Ontdekken, leren, werken. Traineeprogramma waterschap Vechtstromen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ontdekken, leren, werken. Traineeprogramma waterschap Vechtstromen"

Transcriptie

1 Ontdekken, leren, werken Traineeprogramma waterschap Vechtstromen

2 Ontdekken, leren, werken Traineeprogramma waterschap Vechtstromen Trainee bij Vechtstromen Waterschap Vechtstromen geeft ruimte aan jouw ontwikkeling. Met een eigen traineeprogramma willen we een stap zetten om meer jongeren binnen onze organisatie te laten werken en ervaring op te laten doen in het waterschapswerk. Daar tegenover staat dat wij ook kunnen leren van jou en de frisse kijk op ons werk die je meeneemt. Als trainee krijg je de kans om werkervaring op te doen in combinatie met een intensief leer- en ontwikkelprogramma. Met veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Twee jaar lang werk je aan verschillende opdrachten in onze organisatie. Daarnaast ga je aan de slag met groepsopdrachten, persoonlijke ontwikkeling en ontwikkeling van competenties en vaardigheden. In deze brochure vind je meer informatie over het traineeprogramma, de arbeidsvoorwaarden, de begeleiding en de wijze van werving. Meer informatie over Vechtstromen is uiteraard te vinden op onze website. Ook kun je voor aanvullende informatie contact opnemen met: Marlies Bodewes (projectleider traineeprogramma) op Sophie Ensink (HR-adviseur) op

3 Trainee-programma Waterschap Vechtstromen biedt jou de kans om in korte tijd relevante werkervaring op te doen. Je krijgt inzicht in je talenten, competenties en ambities. En je krijgt de kans om te ontdekken welke werkzaamheden bij jou passen. Jouw profiel Je bent een jonge professional die met frisse energie aan de slag gaat. Je bent klaar met jouw mbo, hbo of wo-opleiding met maximaal 3 jaar werkervaring. Je wilt leren en hebt het vermogen én de bereidheid tot zelfreflectie. Je hebt interesse in het werk van het waterschap. Jij bent natuurlijk enthousiast, gaat niet mee in zo doen we dat hier nu eenmaal en denkt in mogelijkheden. Je werkt graag op een projectmatige manier en in teamverband met andere disciplines. Je houdt ervan om je te verdiepen in nieuwe vraagstukken en zoekt actief naar informatie die waardevol is voor een project. We zijn op zoek naar 12 trainees. Binnen deze groep zoeken we naar: - 3 trainees op mbo-niveau - 3 trainees hbo/wo vanuit de achtergrond hydrologie/cultuurtechniek/civiele techniek - 6 trainees hbo/wo projecten/ bedrijfsvoering Jouw opdrachten Gedurende twee jaar werk je aan verschillende opdrachten bij Vechtstromen. Sommige opdrachten duren enkele maanden, terwijl er ook opdrachten tussen kunnen zitten die ruim een jaar duren. De duur van de opdrachten is flexibel, zodat je verschillende opdrachten kunt oppakken die het beste bij je passen. Als trainee werk je zelfstandig aan opdrachten binnen één of meerdere teams. De inhoud van de opdrachten is gevarieerd. Het kan bijvoorbeeld gaan om hydrologisch advies voor een project rondom de Vecht, organisatiebrede ontwikkelingen (zoals omgevingsmanagement, assetmanagement en digitale transformatie), peilbeheer of de mogelijkheden van het gebruik van drones bij ons werk. Het uitgangspunt is dat je Vechtstromen leert kennen en ervaring opdoet door verschillende werkzaamheden uit te voeren op meerdere plekken in onze organisatie. Flying trainees Naast jouw individuele opdrachten kan het ook zijn dat jij samen met andere trainees wordt ingezet voor kleine klussen die passen binnen het waterschap. Misschien vind je het leuk om samen met een andere trainee workshops over LinkedIn te geven of word je als denktank ingezet om een actueel probleem op te pakken.

4 Leren en Ontwikkelen Opleidingsprogramma Je gaat naast je werk ook trainingen volgen, gericht op persoonlijke ontwikkeling en sociale vaardigheden. Ook de inhoud wordt niet vergeten. Je volgt masterclasses, er zijn collega s met ervaring waar je altijd van kunt leren en je gaat buiten de deur kijken bij andere bedrijven. Een deel van het programma volg je samen met je 11 collegatrainees. Daarnaast is er ruimte voor maatwerk, gericht op jouw ontwikkeling. Tijdens het traineeship en het bijbehorende opleidingsprogramma leer je: Hoe de organisatie en de omgeving in elkaar zitten en hoe je daarmee omgaat; Hoe je theorie en praktijk met elkaar verbindt; Jezelf ondernemend op te stellen en lef te tonen; Wat jouw eigen identiteit is: wie ben ik, waar sta ik voor en hoe gebruik ik dit in de organisatie?; Welke mogelijkheden voor vernieuwing er zijn en ga je hiermee experimenteren. Persoonlijk Ontwikkelplan (POP) Voor je persoonlijke ontwikkeling stel je als trainee een persoonlijk ontwikkelplan (POP) op. Dit kan naar eigen inzicht en creativiteit worden opgesteld. Een POP is een dynamisch document. In ontwikkelgesprekken kijk je samen met je begeleider naar je eigen ontwikkeling en kijken jullie of bijstelling/aanpassing nodig is. Begeleiding Tijdens het traineeprogramma word je op verschillende manier begeleid. Naast je leidinggevende heb je ook een mentor die voor je klaar staat om je wegwijs te maken in onze organisatie en je meer te vertellen over ons werk. Voor de verschillende opdrachten die je uitvoert heb je een opdrachtgever waarmee je kunt sparren over de inhoudelijke kant van de opdracht.

