VLAAMSE REDDINGSFEDERATIE Vlaamse Sportcommissie. Vergadering van 27/05/2019 te De Pintelaan 297, 9000 Gent. Verslag

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "VLAAMSE REDDINGSFEDERATIE Vlaamse Sportcommissie. Vergadering van 27/05/2019 te De Pintelaan 297, 9000 Gent. Verslag"

Transcriptie

1 VLAAMSE REDDINGSFEDERATIE Vlaamse Sportcommissie Vergadering van 27/05/2019 te De Pintelaan 297, 9000 Gent Verslag 1. Welkomstwoord vanwege de Voorzitter van de Commissie Wim verwelkomt iedereen in zaal Creaflex te Gent. Hij komt net terug van een ILS sportcommissie en licht al snel een paar verandering toe. Deze komen later terug in het verslag. 2. Aanwezigheden en quorum Aanwezig: Afwezig: Verontschuldigd: Wim Nuyens (voorzitter) Wijnand Hubregsen (secretaris) Roel Engels (afgevaardigde Vlaams-Brabant) Pascal Lievens (afgevaardigde Oost-Vlaanderen) Albert Van Espen (afgevaardigde Vlaams-Brabant) Peter Istas (afgevaardigde Limburg) geeft stem aan Roel Wim Goossens (afgevaardigde BRC) Karel Logghe (afgevaardigde West-Vlaanderen) geeft stem aan Wim Nuyens Er zijn 5 stemmen aanwezig. 3. Goedkeuring van de agenda Agenda wordt goedgekeurd al werden de punten niet in de vooropgestelde volgorde behandeld. 4. Goedkeuring van het verslag van de vorige vergadering a. Verslag van 11/03/2019 Roel Engels zetelde als afgevaardigde Vlaams-Brabant i.p.v. afgevaardigde RCTAL. De verslagen krijgen een zakelijkere verslaggeving in de toekomst. De commissieleden hebben geen verdere opmerkingen over het verslag en het wordt unaniem goedgekeurd. Taak : Wijnand polst bij Albert naar de interesse om te blijven zetelen in de VSC. b. Opvolging taken Werd niet behandeld.

2 5. Opvolging beleidsplan Werd niet behandeld. 6. Nationale Elite Kern Samenstelling De NEK werd bijgewerkt tot Colmar. Nieuw in de kern zijn: - Jamie Leys (BRC) - Ruth De Greef (RCTAL) Komen terug in de kern: - Lieselotte Feys (FCLT) - Lenz Bolckmans (LERC) Uit de kern: - Nell Bracke (BRC) - Caroline Van Gorp (BLITS) Selectie 2019 EK-EJK-Warnemünde De VSC maakt al een voorstel tot selectie voor de komende NSC 06/06/2019. We beargumenteren de voorstellen aan de hand van objectieve gegevens. Deze gegevens worden bijgevoegd in een excel document. We hielden ook rekening met de Waalse atleten in de kern. EJK Meisjes: 1. Bo Van de Plas: 1x top 3, 2x top 8, 1x top 16 in zwembad 2. Emma Thiry: 2x top 8, 1x top 16 in zwembad 3. Méline Bonhomme: 3x top 8, 3x top 16 in zwembad 4. Lotte Istas of Elise Croes a. Lotte Istas: 1x top 8, 2x top 16 in zwembad b. Elise Croes: 5x top 16 in zwembad 5. Falke Duprez: 2x top 8 in en 1x top 16 in openwater 6. Lore Dumortier: 3x top 16 in zwembad 1x top 8 in openwater en 3x top 16 in openwater 7. Loeka Feys: 1x top 8 en 1x top 16 in openwater 8. Ruth De Greef: 3x top 16 in zwembad en 2x top 16 in openwater Het is waarschijnlijk dat Elise Descamps haar selectie niet gaat aanvaarden wegens deelname aan ingangsexamen. Vandaar dat we haar niet in rekening hebben gehouden. De eerste 4 dames werden op basis van zwembad gekozen. 5 en 6 op basis van openwater. Axana Rappé en Phebe Verdickt vertonen beide geen interesse in de NEK. De VSC is van oordeel dat voor plaats 4 er een keuze moet vallen tussen Elise en Lotte. Lotte is de betere in openwater en behaalde een top-8 tijd in het zwembad. Aangezien er 2 dames sneller zijn en Méline bonhomme ook een top 8 zwemt in lifesaver zal het afhangen van de meerwaarde voor de aflossingen. EJK jongens: 1. Jelle Vandersteen: 4 x top 8 tijd en 2 x top 16 tijd in zwembad 2. Bastien Noel: 2x top 8 tijd en 3x top 16 2x top 8 en 2x top 16 in openwater 3. Florian Millard: 2x top 8 tijd en 2x top 16 tijd in zwembad 1x top 8 en 3x top 16 in openwater 4. Jamie Leys: 1x top 16 zwembad, 2x top 16 openwater

3 We laten de NSC inschatten of Jamie van meerwaarde kan zijn om de ploeg te vervolledigen. Eventueel kunnen er na de selecties nog atleten worden toegevoegd. EK Dames: 1. Aurélie Romanini: 2 x top 3 en 3xe top 16 in zwembad, 3x top 3 en 1x top 16 in openwater 2. Stefanie Lindekens: 3x top 8 en 2x top 16 in zwembad, 3 x top 16 in openwater 3. Sofie Boogaerts: 2 x top 8 en 2x top 16 in zwembad 1x top 16 in openwater 4. Nele Vanbuel: 1x top 8 en 2x top 16 in zwembad (meerwaarde popaflossing) 2x top 16 in openwater 5. Chloë Porton: 2x top 3 en 2x top 16 in openwater 6. Marine Harzé: 1x top 8 en 2x top 16 in zwembad Reserves: Lieselotte Feys: 4x top 16 zwembad 3x top 16 in openwater Robin Heemels: 2x top 16 zwembad Jinske Florus: 1x top 16 in openwater EK Heren: 1. Lenz Bolckmans: 3x top 8 in zwembad 2. Jeroen Lecoutere: 3x top 8 en 2 x top 16 in zwembad 3. Joni Ceusters: 1x top 8 en 5x top 16 in zwembad 2x top 16 in openwater 4. Corentin Stavart: 1x top 8 en 3x top 16 in zwembad 1 x top 16 openwater 5. Maarten Van Laethem: 5x top 16 in zwembad en 2x top 16 in openwater Reserven Wouter Baelus: 1x top 8 en 3x top 16 in zwembad, 1x top 16 in openwater (meerwaarde in popaflossing, alleen niet zo n duidelijk zicht op in 2019) Sammy Feys: 1x top 16 zwembad 3x top 16 openwater Robbe Wilmots: 1x top 16 zwembad, 2x top 16 openwater Bij de heren moeten we kijken naar de kansen in de aflossingen. In 2017 waren we 2x3de 1x4de en 1x5de. In openwater moeten we Sammy met Robbe gaan vergelijken en inschatten of een van hen een top 8 zou kunnen halen. Deze vergelijking zal in de NSC besproken worden. Ook Wouter en Corentin moeten mee in de weegschaal gelegd worden tijdens die NSC. Warnemünde: RedFed zal geen ondersteuning bieden aan Warnemünde, de organisatoren hebben erop gewezen dat ze geen verdoken nationale ploegen wensen. Clubs kunnen individueel inschrijven. Stages 2019: Wat er betaald wordt en niet betaald wordt staat omschreven in de begeleidende tekst van de Kalender voor de NEK. Na de NSC en de definitieve selectie maakt Wijnand een duidelijk overzicht van de planning met daarin een kolom hoeveel ze moeten bijdragen en een kolom wie betaald heeft. (enkel voor intern gebruik) Taak : Wijnand stuurt nog een mail naar de clubs en atleten om de getekende eliten overeenkomst op te vragen.

