WORDT LID VAN KORULOS

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "WORDT LID VAN KORULOS"

Transcriptie

1

2 WORDT LID VAN KORULOS

3 Jaargang 33, Nr. 6 De Inloper Pagina 3 25 april 2011 De Inloper K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: SECRETARIAAT: Bestuur: Voorzitter Secretaris Zwanet Pinkster Penningmeester Doetje Vink Lid Korrie Veendorp Lid Rini Smulders Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee TC Sen. Wedstrijdsecretaris Jeroen Hermans Trainer Berend Pinkster Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek sr H.D. Franken J.H. Delger D.A.Drenth-Arbeider D.Vink L.J.Klein Leden van Verdienste C. Verboom M. Pinkster-Brouwer L. Groenbroek-Arbeider H. Koning M.P.M.Smulders N.Pröll-Schoormann J. Linkvis-Kuiper TC Jeugd: Training en begeleiding: Coördinator Jeugd Zwanet Pinkster Trainer C1 Berend Pinkster Trainer E1 Marga Linkvis Geert Weering Trainer F1 Henk Grooten Recreatie: Contactpersoon: Doetje Vink Training Jaap Delger Kantine/Hal-Commissie Bestuurslid: Doetje Vink Lid Nettie Pröll Lid Ina Mein Redactie Bezorging Dina Drenth Wedstrijdgebeuren Harry Franken Info Jaap Delger Jeugd Henk Grooten Kopij inleveren voor 15 mei Per h.franken@planet.nl Nevenactiviteiten: Marlies Klein Marianne Mein Marga Linkvis Website:

4 Jaargang 33, Nr. 6 De Inloper Pagina 4 Voorwoord van het Bestuur Zaken die gespeeld hebben of nog steeds spelen: Het laatste stukje van de kantine (de CV kast) is nu ook in orde gemaakt. De binnenkant van de kantine is nu tip-top. Wat de buitenkant van de kantine betreft, er is geconstateerd dat enkele boegplaten volledig verrot zijn. Daar zal de komende maanden ook naar worden gekeken. De nieuwe eigenaar van de schuur/garage heeft deze reeds afgebroken en meegenomen. Er is voor ons nog één probleem over, er ligt namelijk nog een partij van ca tegels (30x30 cm). Er zijn er reeds 120 verzegd. Is er voor de rest misschien een belangstellende? Zo niet, dan zullen we kijken wat we ermee doen. Via de rommelmarkt kan altijd nog. De plek waar de garage/schuur heeft gestaan zal ook zo spoedig mogelijk gefatsoeneerd worden. Het is geen aanblik gelijk. Met een paar man is dat zo gebeurd. De eerste Inloper van 16 Maart die met behulp van DaMedia in Veendam is gemaakt, zag er prima uit. Dit exemplaar is de 2 de die op die manier gemaakt is. We gaan voorlopig zo door. De Grontmij uit Assen heeft op 17 April samen met ondergetekende een Inspectie gehouden van ons veldencomplex. Hun persoonlijke conclusie: het is niet best. Nu kijken hoe de Gemeente Oldambt hierop reageert. De samenstelling van onze veldteams is op het ogenblik problematisch. Korulos 1 heeft door blessures een damestekort en Korulos F1 heeft nog maar 3 spelertjes. Er is voor deze F1 dispensatie aangevraagd om buiten mededinging te mogen spelen, de E- ertjes kunnen dan om toerbeurt meespelen. Op 23 April is er een Paasbrunch georganiseerd voor de jeugd. Elders in deze Inloper kunnen jullie zien waarom Rini Smulders stopt als bestuurslid na de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Nog maar eens een keer genoemd, er is bij Korulos een vacature voor een Voorzitter en een vacature voor een 2-tal gewone bestuursleden. Namens het Bestuur Rini Smulders

5 Jaargang 33, Nr. 6 De Inloper Pagina 5 Rini Smulders in juni niet-herkiesbaar als Bestuurslid In het stukje Van de redactie in de vorige Inloper was er al melding van gemaakt. kort even aangeven wat hier de reden van is. Ik wil alvast In juni 2009 had ik mij op de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering aangemeld als Bestuurslid en wel vanaf het moment dat ik met de VUT zou gaan, te weten februari Ik ben toen in februari begonnen in het Bestuur en heb duidelijk te kennen gegeven dat ik niet geschikt was om de Korulos kar te trekken. Ik zou wel hier en daar in kunnen springen om me op enigerlei wijze verdienstelijk te kunnen maken. Echter vrij kort daarna kwam Bert Klein met de mededeling dat hij het, na 11 jaar als voorzitter gefungeerd te hebben, voor gezien hield. Ik heb toen binnen het Bestuur opnieuw duidelijk aangegeven dat ik geen Voorzitter wilde zijn en dat ik niet geschikt was om de kar te trekken en alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Op de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering 2010 kwamen er echter helaas geen nieuwe bestuursleden bij. Daarna zijn we vanaf juni 2010 zo goed en zo kwaad als het ging, met 4 man verder gegaan.en dus zonder voorzitter. Ik heb echter dit hele jaar continue het gevoel gehad dat ik wèl de kar moest trekken. Herhaalde oproepen in de Inloper voor een nieuwe voorzitter hebben onvoldoende respons opgeleverd. Om te voorkomen dat ik na de komende Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering wederom een jaar lang de Koruloskar moet trekken, heb ik nu reeds besloten om te stoppen als bestuurslid. Hopelijk zijn er nog personen onder diegenen die dit lezen, die de vrijgekomen plaatsen in het bestuur kunnen opvullen. Er zijn genoeg mensen die de taak als voorzitter of als bestuurslid uitstekend kunnen vervullen. Met vriendelijke groet, Rini Smulders Scheemda, april 2011 De redactie is weer in de pen geklommen om jullie het laatste nieuws te brengen van de korfbalclub. Het is jullie misschien niet opgevallen, maar de vorige Inloper is er een van de nieuwe drukker Damedia in Veendam. De Inloper werd altijd gedrukt bij de hockeyclub Daring in Veendam. Door de brand bij Daring moesten we op zoek naar een andere drukker. Deze hebben we nu gevonden in Damedia in Veendam. Het geheel ziet er verzorgd uit, maar dat waren jullie ook van ons gewend. Harry doet nu ook nog de lay-out van de Inloper. Dus wat dit betreft is er niets verandert. Alleen een nieuwe drukker, maar jullie merken hier niets van.

