S C H O O L J O U R N A A L

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "S C H O O L J O U R N A A L"

Transcriptie

1 Juni 2018 Jaargang 6, nr. 11 E i n d e s c h o o l j a a r I N D I T N U M M E R : Einde schooljaar Personeel Jaarplanning Welkom en afscheid Overblijven Informatiemiddagen / avond Groei en bloei Oudervertelgesprekken De Vreedzame School Verantwoording Het schooljaar is alweer bijna voorbij. De kinderen en leerkrachten hebben dit schooljaar weer veel met elkaar meegemaakt. Vaak mooie, soms moeilijke en ook bijzondere momenten die niet snel meer vergeten worden. Namens het team willen wij jullie allemaal heel hartelijk danken voor het vertrouwen dat jullie hebben in ons en in de school. Het is fijn om te weten dat ouders betrokken zijn bij de kind(eren) en de school. Ouders die mee willen denken en kritisch durven te zijn, daar zijn we heel blij mee. We zijn vooral onze Hemelse Vader dankbaar dat Hij er altijd bij is en er voor ons wil zijn. Ook in de vakantie gaat Hij met ons en jullie allemaal mee. Hij is erbij en zal ons nooit in de steek laten, omdat Hij Liefde is. De vakantie start op vrijdag 13 juli om uur (onderbouw uur). We wensen jullie allemaal een heerlijke zomervakantie met prachtig weer toe. We hopen elkaar weer in goede gezondheid op maandag 27 augustus te zien. P e r s o n e e l Nelleke van Heerikhuize stopt aan het einde van dit schooljaar met het geven van ondersteuning in de groepen. Daarnaast zijn het ook de laatste weken voor meester Robert van de Peut op de Engelenburgschool. Hij heeft op maandag en vrijdag enorm veel voor ons betekend in groep 2. Elke Knot heeft gewerkt in groep 1 en gaat vanaf volgend schooljaar voor 1 dag aan het werk op De Bron. Graag willen we bovengenoemde collega s hartelijk bedanken voor hun inzet! Zoals bekend gaat meester Vermeer vanaf volgend schooljaar aan het werk als schoolleider. Op maandag staat hij voor groep 4/5, dinsdag is zijn studiedag en op woensdag tot vrijdag is hij het aanspreekpunt en beschikbaar voor uw eventuele vragen. Vanuit groep 7/8 Agenda J a a r p l a n n i n g De jaarplanning voor het komende schooljaar kunt u bekijken in het ouderportaal. Alle activiteiten voor kinderen en ouders kunt u daarop zien. Het psalmenrooster, de schoolgids en de Engelenburggids met de jaarplanning kunt u terugvinden op onze website. De papierenversie van de Engelenburggids krijgen de kinderen tijdens het wisselmoment op woensdag.

2 Pagina 2 W e l k o m e n a f s c h e i d Na de zomervakantie komen er weer een aantal nieuwe kinderen op onze school. Dit zijn Adam Dadi, Justin Kleijer, Metra Jafar, Amy Pieters en Mex van Viegen. We wensen de kinderen en hun ouders een hele goede tijd toe op de Engelenburgschool. We hopen dat jullie snel je plekje vinden op school en in groep 1. Op dinsdagavond 10 juli nemen de kinderen van groep 8 afscheid van onze school. De ouders van groep 8 worden vanaf uur op school verwacht. We wensen alle kinderen een hele mooie tijd toe op hun nieuwe school. O v e r b l i j v e n Wilt u uw kind volgend schooljaar laten overblijven op maandag, dinsdag of donderdag? Dan kunt u zich nu al aanmelden voor een abonnement. Ook is er de mogelijkheid om volgend schooljaar gespreid te betalen. U krijgt dit aanmeldformulier deze week mee naar huis. Graag inleveren bij de leerkracht van uw kind. Zo krijgen wij vast zicht op het aantal kinderen dat volgend jaar gaat overblijven en kunnen wij op zoek gaan naar voldoende overblijfmoeders/ vaders/ oud-leerlingen. Wilt u volgend jaar helpen met de overblijf? Geef u dan alvast op bij juf Hoogeveen of juf Neline Budding. Bijbeltekst van de maand En zie, Ik ben met u, Ik zal u beschermen overal waar u heen zult gaan. Genesis 28:15a I n f o r m a t i e m i d d a g e n - a v o n d Zoals u van ons gewend bent, willen we u aan het begin van het nieuwe schooljaar graag informeren over alle bijzonderheden die dat jaar in de groep aan bod gaan komen. In de groepen 1 t/m 3 bent u overdag onder schooltijd welkom. De leerlingen zijn dan ook op school en kunnen u ook zelf laten zien wat ze zoal doen op school. Groep 1/2: maandagmiddag 10 september uur donderdagmiddag 13 september uur Groep 3: maandagmiddag 10 september uur donderdagmiddag 13 september Groep 4 t/m 8: dinsdagavond 4 september uur uur

