S C H O O L J O U R N A A L

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "S C H O O L J O U R N A A L"

Transcriptie

1 April Jaargang 4, nr. 8 I N D I T N U M M E R : In wiens handen Schoolfruit Welkom Schoolplein Fotograaf Nieuw cursusjaar De Vreedzame school Facebook Reconstructie bestrating Vanuit groep 4/5 Agenda I n w i e n s h a n d e n Een basketbal in mijn handen is ongeveer 40 euro waard. Een basketbal in de handen van Michael Jordan is misschien wel 30 miljoen euro waard. Een tennisracket is waardeloos in mijn handen. Een tennisracket in de handen van Roger Federer, is een gewonnen kampioenschap. Een stok in mijn handen zal een wild dier weghouden. Een stok in Mozes handen zal de machtige zee splijten, Een katapult is in mijn handen kinderspeelgoed. Een slinger in de handen van David is een machtig wapen. Twee vissen en vijf broden in mijn hand zijn een paar vis-sandwiches. Twee vissen en 5 broden in de handen van God, zal duizenden voeden. Spijkers in mijn handen zouden misschien een vogelhuisje voortbrengen. Spijker in de handen Jezus Christus brengen redding voor de hele wereld. S c h o o l f r u i t De afgelopen maanden hebben alle kinderen elke woensdag, donderdag en vrijdag genoten van gratis schoolfruit. Deze week is de laatste week dat de kinderen gratis fruit hebben gekregen. Na de meivakantie mag u zelf weer op woensdag en vrijdag fruit meegeven aan de kinderen. Dit zijn de verplichte fruitdagen bij ons op school. U mag natuurlijk uw kind elke dag fruit meegeven, dat is gezond en lekker.

2 Pagina 2 W e l k o m Na de meivakantie start Milan el Obeidi in groep 1. We zijn dan in groep 1 in totaal met 23 kinderen. We wensen hem en zijn gezin een fijne Engelenburgtijd toe. S c h o o l p l e i n Na de middagpauze mogen de kinderen vanaf uur het schoolplein op. Voor die tijd is dit niet toegestaan, dan is er namelijk nog geen leerkracht buiten aanwezig. De kinderen die overblijven spelen tot uur op het onderbouwplein onder toezicht van de overblijfouder. Bijbeltekst van de maand De zegen van de Heere, die maakt rijk, Hij voegt er geen zwoegen aan toe. Spreuken 10: 22 F o t o g r a a f Op woensdag 11 mei komt de schoolfotograaf foto s maken. Dit is van de hele groep en van elk kind apart. Van 8.30 uur tot 9.00 uur kunnen er foto s gemaakt worden van broertjes en zusjes en met niet-schoolgaande kinderen. De foto s worden gemaakt in de gymzaal bij de kleuteringang. Wanneer u daar gebruik van wilt maken dan wordt u daar om 8.30 uur verwacht met uw kinderen. Ook dit jaar zal de schoolfotografie verzorgd worden door Foto Koch. Zij bieden de mogelijkheid om de complete afhandeling van de schoolfotografie te laten verlopen via internet. Dat betekent dat u van ons na het maken van de foto s een inlogkaart ontvangt. Op de inlogkaart staat onder meer een foto van het kind, alsmede een uniek inlognummer en wachtwoord. U logt thuis in met de inloggegevens op de site van Foto Koch Plaatst een bestelling en rekent af via i-deal of via een factuur. U kunt eventueel de inloggegevens door sturen naar familie (bijvoorbeeld opa's/oma's of ex-partners), zodat zij zelf een bestelling kunnen plaatsen op de site. Wij als school zullen dus voor de ouders geen pakket samen stellen. U kunt zelf op de site kiezen welke foto s of pakketten u wilt bestellen. Indien u meer dan alleen een groepsfoto bestelt en met i-deal betaalt, zijn de verzendkosten 1,50. Voor bestellingen met factuur, acceptgiro of creditcard rekent Foto Koch 3,00 aan verzendkosten. Foto Koch biedt altijd een gratis groepsfoto, ook als u verder geen pakket bestelt. Tip: Laat de kleuters hun favoriete knuffel meebrengen als ze op de foto gaan, dit geeft veel minder stress en dus een grotere kans op een leuke foto. Als uw kind kleurrijke kleding draagt, komt de foto beter tot zijn recht. Vermijd daarbij fluoriderende kleding. Cursusjaar zullen er alleen groepsfoto s gemaakt worden en geen portretfoto's.

3 Pagina 3 N i e u w c u r s u s j a a r De groepsindeling voor komend cursusjaar is klaar. Volgend jaar gaan we werken met: Groep 0/1: Groep 2: Groep 3/4: Groep 5/6: Groep 7/8: kinderen 15 kinderen 18 kinderen 18 kinderen 22 kinderen Het is nog niet volledig bekend in welke groep welke leerkrachten staan. In de nieuwsbrief van mei zullen we u daar meer duidelijkheid over geven. Basisschool de Bron gaat i.v.m. ruimtegebrek waarschijnlijk komend cursusjaar gebruik gaan maken van een leeg lokaal in onze school. Het gaat eerst om groep 6/7 en vanaf de kerstvakantie zal waarschijnlijk ook groep 4/5 van basisschool de Bron tijdelijk in een leeg lokaal van onze school komen. Twitterbericht God heeft een bijzonder plekje in Zijn hart voor jou. Het Hart van de Vader is jouw thuis D e V r e e d z a m e S c h o o l Na de meivakantie starten we met blok 6, het laatste blok van de Vreedzame school. We willen de kinderen leren omgaan met verschillen van mening en verschillen in gewoontes, leefstijl, levensbeschouwing, leeftijd, sekse en cultuur. We werken aan acceptatie en waardering ervan. Naast verschillen zijn er ook overeenkomsten. De kinderen leren dat je dit terugziet binnen de eigen families, de klas, de school en de samenleving. Om goed om te kunnen gaan met verschillen moet je erover kunnen praten. Het gaat om luisteren naar de ander, een mening vormen, van mening kunnen veranderen en een eigen mening verdedigen. Op deze manier willen we vooroordelen tegengaan. Door een positieve aanpak ervaren de kinderen verschillen als vanzelfsprekend in plaats van eng of vreemd. In dit blok gaat het om accepteren, tolerantie en waarderen. Dat zijn geen dingen die je via een lesje kunt overdragen. We geven de lessen daarom in projectvorm, waarbij de kinderen de eigen families en de eigen klas verkennen, interviews afnemen en werkstukken maken over verschillende levensbeschouwingen. De kinderen werken in tweetallen of groepjes en bespreken hun bevindingen met de hele klas. Naast deze lesactiviteiten is de manier waarop wij als leerkrachten zelf omgaan met overeenkomsten en verschillen erg belangrijk. We proberen zo veel mogelijk acceptatie en waardering uit te dragen van overeenkomsten en verschillen in de eigen groep en de school. We maken kinderen bewust van eventuele vooroordelen en geven duidelijke grenzen aan welk gedrag niet meer kan, d.w.z. welk gedrag haaks staat op de bedoelingen van dit blok. Wij zetten ons in voor een goede voorbeeldfunctie naar de kinderen. Met de lessen, onze eigen houding en met ondersteuning van de ouders hebben we er alle vertrouwen in dat iedereen het bij ons op school prettig heeft, omdat anders zijn mag.

