agria vastgoed Doe. nr.: Class, nr.: insek.: 2 0 APR 2015 Provincie Frysiän T.a.v.: de heer G. Wijnsma Postbus HM Leeuwarden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "agria vastgoed Doe. nr.: Class, nr.: insek.: 2 0 APR 2015 Provincie Frysiän T.a.v.: de heer G. Wijnsma Postbus 20120 8900 HM Leeuwarden"

Transcriptie

1 agria vastgoed Dar>\/INR.JE FRYSLAN Provincie Frysiän T.a.v.: de heer G. Wijnsma Postbus HM Leeuwarden Leeuwarden, 17 april 2015 Doe. nr.: Class, nr.: insek.: 2 0 APR 2015 Afdeli'-i. seh. doon 1 Afd. Hoofd AWS.. w^ken v F Kennisg. aangonomen/tel. afgedaan Onderwerp: Langhuisterweg 5A St. Annaparochie Geachte heer Wijnsma, Bij brief van 13 april 2015, uw kenmerk , heeft u ons in kennis gesteld van uw voornemen tot weigeren van de aanvraag Nbw-vergunning van Maatschap J. Reijenga en E. Neida aan Langhuistenweg 5A te Sint Annaparochie. Daarbij stelt u ons tevens in de gelegenheid de aanvraag aan te passen. Met deze brief gaan wij daartoe over. U heeft geconstateerd dat vanwege de saldering van Ds. Bolleman van der Veenweg 2 een onjuist toetsingspunt is gehanteerd. Over de te hanteren toetsingspunten hebben wij via de mail al contact met u gehad. Omdat u uw standpunt naar aanleiding daarvan niet heeft kunnen wijzigen hebben wij besloten tot aanpassing over te gaan. Om de inpassing op het aangegeven referentiepunt te realiseren is het noodzakelijk aanvullend ammoniakrechten aan te kopen. Deze zullen worden betrokken van het perceel aan Ds. Bolleman van der Veenweg 2. Berekend is dat met het toepassen van 45 kilogram aan NH3 (aanvull end aan te kopen 43 kg) de emissie die het bedrijf van aanvrager op dit punt veroorzaakt, 0,03 mol N/ha/jr, volledig wordt gecompenseerd. Ter akkoord hebben wij u de berekening voorgelegd. Hiermee heeft u per mail van 10 april 2015 kunnen instemmen. Inmiddels is de benodigde partij aangekocht. Het koopcontract evenals de depositieberekening aangaande de inpassing van deze rechten treft u als bijlage bij deze brief aan. Tot slot Wij gaan er vanuit dat de vergunning nu door u verleend kan worden. Mocht u naar aanleiding van deze brief nog vragen hebben dan kunt u daarover contact met mij opnemen. Met vriendelijke groet. Jan - André Wiegersma Bijlagen: Aankoopcontract Ds. Bolleman van der Veenweg 2; Aagro-stacksberekening gewijzigd referentiepunt/aanvullende rechten. Uw partner in vastqoed!

2 vastgoed Koopovereenkomst Ammoniak De ondereetekenden: De heer A. Visser en mevrouw B.H. Visser-de Boer, wonende te Eamewald (9264 TA) aan de Ds. Bolleman vd Veenweg 2, , hierna ook te noemen: verkoper. Maatschap J. Re ijenga en E. Heida, wonende te Sint Annaparochie (9076 PS) aan Langhuisterweg 5a, te dezer zake rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar vennoot, J. Reijenga, , hierna ook te noemen: koper Ondersetekenden verklaren: Omschrijvins *Verkoper verkoopt aan koper, die koopt ammoniakrechten van verkoper zoals vermeld in de Wet Milieubeheer en geregistreerd middels een geldige en actuele milieuvergunning in de gemeente "Tytjerksteradiel" waar het bedrijf v an verkoper gelegen is; *De ammoniakrechten van verkoper zijn gelegen aan de Ds. B olleman vd Veenweg 2 te Earnewald; *De werkelijke verkoop omvat 43 kilogram ammoniak, hierna te noemen het verkochte; Koopprijs De koopprijs van de verkochte kilogrammen ammoniarechten bedraagt 107 5, - per kilogram Bedinsen De koop is gesloten onder de volgende bedingen en voorwaarden: Levering en feitelijk gebruik Artikel 1 De levering van de ammoniakrechten vindt plaats op de dag van ondertekening van deze overeenkomst. Er zal een formulier "verzoek tot intrekking van het a ctiviteitenbesluit", of een gedeelte daarvan of een ander daarvoor door de gemeente bestemt en te gebruiken t/«' portoer in vostooed!

3 l r 7 k formulier bij de gemeente worden ingediend. Verkoper machtigt, voor zover nodig, koper bij deze onherroepelijk om (mede) namens hem die formulieren te tekenen die nodig zijn om de verplaatsing te doen bewerkstelligen en te regi streren. De verdere invulling, afhandeling en verzending van de onderhavige formulieren zal door koper geschieden. De levering/verplaatsing zal geschieden vrij van beperkte rechten waaronder zekerheidsrechten en beslagen. Koper kan de gekochte ammoniakrechten met directe ingang benutten. r- Verkoper verklaart het verkochte af te staan en ter beschikking te stellen van koper onder het beding dat verkoper 40 kg. vz^r tu. Kosten en belasting Artikel 2 1. De kosten van de levering/verplaatsing van het verkochte zijn voor rekening van koper. De kosten voor het wijzigen van de vergunning van de verkoper zijn voor rekening van de koper. 2. De kosten van deze overeenkomst komen voor rekening van koper. 3. Verkoper valt niet onder de BTW regeling. Ter zake van deze transactie is geen omzetbelasting verschuldigd. Indien en voor zover er wel omzetbelasting verschuldigd is, wordt de koopsom verhoogd met omzetbelasting. Garantieverklaring van de verkoper Artikel 3 1. Verkoper is voor zover bij hem bekend bev oegd tot verkoop en levering van het verkochte. 2. Ten opzichte van derden bes taan geen verplichtingen uit hoofd e van een voorkeur- of optierecht. 3. Verkoper staakt de ammoniak emissie, uitgedrukt in kg NH3, voor zover dit het verkochte betreft. 4. Verkoper verklaart dat er geen schuldeiser is van wie toestemming voor overdracht van het verkochte hoeft te worden verkregen. Indien een door verkoper bovenstaande gegarandeerde verklaring onjuist is, heeft koper het recht om ontbinding van de koopovereenkomst te vorderen. Zodra echter de levering/verplaatsing heeft plaatsgevonden, is het recht om ontbinding van de koopovereenkomst te vorderen, vervallen. mte Uw partner in vastpoed!

