB1 Good Luck MB1 Vandaag moesten we spelen in Kerk- Avezaath tegen Teisterbanders. Er waren 3 speelsters die vandaag niet aanwezig konden zijn Te weten Soraya, Joyce en Sanne. Quinty was heel de week ziek geweest en voelde zich nog niet erg lekker maar heeft toch ook nog mee gevoetbald. En dat was fijn want we waren maar met 12 meiden. Marieke was met ons mee gegaan. Deze speelde een goeie wedstrijd en maakte de...eerste 2 doelpunten voor ons. Pien speelde de eerste wedstrijd mee en deed dat zeker niet slecht. Daarna volgde met doelpunten Iris en Mariek en Chayenne nog een keer. Dus we gingen rusten met een stand van 0-5. Na de rust kwamen de meiden uit Kerk Avezaath toch nog een beetje terug en maakte 1-5. Daarna waren het Nicole, Maxime Chayenne en Marieke die maakte dat de einduitslag 3-11 was. Iedereen heeft heel goed gevoetbald en dat was in de stand ook wel te zien. Goed gedaan meiden, op naar volgende week!!!!

11 Desk MB1 - Good Luck MB1 Vandaag stond de wedstrijd tegen Desk uit Kaatsheuvel op het programma. Omdat Sophie geblesseerd was zijn er twee meisjes van D met ons mee gegaan, te weten Petra en Noè. Ze konden beide heel goed mee en deden niets onder voor de andere meisjes. In de eerste helft hadden wij het beste van het spel. We kregen heel veel kansen maar toch werd het 1-0 voor Kaatsheuvel. Maar na een goed samenspel maak...te Iris voor rust nog 1-1. In de tweede helft kwam Kaatsheuvel toch weer op voorsprong wat heel erg jammer was want de meiden uit het Veer hadden toch echt het beste van het spel!! Raysa stond weer in de goal en keepte een goede wedstrijd! Maar hij wilde er maar niet in, wat een kansen kregen ze!! Maar gelukkig net voor tijd tikte Nicole 2-2 in. Esmeè en Sanne die ook pas nieuw zijn in het team speelde beide ook een goeie wedstrijd en hebben ook heel hard gewerkt. Jammer van het gelijke spel het was verdient geweest als we gewonnen hadden, maar jullie hebben het allemaal heel goed gedaan!!! Voor a.s. maandag is het geen trainen maar graag allemaal om uur aanwezig zijn voor de team foto!!! Zwarte broek en sokken aandoen!!!

12 Good Luck MB1 - DSE MB1 De eerste bekerwedstrijd van het seizoen zit er ook weer op!!! Voor de eerste keer speelde we in onze nieuwe shirts van MSG. Bedankt Rick!!!We wisten dat we het tegen DSE uit Etten Leur zwaar zouden krijgen zij spelen immers hoofdklasse. Deze meisjes speelden het balletje goed rond en hebben ook verdient gewonnen. Daarentegen hebben de meisjes van Good Luck ook een goeie wedstrijd gespeeld, het ging een stuk beter als vorige week. Volgende week spelen we uit tegen DESK en die meiden spelen ook tweede klas. Hopelijk kunnen we van deze wedstrijden veel leren.

13 Madese boys MB1 - Good Luck MB1 De 1ste vriendschappelijke wedstijd van het seizoen Good Luck MB1 tegen Madese boys MB1 was een mooie maar zware wedstrijd. De meiden uit de "Made" waren net iets sneller en tikte het balletje mooi rond, onze meiden moesten er hard voor werken. Onze" geblesseerde vaste keep "wilde bijna met krukken en al het veld opgaan, alleen maar omdat ze heel graag keept. De 2de helft ging een stuk beter en zeker voor onze invalkeepster, die voor het eerst keepte zonder enige keeperservaring, dan heb je lef. Ja meisjes het is een leerzame wedstrijd, de uitslag is niet zo belangrijk, nu lekker uitrusten en van de week weer super goed trainen.