4 Pagina 4 F a c e b o o k Vanaf 1 juni willen we als Engelenburgschool starten met Facebook. Op onze school zijn wij ons ervan bewust zijn dat sociale media een onlosmakelijk onderdeel zijn van de huidige samenleving en de leefomgeving van onze leerlingen, hun ouders en andere belanghebbenden. Social media biedt de mogelijkheid om te laten zien dat je trots bent op je school en kunnen een bijdrage leveren aan een positief imago van de Engelenburgschool. Van belang is echter wel te beseffen dat je met berichten op social media (onbewust) de goede naam van de school en betrokkenen ook kunt schaden. Daarom hebben wij een protocol gemaakt voor het gebruik van Facebook, deze kunt u vinden via deze link of op de website van de school. Op Facebook plaatsen we geen foto s van individuele kinderen, alleen foto s van kinderen in groepsverband. Bij de foto s noemen we geen namen. Als er meerdere foto s zijn, wordt er verwezen naar de website van school. Als u niet wilt dat er foto s van uw kind(eren) op Facebook komen te staan, kunnen u tot 1 juni bezwaar maken bij juf Nootenboom. Van deze kinderen worden er dan geen foto s op Facebook geplaatst. R e c o n s t r u c t i e b e s t r a t i n g De komende tijd zal de bestrating aangepast worden rondom de school. Dit is fase 2 van de gehele wijk. Vandaag kregen we als school te horen dat, vanaf donderdag 21 april, de werkzaamheden gaan starten in de straten De Fuikenweide, De Bongerd en De Brinken. Dit zal ongeveer 4 weken duren. Dit is gedeeltelijk in de meivakantie maar ook in de weken daarna. U kunt de school gedurende deze periode niet met de auto of fiets bereiken vanaf de Bongerd en de Brinken. De school is het best bereikbaar via de Riethoek en de Tinneweide. Wilt u hier op letten als u uw kind komt brengen? Of als uw kind zelf naar school gaat het duidelijk aan uw kind uitleggen. Waarschijnlijk gaan we na de meivakantie alleen de ingang van het onderbouwplein gebruiken. De kinderen van de bovenbouw zullen hun fietsen ook tijdelijk op het onderbouwplein neer moeten zetten.

5 Pagina 5 V a n u i t g r o e p 4 / 5 Als ik koning of koningin zou zijn dan zou ik Djayden: dan zou ik een grote witte kerk bouwen. Ook zou ik geld geven aan de armen. Ik zou huizen gaan bouwen. Een heel groot zwembad waar iedereen gratis in kan zwemmen. Seanrobert: dan zou ik eten geven aan de arme landen. Nima: dan zou ik heel veel kracht, macht en passie hebben. Ik zou de scholen stoppen en zorgen dat mensen veel bling bling krijgen. Sumaya: dan zou ik zorgen dat zwervers speciale huizen krijgen en wij minder school. Imane: dan zou ik geld geven aan de armen en huizen voor ze bouwen. Ook zou ik een pretpark, winkelcentrum en zwembad voor mij alleen laten bouwen. Ik zou ook veel ziekenhuizen bouwen. Chaima: dan zou ik geld geven aan de arme mensen. Ook zou ik de Heere God bedanken dat ik koningin mag zijn. Bram: dan zou ik meer huizen weghalen en zorgen dat er meer bos komt. Ook zou ik bewaking zetten bij de bomen. Mensen die een bijl hebben mogen dan alleen de zieke bomen omhakken. Roos: dan zou ik zorgen dat er meer digiborden op school komen en dat er meer kinderen op school komen.

6 Pagina 6 Ruben: dan zou ik alles laten zoals het nu is. Yannick: dan zou ik veel speelveldjes maken die leuk zijn voor kinderen van alle leeftijden. William: dan zou ik alleen maar boerderijen bouwen. Iedereen kan dan alleen maar boer worden. Luc: dan zou ik heel rijk willen worden. Ook wil ik dan dat iedereen naar mij luistert. Jochem: dan zou ik heel rijk worden en een waterfontein in mijn tuin zetten. Janne-Sophie: dan zou ik zorgen voor meer scholen. Ik ga eten geven aan andere landen. Ook zou ik zorgen dat er voor vluchtelingen een plekje komt. Lina: dan zou ik alle scholen in Nederland verbieden en dan kan iedereen gewoon thuis leren. Charraya: dan zou ik graag een heel luxe bed willen hebben om op te slapen. Faiza: dan zou ik zeggen dat niemand meer naar school toe hoeft. Mandy: dan zou ik in een hele grote zaal een binnenzwembad bouwen. Lara: dan zou ik zorgen voor een betere wereld. Dat de oorlog stopt en er niemand meer dood geschoten wordt. Berihan: dan zou ik zorgen dat de prijzen in de winkels omlaag gaan. Iedereen houdt dan meer geld over.