4 ) Informatieplicht verkoper/onderzoeksplicht koper Artikel 4 Afgezien van het hi ervoor bepaalde staat verkoper er voor in aan koper met betrekking tot het verkochte die informatie te hebben gegeven die naar geldende verkeersopvattingen door hem ter kennis van koper behoort te worden gebracht. Koper aanvaardt uitdrukkelijk dat de resultaten van het onderzoek naar die feiten en omstandigheden die naar geldende verkeersopvattingen tot zijn onderzoeksgebied behoren, voor zijn risico komen, voor zover die aan koper thans niet bekend zijn. Korting/herberekening koopprijs Artikel 5 r Mocht middels een nog onbekende oorzaak koper meer dan 43 kilogrammen ammoniak verkrijgen zal een verre kening van de koopprijs plaatsvinden tegen 25, - per kilogram ammoniak en wel binn en drie weken na schriftelijke mededeling daarvan door de bevoegde instantie. Mocht in het geheel geen v erkrijging plaats kunnen vinden door omstandigheden niet verwijtbaar aan verkoper of koper, dan zal koper aan verkoper, voor zijn bereidwilligheid om over te gaan tot verkoop van zijn ammoniakrechten aan koper, aan verkoper een bedrag voldoen van 1.075, -. Legeskosten Artikel 6 Indien de gemeente waar de ammoniakrechten ingetrokken worden, legeskosten berekend voor de (gedeeltelijke) intrekking van het activiteitenbesluit dan zijn deze kosten voor koper. Ingebrekestelling, verzuim, ontbinding, boete Artikel Een partij is in verzuim jegens de wederpartij als hij, na in gebreke te zijn gesteld, nalatig is of blijft aan zijn verplichtingen uit hoofde van deze overeenkomst te voldoen. Ingebrekestelling moet schriftelijk geschieden met in achtne ming van een termijn van acht dagen. Gemelde termijn kan echter reeds lopen voordat een partij nalatig is. Wanneer een partij in ver zuim is, is deze verplicht de schade die de wederpartij dientengevolge lijdt te vergoeden en kan deze de overeenkomst zonder rechterlijke tussenkomst ontbinden. wanneer het verzuim betrekking heeft op het meewerken aan de levering/verplaatsing dan wel op de voldoening van de koop prijs, zal de nalatige partij daarnaast ten behoeve van de wederpartij een zonder rechterlijke tussenkomst opeisbare boete verbeuren. De hoogte v an de boete is 10% van de koopprijs. Voor zover de wederpartij meer schade lijdt, heeft hij, naast de boete, recht op aanvullende schadevergoeding. (Jw partner in vastejoeei!

5 i Indien de NB vergunning, waar deze overeenkomst onlosmakelijk deel van uitmaakt, om welke reden dan ook niet wordt verleend vervalt deze overeenkomst waarbij geen van beide partijen eventuele schade bij elkaar kunnen verhalen,, behoudens toepassing van artikel 5 lid 2. Indien de NB vergunning niet wordt verleend omdat de in deze overeenkomst genoemde rechten om welke re den dan ook niet verk ocht konden worden kan de koper geen enkele schade verhalen op de verkoper. Artikel 5 lid 2 b lijft hierbij van toepassing. Deze overeenkomst is zonder rechterlijke tussenkomst ontbonden indien op grond van een verbod va n overheidswege, waaronder begrepen gemeente of provincie, niet mogelijk is de verkochte ammoniarechten te verplaatsen. r Betalingszekerheid Artikel 8 De betaling van 1.075, - zal geschieden uiterlijk 17 april 2015 nadat de overeenkomsten op de overdracht van voormelde verkochte, door beide partijen ondertekend zijn en wel op rekeningnummer (IB AN) NL71 RABO ten name van A. Visser e.o. te Eamewald. Verder overeengekomen Artikel 9 Koper verklaart de stukken te hebben ontvangen welke betrekk ing hebben op het emissieadres van de verkoper. Op basis van deze gegevens zijn de ammoniakrechten vastgesteld. Koper verklaart deze stukken te hebben overlegd met zijn/haar adviseur en te zijn gekomen tot dezelfde conclusie als verkoper met betrekking tot de te verkopen rechten. Deze stukken zijn door de gemeente Tytjerksteradiel op 10 oktober 2014 aan Agri vastgoed ter hand gesteld. Verkoper geeft middels deze overeenkomst volmacht aan "Agrivastgoed" (adviseur Jan- André Wiegersma) tot het aanpassen van de milieuvergunning van de verkoper, deze volmacht geldt alleen ten behoe ve van de NB-vergunning c.q. omgevingsvergunning van de koper. Uiv partner in vastqoed!

6 é ) i Aldus overeengekomen en getekend te Leeuwarden/Eamewald op 15 april 2015 Verkoper Koper A. Visser J. Reijenga B.H. Visser-de Boer (Jw partner in vastijoed!

7 Gegenereerd op: met AAgro-Stacks Versie 1.0 Naam van de berekening: Aagro-stacks Reijenga gewijzigd referentiepunt Gemaakt op: :32:24 Zwaartepunt X: 191,400 Y: 573,600 Cluster naam: Reijenga - aanvulling Ds Bolleman vd Veenweg Berekende ruwheid: 0,10 m Emissie Punten: Volgnr. BronlD X-coord. Y-coord. Hoogte Gem.geb. hoogte Diam. Uittr. snelheid Emissie 1 Stal ,5 0,5 0,40 45 Gevoelige locaties: Volgnummer Naam X coördinaat Y coördinaat Depositie 1 Aide Feanen ,03 Details van Emissie Punt: Stal (99) Volgnr. Code Type Aantal Emissie Totaal 1 Al Melkvee

8 ^«ÉiÉiÜ provinsje fryslan provincie fryslan ^ ontvangstbevestiging naam adres. h. l^.a... i/j.. z.. Ycr^ onderwerp bestemd voor medewerker d.d. naam medewerker afhandelingsactie Üceüe^j... U/j^r?j.mc>../.fr.Oy-JS..c:^.<^...TTo.o^ O DN ZN.M. MßW-op/c:/. ontvangen Provlnsla ultd ONTVANGEN 1 7 APR. 2015

Doe. nr.: Ingek.: - b D EC iou. voor kennisg. aangenomen/tel. ataedaan

Doe. nr.: Ingek.: - b D EC iou. voor kennisg. aangenomen/tel. ataedaan BOUWKUNDIG BUREAU HAVERKAMP B.V. SINT NICULAASGA Het college van Gedeputeerde Staten van Fryslan Afdeling: Stad en platteland Team: Vergunningen en beheer Postbus 20120 Doe. nr.: 8900 HM L EEUWARDEN Class,

Nadere informatie

8900 HM LEEUWA. BETREFT Aanvuliendc gegevens vergunningaanvraag Natuurbeschermingswet 1998, Mts. Osinga te Menaldum Aanvraagnummer 01210659

8900 HM LEEUWA. BETREFT Aanvuliendc gegevens vergunningaanvraag Natuurbeschermingswet 1998, Mts. Osinga te Menaldum Aanvraagnummer 01210659 ^ccon =avm e)/ adviseurs en accountants Ruimte voor ondernemen. ACCONaAVM JURIDISCH ADVIES B V. KVK NUMMER 9114594 SIXMASTRAAT4 POSTBUS 2330 8901 JH LEEUWARDEN TEL 058-28 87 887 FAX 058-2890211 WWWACCONAVM.NL

Nadere informatie

Beb. door: I Afd. Hoofd i. lisä.. weken. yoor kennisg. aangenomen/tel. afgauaan

Beb. door: I Afd. Hoofd i. lisä.. weken. yoor kennisg. aangenomen/tel. afgauaan rombou awovin«jg ^RVPkAN aan College van Gedeputeerde Statin! DOC. nr.: van de provincie Frysiän! Class, ClaSS. nr. Afdeling Stêd en Piattelên Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN ingek. 2 1 SEP Z015 Afdeling.