3 Pagina 3 G r o e i e n b l o e i Morgen zal een deskundige jury van Groei en bloei bekend maken wie de mooiste geranium van de school heeft. Uiteraard willen we iedereen bedanken die mee heeft gedaan met deze vrolijke actie! Hieronder alvast een foto van enkele bloemen. Jarig in....juli 04 Doha Tagherbit 05 Esra Kuzey 07 Yannick Methorst 16 Juf Lise van Kooten 20 Linde van Heerikhuize 25 Janne Sophie v/d Berg 26 Luc Walvaart..augustus 01 Anouar el Abdouni 09 Metra Jafar 06 Sumaya Keijzer 06 Lukah v.d. Ruitenbeek 11 Juf Hoogeveen 15 Juf Brouwer 16 Ivan Geurtsen 18 Meester v.d. Heuvel 19 Adam Dadi 27 Seanrobert Mbonimpa 29 Maarten Nooijens 29 Mandy Schoeman O u d e r v e r t e l g e s p r e k k e n Op de Engelenburgschool werken we Handelings-Gericht (HGW). Dit betekent dat we ons handelen willen richten op wat de leerlingen nodig hebben. De leerkracht moet dan wel weten wat de leerling nodig heeft. Voor een groot deel merkt de leerkracht dit op school, maar het meest over de leerlingen weet u, als ouders. Daarom willen we graag met u in gesprek, om van u te horen wat uw kind bezig houdt en nodig heeft. Dit is de reden dat we aan het begin van het schooljaar de oudervertelgesprekken hebben. Tijdens de informatiemiddag/-avond krijgt u een vragenlijst. We vragen u deze lijst in te vullen en voor 7 september weer in te leveren bij de leerkracht. Bij het ouder vertelgesprek, op dinsdag 18 september, zal de leerkracht met u uw vragenlijst bespreken... september 01 Chaima el Abdouni 02 Soufian Dadi 04 Djayden Jankovic 10 Daan Methorst 12 Amber Affelah 13 Ouassim Serroukhi 15 Justin Kleijer 19 Nabeel Hamsa Sayid 20 Mex van Viegen 25 Amy Pieters 27 Roos Vonk Is het voor u niet mogelijk om op 18 september naar school te komen, dan willen we u vragen dit uiterlijk 7 september aan ons door te geven. U krijgt op woensdag 12 september per mail van ons door hoe laat u voor het oudervertelgesprek wordt verwacht. Vanaf dat moment staat dit ook in het ouderportaal.

4 Pagina 4 D e V r e e d z a m e S c h o o l Alle groepen van de school starten in de eerste week van het nieuwe schooljaar met de lessen uit Blok 1, met als thema: We horen bij elkaar. Tijdens dit blok staat het samenwerken aan een positief werkklimaat centraal. Naast de algemeen geldende schoolregels maken leerkracht en kinderen samen afspraken over hoe je met elkaar omgaat en over de inrichting en het ordelijk houden van de klas. Om van een school of klas een groep te maken, is het nodig dat elk kind het gevoel heeft dat hij/zij er bij hoort. Kinderen hebben iets met elkaar als ze elkaar goed kennen en elkaar waarderen. Ze leren over opstekers en afbrekers. Je geeft een opsteker als je een aardige, positieve opmerking over iemand maakt. Jij kan zo goed iemand helpen. Opstekers doen iets met je; je wordt er bijvoorbeeld blij van. Het tegenovergestelde van een opsteker is een afbreker. Het is een onaardige, negatieve opmerking over iemand. De ander krijgt er een vervelend gevoel van. De kinderen leren dat iedereen zijn mening moet kunnen uiten en verdedigen en iedereen respect moet hebben voor de mening van anderen. Om de sfeer direct goed neer te zetten hebben de kinderen de eerste twee weken iedere dag een Vreedzame School les. Bij de andere blokken hebben de kinderen iedere week één les. Wat leren de kinderen met de Vreedzame School? De volgende sociaal-emotionele vaardigheden komen in het programma aanbod bij de Vreedzame school: Inzicht in het effect van je eigen gedrag op anderen. Inlevingsvermogen: jezelf kunnen en willen verplaatsen in anderen. Rekening houden met anderen; de ander serieus nemen. Herkennen van gevoelens. Omgaan met gevoelens. Controle over jezelf; een rem op hinderlijk impulsief gedrag. Conflicten oplossen door win-win situaties. Meedenken hoe sommige dingen in de klas geregeld worden. Zelfvertrouwen/ positief zelfbeeld versterken. Twitterbericht In elke opzicht is Gods liefde mooier, groter en indrukwekkend er dan we denken V e r a n t w o o r d i n g Aan het einde van elk schooljaar verantwoorden wij ons onderwijs aan ouders, bestuur, inspectie van het onderwijs en andere belangstellenden. U kunt dit document inzien en lezen op de website van onze school. Voor vragen of opmerkingen over de verantwoording kunt u terecht bij de directie.

5 Pagina 5 A V G e n p r i v a c y b e s c h e r m i n g Bij onderwijsgroep GAVE zijn we in de afgelopen periode intensief bezig geweest met de nieuwe wetgeving die gaat over de bescherming van de privacy. Ook voor de maandelijkse nieuwsbrief heeft dat gevolgen. Zo zullen we hierin geen foto's van leerlingen meer publiceren. Ook adresgegevens van leerkrachten en andere herleidbare privacy gegevens zullen we achterwege laten. De exacte regelgeving is dermate ingewikkeld dat we ons hierin laten ondersteunen door een externe partij. Wat nu al duidelijk wordt, is dat het gebruik van sociale media in schoolverband niet meer is toegestaan. Helaas maken we dus geen gebruik meer van Facebook. De foto s die gemaakt worden komen op de site te staan. In de Engelenburggids kunt u deze code na de zomervakantie terugvinden.

