Naam bestuur. Samenvatting Bestuursrapportages Tevredenheidspeilingen. Logo van het bestuur

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Naam bestuur. Samenvatting Bestuursrapportages Tevredenheidspeilingen. Logo van het bestuur"

Transcriptie

1 Naam bestuur Samenvatting Bestuursrapportages Tevredenheidspeilingen Logo van het bestuur

2

3 Inleiding In het najaar van 2012 hebben de scholen van Bestuur tevredenheidspeilingen afgenomen onder de ouders en leerlingen. In het voorjaar van 2014 is de personeelspeiling afgenomen. De resultaten van deze drie peilingen zijn vergeleken met de resultaten van andere scholen in Nederland, die deze peilingen ook hebben ingevuld. Met de resultaten vormt zich een beeld van de tevredenheid op schoolniveau en, in een breder perspectief, van de tevredenheid over alle Bestuur-scholen tezamen. Respondenten en Landelijk cijfer Leerlingtevredenheidspeiling Er zijn gegevens verzameld van x leerlingen van x scholen van Bestuur. Deze gegevens zijn vergeleken met die van x leerlingen van x vergelijkbare scholen. Oudertevredenheidspeiling Er zijn gegevens verzameld van x ouders/verzorgers van x scholen van Bestuur. Deze gegevens zijn vergeleken met die van x ouders/verzorgers van x vergelijkbare scholen. Het gemiddelde responspercentage voor de peiling is x%. Persoeneeltevredenheidspeiling Er zijn gegevens verzameld van x personeelsleden van x scholen van Bestuur. De huidige Landelijk cijfer bevat gegevens van x personeelsleden van x vergelijkbare scholen. Rapportcijfers Aan de ouders en de leerlingen is gevraagd een rapportcijfer te geven aan hun school. Deze cijfers geven een indicatie weer van hoe de ouders en de leerlingen de scholen van Bestuur waarderen. De waardering van de leerlingen en de personeelsleden voor de scholen van Bestuur is gelijk aan het landelijk gemiddelde. De waardering van de ouders ligt 0,1 punt lager dan het landelijk gemiddelde en is gelijk aan het gemiddelde cijfer uit Rapportcijfer Bestuur Landelijk Leerlingen 8,1 8,1 Ouders 7,4 7,5 Personeel 7,6 7,6 Leerlingen van BS Voorbeeld 12 geven het hoogste cijfer (8,6) aan hun school. Leerlingen van BS Voorbeeld 22 geven hun school het laagste cijfer (7,1). Bij de ouders geven de ouders van BS Voorbeeld 23 het hoogste cijfer aan de school (8,0). Het laagste cijfer wordt door de ouders van BS Voorbeeld 10 gegeven (6,9). Van de personeelsleden krijgt BS Voorbeeld 11 het hoogste gemiddelde rapportcijfer (8,8). Het laagste cijfer wordt door de personeelsleden van Voorbeeld 17 gegeven (6,1). Algemene tevredenheid Zowel de leerlingen en ouders als de personeelsleden hebben het ongeveer even goed naar hun zin op school dan landelijk het geval is: 67% van de leerlingen denkt (bijna) nooit ik wil naar een andere school (landelijk 70%) 75% van de leerlingen voelt zich veilig in de school (landelijk 74%) 95% van de ouders ziet zijn/haar kind met plezier naar school gaan (landelijk 94%) 86% van de ouders geeft aan zich goed thuis te voelen op de school (landelijk eveneens 86%) 72% zou andere ouders een school van Bestuur aanraden (landelijk 76%) 95% van de personeelsleden geeft aan overwegend met plezier naar het werk te gaan (landelijk eveneens 95%) Personeelsleden geven hun baan een gemiddeld rapportcijfer van 7,6 (landelijk is dit 7,7)

4 Rekenen en taal Werkvormen Wereldoriëntatie Kunstzinnige oriëntatie De groep De klas Omgang van leerlingen onderling Contact van de docent met leerlingen Feedback/ ondersteuning door docent Schoolgebouw en omgeving Welbevinden op school Algemene tevredenheid Ouderbetrokkenheid Totaal gemiddelde Leerlingpeiling De tevredenheidscijfers per rubriek zien er voor Bestuur als volgt uit: BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld Stichting Bestuur Landelijk cijfer

5 Bestuur scoort beter dan het landelijk gemiddelde op de rubrieken: Werkvormen: hoogste score voor Voorbeeld 4 en BS Voorbeeld 12. Extra aandacht is gewenst voor samenwerken op Voorbeeld 6 en zelfstandig werken op BS Voorbeeld 17. Contact van de docent met de leerlingen: hoogste score van de BS Voorbeeld 21 en BS Voorbeeld 5/BS Voorbeeld 10/BS Voorbeeld 12. Extra aandacht is gewenst voor de mate waarin de leerkracht leerlingen laat uitspreken op BS Voorbeeld 18 en de mate waarin de leerkracht aardig is op BS Voorbeeld 22. Schoolgebouw en omgeving: hoogste score voor BS Voorbeeld 5/Voorbeeld 20. Extra aandacht gewenst voor hygiëne in de school bij BS Voorbeeld 6 en BS Voorbeeld 22. En inrichting van de school bij BS Voorbeeld 6, BS Voorbeeld 18 en BS Voorbeeld 22. Welbevinden op school: hoogste score voor BS Voorbeeld 11 en BS Voorbeeld 5. Extra aandacht voor het speelkwartier op Voorbeeld 20. Het veilig voelen op school bij BS Voorbeeld 22 en het overblijven op BS Voorbeeld 4, BS Voorbeeld 15 en BS Voorbeeld 18. Ouderbetrokkenheid: hoogste score voor de BS Voorbeeld 21 en BS Voorbeeld 3. Bestuur scoort gelijk aan het landelijk gemiddelde op de rubrieken: Rekenen en taal: hoogste score voor BS Voorbeeld 11 en BS Voorbeeld 12. Extra aandacht gewenst voor rekenen op BS Voorbeeld 10 en taal op BS Voorbeeld 1, BS Voorbeeld 3 en BS Voorbeeld 6. Kunstzinnige oriëntatie: hoogste score voor BS Voorbeeld 10. De groep: hoogste score voor BS Voorbeeld 11. Extra aandacht voor de groep op BS Voorbeeld 2. De Klas: hoogste score voor BS Voorbeeld 10 en BS Voorbeeld 11. Extra aandacht voor de duidelijkheid van de regels op BS Voorbeeld 6. Omgang van leerlingen onderling: hoogste score voor BS Voorbeeld 11 en BS Voorbeeld 8. Extra aandacht voor het onderwerp pesten, op meer dan de helft van de scholen wordt aangegeven dat er (meer dan landelijk het geval is) gepest wordt. Algemene tevredenheid: hoogste score voor BS Voorbeeld 11 en BS Voorbeeld 5/BS Stappen/BS Voorbeeld 16. Laagste score voor BS Voorbeeld 22. Bestuur scoort lager dan het landelijk gemiddelde op de rubrieken: Wereldoriëntatie: hoogste score voor BS Voorbeeld 10 en BS Voorbeeld 11/BS Voorbeeld 17. Extra aandacht voor geschiedenis op BS Voorbeeld 6, BS Voorbeeld 1, BS Voorbeeld 2 en BS Voorbeeld 13. Extra aandacht voor aardrijkskunde op BS Voorbeeld 6, BS Voorbeeld 22 en BS Voorbeeld 15. Extra aandacht voor biologie op BS Voorbeeld 15, BS Voorbeeld 16, BS Voorbeeld 1, BS Voorbeeld 4 en BS Voorbeeld 7. Extra aandacht voor Techniek op BS Voorbeeld 1. Feedback/ondersteuning door de docent: hoogste score voor Voorbeeld 6. Extra aandacht is gewenst voor extra opdrachten bij snel werken op BS Voorbeeld 7, BS Voorbeeld 17, BS Voorbeeld 3 en BS Voorbeeld 10.

