verzend uw pakketten met bpost business, een pak eenvoudiger en sneller 9 e-commerce bedrijven getuigen over hun positieve ervaringen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "verzend uw pakketten met bpost business, een pak eenvoudiger en sneller 9 e-commerce bedrijven getuigen over hun positieve ervaringen"

Transcriptie

1 verzend uw pakketten met bpost business, een pak eenvoudiger en sneller 9 e-commerce bedrijven getuigen over hun positieve ervaringen

2 E-commerce in België: info en groei Belgische bevolking Online? Aantal mensen die online kopen Aantal e-shops Groei van de online verkoop 10,9 miljoen. (1) 5,9 miljoen (2) gemiddeld + 10 % surfers per jaar. (3) Tussen de 3 en de 3,5 miljoen (4) kopers in België, of 75% van de internetgebruikers. (5) Elk jaar komen er gemiddeld 15% online kopers bij. (6) In de leeftijdscategorie van de +65-jarigen loopt dit zelfs op tot + 45% (in 2010). Meer dan 40 miljoen e-shoppers in de EU. (7) Belgische kmo s zijn online. Dit is ongeveer 50%. Slechts 1 kmo op 7, of kmo s, gebruiken hun online aanwezigheid ook om aan e-commerce te doen. (8) Er zijn e-shops waar men online kan bestellen, met of zonder online betaling. Elke dag komen er in België 10 e-shops bij. (9) + 17 % van de online verkoop in 2009 versus % in 2010 vs (10) (1) personen geregistreerd in alle Belgische gemeenten op 1/11/2010. Bron: Nationaal register. (2) Of 75% van de mensen tussen 16 en 75 jaar oud, die thuis of elders toegang hebben. Bron: Eurostat (3) Mediametrie Nielsen TSM MCI Mobiele surfers DM T (4) 51% van de internetgebruikers tussen 16 en 74 jaar oud. Bron: Eurostat. (5) Rapport Distant Selling International Post Corporation. (6) Mediametrie Observatorium internetgebruik alle plaatsen waar verbinding wordt gemaakt. (7) Eurostat EU 27-burgers die het internet gebruiken om goederen of services te kopen (8) IPSOS: Alle bedrijven van 0 tot 49 werknemers Okt IPSOS Oct-Nov 2011 Survey Understanding the small and medium size business landscape. (9) Rapport 2009 & 2010 Facts & Figures, Distance Selling in Belgium van BeCommerce. (10) Ogone en interne gegevens: Barometer 2009 et oplossingen in lijn Misschien denkt u erover een online shop te openen? Ontdek hoe Outlet-Avenue zijn activiteiten heeft opgestart, in samenwerking met de e-commerce experts van bpost business. Misschien wilt u uw offline-activiteiten diversifiëren door een e-shop op te richten? Dat deden Hachette en Fnac ook. Op die manier kunt u uw verkoop via internet een boost geven. Of bent u op zoek naar een andere logistieke partner? Een partner die zijn ambitieuze leveringsbeloften houdt? Dat was het geval voor Cool blue: zij zijn van leverancier veranderd en vertrouwen ons nu hun pakketten toe. met online bedrijven Al meer dan twintig jaar kan bpost business de grootste bedrijven inzake verkoop-op-afstand tot zijn klanten rekenen. Wat de grootte van uw bedrijf ook is, wat uw ambities ook zijn, bpost business biedt u oplossingen op maat aan voor UW logistieke behoeften. bpost business zorgt voor alles: van het voorbereiden van uw bestellingen tot het contact met uw klanten. Wij zetten ons elke dag in om uw online klanten nog meer comfort te bieden en hen nog meer vertrouwen te geven bij hun online aankopen. Ontdek waarom 9 van uw collega s experts in e-commerce kozen voor bpost business.

3 we hebben een goede relatie met onze Key Account Manager. Hij begrijpt de logistieke behoeften en de strategie van ons bedrijf. Fnac is een referentie op het vlak van cultuur. Wij doen er alles aan om voor elke klant het product te vinden dat hij zoekt, wat natuurlijk niet altijd even gemakkelijk is. We willen de producten bovendien met een goede service leveren. Online volgen we dezelfde filosofie. bpost business is de ideale partner: zij beantwoorden perfect aan de servicekwaliteit die wij onze online klanten willen bieden. service, en levert in heel België, met overal dezelfde kwaliteit. Wij kennen de chauffeur die elke dag onze pakketten komt ophalen. En we schudden elkaar elke dag de hand! We hebben ook een goede relatie met onze Key Account Manager. Die begrijpt de logistieke behoeften en de strategie van ons bedrijf. Dit uniek contact garandeert ons een optimale klantenservice. Fnac in het kort: Al meer dan dertig jaar aanwezig op de Belgische markt. bestaat sinds Culturele producten en producten die toegang verschaffen tot cultuur: boeken, cd s, dvd s, videogames, informatica-accessoires,... De catalogus bevat ook technische producten zoals televisies, fotoapparaten, informatica, enzovoort. Negen winkels in België. Fnac België werkt al jaren samen met bpost business en heeft beslist een specifieke samenwerking op te zetten voor de internetsite Jaarlijks tienduizenden zendingen. Levering in België. Om zelfs de meest veeleisende klanten te kunnen helpen, hebben wij al onze producten op onze site geplaatst. bpost business biedt ons een uitgebreid netwerk en uitstekende bpost business en Fnac: wij zijn even veeleisend op het vlak van klantenservice. Net zoals wij een vaste waarde zijn voor onze klanten, is bpost business een vaste waarde voor ons. Fnac en bpost business: wij zijn even veeleisend als het op klantenservice aankomt Christophe Bikx Directeur Verkoop-op-Afstand Fnac

4 Outlet-Avenue in het kort: 100% actief op het internet. Privéverkoop van grote merken (kleding, accessoires, hightech, wijnen, wellnessproducten,...) met kortingen tot 70%. De verkoop duurt telkens twee tot vijf dagen met beperkte voorraden. De activiteiten leiden tot grote volumes in weinig tijd, wat een grote reactiviteit vergt. ze waren onmiddellijk te vinden voor ons project. Ze begrepen onze behoeften. Sinds januari 2010, bij de oprichting van het bedrijf, exclusieve partner. Zendingen in België, Nederland en het Groothertogdom Luxemburg. Globale oplossing van bpost business: Fulfilment. Levering in België (thuis en afhaalpunten) en in het buitenland. Beheer van de retours. Volledige integratie van de informaticaflows. dankzij de Fulfilmentoplossing kunnen wij focussen op de ontwikkeling van onze verkoop en het fideliseren van onze klanten. Onze samenwerking met bpost business ging al van start toen ons bedrijf nog niet meer dan een concept was. We overlegden met hun specialisten om ons businessplan op te stellen. Ze waren onmiddellijk voor ons project te vinden. Ze begrepen onze behoeften. Wij verkopen heel wat verschillende soorten producten online. We bieden telkens dezelfde belofte voor onze klanten: kwaliteitsproducten voor een zeer interessante prijs. Wij hebben beslist het logistieke gedeelte aan bpost business toe te vertrouwen. Wij hebben elke dag opnieuw contact met dezelfde persoon die op hun site in Jemelle werkt. Dit is echt een vertrouwenspersoon die ons bijstaat met raad, de kwaliteitscontrole van de ontvangen goederen uitvoert, de onderhoudsteams aanpast waar nodig, de informatica voor ons beheert, enzovoort. Dankzij de Fulfilment-oplossing kunnen wij ons volledig toeleggen op de verkoop en het fideliseren van onze klanten. We genieten bovendien ook van het meest uitgebreide distributienetwerk dat overal in België levert, veel afhaalpunten telt en de retours voor ons beheert. En dit alles gebeurt op een transparante manier. bpost business is een echte partner die een volledige, geïntegreerde oplossing op maat biedt. Dit is niet alleen voor ons bedrijf een enorm voordeel, ook onze klanten en onze nieuwe partners zoals Flair Magazine of MTV varen er wel bij. En natuurlijk mogen we ook onze toekomstige internationale ontwikkeling daarbij niet vergeten. Yann Guyonic Medeoprichter Outlet-Avenue