6 Pagina 6 Vanuit groep 7/8 Kampverhalen Woensdag ochtend 20 juni op de Engelenburgschool gingen groep7/8 op kamp naar de Heygraeff in Woudenberg. Woensdag ochtend kregen wij een opening van meester van Ramshorst in het lokaal 7/8 het ging er over dat iedereen speciaal was. We gingen op de fiets richting de Grebbelinie daar kregen wij een rondleiding van een meneer die daar werkte we mochten een wapen vasthouden en gingen naar de loopgraven en de bunker. Bram, Esra en Martijn Woensdag middag gingen we naar de Heygraeff fietsen. Daar gingen we de tenten opzetten. In de avond gingen we patat eten met een snack. Daarna gingen we in het donker naar het eiland in het Henschotermeer toen gingen we daar kleurenjacht doen. Tijdens het spel werden we aangehouden door de boswachters. Ze zeiden: dat we het illegaal deden. Want we moesten eigenlijk 60 euro betalen per avond. Ze matsten ons nog zonder bekeuring. Toen werd er een verhaal vertelt dat er een zwerver in de boom zat. Alberto, Djayden en Niels Donderdag morgen werden we vroeg wakker we dachten dat het half 8 / 8 uur was maar het was half 6 het was super koud iedereen liep met warme kleren rond 8 uur gingen we ontbijten. 9 uur gingen we naar de kampwinkel en gelijk daarna gingen we naar Amersfoort toe daar gingen we survivallen de eerste ronde gingen we hutten bouwen maar het moest wel water dicht zijn daarna hadden we lunch en gingen we met ronde twee beginnen en daar gingen we spullen zoeken om vuur te maken team groen had gewonnen en kreeg een zelfgemaakte houten vork. Rond 3 uur waren we terug op de camping toen konden we dingen voor onszelf doen tot 5 uur daarna gingen we eten. Seanrobert, Sumaya en Youssef

7 SCHOOLJOURNAAL Pagina 7 Op donderdagavond kwam de moeder van Albert en Tooske macaroni brengen, daarna kwamen andere juffen, dochters en vrouw. Toen gingen we het Zweedse loopspel doen. Het was heel leuk, daarna hebben we het havenspel gespeeld. We deden het in het donker, daarna ging helaas iedereen weg. Uiteindelijk gingen de vuurkorven aan en werden er allerlei dingen verteld en toen gingen we slapen. Vrijdagmorgen om 8:00 mocht je je tent pas uit en we gingen ontbijten. Toen we hadden gegeten gingen we opruimen en begon het te regenen toen het gestopt was was alles opgeruimd. Daarna gingen we ons klaarmaken en op de fiets. We gingen naar de Hoogvliet met de fiets daar hebben we eten en drinken gekocht het was heel leuk en daarna gingen we naar het zwembad De vallei en toen hebben we gezwommen. Toen gingen we naar school met de fiets en toen ging de meester het kamp afsluiten. Albert, Nima, Tim en Arno Imane, Chaima en Tooske

8 Pagina 8 A g e n d a Datum Vrijdag 29 juni Activiteit Gebedsgroep Dinsdag 3 juli Open inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag 3 juli Woensdag 4 juli Vrijdag 6 juli Dinsdag 10 juli Contactavond Wisselmoment Rapport mee Afscheidsavond Maandag 16 juli t/m vrijdag 24 augus- Zomervakantie Dinsdag 4 september Open inloop groep 3 t/m 8 Dinsdag 4 september Informatieavond groep 4 t/m 8 Regel van de maand We horen bij elkaar

Wat een schat. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer juni 2014

Wat een schat. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer juni 2014 Jaargang 2 nummer 10 25 juni 2014 In dit nummer: Wat een schat Personeel Overblijven Ontmoetingshuis Schoonmaakavond Verantwoording van ons onderwijs Jaarplanning Informatieavond Ouderavond HIPPO Contactavond

Nadere informatie

TRIANGELKLANKEN. Genesis 27:1-17 Genesis 27:18-29 Genesis 27: Genesis 28:10-22 Genesis 29:1-14 Genesis 29: 15-20

TRIANGELKLANKEN. Genesis 27:1-17 Genesis 27:18-29 Genesis 27: Genesis 28:10-22 Genesis 29:1-14 Genesis 29: 15-20 TRIANGELKLANKEN NIEUWSBRIEF VAN DE CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE TRIANGEL REYDERSANT 17, 8303 XL EMMELOORD TEL. 0527-612625 E-MAIL : de.triangel@scpo-nop.nl Website: www.detriangel-emmeloord.nl Nr. 1 Jaargang

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L mei / juni 2017 Jaargang 5, nr. 9 I N D I T N U M M E R : Einde schooljaar Personeel Jaarplanning Komen en gaan afscheid Informatiemiddagen / -avond Verantwoording Meester van Laar Nieuwe juf E i n d e

Nadere informatie

S c h o o l j o u r n a a l

S c h o o l j o u r n a a l E n g e l e n b u r g s c h o o l S c h o o l j o u r n a a l 27 januari 2012 Jaargang 1, nr. 1 P r i j s v r a a g I n d i t n u m m e r : 1. Prijsvraag 2. Nieuwe nieuwsbrief 3. Personeel 4. Sing-inn

Nadere informatie

Serooskerkestraat maandag 1 september uur - alle groepen

Serooskerkestraat maandag 1 september uur - alle groepen Communicatie Dit schooljaar zal er wat veranderen met de verschijningsfrequentie van de nieuwsbrief van De Evenaar. Steeds meer groepsgebonden informatie wordt door de leerkrachten via digiduif aan de

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. 27 maart 9,35 10 april 5,95 17 april 5,26 24 april 6,10

ENGELENBURGSCHOOL. 27 maart 9,35 10 april 5,95 17 april 5,26 24 april 6,10 ENGELENBURGSCHOOL 29 april 2015 Jaargang 4, nr.8 I N D I T N U M M E R : Mag ik met je ruilen? Personeel Welkom Ouder-kind activiteit Avondvierdaagse Sing-in 29 mei Cito Voor en na schooltijd De Vreedzame