Nadere informatie

FORMULIER OVERDRACHT AANDE(E)L(EN) Burgerlijke staat : gehuwd / ongehuwd / geregistreerd partner *

FORMULIER OVERDRACHT AANDE(E)L(EN) Burgerlijke staat : gehuwd / ongehuwd / geregistreerd partner * blad 1 FORMULIER OVERDRACHT AANDE(E)L(EN) De ondergetekende(n): 1. Achternaam Voorna(a)m(en) voluit Adres Postcode/woonplaats E-mail adres Geboortedatum en -plaats Houder van : paspoort / rijbewijs / identiteitskaart

Nadere informatie

PROVINSJE FRYSLAN. Doe. nr.: Class, nr.: Ingek.: 1! JAN 2016. Afdelir'1. I Afd. Huwid 1/ voor kennisg. aangenomen/tel. afgedaan

PROVINSJE FRYSLAN. Doe. nr.: Class, nr.: Ingek.: 1! JAN 2016. Afdelir'1. I Afd. Huwid 1/ voor kennisg. aangenomen/tel. afgedaan rombou aan College van Gedeputeerde Staten van de provincie Frysiän Afdeling Stêd en Plattelan Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN PROVINSJE FRYSLAN Doe. nr.: Class, nr.: Ingek.: 1! JAN 2016 Afdelir'1. I

Nadere informatie

al/a ^ Doe, nr: Class, nr.; Ingek.: 2 3 OKT 2015 A'delir r

al/a ^ Doe, nr: Class, nr.; Ingek.: 2 3 OKT 2015 A'delir r al/a ^ accountants en adviseurs PROVINSJE FRYSLAN Doe, nr: Class, nr.; Ingek.: 2 3 OKT 2015 A'delir r Ban. door; i Aid. Hoofd r.w6,.m«k

Nadere informatie

alfa Doe. nr.: Class, nr. Ingek.: 2 3 OKT 2015 Afdqling. Afdeling Stêd en Plattelan Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN

alfa Doe. nr.: Class, nr. Ingek.: 2 3 OKT 2015 Afdqling. Afdeling Stêd en Plattelan Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN alfa accountants en adviseurs Het College van Gedeputeerde Staten van Afdeling Stêd en Plattelan Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN PROVIN8JB PRY6LAN Doe. nr.: Class, nr. Ingek.: 2 3 OKT 2015 Afdqling. Böli.

Nadere informatie

P n O V I N 9 j r. "r ^ \ Doe. nr.: Class, nr.;, ingek.: " O DEC 20 U. Afdeling. Beh.door; j Afd, Hoofd

P n O V I N 9 j r. r ^ \ Doe. nr.: Class, nr.;, ingek.:  O DEC 20 U. Afdeling. Beh.door; j Afd, Hoofd saccon Bavin adviseurs en accountants P n O V I N 9 j r. "r ^ \ Doe. nr.: Class, nr.;, ingek.: " O DEC 20 U Afdeling. Beh.door; j Afd, Hoofd AWB.. weken ACCONBAVM ACCOUNTANTS B.V. KVK NUMMER 91739260000

Nadere informatie

FORMULIER AANDELENOVERDRACHT. 2. Achternaam : Burgerlijke staat : gehuwd / ongehuwd / geregistreerd partner *

FORMULIER AANDELENOVERDRACHT. 2. Achternaam : Burgerlijke staat : gehuwd / ongehuwd / geregistreerd partner * FORMULIER AANDELENOVERDRACHT blad 1 De ondergetekenden: 1. Achternaam Voorna(a)m(en) voluit Adres Postcode/woonplaats E-mail adres Geboortedatum en -plaats Houder van : paspoort / rijbewijs / identiteitskaart

Nadere informatie

f^hans RIETVELD Aanvulling depositie berekening (PAS ) Bouma Veehandel B.V. Sluytermanwei 6 - Jorwert

f^hans RIETVELD Aanvulling depositie berekening (PAS ) Bouma Veehandel B.V. Sluytermanwei 6 - Jorwert f^hans RIETVELD AGRARISCH ADVlESj Aan: College van Gedeputeerde Staten van Friesland Afdeling Stad en Platteland Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Meerkerk, 30 november 2015 PROVINSÜEFRYSLAN Doe. nr.: Class,

Nadere informatie

VERVOLG KOOP- EN VERKOOPOVEREENKOMST.

VERVOLG KOOP- EN VERKOOPOVEREENKOMST. KOOP- EN VERKOOPOVEREENKOMST. De ondergetekenden: 1. De gemeente Hoogeveen, hierbij vertegenwoordigd door de heer W. van der Veen, afdelingsmanager van de afdeling Vastgoed, handelend op grond van het

Nadere informatie

;. nr.; - 2 MRT aoor. 1 Afd. Hoofd. ,,n sj. aangenomen/tel. afgedaan

;. nr.; - 2 MRT aoor. 1 Afd. Hoofd. ,,n sj. aangenomen/tel. afgedaan BOUWKUNDIG BUREAU HAVERKAMP B.V. SINT NICOLAASGA Het college van Gedeputeerde Staten van Frysian Afdeling: Stad en platteland ^ SJE FRY S Team: Vergunningen en beheer Postbus 20120 8900 HM L EEUWARDEN

Nadere informatie

der Werf Opdrachtgever: Dhr. J.H. van Werknr: datum:

der Werf Opdrachtgever: Dhr. J.H. van Werknr: datum: AANVULLINGEN AANVRAAG NB- VERGUNNING Aanvraag NB- vergunning voor dhr. J.H. van der Werf aan de Meenscharweg 27 te Vegelinsoord Opdrachtgever: Dhr. J.H. van der Werf Meenscharweg 27 8467 SC Vegelinsoord

Nadere informatie

Het melkveebedrijf van maatschap De Jong zal uitbreiden tot 175 melkkoeien en 103 stuks jongvee.

Het melkveebedrijf van maatschap De Jong zal uitbreiden tot 175 melkkoeien en 103 stuks jongvee. ^cconeavm / J ito adviseurs en accountants ACCONaAVM ACCOUNTANTS B V. KVK NUMMER 91739260000 SIMMERDYK19 POSTBUS 349 8600 AH SNEEK TEL 0515-42 42 42 FAX 0515-41 92 24 WWW ACCONAVM NL un'trfte'veaf DSitftfrti'ftn

Nadere informatie

CONCEPT KOOPOVEREENKOMST. Kavel <nummer> van Kavel 6, De Neel West te Prinsenbeek

CONCEPT KOOPOVEREENKOMST. Kavel <nummer> van Kavel 6, De Neel West te Prinsenbeek De ondergetekenden: CONCEPT KOOPOVEREENKOMST Kavel van Kavel 6, De Neel West te Prinsenbeek 1. De gemeente Breda, te dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer C.I. Koffeman, hoofd afdeling

Nadere informatie

Overzicht toegevoegde bijlagen

Overzicht toegevoegde bijlagen Overzicht toegevoegde bijlagen Bijlage 1; Algemeen...2 Bijlage 2; Kaart ligging bedrijf t.o.v. Natura 2000-gebieden...3 Bijlage 3; Kaart met depositiepunten binnen Natura-2000 gebieden...4 Bijlage 4; Toelichting

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST LANDBOUW GROND

KOOPOVEREENKOMST LANDBOUW GROND KOOPOVEREENKOMST LANDBOUW GROND ondergetekenden: 1. [naam], [plaats], in deze kwestie rechtsgeldig vertegenwoordigd door [naam], hierna te noemen: "koper", en 2. De heer R.J.M. Gruson handelend namens

Nadere informatie

^cconhavm. PostNL. Aaogotelend tsis,'; Provincie Fryslan Afdeling Stêd en Plattelan t.a.v, dhr. H. Zemel Postbus HM LEEUWARDEN

^cconhavm. PostNL. Aaogotelend tsis,'; Provincie Fryslan Afdeling Stêd en Plattelan t.a.v, dhr. H. Zemel Postbus HM LEEUWARDEN ^cconhavm / adviseurs en accountants (rp PostNL Afi. 890t (H 2330 U^vvvH^vy V m Aaogotelend tsis,'; 3SRRDT6494502 Provincie Fryslan Afdeling Stêd en Plattelan t.a.v, dhr. H. Zemel Postbus 20120 8900 HM

Nadere informatie

GEMEENTK OTOEWATKR In&ckomcn 2 3APR ZOU. Koopovereenkomst

GEMEENTK OTOEWATKR In&ckomcn 2 3APR ZOU. Koopovereenkomst GEMEENTK OTOEWATKR n&ckomcn A 2 3APR ZOU ^ Gemeente Oudewater Koopovereenkomst Gemeente Woerden 14L06133 De ondergetekende: 1. DE GEMEENTE OUDEWATER, hierna ook genoemd: verkoper, namens wie de heer mr.