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

Verslagen oktober en 4-5 november

Verslagen oktober en 4-5 november Verslagen 28-29 oktober en 4-5 november 28 oktober Blerick MB1- Deurne MB1 0-0 Deurne begon de wedstrijd gelijk sterk. Na een schot op goal waren wij wakker en zetten wij goed druk. De eerste helft werd

Nadere informatie

G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3

G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3 G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3 De eerste wedstrijd van seizoen 2010-2011 was een vriendschappelijke tegen G.v.v. uit Geldermalsen. Deze ploeg is net gepromoveerd naar de 4 e klas op de zondag. Zonder

Nadere informatie

37 e jaargang nr december

37 e jaargang nr december 37 e jaargang nr.14 18 december 2017 www.kvscmh.nl UITSLAGEN: Senioren 1 - Eyckelkorf/omhoog 10 10 Senioren 2 - Oranje Wit 2 10 16 De Corridor 3 - Senioren 4 13 5 Senioren 5 mw - Flamingo s 8 7 Junioren

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams. JA1- Berkel Rodenrijs

Uitslagen CTH teams. JA1- Berkel Rodenrijs Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Berkel Rodenrijs JA1 3-3 Top JB1 - HDS JB1 4-0 1 e klasse JC1 - HDM JC1 1-2 Top JC2 - Ring Pass JC1 1-3 1 e klasse JD1 - HDM JD1 3-12

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

Bedankt allemaal weer voor de input en veel leesplezier!

Bedankt allemaal weer voor de input en veel leesplezier! 48 e jaargang Nummer 4 23 sept 2017 GENIETEN VAN DE NAZOMER Het is echt genieten nog van het zonnetje dit weekend! Heerlijk weer om nog lekker buiten te zijn en zeker om te voetballen. Afgelopen weekend

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Cartouche JA1 2-8 Top JB1 - Rotterdam JB3 4-3 1 e klasse JC1 - Leonidas JC1 4-1 Top JC2 - HDS JC1 1-6 1 e klasse JD1 - HGC JD1 0-6 Top

Nadere informatie

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Vlak voordat de wedstrijd begon ging het toekomstige Nederlands elftal

Nadere informatie

OBS De Blaak ( ) Website:

OBS De Blaak ( )   Website: Ouderinfo 9 12 januari 2018 OBS De Blaak (013-4689466) Email: obs.de.blaak@opmaat-scholen.nl Website: www.obsdeblaak.nl Beste ouders/verzorgers, In deze informatiebrief: Ouderinfo versus Klasbord Vakantietoernooi

Nadere informatie

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36 SPORT-FLITS Dosc A1 Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/2016 - nummer 36 Vandaag, 25 juni 2016, stond de allerlaatste (?) wedstrijd van Hans Schell als trainer/coach op het programma,

Nadere informatie

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 Als koploper begonnen we aan de 3e periode. De voorsprong op nummer 2 Oranje Wit was 2 punten. Nummer 3 LRC stond op 9 punten achterstand. Met nog

Nadere informatie

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING 1 Weekbrief No 37 Seizoen 2009 2010 24-05-2010 Secretariaat: Estria.jeugdsecretariaat@planet.nl SENIORENAFDELING Uitslagen Zaterdag 22 mei Estria vet. St. Hubert Vet. 1-2 INFORMATIE JEUGDAFDELING Mededelingen

Nadere informatie

We zijn goed op weg!!!!

We zijn goed op weg!!!! VoBLABLA VoCASA jeugd nieuwsbrief We zijn goed op weg!!!! Zesde editie december 2016 Hallo speelsters én spelers, ouders van mini, MC1, MB3, MB2, MB1en MA1. Het nieuwe seizoen 2016-2017 is in volle gang!

Nadere informatie

Ring Pass MB4 versus Victoria MB2 2-2

Ring Pass MB4 versus Victoria MB2 2-2 Na de wedstrijd tegen nummer twee Souburgh (1-0 winst dus ) was het zaak om geen fouten meer te maken. Men had alles in eigen hand en de volgende tegenstander was op 23 april tegen het altijd lastige LOHC.

Nadere informatie

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 speelde deze week maar liefst drie wedstrijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 maart 2015

Nieuwsbrief 29 maart 2015 Nieuwsbrief 29 maart 2015 Ook afgelopen week weet ons eerste elftal wederom de krant te halen na de nul drie overwinning van vorige week zaterdag. Ook de krant pakt de resultaten van OFB 1 op en zo zie

Nadere informatie

Wedstrijdverslagen 12 en 13 september 2015

Wedstrijdverslagen 12 en 13 september 2015 Wedstrijdverslagen 12 en 13 september 2015 Dames 1 Blerick D1 - Boekel D1 (3-0) Vandaag de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. Nieuwe coach/trainer, nieuwe klasse, nieuwe shirts. De eerste tegenstander

Nadere informatie

Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017

Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017 Wedstrijdverslagen 6 en 7 mei 2017 Blerick A - Concordia B 2-1 Op donderdag nog 8 spelers maar Mat tovert er weer lustig op los en zo waren we deze keer uiteindelijk met 16!!. Vijf wissels wat een luxe.

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Volgende week spelen we thuis tegen Best. Komen jullie ons aanmoedigen?!