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vreedzame School

Nieuwsbrief De Vreedzame School Nieuwsbrief De Vreedzame School Algemeen Onze school werkt met het programma van de Vreedzame School. Dit programma wil een bijdrage leveren aan een positief sociaal klimaat en de vorming van actieve en

Nadere informatie

Donderdag 6 september 2012 week 36

Donderdag 6 september 2012 week 36 Donderdag 6 september 2012 week 36 AGENDA - Maandag 10 september: Informatieavond groepen 1 t/m 4 o Groepen 1/2 van 19.00 uur t/m 20.00 uur o Groepen 3 en 4 van 20.00 uur t/m 21.00 uur - Dinsdag 11 september:

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Mei 2018 Jaargang 6, nr. 10 I N D I T N U M M E R : Volgend schooljaar Personeel Even voorstellen Gymrooster Grote schoonmaak Eindtoets Kamp groep 8 Contactavond Avondvierdaagse Wisselmoment Agenda V o

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L mei / juni 2017 Jaargang 5, nr. 9 I N D I T N U M M E R : Dierbaar Personeel Contactavond Schoonmaken Aanmelden nieuwe leerlingen Avondvierdaagse Groepsindeling Wisselmoment Even voorstellen H i j w a

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017

NIEUWSBRIEF. nr augustus 2017 NIEUWSBRIEF nr. 1 23 augustus 2017 In deze nieuwsbrief: Nieuwe collega: Daniëlle Informatieavonden Afstemmingsgesprekken Vreedzame school Verlofaanvragen Ziek melden Schoolreis groep 1-2 Het goede doel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In dit nummer: EINDE SCHOOLJAAR VOORSTELLEN. Jaargang 7 nummer 9 Woensdag 26 juni Bijbeltekst van de maand

Nieuwsbrief. In dit nummer: EINDE SCHOOLJAAR VOORSTELLEN. Jaargang 7 nummer 9 Woensdag 26 juni Bijbeltekst van de maand Jaargang 7 nummer 9 Woensdag 26 juni 2019 Nieuwsbrief EINDE SCHOOLJAAR Het schooljaar is alweer bijna voorbij. Nog ruim 3 weken naar school en we hebben vakantie. Daar kijken we met zijn allen ook weer

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Nieuw schooljaar. Welkom en afscheid

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Nieuw schooljaar. Welkom en afscheid ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 18 september 2013 Jaargang 3, nr. 1 IN DIT NUMMER: Nieuw schooljaar Geboorte Welkom en afscheid Informatieavond Projectweken Schoolfruit Vreedzame school Ouderfonds

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Juni Jaargang 4, nr. 10 I N D I T N U M M E R : Einde schooljaar Personeel Verantwoording Jaarplanning Afscheidsavond groep 8 Groei en Bloei Afscheid en welkom Plein schoonmaken Informatieavond Creativiteit

Nadere informatie

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016 Lukasschool Nummer 1 2 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Belangrijke data; Nieuwe collega s stellen zich voor; Snappet in de bovenbouw; Data voor op uw kalender 2016-2017: leg ze vast!!!; Offerfeest;

Nadere informatie

Nummer 9 oktober 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 Dennis jarig. 4 Andries Jarig. Dierendag.

Nummer 9 oktober 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 Dennis jarig. 4 Andries Jarig. Dierendag. Nummer 9 oktober 2018 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 Dennis 6 7 2 Juf Klazien 3 Start Kinderboekenweek 4 Andries Jarig Dierendag 5 Dag van de Leraar 8 9 10 11 Jasmijn 12 Einde

Nadere informatie

September Onderwijs en Leerling-ondersteuning

September Onderwijs en Leerling-ondersteuning September 2017 Agenda 02-10 t/m 08-10 Week van de opvoeding 05-10 Stakingsdag PO in actie 10-10 en 12-10 OPP gesprekken 11-10 Voorlichting V(S)O 14-10 Sportmarkt 17-10 Ouderavond met workshops 23-10 t/m

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Afscheid nemen. Afscheid nemen is vaak moeilijk, omdat je afstand doet van iemand die je dierbaar is.

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Afscheid nemen. Afscheid nemen is vaak moeilijk, omdat je afstand doet van iemand die je dierbaar is. ENGELENBURGSCHOOL 24 juni 2015 Jaargang 3, nr. 10 IN DIT NUMMER: Afscheid nemen Verantwoording onderwijs Groei en Bloei Jaarplanning Afscheid en welkom Afscheidsavond groep 8 Schoolplan Groepsverdeling

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Ontmoeting. S i n g - in

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Ontmoeting. S i n g - in ENGELENBURGSCHOOL 23 april 2014 Jaargang 3, nr. 8 IN DIT NUMMER: Ontmoeting Personeel Sing-in Activiteit Afscheid juf Olivier Inspectiebezoek Komend cursusjaar Vakantierooster Schoolfoto s Kamp Koningsspelen

Nadere informatie

Schooljournaal December 2018

Schooljournaal December 2018 Schooljournaal December 2018 In dit nummer: Stralend Licht & Kerst Personeel Tanja Wolvers Voorleeswedstrijd Welkom op school Leerlingenraad Facebook & Instagram Groep 1/2 & 2/3 ICT Luc vertelt De Vreedzame

Nadere informatie

TRIANGELKLANKEN. Het team van De Triangel wenst u gezegende kerstdagen en een liefdevol nieuwjaar!