Nadere informatie

Concept-Koopovereenkomst (het betreft een concept koopovereenkomst, hier kunnen geen rechten aan ontleent worden)

Concept-Koopovereenkomst (het betreft een concept koopovereenkomst, hier kunnen geen rechten aan ontleent worden) Concept-Koopovereenkomst (het betreft een concept koopovereenkomst, hier kunnen geen rechten aan ontleent worden) De ondergetekenden: 1. ####, gevestigd aan ####, #### te ####, ten dezen rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie

.., wonende, en (bij rechtspersoon noemen) ten deze vertegenwoordigd door

.., wonende, en (bij rechtspersoon noemen) ten deze vertegenwoordigd door K O O P O V E R E E N K O M S T (Bouwkavel Meerser Eindstraat) Ondergetekenden: de verkoopster: de gemeente Stein, ten deze vertegenwoordigd door haar burgemeester, de heer drs. A. C. Barske, handelende

Nadere informatie

rarmers / FarmConsult

rarmers / FarmConsult rarmers / FarmConsult the toto/feed business / Provincie Friesland - Afdeling Stad en Platte Postbus 20120 8900 HM Leeuwarden FRVSLAN 1 Doe. nr.; 1 Class, nr.: [ ingek.: 2 4 AUG 2015 Afdeling. Beh. door:

Nadere informatie

Gegenereerd op: 22-01-2015 met AAgro-Stacks Versie 1.0 Naam van de berekening: AagroSt_vdBerg_Gewenst Gemaakt op: 22-01-2015 16:03:23 Zwaartepunt X: 210,300 Y: 527,500 Cluster naam: 206057 Vd Berg Berekende

Nadere informatie

. > > 1 4 6 7 8 INSCHRIJFFORMULIER PARTICULIERE BOUWKAVELS PLANGEBIED DE MEULENSPIE TETERINGEN TWEE-ONDER-ÉÉN-KAP KAVELS ONDERGETEKENDE(N): a) Naam/voorna(a)m(en):.. Geb.datum..

Nadere informatie

*verklaart/verklaren te hebben verkocht aan de mede-ondergetekende*: die *verklaart/verklaren van verkoper te hebben gekocht:

*verklaart/verklaren te hebben verkocht aan de mede-ondergetekende*: die *verklaart/verklaren van verkoper te hebben gekocht: - 1 - KOOPOVEREENKOMST WEIVER 117 TE WESTZAAN 10181/ak De ondergetekende*: 1. * hierna *tezamen genoemd: verkoper; *verklaart/verklaren te hebben verkocht aan de mede-ondergetekende*: 2. * hierna *(tezamen)

Nadere informatie

Ingek.: 1 <1 SEP 2015

Ingek.: 1 <1 SEP 2015 1 Dop, nr.; Class, nr.: Ingek.: 1

Nadere informatie

C VERKOOPOVEREENKOMST VAN EEN ONROERENDE ONBEBOUWDE ZAAK

C  VERKOOPOVEREENKOMST VAN EEN ONROERENDE ONBEBOUWDE ZAAK C nr. @ Casenr. @ VERKOOPOVEREENKOMST VAN EEN ONROERENDE ONBEBOUWDE ZAAK De ondergetekenden: 1. De PROVINCIE NOORD-BRABANT, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door naam vertegenwoordiger, domicilie

Nadere informatie

Gegenereerd op: 4-03-2015 met AAgro-Stacks Versie 1.0. Volgnr. BronID X-coord. Y-coord. Hoogte Gem.geb. hoogte Diam. Uittr.

Gegenereerd op: 4-03-2015 met AAgro-Stacks Versie 1.0. Volgnr. BronID X-coord. Y-coord. Hoogte Gem.geb. hoogte Diam. Uittr. Gegenereerd op: 4-03-2015 met AAgro-Stacks Versie 1.0 Naam van de berekening: 3-3 kroeze vergund Gemaakt op: 3-03-2015 16:15:54 Zwaartepunt X: 248,600 Y: 561,900 Cluster naam: Eexterzandvoort, Kroeze Berekende

Nadere informatie

Gegenereerd op: 5-12-2014 met AAgro-Stacks Versie 1.0. Volgnr. BronID X-coord. Y-coord. Hoogte Gem.geb. hoogte Diam. Uittr.

Gegenereerd op: 5-12-2014 met AAgro-Stacks Versie 1.0. Volgnr. BronID X-coord. Y-coord. Hoogte Gem.geb. hoogte Diam. Uittr. Gegenereerd op: 5-12-2014 met AAgro-Stacks Versie 1.0 Naam van de berekening: 287 vergund Gemaakt op: 5-12-2014 15:46:12 Zwaartepunt X: 241,700 Y: 527,400 Cluster naam: 287 J.J. Renting Berekende ruwheid:

Nadere informatie

verklaart voor en namens de gemeente Ommen te hebben verkocht aan de medeondergetekende:

verklaart voor en namens de gemeente Ommen te hebben verkocht aan de medeondergetekende: BIJLAGE 2 KOOPOVEREENKOMST GROND De ondergetekende(n): 1. De gemeente Ommen, overeenkomstig artikel 171 van de Gemeentewet vertegenwoordigd namens de burgemeester door de heer F. van Weeghel, teamleider

Nadere informatie

Verkoper of de Gemeente en Koper hierna gezamenlijk te noemen 'Partijen en ieder voor zich ook wel Partij.

Verkoper of de Gemeente en Koper hierna gezamenlijk te noemen 'Partijen en ieder voor zich ook wel Partij. PARTIJEN: Gemeente Barneveld Raadhuisplein 2 3771 ER Barneveld ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer L.E. Morren, gemandateerde, hierna te noemen Verkoper of Gemeente en De Bunte Vastgoed

Nadere informatie

(Concept)Koopovereenkomst

(Concept)Koopovereenkomst (Concept)Koopovereenkomst De ondergetekende: 1. DE GEMEENTE OUDEWATER, hierna ook genoemd: verkoper, namens wie de heer Mr.Drs. P. Verhoeve, burgemeester van de gemeente Oudewater, verklaart te hebben

Nadere informatie

Verkavelingsplan Harmonie Kavel nummer + :

Verkavelingsplan Harmonie Kavel nummer + : KOOPCONTRACT Verkavelingsplan Harmonie Kavel nummer + : Koper: De ondergetekenden: 1. Edouard Joseph Halabi, vennootschapsdirecteur, wonende op Curaçao met als kantooradres Schottegatweg Oost 82, geboren

