Rijksmonumentale, vrijstaande Sluiswachterswoning in de groene en kindvriendelijke wijk Oog in Al te Utrecht

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Rijksmonumentale, vrijstaande Sluiswachterswoning in de groene en kindvriendelijke wijk Oog in Al te Utrecht"

Transcriptie

1 Te koop Rijksmonumentale, vrijstaande Sluiswachterswoning in de groene en kindvriendelijke wijk Oog in Al te Utrecht Adres Everard Meijsterlaan 2-2a te Utrecht

2 Algemeen Namens de gemeente Utrecht verkopen wij deze bijzondere, Rijksmonumentale vrijstaande (voormalige) Sluiswachterswoning met achtergelegen, uit steen opgetrokken, bijgebouw gesitueerd op een perceel grond van circa 816 m². De wijk Oog in Al, staat bekend om zijn aangename woonomgeving. Deze woning is gebouwd, gelijk met het oude sluizencomplex, voor de Rijkshavenmeester die er ook kantoor hield. Dit verklaart het dubbele huisnummer. Object De woning heeft een oppervlakte van circa 200 m² BVO met een bijgebouw van circa 11 m² BVO. Voorts heeft de woning de beschikking over een royale tuin. De genoemde oppervlakten zijn indicatief. Indien de door verkoper opgegeven maat of grootte niet juist of niet volledig is, zal koper daaraan géén enkel recht kunnen ontlenen. Enige over- of ondermaat zal niet worden verrekend. Als bijlage zijn de plattegronden van de ruimten toegevoegd, aan de juistheid van de indeling kunnen géén rechten ontleend worden.

3 Minimale inschrijfprijs Het object wordt middels een openbare inschrijvingsprocedure in erfpacht uitgegeven. De minimale inschrijfprijs bedraagt ,- k.k. (kosten koper). Erfpacht Het registergoed wordt voor onbepaalde tijd door de Gemeente Utrecht in erfpacht uitgegeven. Als bijlage is de modelovereenkomst tot uitgifte in erfpacht toegevoegd. De uitgifte zal geschieden onder de Algemene Voorwaarden voor de uitgifte van gronden van de gemeente Utrecht 1989 (AV 1989). De erfpachtcanon wordt hierbij eeuwigdurend afgekocht door betaling van een éénmalige afkoopsom. Zie voor aanvullende informatie: Kadastrale gegevens Gemeente: CATHARIJNE Sectie: C Nummer: 8832 Grootte: circa 8 are 16 centiare Gemeente: Sectie: Nummer: CATHARIJNE C 7926 (ged)

4 Erfdienstbaarheden, bijzondere lasten e.d. Erfpachter aanvaardt uitdrukkelijk alle lijdende erfdienstbaarheden, bijzondere lasten en beperkingen, afzonderlijke zakelijke rechten, kettingbedingen en kwalitatieve verplichtingen, blijkend en/of voortvloeiend uit de laatste en voorgaande akte(n) van levering en/of van vestiging van het recht van erfpacht en/of opstal en/of afzonderlijke akte(n). Tevens aanvaardt de erfpachter alle bijzondere lasten en beperkingen die voortvloeien uit feiten die aan hem bekend zijn of bekend hadden kunnen zijn uit eigen onderzoek voor zover een dergelijk onderzoek naar de geldende verkeersopvattingen van hem verlangd mag worden. Op een gedeelte van het perceel zal een recht van overpad worden gevestigd ten behoeve van de achtergelegen volkstuinen. Zie voor aanvullende informatie bijgesloten erfpachttekening. Inschrijvingstermijn Uiterste inschrijvingstermijn is d.d. 20 juni 2014, uur. (zie inschrijfleidraad, artikel 1.4 Planning) Op aanvraag zijn de inschrijvingsdocumenten van de Gemeente Utrecht verkrijgbaar. Deze documenten zijn ook te downloaden via:

5 Kijkdagen Voor het bezichtigen van de Sluiswachterswoning zijn een drietal kijkdagen ingepland, nl: Vrijdag 25 april 2014 tussen uur Vrijdag 2 mei 2014 tussen uur Woensdag 14 mei 2014 tussen uur BTW & Overdrachtsbelasting De Gemeente Utrecht opteert niet voor een BTW belaste levering. Overdrachtsbelasting is voor rekening van koper. Publiekrechtelijke bestemming De publiekrechtelijke bestemming luidt als volgt: - Wonen met de daarbij behorende tuinen en erven; - Groen (strook grond langs de Kanaalweg en nabij het park Oog in Al). De inschrijver is verantwoordelijk dat het door haar gewenste gebruik binnen de publiekrechtelijke bestemming past. Het staat de gemeente vrij om een inschrijving op basis waarvan de gemeente acht dat het gebruik niet past binnen de huidige publiekrechtelijke bestemming of de beoogde publiekrechtelijke bestemming, uit te sluiten.

6 Omgevingsfactoren Er is sprake van een zeer gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen en het openbaar vervoer. In de directe omgeving bevindt zich het fraai aangelegde Park Oog & Al. Het is een gevarieerde, zeer prettige en kindvriendelijke woonomgeving. Wat betreft het winkelaanbod heeft u alles bij de hand en het centrum van Utrecht is binnen enkele fietsminuten bereikbaar. Aan de overkant van de straat, direct aan het park Oog en Al wordt nieuwbouwproject Meyster s Buiten gerealiseerd: Naast de nieuwbouw zal ook de oude Cereolfabriek wordt gerenoveerd. Het voormalige fabrieksgebouw gaat één geheel vormen met de nieuwe bebouwing en daarnaast krijgt het een maatschappelijke functie voor de inwoners van Oog in Al. Zo komt er een bibliotheek, een grand café, een ontmoetingsruimte en vier klaslokalen van St. Dominicusschool. Ook culturele instelling Het Wilde Westen vestigt zich hier met een eigen theater.