Volgende week spelen we thuis tegen Best. Komen jullie ons aanmoedigen?! Zondag 20 september Dames 1 Meerssen D1 - Blerick D1 Uitslag: 1-1 Na een 3-0 overwinning op Boekel vorige week, stond deze week Meerssen op het programma. Vol goede moed naar het zonnige zuiden, want iedereen

Nadere informatie

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Programma Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang 22-11 De Valk A1 - Bladella A2 13.45 14.45 22-11 Eindhoven

Nadere informatie

SEIZOENBOEK

SEIZOENBOEK SEIZOENBOEK 2010-2011 Zaterdag 11 september 2010 Rigtersbleek G1 - Oranje Nassau G1 De eerste thuiswedstrijd tegen Oranje Nassau. De wedstrijd verliep zeer teleurstellend. Vanaf de eerste minuut kon je

Nadere informatie

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U10

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U10 Wedstrijd : Vosselaar - KFCT U10 Datum : Zaterdag 22-10-16 Vandaag een matchke tegen het 'zwarte beest' van onze jongens: Vosselaar. De laatste thuismatch tegen onze buren werd nog nipt verloren, dus onze

Nadere informatie

Alverna 1. In cijfers 2017/2018

Alverna 1. In cijfers 2017/2018 1 Alverna 1 In cijfers 2017/2018 Aan het einde van ieder seizoen is het tijd om evalueren, dit gaan we doen op basis van beschikbare data. De selectie: Robert Zaalman, Niek van Ginkel, Job Gielen, Dennis

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag Rotterdam JC1 JC1 JC2- Westland JC1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag Rotterdam JC1 JC1 JC2- Westland JC1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - HDM JA1 0-7 Top JB1 - Ring Pass JB2 2-2 1 e klasse JC1 - Rotterdamjc1 JC1 2-5 Top JC2 - Westland 2-6 1 e klasse JD1 - Ring Pass JD1 3-12

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. jaargang 7 nr. 267 week

NIEUWSBRIEF. jaargang 7 nr. 267 week NIEUWSBRIEF jaargang 7 nr. 267 week 19 2012 Ton Noyens wordt 90 jaar (door Nico Grubben) Op 5 juni wordt ons voormalig damlid Ton Noyens 90 jaar. De zondag er aan voorafgaand houdt hij een groot feest.

Nadere informatie

Zodra de meiden Rosanne zien beginnen ze te juichen en te zingen. Rosanne! Rosanne! Leve de koningin van het voetbalteam. Lekker Zo!

Zodra de meiden Rosanne zien beginnen ze te juichen en te zingen. Rosanne! Rosanne! Leve de koningin van het voetbalteam. Lekker Zo! Verhaal voor Palmpasen, 9 april 2017 Daar komt ze! Daar komt ze! Fiep en Andra rennen het schoolplein op, naar de andere meiden. Daar komt ze! En de andere meiden van de klas gaan snel op hun plek staan:

Nadere informatie

Take a look at my life week 13

Take a look at my life week 13 Take a look at my life week 13 Dit was me wel een weekje zeg een nogal saai weekje. Met heel veel op bed liggen omdat ik ziek ben. Hoest de longen uit me lijf, ben onwijs verkouden, totaal geen energie

Nadere informatie

Rheko info nr april adres Rheko: website :

Rheko info nr april adres Rheko: website : Rheko info nr. 34 1 6 april 2019. e-mail adres Rheko: rheko@planet.nl website : http://www.rheko.nl Vanaf deze week starten de voorbereidingen voor de voorjaarcompetitie. Dit betekent einde van het zaalseizoen.

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

Zijn nu al zeker van eindronde en dat is een echte meevaller

Zijn nu al zeker van eindronde en dat is een echte meevaller KFC Meulebeke - Bruno Derveaux ziet periodetitel als beloning voor erg jonge spelersgroep. Zijn nu al zeker van eindronde en dat is een echte meevaller Coach Bruno Derveaux wil na de belangrijke maanden

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

Datums van de documenten:

Datums van de documenten: Datums van de documenten: Good Luck F3, Succesvolle afsluiting seizoen 28 mei 2011 Good Luck F3 "Moeders F3" 4-1 De laatste training van het seizoen stond in het teken van de wedstrijd tegen DE MOEDERS.

