Factsheet werknemersportaal Werkgever en werknemer

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Factsheet werknemersportaal Werkgever en werknemer"

Transcriptie

1 Factsheet werknemersportaal Werkgever en werknemer

2 Werknemersportaal VerzuimSignaal Factsheet voor werknemer & werkgever Binnen GOED zijn wij altijd op zoek naar mogelijkheden om onze dienstverlening te verbeteren. Middels deze factsheet informeren wij graag over het gebruik van het werknemersportaal. Met het werknemersportaal van VerzuimSignaal heeft werknemer inzicht in alle relevante informatie over zijn/haar verzuimdossier. De werknemer wordt gelijktijdig met zijn/haar werkgever geïnformeerd over de aanwezigheid van een nieuw document. De gegevens in het portaal zijn op dezelfde wijze beveiligd als de VerzuimSignaal applicatie die gebruikt wordt door de werkgever en arbodienst. Dit houdt in dat de gegevens alleen toegankelijk zijn middels tweefactorauthenticatie. De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) vereist dat werknemers op een veilige manier inzicht krijgen in hun verzuimdossier en daarnaast stelt het tuchtcollege voor de gezondheidszorg dat de terugkoppeling van een consult gelijktijdig worden verstrekt aan werkgever en werknemer. Werknemersportaal samengevat Eenvoudig in gebruik Overzichtelijk design maakt het navigeren binnen en het gebruik van het portaal intuitief en eenvoudig. Veiligheid Met het online werknemersportaal kan (persoonlijke, niet medische) informatie veilig en volgens de laatste privacyregelgeving worden gedeeld. Werknemer meer betrokken De werknemer staat centraal binnen de keten en kan de stappen tijdens de verzuimperiode op de voet volgen. Geschikt voor tablet, smartphone en PC De werknemer kan alle relevante informatie benaderen vanaf een desktop, laptop, smartphone of tablet op het moment dat het hem/haar het beste uitkomt.

3 De mogelijkheden binnen het werknemersportaal van GOED Het werknemersportaal biedt verschillende functionaliteiten, waarbij de arbodienst bepaalt welke functionaliteiten er in gebruik genomen zullen worden. Als GOED hebben wij ons verdiept in alle mogelijke functionaliteiten en een keuze gemaakt in de wijze van gebruik. Wij geven graag uitleg over de functionaliteiten die wij bij het implementeren van het werknemersportaal beschikbaar stellen. Indien wij op een later moment besluiten om de functionaliteiten uit te breiden dan zullen wij hierover op eenzelfde manier, middels een factsheet, over informeren. Documenten Alle gedeelde documenten worden op een handige tijdlijn gepresenteerd in het portaal van de werknemer. De werkgever en GOED bepalen zelf welke documenten gedeeld worden met de werknemer. notificaties ontvangen De werknemer wordt via notificaties op de hoogte gehouden over belangrijke mutaties in het dossier. Zo ontvangt de werknemer automatisch een bericht als er een document wordt toegevoegd aan het dossier. Deze instellingen kunnen niet op individueel niveau worden aangepast en gelden voor alle werknemers die gebruik maken van het werknemersportaal. Tweefactorauthenticatie Het werknemerportaal is beveiligd met tweefactorauthenticatie waarbij de werknemer de tweede factor om in te loggen ontvangt via de authenticatie app. Tonen van contactgegevens Indien beschikbaar in VerzuimSignaal worden de contactgegevens van leidinggevende en inzetbaarheidsdeskundige getoond in het werknemersportaal. Uitnodigen van werknemers Wij nodigen de werknemers uit op klantniveau, waarbij wij vooraf de klant informeren over de start van het gebruik van het werknemersportaal voor de eigen (verzuimende) werknemers. adres vereist Enkel werknemers waarbij in VerzuimSignaal een mailadres beschikbaar is, kunnen uitgenodigd worden voor het gebruik van het werknemersportaal. Indien er geen e- mailadres aanwezig is, kan de werkgever in de rol van P&O/HR of de inzetbaarheidsdeskundige van GOED de contactgegevens aanvullen in VerzuimSignaal. Indien er geen mailadres beschikbaar is, maar wel sprake van verzuim, zal de inzetbaarheidsdeskundige van GOED tijdens het eerste contact met medewerker het mailadres van de werknemer opvragen, toevoegen aan het systeem en de werknemer persoonlijke uitnodigingen. Let op: Indien er een koppeling actief is tussen het HRM-systeem van de werkgever en VerzuimSignaal, dan het verzoek om de gegevens NIET toe te voegen aan VerzuimSignaal

4 maar te zorgen dat deze informatie vanuit het HRM-systeem naar VerzuimSignaal wordt verzondenl Uitnodigingsmail GOED bepaalt samen met de werkgever de start van het gebruik van het werknemersportaal. In overleg met de werkgever verzorgt GOED namens de werkgever de uitnodigingen richting werknemers. De uitnodigingsmail is opgesteld vanuit de werkgever, daar deze de opdracht geeft tot de uitrol van deze functionaliteit. De werkgever wordt vooraf verzocht om alle documentatie die GOED beschikbaar stelt over het werknemersportaal te delen met de werknemers. Tevens stelt GOED deze informatie ook beschikbaar via de website zodat iedereen GOED geïnformeerd is. Standaard tekst uitnodigingsmail Beste [roepnaam] [achternaam_voorkeur], Jouw werkgever [bedrijfsnaam] heeft je uitgenodigd om gebruik te maken van het Werknemersportaal. Dit portaal wordt vanuit de applicatie Unit4 VerzuimSignaal door de arbodienst GOED beschikbaar gesteld voor werknemers. Uitgebreide informatie inclusief handleidingen zijn reeds gedeeld via jouw werkgever en/of inzetbaarheidsdeskundige. Indien gewenst is deze informatie is tevens terug te vinden op onze website Om gebruik te maken van het portaal moet je eerst jouw account registreren. Gebruikersnaam is: [uitnodiging_gebruikersnaam] (Gebruikersnaam is hooflettergevoelig). Klik op de link om jouw account te registreren: [uitnodiging_validatie_link] Hartelijke groet, Ingerichte signalen voor werknemers Werknemer Document gedeeld De werknemer ontvangt een notificatie op het moment dat een VerzuimSignaal gebruiker een document deelt in het werknemersportaal. Werknemer Gedeeld document gewijzigd De werknemer ontvangt een notificatie op het moment dat een VerzuimSignaal gebruiker een document, reeds toegevoegd aan het aan het werknemersportaal, wijzigt.