6 Jaargang 33, Nr. 6 De Inloper Pagina 6 We hebben weer de vaste rubrieken verzameld + het veldprogramma. De jeugd wordt weer verzorgd door Henk Grooten, die af en toe wat foto s maakt en een verslagje van de E en F pupillen. Ook de rubriek Even voorstellen komt weer aan bod. En wat er verder wordt aangeboden lezen jullie wel. We proberen de ze Inloper in A3 formaat te brengen. Dit houdt in, dat we een 4 - voud van kopij moeten hebben. Het ziet er nog mooier uit. Maar we lopen de kans, dat er weleens wat blijft liggen tot een volgende keer. Dat nemen we dan maar op de koop toe. We proberen het gewoon. Als het niet bevalt kunnen we altijd terug. De redactie!

7 Jaargang 33, Nr. 6 De Inloper Pagina 7 In Memoriam Deze rouwkaart hebben we in april eerst ontvangen, vandaar deze late reactie. De meeste leden van de korfbalvereniging Korulos uit Scheemda, zullen mevrouw Frouwke Dieters waarschijnlijk niet kennen, vanwege het lange verblijf in Enschede en haar leeftijd. Ter info: Mevrouw Dieters was de echtgenote van Heiko Dieters, onze gewaardeerde Ere-lid. Hij en zijn vrouw hebben jarenlang in Korulos gespeeld en zijn veel met jeugdopleiding bezig geweest. We zijn hun daarom ook veel dank verschuldigd. Wij wensen de familie Dieters dan ook in deze moeilijke tijd heel veel sterkte om het verdriet te verwerken. Het Bestuur en leden van de K.V.Korulos E1 Kampioen (maart 2011) ZAAL Korulos E1 is er in geslaagd om ongeslagen kampioen te worden in de 2e klasse. Afgelopen zaterdag werd de laatste wedstrijd van dit zaalcompetitie gewonnen met 4-1 van Argo E1 uit Bedum. Op een gelijkspel na werden alle wedstrijden winnend afgesloten.

8 Jaargang 33, Nr. 6 De Inloper Pagina 8 Erevoorzitter Rien Geutjes (68) overleden Op donderdag 24 februari is Erevoorzitter van het KNKV Rien Geutjes overleden in de leeftijd van 68 jaar. De plechtige uitvaartdienst wordt gehouden op dinsdag 1 maart om uur in de parochiekerk van het H. Hart van Jezus aan de Hoogstraat te Landgraaf-Nieuwenhagerheide, waarna de crematieplechtigheid volgt in het crematorium aan de Imstenraderweg 10 te Heerlen. U kunt afscheid nemen van Rien en de familie condoleren in het uitvaartcentrum aan het Sunplein 4 te Landgraaf op maandag 28 februari van uur. De trainingen van de recreatiegroep moeten vaak worden overgeslagen om de doodeenvoudige redenen; als er eens iemand niet kan om wat voor redenen dan ook, dan kan de groep haast niet meer trainen omreden dat we dan niet genoeg mensen hebben. We hebben alles al geprobeerd om nieuwe mensen te krijgen, maar dat is ons niet gelukt. Eigenlijk zouden mensen, die vroeger gekorfbald hebben en nu wel eens weer een balletje willen gooien bij de recreatiegroep moeten komen. Maar helaas kun je niemand dwingen. Het zij zo. Maar we zetten zo lang mogelijk door. Deden we eerst nog met 2 ploegen mee aan de jaarlijkse rekotoernooien, nu moeten we vaak verstek laten gaan omdat we niet genoeg spelers hebben. Zo ook het toernooi te Assen hebben we moeten laten schieten, omdat we niet genoeg spelers waren. We hebben nu nog één toernooi en wel te Oude-Pekela op 9 april a.s. We hopen, dat we daar wel aan mee kunnen doen. De tijd zal het leren. We hebben voor Oude-Pekela 4 heren en drie dames (twee van Veendam.), zodat wij nog één dame moeten lenen. Toernooi te Oude-Pekela Op zaterdag, 9 april jl. hebben we dan toch meegedaan aan de laatste rekotoernooi van het seizoen Na veel passen en meten is het ons toch gelukt om een representatief team op de been te brengen. Met Henk Perdok en Wessel Gernaat completeerden wij de heren. En met Harma en Adrie (Veendam) en Anita Delger hebben we de dames gecompleteerd. In onze eerste wedstrijd tegen het naar later bleek het sterkste team van het toernooi, Juventa uit Hardenberg hebben we redelijk gespeeld. In het veld waren we nauwelijks de mindere ploeg, maar Juventa had een veel beter schot. Ze schoten veel van afstand en dan kan je er op rekenen, dat er altijd wel een paar ballen invallen. Zo ook dit keer. Eindstand 5-2 voor Juventa. Tegenvaller voor ons was dat Anita al na 10 minuten haar kniebanden verrekte en moest uitvallen. s maandags in het ziekenhuis bleken de kniebanden gescheurd. Ze heeft nu haar been in een brace, welke eerst 10 dagen moet blijven zitten. Vanaf deze kant van harte beterschap. Ze werd uitstekend vervangen door jeugdspeelster Esmee Grooten. De 2 e wedstrijd moesten we spelen tegen de organiserende vereniging WSS. Deze ploeg speelt nog niet zo lang samen. Het zijn meest ouders van jeugdleden, aangevuld met een paar korfballers van