Nadere informatie

Jeugdkrantje AKC Nr

Jeugdkrantje AKC Nr Jeugdkrantje AKC Nr.19 1501 2016-2017 Programma Dag Datum Thuis Uit Aanvang Aanwezig/ vertrek Locatie Zaterdag 21 januari Juventa A1 AKC A1 16.15 15.15 Hardenberg Zaterdag 21 januari Achilles B1 AKC B1

Nadere informatie

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap Stormvogels 28 Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels De klassenindeling van de vijfde klasse G werd in zeker drie dorpen met gejuich ontvangen. Siebengewald,

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd Van de redactie: VVW DS1 Olympia DS1 12-02, 13:00 Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden

Nadere informatie

HAAGS VOETBALBLAD - SPECIAL! -

HAAGS VOETBALBLAD - SPECIAL! - HAAGS VOETBALBLAD - SPECIAL! - Deze keer geeft het HVB een special uit over de eerste wedstrijd van E15 in de nieuwe voorjaars-competitie. Over de vorige competitie zal u niets meer horen: nieuwe tijden,

Nadere informatie

24 maart maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3

24 maart maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3 24 maart 2017 26 maart Zomertijd (klok 1 uur vooruit) 31 maart Theateravond groep 3 25 maart Sjoerd Volmer (8) 26 maart Styno Huijkman (5) 26 maart Rosa Walenciak (5) 27 maart Sophie Schouten (8) 27 maart

Nadere informatie

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L Beste Sportvrienden, Het is alweer voor de 34 ste keer dat het Easy Fit - vv Bargeres Schoolvoetbaltoernooi wordt gehouden op de velden van vv Bargeres. Het toernooi wordt dit jaar in een andere opzet

Nadere informatie

Zaterdag 2 januari 2016 INDOORCUP. U7 ploegen. Sportoase Eburons Dome te Tongeren

Zaterdag 2 januari 2016 INDOORCUP. U7 ploegen. Sportoase Eburons Dome te Tongeren Zaterdag januari 06 INDOORCUP U7 ploegen Sportoase Eburons Dome te Tongeren - We spelen met de regels van de K.B.V.B TORNOOIREGLEMENT EYCKEN INDOOR CUP - Elke wedstijd duurt 0 minuten zonder pauze. - Bij

Nadere informatie

svhoutwijk Nieuwsbrief

svhoutwijk Nieuwsbrief Nieuwsbrief nr. 1 13 svhoutwijk Nieuwsbrief Houtwijk Nieuwsbrief 2013-2014 08-02-2015 De Kantine is elke zondag open TEAM wed.nr. datum tijd thuis team uit team scheidsrechter ZA3 22208 14-2-2015 15:00

Nadere informatie

K.V. Revival. Kom bij de leukste club van Nederland! Welkom bij. Praktische info voor ouders

K.V. Revival. Kom bij de leukste club van Nederland! Welkom bij. Praktische info voor ouders Welkom bij K.V. Revival Praktische info voor ouders Broekje/rokje Als je een wedstrijd moet spelen, dan wordt er van je verwacht dat je de volgende kleding aan hebt: Een wit shirt en een bordeauxrood broekje/rokje.

Nadere informatie

Good Luck B2 - Baronie B5. Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012

Good Luck B2 - Baronie B5. Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012 Good Luck B2 - Baronie B5 Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012 Een koude, maar zonnige morgen met een optimistische team die er klaar voor was om drie hele punten binnen te

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

Al vanaf de 1ste minuut zijn onze helden erop gebrand om deze wedstrijd te winnen.

Al vanaf de 1ste minuut zijn onze helden erop gebrand om deze wedstrijd te winnen. Vandaag (17 september 2016) stond de 2de bekerwedstrijd op het programma thuis tegen St Sittard/Sve Jo9-4. Na een goede voorbereiding staan onze toppers klaar om aan deze wedstrijd te beginnen. Al vanaf

Nadere informatie

K.N.I.E. Kruisband Nabeschouwing Interessante Ervaringsdeskundige

K.N.I.E. Kruisband Nabeschouwing Interessante Ervaringsdeskundige In de rubriek vertelt een (oud) prof-sport(st)er over zijn/haar voorste kruisband blessure. Vanaf het moment dat deze blessure werd opgelopen, de operatie, de revalidatie, de rentree en daarna. In : keurig

Nadere informatie

Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor.

Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor. Beste scheidsrechter, Leuk dat je de wedstrijden van JO11 en JO9 wilt fluiten, daar zijn we zeer blij om. Namens het bestuur van KSV alvast bedankt daarvoor. Rooster Het rooster wanneer jullie mogen fluiten

Nadere informatie

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Programma Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang 17-09 De Valk E1 - NWC Asten E2 18.00 18.45V 20-09 Dosko

Nadere informatie

Teun van der Donk. Teun in O17. Teun van der Donk

Teun van der Donk. Teun in O17. Teun van der Donk Met veel trots stelt V.O.C de spelers aan jullie voor die eerst bij onze club een balletje hebben getrapt, voordat zij de overstap maakten naar een echte profclub. Drie zonen spelen bij Sparta: Thomas

Nadere informatie

Maandag 8 april Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie)

Maandag 8 april Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie) Maandag 8 april 2019 Hellevoets Effect 1-DHC 4: 2-8 (2 e klasse reguliere competitie) Tien wedstrijden, tien nederlagen (3x 4-6) in de voorjaarscompetitie. Dan ben je terecht gedegradeerd. Ook al hebben

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 5 20-12-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De allerlaatste nieuwsbrief van 2018. Het jaar is weer in hoog tempo voorbij gevlogen. Op bestuurlijk niveau was het flink aanpoten.