5 FAQ Frequently Asked Question werknemersportaal werknemer

6 FAQ Frequently Asked Questions Voor werknemers die gebruik maken van het werknemersportaal 1. Ik heb van GOED een uitnodigingsmail ontvangen voor het werknemersportaal, wat moet ik doen? Je bent door de arbodienst uitgenodigd om gebruik te maken van het werknemersportaal. In dit portaal kun je de inhoud van jouw re-integratiedossier volgen. Het re-integratiedossier bevat alle documenten die onderdeel zijn van jouw verzuimverloop en opgesteld worden samen met jouw inzetbaarheidsdeskundige en/of leidinggevende. Hier valt o.a. de probleemanalyse, plannen van aanpak en terugkoppeling van spreekuren onder. Je dient de instructies te volgen die omschreven staan in de uitnodigingsmail. Klik op de link in de mail om vervolgens een aantal eenmalige stappen te doorlopen om je account voor het portaal aan te maken. 1. Op de validatiepagina die geopend wordt, valideer je jouw identiteit met je geregistreerde adres en geboortedatum. 2. In het scherm wat daarop volgt, voer je tweemaal je zelfgekozen wachtwoord in. 3. Vervolgens log je in op het werknemersportaal. 2. Hoe log ik in als werknemer? Inloggen gaat altijd via werknemer.verzuimsignaal.nl met de bij jou bekende inloggegevens in de vorm van jouw mailadres en zelfgekozen wachtwoord. 3. Ik kan niet inloggen. Wanneer je een foutmelding krijgt bij het inloggen op het werknemersportaal kan het volgende aan de hand zijn: 1. De gebruikersnaam is altijd het adres waarop u de uitnodigingsmail hebt ontvangen. 2. Je gebruikersnaam en wachtwoord zijn hoofdlettergevoelig, houd hier rekening mee. 3. Na drie foutieve inlogpogingen wordt het account tijdelijk geblokkeerd. Je dient een uur te wachten om het nogmaals te proberen. 4. Je kunt op Wachtwoord vergeten klikken om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Zie ook vraag 4 van deze FAQ.

7 4. Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu? Wanneer je het wachtwoord van het werknemersportaal niet meer weet kun je het volgende doen: 1. Ga naar het werknemersportaal (werknemer.verzuimsignaal.nl) en klik in het inlogscherm op Wachtwoord vergeten. 2. In het volgende scherm voer je je bestaande gebruikersnaam ( adres) en vervolgens een herhaling van het adres in. Het adres is het adres waarop je de uitnodiging hebt ontvangen voor het werknemersportaal. Klik op Wachtwoord herstellen. 3. Je ontvangt een met daarin een link. Klik op deze link. 4. In het scherm dat geopend wordt voer je de gebruikersnaam en het adres in. Daarna vul je in de volgende twee velden het zelfgekozen wachtwoord in. Deze wachtwoorden dienen in beide velden gelijk te zijn aan elkaar. 5. Klik op Wachtwoord aanmaken om weer terug te gaan naar het inlogscherm van het werknemersportaal. Je kunt nu weer inloggen met jouw nieuwe wachtwoord. 5. Mijn contactgegevens in het werknemersportaal kloppen niet, hoe kan ik dit wijzigen? Jouw werkgever kan je contactgegevens wijzigen in hun verzuimapplicatie. Neem hiervoor contact op met de afdeling personeelszaken. 6. Welke gegevens zijn beschikbaar in het medewerkersportaal. In het werknemersportaal zijn alle niet-medische documenten beschikbaar die door jouw werkgever en de inzetbaarheidsdeskundige (arbodienst) worden gekenmerkt als toevoegen aan medewerkersportaal. Te denken valt aan de probleemanalyse, plannen van aanpak en niet-medische gespreksverslagen. 7. Kan ik communiceren met mijn werkgever en/of inzetbaarheidsdeskundige via het werknemersportaal? Nee, het werknemersportaal is enkel bedoeld voor het opbouwen van uw dossier en zorgt ervoor dat, zodra er een document beschikbaar is, deze zowel met werkgever als met jou als werknemer op hetzelfde moment gedeeld wordt. Let op; het betreft hier enkel niet-medische documentatie die beschikbaar is voor werkgever en werknemer. 8. Mijn dossier is niet compleet, ik mis een aantal stukken/documenten. Neem contact op met jouw werkgever of jouw inzetbaarheidsdeskundige van GOED. De werkgever of wij als arbodienst dienen bij het toevoegen van een document aan te geven of het document zichtbaar is in het werknemersportaal. 9. Ik heb een vraag over mijn dossier, waar kan ik terecht? Voor vragen over het dossier in het werknemersportaal kan je terecht bij jouw werkgever of de inzetbaarheidsdeskundige van GOED. Indien de gegevens beschikbaar zijn in VerzuimSignaal worden de contactgegevens van bovengenoemde getoond in jouw portaal. 10. Ik heb drie keer mijn wachtwoord verkeerd ingevoerd en ben geblokkeerd, wat kan ik hieraan doen? Het account is tijdelijk geblokkeerd. Na een uur is de blokkade opgeheven en kan je opnieuw inloggen. Wachtwoord vergeten? Kijk dan naar vraag 4 van deze FAQ. 11. Kan ik zelf documenten plaatsen in het portaal?

8 Momenteel is het niet mogelijk om zelf documenten te plaatsen in het werknemersportaal. 12. Is het werknemersportaal ook als app beschikbaar? Het werknemersportaal is mobiel en tablet vriendelijk, er is geen aparte app beschikbaar. Je kan de website uiteraard wel als favoriet opslaan. 13. Kan ik een bericht ontvangen als er een nieuw document is toegevoegd aan mijn portaal? Ja, er zijn mogelijkheden om per notificaties te ontvangen. GOED heeft dit voor alle gebruikers van het werknemersportaal standaard aangezet. Alle gebruikers ontvangen per mail bericht zodra er beweging is in jouw dossier in de vorm van een nieuw toegevoegd document of een wijziging van een document. Deze instellingen kunnen niet op individueel niveau worden aangepast en gelden voor alle werknemers die gebruik maken van het werknemersportaal.

9 Handleiding Inlogproces werknemersportaal VerzuimSignaal werknemer

10 Handleiding inlogproces werknemersportaal VerzuimSignaal De betrokkenheid van de werknemer bij de opbouw van het eigen verzuimdossier is belangrijk voor het re-integratieproces. Met het nieuwe werknemersportaal krijg jij als werknemer op een eenvoudige en veilige wijze inzicht en toegang in je eigen reintegratiedossier. Hiermee krijg je een actievere rol in het proces door GOED, ben je op de hoogte van de voortgang en de toegevoegde documentatie in het dossier. In deze handleiding wordt beschreven hoe je toegang kan krijgen tot dit nieuwe portaal. Volg onderstaande stappen op uw computer of laptop om met succes in te loggen. In deze handleiding wordt gebruikt gemaakt van voorbeeld schermen, volg de instructie op de eigen computer, tablet of telefoon om toegang te krijgen tot het werknemersportaal. Tip: sla de website op als favoriet. Registreren van het account GOED heeft jou namens de werkgever een uitnodiging verzonden per mail om toegang te krijgen tot het werknemersportaal. Standaard tekst uitnodigingsmail Beste [roepnaam] [achternaam_voorkeur], Jouw werkgever [bedrijfsnaam] heeft je uitgenodigd om gebruik te maken van het Werknemersportaal. Dit portaal wordt vanuit de applicatie Unit4 VerzuimSignaal door de arbodienst GOED beschikbaar gesteld voor werknemers. Uitgebreide informatie inclusief handleidingen zijn reeds gedeeld via jouw werkgever en/of inzetbaarheidsdeskundige. Indien gewenst is deze informatie tevens terug te vinden op onze website Om gebruik te maken van het portaal moet je eerst jouw account registreren. Gebruikersnaam is: [uitnodiging_gebruikersnaam] (gebruikersnaam is hooflettergevoelig). Klik op de link om jouw account te registreren: [uitnodiging_validatie_link] Met vriendelijke groet,