4 7. Opleiding en bijscholing officials Tijdens de volgende CoR zullen de voorgestelde reglementswijzigingen van ILS besproken worden. Pascal Lievens zit die samen met Didier Clerens voor. Opleiding/bijscholing officials Staat gepland in de volgende CoR. Er komen vragen vanuit het veld om officials op te leiden tijdens de FILCOW en eventueel al te erkennen als C of B-official. Het doel is de stagiairs bij een ervaren official te laten meelopen en zo ervaring op te laten doen. Er zijn immers geen massa wedstrijden waarin de stagiairs stage kunnen doen. Taak : voorstel wordt besproken tijdens CoR. Reglementen VSC bevestigt dat we willen verder werken op het voorstel rond percentages afgeleid van de laatste 3 WK s (conform de tijden van NEK). Het laatste WK werd er nu ook in verwerkt en tijdens de NSC zullen we de percentages laten bepalen. Taak : Wijnand bekijkt aantal geselecteerden BK 2019 ifv voorgestelde percentages. Internationale reglementen Op de ILS commissie van mei zijn er een aantal aanpassingen van reglementen besproken. Deze worden in september in een nieuw technisch reglement van ILS opgenomen. We wachten die teksten af om onze reglementen aan te passen. De aanpassingen zijn onder meer: Wegvallen van de 90 regel Klikken voor de 5m lijn moet niet meer maar wel nog koord gestrekt op 10m 8 mannen 8 vrouwen voor deelname 4m zone in 4x25 pop wordt 5m zone M parcours blijft maar geen eliminatie meer Tijdens line throw mag je de bar al loslaten maar als je het touw pakt dan moet je de bar vasthebben. Bij de gorldelaflossing mag je binnen de eerste 10m terugzwemmen om je slachtoffer terug op te pikken indien die de gordel zou lossen Startsignaal steeds drie bevelen maar vrij in te vullen Geen protest meer bij Beach flags (bij problemen volgt een run off) video evidence Nieuwe aflossing 3x1000 beach run World Games 2021 in Birmingham Waarschijnlijk 50 mannen 50 vrouwen 32 dames en 32 heren via de aflossingen (8 beste teams in aflossingen kwalificeren zich) 16 mannen en 16 vrouwen op de individuele proeven. Het systeem was nog niet helemaal duidelijk voor de VSC. Olympische proef ( ) M parcours en geen eliminatie systeem in vaste volgorde surf board ski Aflossing begint met 500m lopen dan surf board ski In ILS gaat de samenstelling van de sportcommissie ook wijzigen. Er komt onder meer een vertegenwoordiger voor atleten in de commissie (conform IOC). De VSC stemt unaniem dat ze voorstander is om dat ook in de VSC toe te passen. We zouden een functieprofiel moeten hebben en dan een kandidatuur uitschrijven.

5 Uit de kandidaten zou dan iemand gekozen moeten worden door de atleten. Hoe we dat gaan aanpakken is nog niet beslist. Vb alle competitieleden laten stemmen zonder leeftijdsgrens. Functieprofiel MVX, Vb minstens 18 jaar zijn openwater en zwembad kennen/kunnen, eventueel ervaring internationale wedstrijden. Taak : Wim vraagt het functieprofiel op bij ILS. Afvaardiging International B officials Er mag 1 International-B official meegestuurd worden per Nationaal Team. Voor EK- EJK dus 2 in totaal. De official stelt zich kandidaat en moet eerst door CoR en dan door BRF aanvaard worden. Deze officials gaan op eigen kosten mee. 8. Opleiding en bijscholing trainers Alles ligt van voor anderhalf jaar. Zodoende kunnen de kandidaten zich beter organiseren. Op 4/06/2019 vindt de volgende denkcel plaats waar alles besproken wordt Ocean-Initiator Van 2-5 juli vindt de aanvullende module Initiator Ocean plaats in Lombardsijde. Momenteel zijn er al 4-5 mensen ingeschreven en nog 2-3 geïnteresseerden. Pool-Initiator In het najaar staat er al een initiator cursus Pool gepland in Zottegem. Er zijn al 10 kandidaten die wensen deel te nemen Pool - Initiator Tijdens de krokusvakantie wordt er een initiator Pool georganiseerd in Lokeren. Pool- Instructeur-B Tijdens de paasvakantie wordt er een instructeur-b cursus Pool georganiseerd in Lokeren. Ocean-Instructeur-B In de eerste week van juli vindt de aanvullende module Instructeur-B Ocean plaats in Lombardsijde. Pool - Initiator Tijdens de herfstvakantie wordt er een initiator Pool georganiseerd in Asse Trainer-B cursus De trainer-b cursus zal over het volledige jaar 2021 lopen. Het is de bedoeling dat de nieuwe cursustekst simultaan met de cursus geschreven wordt. Taak : De planningen moeten gecommuniceerd worden naar de clubs via allerlei kanalen. Taak : Wijnand kijkt het trainersbestand na in de LAP.

6 9. Begroting 2019 Voor de atleten den de clubs moet er een aparte begroting voor sport opgemaakt worden zodat het voor duidelijker is. Ze hebben geen boodschap aan de algemene begroting van de sport, enkel het gedeelte topsport is voor hen van toepassing. Het was voor hen niet duidelijk of ze voor 2019 een bijdrage moesten leveren. Dit staat nochtans in het begeleidende document van de jaarkalender. Taak : Wijnand maakt de volgende seizoenen en aparte begroting op. 10. Sportkalender /10/2019 PK Antwerpen Beerse 27/10/2019 PK Oost-Vlaanderen Gent (enkel benjamins, miniemen en masters) 17/11/2019 VK Brugge 24/11/2019 PK Luik Huy 9/02/2020? PK Vlaams-Brabant - (Aarschot-Asse?) 16/02/2020 PK West-Vlaanderen (50m bad) Kortrijk 23/02/2020 PK Waals-Brabant 22/03/2020 PK Oost-Vlaanderen Ekeren of Gent indien 27/10/2019 hen bevalt 05/04/2020 PK Limburg Sint-Truiden 26/04/2020 MISP Seraing De kalender wordt bevestigd en vervolledigd op de volgende NSC 06/06/ Varia Geen varia.