6 Schoolgebouw Omgeving van de school Begeleiding Sfeer Kennisontwikkeling Persoonlijke ontwikkeling Schooltijden Schoolregels, rust en orde De leerkracht Contact met de school Totaal gemiddelde Ouderpeiling De tevredenheidscijfers per rubriek zien er voor Bestuur als volgt uit: BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld Bestuur Landelijk cijfer Bestuur

7 Bestuur scoort beter dan het landelijk gemiddelde op de rubrieken: Schoolgebouw: hoogste score voor BS Voorbeeld 9. Laagste score voor BS Voorbeeld 22 en BS Voorbeeld 10. Omgeving van de school: hoogste score voor BS Voorbeeld 23 en BS Voorbeeld 7. Extra aandacht voor de speelmogelijkheden op het plein bij BS Voorbeeld 10. Ook extra aandacht voor de veiligheid op het plein bij BS Voorbeeld 12. Begeleiding: hoogste score voor BS Voorbeeld 22 en BS Voorbeeld 23/BS Voorbeeld 21/BS Voorbeeld 7. Extra aandacht is gewenst voor de extra mogelijkheden voor goede leerlingen op BS Voorbeeld 11, BS Voorbeeld 1, BS Voorbeeld 3, BS Voorbeeld 6 en BS Voorbeeld 17. Ook extra aandacht is gewenst voor de begeleiding van leerlingen met problemen op BS Voorbeeld 13, BS Voorbeeld 1 en BS Voorbeeld 17. Kennisontwikkeling: hoogste score voor BS Voorbeeld 1/BS Voorbeeld 4/BS Voorbeeld 8/BS Voorbeeld 23. Extra aandacht is gewenst voor het rekenen op BS Voorbeeld 6 en voor taal op BS Voorbeeld 23. Ook extra aandacht is gewenst voor de wereldoriëntatie vakken op BS Voorbeeld 12 en BS Voorbeeld 24. Bestuur scoort gelijk aan het landelijk gemiddelde op de rubrieken: Sfeer: hoogste score voor BS Voorbeeld 7/BS Voorbeeld 21. Extra aandacht is gewenst voor de rust en orde in de klas bij BS Voorbeeld 6 en de omgang van de kinderen onderling op BS Voorbeeld 22. Persoonlijke ontwikkeling: hoogste score voor BS Voorbeeld 23 en BS Voorbeeld 24. Extra aandacht is gewenst voor de creatieve vakken op BS Voorbeeld 1 en BS Voorbeeld 13 en voor gymnastiek op BS Voorbeeld 1 en BS Voorbeeld 15. Schooltijden: hoogste score voor BS Voorbeeld 10. Het overblijven wordt op meer dan de helft van de scholen niet goed gewaardeerd door de ouders. Schoolregels, rust en orde: hoogste score voor BS Voorbeeld 23 en BS Voorbeeld 7/BS Voorbeeld 11. Extra aandacht verdient de opvang bij afwezigheid van de leerkracht. Veel ouders zijn hiet ontevreden over. Ook de rust en orde op school bij BS Voorbeeld 6 is een aandachtspunt. De leerkracht: hoogste score voor BS Voorbeeld 22 en BS Voorbeeld 8/BS Voorbeeld 11/BS Voorbeeld 21. Extra aandacht voor de mate waarin de leerkracht naar ouders luistert en de inzet en motivatie van de leerkracht op BS Voorbeeld 10. Bestuur scoort lager dan het landelijk gemiddelde op de rubriek: Contact met de school: hoogste score voor BS Voorbeeld 4/BS Voorbeeld 7/BS Voorbeeld 11/BS Voorbeeld 23. De informatievoorziening op BS Voorbeeld 10, BS Voorbeeld 15 en BS Voorbeeld 17 zou volgens de ouders beter kunnen. Ook de gelegenheid om met de directie te spreken is op een aantal scholen een aandachtspunt.

8 Schoolgebouw Schoolklimaat Pedagogisch klimaat Leerstofaanbod en Leermiddelen Werkklimaat Primaire Arbeidsvoorwaarden Secundaire Arbeidsvoorwaarden Loopbaanmanagement Interne communicatie Externe communicatie Management Organisatie Totaal gemiddelde Personeelspeiling De tevredenheidscijfers per rubriek zien er voor Bestuur als volgt uit: BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld BS Voorbeeld Stichting Bestuur Landelijk cijfer

