Europese standaardinformatie inzake effectenkrediet

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Europese standaardinformatie inzake effectenkrediet"

Transcriptie

1 Europese standaardinformatie inzake effectenkrediet 1. Identiteit en contactgegevens van de kredietgever/kredietbemiddelaar Kredietgever Adres Telefoonnummer Webadres ING Bank N.V. Postbus 12873, 1100 VC Amsterdam ing.nl 2. Beschrijving van de belangrijkste kenmerken van het krediet Het soort krediet Het totale kredietbedrag De voorwaarden voor kredietopneming Bedoeld worden het tijdstip en de wijze waarop u het geld zal ontvangen. De duur van de kredietovereenkomst Termijnen en, in voorkomend geval, de volgorde waarin de termijnen worden toegerekend. Gevraagde zekerheden Effectenkrediet Dit is een doorlopend krediet, waarbij u rood mag staan op de Beleggingsrekening. Dit geldt alleen voor de Beleggingsrekening waarvoor u een Overeenkomst Effectenkrediet heeft afgesloten. Uw effecten gelden als onderpand voor het Effectenkrediet. Dit betekent dat uw effecten uiteindelijk kunnen worden verkocht als u meer leent dan is afgesproken. Of als de waarde van de effecten die als onderpand dienen zo ver in waarde daalt dat de dekking niet voldoende is voor uw lening. De kredietlimiet is het bedrag dat u maximaal mag lenen. Omdat de hoogte van de kredietlimiet afhankelijk is van de waarde en de samenstelling van uw beleggingsportefeuille kan dit bedrag continue veranderen. Over aandelen en obligaties krijgt u maximaal 70% krediet van de koers die is gepubliceerd op ing.nl. Over participaties en rechten van deelneming in beleggingsinstellingen krijgt u maximaal 70% krediet van de koers die is gepubliceerd op ing.nl. Het meest actuele overzicht van de te bevoorschotten effecten en de bevoorschottingspercentages vindt u op ing.nl. U neemt Effectenkrediet op wanneer u geld opneemt en daardoor rood komt te staan op uw Beleggingsrekening. U sluit de Overeenkomst Effectenkrediet af voor onbepaalde tijd. Als u rood staat op uw Beleggingsrekening, betaalt u maandelijks debetrente. Deze rente betaalt u achteraf per maand en wordt op de eerste werkdag van de volgende maand afgeschreven. Houdt u er rekening mee dat hierdoor uw bestedingsruimte afneemt. U hoeft het Effectenkrediet niet af te lossen tijdens de looptijd. Uw effecten gelden als onderpand voor het Effectenkrediet. Dit betekent dat wij uw effecten kunnen verkopen als u meer leent dan is afgesproken of als de waarde van de effecten die als onderpand dienen zo ver in waarde daalt dat de dekking niet voldoende is voor uw lening.

2 3. Kosten van het krediet De debetrentevoet of, indien van toepassing, de verschillende debetrentevoeten die van toepassing zijn op de kredietovereenkomst Het aanhouden van een of meer rekeningen is vereist voor de boeking van zowel betalingen als kredietopnemingen Kosten in het geval van betalingsachterstand Wanbetaling kan ernstige gevolgen voor u hebben (bijvoorbeeld gedwongen verkoop) en kredietverkrijging bemoeilijken. De debetrentevoet bestaat uit de 1-maands Euribor van de laatste werkdag van de maand plus een variabele opslag van maximaal 4%. De 1-maands Euribor is het rentetarief dat banken elkaar in rekening brengen voor leningen met een looptijd van 1 maand. Kijk voor de actuele rentepercentages op ing.nl of bel Het rentepercentage wijzigt elke maand. Ook het opslag percentage kan wijzigen. In dat geval ontvangt u hierover vooraf bericht. U heeft een Beleggingsrekening nodig die is gekoppeld aan een Betaalrekening van ING. U betaalt bij het Effectenkrediet geen extra kosten naast de reguliere kosten van Beleggingsdienstverlening. Als u meer heeft geleend dan is afgesproken of als de waarde van de effecten die als onderpand dienen zo ver in waarde daalt dat de dekking niet voldoende is voor uw lening, dan staat u ongeoorloofd rood. Het tekort moet u dan binnen 5 werkdagen aanvullen. Doet u dat niet, dan verkopen wij (een gedeelte van) uw portefeuille totdat het tekort is opgeheven. Houdt u rekening met een koersverlies als wij uw effecten moeten verkopen. Bovendien betaalt u dan aanzienlijk hogere transactiekosten. Kijk voor de actuele tarieven op ing.nl of vraag het tarievenoverzicht aan via Heeft u na verkoop van uw portefeuille nog een restschuld dan vragen wij een incassobureau om deze schuld bij u te innen. U betaalt dan naast de restschuld ook incassokosten. Deze incassokosten zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals de hoogte van het openstaande bedrag, de hoogte van de wettelijke rente, de kosten van de eventueel ingeschakelde deurwaarden enzovoorts. Daarnaast kunnen wij u aanmelden bij Bureau Krediet Registratie (BKR). Het is mogelijk dat u hierdoor later moeilijker krediet kunt krijgen.

3 4. Overige juridische aspecten die van belang zijn Uitoefening van het herroepingsrecht U heeft tot 14 kalenderdagen na het afsluiten van uw Doorlopend Krediet het recht om kosteloos uw contract te ontbinden. Vervroegde aflossing U hebt te allen tijde het recht het krediet volledig of gedeeltelijk vervroegd af te betalen. Raadpleging van een gegevensbank De kredietgever dient u onverwijld en zonder kosten in kennis te stellen van het resultaat van een raadpleging van een gegevensbestand, indien een kredietaanvraag op basis van een dergelijke raadpleging is verworpen. Het voorgaande is niet van toepassing indien het verstrekken van dergelijke informatie op grond van communautaire wetgeving verboden is of indruist tegen de doelstellingen van de openbare orde of de openbare veiligheid. Indien van toepassing De periode gedurende welke de kredietgever door de precontractuele informatie is gebonden. U kunt telefonisch of schriftelijk opzeggen. De eventuele uitstaande schuld moet u binnen 30 dagen terugbetalen. U kunt het Effectenkrediet altijd aflossen, zonder dat u daarvoor een boete moet betalen. Voordat u in aanmerking komt voor Effectenkrediet toetsen wij uw kredietwaardigheid bij Bureau Krediet Registratie (BKR). De debetrente bestaat op dit moment uit de 1-maands Euribor plus een opslag van maximaal 4%. Deze Europese standaardinformatie inzake effectenkrediet is geldig totdat ING kiest voor een andere referentierente dan de 1-maands Euribor en/of de opslag van maximaal 4% wijzigt. Kijk voor de actuele rentepercentages op ing.nl of bel