Nadere informatie

VTC Woerden Volleybal voor jong en oud!

VTC Woerden Volleybal voor jong en oud! Seizoen 2018-2019 Volleybal voor jong en oud! Agenda: 15 december - Mini toernooi 28 december - Oliebollentoernooi 5 januari - Voorrondes NOJK 12 januari - Heel VTC kookt In dit nummer: AIRCOHEAT DS1 doet

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Zutphen

Minipolo toernooi in Zutphen Minipolo toernooi in Zutphen Indrukwekkende minuut stilte voor aanvang van het toernooi. Voor aanvang van het toernooi werd een minuut stilte gehouden. Dit ter nagedachtenis aan Richard Nieuwenhuizen,

Nadere informatie

Meisjes B2 pakt Kampioenschap in bijzondere wedstrijd

Meisjes B2 pakt Kampioenschap in bijzondere wedstrijd Aanstaande zaterdag 7 juni dan willen we graag dat iedere keepster en keeper haar en zijn spullen komt inleveren in het clubhuis. Tussen 10.00 en 12.00 uur kan dit gebeuren, dus niet vergeten, breng alles

Nadere informatie

De fijnste kleine hockeyclub van Brabant

De fijnste kleine hockeyclub van Brabant De fijnste kleine hockeyclub van Brabant 10 November 2009 #10 Sint en zijn Pieten bij HCL Sinterklaas komt langs bij Hockey Club Liempde en wel op woensdag 25 november. Er is direct contact geweest met

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 29 21 april 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 24-04 Hayat, groep 3 24-04 Mats, groep 6 25-04 Iris, groep 2A

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

PROGRAMMA. Schoolkorfbaltoernooi. Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen

PROGRAMMA. Schoolkorfbaltoernooi. Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen PROGRAMMA Schoolkorfbaltoernooi Woensdag 18 april 2018 Sportpark Immerhornpolder Enkhuizen organisatie: Korfbalvereniging DTS Enkhuizen Inhoudsopgave Dit programmaboekje bevat alle informatie over het

Nadere informatie

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018

Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018 Nationale Kampioenschappen Taekwondo Sparren 13 januari 2018 Dit jaar werden de Nationale Kampioenschappen Taekwondo in Den Haag gehouden en wel op zaterdag 13 januari. Met 24 inschrijvingen was TKD Oude

Nadere informatie

Nieuwsbrief Seizoen 16-17

Nieuwsbrief Seizoen 16-17 Nieuwsbrief Seizoen 16-17 3 e jaargang nr 23 02 April 2017 Met het oog op de komende week is er ook een bedankje. A.s. woensdag is het zover. Door de inzet van Cor Leijdens zijn de finale wedstrijden bij

Nadere informatie

Groetjes Lisa. Groetjes Vicky

Groetjes Lisa. Groetjes Vicky Vandaag moesten we leraren tegen 8 spelen. Dat waren een heleboel opdrachten en die moesten binnen 2 uur uitvoeren. Maar het is ons gelukt en dat vond ik het leukste van de dag. Ik ben benieuwd wat we

Nadere informatie

Veel leesplezier, De Redactie. Dané Jansen. 28 januari Vrije middag groepen januari Volgende BargerBabbel. Pag

Veel leesplezier, De Redactie. Dané Jansen. 28 januari Vrije middag groepen januari Volgende BargerBabbel. Pag 16 januari 014, jaargang. nr. 8 Voor jullie ligt de digitale BargerBabbel zoals we die op school verspreiden (ook apart onder de ouders van aangemelde leerlingen die nog niet op school zitten, en waarvan

Nadere informatie

37e jaargang Nr Maart De lotenverkoopsters afgelopen zondag. Bedankt meiden!!! ODESSA

37e jaargang Nr Maart De lotenverkoopsters afgelopen zondag. Bedankt meiden!!! ODESSA 37e jaargang Nr 28 7 Maart 2011 De lotenverkoopsters afgelopen zondag Bedankt meiden!!! ODESSA 1 Wedstr nr Wedstrijdprogramma Aanvang Vertrek Scheidsrechter 13-3-2011 37105 Oudesluis1-DESS1 14.00 Dingerdis.W.N

Nadere informatie

Gaat de laatste de beste worden?