TRIANGELKLANKEN. Het team van De Triangel wenst u gezegende kerstdagen en een liefdevol nieuwjaar! TRIANGELKLANKEN NIEUWSBRIEF VAN DE CHRISTELIJKE BASISSCHOOL DE TRIANGEL REYDERSANT 17, 8303 XL EMMELOORD TEL. 0527-612625 E-MAIL : de.triangel@scpo-nop.nl Website: www.detriangel-emmeloord.nl Nr. 8 Jaargang

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 1. 4 september 2019

NIEUWSBRIEF 1. 4 september 2019 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2019 In deze nieuwsbrief: Nieuws van de directie Personeel De vreedzame school Trakteren Ziek melden Oproepje van juf Saskia van het atelier Goede doel Contactpersoon Inloopmomenten

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vreedzame School

Nieuwsbrief De Vreedzame School Nieuwsbrief De Vreedzame School Blok 1 We horen bij elkaar Algemeen Onze school werkt met het programma van de Vreedzame School. Dit programma wil een bijdrage leveren aan een positief sociaal klimaat

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. De Heilige Geest

ENGELENBURGSCHOOL. De Heilige Geest ENGELENBURGSCHOOL 27 mei 2015 Jaargang 4, nr.9 I N D I T N U M M E R : De Heilige Geest Personeel Cito groep 8 Singin 29 mei Avondvierdaagse Kamp groep 8 Schoolreisje High-tea Voor en na schooltijd Geboorte

Nadere informatie

Godsgeschenk. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014

Godsgeschenk. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014 Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014 In dit nummer: Godsgeschenk Contactavond Rapport Februariactie Open inloopweek Verlofaanvraag We dragen allemaal een steentje bij Tips voor ouders Biddag Wijzneus Open

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016

PAULUSPRAAT 1. Augustus 2016 PAULUSPRAAT 1 Augustus 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Aanmelding nieuwe leerlingen - Nieuws van de ouderraad - Roald Dahl week - Kinderboekenweek - Voorleesexpres - Korting op schoolreisje - Agenda

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l ENGELENBURGSCHOOL SCHOOLJOURNAAL 28 november 2012 Jaargang 2, nr. 4 K e r s t f e e s t I N D I T N U M M E R : Kerstfeest Personeel Sinterklaasfeest Kerstbrunch Nieuwe leerlingen Nederlandse taal Welkom

Nadere informatie

Weeknieuws nr.1 30 augustus 2019

Weeknieuws nr.1 30 augustus 2019 AGENDA Weeknieuws nr.1 30 augustus 2019 Datum Activiteit 5 september Informatieavond 10 september Schoolreis groep 5 12 september Schoolreis groep 3 17 septmber Leerlingen vrij 19 september Schoolreis

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Start WELKOM. Agenda. Jaargang augustus 2019 nummer 1

Nieuwsbrief. Start WELKOM. Agenda. Jaargang augustus 2019 nummer 1 Jaargang 2019-2020 30 augustus 2019 nummer 1 Nieuwsbrief Start WELKOM Hoi voeten op aarde Ha borst ver vooruit Je armen zo open Je nek die steekt uit Hoi neuzen één kant op Hé gooi hoge ogen Met jeukende

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer mei 2016

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer mei 2016 Jaargang 4 nummer 11 25 mei 2016 In dit nummer: Geliefde(n) Schoolreisje Contactavond Toekomstige leerlingen Ochtend en A4daagse High-tea Wisselmoment Inspectiebezoek Medezeggenschap Groepsverdeling Groep

Nadere informatie

Inhoud. Teamsamenstelling 3. Activiteitenkalender 6. Schoolpsalmen 7

Inhoud. Teamsamenstelling 3. Activiteitenkalender 6. Schoolpsalmen 7 Inhoud Teamsamenstelling 3 Activiteitenkalender 6 Schoolpsalmen 7 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt onze nieuwe Engelenburggids, waarin alle belangrijke informatie staat voor het cursusjaar 2018-2019.

Nadere informatie

Engelenburggids De Fuikenweide KD Veenendaal tel Inhoud. Teamsamenstelling 4. Activiteitenkalender 7.

Engelenburggids De Fuikenweide KD Veenendaal tel Inhoud. Teamsamenstelling 4. Activiteitenkalender 7. Inhoud Teamsamenstelling 4 Activiteitenkalender 7 Schoolpsalmen 8 2 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt onze nieuwe Engelenburggids, waarin alle belangrijke informatie staat voor het cursusjaar 2017-2018.

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week september t/m 6 oktober 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week september t/m 6 oktober 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 40 30 september t/m 6 oktober 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie Afgelopen week was de informatieavond. We hadden deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. We zijn weer begonnen! Welkom. Welkom juffen. Etten-Leur, Beste ouders van IKC De Vincent,

Nieuwsbrief. We zijn weer begonnen! Welkom. Welkom juffen. Etten-Leur, Beste ouders van IKC De Vincent, Nieuwsbrief Beste ouders van IKC De Vincent, In deze nieuwsbrief informeren wij u graag over: - We zijn weer begonnen! - Welkom - Welkom juffen - Sportdag - Informatieavond - Studiedagen - Veilig naar

Nadere informatie

Monnickendam, 8 september Beste ouders/verzorgers,

Monnickendam, 8 september Beste ouders/verzorgers, Monnickendam, 8 september 2016 Beste ouders/verzorgers, We zijn begonnen! Na een uitgebreide voorbereiding vorige week van het team was het maandag zover. De feestelijke opening van de school. Het schoollied

Nadere informatie

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits:

schooljaar aflevering 02 In deze Nieuwsflits: schooljaar 2017-2018 aflevering 02 In deze Nieuwsflits: Informatieavond Studiedag Staking Overblijvers gevraagd! Overblijfreis Vervoer gevraagd! Kinderboekenweek vervoer Hoofdluis Meer Moerdijk Korte berichten

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 18

Nieuwsbrief augustus 18 K b s J a n B u n n i k, s c h o o l j a a r 2 0 1 8-2 0 1 9 INHOUDSOPGAVE: We hebben er weer zin in! pag.1 De Vreedzame School pag.5 Gym en zwemmen pag.1 Formatie schoojaar 2018-2019 pag.6 Informatieavond

Nadere informatie

Wij heten alle nieuwe kinderen en leerkrachten van harte welkom op Pantarijn!