11 Stap 1 registreren van het account Klik op de blauwe validatielink om jezelf als gebruiker van het werknemersportaal te registreren. De link stuurt je door naar de validatiepagina. Stap 2 valideren van het account Vul het adres in waarop de validatielink is ontvangen en vul daarna jouw geboortedatum in als dd-mm-jjjj. Let op! Als de werkgever het mailadres met hoofdletters heeft geregistreerd dan moeten deze hoofdletters overgenomen worden in de gebruikersnaam. Klik vervolgens op valideer om verder te gaan.

12 Stap 3 wachtwoord activeren Voer een zelf gekozen wachtwoord in en zorg ervoor dat het wachtwoord voldoet aan onderstaande voorwaarden: Stap 4 wachtwoord aanmaken Klik op wachtwoord aanmaken om het account te registreren. Het volgende scherm toont het inlogscherm van het werknemersportaal. Stap 5 inlogscherm Voer in het volgende scherm de gebruikersnaam ( adres) en wachtwoord in, en klik op inloggen.

13 Instellen tweefactorauthenticatie Om toegang te kunnen krijgen tot jouw persoonlijke gegevens en dossierinhoud is het verplicht om tweefactorauthenticatie in te stellen. Volg hiervoor de onderstaande stappen. Stap 1 - instellen starten Na het inloggen met het geregistreerde account kom je in het instellingenscherm om de tweefactorauthenticatie in te stellen. Klik op start om te beginnen.

14 Stap 2 kiezen van tweefactorauthenticatie Kies bij het inrichten van de tweefactorauthenticatie voor authenticator app. Andere methodes worden niet aangeboden. Het volgende venster dat verschijnt op jouw computerscherm geeft uitleg over hoe de tweefactorauthenticatie gekoppeld kan worden aan jouw account. Volg de instructies op het scherm om het instellen met succes af te ronden. Stap 3 Downloaden van de authenticatie app Download een authenticatie app op jouw mobiele telefoon. Deze app heeft geen toegang tot andere gegevens op de telefoon, maar genereert enkel een willekeurige code waarmee de beveiliging van het dossier extra geborgd wordt, naast de combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord. Authenticator apps die gebruikt kunnen worden zijn onder andere Microsoft Authenticator of Google authenticator. In beide apps is een + of toevoegen aanwezig voor het toevoegen van een nieuw (werk of school) account. De app zal de camera van jouw telefoon openen zodat je hiermee de QR-code die op het computerscherm getoond wordt kunt scannen. Volg de resterende stappen op het scherm van je computer om het instellen met succes af te ronden.

15 Stap 4 Herstelcode veilig opbergen Om ervoor te zorgen dat je te allen tijde toegang blijft houden tot jouw dossier, is het opslaan van de herstelcode verplicht. Deze code maakt het mogelijk om bij bijvoorbeeld de overstap naar een nieuwe telefoon, de authenticatie methode opnieuw in te stellen op het nieuwe toestel. Deze code is vereist als er door wat voor een reden ook geen toegang meer verkregen kan worden tot jouw tweefactorauthenticatie. Het vriendelijke verzoek om niet enkel het vinkje mijn herstelcode is veilig opgeborgen aan te vinken, maar de code ook daadwerkelijk op te slaan. De herstelcode is voor iedere gebruiker uniek. Onderstaande afbeelding toont een voorbeeld code. Plaats het vinkje voor mijn herstelcode is veilig opgeborgen en klik op afronden om door te gaan naar het werknemersportaal. Stap 5 Dashboard werknemersportaal Wanneer alle stappen met succes zijn doorlopen wordt het dashboard van het werknemersportaal getoond. Geplaatste documenten zijn te raadplegen in de openstaande verzuimmelding.

Handleiding inloggen met tweestapsverificatie

Handleiding inloggen met tweestapsverificatie Handleiding inloggen met tweestapsverificatie Inhoud Tweestapsverificatie... 2 Voorbereiding... 2 1 De eerste keer inloggen met tweestapsverificatie... 3 2 Code opvragen per e-mail... 6 3 Code opvragen

Nadere informatie

HANDLEIDING DOSSIER.NU. Handleiding Dossier.nu. Vertrouwelijk DOCUMENT VERSIE 1.0 DATUM CLASSIFICATIE

HANDLEIDING DOSSIER.NU. Handleiding Dossier.nu. Vertrouwelijk DOCUMENT VERSIE 1.0 DATUM CLASSIFICATIE HANDLEIDING DOSSIER.NU DOCUMENT Handleiding Dossier.nu VERSIE 1.0 DATUM 11-02-2019 CLASSIFICATIE Vertrouwelijk Inhoud 1. Uitnodigingsmail... 3 2. Gebruikersaccount aanmaken... 4 3. Inloggen... 5 4. Dossier.nu...

Nadere informatie

Handleiding beveiliging en accounts Subliempakket en Polisportaal

Handleiding beveiliging en accounts Subliempakket en Polisportaal Handleiding beveiliging en accounts Subliempakket en Polisportaal Inhoud Inhoud 0 Inleiding 2 1. Registreren en inloggen 3 1.1. Account aanmaken 3 1.2. Tweeweg-authenticatie 3 1.3. Nieuwe gebruiker aanmaken

Nadere informatie

Registreren Inloggen - Profiel beheren

Registreren Inloggen - Profiel beheren Registreren Inloggen - Profiel beheren Inhoud: iedereen die gebruik wil maken van Kwaliteitscholen moet inloggen, behalve als iemand alleen een onderzoek invult. Voor bepaalde functionaliteiten (uitzetten

Nadere informatie

Registreren Inloggen - Profiel beheren

Registreren Inloggen - Profiel beheren Inhoud: iedereen die gebruik wil maken van Kwaliteitscholen moet inloggen, behalve als iemand alleen een onderzoek invult. Voor bepaalde functionaliteiten (uitzetten vragenlijst, bekijken resultaten, gebruik