Nadere informatie

overeenkomen gevolgd door inschrijving van deze akte in de openbare registers, voor welke inschrijving partijen bij deze reeds nu voor alsdan toestemm

overeenkomen gevolgd door inschrijving van deze akte in de openbare registers, voor welke inschrijving partijen bij deze reeds nu voor alsdan toestemm Bijlage 14a overeenkomen gevolgd door inschrijving van deze akte in de openbare registers, voor welke inschrijving partijen bij deze reeds nu voor alsdan toestemming verlenen, doch uiterlijk op 1 maart

Nadere informatie

CONCEPT KOOPOVEREENKOMST

CONCEPT KOOPOVEREENKOMST CONCEPT KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: De ondergetekenden: de Provincie Zuid-Holland, gevestigd te Den Haag, kantoorhoudende aan het Zuid-Hollandplein 1, te dezen vertegenwoordigd op grond van artikel

Nadere informatie

Algemene verkoopvoorwaarden voor onroerende zaken gemeente Moerdijk 2014

Algemene verkoopvoorwaarden voor onroerende zaken gemeente Moerdijk 2014 Algemene verkoopvoorwaarden voor onroerende zaken gemeente Moerdijk 2014 Artikel 1: Geldigheid 1. Deze algemene verkoopvoorwaarden behoren bij en zijn onderdeel van de koopovereenkomst tussen de gemeente

Nadere informatie

Op 4 augustus zond u ons een brief toe waarin die termijn verlenging is bevestigd. Deze brief hebben wij voor kennisgeving aangenomen.

Op 4 augustus zond u ons een brief toe waarin die termijn verlenging is bevestigd. Deze brief hebben wij voor kennisgeving aangenomen. f^hans RIETVELD ADVIES Het College van Gedeputeerde Staten van Fryslan ta.v. Afdeling Stêd en Plattelan, dhr. G. Wijnsma Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN Meerkerk, 31 augustus 2015 p R V1N s -jnr-ètö-vwi

Nadere informatie

Onderzoek ammoniakdepositie melkveehouderijbedrijf P. van der Valk voor aanmelding Natuurbeschermingswet - aanvulling

Onderzoek ammoniakdepositie melkveehouderijbedrijf P. van der Valk voor aanmelding Natuurbeschermingswet - aanvulling Onderzoek ammoniakdepositie melkveehouderijbedrijf P. van der Valk voor aanmelding Natuurbeschermingswet - aanvulling Onderzoek ammoniakdepositie melkveehouderijbedrijf P. van der Valk voor aanmelding

Nadere informatie

epoc. nr.: Class, nr. : ingek.: 1 6 S EP Afdelirn. Beh. door; Afd. Hoofd AWB.. weken voor kennisg. aangenomen/tel. afgedaan

epoc. nr.: Class, nr. : ingek.: 1 6 S EP Afdelirn. Beh. door; Afd. Hoofd AWB.. weken voor kennisg. aangenomen/tel. afgedaan ronnbou aan College van Gedeputeerde Sta van de provincie Fryslan Afdeling Stêd en Plattelan Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN epoc. nr.: Class, nr. : ingek.: 1 6 S EP 2 015 Afdelirn. Beh. door; Afd. Hoofd

Nadere informatie

DEELNEMERSOVEREENKOMST

DEELNEMERSOVEREENKOMST 1 DEELNEMERSOVEREENKOMST De ondergetekende(n): 1. Naam en (alle) voorletters * (m/v Straatnaam en huisnummer Postcode en woonplaats* Telefoonnummer* E-mailadres* Geboortedatum en plaats BSN-nummer/Sofi-nummer

Nadere informatie

Verzoek Verklaring van Geen Bedenkingen Natuurbeschermingswet Groningen Rass Future Farms B.V. Munnekemoer Oost 44, 9561 NP Ter Apel

Verzoek Verklaring van Geen Bedenkingen Natuurbeschermingswet Groningen Rass Future Farms B.V. Munnekemoer Oost 44, 9561 NP Ter Apel Verzoek Verklaring van Geen Bedenkingen Natuurbeschermingswet Groningen Rass Future Farms B.V. Munnekemoer Oost 44, 9561 NP Ter Apel Opdrachtgever De heer J.G.H. Rass Munnekemoer Oost 44 9561 NP Ter Apel

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Algemeen Artikel 1

Algemene voorwaarden. Algemeen Artikel 1 Algemene voorwaarden ALGEMENE LEVERINGS-, BETALINGS- EN UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN TOEPASSING OP DE RECHTSVERHOUDING TUSSEN OPDRACHTGEVER EN ADMINISTRATIEKANTOOR KAANDORP & MOOIJ Algemeen Artikel 1 1.

Nadere informatie

Strekking. Verplichtingen Stuifmeel Accountants

Strekking. Verplichtingen Stuifmeel Accountants ALGEMENE LEVERINGS-, BETALINGS- EN UITVOERINGSVOORWAARDEN VAN TOEPASSING OP DE RECHTSVERHOUDING TUSSEN OPDRACHTGEVER EN Stuifmeel Accountants Algemeen Artikel 1 a. Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing,

Nadere informatie

Gegenereerd op: 11-06-2014 met AAgro-Stacks Versie 1.0 Naam van de berekening: Hogenesch - gewenst Gemaakt op: 11-06-2014 10:57:11 Zwaartepunt X: 254,500 Y: 558,600 Cluster naam: 0644010 - Hogenesch (Gasselternboerveenschemond)

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST ONBEBOUWDE KAVEL versie 15 april 2011 (2)

KOOPOVEREENKOMST ONBEBOUWDE KAVEL versie 15 april 2011 (2) KOOPOVEREENKOMST ONBEBOUWDE KAVEL versie 15 april 2011 (2) DE ONDERGETEKENDEN: De gemeente Heiloo, te dezen op grond van artikel 171 van de Gemeentewet vertegenwoordigd door de heer T.J. Romeijn, burgemeester,

Nadere informatie

OVEREENKOMST VAN KOOP EN VERKOOP ONROERENDE ZAAK

OVEREENKOMST VAN KOOP EN VERKOOP ONROERENDE ZAAK GRONDBEDRIJF EN VASTGOED ons kenmerk behandeld door e-mail collegebesluit d.d. OVEREENKOMST VAN KOOP EN VERKOOP ONROERENDE ZAAK De ondergetekenden: I. \ Naam\ @F11, geboortedatum @F11, wonende \"Straat\",

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST ROERENDE ZAAK/ZAKEN**

KOOPOVEREENKOMST ROERENDE ZAAK/ZAKEN** KOOPOVEREENKOMST ROERENDE ZAAK/ZAKEN** DE ONDERGETEKENDEN: De heer/mevrouw*., geboren op.. 19, wonende aan de.. te., (optie: handelend onder de naam:..)**, hierna Verkoper Of: De besloten vennootschap

Nadere informatie

AANVRAAG VVGB DRENTHE

AANVRAAG VVGB DRENTHE AANVRAAG VVGB DRENTHE HOOFDSTRAAT 52 EEN Projectleider: Ing. A.S. Dijkstra Juni 2015 Bijlagen bij aanvraag VVGB Natuurbeschermingswet Drenthe AANVRAGER: Maatschap R. Feringa & R.J. & S.R.E. Meursing Hoofdstraat

Nadere informatie

Anterieure exploitatieovereenkomst zoals bedoeld in artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening

Anterieure exploitatieovereenkomst zoals bedoeld in artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening Anterieure exploitatieovereenkomst zoals bedoeld in artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening De partijen: I. De gemeente Asten, ter zake van deze overeenkomst rechtsgeldig vertegenwoordigd door de burgemeester,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. ARTIKEL 1 Definities. ARTIKEL 2 Toepasselijkheid. ARTIKEL 3 Aanbod. ARTIKEL 4 Totstandkoming van de opdracht