VLAAMSE REDDINGSFEDERATIE Vlaamse Sportcommissie. Verslag vergadering van 6/06/2017 te Kessel-Lo

VLAAMSE REDDINGSFEDERATIE Vlaamse Sportcommissie. Verslag vergadering van 6/06/2017 te Kessel-Lo VLAAMSE REDDINGSFEDERATIE Vlaamse Sportcommissie Verslag vergadering 2017-03 van 6/06/2017 te Kessel-Lo 1. Welkomstwoord vanwege de Voorzitter van de Commissie Wim Nuyens heet iedereen welkom. 2. Aanwezigheden

Nadere informatie

Datum: 13 juni 2017 Date: 13 juin 2017

Datum: 13 juni 2017 Date: 13 juin 2017 BELGISCHE REDDINGSFEDERATIE FEDERATION BELGE DE SAUVETAGE AQUATIQUE BELGISCHE WASSER-RETTUNGS FÖDERATION Datum: 13 juni 2017 Date: 13 juin 2017 Aan de leden van de Nationale Sportcommissie Aux membres

Nadere informatie

Datum: 19 april 2017 Date: 19 avril 2017

Datum: 19 april 2017 Date: 19 avril 2017 BELGISCHE REDDINGSFEDERATIE FEDERATION BELGE DE SAUVETAGE AQUATIQUE BELGISCHE WASSER-RETTUNGS FÖDERATION Datum: 19 april 2017 Date: 19 avril 2017 Aan de leden van de Nationale Sportcommissie Aux membres

Nadere informatie

Datum: 6 maart 2018 Date: 6 mars 2018

Datum: 6 maart 2018 Date: 6 mars 2018 BELGISCHE REDDINGSFEDERATIE FEDERATION BELGE DE SAUVETAGE AQUATIQUE BELGISCHE WASSER-RETTUNGS FÖDERATION Datum: 6 maart 2018 Date: 6 mars 2018 Aan de leden van de Nationale Sportcommissie Aux membres de

Nadere informatie

VLAAMSE REDDINGSFEDERATIE Vlaamse Sportcommissie. Verslag vergadering van 7/02/2016 te Kessel-Lo

VLAAMSE REDDINGSFEDERATIE Vlaamse Sportcommissie. Verslag vergadering van 7/02/2016 te Kessel-Lo VLAAMSE REDDINGSFEDERATIE Vlaamse Sportcommissie Verslag vergadering van 7/02/2016 te Kessel-Lo 1. Welkomstwoord vanwege de Voorzitter van de Commissie Wim Nuyens heet iedereen welkom en is verheugd over

Nadere informatie

VLAAMSE REDDINGSFEDERATIE Vlaamse Sportcommissie. Vergadering van 10/04/2017 te Antwerpen VERSLAG

VLAAMSE REDDINGSFEDERATIE Vlaamse Sportcommissie. Vergadering van 10/04/2017 te Antwerpen VERSLAG VLAAMSE REDDINGSFEDERATIE Vlaamse Sportcommissie Vergadering van 10/04/2017 te Antwerpen VERSLAG 1. Welkomstwoord vanwege de Voorzitter van de Commissie Wim Nuyens heet iedereen welkom in het gebouw van

Nadere informatie

Verslag College of referees - 08 januari 2017

Verslag College of referees - 08 januari 2017 1 1. Aanwezigen Verslag College of referees - 08 januari 2017 Wim Nuyens Voorzitter VSC voorzitter CoR Wijnand Hubregsen STC Secretaris CoR Beatrix Van Dingenen Frank Istas Peter Istas Pascal Lievens Piet

Nadere informatie

PK Antwerpen /10/2018 Hoogstraten

PK Antwerpen /10/2018 Hoogstraten Klassement Meisjes Meisjes, Benjamins 1. DERWAEL, Fien 06 STRC 60 3 37.84 47.39 1:44.24 2. STICKER, Lien 06 RCTAL 52 3 39.42 51.64 2:01.18 3. HUYSMANS, Lune 06 STRC 48 3 39.62 55.62 1:58.26 4. DEWAEL,

Nadere informatie

Puntenklassement Meisjes

Puntenklassement Meisjes Puntenklassement Meisjes Meisjes, Benjamins - 3 van 6 programma's 1. S'HEEREN, Mirte 06 STRC 58 3 1:22.52 45.56 41.03 2. DERWAEL, Fien 06 STRC 56 3 1:22.14 46.72 41.85 3. STICKER, Lien 06 RCTAL 46 3 1:29.35

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE. PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP REDDEND ZWEMMEN 2016 Antwerpen. Hoogstraten 23/10/2016

PROGRAMMABOEKJE. PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP REDDEND ZWEMMEN 2016 Antwerpen. Hoogstraten 23/10/2016 PROGRAMMABOEKJE PROVINCIAAL KAMPIOENSCHAP REDDEND ZWEMMEN 2016 Antwerpen Hoogstraten 23/10/2016 Aan alle deelnemers en trainers veel succes toegewenst! DEELNEMENDE CLUBS AANTAL DEELN. CLUB AFK. DAMES HEREN

Nadere informatie

RedFed. a1 100 m hindernisredden Benjamins I 8 25 AMBER JEUGMANS STRC 01 :41,26

RedFed. a1 100 m hindernisredden Benjamins I 8 25 AMBER JEUGMANS STRC 01 :41,26 Dames a1 100 m hindernisredden Benjamins I 1 21 YARA CUYPERS STRC 01 :22,98 VK 2 1 SONGSUDA DE BEUCKELAER BRC 01 :25,20 3 9 SIMKE SPEELEVELD PORC 01 :25,40 4 13 HANA DE GREEF RCTAL 01 :27,13 5 17 FREYA

Nadere informatie

1-26. november 17 26/11/2017-9:30

1-26. november 17 26/11/2017-9:30 1-26. november 17 26/11/2017-9:30 Programmanr. 111 Meisjes, A1-100m - Hinderniszwemmen Jeugd 26/11/2017-9:30 Resultaten BR BEN 1:14.36 JACOBS, Ella IRC Brugge 14/05/2017 BR MIN 1:07.69 VAN GORP, Caroline

Nadere informatie

Vlaamse Reddingsfederatie vzw Open Vlaams Kampioenschap Brugge 16/11/2016

Vlaamse Reddingsfederatie vzw Open Vlaams Kampioenschap Brugge 16/11/2016 Vlaamse Reddingsfederatie vzw Open Vlaams Kampioenschap Brugge 16/11/2016 100m hindernis benjamins meisjes 1 12 Corbisier Lisa LERC 01:28,77 Vlaams kampioen 2 15 Casteele Hanne RCTAL 01:30,11 3 8 Duprez

Nadere informatie

PK Antwerpen /10/2018 Hoogstraten. Klassement Meisjes. Meisjes, Benjamins. Meisjes, Miniemen

PK Antwerpen /10/2018 Hoogstraten. Klassement Meisjes. Meisjes, Benjamins. Meisjes, Miniemen PK Antwerpen 08 8/0/08 Klassement Meisjes Meisjes, Benjamins. DERWAEL, Fien. STICKER, Lien. HUYSMANS, Lune 4. DEWAEL, Nell 5. JANSSENS, Eline 6. BOUAJOUL, Farah VAN BROEKHOVEN, Lieke0 6 8. GOOSSENS, Yana

Nadere informatie

Belgisch Kampioenschap Reddend zwemmen-zwembad 100m Hindernisredden/100m Obstacles. 1 Championnat de Belgique Sauvetage-piscine

Belgisch Kampioenschap Reddend zwemmen-zwembad 100m Hindernisredden/100m Obstacles. 1 Championnat de Belgique Sauvetage-piscine 100m Hindernisredden/100m Obstacles 1 Championnat de Belgique Benjamins meisjes/filles benjamins 1 16 Cuypers Yara STRC 01:25,96 2 12 Speeleveld Simke PORC 01:29,87 3 10 De Greef Hana RCTAL 01:30,78 4

Nadere informatie

Notulen. Raad van Bestuur van 8 september 2019 te Warandelaan 1a, 9230 Wetteren

Notulen. Raad van Bestuur van 8 september 2019 te Warandelaan 1a, 9230 Wetteren Ondernemingsnummer: 428.240.053 Erkend en gesubsidieerd van Sport Vlaanderen Secretariaat + zetel: Warandelaan 1A Tel: +32 9 248 03 00 B 9230 Wetteren E-mail: contact@vkf.be Notulen Raad van Bestuur van

Nadere informatie

Belgisch Kampioenschap Reddend zwemmen-zwembad 100m Hindernisredden/100m Obstacles. 1 Championnat de Belgique Sauvetage-piscine

Belgisch Kampioenschap Reddend zwemmen-zwembad 100m Hindernisredden/100m Obstacles. 1 Championnat de Belgique Sauvetage-piscine 100m Hindernisredden/100m Obstacles 1 Championnat de Belgique Benjamins meisjes/filles benjamins 1 16 Cuypers Yara STRC 01:25,96 2 12 Speeleveld Simke PORC 01:29,87 3 10 De Greef Hana RCTAL 01:30,78 4

Nadere informatie

Beleids- en actieplan VTS Karate

Beleids- en actieplan VTS Karate Beleids- en actieplan VTS Karate 2017- Inhoud Beleids- en actieplan VTS Karate 2017-... 1 Missie:... 2 Strategische doelstelling 1:... 3 Operationele doelstelling 1:... 3 Operationele doelstelling 2:...