Nadere informatie

Hulp bij inloggen Zorg van de Zaak Online Juli 2019

Hulp bij inloggen Zorg van de Zaak Online Juli 2019 Hulp bij inloggen Zorg van de Zaak Online Juli 2019 Versie 1.0 Juli 2019 1 van 6 Hulp bij inloggen Zorg van de Zaak Online Inloggen Hoe krijg ik toegang tot het Zorg van de Zaak Online? U heeft van de

Nadere informatie

Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon

Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon Procedure activeren van de MFA applicatie op een mobiele telefoon Benodigdheden: - Mobiele telefoon. o Sta push berichten of meldingen, gebruik van de camera en dergelijke toe. Dit kun je onder instellingen

Nadere informatie

Handleiding Paradigma-Online

Handleiding Paradigma-Online Handleiding Paradigma-Online het verzuimregistratie- en communicatiesysteem van uw arbodienstverlener Argo Advies Inhoudsopgave 1. Activeren account en inloggen systeem 2. Instructievideo s 3. Van start

Nadere informatie

Gebruikersinstructie Mijn Bol. Voor gebruikers van Mijn Bol. Instructie

Gebruikersinstructie Mijn Bol. Voor gebruikers van Mijn Bol. Instructie Gebruikersinstructie Mijn Bol Voor gebruikers van Mijn Bol Instructie Versie aprili 2019 In deze Instructie: 1. Welke voordelen biedt Mijn Bol?... 2 1.1 Slimmer accorderen... 2 1.2 Eenvoudige toegang tot

Nadere informatie

Handleiding GBS-portal

Handleiding GBS-portal Handleiding GBS-portal Versie 1.0 18 januari 2019 Inhoud 1. De eerste keer inloggen... 3 Stap 1: Voorkeursoptie kiezen... 3 Stap 2: Gegevens invullen... 3 Telefoonnummer... 3 Koppelen van de app... 3 2.

Nadere informatie

Registratie wizard: instellen Authenticator voor twee-factor authenticatie

Registratie wizard: instellen Authenticator voor twee-factor authenticatie Registratie wizard: instellen Authenticator voor twee-factor authenticatie De Authenticator App is één van de nieuwe authenticatie methoden om in te kunnen loggen in VerzuimSignaal op een veilige wijze.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Tropaz

Gebruikershandleiding Tropaz Gebruikershandleiding Tropaz Zorginstellingen November, 2018 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 3 2. Inloggen... 4 2.1 2.1 De eerste keer aanmelden... 4 2.2 Aanmeldscherm... 5 2.3 2.3 Wachtwoord vergeten of

Nadere informatie

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder.

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder. Inleiding Voor u ligt een bundel met snelkaarten. In iedere snelkaart vindt u stap-voor-stap instructies, bijvoorbeeld om in te loggen op Talent & Salaris. Op de volgende pagina is een inhoudsopgave van

Nadere informatie

Gebruikershandleiding Bedrijfsarts. Versie: Januari In business for people.

Gebruikershandleiding Bedrijfsarts. Versie: Januari In business for people. Gebruikershandleiding Bedrijfsarts Versie: Januari 2017 In business for people. Unit4 VerzuimSignaal Telefoon 074-2455444 Postbus 313 Fax 074-2455445 7550 AH Hengelo Internet http://www.unit4.com/nl/software/hr/unit4-verzuimsignaal

Nadere informatie

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3

1. Inloggen... 3. 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3. 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 Inhoud 1. Inloggen... 3 1.1. Inloggen via de website of mobiele app... 3 1.2 Inloggegevens wijzigen of opvragen... 3 1.3 Inloggen met pincode op mobiele app... 4 2. Berichtenservice... 5 3. Bedrijfsmonitor...

Nadere informatie

Handleiding managerlogin HR en salaris online

Handleiding managerlogin HR en salaris online Handleiding managerlogin HR en salaris online Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Inloggen 5 3 Verlof 6 4 Verzuim 8 5 Kalender 10 6 Declaraties en mutaties 12 7 Uitloggen 14 1 Inleiding Met uw managerlogin is

Nadere informatie

Handleiding webportaal SchoolDataBeheer

Handleiding webportaal SchoolDataBeheer Handleiding webportaal SchoolDataBeheer Gezaghebbende ouders/verzorgers, leerlingen en eventueel hulpverleners kunnen online toegang krijgen tot vrijwel alle gegevens die wij van uw kind bijhouden. Op

Nadere informatie

Inhoud 1. Aanmelden op Afas online AFAS Pocket installeren en koppelen Afas Pocket aanmelden i.p.v. SMS aanmelden...

Inhoud 1. Aanmelden op Afas online AFAS Pocket installeren en koppelen Afas Pocket aanmelden i.p.v. SMS aanmelden... . Bij Mijn OPO-R heb je te maken met inloggen volgens de twee-factorauthenticatie. Tweefactorauthenticatie is een extra beveiligingslaag bij het inloggen om er zeker van te zijn dat de gebruiker de enige

Nadere informatie

Handleiding Inloggen in SIRO

Handleiding Inloggen in SIRO Handleiding Inloggen in SIRO Binnenkort wordt de inlogprocedure van SIRO gewijzigd. Dit betekent dat u voortaan bij het inloggen een extra authenticatiestap moet uitvoeren via Google Authenticator. Zo

Nadere informatie

Instructie werknemer login Salaris Online portaal (nieuwe login).

Instructie werknemer login Salaris Online portaal (nieuwe login). Instructie werknemer login Salaris Online portaal (nieuwe login). Binnenkort krijgt u toegang tot Employee Self Service (ESS) van Salaris Online waarin u diverse informatie over uw dienstverband kunt raadplegen.

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

AFAS nieuwe inlogmethode

AFAS nieuwe inlogmethode AFAS nieuwe inlogmethode HANDLEIDING BOSCHLAND AUTOMATISERING 0 P a g i n a Inhoud Inleiding... 2 Vanaf wanneer gaat de nieuwe inlogmethode in?... 2 Stap 1 - Systeemvereisten... 3 Besturingssystemen...