Algemene Voorwaarden. ARTIKEL 1 Definities. ARTIKEL 2 Toepasselijkheid. ARTIKEL 3 Aanbod. ARTIKEL 4 Totstandkoming van de opdracht Algemene Voorwaarden ARTIKEL 1 Definities ARTIKEL 2 Toepasselijkheid ARTIKEL 3 Aanbod ARTIKEL 4 Totstandkoming van de opdracht ARTIKEL 5 Duur van de opdracht ARTIKEL 6 Einde van de opdracht ARTIKEL 7 Omzetbelasting

Nadere informatie

Gegenereerd op: 30-12-2014 met AAgro-Stacks Versie 1.0 Naam van de berekening: Vergunde situatie Mulder Wijster Gemaakt op: 30-12-2014 16:58:04 Zwaartepunt X: 231,300 Y: 538,600 Cluster naam: Wijster,

Nadere informatie

- OVEREENKOMST - inzake een geldlening eigen woning

- OVEREENKOMST - inzake een geldlening eigen woning - OVEREENKOMST - inzake een geldlening eigen woning DE ONDERGETEKENDEN De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B.V., statutair gevestigd te en kantoorhoudende aan de, te (.), te dezer zake

Nadere informatie

Verkoopvoorwaarden voor de verkoop bij inschrijving van:

Verkoopvoorwaarden voor de verkoop bij inschrijving van: Verkoopvoorwaarden voor de verkoop bij inschrijving van: De kavel gemeente Oirschot, sectie H, nummer 710 (Nieuwedijk) 1. Verkoopvoorwaarden 1. Wij behouden ons uitdrukkelijk het recht voor om, indien

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST GROND

KOOPOVEREENKOMST GROND KOOPOVEREENKOMST GROND De ondergetekende(n): 1. De gemeente Hardenberg, overeenkomstig artikel 171 van de Gemeentewet vertegenwoordigd namens de burgemeester, Teamleider OG-Infrastructuur, gebouwen en

Nadere informatie

>»no\/)najb F R Y S L A N. ' Ingek.: 1 7 AUG Afd. Hoofd IAWB.. weken. /oor kennisg. aangenomen/tel. afgedaan

>»no\/)najb F R Y S L A N. ' Ingek.: 1 7 AUG Afd. Hoofd IAWB.. weken. /oor kennisg. aangenomen/tel. afgedaan Provincie Friesland Afd. Stad en Platteland Postbus 20120 8900 HM LEEUWARDEN >»no/)najb F R Y S L A N Poq, nr.: Class, nr.: ' ngek.: 1 7 AUG 2015 Afdeling. Beh. door: Afd. Hoofd AWB.. weken /oor kennisg.

Nadere informatie

Doe. nr.: Class, nr. ; Ingek.: 0 8 SEP Afdelirn. voor kennisg. aangenomen/tel. afgedaan

Doe. nr.: Class, nr. ; Ingek.: 0 8 SEP Afdelirn. voor kennisg. aangenomen/tel. afgedaan nrmers / FarmConsult the total feed business Provincie Friesland - Afdeling Stad en Platteland Tweebaksmarkt 52 8911 KZ Leeuwarden PROVINSJE FRYSLAN Doe. nr.: Class, nr. ; Ingek.: 0 8 SEP 2 015 ForFarmers

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST INZAKE OVERNAME VAN ACTIVITEITEN VAN

KOOPOVEREENKOMST INZAKE OVERNAME VAN ACTIVITEITEN VAN KOOPOVEREENKOMST INZAKE OVERNAME VAN ACTIVITEITEN VAN BV KOOPOVEREENKOMST OP HOOFDLIJNEN Ondergetekenden: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid..bv. te. ( KvK nummer ) vertegenwoordigd

Nadere informatie

VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE UITNODIGING TOT HET UITBRENGEN VAN EEN BOD OP PERCE(E)L(EN)CULTUURGROND

VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE UITNODIGING TOT HET UITBRENGEN VAN EEN BOD OP PERCE(E)L(EN)CULTUURGROND Tel.: +31 (0)883040304 Fax: +31 (0)8830403 05 E-mail: info@metisnotarissen.nl Internet: www.metisnotarissen.nl VOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE UITNODIGING TOT HET UITBRENGEN VAN EEN BOD OP PERCE(E)L(EN)CULTUURGROND

Nadere informatie

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten.

De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. ALGEMENE VOORWAARDEN De onderstaande Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle door Fruit in Bedrijf afgesloten verkoop- en leverovereenkomsten. De complete algemene voorwaarden: Artikel 1 - Algemeen

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST. 1. De gemeente Rotterdam, mede kantoorhoudende: Galvanistraat 15, 3029 AD Rotterdam, hierna te noemen: "de Gemeente"

KOOPOVEREENKOMST. 1. De gemeente Rotterdam, mede kantoorhoudende: Galvanistraat 15, 3029 AD Rotterdam, hierna te noemen: de Gemeente KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. De gemeente Rotterdam, mede kantoorhoudende: Galvanistraat 15, 3029 AD Rotterdam, hierna te noemen: "de Gemeente" En 2. @ hierna (tezamen) te noemen de Koper De

Nadere informatie

2 e ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND. Artikel 19d, 19e en 19kd lid 1 onder b

2 e ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND. Artikel 19d, 19e en 19kd lid 1 onder b 2 e ONTWERPBESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d, 19e en 19kd lid 1 onder b Datum : 13 november 2014 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998 2014-000192 -

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST. De ondergetekenden:

KOOPOVEREENKOMST. De ondergetekenden: 1 KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. de heer MR. C.F.W.A. HAMM, kantoorhoudende te (3012 CN) Rotterdam aan het Weena nr. 614, in zijn hoedanigheid van curator in het faillissement van Imtech Building

Nadere informatie

CONCEPT BESTEMD VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN

CONCEPT BESTEMD VOOR DISCUSSIEDOELEINDEN OVEREENKOMST VAN ACHTERGESTELDE GELDLENING tussen en [ ] OVEREENKOMST VAN ACHTERGESTELDE GELDLENING DE ONDERGETEKENDEN: (1), een besloten vennootschap statutair gevestigd en kantoorhoudende te, aan de,

Nadere informatie

KOOPCONTRACT. 2. **, hierna te noemen: "koper".

KOOPCONTRACT. 2. **, hierna te noemen: koper. KOOPCONTRACT De ondergetekenden: 1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: J.W. Orij Holding B.V., statutair gevestigd te Egmond-Binnen, feitelijk adres: Herenweg 87, 1935 AH Egmond-Binnen,

Nadere informatie

goe, nr.; Clasa, nr.: /oor kennisg. aangonomen/tnl. lonomen/ibi, «[ceaaan «föerjaa

goe, nr.; Clasa, nr.: /oor kennisg. aangonomen/tnl. lonomen/ibi, «[ceaaan «föerjaa ^cconhavm adviseurs en accountants ACCON.AVM ACCOUNTANTS B V KVK NUMMER 91739260000 PHQVIIÜ&-4I:: FBVSLAN goe, nr.; Clasa, nr.: ' Ingek.; 2 3 S EP Z OIB Afdeling. Beh. door: Afd. Hoofd AWB.. 1 tuimte voor

Nadere informatie

DOQ. nr.: Class, nr. < Ingek.; 1 ^ SEP Afdelirn. Boh. door: Afd. Hoofd AWB.. weken. voor kenn sg. aangenomen/tel. afgedaan

DOQ. nr.: Class, nr. < Ingek.; 1 ^ SEP Afdelirn. Boh. door: Afd. Hoofd AWB.. weken. voor kenn sg. aangenomen/tel. afgedaan rombou aan College van Gedeputeerde Staten van de provincie Fryslan Afdeling Stêd en Plattelan Postbus 2020 8900 HM LEEUWARDEN DOQ. nr.: Class, nr. < Ingek.; ^ SEP 205 Afdelirn. Boh. door: Afd. Hoofd AWB..