Gaat de laatste de beste worden? Gaat de laatste de beste worden? Ondanks dat de competitie nog minimaal een week duurt en voor een aantal zelfs nog een week langer, is hij voor ons gevoel na vandaag al voorbij. Dat komt omdat wij vandaag

Nadere informatie

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang Praatpaal jaargang 27 2 24-02-2019 VAN HET BESTUUR Na de mooie en uitgebreide inleiding van onze secretaris Erik in de Praatpaal van afgelopen week, is het nu mijn beurt om een stukje te schrijven. Weinig

Nadere informatie

Voor Indigo en Nhimo Papahoorjeme_bw.indd :02

Voor Indigo en Nhimo Papahoorjeme_bw.indd :02 Papahoorjeme_bw.indd 2 05-05-11 15:02 Papahoorjeme_bw.indd 3 05-05-11 15:02 Voor Indigo en Nhimo Tamara Bos Papa, hoor je me? met tekeningen van Annemarie van Haeringen Leopold / Amsterdam De liefste

Nadere informatie

Finale weekend club competitie

Finale weekend club competitie Finale weekend club competitie Ploegentijdrit Zaterdag stond als allereerst de ploegentijdrit op programma. Jawel hoor we moesten als eerste van start. We waren maar met 5 in plaats van 6 man. Start ging

Nadere informatie

Ons seizoen van het begin tot het einde.

Ons seizoen van het begin tot het einde. Ons seizoen van het begin tot het einde. SGV F1 Trainsters: Mart Ise Tamara Gijs Yara Daphne Matthias Mirthe Op woensdag 20 augustus was het dan eindelijk zo ver het seizoen ging van start met de eerste

Nadere informatie

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via

Jaargang /2018 Vrijdag 6 juli. Kopij kan ingeleverd worden via Jaargang 22-2017/2018 Vrijdag 6 juli nummer 14 P Kopij kan ingeleverd worden via redactie@flevoschool.nl Verjaardagen 9 juli Jurre gr 7, 11 jaar 10 juli Rosalie gr 1/2c, 6 jaar 11 juli Alexander gr 8,

Nadere informatie

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 Van het bestuur Alweer een hele week in het nieuwe jaar voorbij. Alle recepties en nieuwjaarsbijeenkomsten zijn achter de rug. De ene wat drukker bezocht dan de andere.

Nadere informatie

De ME1 van SV DESS uit Benningbroek/Sijbekarpsel is voetbalkampioen geworden.

De ME1 van SV DESS uit Benningbroek/Sijbekarpsel is voetbalkampioen geworden. 37e jaargang Nr 36 14 mei 2012 De ME1 van SV DESS uit Benningbroek/Sijbekarpsel is voetbalkampioen geworden. foto v.a.n.v. v.l.n.r.: Anna Hovenier, Amy Moolevliet, Nika van Diepen, Mandy Vlaar, Valerie

Nadere informatie

55e jaargang nr oktober 2017

55e jaargang nr oktober 2017 55e jaargang nr. 10 15 oktober 2017 Van het bestuur: Denken alle leden van 15 jaar en ouder a.s. woensdag aan de J.A.V. Aanvang 19.30 uur in ons clubgebouw: t Tophuus. Graag op tijd komen, zodat we om

Nadere informatie

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats.

De kleine finale was spannend. Rotterdam was moegestreden en mede door goed zaalhockey pakte Nijmegen de derde plaats. Jongens D Top 28-12-2017 Op de eerste dag van de Saturnus Indoor Toernooien 2017 2018 stond het Jongens D Top toernooi op het programma in de blaashal van Ring Pass Delft. In Poule A was het Rotterdam

Nadere informatie

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats. Evenals vorig jaar nam de afdeling

Nadere informatie

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 31ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 31ste jaargang nr. 28 4 april 2018 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 05-04 Minke, groep 3 05-04 Roosmarijn, groep 4 06-04 Milo, groep

Nadere informatie

UITSLAGEN SCMH JO19-1

UITSLAGEN SCMH JO19-1 47 e jaargang Nummer 9 30 oktober 2016 HALLOWEEN-EDITIE Deze week was er weer een bijna volledig programma dat onder een stralende herfstzon werd afgewerkt. Door een vergissing in het doorgeven van de

Nadere informatie

Gloria-UC Nieuws. Programma Senioren. Programma Jeugd. Mededelingen. 69 e jaargang nr. 16 Seizoen 2015/2016. Zaterdag 5 december en zondag 6 december