Nadere informatie

Results FILCOW 2014 Individual results

Results FILCOW 2014 Individual results Results FILCOW 2014 Individual results 05-06/07/2014 Final 15m Beach flags girls -15 18 Lauren De Smit 2000 PoRC 1 20 15 Tatum Reppel 2000 DoRB 2 18 13 Jinske Florus 2000 LeRC 3 16 10 Falke Duprez 2002

Nadere informatie

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR 04/03/2018

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR 04/03/2018 Vlaamse Reddingsfederatie vzw RedFed 1 Verslag Raad van Bestuur 2018-2 VERSLAG RAAD VAN BESTUUR 04/03/2018 1. WELKOM Door omstandigheden (weer, ziekte, ) werd de geplande vergadering van donderdag 1 maart

Nadere informatie

Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost-Vlaanderen

Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost-Vlaanderen vzw 15/08/09 Betreft: Internationale Driekamp Zeeland - W. Vlaanderen - O-Vlaanderen. Beste bestuursleden, Hierbij bezorgen we u alle nodige gegevens voor de internationale driekamp. We hopen jullie massaal

Nadere informatie

Interprovinciaal beraad è VOORLOPIG VERSLAG. Aanwezig: Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost-Vlaanderen VLAAMSE ZWEMFEDERATIE.

Interprovinciaal beraad è VOORLOPIG VERSLAG. Aanwezig: Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost-Vlaanderen VLAAMSE ZWEMFEDERATIE. Interprovinciaal beraad è VOORLOPIG VERSLAG Datum: zaterdag 26/11/2026 Locatie: Hotel restaurant Otus, Oosterzelesteenweg 4. Aanwezig: VLAAMSE ZWEMFEDERATIE. Fernand Van Huyneghem VZF (Verontschuldigd)

Nadere informatie

JAARVERGADERING 2/02/2019

JAARVERGADERING 2/02/2019 JAARVERGADERING 2/02/2019 AGENDA WELKOM NAAMAFROEPING OPENINGSWOORD NOTULEN JAARVERGADERING 3/2/2018 GOEDKEURING JAARVERSLAG 2018 FINANCIEEL VERSLAG 2018 BEGROTING 2019 VERKIEZINGEN CVB SEIZOEN 2018-2019

Nadere informatie

Benjamins. VLAAMSE REDDINGSFEDERATIE vzw Provinciaal Kampioenschap Vlaams-Brabant. Heren 1 33 HANS DEKENS STRC 3 30 RUNE RECOUR RCTAL

Benjamins. VLAAMSE REDDINGSFEDERATIE vzw Provinciaal Kampioenschap Vlaams-Brabant. Heren 1 33 HANS DEKENS STRC 3 30 RUNE RECOUR RCTAL Benjamins Heren 1 33 HANS DEKENS STRC 6 A2 :46,26 2 A4 1:1,89 2 A6 2:17, 2 2 31 HINSE CREUPELANDT RCTAL 54 A2 :51,89 18 A4 1:6,8 18 A6 2:23,84 18 3 3 RUNE RECOUR RCTAL 45 A2 :54,7 13 A4 1:13,82 16 A6 2:34,64

Nadere informatie

AVT PREMIESYSTEEM seizoen

AVT PREMIESYSTEEM seizoen AVT PREMIESYSTEEM seizoen 2018-2019 Cadetten/scholieren/juniores/seniores 1. Modaliteiten. In het premiestelsel van AVT worden punten toegekend aan de prestaties die AVT-atleten, vanaf de categorie cadet,

Nadere informatie

SECTION 1 DEEL 1 RÈGLEMENT GÉNÉRAL ALGEMEEN REGLEMENT

SECTION 1 DEEL 1 RÈGLEMENT GÉNÉRAL ALGEMEEN REGLEMENT SECTION 1 DEEL 1 RÈGLEMENT GÉNÉRAL ALGEMEEN REGLEMENT juillet 2018 - juli 2018 Fédération Belge de Sauvetage Belgische Reddings Federatie RedFed Vlaamse Reddings Federatie LFBS Ligue Francophone Belge

Nadere informatie

Vergadering RVB uur - HVDS Gent VERSLAG

Vergadering RVB uur - HVDS Gent VERSLAG Aanwezig Verontschuldigd Afwezig zonder verontschuldiging Gilbert Vercammen, Lode Grossen, Danny De Cauwer, Joanna Van Hooydonck, Wim Van Echelpoel, Peter Frederickx, Rosy Taeymans, Kurt Moens, Tom V.

Nadere informatie

AVT PREMIESYSTEEM seizoen

AVT PREMIESYSTEEM seizoen AVT PREMIESYSTEEM seizoen 2015-2016 Cadetten/scholieren/juniores/seniores 1. Modaliteiten. In het premiestelsel van AVT worden punten toegekend aan de prestaties die AVT-atleten, vanaf de categorie cadet,

Nadere informatie

Interprovinciaal beraad. Aanwezig: Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost-Vlaanderen VLAAMSE ZWEMFEDERATIE. VLAAMS SPORTBESTUUR ZWEMMEN:

Interprovinciaal beraad. Aanwezig: Vlaamse Zwemfederatie vzw Provinciale Federatie Oost-Vlaanderen VLAAMSE ZWEMFEDERATIE. VLAAMS SPORTBESTUUR ZWEMMEN: 13/01/2012 Interprovinciaal beraad Datum: zaterdag 10/12/2011 Locatie: Hotel restaurant Otus, Oosterzelesteenweg 4. Aanwezig: VLAAMSE ZWEMFEDERATIE. Verontschuldigd. VLAAMS SPORTBESTUUR ZWEMMEN: Verontschuldigd.

Nadere informatie

Agenda. 1. Welkomstwoord. 2. Aanwezigheden en volmachten 26/03/2012 ALGEMENE VERGADERING 2012. Overzicht club-effectieve leden

Agenda. 1. Welkomstwoord. 2. Aanwezigheden en volmachten 26/03/2012 ALGEMENE VERGADERING 2012. Overzicht club-effectieve leden Agenda ALGEMENE VERGADERING 2012 Vlaamse Reddingsfederatie vzw ZATERDAG 24 MAART 2012 1. Welkomstwoord 2. Mededeling van de aanwezigheden en volmachten 3. Schrapping en aanvaarding van nieuwe clubs 4.