9 Bestuur scoort beter dan het landelijk gemiddelde op de rubrieken: Pedagogisch klimaat: hoogste score voor BS Voorbeeld 17, laagste score voor BS Voorbeeld 6. Extra aandacht voor mogelijkheden voor leerlingen die meer willen/kunnen op 12 scholen. Primaire arbeidsvoorwaarden: hoogste score voor BS Voorbeeld 14, laagste score voor BS Voorbeeld 5. Aandacht voor werktijden op BS Voorbeeld 10. Organisatie: hoogste score voor BS Voorbeeld 14, laagste score voor BS Voorbeeld 22 en BS Voorbeeld 10. Aandacht voor het functioneren van de OR Op BS Voorbeeld 10. Bestuur scoort gelijk aan het landelijk gemiddelde op de rubrieken: Schoolgebouw: hoogste score voor BS Voorbeeld 9, laagste score voor BS Voorbeeld 22. Aandacht voor onderhoud van het gebouw op BS Voorbeeld 6, BS Voorbeeld 22 en BS Voorbeeld 14. Ook extra aandacht voor de sfeer en inrichting op BS Voorbeeld 22, BS Voorbeeld 6, BS Voorbeeld 18 en BS Voorbeeld 8. Schoolklimaat: hoogste score voor BS Voorbeeld 11, laagste score voor BS Voorbeeld 22. Extra aandacht voor aanpak pestgedrag op BS Voorbeeld 9 en BS Voorbeeld 22. Zeven scholen scoren onder gemiddeld als het om de sfeer op school gaat. Leerstofaanbod en leerstofmiddelen: hoogste score voor BS Voorbeeld 17. Op een aantal scholen extra aandacht voor de kwalitiet van de leermiddelen en materialen en het benutten van de ICT mogelijkheden. Loopbaanmanagement: hoogste socre voor BS Voorbeeld 14, laagste score voor BS Voorbeeld 22. Extra aandacht voor de functioneringsgesprekken op BS Voorbeeld 22, BS Voorbeeld 12, BS Voorbeeld 9, BS Voorbeeld 21 en BS Voorbeeld 4. Aandacht voor de ontplooingsmogelijkheden op BS Voorbeeld 4. Management: hoogste socre voor BS Voorbeeld 14, laagste score voor BS Voorbeeld 22. Extra aandacht voor de ondersteuning van de schoolleider op BS Voorbeeld 22, BS Voorbeeld 9 en de BS Voorbeeld 21. Aandacht voor de aanspreekbaarheid van de schoolleider op BS Voorbeeld 6, BS Voorbeeld 7, BS Voorbeeld 15, BS Voorbeeld 18 en BS Voorbeeld 22. Aandacht voor de communicatieve vaardigheden van de schoolleider op BS Voorbeeld 22, BS Voorbeeld 9, BS Voorbeeld 18 en BS Voorbeeld 2. Bestuur scoort lager dan het landelijk gemiddelde op de rubrieken: Werkklimaat: hoogste socre voor BS Voorbeeld 14, laagste score voor BS Voorbeeld 22. Extra aandacht voor het aantal personeelsleden op BS Voorbeeld 7 en BS Voorbeeld 6. Extra aandacht voor de groepsgrootte op BS Voorbeeld 13, BS Voorbeeld 5 en BS Voorbeeld 6. Extra aandacht voor de taakverdeling op BS Voorbeeld 10 en BS Voorbeeld 5. Extra aandacht voor de sfeer in het team op BS Voorbeeld 10, BS Voorbeeld 8, BS Voorbeeld 22 en BS Voorbeeld 18. Personeelsleden van 12 scholen geven (gemiddeld) aan ontevreden te zijn over de werkdruk. Secundaire arbeidsvoorwaarden: hoogste socre voor BS Voorbeeld 14/BS Voorbeeld 7, laagste score voor BS Voorbeeld 22. Aandacht voor ontspanningsmogelijkheden tijdens de pauze op BS Voorbeeld 10 en BS Voorbeeld 22. Veel ontevredenheid over de reiskostenregeling. Interne communicatie: hoogste socre voor BS Voorbeeld 14, laagste score voor BS Voorbeeld 22. Extra aandacht voor de samenwerking met colleg s op BS Voorbeeld 10. Aandacht voor het vastleggen en nakomen van afspraken en besluiten op BS Voorbeeld 9, BS Voorbeeld 17 en BS Voorbeeld 22. Externe communicatie: hoogste socre voor BS Voorbeeld 11, laagste score voor BS Voorbeeld 22. Extra aandacht voor de omgang van klachten en problemen van ouders op BS Voorbeeld 22 en BS Voorbeeld 12. Algemene extra aandacht voor de betrokkenheid van ouders en het imago van een aantal scholen.

10 Conclusie: De drie peilingen naast elkaar In onderstaande figuur staat voor alle dire de peilingen het totaal gemiddelde tevredenheidscijfer per school, het totaal gemiddelde tevredenheidscijfer voor Bestuur en het totaal gemiddelde tevredenheidscijfer voor het landelijk gemiddelde uit 2013/2014. Dit is dus niet, zoals het eerdergenoemde rapportcijfer, een cijfer dat gegeven is door leerlingen of ouders, maar een rapportcijfer berekend op basis van de scores van alle vragen uit de peilingen. De gemiddelde score op de tevredenheidsvragen uit de peilingen (ondervraagd op een vierpuntsschaal, bij leerlingen driepuntsschaal) zijn omgezet naar een rapportcijfer (tienpuntsschaal). Leerlingen Ouders Personeel BS Voorbeeld 1 7,5 7,0 6,7 BS Voorbeeld 2 7,3 7,1 7,3 BS Voorbeeld 3 7,5 6,9 7,3 BS Voorbeeld 4 7,6 7,3 7,1 BS Voorbeeld 5 7,9 7,3 7,2 BS Voorbeeld 6 7,2 6,9 6,6 BS Voorbeeld 7 7,7 7,4 7,6 BS Voorbeeld 8 7,9 7,1 6,8 BS Voorbeeld 9 7,7 7,1 6,7 BS Voorbeeld 10 7,8 6,8 6,8 BS Voorbeeld 11 8,1 7,3 7,7 BS Voorbeeld 12 7,7 7,0 7,5 BS Voorbeeld 13 7,7 7,1 7,0 BS Voorbeeld 14 7,8 7,1 8,2 BS Voorbeeld 15 7,5 6,8 7,1 BS Voorbeeld 16 7,9 7,2 7,1 BS Voorbeeld 17 7,9 7,1 7,1 BS Voorbeeld 18 7,3 7,0 6,9 BS Voorbeeld 19 7,8 7,6 7,4 BS Voorbeeld 20 7,4 7,4 7,4 BS Voorbeeld 21 8,0 7,4 7,0 BS Voorbeeld 22 7,2 7,1 5,8 Stichting Bestuur 7,6 7,1 7,1 Landelijk cijfer 7,6 7,1 7,0 Bestuur scoort gemiddeld voor zowel de leerlingen als de ouders gelijk aan het landelijk gemiddelde. Wat betreft de leerlingen scoren 17 van de 22 scholen van Bestuur op of boven gemiddeld. Voor de ouders scoren 15 van de 22 scholen op of boven gemiddeld. Bestuur scoort op de personeeltevredenheidspeiling hoger dan het landelijk gemiddelde. 14 scholen (van de 21) scoren op of boven gemiddeld. Ouders, leerlingen en personeel van BS Voorbeeld 5, BS Voorbeeld 11 en BS Voorbeeld 6 zijn het meest tevreden. Ouders, leerlingen en personeel van BS Voorbeeld 22, BS Voorbeeld 6 en BS Voorbeeld 10 zijn het minst tevreden.