5 wij geloven heel erg in de integratie van retail en e-tail. Wij zorgen voor een heel snelle service aan onze klanten. Dat kan dankzij de bestellingen online en per telefoon: bestellingen die vóór 17 uur geplaatst worden, worden de volgende dag bij de klant thuis geleverd. Onze onderaannemers en bpost business gaan deze uitdaging samen met ons aan. Op die manier kunnen wij elke dag onze belofte naar de klant nakomen. Alle bestellingen worden eerst ingepakt en voorzien van een label. Dat gebeurt in ons dispatchingcentrum in Utrecht. Daarna wordt alles naar het sorteercentrum van Antwerpen gebracht. bpost business verdeelt de pakketten dan aan de postbodes die ze vanaf de volgende dag verdelen. Als we onze pakketten op amper 24 uur tijd kunnen leveren, dan is dat dankzij bpost business. Het is een moderne en veelzijdige partner die met ons meedenkt. Ze kennen de behoeften van onze online kopers. Zo deed onze klantverantwoordelijke onlangs de suggestie met Pick-up & Go te werken. Op die manier konden we onze levertermijnen nog verbeteren. Het komt erop neer dat bpost business voor ons het betrouwbare logistieke verlengstuk van onze diensten is. bpost business is het betrouwbare verlengstuk van onze diensten. Manuella De Deckker Directrice eci eci in het kort: Multimediabedrijf dat al meer dan veertig jaar in België actief is. Begin 2009 koos eci voor een nieuwe positionering om zo een jonger imago te krijgen. Het aanbod werd verdrievoudigd en zichtbaarder gemaakt op de nieuwe internetsite. Daar staan boeken, cd s, dvd s en games op. De vroegere boekenclub kreeg een ware facelift. De papieren catalogus blijft bestaan, ook al wordt een groot deel van de verkoop nu via de online boetiek gerealiseerd. De laatste twee jaar groeiden de online bestellingen met 10% en de site vertegenwoordigt nu 40% van de verkoop. Maar de verkooppunten blijven essentieel. eci gelooft sterk in de integratie van retail en e-tail. eci heeft ook zes winkels, waaronder een interactieve pilot store in Hasselt. De pilot store in Hasselt is simpelweg revolutionair. Het is een plaats waar de internetcatalogus tot leven komt! Je kan de artikelen uiteraard niet allemaal zien maar je krijgt een originele presentatie van het recentste assortiment via een reeks touchscreens (ook toegankelijk na de sluiting van de winkel!). Klanten kunnen om het even welk artikel bestellen en dat wordt voor hen aan de kassa klaargezet. Als een artikel niet in voorraad is, krijgen ze het de volgende dag zonder portkosten thuis geleverd. eci werkt van bij de start met bpost business in België. Meer dan één miljoen zendingen per jaar. Levering in België en beheer van de retours.

6 Hachette Collections in het kort: Dochterbedrijf van Hachette Boeken en van de groep Lagardère. Franse nummer twee in het uitgeven van culturele producten. De doelstelling van Hachette Collections is een eenvoudige, directe en snelle toegang tot cultuur te bieden en de passie van groot en klein te voeden met gevarieerde collecties die zijn afgestemd op hun verwachtingen. Verzamelaars kunnen de collecties in de krantenwinkel of via correspondentie ontdekken, maar ook op de site Via deze site kunnen Belgische klanten in één klik naar de Belgische site gestuurd worden, Deze site werd speciaal voor de Belgische klanten ontwikkeld. Sinds oktober Honderdduizenden zendingen per jaar, via bpost business. Levering in België. wij hebben in Frankrijk blindelings vertrouwen in de levering van onze pakketten in België. Xavier Balesdens Verantwoordelijke Logistiek Hachette de Belgische klanten trouwer zijn en kopen meer via internet dan onze Franse klanten. We mogen hen dus niet teleurstellen. België is een heel belangrijke markt voor ons. Na Frankrijk is het onze tweede grootste markt. Onze online verkoopcijfers bevestigen dat Belgische klanten trouwer zijn en meer via het internet kopen dan onze Franse klanten. Onze klanten willen vooral plezier beleven en wij mogen hen niet teleurstellen. Daarom zijn de kwaliteit van de zending en de goede ontvangst van het pakket zo belangrijk voor ons. In het verleden werkten we samen met een bedrijf dat heel interessante prijzen had. Maar spijtig genoeg liet de service vaak te wensen over. Een pijnlijk voorbeeld: soms werden pakketten in de tuin van onze klanten achtergelaten. We hadden steeds meer retourzendingen en almaar meer zendingen gingen verloren. Onze klanten waren niet tevreden en sommigen zegden hun abonnement op. We hebben dan beslist op zoek te gaan naar een betrouwbare partner voor de Belgische markt. bpost business luisterde naar ons en kon onmiddellijk op onze behoeften inspelen. Ze werken perfect samen met onze logistieke partner in Beauvais (Frankrijk). Die ontvangt de producten, verpakt ze en brengt de etiketten met barcode op de pakketten aan. De transporteur van bpost business gaat dan naar Beauvais om de pakketten op te pikken. Hij brengt ook ineens de retours terug zodat we nutteloze verplaatsingen vermijden. Dankzij bpost business kunnen wij nu geruster werken vanuit onze hoofdzetel in Frankrijk. Wij hebben alle vertrouwen in de aflevering van onze pakketten in heel België.

7 de levering van de producten is de laatste stap maar het is een cruciale stap in het hele proces. De tarieven en de betrouwbaarheid waren de bepalende criteria bij het kiezen voor een logistieke partner. Wij besteden heel erg veel zorg aan elk pakket. De levering van de producten is de laatste stap maar het is een heel belangrijke stap in het hele proces. Met bpost business kunnen we op beide oren slapen: we weten dat onze pakketten in goede handen zijn. En alles gaat erg snel. We ontvangen bedankmails van onze klanten die benadrukken dat het pakket effectief de volgende dag geleverd werd. bpost business is ook geen bedrijf zonder ziel. In het begin werkten we met andere partners maar we hebben die samenwerking al snel stopgezet. Ze hadden allemaal software om etiketten te maken maar van zodra zich een probleem voordeed, wisten we niet tot wie we ons konden richten om dat op te lossen. Nu kunnen we de klantendienst van bpost business bellen als we een probleem hebben. Er is onmiddellijk iemand om ons te antwoorden en een oplossing voor te stellen. bpost business neemt trouwens ook op eigen initiatief met ons contact op! Een paar maanden geleden ontvingen we een oproep van het ict-departement: de online applicatie e-shipper Pro bood nieuwe mogelijkheden... Onze gesprekspartner wou ons daar gewoon wat meer tekst en uitleg bij geven. Het komt hierop neer: elke keer opnieuw geeft bpost business ons het gevoel dat wij een belangrijke partner zijn en daar zijn we blij om! voor bpost business tellen ook de kleine online shops mee. Suikerzoentje in het kort: Suikerzoentje.com is een online winkel gespecialiseerd in gepersonaliseerd suikergoed, originele geschenken en drukwerk voor alle soorten feesten. Suikerzoentje begon als een klein online winkeltje voor particulieren. De gepersonaliseerde lolly s kenden een enorm succes. Nu levert het bedrijf ook gepersonaliseerd snoepgoed als groothandelaar aan winkels in Vlaanderen en zelfs Nederland. De online winkel kende een enorme groei en biedt almaar meer producten aan die al dan niet gepersonaliseerd worden. Via de online boetiek biedt Suikerzoentje een origineel en voordelig alternatief voor de traditionelere snoepwinkels. Sinds november 2008, zes maanden na de lancering. Ongeveer 2000 pakketten per jaar via bpost business in België. Levering in België met of zonder handtekening (voor elke bestelling boven 100 euro) Hélène Vanscheeuwyck Directrice Suikerzoentje