7 Geschiedenis In 1892 werd met het Merwedekanaal een verbinding tot stand gebracht tussen Amsterdam en Utrecht. Het Amsterdam-Rijnkanaal zou later het Merwedekanaal vervangen tot Utrecht over hetzelfde tracé en vanaf Oog in Al volgens een eigen traject. Het sluizencomplex bij de Rijksmunt tussen de Sowetobrug en de Spinozabrug is als een geheel tezamen met de huizen voor het bedienend personeel van Rijkswaterstaat aan de Kanaalweg, de Leidseweg en de Everard Meijsterlaan ontworpen. In een verbreding van het Merwedekanaal ligt een klein middeneiland met aan de kant van de Kanaalweg de oude sluis uit , en aan de noord-oostkant bij de Keulsekade de nieuwe sluis daterend uit Over het complex loopt een weg via twee bruggen, een ijzeren basculebrug uit 1905 en een ophaalbrug. Oplevering Het object en de gronden worden aangeboden in de huidige staat. Zoals partijen genoegzaam bekend is. Bij verkoop en renovatie dient er rekening te worden gehouden met de heersende monumentale randvoorwaarden zoals o.a.: Exterieur: - gevels rondom: behoud van bestaande gevelindelingen en kozijnen/vensters met uitzondering van de dichtzetting waar de achterdeur vanuit de centrale gang heeft gezeten; heropening is bespreekbaar. In gevels van de kantooraanbouw aan zuidzijde zijn eventuele mogelijkheden voor wijziging. - daken: behoud geslotenheid dakvlakken (geen dakkapellen), type dakbedekking, detailleringen goten, schoorstenen (1 stuks later toegevoegde schoorstenen ten behoeve van kantoor-aanbouw hebben geen waarde). Interieur: - behoud structuur van plattegrond b.g.: middengang, kamers en suite, locatie trap, schoorsteenkanalen. Verwijdering van toilet achter in centrale gang is bespreekbaar. - behoud oorspronkelijke onderdelen incl. detailleringen: gevelkozijnen, ramen, binnendeurkozijnen, schuifdeuren, plafonds, schouwmantels, trappen incl. leuningen, terrazzovloeren. - behoud kapconstructies. - interieur van aangebouwd kantoor: zuidzijde vertegenwoordigt geen monumentale waarde. Dit biedt mogelijkheden voor aanpassing/indeling.

8 Zakelijke lasten De zakelijke lasten met betrekking tot het verkochte object zullen over het lopende jaar op en per de transportdatum worden verrekend. Huurovereenkomst/Recht van Opstal Geen, er is een bruikleencontract met Stichting Sofia (anti kraak), snel opzegbaar. Tevens is er een bestaand recht van opstal voor Stedin voor een signaalkast. Bodem De beoordeling van het verkennend bodemonderzoek treft u bijgaand aan (bijlage bodem). Op aanvraag is het volledige rapport verkennend bodem en asbestonderzoek beschikbaar. Asbest Er heeft recent een asbestonderzoek plaatsgevonden. Zie bijlage voor de conclusie en aanbevelingen. De volledige asbestinventarisatie treft u in de bijlagen van de inschrijvingsleidraad aan. Deze documenten zijn ook te downloaden via:

9 Parkeren Er is voldoende onbetaalde parkeergelegenheid in de wijk. Garantiestelling Bankgarantie of waarborgsom, ter grootte van 10% van de koopsom. Aanvaarding Aanvaarding in overleg. Bijzonderheden van het object: - Rijksmonumentale, vrijstaande Sluiswachterswoning; - De bestemmingsplanregels zijn bijgevoegd. Het uitgebreide bestemmingsplan is op verzoek ter inzage beschikbaar; - Uitgifte in erfpacht met inachtneming van de Algemene voorwaarden voor de uitgifte van gronden in erfpacht van de gemeente Utrecht 1989 (AV 1989); - De uitgifte in erfpacht vindt plaats onder voorbehoud van goedkeuring B&W Gemeente Utrecht.

10 Overig Deze vrijblijvende informatie is met zorg samengesteld doch hier kunnen op géén enkele wijze rechten aan ontleend worden. Zie voor aanvullende informatie: In de inschrijvingsleidraad (separaat ingebonden) treft u de volgende bijlagen aan: - Inschrijfleidraad; - Inschrijfformulier; - Erfpachttekening; - Overeenkomst tot uitgifte in erfpacht; - Volledige asbestinventarisatie type A Conform SC-540/ 2011; - Beoordeling verkennend bodemonderzoek; - Voorwaarden zakelijk recht riool en laagspanning; - Voorwaarden zakelijk recht Vitens.

11 Foto s

12

13

14

15 Plattegrondtekeningen: Begane grond 1 e Verdieping

16 Zolder

17 Kadastrale gegevens:

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27 Bestemmingsplan informatie

28

29

30 Asbest

31 Erfpachttekening

32 Bodem NB: Op aanvraag is het volledige rapport verkennend bodem en asbestonderzoek beschikbaar.

33 Locatie

34 Inschrijfformulier

35

36 NB: De inschrijvingsleidraad treft u separaat aan. Tevens is dit document te downloaden via:

37 Nadere informatie en/of bezichtiging Molenbeek Makelaars B.V. Maliebaan CG Utrecht Telefoon Regulated by RICS Volg ons op twitter Ons team Contactpersoon: De heer drs. G.J. (Gert-Jaap) van Keulen De heer W.J. (Ewout) Spronk

Op zichtlocatie aan de Singel

Op zichtlocatie aan de Singel Te koop Op zichtlocatie aan de Singel Adres Tolsteegsingel 55 te Utrecht Object Het object is gesitueerd op een levendige en geliefde locatie aan het begin van de Tolsteegsingel, hoek Ledig Erf, met vrij

Nadere informatie

In centrum Utrecht gelegen rijksmonumentaal

In centrum Utrecht gelegen rijksmonumentaal Te Koop In centrum Utrecht gelegen rijksmonumentaal herenhuis (wonen/werken) Adres Janskerkhof 1 te Utrecht Geschiedenis Janskerkhof 1 wordt in het monumentenregister beschreven als een statig herenhuis

Nadere informatie

Voormalig onderwijsgebouw Het Anatomisch Instituut van de Rijks Veeartsenijschool

Voormalig onderwijsgebouw Het Anatomisch Instituut van de Rijks Veeartsenijschool Te koop Voormalig onderwijsgebouw Het Anatomisch Instituut van de Rijks Veeartsenijschool Adres Bekkerstraat 141 te Utrecht Algemeen Het Anatomisch Instituut van de Rijks Veeartsenijschool was vanaf omstreeks

Nadere informatie

Zwaansteeg 11 & Oudegracht 229 te Utrecht

Zwaansteeg 11 & Oudegracht 229 te Utrecht Te koop Het Pandhuis, Rijksmonument met royale buitenruimte in hartje centrum Utrecht Adres: Zwaansteeg 11 & Oudegracht 229 te Utrecht Algemeen Zwaansteeg 11 is een rijksmonument met een lange bouwgeschiedenis

Nadere informatie

Monumentale buitenplaats Persijn

Monumentale buitenplaats Persijn Te koop Monumentale buitenplaats Persijn Adres Achterweteringseweg 10 te Maartensdijk Omgevingsfactoren De historische BUITENPLAATS "Persijn" is aangelegd op een zandrug op de overgang van de Utrechtse