R.K. Augustinusschool Culemborg. Samenvatting Tevredenheidspeiling april 2013

R.K. Augustinusschool Culemborg. Samenvatting Tevredenheidspeiling april 2013 R.K. Augustinusschool Culemborg Samenvatting Tevredenheidspeiling april 2013 Resultaten Oudertevredenheidspeiling Responspercentage 73% Gemiddeld rapportcijfer van 7.1. Landelijk is dit een 7.5. 97% van

Nadere informatie

Analyse tevredenheidsonderzoeken Januari 2015

Analyse tevredenheidsonderzoeken Januari 2015 Analyse tevredenheidsonderzoeken Januari 2015 1 Tevredenheidspeilingen januari 2015 In dit overzicht worden de meest interessante onderdelen uit de drie onderzoeken die gehouden zijn in januari 2015 op

Nadere informatie

R.K.B.S. De Palster Culemborg. Samenvatting Tevredenheidspeiling april 2013

R.K.B.S. De Palster Culemborg. Samenvatting Tevredenheidspeiling april 2013 R.K.B.S. De Palster Culemborg Samenvatting Tevredenheidspeiling april 2013 Resultaten Oudertevredenheidspeiling Responspercentage 79% Gemiddeld rapportcijfer van 7.1. Landelijk is dit een 7.5. 86% van

Nadere informatie

Samenvatting tevredenheidspeiling maart 2015

Samenvatting tevredenheidspeiling maart 2015 Samenvatting tevredenheidspeiling maart 2015 In de maand maart hebben alle ouders en de leerlingen van de groepen 5 t/m8 de kans gekregen om deel te nemen aan een tevredenheidsonderzoek. De resultaten

Nadere informatie

Aan de ouders/verzorgers van Kiem onderwijs en opvang. Uden, juni 2015. Geachte ouders/verzorgers,

Aan de ouders/verzorgers van Kiem onderwijs en opvang. Uden, juni 2015. Geachte ouders/verzorgers, Aan de ouders/verzorgers van Kiem onderwijs en opvang Uden, juni 2015 Geachte ouders/verzorgers, In deze brief willen we u informeren over de voortgang van de tevredenheidsonderzoeken. De basisschool van

Nadere informatie

Resultaten Tevredenheidspeilingen 2010

Resultaten Tevredenheidspeilingen 2010 Resultaten Tevredenheidspeilingen 2010 Breda Algemeen Onlangs hebben de ouders en leerlingen van meegedaan aan een tevredenheidsonderzoek van het bureau Scholen met Succes. 76 ouders/verzorgers hebben

Nadere informatie

BS De Vlierboom Den Haag. Samenvatting Tevredenheidspeiling 2011

BS De Vlierboom Den Haag. Samenvatting Tevredenheidspeiling 2011 BS De Vlierboom Den Haag Samenvatting Tevredenheidspeiling 2011 Antwoorden BS De Vlierboom Percentage BS De Vlierboom Percentage Alle scholen Algemeen Onlangs hebben de ouders van BS De Vlierboom meegedaan

Nadere informatie

Resultaten Oudertevredenheidspeiling 2010

Resultaten Oudertevredenheidspeiling 2010 Resultaten Oudertevredenheidspeiling 2010 Den Haag Antwoorden Percentage Percentage Alle scholen Resultaten tevredenheidspeiling 2010 Algemeen Onlangs hebben de ouders van meegedaan aan een tevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Bestuursrapportage Personeel Tevredenheidsonderzoek 2010. De Meent

Bestuursrapportage Personeel Tevredenheidsonderzoek 2010. De Meent Bestuursrapportage Personeel Tevredenheidsonderzoek 2010 De Meent Gorinchem 08 december 2010 Inhoud I Voorwoord... 3 II Inleiding... 4 III Resultatenoverzicht... 5 IV Analyse... 23 V Conclusies... 25 2

Nadere informatie

januari 2013 Speciale editie Oudertevredenheid Beste ouders en verzorgers,

januari 2013 Speciale editie Oudertevredenheid   Beste ouders en verzorgers, januari 2013 www.josephkpo.nl Speciale editie Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt een speciale editie van het Josephientje. Hierin brengen we u op de hoogte van de uitslag van de peiling naar de ouder-

Nadere informatie

5. Wat is uw (hoofd) functie? 6. In welke groep of groepen geeft u les? 7. Hoe lang is uw reistijd naar school?

5. Wat is uw (hoofd) functie? 6. In welke groep of groepen geeft u les? 7. Hoe lang is uw reistijd naar school? VOORBEELD 0. Algemeen 1. Wat is uw geslacht? 5. Wat is uw (hoofd) functie? Man Vrouw 2. Wat is uw leeftijd? Jonger dan 25 jaar 25-34 jaar 35-44 jaar 45-54 jaar 55 jaar of ouder 3. Hoeveel jaren onderwijservaring

Nadere informatie

SBO Het Palet Weert. Samenvatting Tevredenheidspeiling 2011

SBO Het Palet Weert. Samenvatting Tevredenheidspeiling 2011 SBO Het Palet Weert Samenvatting Tevredenheidspeiling 2011 Antwoorden SBO Het Palet Percentage SBO Het Palet Percentage Alle scholen SBO Het Palet Resultaten tevredenheidspeiling 2011 Algemeen Onlangs

Nadere informatie

PCBS De Vlieger Den Haag. Samenvatting Tevredenheidspeiling 2011

PCBS De Vlieger Den Haag. Samenvatting Tevredenheidspeiling 2011 PCBS De Vlieger Den Haag Samenvatting Tevredenheidspeiling 2011 Antwoorden PCBS De Vlieger Percentage PCBS De Vlieger Percentage Alle scholen PCBS De Vlieger Resultaten tevredenheidspeiling 2011 Algemeen

Nadere informatie

Samenvatting. BS Hiliglo/ Holwierde. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS Hiliglo

Samenvatting. BS Hiliglo/ Holwierde. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS Hiliglo Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS Hiliglo Enige tijd geleden heeft onze school BS Hiliglo deelgenomen aan de personeelstevredenheidspeiling onder de teamleden. Van onze school hebben zeven

Nadere informatie

Resultaten Oudertevredenheidspeiling 2010

Resultaten Oudertevredenheidspeiling 2010 Resultaten Oudertevredenheidspeiling 2010 Montessorischool Algemeen Onlangs hebben de ouders van Montessorischool meegedaan aan een tevredenheidsonderzoek van het bureau Scholen met Succes. 58 ouders/verzorgers

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Tweemaster/ Heerhugowaard. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Tweemaster

Samenvatting. BS De Tweemaster/ Heerhugowaard. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Tweemaster BS De Tweemaster/ Heerhugowaard Samenvatting Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Tweemaster Enige tijd geleden heeft onze school BS De Tweemaster deelgenomen aan de personeelstevredenheidspeiling

Nadere informatie

BS Rennevoirt Berkel-Enschot. Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs 2011. Haarlem, maart 2011

BS Rennevoirt Berkel-Enschot. Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs 2011. Haarlem, maart 2011 BS Rennevoirt Berkel-Enschot Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs 2011 Haarlem, maart 2011 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl tel:

Nadere informatie

Oec. BS De Bonkelaar Amsterdam. Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, april 2014

Oec. BS De Bonkelaar Amsterdam. Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, april 2014 Amsterdam Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs 2014 Haarlem, april 2014 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl tel: 023 534 11 58 Amsterdam

Nadere informatie

OBS Het Overbos Oostvoorne. Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs 2011. Haarlem, november 2011

OBS Het Overbos Oostvoorne. Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs 2011. Haarlem, november 2011 OBS Het Overbos Oostvoorne Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs 2011 Haarlem, november 2011 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl tel:

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Höve/ De Heurne. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Höve

Samenvatting. BS De Höve/ De Heurne. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Höve BS De Höve/ De Heurne Samenvatting Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Höve Enige tijd geleden heeft onze school BS De Höve deelgenomen aan de personeelstevredenheidspeiling onder de

Nadere informatie

S a m e n v a t t i n g. Leerlingenpeiling Ouderpeiling

S a m e n v a t t i n g. Leerlingenpeiling Ouderpeiling S a m e n v a t t i n g Leerlingenpeiling Ouderpeiling Samenvatting leerlingenpeiling... 4 Achtergrondgegevens... 4 Waardering en betrokkenheid... 4 Algemene tevredenheid... 4 Rapportcijfer voor de school...