8 FOTO.com in het kort: Foto.com heeft het grootste aantal minilaboratoria in de wereld. Het kan een dagelijkse productie aan van meer dan drie miljoen foto s per dag. Dit bedrijf is het resultaat van een ware revolutie: die van de uitvinding van het digitale fototoestel. In slechts vijf jaar tijd is foto.com uitgegroeid tot de Europese nummer één van foto-ontwikkeling op het net. Het productgamma gaat van eenvoudige foto-ontwikkeling tot drukken op canvas. Altijd met dezelfde kwaliteit en een uitzonderlijke afwerking voor een onklopbare prijs. Partner sinds 2004, het oprichtingsjaar van Honderdduizenden zendingen in België per jaar, via bpost business. Levering in België. wij kunnen op onze contactpersoon rekenen die ons van bij het begin bijstaat in onze razendsnelle ontwikkeling. Het basisprincipe is snel en efficiënt: de klant laadt zijn foto s op onze website op. Daarna plaatst hij zijn online bestelling en slechts enkele minuten later worden de foto s al in onze laboratoria behandeld. Daarna geven we onze pakketten met label, gesorteerd per bestemming, af in het sorteercentrum van bpost business in Charleroi. Onze klant ontvangt zijn bestelling de volgende dag al thuis. Wij willen onze zendingen maximaal beschermen. Daarom heeft bpost business ons geholpen om verpakkingen te vinden die perfect op onze producten zijn afgestemd. Elk product krijgt een code zodat onze operator weet hoe het verpakt moet worden. Bovendien zijn deze verpakkingen 100% gerecycleerd én recycleerbaar. bpost business is onze tussenpersoon voor onze klanten in België. bpost business is een onmisbare schakel voor ons. Voor onze klanten is het belangrijk dat ze hun pakket tijdig en in goede staat ontvangen. Wij kunnen hem het beste product ter wereld voorstellen, als de levering misloopt, dan zal hij van leverancier veranderen. Het criterium vertrouwen is essentieel als je via internet bestelt. vertrouwen is een essentieel criterium bij aankopen op het internet. Dida Dhaynaut Marketing Manager FOTO.com Daarom is de online trackingtool van de pakketten een echt voordeel voor ons. Flexibiliteit, betrouwbaarheid en snelheid: ons succes is onmiddellijk gelinkt aan de prestatiegerichtheid van bpost business.

9 fulfilment, stockbeheer, ICT-ondersteuning bpost business doet het allemaal. Libelleshop.be in het kort: Libelleshop.be is de online winkel van het vrouwenblad Libelle. Bezoekers vinden er meer dan 500 artikelen, onderverdeeld in de rubrieken wonen, koken, mode, kids, boeken, cd s en dvd s. bpost business zorgt voor het stockbeheer en de fulfilment voor onze online activiteiten: ze maken de bestelling klaar in het verdeelcentrum in Jemelle. Niet altijd even makkelijk... We hebben ook champagneglazen in ons assortiment! bpost business heeft heel het proces op de rails gezet. De opstart, alle afspraken over de samenwerking, een vlotte data-integratie Daarin blinken ze echt uit. Op vlak van snelheid en kwaliteit van de levering stellen we strenge eisen. Zo wilden we van meet af aan zeker aan huis leveren en ook gebruikmaken van de afhaalpunten. En ook de doorlooptijd die we nastreven is erg kort: wat vóór 15 uur wordt besteld, kan de volgende dag al geleverd worden. Het Track & Trace systeem van bpost business is een echte meerwaarde. Ook al gebeurt het vaak dat op het moment dat men een pakje wil opvolgen, het al geleverd is! En de prijs, natuurlijk. Als je pakjes per jaar verstuurt, dan ís dat een argument, dat kan niet anders. De verzendkost van bpost business is marktconform en we zijn overtuigd waar voor ons geld te krijgen. We hebben ook zeer weinig retours minder dan 3% ook al leggen we de drempel voor de consument erg laag. We kozen voor de dienst Taxipost Easy Retour: onze klanten kunnen meteen het retouretiket gebruiken dat in hun pakje zit. Aan de afhandeling van retours herken je de kwaliteit van je verzendpartner. Onze open communicatie over retours was één van de redenen waarom we de BeCommerce Award 2010 wonnen. Samenwerking met bpost business: Sinds de opstart van de webshop in oktober/ november Meer dan zendingen per jaar via bpost. Oplossingen van bpost business: Fulfilment Taxipost 24h Taxipost Easy Retour Automatic 2 nd Presentation. Ook bpost business verdient hiervoor een pluim. Ons hele concept staat of valt met een onberispelijke levering en service. We zijn erg tevreden over onze samenwerking. libelleshop.be won de BeCommerce Award 2010, onder meer dankzij een vlekkeloze fulfilment en Easy Retour. Bart Stuer Operations Director Sanoma Magazines Belgium

10 Cool blue in het kort: Cool blue is een Nederlands bedrijf dat drieënzestig online shops beheert. Elke shop is gespecialiseerd in een specifiek domein: mp3-spelers, smartphones, gps-toestellen, printers, elektronisch materiaal, enz. Vier winkels, waaronder één in Antwerpen (geopend in 2007), vervolledigen het online aanbod. Het bedrijf werd in 1999 door 3 Rotterdamse studenten opgericht. Hun devies? Wat we zelf doen, doen we beter. Ze begonnen een online shop vanuit hun kot. Cool blue is een jong en dynamisch bedrijf. De gemiddelde leeftijd van de werknemers is 24 jaar. In een aantal jaren tijd evolueerden ze van 4 naar 25 personeelsleden. Vandaag bedraagt het jaarlijks zakencijfer van dit bedrijf 100 miljoen euro. Nederland blijft een belangrijke markt voor Cool blue, maar ook België telt steeds meer mee. Sinds juli Meer dan zendingen in België per jaar. Levering in België op het thuisadres (en binnenkort ook andere punten) en beheer van retours. de belofte Bestel tot 22u en ontvang uw bestelling de volgende dag bij u thuis is een belangrijke troef voor ons bedrijf. een complex verzendingssysteem, waarbij snelheid primeert. We hadden een lokale partner nodig die enorm betrouwbaar was en onze belofte kon waarmaken: Bestel tot 22u en ontvang uw bestelling de volgende dag bij u thuis. Bij Cool blue ligt de lat hoog: we moeten elke dag honderden pakketten tijdig afleveren. Dat is niet niets... Alle leveringen in België gebeuren bovendien vanuit de winkel in Rotterdam. De specialisten van bpost business waren even gemotiveerd als onze eigen mensen. Ze hebben intens met ons samengewerkt om de leveringstrajecten vast te leggen en de etiketten te ontwikkelen. Dit klinkt misschien banaal maar voor ons is het etiket heel belangrijk. Het is de garantie op een probleemloze zending, online tracking en een eventuele retour. Dankzij deze samenwerking verliep de overgang van de vorige logistieke partner naar bpost business vlekkeloos. We kunnen onze Belgische klanten vandaag sneller leveren, en in betere omstandigheden. We zullen hen binnenkort trouwens ook andere diensten voorstellen, zoals Taxipost Pick-up & Go. Werner Bruyns. Country Manager Belgium Cool blue

11 het basisprincipe? Kwaliteitsvolle, gepersonaliseerde producten leveren in perfecte staat en binnen de afgesproken levertermijn. De markt van het drukken van digitale foto s kent een spectaculaire groei. Dat is logisch: foto s zijn gevoelsmatig, je wil er zorg voor dragen en ze met anderen delen. Elke foto is persoonlijk en elk product dat hier de deuren verlaat, is 100% uniek. Uniek zijn, dat is ook de filosofie van ons bedrijf. De allerbeste kwaliteit en onze onvergelijkbare service onderscheiden ons van de concurrentie. Daarom werken we al heel lang samen met bpost business. Wanneer ik hier zes jaar geleden begon te werken zag ik bpost als een verouderd overheidsbedrijf maar ik moest mijn mening heel erg snel bijstellen. bpost business is modern. Een bedrijf dat dingen in vraag stelt en initiatieven neemt. We stelden twee jaar geleden de service Track & Trace aan onze klanten voor. En dat was een succes! Onze klantendienst krijgt nu minder oproepen over levertermijnen en heeft dus meer tijd om een nog betere service aan de klanten te bieden. Maar de meerwaarde voor ExtraFilm is ook de service Taxipost Pick-Up & Go. Neem nu een foto op canvas. Dat kan natuurlijk niet in de postbus gedropt worden. Voor dit soort zendingen raden we onze klanten aan te kiezen voor Pick-up & Go. Voor retours (dat komt soms voor) voegt bpost business een folder toe die uitlegt hoe klanten de goederen kunnen terugsturen. Met dergelijke diensten kunnen wij het verschil maken. En daarom is bpost business anders dan de anderen. de levering in Pick-up & Go-punten is een echte meerwaarde voor onze klanten. Karl Bosmans General Manager ExtraFilm Benelux & Southern Europe ExtraFilm in het kort: Dochterbedrijf van de Spector Photo Group, een gediversifieerd foto- en multimediabedrijf. Actief in veertien Europese landen. In het lab in Wetteren ontwikkelt Extrafilm digitale foto s, gepersonaliseerde fotoalbums, kalenders, agenda s, canvassen, geschenken, enzovoort, voor klanten uit de hele wereld. Klanten kunnen deze producten personaliseren en hun eigen foto s en teksten toevoegen. Al meer dan tien jaar. Honderdduizenden zendingen per jaar. Oplossingen van bpost business: Taxipost 24h Taxipost Easy Retour Taxipost Pick-up & Go