9 Jaargang 33, Nr. 6 De Inloper Pagina 9 het midweek team. Je kon ook aan het spel wel zien, dat Korulos hier verder was, met allemaal spelers die in het tweede of derde hebben gespeeld. Toch ging het nog vrij moeizaam met scoren. Maar toen dit eenmaal opgang kwam waren we niet meer te stuiten. Een mooie overwinning van 6-2 voor ons. In deze wedstrijd werd Esmee weer vervangen door Naomi Pinkster, zodat deze twee jeugdspeelsters elk 1,5 wedstrijd hebben gespeeld. De 3 e wedstrijd was tegen een oude bekende van ons. In de 30 jaar dat we zulke toernooien spelen, was VDW/OLS er bij. Deze mensen zijn dus al wat ouder. De meeste zijn de 70 al gepasseerd. Daarom is het knap van ze, dat ze nog mee spelen. De wedstrijd tegen ons is dan ook niet gemakkelijk voor ze geworden. Uiteindelijk werd het een ruime overwinning voor ons Toch prima van de tegenstander, dat ze toch nog vijf keer wisten te scoren. Al met al kunnen we terugzien op een goed toernooi, waar we het goed hebben gedaan. Met twee overwinningen en een nederlaag, daar kun je mee thuiskomen. Jammer van de blessure van Anita. Eindstand: Doekpuntenmakers: Juventa 6 punten uit 3 wedstrijden Henk Grooten met 6 doelpunten Korulos 4 punten uit 3 wedstrijden Wessel Gernaat met 4 doelpunten WSS 2 punten uit 3 wedstrijden Henk Perdok met 3 doelpunten VDW/OLS 0 punten uit 3 wedstrijden Korrie Veendorp met 2 doelpunten Harma (veendam) met 1 doelpunt Adri (veendam) met 1 doelpunt Jaap Mattheus Piebes met 1doelpunt

10 JARIGEN. April 04 April 16 April 22 April 24 Amber Pinkster Jesper Weering Engelina Halbersma Jan Groenbroek sr Agenda Juli 28 Oud-Papier Sept 22 Oud-Papier Sept 30-okt2/3 kampeerweekend recreanten te Drouwen. Dec. 22 Oud-papier Mei 04 Mei 14 Mei 24 Zwanet Pinkster Edwoud Eiten Jannie Principaal

11 Jaargang 33, Nr. 6 De Inloper Pagina 11 Schema voor oud papier 2011 Ook dit jaar doen wij weer en beroep op onze vrijwilligers voor het oud papier. Mocht je op een bepaalde datum echt niet kunnen probeer dan onderling te ruilen. Laat mij dit dan a.u.b. ook even weten, ik weet dan wie ik moet bellen bij onvoorziene omstandigheden. Hierbij het schema voor het komende jaar. 28 juli : Arjan Linkvis en Michel Homan. 22 september: Berend Pinkster, Geert Weering, Bé Tammes en Bert Klein. 22 december: Hardy Withaar, Henk Grooten, NN en NN Voor December komen er nog twee namen bij. Info volgt in volgende Inloper.

12 Jaargang 33, Nr. 6 De Inloper Pagina 12

13 Jaargang 33, Nr. 6 De Inloper Pagina 13 Klaverjassen In maart en april werden de laatste klaverjaswedstrijden van dit seizoen gehouden. Martje Westerman kon in april niet aanwezig zijn, want ze heeft een nieuwe knie gekregen. Ze verblijft op dit moment i n het verpleegtehuis Meander in Veendam en maakt het naar omstandigheden goed. Namens ons allemaal van harte beterschap gewenst. Reina Boog is ook geopereerd en kon dus ook niet aanwezig zijn. Ze is inmiddels wel weer thuis. Ook namens de kaartgroep van harte beterschap. Na een gezellig samenzijn kon de volgende stand worden opgemaakt : 1. en nieuwe houdster van de wissel beker werd Hanneke Boog voor Hendrik Pinkster en Doetje Vink. In onderstaande tabel vindt u de (eind)stand. sept okt nov jan feb mrt april totaal 1. Hanneke Boog Hendrik Pinkster Doetje Vink Ettie Gernaat Reina Boog Rini Smulders Marten Boog Nettie Pröll Martje Westerman Meta Mein Jannie Linkvis Garrie Linkvis Harrie Kleefman Siena Kleefman Hilly Scholte

14 Jaargang 33, Nr. 6 De Inloper Pagina 14 korulos e1 - vdwols e3

15 Jaargang 33, Nr. 6 De Inloper Pagina 15 VDWOLS E3 - KORULOS E1 2-4 Verslag wedstrijd VDW-OLS E3 tegen Korulos E1 Op zaterdag 2 april moesten we naar Assen om te korfballen. Ik, Tim, Amber, Isabelle en Esmee waren erbij. Het was een leuke wedstrijd en we hebben goed gespeeld. Ik heb er zelf twee gezet en Amber heeft er twee gezet. Tim, Esmee en Isabelle waren goed aan het verdedigen. En zo hebben we gewonnen met 4-2. De vorige wedstrijd hadden we tegen hun gelijk gespeeld (2 2), dus dit was een goeie overwinning. Groetjes Niels!!!

16 Jaargang 33, Nr. 6 De Inloper Pagina 16 KORULOS E1- STADSKANAAL E1 Op zaterdag 9 April hebben we een wedstrijd gespeeld. Helaas hebben we verloren. Het 6-7 geworden. Gelukkig niet zo dik verloren. Rienck en Niels hebben strafworpen voor gekregen. Niels twee en Rienck een. Niels het er een gescoord en een gemist. Het was jammer dat die van Rienck niet zat.in de wedstrijd hebben Rienck, Niels en Tim gescoord. Niels heeft 4 gescoord Rienck 1 en Tim ook 1. Helaas hebben Isabelle en ik niet gescoord. Esmee heeft niet mee gedaan aan de wedstrijd. We hebben goed gekorfbald maar jammer genoeg wel met 1 punt verloren. Korulos E1 - Stadskanaal '74 E Amber Pinkster!!!!