4 5. Aanvullende gegevens in geval van de verkoop op afstand van financiële diensten a) betreffende de kredietgever Registratie ING Bank N.V. (hierna: ING) is statutair gevestigd aan het Bijlmerplein 888, 1102 MC Amsterdam, handelsregister nr , Amsterdam. De toezichthoudende autoriteit ING is statutair gevestigd aan het Bijlmerplein 888, 1102 MG Amsterdam, handelsregister nr Amsterdam. ING is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) in het deelregister Kredietinstellingen en Financiële instellingen. Ook staat ING onder het toezicht van de Autoriteit Consument en Markt (ACM). Voor meer informatie over het toezicht op ING kunt u contact opnemen met DNB ( de AFM ( of de ACM ( b) betreffende de kredietovereenkomst De wetgeving die door de kredietgever wordt gebruikt als grondslag voor de totstandbrenging van betrekkingen met u voorafgaand aan het sluiten van de kredietovereenkomst Clausule inzake het op de kredietovereenkomst van toepassing zijnde recht en/of de bevoegde rechter Taalregeling Het Burgerlijk Wetboek (BW) en de Wet op het Financieel Toezicht (WFT). Op het afsluiten en uitvoeren van dit contract is het Nederlands recht van toepassing. Voor geschillen kunt u gebruikmaken van de klachtenprocedure. Of kunt u terecht bij de bevoegde rechter in Amsterdam. U ontvangt de voorwaarden, het contract en alle overige communicatie over dit krediet in het Nederlands. c) betreffende beroepsprocedures Bestaan van en toegang tot buitengerechtelijke klachten en beroepsprocedures Heeft u een klacht? Bel met U kunt ook naar één van onze kantoren gaan. We horen graag uw mening, ook als u een keer minder tevreden bent. En we lossen uw klacht of probleem graag samen op. In de klachtenprocedure van ING Bank N.V. staat beschreven hoe u een klacht kunt voorleggen. Deze procedure vindt u op ing.nl en in de brochure Voor waarden en overige regelingen. Als u er met ING niet uitkomt, dan kunt u uw klacht voorleggen aan een onafhankelijke partij. Afhankelijk van het soort klacht is dat het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (zie de Geschillencommissie van het Bureau Krediet Registratie ( of de Geschillencommissie Informatiedienstaanbieders (zie Daarnaast kunt u ook naar de daartoe bevoegde rechter gaan.

5 Benchmarkverklaring inzake Effectenkrediet Variabele Rente De door u aan ING te betalen rente is gebaseerd op Euribor. Dit is een zogenoemde benchmark. Bovenop het Euribor-tarief (meestal 1-maands) betaalt u een opslag. Deze opslag en de voorwaarden waaronder de opslag kan wijzigen staan in de Voorwaarden Effectenkrediet. Euribor Euribor is een afkorting van Euro Interbank Offered Rate. Het is het gemiddelde rentetarief waartegen een selectie van banken elkaar kortlopende leningen verstrekt in euro's. Er bestaan Euribor-tarieven voor 8 looptijden, van 1 week tot 12 maanden. De officiële Euribor-rentes worden één keer per werkdag rond 11:00 Central European Time vastgesteld en gepubliceerd. De rentes op vrij toegankelijke websites worden met een vertraging van 24 uur geüpdatet als gevolg van wettelijke verplichtingen. De Beheerder van Euribor Een Beheerder is verantwoordelijk voor het vaststellen en publiceren van de benchmark. De beheerder van Euribor is EMMI. EMMI is een afkorting van European Money Markets Institute, vroeger geheten Euribor-EBF, opgericht onder Belgisch recht. Meer informatie over Euribor, EMMI en de hoogte van de actuele tarieven kunt u vinden op: Gevolgen van Euribor voor u Euribor wordt gebruikt om de rente van uw effectenkrediet vast te stellen. Dalingen en stijgingen van de Euribor-rentes kunnen daardoor gevolgen hebben voor de hoogte van de door u betaalde rente. Uw maandlasten kunnen dus sterk dalen of stijgen. U moet de maandlasten ook kunnen blijven betalen bij een sterke stijging van de maandlasten. Als Euribor fundamenteel wijzigt of stopt, dan zullen wij een alternatieve Benchmark aanwijzen die zal worden gebruikt voor het vaststellen van de rente voor uw effectenkrediet. Indien u het daar niet mee eens bent, dan kunt u de lening zonder extra kosten aflossen.

6 Wat als Euribor wijzigt of stopt? Wat gebeurt er als Euribor stopt of wijzigt? Als Euribor niet meer aan de geldende wetgeving voldoet, de systematiek van Euribor fundamenteel wijzigt of niet meer gepubliceerd wordt, dan kan uw debetrente niet langer gebaseerd worden op Euribor. Als er door de wetgever, toezichthouder, Centrale Bank of Beheerder van Euribor in die gevallen geen alternatieve benchmark als opvolger van Euribor wordt aangewezen, dan zal ING een alternatieve Benchmark aanwijzen. De door u te betalen rente zal vervolgens op deze nieuwe Benchmark worden gebaseerd. Is er geen vergelijkbare alternatieve Benchmark beschikbaar dan brengen we de actuele rente, behorende bij het rentetarief van een persoonlijke lening dat ING dat moment aanbiedt, bij u in rekening. Als er een alternatieve benchmark wordt aangewezen of geselecteerd zal ING u hierover, indien mogelijk, tenminste 1 maand van tevoren informeren. Als u het daar niet mee eens bent, moet uw schriftelijke bezwaar binnen een maand na dagtekening van het bericht aan ING kenbaar gemaakt worden. U dient dan binnen de hierboven gestelde termijn te zorgen dat u geen gebruik meer maakt van het Effectenkrediet.