12 bpost business, perfect afgestemd op al uw behoeften. Onze klanten bevestigen het: bpost business is een betrouwbare, snelle en flexibele e-commercepartner. Een echt voordeel voor uw bedrijf. Ook u kunt genieten van onze eenvoudige, modulaire oplossingen op maat. 0. bestelling klant 1. it-tools 2. fulfilment 3. afhaling / afgifte 4. sorting 5. distributie 6. retours 7. klantenservice Verkoop in uw e-shop. Online beheer van uw zendingen via e-shipper Pro. Of integratie met onze shippingmodule. Of it-integratie met uw eigen systemen (LCI). Online volgen van uw pakketten via e-tracker. Kwaliteitscontrole van de ontvangen goederen in onze magazijnen. End-to-endbeheer van uw voorraad. Voorbereiding van uw pakketten. Verpakking en klaarmaken van uw pakketten. Aanbrengen van labels met barcodes. Verschillende afhaalmogelijkheden op basis van de frequentie en het volume van uw zendingen. Uitgebreid netwerk van meer dan afgiftepunten in België, in functie van het aantal pakketten dat u verstuurt. Betrouwbare, transparante en snelle behandeling van uw pakketten in onze ultramoderne sorteercentra. In België is bpost de enige partner die volgende combinaties biedt: Levering aan huis: de terreinkennis van onze medewerkers en de nabijheid van de eindklant. Levering in onze afhaalpunten: het meest uitgebreide netwerk in België met meer dan Pick-up & Go-punten. Verschillende opties (sms of voor bevestiging levering, handtekening, tegen betaling, verzekeringen, enz.). Meer dan 97%* van de leveringen binnen de 24 uur verzekerd. In het buitenland (in meer dan 220 landen en regio s): U kunt kiezen tussen een voordelige levering of een expreslevering. U geniet van een kwalitatief internationaal netwerk, in samenwerking met de beste buitenlandse operatoren. Dankzij onze ervaring zijn er zo goed als geen pakketten die teruggestuurd worden naar de afzender. Wij werken rapporten op maat uit zodat u het aantal retours kunt verminderen. Er zijn verschillende betalende en niet-betalende retouroplossingen voor de eindklant en een uitgebreid netwerk zodat hij het pakket makkelijk kan terugsturen (als het niet aan zijn verwachtingen voldoet). Behandelen van uw eventuele retours: terug in voorraad plaatsen, opnieuw verpakken, enzovoort. Efficiëntie en motivatie van onze klantendienst om u snelle en gepaste oplossingen te bieden. Specialisten die naar u luisteren en u adviseren in functie van uw specifieke behoeften. * Gemiddelde berekend op maandbasis voor de contractuele klanten door het departement Quality & Control van bpost business. De kwaliteit wordt gemeten voor binnenlandse zendingen, op basis van eerste aanbieding en van zodra er een eerste scan in het netwerk heeft plaats gevonden. Deze berekening houdt geen rekening met overmacht, zoals dit ook staat aangegeven in de Algemene voorwaarden Pakketten van bpost business.

13 We doen meer dan u denkt! U heeft het kunnen lezen in deze brochure, bpost business doet meer dan u denkt! Voor al onze tevreden online klanten leveren we pakketten stipt op tijd. We bieden een stabiel netwerk, een efficiënte klantendienst en een aanbod op maat. Maar we doen nog zoveel meer voor grote en kleine, gevestigde en nieuwe online spelers. bpost business biedt u producten en oplossingen voor de volledige supply chain. Van het klaarmaken tot de aflevering van uw pakket. We komen het ook terughalen bij uw klant als dat nodig is. En wist u dat we zelfs de inhoud ervan kunnen repareren? Wilt u meer informatie over onze producten en diensten? of uw Account Manager

14 Meer info? V.U. : Frank Jahn, Muntcentrum, 1000 Brussel - OIP Code : Maart 2011

2 gloednieuwe sorteerinstallaties voor een nog betere V.I.P.-behandeling voor uw pakketten.

2 gloednieuwe sorteerinstallaties voor een nog betere V.I.P.-behandeling voor uw pakketten. 2 gloednieuwe sorteerinstallaties voor een nog betere V.I.P.-behandeling voor uw pakketten. Taxipost investeert in 2 hypermoderne sorteerinstallaties. 2 hypermoderne sorteerinstallaties verwerken tot 15.000

Nadere informatie

Uw totaalpakket in logistiek. www.packntrace.nl

Uw totaalpakket in logistiek. www.packntrace.nl Uw totaalpakket in logistiek www.packntrace.nl Uw totaalpakket in logistiek Als dienstverlener op het gebied van pakketlogistiek, biedt packntrace eersteklas diensten die betrekking hebben op alle aspecten

Nadere informatie

ELKE VERZENDING VAN UW BEDRIJF IS EEN VERY IMPORTANT PAKKET VOOR TAXIPOST

ELKE VERZENDING VAN UW BEDRIJF IS EEN VERY IMPORTANT PAKKET VOOR TAXIPOST ELKE VERZENDING VAN UW BEDRIJF IS EEN VERY IMPORTANT PAKKET VOOR TAXIPOST UW PAKKET HEEFT AMBITIE WIJ OOK Net als uw pakket hebben ook wij ambitie. In de voorbije jaren heeft Taxipost zich be- AL HET GOEDE

Nadere informatie

Country factsheet - November 2014. Zweed

Country factsheet - November 2014. Zweed Country factsheet - November 2014 Zweed Wie Zweden zegt, zegt digitaal. En wie digitaal zegt, zegt e-commerce. Inderdaad, e-commerce maakt gewoonweg deel uit van de dagelijkse routine van de Zweed. De

Nadere informatie

Country factsheet - September 2013. Frankrijk

Country factsheet - September 2013. Frankrijk Country factsheet - September 2013 Frankrijk Frankrijk is een van de grootste e-commercemarkten ter wereld, met een enorm groeipotentieel. Wereldwijd staat het land op de 6e plaats en in Europa zijn alleen

Nadere informatie

Wij hebben 2.151.023. lagers voor u op voorraad

Wij hebben 2.151.023. lagers voor u op voorraad Wij hebben 2.151.023 lagers voor u op voorraad Inhoud Nooit zonder lagers 03. Introductie. 04. De voordelen van ABF Bearings. 06. Kwaliteitscontroles bij alle lagers. 08. Een breed assortiment op voorraad.

Nadere informatie

We groeiden vorig jaar met ruim 30%. We blijven keihard groeien. In Paazl hebben we een partner die deze groei kan bijhouden.

We groeiden vorig jaar met ruim 30%. We blijven keihard groeien. In Paazl hebben we een partner die deze groei kan bijhouden. We groeiden vorig jaar met ruim 30%. We blijven keihard groeien. In Paazl hebben we een partner die deze groei kan bijhouden. 1 Case-study: Brouwland 2 Wat zijn de ingrediënten van cross-border succes

Nadere informatie

DE TOEKOMST VAN DE WINKEL OMNICHANNEL RETAILING

DE TOEKOMST VAN DE WINKEL OMNICHANNEL RETAILING DE TOEKOMST VAN DE WINKEL OMNICHANNEL RETAILING Peter De Ranter - Prosteps OMNICHANNEL? Omnichannel is a approach to sales that seeks to provide the customer with a seamless shopping experience whether

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Onze voorwaarden

Algemene voorwaarden. Onze voorwaarden Algemene voorwaarden Onze voorwaarden Hieronder staan de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van AtChrissys te Moordrecht Als u bij AtChrissys artikelen bestelt, verklaart u zich akkoord

Nadere informatie

Palletways Express distributie van palletzendingen

Palletways Express distributie van palletzendingen Palletways Express distributie van palletzendingen Het netwerk van Palletways Europe strekt zich uit over de Benelux, Noord-Frankrijk en West-Duitsland. Londen BELGIË NEDERLAND Hamburg Nijmegen DUITSLAND

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Toepassing. Betreffende de website van de handelszaak: Karo schoenen & lederwaren het bezoek en het gebruik ervan en de online en afstandsverkoop die er uit voortvloeit. Zowel Schoenen

Nadere informatie

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken

Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken www.hanoskerstpakketten.nl Welkom bij HANOS Kerst- & Relatiegeschenken Meer om te geven HANOS produceert en verkoopt al ruim 25 jaar kerstpakketten en relatiegeschenken.