Nadere informatie

Compleet gerenoveerde bedrijfsruimte, op een eigen afgesloten terrein +

Compleet gerenoveerde bedrijfsruimte, op een eigen afgesloten terrein + Te huur/te koop Compleet gerenoveerde bedrijfsruimte, op een eigen afgesloten terrein + Adres Amsterdamsestraatweg 227 te Utrecht Omgevingsfactoren De Amsterdamsestraatweg is een lange straat die loopt

Nadere informatie

Statig beleggingsobject in Zeist, bestaande uit 6 appartementen en een bedrijfsruimte

Statig beleggingsobject in Zeist, bestaande uit 6 appartementen en een bedrijfsruimte Te Koop Statig beleggingsobject in Zeist, bestaande uit 6 appartementen en een bedrijfsruimte Adres 1 e Dorpsstraat 16 te Zeist Omgevingsfactoren Zeist is gelegen in de bossen van de Utrechtse heuvelrug

Nadere informatie

Voormalige Heilige Geestkerk

Voormalige Heilige Geestkerk Te koop Voormalige Heilige Geestkerk Adres Mozartweg 54 te Amersfoort Geschiedenis De Heilige Geestkerk is gebouwd in de periode van 1958-1963, in opdracht van het bisdom Utrecht, naar een modernistisch

Nadere informatie

Uniek vrijstaand kantoorgebouw in de directe nabijheid van het centrum van IJsselstein

Uniek vrijstaand kantoorgebouw in de directe nabijheid van het centrum van IJsselstein Te koop Uniek vrijstaand kantoorgebouw in de directe nabijheid van het centrum van IJsselstein Adres Kasteellaan 1 te IJsselstein Algemeen Dit vrijstaande kantoorgebouw aan de Kasteellaan 1 te IJsselstein

Nadere informatie

KOGELVANGERSTRAAT 114-116 TE ROTTERDAM

KOGELVANGERSTRAAT 114-116 TE ROTTERDAM KOGELVANGERSTRAAT 114-116 TE ROTTERDAM 1 VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE KOOP Betreft : Een voormalig schoolgebouw met buitenterrein met een totaal vloeroppervlakte van ca. 932 m², gebouwd omstreeks

Nadere informatie

Verhuurd (voormalig) Stationsgebouw van Vleuten

Verhuurd (voormalig) Stationsgebouw van Vleuten Te koop Verhuurd (voormalig) Stationsgebouw van Vleuten Adres Stationsstraat 53 te Vleuten Omgevingsfactoren Vleuten is een woonplaats in de wijk Vleuten-De Meern in de stad Utrecht. Tot 2001 was het een

Nadere informatie

Bijzonder kerkgebouw geschikt voor vele functies

Bijzonder kerkgebouw geschikt voor vele functies Te koop Bijzonder kerkgebouw geschikt voor vele functies Adres Marco Pololaan 113 te Utrecht Omgevingsfactoren Utrecht is centraal gelegen op een knooppunt van weg-, spoor- en waterwegen. De stad Utrecht

Nadere informatie

Bedrijfs-/kantoorruimte gesitueerd op bedrijventerrein Oudenrijn +

Bedrijfs-/kantoorruimte gesitueerd op bedrijventerrein Oudenrijn + Te koop / te huur Bedrijfs-/kantoorruimte gesitueerd op bedrijventerrein Oudenrijn + Adres Veldzigt 10 te De Meern Omgevingsfactoren Bedrijventerrein Oudenrijn heeft een gemengde karakter met bedrijven

Nadere informatie

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS Bennekom Weegbree 1 Een aangenaam en keurig onderhouden HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met een aangebouwde garage en zonnige tuin op het westen. De woning heeft een grote woonkamer, een nette, uitgebreide

Nadere informatie

Bennekom Groenestraat 30. Vraagprijs 395.000,-- k.k.

Bennekom Groenestraat 30. Vraagprijs 395.000,-- k.k. Een ruim, goed gebouwd VRIJSTAAND WOONHUIS met een grote, aangebouwde garage met bergzolder en een heerlijke, zonnige en vrije tuin. De woning ligt in een mooie, rustige, oude straat in de directe nabijheid

Nadere informatie

Verhuurd kantoor-/bedrijfspand op bedrijventerrein Middelland

Verhuurd kantoor-/bedrijfspand op bedrijventerrein Middelland Te koop Verhuurd kantoor-/bedrijfspand op bedrijventerrein Middelland Adres Korenmolenlaan 3 te Woerden Omgevingsfactoren Woerden heeft als stad een unieke ligging centraal in het midden van Nederland

Nadere informatie

Gerenoveerde fraaie winkelruimte in levendige winkelstraat in Oog en Al. (deelverhuur vanaf circa 200 m²)

Gerenoveerde fraaie winkelruimte in levendige winkelstraat in Oog en Al. (deelverhuur vanaf circa 200 m²) Te huur Gerenoveerde fraaie winkelruimte in levendige winkelstraat in Oog en Al (deelverhuur vanaf circa 200 m²) Adres Händelstraat 57-59 te Utrecht Omgevingsfactoren Op een mooie locatie, in de levendige

Nadere informatie

Representatieve bedrijfsruimte op bedrijvenpark De Fruitveiling

Representatieve bedrijfsruimte op bedrijvenpark De Fruitveiling Te koop Representatieve bedrijfsruimte op bedrijvenpark De Fruitveiling Adres Veilingweg 38 te Bunnik Omgevingsfactoren Het object is gelegen op het kleinschalige bedrijventerrein De Fruitveiling. Door

Nadere informatie

Vrijstaande kantoorvilla gelegen op het Landgoed Zonheuvel

Vrijstaande kantoorvilla gelegen op het Landgoed Zonheuvel Te huur Vrijstaande kantoorvilla gelegen op het Landgoed Zonheuvel Adres Amersfoortseweg 104 te Doorn Omgevingsfactoren Landgoed Zonheuvel heeft een unieke ligging in de Kaapse Bossen. Het landgoed, waar

Nadere informatie

Markante kantoorvilla t Huys te Kalkwegh in bosrijke omgeving

Markante kantoorvilla t Huys te Kalkwegh in bosrijke omgeving Te koop Markante kantoorvilla t Huys te Kalkwegh in bosrijke omgeving Adres Laan 1914 nummer 41 te Amersfoort Omgevingsfactoren Het object betreft een markante kantoorvilla gelegen aan de Laan 1914 te

Nadere informatie

Kantoorruimte in monumentaal grachtenpand in centrum van Utrecht (vanaf circa 235 m²)