Bijlage: Europese Standaardinformatie inzake consumentenkrediet (ESIC) versie juli 2013

Bijlage: Europese Standaardinformatie inzake consumentenkrediet (ESIC) versie juli 2013 Bijlage: Europese Standaardinformatie inzake consumentenkrediet (ESIC) versie juli 2013 De kredietofferte van iedere aanbieder bevat dit standaard informatieblad. Met dit blad kunt u onze offerte gemakkelijk

Nadere informatie

EUROPESE STANDAARDINFORMATIE EFFECTENKREDIET

EUROPESE STANDAARDINFORMATIE EFFECTENKREDIET EUROPESE STANDAARDINFORMATIE EFFECTENKREDIET OKTOBER 2018 1. IDENTITEIT EN CONTACTGEGEVENS VAN DE KREDIETGEVER Kredietgever BinckBank N.V. Adres Barbarra Strozzilaan 310 Postbus 75047 1070 AA Amsterdam

Nadere informatie

Europese standaardinformatie Effectenkrediet voor insiders

Europese standaardinformatie Effectenkrediet voor insiders Europese standaardinformatie Effectenkrediet voor insiders 2 1. Identiteit en contactgegevens van de kredietgever Kredietgever BinckBank N.V. Adres Barbara Strozzilaan 310 Postbus 75036 1070 AA Amsterdam

Nadere informatie

Productinformatie Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet

Productinformatie Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet Productinformatie Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet 1. Identiteit en contactgegevens van de kredietgever Kredietgever Adres International Card Services BV, Telefoonnummer 020-6 600

Nadere informatie

Europese standaardinformatie Effectenkrediet

Europese standaardinformatie Effectenkrediet Europese standaardinformatie Effectenkrediet 2 1. Identiteit en contactgegevens van de kredietgever Kredietgever BinckBank N.V. Adres Barbarra Strozzilaan 310 Postbus 75047 1070 AA Amsterdam Telefoonnummer

Nadere informatie

Informatieblad Credivance - DK [EUROPESE STANDAARDINFORMATIE INZAKE CONSUMENTENKREDIET]

Informatieblad Credivance - DK [EUROPESE STANDAARDINFORMATIE INZAKE CONSUMENTENKREDIET] Informatieblad Credivance - DK [EUROPESE STANDAARDINFORMATIE INZAKE CONSUMENTENKREDIET] 1. Identiteit en contactgegevens van de kredietgever Kredietgever Adres Telefoonnummer E-mailadres Website Kosterijland

Nadere informatie

Kedin Consumenten Financieringen B.V. Coolsingel AG Rotterdam

Kedin Consumenten Financieringen B.V. Coolsingel AG Rotterdam [EUROPESE STANDAARDINFORMATIE INZAKE CONSUMENTENKREDIET] 1. Identiteit en contactgegevens van de kredietgever Kredietgever Adres E-mailadres Website info@kedin.nl www.kedin.nl Kredietbemiddelaar Adres

Nadere informatie

Informatieblad Alpha Credit Nederland - DK [EUROPESE STANDAARDINFORMATIE INZAKE CONSUMENTENKREDIET]

Informatieblad Alpha Credit Nederland - DK [EUROPESE STANDAARDINFORMATIE INZAKE CONSUMENTENKREDIET] Informatieblad Alpha Credit Nederland - DK [EUROPESE STANDAARDINFORMATIE INZAKE CONSUMENTENKREDIET] 1. Identiteit en contactgegevens van de kredietgever Kredietgever Adres Telefoonnummer E-mailadres Website

Nadere informatie

EUROPESE STANDAARDINFORMATIE INZAKE CONSUMENTENKREDIET ARTIKEL 1. IDENTITEIT EN CONTACTGEGEVENS VAN DE KREDIETGEVER/KREDIETBEMIDDELAARS

EUROPESE STANDAARDINFORMATIE INZAKE CONSUMENTENKREDIET ARTIKEL 1. IDENTITEIT EN CONTACTGEGEVENS VAN DE KREDIETGEVER/KREDIETBEMIDDELAARS EUROPESE STANDAARDINFORMATIE INZAKE CONSUMENTENKREDIET ARTIKEL 1. IDENTITEIT EN CONTACTGEGEVENS VAN DE KREDIETGEVER/KREDIETBEMIDDELAARS Kredietgever Adres Telefoonnummer E-mailadres Webadres : Kedin Consumenten

Nadere informatie

Informatieblad DEFAM Doorlopend Krediet 1,5% en 2% [EUROPESE STANDAARDINFORMATIE INZAKE CONSUMENTENKREDIET]

Informatieblad DEFAM Doorlopend Krediet 1,5% en 2% [EUROPESE STANDAARDINFORMATIE INZAKE CONSUMENTENKREDIET] Informatieblad DEFAM Doorlopend Krediet 1,5% en 2% [EUROPESE STANDAARDINFORMATIE INZAKE CONSUMENTENKREDIET] 1. Identiteit en contactgegevens van de kredietgever Kredietgever Adres Telefoonnummer E-mailadres

Nadere informatie

Informatieblad DEFAM Doorlopend krediet (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet)

Informatieblad DEFAM Doorlopend krediet (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet) 1. Identiteit en contactgegevens van de kredietgever Informatieblad DEFAM Doorlopend krediet (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet) Kredietgever Adres Telefoonnummer E-mailadres Website

Nadere informatie

Informatieblad DEFAM - DK (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet)

Informatieblad DEFAM - DK (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet) 1. Identiteit en contactgegevens van de kredietgever Informatieblad DEFAM - DK (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet) Kredietgever Adres Telefoonnummer E-mailadres Website Kredietbemiddelaar

Nadere informatie

EUROPESE STANDAARDINFORMATIE EFFECTENKREDIET

EUROPESE STANDAARDINFORMATIE EFFECTENKREDIET EUROPESE STANDAARDINFORMATIE EFFECTENKREDIET 1 IDENTITEIT EN CONTACTGEGEVENS VAN DE KREDIETGEVER Kredietgever: DEGIRO B.V. Adres: Herengracht 442 1017 BZ Amsterdam Telefoonnr: 020 535 34 96 Emailadres:

Nadere informatie

Productinformatie Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet

Productinformatie Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet Productinformatie Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet 1. Identiteit en contactgegevens van de kredietgever Kredietgever International Card Services BV, Telefoonnummer 020-6 600 123 E-mailadres

Nadere informatie

Informatieblad DEFAM - DK WOZ (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet)

Informatieblad DEFAM - DK WOZ (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet) 1. Identiteit en contactgegevens van de kredietgever Informatieblad DEFAM - DK WOZ (Europese standaardinformatie inzake consumentenkrediet) Kredietgever Adres Telefoonnummer E-mailadres Website Kosterijland

Nadere informatie

Europese standaardinformatie inzake consumptief krediet 1. Identiteit en contactgegevens van de kredietgever Hof Hoorneman Bankiers N.V.