5 Arbeidsvoorwaarden Werkweek Je werkt van maandag tot en met donderdag aan jouw opdrachten, in totaal 32 uur per week. In deze tijd doe je ook de flying trainee-opdrachten samen met de andere trainees. Gemiddeld 2 vrijdagen per maand krijg je opleidingen, trainingen en masterclasses aangeboden. Vechtstromen betaalt dit opleidingsprogramma. De tijd voor het opleidingsprogramma is jouw eigen investering. Deze vindt dus plaats buiten de 4-daagse werkweek, op jouw vrije dag. Aanstelling Je krijgt een tijdelijke aanstelling van 2 jaar. Het opleidingsprogramma start op 1 januari 2019, maar het kan zijn dat wij samen besluiten om jouw dienstverband al eerder te laten beginnen. De trainees op mbo-niveau krijgen een salaris gebaseerd op schaal 7. Dit betekent dat je op basis van een 32-urig dienstverband een bruto salaris ontvangt van 1.955, per maand. Voor de trainees op hbo en wo-niveau geldt een inschaling in schaal 9. Dit betekent dat je op basis van een 32-urig dienstverband een bruto salaris ontvangt van 2.377, per maand. Daarnaast kent Vechtstromen een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Wil je graag extra verlofuren of juist wat meer vakantiegeld voor een mooie reis? Iedere medewerker van het waterschap heeft een keuzebudget naast het normale salaris, dat op verschillende manieren besteed kan worden. Dit keuzebudget bedraagt 20% van jouw brutosalaris. Einde traineeprogramma, en dan? We geven geen baangarantie na afloop van het programma. Tijdens jouw traineeperiode heb je wel de mogelijkheid om mee te solliciteren op vacatures bij het waterschap en na circa anderhalf jaar wordt er bewust gekeken of we met meerdere trainees een langdurige verbintenis willen/kunnen aangaan. Is dit bij jou niet het geval, dan helpen we jou bij je oriëntatie op de arbeidsmarkt, waarbij de eindverantwoordelijkheid voor het vinden van een baan vanzelfsprekend bij jou als trainee ligt. In trainees wordt, naast de salariskosten, ook fors geïnvesteerd in leer- en ontwikkelkosten. Dit schept geen harde verplichtingen. Uit het oogpunt van vertrouwen gaan we er wederzijds van uit dat iedereen het traineeprogramma volledig volgt en niet tussentijds vertrekt.

6 Hoe word ik trainee? Werving Heb je interesse in het traineeprogramma? Op kun je aangeven in welk traineeship jij interesse hebt. Vervolgens willen we van iedereen graag een CV ontvangen. Hoe jij je verder wilt presenteren, mag je helemaal zelf weten. Dat mag een motivatiebrief, filmpje, presentatie of moodboard zijn, maar ook gerust een andere vorm. Wat maar bij jou past en waar jij je lekker bij voelt. En waardoor wij een indruk krijgen van de persoon die graag trainee bij ons wil worden. Eerste selectie Op 16 september is de sluitingsdatum van de werving. De eerste selectie vindt plaats op basis van de CV s en het aangeleverde materiaal. Je krijgt ongeveer een week daarna bericht of je wordt uitgenodigd voor de kennismakingsdag in de week van 8 oktober. Kennismakingsdag in de week van 8 oktober Tussen 8 en 12 oktober is de eerste kennismaking gepland. Hierbij krijg je de mogelijkheid om meer te weten te komen over het waterschap. Je krijgt informatie over het waterschapswerk en de kans om enkele collega s te spreken. Daarnaast willen wij jou leren kennen. Je krijgt de kans om jezelf te presenteren en we gaan met elkaar in gesprek om erachter te komen of er een klik is. We zorgen ervoor dat je binnen enkele dagen helderheid krijgt of je verder gaat naar de tweede selectiedag, die een week daarna plaatsvindt. Groepssessies in de week van 15 oktober Ben je door na de eerste selectiedag? Dan mag je in de week van 15 oktober aan de slag om samen met andere trainees een oplossing te presenteren voor een waterschapsvraagstuk. Hierbij kijken we naar jouw rol en inbreng in een groep. Probeer vooral jezelf te zijn, want dat is wat wij willen ontdekken. We zoeken uiteindelijk een mooie groep trainees met verschillende eigenschappen. En natuurlijk houden we er rekening mee dat de aanwezige kennis niet bij iedereen gelijk zal zijn. Het gaat vooral om de manier van denken en hoe jij werkt in een groep. Aansluitend aan de groepssessie volgt nog een persoonlijk gesprek om vragen aan elkaar te kunnen stellen die nog niet beantwoord zijn. Zien we het met elkaar zitten? Dan willen we jou graag welkom heten als kersverse waterschapper!

Traineeship. Haal het beste uit jezelf! Goed voor Amsterdam. Goed voor jou.

Traineeship. Haal het beste uit jezelf! Goed voor Amsterdam. Goed voor jou. Traineeship. Haal het beste uit jezelf! Goed voor Amsterdam. Goed voor jou. Dit zijn de huidige en oud-trainees bij de gemeente Amsterdam; zij zorgen voor een betere stad voor bewoners; bezoekers en bedrijven.

Nadere informatie

Frequently Asked Questions (FAQ) Traineeprogramma 2017 Gelders Talent

Frequently Asked Questions (FAQ) Traineeprogramma 2017 Gelders Talent Frequently Asked Questions (FAQ) Traineeprogramma 2017 Gelders Talent Gelders Talent is een samenwerking van: Vereniging P&O Netwerk Ede-Arnhem-Nijmegen Gemeente Berg en Dal Gemeente Rheden Gemeente Ede

Nadere informatie

brunel.nl/ysp Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening

brunel.nl/ysp Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening brunel.nl/ysp Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening Young Financial Specialist Program Traineeship financiële dienstverlening Je weet dat je vooruit wilt maar je zoekt

Nadere informatie

Joost Verberk, Business Consultant en oud-trainee

Joost Verberk, Business Consultant en oud-trainee verbind jezelf aan Cofely sprak me aan omdat ze behalve technisch ook qua duurzaamheid vooroploopt. En haar ambities omzet in concrete producten voor klanten. Zo heb ik tijdens mijn traineeship een Energie

Nadere informatie

Profiel Teamleider Communicatie gemeente Nieuwegein

Profiel Teamleider Communicatie gemeente Nieuwegein Profiel Teamleider Communicatie gemeente Nieuwegein Coachend leidinggevende met kennis van communicatie die mensen verbindt en inspireert én die de ingezette ontwikkeling van het Team Communicatie verder

Nadere informatie

Audit traineeship. Haal het beste uit jezelf! Goed voor Amsterdam. Goed voor jou.