Kantoorruimte in monumentaal grachtenpand in centrum van Utrecht (vanaf circa 235 m²) Te huur Kantoorruimte in monumentaal grachtenpand in centrum van Utrecht (vanaf circa 235 m²) Adres Vinkenburgstraat 2a te Utrecht Omgevingsfactoren Het monumentale grachtenpand is gesitueerd op een zeer

Nadere informatie

Gerenoveerde fraaie winkelruimte in levendige winkelstraat in Oog en Al. (deelverhuur vanaf circa 200 m²)

Gerenoveerde fraaie winkelruimte in levendige winkelstraat in Oog en Al. (deelverhuur vanaf circa 200 m²) Te huur Gerenoveerde fraaie winkelruimte in levendige winkelstraat in Oog en Al (deelverhuur vanaf circa 200 m²) Adres Händelstraat 57-59 te Utrecht Omgevingsfactoren Op een mooie locatie, in de levendige

Nadere informatie

Representatief zelfstandig kantoor- /bedrijfsgebouw

Representatief zelfstandig kantoor- /bedrijfsgebouw Te koop / te huur Representatief zelfstandig kantoor- /bedrijfsgebouw Adres Newtonbaan 3 te Nieuwegein Omgevingsfactoren Het betreft een zelfstandig kleinschalig kantoor-/bedrijfsgebouw (1998) in twee

Nadere informatie

Bijzonder gebouw, voormalige kerk, aan de rand van woonwijk Dorrestein te Amersfoort

Bijzonder gebouw, voormalige kerk, aan de rand van woonwijk Dorrestein te Amersfoort Te koop Bijzonder gebouw, voormalige kerk, aan de rand van woonwijk Dorrestein te Amersfoort Adres Ringweg Dorrestein 9 te Amersfoort Object Het object, een voormalige kerk, is thans in gebruik als uitvaartcentrum.

Nadere informatie

Ede Marktstraat 169. Vraagprijs 128.000,-- k.k.

Ede Marktstraat 169. Vraagprijs 128.000,-- k.k. Ede Marktstraat 169 Op de 2e woonlaag, in het centrum van Ede met leuk uitzicht, goed geïsoleerd, licht en keurig onderhouden, ruim 2-KAMER APPARTEMENT met een berging in de onderbouw. Dit in 2006 gebouwde

Nadere informatie

Winkelruimte in Utrecht Oost

Winkelruimte in Utrecht Oost Te huur Winkelruimte in Utrecht Oost Adres Jan van Scorelstraat 41-43 te Utrecht Omgevingsfactoren De Jan van Scorelstraat is gesitueerd in de wijk Schildersbuurt in Utrecht-Oost en kenmerkt zich door

Nadere informatie

Standerdmolen 8 te Houten

Standerdmolen 8 te Houten Online executieveiling, 23 juni 2015 9:30 uur Verhuurd kantoorpand De Sijnsmeester Adres Standerdmolen 8 te Houten Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De openbare veiling vindt plaats op

Nadere informatie

Vrijstaande kantoorvilla in bosrijke omgeving

Vrijstaande kantoorvilla in bosrijke omgeving Te Koop Vrijstaande kantoorvilla in bosrijke omgeving Adres Amersfoortsestraat 65 te Soesterberg Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De openbare veiling vindt plaats op donderdag 19 december

Nadere informatie

Winkelruimte in Utrecht Oost

Winkelruimte in Utrecht Oost Te huur Winkelruimte in Utrecht Oost Adres Jan van Scorelstraat 41-43 te Utrecht Omgevingsfactoren De Jan van Scorelstraat is gesitueerd in de wijk Schildersbuurt in Utrecht-Oost en kenmerkt zich door

Nadere informatie

Verhuurd kantoorgebouw

Verhuurd kantoorgebouw Online executieveiling, 24 juni 2015 12:30 uur Verhuurd kantoorgebouw Adres Kaap Hoorndreef 38-50 te Utrecht Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De executoriale verkoop vindt plaats op

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE KOOP. Maliebaan 19 te Utrecht

VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE KOOP. Maliebaan 19 te Utrecht VRIJBLIJVENDE PROJECTINFORMATIE TE KOOP Maliebaan 19 te Utrecht Waltmann Bedrijfshuisvesting Maliesingel 18 3581 BE UTRECHT TEL : 030 66 222 55 FAX : 030 67 766 40 Email: bedrijven@waltmann.nl www.waltmann.nl

Nadere informatie

Representatieve winkelruimte in Utrecht

Representatieve winkelruimte in Utrecht Te huur Representatieve winkelruimte in Utrecht Adres Nachtegaalstraat 12 te Utrecht Omgevingsfactoren In het levendige winkelgebied Centrum Oost nabij het Wilhelminapark en de Maliebaan gelegen. De Nachtegaalstraat

Nadere informatie

Kantoorruimte in monumentaal pand in de binnenstad van Utrecht

Kantoorruimte in monumentaal pand in de binnenstad van Utrecht Te huur Kantoorruimte in monumentaal pand in de binnenstad van Utrecht Adres Springweg 184 te Utrecht Omgevingsfactoren In het centrum van Utrecht, dichtbij Hoog Catharijne en overige stadsvoorzieningen,

Nadere informatie

Gerenoveerde Kantoorvilla (deels verhuurd)

Gerenoveerde Kantoorvilla (deels verhuurd) Te Koop Gerenoveerde Kantoorvilla (deels verhuurd) Adres Utrechtseweg 129-129A te Zeist Omgevingsfactoren Zeist heeft als vestigingsplaats voor bedrijven een goede naam. De landelijke centrale ligging

Nadere informatie

Te Koop. Tigrisdreef GS Utrecht

Te Koop. Tigrisdreef GS Utrecht Te Koop Tigrisdreef 280 3564 GS Utrecht Woonkamer Keuken Slaapkamer Badkamer Tuin Voorgevel Tigrisdreef 280, 3564 GS Utrecht Vraagprijs : 199.500,-- k.k. Kadastrale omschrijving : Gemeente Utrecht, sectie

Nadere informatie

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE

VRIJBLIJVENDE INFORMATIE VRIJBLIJVENDE INFORMATIE TE KOOP Unieke atelier-/bedrijfsruimte op het TU/e terrein te Eindhoven De Rondom 18 (5612 AP) te Eindhoven Vrijblijvende informatie De Rondom 18 te Eindhoven 1/13 Vrijblijvende

Nadere informatie

Commerciële ruimte op zichtlocatie en nabij voorzieningen.

