ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L"

Transcriptie

1 ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 28 mei 2014 Jaargang 3, nr. 9 IN DIT NUMMER: Z o m a a r e e n v r a a g.. Zomaar een vraag Personeel Groepsverdeling Jaarplanning Gymrooster Vakanties Avondvierdaagse Schoolreis Zomaar uit het niets kan een kind iets vragen. Meestal zeer onverwachts komen de diepere vragen naar boven. Als opa doodgaat, waar gaat hij dan heen?, Waar komt mijn broertje vandaan? Waarom maken papa en mama zoveel ruzie? en Gaan jullie scheiden? Wat gaat er veel in onze kinderen om. Wat zijn kinderen puur en eerlijk, sommige vragen zetten je een poosje stil. Zo vroeg laatst een leerling zomaar uit het niets. Juf u gelooft toch ook in God? Ik ook. Een prachtige vraag en een eerlijk antwoord. Een week later hadden we het nog over deze vraag. Een gedachte die opkwam was: Is Jezus wel genoeg zichtbaar in mij?. Dat willen we zo graag dat wij iets van Hem zichtbaar mogen maken. Daar bidden we ook voor tijdens de weekopening, dat Hij verhoogd mag worden door ons heen. Contactavond Inspectiebezoek Engels Collecte ICF Nieuwe speelplek Engels Geboorte Uit groep 6/7 Agenda P e r s o n e e l We zijn dankbaar dat het goed gaat met meester van Laar. Verschillende momenten geeft hij weer les aan groep 8, dit gaat gelukkig ook goed. De komende weken zal dit verder uitgebouwd worden. Juf Luteijn was erg blij met de kaarten die verstuurd zijn naar haar. Deze kaarten bemoedigen en geven de kracht om door te gaan in een moeilijke en onzekere tijd. Dankzij de zware medicatie die de juf op dit moment krijgt gaat het iets beter en kan ze zo af en toe even naar buiten. De contacten met collega s en andere belangstellenden doen haar goed. Op 8 mei is de vader van meester van Ramshorst overleden. Na een kort ziekbed hebben ze gelukkig goed afscheid kunnen nemen. Een heftige tijd, maar ook in deze tijd hebben ze de aanwezigheid van onze Schepper ervaren.

2 Pagina 2 G r o e p s v e r d e l i n g De groepsverdeling voor komend schooljaar is klaar. De MR heeft maandag 26 mei met onderstaande verdeling ingestemd. Net als dit jaar gaan we werken met 3 combinatiegroepen. De combinatiegroepen worden op een aantal momenten uit elkaar gehaald, zodat de kinderen in kleine groepen ondersteuning krijgen. Hieronder ziet u de groepsindeling voor volgend jaar. Groep 1/2 Juf Celianne van de Ruitenbeek (ma, do, vr) +/- 25 lln. Juf Rianne Nootenboom (ma.mi, di, wo, do.mo) Groep 3 Juf Lise van Kooten (ma,di) +/- 15 lln. Juf Linda Willemsen (wo, do, vr) Groep 4/5 Juf Lambers (ma, di, do, vr) +/- 22 lln. Juf Brouwer (ma.mo, di.mo, wo) Groep 6/7 Meester van den Heuvel (ma, di, wo, do) +/- 24 lln. Juf ten Ham (ma.mo, di.mo, vr) Groep 8 Meester van Laar (ma, di, wo) +/- 11 lln. Juf Hoogeveen (do, vr) Op donderdag hebben de kinderen gym. De combinatiegroepen zijn dan uit elkaar zodat er weer een extra moment is om kinderen in kleine groepen extra te begeleiden. Juf Netty Middelman zal twee dagdelen in de week de groepen 1/2 Tutorles geven en juf van Laar zal de groepen 3 t/m 8 RT geven. Op vrijdag 11 juli van tot uur gaan de kinderen al een uurtje in hun nieuwe groep kijken. J a a r p l a n n i n g De jaarplanning voor het komende schooljaar kunt u bekijken in het ouderportaal. Hierin zult u zien dat de eerste contactavond is vervangen door een oudervertelgesprek. Dit is een gesprek over uw kind, waar u van te voren een vragenlijst voor krijgt. Dit zijn algemene vragen over uw kind, maar ook specifieke vragen die belangrijk zijn voor het leerjaar van uw kind. Door middel van dit gesprek willen we samen kijken wat belangrijk is voor uw kind. Uw kind krijgt dan op dat moment geen rapport mee en het gesprek gaat niet over de behaalde cijfers van uw kind. De cijfers kunt u altijd volgen in het ouderportaal. De twee andere contactavonden in het jaar zullen blijven zoals het was en dan krijgt uw kind wel een rapport mee. Jarig in juni Arno Lam Li Yong Fu Martijn Burggraaf Juf Middelman Juf Olivier Corieke Torn Broers Andre Azad juf Celianne Twitterbericht Structuur? De structuur waar ze behoefte aan hebben is de gestructureerde persoonlijke aandacht