Audit traineeship. Haal het beste uit jezelf! Goed voor Amsterdam. Goed voor jou. Audit traineeship. Haal het beste uit jezelf! Goed voor Amsterdam. Goed voor jou. Dit zijn de huidige en oud-trainees bij de gemeente Amsterdam; zij zorgen voor een betere stad voor bewoners; bezoekers

Nadere informatie

Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière

Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière Personal branding op de arbeidsmarkt: vermarkt je carrière TRAININGSPROGRAMMA VIER WORKSHOPS De wereld verandert snel en dat is van invloed op ieders plaats en functioneren op de arbeidsmarkt. We maken

Nadere informatie

Expertisecentrum Plato. jong talent

Expertisecentrum Plato. jong talent Expertisecentrum Plato jong talent Inhoud De toekomst begint nu! 04 Het maatschappelijk project als onderdeel van het traineeship 09 Hoe werkt het traineeship? 05 Over Expertisecentrum Plato 12 Het ontwikkelprogramma

Nadere informatie

Expertisecentrum Plato. jong talent

Expertisecentrum Plato. jong talent Expertisecentrum Plato jong talent Inhoud De toekomst begint nu! 04 Het maatschappelijk project als onderdeel van het traineeship 09 Hoe werkt het traineeship? 05 Over Expertisecentrum Plato 12 Het ontwikkelprogramma

Nadere informatie

Gezamenlijk scholingsprogramma voor trainees bij B&T, Fenom, Infinite Financieel en PentaRho

Gezamenlijk scholingsprogramma voor trainees bij B&T, Fenom, Infinite Financieel en PentaRho Traineeship 2018-2019 Gezamenlijk scholingsprogramma voor trainees bij B&T, Fenom, Infinite Financieel en PentaRho Deze notitie geeft een samenvatting van het gezamenlijk programma van het traineeship

Nadere informatie

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Hoe presenteer ik mijzelf? Wat wil ik? Zorg voor je carrière Door het dagelijkse contact met mijn coach

Nadere informatie

TRAINING ASSERTIVITEIT

TRAINING ASSERTIVITEIT BROCHURE TRAINING ASSERTIVITEIT Met succes opkomen voor jezelf Je geeft gemakkelijk grenzen aan Je vergroot je zichtbaarheid IN HET KORT Je bent op zoek naar vaardigheden om je assertiviteit te vergroten.

Nadere informatie

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Training Passie en missie Passie en missie: jouw unieke bijdrage Wil jij weten wat jouw passie en missie is? Wat jouw unieke bijdrage is? Hoe jij het verschil kan maken? Dan is de training Passie en missie

Nadere informatie

topklas randstad. human forward.

topklas randstad. human forward. topklas randstad. human forward. traineeship voor ondernemende docenten. Je bent docent, net afgestudeerd of juist ervaren. Je bent een ondernemend type. En je vindt het werken met leerlingen geweldig.

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Automatisering. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit. Walter Huurdeman

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Automatisering. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit. Walter Huurdeman FUNCTIEPROFIEL Procescoach Automatisering 1,0 fte bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden PublicSpirit Walter Huurdeman Amersfoort, juli 2015 Organisatie & context Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Nadere informatie

(Of naar een van onze andere aansprekende projecten natuurlijk.)

(Of naar een van onze andere aansprekende projecten natuurlijk.) (Of naar een van onze andere aansprekende projecten natuurlijk.) www.ulcinstallatietechniek.nl Jij...... verstaat je vak. Techniek heeft je altijd al geïnteresseerd. Je hebt een technische opleiding gevolgd.

Nadere informatie

besluit vast te stellen de navolgende Regeling rechtspositie trainees Den Haag 2017:

besluit vast te stellen de navolgende Regeling rechtspositie trainees Den Haag 2017: RIS297969 REGELING RECHTSPOSITIE TRAINEES DEN HAAG 2017 Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Den Haag, in overeenstemming met de commissie voor georganiseerd overleg; besluit vast

Nadere informatie

Profiel Afdelingshoofd Communicatie en Juridische Zaken gemeente Nieuwegein

Profiel Afdelingshoofd Communicatie en Juridische Zaken gemeente Nieuwegein Profiel Afdelingshoofd Communicatie en Juridische Zaken gemeente Nieuwegein Coachend leidinggevende die mensen verbindt en inspireert én die de ingezette ontwikkeling van de afdeling Communicatie & Juridische

Nadere informatie

Junior projectleider Ruimte en Infra met integrale blik

Junior projectleider Ruimte en Infra met integrale blik Kennis van de Overheid Junior projectleider Ruimte en Infra met integrale blik Talentprogramma Investeer in de ontwikkeling en toekomst van uw afdeling projecten Junior talenten kunnen een bijzondere rol

Nadere informatie

Jong Talent Programma s

Jong Talent Programma s Kennis van de Overheid Jong Talent Programma s Investeer in de toekomst van uw organisatie Jong talent heeft de toekomst Ze zijn er gelukkig volop: jonge mensen die kiezen voor een carrière bij de overheid.

Nadere informatie

Menukaart Loopbaanevents. Investeer in jouw talent

Menukaart Loopbaanevents. Investeer in jouw talent Menukaart Loopbaanevents Investeer in jouw talent Inhoud 1. LOOPBAANEVENTS OP LOCATIE... 3 Inleiding... 3 Praktisch... 3 2. TALENT ONTWIKKELEN ( TALENTMANAGEMENT)... 4 (her)ken je Talent/ Kernkwaliteiten...