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Autobedrijf Severs

Algemene Voorwaarden Autobedrijf Severs Algemene Voorwaarden Autobedrijf Severs ARTIKEL 1 DEFINITIES 1. In deze algemene voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden 2017

Algemene Voorwaarden 2017 Algemene Voorwaarden 2017 Algemene Voorwaarden van Autocentrum Nederland B.V. te Borne Documentcode: AV/ACN17-1 Autocentrum Nederland B.V. Postbus 150 7550 AD HENGELO Tel: 085 273 02 34 E-mail: info@autocentrumnederland.nl

Nadere informatie

DISCLAIMER. Pagina 1 van 5. verkoop van registergoederen van de Stichting Kenter Jeugdhulp DE ONDERGETEKENDE(N):

DISCLAIMER. Pagina 1 van 5. verkoop van registergoederen van de Stichting Kenter Jeugdhulp DE ONDERGETEKENDE(N): Pagina 1 van 5 DE ONDERGETEKENDE(N): DISCLAIMER verkoop van registergoederen van de Stichting Kenter Jeugdhulp Naam rechtspersoon: Plaats statutaire zetel: Kantooradres: Nummer Kamer van Koophandel: e-mailadres:

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST WOONKAVEL EN BOUWCLAIM

KOOPOVEREENKOMST WOONKAVEL EN BOUWCLAIM KOOPOVEREENKOMST WOONKAVEL EN BOUWCLAIM TUSSEN DE GEMEENTE MIDDEN - DELFLAND EN DE HEER L.W. JANSEN Concept: 20 april 2011 DE ONDERGETEKENDEN 1. De gemeente Midden-Delfland, zetelende aan de Keenenburgweg

Nadere informatie

Overeenkomst van (ver)koop van aandelen. [naam vennootschap]

Overeenkomst van (ver)koop van aandelen. [naam vennootschap] Overeenkomst van (ver)koop van aandelen in [naam vennootschap] Tussen: 1. [Statutaire naam], statutair gevestigd en kantoorhoudende te [plaatsnaam] aan de [adres], hier rechtsgeldig vertegenwoordigd door

Nadere informatie

- 1 - Mobers & Dings notarissen

- 1 - Mobers & Dings notarissen Mobers & Dings notarissen - 1 - J.F. Kennedylaan 6 5981 XC Panningen 077-3071490 INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN Object: weiland en cultuurgrond aan de Lorbaan en Venweg te Grashoek kadastraal bekend gemeente

Nadere informatie

KOOPCONTRACT. 2. **, hierna te noemen: "koper".

KOOPCONTRACT. 2. **, hierna te noemen: koper. KOOPCONTRACT De ondergetekenden: 1. de publiekrechtelijke rechtspersoon: Gemeente Hoorn, Nieuwe Steen 1, 1625 HV Hoorn, te deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door..., hierna te noemen: "verkoper"; en 2.

Nadere informatie

Koopovereenkomst. Hierna te noemen de koper, tezamen te noemen "partijen" en afzonderlijk te noemen "partij" en "wederpartij".

Koopovereenkomst. Hierna te noemen de koper, tezamen te noemen partijen en afzonderlijk te noemen partij en wederpartij. Koopovereenkomst De ondergetekenden: de heer Ir. H. van der Hoeve MPA, handelende in zijn hoedanigheid van burgemeester der gemeente Epe en als zodanig krachtens art. 171 van de Gemeentewet deze gemeente

Nadere informatie

bij algemene inschrijving percelen landbouwgrond

bij algemene inschrijving percelen landbouwgrond bij algemene inschrijving percelen landbouwgrond gelegen te Venhorst totale oppervlakte 9.52.70 ha Inhoud Kadastrale gegevens Ligging Bestemming Inschrijfvoorwaarden Nadere informatie Bijlagen 2 Kadastrale

Nadere informatie

MEI 2013. KOOPOVEREENKOMST Van Slichtenhorststraat 43/ 45 / 47. De ondergetekenden:

MEI 2013. KOOPOVEREENKOMST Van Slichtenhorststraat 43/ 45 / 47. De ondergetekenden: MEI 2013 KOOPOVEREENKOMST Van Slichtenhorststraat 43/ 45 / 47 De ondergetekenden: 1. Gemeente Arnhem, ten deze rechtsgeldig vertegenwoordigd door mevrouw drs. Y. van der Graaf, daartoe bevoegd op grond

Nadere informatie

VERKOOPVOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE VERKOOP BIJ INSCHRIJVING VAN BOUWKAVELS IN PLAN MOLENAKKERS TE REUSEL

VERKOOPVOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE VERKOOP BIJ INSCHRIJVING VAN BOUWKAVELS IN PLAN MOLENAKKERS TE REUSEL van Voskuijlen & Koekkoek notarissen Bladel telefoon: 0497-383030 VERKOOPVOORWAARDEN BEHORENDE BIJ DE VERKOOP BIJ INSCHRIJVING VAN BOUWKAVELS IN PLAN MOLENAKKERS TE REUSEL 1. De biedingen hebben plaats

Nadere informatie

Kandidaat Degene die door YoungConsult wordt geselecteerd voor een passende functie bij de Opdrachtgever.

Kandidaat Degene die door YoungConsult wordt geselecteerd voor een passende functie bij de Opdrachtgever. Artikel 1 Definities Algemene voorwaarden De onderhavige algemene voorwaarden die van toepassing zijn op iedere Opdracht en Overeenkomst tot Arbeidsbemiddeling welke door tussenkomst van YoungConsult tot

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 21 augustus 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2015-004219 - gemeente Ede Activiteit

Nadere informatie

A. Verkoper STICHTING DE ALLIANTIE. Kantoorhoudende: Bestevaer 48 te Huizen Correspondentie-adres: Postbus 95

A. Verkoper STICHTING DE ALLIANTIE. Kantoorhoudende: Bestevaer 48 te Huizen Correspondentie-adres: Postbus 95 1 bouwnummer: KOOPOVEREENKOMST versie 08-05-2014 De ondergetekenden: A. Verkoper Naam: STICHTING DE ALLIANTIE Gevestigd te: Hilversum Kantoorhoudende: Bestevaer 48 te Huizen Correspondentie-adres: Postbus

Nadere informatie

VERKLARING VAN GEEN BEDENKINGEN NATUURBESCHERMINGSWET 1998

VERKLARING VAN GEEN BEDENKINGEN NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VERKLARING VAN GEEN BEDENKINGEN NATUURBESCHERMINGSWET 1998 Aanvrager : Het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Oost Gelre Datum besluit : 16 december 2015 Onderwerp : I.M. Klein Avinck-Reijerink

Nadere informatie

VEILINGVOORWAARDEN VEULENVEILING 2015

VEILINGVOORWAARDEN VEULENVEILING 2015 VEILINGVOORWAARDEN VEULENVEILING 2015 Algemeen: 1.1 Deze veilingvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten gesloten, op de veulenveiling tussen verkoper en koper, met betrekking tot via de