Europese standaardinformatie inzake consumptief krediet 1. Identiteit en contactgegevens van de kredietgever Hof Hoorneman Bankiers N.V. Europese standaardinformatie inzake consumptief krediet 1. Identiteit en contactgegevens van de kredietgever Kredietgever Hof Hoorneman Bankiers N.V. Adres Oosthaven 52, 2801 PE Gouda Telefoonnummer 0182

Nadere informatie

Standaardinformatie inzake consumptief krediet

Standaardinformatie inzake consumptief krediet Identiteit en contactgegevens van de aanbieder van krediet Aanbieder van krediet Krediet bemiddelaar Tele2 Finance B.V. (Tele2 Finance) Wisselwerking 58 1112 XS Diemen 020-754 4444 www.tele2.nl Media Markt

Nadere informatie

EUROPESE STANDAARD INFORMATIE CONSUMPTIEF KREDIET

EUROPESE STANDAARD INFORMATIE CONSUMPTIEF KREDIET EUROPESE STANDAARD INFORMATIE CONSUMPTIEF KREDIET 1. IDENTITEIT EN CONTACTGEGEVENS VAN DE KREDIETGEVER Kredietgever Hof Hoorneman Bankiers N.V. Adres Oosthaven 52, 2801 PE Gouda Telefoonnummer 0182 597777

Nadere informatie

Europese standaardinformatie Effectenkrediet

Europese standaardinformatie Effectenkrediet Europese standaardinformatie Effectenkrediet 2 1. Identiteit en contactgegevens van de kredietgever Kredietgever Adres Telefoonnummer E-mailadres Webadres BinckBank N.V. Maatschappelijke zetel: Barbarra

Nadere informatie

Haal het maximale uit uw adviesgesprek Stap voor stap

Haal het maximale uit uw adviesgesprek Stap voor stap Haal het maximale uit uw adviesgesprek Stap voor stap ING Bank N.V. (hierna: ING) is statutair gevestigd aan het Bijlmerplein 888, 1102 MG Amsterdam, handelsregister nr. 33031431 Amsterdam. ING is geregistreerd

Nadere informatie

Informatie. Continu Limiet, Doorlopend Krediet, Voordeelkrediet, Studentenkrediet en Studentenbetaallimiet

Informatie. Continu Limiet, Doorlopend Krediet, Voordeelkrediet, Studentenkrediet en Studentenbetaallimiet Informatie Continu Limiet, Doorlopend Krediet, Voordeelkrediet, Studentenkrediet en Studentenbetaallimiet 302037_1213.indd 1 18-11-13 14:33 Inleiding Dit document geeft informatie over de belangrijkste

Nadere informatie

S T ANDAARDINFORMATIE I N Z A K E C O N S U M P T I E F K R E DIET

S T ANDAARDINFORMATIE I N Z A K E C O N S U M P T I E F K R E DIET S T ANDAARDINFORMATIE I N Z A K E C O N S U M P T I E F K R E DIET (STANDARDISED EUROPEAN CONSUMER CREDIT INFORMATION, SECCI) 1. Identiteit en contactgegevens van de aanbieder van krediet/bemiddelaar in

Nadere informatie

Informatie over gespreid betalen bij wehkamp.nl

Informatie over gespreid betalen bij wehkamp.nl Informatie over gespreid betalen bij wehkamp.nl WIE ZIJN WIJ? wehkamp.nl: hét online warenhuis voor de Nederlandse consument, is verrassend, veelzijdig en actueel. Het bedrijf is opgericht in 1952 en sinds

Nadere informatie

in duplo opgemaakt te EMMELOORD contractdatum overeenkomstnummer: Wilt u dit nummer bij betaling en correspondentie altijd vermelden.

in duplo opgemaakt te EMMELOORD contractdatum overeenkomstnummer: Wilt u dit nummer bij betaling en correspondentie altijd vermelden. PERSOONLIJKE LENING Deze overeenkomst is tot stand gekomen door bemiddeling van: Nr7Finance B.V. 8302 BV Emmeloord Telefoon: 088 777 23 77 in duplo opgemaakt te EMMELOORD contractdatum overeenkomstnummer:

Nadere informatie

EUROPESE STANDAARDINFORMATIE INZAKE CONSUMENTENKREDIET

EUROPESE STANDAARDINFORMATIE INZAKE CONSUMENTENKREDIET PERSOONLIJKE LENING In duplo opgemaakt te AMSTERDAM / EMMELOORD Dit contract kwam tot stand via: Nr7Finance B.V. 8302 BV Emmeloord Telefoon 088 777 23 77 Telefax 0527615160 Overeenkomstnummer: Wilt u dit

Nadere informatie

WONING VOORDEEL FINANCIERING

WONING VOORDEEL FINANCIERING Dit contract kwam tot stand via: Nr7Finance B.V. Onder de Toren 34 8302 BV Emmeloord Telefoon: 088 777 23 77 WONING VOORDEEL FINANCIERING Overeenkomstnummer: Wilt u dit nummer bij betaling en correspondentie

Nadere informatie

Prospectus effectenkrediet INSINGERGILISSEN

Prospectus effectenkrediet INSINGERGILISSEN Prospectus effectenkrediet INSINGERGILISSEN Identiteit en contactgegevens van de aanbieder InsingerGilissen Bankiers N.V., hierna te noemen: de Bank Herengracht 537, 1017 BV AMSTERDAM T: 020-527 6000 M:

Nadere informatie

DOORLOPEND KREDIET. Dit contract kwam tot stand via: Nr7Finance B.V. Onder de Toren BV Emmeloord Telefoon Telefax

DOORLOPEND KREDIET. Dit contract kwam tot stand via: Nr7Finance B.V. Onder de Toren BV Emmeloord Telefoon Telefax Dit contract kwam tot stand via: Nr7Finance B.V. 8302 BV Emmeloord Telefoon 088 777 23 77 Telefax 0527615160 DOORLOPEND KREDIET Wilt u dit nummer bij betaling en correspondentie altijd vermelden: In duplo

Nadere informatie

Kredietgever Handtekening kredietnemer I Handtekening kredietnemer II BIJ Voorbeeld

Kredietgever Handtekening kredietnemer I Handtekening kredietnemer II BIJ Voorbeeld (DOORLOPEND KREDIET) In duplo opgemaakt te AMSTERDAM / EMMELOORD Dit contract kwam tot stand via: Nr7Finance B.V. 8302 BV Emmeloord Telefoon 088 777 23 77 Telefax 0527615160 Overeenkomstnummer: Wilt u

Nadere informatie

Europese Standaardinformatie inzake consumentenkrediet

Europese Standaardinformatie inzake consumentenkrediet Deze gestandaardiseerde informatie maakt integrerend deel uit van de kredietovereenkomsten consumentenkrediet Rubriek Omschrijving Contactgegevens van de kredietgever Kredietgever Het krediet wordt verstrekt

Nadere informatie

Rentepunten Zo werkt het

Rentepunten Zo werkt het Rentepunten Zo werkt het Rentepunten Bij veel spaarrekeningen van de ING ontvangt u naast rente ook Rentepunten. Met die gratis Rentepunten kunt u heel voordelig aan kopen doen in onze Rentepuntenwinkel.