Nadere informatie

Bijlage 1.1 Evaluatie van werking en resultaten en doelstellingen

Bijlage 1.1 Evaluatie van werking en resultaten en doelstellingen en doelstellingen 2013-2016 1. Evaluatie werking en resultaten 2009-2012 FO3.1: Voorbereiding en deelname aan internationale wedstrijden Strategische doelstelling FO3.1.1 Tegen het einde van de Olympiade

Nadere informatie

SELECTIE REGLEMENT DUTCH HIGH PERFORMANCE SAILING CLASSES VOOR NATIONALE TRAINING TEAM HIGH PERFORMANCE KLASSEN

SELECTIE REGLEMENT DUTCH HIGH PERFORMANCE SAILING CLASSES VOOR NATIONALE TRAINING TEAM HIGH PERFORMANCE KLASSEN SELECTIE REGLEMENT DUTCH HIGH PERFORMANCE SAILING CLASSES VOOR NATIONALE TRAINING TEAM HIGH PERFORMANCE KLASSEN 29er, 49er FX & 49er EN NACRA 15 PER VOORJAAR 2018 Dit Reglement bepaalt de voorwaarden en

Nadere informatie

VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL Vereniging zonder winstoogmerk Erkend door Sport Vlaanderen

VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL Vereniging zonder winstoogmerk Erkend door Sport Vlaanderen VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL Vereniging zonder winstoogmerk Erkend door Sport Vlaanderen 1 Aanwezig: Secretaris-generaal, Penningmeester Bestuurder vanuit West-Vlaanderen, Bestuurder vanuit Oost-Vlaanderen,

Nadere informatie

College of referees - 17 juni 2017

College of referees - 17 juni 2017 1 College of referees - 17 juni 2017 1. Aanwezigen Wim Nuyens Voorzitter VSC voorzitter CoR Aanwezig Wijnand Hubregsen STC (Secretaris CoR) Aanwezig Beatrix Van Dingenen Aanwezig Frank Istas Aanwezig Peter

Nadere informatie

Verslag Topsportcommissie dd. 25/04/2019

Verslag Topsportcommissie dd. 25/04/2019 Verslag Topsportcommissie dd. 25/04/2019 Aanwezig : Max De Vylder, Gery Follens, Patrick Van Waes, Sofie Debaere, Rudi Diels, Owen Malone, Rutger Smith, Cédric Van Branteghem Verontschuldigd: Fernando

Nadere informatie

Vlaamse Hockey Liga vzw

Vlaamse Hockey Liga vzw Vlaamse Hockey Liga vzw Jaarverslag 2013 Voorwoord In juni 2012 hebben de Belgische hockeyclubs beslist de unitaire hockeyfederatie te splitsen en werden de Vlaamse Hockey Liga (VHL) en de Franstalige

Nadere informatie

PK Vlaams-Brabant Asse, 3 februari 2019

PK Vlaams-Brabant Asse, 3 februari 2019 Klassement Meisjes Meisjes, Benjamins 1. VERMEIR, Marie 08 BRC 60 3 38.85 47.69 1:53.75 2. BOUAJOUL, Farah 07 RCTAL 50 3 48.35 57.28 2:03.00 3. GOOSSENS, Yana 07 STRC 48 3 45.38 59.20 2:05.94 4. WELLIN,

Nadere informatie

Jaarlijks actieplan 2015 Basisopdrachten (BO) Vlaamse Taekwondo Bond vzw

Jaarlijks actieplan 2015 Basisopdrachten (BO) Vlaamse Taekwondo Bond vzw Jaarlijks actieplan 2015 Basisopdrachten (BO) Vlaamse Taekwondo Bond vzw Basisopdracht 1 (BO1) Organiseren van competitieve sportbeoefening per provincie 1. Tegen het einde van de Olympiade biedt de VTB

Nadere informatie

Aanwezig : Filip Soetaert - Erik Van Aerschot - Guido Moeyersoons (verslag) - Adamczyk Mieczyslaw - Hugo Van Audenhove

Aanwezig : Filip Soetaert - Erik Van Aerschot - Guido Moeyersoons (verslag) - Adamczyk Mieczyslaw - Hugo Van Audenhove Verslag vergadering DB 20/06/16 Aanwezig : Filip Soetaert - Erik Van Aerschot - Guido Moeyersoons (verslag) - Adamczyk Mieczyslaw - Hugo Van Audenhove Verontschuldigd : Andre Vangroenweghe - Antonia Van

Nadere informatie

Verslag vergadering Regiobestuur Handbal Oost-West Woensdag 10 december 2014

Verslag vergadering Regiobestuur Handbal Oost-West Woensdag 10 december 2014 Verslag vergadering Regiobestuur Handbal Oost-West Woensdag 10 december 2014 Aanwezig : Filip Soetaert Guido Moeyersoons Erik Van Aerschot Hugo Van Audenhove Mieczyslaw Adamczyk Chris Depauw Antonia Van

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 12 mei 2018

Notulen van de vergadering van de raad van bestuur van 12 mei 2018 Ondernemingsnummer: 428.240.053 Erkend en gesubsidieerd van Sport Vlaanderen Secretariaat + zetel: Warandelaan 1A Tel: +32 9 248 03 00 B 9230 Wetteren E-mail: contact@vkf.be 1 Opening Notulen van de vergadering

Nadere informatie

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR 24/01/2019

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR 24/01/2019 Verslag Raad van Bestuur 2019-1 1 VERSLAG RAAD VAN BESTUUR 24/01/2019 1. WELKOM De voorzitter opent de vergadering om 20u en heet de aanwezigen van harte welkom. Hij dankt ook de aanwezigen om vandaag

Nadere informatie

Raad van Bestuur Vergadering

Raad van Bestuur Vergadering Raad van Bestuur Vergadering Datum: 15 maart 2017 Tijd: 20.30 u. Voorzitter: Thomas Thys Secretaris: Janick Dams Plaats Zandhoven Aantal pagina's: Aanwezig: (x = aanwezig, xv( ) = aanwezig bij volmacht

Nadere informatie

INFOAVOND VLP MENCOMMISSIE 30 MAART 2016

INFOAVOND VLP MENCOMMISSIE 30 MAART 2016 INFOAVOND VLP MENCOMMISSIE 30 MAART 2016 AGENDA Voorwoord (Richard Papens) Voorstelling commissie (Wim de Poorter) Recreatief mennen, opleidingen, brevetten, (Wim De Poorter) Licenties, verzekering, immatriculatie

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 26 maart 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 26 maart 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 26 maart 2018 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Vlaamse Hockey Liga vzw op facebook

Vlaamse Hockey Liga vzw op facebook NIEUWSBRIEF N 4 : NAJAAR 2013 Het hockeyseizoen is weer van start gegaan. Nieuwe spelers (jong en wat ouder) schreven zich in, trainers laten weer het beste van zichzelf zien en de competitie is weer volop

Nadere informatie

Toelichting bij het Criterium Vlaams-Brabant (CVB)

Toelichting bij het Criterium Vlaams-Brabant (CVB) Toelichting bij het Criterium Vlaams-Brabant (CVB) Uitgangspunten Het Criterium Vlaams-Brabant (CVB)is de opvolger van het B-Circuit. De hoofdredenen voor deze wijziging zijn: Het Provinciaal Bestuur stelt

Nadere informatie

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR 18/07/2018

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR 18/07/2018 Vlaamse Reddingsfederatie vzw RedFed 1 Verslag Raad van Bestuur 2018-4 VERSLAG RAAD VAN BESTUUR 18/07/2018 1. WELKOM De voorzitter opent de vergadering om 20u00 en heet de aanwezigen van harte welkom.