7 Pagina 7 A g e n d a Datum Activiteit Donderdag 21 april Open inloop groep 4 t/m 7 Vrijdag 22 april Maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei Woensdag 11 mei Vrijdag 13 mei Maandag 16 mei Koningsspelen Meivakantie Fotograaf Gebedsgroep Tweede Pinksterdag - alle kinderen vrij Donderdag 19 mei Open inloop groep 4 t/m 8 Woensdag 25 mei & donderdag 26 mei Donderdag 26 mei Vrijdag 27 mei Korfbaltoernooi Studiemiddag - alle kinderen s middags vrij Gebedsgroep Jarig in mei Joel van den Berg Juf van Laar Liliya Sedaghati Niels van Heerikhuize Amber Bakkenes De regel van de maand is: we zijn allemaal anders

Een katapult is in mijn handen kinderspeelgoed. Een slinger in de handen van David is een machtig wapen. Het hangt er vanaf in wiens handen het is.

Een katapult is in mijn handen kinderspeelgoed. Een slinger in de handen van David is een machtig wapen. Het hangt er vanaf in wiens handen het is. Jaargang 4 nummer 10 20 april 2016 In dit nummer: In wiens handen Schoolfruit DVS blok 6 Geboren Ochtend en avond4daagse Nieuw cursusjaar Nieuwe leerkracht Fotograaf Activiteit voor ouders en kinderen

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L April 2018 Jaargang 6, nr. 9 I N D I T N U M M E R : Schoolfotograaf Personeel Welkom Ouder-kind activiteit Schoolkorfbal Pleinfeest Schoolfruit De vreedzame school Avondvierdaagse Vanuit groep 3/4 Agenda

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. 27 maart 9,35 10 april 5,95 17 april 5,26 24 april 6,10

ENGELENBURGSCHOOL. 27 maart 9,35 10 april 5,95 17 april 5,26 24 april 6,10 ENGELENBURGSCHOOL 29 april 2015 Jaargang 4, nr.8 I N D I T N U M M E R : Mag ik met je ruilen? Personeel Welkom Ouder-kind activiteit Avondvierdaagse Sing-in 29 mei Cito Voor en na schooltijd De Vreedzame

Nadere informatie

Activiteit voor ouders en kinderen

Activiteit voor ouders en kinderen Jaargang 7 nummer 8 17 april 2019 In dit nummer: Pasen Bruiloften Ouder en kind activiteit De Vreedzame school Schoolreis Beweegknap Rekenknap Agenda Pasen Vanavond vieren wij het Paasfeest met de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 6 september 2017

Nieuwsbrief 1 6 september 2017 Nieuwsbrief 1 6 september 2017 Beste kinderen en ouders, De vakantie zit er al weer op en we zijn vorige week gestart met weer een nieuw schooljaar. We zijn op een hele fijne, rustige manier begonnen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Brede School De Spaarndammerhout 22 april 2016 In deze nieuwsbrief

Nieuwsbrief Brede School De Spaarndammerhout 22 april 2016 In deze nieuwsbrief Nieuwsbrief Brede School De Spaarndammerhout 22 april 2016 In deze nieuwsbrief De Houtwarming Koningsspelen Vrijwilligers in de school Start blok 6 De Vreedzame school Werkzaamheden Spaarndammertunnel

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 5 25 april 2018

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 5 25 april 2018 Jaargang 6 nummer 5 25 april 2018 In dit nummer: Schoolfotograaf Schoolreis Geboren Nieuwe cursusjaar Leerlingenraad Nieuwe kinderen Blok 6 Wie ben ik? Beweegknap Natuurknap Agenda Schoolfotograaf Op dinsdag

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 9 29 april 2015

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 9 29 april 2015 Jaargang 3 nummer 9 29 april 2015 In dit nummer: Mag Ik met je ruilen Personeel DVS Welkom Ochtend en avondvierdaagse Activiteit ouders en kinderen Geboorte Cito toetsen Nieuw cursusjaar Jeugdsportfonds

Nadere informatie

GAANDERWIJZER jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018

GAANDERWIJZER jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018 GAANDERWIJZER 2018-2019 jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018 Voor in uw agenda Februari Studiedag 8 Alle groepen vrij Maart 1 Carnaval op Gaanderwijs Alle groepen om 12.00 uur vrij 10/11/18 Oudergesprekken

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 782 23-05-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Formatieplaatje Hieronder het formatieplaatje voor komend schooljaar. We denken zelf

Nadere informatie

Nieuwsbrief no.1

Nieuwsbrief no.1 Nieuwsbrief 2016-2017no.1 Welkom Wat fijn om alle ouders, kinderen en leerkrachten weer te mogen verwelkomen na een lange zomervakantie. Namens het hele team wensen wij iedereen een heel fijn schooljaar!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 14 september 2016

Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Nieuwsbrief 1 14 september 2016 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Hier is de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar 2016-2017. Ik hoop dat iedereen een hele fijne vakantie heeft gehad en weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. - een dagdeel over de kracht van mindfulness voor kinderen in de klas, wat zijn de mogelijkheden

Nieuwsbrief. - een dagdeel over de kracht van mindfulness voor kinderen in de klas, wat zijn de mogelijkheden Nieuwsbrief Jaargang 22 - nummer 03 okt. 2016 Schoolfotograaf Maandag 17 en dinsdag 18 oktober komt Foto Koch de schoolfoto s maken. De complete afhandeling van de schoolfotografie gaat via internet. Dit