17 Jaargang 33, Nr. 6 De Inloper Pagina 17 Vdwols f3 - Korulos f1 Wij hebben gisteren gewonnen met 4-1. Esmee heeft 2 doelpunten gescoord en Marcel heeft ook 2 doelpunten gescoord. We hebben in assen gespeeld en dat was heel leuk. De eerste helft had Assen 1 doelpunt gezet en wij hebben 4 gezet. Na de pauze hebben we niet meer gescoord. Dit was mijn verhaaltje. Groetjes Marcel

18 Jaargang 33, Nr. 6 De Inloper Pagina 18 Wedstrijdprogramma : Stadskanaal '74 1 Korulos 1 STADSKANAAL : Korulos 1 CB : Korulos 1 Korwi : Korulos 1 KIA : SDO (S) 1 Korulos 1 SCHOONOORD : Thrianta E1 Korulos E1 HOOGEVEEN : Stadskanaal '74 E1 Korulos E1 STADSKANAAL : Goorecht F1 Korulos F1 HOOGEZAND : Korulos F1 Hoogkerk F : EKC 2000 F1 Korulos F1 EMMEN Uitslagen Standen Korulos 1 ODA (R) Leonidas 1 Korulos Korulos E1 VDW/OLS E3 2 2 VDW/OLS E3 Korulos E1 2 4 Korulos E1 Stadskanaal '74 E1 6 7 Korulos E1 Thrianta E Korulos F1 Vitesse (Be) F2 VDW/OLS F3 Korulos F1 1 4 Korulos F1 Ritola F1 2 0 Mopje Twij vrouwen op leeftied staan te proaten. Most heuren, ik luip guster deur t bos en inains stait der n jonge vent veur mie en wil mie aanranden. Ik heb nog nooit zo haard lopen. En hest om te pakken kregen? Stadskanaal ' Club Brothers Korwi SDO (S) ODA (R) Korulos Leonidas KIA Korulos E Stadskanaal '74 E VDW-OLS E Thrianta E EKC 2000 F Korulos F Goorecht F Ritola F Hoogkerk F VDW-OLS F Vitesse (Be) F

19 Chinees-Indisch Restaurant Torenstraat 15 Scheemda Postbus ZH Scheemda tel fax Molenstraat KC Scheemda telefoon: (Alle gerechten kunnen telefonisch worden besteld) Catering voor thuis en bedrijven Dagelijks geopend van 11:30 tot 21:30 Maandag gesloten (behalve op feestdagen) voor meer info

20 Lukens Scheemda

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei 1941. Pagina 3. Jaargang 32, Nr. 4

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei 1941. Pagina 3. Jaargang 32, Nr. 4 Pagina 3 25 augustus 2009 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J.

Nadere informatie

WORDT LID VAN KORULOS

WORDT LID VAN KORULOS WORDT LID VAN KORULOS Jaargang 33, Nr. 3 De Inloper Pagina 3 15 december 2010 De Inloper K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter

Nadere informatie

De Inloper. Van de voorzitter. Jaargang 31, Nr. 9. Pagina 4

De Inloper. Van de voorzitter. Jaargang 31, Nr. 9. Pagina 4 Pagina 3 18 juni 2009 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 32, Nr. 7

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 32, Nr. 7 Pagina 3 9 juni 2010 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 32, Nr. 6

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 32, Nr. 6 Pagina 3 1 april 2010 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016

53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 53e jaargang nr. 20 10 januari 2016 Van het bestuur Alweer een hele week in het nieuwe jaar voorbij. Alle recepties en nieuwjaarsbijeenkomsten zijn achter de rug. De ene wat drukker bezocht dan de andere.

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 30, Nr. 2

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 30, Nr. 2 Pagina 3 25 oktober 2007 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06.. SECRETARIAAT: Buiten Eexterweg 10, 9679 HV Scheemda Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei 1941. Pagina 3. Jaargang 31, Nr. 2

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei 1941. Pagina 3. Jaargang 31, Nr. 2 Pagina 3 19 september 2008 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

24 e jaargang Maart 2011 IS HET MAANDBLAD VAN

24 e jaargang Maart 2011 IS HET MAANDBLAD VAN 24 e jaargang Maart 2011 IS HET MAANDBLAD VAN Tafeltennisvereniging Buytenrode Speeladres Gymzaal César Franckrode 60a Giro rekening Giro 4097117 t.n.v. A.C. André of M. Tichelaar Samenstelling bestuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 30, Nr. 3

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 30, Nr. 3 Pagina 3 12 november 2007 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06.. SECRETARIAAT: Buiten Eexterweg 10, 9679 HV Scheemda Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 32, Nr. 8 KANTINE

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 32, Nr. 8 KANTINE Pagina 3 27 juli 2010 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06 57148448 SECRETARIAAT: Kloosterhorn 11, 9677 PH Heiligerlee Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

KC DORDRECHT BULLETIN

KC DORDRECHT BULLETIN KC DORDRECHT BULLETIN Tweewekelijks Clubblad van Clubadres Sportpark Amstelwijck Laan van Londen 1340 3317 DA Dordrecht Tel. (078) 618 5627 www.kc-dordrecht.com Correspondentie adres Visserstuin 15 3319

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei 1941. Pagina 3. Jaargang 30, Nr. 9

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei 1941. Pagina 3. Jaargang 30, Nr. 9 Pagina 3 25 mei 2008 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 0597 591142 SECRETARIAAT: Buiten Eexterweg 10, 9679 HV Scheemda Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

52e jaargang nr december 2014

52e jaargang nr december 2014 52e jaargang nr. 18 21 december 2014 Van het bestuur Zo aan het eind van het jaar wordt er op allerlei manieren vaak terug gekeken wat er allemaal is gebeurt het afgelopen jaar. Maar daarnaast is er vanaf

Nadere informatie

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. september 2014. redactie : Björn Thys. Tweebal 83 www.omnivrembo.be 1.

Tweebal. 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo. september 2014. redactie : Björn Thys. Tweebal 83 www.omnivrembo.be 1. Tweebal 2-maandelijks clubblad van Omni-Vrembo Nr. 83 redactie : Björn Thys 14 e Jaargang september 2014 Tweebal 83 www.omnivrembo.be 1 Voorwoord Clubgenoten, Het nieuwe seizoen is weeral van start gegaan.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE

NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE Sluitingsdatum nieuwe kopij: 15 juli 2015 Jaargang 3 nr. 5 Juni 2015 redactie@ltcdeschelde.nl MINI/MAX toernooi 2015 Op 21 juni gaan jong en oud het z.g. MINI/MAXI toernooi spelen.