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Pinksterbloem/ Amsterdam. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Pinksterbloem

Samenvatting. BS De Pinksterbloem/ Amsterdam. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Pinksterbloem BS De Pinksterbloem/ Amsterdam Samenvatting Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Pinksterbloem Enige tijd geleden heeft onze school BS De Pinksterbloem deelgenomen aan de personeelstevredenheidspeiling

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Driehoek/ Griendtsveen. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Driehoek

Samenvatting. BS De Driehoek/ Griendtsveen. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Driehoek Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Driehoek Enige tijd geleden heeft onze school BS De Driehoek deelgenomen aan de personeelstevredenheidspeiling onder de teamleden. Van onze school

Nadere informatie

OBS De Houthoeffe Hellevoetsluis. Samenvatting Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, december 2016

OBS De Houthoeffe Hellevoetsluis. Samenvatting Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, december 2016 OBS De Houthoeffe Hellevoetsluis Samenvatting Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2016 Haarlem, december 2016 S a m e n v a t t i n g Achtergrondgegevens Eerder dit jaar heeft OBS De Houthoeffe deelgenomen

Nadere informatie

BS De Wichelroede Udenhout. Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs 2011. Haarlem, maart 2011

BS De Wichelroede Udenhout. Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs 2011. Haarlem, maart 2011 BS De Wichelroede Udenhout Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs 2011 Haarlem, maart 2011 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl tel: 023

Nadere informatie

BS De Springplank Amsterdam. Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs 2014. Haarlem, november 2014

BS De Springplank Amsterdam. Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs 2014. Haarlem, november 2014 BS De Springplank Amsterdam Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs 2014 Haarlem, november 2014 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl tel:

Nadere informatie

Resultaten Tevredenheidspeilingen 2011

Resultaten Tevredenheidspeilingen 2011 Resultaten Tevredenheidspeilingen 2011 Leidschendam Algemeen Onlangs hebben de ouders en leerlingen van meegedaan aan een tevredenheidsonderzoek van het bureau Scholen met Succes. 154 ouders/verzorgers

Nadere informatie

Samenvatting OTO maart 2015 Bohemen Kijkduin.

Samenvatting OTO maart 2015 Bohemen Kijkduin. Samenvatting OTO maart 2015 Bohemen Kijkduin. Achtergrondgegevens Eerder dit jaar heeft OBS Bohemen Kijkduin deelgenomen aan de oudertevredenheids. De huidige referentiegroep bevat gegevens van 96119 ouders

Nadere informatie

BS Antares Tilburg. Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs 2013. Haarlem, april 2013

BS Antares Tilburg. Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs 2013. Haarlem, april 2013 BS Antares Tilburg Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs 2013 Haarlem, april 2013 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl tel: 023 534 11

Nadere informatie

Samenvatting. Oec BS De Ladder/ Maarn. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Ladder

Samenvatting. Oec BS De Ladder/ Maarn. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Ladder Samenvatting Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Ladder Enige tijd geleden heeft onze school BS De Ladder deelgenomen aan de personeelstevredenheidspeiling onder de teamleden. Van onze

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Bosmark/ Dinxperlo. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Bosmark

Samenvatting. BS De Bosmark/ Dinxperlo. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Bosmark Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Bosmark Enige tijd geleden heeft onze school BS De Bosmark deelgenomen aan de personeelstevredenheidspeiling onder de teamleden. Van onze school hebben

Nadere informatie

Samenvatting. BS Reflector/ Heerhugowaard. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS Reflector

Samenvatting. BS Reflector/ Heerhugowaard. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS Reflector Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS Reflector Enige tijd geleden heeft onze school BS Reflector deelgenomen aan de personeelstevredenheidspeiling onder de teamleden. Van onze school hebben

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Klimop/ Nieuw Bergen. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Klimop

Samenvatting. BS De Klimop/ Nieuw Bergen. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Klimop BS De Klimop/ Nieuw Bergen Samenvatting Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Klimop Enige tijd geleden heeft onze school BS De Klimop deelgenomen aan de personeelstevredenheidspeiling

Nadere informatie

OBS De Wending Roosendaal. Leerlingtevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, april 2014

OBS De Wending Roosendaal. Leerlingtevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, april 2014 OBS De Wending Roosendaal Leerlingtevredenheidspeiling Basisonderwijs 2014 Haarlem, april 2014 Resultaten Leerlingpeiling 2014 Samenvatting Achtergrondgegevens Eerder dit jaar heeft OBS De Wending deelgenomen

Nadere informatie

OBS De Vliegerdt Abbenbroek. Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs 2008

OBS De Vliegerdt Abbenbroek. Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs 2008 OBS De Vliegerdt Abbenbroek Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs 2008 Haarlem, november 2008 Scholen met Succes! Postbus 3386 2001 DJ Haarlem website: www.scholenmetsucces.nl e-mail: info@scholenmetsucces.nl

Nadere informatie

SBO de Vlinderboom Bemmel. Oudertevredenheidspeiling Speciaal Basisonderwijs 2011. Haarlem, maart 2011

SBO de Vlinderboom Bemmel. Oudertevredenheidspeiling Speciaal Basisonderwijs 2011. Haarlem, maart 2011 SBO de Vlinderboom Bemmel Oudertevredenheidspeiling Speciaal Basisonderwijs 2011 Haarlem, maart 2011 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl 023

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Bonckert/ Boxmeer. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Bonckert

Samenvatting. BS De Bonckert/ Boxmeer. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Bonckert BS De Bonckert/ Boxmeer Samenvatting Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Bonckert Enige tijd geleden heeft onze school BS De Bonckert deelgenomen aan de personeelstevredenheidspeiling

Nadere informatie

Samenvatting 2013/2014

Samenvatting 2013/2014 Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Bonckert Enige tijd geleden heeft onze school BS De Bonckert deelgenomen aan de personeelstevredenheidspeiling onder de teamleden. Van onze school

Nadere informatie

BS De Springplank Uden. Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, november 2014

BS De Springplank Uden. Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, november 2014 BS De Springplank Uden Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs 2014 Haarlem, november 2014 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl tel: 023

Nadere informatie

Samenvatting. BS Sint Barbaraschool/ Tuitjenhorn. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS Sint Barbaraschool

Samenvatting. BS Sint Barbaraschool/ Tuitjenhorn. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS Sint Barbaraschool BS Sint Barbaraschool/ Tuitjenhorn Samenvatting Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS Sint Barbaraschool Enige tijd geleden heeft onze school BS Sint Barbaraschool deelgenomen aan de personeelstevredenheidspeiling

Nadere informatie

Samenvatting. BS Groen van Prinstererschool: Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS Groen van Prinstererschool