Nadere informatie

Vlaamse Hockey Liga! Opleidingen Vlaamse Hockey Liga!

Vlaamse Hockey Liga! Opleidingen Vlaamse Hockey Liga! Vlaamse Hockey Liga! Opleidingen Vlaamse Hockey Liga! ! 3 Niveaus! Initiator Hockey:! = begeleiden van beginnende hockeyers! Trainer B Hockey! = begeleiden van gevorderde hockeyers tot provinciaal niveau!

Nadere informatie

National regulations for Belgian competitions changes

National regulations for Belgian competitions changes National regulations for Belgian competitions changes 2018-2019 National figure skating level testen National B-competitions Belgian international interclub B-competitions National A-competitions Belgian

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT DUTCH HIGH PERFORMANCE SAILING CLASSES VOOR NATIONALE TRAINING TEAM HIGH PERFORMANCE KLASSEN

SELECTIEREGLEMENT DUTCH HIGH PERFORMANCE SAILING CLASSES VOOR NATIONALE TRAINING TEAM HIGH PERFORMANCE KLASSEN SELECTIEREGLEMENT DUTCH HIGH PERFORMANCE SAILING CLASSES VOOR NATIONALE TRAINING TEAM HIGH PERFORMANCE KLASSEN 29er, 49er FX & 49er EN NACRA 15 PER NAJAAR 2019 Dit Reglement bepaalt de voorwaarden en de

Nadere informatie

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Beleidsplan

Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Beleidsplan Vlaamse Zaalvoetbalbond VZVB Beleidsplan 2017-2020 1. INLEIDING Voorwoord Dit beleidsplan is tot stand gekomen met de hulp van de commissies, het personeel en de Raad van Bestuur van de Vlaamse Zaalvoetbalbond.

Nadere informatie

TECHNISCH REGLEMENT VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL AFDELING DOELSCHIETEN

TECHNISCH REGLEMENT VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL AFDELING DOELSCHIETEN TECHNISCH REGLEMENT VLAAMSE SCHIETSPORTKOEPEL AFDELING DOELSCHIETEN Art. 1. Dit landelijk technisch reglement bevat aanvullende bepalingen op het Technisch Reglement ISSF en de Nationale Reglementen en

Nadere informatie

Premiestelsel KAA Gent Atletiek

Premiestelsel KAA Gent Atletiek Premiestelsel KAA Gent Atletiek Naam...... Totaal bedrag... Het premiestelsel in vullen... Het premiestelsel bestaat uit vier verschillende delen: - controleformulieren voor outdoor, indoor en veldlopen

Nadere informatie

Regioselectie Miniemen 1998-1999 2012-2013

Regioselectie Miniemen 1998-1999 2012-2013 Regioselectie Miniemen 1998-1999 -2013 Agenda 1. Situering waar stap je in? 1. Topsportpiramide 2. Topsportbeleid 3. Basisvoorwaarden 4. Wat wordt van jou verwacht? 5. Randvoorwaarden 2. Concrete werking

Nadere informatie

SELECTIEREGLEMENT DUTCH HIGH PERFORMANCE SAILING CLASSES VOOR NATIONALE TRAINING TEAM HIGH PERFORMANCE KLASSEN

SELECTIEREGLEMENT DUTCH HIGH PERFORMANCE SAILING CLASSES VOOR NATIONALE TRAINING TEAM HIGH PERFORMANCE KLASSEN SELECTIEREGLEMENT DUTCH HIGH PERFORMANCE SAILING CLASSES VOOR NATIONALE TRAINING TEAM HIGH PERFORMANCE KLASSEN 29er, 49er FX & 49er EN NACRA 15 PER VOORJAAR 2019 Dit Reglement bepaalt de voorwaarden en

Nadere informatie

1. Wie kan/moet deelnemen aan de selectiewedstrijden?

1. Wie kan/moet deelnemen aan de selectiewedstrijden? 01/12/2017 Richtlijnen selectieschutters 2018 Belangrijk: deze richtlijnen zijn voorlopig en kunnen steeds bijgewerkt en veranderd worden. 1. Wie kan/moet deelnemen aan de selectiewedstrijden? Iedereen

Nadere informatie

Technisch Reglement. Tumbling - wedstrijdsport GymFed

Technisch Reglement. Tumbling - wedstrijdsport GymFed Technisch Reglement Tumbling - wedstrijdsport 2013-2014 GymFed Dit programma is geldig voor alle GymFed-wedstrijden Tumbling (I-, A-, B- en C-niveau) tijdens het seizoen 2013-2014. INHOUD 1. Wedstrijdstructuur

Nadere informatie

Vlaamse SnookerFederatie vzw Gewest Oost-Vlaanderen VERSLAG

Vlaamse SnookerFederatie vzw Gewest Oost-Vlaanderen VERSLAG Vlaamse Federatie vzw Gewest Oost-Vlaanderen VERSLAG Gewestelijke Algemene Vergadering 19 augustus 2016 Datum vergadering Voorzitter 19/08/2016 Lefèvre Georges Aanvangsuur Verslaggever 20 u 00 Eemans Stephanie

Nadere informatie

VZW Vlaamse Judofederatie. Maatschappelijke zetel: Warandestraat 1A, 9240 Zele

VZW Vlaamse Judofederatie. Maatschappelijke zetel: Warandestraat 1A, 9240 Zele VZW Vlaamse Judofederatie Maatschappelijke zetel: Warandestraat 1A, 9240 Zele Reglement ranking 2016 1 Reglement ranking 2016 Geschreven door: Bart Geelen Sporttechnisch coördinator VJF met medewerking

Nadere informatie

Verslag Fanboard Inhoud

Verslag Fanboard Inhoud Verslag Fanboard 10 Datum: 23 januari 2017 Locatie: Administratief Centrum Brussel (Houba de Strooperlaan 145, 1020 Brussel) Aanvangsuur: 19u30 Einduur: 22u30 Aanwezigen: Jonathan Ghislain, Guy Mélen,

Nadere informatie

Trainersopleidingen PLANNING

Trainersopleidingen PLANNING Trainersopleidingen PLANNING Licentievoorwaarden NIVEAU JEUGDLICENTIE FUNCTIE AARD DIPLOMA INTERPROVINCIAAL m.b.t.de jeugdtrainers van de ploegen die met U10 t.e.m. U19 interprovinciaal spelen : 86% vanaf

Nadere informatie

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant

Vlaamse Handbalvereniging vzw Regio Antwerpen Vlaams-Brabant vzw Secretariaat Erwin Dirkx Groenlaan 6 2950 Kapellen website www.handbal-avb.be Tel.: 03.651.58.39 Rek.Nr.: 068-9002194-39 GSM: 0474.524.420 IBAN: BE13 0689 0021 9439 email: secretaris@handbal-avb.be

Nadere informatie

WERKINGSVERSLAG 2017

WERKINGSVERSLAG 2017 WERKINGSVERSLAG 2017 REDFED - VLAAMSE REDDINGSFEDERATIE VZW VERSIE 30/03/2018 Opgemaakt voor Sport Vlaanderen (Rapportering 2017) Inhoud REDDEND ZWEMMEN: EEN LIFETIME SPORT!... 3 WERKINGSVERSLAG 2017...

Nadere informatie

* * * Zetelen tevens bij het Bureau: de heren DE KEERSMAECKER, Bondsvoorzitter, en TIMMERMANS, Voorzitter van het Departement Reglement/Juridisch.