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Hij is opgestaan

ENGELENBURGSCHOOL. Hij is opgestaan ENGELENBURGSCHOOL 25 maart 2015 Jaargang 4, nr.7 I N D I T N U M M E R : Hij is opgestaan Paasviering Geboorte Koningsspelen Groepsfoto s Mailcontact Welkom Ouder-kind activiteit Zendingsgeld Citotoets

Nadere informatie

AGENDA HET EVENAARTJE. 18e jaargang nr. 36, blok 6 maandag 16 juni 2014

AGENDA HET EVENAARTJE. 18e jaargang nr. 36, blok 6 maandag 16 juni 2014 AFSCHEID! Per het einde van dit schooljaar stop ik met werken op de Evenaar. Na 15 jaar met veel plezier te hebben gewerkt als onderwijsassistente op de Jupiterstraat en de Serooskerkestraat ga ik met

Nadere informatie

AGENDA HET EVENAARTJE. 18e jaargang nr. 33, blok 6 maandag 12 mei 2014

AGENDA HET EVENAARTJE. 18e jaargang nr. 33, blok 6 maandag 12 mei 2014 Beste korfballers uit groep vier en vijf, Op vrijdagavond 16 mei mogen jullie van 18:30 tot 19:30 uur een keer komen trainen voor het korfbaltoernooi. Het is de bedoeling dat je om 18:30 omgekleed op het

Nadere informatie

Agenda: Verjaardagen: Van de directie: Jaargang 25 nr.16 24-04-2015

Agenda: Verjaardagen: Van de directie: Jaargang 25 nr.16 24-04-2015 Agenda: 27 april t/m 8 mei: meivakantie 11 mei: juf Renee heeft studieverlof, juf Kitty vervangt 11 mei: hoofdluiscontrole 13 mei: schoolfoto s 13 mei: groep 5 t/m 8 boeken ruilen i.p.v. op 14 mei (vrij)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF juni/juli 2019 DE REGENBOOG. Schooljaar

NIEUWSBRIEF juni/juli 2019 DE REGENBOOG. Schooljaar NIEUWSBRIEF juni/juli 2019 DE REGENBOOG Schooljaar 2018-2019 Kalender Vrijdag 31/5 t/m vrijdag 7/6 vakantie Maandag 10/6 Pinksteren: Leerlingen vrij Vrijdag 14 juni: Schoolfotograaf Koch, vanaf 12.15 uur

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 6 18 februari Het thema van biddag is altijd dichtbij over Handelingen 16:22-34.

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 6 18 februari Het thema van biddag is altijd dichtbij over Handelingen 16:22-34. Jaargang 3 nummer 6 18 februari 2015 In dit nummer: Biddag Personeel Nieuwe kinderen en afscheid Fotograaf Contactavond Vakantierooster Pepermuntrollen Inloopweek Grote rekendag Geboorte Post Agenda B

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Ontmoeting. S i n g - in

ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L. Ontmoeting. S i n g - in ENGELENBURGSCHOOL 23 april 2014 Jaargang 3, nr. 8 IN DIT NUMMER: Ontmoeting Personeel Sing-in Activiteit Afscheid juf Olivier Inspectiebezoek Komend cursusjaar Vakantierooster Schoolfoto s Kamp Koningsspelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 september Agenda

Nieuwsbrief 7 september Agenda Nieuwsbrief 7 september 2018 Agenda 10 september: Vergadering oudervereniging 11 september: Informatieavond groep 3 12 september: Thema bijeenkomst groep 1-2 18 september: Ouderavond groep 8 24 september:

Nadere informatie

S c h o o l j o u r n a a l

S c h o o l j o u r n a a l E n g e l e n b u r g s c h o o l S c h o o l j o u r n a a l 27 januari 2012 Jaargang 1, nr. 1 P r i j s v r a a g I n d i t n u m m e r : 1. Prijsvraag 2. Nieuwe nieuwsbrief 3. Personeel 4. Sing-inn

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 7. Mei 2016

PAULUSPRAAT 7. Mei 2016 PAULUSPRAAT 7 Mei 2016 Inhoudsopgave - Van de directie - Studiedag - Schoolreis - Schoolfruit - Taal voor thuis - Opvang peuters op de Paulusschool - Schoolbezoek directeur-bestuurder - Schoolbezoek inspectie

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 1 april 2016 Beste ouders/verzorgers, Ik stuur u een vrij uitgebreide

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2019 nr.7

Nieuwsbrief Maart 2019 nr.7 Nieuwsbrief Maart 2019 nr.7 Meester K.J. Dijkstraschool Hoofdweg 31 8424 PJ Elsloo 0561 421250 info@mrkjdijkstraschool.nl www.mrkjdijkstraschool.nl Schoolfotograaf Foto Koch komt woensdag 6 maart de schoolfoto

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L April 2017 Jaargang 5, nr. 8 N i e t o o r d e l e n I N D I T N U M M E R : Niet oordelen Personeel Schoolfruit Koningsspelen 5 mei gewone schooldag Schoolkorfbal Afscheid Groepsfoto s Ouder-kind activiteit

Nadere informatie

vrijdag 18 mei 2018 Schoolfruit

vrijdag 18 mei 2018 Schoolfruit Nieuwsbrief 16 vrijdag 18 mei 2018 AGENDA 21 mei Pinksteren 22 mei Verkeersweek, alle groepen praktijklessen BIEB groepen 3-4 23 mei MK tennis 24 mei Bieb groepen 5-6 25 mei Schoolfeest 16.00-19.00 uur

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Februari 2017 Jaargang 6, nr. 7 I N D I T N U M M E R : Biddag Personeel Luizenmoeders gezocht Paasviering Schooljaar 2018-2019 Onderbouwplein Open week De Vreedzame School Vanuit groep 1 Agenda B i d

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L E N G E L E N B U R G S C H O O L S C H O O L J O U R N A A L 15 februari 2012 Jaargang 1, nr. 2 L e k k e r f i t m a a n d I N D I T N U M M E R : 1. Lekker fit maand 2. Personeel 3. Schoolfotograaf