3 Pagina 3 G y m r o o s t e r Op donderdag geeft meester van Laar gym aan de groepen 3 t/m 8. Hieronder ziet u het gymrooster uur uur groep 3/4 25 leerlingen uur uur groep 5/6 26 leerlingen uur uur groep 7/8 21 leerlingen V a k a n t i e s Zomervakantie 18 juli - 29 augustus Herfstvakantie 20 oktober - 24 oktober Kerstvakantie 22 december - 3 januari Voorjaarsvakantie 23 februari - 28 februari Paasvakantie 3 april - 6 april Meivakantie 4 mei - 8 mei Hemelvaartvakantie 11 mei - 15 mei Pinkstervakantie 25 mei Zomervakantie 10 juli - 21 augustus A v o n d v i e r d a a g s e Van maandag 2 juni t/m donderdag 5 juni is de Avondvierdaagse. We verzamelen op het veld bij DOVO. Ons startnummer is 21, we vertrekken daarom om uur. Zorg dat uw kind op tijd aanwezig is, we kunnen niet op laatkomers wachten. Het is altijd erg druk bij de fietsenstalling en onder de tunnel, hou er rekening mee dat dat extra tijd kost om op het veld te komen. Tijdens deze avonden moeten de kinderen zelf zorgen voor drinken en eventueel iets te eten. Denkt u eraan dat uw kind een Engelenburgshirt aan doet? We hopen met elkaar op gezellige avonden! S c h o o l r e i s Op dinsdag 1 juli gaan we met de kinderen van de groepen 3 t/m 7 op schoolreis naar het Dolfinarium in Harderwijk. We vertrekken om 9.00 uur en we zullen rond uur weer terug op school zijn. De kinderen moeten zelf drinken en een lunchpakketje meenemen. De kinderen mogen maximaal 4,00 aan zakgeld meenemen. De kinderen van de groepen 1/2 gaan naar het Uilenbos in Lunteren. Zij vertrekken om 9.30 uur en zijn om uur weer terug. We hopen op een gezellige en ontspannen dag met de hele school.

4 Pagina 4 C o n t a c t a v o n d Op vrijdag 4 juli krijgt uw kind het laatste rapport van dit jaar. Op dinsdag 8 juli zijn alle ouders welkom op de contactavond om over de vorderingen van hun kind(eren) te praten. Als u niet op de contactavond kunt komen moet u dit voor maandag 27 juni doorgeven bij de juf of meester. Wanneer u voorkeur heeft om het gesprek aan het begin of aan het einde van de avond te hebben dan kunt u dit ook aangeven. Hier proberen we rekening mee te houden. Na 27 juni wordt u ingedeeld en is het niet meer mogelijk om een andere afspraak te maken. U krijgt op woensdag 2 juli via uw mailadres te horen hoe laat u bij elke leerkracht wordt verwacht. Dit kunt u ook in het ouderportaal zien. I n s p e c t i e b e z o e k Het concept van het inspectierapport is klaar. We zijn erg blij met het rapport, de inspecteur was erg positief over onze school. In het rapport staat dat de kwaliteit van ons onderwijs voor alle onderdelen van de opbrengsten, zorg en begeleiding, en de kwaliteitszorg op orde zijn. Bij twee onderdelen zijn we zelfs een voorbeeld voor andere scholen, namelijk bij het volgen van de prestaties en ontwikkeling van kinderen en het vroegtijdig signaleren van zorgleerlingen. Tijdens het schoolbezoek in 2010 bleek de verantwoording richting belanghebbenden onvoldoende te zijn, dat is nu goed. Zodra het definitieve rapport klaar is hoort u dit van ons. Bijbeltekst van de maand Waar twee of drie mensen in mijn naam samen zijn, ben ik in hun midden. Mattheus 18 vers 20 E n g e l s i n g r o e p 1 t / m 8 Engels is als taal niet meer weg te denken in onze maatschappij. Overal komen we de Engelse taal tegen en het is belangrijk om de Engelse taal op een geleidelijke manier te leren. Daarom gaan we vanaf volgende schooljaar Engels geven in de groepen 1 t/m 8. Door in de onderbouw spelenderwijs de Engelse taal al te stimuleren hebben kinderen veel minder moeite met Engels in de bovenbouw. Dit gaan we doen met de methode My name is Tom. Deze methode biedt in de onderbouw Engelse prentenboeken en liedjes aan, vanaf groep 5 werken de kinderen in eigen werkboeken en maken ze toetsen. We hopen met deze vernieuwing een betere aansluiting naar het voortgezet onderwijs te creëren.