Nadere informatie

CVDR. Nr. CVDR158889_1. Regeling werving en selectie

CVDR. Nr. CVDR158889_1. Regeling werving en selectie CVDR Officiële uitgave van Hoogeveen. Nr. CVDR158889_1 29 maart 2016 Regeling werving en selectie H.1. H.2. H.3. H.4. Inleiding Vacatures Werving 3.1. werving van loopbaankandidaten 3.2. werving van trainees

Nadere informatie

Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT

Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT Is dit iets voor jou? Traineeship Hemmink GROEIT Traineeship Hemmink B.V. Pagina 2 Is dit iets voor jou? Dit traineeship biedt je een unieke kans om het werkveld, jezelf en Hemmink te ontdekken. Je doet

Nadere informatie

gelet op: - het traineeprogramma gemeente Den Haag, - het bepaalde in artikel 2:4 van de Arbeidsvoorwaardenregeling gemeente Den Haag;

gelet op: - het traineeprogramma gemeente Den Haag, - het bepaalde in artikel 2:4 van de Arbeidsvoorwaardenregeling gemeente Den Haag; Gemeente Den Haag REGELING RECHTSPOSITIE TRAINEES 2015 DEN HAAG Ons kenmerk BSD/2015.717 RIS 285401 HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS, gelet op: - het traineeprogramma gemeente Den Haag, - het

Nadere informatie

Wat beweegt jou? Duurzame inzetbaarheid

Wat beweegt jou? Duurzame inzetbaarheid Wat beweegt jou? Duurzame inzetbaarheid TOOLBOX Werknemersbijdrage Gezonde leef- en werkstijl (werken naar vermogen) Leren & ontwikkelen Loopbaanplanning Veranderingsbereidheid & flexibiliteit Eigen regie

Nadere informatie

zoekt: Onderwijsadviseurs die het verschil willen maken

zoekt: Onderwijsadviseurs die het verschil willen maken zoekt: Onderwijsadviseurs die het verschil willen maken Wil je samen met ons hard werken aan de groei en ontwikkeling van leraren, pedagogisch medewerkers, leidinggevenden en daarmee die van kinderen,

Nadere informatie

Hoe oriënteren studenten zich op de arbeidsmarkt?

Hoe oriënteren studenten zich op de arbeidsmarkt? Surrounded by Talent Hoe oriënteren studenten zich op de arbeidsmarkt? Vijf tips voor studenten Qompas Campusonderzoek 2018 Oriëntatie op de arbeidsmarkt Als student komt er een moment dat je de collegebanken

Nadere informatie

30 DAGEN FOCUS TRAINING ASSERTIVITEIT

30 DAGEN FOCUS TRAINING ASSERTIVITEIT BROCHURE 30 DAGEN FOCUS TRAINING ASSERTIVITEIT Simpel en snel leren op je werk Je bent op zoek naar vaardigheden om je assertiviteit te vergroten. Je wilt beter je eigen grenzen aangeven. In (lastige)

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Informatievoorziening. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit.

FUNCTIEPROFIEL. Procescoach Informatievoorziening. 1,0 fte. Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden. bij. PublicSpirit. FUNCTIEPROFIEL Procescoach Informatievoorziening 1,0 fte bij Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden PublicSpirit Walter Huurdeman Amersfoort, juli 2015 Organisatie & context Hoogheemraadschap De Stichtse

Nadere informatie

10 E EDITIE LEF! TALENTEN PROGRAMMA

10 E EDITIE LEF! TALENTEN PROGRAMMA 10 E EDITIE LEF! TALENTEN PROGRAMMA Waarom LEF? De zorgwereld verandert flink. Zonder skills in (persoonlijk) leiderschap, samenwerken en netwerken kom je hier minder goed in mee. De werkgevers van derotterdamsezorg

Nadere informatie

Criteria. De beroepencarrousel

Criteria. De beroepencarrousel Criteria Sector vmbo basis vmbo kader / theoretisch havo / vwo mbo niveau 1-2 mbo niveau 3-4 Fase van de opleiding begin van de opleiding tijdens de opleiding einde van de opleiding Loopbaancompetentie

Nadere informatie

Inhoud en competenties leer-werkboeken

Inhoud en competenties leer-werkboeken Inhoud en competenties leer-werkboeken Ik, leren en werken Voorbereidende interne stage Hoofdstuk 1 Voorbereiding op de stage In dit hoofdstuk staat de competentie Leren centraal. De deelnemer maakt kennis

Nadere informatie

Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen

Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen Training Coachvaardigheden Coachvaardigheden, onderzoeken, adviseren en verkopen Veel professionals doen tijdens hun carrière een beroep op een coach. Soms omdat ze vastgelopen zijn en niet weten welke

Nadere informatie

TALENT IN PRAKTIJK HPC CENTRUM

TALENT IN PRAKTIJK HPC CENTRUM TALENT IN PRAKTIJK WELKOM Aan de rand van Rotterdam Centrum, tussen allerlei hoge huizen, staat Het Praktijkcollege Centrum. Onze school is op veel gebieden uniek. Je hebt heel veel mogelijkheden om certificaten

Nadere informatie

TALENT IN PRAKTIJK HPC CENTRUM

TALENT IN PRAKTIJK HPC CENTRUM TALENT IN PRAKTIJK HPC CENTRUM 2017-2018 WELKOM Aan de rand van Rotterdam Centrum, tussen allerlei hoge huizen, staat Het Praktijkcollege Centrum. Onze school is op veel gebieden uniek. Je hebt heel veel

Nadere informatie

VOOR WIE IS DIT GESCHIKT?

VOOR WIE IS DIT GESCHIKT? BROCHURE OUTP LACEMENT Loopbaan Als je te maken krijgt met outplacement dan wil je op een goede en professionele manier begeleid worden. Bij IK overtref me kies je voor een individuele en persoonlijke

Nadere informatie

Employee Support en Menea

Employee Support en Menea Employee Support en Menea Sinds de aankondiging in april heb je de adviseurs van Employee Support bij Philip Morris kunnen zien om jou en je collega's te ondersteunen en bij te staan. Gelukkig hebben veel

Nadere informatie

Werkgelegenheidsplan. Werkervaring opdoen bij Philips? Maak gebruik van het Philips Werkgelegenheidsplan

Werkgelegenheidsplan. Werkervaring opdoen bij Philips? Maak gebruik van het Philips Werkgelegenheidsplan Werkgelegenheidsplan Werkervaring opdoen bij Philips? Maak gebruik van het Philips Werkgelegenheidsplan Vergroot je kansen op een betaalde baan Een jaar lang werkervaring opdoen, gecombineerd met een gedegen