Nadere informatie

Maandag 5 juni t/m woensdag 7 juni: alle kinderen zijn vrij! Zomerfeest; start om 14 uur Nieuwsbrief- 11 uit

Maandag 5 juni t/m woensdag 7 juni: alle kinderen zijn vrij! Zomerfeest; start om 14 uur Nieuwsbrief- 11 uit Instituut Schreuder: een dynamische en lerende school die elk kind tot volle ontplooiing kan laten komen. In deze nieuwsbrief Belangrijke data Welkom nieuwe leerlingen Vakantierooster 2017-2018 Ouderkamer:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

Open dag openbare basisscholen Hoogezand-Sappemeer

Open dag openbare basisscholen Hoogezand-Sappemeer Jrg. 15 nr. 12 13 februari 2014 Agenda 17-18 februari Rapportgesprekken 19 februari Sjoelmiddag Woldwijck centrum (zie bijlage) 24-2 t/m 28-2 Voorjaarsvakantie 5 maart Schoolcompetitie hindernisbaan 7

Nadere informatie

Preek van Ds. Dick Lagewaard, Ned. Gereformeerde kerk Veenendaal over Efeze 4: 14,15

Preek van Ds. Dick Lagewaard, Ned. Gereformeerde kerk Veenendaal over Efeze 4: 14,15 1: Preek van Ds. Dick Lagewaard, Ned. Gereformeerde kerk Veenendaal over Efeze 4: 14,15 Koers houden Geliefde gemeente, geliefde luisteraars In de zomervakantie ben ik drie keer de wereld rond gevaren.

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Biddag

ENGELENBURGSCHOOL. Biddag ENGELENBURGSCHOOL 18 februari 2015 Jaargang 4, nr.6 I N D I T N U M M E R : Biddag Actie opbrengst Personeel Lekker Fit maand Contactavond Groepsfoto s Zendingsgeld op vrijdag Schoolvoetbal Vakantierooster

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Datum: 17-03-2016 KALENDER

Schooljaar 2015-2016 Datum: 17-03-2016 KALENDER Schooljaar 2015-2016 Datum: 17-03-2016 KALENDER Donderdag 17 maart Gespreksavond nav de rapporten Vrijdag 18 maart Groep 1 t/m 4 theatervoorstelling Dinsdag 22 maart Schoolfotograaf Goede Vrijdag 25 maart

Nadere informatie

PAULUSPRAAT 1. September 2015

PAULUSPRAAT 1. September 2015 PAULUSPRAAT 1 September 2015 Inhoudsopgave - Van de directie - De toekomst van de Paulusschool - Fusie Lek en IJssel - Aanmelding nieuwe leerlingen - De schoolfotograaf - Nieuws van de ouderraad - Kinderboekenweek

Nadere informatie

Archipelschool Frans Naerebout november 2016 tel

Archipelschool Frans Naerebout november 2016 tel Archipelschool Frans Naerebout november 2016 Beste ouders/ verzorgers, Mededelingen schoolbreed De afgelopen maand hebben we met de kinderen hard gewerkt. De eerste toetsen zijn in de groepen afgenomen

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. Het is weer (bijna) dankdag. Laten we deze dankdag delen want er is genoeg

ENGELENBURGSCHOOL. Het is weer (bijna) dankdag. Laten we deze dankdag delen want er is genoeg ENGELENBURGSCHOOL S C H O O L J O U R N A A L 29 oktober 2014 Jaargang 4, nr.2 IN DIT NUMMER: Genoeg te delen Welkom Oudervertelgesprek Ouderhulp Actie voedsel- Scholierenveldloop De Vreedzame School Nationaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 Soesterberg, 27 mei 2014

Nieuwsbrief 17 Soesterberg, 27 mei 2014 Gen. Winkelmanstraat 111 3769 EC Soesterberg tel. 0346 351518 e-mail: info@depostiljonsoesterberg.nl website : www.depostiljonsoesterberg.nl Nieuwsbrief 17 Soesterberg, 27 mei 2014 Beste ouders, verzorgers,

Nadere informatie

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l

ENGELENBURGSCHOOL. K e r s t f e e s t. P e r s o n e e l ENGELENBURGSCHOOL SCHOOLJOURNAAL 28 november 2012 Jaargang 2, nr. 4 K e r s t f e e s t I N D I T N U M M E R : Kerstfeest Personeel Sinterklaasfeest Kerstbrunch Nieuwe leerlingen Nederlandse taal Welkom

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L November 2015 Jaargang 4, nr. 3 I N D I T N U M M E R : Kerstviering Personeel Gebedsgroep Terugblik studiedag Sinterklaas De speelgoedbank De Vreedzame School Welkom en afscheid Kruidnotenactie ZOA Ouderportaal

Nadere informatie

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen

11 oktober Jaylee, groep 2 14 oktober Mark, groep 5. Van harte gefeliciteerd! Groep 1/2 gesplitst. Gevonden voorwerpen Obs De Plaats Schoolwerf 1 1657 LD Abbekerk T: 0229-581278 E: info@obsdeplaats.nl Vrijdag 7 oktober 2016 Maandag 10 oktober Schoolfotograaf Woensdag 12 oktober Weekbreak groep 1/2 en 8 Donderdag 13 oktober

Nadere informatie

25 maart Onze school. Is een school waar iedereen zichzelf kan zijn, op zijn eigen manier.

25 maart Onze school. Is een school waar iedereen zichzelf kan zijn, op zijn eigen manier. Nieuwsbrief 13 25 maart 2019 In en om de school Groep 6 en 7 hebben pas een hele leuke workshop in de klas gehad, de Grote Radioshow. Voor deze Radioshow maakte Britt Maris het gedicht dat hieronder staat.