5 Pagina 5 I C F c o l l e c t e Tijdens de paasviering was de collecte voor het International Christian Fellowship. Het ICF is voor mensen die op zoek zijn naar God, maar de Nederlandse taal nog niet goed spreken. Of voor christenen die geen goede aansluiting vinden bij Nederlandse kerken. ICF Veenendaal komt elke week op zondag samen in onze school. We hebben met elkaar 210,97 opgehaald. Iedereen hartelijk bedankt namens het ICF. D i g i t a a l s c h o o l p l e i n Sinds een aantal weken kan er gespeeld worden op de nieuwe speelplek naast ons schoolplein. De kinderen zijn er erg enthousiast over. Omdat deze speelplek naast ons schoolplein van de bovenbouw ligt maken we daar in de pauze tussen en uur ook gebruik van. Als de kinderen daar voor en na schooltijd spelen is dit niet onder de verantwoordelijkheid van de school, maar van de ouders zelf. S n a p p e t De afgelopen maanden hebben we in groep 5 een pilot gedraaid met Snappet, met positief resultaat. Snappet ondersteunt het werk van de leerkracht tijdens en buiten de les. Iedere les begint met klassikale instructie. Daarna gaan de kinderen op hun eigen tablet aan het werk. Als leerkracht zie je op je computer welke kinderen heel snel door de stof gaan, welke bij een bepaalde rekensom blijven hangen en welke kinderen veel fouten maken. Daar kan je direct en adequaat op reageren. Je hoeft niet te wachten tot je alle schriften hebt nagekeken. Ook kunnen kinderen geen snelheidsfouten meer maken. Bij een fout krijgen ze direct een rode streep op hun scherm te zien, die fout moeten ze dan overmaken. Als kinderen klaar zijn met hun werk gaan ze verder met het pluswerk van Snappet. Dit is op hun eigen niveau, afhankelijk van hoe ze hun voorgaande werk hebben gemaakt. Snappet heeft veel voordelen, voor kinderen en voor de leerkracht. Dat heeft ons doen besluiten om volgende jaar met de groepen 4 t/m 8 te gaan werken met Snappet. Dit zal tijdens de verwerking van rekenen en taal zijn. G e b o o r t e Op vrijdag 9 mei is er bij de familie Azzamouri een broertje geboren. Hij heet Oualid en is het broertje van Amin en Malak. Van harte gefeliciteerd met dit prachtige wonder. We wensen jullie heel veel geluk en Gods zegen toe bij de opvoeding van jullie kinderen.

6 Pagina 6 U i t g r o e p 6 / 7 Heerlijk aan het werk in de natuur Papierprikken voor de Vreedzame-school Helaas ben ik (meester Reijmes) alweer aan het einde gekomen van mijn LIO-stage. Via deze nieuwsbrief wil ik iedereen van de Engelenburgschool hartelijk bedanken voor het vertrouwen en de leuke tijd die ik gehad heb. Ik heb ontzettend genoten van de school en mijn klas, groep 6/7. Hen wil ik extra bedanken voor alles wat we de afgelopen periode met elkaar hebben gedaan. De afgelopen 4 maanden hebben we als klas een fijne band opgebouwd. Zo zijn we onder andere wezen papierprikken in de buurt, heeft groep 7 verkeersexamen gedaan en hebben we aan verschillende sporttoernooien meegedaan. Ook wil ik meester van de Heuvel bedanken voor het vertrouwen, de positieve feedback die hij gaf en de fantastische samenwerking. Nogmaals, Engelenburgschool bedankt! Het waren 4 FAN- TASCHISCHE maanden! Verkeersexamen groep 7

7 Pagina 7 A g e n d a Datum Woensdag 28 mei Activiteit Nieuwsbrief mee mei Hemelvaartvakantie 2 5 juni Avondvierdaagse Dinsdag 3 juni Vrijdag 6 juni Open inloop Onderbouw vrij 9 13 juni Pinkstervakantie Woensdag 18 juni Donderdag 19 juni Woensdag 25 juni Dinsdag 1 juli Woensdag 2 juli Donderdag 3 juli Vrijdag 4 juli Dinsdag 8 juli Vrijdag 11 juli uur Dinsdag 15 juli Woensdag 16 juli Donderdag 17 juli uur Gebedsgroep Open inloop Praktisch verkeersles Schoolreis Gebedsgroep Schoonmaakavond Rapport mee Contactavond Wisselmoment Afscheidsavond Gebedsgroep Zomervakantie De regel van de maand mei is: We zijn allemaal anders

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Mei 2018 Jaargang 6, nr. 10 I N D I T N U M M E R : Volgend schooljaar Personeel Even voorstellen Gymrooster Grote schoonmaak Eindtoets Kamp groep 8 Contactavond Avondvierdaagse Wisselmoment Agenda V o

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L mei / juni 2017 Jaargang 5, nr. 9 I N D I T N U M M E R : Dierbaar Personeel Contactavond Schoonmaken Aanmelden nieuwe leerlingen Avondvierdaagse Groepsindeling Wisselmoment Even voorstellen H i j w a

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Ontmoeting. S i n g - in

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Ontmoeting. S i n g - in ENGELENBURGSCHOOL 23 april 2014 Jaargang 3, nr. 8 IN DIT NUMMER: Ontmoeting Personeel Sing-in Activiteit Afscheid juf Olivier Inspectiebezoek Komend cursusjaar Vakantierooster Schoolfoto s Kamp Koningsspelen