Samenvatting. BS Groen van Prinstererschool: Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS Groen van Prinstererschool Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS Groen van Prinstererschool Enige tijd geleden heeft onze school BS Groen van Prinstererschool deelgenomen aan de personeelstevredenheidspeiling onder

Nadere informatie

T e v r e d e n h e i d s p e i l i n g L e e r l i n g e n B s D e D o r e n h a g e n 2015

T e v r e d e n h e i d s p e i l i n g L e e r l i n g e n B s D e D o r e n h a g e n 2015 T e v r e d e n h e i d s p e i l i n g L e e r l i n g e n B s D e D o r e n h a g e n 2015 V e r k l a r i n g t e r m e n e n b e g r i p p e n Referentiegroep De resultaten van PC BS De Dorenhagen

Nadere informatie

Frankendaelschool Amsterdam. Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs 2008

Frankendaelschool Amsterdam. Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs 2008 Frankendaelschool Amsterdam Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs 2008 Haarlem, september 2008 Scholen met Succes! Postbus 3386 2001 DJ Haarlem website: www.scholenmetsucces.nl e-mail: info@scholenmetsucces.nl

Nadere informatie

BS De Diedeldoorn Emmen. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, juni 2014

BS De Diedeldoorn Emmen. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, juni 2014 BS De Diedeldoorn Emmen Oudertevredenheids Basisonderwijs 2014 Haarlem, juni 2014 S a m e n v a t t i n g Achtergrondgegevens Eerder dit jaar heeft BS De Diedeldoorn deelgenomen aan de oudertevredenheids.

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Kubus/ Rotterdam. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Kubus

Samenvatting. BS De Kubus/ Rotterdam. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Kubus BS De Kubus/ Rotterdam Samenvatting Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Kubus Enige tijd geleden heeft onze school BS De Kubus deelgenomen aan de personeelstevredenheidspeiling onder

Nadere informatie

Da Costaschool - Hollanderstraat Den Haag. Resultaten Leerlingtevredenheidspeiling 2014

Da Costaschool - Hollanderstraat Den Haag. Resultaten Leerlingtevredenheidspeiling 2014 Den Haag Resultaten Leerlingtevredenheidspeiling 2014 S a m e n v a t t i n g Achtergrondgegevens Eerder dit jaar heeft deelgenomen aan de leerlingtevredenheidspeiling. De huidige referentiegroep bevat

Nadere informatie

OBS De Werkschuit Wijk bij Duurstede. Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs 2014. Haarlem, november 2014

OBS De Werkschuit Wijk bij Duurstede. Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs 2014. Haarlem, november 2014 OBS De Werkschuit Wijk bij Duurstede Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs 2014 Haarlem, november 2014 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Hoeksteen/ Groenlo. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Hoeksteen

Samenvatting. BS De Hoeksteen/ Groenlo. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Hoeksteen Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Hoeksteen Enige tijd geleden heeft onze school BS De Hoeksteen deelgenomen aan de personeelstevredenheidspeiling onder de teamleden. Van onze school

Nadere informatie

Samenvatting. BS `t Zigt/ Delfzijl. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS `t Zigt

Samenvatting. BS `t Zigt/ Delfzijl. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS `t Zigt Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS `t Zigt Enige tijd geleden heeft onze school BS `t Zigt deelgenomen aan de personeelstevredenheidspeiling onder de teamleden. Van onze school hebben zeven

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Windhoek/ Egmond Binnen. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Windhoek

Samenvatting. BS De Windhoek/ Egmond Binnen. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Windhoek Samenvatting Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Windhoek Enige tijd geleden heeft onze school BS De Windhoek deelgenomen aan de personeelstevredenheidspeiling onder de teamleden. Van

Nadere informatie

Bestuursrapportage Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs Stichting Grimm. Haarlem, maart 2009

Bestuursrapportage Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs Stichting Grimm. Haarlem, maart 2009 Bestuursrapportage Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs 2009 Stichting Grimm Haarlem, maart 2009 Verklaring termen en begrippen Profileringspunten en Verbeterpunten. De top 10 van de pluspunten

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Mienskip/ Buitenpost. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Mienskip

Samenvatting. BS De Mienskip/ Buitenpost. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Mienskip Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Mienskip Enige tijd geleden heeft onze school BS De Mienskip deelgenomen aan de personeelstevredenheidspeiling onder de teamleden. Van onze school

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Broekhof/ Aalten. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Broekhof

Samenvatting. BS De Broekhof/ Aalten. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Broekhof Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Broekhof Enige tijd geleden heeft onze school BS De Broekhof deelgenomen aan de personeelstevredenheidspeiling onder de teamleden. Van onze school

Nadere informatie

Resultaten SBO-OTP SBO De Prinsenhof Apeldoorn. Oudertevredenheidspeiling Speciaal Basisonderwijs Haarlem, maart 2017

Resultaten SBO-OTP SBO De Prinsenhof Apeldoorn. Oudertevredenheidspeiling Speciaal Basisonderwijs Haarlem, maart 2017 Resultaten SBO-OTP 2017 SBO De Prinsenhof Apeldoorn Oudertevredenheids Speciaal Basisonderwijs 2017 Haarlem, maart 2017 S a m e n v a t t i n g Achtergrondgegevens Eerder dit jaar heeft onze school deelgenomen

Nadere informatie

V e r k l a r i n g t e r m e n e n b e g r i p p e n

V e r k l a r i n g t e r m e n e n b e g r i p p e n BS De Windroos Valkenswaard Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2015 V e r k l a r i n g t e r m e n e n b e g r i p p e n Top 10 Tevredenheid en Ontevredenheid Bij een groot aantal vragen konden

Nadere informatie

Resultaten Ouderpeiling 2015

Resultaten Ouderpeiling 2015 Resultaten Ouderpeiling 2015 PWA Leiderdorp Leiderdorp Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2015 Haarlem, maart 2015 I n l e i d i n g In dit rapport worden de resultaten beschreven van de Oudertevredenheidspeiling

Nadere informatie

Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem. www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl tel: 023 534 11 58

Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem. www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl tel: 023 534 11 58 OBS De Kring Hellevoetsluis Personeeltevredenheidspeiling tevredenheidspeiling Basisonderwijs 2014 Haarlem, december 2014 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl

Nadere informatie

Samenvatting. BS Kon. Wilhelminaschool/ Winterswijk. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS Kon. Wilhelminaschool

Samenvatting. BS Kon. Wilhelminaschool/ Winterswijk. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS Kon. Wilhelminaschool Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS Kon. Wilhelminaschool Enige tijd geleden heeft onze school BS Kon. Wilhelminaschool deelgenomen aan de personeelstevredenheidspeiling onder de teamleden.