Nadere informatie

Multi-Factor Authenticatie activeren ( Onboarden ) voor de Online Badge Portal

Multi-Factor Authenticatie activeren ( Onboarden ) voor de Online Badge Portal Multi-Factor Authenticatie activeren ( Onboarden ) voor de Online Badge Portal Beste Online Badge Portal gebruiker, Om haar meest kritische applicaties nog beter te beveiligen, heeft Brussels Airport beslist

Nadere informatie

Handleiding voor medewerkers Jaargesprekken voeren

Handleiding voor medewerkers Jaargesprekken voeren Handleiding voor medewerkers Jaargesprekken voeren Account aanmaken/ inloggen 1. Ga naar sbaweb.nl en klik in de onderstaande banner op de homepage op Log direct in. Je komt op het inlogscherm van het

Nadere informatie

Handleiding webportaal SchoolDataBeheer

Handleiding webportaal SchoolDataBeheer Handleiding webportaal SchoolDataBeheer Gezaghebbende ouders/verzorgers, leerlingen en eventueel hulpverleners kunnen online toegang krijgen tot vrijwel alle gegevens die wij van uw kind bijhouden. Op

Nadere informatie

Handleiding voor gebruikers

Handleiding voor gebruikers December 2015 Postbus 19196 3001 BD Rotterdam Bezoekadres Kruisplein 25 3014 DB Rotterdam T 010-2066556 F 010 2130384 info@kennisid.nl Inhoudsopgave 1. Inleiding... 1 1.1 Wat is... 1 1.2 Vragen over...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor toegang tot Gasport

Gebruikershandleiding voor toegang tot Gasport Gebruikershandleiding voor toegang tot Gasport 1. Inleiding In deze handleiding staat beschreven hoe u kunt inloggen op de GTS webapplicatie Gasport via Multi-Factor Authentication (MFA). Voordat u kunt

Nadere informatie

Multi-Factor Authenticatie activeren ( Onboarden ) voor de Online Badge Portal

Multi-Factor Authenticatie activeren ( Onboarden ) voor de Online Badge Portal Multi-Factor Authenticatie activeren ( Onboarden ) voor de Online Badge Portal Beste Online Badge Portal gebruiker, Om haar meest kritische applicaties nog beter te beveiligen, heeft Brussels Airport beslist

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Handleiding Vodafone Cloud

Handleiding Vodafone Cloud Handleiding Vodafone Cloud Hoe installeer ik Vodafone Cloud op mijn mobiel? 1. Download de app op je toestel via de Appstore. Gebruik de zoekterm Vodafone Cloud. 2. Zodra de app geïnstalleerd is klik je

Nadere informatie

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 Inhoud 1. Inleiding 3 1.1 Wat is MijnRevalidatieFriesland? 3 1.2 Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 2. Inloggen en uitloggen 4 2.1 Inloggen 4 2.2 Uitloggen 5 3. Hoe werken de verschillende onderdelen? 6

Nadere informatie

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders

HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders HANDLEIDING Bedrijven \\ B2B community builders www.chainels.com info@chainels.com Molengraaffsingel 12 2629JD Delft 015-3642667 Het platform Chainels De Chainels App 1. Inloggen 1.1 Waar kan ik inloggen?

Nadere informatie

HANDLEIDING OUDERPORTAAL KINDCENTRUM DE BORG

HANDLEIDING OUDERPORTAAL KINDCENTRUM DE BORG HANDLEIDING OUDERPORTAAL KINDCENTRUM DE BORG Inhoudsopgave Inleiding 3 Inloggen 4 Wachtwoord vergeten 4 Wachtwoord wijzigen 5 Uw persoonlijke gegevens 7 Gegevens kind aanpassen 7 Groepsinformatie 8 Uitleg

Nadere informatie

Voordat je thuis in Vetware kan moet je dus één keer de toegang voorbereiden op de Universiteit Utrecht!

Voordat je thuis in Vetware kan moet je dus één keer de toegang voorbereiden op de Universiteit Utrecht! Directie ITS Information and Technology Services HANDLEIDING Thuiswerken met Vetware Deze handleiding beschrijft hoe je vanuit huis toegang kunt krijgen tot Vetware. Het is verdeeld in twee delen; de voorbereiding

Nadere informatie

Als je na het volgen van deze handleiding nog steeds niet kan inloggen, neem dan contact op met de Xtilton ServiceDesk

Als je na het volgen van deze handleiding nog steeds niet kan inloggen, neem dan contact op met de Xtilton ServiceDesk Wachtwoord opnieuw instellen Het is vervelend als je wachtwoord niet meer werkt of je account is vergrendeld. Het is nu in veel gevallen mogelijk om 24 uur per dag zelfstandig je wachtwoord aan te passen.

Nadere informatie

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder. tens@shdh.nl

Inleiding. Met vriendelijke groet, functioneel applicatie beheerder. tens@shdh.nl Inleiding Voor u ligt een bundel met snelkaarten. In iedere snelkaart vindt u stap-voor-stap instructies, bijvoorbeeld om in te loggen op Talent & Salaris. Op de volgende pagina is een inhoudsopgave van

Nadere informatie

In dit document vindt u een aantal korte instructies om u te helpen bij uw start met SchouderCom.

In dit document vindt u een aantal korte instructies om u te helpen bij uw start met SchouderCom. Beste ouder(s), verzorger(s), In dit document vindt u een aantal korte instructies om u te helpen bij uw start met SchouderCom. Account aanmaken Iedere ouder ontvangt een uitnodigingsmail van SchouderCom.

Nadere informatie

Two Factor Authenticatie

Two Factor Authenticatie Two Factor Authenticatie Inleiding In het kader van de wet gebruik BSN in de zorg en NEN 7510 Informatiebeveiliging in de zorg dient er bij de gebruiker borging te zijn van authenticatie van gebruikers

Nadere informatie

Wanneer je voor de gehele praktijk besluit om de inlog op de server te voorzien van de TFA, druk je op de knop om het in te schakelen.

Wanneer je voor de gehele praktijk besluit om de inlog op de server te voorzien van de TFA, druk je op de knop om het in te schakelen. Two Factor Authenticatie (TFA) op de server Het is op onze servers nu mogelijk om naast de bestaande gebruikersnaam + wachtwoord inlog (factor 1: iets dat je weet), ook te werken met een 2 e factor, namelijk

Nadere informatie

Google Authenticator configureren en gebruiken op een smartphone

Google Authenticator configureren en gebruiken op een smartphone Google Authenticator configureren en gebruiken op een smartphone Track Software ontwikkelt software voor verzuimbegeleiding voor kleine en grote werkgevers, arbo-dienstverleners en interventiebedrijven.

Nadere informatie

Contict Drive Versie 3.0 Laatst herzien: juni 2016

Contict Drive Versie 3.0 Laatst herzien: juni 2016 Contict Drive Versie 3.0 Laatst herzien: juni 2016 Inhoudsopgave 1. Welkom bij Contict Drive!... 2 2. Aan de slag met Contict Drive... 3 2.1 Registreren... 3 2.2 Een Vault aanmaken... 4 2.3 Contict Drive

Nadere informatie

Handboek voor Mijn Rooster Mobiel. Auteur: Ruud Uters Datum: september 2014 Revisiedatum:

Handboek voor Mijn Rooster Mobiel. Auteur: Ruud Uters Datum: september 2014 Revisiedatum: Handboek voor Mijn Rooster Mobiel Versie : 1.1 G:\Applicatiebeheer\Paralax\Rosta r- CAS\Handleiding\Handleiding_Web client_cas.doc Pagina 1 Auteur: Ruud Uters Datum: september 2014 Revisiedatum: 19-09-14