* * * Zetelen tevens bij het Bureau: de heren DE KEERSMAECKER, Bondsvoorzitter, en TIMMERMANS, Voorzitter van het Departement Reglement/Juridisch. 1 NATIONALE STUDIECOMMISSIE Verslag van de zitting van maandag 16 november 2015 Aanwezig: Pro League: de heer MONBALIU. Nationale Voetballiga: de heren GEORGES en CRAYBEX. ACFF: de heren DIONISIO, PETITJEAN

Nadere informatie

GEMEENTE DE PINTE GEMEENTELIJKE ADVIESRAAD VOOR MILIEU EN NATUUR

GEMEENTE DE PINTE GEMEENTELIJKE ADVIESRAAD VOOR MILIEU EN NATUUR GEMEENTE DE PINTE GEMEENTELIJKE ADVIESRAAD VOOR MILIEU EN NATUUR HUISHOUDELIJK REGLEMENT - Gelet op de overeenkomst tussen de Vlaamse Gemeenschap en de Gemeente De Pinte over het gemeentelijk milieu- en

Nadere informatie

Selectienormen KNSB 2013/2014 Langebaan

Selectienormen KNSB 2013/2014 Langebaan Selectienormen 2013/2014 Langebaan voor deelname aan selectiewedstrijden, internationale wedstrijden en internationale kampioenschappen Definitieve versie, 05 oktober 2013 Selectiecommissie Langebaan:

Nadere informatie

N-ROU-DP-12003-121121-RN-BEKER VAN BELGIE JUNIOREN 2013

N-ROU-DP-12003-121121-RN-BEKER VAN BELGIE JUNIOREN 2013 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours uiterlijk drie maanden voor het evenement te laten keuren

Nadere informatie

INFOBROCHURE VK Zwemmen - 19 februari 2014

INFOBROCHURE VK Zwemmen - 19 februari 2014 Stichting Vlaamse Schoolsport Leopold II-laan 184 D 1080 BRUSSEL Tel. : 02 / 420 06 80 Fax : 02 / 420 31 71 www.schoolsport.be INFOBROCHURE VK Zwemmen - 19 februari 2014 Brugge Zwembad OLYMPIA 1. SITUERING

Nadere informatie

2/05/2016 VOORSTELLING

2/05/2016 VOORSTELLING VOORSTELLING 1 INFO DCLA BESCHIKT OVER IETS MEER DAN 310 JEUGDATLETEN (KAN BEN PUP MIN) WAARVAN 250 TE LEUVEN EN 60 BIJ ONZE KERN HALEN OPSPLITSING VOOR LEUVEN: 6 KANGOEROES (ENKEL 2009 WORDEN TOEGELATEN

Nadere informatie

Selectiecriteria Rope skipping Seizoen SELECTIES BK EN INTERNATIONALE WEDSTRIJDEN INDIVIDUELE WEDSTRIJDEN. Selectie van PK naar BK

Selectiecriteria Rope skipping Seizoen SELECTIES BK EN INTERNATIONALE WEDSTRIJDEN INDIVIDUELE WEDSTRIJDEN. Selectie van PK naar BK Selectiecriteria Rope skipping Seizoen 2018-2019 SELECTIES BK EN INTERNATIONALE WEDSTRIJDEN In het seizoen 2018-2019 dient men te kiezen of men deelneemt aan het instapniveau (I-niveau voor mini s), C-,

Nadere informatie

VLAAMSE ROLLERBOND vzw Raad van Bestuur 13 maart Wetteren. Verslag

VLAAMSE ROLLERBOND vzw Raad van Bestuur 13 maart Wetteren. Verslag Aanwezig: Joeri Meeus Voorzitter Rony Vanderhoydonck Penningmeester Marc Decraemer Bestuurder - TD skeeleren Kristien Cloots Administratief coördinator Verontschuldigd: Johnny Grootaert Ondervoorzitter

Nadere informatie

Reglementering coachlicenties Seizoen

Reglementering coachlicenties Seizoen Reglementering coachlicenties Seizoen 2019-2020 INHOUD 1 REGLEMENTERING... 2 2 DE VERSCHILLENDE COACHLICENTIES... 3 2.1 COACHLICENTIE A... 3 2.2 COACHLICENTIE B... 3 2.3 COACHLICENTIE C... 3 2.4 COACHLICENTIE

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014 LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2014 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR 11/01/2018

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR 11/01/2018 Vlaamse Reddingsfederatie vzw RedFed 1 Verslag Raad van Bestuur 2018-1 VERSLAG RAAD VAN BESTUUR 11/01/2018 1. WELKOM De voorzitter opent de vergadering om 13u15 en heet de aanwezigen van harte welkom.

Nadere informatie

MEISJES. -15 Jarigen. Surfski Race. Beach sprint Surf Race. Beach flags. Beach Run. Oceanman. Board race

MEISJES. -15 Jarigen. Surfski Race. Beach sprint Surf Race. Beach flags. Beach Run. Oceanman. Board race Pagina 1 Results Oxbow-Filcow 2013 5-7/07/2013 MEISJES -15 Jarigen Board race Beach flags Beach sprint Surf Race Beach Run Oceanman Surfski Race Pl n Naam en voornaam Club Pl Pt Pl Pt Pl Pt Pl Pt Pl Pt

Nadere informatie

Reglement Beker van Vlaanderen Jeugd

Reglement Beker van Vlaanderen Jeugd Reglement Beker van Vlaanderen Jeugd Seizoen 2018-2019 Inhoudstafel Art. 1: algemeen... 3 Art. 2: bepalingen... 3 Art. 3: teams... 3 Art. 4: poule-indeling en ronden... 3 Art. 5: verlengingen - gelijkstand...

Nadere informatie

Reglement prestatievergoeding ADD (Cadet tot Master) 2013 /2014

Reglement prestatievergoeding ADD (Cadet tot Master) 2013 /2014 Reglement prestatievergoeding ADD (Cadet tot Master) 2013 /2014 Gelieve een lijst met al je prestaties, degelijk ingevuld, af te geven bij uw herinschrijving en dit ten laatste op 30 oktober. Na deze datum

Nadere informatie

Wedstrijd ingericht in de provincie O VL. BRABANT X ANTWERPEN O LIMBURG O OOST VLAANDEREN O WEST VLAANDEREN

Wedstrijd ingericht in de provincie O VL. BRABANT X ANTWERPEN O LIMBURG O OOST VLAANDEREN O WEST VLAANDEREN VOORPROGRAMMA 33 ste VWZ OPENWATER WEDSTRIJDEN Voorprogramma van een meeting volgens de reglementen van de KBZB VZF VLAAMSE ZWEMFEDERATIE Burg. Maenhautstraat 100-102 9820 Wedstrijd ingericht in de provincie

Nadere informatie

Selectiecriteria en Meetmomenten. Nederlandse Olympische Worstelbond

Selectiecriteria en Meetmomenten. Nederlandse Olympische Worstelbond Handleiding Selectiecriteria en Meetmomenten Nederlandse Olympische Worstelbond 2010 Doel selectiecriteria en meetmomenten Nederlandse Olympische Worstelbond 2010: De doelen van de selectiecriteria en

Nadere informatie

PRESTATIEVERGOEDING SEIZOEN Winterseizoen Zomerseizoen 2017

PRESTATIEVERGOEDING SEIZOEN Winterseizoen Zomerseizoen 2017 PRESTATIEVERGOEDING SEIZOEN 2017-2018 Winterseizoen 2017-2018 Zomerseizoen 2017 Dit dossier moet voor 31-10-2018 VOLLEDIG ingevuld worden afgegeven of doorgestuurd aan secretaris Gery FOLLENS (gery.follens@aclyra.com).