Gloria-UC Nieuws. Programma Senioren. Programma Jeugd. Mededelingen. 69 e jaargang nr. 16 Seizoen 2015/2016. Zaterdag 5 december en zondag 6 december Gloria-UC Nieuws 69 e jaargang nr. 16 Seizoen 2015/2016 Programma Senioren Zaterdag 5 december en zondag 6 december Thuis Uit Aanvang Gloria-UC 1 Wernhout 1 14:30 Gloria-UC 2 Chaam 2 11:30 Gloria-UC 3

Nadere informatie

Zwangerschapsverlof van Corina

Zwangerschapsverlof van Corina 8 april Uit de blauwe groepen.. We hebben het thema familie afgesloten. We hebben genoten van alle leuke familie verhalen, foto s, liedjes, werkjes etc. We hebben veel geleerd over onze families. Tussendoor

Nadere informatie

K.N.I.E. Kruisband Nabeschouwing Interessante Ervaringsdeskundige

K.N.I.E. Kruisband Nabeschouwing Interessante Ervaringsdeskundige In de rubriek vertelt een (oud) prof-sport(st)er over zijn/haar voorste kruisband blessure. Vanaf het moment dat deze blessure werd opgelopen, de operatie, de revalidatie, de rentree en daarna. In : Deze

Nadere informatie

Verslag Helpman JO13-1 in België

Verslag Helpman JO13-1 in België Verslag Helpman JO13-1 in België Achterste rij v.l.n.r.: Thomas (Begeleider) Coen (Leider), Marten (Trainer/Coach), & Michel (Begeleider) Middelste rij v.l.n.r.: Lars, Danelso, Huub, Kaj, Sil, Tygo, Duco

Nadere informatie

Uitslagen. Verslagen. De Pein speelt MV van de mat

Uitslagen. Verslagen. De Pein speelt MV van de mat Uitslagen Nr Datum Klasse Wedstrijd Resultaat Lokatie Week: 18 (2008) 3624 04-05-08 14:00 R4G SIOS (W) 4 - VIOS (Nij) 2 6-10 Wolvega 3809 29-04-08 19:45 2A Moedig Voorwaarts 1 - De Pein 1 8-22 Wapservee

Nadere informatie

Paspoort Naam: Joeri Bommeljé Woonplaats: Middelburg Leeftijd: 20 jaar Favoriete club: Ajax

Paspoort Naam: Joeri Bommeljé Woonplaats: Middelburg Leeftijd: 20 jaar Favoriete club: Ajax Nieuw jaar, nieuwe maand en dus een nieuwe ik speel de bal naar... De bal rolt lekker, want we hebben in het eerste jaar al mooie verhalen mogen lezen over diverse voetbalperiodes. Dat is ook het uiteindelijke

Nadere informatie

VAKANTIEGEVOEL. Laten we hopen dat de organisatie ook dit jaar weer mag rekenen op vele bezoekers en deelnemers!

VAKANTIEGEVOEL. Laten we hopen dat de organisatie ook dit jaar weer mag rekenen op vele bezoekers en deelnemers! VAKANTIEGEVOEL 47 e jaargang Nummer 25 15 april 2017 Het is bijna voorjaarsvakantie. Even lekker ontspannen tijdens alle drukke dagen althans voor velen. Lijstaanvoerder SCMH wint mooi van Ravenstein en

Nadere informatie

MOOI SEIZOENS EINDE UITSLAGEN

MOOI SEIZOENS EINDE UITSLAGEN MOOI SEIZOENS EINDE 47 e jaargang Nummer 28 13 mei 2017 Het seizoen loopt echt te einde nu, met mooie resultaten voor verschillende teams. JO9-1 staat zelfs nog in de bekerfinale een heel mooi seizoen

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

P rogramma T oernooi: Divisie C1 Ronde 4 Delft - Julianadorp 1:30 Uur, 121km. Basketbalterm 6 : Baseline - de achterlijn (onder iedere basket).

P rogramma T oernooi: Divisie C1 Ronde 4 Delft - Julianadorp 1:30 Uur, 121km. Basketbalterm 6 : Baseline - de achterlijn (onder iedere basket). Nr.130 14-01-2017 Toernooi te Julianadorp Sporthal: Sport aan Zee Na de Kerst, oud & nieuw feesten heeft Redeoss nog maar één keer de mogelijkheid gehad om te trainen. Op de donderdagavond, twee dagen

Nadere informatie

25jr. Jubileum JBC/N haven. Zaterdag 4 juni werd het Nasi toernooi voor de 25x gespeeld.