Nadere informatie

Schooljournaal Februari 2018

Schooljournaal Februari 2018 Schooljournaal Februari 2018 In dit nummer: Biddag 13 maart 2019 Agenda (Nieuwe plek!) Welkom op school Sing-in Lente Vrijdagmiddagprogramma Zomaar een prachtige dag De Vreedzame School Blok 5 Scoren in

Nadere informatie

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen!

25-02-2016. Pasen. We zullen er met z n allen van smullen! 25-02-2016 Afgelopen 2 weken zijn de rapporten mee naar huis gegaan en hebben wij met alle ouders 10 minuten gesprekken gevoerd. Ook met de kinderen in de bovenbouwgroepen zijn de behaalde resultaten van

Nadere informatie

Het nieuwe jaar is begonnen! We zijn blij dat juf Marieke gestart is in het lokaal naast groep. Thema Winter

Het nieuwe jaar is begonnen! We zijn blij dat juf Marieke gestart is in het lokaal naast groep. Thema Winter Thema Winter Basisschool De Bron Spiesheem 54 3907 NJ Veenendaal Nieuwsbrief 5, januari 2015 instroomgroep en groep 1/2 Januari 2015 Nieuwe leerlingen: In de instroomgroep is Zuzanna Kok gestart en in

Nadere informatie

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) GOED GEDAAN!

(Het volgende Praatpaaltje verschijnt op ) GOED GEDAAN! (Het volgende Praatpaaltje verschijnt op 13-05-2019) SCHOOLKALENDER Klik hier voor de kalender op de website Beste ouders, GOED GEDAAN! Deze week werkt het team van Agnetendal niet aan de methode Goed

Nadere informatie

Bezoek boerderij groep 1/2B

Bezoek boerderij groep 1/2B 4 mei 2017 Bezoek boerderij groep 1/2B De leerlingen van groep 1/2B hebben woensdagochtend de boerderij van klasgenoot Bjorn bezocht. De leerlingen hebben het melken geoefend, hebben in een tractor gezeten

Nadere informatie

* Groepen 4 tennisles

* Groepen 4 tennisles www.paletleusden.nl openbare daltonschool t Palet 033-4940473 maart 2017 Voorjaars vakantie 1 2 3 4/5 6 * Boerderijbezoek gr 1-2C + D * Groepen 3 tennisles * Groepen 7 * Start thema DIEREN 7 * Boerderijbezoek

Nadere informatie

Actie voor de ROMA scholen

Actie voor de ROMA scholen Jaargang 6 nummer 5 30 januari 2019 In dit nummer: Actie Ouderavond Studiedag Koffie inloopochtend Kindgesprekken Contactavond De Vreedzame school Schoolreis Geboren Overblijven Beeldknap Zelfknap Agenda

Nadere informatie

DE KLAPPER Informatiebrief St. Michaëlschool Rotterdam Schooljaar , nummer 16, donderdag 20 april

DE KLAPPER Informatiebrief St. Michaëlschool Rotterdam Schooljaar , nummer 16, donderdag 20 april st.michael@rvko.nl DE KLAPPER Informatiebrief St. Michaëlschool Rotterdam Schooljaar 2015-2016, nummer 16, donderdag 20 april www.st-michael.nl De Vreedzame School De kinderen hebben in de afgelopen periode

Nadere informatie

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014

Ke rst. In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 Jaargang 3 nummer 4 17 december 2014 In dit nummer: Kerst Schoolkerkdienst Kerstlunch Wonderlijk gemaakt Welkom Instroomgroep Jeugdsportfonds Schoolfruit Foto s kerstviering Collecte Agenda Ke rst We mogen

Nadere informatie

Nieuws van cbs Tamim april 2017

Nieuws van cbs Tamim april 2017 Nieuws van cbs Tamim april 2017 Goede Vrijdag en Pasen Als de Heer zijn leven geeft vlucht de dag, de aarde beeft. Zelfs de dood verliest haar macht als Jezus roept: het is volbracht! Waarlijk Hij is Zoon

Nadere informatie

Schooljournaal December 2018

Schooljournaal December 2018 Schooljournaal December 2018 In dit nummer: Stralend Licht & Kerst Personeel Tanja Wolvers Voorleeswedstrijd Welkom op school Leerlingenraad Facebook & Instagram Groep 1/2 & 2/3 ICT Luc vertelt De Vreedzame

Nadere informatie

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Voorwoord We staan weer aan de start van een nieuw cursusjaar. Niemand weet wat ons dit jaar gaat brengen. We maken plannen (dat moet ook), we

Nadere informatie

Woordje van de directeur

Woordje van de directeur Urkhovenseweg 6 Tel; 040-2810326 info@bs-karregat.nl www.bs-karregat.nl Jaargang 22 Nummer 7 Maart 2017 Agenda 7 april schoolfotograaf 27 maart t/m 20 april Schoolproject: de Tijdmachine 24 april t/m 5

Nadere informatie

september 2014 Uit de directiekamer

september 2014 Uit de directiekamer september 2014 Uit de directiekamer De eerste nieuwsbrief van dit jaar en ook de eerste nieuwsbrief van mijn hand. Allereerst wil ik jullie allemaal hartelijk bedanken voor het ontzettend warme welkom!

Nadere informatie

Nieuws uit CBS Het Kompas

Nieuws uit CBS Het Kompas Nieuws uit CBS Het Kompas 20 augustus: De school is weer begonnen!!! We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en in goede gezondheid is gestart. Het weer was in ieder geval fantastisch on-nederlands!

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Stefanusschool Kinkelenburglaan 00 TL TIEL T: 0 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week 0 0 week

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF Maart 2018 Deze maand Ma 12 mrt Informatieavond voor alle groepen Wo 14 mrt Uiterlijk paasactie lijsten inleveren Ma 19 mrt Studiedag: alle leerlingen vrij 19-23 mrt Week van de lentekriebels

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Februari Jaargang 4, nr. 6 I N D I T N U M M E R : Witte steen Personeel Pepermuntactie Oud papier Tevredenheidspeiling Schooltijden Welkom Paasviering Schoolvoetbal Lekker Fit De Vreedzame School Open

Nadere informatie

Toelichting bij de maandkalender van juni/juli 2019.