Nadere informatie

De specialist in warehousing, fulfilment en distributie voor het MKB 3 PL. Logistics

De specialist in warehousing, fulfilment en distributie voor het MKB 3 PL. Logistics De specialist in warehousing, fulfilment en distributie voor het MKB 3 PL Logistics 3 PL Logistics Warehousing en Opslag Mondial Logistics beschikt over de juiste kennis en ervaring op het gebied van warehousing,

Nadere informatie

Retour Voorwaarden Lunado Group B.V.

Retour Voorwaarden Lunado Group B.V. Retour Voorwaarden Lunado Group B.V. Definities In deze Retour Voorwaarden worden de hierna volgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven of uit de context

Nadere informatie

WWW.DHLFORYOU.NL MAKKELIJK PAKJES VERSTUREN NIEUW! DHLFORYOU.NL BEZORGT HET. EXTRA VOORDELIG.

WWW.DHLFORYOU.NL MAKKELIJK PAKJES VERSTUREN NIEUW! DHLFORYOU.NL BEZORGT HET. EXTRA VOORDELIG. MAKKELIJK PAKJES VERSTUREN DHLFORYOU.NL BEZORGT HET. EXTRA VOORDELIG. incl. 21% BTW NIEUW! DHLFORYOU.NL INTERNATIONAL UW PAKJES NAAR MEER DAN 250 BESTEMMINGEN OVER DE HELE WERELD WWW.DHLFORYOU.NL Kinderkleertjes

Nadere informatie

3 Wat wil de klant: marketing en logistiek

3 Wat wil de klant: marketing en logistiek 3 Wat wil de klant: marketing en logistiek 1 De perfect tevreden klant Logistiek = Passie voor de klant Demand versus supply management Kies de markt, kies het assortiment Biedt een goede service van order

Nadere informatie

NIEUW! SEPA Service Center

NIEUW! SEPA Service Center NIEUW! SEPA Service Center SEPA: een nieuwe uitdaging voor uw onderneming! Een progressieve uniformisering van de betalingsinstrumenten binnen de Europese Unie Met het SEPA-project SEPA staat voor Single

Nadere informatie

Stad.nl Hoogstraat 7 5256 AW HEUSDEN. SendCloud Bogert 1, Eindhoven T +31 (0)40 304 1316. E contact@sendcloud.nl W www.sendcloud.

Stad.nl Hoogstraat 7 5256 AW HEUSDEN. SendCloud Bogert 1, Eindhoven T +31 (0)40 304 1316. E contact@sendcloud.nl W www.sendcloud. SendCloud Bogert 1, Eindhoven T +31 (0)40 304 1316 Stad.nl Hoogstraat 7 5256 AW HEUSDEN E contact@sendcloud.nl W www.sendcloud.nl Heusden 14 april 2015, Beste Stad klant, Wij zijn verheugd te melden dat

Nadere informatie

1 MAAK KENNIS MET TNT

1 MAAK KENNIS MET TNT 1 MAAK KENNIS MET TNT 2 WELKOM WIJ ZIJN TNT WELKOM AANGENAAM! WIJ ZIJN TNT. THE PEOPLE NETWORK We zijn een wereldwijd team van experts dat klaarstaat om de beloftes waar te maken die u aan uw klanten doet.

Nadere informatie

ideale testmarkt Profiel van de Belgische e-shopper

ideale testmarkt Profiel van de Belgische e-shopper je ideale testmarkt Profiel van de Belgische e-shopper Inhoud België: ideaal startpunt 3 Inhaalbeweging 4 Geen overvolle vijver 5 Vooraf betaald 6 Snel leveren is een must 7 Vertrouwd gezicht 7 bpost biedt

Nadere informatie

Medical Services Textile Services Logistic Services. Logistieke dienstverlening voor de medische industrie

Medical Services Textile Services Logistic Services. Logistieke dienstverlening voor de medische industrie Medical Services Textile Services Logistic Services Logistieke dienstverlening voor de medische industrie Facts & Figures Geïntegreerd procesmanagement STERIMA-VANGUARD wil de first in mind regionale en

Nadere informatie

Online ondernemen: laat E- & M-Commerce niet aan u voorbijgaan! Trends en hoe ze in de praktijk omzetten

Online ondernemen: laat E- & M-Commerce niet aan u voorbijgaan! Trends en hoe ze in de praktijk omzetten Online ondernemen: laat E- & M-Commerce niet aan u voorbijgaan! Trends en hoe ze in de praktijk omzetten Brussel, 11 & 12 mei 2016 Wim Deleenheer Sales Manager Business Banking Belfius is de enige 100%

Nadere informatie

Country factsheet - April 2016. België

Country factsheet - April 2016. België Country factsheet - April 2016 België Inhoud Inleiding 3 Wat kopen de Belgische klanten online? 4 Populaire betaalmethodes 4 Populaire leveringsmethodes 5 Populaire online platformen 5 Over de grenzen

Nadere informatie

Namens Simtrec schrijft Roland Slegers voor Twinkle een reeks artikelen over de onderzoeksbevindingen.

Namens Simtrec schrijft Roland Slegers voor Twinkle een reeks artikelen over de onderzoeksbevindingen. NL webshops voorop in afleveropties, consument wil méér! Simtrec onderzocht de logistiek van 550 webwinkels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië. Daarnaast werd ruim duizend Nederlandse

Nadere informatie

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden

Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Algemene verkoop- en leveringsvoorwaarden Producten bestellen U kan zonder in te loggen producten bestellen. U kan uiteraard ook een account aanmaken of wanneer u al een account heeft inloggen, dit maakt

Nadere informatie

Over promo-code.be. Snelst groeiende Belgische kortingssite. Selinde Winter Account Manager Belgium

Over promo-code.be. Snelst groeiende Belgische kortingssite. Selinde Winter Account Manager Belgium Over promo-code.be Promo-code.be zag het levenslicht in 2011 tijdens onze gemeenschappelijke projecten in de Silicon Valley van Europa namelijk Gent. We specialiseren ons in kortingen en promoties. Gemiddeld

Nadere informatie

Your partner for all premium & private brands. Nederlandse editie

Your partner for all premium & private brands. Nederlandse editie Your partner for all premium & private brands Nederlandse editie Inhoud Bedrijfsprofiel 2 Facts & Figures 6 Producten 8 Magazijn 14 Distributie 16 Contactgegevens 18 Bedrijfsprofiel Deldo is één van de

Nadere informatie

KeyMusic: e-commerce vanuit de cloud

KeyMusic: e-commerce vanuit de cloud 2 KeyMusic: e-commerce vanuit de cloud De naam KeyMusic is relatief nieuw in het Nederlandse retaillandschap. Toch gaat er achter deze nieuwkomer een lange geschiedenis schuil. De dertien filialen tellende

Nadere informatie

Releasenotes Parcelware Desktop 2.7

Releasenotes Parcelware Desktop 2.7 Releasenotes Parcelware Desktop 2.7 Beste Parcelware gebruiker, Er is een nieuwe versie van Parcelware ontwikkeld! Hieronder staat beschreven wat er nu precies allemaal nieuw is in deze versie. Er zijn

Nadere informatie

Namens Simtrec schrijft Roland Slegers voor Twinkle een reeks artikelen over de onderzoeksbevindingen.

Namens Simtrec schrijft Roland Slegers voor Twinkle een reeks artikelen over de onderzoeksbevindingen. NL webshops informeren internationaal gezien slecht over retouren; Simtrec onderzocht de logistiek van 550 webwinkels in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië. Daarnaast werd ruim

Nadere informatie

BESTELLEN EN BEZORGEN. Hoe plaats ik een bestelling?