25jr. Jubileum JBC/N haven. Zaterdag 4 juni werd het Nasi toernooi voor de 25x gespeeld. Nr.121 04-06-2016 Toernooi te Julianadorp Zaterdag 4 juni werd het Nasi toernooi voor de 25x gespeeld. Sporthal: Sport aan Zee De volgende spelers deden daar aan mee: Bennie, Jérôme, John, Kees, Mario,

Nadere informatie

Seta nieuws in t Klökske - week 12 - woensdag 22 maart 2017

Seta nieuws in t Klökske - week 12 - woensdag 22 maart 2017 Deze week in t Klökske Beken jij kleur? COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 18 maart: Senioren: SETA 1 Kluis 4 4-6 SETA 2 Maastricht 4 5-5 Jeugd: SETA 1 was vrij SETA 2 Asterix 2 0-5 SETA

Nadere informatie

Maandag 25 maart 2019: Hellevoets Effect 1-Xerxes 1 (2 e klasse D Regulier): 2-8

Maandag 25 maart 2019: Hellevoets Effect 1-Xerxes 1 (2 e klasse D Regulier): 2-8 Maandag 25 maart 2019: Hellevoets Effect 1-Xerxes 1 (2 e klasse D Regulier): 2-8 - Persbericht - Hellevoets Effect 1 heeft maandagavond met 2-8 verloren van de koploper Xerxes 1. De Hellevoetse punten

Nadere informatie

Wedstrijdverslagen 9 april. Meisjes

Wedstrijdverslagen 9 april. Meisjes Wedstrijdverslagen 9 april Meisjes Blerick MA1 Nova MA1 3-1 Vandaag thuis de topper tegen NOVA MA1. Samen hetzelfde aantal punten alleen het doelsaldo van NOVA is beter. Dus de opdracht van vandaag is

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL Nieuwsbrief 5 Vrijdag 27 september 2013 *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD De brandweerwedstrijden. Op zaterdag 14 november hebben Pascalle Beers, Marjet

Nadere informatie

Specifieke Handleiding jeugdtrainers

Specifieke Handleiding jeugdtrainers Specifieke Handleiding jeugdtrainers (Mini, F en E pupillen) Inhoudsopgave Leeftijdskenmerken De wedstrijd Coachen/begeleiden tijdens de wedstrijd De training Trainingsaanpak Leeftijdskenmerken Als je

Nadere informatie

HET 5E INTERNATIONALE F1-TOERNOOI VV TRICHT WEER EEN SUCCES!!!

HET 5E INTERNATIONALE F1-TOERNOOI VV TRICHT WEER EEN SUCCES!!! HET 5E INTERNATIONALE F1-TOERNOOI VV TRICHT WEER EEN SUCCES!!! We kijken er ieder jaar weer naar uit!!! Het zogenaamde ALLESISMOGELIJK.NL INTERNATIONALE F1-TOERNOOI beleefde op zaterdag 24 mei zijn 5 e

Nadere informatie

27 maart 2012 BLAUW BLAUW BLAUW

27 maart 2012 BLAUW BLAUW BLAUW 27 maart 2012 BLAUW BLAUW BLAUW Lieve dames, Het woord dat deze hele dag kenmerkt is BLAUW. Vandaag was burggolf Purmerend omgetoverd tot smurfenland. Ja want smurfen zijn ook blauw en aan het einde van

Nadere informatie

Sport(ouders) en emoties Door: Steven Pont en Tischa Neve

Sport(ouders) en emoties Door: Steven Pont en Tischa Neve Sport(ouders) en emoties Door: Steven Pont en Tischa Neve Dit onderdeel gaat over emoties, want sport en emoties zijn nu eenmaal sterk met elkaar verbonden. En dat is maar goed ook, want die emoties zijn

Nadere informatie

Ilpendam 1 heeft de eerste seizoenshelft afgesloten en de stand is al volgt:

Ilpendam 1 heeft de eerste seizoenshelft afgesloten en de stand is al volgt: Ilpendam 1 heeft de eerste seizoenshelft afgesloten en de stand is al volgt: St. Adelbert 12-23 Ilpendam 10-16 Westzaan 11-22 Wijk aan Zee 12-16 PSCK 11-21 RCZ 11-13 Graftdijk 11-20 Purmerland 12-04 Beverwijk

Nadere informatie

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag 4-9-2016 Zwaarbevochten maar verdiende overwinning in Glanerbrug Het seizoen ging weer beginnen. En niet tegen de minste tegenstander. Het was geen publiek geheim dat

Nadere informatie

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan! Race 7; 31-07-2016 Deze race waren er maar 3 deelnemers, iedereen wist dus vooraf al dat ze op het podium zouden eindigen. Alleen de plekken moesten nog verdeeld worden. De volgorde van de kwalificatie

Nadere informatie