Nadere informatie

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER

HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER HANDLEIDING VEILIG THUIS CLUSTERBEHEER INLEIDING Voor de Veilig Thuis organisaties is in opdracht van de VNG blended learning trainingsmateriaal ontwikkeld door VanMontfoort en Augeo over de thema s Kindermishandeling

Nadere informatie

Handleiding Mijn AFAS

Handleiding Mijn AFAS Handleiding Mijn AFAS 1. Als je voor de eerste keer inlogt, volg dan eerst de werkbeschrijving Nieuwe inloggen Mijn AFAS (eenmalig). Daarna kun je onderstaande stappen volgen 2. Inlogscherm 3. Wachtwoord

Nadere informatie

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE

HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE HANDLEIDING EXTERNE TOEGANG CURAMARE Via onze SonicWALL Secure Remote Access Appliance is het mogelijk om vanaf thuis in te loggen op de RDS omgeving van CuraMare. Deze handleiding beschrijft de inlogmethode

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Bedrijfsarts. DOCUMENT Gebruikershandleiding Bedrijfsarts, versie 1.02

Gebruikershandleiding. Bedrijfsarts. DOCUMENT Gebruikershandleiding Bedrijfsarts, versie 1.02 Gebruikershandleiding Bedrijfsarts DOCUMENT, versie 1.02 DATUM 6-8-2014 AUTEUR I-Signaal Copyright 2014 i-signaal B.V. Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen

Nadere informatie

Troubleshooting. Stap-voor-stap instructies augustus 2018

Troubleshooting. Stap-voor-stap instructies augustus 2018 Troubleshooting Stap-voor-stap instructies augustus 2018 Copyright 2018. NCS Pearson, Inc. of haar filiaal/filialen. Alle rechten voorbehouden. Q-interactive is een handelsmerk in de VS en/of andere landen

Nadere informatie

SNELGIDS INLOGGEN XPERT SUITE DE ARBODIENST - feb 2019

SNELGIDS INLOGGEN XPERT SUITE DE ARBODIENST - feb 2019 O SNELGIDS INLOGGEN XPERT SUITE DE ARBODIENST - feb 2019 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave... 2 1 Inloggen... 3 1.2 Inloggen... 3 1.3 Eerste keer inloggen... 4 1.4 Inloggegevens vergeten... 7 1.5 2-factor authenticatie

Nadere informatie

We Work Safe APP. Handleiding Basisgebruikers. Professor E.M. Meijerslaan 3, 1183 AV Amstelveen +31 (0) ZPA-INS

We Work Safe APP. Handleiding Basisgebruikers. Professor E.M. Meijerslaan 3, 1183 AV Amstelveen +31 (0) ZPA-INS We Work Safe APP Handleiding Basisgebruikers Deze handleiding is bedoeld voor alle basisgebruikers van de We Work Safe app van ZuidPlus. Voor teamleiders (bijvoorbeeld uitvoerders) is een andere handleiding

Nadere informatie

B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werkgever

B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werkgever B-OnLine HRM Gebruikersinstructie ESS werkgever Voorwoord Beste relatie, Bedankt voor uw keuze om met B-OnLine HRM aan de slag te gaan. Het eerste gedeelte van deze handleiding bevat de instructies gericht

Nadere informatie

FAQ Handleiding Waar kan ik de gebruikershandleiding vinden? Help Waar kan ik de handleiding voor de gebruikersbeheerder/administrator vinden?

FAQ Handleiding Waar kan ik de gebruikershandleiding vinden? Help Waar kan ik de handleiding voor de gebruikersbeheerder/administrator vinden? September 2017 FAQ Hieronder treft u de meest gestelde vragen met antwoorden aan. Veel antwoorden en situaties staan ook in de Gebruikershandleiding Zorg van de Zaak online portaal beschreven. Handleiding

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst Result Laboratorium Adres: Stationspark 450 3364 DA Sliedrecht Telefoon: (078) 654 50 50 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen...

Nadere informatie

Het nieuwe inloggen op InSite

Het nieuwe inloggen op InSite Het nieuwe inloggen op InSite Twee-factorauthenticatie en het installeren/koppelen van de AFAS Pocket App 26-9-2018 Proces nieuwe inloggen per 02-10-2018 1 Wat verandert er en waarom? Waarom? AFAS stapt

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

Gebruikers en groepen

Gebruikers en groepen Gebruikers en groepen Deze handleiding beschrijft de functionaliteit gebruikers en groepen. U vindt deze functionaliteit in het SchoolWapps dashboard onder de menuoptie Algemeen. Met de module gebruikers

Nadere informatie

Handleiding Uw gegevens

Handleiding Uw gegevens opgericht 1 augustus 1932 Handleiding Uw gegevens Gemaakt door : Marcel van Vuuren Gemaakt op : vrijdag 24 juli 2015 Versie : 25052008_v1.0 Inhoudsopgave Inleiding... 3 Aanmelden... 4 Aanmelden via de

Nadere informatie

Handleiding MFA instellen op NIET Movares machine

Handleiding MFA instellen op NIET Movares machine Handleiding MFA instellen op NIET Movares machine CONCLUSION FIT Postbus 85030 3508 AA Utrecht Nederland T +31 (0)30 219 38 00 www.conclusionfit.nl Handleiding MFA instellen bij gebruik NIET Movares machine

Nadere informatie

Cliënten handleiding PwC Client Portal

Cliënten handleiding PwC Client Portal Cliënten handleiding PwC Client Portal Mei 2011 (1) 1. Portal van de cliënt Deze beschrijving gaat ervan uit dat u beschikt over inloggegevens voor de portal en over de url van de portal website. Als u

Nadere informatie

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven

Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Handleiding Gebruik P-loket en aanvragen parkeervergunningen voor bedrijven Gemeente Eindhoven 8 januari 2018 Inhoudsopgave Eerste keer inloggen in het P-loket 3 Parkeervergunning aanvragen 7 Kenteken(s)/voertuig(en)

Nadere informatie

Handleiding Opstarten InSite. Eerste keer inloggen op InSite In en uitloggen InSite Wachtwoord wijzigen Wachtwoord vergeten

Handleiding Opstarten InSite. Eerste keer inloggen op InSite In en uitloggen InSite Wachtwoord wijzigen Wachtwoord vergeten Handleiding Opstarten InSite Eerste keer inloggen op InSite In en uitloggen InSite Wachtwoord wijzigen Wachtwoord vergeten Auteur: Wouter van der Vegte Datum: 10-05-2016 Inhoud 1. Eerste keer inloggen

Nadere informatie

Handleiding Selfservice Password Reset Portal

Handleiding Selfservice Password Reset Portal Handleiding Selfservice Password Reset Portal Eigenaar OGD Datum* 08-05-2019 Datum 02-07-2019 Versie 1.1 Met behulp van de Selfservice Password Reset Portal kun je zelf je Citrix wachtwoord resetten als