BESTELLEN EN BEZORGEN. Hoe plaats ik een bestelling? BESTELLEN EN BEZORGEN Hoe plaats ik een bestelling? 1. Kies de product(en) die u wil bestellen. 2. Plaats de product(en) in uw winkelwagen. 3. In de winkelwagen heeft u de opties CONTIUE SHOPPING, UPDATE

Nadere informatie

1. Toepasselijkheid Op al onze aanbiedingen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.

1. Toepasselijkheid Op al onze aanbiedingen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing. Algemene voorwaarden Alle gebruikers van onze website ZusenSjiek.nl worden geacht kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de onderstaande algemene voorwaarden van ZusenSjiek, gevestigd te Zuiderwoude

Nadere informatie

e-tracker Pro User guide

e-tracker Pro User guide e-tracker Pro Vol g de statu s van uw pakketten online User guide Versie 0.1 Inhoudstafel Introductie... 2 Zich aanmelden bij e-tracker pro... 3 Hoe e-tracker Pro gebruiken?... 5 Het horizontale menu...6

Nadere informatie

Cross Channel is King De klant is van ons allemaal

Cross Channel is King De klant is van ons allemaal Cross Channel is King De klant is van ons allemaal Sector Advisory Retail 30 mei 2011 Frank Quix Q&A Research & Consultancy Photo: wugly.nl, 2011 Cross Channel is King Kanaal conflict is passé Cross Channel

Nadere informatie

Dentaurum Online-Shop www.dentaurum.be

Dentaurum Online-Shop www.dentaurum.be online-shop be - fl Dentarm Online-Shop www.dentarm.be sneller comfortabeler eenvodiger shop.dentarm.be Het adres voor orthodontie en tandtechniek op het internet Ontdek de online shop van Dentarm. Het

Nadere informatie

4. Taxipost. Internationale pakketten. bijlage afgifteborderel voor pakketten. producten & opties. voorbereiding & afgifte van uw zendingen

4. Taxipost. Internationale pakketten. bijlage afgifteborderel voor pakketten. producten & opties. voorbereiding & afgifte van uw zendingen 4. Taxipost >> Nationale pakketten producten & opties creatie voorbereiding & afgifte van uw zendingen Internationale pakketten producten & opties creatie voorbereiding & afgifte van uw zendingen bijlage

Nadere informatie

Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm

Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm Gratis dienst, gratis activering Call Transfer Schakel uw correspondent door met uw gsm Krijgt u een dringende oproep voor een andere persoon op uw gsm? Met Call Transfer schakelt u de oproep onmiddellijk

Nadere informatie

Online Retail: een introductie

Online Retail: een introductie Online Retail: een introductie Projectbureau A7/Westergo 14 november 2011 Programma vanavond Introductie online retail - Trends; - Marktomvang en marktontwikkeling; - Kansen en bedreigingen - Nabije toekomst

Nadere informatie

Uittreksel uit de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel

Uittreksel uit de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel Uittreksel uit de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel De integrale versie van de algemene voorwaarden van de ondernemingen van de Groep Rossel is beschikbaar op volgende website:

Nadere informatie

Zakendoen met China via Hong Kong

Zakendoen met China via Hong Kong Zakendoen met China via Strategische Overwegingen en Praktijkvoorbeelden Bart Horsten 3 mei 2011 Steenweg op Mol 129 B-2360 Oud-Turnhout Belgium Tel: +32 (0)14 720275 Fax: +32 (0)14 720299 www.horsten.be

Nadere informatie

Toepassingen met SMS Comfort

Toepassingen met SMS Comfort Toepassingen met SMS Comfort SMS Comfort is een innovatief LAN - SMS Software pakket. Doordat het gebruik maakt van uw bestaande email programma is het eenvoudig in gebruik voor alle gebruikers. SMS Comfort

Nadere informatie

Deutsche Post Packet. Direct bezorgd bij uw internationale klanten

Deutsche Post Packet. Direct bezorgd bij uw internationale klanten Deutsche Post Packet Direct bezorgd bij uw internationale klanten 2 De internationale postspecialisten De internationale postspecialisten 3 Deutsche Post: de internationale specialisten voor het verzenden

Nadere informatie

Inspirerende cases. CASE 11 Voxtron bij Medisch Labo Medina

Inspirerende cases. CASE 11 Voxtron bij Medisch Labo Medina Inspirerende s CASE Voxtron bij Medisch Labo Medina Voxtron bij Medisch Labo Medina Medisch Labo Medina, opgericht in 1978, is een medisch diagnostisch laboratorium, actief in de eerstelijns gezondheidszorg.

Nadere informatie

-Word ik op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling?

-Word ik op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling? Klantenservice Productinformatie: Welke producten gebruikt Picture On The Wall. Bestellen: Veel gestelde vragen. Hoe doe ik een besteling. Bestellen en retourneren: Veel gestelde vragen. Verzendkosten.

Nadere informatie

E-Newsletter Een Econocom newsletter met focus op leasing

E-Newsletter Een Econocom newsletter met focus op leasing in dit nummer Een Econocom newsletter met focus op leasing Nr 2 Operationele lease is altijd dan zelf kopen Een Econocom newsletter met focus op leasing In dit nummer Nr 2 sluiten 03 Inleiding 04 Verborgen

Nadere informatie

NIEUW! Transactional Color Printing. Een businessoplossing van Speos, filiaal van De Post

NIEUW! Transactional Color Printing. Een businessoplossing van Speos, filiaal van De Post NIEUW! Transactional Color Printing Een businessoplossing van Speos, filiaal van De Post De laatste jaren is de relatie tussen bedrijven en hun klanten geëvolueerd. Consumenten hebben nu sneller toegang

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN COACH&JACKETS B.V. In deze voorwaarden, hier te noemen â œalgemene Voorwaardenâ, wordt verstaan onder:

ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN COACH&JACKETS B.V. In deze voorwaarden, hier te noemen â œalgemene Voorwaardenâ, wordt verstaan onder: ALGEMENE VERKOOP- EN LEVERINGSVOORWAARDEN VAN COACH&JACKETS B.V. Artikel 1. Identiteit partijen In deze voorwaarden, hier te noemen â œalgemene Voorwaardenâ, wordt verstaan onder: Verkoper: COACH&JACKETS

Nadere informatie

Logistiek voor e-commerce; de Sales-motor voor webshops?

Logistiek voor e-commerce; de Sales-motor voor webshops? Logistiek voor e-commerce; de Sales-motor voor webshops? Tips om de webwinkellogistiek te verbeteren op basis van meerjarig en internationaal onderzoek. Wij, Roland Slegers en Nando van Essen, onderzochten

Nadere informatie

Artikelen die je wilt retourneren die zijn gekocht op VD.nl of in één van onze winkels moeten aan de volgende voorwaarden voldoen:

Artikelen die je wilt retourneren die zijn gekocht op VD.nl of in één van onze winkels moeten aan de volgende voorwaarden voldoen: RETOURNEREN Retourvoorwaarden winkel en online Artikelen die je wilt retourneren die zijn gekocht op VD.nl of in één van onze winkels moeten aan de volgende voorwaarden voldoen: Retourneren binnen 30 dagen

Nadere informatie

and Slegers en Nando van Essen DeliveryMatch en de ontwikkeling van webwinkellogistiek

and Slegers en Nando van Essen DeliveryMatch en de ontwikkeling van webwinkellogistiek and Slegers en Nando van Essen DeliveryMatch en de ontwikkeling van webwinkellogistiek and Slegers en Nando van Essen Samenwerken in netwerken and Slegers en Nando van Essen Publiceren and Slegers en Nando

Nadere informatie

DSV XPress. Global Transport and Logistics

DSV XPress. Global Transport and Logistics DSV XPress Global Transport and Logistics 1 2 DSV XPress DSV XPress; snel, flexibel en eenvoudig in gebruik. DSV XPress biedt verschillende express diensten aan. Wij verzorgen uw zending van afhaling tot

Nadere informatie

STARTSTART START. vertel maar hoe u het hebben wilt De nieuwe abonnementen voor ondernemers

STARTSTART START. vertel maar hoe u het hebben wilt De nieuwe abonnementen voor ondernemers vertel maar hoe u het hebben wilt De nieuwe abonnementen voor ondernemers Met T-Mobile heeft u altijd het abonnement dat het beste op uw behoefte is afgestemd. Stuurt u alleen af en toe een e-mail of geeft