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. De Heilige Geest

ENGELENBURGSCHOOL. De Heilige Geest ENGELENBURGSCHOOL 27 mei 2015 Jaargang 4, nr.9 I N D I T N U M M E R : De Heilige Geest Personeel Cito groep 8 Singin 29 mei Avondvierdaagse Kamp groep 8 Schoolreisje High-tea Voor en na schooltijd Geboorte

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Mei Jaargang 4, nr. 9 I N D I T N U M M E R : Geliefden Bedankt Personeel Avondvierdaagse Cito groep 8 Kamp groep 7/8 Schoolreisje Kleuterfeest Verdeling komend schoojaar Contactavond Schoonmaakdag Facebook

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer mei 2016

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer mei 2016 Jaargang 4 nummer 11 25 mei 2016 In dit nummer: Geliefde(n) Schoolreisje Contactavond Toekomstige leerlingen Ochtend en A4daagse High-tea Wisselmoment Inspectiebezoek Medezeggenschap Groepsverdeling Groep

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 29 mei 2013 Jaargang 2, nr. 10 H e t v e r h a a l v a n d e B r o n b e w a a r d e r IN DIT NUMMER: 1. Bronbewaarder 2. Personeel 3. Schoolreis 4. Management

Nadere informatie

Inhoud. Teamsamenstelling 4. Activiteitenkalender 7. Schoolpsalmen 8. Groepsoverzicht 9

Inhoud. Teamsamenstelling 4. Activiteitenkalender 7. Schoolpsalmen 8. Groepsoverzicht 9 Inhoud Teamsamenstelling 4 Activiteitenkalender 7 Schoolpsalmen 8 Groepsoverzicht 9 2 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt onze nieuwe Engelenburggids, waarin alle belangrijke informatie staat voor het

Nadere informatie

Engelenburggids De Fuikenweide KD Veenendaal tel Inhoud. Teamsamenstelling 4. Activiteitenkalender 7.

Engelenburggids De Fuikenweide KD Veenendaal tel Inhoud. Teamsamenstelling 4. Activiteitenkalender 7. Inhoud Teamsamenstelling 4 Activiteitenkalender 7 Schoolpsalmen 8 2 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt onze nieuwe Engelenburggids, waarin alle belangrijke informatie staat voor het cursusjaar 2017-2018.

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Biddag

ENGELENBURGSCHOOL. Biddag ENGELENBURGSCHOOL 18 februari 2015 Jaargang 4, nr.6 I N D I T N U M M E R : Biddag Actie opbrengst Personeel Lekker Fit maand Contactavond Groepsfoto s Zendingsgeld op vrijdag Schoolvoetbal Vakantierooster

Nadere informatie

Hij was hen toch zo dierbaar. En daarom voer Hij naar boven Zodat zij zouden ontvangen Zijn Geest, die Hij hen mocht beloven.

Hij was hen toch zo dierbaar. En daarom voer Hij naar boven Zodat zij zouden ontvangen Zijn Geest, die Hij hen mocht beloven. Jaargang 5 nummer 11 31 mei 2017 In dit nummer: Dierbaar MR Toekomstige leerlingen Geboorte Wisselmoment Groepsverdeling Even voorstellen Sing-in O- en A4daagse Agenda Hij was hen toch zo dierbaar En daarom

Nadere informatie

Inhoud. Teamsamenstelling 3. Activiteitenkalender 6. Schoolpsalmen 7

Inhoud. Teamsamenstelling 3. Activiteitenkalender 6. Schoolpsalmen 7 Inhoud Teamsamenstelling 3 Activiteitenkalender 6 Schoolpsalmen 7 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt onze nieuwe Engelenburggids, waarin alle belangrijke informatie staat voor het cursusjaar 2018-2019.

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer mei 2015

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer mei 2015 Jaargang 3 nummer 10 27 mei 2015 In dit nummer: De Geest Personeel Schoolreisje Contactavond Toekomstige leerlingen Ochtend en avondvierdaagse Activiteiten voor ouders en kinderen Nieuwe cursusjaar Welkom

Nadere informatie

S c h o o l j o u r n a a l

S c h o o l j o u r n a a l E n g e l e n b u r g s c h o o l S c h o o l j o u r n a a l 27 januari 2012 Jaargang 1, nr. 1 P r i j s v r a a g I n d i t n u m m e r : 1. Prijsvraag 2. Nieuwe nieuwsbrief 3. Personeel 4. Sing-inn

Nadere informatie

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014

Ontmoeting. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 Jaargang 2 nummer 8 16 april 2014 In dit nummer: Ontmoeting Geboorte Nieuwe leerlingen Komend cursusjaar Geboorte Ontmoetingshuis Activiteit voor ouders en kinderen Vakantierooster Verlof Ochtend en avond