Nadere informatie

De workshop Solliciteren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Solliciteren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Solliciteren Solliciteren, vol vertrouwen aan de bak Je staat op een punt in je leven dat je op zoek gaat naar een baan. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging of je bent genoodzaakt om iets anders

Nadere informatie

Profiel. Adjunct afdelingshoofd Dienstverlening. 28 maart Opdrachtgever Gemeente Gooise Meren

Profiel. Adjunct afdelingshoofd Dienstverlening. 28 maart Opdrachtgever Gemeente Gooise Meren Profiel Adjunct afdelingshoofd Dienstverlening 28 maart 2018 Opdrachtgever Gemeente Gooise Meren Voor meer informatie over de functie Irene Vervelde, adviseur Leeuwendaal Telefoon (088) 00 868 00 Voor

Nadere informatie

Werkgelegenheidsplan. Werkervaring opdoen bij Philips? Maak gebruik van het Philips Werkgelegenheidsplan

Werkgelegenheidsplan. Werkervaring opdoen bij Philips? Maak gebruik van het Philips Werkgelegenheidsplan Werkgelegenheidsplan Werkervaring opdoen bij Philips? Maak gebruik van het Philips Werkgelegenheidsplan Vergroot je kansen op een betaalde baan Ingrid Hurkens (48), verkoopmedewerker MyShop: Ik hoor gewoon

Nadere informatie

FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN?

FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? Dat is een akelige situatie. FNV WERKEN AAN WERK helpt je graag om zo snel mogelijk weer aan

Nadere informatie

Over een tijd ga je van school af. Wat ga je dan doen? Werken, verder leren of iets anders? Een moeilijke keus, want er is zo veel!

Over een tijd ga je van school af. Wat ga je dan doen? Werken, verder leren of iets anders? Een moeilijke keus, want er is zo veel! JOUW LOGBOEK Over een tijd ga je van school af. Wat ga je dan doen? Werken, verder leren of iets anders? Een moeilijke keus, want er is zo veel! Om je te helpen met je keuzes ga je eigenlijk op een soort

Nadere informatie

Compagnon helpt u met een maatwerkprogramma op weg naar een nieuwe uitdaging

Compagnon helpt u met een maatwerkprogramma op weg naar een nieuwe uitdaging Compagnon helpt u met een maatwerkprogramma op weg naar een nieuwe uitdaging De kortste weg naar een passende baan Uw functie bij Van Oord komt te vervallen en u moet op zoek naar een nieuwe baan. Deze

Nadere informatie

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk!

Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Haal het beste uit jezelf met een training van het A+O fonds Rijk! Ontdek en gebruik je talenten en competenties: Maak stappen in je loopbaan

Nadere informatie

Haal het beste uit jezelf met het. Individueel Ontwikkelings Plan!

Haal het beste uit jezelf met het. Individueel Ontwikkelings Plan! Haal het beste uit jezelf met het Individueel Ontwikkelings Plan! 2 Inleiding Je werkt in de sociale werkvoorziening. Daar is het de gewoonte dat je je kwaliteiten en talenten blijft ontwikkelen. Je kunt

Nadere informatie

30 DAGEN FOCUS TRAINING ZELFVERTROUWEN

30 DAGEN FOCUS TRAINING ZELFVERTROUWEN BROCHURE 30 DAGEN FOCUS TRAINING ZELFVERTROUWEN Simpel en snel leren op je werk Je bent op zoek naar vaardigheden, hulpmiddelen en ondersteuning om minder te twijfelen over de keuzes die je maakt. Ben

Nadere informatie

De workshop Creatief denken wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Creatief denken wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Creatief denken Creatief denken, vergroot je oplossend vermogen Hoe creatief ben jij? Hoe creatief is jouw organisatie? Creativiteit is het creëren van iets nieuws dat nuttig en verrassend is.

Nadere informatie

Transvorm Loopbaan Portal instructie uitgebreid programma: Maak werk van jezelf!

Transvorm Loopbaan Portal instructie uitgebreid programma: Maak werk van jezelf! Transvorm Loopbaan Portal instructie uitgebreid programma: Maak werk van jezelf! Het programma Maak werk van jezelf! binnen het Transvorm Loopbaan Portal is een uitgebreid programma om inzicht te krijgen

Nadere informatie

FUNCTIEPROFIEL. Afdelingshoofd Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten. bij. Gemeente Roermond

FUNCTIEPROFIEL. Afdelingshoofd Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten. bij. Gemeente Roermond FUNCTIEPROFIEL Afdelingshoofd Stedelijke Ontwikkeling en Plannen en Projecten bij Gemeente Roermond PublicSpirit Walter Huurdeman Amersfoort, februari 2017 Organisatie en context Ben jij de strategische

Nadere informatie

zoekt: Talentvolle Onderwijsadviseurs / Trainers

zoekt: Talentvolle Onderwijsadviseurs / Trainers zoekt: Talentvolle Onderwijsadviseurs / Trainers Voor meer informatie over de functie: Marcel Bogaarts, directeur Bazalt T 06 21 82 17 91 sluitingsdatum: 7 januari 2019 Organisatie Stichting Bazalt is

Nadere informatie

een nieuwe baan via Randstad HR Solutions aanvullende informatie

een nieuwe baan via Randstad HR Solutions aanvullende informatie een nieuwe baan via Randstad HR Solutions aanvullende informatie In aanvulling op het basistraject bestaat de mogelijkheid om je van werk naar werk traject samen met je adviseur op je specifieke behoefte

Nadere informatie

Traineeship Healthcare Young Professional Program

Traineeship Healthcare Young Professional Program W E R K E N A A N J E P E R S O O N L I J K E E N P R O F E S S I O N E L E O N T W I K K E L I N G E N I M P A C T M A K E N O P D E O U D E R E N Z O R G Traineeship Healthcare Young Professional Program

Nadere informatie

Informatie pakket Talent Development Program

Informatie pakket Talent Development Program Informatie pakket Talent Development Program www.mediaperspectives.nl/tdp Wat houdt het Talent Development Program in? Een belangrijk onderdeel van het aanbod van Media Perspectives is dat we ons focussen