Nadere informatie

1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË

1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE BEKER VAN BELGIË Een wedstrijd kan alleen in aanmerking komen voor de Beker van België indien elk parcours gunstig geëvalueerd werd na keuring uitgevoerd door een technisch

Nadere informatie

Raad van Bestuur Vergadering

Raad van Bestuur Vergadering Raad van Bestuur Vergadering Datum: 14/12/16 Tijd: 20 u. Voorzitter: Thomas Thys Secretaris: Janick Dams Plaats Zandhoven Aantal pagina's: Aanwezig: (x = aanwezig, xv( ) = aanwezig bij volmacht (initialen

Nadere informatie

Dit reglement gaat in op 1 januari 2017, vervangt het reglement van 2015 en blijft van kracht tot een nieuw reglement wordt uitgebracht.

Dit reglement gaat in op 1 januari 2017, vervangt het reglement van 2015 en blijft van kracht tot een nieuw reglement wordt uitgebracht. Algemeen Reglement Vlaams-Brabant Dit reglement gaat in op 1 januari 2017, vervangt het reglement van 2015 en blijft van kracht tot een nieuw reglement wordt uitgebracht. Inhoudstafel 1. ALGEMEEN... 2

Nadere informatie

Buitengewone Algemene Vergadering

Buitengewone Algemene Vergadering Buitengewone Algemene Vergadering 12 12 2015 Administratie Nieuwe clubs Antwerpen: Heraansluiting Antwerpen: Oost-Vlaanderen: Riko Hubertus Badminton (10107) recreantenclub AIB (10105) recreantenclub t

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van de VJF

Huishoudelijk Reglement van de VJF Huishoudelijk Reglement van de VJF HOOFDSTUK 5 : FUNCTIE VAN DE DIRECTEURS. ART. 1 : Functie van Technisch Directeur van de sportfederatie. De Technisch Directeur (TD ) wordt door de raad van bestuur aangesteld.

Nadere informatie

Aanwezig : - Erik Van Aerschot - Guido Moeyersoons (verslag) - Adamczyk Mieczyslaw - Tim Holvoet - François Lievens - Filip Soetaert

Aanwezig : - Erik Van Aerschot - Guido Moeyersoons (verslag) - Adamczyk Mieczyslaw - Tim Holvoet - François Lievens - Filip Soetaert Verslag vergadering DB 10/12//2018 Aanwezig : - Erik Van Aerschot - Guido Moeyersoons (verslag) - Adamczyk Mieczyslaw - Tim Holvoet - François Lievens - Filip Soetaert Verontschuldigd : - Karl Laverge

Nadere informatie

Verslag bestuursvergadering 17 mei 2017.

Verslag bestuursvergadering 17 mei 2017. Verslag bestuursvergadering 17 mei 2017. Aanwezig: Valentino Ragatuso, Leen Leys, Johan Matthijs, Katja Soentjens, Kris Geeroms, Annick Norré Verontschuldigd: Bavo Derese 1. Scz- Beleid. 1.1. Aquagym.

Nadere informatie

Artikel 1. Voor de toepassing van dit huishoudelijk reglement wordt verstaan onder het begrip:

Artikel 1. Voor de toepassing van dit huishoudelijk reglement wordt verstaan onder het begrip: Adviescommissie kunsten Huishoudelijk Reglement I. Algemene bepalingen Begrippen Artikel 1. Voor de toepassing van dit huishoudelijk reglement wordt verstaan onder het begrip: Kunstendecreet: het decreet

Nadere informatie

Jaarlijks actieplan 2014 Basisopdrachten (BO) Vlaamse Taekwondo Bond vzw

Jaarlijks actieplan 2014 Basisopdrachten (BO) Vlaamse Taekwondo Bond vzw Jaarlijks actieplan 2014 Basisopdrachten (BO) Vlaamse Taekwondo Bond vzw Basisopdracht 1 (BO1) Organiseren van competitieve sportbeoefening per provincie 1. Tegen het einde van de Olympiade biedt de VTB

Nadere informatie

LIVE results op Swimrankings/Splash Me: JA O NEEN O voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF Datum aanvraag: 22/01/2019

LIVE results op Swimrankings/Splash Me: JA O NEEN O voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF Datum aanvraag: 22/01/2019 VOORPROGRAMMA LIVE results op Swimrankings/Splash Me: JA O NEEN O voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF Datum aanvraag: 22/01/2019 Antw O Vl.Bra/Bru O Limb O O-Vl x W-Vl O Goedgekeurd

Nadere informatie

1. Categorieën. 2. Deelname

1. Categorieën. 2. Deelname Reglementen PIRAMIDAAL PROVINCIAAL zwemmen 1. Categorieën Miniemen (2006 + 2005) jongens - meisjes Cadetten (2004 + 2003) jongens - meisjes Scholieren (2002 + 2001 + 2000) jongens - meisjes Junioren (1999

Nadere informatie

Jaarlijks actieplan 2016 Basisopdrachten (BO) Vlaamse Taekwondo Bond vzw

Jaarlijks actieplan 2016 Basisopdrachten (BO) Vlaamse Taekwondo Bond vzw Jaarlijks actieplan 2016 Basisopdrachten (BO) Vlaamse Taekwondo Bond vzw Basisopdracht 1 (BO1) Organiseren van competitieve sportbeoefening per provincie 1. Tegen het einde van de Olympiade biedt de VTB

Nadere informatie

Motie: Agenda voor de AV op zondag 28 juni wordt aanvaard door de leden aanwezig op de AV.

Motie: Agenda voor de AV op zondag 28 juni wordt aanvaard door de leden aanwezig op de AV. VERSLAG 3 e ALGEMENE VERGADERING 28 juni 2015 12u30 - Gent Aanwezig: Vincent De Moor, Esmée Scherpenisse, Nele Van Lint, Claudia Defoort, Sven Declerck, Christoph Portier, Maxime Michielsen, Jelle Holsteen,

Nadere informatie

Onderstaande wedstrijden zullen deel uitmaken van de Lotto-Beker van België Juniores 2019:

Onderstaande wedstrijden zullen deel uitmaken van de Lotto-Beker van België Juniores 2019: 1 WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Een wedstrijd kan alleen in aanmerking komen voor de Lotto-Beker van België indien elk parcours gunstig geëvalueerd werd na keuring uitgevoerd door

Nadere informatie

ABSO BVOS Ploegencommissie Verslag van de vergadering van 12 oktober 2011 te Oudergem

ABSO BVOS Ploegencommissie Verslag van de vergadering van 12 oktober 2011 te Oudergem ABSO BVOS Ploegencommissie Verslag van de vergadering van 12 oktober 2011 te Oudergem Aanwezig: Christian Stoffels (trainer juniors FRSO) Frank Buytaert (voor juniors VVO) Jean-Noël Debehogne (voor seniors

Nadere informatie

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2015

LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2015 LOTTO-BEKER VAN BELGIË NIEUWELINGEN REGLEMENT 2015 1. WEDSTRIJDEN TELLENDE VOOR DE LOTTO-BEKER VAN BELGIË Elke organisator van een wegwedstrijd of een tijdrit die zijn parcours wijzigt dient zijn parcours

Nadere informatie