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Februari 2017 Jaargang 6, nr. 7 I N D I T N U M M E R : Biddag Personeel Luizenmoeders gezocht Paasviering Schooljaar 2018-2019 Onderbouwplein Open week De Vreedzame School Vanuit groep 1 Agenda B i d

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

Open dag muziekschool Woudenberg

Open dag muziekschool Woudenberg NIEUWSBRIEF NUMMER 2 8 september 2017 In deze Nieuwsbrief: Godsdienstige vorming Geboren Vervanging Te vroeg op school Verkeersouders gezocht Agenda Jaarplanning Open dag muziekschool Woudenberg De Groene

Nadere informatie

U I T D E S C H O O L GEKLAPT J u n i 2016

U I T D E S C H O O L GEKLAPT J u n i 2016 U I T D E S C H O O L GEKLAPT J u n i 2016 Geachte ouder(s), Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni 2016. Op de volgende bladzijde vindt u de gegevens voor volgend schooljaar. Dit zijn de vakanties

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. 27 maart 9,35 10 april 5,95 17 april 5,26 24 april 6,10

ENGELENBURGSCHOOL. 27 maart 9,35 10 april 5,95 17 april 5,26 24 april 6,10 ENGELENBURGSCHOOL 29 april 2015 Jaargang 4, nr.8 I N D I T N U M M E R : Mag ik met je ruilen? Personeel Welkom Ouder-kind activiteit Avondvierdaagse Sing-in 29 mei Cito Voor en na schooltijd De Vreedzame

Nadere informatie

Activiteitenkalender versie

Activiteitenkalender versie AUGUSTUS 2016 31 ma 1 di 2 wo 3 do 4 vr 5 za 6 zo 7 32 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 Za 13 zo 14 33 ma 15 di 16 wo 17 do 18 vr 19 za 20 zo 21 34 ma 22 Eerste schooldag di 23 wo 24 do 25 vr 26 za 27 zo 28

Nadere informatie

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 In dit nummer: Kerst Schoolkerkdienst Kerstlunch Wonderlijk gemaakt Welkom Instroomgroep Jeugdsportfonds Schoolfruit Foto s kerstviering Collecte Agenda Ke rst We mogen

Nadere informatie

Godsgeschenk. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014

Godsgeschenk. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014 Jaargang 2 nummer 6 26 februari 2014 In dit nummer: Godsgeschenk Contactavond Rapport Februariactie Open inloopweek Verlofaanvraag We dragen allemaal een steentje bij Tips voor ouders Biddag Wijzneus Open

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l ENGELENBURGSCHOOL SCHOOLJOURNAAL 28 november 2012 Jaargang 2, nr. 4 K e r s t f e e s t I N D I T N U M M E R : Kerstfeest Personeel Sinterklaasfeest Kerstbrunch Nieuwe leerlingen Nederlandse taal Welkom

Nadere informatie

Witte steen. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer 5 27 januari 2016

Witte steen. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 4 nummer 5 27 januari 2016 Jaargang 4 nummer 5 27 januari 2016 In dit nummer: Witte steen Welkom School en kerkdienst Collecte Contactavond Actie werelddiaconaat Vakantierooster Geboren Raadbesluit Open inloop Agenda W i t t e s

Nadere informatie

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon!

Voor nu wensen we iedereen alvast een heel mooie zomervakantie met hopelijk heel veel zon! 29-06-2018 Dit Open Podium en veel andere Podiuminformatie wordt alleen digitaal verzonden. e-mail adreswijzigingen en aanmeldingen hiervoor: info.podiumloenen@vechtstreekenvenen.nl Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 7 nummer 9 Dinsdag 28 mei 2019

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 7 nummer 9 Dinsdag 28 mei 2019 Jaargang 7 nummer 9 Dinsdag 28 mei 2019 In dit nummer: Lestijdenmodel Geboren Contactavond Instroomgroep Ochtend en avond vierdaagse Groepsverdeling Schoonmaakavond Wisselmoment IEP toets Schoolreis Sing-in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 9 juli 2016

NIEUWSBRIEF 9 juli 2016 NIEUWSBRIEF 9 juli 2016 NIEUWS UIT HET TEAM Gezinsuitbreiding op De Bron! In het gezin van Eline werd Liam geboren op 07-06-2016. De zoon Eline en Jordi draagt de prachtige namen Liam Xavi Thie. Op het

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. H o m e s t a r t. Home-Start biedt een steuntje in de rug.

ENGELENBURGSCHOOL. H o m e s t a r t. Home-Start biedt een steuntje in de rug. ENGELENBURGSCHOOL SCHOOLJOURNAAL 16 mei 2012 Jaargang 1, nr. 5 I N D I T N U M M E R : 1. Home start 2. Personeel 3. Groepsverdeling 4. Contactavond 5. Avondvierdaagse 6. Schoonmaakavond 7. Schoolreisje

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren.