Nadere informatie

Europese Standaardinformatie Inzake Consumentenkrediet

Europese Standaardinformatie Inzake Consumentenkrediet Europese Standaardinformatie Inzake Consumentenkrediet Deze gestandaardiseerde informatie maakt integrerend deel uit van de kredietovereenkomsten consumentenkrediet Rubriek Omschrijving Contactgegevens

Nadere informatie

Europese Standaardinformatie inzake consumentenkrediet

Europese Standaardinformatie inzake consumentenkrediet Deze gestandaardiseerde informatie maakt integrerend deel uit van de kredietovereenkomsten consumentenkrediet Rubriek Omschrijving Contactgegevens van de kredietgever Kredietgever Het krediet wordt verstrekt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Averus Continue. Deze algemene voorwaarden zijn onderdeel van uw kredietovereenkomst.

Algemene voorwaarden Averus Continue. Deze algemene voorwaarden zijn onderdeel van uw kredietovereenkomst. Algemene voorwaarden Averus Continue Deze algemene voorwaarden zijn onderdeel van uw kredietovereenkomst. Versie 3.0 September 2014 Inhoudsopgave Definities... 3 Algemeen... 4 Artikel 1. Doorlopend krediet...

Nadere informatie

DOORLOPEND KREDIET Overeenkomstnummer: Wilt u dit nummer bij betaling en correspondentie altijd vermelden.

DOORLOPEND KREDIET Overeenkomstnummer: Wilt u dit nummer bij betaling en correspondentie altijd vermelden. DOORLOPEND KREDIET Overeenkomstnummer: Wilt u dit nummer bij betaling en correspondentie altijd vermelden.. Deze overeenkomst is tot stand gekomen door bemiddeling van: Nr7Finance B.V. 8302 BV Emmeloord

Nadere informatie

Offerte Doorlopend Krediet

Offerte Doorlopend Krediet Offerte Doorlopend Krediet Voor de heer R. Test en mevrouw P. Test Datum 17 mei 2017 Pagina 1 van 16 Datum 17 mei 2017 Pagina 2 van 16 Inhoudsopgave 1. Uw Doorlopend Krediet pagina 3 Hier vindt u een overzicht

Nadere informatie

De zakelijke lening van ABN AMRO

De zakelijke lening van ABN AMRO Zakelijke lening 1 De zakelijke lening van ABN AMRO In dit productinformatieblad leest u hoe de zakelijke lening van ABN AMRO werkt, en wat de belangrijkste kenmerken en risico s zijn. Ook leest u wat

Nadere informatie

Inhoud. Kredietprospectus Effectenkrediet 4

Inhoud. Kredietprospectus Effectenkrediet 4 Inhoud Kredietprospectus Effectenkrediet 4 Kredietprospectus Effectenkrediet Algemeen Een Staalbankiers Effectenkrediet is een effectenrekening met een automatische, doorlopende en variabele kredietfaciliteit

Nadere informatie

Verzekeren Met advies. Goed om te weten

Verzekeren Met advies. Goed om te weten Verzekeren Met advies Goed om te weten Zoekt u de juiste verzekering, voor uzelf, voor uw bedrijf of voor uw personeel? De ING helpt u daar graag bij. In deze Dienstenwijzer Verzekeren leest u wie wij

Nadere informatie

Voorwaarden Rentevastlening

Voorwaarden Rentevastlening Voorwaarden Rentevastlening Bij uw Rentevastlening horen onderstaande voorwaarden. Hierin leest u wat u van ons mag verwachten. En wat wij verwachten van u. De Voorwaarden Rentevastlening zijn geldig vanaf

Nadere informatie

Productinformatieblad Zakelijke lening - Juli 2018

Productinformatieblad Zakelijke lening - Juli 2018 Zakelijke lening Productinformatieblad Zakelijke lening - Juli 2018 1 Productinformatieblad Zakelijke lening - Juli 2018 De zakelijke lening van ABN AMRO In dit productinformatieblad leest u hoe de zakelijke

Nadere informatie

Prospectus Studentenlimiet

Prospectus Studentenlimiet Prospectus Studentenlimiet De ABN AMRO Bank N.V. (ABN AMRO) is een financiële dienstverlener die onder andere actief is als aanbieder van kredieten. Op basis van de wetgeving voor financiële dienstverleners

Nadere informatie

Houd rekening met rentestijgingen

Houd rekening met rentestijgingen Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten Loop geen onnodig renterisico Houd rekening met rentestijgingen Voor wie is deze folder? Deze folder is voor iedereen die geld leent of gaat lenen.

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Averus Personal. Deze algemene voorwaarden zijn onderdeel van uw kredietovereenkomst.

Algemene voorwaarden Averus Personal. Deze algemene voorwaarden zijn onderdeel van uw kredietovereenkomst. Algemene voorwaarden Averus Personal Deze algemene voorwaarden zijn onderdeel van uw kredietovereenkomst. PL20150002 Juli 2015 Inhoudsopgave Definities... 3 Algemeen... 4 Artikel 1. Persoonlijke lening...

Nadere informatie

Voorwaarden Rekening Courant Krediet. (deze voorwaarden zijn alleen van toepassing op consumenten)

Voorwaarden Rekening Courant Krediet. (deze voorwaarden zijn alleen van toepassing op consumenten) Voorwaarden Rekening Courant Krediet (deze voorwaarden zijn alleen van toepassing op consumenten) Bij uw Rekening Courant Krediet horen onderstaande voorwaarden. Hierin leest u wat u van ons mag verwachten.

Nadere informatie

Rentepunten. Zo werkt het

Rentepunten. Zo werkt het Rentepunten Zo werkt het 225034_0814.indd 1 01-08-14 16:26 Rentepunten Bij veel spaarrekeningen van de ING ontvangt u naast rente ook Rentepunten. Met die gratis Rentepunten kunt u heel voordelig aan kopen

Nadere informatie

Consumenteninformatie van de AFM en het Nibud. Loop geen onnodig risico. Verstandig Lenen

Consumenteninformatie van de AFM en het Nibud. Loop geen onnodig risico. Verstandig Lenen Consumenteninformatie van de AFM en het Nibud Loop geen onnodig risico Verstandig Lenen Een lening kan soms uitkomst bieden. Maar geld lenen kan ook voor problemen zorgen. In deze folder van het Nationaal

Nadere informatie

Prospectus Masterlening

Prospectus Masterlening Prospectus Masterlening De ABN AMRO Bank N.V. (ABN AMRO) is een financiële dienstverlener die onder andere actief is als aanbieder van kredieten. Op basis van de wetgeving voor financiële dienstverleners