Nadere informatie

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken.

Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Nieuwsbrief Avéna Zomer 2015 Beste leden, Bij deze ontvangen jullie de zomer editie van 2015. Met deze nieuwsbrief willen wij jullie graag op de hoogte brengen van diverse zaken. Algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oranje Blauw

Nieuwsbrief Oranje Blauw Nieuwsbrief Oranje Blauw nr. 3 19-06-2013 Van de jubileumcommissie CSV Oranje Blauw een bruisende voetbalclub aan de Staddijk. Het is nu ongeveer twee weken geleden dat we ons spetterende jubileumfeest

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

37 e jaargang nr december

37 e jaargang nr december 37 e jaargang nr.14 18 december 2017 www.kvscmh.nl UITSLAGEN: Senioren 1 - Eyckelkorf/omhoog 10 10 Senioren 2 - Oranje Wit 2 10 16 De Corridor 3 - Senioren 4 13 5 Senioren 5 mw - Flamingo s 8 7 Junioren

Nadere informatie

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap Stormvogels 28 Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels De klassenindeling van de vijfde klasse G werd in zeker drie dorpen met gejuich ontvangen. Siebengewald,

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2011 nr.79 Pagina 1 van 8

Nieuwsbrief december 2011 nr.79 Pagina 1 van 8 Nieuwsbrief nr. 79 jaargang 7 december 2011 Hallo allemaal, We kunnen terugkijken op een geslaagde feestavond waar je in deze nieuwsbrief meer over kunt lezen! Verder staan er diverse vacatures open binnen

Nadere informatie

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO

Volleybal Vereniging A.S.S.V. Urbanus Sinds 21 augustus INFO ACTUEEL Zo eindelijk hebben jullie weer een voor jullie. Het bestuur heeft 3x vergaderd. En dan werd er o.a. gevraagd of mijn email adres het niet deed, maar sorry het ontbrak mij even aan de tijd. Let

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. K.V.Korulos 1 Mei 1941. Jaargang 29, Nr. 9 De Inloper Pagina 3 KANTINE

De Inloper COLOFON. K.V.Korulos 1 Mei 1941. Jaargang 29, Nr. 9 De Inloper Pagina 3 KANTINE Jaargang 29, Nr. 9 De Inloper Pagina 3 15 juli 2007 De Inloper K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 591142 SECRETARIAAT: Buiten Eexterweg 10, 9679 HV Scheemda Erevoorzitter B. Engbers Ereleden

Nadere informatie

Hoe korfbal is ontstaan

Hoe korfbal is ontstaan Hoe korfbal is ontstaan Korfballers hebben hun sport te danken aan een onderwijzer, Nico Broekhuysen is zijn naam. Hij woonde in Amsterdam en hij moest een cursus gaan volgen in Zweden. s Avonds deden

Nadere informatie

September 2013. Mocht je leuk nieuws, weetjes of iets anders hebben voor onze nieuwsbrief, mail dit dan naar nieuwsbrief@judoklub-tilburg.nl.

September 2013. Mocht je leuk nieuws, weetjes of iets anders hebben voor onze nieuwsbrief, mail dit dan naar nieuwsbrief@judoklub-tilburg.nl. Van de redactie Het is nu alweer een jaar geleden dat we zijn begonnen met deze nieuwsbrief. Er is in het afgelopen sportseizoen veel gebeurt. Veel nieuwe banden, slips en ook natuurlijk niet te vergeten

Nadere informatie

53e jaargang nr november 2015

53e jaargang nr november 2015 53e jaargang nr. 15 29 november 2015 Van het bestuur Afgelopen zaterdag had ik de vreemde gewaarwording om alleen op de uit tribune te zitten in een sporthal in Hardenberg. Een beetje raar gevoel om in

Nadere informatie

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar.

Hoeveel jaar ben je al lid van RWB? 14 jaar. Het seizoen zit er bijna op, het eerste speelt nog in de nacompetitie voor promotie, de jeugdtoernooien gaan beginnen en we hebben nog twee evenementen te goed om dit voetbalseizoen af te sluiten. Als

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2011

Nieuwsbrief oktober 2011 Nieuwsbrief oktober 2011 Inleiding Beste sponsoren en andere tennisliefhebbers, Zo heb je te maken met 6 spelers en zo zijn het er 15! Dit betekent niet alleen dat ons systeem (met name kosten acceptabel

Nadere informatie

MAALTIJD AS. ZATERDAG

MAALTIJD AS. ZATERDAG Praatpaal jaargang 21 2 28-05-2013 MAALTIJD AS. ZATERDAG 1 juni: Middellandse sferen in restaurant Het Middelpunt Zaterdag 1 juni is het al de laatste zaterdag van het seizoen - en ODO 1 speelt gezellig

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

68 e jaargang nr. 16 Seizoen 2014/2015

68 e jaargang nr. 16 Seizoen 2014/2015 Gloria-UC Nieuws Programma senioren 68 e jaargang nr. 16 Seizoen 2014/2015 Zaterdag 6 december en zondag 7 december Thuis Uit Aanvang Scheidsrechter Boeimeer 1 Gloria UC 1 14.30 Gloria UC 2 VOAB 4 11.30

Nadere informatie

54e jaargang nr november 2016

54e jaargang nr november 2016 54e jaargang nr. 13 20 november 2016 Van het bestuur En daar zit je dan. Na een paar jaar weer een voorwoord schrijven. Voor de zomer hebben Enno de Boer, Dinand de Groot en ik met elkaar om tafel gezeten

Nadere informatie

D E L T A I M p U L S

D E L T A I M p U L S D E L T A I M p U L S jaargang 2009-3 Inhoudsopgave ROSEMA SPORTPRIJZEN Kievitstraat 27 8446 GN Heerenveen tel: 0622802708 Email:info@rosemasportprijzen.nl Website: www.rosemasportprijzen.nl Het adres