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Schoolreisje groep 1 en 2 Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Bijbelverhalen Week 22 en 23: Respect Inhoud: Over respectvol

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Hij is opgestaan

ENGELENBURGSCHOOL. Hij is opgestaan ENGELENBURGSCHOOL 25 maart 2015 Jaargang 4, nr.7 I N D I T N U M M E R : Hij is opgestaan Paasviering Geboorte Koningsspelen Groepsfoto s Mailcontact Welkom Ouder-kind activiteit Zendingsgeld Citotoets

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 16 Groep 5/6 juffendag op de boerderij. Groep 7/8 bankbattle. Avondvierdaagse 23 Sportdag

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 16 Groep 5/6 juffendag op de boerderij. Groep 7/8 bankbattle. Avondvierdaagse 23 Sportdag Paasviering Op donderdag 29 maart hielden we een mooie Paasviering in de Sypekerk. Dominee Ploeger vertelde over Witte Donderdag en Goede Vrijdag, over de kruisiging en opstanding van Jezus en gaf de kinderen

Nadere informatie

Vakanties en vrije dagen schooljaar 2016-2017

Vakanties en vrije dagen schooljaar 2016-2017 Vrijdag 22 april 2016 Jaargang 12 nr. 17 In deze Link: -Vakanties en vrije dagen 2016-2017 -Kalender -BSO Hoera Maasbree -Nieuws vanuit Vorkmeer -Gevaarlijke situaties door bouwverkeer -Nieuws van de MR

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 07

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 07 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 07 Belangrijke data in februari: Di. 16/02: 10-minutengesprekken Do. 18/02: 10-minutengesprekken Vr. 19/02: groep 1/2 A vrij Ma. 22/02 t/m vr. 26/02: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht

nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht nieuwsbrief van Kindcentrum De Burcht Agenda: Vrijdag 1 juli - Troubadour nr. 8 verschijnt Maandag 4 juli - Juf Bianca en juf Neline vieren verjaardag in groep 4/5 Dinsdag 5 juli - Juf Marjan viert verjaardag

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord... 3 Teamsamenstelling... 5 Activiteitenkalender... 8 Schoolpsalmen... 9

Inhoudsopgave. Voorwoord... 3 Teamsamenstelling... 5 Activiteitenkalender... 8 Schoolpsalmen... 9 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Teamsamenstelling... 5 Activiteitenkalender... 8 Schoolpsalmen... 9 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het Bronnenboekje waarin alle belangrijke informatie staat voor cursusjaar

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

In leven. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 4 18 december 2013

In leven. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer 4 18 december 2013 Jaargang 2 nummer 4 18 december 2013 In dit nummer: In leven Personeel We hebben hart voor elkaar Tip voor ouders Open lessen School kerkdienst Ouderportaal Onderzoek oudertevredenheid Snappet Agenda I

Nadere informatie

Bijlage schoolgids Pr. Beatrixschool

Bijlage schoolgids Pr. Beatrixschool INHOUDSOPGAVE *Inhoudsopgave *groepsverdeling *directie en groepsleerkrachten *activiteitenkalender *vakantietijden *psalmenlijst pag.1 pag.2 pag.3 pag.4 pag.5 pag.6 * gymtijden pag.7 *verantwoording van

Nadere informatie

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar.

Formatie Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje kunnen zien voor komend schooljaar. Riemslootnieuws 749 12-07-2018 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 www.comprix.nl NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatie 2018-2019 Twee week geleden heeft u al het formatieplaatje

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief

Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 Dinsdag 16-06-2015. nieuwsbrief Activiteitenkalender Di. 23-06: Schoolreisje middenbouw Vr. 26-06: Verslagen mee naar huis Ma. 29-06 t/m 03-07: Week van de oudergesprekken Woe 01-07: Wisselochtend Vr. 03-07: Bouwverlatersactiviteit Di.

Nadere informatie

Vlinderblad. Nr

Vlinderblad.  Nr Juli Dinsdag 07-07-2015 Afscheidsavond groep 8 musical groep 7/8 Dinsdag 07-07-2015 Musicalvoorstelling voor de groepen 1 t/m 3 en 4 t/m 6 onder schooltijd Dinsdag 07-07-2015 Uiterlijke inleverdatum betaling

Nadere informatie

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers,

Gewoon er zijn. Schoolbrief CNS Herédium 18 juni Beste ouders, verzorgers, Schoolbrief CNS Herédium 18 juni 2018 Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de Schoolbrief van de maand juni. U kunt de Schoolbrief ook terugvinden op onze website. In deze schoolbrief: Gewoon er

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Voorwoord... 3 Teamsamenstelling... 5 Activiteitenkalender... 9 Schoolpsalmen... 10

Inhoudsopgave. Voorwoord... 3 Teamsamenstelling... 5 Activiteitenkalender... 9 Schoolpsalmen... 10 2018-2019 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Teamsamenstelling... 5 Activiteitenkalender... 9 Schoolpsalmen... 10 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het Bronnenboekje waarin alle belangrijke informatie staat