Toelichting bij de maandkalender van juni/juli 2019. Toelichting bij de maandkalender van juni/juli 2019. Uitleg vooraf De maandkalender en toelichting van juni en juli 2019 krijgt u deze keer in één keer. Door het overlijden van mijn schoonmoeder en ziekenhuisopnames

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 6 10-03-2017 Soeratoe'l-Israa 17:23-25 Uw Heer heeft dit voor jou bevolen: Aanbidt niemand anders dan Mij (Allah) en wees goed tegen je ouders. Als één van hun bij jou een hoge leeftijd bereikt

Nadere informatie

Schooljournaal November 2018

Schooljournaal November 2018 Schooljournaal November 2018 In dit nummer: Dankdag Personeel Gebedsgroep ParnasSys Inloopdagen Open dag 31 oktober Kunstgras Schoolfruit Mediatietraining De Vreedzame School Wonderlijk gemaakt BHV collega

Nadere informatie

26 januari 2018

26 januari 2018 1381 www.clarafabriciusschool.nl 26 januari 2018 26 januari Vanaf 18.00 uur: Inschrijven oudergesprekken groep 3 en 8 27 januari Schoolvolleybaltoernooi groep 7 en 8 30 januari Minilessen groep 8 Nieuwe

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

S C H O O L J O U R N A A L

S C H O O L J O U R N A A L Mei 2018 Jaargang 6, nr. 10 I N D I T N U M M E R : Volgend schooljaar Personeel Even voorstellen Gymrooster Grote schoonmaak Eindtoets Kamp groep 8 Contactavond Avondvierdaagse Wisselmoment Agenda V o

Nadere informatie

Het is een dynamisch en veelzijdig schooljaar geweest. Ik heb genoten, ik hoop jullie ook. Lotte

Het is een dynamisch en veelzijdig schooljaar geweest. Ik heb genoten, ik hoop jullie ook. Lotte Op de agenda: mei en juni 9 t/m 13 mei Avondvierdaagse 19 mei Bijeenkomst buurt voor het opknappen van het plein (Bisschopsplein) 24 mei Inloop groep 1 t/m 5 25 mei Juffendag groep 1/2 3 juni Sportdag

Nadere informatie

Jaargang maart 2018 nr.25

Jaargang maart 2018 nr.25 In de veertigdagentijd gaan we op weg naar Pasen, het feest van het leven. Iedereen mag mee naar dat feest: jong en oud, rijk en arm, succesvol en minder succesvol. Jezus pakt mensen bij de hand. Het dochtertje

Nadere informatie

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur

AGENDA. Kinderraad uur Ouderraadvergadering uur Schooljaar 2018-2019 Datum: 19-04-2019 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Maandag 22 april tm vrijdag 3 mei Maandag 6 mei Woensdag 8 mei Maandag 13 mei Woensdag 15 mei Donderdag

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 24 e jaargang, nr. 29 21-04-2017 t Toetertje OBS De Schoener Algemeen Telefoons Na de meivakantie zullen er op onze school telefoons worden vervangen. Het zou kunnen zijn dat we op 10 mei telefonisch

Nadere informatie

Lierderholthuis, jaargang nr. 9 mei 2019

Lierderholthuis, jaargang nr. 9 mei 2019 Lierderholthuis, jaargang 2018-2019 nr. 9 mei 2019 AGENDA 20 t/m 23 mei Wandel 4-daagse 26 mei 9.00 uur Communie in de Sint Nicolaaskerk 29 mei Groep 7/8 voorstelling op het Carmel College 30 t/m 31 mei

Nadere informatie

Daarnaast doen we natuurlijk ook nog de gewone dingen, maar dan wel op een leuke manier!

Daarnaast doen we natuurlijk ook nog de gewone dingen, maar dan wel op een leuke manier! Schoolkrant van : C.B.S. De Ark t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.arkpcoh.nl Jaargang 16 nummer 3 1 oktober 2015 Voorwoord De komende week is er weer veel aan de hand: o.a. de Kinderboekenweek,

Nadere informatie

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 2 31 oktober Dankdag Personeel Wonderlijk gemaakt

In dit nummer: Pagina 1. Jaargang 6 nummer 2 31 oktober Dankdag Personeel Wonderlijk gemaakt Jaargang 6 nummer 2 31 oktober 2018 In dit nummer: Dankdag Personeel Wonderlijk gemaakt Nieuwe kinderen Koffie inloop ochtend Geboren Sponsor Blok 3 DVS Tips Woordknap Muziekknap Agenda Dankdag Op woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 4. Baarn, 28 september Aan de ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 4. Baarn, 28 september Aan de ouder(s), verzorger(s), Begoniastraat 2, Postbus 464, 3740 AL Baarn. Tel: 035-5415497 e-mail: info@guidodebres.nl Ziekmelding: absenties@guidodebres.nl Nieuwsbrief PCBS Guido de Brès nr. 4 Baarn, 28 september 2018. Aan de ouder(s),

Nadere informatie

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015

Wingerdbericht. Agenda. Open dag: 30 april. Nummer 15: 17-04-2015. Jaargang 2014-2015 Wingerdbericht Nummer 15: 17-04-2015 Jaargang 2014-2015 Agenda 19 april Schoolkerkdienst 21 t/m 23 april Eindtoets groep 8 (de ochtenden) 22 april Werkoverleg groep 1 t/m 3, deze lln. vrij 24 april Koningsdag

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

Geloof in Leusden. Lijst 5. Verkiezingsprogramma in eenvoudige taal Gemeente Leusden Wat vindt de ChristenUnie-SGP belangrijk voor Leusden!