Wij heten alle nieuwe kinderen en leerkrachten van harte welkom op Pantarijn! Nieuwsbrief Jaargang 15 Nummer 1 2-9-2014 Wat fijn om iedereen weer terug te zien! Veel blije, uitgeruste kinderen en wat is iedereen gegroeid! We hebben zin in een nieuw schooljaar waar we afgelopen maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Maart 2018 Jaargang 6, nr. 8 I N D I T N U M M E R : Zendingsmeisje Woord en Daad actie Welkom Nieuwe directie structuur Open week Koningsspelen Jeugdsportfonds Centrale Eindtoets Gevonden voorwerpen Tevredenheidspeiling

Nadere informatie

R.K. Basisschool t Ruimteschip

R.K. Basisschool t Ruimteschip Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 4, 13 september 2019 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowf.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Vorig schooljaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017

PAULUSPRAAT 3. Januari 2017 PAULUSPRAAT 3 Januari 2017 Inhoudsopgave - Van de directie - Even voorstellen Nieuwe leerkrachten in groep 3 - Even voorstellen Nieuwe leerkracht in de taalklas - Even voorstellen Jeugdteam IJsselstein

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!!

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!! Pagina 1 NIEUWSBRIEF NO. 1 OBS DE BOUWSTEEN SCHOOLJAAR 2015 2016 0597-331570 11 SEPTEMBER 2015 Agenda september: Vooruitblik oktober: 13 okt. Oud papier lopen 14 okt. Nieuwsbrief 2 5-16 okt. Schoolbreed

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr september 2018

NIEUWSBRIEF. nr september 2018 NIEUWSBRIEF nr. 1 11 september 2018 In deze nieuwsbrief: Nieuws van de nieuwe directeur Personeel De vreedzame school Ziek melden / buikgriep Kindcentrum Leeuwesteyn Oproepje van juf Saskia van het atelier

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2019

Nieuwsbrief juli 2019 Nieuwsbrief juli 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het schooljaar 2018/2019 zit er bijna op. Nog een paar weken en dan mogen we gaan genieten van de vakantie. We hopen dat de kinderen een goed jaar hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Ik wens uw kinderen en u mooie laatste weken van het schooljaar toe en voor daarna een fijne, zonnige en welverdiende vakantie!

Ik wens uw kinderen en u mooie laatste weken van het schooljaar toe en voor daarna een fijne, zonnige en welverdiende vakantie! 24 mei 2017 Agenda 29 juni Tweede rapport mee 30 juni Podium Party 4 juli Afscheid Groep 8 7 juli Laatste schooldag en De Kinderen s middags vrij Overstap (11:30) 10 juli t/m 18 aug Zomervakantie Kinderen

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom!

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom! 93 Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA 18 dec Keijzersrondje Kerst 19 dec Kerstviering 20 dec Groepsmail 21 dec Studiedag Start Kerstvakantie 7 jan Studiedag 8 jan Start in het nieuwe gebouw (einde vakantie)

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr maart Woensdag 22 maart Schoonmaakavond Vrijdag 24 maart Tien minuten inloop Woensdag 29 maart Studiedag

NIEUWSBRIEF. nr maart Woensdag 22 maart Schoonmaakavond Vrijdag 24 maart Tien minuten inloop Woensdag 29 maart Studiedag NIEUWSBRIEF nr. 14 22 maart 2017 In deze nieuwsbrief: Personele zaken 10 minuutjes inloop Koningsdag en sportdag kleuters Schoolschaaktoernooi 2017 Nieuws uit de MR Nieuw blok Vreedzame school Herhaling:

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Biddag

ENGELENBURGSCHOOL. Biddag ENGELENBURGSCHOOL 18 februari 2015 Jaargang 4, nr.6 I N D I T N U M M E R : Biddag Actie opbrengst Personeel Lekker Fit maand Contactavond Groepsfoto s Zendingsgeld op vrijdag Schoolvoetbal Vakantierooster

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van.

Ook gaan we op deze dag afscheid nemen van de juffen, de meesters en de oude klas: we maken er een fijne, gezellige dag van. Nr. 12 27 juni 19 Sprokkelblad digitaal Het Sprokkelblad wordt gepubliceerd op onze website. Ook kunt u zich via de site aanmelden voor ontvangst per email. Op deze wijze is het mogelijk dat beide ouders/verzorgers,

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 28 mei 2014 Jaargang 3, nr. 9 IN DIT NUMMER: Z o m a a r e e n v r a a g.. Zomaar een vraag Personeel Groepsverdeling 2014-2015 Jaarplanning Gymrooster 2014-2015

Nadere informatie

Actie voor de ROMA scholen

Actie voor de ROMA scholen Jaargang 6 nummer 5 30 januari 2019 In dit nummer: Actie Ouderavond Studiedag Koffie inloopochtend Kindgesprekken Contactavond De Vreedzame school Schoolreis Geboren Overblijven Beeldknap Zelfknap Agenda