Commerciële ruimte op zichtlocatie en nabij voorzieningen. Te huur Commerciële ruimte op zichtlocatie en nabij voorzieningen. Adres Vleutenseweg 269 te Utrecht Omgevingsfactoren Het in 2006 gerealiseerde complex De Dichtershof is zeer centraal gelegen en is op

Nadere informatie

Bennekom Anemoon 5 verrassende levensloopbestendige WONING berging Een heerlijk huis om oud in te worden! Vraagprijs 449.000,-- k.k.

Bennekom Anemoon 5 verrassende levensloopbestendige WONING berging Een heerlijk huis om oud in te worden! Vraagprijs 449.000,-- k.k. Bennekom Anemoon 5 Een verrassende, sfeervolle, ruime, comfortabele, goed onderhouden, vrijstaande en levensloopbestendige WONING met berging en een fraaie aangelegde, vrije tuin met vijverpartij. Deze

Nadere informatie

Bennekom Edeseweg 106 I. Vraagprijs 138.000,-- k.k.

Bennekom Edeseweg 106 I. Vraagprijs 138.000,-- k.k. Een heerlijk en zonnig APPARTEMENT met ruime berging en eigen parkeerplaats. Gezellige woonkamer met haard en toegang naar het balkon, nette keuken met klein balkon, 1e slaapkamer (mogelijkheid voor eetkamer),

Nadere informatie

Ede Diedenweg 91. Vraagprijs 365.000,-- k.k.

Ede Diedenweg 91. Vraagprijs 365.000,-- k.k. Een ruime, gezellige, comfortabele, vrijstaande GEZINSWONING met grote garage, goed onderhouden en met mooi aangelegde, vrije tuin. Op korte afstand van de prachtige bossen, het intercity station Ede-Wageningen,

Nadere informatie

Representatief kantoorpand op Lage Weide

Representatief kantoorpand op Lage Weide Te huur / te koop Representatief kantoorpand op Lage Weide Adres Kobaltweg 44 te Utrecht Omgevingsfactoren Door de ligging nabij de Atoomweg, de doorgaande weg van het bedrijventerrein Lage Weide, is het

Nadere informatie

Verhuurd bedrijfsgebouw met showroomen kantoorruimte

Verhuurd bedrijfsgebouw met showroomen kantoorruimte Online executieveiling, 24 juni 2015 12:00 uur Verhuurd bedrijfsgebouw met showroomen kantoorruimte Adres De Wel 34-36 te Hoevelaken Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en 3:254 BW De executoriale

Nadere informatie

Vrijblijvende Projectinformatie TE KOOP. Zelfstandig bedrijfs-/showroomgebouw. Object: Manitobadreef 13 Utrecht

Vrijblijvende Projectinformatie TE KOOP. Zelfstandig bedrijfs-/showroomgebouw. Object: Manitobadreef 13 Utrecht Vrijblijvende Projectinformatie TE KOOP Zelfstandig bedrijfs-/showroomgebouw Manitobadreef 13 te Utrecht Brecheisen Bedrijfsmakelaars BV Object: Manitobadreef 13 Utrecht Maliebaan 2, 3581 CM Utrecht Pagina

Nadere informatie

Bennekom Algemeer 71. Vraagprijs 549.500,-- k.k.

Bennekom Algemeer 71. Vraagprijs 549.500,-- k.k. Een royaal, vrijstaand WOONHUIS met zowel een ruime, hoge, aangebouwde garage als een vrijstaande garage en een diepe, mooi aangelegde achtertuin met terrassen en vijverpartij. Door de grote uitbouw is

Nadere informatie

Bennekom Vossenweg 4. Vraagprijs ,-- k.k.

Bennekom Vossenweg 4. Vraagprijs ,-- k.k. Bennekom Vossenweg 4 Een ruim VRIJSTAAND WOONHUIS met dubbele carport, atelier/hobbyruimte, 2 houten bergingen, plantenkas en een heerlijke, vrije tuin op het zuiden. De woning heeft een zonnige woonkamer,

Nadere informatie

Ede Meinersstraat 4. Vraagprijs 295.000,-- k.k.

Ede Meinersstraat 4. Vraagprijs 295.000,-- k.k. Ede Meinersstraat 4 In een mooie, kindvriendelijke woonomgeving, rustig gelegen op loopafstand van scholen, openbaar vervoer en winkelcentrum, moderne, speelse, volledig geïsoleerde, uitgebouwde MIDDENWONING

Nadere informatie

Vraagprijs 219.000,-- k.k.

Vraagprijs 219.000,-- k.k. Op loopafstand van de winkels, aangename SEMI-BUNGALOW (hoekwoning) met carport, berging en zonnige tuin. De woning heeft een gezellige, lichte woonkamer, nette keuken, slaap-/logeer-/werkkamer en badkamer

Nadere informatie

Laagduurswoude 21, 8423 VN Makkinga Vraagprijs ,- k.k.

Laagduurswoude 21, 8423 VN Makkinga Vraagprijs ,- k.k. Laagduurswoude 21, 8423 VN Makkinga Vraagprijs 209.000,- k.k. Wolvegasterweg 2 a 8421 PB, Oldeberkoop 0516-76 40 00 www.snoekmakelaars.nl Omschrijving Een mooie mix van bos en weilanden: fraai tegen het

Nadere informatie

Ede Leo Gestelstraat 10. Vraagprijs 189.500,-- k.k.

Ede Leo Gestelstraat 10. Vraagprijs 189.500,-- k.k. Een heerlijke en zonnige MIDDENWONING met aangebouwde berging, ruime parkeerplaats op eigen terrein en een diepe, zonnige achtertuin met overdekt terras. De woning heeft een mooie woonkamer, een prachtige

Nadere informatie

Representatief kantoorpand op kantorenpark Kosterijland te Bunnik

Representatief kantoorpand op kantorenpark Kosterijland te Bunnik Te huur/te koop Representatief kantoorpand op kantorenpark Kosterijland te Bunnik Adres Kosterijland 3-5 te Bunnik Omgevingsfactoren Het moderne kantoorgebouw is gesitueerd op kantorenpark Kosterijland,

Nadere informatie

Kantoor (circa 125 m²) met bedrijfsruimte (tot circa 200 m²) te Nieuwegein

Kantoor (circa 125 m²) met bedrijfsruimte (tot circa 200 m²) te Nieuwegein Te huur Kantoor (circa 125 m²) met bedrijfsruimte (tot circa 200 m²) te Nieuwegein Adres Wattbaan 24 te Nieuwegein Locatie Dit representatieve vrijstaande kantoor / bedrijfsgebouw is bijzonder fraai en

Nadere informatie

Australiëlaan 14-16/ Vrieslantlaan 1-3 te Utrecht

Australiëlaan 14-16/ Vrieslantlaan 1-3 te Utrecht Te huur Representatief multi-tenant kantoorgebouw (vanaf circa 272 m²) Adres Australiëlaan 14-16/ Vrieslantlaan 1-3 te Utrecht Omgevingsfactoren Het betreft een representatief multi-tenant kantoorgebouw,

Nadere informatie

Bennekom Alexanderweg 2. Vraagprijs ,-- k.k.