Nadere informatie

Persoonlijk Ontwikkelings Plan < jaar >

Persoonlijk Ontwikkelings Plan < jaar > Bijlage I POP format Persoonlijk Ontwikkelings Plan < jaar > 0 Regeling opleiding en ontwikkeling Inhoudsopgave Pagina. Inleiding... 2 2. Terugblik... 4 2.. Welke ontwikkelen (werk en/of privé) heb je

Nadere informatie

Profiel Talentvolle Onderwijsadviseur/Trainer

Profiel Talentvolle Onderwijsadviseur/Trainer Profiel Talentvolle Onderwijsadviseur/Trainer Voor meer informatie over deze functie: Marcel Bogaarts, directeur bazalt 06 21 82 17 91 Sluitingsdatum: 08 mei 2019 1. Organisatie Stichting bazalt is een

Nadere informatie

Het programma Onbeperkt Talent is ontwikkeld door Qidos, in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

Het programma Onbeperkt Talent is ontwikkeld door Qidos, in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Het programma Onbeperkt Talent is ontwikkeld door Qidos, in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Deze brochure is een uitgave van: Rijksoverheid Postbus 20011 2500

Nadere informatie

FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN?

FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? Dat is een akelige situatie. FNV WERKEN AAN WERK helpt je graag om zo snel mogelijk weer aan

Nadere informatie

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega s voor onze afdelingen Radiologie en Nucleaire Geneeskunde

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega s voor onze afdelingen Radiologie en Nucleaire Geneeskunde Wij zijn op zoek naar nieuwe collega s voor onze afdelingen Radiologie en Nucleaire Geneeskunde Voor de afdeling Radiologie en Nucleaire Geneeskunde zijn wij per direct op zoek naar: - MBB er Radiologie

Nadere informatie

30 DAGEN FOCUS TRAINING

30 DAGEN FOCUS TRAINING BROCHURE 30 DAGEN FOCUS TRAINING Simpel en snel leren op je werk Bij Ik Overtref Me geloven we dat jij alles in huis hebt om een succesvolle professional te zijn. Je wilt alleen af en toe een duwtje in

Nadere informatie

RPCZ zoekt: onderwijsadviseurs m/v!

RPCZ zoekt: onderwijsadviseurs m/v! RPCZ zoekt: onderwijsadviseurs m/v! Teamleden van RPCZ werken aan een gezamenlijke ambitie. Deze is gebaseerd op passie, creativiteit, respect, vertrouwen, relatie en plezier. Onze ambitie is om in Zeeland

Nadere informatie

randstad.nl/wordenwiejebent succesvol op zoek naar werk

randstad.nl/wordenwiejebent succesvol op zoek naar werk randstad.nl/wordenwiejebent succesvol op zoek naar werk er is maar één werkgever nodig voor een goede start Hoe gaat het met jouw zoektocht naar werk? Weet jij al wat je te bieden hebt, welk werk goed

Nadere informatie

Training Passie en missie

Training Passie en missie Training Passie en missie Passie en missie: jouw unieke bijdrage Wil jij weten wat jouw passie en missie is? Wat jouw unieke bijdrage is? Hoe jij het verschil kan maken? Dan is de training Passie en missie

Nadere informatie

Profiel Administratief Medewerker HR

Profiel Administratief Medewerker HR Profiel Administratief Medewerker HR Voor meer informatie over deze functie: Ingrid La Haye, Manager HR 06 23 07 71 54, ilahaye@bazaltgroep.nl Sluitingsdatum: 24 maart 2019 1. Organisatie De Bazalt Groep

Nadere informatie

DE PERFECTE MATCH EEN NIEUWE KIJK OP HET VINDEN EN HERKENNEN VAN TALENT

DE PERFECTE MATCH EEN NIEUWE KIJK OP HET VINDEN EN HERKENNEN VAN TALENT DE PERFECTE MATCH EEN NIEUWE KIJK OP HET VINDEN EN HERKENNEN VAN TALENT WELKOM PROGRAMMA Welkom Introductie ORMIT Aan de slag! - Myrte Ferwerda - Ingrid van Tienen - Alla Liberova Deel 1: Je kan pas iets

Nadere informatie

Stap in je loopbaan met de ontwikkelcarrousel! Utrecht.nl

Stap in je loopbaan met de ontwikkelcarrousel! Utrecht.nl Stap in je loopbaan met de ontwikkelcarrousel! Stap in je loopbaan met de ontwikkelcarrousel! Voor je ligt informatie over de ontwikkelcarrousel met workshops die het Expertisecentrum (voorheen Loopbaancentrum)

Nadere informatie

Trainersopleiding Voorjaar 2019

Trainersopleiding Voorjaar 2019 Trainersopleiding Voorjaar 2019 Remind Learning Eerste van Swindenstraat 381, Amsterdam www.remindlearning.nl liza@remindlearning.nl 020 261 1835 1 Remind Trainersopleiding voorjaar 2019 Hoi! Wat ontzettend

Nadere informatie

Baas van je eigen loopbaan in de wereld van morgen

Baas van je eigen loopbaan in de wereld van morgen Baas van je eigen loopbaan in de wereld van morgen Wil je je rugzak vullen om je loopbaan nu en in de toekomst gestalte te geven en voorbereid te zijn op je toekomst? Baas van je eigen loopbaan in de wereld

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Junior Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Junior Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Junior Research Consultant Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 17 June 2016 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten

Nadere informatie

Deals KRACHT on Tour Amsterdam - vrijdag 11 november 2016

Deals KRACHT on Tour Amsterdam - vrijdag 11 november 2016 Deals KRACHT on Tour Amsterdam - vrijdag 11 november 2016 Deal nr. Dealmaker Omschrijving Voorwaarden Aantal plekken 1 Asito Ontdek tijdens een rondetafelgesprek van Asito hoe jij werk en zorg kunt combineren