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

NIEUWS DE PRIVACY VAN ONZE LEERLINGEN DE VREEDZAME SCHOOL HOE WERKT DE PARRO-APP? nr. 1 - september 2018

NIEUWS DE PRIVACY VAN ONZE LEERLINGEN DE VREEDZAME SCHOOL HOE WERKT DE PARRO-APP? nr. 1 - september 2018 nr. 1 - september 2018 NIEUWS DE PRIVACY VAN ONZE LEERLINGEN DE VREEDZAME SCHOOL HOE WERKT DE PARRO-APP? Een nieuw schooljaar Het is maandag 27 augustus als ik dit allereerste stukje voor de nieuwsbrief

Nadere informatie

Inhoud. Teamsamenstelling 4. Activiteitenkalender 7. Schoolpsalmen 8. Groepsoverzicht 9

Inhoud. Teamsamenstelling 4. Activiteitenkalender 7. Schoolpsalmen 8. Groepsoverzicht 9 Inhoud Teamsamenstelling 4 Activiteitenkalender 7 Schoolpsalmen 8 Groepsoverzicht 9 2 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt onze nieuwe Engelenburggids, waarin alle belangrijke informatie staat voor het

Nadere informatie

Schoolkamp 2015, Jacco

Schoolkamp 2015, Jacco Schoolkamp 2015, Jacco We gingen om 10:30 weg met de bus, eigenlijk moesten we met de fiets maar het stormde hard. Met de bus reden we naar Basal, daar werd verteld wat ze deden en we gingen stenen zoeken.

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

INFORMATIE FEBRUARI 2019 NUMMER 6

INFORMATIE FEBRUARI 2019 NUMMER 6 INFORMATIE FEBRUARI 2019 NUMMER 6 schooljaar 2018 2019 Geachte ouder(s)/verzorgers, beste leerlingen, Het wordt 's avonds al weer iets later donker, tijdens het buitenspelen in de zon worden er soms al

Nadere informatie

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7

Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 Datum: 22-02-2016 Nieuwsbrief: 13 Jaargang: 7 In en om school Ook de afgelopen week hebben we te maken gehad met invaljuffen op de Rehoboth. Juf Herma was de gehele week afwezig door het overlijden van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Februari 2017 Jaargang 6, nr. 7 I N D I T N U M M E R : Biddag Personeel Luizenmoeders gezocht Paasviering Schooljaar 2018-2019 Onderbouwplein Open week De Vreedzame School Vanuit groep 1 Agenda B i d

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief, 160625 Nieuwsbrief 25 juni 2016 Beste lezers van onze Nieuwsbrief, Inloopavond De hoeken gaan er steeds meer uitnodigend uit zien nu de aankleding ook aardig voor elkaar is. Het is echter nog niet klaar!

Nadere informatie

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 In dit nummer: Kerst Schoolkerkdienst Kerstlunch Wonderlijk gemaakt Welkom Instroomgroep Jeugdsportfonds Schoolfruit Foto s kerstviering Collecte Agenda Ke rst We mogen

Nadere informatie

Schooljournaal Februari 2018

Schooljournaal Februari 2018 Schooljournaal Februari 2018 In dit nummer: Biddag 13 maart 2019 Agenda (Nieuwe plek!) Welkom op school Sing-in Lente Vrijdagmiddagprogramma Zomaar een prachtige dag De Vreedzame School Blok 5 Scoren in

Nadere informatie

HET EVENAARTJE. 18e jaargang nr.3, blok 1 maandag 22 september 2014

HET EVENAARTJE. 18e jaargang nr.3, blok 1 maandag 22 september 2014 Update verbouwing De leerlingen en ouders die regelmatig ons gebouw aan de Jupiterstraat bezoeken hebben gemerkt dat de verbouwing bijna klaar is. Het bouwbedrijf is bezig met de laatste kleine aanpassingen

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli

09.30 uur groep 8 op school uur officieel afscheid van groep 8 donderdag 12 juli nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 6 juli 2018 Agenda Nummer 40 Musical (8a) en afscheidsfilm (8b) voor een

Nadere informatie

Zegveld, 25 augustus 2016

Zegveld, 25 augustus 2016 Zegveld, 25 augustus 2016 Het schooljaar is weer begonnen. We zijn dankbaar dat we alle leerlingen weer mochten zien, na zes weken vakantie. Op dinsdag, tijdens de jaaropening, hebben we daar ook bij stil

Nadere informatie

Het is alweer bijna meivakantie daarna maken we ons alweer op voor het laatste blok van dit schooljaar.

Het is alweer bijna meivakantie daarna maken we ons alweer op voor het laatste blok van dit schooljaar. NUMMER 15 JAARGANG 33 11 april2019 Belangrijke data 16 en 17 april IEP groep 8 18 april Paasontbijt voor alle kinderen 19 april Goede vrijdag kinderen vrij, leerkrachten en ouders klussen op de Geus 22

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer:

Nieuwsbrief. Zomerfeest. Afscheidsmusical. In dit nummer: 30 juni 015 Nieuwsbrief In dit nummer: Zomerfeest Op woensdag 1 juli a.s. houden wij weer ons jaarlijkse Zomerfeest, dit jaar met als thema Wildlife. In verband met een gezamenlijk programma zullen de

Nadere informatie

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6

Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Donderdagbrief 18 december 2014 Bezoek bejaardenhuis de 10 gemeenten door groep 6 Groep 6 heeft gisteren een kerstoptreden gegeven in het bejaardenhuis de 10 gemeenten. Al weken hebben we hiervoor geoefend.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 12 juli 2016 Foto van de week Vorige week is groep 8 drie dagen op kamp geweest. Het was fantastisch. Deze week staat voor groep 8 in het teken van de musical en

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Datum: vrijdag 31 augustus 2018

Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Datum: vrijdag 31 augustus 2018 Populierenblaadje Algemeen: We zijn helemaal klaar voor de werkweek en het kamp. Het ziet er naar uit dat het mooi weer gaat worden. Hebben jullie er ook zoveel zin in?