Nadere informatie

Europese Standaardinformatie inzake consumentenkrediet

Europese Standaardinformatie inzake consumentenkrediet Deze gestandaardiseerde informatie maakt integrerend deel uit van de kredietovereenkomsten consumentenkrediet Rubriek Omschrijving Contactgegevens van de kredietgever Kredietgever Het krediet wordt verstrekt

Nadere informatie

Productinformatie wehkamp.nl balansrekening

Productinformatie wehkamp.nl balansrekening Productinformatie wehkamp.nl balansrekening Inhoudsopgave WIE ZIJN WIJ? 4 CONTACTGEGEVENS 4 WAAROM DEZE INFORMATIE? 4 KENMERKEN VAN DE WEHKAMP.NL 6 BALANSREKENING Doorlopend krediet Bepaal uw eigen kredietlimiet

Nadere informatie

Voorwaarden Rentevastlening. (deze voorwaarden zijn alleen van toepassing op consumenten)

Voorwaarden Rentevastlening. (deze voorwaarden zijn alleen van toepassing op consumenten) Voorwaarden Rentevastlening (deze voorwaarden zijn alleen van toepassing op consumenten) Bij uw Rentevastlening horen onderstaande voorwaarden. Hierin leest u wat u van ons mag verwachten. En wat wij verwachten

Nadere informatie

Voorwaarden Rekening Courant Krediet

Voorwaarden Rekening Courant Krediet Voorwaarden Rekening Courant Krediet Bij uw Rekening Courant Krediet horen onderstaande voorwaarden. Hierin leest u wat u van ons mag verwachten. En wat wij verwachten van u. De Voorwaarden Rekening Courant

Nadere informatie

Prospectus Internet Voordeel Krediet

Prospectus Internet Voordeel Krediet Prospectus Internet Voordeel Krediet De ABN AMRO Bank N.V. (ABN AMRO) is een financiële dienstverlener die onder andere actief is als aanbieder van kredieten. Op basis van de wetgeving voor financiële

Nadere informatie

Productwijzer Flexibel Hypotheek Krediet

Productwijzer Flexibel Hypotheek Krediet Productwijzer Flexibel Hypotheek Krediet Voor wie is deze informatie? Deze informatie is voor als u meer wilt weten over het Flexibel Hypotheek Krediet. Wilt u een Flexibel Hypotheek Krediet aanvragen?

Nadere informatie

Rentepunten Zo werkt het

Rentepunten Zo werkt het Rentepunten Zo werkt het Rentepunten Bij veel spaarrekeningen van de ING ontvangt u naast rente ook Rentepunten. Met die gratis Rentepunten kunt u heel voordelig aan kopen doen in onze Rentepuntenwinkel.

Nadere informatie

Santander Consumer Finance Benelux B.V. Prospectus Persoonlijke Lening

Santander Consumer Finance Benelux B.V. Prospectus Persoonlijke Lening B.V. Prospectus Persoonlijke Lening Wie zijn wij? B.V. is een onafhankelijke financieringsmaatschappij die u een uitgebreid pakket aan diensten biedt rond financiering en leasing, gespecialiseerd in het

Nadere informatie

Mei Zakelijk rekeningcourant

Mei Zakelijk rekeningcourant Mei 2019 Zakelijk rekeningcourant Krediet 1 Het zakelijk rekening-courant krediet van ABN AMRO In dit productinformatieblad leest u hoe het zakelijk rekening-courant krediet van ABN AMRO werkt, en wat

Nadere informatie

Prospectus. Niet-doorlopend geldkrediet. Santander Consumer Finance Benelux B.V.

Prospectus. Niet-doorlopend geldkrediet. Santander Consumer Finance Benelux B.V. Prospectus Niet-doorlopend geldkrediet Santander Consumer Finance Benelux B.V. Santander Consumer Finance Benelux B.V. is gespecialiseerd in het verstrekken van doorlopend en nietdoorlopend geld- en goederenkrediet.

Nadere informatie

Prospectus Privélimiet Plus

Prospectus Privélimiet Plus Prospectus Privélimiet Plus De ABN AMRO Bank N.V. (ABN AMRO) is een financiële dienstverlener die onder andere actief is als aanbieder van kredieten. Op basis van de wetgeving voor financiële dienstverleners

Nadere informatie

Inhoud. 7. Aanvragen van een krediet. 1. Van Lanschot Kwartaallimiet. 4. Geldlening Consumptief. 2. Krediet op betaalrekening

Inhoud. 7. Aanvragen van een krediet. 1. Van Lanschot Kwartaallimiet. 4. Geldlening Consumptief. 2. Krediet op betaalrekening Geld lenen Dat prachtige kunstwerk, dat paard voor uw dochter, het helpen van familie of meer geld op kunnen nemen dan op dat moment op uw betaalrekening staat. Zoekt u extra financiële ruimte? Dan kunt

Nadere informatie

U verklaart hierbij de informatie en documentatie naar waarheid te hebben ingevuld en verstrekt.

U verklaart hierbij de informatie en documentatie naar waarheid te hebben ingevuld en verstrekt. Leningovereenkomst Partijen: BNP Paribas Personal Finance B.V., Marten Meesweg 97, 3068 AV Rotterdam, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 33235784, hierna "wij" genoemd, en Leningnemer

Nadere informatie

Voorwaarden Annuïteitenlening

Voorwaarden Annuïteitenlening Voorwaarden Annuïteitenlening Bij uw Annuïteitenlening horen onderstaande voorwaarden. Hierin leest u wat u van ons mag verwachten. En wat wij verwachten van u. De Voorwaarden Annuïteitenlening zijn geldig

Nadere informatie

Rentepunten Zo werkt het

Rentepunten Zo werkt het Rentepunten Zo werkt het Rentepunten Bij veel spaarrekeningen van de ING ontvangt u naast rente ook Rentepunten. Met die gratis Rentepunten kunt u heel voordelig aan kopen doen in onze Rentepuntenwinkel.

Nadere informatie

Wet van 12 juni 1991 op het consumentenkrediet (BS 9 juli 1991) zoals gewijzigd bij wet van 13 juni 2010 (BS 21 juni 2010).

Wet van 12 juni 1991 op het consumentenkrediet (BS 9 juli 1991) zoals gewijzigd bij wet van 13 juni 2010 (BS 21 juni 2010). Wet van 12 juni 1991 op het consumentenkrediet (BS 9 juli 1991) zoals gewijzigd bij wet van 13 juni 2010 (BS 21 juni 2010). Art. 11 1 Te gelegener tijd voordat de consument door een kredietovereenkomst

Nadere informatie

Juni Zakelijk rekeningcourant

Juni Zakelijk rekeningcourant Juni 2016 Zakelijk rekeningcourant krediet 1 Productinformatieblad Zakelijk rekening-courant krediet - Juni 2016 Het zakelijk rekening-courant krediet van ABN AMRO In dit productinformatieblad leest u

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Freo Doorlopend Krediet

Algemene Voorwaarden Freo Doorlopend Krediet Algemene Voorwaarden Freo Doorlopend Krediet 1. Begrippen Kredietnemer Kredietgever Krediet Kredietlimiet Jaarlijks kostenpercentage Totaal te betalen bedrag De natuurlijke persoon of personen aan wie

Nadere informatie

Overeenkomst Huiseigenaar Persoonlijke Lening Contractnummer:

Overeenkomst Huiseigenaar Persoonlijke Lening Contractnummer: Dit contract kwam tot stand door bemiddeling van: Naam: Nr7Finance B.V. Adres: Onder de Toren 34 Postcode: 8302 BV Plaats: Emmeloord Telefoon: 088 777 23 77 Email: info@nr7finance.nl Overeenkomst Huiseigenaar

Nadere informatie

CITROËN FINANCIAL SERVICES. Autofinanciering CITROËN AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN LEKKER RIJDEN, RIJDEN ZONDER ZORGEN

CITROËN FINANCIAL SERVICES. Autofinanciering CITROËN AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN LEKKER RIJDEN, RIJDEN ZONDER ZORGEN CITROËN Autofinanciering AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN LEKKER RIJDEN, RIJDEN ZONDER ZORGEN Uw auto goed financieren, dat scheelt een hoop zorgen. En sparen voor uw nieuwe auto hoeft niet. Bij

Nadere informatie

PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN LEKKER RIJDEN, RIJDEN ZONDER ZORGEN UW AUTO GOED FINANCIEREN, DAT SCHEELT EEN HOOP ZORGEN. EN SPAREN VOOR UW NIEUWE AUTO HOEFT NIET.

Nadere informatie

Voorwaarden Annuïteitenlening. (deze voorwaarden zijn alleen van toepassing op consumenten)

Voorwaarden Annuïteitenlening. (deze voorwaarden zijn alleen van toepassing op consumenten) Voorwaarden Annuïteitenlening (deze voorwaarden zijn alleen van toepassing op consumenten) Bij uw Annuïteitenlening horen onderstaande voorwaarden. Hierin leest u wat u van ons mag verwachten. En wat wij

Nadere informatie

Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten. Loop geen onnodig risico. Verstandig Lenen

Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten. Loop geen onnodig risico. Verstandig Lenen Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten Loop geen onnodig risico Verstandig Lenen Welke soorten leningen zijn er? De meest voorkomende leningen zijn: Doorlopend krediet: je leent tot

Nadere informatie

Loop geen onnodig risico Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten. Verstandig Lenen

Loop geen onnodig risico Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten. Verstandig Lenen Loop geen onnodig risico Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten Verstandig Lenen Voor wie is deze folder? Je kent vast wel die reclames over geld lenen. Extra geld, dat klinkt aantrekkelijk.

Nadere informatie

Productwijzer Vrije Leven Krediet

Productwijzer Vrije Leven Krediet Productwijzer Vrije Leven Krediet Voor wie is deze informatie? Deze informatie is voor als u meer wilt weten over het Vrije Leven Krediet. Wilt u een Vrije leven Krediet aanvragen? Dan is het belangrijk

Nadere informatie

Prospectus. Doorlopend geldkrediet. Santander Consumer Finance Benelux B.V.

Prospectus. Doorlopend geldkrediet. Santander Consumer Finance Benelux B.V. Prospectus Doorlopend geldkrediet Santander Consumer Finance Benelux B.V. Santander Consumer Finance Benelux B.V. is gespecialiseerd in het verstrekken van doorlopend en nietdoorlopend geld- en goederenkrediet.

Nadere informatie

Productwijzer Flexibel Krediet

Productwijzer Flexibel Krediet Productwijzer Flexibel Krediet Proce Voor wie is deze informatie? Deze informatie is voor als u meer wilt weten over het Flexibel Krediet. Wilt u een Flexibel Krediet aanvragen? Dan is het belangrijk om

Nadere informatie

Afbetaling Aflossing Aflossingsvrije lening Beleggingskrediet BKR of Bureau Kredietregistratie Consumptief krediet Creditcard

Afbetaling Aflossing Aflossingsvrije lening Beleggingskrediet BKR of Bureau Kredietregistratie Consumptief krediet Creditcard Begrippenlijst A-Z Afbetaling Als u iets op afbetaling koopt, krijgt u uw aankoop direct mee. Vervolgens betaalt u het aankoopbedrag in termijnen terug. U wordt pas officieel eigenaar van uw aankoop zodra

Nadere informatie

Dienstenwijzer Verzekeren

Dienstenwijzer Verzekeren Dienstenwijzer Verzekeren U wilt iets verzekeren, privé of zakelijk. De ING helpt u daar graag bij. In deze Dienstenwijzer Verzekeren leest u wie wij zijn en hoe wij werken. Ook vertellen we u welke verzekeringen

Nadere informatie

Prospectus Effectenkrediet

Prospectus Effectenkrediet Prospectus Effectenkrediet 2 Inhoudsopgave 1 Omschrijving Effectenkrediet 3 2 Procedure aanvraag en beoordeling 4 3 Procedure kredietregistratie 5 3.1 Intrekking kredietregistratie 5 4 Kredietwaardigheid

Nadere informatie

prospectus effectenkrediet

prospectus effectenkrediet prospectus effectenkrediet INHOUDSOPGAVE 1 Omschrijving Effectenkrediet 3 2 Procedure aanvraag en beoordeling 4 3 Procedure kredietregistratie 5 3.1 Intrekking kredietregistratie 5 4 Kredietwaardigheid

Nadere informatie

Staatsblad van het Koninkrijk der Nederlanden

Staatsblad van het Koninkrijk der Nederlanden Staatsblad van het Koninkrijk der Nederlanden Jaargang 2011 247 Besluit van 25 mei 2011, houdende wijziging van het Besluit Gedragstoezicht financiële ondernemingen Wft, het Besluit bestuurlijke boetes

Nadere informatie

Loop geen onnodig risico. Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten. Verstandig Lenen

Loop geen onnodig risico. Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten. Verstandig Lenen Loop geen onnodig risico Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten Verstandig Lenen Voor wie is deze folder? Je kent vast wel die reclames over geld lenen. Snel extra geld, dat klinkt

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Persoonlijke Lening van de Rabobank 2010

Algemene voorwaarden Persoonlijke Lening van de Rabobank 2010 1/7 Algemene voorwaarden Persoonlijke Lening van de Rabobank 2010 1. Begrippen In de kredietovereenkomst en in de algemene voorwaarden worden de volgende begrippen gehanteerd. Kredietnemer Kredietgever

Nadere informatie

DEFAM. Uw heldere keuze.