Nadere informatie

1: Je curriculum vitae en je sollicitatiebrief springen er uit

1: Je curriculum vitae en je sollicitatiebrief springen er uit - 1 - 1: Je curriculum vitae en je sollicitatiebrief springen er uit Bescheidenheid siert de mens... maar niet de sollicitant. Een cv onthult én verhult! Het onthult omdat je jezelf voorstelt en het verhult

Nadere informatie

brochure Transvita voor leerkrachten Transvita samen vitaal door verandering

brochure Transvita voor leerkrachten Transvita samen vitaal door verandering brochure Transvita voor leerkrachten Transvita samen vitaal door verandering De Talentenpool, pak je kans en meld je aan! Het leven is soms net Monopoly. Soms heb je geluk en kom je met je pion op het

Nadere informatie

Gezocht: leden YOUNG OFFICE junior

Gezocht: leden YOUNG OFFICE junior Gezocht: leden YOUNG OFFICE junior Ben jij tussen de 13 en 17 jaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lijkt het je leuk om culturele evenementen te organiseren voor leeftijdsgenoten? Meld je dan nu

Nadere informatie

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership

Functieprofiel. Positie Research Consultant. Organisatie Quaestus Executive Leadership Functieprofiel Organisatie Quaestus Executive Leadership Datum 3 April 2017 De organisatie Quaestus is gespecialiseerd in Executive Leadership en heeft een breed aanbod van diensten in Executive Search,

Nadere informatie

Van financieel talent naar Public Business Controller

Van financieel talent naar Public Business Controller Kennis van de Overheid Van financieel talent naar Public Business Controller Talentprogramma voor jonge professionals Investeer in de toekomst van uw financiële afdeling Junior talenten kunnen een bijzondere

Nadere informatie

Managementtrainee. Een waaier aan mogelijkheden

Managementtrainee. Een waaier aan mogelijkheden Managementtrainee Een waaier aan mogelijkheden Het managementtraineeship bij Argenta is de ideale start van een succesvolle carrière! Je wordt opgepikt door een frisse wind die je voorbereidt op een verantwoordelijke

Nadere informatie

Functieprofiel. Personeelsconsulent met passie voor e-hrm

Functieprofiel. Personeelsconsulent met passie voor e-hrm Functieprofiel Personeelsconsulent met passie voor e-hrm Voor meer informatie over de functie: Ingrid La Haye, senior manager POI Telefoon (06) 23 07 71 54 Sluitingsdatum 20 februari 2018 1. Organisatie

Nadere informatie

Stimuleer het talent van je medewerkers

Stimuleer het talent van je medewerkers Stimuleer het talent van je medewerkers Tips en aandachtspunten >> www.loket.nl Stimuleer het talent van je medewerkers Tips en aandachtspunten Alles uit de kast halen om ervoor te zorgen dat je medewerkers

Nadere informatie

Hoe goed stuur jij je eigen loopbaan aan? Met deze checklist ga je voor je zelf na hoe het gesteld is met de manier waarop jij jouw loopbaan stuurt.

Hoe goed stuur jij je eigen loopbaan aan? Met deze checklist ga je voor je zelf na hoe het gesteld is met de manier waarop jij jouw loopbaan stuurt. De loopbaanvragenlijst Hoe goed stuur jij je eigen loopbaan aan? Met deze checklist ga je voor je zelf na hoe het gesteld is met de manier waarop jij jouw loopbaan stuurt. Hoe werkt het? Ga na in welke

Nadere informatie

Introduc)e Pitchen en profileren! André Jager

Introduc)e Pitchen en profileren! André Jager Introduc)e Pitchen en profileren! André Jager andre@pitchtowork.nl 06-11759489 Opwarmer.. Stel je even voor in 15 seconden. Persoonlijke aanpak, maatwerk, gericht op regie Passie Meerwaarde Netwerk Afspraken

Nadere informatie

Wat kies jij? Wegwijzer in het fasemodel

Wat kies jij? Wegwijzer in het fasemodel Wat kies jij Wegwijzer in het fasemodel Van inkomen naar inkomen dit helpt PostNL helpt je op verschillende manieren. Met name via een financiële vergoeding, begeleiding van werk naar werk door Mobility

Nadere informatie

Young People Coaching Experience

Young People Coaching Experience Hét loopbaanprogramma voor Young Professionals Young People Coaching Experience In 5 stappen naar je ideale baan! Ga jij met tegenzin naar je werk? Heb je er genoeg van om werk te doen dat niet bij je

Nadere informatie

Stagewijzer. Stagiairs

Stagewijzer. Stagiairs Stagewijzer Stagiairs Stagewijzer voor stagiairs De gemeente Emmen vindt het belangrijk om te investeren in toekomstige jonge professionals. We besteden daarom veel zorg aan de werving en begeleiding van

Nadere informatie

Ga jij met ons het avontuur aan om vrachtwagenchauffeur te worden?

Ga jij met ons het avontuur aan om vrachtwagenchauffeur te worden? Ga jij met ons het avontuur aan om vrachtwagenchauffeur te worden? Het werk als trailerchauffeur is nooit saai: je rijdt afwisselende ritten, hebt contact met heel veel verschillende mensen, en vaak heb

Nadere informatie

FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN?

FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? FNV WERKEN AAN WERK BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? BEN JE ONTSLAGEN OF DREIGT DAT TE GEBEUREN? Dat is een akelige situatie. FNV WERKEN AAN WERK helpt je graag om zo snel mogelijk weer aan

Nadere informatie

Mats Werkt! WWW.MATSWERKT.NL DÉ CURSUS VOOR HET BEGELEIDEN VAN MENSEN MET EEN ARBEIDSBEPERKING OP DE WERKVLOER.

Mats Werkt! WWW.MATSWERKT.NL DÉ CURSUS VOOR HET BEGELEIDEN VAN MENSEN MET EEN ARBEIDSBEPERKING OP DE WERKVLOER. Mats Werkt! DÉ CURSUS VOOR HET BEGELEIDEN VAN MENSEN MET EEN ARBEIDSBEPERKING OP DE WERKVLOER. WWW.MATSWERKT.NL Mats werkt: Dé cursus voor het begeleiden van mensen met een arbeidsbeperking op de werkvloer.