Nadere informatie

Samenvatting. BS Julianaschool/ Winterswijk. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS Julianaschool

Samenvatting. BS Julianaschool/ Winterswijk. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS Julianaschool Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS Julianaschool Enige tijd geleden heeft onze school BS Julianaschool deelgenomen aan de personeelstevredenheidspeiling onder de teamleden. Van onze school

Nadere informatie

Nicolaas Beetsschool Heemstede. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, december 2014

Nicolaas Beetsschool Heemstede. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, december 2014 Nicolaas Beetsschool Heemstede Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2014 Haarlem, december 2014 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl tel:

Nadere informatie

Samenvatting. OEC BS Dom Helder Camara/ Groningen. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) OEC BS Dom Helder Camara

Samenvatting. OEC BS Dom Helder Camara/ Groningen. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) OEC BS Dom Helder Camara Samenvatting Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) OEC BS Dom Helder Camara Enige tijd geleden heeft onze school OEC BS Dom Helder Camara deelgenomen aan de personeelstevredenheidspeiling onder

Nadere informatie

Basisschool st.jozef Holthees - Smakt

Basisschool st.jozef Holthees - Smakt Basisschool st.jozef Holthees - Smakt Gildestraat 29 - Holthees - Telefoon 0478-636305 Betreft: samenvatting van de uitslag van de ouder- en leerling- tevredenheidspeiling. Holthees, 11 maart 2015 Beste

Nadere informatie

Samenvatting 2012/2013

Samenvatting 2012/2013 Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) (V)SO De Steiger Enige tijd geleden heeft onze school (V)SO De Steiger deelgenomen aan de personeelstevredenheidspeiling onder de teamleden. Van onze school

Nadere informatie

OBS Wemeldinge Stichting Facetscholen - Kapelle. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, november 2014

OBS Wemeldinge Stichting Facetscholen - Kapelle. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, november 2014 OBS Wemeldinge Stichting Facetscholen - Kapelle Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2014 Haarlem, november 2014 Samenvatting Achtergrondgegevens Eerder dit jaar heeft OBS Wemeldinge deelgenomen aan

Nadere informatie

Samenvatting PTP2007. BS De Achtbaan/ Voorhout. Schoolgebouw en schoolklimaat. Werkklimaat. Pedagogisch klimaat. Primaire arbeidsvoorwaarden

Samenvatting PTP2007. BS De Achtbaan/ Voorhout. Schoolgebouw en schoolklimaat. Werkklimaat. Pedagogisch klimaat. Primaire arbeidsvoorwaarden BS De Achtbaan/ Voorhout Samenvatting Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) De Achtbaan Enige tijd geleden heeft onze school De Achtbaan deelgenomen aan de personeelstevredenheidspeiling onder

Nadere informatie

Overzichtsrapportage PTP2008

Overzichtsrapportage PTP2008 Inleiding In dit rapport wordt een samenvattend overzicht gegeven van de resultaten van zes scholen en locaties die vallen onder het bestuur van de scholen van St Pastoor Ariens die eerder hebben deelgenomen

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Schutsluis/ Blokzijl. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Schutsluis

Samenvatting. BS De Schutsluis/ Blokzijl. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Schutsluis BS De Schutsluis/ Blokzijl Samenvatting Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Schutsluis Enige tijd geleden heeft onze school BS De Schutsluis deelgenomen aan de personeelstevredenheidspeiling

Nadere informatie

Samenvatting. BS Hartenaas/ Grave. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS Hartenaas

Samenvatting. BS Hartenaas/ Grave. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS Hartenaas Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS Hartenaas Enige tijd geleden heeft onze school BS Hartenaas deelgenomen aan de personeelstevredenheidspeiling onder de teamleden. Van onze school hebben

Nadere informatie

Samenvatting. BS Het Kompas/ Alkmaar. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Het Kompas

Samenvatting. BS Het Kompas/ Alkmaar. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Het Kompas Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Het Kompas Enige tijd geleden heeft onze school BS Het Kompas deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 199033 ouders

Nadere informatie

Bestuursrapportage Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs CNS Ede. Resultaten Personeelspeiling 2014 CNS Ede

Bestuursrapportage Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs CNS Ede. Resultaten Personeelspeiling 2014 CNS Ede Bestuursrapportage Personeeltevredenheidspeiling Basisonderwijs 2014 CNS Ede Haarlem, maart 2014 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl tel: 023

Nadere informatie

Samenvatting. SBO Focus/ Venray. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) SBO Focus

Samenvatting. SBO Focus/ Venray. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) SBO Focus Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) SBO Focus Enige tijd geleden heeft onze school SBO Focus deelgenomen aan de personeelstevredenheidspeiling onder de teamleden. Van onze school hebben twaalf

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Kameleon. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Kameleon. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS De Kameleon. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Kameleon. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Kameleon Enige tijd geleden heeft onze school BS De Kameleon deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 209645 ouders

Nadere informatie

Samenvatting. BS Mooitaki/ Beetgumermolen. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS Mooitaki

Samenvatting. BS Mooitaki/ Beetgumermolen. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS Mooitaki BS Mooitaki/ Beetgumermolen Samenvatting Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS Mooitaki Enige tijd geleden heeft onze school BS Mooitaki deelgenomen aan de personeelstevredenheidspeiling onder

Nadere informatie

Samenvatting. BS Finlandia/ Rotterdam. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS Finlandia

Samenvatting. BS Finlandia/ Rotterdam. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS Finlandia Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS Finlandia Enige tijd geleden heeft onze school BS Finlandia deelgenomen aan de personeelstevredenheidspeiling onder de teamleden. Van onze school hebben

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Zandplaat/ `t Zandt. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Zandplaat

Samenvatting. BS De Zandplaat/ `t Zandt. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Zandplaat Samenvatting Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Zandplaat Enige tijd geleden heeft onze school BS De Zandplaat deelgenomen aan de personeelstevredenheidspeiling onder de teamleden. Van

Nadere informatie

Samenvatting. BS Abt Emo/ Westeremden. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS Abt Emo

Samenvatting. BS Abt Emo/ Westeremden. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS Abt Emo Samenvatting Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS Abt Emo Enige tijd geleden heeft onze school BS Abt Emo deelgenomen aan de personeelstevredenheidspeiling onder de teamleden. Van onze school

Nadere informatie

RKBS H. Henricusschool Hippolytushoef. Leerlingtevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, november 2014

RKBS H. Henricusschool Hippolytushoef. Leerlingtevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, november 2014 RKBS H. Henricusschool Hippolytushoef Leerlingtevredenheidspeiling Basisonderwijs 2014 Haarlem, november 2014 RKBS H. Henricusschool, Hippolytushoef Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Kameleon/ Rotterdam. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Kameleon

Samenvatting. BS De Kameleon/ Rotterdam. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Kameleon BS De Kameleon/ Rotterdam Samenvatting Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS De Kameleon Enige tijd geleden heeft onze school BS De Kameleon deelgenomen aan de personeelstevredenheidspeiling

Nadere informatie

Samenvatting. BS De Barg/ Emmen. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Barg. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

Samenvatting. BS De Barg/ Emmen. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Barg. Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Barg Enige tijd geleden heeft onze school BS De Barg deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 169048 ouders en verzorgers

Nadere informatie

In de vergelijkende analyses op de volgende pagina's worden de gemiddelde waarden van de antwoorden met elkaar vergeleken.

In de vergelijkende analyses op de volgende pagina's worden de gemiddelde waarden van de antwoorden met elkaar vergeleken. Algemeen Antwoorden 1. Wat is uw geslacht? Man 2 10% (18%) Vrouw 18 90% (81%) Niets ingevuld 0 0% (1%) 2. Wat is uw leeftijd? Jonger dan 25 jaar 1 5% (5%) 25-34 jaar 9 45% (24%) 35-44 jaar 3 15% (20%)

Nadere informatie

BS De Driemaster Amsterdam. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2014. Haarlem, april 2014

BS De Driemaster Amsterdam. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2014. Haarlem, april 2014 BS De Amsterdam Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2014 Haarlem, april 2014 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl tel: 023 534 11 58 BS

Nadere informatie

BS De Springplank Amsterdam. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2014. Haarlem, november 2014

BS De Springplank Amsterdam. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2014. Haarlem, november 2014 BS De Amsterdam Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2014 Haarlem, november 2014 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl tel: 023 534 11 58

Nadere informatie

Samenvatting. BS Lucebertschool/ Bergen NH. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Lucebertschool

Samenvatting. BS Lucebertschool/ Bergen NH. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Lucebertschool BS Lucebertschool/ Bergen NH Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Lucebertschool Enige tijd geleden heeft onze school BS Lucebertschool deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling.

Nadere informatie

BS Het Voorbeeld Haarlem. Leerlingtevredenheidspeiling Basisonderwijs 2013. Haarlem, mei 2013

BS Het Voorbeeld Haarlem. Leerlingtevredenheidspeiling Basisonderwijs 2013. Haarlem, mei 2013 BS Het Voorbeeld Haarlem Leerlingtevredenheidspeiling Basisonderwijs 2013 Haarlem, mei 2013 BS Het Voorbeeld, Haarlem Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl

Nadere informatie

BS De Opstap/ Brunssum Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Opstap Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst

BS De Opstap/ Brunssum Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Opstap Ouders vinden 'De leerkracht' op school het belangrijkst Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Opstap Enige tijd geleden heeft onze school BS De Opstap deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 188460 ouders

Nadere informatie

Samenvatting. BS Franciscus/ Maarssen. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS Franciscus

Samenvatting. BS Franciscus/ Maarssen. Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS Franciscus BS Franciscus/ Maarssen Samenvatting Resultaten Personeelstevredenheidspeiling (PTP) BS Franciscus Enige tijd geleden heeft onze school BS Franciscus deelgenomen aan de personeelstevredenheidspeiling onder

Nadere informatie

BS Columbusschool/ Almere Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Columbusschool Ouders vinden 'De leerkracht' op school

BS Columbusschool/ Almere Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Columbusschool Ouders vinden 'De leerkracht' op school Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Columbusschool Enige tijd geleden heeft onze school BS Columbusschool deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 197783

Nadere informatie

Samenvatting. SBO De Boemerang/ Brunssum. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) SBO De Boemerang

Samenvatting. SBO De Boemerang/ Brunssum. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) SBO De Boemerang Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) SBO De Boemerang Enige tijd geleden heeft onze school SBO De Boemerang deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 189865

Nadere informatie

Samenvatting. BS Alexanderschool/ Denekamp. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Alexanderschool

Samenvatting. BS Alexanderschool/ Denekamp. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Alexanderschool BS Alexanderschool/ Denekamp Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Alexanderschool Enige tijd geleden heeft onze school BS Alexanderschool deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling.

Nadere informatie

In de vergelijkende analyses op de volgende pagina's worden de gemiddelde waarden van de antwoorden met elkaar vergeleken.

In de vergelijkende analyses op de volgende pagina's worden de gemiddelde waarden van de antwoorden met elkaar vergeleken. Algemeen 1. Wat is uw geslacht? Man 2 14% (19%) Vrouw 5 36% (80%) Niets ingevuld 7 50% (1%) 2. Wat is uw leeftijd? Jonger dan 25 jaar 1 7% (6%) 25-34 jaar 1 7% (24%) 35-44 jaar 0 0% (20%) 45-54 jaar 3

Nadere informatie

Samenvatting van Oudertevredenheidonderzoek

Samenvatting van Oudertevredenheidonderzoek Page 1 of 6 Samenvatting van Oudertevredenheidonderzoek Achtergrondgegevens Eerder dit jaar heeft onze school deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. De huidige referentiegroep bevat gegevens van

Nadere informatie

Samenvatting. BS St Jozefschool/ De Rijp. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS St Jozefschool

Samenvatting. BS St Jozefschool/ De Rijp. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS St Jozefschool Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS St Jozefschool Enige tijd geleden heeft onze school BS St Jozefschool deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 170941

Nadere informatie

Samenvatting 2013/2014

Samenvatting 2013/2014 Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS De Nienekes Enige tijd geleden heeft onze school BS De Nienekes deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 209645 ouders

Nadere informatie

S a m e n v a t t i n g p e i l i n g l e e r l i n g t e v r e d e n h e i d

S a m e n v a t t i n g p e i l i n g l e e r l i n g t e v r e d e n h e i d S a m e n v a t t i n g p e i l i n g l e e r l i n g t e v r e d e n h e i d Achtergrondgegevens Eerder dit jaar heeft St. Antoniusschool - M deelgenomen aan de leerlingtevredenheidspeiling. Van onze

Nadere informatie

Samenvatting. BS Zeppelin/ Heerhugowaard. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Zeppelin

Samenvatting. BS Zeppelin/ Heerhugowaard. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Zeppelin Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Zeppelin Enige tijd geleden heeft onze school BS Zeppelin deelgenomen aan de oudertevredenheidspeiling. In heel Nederland hebben in totaal 221404 ouders en

Nadere informatie

Samenvatting. BS Rotterdamse Montessorischool/ Rotterdam. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Rotterdamse Montessorischool

Samenvatting. BS Rotterdamse Montessorischool/ Rotterdam. Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Rotterdamse Montessorischool BS Rotterdamse Montessorischool/ Rotterdam Samenvatting Resultaten Oudertevredenheidspeiling (OTP) BS Rotterdamse Montessorischool Enige tijd geleden heeft onze school BS Rotterdamse Montessorischool deelgenomen

Nadere informatie

Kardinaal Alfrinkschool Emmen. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, april 2017

Kardinaal Alfrinkschool Emmen. Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs Haarlem, april 2017 Kardinaal Alfrinkschool Emmen Oudertevredenheidspeiling Basisonderwijs 2017 Haarlem, april 2017 Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl tel: 023

Nadere informatie

In de vergelijkende analyses op de volgende pagina's worden de gemiddelde waarden van de antwoorden met elkaar vergeleken.

In de vergelijkende analyses op de volgende pagina's worden de gemiddelde waarden van de antwoorden met elkaar vergeleken. / Rotterdam Tabellen Algemeen 1. Wat is uw geslacht? Man 3 11% (19%) Vrouw 25 89% (80%) Niets ingevuld 0 0% (1%) 2. Wat is uw leeftijd? Jonger dan 25 jaar 7 25% (6%) 25-34 jaar 5 18% (24%) 35-44 jaar 3

Nadere informatie