Nadere informatie

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016

NIEUWSKRANT. Juni/Juli 2016 NIEUWSKRANT Juni/Juli 2016 Voetbaltoernooi Woensdag 13 april was het weer zover: het scholenvoetbaltoernooi. Van onze school waren er weer twee teams die gestreden hebben op dit toernooi. Punten voor gewonnen

Nadere informatie

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen

Over De Veenbrug. Nog. vier. nachtjes. slapen Over De Veenbrug Jaargang 16, nummer 8 30 november 2015 Nog vier nachtjes slapen Kind op maandag Week 49 30/11-04/12 Thema: Er komt een tijd We beginnen deze adventstijd met verhalen over Jesaja. Hij leeft

Nadere informatie

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41

1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 1 juli 2016 jaargang 24 nummer 41 Wij zijn nog steeds blij met uw lege cartridges en de PLUS-sponsorzegel/vouchers. Oud papier Wist u dat u uw oud papier in de container bij Top1Toys kwijt kunt? De opbrengst

Nadere informatie

Wat een schat. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer juni 2014

Wat een schat. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 2 nummer juni 2014 Jaargang 2 nummer 10 25 juni 2014 In dit nummer: Wat een schat Personeel Overblijven Ontmoetingshuis Schoonmaakavond Verantwoording van ons onderwijs Jaarplanning Informatieavond Ouderavond HIPPO Contactavond

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L April 2017 Jaargang 5, nr. 8 N i e t o o r d e l e n I N D I T N U M M E R : Niet oordelen Personeel Schoolfruit Koningsspelen 5 mei gewone schooldag Schoolkorfbal Afscheid Groepsfoto s Ouder-kind activiteit

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen 26 april 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Ze zeggen: als je anders bent, dan hoor je er niet bij, ze doen alsof je niemand bent, je bent

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Nieuw schooljaar. Welkom en afscheid

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Nieuw schooljaar. Welkom en afscheid ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 18 september 2013 Jaargang 3, nr. 1 IN DIT NUMMER: Nieuw schooljaar Geboorte Welkom en afscheid Informatieavond Projectweken Schoolfruit Vreedzame school Ouderfonds

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

Nieuwtjes van de Stampertjes

Nieuwtjes van de Stampertjes april 2017 Agenda 27-3 t/m 21-4 thema lente 13-4 Paasbrunch 14-4 t/m 17-4 april Goede vrijdag, Pasen gesloten 20-4 Kinderboerderij 24-4 t/m 7-5 Meivakantie en Koningsdag Nieuwtjes van de Stampertjes Jantje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NUMMER

NIEUWSBRIEF NUMMER NIEUWSBRIEF NUMMER 11 07-07-2017 Wilt u voor de zomervakantie het verslagboekje van uw kind inleveren? Het uiterlijk op maandag 17 juli. Onder andere in deze nieuwsbrief: Picknick op woensdag 19 juli Ouders

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 9 29 april 2015

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 9 29 april 2015 Jaargang 3 nummer 9 29 april 2015 In dit nummer: Mag Ik met je ruilen Personeel DVS Welkom Ochtend en avondvierdaagse Activiteit ouders en kinderen Geboorte Cito toetsen Nieuw cursusjaar Jeugdsportfonds

Nadere informatie

Welkom op de Prins Clausschool

Welkom op de Prins Clausschool schoolkalender 2016-2017 Welkom op de Prins Clausschool september 2016 35 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 - into-gesprekken groep 3-8 2 3 4 36 5 - into-gesprekken groep 3-8

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief. Agenda. Lief en leed. Nieuwe Maanderbuurtweg

NIEUWSBRIEF. Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief. Agenda. Lief en leed. Nieuwe Maanderbuurtweg Nieuwsbrief 1, 20 augustus 2016 In deze nieuwsbrief Een nieuw schooljaar Lief en leed Even voorstellen Welkom Schooltijden Startfeest Luizencontrole Op rolletjes Zending Gymdagen Eten op school Vakanties

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015

CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 Nieuwe leerlingen In groep 1/2 a: Lizzy Nesselaar en Kai Hartogh In groep 1/2 c: Joël Dukel Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! CBS Nije-Kroost 11 juni 2015 www.cbsnijekroost.nl

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse nieuwsbrief Jaargang 9, nr 37 14 juni 2017 In dit nummer: Avondvierdaagse Avondvierdaagse vervolg Bericht van #POinactie Onderbouw nieuws Middenbouw nieuws Bovenbouw nieuws Ander nieuws Avondvierdaagse

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen Losse Entjes Jaargang 24 no. 5 8 januari 2016 (zie voor actuele mededelingen www.obsde-ent.nl) Agenda 9 januari Oud papier 9 maart OR vergadering 13 januari 19.00 uur Schoonmaakavond 11 maart Losse Entjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1.