Bennekom Alexanderweg 2. Vraagprijs ,-- k.k. Een gezellig, VRIJSTAAND WOONHUIS met een diepe, zonnige en vrije achtertuin. Deze woning heeft een leuke woonkamer, eetkeuken, slaap- en badkamer op de begane grond, een praktische bijkeuken, serre en

Nadere informatie

Rotterdam Hoogstraat 86 C Vraagprijs 200.000,- k.k.

Rotterdam Hoogstraat 86 C Vraagprijs 200.000,- k.k. Rotterdam Hoogstraat 86 C Vraagprijs 200.000,- k.k. www.schonbergerenvanherk.nl Omschrijving Hoogstraat 86 C - Rotterdam Ruim en luxe appartement midden in het centrum van Rotterdam Royaal en goed onderhouden

Nadere informatie

Wageningen Oude Diedenweg 180

Wageningen Oude Diedenweg 180 Een statig, ruim HERENHUIS met inpandige garage, prachtige, zonnige en vrije tuin ontworpen door Mien Ruys, grote houten schuur en mooie boomgaard. Prachtige landelijke ligging in de Wageningse Eng en

Nadere informatie

Representatief winkelpand in centrum Zeist met brede bestemming

Representatief winkelpand in centrum Zeist met brede bestemming Te koop Representatief winkelpand in centrum Zeist met brede bestemming Adres Slotlaan 265 te Zeist Omgevingsfactoren Het object is midden in het winkelgebied aan de lange straat De Slotlaan gesitueerd.

Nadere informatie

Informatie Memorandum. Rosendaalsestraat 373 te Arnhem

Informatie Memorandum. Rosendaalsestraat 373 te Arnhem Informatie Memorandum Rosendaalsestraat 373 te Arnhem TE KOOP Rosendaalsestraat 373 te Arnhem Deze informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons

Nadere informatie

Brochure. Hoofdstraat 138 3781 AK Voorthuizen. De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend

Brochure. Hoofdstraat 138 3781 AK Voorthuizen. De vermelde informatie is van algemene aard. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend Brochure Hoofdstraat 138 3781 AK Voorthuizen pagina 1 van 10 TE KOOP Villa Veluvia Omschrijving Een lust voor het oog deze prachtige vrijstaande woon/kantoor villa met een rijke geschiedenis. Een unieke

Nadere informatie

Verhuurd bedrijfsverzamelgebouw met kantoor-, praktijk- en bedrijfsruimte

Verhuurd bedrijfsverzamelgebouw met kantoor-, praktijk- en bedrijfsruimte Online executieveiling, 24 juni 2015 11:30 uur Verhuurd bedrijfsverzamelgebouw met kantoor-, praktijk- en bedrijfsruimte Adres Amsterdamsestraatweg 638-652 te Utrecht Executoriale verkoop ex artikelen

Nadere informatie

Representatieve verdieping in rijksmonument met tal van gebruiksmogelijkheden en met ruime

Representatieve verdieping in rijksmonument met tal van gebruiksmogelijkheden en met ruime Te huur Representatieve verdieping in rijksmonument met tal van gebruiksmogelijkheden en met ruime Adres Nobelstraat 2A te Utrecht Object Het object betreft een beschermd monument als bedoeld in de Monumentenwet

Nadere informatie

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties

Akker Makelaardij Makelaardij en alle taxaties Makelaardij en alle taxaties Duyn en Daelseweg 25 Nuland Alle informatie kan worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden. KLUSSERS OPGELET! Bent u

Nadere informatie

Kantoorunits Blauwburgh I en II in Huis ter Heide

Kantoorunits Blauwburgh I en II in Huis ter Heide Te huur Kantoorunits Blauwburgh I en II in Huis ter Heide Adres Dolderseweg 2 te Huis ter Heide Omgevingsfactoren De kantoorgebouwen Blauwburgh I en II zijn gelegen op een aantrekkelijke locatie aan de

Nadere informatie

Bennekom Swammerdamlaan 17

Bennekom Swammerdamlaan 17 Een HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met garage, berging en een vrije tuin. De woning heeft een zonnige woonkamer, dichte keuken, praktische bijkeuken, 4 slaapkamers en een badkamer. Mooie ligging nabij de

Nadere informatie

Vrijstaand kantoorpand/showroom. met kleinschalige bedrijfsruimte

Vrijstaand kantoorpand/showroom. met kleinschalige bedrijfsruimte Te huur Vrijstaand kantoorpand/showroom met kleinschalige bedrijfsruimte Adres Vlierberg 7 te Eemnes Omgevingsfactoren De kantoorruimte is gelegen op het bedrijventerrein van Eemnes. Het bedrijventerrein

Nadere informatie

Inspirerende zelfstandige kantoorunit in Oost, nabij het Griftpark, met uitzicht op de singel

Inspirerende zelfstandige kantoorunit in Oost, nabij het Griftpark, met uitzicht op de singel Te huur Inspirerende zelfstandige kantoorunit in Oost, nabij het Griftpark, met uitzicht op de singel Adres Wittevrouwensingel 101 te Utrecht Omgevingsfactoren Dit moderne complex met kantoor op de begane

Nadere informatie

Wageningen Van der Waalsstraat 18 I

Wageningen Van der Waalsstraat 18 I Een aantrekkelijk, gezellig en zonnig appartement met berging. Het appartement heeft een ruime en lichte woonkamer, een heerlijke woonkeuken, balkon, 2 mooie slaapkamers, een ruime badkamer en veel vaste

Nadere informatie

Zelfstandige ruimte voor maatschappelijke doeleinden

Zelfstandige ruimte voor maatschappelijke doeleinden Te huur Zelfstandige ruimte voor maatschappelijke doeleinden Adres Laan van Vollenhove 2193 te Zeist Omgevingsfactoren Het gebouw is omgeven door veel groen en is gesitueerd nabij uitvalswegen naar de

Nadere informatie

Ruimte in het centrum van Houten

Ruimte in het centrum van Houten Te huur Ruimte in het centrum van Houten Adres Het Kant 47 te Houten Locatie De bedrijfsruimte is gelegen midden in het centrum van Houten direct nabij het NS station Houten. In de winkelstrip zijn diverse

Nadere informatie

Heelsum Prins Bernhardlaan 24. Vraagprijs ,-- k.k.