Nadere informatie

MAKKELIJK PAKJES VERSTUREN DHLFORYOU.NL BEZORGT HET. EXTRA VOORDELIG. incl. 19% BTW WWW.DHLFORYOU.NL

MAKKELIJK PAKJES VERSTUREN DHLFORYOU.NL BEZORGT HET. EXTRA VOORDELIG. incl. 19% BTW WWW.DHLFORYOU.NL MAKKELIJK PAKJES VERSTUREN DHLFORYOU.NL BEZORGT HET. EXTRA VOORDELIG. incl. 19% BTW WWW.DHLFORYOU.NL Kinderkleertjes via internet verkocht? Of uw moeder verrassen met een pakje? Met DHLFORYOU.NL verzendt

Nadere informatie

DSV XPress. Global Transport & Logistics

DSV XPress. Global Transport & Logistics DSV XPress Global Transport & Logistics Inhoud Diensten in één oogopslag 03 Online software en wereldwijd volgen via het web 05 Aanvullende diensten en toeslagen 07 Maten en gewichten 07 Aanvullende producten

Nadere informatie

freight is our trade www.neele.nl Nederlands

freight is our trade www.neele.nl Nederlands freight is our trade www.neele.nl Nederlands Full service logistieke dienstverlening Neele Logistics ontzorgt uw complete logistiek. Of u nu een vervoerder zoekt die goed de weg weet in Europa of een partij

Nadere informatie

gebruikersgids COLLECT & SEND CSend - User Guide NL - brief.indd 1 17/09/15 15:26

gebruikersgids COLLECT & SEND CSend - User Guide NL - brief.indd 1 17/09/15 15:26 gebruikersgids COLLECT & SEND CSend - User Guide NL - brief.indd 1 17/09/15 15:26 2 Collect & Send _ Gebruikersgids Inhoud Inleiding 3 Hoe gaat het in zijn werk? 3 Wat heeft u nodig? 3 Bakken of zakken

Nadere informatie

Kostenefficiënt, flexibel en ultrabetrouwbaar bedrijfsvestigingen met elkaar verbinden

Kostenefficiënt, flexibel en ultrabetrouwbaar bedrijfsvestigingen met elkaar verbinden IP-VPN van Telenet Kostenefficiënt, flexibel en ultrabetrouwbaar bedrijfsvestigingen met elkaar verbinden De veelzijdigste VPN-oplossing om uw vestigingen te verbinden U wilt dat de verschillende vestigingen

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Gemakspost

Veelgestelde vragen. Gemakspost Veelgestelde vragen Gemakspost Algemeen Welk telefoonnummer kan ik bellen met vragen over Gemakspost? Met vragen over Gemakspost kunt u terecht bij onze Business Services. Hiervoor belt u naar telefoonnummer

Nadere informatie

Een stand van zaken van ICT in België in 2012

Een stand van zaken van ICT in België in 2012 Een stand van zaken van ICT in België in 2012 Brussel, 20 november 2012 De FOD Economie geeft elk jaar een globale barometer van de informatie- en telecommunicatiemaatschappij uit. Dit persbericht geeft

Nadere informatie

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803.

JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes, is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 37062803. JR Sportshoes verricht haar werkzaamheden uitsluitend overeenkomstig deze voorwaarden,

Nadere informatie

Examen PC 2 Bestuurlijke Informatievoorziening

Examen PC 2 Bestuurlijke Informatievoorziening Examen PC 2 Bestuurlijke Informatievoorziening Instructieblad Examen : Professional Controller 2 leergang 10 Vak : Bestuurlijke Informatievoorziening Datum : 16 december 2014 Tijd : 12.00 13.30 uur Deze

Nadere informatie

Country factsheet - Juli 2013. België

Country factsheet - Juli 2013. België Country factsheet - Juli 2013 België Meertalig, multicultureel en gelegen in het hart van Europa. E-commerce in België blijft verder groeien en legt heel wat potentieel bloot voor zowel nationale als internationale

Nadere informatie

Artikel 1. Definities

Artikel 1. Definities Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden (hierna te noemen: voorwaarden) wordt verstaan onder: 1.1 Afnemer: Iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die met SportsKing.nl in contact treedt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. Betalingsvoorwaarden 1.1 ideal 1.2 Verzendkosten 1.3 Veiligheid

Algemene voorwaarden. 1. Betalingsvoorwaarden 1.1 ideal 1.2 Verzendkosten 1.3 Veiligheid Algemene voorwaarden 1. Betalingsvoorwaarden 1.1 ideal 1.2 Verzendkosten 1.3 Veiligheid 2. Leveringsvoorwaarde 2.1 Veiligheid 2.2 Gebruik van je persoonlijke gegevens 2.3 Orderbevestiging 2.4 Levertijd

Nadere informatie

BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET. VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE

BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET. VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE BEWAAR DIT BOEKJE GOED ALLES OVER JE BOEKENPAKKET VanDijk.nl ALLES VOOR JE STUDIE IN DEZE GIDS ALLES OVER BESTELLEN BIJ VANDIJK.NL BESTEL VOOR 20 JULI! BESTELLEN 4 LEVEREN 6 BETALEN 8 SERVICE 10 INLEVEREN

Nadere informatie

Handleiding voor Dropshipping

Handleiding voor Dropshipping Handleiding voor Dropshipping 0. Voorwoord 3 1. Webwinkel Dropshipping 3 1.1 Onze webwinkels.. 1.2 Onze missie.. 2. Informatie 3 2.1 Kamer van Koophandel 4 2.2 BTW Nummer.. 2.3 Website.. 3. Handige Hulp

Nadere informatie

SAL/TM/001 - SALES COMMUNICATION ADVISER VERANTWOORDELIJKHEDEN I.V.M. INFORMATIEBEVEILIGING EN VERANTWOORD SPEL

SAL/TM/001 - SALES COMMUNICATION ADVISER VERANTWOORDELIJKHEDEN I.V.M. INFORMATIEBEVEILIGING EN VERANTWOORD SPEL Functiedetail FUNCTIE : SAL/TM/001 - Sales Communication Adviser FUNCTIEFAMILIE : Retail AFDELING : Retail Job architecture VERANTWOORDELIJKHEDEN I.V.M. INFORMATIEBEVEILIGING EN VERANTWOORD SPEL Kwaliteit

Nadere informatie

ShopReplenishment. Effectief beheer van uw winkelvoorraad. Ondersteuning van de retailketen als een geïntegreerde supply chain

ShopReplenishment. Effectief beheer van uw winkelvoorraad. Ondersteuning van de retailketen als een geïntegreerde supply chain ShopReplenishment Effectief beheer van uw winkelvoorraad Ondersteuning van de retailketen als een geïntegreerde supply chain ShopReplenishment Efficiënter werken door beter voorraadbeheer Vandaag de dag

Nadere informatie

CONTACT: COCOJADE Albert Termotelaan 21. 8810 Lichtervelde

CONTACT: COCOJADE Albert Termotelaan 21. 8810 Lichtervelde COCOJADE is onderdeel van GOETHALS CHARLOTTE. De verkoper is een online winkel in merkkleding voor kinderen van 0 tot 10 jaar. GOETHALS CHARLOTTE is ingeschreven in de Kruispuntbank der ondernemingen met

Nadere informatie

Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie

Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie Voorop in de ontwikkeling van multimodale ketenregie Overseas Logistics Multimodal Inland Locations Supply Chain Solutions Advanced logistics for a smaller world Als het gaat om het optimaal beheersen

Nadere informatie

LensOn s verkoopvoorwaarden

LensOn s verkoopvoorwaarden LensOn s verkoopvoorwaarden De algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op de aankoop van contactlenzen en accessoires door u als eindverbruiker. Wij sturen u graag een exemplaar van deze voorwaarden

Nadere informatie

Meest gestelde vragen:

Meest gestelde vragen: Meest gestelde vragen: Voor welke vragen ga ik naar de klantenservice van Philips en Shell? Philips Voor vragen over Philips producten of over je bestelling, kun je contact opnemen met de Philips Online

Nadere informatie

KARPI Karpi Group home fashion is het label dat een groep van ondernemingen vertegenwoordigt actief op het gebied van de productie en verkoop van karpetten, kamerbreed/natuur -en fusion bonded tapijt

Nadere informatie

Welkom bij bol.com! 1

Welkom bij bol.com! 1 Welkom bij bol.com! 1 Wat gaan we vandaag doen.. 13.00-13.05 uur Kick-off: Gebra à Maarten Mulder 13.05-13.15 uur Welkom bij bol.com à Kevin 13.15-14.00 uur De wereld van online retailen à Rob 14.00-14.15

Nadere informatie

Tomson Recycling heeft het genoegen u vrijblijvend een nieuw concept voor te stellen: WIN WIN SPONSORING