Nadere informatie

Trefwoord Week 37 t/m 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert.

Trefwoord Week 37 t/m 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert. Nieuwsbrief woensdag 14 september 2016 In deze nieuwsbrief aandacht voor o.a.: Jantje Beton Excellente scholen Startactiviteit Oudervertelgesprekken Woensdag 14 september Vandaag begint de Jantje Beton

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans

Vierde nieuwsbrief. NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans Tweewekelijkse NIEUWSBRIEF Basisschool De Springschans 27-9-2016 Vierde nieuwsbrief Honden op het plein. Bij het halen en brengen van de kinderen naar school komen regelmatig honden mee. Terwijl de kinderen

Nadere informatie

Schooljournaal Januari 2018

Schooljournaal Januari 2018 Schooljournaal Januari 2018 In dit nummer: Actie Hulp Oost-Europa Studiedag 6 februari Welkom op school Groep 1/2 & 2/3 Leerlingenraad De Vreedzame School Zending Schoolpsalmen Top Taal Kindgesprekken

Nadere informatie

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over:

Hallo (Nummer 01, ) In deze Hallo vindt u informatie over: Hallo (Nummer 01, 23-08- 2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: De eerste lesdag en lesweken Overzicht van de werkdagen van de teamleden Voorstellen juf Manon, meester

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Trouw

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Trouw ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 24 september 014 Jaargang 4, nr. 1 IN DIT NUMMER: Trouw Personeel Sing-in Studiedag Nieuwe cito normering Oudervertelgesprek De Vreedzame school Schoolfonds

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 d.d

Nieuwsbrief 17 d.d Belangrijke data Dinsdag 22 mei 2018 Nieuwsbrief 17 Donderdag 24 mei 2018 Dinsdag 29 mei t/m vrijdag 1 juni Schoolfotograaf Avondvierdaagse Nieuwsbrief 17 d.d. 22-05-2018 Woensdag 30 mei Praktisch verkeersexamen

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L April Jaargang 4, nr. 8 I N D I T N U M M E R : In wiens handen Schoolfruit Welkom Schoolplein Fotograaf Nieuw cursusjaar De Vreedzame school Facebook Reconstructie bestrating Vanuit groep 4/5 Agenda I

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2019

Nieuwsbrief mei 2019 Nieuwsbrief 17 24 mei 2019 Hoera.Indy is geboren! 13 mei is juf Nicky bevallen van een dochter Indy. Alles is goed verlopen en moeder en dochter maken het goed. We wensen Nicky samen met haar man Jurre,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 mei 2017

Nieuwsbrief 8 mei 2017 Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Nieuwsbrief 8 mei 2017 Agenda Agenda mei Agenda juni 4 Dodenherdenking 5 2

Nadere informatie

Momenteel zijn we druk bezig achter de schermen met de formatie voor komend schooljaar. Zodra dit rond is, laten we het u direct weten.

Momenteel zijn we druk bezig achter de schermen met de formatie voor komend schooljaar. Zodra dit rond is, laten we het u direct weten. Nieuwsbrief mei 2018 Beste ouders, Hierbij ontvangt u -iets later dan u van ons gewend bent- de nieuwsbrief van mei. We hopen dat u genoten heeft van 2 weken vakantie en de zonnige vrije Hemelvaartsdag

Nadere informatie

SCHOOLJOURNAAL 21 december Molenweg JD Roden * * * Website:

SCHOOLJOURNAAL 21 december Molenweg JD Roden * * * Website: SCHOOLJOURNAAL 21 december 2018 Molenweg 1 9301 JD Roden * 050-5017434 * info@demarke-roden.nl * Website: www.demarke-roden.nl AGENDA VERJAARDAGEN dec. 22 Dean Smith Gr. 4 dec. 26 Nils Witteman Gr. 5 dec.

Nadere informatie

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!!

Kalender. We hopen dat iedereen heeft kunnen genieten van een fijne vakantie en iedereen weer zin heeft om naar school te gaan! Tot maandag!! Augustus 2018 Lingewijk 13, 3831 LE Leusden, 033-4943936 info@deholm.nl / www.deholm.nl Inhoud van dit Scheepsjournaal: Nieuws vanuit het team 5 gelijke dagen rooster Belangrijke data Uitnodiging informatieavond

Nadere informatie

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse

475!! 1. Projectweek. 2. Agenda. 3. Avondvierdaagse nieuwsbrief 30 schooljaar 2014-2015 12 juni 2015 1. Projectweek Woensdag 17 juni start de projectweek. Dit jaar is het thema geschiedenis. Een heel breed thema waar we veel mee kunnen. Elke bouw heeft

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Hij is opgestaan

ENGELENBURGSCHOOL. Hij is opgestaan ENGELENBURGSCHOOL 25 maart 2015 Jaargang 4, nr.7 I N D I T N U M M E R : Hij is opgestaan Paasviering Geboorte Koningsspelen Groepsfoto s Mailcontact Welkom Ouder-kind activiteit Zendingsgeld Citotoets

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie