NOTULEN VERGADERING OUDERRAAD DE NIEUWE LINDE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NOTULEN VERGADERING OUDERRAAD DE NIEUWE LINDE"

Transcriptie

1 NOTULEN VERGADERING OUDERRAAD DE NIEUWE LINDE DATUM: 14 november 2016 AANWEZIG: AFWEZIG: Mary, Yvonne, Susan, Hanneke, Corina, Anne, Angelique, Esther AANWEZIG NAMENS SCHOOL: Harrie en Ingrid Susan opent de vergadering en heet de aanwezigen welkom. 1. Notulen 10 oktober 2016 De notulen zijn akkoord en aangenomen. 2. Actielijst 10 oktober 2016 Onderwerp Actie Actiehouder Status 1 Begroting Bericht voor het werven van Susan Afgerond sponsors opnieuw aanbieden voor de nieuwsbrief 2 Verkeersveiligheid De gemeente inzicht geven in de gevaarlijke situaties rondom en op weg naar school plus (stallen van) fietsen Harrie Wordt aan gewerkt. Zie agendapunt 5 en 6 3 Nieuw gebouw Lange ramen leiden de kinderen af? Bespreken in team Harrie Is onder de aandacht 4 Nieuwsbrief Mini-jaarverslag maken Susan Afgerond OR/ouderbijdrage 5 Begroting Sluitend maken voor komend Angelique Afgerond schooljaar 6 Schoolfotograaf Evalueren en kijken of het volgend Hanneke Moet nog jaar anders kan gebeuren 7 Schoolontbijt Wordt dit gesponsord? Esther Afgerond 8 Verkeersnieuwsbrief Oproep om de verkeersregels te Harrie respecteren en rekening te houden met elkaar 3. Financiën Afgerond en blijft onder de aandacht. Zie agendapunt 6 Angelique heeft de begroting gemaakt. Een meevaller is de rekening van de sportdag. Deze valt dit jaar fors lager uit dan voorgaande jaren. Het is niet duidelijk wat de reden van deze daling is. Binnenkort gaat de herinneringsbrief voor de ouderbijdrage de deur uit.

2 4. Commissies a. Evaluatie activiteiten KINDERBOEKENWEEK De activiteiten van de kinderboekenweek waren erg leuk en alles is goed verlopen. HERFSTPAD Ook deze activiteit is goed gegaan. Ondanks dat het best ver lopen was hebben alle kinderen enthousiast. Tip voor volgend jaar: zorgen dat er voor alle kinderen in een groepje een spiegeltje of vergrootglas is. Dan kunnen ze allemaal de hele weg actief meedoen. ZONGO Het was een hele gezellige ochtend. De sfeer was goed. Er waren veel positieve reacties. Leuk dat de voorstelling werd aangepast aan de leeftijd van de kinderen. Het gebouw is erg geschikt voor dit soort activiteiten. SCHOOLONTBIJT Het schoolontbijt was prima. Wel bestaat de indruk dat Aswinta niet in elke groep is geweest. In ieder geval niet in groep 4/5. Susan vraagt dit bij haar na. Daarnaast stond op facebook een foto van het schoolontbijt met daarop een kind dat niet op de foto mag. Dit is teruggekoppeld met Friedeke en de moeder is ingelicht. Enkele ouders stonden buiten te mopperen dat ze ontbijt voor de kinderen hadden meegegeven, terwijl ze ontbijt op school kregen. Het is duidelijk aangegeven in nieuwsbrief en mail. Een berichtje op Klasbord wordt in dit soort situaties niet nodig gevonden. Er is op genoeg manieren over gecommuniceerd. TALINDE De kinderen zijn enthousiast. De ervaringen met de activiteiten zijn wisselend. Bij sommige activiteiten is eigenlijk meer tijd nodig (oa het bakken), maar bij sommige activiteiten is het te lang. Ook is het de vaak of je vaker moet rouleren. Je kunt niet 3x dezelfde opdracht geven. Daarnaast is het moeilijk omdat vanwege de leeftijd het niveauverschil groot is (bijv bij het timmeren). Dus wellicht bij de activiteiten een onderscheid tussen onder- en bovenbouw? Het is de eerste keer dat we dit doen. Dit soort dingen moeten geëvalueerd worden. Hoe gaan we verder? De hulp van meer ouders is welkom. De activiteiten moeten we terugkoppelen naar de ouders met oa foto s. JUMBO actie De cheque is in ontvangst genomen. Een heel mooi bedrag ( 1257,-). Binnenkort krijgen we (wrs Danielle) een mail met een code om het bedrag te kunnen besteden. Dit moet vóór 31 december gebeuren. We moeten gaan kijken wat haalbaar is voor dit bedrag. Harrie heeft een inspectie van de speeltoestellen gehad. Er zijn dingen geconstateerd die moeten worden verbeterd. En dat zijn dingen die al zo waren toen de Rietpluim hier zat. Het is dus de vraag of die dingen al eerder zijn geconstateerd en wat er toen wel/niet mee is gedaan. Harrie krijgt nog een rapport en gaat vervolgens met de gemeente bespreken in hoeverre wij dan nu aansprakelijk zijn voor de kosten om de aanpassingen te doen. Mary en Harrie gaan er samen mee aan de slag. Het huisje en de glijbaan die nu nog bij het oude gebouw staan, zijn niet van ons maar van de peuterspeelzaal. Dus die kunnen niet hier naar toe.

3 Dinsdag 15 november komt een architect om te kijken hoe de deur naar buiten bij de dagopvang moet worden gemaakt. Daar moet ook een klein tuintje komen. Stand van zaken komende activiteiten SINTERKLAAS De voorbereidingen zijn in volle gang. Er komen chocololly s in de schoenen. Het cadeautje voor op 5 december is nog niet gekozen. De kinderen gaan thuis zoals elk jaar pepernoten bakken. Op 2 december gaan ze (in lijn met het Sinterklaasjournaal) ook cupcakes bakken op school. Ze worden bij ouders thuis gebakken. School wordt vanavond na vergadering versierd. In het weekend voor Sinterklaas wordt het atelier omgetoverd tot de schatkamer van Sinterklaas. Lege dozen daarvoor bewaren. De cadeautjes voor de groepen worden daar ook neergelegd. De surprises van de bovenbouw worden in de gymzaal gezet. Op 5 december maakt Susan foto s bij het Weverkeshof. Bart Smet maakt foto s op school. Er wordt geprobeerd om aan het einde van de middag nog een paar pieten van het Weverkeshof mee te nemen naar de bovenbouw. KERST Anne en Esther zijn niet aanwezig. Ingrid meldt dat de kerstcommissie nog niet bij elkaar is geweest. Friedeke gaat met groep 7 de musical instuderen samen met Michelle van Hout. Het voornemen is om eerst naar de musical te kijken en daarna te eten. Maar de ervaring van de afgelopen jaren is dat je dat beter kunt omdraaien. Eerst eten, daarna musical. De kinderen komen met warme of juist gekoelde etenswaren en dan is het niet lekker om ze eerst een uur te laten staan. 5. Problematiek fietsen Op dinsdag worden de fietsen tot aan het hek geparkeerd. Dat gaat beter. Aan de achterkant wordt bekeken door de gemeente of er struiken weg kunnen en er een strookje verhard kan worden voor het parkeren van fietsen. Harrie probeert een kleine overkapping te laten maken voor fietsen van leerkrachten en kinderen die langer blijven staan. Harrie weet nog niet of dat haalbaar is. 6. Verkeersveiligheid rondom school Harrie heeft een ronde gemaakt met de verkeersspecialist van de gemeente. Er komen markeringen voor oversteekplaatsen op de Beekstraat. Bij de oversteekplaatsen wordt openbaar groen zo ver mogelijk teruggesnoeid. Spiegels zijn niet haalbaar. Eventueel een Victor Veilig ophangen bij de kruising Van Duijnhovenlaan x Beekstraat. Daar wordt hard gereden. Het parkeren en het rijden van ouders rondom school blijft een bron van ergernis. Ouders parkeren nog steeds op het gras, rijden tegen de richting in, rijden te hard, etc. Het is de vraag hoe we dat kunnen veranderen. Harrie plaatst opnieuw een stukje hierover in de nieuwsbrief. Als dat niet helpt, moeten we zoeken naar andere manieren. Bijvoorbeeld een cartoon maken? We informeren bij Esther of zij iemand kent die dat met humor kan maken.

4 7. NL doet Esther is niet aanwezig. Dit agendapunt schuift door naar de volgende vergadering. 8. Mededelingen school In januari gaat de dagopvang starten met 6 kinderen. Harrie is druk aan de slag met een nieuw plan voor het Kindcentrum en een nieuw zorgplan. De focus is daarbij dus niet alleen de school, maar het Kindcentrum als geheel. Het team is bezig met allerlei nieuwe dingen. Ondermeer Zit met Pit. De pilot was erg leuk en interactief. Enerzijds kunnen kinderen de tips thuis toepassen. Maar de leerkrachten hebben ook allerlei nieuwe ideeën aangereikt gekregen om meer te bewegen tijdens de les (oa bij rekenen). Groep 4/5 is al actief met dit programma bezig. Maar alle groepen gaan er mee aan de slag. Het coöperatief werken is ook een nieuw speerpunt in het beleid. Dit is gekozen nav het tevredenheidsonderzoek. Het doel is meer samenwerken tussen leerkracht en leerlingen, maar ook tussen leerlingen onderling. Het gaat dan om van elkaar leren en samen verantwoordelijk zijn voor een taak. Hiervoor zijn allerlei werkvormen beschikbaar. Kinderen gaan ook meer in groepjes zitten. Aandachtspunt daarbij is de samenstelling van de groepjes. De samenstelling van groepjes is erg bepalend voor de sfeer in de klas en het welzijn van het individuele kind. 9. Mededelingen MR Er zijn geen nieuwe mededelingen. Het is niet duidelijk of Leslie voorzitter blijft. 10. Rondvraag / w.v.t.t.k. Susan: Er komen steeds meer honden op de speelplaats. Met het oog op de hygiëne en de veiligheid is dat niet wenselijk. Harrie schrijft hiervoor een stukje in de nieuwsbrief. Nieuwe actielijst: Onderwerp Actie Actiehouder 1 Herfstpad Uitkijken naar aanbiedingen voor Allen vergrootglazen en spiegeltjes voor volgend jaar 2 Schoolontbijt Nagaan waarom Aswinta niet in alle Susan klassen is geweest na het schoolontbijt 3 JUMBO actie Bedrag besteden voor 31 dec. aan nieuw Harrie en Mary speeltoestel. Consequenties rapport inspectie speeltoestellen 4 Verkeersveiligheid Gemeente gaat oversteekplaatsen Harrie realiseren. Opnieuw een stukje in de nieuwsbrief plaatsen over het parkeren. 5 Honden op schoolplein Stukje schrijven voor nieuwsbrief dat Harrie honden buiten het schoolplein moeten blijven 6 Schoolfotograaf Evalueren en kijken of het volgend jaar anders kan Hanneke

5 Susan bedankt de aanwezigen en sluit de vergadering. Volgende vergadering is maandag 16 januari 2017.

Notulen Ouderraad. Jeroen van de Woerd gaat de OR versterken als penningmeester. Jeroen stelt zichzelf voor.

Notulen Ouderraad. Jeroen van de Woerd gaat de OR versterken als penningmeester. Jeroen stelt zichzelf voor. Notulen Ouderraad Datum: Dinsdag 24 januari 2017 Aanvang: 20.00 uur Locatie: De Hoeve Aanwezig: Afwezig: Bram Gerards, Marlies Mobach, Ilona Vroegh, Jeroen van der Woerd, Roos Brans, Anneke Waslander,

Nadere informatie

Reguliere vergadering. Notulen OV- vergadering donderdag 09 maart 2017

Reguliere vergadering. Notulen OV- vergadering donderdag 09 maart 2017 Notulen OV- vergadering donderdag 09 maart 17 Aanwezig: Afwezig : Voorzitter : Notulist : Angelique (vz), Wendy, Diana,, Necati(scr), Desiree, Cynthia, Rosaima, Marcia, Daniëlle Paez Porraz, Carla, Ineke

Nadere informatie

Vanwege de afwezigheid van Marlies neemt Liliane het notuleren op zich.

Vanwege de afwezigheid van Marlies neemt Liliane het notuleren op zich. Verslag OR vergadering R.K. basisschool St. Aloysius Datum: 28 oktober 2014, 20.00 uur, Spieringstraat Afmelding: Marlies Vanwege de afwezigheid van Marlies neemt Liliane het notuleren op zich. 1) Notulen

Nadere informatie

Reguliere vergadering. Notulen OV-vergadering woensdag 04 oktober 2017

Reguliere vergadering. Notulen OV-vergadering woensdag 04 oktober 2017 Notulen OV-vergadering woensdag 04 oktober 017 Aanwezig: Afwezig : Voorzitter : Notulist : (vz),,,, Marloes, Daniëlle Kramer, Daniëlle Paez Porraz, (scr), Rosaima, Anna, Cindy, Anka, Nilda, Linette, Carla,

Nadere informatie

Lonneke heeft zich al een tijde geleden afgemeld als OV lid, blijkt dat de gegevens over de bestuursleden op de website PCS nog niet zijn aangepast,

Lonneke heeft zich al een tijde geleden afgemeld als OV lid, blijkt dat de gegevens over de bestuursleden op de website PCS nog niet zijn aangepast, Onderwerp: Vergadering oudervereniging PCS Datum: 22 januari 2015 Aanwezig: (voorzitter), Archie (penningmeester), Frauke (secretaris), Susan, Yolanda, Melanie, Patricia, Christian, Nicole (bestuursleden),

Nadere informatie

Notulen Ouderraadvergadering 2 november 2015

Notulen Ouderraadvergadering 2 november 2015 Notulen Ouderraadvergadering 2 november 2015 Aanwezig: Antoinette (voorzitter), Marie-Louise (secretaris), Angelique S. (penningmeester), Angelique L., Dilek, Dorinda, Mark, Monique, Madelon, Tinie 1.

Nadere informatie

Verslag Oudervereniging van o.b.s. De Oversteek

Verslag Oudervereniging van o.b.s. De Oversteek Verslag Oudervereniging van o.b.s. De Oversteek Nr. 5 van schooljaar 2016-2017 Datum : maandag 19 juni 2017 Tijd : 20:30 22:00 uur Locatie : lerarenkamer DE KLIF Volgende vergadering: 25 september 2017

Nadere informatie

Punt 6. TSO commissie: De achternaam van Victor is van Rooij, niet Hennekens.

Punt 6. TSO commissie: De achternaam van Victor is van Rooij, niet Hennekens. Onderwerp: Vergadering oudervereniging PCS Datum: donderdag 9 juli 2015 Tijd: 20.00 21.45 uur Brouwers Archie de Ceuninck van Capelle Thomsen Yolanda Corbeek Nicole Smits-Spekman Susan Angenent-Hilkes

Nadere informatie

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016

De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer november 2016 Nieuwsbrief De Lichtboei, baken voor een goede koers Schooljaar 2016/2017 nummer 06 08 november 2016 Kalender 09-11: Studiedag. Alle leerlingen vrij! 10-11: Nationaal schoolontbijt 14-11: Inloopochtend

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING

INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING INFORMATIEBOEKJE OUDERVERENIGING Overleg en samenstelling De oudervereniging bestaat uit een aantal leden, een voorzitter, penningmeester en secretaris. Er wordt ongeveer 7 maal per jaar vergaderd en eenmaal

Nadere informatie

Notulen Ouderraadsvergadering donderdag 9 januari 2013

Notulen Ouderraadsvergadering donderdag 9 januari 2013 Openbare basisschool De Trinoom OUDERRAAD Notulen Ouderraadsvergadering donderdag 9 januari 2013 Aanwezig: Anita Thomassen, Barbara Wolff, Edith Keller, Francien Mels (penningmeester), Ingrid Mali (voorzitter),

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Notulen Ouderraadvergadering donderdag 23 augustus 2012

Notulen Ouderraadvergadering donderdag 23 augustus 2012 Notulen Ouderraadvergadering donderdag 23 augustus 2012 Aanwezig: Afwezig: Namens team: Yvonne (vz), Annette (secr.), Helen (pm), Angelique, Astrid, Guinyfer, Ellen, Diana, Kyra, Susan, Lenny, Joyce (aspirant),

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2015

Nieuwsbrief NOVEMBER 2015 Nieuwsbrief NOVEMBER 2015 Agenda: 5 november: gastles kinderyoga voor alle groepen 9-10 november: juf Wilma afwezig (cursus) 11 november: nationaal schoolontbijt (i.p.v. 10 november) 13 november: 19.30

Nadere informatie

Notulen Ouderraadsvergadering maandag 7 November 2011

Notulen Ouderraadsvergadering maandag 7 November 2011 Openbare basisschool De Trinoom OUDERRAAD Notulen Ouderraadsvergadering maandag 7 November 2011 Aanwezig: Anita Thomassen, Barbara Wolff, Francien Mels, Hans Velvis, Ingrid Mali, Jolanda Elbers, Laura

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering

Notulen MR-vergadering Maandag 13 maart 2017 Aanvang: 19.30 uur 21.30 uur Aanwezig: Yvette van den Broek (voorzitter), Yvonne Haneman, Thea Zuiderduin, Stephanie Bol, Saskia Vos (vanaf agendapunt 4) AGENDA 1. Opening 2. Mededelingen/ingekomen

Nadere informatie

Aanwezig: Edith Keller, Ingrid Mali (voorzitter), Laura Hermens, Miriam Oosterhout, Paul van Warmerdam (secretaris), Rian Waterval, Wanda Stoop.

Aanwezig: Edith Keller, Ingrid Mali (voorzitter), Laura Hermens, Miriam Oosterhout, Paul van Warmerdam (secretaris), Rian Waterval, Wanda Stoop. Openbare basisschool De Trinoom OUDERRAAD Notulen Ouderraadsvergadering dinsdag 15 mei 2013 Aanwezig: Edith Keller, Ingrid Mali (voorzitter), Laura Hermens, Miriam Oosterhout, van Warmerdam (secretaris),

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief:

NIEUWSBRIEF 2. In deze nieuwsbrief: NIEUWSBRIEF 2 In deze nieuwsbrief: Nieuws uit de onderbouw Bewegingsonderwijs middenbouw Kinderboekenmarkt MSM Got Talent Inzameling oude apparaten Bericht van de Steunvereniging Studiedag Kinder-monumentendag

Nadere informatie

1. opening aanwezig: Suzanna, Fatima, Sylvia, Vincent, Priscilla, Daniëlle, Simone afgemeld: Ramona René Nicolien - Adriaan

1. opening aanwezig: Suzanna, Fatima, Sylvia, Vincent, Priscilla, Daniëlle, Simone afgemeld: Ramona René Nicolien - Adriaan verslag ouderraad 19 maart 2018 1. opening aanwezig: Suzanna, Fatima, Sylvia, Vincent, Priscilla, Daniëlle, Simone afgemeld: Ramona René Nicolien - Adriaan 2. financiën Vincent deelt een overzicht uit

Nadere informatie

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013 De kijkochtend Afgelopen dinsdag en donderdag waren er op beide locaties de kijkochtenden. Ontzettend veel ouders/verzorgers hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt om het werk van de kinderen in te

Nadere informatie

Agenda Ouderraad OBS de Singel Pagina 1 van 5

Agenda Ouderraad OBS de Singel Pagina 1 van 5 Ouderraad Notulen 6e ouderraad vergadering Datum : Dinsdag 25 februari 2014 Tijd : 19.30 21.30 Locatie : OBS De Singel Aanwezig : Ingrid, Ronald B., David, Jerzy, Linda, Lex, Kim (team), Laura, Farida,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. R.K. Basisschool de Twaalfruiter

Nieuwsbrief. R.K. Basisschool de Twaalfruiter Schooljaar 2017-2018 nr 9 1-12-2017 Nieuwsbrief R.K. Basisschool de Twaalfruiter info@twaalfruiter.nl www.twaalfruiter.nl Agenda 1 dec Digiduif sluiten 5 dec Continurooster 7 dec Voorgangsgesprekken (1-7)

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering

Notulen MR-vergadering Maandag 15 mei 2017 Aanvang: 19.30 uur 21.30 uur Aanwezig: Afwezig: Yvette van den Broek (voorzitter), Yvonne Haneman, Stephanie Bol, Saskia de Vos (vanaf agendapunt 4) Thea Zuiderduin AGENDA 1. Opening

Nadere informatie

Notulen vergadering oudervereniging ( )

Notulen vergadering oudervereniging ( ) Notulen vergadering oudervereniging (30-10-2018) Contactpersonen van de werkgroep: OV-lid (bestuurslid voorzitter): Rob Benders. OV-lid (bestuurslid penningmeester): Anique Hinssen. OV-lid (bestuurslid

Nadere informatie

Notulen vergadering M.R.

Notulen vergadering M.R. Notulen vergadering M.R. NOTULEN MR Vergaderdatum: 10-11-2016 Tijd: 19.30 uur Vergaderlocatie: Lerarenkamer BS St. Bavo Voorzitter: Yvonne Frijters Secretaris: Kees Frijters Mathijssen Notulist: Mandy

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015 Paulus-Weekbrief 10 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 45 Weekbrief 06-11-2015

Nadere informatie

notulen MR OBS De Meerpaal 4 september 2013 -Vastgesteld

notulen MR OBS De Meerpaal 4 september 2013 -Vastgesteld notulen MR OBS De Meerpaal 4 september 2013 -Vastgesteld Oudergeleding Gina de Maat Daniëlle v.d. Wege voorzitter Marty Meijer Personeelsgeleding Annemiek Stallaart (notulist) Esmeralda de Kind Herma Reijenga

Nadere informatie

Notulen Ouderraadsvergadering maandag 18 februari 2013

Notulen Ouderraadsvergadering maandag 18 februari 2013 Openbare basisschool De Trinoom OUDERRAAD Notulen Ouderraadsvergadering maandag 18 februari 2013 Aanwezig: Anita Thomassen, Barbara Wolff, Bert Hogemans, Edith Keller, Francien Mels (penningmeester), Ingrid

Nadere informatie

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017

Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Maandbrief - Klimop-Buiten - December 2017 Ten Harmsen v.d. Beekpad 6 1336 BK Almere 036-5451462 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopbuiten@prisma-almere.nl Agenda december 2017: Dinsdag 5 december:

Nadere informatie

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom. 2. Mededelingen: Geen.

1. Welkom: Michiel heet iedereen welkom. 2. Mededelingen: Geen. Notulen MR vergadering 2 november 2015 Aanwezig: Sanne, Michiel, Annet, Folkert en Marielle. Afwezig: Natascha en Ellen Voorzitter: Michiel Notulist: Marielle Akkoord: 15-11-2015 1. Welkom: Michiel heet

Nadere informatie

Notulen van de MR vergadering OBS Koolhoven d.d

Notulen van de MR vergadering OBS Koolhoven d.d Notulen van de MR vergadering OBS Koolhoven d.d. 26-01- 16 Aanwezig: Jeroen, Doortje, Vivian, Hadeline(vz), Anne, Natacha en Sep (secr) Afwezig: Astrid, Daniëlle. 1. OPENING EN MEDEDELINGEN 1.1 De voorzitter

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Aanwezig: Corlinda, Debbie, Karin, Joost, Lana, Melanie, Yoica, Yvette

Aanwezig: Corlinda, Debbie, Karin, Joost, Lana, Melanie, Yoica, Yvette Notulen vergadering Ouderraad/Oudervereniging Het Palet Maandag 14 maart 2019 Aanvang 19.00 uur Aanwezig: Corlinda, Debbie, Karin, Joost, Lana, Melanie, Yoica, Yvette Aanwezig vanuit team: Annelies Afwezig:

Nadere informatie

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014 Jaar overzicht schooljaar 2014-2015. Ondanks dat dit overzicht met zorg is samengesteld kan het voorkomen data gewijzigd worden of er meer activiteiten worden gepland. In het Rembrandtnieuws zal daarom

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 17 oktober 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Sandra Maerten Seb Goezinnen Hans Nijhuis (voorzitter) Hallegraeff (namens het team) Mascha van Trier Angelique Hogeveen

Nadere informatie

Notulen ouderraad BS Neel dd

Notulen ouderraad BS Neel dd Notulen ouderraad BS Neel dd 09-11-2017 Aanwezig; Nicola, Meinke, Eva, Vivian, Natasja, Kirsten, Sanne Verhaegh, Eefje Eilers, Helma (team), Nicole Afwezig; Iris, Cindy, Ilse (team) 1. Opening Welkom iedereen

Nadere informatie

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 27 oktober 2011

NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 27 oktober 2011 NOTULEN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD-VERGADERING 27 oktober 2011 Aanwezig Rol Inge Stassar N Team Jolande Hondius Y Team Coby Markerink Y Team Anja Brugman N Ouder Snel Y Ouder Cilia van Veen Y Ouder Wim Boog

Nadere informatie

Nieuwe OV kandidaten: Esther Salari, Susan Adriaens, Jurgen Adriaens, Elzemiek van den Hurk, Doris van der Linden, Mariëlle de Rijk

Nieuwe OV kandidaten: Esther Salari, Susan Adriaens, Jurgen Adriaens, Elzemiek van den Hurk, Doris van der Linden, Mariëlle de Rijk Definitief NOTULEN JAARVERGADERING D.D. 24 september 2015 Aanwezig: Oudervereniging: Debby Hooiveld, Marielle Jansen, Maaike van Oosterhout, Lucielle Smulders, Khadija v.d. Broek, Linde Keverkamp, Wendy

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015

NIEUWSBRIEF nr oktober 2015 NIEUWSBRIEF nr. 6 26 oktober 2015 In deze nieuwsbrief: Zwangerschapsverlof Floor Kwart over 8 Inloop Sinterklaas MR nieuws Beweegwijs Nationaal schoolontbijt Sparen voor een goed doel Belangrijke data:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 23 november 2017

Nieuwsbrief 7 23 november 2017 Nieuwsbrief 7 23 november 2017 Sinterklaas Sint is weer in het land. Gisteren ontvingen de kinderen een brief van Sinterklaas. Sint heeft dit jaar een groot probleem. De bakpieten blijven maar pepernoten

Nadere informatie

Groepsverdeling en formatie Voor in de agenda. Maandag 18 juni: - groepen 8 schoolkamp. Donderdag 21 juni

Groepsverdeling en formatie Voor in de agenda. Maandag 18 juni: - groepen 8 schoolkamp. Donderdag 21 juni Hele kindcentrum Surveilleren tussen de middag Tijdens de middagpauzes van de onderbouw en bovenbouw krijgt de ambulante leerkracht uitstekende ondersteuning van een aantal ouders bij het surveilleren

Nadere informatie

OR Verslag Datum 22-09-2011

OR Verslag Datum 22-09-2011 OR Verslag Datum 22-09-2011 Notulen Ouderraadsvergadering donderdag 22 september 2011 Aanwezig: Anita Thomassen Barbara Wolff Francien Mels Hans Velvis Ingrid Mali Jolanda Elbers Laura Hermens Miriam Oosterhout

Nadere informatie

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen,

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, Amstelveen, oktober 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, volg leerkrachten vroeg. De Oudercommissie heeft de leerkrachten

Nadere informatie

Notulen Ouderraadsvergadering donderdag 20 februari 2014

Notulen Ouderraadsvergadering donderdag 20 februari 2014 Openbare basisschool De Trinoom OUDERRAAD Notulen Ouderraadsvergadering donderdag 20 februari 2014 Aanwezig: Anita Thomassen, Barbara Wolff, Edith Keller, Ingrid Mali (voorzitter), Marieke van Haaren,

Nadere informatie

Notulen OR vergadering van maandag uur. Jet (voorz.) - Miranda - Lotte - Carolien - Ellis -Bernadette (secr.)

Notulen OR vergadering van maandag uur. Jet (voorz.) - Miranda - Lotte - Carolien - Ellis -Bernadette (secr.) Notulen OR vergadering van maandag 12-06-2017 20.15 uur aanwezig afwezig Jet (voorz.) - Miranda - Lotte - - - (secr.) Anick en Teamlid School (m.k.) Agendapunt Bespreekpunt of Besluit Actie door 1. Opening

Nadere informatie

Notulen Ouderraad. 1. Opening en vaststellen agenda Bram opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom.

Notulen Ouderraad. 1. Opening en vaststellen agenda Bram opent de vergadering en heet de aanwezigen van harte welkom. Notulen Ouderraad Datum: Dinsdag 8 november 2016 Aanvang: 20.00 uur Locatie: De Hoeve Aanwezig: Bram Gerards, Marlies Mobach, Ilona Vroegh, Jolanda van Leijenhorst, Paul van Aalst, Ellen v/d Wijgaarden,

Nadere informatie

Notulen MR 4 maandag 13 februari 2017

Notulen MR 4 maandag 13 februari 2017 Notulen MR 4 maandag 13 februari 2017 Aanwezig : Anne, Mirjana, Florinda, Paul, Ilse, Selma (directie), Natasja (notulen) Afwezig met bericht : Irene -------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Notulen Goedkeuren Besluit Notulen goedgekeurd. Annabel. Milou is vanavond nieuw. Zij schuift aan en is het nieuwe lid.

Notulen Goedkeuren Besluit Notulen goedgekeurd. Annabel. Milou is vanavond nieuw. Zij schuift aan en is het nieuwe lid. Notulen MR woensdag 27 september 2017 Tijd : 19:45 uur 21:30 uur Notulist: Astrid Onderwerp Doel Status Aanpak Thema Beheerder Agenda Agenda vaststellen Besluit vraagt of de gehele vergadering blijft i.v.m.

Nadere informatie

Verslag vergadering Ouderraad

Verslag vergadering Ouderraad Verslag vergadering Ouderraad Aan: Leden Ouderraad uw kenmerk Ons kenmerk Datum 02 april 2013 inlichtingen bij Telefoon Bijlagen Adinda Bergevoet 077-3548642 Onderwerp Notulen vergadering ouderraad Notulen

Nadere informatie

Notulen Aanwezig: Annika, Caroline, David, Maike en Paul Afwezig: Jeske en Johan

Notulen Aanwezig: Annika, Caroline, David, Maike en Paul Afwezig: Jeske en Johan Notulen Aanwezig: Annika, Caroline,, Maike en Afwezig: Jeske en Johan MR datum: maandag 25-09-2017 aanvang: 20.00 uur Agendapun Inhoud Door wie Status t 1. Opening 2. Notulen MR 29-05-2017 Geen opmerkingen

Nadere informatie

Openbaar Onderwijs Muiden - Muiderberg

Openbaar Onderwijs Muiden - Muiderberg Aan: Leden van de MR Ouderraden Vinkenbaan en PC Hooft Directie, Remko van der Heijden Medezeggenschapsraad Notulen MR-vergadering Datum: woensdag 20 september 2017 Tijd: 19.30 22.00 start met eigen vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

Omdat er veel nieuwe ouders zijn, wordt er een voorstelronde gedaan.

Omdat er veel nieuwe ouders zijn, wordt er een voorstelronde gedaan. Notulen Jaarvergadering en groepsouders 9 Oktober 2014 Aanwezig: Karin Theunissen, Ingrid Ermers, Daniëlle Ubeda, Freek Janssen, van der Burgh, Neeltje van de Berg, Ans van de Berk,, Janneke van Wees,

Nadere informatie

a. Notulen De notulen worden zonder aanpassingen goedgekeurd.

a. Notulen De notulen worden zonder aanpassingen goedgekeurd. Vergaderdatum Aanwezig : 7 januari 2015-VLOC om 20:00 uur : Nadine Groot (NG) Rinus van Arnhem (RA) Diane Timmer (DT) Ansjeliek Buskermolen Afwezig : Melanie Witte (MW) Frida Bos (FB) 1. Notulen/Actielijst

Nadere informatie

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2 Binnenkort zullen op speelse wijze ook de fietsen van de kleuters en de leerlingen van groep 3-4 getest worden en hopelijk kunnen er ook dan weer volop goedkeuringsstickers worden uitgedeeld, want we gaan

Nadere informatie

Ouderraad De Leeuwenburch. Verslag OR-vergadering d.d

Ouderraad De Leeuwenburch. Verslag OR-vergadering d.d Ouderraad De Leeuwenburch Verslag OR-vergadering d.d. 11-03-2014 Aanwezig: Pascale Bakker (penningmeester), Minka Bergman, Esther de Braal, Jo-Anneke Dechamps, Miriam Dissen (voorzitter), Joyce Schink,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Marit Dries, Adjunct-directeur is aangeschoven en heeft zich voorgesteld

Marit Dries, Adjunct-directeur is aangeschoven en heeft zich voorgesteld Notulen OV-vergadering maandag 6 juni 017 Aanwezig: Afwezig : Voorzitter : Notulist : (vz), Diana,,,, Desiree, Daniëlle Kramer, Daniëlle Paez Porraz, (scr),, Anna, Daniëlle Haverkort, Marcia,, Cindy, Carla,

Nadere informatie

Jaarverslag ouderraad CBS de Morgenster

Jaarverslag ouderraad CBS de Morgenster Jaarverslag ouderraad CBS de Morgenster Schooljaar 2014 2015 Inclusief Financieel jaarverslag 2014-2015 begroting schooljaar 2015 2016 Inhoudsopgave Samenstelling ouderraad pagina 1 Algemene zaken ouderraad

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt

Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt Jaarverslag Oudervereniging De Boomgaard Braamt 2011-2012 1 Inhoudsopgave Samenstelling bestuur... 3 Voorwoord... 3 Jaarvergadering... 4 Activiteiten Oudervereniging... 4 Communicatie en overleg... 4 Dag

Nadere informatie

Middenstraat 27a 9611 KE Sappemeer Jaarverslag O.R. Feestcommissie

Middenstraat 27a 9611 KE Sappemeer Jaarverslag O.R. Feestcommissie Middenstraat 27a 9611 KE Sappemeer 0598-393114 Jaarverslag O.R. Feestcommissie Schooljaar 2017 2018 Voorwoord Hierbij treft u het jaarverslag 2017 2018 aan van de Ouderraad van de St. Antoniusschool te

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief 1 24 augustus Aan alle ouders, verzorgers. In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief 1 24 augustus 2017 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: Jaarlijkse Sportdag Kleuternieuws Nieuwe activiteitenkalender 2017-2018 Schoolafspraken Welkom Hoofdluiscontrole Schoolzwemmen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl

NIEUWSBRIEF Roggeveenstraat 14 9 oktober 2015 1013 PV Amsterdam www.bredeschooldezeeheld.nl AGENDA Oktober 14-10 Workshop techniek groep 3 16-10 Studiemiddag, de kinderen zijn vanaf 11.45 uur vrij 19-10 Herfstvakantie t/m 23-10 26-10 Deze week zijn de 10 minutengesprekken 26-10 Bezoek Veemtheater

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Bestuursvergadering OV - OBS De Vogels

Bestuursvergadering OV - OBS De Vogels Bestuursvergadering OV - OBS De Vogels Datum: maandag 9 september 2013 Locatie: in het schoolgebouw van De Vogels Aanwezig: Kim Ancion(voorzitter), Jeroen van der Meulen(penningmeester/secretaris), Naomi

Nadere informatie

M E D E Z E G G E N S C H A P S R A A D

M E D E Z E G G E N S C H A P S R A A D MR-vergadering Daniëlschool te Soest datum woensdag 20 januari 2016 plaats Daniëlschool, Smitsweg 46, 3765 CT Soest tijd 20.00 uur aanwezig Silvia Branderhorst (SB)(deels), Jacco Gaasbeek (JG), Hans Huijzer

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 11. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 11 Belangrijke data Dinsdag 16 juli Musical groep 8 Woensdag 17 juli Uitzwaaien groep 8 Donderdag 18 & vrijdag 19 juli Leerlingen groep 8 vrij! Donderdag 18 juli Rapportenavond & Eindfeest!

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering

Notulen MR-vergadering Notulen MR-vergadering Maandag 23 november 2015 Tijd: 19:30 21.30 uur Voorzitter: Notulist: Aanwezig: Udo van der Groen Guido Crijns Udo van der Groen, Guido Crijns, Noortje Goemans, Jos de Doelder, Lotte

Nadere informatie

Maria Nieuwsflits november Maandag 26 november: atelier. Vrijdag 30 november: Maandsluiting. Woensdag5 december: Sinterklaasviering

Maria Nieuwsflits november Maandag 26 november: atelier. Vrijdag 30 november: Maandsluiting. Woensdag5 december: Sinterklaasviering Maandag 26 november: atelier Vrijdag 30 november: Maandsluiting Woensdag5 december: Sinterklaasviering Sinterklaas Sinterklaas is al weer in Nederland. En hij meert, als alles goed gaat zaterdag ook in

Nadere informatie

Directiekrabbels Nieuwbrief 3

Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Beste ouders/verzorgers Nieuw gebouw? Wellicht zijn er ouders die regelmatig langs onze nieuwe school rijden en dus hebben gezien dat de bouw heel snel vordert. In het gebouw

Nadere informatie

Uitnodiging. nodigen u uit tot het bijwonen van de. Algemene Jaarvergadering. op dinsdag 22 september 2015 om uur

Uitnodiging. nodigen u uit tot het bijwonen van de. Algemene Jaarvergadering. op dinsdag 22 september 2015 om uur Uitnodiging De ouderraad en de medezeggenschapsraad van basisschool De Wegwijzer nodigen u uit tot het bijwonen van de Algemene Jaarvergadering op dinsdag 22 september 2015 om 20.00 uur De koffie staat

Nadere informatie

Sandra de W, Sandra H, Margo, Merel, Joyce, Simone, Gwen, Conny, Suzanne, Sjef, Joost en Antoinette

Sandra de W, Sandra H, Margo, Merel, Joyce, Simone, Gwen, Conny, Suzanne, Sjef, Joost en Antoinette Notulen vergadering ouderraad, 1 oktober 2014 Aanwezigen: Sandra de W, Sandra H, Margo, Merel, Joyce, Simone, Gwen, Conny, Suzanne, Sjef, Joost en Antoinette Namens de MR sloot Hadeline het eerste half

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. R.K. Basisschool de Twaalfruiter Agenda. Beste ouders,

Nieuwsbrief. R.K. Basisschool de Twaalfruiter   Agenda. Beste ouders, Schooljaar 2017-2018 nr 10 15-12-2017 Nieuwsbrief R.K. Basisschool de Twaalfruiter info@twaalfruiter.nl www.twaalfruiter.nl Agenda 21 december Kerstdiner, alle leerlingen s middags vrij in de bovenbouw

Nadere informatie

Notulen OR vergadering

Notulen OR vergadering Notulen OR vergadering Datum: 7 februari 2017 Aanwezig: Marlies,, Karin, Mark, Edwin, Charlotte, Marleen, Reiner, Sander, Afwezig: Liesbeth, Annemarieke 1. Welkom 2. Notulen Notulen worden goedgekeurd.

Nadere informatie

OR jaarverslag 2012/2013

OR jaarverslag 2012/2013 OR jaarverslag 2012/2013 Beste Ouders/verzorgers, Dit verslag wordt doorgesproken op de aankomende jaarvergadering. Hebt u vragen en/of opmerkingen over dit verslag dan kunt u die melden op de jaarvergadering

Nadere informatie

OUDERRAAD. Notulen Ouderraadsvergadering dinsdag 30 juni 2015

OUDERRAAD. Notulen Ouderraadsvergadering dinsdag 30 juni 2015 Openbare basisschool De Trinoom OUDERRAAD Notulen Ouderraadsvergadering dinsdag 30 juni 2015 Aanwezig: Edith Keller (teamlid), Ingrid Mali (voorzitter), Wim Bremer, José de Groot, Marieke van Haaren, Jolanda

Nadere informatie

DE JARIGEN Sadey van Houten Mila Stams Thomas Bragt Lasse Trip Sjors Boeren Siem Huntjens Jules van Heel Aimee Breddels AGENDA

DE JARIGEN Sadey van Houten Mila Stams Thomas Bragt Lasse Trip Sjors Boeren Siem Huntjens Jules van Heel Aimee Breddels AGENDA DE JARIGEN t/m 26 november 2016 17 november Sadey van Houten groep 4 23 november Mila Stams groep 1-2b 18 november Thomas Bragt groep 5 26 november Lasse Trip groep 3 19 november Sjors Boeren groep 5 26

Nadere informatie

7 december 2018 Nummer 8

7 december 2018 Nummer 8 7 december 2018 Nummer 8 Inhoud: Tevredenheidsonderzoek Voorleeswedstrijd Sinterklaas Kerstviering Tevredenheidsonderzoek We hebben al heel wat reacties binnen, dank daarvoor. We missen echter ook nog

Nadere informatie

voorlopige notulen vergadering oudervereniging 18 September 2018

voorlopige notulen vergadering oudervereniging 18 September 2018 voorlopige notulen vergadering oudervereniging 18 September 2018 Aanwezig: Sanders, Jurgen van der Kruijssen, Anke Swierstra, (team) Afwezig: Berkers, Wendy Oolbekkink, Saskia Garcia, Angelique van Balen

Nadere informatie

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 12 september 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Hans Nijhuis (voorzitter)

Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 12 september 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Hans Nijhuis (voorzitter) Verslag : Vergadering Ouderraad KSH Datum : 12 september 2017 Aanwezig : Joyce van Dijk Mark Mees (rector) Daphny Paap Hans Nijhuis (voorzitter) Seb Goezinnen Mascha van Trier Monique Hallegraeff (namens

Nadere informatie

Jaarverslag Ouderraad. Openbare basisschool De Bussel

Jaarverslag Ouderraad. Openbare basisschool De Bussel Jaarverslag Ouderraad Openbare basisschool De Bussel Schooljaar 2014-2015 Notulen jaarvergadering 2014 Jaarverslag OR Jaarverslagen diverse commissies Financieel jaarverslag OR (bijlage) Notulen OR Jaarvergadering

Nadere informatie

de Oehoe de Tamboerijn

de Oehoe de Tamboerijn de Oehoe Het om-de-week-bericht van openbare basisschool de Tamboerijn Conradpark 18 2441 AG Nieuwveen 0172 539502 schoolleider@obsdetamboerijn.nl www.obsdetamboerijn.nl Jaargang 2016-2017, nummer 8 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10

Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Nieuwsbrief Dinsdag 15 november 2016 Nr. 10 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 29 november Rapport gesprekken Donderdag 1 december Sinterklaas (in de kalender staat

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine

Notulen MR vergadering 29 maart Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine Notulen MR vergadering 29 maart 2016 Aanwezig:Peter, Bart, Sonja, Margret en Angelique Afwezig wegens ziekte:marijke Afwezig met bericht: Sabine 1. Opening. Bart opent de vergadering. De notulen van 4

Nadere informatie

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken.

Deze week hebben we ook fijne gesprekken gevoerd met ouders tijdens de oudergesprekken. Nr. 4 Vrijdag 20 november 2015 Agenda Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Do. 26 nov.: Uitstapje naar de kinderboerderij: groep 3. Woe. 25 nov:

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 25 september 2013

Notulen MR vergadering 25 september 2013 Notulen MR vergadering 25 september 2013 Opening Ronald opent de vergadering om 19.15 uur en heet allen welkom. Aanwezigen: Mary Ann, Ronald, Rianne, Bo, Edwin, Noortje, Mieke en René Afwezig: Gemma is

Nadere informatie

Notulen Kindcentrumraad KCR vergadering

Notulen Kindcentrumraad KCR vergadering Notulen Kindcentrumraad KCR vergadering Datum: 05-10-2015 Aanvang: 19:30 uur Eindtijd: 21.30 uur Aanwezig: Marita Gijtenbeek, Wim Dekkers, Soraya Broekmeijer, René Potters, Annekee Frederiks, Anne Klumpkens,

Nadere informatie

Voor de ouders, Team Weemewereld

Voor de ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 14 Maandag 5 vrijdag 9 december Voor de ouders, Woensdag 23 november is juf Margien geopereerd aan haar ogen. Het herstelproces verloopt wat minder voorspoedig dan verwacht, daarom zal zij

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 5e nieuwsbrief, vrijdag 16 oktober 2015 Beste ouders, Terwijl u dit leest, is de herfstvakantie al begonnen, en hebben

Nadere informatie

Surprises van groep 5 t/m 8 mogen mee naar school Groep 5 t/m 8 naar Sinterklazemearke in Winsum

Surprises van groep 5 t/m 8 mogen mee naar school Groep 5 t/m 8 naar Sinterklazemearke in Winsum Agenda november 2018 Woensdag 28 nov t/m 3 dec. Woensdag 28 november Vrijdag 30 november Leerlingenraad (2) Dinsdag 4 december Woensdag 5 december Woensdag 19 december Surprises van groep 5 t/m 8 mogen

Nadere informatie

De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 7

De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 7 De Info Schooljaar 2018/2019, nummer 7 In deze nieuwsbrief: - Studiedag 20 november - Schoen zetten - Lootjes voor Sint groep 5 t/m 8 - Prentenboeken Sint leeshoek - Sint op school - Speelgoedochtend -

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

NOVEMBER 2013 SINTERKLAAS KOMT! NIEUWE LEERLINGEN Dilan Tezel is er bij gekomen in groep 1. Wij wensen hem een fijne tijd op De Kreeke!

NOVEMBER 2013 SINTERKLAAS KOMT! NIEUWE LEERLINGEN Dilan Tezel is er bij gekomen in groep 1. Wij wensen hem een fijne tijd op De Kreeke! NOVEMBER 2013 NATIONAAL SCHOOLONTBIJT Op 5 november is het alweer zover: het Nationaal Schoolontbijt! We ontbijten die ochtend op school, dat hoeven de kinderen dus niet thuis te doen. Net als vorige jaren

Nadere informatie

Financiën Ouderraad Jaarverslag schooljaar

Financiën Ouderraad Jaarverslag schooljaar Financiën Ouderraad Jaarverslag schooljaar 2016-2017 Inhoudsopgave Financiën Ouderraad Jaarverslag schooljaar 2016-2017... 1 Budget 2016-2017... 2 Overzicht budget 2016-2017... 2 Opbouw budget 2016-2017...

Nadere informatie

Notulen MR vergadering 27 september 17

Notulen MR vergadering 27 september 17 Notulen MR vergadering 27 september 17 Aanwezig: Lisette, Istvan, Sebile, Mathijs,, Jacob, Marieke, Janine, Lilian, Désiré Afwezig: - Opening: Istvan opent de vergadering en heet iedereen welkom, in het

Nadere informatie

01 december 2014 schooljaar nieuwsbrief 7

01 december 2014 schooljaar nieuwsbrief 7 Lijster eens Lijsterhof 6, 3772 AA Barneveld www.obs-delijster.nl 01 december 2014 schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 7 Van de directie Weer een Lijstereens vol met leuke verhalen en informatie. De decembermaand

Nadere informatie

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs

Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Medezeggenschapsraad De Toverlaars openbare school voor basisonderwijs Aanvang: 19:30 uur Sluiting: 22.00 uur CONCEPT NOTULEN MR -VERGADERING 6 oktober 2015 Aanwezig: Liesbeth Bult, Marie-José Jaspers,

Nadere informatie