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. voor de verkoop van onroerende zaken. in de gemeente Berkelland

ALGEMENE VOORWAARDEN. voor de verkoop van onroerende zaken. in de gemeente Berkelland ALGEMENE VOORWAARDEN voor de verkoop van onroerende zaken in de gemeente Berkelland Artikel 1.: GELDIGHEID 1. Deze Algemene voorwaarden behoren bij iedere verkoop-overeenkomst tussen de gemeente Berkelland

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST Blok D, Parkeerplaats(en)

KOOPOVEREENKOMST Blok D, Parkeerplaats(en) Ontwikkelingsbedrijf Spoorzone Delft Barbarasteeg 2 2611 BM Delft Postbus 3137 2601 DC Delft Project Nieuw Delft Coendersbuurt, CB xxx Delft datum: xx-xx-xxxx De ondergetekenden: KOOPOVEREENKOMST Blok

Nadere informatie

CONCEPT. Koopovereenkomst perceel bouwterrein Vondellaan CONCEPT

CONCEPT. Koopovereenkomst perceel bouwterrein Vondellaan CONCEPT Koopovereenkomst perceel bouwterrein Vondellaan. hierna te noemen: de vereniging en de publiekrechtelijke rechtspersoon gemeente Amersfoort, gevestigd te 3811 LM Amersfoort, Stadhuisplein 1 (postbus 4000,

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST TUSSEN. V.O.F. WODO gevestigd te Vlijmen

KOOPOVEREENKOMST TUSSEN. V.O.F. WODO gevestigd te Vlijmen pagina 1 van 9 ARO/2016.000791.01 KOOPOVEREENKOMST TUSSEN V.O.F. WODO gevestigd te Vlijmen EN Huijbregts Notarissen & Adviseurs Zuiderparkweg 280 5216 HE s-hertogenbosch pagina 2 van 9 ONDERGETEKENDEN:

Nadere informatie

AANVRAAG OM NB-WETVERGUNNING EEMSTER 34 DWINGELOO Januari 2014 Johan Keizer Agrifirm Exlan Baaiman Eemster 34 Dwingeloo Bijlagen bij de aanvraag Natuurbeschermingswet AANVRAGER: H. en A. Baaiman en J.

Nadere informatie

Natuurbeschermingswet 1998; aanvraag gedeeltelijke intrekking Nbwet vergunning

Natuurbeschermingswet 1998; aanvraag gedeeltelijke intrekking Nbwet vergunning Luttenbergstraat 2 Postbus 10078 8000 GB Zwolle Telefoon 038 499 88 99 Fax 038 425 48 88 overijssel.nl postbus@overijssel.nl RABO Zwolle 39 73 41 121 De heer H.A. Luchtenberg Zuidelijke Kanaaldijk 5 7447

Nadere informatie

koopovereenkomst ref: jt/jt/ betreft: grond bij Groeneweg 162 in Bunnik Ondergetekenden,

koopovereenkomst ref: jt/jt/ betreft: grond bij Groeneweg 162 in Bunnik Ondergetekenden, koopovereenkomst ref: jt/jt/2014.003165.01 betreft: grond bij Groeneweg 162 in Bunnik Ondergetekenden, als verkoper de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid: Bulk Finance B.V., statutair

Nadere informatie

Het bedrijf aan de Verbindingsweg 2 Overslag ligt in de omgeving van de volgende Vlaamse Natura 2000 gebieden:

Het bedrijf aan de Verbindingsweg 2 Overslag ligt in de omgeving van de volgende Vlaamse Natura 2000 gebieden: Buitenlandse natura 2000 gebieden. In Vlaanderen liggen Natura 2000-gebieden zoals dit ook in Nederland het geval is. De Europese habitat- en vogelrichtlijn en diens verplichtingen is in Vlaanderen geïmplementeerd

Nadere informatie

2. Naam, geboren op te, wonende te aan de,

2. Naam, geboren op te, wonende te aan de, Gemeente Culemborg, september 2012 KOOPOVEREENKOMST Partijen: 1. De Gemeente Culemborg, kantoorhoudende te Culemborg, Ridderstraat 250 (postadres: Postbus 136, 4100 AC Culemborg), ingevolge artikel 171

Nadere informatie

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden

Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden Koopovereenkomst De Bleek 13 te Woerden 1 KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. Robeco Structured Properties I Limited, gevestigd te Caymaneilanden, rechtsgeldig vertegenwoordigd door naam/namen, als

Nadere informatie

: feitelijke overdracht of inbezitstelling van de onroerende

: feitelijke overdracht of inbezitstelling van de onroerende Artikel 1 Definities In deze Algemene Verkoopvoorwaarden wordt verstaan onder, Aflevering : feitelijke overdracht of inbezitstelling van de onroerende zaak. Algemene Verkoopvoorwaarden : deze voorwaarden

Nadere informatie

Artikel 1 Notariële akte van levering Artikel 2 Kosten en belastingen Artikel 3 Betaling Artikel 4 Feitelijke levering, staat van het verkochte

Artikel 1 Notariële akte van levering Artikel 2 Kosten en belastingen Artikel 3 Betaling Artikel 4 Feitelijke levering, staat van het verkochte Artikel 1 Notariële akte van levering De voor de overdracht vereiste akte van levering zal worden verleden uiterlijk drie maanden na datum van na te melden besluit tot verkoop of zoveel later als partijen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN PARTICULIEREN BIJ LICHTE BEDRIJFSWAGEN- TRANSACTIES VOOR LEDEN VAN DE TRUCK DEALER ASSOCIATIE

ALGEMENE VOORWAARDEN PARTICULIEREN BIJ LICHTE BEDRIJFSWAGEN- TRANSACTIES VOOR LEDEN VAN DE TRUCK DEALER ASSOCIATIE ALGEMENE VOORWAARDEN PARTICULIEREN BIJ LICHTE BEDRIJFSWAGEN- TRANSACTIES VOOR LEDEN VAN DE TRUCK DEALER ASSOCIATIE ALGEMEEN 1. Deze Algemene Voorwaarden maken deel uit van alle overeenkomsten, gesloten

Nadere informatie

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND

BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND BESLUIT NATUURBESCHERMINGSWET 1998 VAN GEDEPUTEERDE STATEN VAN GELDERLAND Artikel 19d en 19e Datum besluit : 31 maart 2015 Onderwerp : Natuurbeschermingswet 1998-2014-013646 - gemeente Barneveld Activiteit

Nadere informatie

KOOPOVEREENKOMST. De koop wordt gesloten onder de volgende voorwaarden:

KOOPOVEREENKOMST. De koop wordt gesloten onder de volgende voorwaarden: KOOPOVEREENKOMST De ondergetekenden: 1. de gemeente Borger-Odoorn, rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar burgemeester de heer M.L.J. Out, ten deze handelende ter uitvoering van het besluit van burgemeester

Nadere informatie

-OVEREENKOMST - INZAKE GELDLENING. 2. De heer., BSN, geboren op. 19, te, wonende. te (.. ) aan de..nader te noemen: Geldnemer.

-OVEREENKOMST - INZAKE GELDLENING. 2. De heer., BSN, geboren op. 19, te, wonende. te (.. ) aan de..nader te noemen: Geldnemer. -OVEREENKOMST - INZAKE GELDLENING DE ONDERGETEKENDEN: 1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. B.V., statutair gevestigd te., kantoorhoudende aan, te, te dezer zake rechtsgeldig vertegenwoordigd

Nadere informatie