Nadere informatie

Handleiding two factor authentication Hr & salaris online

Handleiding two factor authentication Hr & salaris online Handleiding two factor authentication Hr & salaris online Inhoudsopgave 1. Uitleg Two factor authentication 2 2. Android apparaat 3 3. ios apparaat 8 4. Reset Authenticator app 12 2 1 Uitleg Two factor

Nadere informatie

Welkom bij Mijn Zorg van de Zaak

Welkom bij Mijn Zorg van de Zaak Welkom bij Mijn Zorg van de Zaak 1. Inloggen Vul je gebruikersnaam en het wachtwoord in om in te loggen. Je gebruikersnaam is het (privé) e-mailadres dat je zelf bij de registratie voor Mijn Zorg van de

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Uitleg knoppen. De thuisknop wordt ook wel home knop genoemd. Instructie: Activatie ipad

Hoofdstuk 1 Uitleg knoppen. De thuisknop wordt ook wel home knop genoemd. Instructie: Activatie ipad Hoofdstuk 1 Uitleg knoppen De thuisknop wordt ook wel home knop genoemd. Hoofdstuk 2 Activatie ipad Om je ipad te kunnen gebruiken, moet deze eerst geactiveerd worden. Daarvoor moet je een aantal stappen

Nadere informatie

Handleiding inloggen. Informatie voor leerlingen. Schooljaar

Handleiding inloggen. Informatie voor leerlingen. Schooljaar Handleiding inloggen Informatie voor leerlingen Schooljaar 2019-2020 Inhoudsopgave Inleiding.2 Inloggen op diverse systemen van school (leerlingen).3 Inloggen/uitloggen op pc, laptop en LG of HP 3 Microsoft

Nadere informatie

MijnQredits: toegang tot jouw coachingstrajecten en het coachingslogboek

MijnQredits: toegang tot jouw coachingstrajecten en het coachingslogboek MijnQredits: toegang tot jouw coachingstrajecten en het coachingslogboek Versie 2.0 // 29/04/16 1 Toegang tot MijnQredits... 2 3 De dashboard van MijnQredits voor coaches... 3 4 Bekijk coachingstrajecten...

Nadere informatie

Het instellen van je eigen laptop

Het instellen van je eigen laptop Het instellen van je eigen laptop 2018 2019 Inhoud Inleiding... 2 Windows instellen en account aanmaken... 3 OneDrive Instellen... 11 OneDrive koppelen aan Office... 14 Deze handleiding is van toepassing

Nadere informatie

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers

Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Clientportaal handleiding Voor portaalgebruikers Inhoud 1. Inleiding... - 3-2. Portaal openen... - 4-3. Registreren... - 6-4. Inloggen... - 10-5. Wachtwoord verlopen... - 12-6. Wachtwoord vergeten... -

Nadere informatie

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014

Handleiding. Opslag Online voor Windows Phone 8. Versie augustus 2014 Handleiding Opslag Online voor Windows Phone 8 Versie augustus 2014 Inhoudsopgave Hoofdstuk 1. Inleiding 3 Hoofdstuk 2. Installatie 4 2.1 Downloaden van KPN Opslag Online QR Code 4 2.2 Downloaden van KPN

Nadere informatie

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars

Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Handleiding website SVNL voor evenementenverkeersregelaars Met deze handleiding maken wij u graag wegwijs op de website van Stichting Verkeersregelaars Nederland (SVNL). U vindt hier stap voor stap uitleg

Nadere informatie

Berichten op de mobiele telefoon: Wat in te stellen?

Berichten op de mobiele telefoon: Wat in te stellen? Berichten op de mobiele telefoon: Wat in te stellen? Om de Nedap Ons app. te kunnen gebruiken op je telefoon is het noodzakelijk dat je een Google-account hebt. Dit is nodig om de app. te kunnen downloaden

Nadere informatie

SchoolWapps handleiding voor ouders

SchoolWapps handleiding voor ouders SchoolWapps handleiding voor ouders Met SchoolWapps blijft u op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen van uw kind en de school. Bekijk de website op uw telefoon of tablet of maak gebruik van de SchoolApp

Nadere informatie

Handleiding EduArte Studentenportaal.

Handleiding EduArte Studentenportaal. Studentenportaal Handleiding EduArte Studentenportaal. Beste student, in deze handleiding is beschreven de instructies om te kunnen inloggen op het studentenportaal van het Hoornbeeck College en welke

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters

Gebruikershandleiding. Tropaz voor zelfmeters Gebruikershandleiding Tropaz voor zelfmeters Contactgegevens: Trombosedienst Result Laboratorium Adres: Stationspark 450 3364 DA Sliedrecht Telefoon: (078) 654 50 50 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 5 2.

Nadere informatie

RIVM - Peridos. Handleiding Instellen wachtwoord

RIVM - Peridos. Handleiding Instellen wachtwoord RIVM - Peridos Handleiding Instellen wachtwoord Datum: 9 februari 2011 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1. INLEIDING...3 2. INSTELLEN VAN HET WACHTWOORD...4 09-02-2011 Pagina 2 van 6 Inleiding 1. Inleiding

Nadere informatie

Handleiding activeren en inloggen Flex2Rijk

Handleiding activeren en inloggen Flex2Rijk Handleiding activeren en inloggen Flex2Rijk Inhoud Inleiding 4 1 Activeren DIGIPASS App 5 2 Downloaden Citrix Workspace App 11 3 Inloggen op DWR Next met Flex2Rijk 13 Inleiding Flex2Rijk maakt het mogelijk

Nadere informatie

Je kunt ESS op twee manieren bereiken: via een webpagina en via en app op je smartphone.

Je kunt ESS op twee manieren bereiken: via een webpagina en via en app op je smartphone. Instructie Employee Self Service (ESS) Versie 22-6-2015 ESS wordt onder ander gebruikt om digitaal de loonstroken aan te bieden. Deze service heeft echter nog meer mogelijkheden voor de toekomst zoals

Nadere informatie

Hoe log ik in op het patiëntenportaal met mijn DigiD?

Hoe log ik in op het patiëntenportaal met mijn DigiD? Patiëntenportaal Mijn Reinier de Graaf Patiënteninformatie Hoe log ik in op het patiëntenportaal met mijn DigiD? In deze handleiding leest u hoe u kunt inloggen op het patiëntenportaal Mijn Reinier de

Nadere informatie

Handleiding wachtwoordherstel

Handleiding wachtwoordherstel Handleiding wachtwoordherstel Inleiding Dit document beschrijft hoe u gebruik kunt maken van de wachtwoordherstel functionaliteit zoals die door SSC Twente aan wordt geboden. Hierdoor heeft u de mogelijkheid

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten

Gebruikershandleiding. Tropaz voor reguliere patiënten Gebruikershandleiding Tropaz voor reguliere patiënten Contactgegevens: Trombosedienst Bravis Telefoon: (088) 70 68 000 2 Inhoudsopgave 1. Algemeen... 4 2. Inloggen... 4 2.1 De eerste keer aanmelden...