Tomson Recycling heeft het genoegen u vrijblijvend een nieuw concept voor te stellen: WIN WIN SPONSORING Beste bestuurslid en medewerker Tomson Recycling heeft het genoegen u vrijblijvend een nieuw concept voor te stellen: WIN WIN SPONSORING Een idee waarbij wij uw vereniging financieel steunen door middel

Nadere informatie

Pondres Etail instapconcept

Pondres Etail instapconcept Pondres Etail instapconcept In het kader van het project Internetlogistiek Midden-Brabant heeft Pondres een concept ontwikkeld voor retailers die van bricks naar clicks willen. Met behulp van dit concept

Nadere informatie

Algemene voorwaarden ViaTim - ViaPunt

Algemene voorwaarden ViaTim - ViaPunt Algemene voorwaarden ViaTim - ViaPunt ViaTim is een platform waarbij ViaTim, diensten en gebruikers aan elkaar koppelen. De ViaTim locatie is zelfstandig en er is geen werknemer- / werkgever relatie. Om

Nadere informatie

JAAR. 75 jaar transport op maat

JAAR. 75 jaar transport op maat 75 JAAR 75 jaar transport op maat Wel de lusten maar niet de lasten! Select2Connect de beste manier van SAMENwerken 24/7 bereikbaar Deskundigheid Afspraak = Afspraak Kwaliteit Flexibiliteit Snelle levering

Nadere informatie

Wij focussen ons enkel op datgene waar we echt goed in zijn...

Wij focussen ons enkel op datgene waar we echt goed in zijn... Wij focussen ons enkel op datgene waar we echt goed in zijn... UW SPECIALIST IN SALARISBEREKENING Securex maakt voor u het verschil Securex biedt u expertise, adviezen en innoverende oplossingen op het

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop

Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop Algemene Voorwaarden voor de Olympus Online Shop 1 Toepassingsgebied 2 Sluiten van het contract 3 Recht op teruggave door de consument 4 Prijzen 5 Levering 6 Vervaldatum en betaling, in gebreke stelling

Nadere informatie

2.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen via www.bemvindo-lifestyle.nl.

2.1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen via www.bemvindo-lifestyle.nl. 1. Definities 1.1 Onder Bemvindo -Lifestyle wordt in deze algemene voorwaarden verstaan de Eenmanszaak, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 34231086.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Toeterniettoe webwinkel

Algemene voorwaarden Toeterniettoe webwinkel Engelsenlaan 136 9600 Ronse www.toeterniettoe.be shop@toeterniettoe.be 055 580 155 Algemene voorwaarden Toeterniettoe webwinkel Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op ieder product aangeboden

Nadere informatie

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant.

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. MISSIE Rodanar is een Belgisch familiebedrijf dat sinds 1982 houten pallets produceert. Wij zijn echter meer dan een producent,

Nadere informatie

Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse. Vacature:.NET Developer (junior)

Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse. Vacature:.NET Developer (junior) Fresco Consult BVBA Organisatie & functie-analyse Romaric Croes 27 Mei 2013 Contents Fresco Consult BVBA... 1 Missie... 1 Informatie over de openstaande betrekking... 1 Titel... 1 Plaats in de organisatie...

Nadere informatie

In dit document vindt u alle relevante informatie over o.a. ons bedrijf, de levering, betaling, klachten, retouren en garantie op uw bestelling.

In dit document vindt u alle relevante informatie over o.a. ons bedrijf, de levering, betaling, klachten, retouren en garantie op uw bestelling. In dit document vindt u alle relevante informatie over o.a. ons bedrijf, de levering, betaling, klachten, retouren en garantie op uw bestelling. 1. Bedrijfsgegevens Onderdelenwinkel BV Ekkersrijt 1013

Nadere informatie

WEBSHOP. Geld verdienen met een online winkel

WEBSHOP. Geld verdienen met een online winkel WEBSHOP Geld verdienen met een online winkel Agenda 1. Online kansen 2. Waarom u en waarom nu? 3. Webwinkel starten 4. Aan de slag! 2 Online kansen 3 Online kansen Online consumentenbestedingen in miljarden

Nadere informatie

Maak uw fiscale doelen waar!

Maak uw fiscale doelen waar! Tax Corner juli 2015 Maak uw fiscale doelen waar! De digitale eengemaakte markt van de Europese Unie: btw-initiatieven voor grensoverschrijdende e-commerce Buitenlandse bankrekeningen moeten gemeld worden

Nadere informatie

De FOD Economie publiceert zijn Barometer van de informatiemaatschappij 2013

De FOD Economie publiceert zijn Barometer van de informatiemaatschappij 2013 De FOD Economie publiceert zijn Barometer van de informatiemaatschappij 2013 Brussel, 25 juni 2013 De FOD Economie publiceert jaarlijks een globale barometer van de informatiemaatschappij. De resultaten

Nadere informatie

MotionSystem. 20% meer omzet door uw bezoekers als potentiële klanten te zien

MotionSystem. 20% meer omzet door uw bezoekers als potentiële klanten te zien 20% meer omzet door uw bezoekers als potentiële klanten te zien Motionsystem verzorgt uw in de meeste gevallen 20% minder werkarbeid Winkelwagentje delen U en uw klanten hebben de mogelijkheid om het winkelwagentje

Nadere informatie

Besparen op logistiek. Jeroen Dekker Managing partner Alpak Shopservices BV

Besparen op logistiek. Jeroen Dekker Managing partner Alpak Shopservices BV Besparen op logistiek Besparen op logistiek Jeroen Dekker Managing partner Alpak Shopservices BV Fulfilment Fulfilment is de inslag en opslag van producten, gekoppeld aan de verwerking van orders met gebruikmaking

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden JMS Merkkleding Outlet

Algemene Voorwaarden JMS Merkkleding Outlet Algemene Voorwaarden JMS Merkkleding Outlet 1. JMS Merkkleding Outlet.nl 2. Producten en prijzen 3. Betaalmogelijkheden 4. Levering 5. Garantie, Ruilen en Herroepen 6. Retourzendingen 1. JMS Merkkleding

Nadere informatie

Dé partner van. de digitale sign- en printbranche

Dé partner van. de digitale sign- en printbranche Dé partner van de digitale sign- en printbranche Meer dan 30 jaar ervaring in de signbranche met snijplotters en digtale printers. Uw bedrijf is gespecialiseerd in visuele communicatie. Sinds 1976 ontwikkelen

Nadere informatie

Controle over al uw importzendingen

Controle over al uw importzendingen Controle over al uw importzendingen Het Express Import systeem Met TNT Express heeft u uw importzendingen zelf in de hand. Express Import is een TNT Express systeem waarbij u alle touwtjes in handen heeft.

Nadere informatie

Nooit meer exporteren. Nooit meer overtikken. Altijd Track & Trace mails. Alleen hierdoor besparen we al minimaal een uur per dag.

Nooit meer exporteren. Nooit meer overtikken. Altijd Track & Trace mails. Alleen hierdoor besparen we al minimaal een uur per dag. Nooit meer exporteren. Nooit meer overtikken. Altijd Track & Trace mails. Alleen hierdoor besparen we al minimaal een uur per dag. 1 Case-study: Ten Kate Motoren 2 Logistiek als motor van succes Voor menig

Nadere informatie

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België

Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België Algemene voorwaarden VEGA Nederland B.V. - België 1. Algemene clausule: Wij leveren alleen aan bedrijven die bij de KvK geregistreerd zijn, wij verkopen niet aan particulieren. De onderhavige algemene

Nadere informatie

Je bestelgegevens kan je na het versturen van je bestelling op elk moment raadplegen via Mijn account.

Je bestelgegevens kan je na het versturen van je bestelling op elk moment raadplegen via Mijn account. Algemene Voorwaarden PLANET SPORTS / www.planet-sports.nl 1. Geldigheid Deze Algemene Voorwaarden gelden voor alle leveringen van Planet-Sport GmbH (verder PLANET SPORTS) in het kader van artikelen die

Nadere informatie

Logistieke Hub Amsterdam

Logistieke Hub Amsterdam A5 Logistieke Hub Amsterdam A5 N200 Het groene opslag- en distributiepunt aan de rand van Amsterdam, vanwaar goederen met duurzaam vervoer door de stadspoort gaan en waar orders van webwinkels worden afgehandeld.

Nadere informatie