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

AVC HERACLES NIEUWS VAN DE VOORZITTER. Beste leden,

AVC HERACLES NIEUWS VAN DE VOORZITTER. Beste leden, AVC HERACLES NIEUWS 1-2016 VAN DE VOORZITTER Beste leden, In het verleden hadden we een gedrukt boekje met nieuws, informatie en leuke rubrieken zoals: " ik geef de pen aan". Met de medewerking van Jan

Nadere informatie

Datum Activiteit Commissie

Datum Activiteit Commissie 6 okt 2014 Activiteiten. Datum Activiteit Commissie 10-10-2014 Klaverjassen CC 17-10-2014 Inleveren kopij krantje nr. 6 PRC 20-10-2014 Krantje nr. 6 PRC 30-10-2014* JAV Bestuur 31-10-2014 Inleveren kopij

Nadere informatie

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2017, organiseren we wederom het Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: ASV 33, ELI, Mariahout en Sparta 25. Dit jaarlijkse evenement

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

Voorwoord. OPA HENK Cup

Voorwoord. OPA HENK Cup 2 Voorwoord Kloosterburen, juni 2019 Voorafgaand aan de afsluiting van het voetbalseizoen 2018/2019, organiseert de vvkloosterburen voor de 5 e maal haar pupillentoernooi O9 om de OPA HENK Cup Dit toernooi

Nadere informatie

KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER BIJ INLEVERING VAN DIT FORMULIER, ÉÉN PASFOTO BIJVOEGEN!!! Datum: Handtekening: Doorlopende machtiging

KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER BIJ INLEVERING VAN DIT FORMULIER, ÉÉN PASFOTO BIJVOEGEN!!! Datum: Handtekening: Doorlopende machtiging KORFBALVERENIGING D. E. S. INSCHRIJFFORMULIER Voor jeugdleden tot 18 jaar dient één van de ouders/verzorgers mede te ondertekenen. Lidnummer: Naam: Voorna(a)m(en): Tussenvoegsel: Straat: Huisnummer: Postcode:

Nadere informatie

NIEUWE KORFBALSEIZOEN ZATERDAG A.S. VAN START!

NIEUWE KORFBALSEIZOEN ZATERDAG A.S. VAN START! WEEKPOST BKC Weekpost per mail ontvangen: stuur een e-mail naar Jacco Fenijn, zie emailadres Wedstrijdsecr. : Jacco Fenijn, Burgemeester Geillstraat 15, 4531 EA Terneuzen. Tel. 0115-631281 of mobiel: 06-40617410,

Nadere informatie

VVKLOOSTERBUREN gezellig veteranenmixtoernooi om de. Dûh Boeah bokaal. EKC vrouwenvoetbaltoernooi 7 tegen 7

VVKLOOSTERBUREN gezellig veteranenmixtoernooi om de. Dûh Boeah bokaal. EKC vrouwenvoetbaltoernooi 7 tegen 7 VVKLOOSTERBUREN gezellig veteranenmixtoernooi om de Dûh Boeah bokaal EKC vrouwenvoetbaltoernooi 7 tegen 7 Datum: 15 juni 2019 Aanvang: 13:30 uur Terrein: Sportpark Westerklooster, Kloosterburen Voorwoord

Nadere informatie

51e jaargang nr. 30 30 maart 2014

51e jaargang nr. 30 30 maart 2014 51e jaargang nr. 30 30 maart 2014 Van het bestuur Afgelopen zaterdag lekker genoten van het weer, wedstrijden bekeken met verschillende resultaten. Zoals ons eerste, die verloor haar wedstrijd tegen koploper

Nadere informatie

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig.

Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. Nu alle competities volop aan de gang zijn kunnen we één ding concluderen. Geen rondrit op de platte kar voorlopig. COMPETITIE Zaterdagcompetitie Uitslagen zaterdag 17 oktober: SETA 1 Panningen 1 2-8 SETA

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

Van harte gefeliciteerd!

Van harte gefeliciteerd! Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Zaterdag 14 maart Woensdag 18 maart Donderdag 19 maart Vrijdag 13 maart 2015 Ophalen oud papier. Lopers zijn: Smit (lindenstr)(2014),

Nadere informatie

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 30, Nr. 2

De Inloper COLOFON. De Inloper. K.V.Korulos 1 Mei Pagina 3. Jaargang 30, Nr. 2 Pagina 3 20 augustus 2007 K.V.Korulos 1 Mei 1941 COLOFON KANTINE TEL.: 06.. SECRETARIAAT: Buiten Eexterweg 10, 9679 HV Scheemda Erevoorzitter B. Engbers Ereleden P. Zijlstra J. Klein H. Dieters J. Groenbroek

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal,

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal, Uitgeest, 18 augustus 2014 Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP Beste allemaal, Het nieuwe basketbalseizoen staat weer voor de deur en daar hebben we natuurlijk allemaal erg veel zin in. Zoals

Nadere informatie

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D)

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D) NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De eerste weken zitten er weer op en alles draait weer alsof het nooit vakantie is geweest! Iedereen is lekker uitgerust in de vakantie en we kunnen

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang

VAN HET BESTUUR. Praatpaal jaargang Praatpaal jaargang 27 2 24-02-2019 VAN HET BESTUUR Na de mooie en uitgebreide inleiding van onze secretaris Erik in de Praatpaal van afgelopen week, is het nu mijn beurt om een stukje te schrijven. Weinig

Nadere informatie

K.V. Revival. Kom bij de leukste club van Nederland! Welkom bij. Praktische info voor ouders

K.V. Revival. Kom bij de leukste club van Nederland! Welkom bij. Praktische info voor ouders Welkom bij K.V. Revival Praktische info voor ouders Broekje/rokje Als je een wedstrijd moet spelen, dan wordt er van je verwacht dat je de volgende kleding aan hebt: Een wit shirt en een bordeauxrood broekje/rokje.

Nadere informatie

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25

Rabobank Laarbeekcuptoernooi, Eli, Mariahout, ASV 33 en Sparta 25 Voorwoord Beste sportvrienden, Dit jaar, 2014, organiseren we wederom het Rabobank Laarbeekcuptoernooi voor de 4 Laarbeekse voetbalverenigingen, te weten: Sparta 25, ELI Mariahout en ASV 33. Dit jaarlijkse

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 4

FC KERKSKEN: programma week 4 FC KERKSKEN: programma week 4 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 4 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie agenda!

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

53e jaargang nr maart 2016

53e jaargang nr maart 2016 Van het bestuur 53e jaargang nr. 28 13 maart 2016 T.O.P. heeft de zaalcompetitie er weer op zitten. Een seizoen met een aantal mooie resultaten. Van ons 1 e, het 3 e en de E2 was al bekend dat ze kampioen

Nadere informatie

Conventus 03 nieuws C-jeugd Conventus 03 kampioen: 3e elftal Conventus 03 kampioen:

Conventus 03 nieuws C-jeugd Conventus 03 kampioen: 3e elftal Conventus 03 kampioen: Conventus 03 nieuws C-jeugd Conventus 03 kampioen: Zaterdag 14 mei heeft de C-jeugd van Conventus 03 het kampioenschap behaald. In de laatste wedstrijd moest het gaan gebeuren, een gelijkspel zou voldoende

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

De zomervakane is weer voorbij en de eerste speelavonden al weer achter de rug. Ook hebben de compeeteams hun eerste wedstrijd al gespeeld.

De zomervakane is weer voorbij en de eerste speelavonden al weer achter de rug. Ook hebben de compeeteams hun eerste wedstrijd al gespeeld. Algemeen De zomervakane is weer voorbij en de eerste speelavonden al weer achter de rug. Ook hebben de compeeteams hun eerste wedstrijd al gespeeld. Er is ook een nieuw clubshirt gekozen. De shirts zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jongste Jeugd

Nieuwsbrief Jongste Jeugd Seizoen 2015 2016, nr. 1 Nieuwsbrief Jongste Jeugd Hoera, het nieuwe seizoen is weer gestart! Wij hebben er weer zin in. Ook dit seizoen zullen we weer een aantal nieuwsbrieven naar jullie sturen, waarin

Nadere informatie

Toernooi van 9:00 tot 11:30 Mini Pupillen (JO-7) F Pupillen (JO-9)

Toernooi van 9:00 tot 11:30 Mini Pupillen (JO-7) F Pupillen (JO-9) v.v. Wilhelmus Grote jeugd toernooi Zaterdag 17 juni 2017 Onze Teams in de hoofdrol: Toernooi van 9:00 tot 11:30 Mini Pupillen (JO-7) F Pupillen (JO-9) Toernooi van 12:00 tot 14:30 E Pupillen (JO-11) B

Nadere informatie

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10

Sponsor All In. Opbrengst Dec 11.24. Nieuwsbrief februari 2013 nr.93 Pagina 1 van 10 Nieuwsbrief nr. 93 jaargang 9 februari 2013 Hallo allemaal, In deze uitgave aandacht voor de algemene ledenvergadering. Iedereen is van harte harte welkom! In de bijlage staan de notulen van vorig jaar.

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Zaterdag 3 maart 2012

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Zaterdag 3 maart 2012 De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Seizoen 2011-2012 Nummer 21 www.hcliempde.nl Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Hockeyclinic op zaterdag 3 maart 2012

Nadere informatie

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT

INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT INFORMATIE BULLETIN 29 augustus 2015 WEEKOVERZICHT Maandag 31 augustus 19.00 uur Ouderavonden groepen 8 19.30 uur Ouderavonden groepen 1/2, 3 en 6 Dinsdag 1 september Meester Tim s ochtends afwezig Juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 Januari 2015

Nieuwsbrief 25 Januari 2015 Nieuwsbrief 25 Januari 2015 Je vraagt je af of er met al de afgelastingen er nog wel iets is om over te schrijven. Voetbal verslagen heeft de redactie daarom ook niet mogen ontvangen en dan blijft de vraag

Nadere informatie

Het nieuwe bestuur stelt zich graag even voor

Het nieuwe bestuur stelt zich graag even voor Het nieuwe bestuur stelt zich graag even voor Bestuur Born Atletiek Totaal Even voorstellen, Beste atleten en ouders, wellicht heeft u er nooit zo bij stil gestaan maar achter de schermen is de Stichting

Nadere informatie

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl)

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl) ZV de Bron Nieuws Nieuw seizoen Een nieuw seizoen is aangebroken, en het was tijd voor een nieuw logo. De tand des tijds had er aardig aan zitten knagen. Na verschillende creatieve concepten is het gelukt

Nadere informatie

u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 13!

u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 13! JO13 Pupillen Toernooi 2018 1 Rotterdam, maart 2018 Beste sportvrienden, Voetbalvereniging L.M.O. heet u van harte welkom op het toernooi voor jeugd onder de 13! De toernooien van L.M.O. worden traditiegetrouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief Buitenlust

Nieuwsbrief Buitenlust Nieuwsbrief 4-2017 Buitenlust 2.0 2017-2021 Beste lezers, De laatste nieuwsbrief is alweer een paar maanden oud. Inmiddels hebben we weer genoeg te melden. Er staan een aantal belangrijke mededelingen

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen

Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen 2015 2016. De samenstelling: De TC heeft het afgelopen seizoen uit de volgende leden bestaan: Niesko Veenker : Dames afdeling Koos van Delden: Jeugd en CMV.

Nadere informatie

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop. Word eigenaar van jouw stukje clubhuis!

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop. Word eigenaar van jouw stukje clubhuis! Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Redactie: SJOET Zuideinde 45A, 37 jaargang nummer 5 2421 AB Nieuwkoop 1 oktober 2012 Telefoon : 0172 573229 Telefoon clubhuis: 0172-523670 Email : redactie@hcnieuwkoop.nl

Nadere informatie

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Programma Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang 22-11 De Valk A1 - Bladella A2 13.45 14.45 22-11 Eindhoven

Nadere informatie

Nieuwsbrief Januari 2018

Nieuwsbrief Januari 2018 Nieuwsbrief Januari 2018 Van de VoorzitterOm te beginnen Om te beginnen. Beste leden, We zitten alweer in het tweede halfjaar van de competitie. Dit is dan zo n moment om te kijken hoe het alle teams vergaat.

Nadere informatie

WEEKPOST BKC. Tot volgende week weer.

WEEKPOST BKC. Tot volgende week weer. WEEKPOST BKC Weekpost per mail ontvangen: stuur een e-mail naar Jacco Fenijn, zie emailadres Wedstrijdsecr. : Jacco Fenijn, Burgemeester Geillstraat 15, 4531 EA Terneuzen. Tel. 0115-631281 of mobiel: 06-40617410,

Nadere informatie

ZAALVOETBALTOERNOOI E1 MIDWOUD

ZAALVOETBALTOERNOOI E1 MIDWOUD 37e jaargang Nr 23 31 Januari 2011 ZAALVOETBALTOERNOOI E1 MIDWOUD Ook deze winter werd er weer in de zaal gevoetbald door de E's. Het is altijd een verrassing hoe dat uitpakt met de team- en de poule-indeling.

Nadere informatie

LBC seizoen 2015/2016

LBC seizoen 2015/2016 Beste LBC-ers, ouders en trainers, Hierbij ontvangen jullie alle informa e om het nieuwe voetbal seizoen mee te starten. Het lijkt nog ver weg, maar de vakan e is snel voorbij. Bekijk het even aandach

Nadere informatie

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Opgericht Editie september

CLUBBLAD B.S.V. WEST. Opgericht Editie september CLUBBLAD B.S.V. WEST Opgericht 1934 Mail Jeugd: Mail: Website: opgevenbsvwestjeugd@hotmail.com bsvwestleden@hotmail.com www.bsv-west.nl 2018 Editie september Dagelijks bestuur en bestuursleden: Voorzitter

Nadere informatie

Dûh Boeah bokaal. VVKLOOSTERBUREN gezellig veteranenmixtoernooi om de

Dûh Boeah bokaal. VVKLOOSTERBUREN gezellig veteranenmixtoernooi om de VVKLOOSTERBUREN gezellig veteranenmixtoernooi om de Dûh Boeah bokaal Datum: 20 mei 2017 Aanvang: 13:00 Terrein: Sportpark Westerklooster, Kloosterburen 2 Voorwoord Kloosterburen, mei 2017 Voorafgaand aan

Nadere informatie

011 Toernooi 22 augustus 2015

011 Toernooi 22 augustus 2015 011 Toernooi 22 augustus 2015 Toernooi info Voorwoord Graag wil ik u allen van harte welkom heten op de eerste editie van het Brabantia-ING BVO toernooi U11. Het deelnemersveld staat garant voor een aantrekkelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April 2009 Editie nummer 10. Wist u dat. Menig bowler meedoet aan toernooien zie verder deze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief. April 2009 Editie nummer 10. Wist u dat. Menig bowler meedoet aan toernooien zie verder deze nieuwsbrief. April 2009 Editie nummer 10 Nieuwsbrief Van de voorzitter. Op het moment dat dit stukje geschreven word, hebben we nog ongeveer 2 maand en dan zit dit bowling seizoen er weer op. Het bowling seizoen is

Nadere informatie

THORakel nummer 3, seizoen 2013/2014. THORakel. Officieel orgaan van kv THOR. Seizoen 2013/2014. Jaargang 27. Nummer: 3.

THORakel nummer 3, seizoen 2013/2014. THORakel. Officieel orgaan van kv THOR. Seizoen 2013/2014. Jaargang 27. Nummer: 3. THORakel Officieel orgaan van kv THOR. Seizoen 2013/2014. Jaargang 27. Nummer: 3 Pagina 1 van 16 Pagina 2 van 16 SPETTEREND AVONDJE T KIKKERFORT Vrijdagavond 4 oktober had de jeugdcommissie weer een leuke

Nadere informatie

Voordat je de toets maakt

Voordat je de toets maakt informatieve en andere teksten 1, Voordat je de toets maakt Je gaat een toets maken. Deze toets bestaat uit twee delen. Dit is. Je krijgt drie teksten en 10 opdrachten. Geef altijd een antwoord! Succes!

Nadere informatie

Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van dit seizoen. Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie!

Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van dit seizoen. Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie! Nieuwsbrief 2018 - nummer 7 Heb je deze nieuwsbrief niet ontvangen maar wil je dat wel graag? Stuur dan een mail naar secretaris@vitessebeilen.nl! Het bestuur van Vitesse is op zoek naar een nieuw bestuurslid!

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

Presteren vanuit Plezier! Presentatie van het nieuwe Bestuur van Alvoco Seizoen 2015-2016

Presteren vanuit Plezier! Presentatie van het nieuwe Bestuur van Alvoco Seizoen 2015-2016 Presentatie van het nieuwe Bestuur van Alvoco Seizoen 2015-2016 Programma 1) Alvoco 2018 2) Voorstellen bestuursleden + inrichting Bestuur 3) Organisatie + structuur vereniging 4) Speerpunten voor dit

Nadere informatie

* N I E U W S B R I E F H S D V *

* N I E U W S B R I E F H S D V * * N I E U W S B R I E F H S D V * E-mail: hsdvhelden@planet.nl Homepage: www.hsdv.nl Jaargang 2 nr. 46-9 juni 2007 Hallo schaak- en damleden Afgelopen maandag 4 juni werd het seizoen van de HSDV afgesloten

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 6 februari 2015 nr.11 Inhoudsopgave Afscheid... 1 Rapportgesprekken... 3 Carnaval... 3 Even voorstellen... 3 Wisseling

Nadere informatie

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week

HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week HANDBALVERENIGING MARGRATEN Week 9-2019 UITSLAGEN. Olympia/Esia/Adio A1 - Margraten A1 18-26 SVM D1 - Margraten D1 12-12 Juliana E1 - Margraten E1 13-08 BFC D4 - Margraten D2 07-16 Born E2 - Margraten

Nadere informatie

schoolkorfbaltoernooi

schoolkorfbaltoernooi 1e SCHOOLSPORTTOERNOOI 2015/2016 Namens de organiserende korfbalverenigingen RDZ en De Tovers ben ik blij dat we uw school mogen ontvangen op het eerste schoolsporttoernooi van het schooljaar 2015/2016

Nadere informatie