Nadere informatie

Hand-out voor instellingen

Hand-out voor instellingen Hand-out voor instellingen Student moet inloggen met oude gebruikersnaam en wachtwoord (CACI account) Studenten die zonder DigiD inloggen met een Studielink account dat aangemaakt is vóór 1 oktober 2018,

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING: SCHOLING VIA ORGANISATIE

GEBRUIKERSHANDLEIDING: SCHOLING VIA ORGANISATIE GEBRUIKERSHANDLEIDING: SCHOLING VIA ORGANISATIE Voor je ligt een korte handleiding geschikt voor gebruikers die via hun organisatie de online scholing van Augeo academy gaan volgen. In deze handleiding

Nadere informatie

LET OP! Uw gegevens worden pas zichtbaar in het dashboard nadat u op de App bent ingelogd en verbinding heeft gemaakt met internet.

LET OP! Uw gegevens worden pas zichtbaar in het dashboard nadat u op de App bent ingelogd en verbinding heeft gemaakt met internet. Handleiding versie 1.2 LET OP! Uw gegevens worden pas zichtbaar in het dashboard nadat u op de App bent ingelogd en verbinding heeft gemaakt met internet. Handleiding versie 1.2 januari 2018 1 Handleiding

Nadere informatie

Gebruikersinstructie Mijn Bol. Voor gebruikers van Mijn Bol. Instructie

Gebruikersinstructie Mijn Bol. Voor gebruikers van Mijn Bol. Instructie Gebruikersinstructie Mijn Bol Voor gebruikers van Mijn Bol Instructie Versie april 2018 In deze Instructie: 1. Welke voordelen biedt Mijn Bol?... 2 1.1 Slimmer accorderen... 2 1.2 Eenvoudige toegang tot

Nadere informatie

Handleiding Gebruikersbeheer ROB-Net

Handleiding Gebruikersbeheer ROB-Net Beste ROB-Net gebruiker, Eerder hebben wij u geïnformeerd over het nieuwe eigen inlogportaal van ROB-Net, te vinden op https://login.rob-net.nl. Dit inlogportaal is voor de gebruikers van ROB-Net gratis.

Nadere informatie

Veilige online zorg, communicatie en beheer van Mijn Dossier

Veilige online zorg, communicatie en beheer van Mijn Dossier Veilige online zorg, communicatie en beheer van Mijn Dossier help.karify.com Wat is karify? Karify is een veilige omgeving op internet voor behandeling en mailcontact met je behandelaar. Een deel van jouw

Nadere informatie

Activiteiten toevoegen Inhoudsopgave

Activiteiten toevoegen Inhoudsopgave Activiteiten toevoegen Inhoudsopgave Registratie Plus, Standaard, MZM en SW... 2 Inloggen... 3 Punten... 3 Activiteiten toevoegen... 4 Via de PC:... 4 Via telefoon of tablet:... 4 Activiteit goedgekeurd...

Nadere informatie

Kennys Prinsys Gebruikersdag. vrijdag 22 juni 2018

Kennys Prinsys Gebruikersdag. vrijdag 22 juni 2018 Kennys Prinsys Gebruikersdag vrijdag 22 juni 2018 Agenda Opening (10:00) Gerealiseerde ontwikkelingen Prinsys 11.2.0 & 11.2.1 Beveiliging Recruitment via de App Lunch (rond 12:30) Geplande ontwikkelingen

Nadere informatie

Deze handleiding is voor alle gebruikers die een token willen registreren voor SURFsecureID.

Deze handleiding is voor alle gebruikers die een token willen registreren voor SURFsecureID. Handleiding Registratieportal Deze handleiding is voor alle gebruikers die een token willen registreren voor SURFsecureID. Gebruikers kunnen een authenticatie token kiezen via een Registratieportal. De

Nadere informatie

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem

Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Handleiding CrisisConnect app beheersysteem Inhoudsopgave 1. Start 1.1. Vereisten gebruik 1.2. Inloggen 1.3. Wachtwoord wijzigen 2. Vullen 2.1. Dossiers 2.2. Processen 2.2.1. Tekst toevoegen 2.2.2. Bijlagen

Nadere informatie

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten.

5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 1. Over LEVIY. 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over vinden van documenten. Versie 1.0 23.03.2015 02 1. Over LEVIY Wat doet LEVIY? 08 5. Documenten Wat kan ik met Documenten? 2. Algemene definities Behandelen van terugkerende definities. 09 5.1 Documenten terugvinden Uitleg over

Nadere informatie

VRIJE BASISSCHOOL TREMELO

VRIJE BASISSCHOOL TREMELO VRIJE BASISSCHOOL TREMELO Astridstraat 4 3120 Tremelo 016/53.37.32 Barbarastraat 1 3120 Tremelo 016/53.40.53 directie@vbstremelo www.vbstremelo.be Jaarthema: op zoek naar geluk Beste ouders, Enige tijd

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 Datum: september 2014 Auteur: Intergrip Inhoud 1. VMBO verstrekt inloggegevens DDD aan de leerling... 3 2. Leerling vult Dossier in... 5 2.1 Activeren...

Nadere informatie

Inhoud Aanmelden eerste keer... 3

Inhoud Aanmelden eerste keer... 3 Inhoud Aanmelden eerste keer... 3 Profiel invullen... 4 Hoe vinden andere zorgverleners mij?... 6 Andere zorgverleners zoeken... 6 Conversatie starten vanuit een groep... 7 Communiceren met niet zorgverleners

Nadere informatie

Troubleshooting. Stap-voor-stap instructies maart 2019

Troubleshooting. Stap-voor-stap instructies maart 2019 Troubleshooting Stap-voor-stap instructies maart 2019 Copyright 2018. NCS Pearson, Inc. of haar filiaal/filialen. Alle rechten voorbehouden. Q-interactive is een handelsmerk in de VS en/of andere landen

Nadere informatie

Peridos. Registreren voor Zorgportaal. Datum: Landelijk beheer Peridos. Versie: 1.3

Peridos. Registreren voor Zorgportaal. Datum: Landelijk beheer Peridos. Versie: 1.3 Peridos Registreren voor Zorgportaal Plaats: Utrecht Datum: 22-05-2019 Auteur: Landelijk beheer Peridos Versie: 1.3 Status: Definitief Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Wijzigingsbeheer 3 1. Inleiding 4 1.1

Nadere informatie

Gebruikersregistratie

Gebruikersregistratie Handleiding voor gebruikers 8 januari 2018 Versie 2.1 INHOUDSOPGAVE 1. Over deze handleiding 4 1.1 Voor wie 4 1.2 Gebruik iconen 4 2. Aan de slag met 5 3. Gebruikersprofiel zoeken 6 3.1 Zoeken 6 3.2 Zoekresultaten

Nadere informatie