Geloof in Leusden. Lijst 5. Verkiezingsprogramma in eenvoudige taal Gemeente Leusden Wat vindt de ChristenUnie-SGP belangrijk voor Leusden! Geloof in Leusden Wat vindt de ChristenUnie-SGP belangrijk voor Leusden! Verkiezingsprogramma in eenvoudige taal Gemeente Leusden 2018-2022 Lijst 5 Verkiezingsprogramma 2018-2022 in eenvoudige taal Op

Nadere informatie

Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus

Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus Draaiboek Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus 2015-2016 Inhoudsopgave: 1. Inleiding. 2. Aantallen groepen, aantallen leerlingen per leerjaar en per groep. 3. Plattegronden van BS de Bongerd. 4. Lestijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman.

Nieuwsbrief. Beste ouder/verzorger, Namens het team, Herman Hofman. Nieuwsbrief Nieuwsbrief 12 september 2018 Agenda September Do 13 Ma 17 t/m Vr 21 Ma 24 t/m Vr 28 Ma 1 Do 4 Ma 8 Do 11 Zo 14 Ma 22 Inzameling oud papier Actieweek op voeten en fietsen naar school Ontmoeten

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Donderdag 22 februari 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Donderdag 22 februari 2018 Agenda 26 februari t/m 2 maart Voorjaarsvakantie Zaterdag 3 maart Oud papier Dinsdag 6 maart Fietscontrole Dinsdag 13 maart Ouderavond Kanjertraining Woensdag 14 maart Biddag; studiedag leerlingen vrij!

Nadere informatie

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda

Vogelvlucht. Uithoornse Spelen! Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016. Agenda Vogelvlucht Nieuwsbrief interconfessionele basisschool de Vuurvogel Uithoorn Nummer 18, 27 mei 2016 Uithoornse Spelen! Agenda Uithoornse Spelen groepen 7 en 8 woensdag 1 juni 2016 Avondvierdaagse ma. 6

Nadere informatie

Agenda. Week

Agenda. Week Agenda Week 14 2018-2019 8-17 april Iep advieswijzer (voor groep 7) 2 april Buitenlesdag 1-3-8-10-15 april Schoolvoetbal speeldagen 10 april zwemles middenbouw 11 april Schoolfotograaf 12 april Ontbijt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Jaargang april 2018 nr.27

Jaargang april 2018 nr.27 Als ik de baas zou zijn.. Hoe zou de wereld er dan uitzien? In het voorjaar lezen we een lange serie verhalen over het koningschap van Israël. We horen over de profeet Samuel, over koning Saul en koning

Nadere informatie

LOCATIE PARKWIJK 1 MEI 2015 AGENDA:

LOCATIE PARKWIJK 1 MEI 2015 AGENDA: LOCATIE PARKWIJK JAARGANG 14, 13 1 MEI 2015 Beste ouders, Zo vlak voor de meivakantie nog even informatie over en uit het recent afgenomen onderzoek. De volgende onderwerpen komen in dit verhaal aan bod:

Nadere informatie

Afscheid groepen 8. Agenda. 19 juni 2015

Afscheid groepen 8. Agenda. 19 juni 2015 19 juni 2015 Afscheid groepen 8 De leerlingen van groep 8A en 8B zijn aan hun laatste dagen op obs Akkrum bezig; na de zomervakantie gaan zij naar verschillende scholen voor voortgezet onderwijs. De afgelopen

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 29 maart 2018 Jaargang 19 [Geef de titel van het document op] 1 Nieuwsbrief van de Ludgerschool Ludgernieuws Genietend van het lentezonnetje zit ik voor het eerst weer in de tuin. Aan de takken van de

Nadere informatie

Jaargang 28 - nr. 6 Nieuwsbrief 22 april 2016

Jaargang 28 - nr. 6 Nieuwsbrief 22 april 2016 Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 info@leadasbergschool.nl www.leadasbergschool.nl Jaargang 28 - nr. 6 Nieuwsbrief 22 april 2016 In deze editie: Kalender Schoolreis Boerderij CITO Koning

Nadere informatie

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda

PPEL. SAMENWERKEN met plezier is leerzaam en geeft goede resultaten! Directie aanwezig. Agenda PPEL digitale nieuwsbrief openbare basisschool het ogelijn jaargang 21 nummer 02 week 39 donderdag 24 september 2015 OUDERAVOND GROEP 1-2 In het begin van het nieuwe schooljaar vinden de KLASSIKALE OUDERAVONDEN

Nadere informatie

Wat vindt de ChristenUnie belangrijk

Wat vindt de ChristenUnie belangrijk Wat vindt de ChristenUnie belangrijk Verkiezingsprogramma in eenvoudige taal Tweede Kamer 2017-2021 Verkiezingsprogramma 2017-2021 Eenvoudige taal Over een paar weken kiest Nederland een nieuwe regering.

Nadere informatie

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen

Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Nieuwsbrief nr. 17 22 april 2016 Agenda 25 april t/m 6 mei Meivakantie 9 t/m 11 mei Schoolkamp groep 6/7/8 in Ommen Maandag 9 mei Contactavond Dinsdag 10 mei Kriebelteam Maandag 16 mei Alle leerlingen

Nadere informatie

Dit is het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie. Dit vindt de ChristenUnie belangrijk voor Nederland. Lees maar!

Dit is het verkiezingsprogramma van de ChristenUnie. Dit vindt de ChristenUnie belangrijk voor Nederland. Lees maar! Over een paar weken kiest Nederland een nieuwe regering. Op 12 september Jij kunt ook kiezen. Stemmen noemen we dat. Als je stemt, kies je voor de politieke partij die jij het beste vindt. Jij kunt straks

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 13 april 2018 Nieuwsbrief nummer 13

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 13 april 2018 Nieuwsbrief nummer 13 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 13 april 2018 Nieuwsbrief nummer 13 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Op vrijdag 27 april begint de meivakantie en zijn de kinderen

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen 26 april 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Ze zeggen: als je anders bent, dan hoor je er niet bij, ze doen alsof je niemand bent, je bent

Nadere informatie