Heelsum Prins Bernhardlaan 24. Vraagprijs ,-- k.k. Heelsum Prins Bernhardlaan 24 Een mooi en ruim VRIJSTAAND WOONHUIS, bouwjaar 1935, met houten berging en een diepe, zonnige tuin op het westen. De woning heeft veel authentieke details waaronder prachtige

Nadere informatie

Kantoorunits Blauwburgh I en II in Huis ter Heide (in units vanaf circa 218 m²)

Kantoorunits Blauwburgh I en II in Huis ter Heide (in units vanaf circa 218 m²) Te huur Kantoorunits Blauwburgh I en II in Huis ter Heide (in units vanaf circa 218 m²) Adres Dolderseweg 2 te Huis ter Heide Omgevingsfactoren De kantoorgebouwen Blauwburgh I en II zijn gelegen op een

Nadere informatie

Wageningen Otterlaan 5

Wageningen Otterlaan 5 Een aangename, sfeervolle en ruime VRIJSTAANDE WONING (Finn-logs) met een mooie aangebouwde garage, heerlijk terras en rustig gelegen aan een doodlopende weg. Deze woning heeft een grote, sfeervolle woonkamer

Nadere informatie

Wageningen Groen van Prinstererstraat 95

Wageningen Groen van Prinstererstraat 95 Een aangenaam en licht 4-kamerappartement met berging in de onderbouw. Het appartement ligt op de bovenste woonlaag en heeft een fraai en weids uitzicht en een zonnig balkon op het zuidwesten. Ruime woonkamer,

Nadere informatie

Deels verhuurde winkel-/bedrijfs- en opslagruimte

Deels verhuurde winkel-/bedrijfs- en opslagruimte Online executieveiling, 10 december 2015 om 11.00 uur Deels verhuurde winkel-/bedrijfs- en opslagruimte Adres Willem de Zwijgerweg 12, 14 & 16 te Geldermalsen Executoriale verkoop ex artikelen 3:268 en

Nadere informatie

Investment Memorandum TE KOOP. Beleggingsobjecten. Object: Zevenwouden 196 en 198 Utrecht

Investment Memorandum TE KOOP. Beleggingsobjecten. Object: Zevenwouden 196 en 198 Utrecht Investment Memorandum TE KOOP Beleggingsobjecten Zevenwouden 196 en 198 Utrecht 5X GEEN PLEK ZOALS ZEVENWOUDEN 196-198 UTRECHT 1. Beleggingsobject(en) 2. Gelegen nabij Winkelcentrum Lunetten 3. In woonwijk

Nadere informatie

Ede Klaphekweg 44. Vraagprijs 274.500,-- k.k.

Ede Klaphekweg 44. Vraagprijs 274.500,-- k.k. Ede Klaphekweg 44 Een gezellig, knus, goed onderhouden VRIJSTAAND WOONHUIS met GARAGE en een heerlijke, zonnige, vrije en diepe achtertuin met een groot terras. De woning is in 2004 aan de achterzijde

Nadere informatie

PROJECTINFORMATIE VAART 3 TE BUITENPOST

PROJECTINFORMATIE VAART 3 TE BUITENPOST Westersingel 34 Postbus 96 8900 AB Leeuwarden Telefoon (058) 2129200 Fax (058) 2129232 Internet www.schoonhoven.biz E-mail Info@schoonhoven.biz PROJECTINFORMATIE VAART 3 TE BUITENPOST J. Schoonhoven, drs.

Nadere informatie

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS

HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS Een karaktervol en gezellig HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS, bouwjaar circa 1905, met een ruime garage, hoge carport (geschikt voor een caravan), houten schuur en prieel. Grondoppervlakte: 409 m². Zonnige

Nadere informatie

Ede Wilterdinkstraat 5. Vraagprijs ,-- k.k.

Ede Wilterdinkstraat 5. Vraagprijs ,-- k.k. Een uitgebouwde hoekwoning met garage, berging en een heerlijke, zonnige en vrije tuin op het westen. De woning heeft een grote, lichte woonkamer, open keuken, bijkeuken, 3 slaapkamers met mogelijkheid

Nadere informatie

Statige kantoorvilla in Utrecht Oost

Statige kantoorvilla in Utrecht Oost Te huur Statige kantoorvilla in Utrecht Oost Adres Maliebaan 75 te Utrecht Omgevingsfactoren Het object is gelegen aan de statige Maliebaan. De Maliebaan is een laan gelegen net buiten de singels van Utrecht

Nadere informatie

Ede Breelaan 11. Vraagprijs ,-- k.k.

Ede Breelaan 11. Vraagprijs ,-- k.k. Een ruim, karakteristiek en charmant VRIJSTAAND WOONHUIS met garage, berging, een veranda en een mooie, zonnige, vrije achtertuin met 2 terrassen en een vijverpartij. Direct nabij het centrum gelegen.

Nadere informatie

Bennekom Madeliefje 27

Bennekom Madeliefje 27 Ruime, gezellige en ideale EENGEZINSWONING met stenen berging en een besloten, vrije, groene tuin op het zuidoosten. De woning heeft een zonnige, tuingerichte woonkamer, open keuken, 4 slaapkamers met

Nadere informatie

Bennekom Callunalaan 3. Vraagprijs 295.000,-- k.k.

Bennekom Callunalaan 3. Vraagprijs 295.000,-- k.k. Heerlijk rustig gelegen, aangename en ruime SEMI-BUNGALOW met een carport, mooi aangelegde, grote en vrije tuin met vijver en houten tuinhuisje. De woning heeft een ruime, zonnige woonkamer, nette keuken,

Nadere informatie

Kranenburg Burgstrasse 12. Vraagprijs 350.000,-- k.k.

Kranenburg Burgstrasse 12. Vraagprijs 350.000,-- k.k. Een karaktervol, ruim, comfortabel en goed geïsoleerd VRIJSTAAND WOONHUIS met aangebouwde garage, houten tuinberging en parkeerplaatsen op eigen terrein. Deze fraaie woning heeft een grote woonkamer, eetkeuken

Nadere informatie

Te Koop Twee zelfstandige bedrijfsgebouwen. Standaardruiter 29 en 31 te Veenendaal

Te Koop Twee zelfstandige bedrijfsgebouwen. Standaardruiter 29 en 31 te Veenendaal Te Koop Twee zelfstandige bedrijfsgebouwen Standaardruiter 29 en 31 te Veenendaal Plaats Veenendaal. Adres Standaardruiter 29 en 31. Omschrijving Het betreft hier twee vrijstaande zelfstandige bedrijfsgebouwen,

Nadere informatie

Laak 46, 8431 SE Oosterwolde Vraagprijs ,- k.k.