Nadere informatie

2 jarig Verzorgende IG BOL

2 jarig Verzorgende IG BOL 2 jarig Verzorgende IG BOL Loopbaanoriëntatie Begeleiding (LOB) Leerjaar 1 Fase A Docentenhandleiding LOB Fase A leerjaar 1 Ontwikkelaar: Rianne Schuur Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 1.1 Beginsituatie...

Nadere informatie

WELKOM OP DE SCHIETBAANSTRAAT

WELKOM OP DE SCHIETBAANSTRAAT WELKOM OP DE SCHIETBAANSTRAAT Talent in praktijk LMC PRAKTIJK- ONDERWIJS WELKOM Aan de rand van Rotterdam Centrum, in een straat met hoge huizen staat onze school de Schietbaanstraat. Eenmaal binnen, stap

Nadere informatie

Agenda van vanavond!

Agenda van vanavond! 1 Agenda van vanavond! Welkom + Statusoverzicht! Communicatie: RTL Nieuws Weekblad van Dongen Persoonlijke ervaringen: John de Jager Uitkomsten enquête + uitwerken thema s (werkgroepen) Dialoog + terugkoppeling

Nadere informatie

Welkom. Neem contact op zodat wij aan de hand van uw situatie specifieker kunnen aangeven wat wij kunnen betekenen. Werkgever. Werknemer.

Welkom. Neem contact op zodat wij aan de hand van uw situatie specifieker kunnen aangeven wat wij kunnen betekenen. Werkgever. Werknemer. http://www. Welkom Organisaties die afscheid gaan nemen van medewerkers helpen wij door deze medewerkers te begeleiden op weg naar nieuw werk: tijdig, passend en in een goede sfeer. Dat scheelt organisaties

Nadere informatie

Internship & Communication Consultancy Masterprogramma Communicatie- en Informatiewetenschappen

Internship & Communication Consultancy Masterprogramma Communicatie- en Informatiewetenschappen Internship & Communication Consultancy Masterprogramma Communicatie- en Informatiewetenschappen Informatie voor jou als student Je mag dit vak volgen als je (voorwaardelijk) bent toegelaten tot de Masteropleiding

Nadere informatie

Profiel Onderwijsadviseur Schoolontwikkeling met NT2 expertise

Profiel Onderwijsadviseur Schoolontwikkeling met NT2 expertise Profiel Onderwijsadviseur Schoolontwikkeling met NT2 expertise Voor meer informatie over de functie: Teammanagers Schoolontwikkeling & Jonge Kind Telefoon (070) 448 28 28 Sluitingsdatum: 2 november 2018

Nadere informatie

Mats Werkt! DÉ CURSUS VOOR HET BEGELEIDEN VAN MENSEN MET EEN ARBEIDSBEPERKING OP DE WERKVLOER.

Mats Werkt!   DÉ CURSUS VOOR HET BEGELEIDEN VAN MENSEN MET EEN ARBEIDSBEPERKING OP DE WERKVLOER. Mats Werkt! DÉ CURSUS VOOR HET BEGELEIDEN VAN MENSEN MET EEN ARBEIDSBEPERKING OP DE WERKVLOER. WWW.MATSWERKT.NL Mats Werkt: Dé cursus voor het begeleiden van mensen met een arbeidsbeperking op de werkvloer.

Nadere informatie

Het Gelders Traineeship

Het Gelders Traineeship Het Gelders Traineeship Samenwerken Verantwoordelijkheidsgevoel Talent benutten Vijftien ambitieuze jonge professionals Jezelf ontwikkelen Twee jaar in dienst bij de provincie Werken aan de toekomst Persoonlijk

Nadere informatie

Direct (betaald) voor de klas terwijl je de verkorte deeltijd Pabo opleiding doet? De Pabo in deeltijd.. Wat zijn de mogelijkheden.

Direct (betaald) voor de klas terwijl je de verkorte deeltijd Pabo opleiding doet? De Pabo in deeltijd.. Wat zijn de mogelijkheden. Direct (betaald) voor de klas terwijl je de verkorte deeltijd Pabo opleiding doet? De Pabo in deeltijd.. Wat zijn de mogelijkheden. Leerkracht worden Leerkracht zijn is niet een baan voor iedereen. De

Nadere informatie

Actuele vacatures. Adviseurs voor Ruimte en Strategie

Actuele vacatures. Adviseurs voor Ruimte en Strategie Actuele vacatures Vind jij deze opgave leuk? Centrumgebieden veranderen. In de gemiddelde winkelstraat in Nederland is het aantal bezoekers in 10 jaar tijd met 20% gedaald. De uitdaging is om centrumgebieden

Nadere informatie

Het Sociaal Domein? Daar wil jij met de juiste kennis aan bijdragen!

Het Sociaal Domein? Daar wil jij met de juiste kennis aan bijdragen! Kennisbankbeheerder Het Sociaal Domein? Daar wil jij met de juiste kennis aan bijdragen! Wil je werken bij een inspirerende en innovatieve organisatie die gemeenten helpt bij het versterken van de dienstverlening

Nadere informatie

Neem nu een kijkje in het leven van een. New Talent en ontdek of deze uitdagende. functie iets voor jou is!

Neem nu een kijkje in het leven van een. New Talent en ontdek of deze uitdagende. functie iets voor jou is! Neem nu een kijkje in het leven van een Neem nu een kijkje in het leven van een New Talent en ontdek of deze uitdagende New Talent en ontdek of deze uitdagende functie iets voor jou is! functie iets voor

Nadere informatie

FCB Loopbaanplein in vogelvlucht

FCB Loopbaanplein in vogelvlucht FCB Loopbaanplein in vogelvlucht Oriënteren en Profileren Het Loopbaanplein van FCB helpt werknemers verder in hun loopbaan. Of dat nu bij de huidige werkgever is, in de huidige branche of juist daarbuiten.

Nadere informatie

De workshop Kleurenanalyse wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Kleurenanalyse wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Kleurenanalyse Kleurenanalyse, ontdek de kracht van kleur Dagelijks zijn we in contact met mensen bij wie we een goede indruk willen achterlaten, bijvoorbeeld tijdens een netwerkgesprek, sollicitatiegesprek,

Nadere informatie