DEFAM. Uw heldere keuze. DEFAM. Uw heldere keuze. Bij DEFAM kunt u terecht voor alle consumptief kredietvormen, waarmee u kunt doen wat u graag wílt doen. Een consumptief krediet is bij DEFAM gemakkelijk en snel geregeld. Bovendien

Nadere informatie

lenen Extra geld als u het nodig heeft

lenen Extra geld als u het nodig heeft lenen Extra geld als u het nodig heeft extra geld als u het nodig heeft De juiste lening kiezen Een verstandige lening past bij het doel en bij uw persoonlijke situatie. 04 Meer ruimte op of naast uw betaalrekening

Nadere informatie

DEFAM. Uw heldere keuze.

DEFAM. Uw heldere keuze. DEFAM. Uw heldere keuze. Bij DEFAM kunt u terecht voor alle consumptief kredietvormen, waarmee u kunt doen wat u graag wílt doen. Een consumptief krediet is bij DEFAM gemakkelijk en snel geregeld. Bovendien

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Averus Classic. Deze algemene voorwaarden zijn onderdeel van uw kredietovereenkomst.

Algemene voorwaarden Averus Classic. Deze algemene voorwaarden zijn onderdeel van uw kredietovereenkomst. Algemene voorwaarden Averus Classic Deze algemene voorwaarden zijn onderdeel van uw kredietovereenkomst. Versie 3.0 September 2014 Inhoudsopgave Definities... 3 Algemeen... 4 Artikel 1. Huurkoop... 4 Artikel

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Toestellening Vodafone Financial Services B.V. Vodafone Power to you

Algemene Voorwaarden. Toestellening Vodafone Financial Services B.V. Vodafone Power to you Algemene Voorwaarden Toestellening Vodafone Financial Services B.V. Vodafone Power to you Versie 1 mei 2017 1 Inhoud Algemene Voorwaarden Toestellening Vodafone Financial Services B.V. Artikel 1 De goederenkredietovereenkomst/toestellening

Nadere informatie

PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN

PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN PEUGEOT AUTOFINANCIERING AANTREKKELIJKE FINANCIERINGSMOGELIJKHEDEN LEKKER RIJDEN, RIJDEN ZONDER ZORGEN UW AUTO GOED FINANCIEREN, DAT SCHEELT EEN HOOP ZORGEN. EN SPAREN VOOR UW NIEUWE AUTO HOEFT NIET. BIJ

Nadere informatie

Van Lanschot Geldleningen voor niet-consumenten

Van Lanschot Geldleningen voor niet-consumenten Van Lanschot Geldleningen voor niet-consumenten Treedt u toe tot een maatschap? Wilt u extra investeren in uw onderneming? Hebt u de ambitie om uw bedrijf te laten groeien? Wij bieden u een passende zakelijke

Nadere informatie

Kies voor een krediet dat bij u past. Altijd een lening op maat

Kies voor een krediet dat bij u past. Altijd een lening op maat Kies voor een krediet dat bij u past Altijd een lening op maat Inhoud U en uw lening...03 Welkom bij Credivance...03 Drie heldere leenvormen...04 Doorlopend Krediet...05 WOZ-krediet...05 Persoonlijke Lening...06

Nadere informatie

Prospectus Crediam Lenen

Prospectus Crediam Lenen Prospectus Crediam Lenen Prospectus 1 Wat extra ruimte is wel zo prettig. Ook financieel. Voor geplande of juist onverwachtse uitgaven. Want wat is er vervelender dan dat u juist op dát moment geen geld

Nadere informatie

Voorwaarden. MoneYou Doorlopend. Krediet

Voorwaarden. MoneYou Doorlopend. Krediet Voorwaarden MoneYou Doorlopend Krediet Inhoudsopgave Algemeen 3 Voorwaarden MoneYou Doorlopend Krediet Voor de in deze voorwaarden bedoelde Producten gelden ook de Voorwaarden MoneYou. 1. Uitvoering kredietovereenkomst

Nadere informatie

Kies voor een krediet dat bij u past. Altijd een lening op maat

Kies voor een krediet dat bij u past. Altijd een lening op maat Kies voor een krediet dat bij u past Altijd een lening op maat U en uw lening Een nieuwe auto. Een dakkapel. Een wereldreis. Wilt u uw wensen vervullen, maar heeft u het geld er niet voor? Dan kan een

Nadere informatie

Verstandig een hypotheek kiezen

Verstandig een hypotheek kiezen Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten Loop geen onnodig risico Verstandig een hypotheek kiezen Voor wie is deze folder? Deze folder is voor iedereen die een hypotheek wil afsluiten

Nadere informatie

Loop geen onnodig risico. Verstandig Lenen

Loop geen onnodig risico. Verstandig Lenen Loop geen onnodig risico Verstandig Lenen Voor wie is deze folder? Je kent vast wel die reclames over geld lenen. Extra geld, dat klinkt aantrekkelijk. Toch kan lenen voor problemen zorgen: 100.000 huishoudens

Nadere informatie

AUTOFINANCIERING WELKE FINANCIERING PAST BIJ U? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG

AUTOFINANCIERING WELKE FINANCIERING PAST BIJ U? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG AUTOFINANCIERING WELKE FINANCIERING PAST BIJ U? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG 2 PEUGEOT FINANCE HELPT U GRAAG OP WEG U WILT EEN NIEUWE AUTO, MAAR U KUNT UW AANKOOP NIET IN ÉÉN KEER BEKOSTIGEN. DAN HELPT PEUGEOT

Nadere informatie

AUTOFINANCIERING WELKE FINANCIERING PAST BIJ U? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG

AUTOFINANCIERING WELKE FINANCIERING PAST BIJ U? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG AUTOFINANCIERING WELKE FINANCIERING PAST BIJ U? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG PEUGEOT FINANCE HELPT U GRAAG OP WEG U WILT EEN NIEUWE AUTO, MAAR U KUNT UW AANKOOP NIET IN ÉÉN KEER BEKOSTIGEN. DAN HELPT PEUGEOT

Nadere informatie

AUTOFINANCIERING WELKE FINANCIERING PAST BIJ U? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG DS FINANCIAL SOLUTION

AUTOFINANCIERING WELKE FINANCIERING PAST BIJ U? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG DS FINANCIAL SOLUTION DS AUTOFINANCIERING WELKE FINANCIERING PAST BIJ U? WIJ HELPEN U GRAAG OP WEG DS FINANCIAL SOLUTION DS FINANCIAL SOLUTION helpt u graag op weg U wilt een nieuwe auto, maar u kunt uw aankoop niet in één

Nadere informatie