Laak 46, 8431 SE Oosterwolde Vraagprijs ,- k.k. Laak 46, 8431 SE Oosterwolde Vraagprijs 219.000,- k.k. Wolvegasterweg 2 a 8421 PB, Oldeberkoop 0516-76 40 00 www.snoekmakelaars.nl Omschrijving Aan de rand van het centrum van Oosterwolde ligt dit keurig

Nadere informatie

Aalswaard 2 - Wijk bij Duurstede

Aalswaard 2 - Wijk bij Duurstede Aalswaard 2 - Wijk bij Duurstede Vraagprijs 375.000,- k.k. De Gier Makelaars Klooster Leuterstraat 29 3961 AX, WIJK BIJ DUURSTEDE Tel: 0343-573144 E-mail: info@degiermakelaars.nl Website: www.degiermakelaars.nl

Nadere informatie

Utrecht, Tractieweg 50

Utrecht, Tractieweg 50 Tractieweg 50, Utrecht Contact informatie: IBG Brecheisen Bedrijfsmakelaars T 030 2331116 E bedrijf@brecheisen.nl Postbus 13096 3507 LB Utrecht www.brecheisen.nl Status gebouw: Metrage Type aanbod Beschikbaar

Nadere informatie

Kantoorruimte in De Bilt

Kantoorruimte in De Bilt Te huur Kantoorruimte in De Bilt Adres Weltevreden 4C te De Bilt Omgevingsfactoren Deze keurige kantoorruimte is gelegen in een bosrijke omgeving op een kleinschalig bedrijventerrein. De Weltevreden ligt

Nadere informatie

Bennekom Grietjeshof 87

Bennekom Grietjeshof 87 Een ruime, speelse en lichte GEZINSWONING met aangebouwde bijkeuken/berging en een heerlijke, zonnige en besloten achtertuin op het westen. De woning heeft een mooie, lichte woonkamer met open haard en

Nadere informatie

Zelfstandig representatief kantoorgebouw gelegen in het centrum van Houten

Zelfstandig representatief kantoorgebouw gelegen in het centrum van Houten Te huur Zelfstandig representatief kantoorgebouw gelegen in het centrum van Houten Adres Randhoeve 221 te Houten Omgevingsfactoren Het betreft een onder architectuur van Architectenbureau van den Pauwert

Nadere informatie

Bennekom Nassaulaan 28

Bennekom Nassaulaan 28 Een leuk, ruim en uitgebouwd VRIJSTAAND WOONHUIS met grote garage, berging en vrije, zonnige achtertuin op het westen. De woning heeft een mooie uitstraling, grote woonkamer, tuinkamer of slaapkamer, nette

Nadere informatie

Op A1 locatie gelegen winkelruimte in het centrum van Bilthoven

Op A1 locatie gelegen winkelruimte in het centrum van Bilthoven Te koop / te huur Op A1 locatie gelegen winkelruimte in het centrum van Bilthoven Adres Julianalaan 22-24 te Bilthoven Omgevingsfactoren Het winkelgebied van Bilthoven heeft een zeer ruime keus aan winkels,

Nadere informatie

Vrijblijvende objectinformatie

Vrijblijvende objectinformatie Vrijblijvende objectinformatie Amsterdam, Hoogoorddreef 2 Object Het Object is gelegen op de hoek van het Winkelcentrum Amsterdamse Poort in Amsterdam Zuid Oost. Kadastrale aanduiding Gemeente Weesperkarspel,

Nadere informatie

Representatieve kantoorruimte op zichtlocatie

Representatieve kantoorruimte op zichtlocatie Te huur Representatieve kantoorruimte op zichtlocatie Adres Utrechtseweg 103 te Zeist Omgevingsfactoren Een van de doorgaande verkeersaders van Zeist is de Utrechtseweg, bij uitstek een zichtlocatie. Aan

Nadere informatie

Bennekom Van Wijnbergenstraat 4

Bennekom Van Wijnbergenstraat 4 Een ruime MIDDENWONING met berging en een heerlijke besloten tuin. De woning heeft een speelse woonkamer, half open keuken, 4 ruime slaapkamers, nette badkamer, wasruimte en een berg-/stookruimte. Leuke,

Nadere informatie

Bennekom Ericapark 34

Bennekom Ericapark 34 Leuke en knusse SEMI-BUNGALOW (hoekwoning, groot type) met inpandige berging. Ruim terras aan voorzijde en mogelijkheid voor terras aan achterzijde. Mogelijkheid om de woning aan achterzijde uit te bouwen.

Nadere informatie

TE KOOP ,- k.k.

TE KOOP ,- k.k. Laan van Nieuw Guinea 100 te Utrecht Buitenruimte Brede pui Ruime kelder Totaal ca. 490 m² winkel-/bedrijfsruimte verdeeld over de begane grond en kelder TE KOOP 595.000,- k.k. Omschrijving object Algemeen

Nadere informatie

Vrijblijvende Projectinformatie. Verkoop. Winkel-/bedrijfsruimten en bovenwoning Blauwkapelseweg 13, 15 en 15bis Utrecht.

Vrijblijvende Projectinformatie. Verkoop. Winkel-/bedrijfsruimten en bovenwoning Blauwkapelseweg 13, 15 en 15bis Utrecht. Vrijblijvende Projectinformatie Verkoop Winkel-/bedrijfsruimten en bovenwoning Blauwkapelseweg 13, 15 en 15bis Utrecht Pagina 1 van 22 5X GEEN PLEK ZOALS BLAUWKAPELSEWEG 13, 15 EN 15BIS TE UTRECHT 1. Gelegen

Nadere informatie

Kantoorruimte op zichtlocatie nabij het centrum en Centraal Station Utrecht

Kantoorruimte op zichtlocatie nabij het centrum en Centraal Station Utrecht Te huur Kantoorruimte op zichtlocatie nabij het centrum en Centraal Station Utrecht (vanaf circa 255 m²) + Adres Oudenoord 325 te Utrecht Locatie Dit zelfstandige kantoorgebouw is gesitueerd aan de rand

Nadere informatie

Kantoorgebouw met flexibele huurcondities op zichtlocatie

Kantoorgebouw met flexibele huurcondities op zichtlocatie Te huur Kantoorgebouw met flexibele huurcondities op zichtlocatie Adres Europalaan 20 te Utrecht Omgevingsfactoren Het betreft hier een kantoorgebouw met een karakteristieke uitstraling op een zichtlocatie

Nadere informatie