Nieuwsbrief. 27 juni 2019 nr. 13. Levend Water Week 27 Groep 1 t/m 5 : Thema God zorgt voor Paulus Lied Ik volg de Heer / Ps. 121 : 1. Nieuwsbrief 27 juni 2019 nr. 13 Agenda Week 27 1 t/m 5 jul Ma 1 Kamp Westerbork gr.6-8 10 Minutengesprekken facultatief Vr 5 Talentmappen mee Week 28 8 t/m 12 jul Ma 8 Afscheidsavond gr.8 Do 11 Laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2016

Nieuwsbrief november 2016 Nieuwsbrief november 2016 Aan de ouders en verzorgers, U heeft het waarschijnlijk wel meegekregen. De Patrimoniumschool is onderdeel geworden van onderwijsgroep Gave. We zullen als stichting in het vervolg

Nadere informatie

Zegveld, juni Bent u benieuwd over welke waarden het gaat?

Zegveld, juni Bent u benieuwd over welke waarden het gaat? Zegveld, juni 2017 Afgelopen studiedag hebben we stil gestaan bij verschillende aspecten van ons onderwijs, instructie geven en professionalisering. Ook hebben we de jaarplanning voor het schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

4 juli Merellaan AM Schoonhoven

4 juli Merellaan AM Schoonhoven 4 juli 2018 Geboortebericht Op 24 juni zijn juf Eline en haar man Hans opnieuw vader en moeder geworden van een prachtige dochter. Het zusje van Emy heeft de naam Liesl gekregen. We feliciteren hen met

Nadere informatie

Schoolregel juni/juli. Groep 5 Het dierenrijk

Schoolregel juni/juli. Groep 5 Het dierenrijk Nieuwsbrief 16, 17 e jaargang, 7 juli 2017 Schoolregel juni/juli JULI Maandag t/m zondag 10/7 t/m Zomervakantie 20/8 Vrijdag 18 Inloopuurtje van 17.00 18.00 uur AUGUSTUS Maandag 21 Start nieuwe schooljaar

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 1, 31 augustus 2018. Gouden weken In de eerste zes weken van het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw CBS het Kompas Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2017-2018. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Februari 2017 Jaargang 5, nr. 6 I N D I T N U M M E R : Biddag Personeel Tevredenheidspeiling Leerlingenraad Schooljaar 2017-2018 De Vreedzame School Schoolvoetbal Open week Even voorstellen Vanuit gr.

Nadere informatie

Na een drukke, maar gezellige decemberperiode is het tijd voor het vieren van het Kerstfeest en het genieten van de vrije dagen.

Na een drukke, maar gezellige decemberperiode is het tijd voor het vieren van het Kerstfeest en het genieten van de vrije dagen. Haspernieuwsbrief 4 In dit nummer: Week 51 Algemeen 21 december Algemeen Kind op maandag Nieuwe leerlingen Nog een nieuw gezicht Kerstviering Vrijwilligers Gelukkig Nieuwjaar CITO toetsen groep 2 Pompeblêdspion!

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6.

Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender 3. Schoolreis nieuws 4. Bedankje 5. CKC nieuws 6. Lijnbaan 317 2728 AG Zoetermeer 079-342 20 57 Email: info@debuut.unicoz.nl Website: www.debuut.unicoz.nl 19-07-2013 Nr. 43 Inhoud week 29 1. Laatste nieuwtjes van de Buut 2. September en oktober kalender

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt Deo Volente)

Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt Deo Volente) Informatiebrief voor de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen van de Eliëzerschool en de Obadjaschool cluster 4 (voor alle data geldt Deo Volente) Geachte ouder(s)/verzorger(s), Nieuwsbrief april 2013

Nadere informatie

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016

Schooljaar NIEUWSBRIEF Nummer juni 2016 Schoolstraat 32 7694 AX Kloosterhaar tel. 0523-241473 e-mail: directie@cantecleerkloosterhaar.nl Schooljaar 2015-2016 NIEUWSBRIEF Nummer 39. 24 juni 2016 woensdag = gezonddag Formatie Eindelijk is het

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school

Nieuwsbrief nr. 14 e jaargang Vrijdag 25 november Sinterklaas op onze school Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 14 e jaargang Vrijdag 25 november 2016 Altijd weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Afscheid nemen. Afscheid nemen is vaak moeilijk, omdat je afstand doet van iemand die je dierbaar is.

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Afscheid nemen. Afscheid nemen is vaak moeilijk, omdat je afstand doet van iemand die je dierbaar is. ENGELENBURGSCHOOL 24 juni 2015 Jaargang 3, nr. 10 IN DIT NUMMER: Afscheid nemen Verantwoording onderwijs Groei en Bloei Jaarplanning Afscheid en welkom Afscheidsavond groep 8 Schoolplan Groepsverdeling

Nadere informatie

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1)

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1) agenda do. 2 juni schoolreis kleuters (pt. 1) ma. 13 juni spreekavond groep 1 en 7 (pt. 4) ma. 13 juni en do. 16 juni spreekavond groep 7 (pt. 5) ma. 27 juni t/m vr. 1 juli schoolkamp groep 8 (pt. 7) ma.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie