Full Service zorgt ervoor dat Zorg bij je blijft

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Full Service zorgt ervoor dat Zorg bij je blijft"

Transcriptie

1 1 augustus 2012 Full Service zorgt ervoor dat Zorg bij je blijft

2 Inhoudsopgave Sectie 1 Sectie 2 Sectie 3 Sectie 4 Sectie 5 Sectie 6 Sectie 7 Hulpmiddelenbeheer leidt tot een algemene kostenreductie Hulpmiddelenscan Wat houdt ons one stop full shop concept in? Online portal Onze diensten Beheer en onderhoud Keuringen Persoonsgebonden hulpmiddelen Outillage / Productadvies Uitleen Financieringsmogelijkheden Kop koffie?!

3 Sectie 1 Hulpmiddelenbeheer leidt tot een algemene kostenreductie Doen waar je goed in bent Termen als ketenzorg worden steeds vaker gebruikt. FullMobility wil graag onderdeel uitmaken van deze keten door als verlengstuk op te treden van uw organisatie. Kwaliteit van dienstverlening is alleen onderscheidend door kennis en kunde op de juiste manier in te zetten. Op die manier kan uw organisatie zich volledig focussen op het verlenen van de beste zorg. Wij zorgen voor een inventarisatie en optimale inzet van het gehele hulpmiddelenpark van uw organisatie. Hierdoor heeft u geen omkijken meer naar alle hulpmiddelen maar bent u wel in 1 klap volledig in control omdat u 24/7 inzage heeft via onze online portal. Doordat alles nu inzichtelijk is gemaakt kan veel beter gestuurd worden op een algemene kostenreductie. Hoe? Door efficient om te gaan met stilstaande hulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan ons externe hulpmiddelendepot waardoor er minder opslagruimte op uw locaties nodig is. Daarnaast maken we optimaal gebruik van de herinzet en reconditionering van jullie hulpmiddelen hetgeen leidt tot minder hoge aanschafkosten. Vergeet tot slot niet ons huuraanbod indien een hulpmiddel slechts tijdelijk nodig is. Dit voorkomt ook dat een hulpmiddel direct hoeft te worden aangeschaft. Kostenreductie begint dus met het verkrijgen van overzicht. Onze ervaring is dat een totale besparing van 20% op het gehele hulpmiddelenpark (aanschaf, onderhoud, keuren, huren) mogelijk is binnen 2 jaar. Wij hebben de exptertise en de juiste mensen om samen met u in control te komen en daarna te blijven!

4 Sectie 2 Hulpmiddelenscan Wij hebben samen met onze financiële afdeling en partners een quick scan ontwikkeld die binnen mum van tijd op hoofdlijnen kan inventariseren of uw organisatie in control is op het gebied van hulpmiddelen. De reden dat wij deze scan hebben ontwikkeld is omdat wij steeds vaker constateren dat er geen of te weinig controle is op het beheer van een hulpmiddelenpark. Zonder beheer kan immers niet goed worden geconstateerd of een kostenreductie op totaalniveau mogelijk is. Wij vinden het dan ook onze plicht om u door middel van deze gratis scan een eerste inzicht te geven of u voldoende in control bent om optimaal te kunnen sturen op kostenreductie. Met deze uitkomsten kan vervolgens een diepte analyse worden gemaakt (full scan). Deze diepte analyse maakt een benchmark en zal vervolgens aangeven op welke punten er precies in uw organisatie kostenreductie mogelijk is. De TCO per hulpmiddel staat hierbij centraal. Kortom, we beginnen met een detail inventarisatie en gaan vanuit de kern de vertaling maken naar de verschillende segmenten zoals inkoop, beheer en onderhoud, keuringen, en productadvies. Deze scan is zorgvuldig ontwikkeld en bestaat uit een intake, gesprekken met de afdeling inkoop en eventueel locatie managers. Nadat alle gesprekken hebben plaatsgevonden wordt alles in het speciaal hiervoor door ons ontwikkelde financiële model gezet dat vervolgens alles zal doorrekenen. De uitkomsten hiervan worden uitvoerig in een rapportage gezet. Uiteraard zal alle verkregen informatie volstrekt vertrouwelijk worden behandeld en niet zonder toestemming van u aan derden worden verstrekt. De kosten van deze diepte analyse bedragen euro maar worden volledig gecrediteerd als u gebruik gaat maken van onze dienstverlening.

5 Sectie 3 Wat houdt ons one stop full shop concept in? 1 aanspreekpunt voor alles op het gebied van mobiliteit De zorgmarkt is al complex genoeg dus hoe fijn is het als u niet meer hoeft na te denken en maar 1 telefoonnummer hoeft op te slaan en/ of maar 1 portal hoeft te gebruiken. Kortom, ontzorgen in optima forma! Wij geloven dat kwaliteit voortkomt uit kennis en expertise. Door (lokale) samenwerking met onze partners bieden wij excellente dienstverlening zonder dat dit tot stijging van kosten leidt. Wij nemen de rol in van de aannemer en zorgen ervoor dat wij de juiste partners naar voren schuiven zonder dat u hier iets voor hoeft te doen. Denk hierbij aan de inzet van onze partners Qcare Medical op het gebied van decubitus en wondzorg, Summit op het gebied van Orthesen en diverse fabrikanten op het gebied van transfer en verpleegbedden. Zij zijn de specialist en hebben de juiste expertise om uw instelling op maat te adviseren. Dit alles onder aansturing van onze organisatie. Ook eventuele aanschaf en onderhoud zal altijd via ons lopen waardoor jullie facturatieproces overzichtelijk blijft en altijd via ons zal gaan. Kortom, een daling van uw administratieve handelingen! Dit one stop full shop concept ontzorgt u dan ook op het gebied van beheer en onderhoud, keuringen, persoonsgebonden hulpmiddelen, outillage en productadvies maar ook voor de bewoners in de wijk. Wij hebben nl ook een eigen uitleenservice en een eigen showroom. Door samen met de medewerkers van jullie wijkteams op te trekken krijgen ook deze mensen de hoge kwaliteit van onze dienstverlening.

6 Sectie 4 Online portal Real time overzicht in uw hulpmiddelenpark U kunt veel tijd besparen en met groot gemak uw inzicht- in en controle van uw hulpmiddelenpark vergroten. Het automatisch 24/7 informeren van u als instelling heeft bewustwording tot gevolg, en daarmee is een verlaging van de overall kosten van uw hulpmiddelenpark van minimaal 10% haalbaar. Voor wie is onze portal allemaal interessant? Therapeuten: zij kunnen 24/7 de status van al hun aanvragen (rolstoelen/ aanpassingen en reparaties) inzien; Facilitair: zij hebben 24/7 inzage in het hele hulpmiddelpark qua beheer, onderhoud en reparaties (incl virtual depot). Ook kunnen zij snel een rapatieverzoek indienen en zien wanneer een monteur langskomt; Inkoop: zij kunnen overzichtelijk de status van alle openstaande alle bestellingen inzien (track and trace) maar ook snel een nieuwe bestelling plaatsen Management en RvB: zij hebben 24/7 inzage in customized dashboards en KPI s. Tevens is het mogelijk om onze portal te integreren met jullie Purchase To Pay systeem¹. ¹ Deze functionaliteit bieden wij aan in q

7 Sectie 5 Onze diensten Beheer en onderhoud Onze ervaring is dat er ontzettend veel behoefte is aan overzichtelijk beheer en veilig onderhoud van budgettaire hulpmiddelen binnen een organisatie. Vaak heeft men geen antwoord op de vraag aan de facilitaire dienst waar de hulpmiddelen staan. Stilstaande hulpmiddelen zijn dan ook meestal niet duidelijk bekend. Goed onderhoud is essentieel voor de directe beschikbaarheid, veiligheid en levensduur van uw hulpmiddelen. Wij verzorgen uw onderhoud van A-Z. Van inventarisatie en preventief onderhoud tot de dagelijkse reparaties. In overleg met u maken wij een onderhoudscontract dat precies aansluit op uw wensen en behoeftes. Uitleen Beheer en onderhoud Ook kunt u gebruik maken van ons hulpmiddelendepot. Door stilstaande hulpmiddelen tijdelijk bij ons te stallen heeft u er geen omkijken meer naar. Heeft u het hulpmiddel weer nodig? Wij regelen dat het hulpmiddel gereinigd en indien nodig opgeladen weer op locatie wordt bezorgd! Outillage en product advies Keuring Door een efficiente inzet van de hulpmiddelen kunnen wij samen met u een aanzienlijke besparing realiseren op de aanschaf van hulpmiddelen. Met name door een efficiente inzet van stilstaande hulpmiddelen, herinzet van gebruikte hulpmiddelen en het gebruikmaken van ons verhuuraanbod in tijdelijke situaties zorgt ervoor dat de investeringen aanzienlijk zullen dalen. Persoonsgebonden hulpmiddelen Via onze customized dashboards en KPI s gaan wij periodiek met u in overleg over de te verwachten kosten op basis van de tot op dat moment gemaakte (onderhouds- en investerings) kosten.

8 Sectie 5 Onze diensten Keuring Voor diverse hulpmiddelen gelden landelijk vastgestelde normeringen en soms verplichtingen voor periodieke keuring. Hierbij geldt overigens niet de verplichting om de keuringen door de fabrikant te laten uitvoeren. Wenst u dit wel? Geen probleem, ook dit is mogelijk binnen ons full service concept. Bij de inventarisatie van uw hulpmiddelenpark brengen wij nauwkeurig in beeld welke eisen van toepassing zijn bij de betreffende hulpmiddelen. In het onderhouds- en keuringsschema zorgen wij dat deze hulpmiddelen in de vereiste frequentie worden gekeurd. Onze technische medewerkers zijn geschoold in het uitvoeren van deze keuringen en zij volgen hierbij de protocollen en checklist die hiervoor gelden. Om de kwaliteit van onze monteurs te waarborgen worden zij periodiek geschoold en hebben wij ook frequent overleg met alle fabrikanten. Ook zijn wij aangesloten bij Stigah en kunnen wij desgewenst volgens Stigah normeringen keuren. De bevindingen worden in keuringsrapportages vastgelegd en de goedgekeurde hulpmiddelen worden voorzien van een keuringssticker, waarop de geldigheidsduur van de keuring is vastgelegd. Op deze manier voldoet u als instelling aan verplichting om veiligheid te creëren voor uw personeel en bewoners. Uitleen Outillage en product advies Persoonsgebonden hulpmiddelen Beheer en onderhoud Keuring

9 Sectie 5 Onze diensten Persoonsgebonden hulpmiddelen Passing en selectie In overleg met de ergotherapeut of fysiotherapeut van de instelling adviseert onze technisch adviseur over de inzet van de juiste rolstoel en de benodigde individuele aanpassingen. Snelheid van leveren en het uitvoeren van reparaties is ons uitgangspunt. Levering Wij leveren de rolstoel zoals tijdens de passing met de ergotherapeut of fysiotherapeut is besproken. Met de ergotherapeut zorgen wij voor de benodigde mondelinge en schriftelijke instructies voor het gebruik en onderhoud van de rolstoel. Uitleen Beheer en onderhoud Aanpassing Onze technisch adviseur zal voor een aanpassing in eerste instantie een standaard oplossing adviseren. Wanneer deze niet toereikend is, realiseren wij in overleg met de ergotherapeut een individuele maatwerk aanpassing in onze gespecialiseerde werkplaats. Denk hierbij ook aan complet lig- en of zitorthesen. Zoals aangegeven schakelen we hier altijd onze partner Summit voor in aangezien zij al meer dan 25 jaar gespecialiseerd zijn op het gebied van zittenen positioneren. Onderhoud & reparatie Reparaties en het onderhoud van de rolstoelen worden gelijk op locatie danwel in onze eigen werkplaats uitgevoerd. Om de snelheid te waarborgen zullen wij onze reparaties zoveel mogelijk op locatie uitvoeren. Mocht dit niet lukken dan brengen wij dit naar onze werkplaats die altijd in de nabije omgeving is gelegen. Outillage en product advies Persoonsgebonden hulpmiddelen Keuring

10 Sectie 5 Onze diensten Outillage en productadvies Voor de budgettaire hulpmiddelen stellen wij in samenspraak met u een voorkeurspakket op dat aansluit bij jullie wensen. Dit heeft als voordeel dat een instelling snel en duidelijk inzicht heeft in de benodigde (vervangings) investeringen. Als zorgproducten geleverd worden door één leverancier maakt dat het inkoopproces en daarna het beheer transparant en overzichtelijk. Uiteraard zijn wij een onafhankelijke leverancier en werken wij dus met alle (bekende) fabrikanten. Om tot een kernpakket te komen zullen wij samen met u in de verkenningsfase een pakket van eisen opstellen waaraan het betreffende hulpmiddel moet voldoen. Hier zoeken wij dan een aantal fabrikanten bij. Dan volgt een testfase. Na de testfase begeleiden wij u met het inkoopproces. Uiteraard loopt alles via ons zodat uw administratieve lasten minimaal zijn. Een voorbeeld van de productgroepen waarbij wij u kunnen ondersteunen: ADL artikelen Anti-decubitus materialen Bad- douche- en toilethulpmiddelen Bedden (verpleegbedden, bedboxen) Bedpanspoelers Fietsen Loophulpmiddelen (o.a. rollator) Medische apparatuur Rolstoelen Trainingsapparatuur Weegapparatuur Zitmeubilair (sta-op fauteuil) Uitleen Outillage en product advies Persoonsgebonden hulpmiddelen Beheer en onderhoud Keuring

11 Sectie 5 Onze diensten Uitleen Onze uitleen is volledig ingericht om de eindgebruiker snel en met aandacht te faciliteren. Om de snelheid van leveren te waarborgen werken wij met lokale depots waardoor wij altijd indien noodzakelijk en/of gewenst binnen 1 uur kunnen bezorgen. Om de snelheid van onze uitleenservice te kunnen optimaliseren werken wij graag nauw samen met de wijkteams. Denk hierbij bijvoorbeeld aan scholingsfaciliteiten voor de wijkteams, cross selling en multidisciplinair overleg. Lokale aanwezigheid van onze dienstverlening is dan ook een must! Uitleen Beheer en onderhoud Hebben wij ergens geen lokaal depot dan werken wij met 1 van onze uitleenpartners samen die deze snelheid wel kunnen garanderen. Uiteraard werken wij alleen samen met partijen die dezelfde hoge mate van kwaliteit bieden. Dit geldt voor hooglaagbedden, tilliften, rolstoelen, saniraire voorzieningen en overige uitleenartikelen. Outillage en product advies Keuring Persoonsgebonden hulpmiddelen

12 Sectie 6 Financieringsmogelijkheden Cost of ownership Na de inventarisatie van uw hulpmiddelenpark kan een start worden gemaakt met de investerings- en onderhoudsbegroting. Daarbij kijken we niet alleen naar de functionele eisen en de aanschafprijs, maar ook naar cost of ownership : wat kost het hulpmiddel u in totaal? Doordat wij naast het leveren van de hulpmiddelen ook het onderhoud en de keuringen verzorgen kunnen wij per hulpmiddelen simpel in kaart brengen wat het hulpmiddel u over de totale gebruiksduur (per jaar) zal gaan kosten. Hierdoor krijgt u grip op uw totale kosten en kunt hier zelfs op gaan sturen. Dit is namelijk van belang omdat u een goede inschatting kunt maken van de gemiddelde zorgzwaarte binnen uw instelling en de verwachte ontwikkelingen daarin. Denk ook aan de wet- en regelgeving en de financieringsstromen. Stuk voor stuk bepalende factoren voor de budgettering van uw hulpmiddelenpark. De zorg is constant in beweging. Wij proberen constant vooruit te kijken. Omdat wij een platte organisatie zijn kunnen wij zeer flexibel handelen als de situatie daarom vraagt. Dit geldt zeker voor de financiering van de hulpmiddelen, het beheer en het onderhoud ervan. Aanschaf van hulpmiddelen is natuurlijk zo geregeld. Maar wat als u voor korte tijd hulpmiddelen nodig heeft, of als uw huidige budget niet voldoende ruimte biedt? Ook dan zijn wij uw partner en laten wij u niet in de steek. Tijdelijk huren in plaats van aanschaffen? Huurkoop of toch gewoon leasen? Gespreide betaling? Samen komen we altijd met u tot een gewenste oplossing.

13 Sectie 7 Kop koffie?! Mocht u na het lezen van deze brochure interesse hebben gekregen in onze dienstverlening en in het bijzonder onze persoonlijke manier van werken dan maken wij graag nader met u kennis U kunt hiertoe altijd contact opnemen met Bas Veerman of met degene die u al kent binnen onze organisatie. Bas Veerman Directeur FullMobility B.V. Uw betrouwbare partner in hulpmiddelen bveerman@fullmobility.nl Telefoon: Mobiel: Fax:

Nu ook gratis uiteen!

Nu ook gratis uiteen! Nu ook gratis uiteen! 1 augustus 2012 FullMobility,,,, Levering Program Inhoudsopgave Voor wie is deze presentatie bedoeld? Algemene introductie FOP; onze componenten Uw voordeel Sectie 1 Sectie 2 Sectie

Nadere informatie

Speciaal voor uw WMO hulpmiddelen

Speciaal voor uw WMO hulpmiddelen Speciaal voor uw WMO hulpmiddelen Uw hulpmiddelenspecialist Kersten biedt meer dan de aflevering van een standaard scootmobiel Steeds meer cliënten hebben progressieve en complexe ziektebeelden. Een standaard

Nadere informatie

Voor hoogwaardige zorgkwaliteit

Voor hoogwaardige zorgkwaliteit Voor hoogwaardige zorgkwaliteit ZIEKENHUIS INSTELLINGEN VERPLEEG-/ VERZORGINGSHUIS Wie zijn wij? Introductie Om optimale zorg te kunnen garanderen is snelle, flexibele service op het gebied van zorghulpmiddelen

Nadere informatie

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING

www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING www.mitsubishi-mobielplus.nl - 2014 MOBIEL+ LEASING MOBIEL+ LEASING DE MEERWAARDE VAN MITSUBISHI Niet alle meerwaarde van het rijden in een Mitsubishi is direct zichtbaar. Daarom biedt Mitsubishi u Mobiel+.

Nadere informatie

Abird Continu lastechniek & gereedschap

Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird Continu lastechniek & gereedschap Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal van dienst te zijn. We hechten waarde aan de specialistische

Nadere informatie

WAT ZIJN DE FINANCIËLE EN FUNCTIONELE BEWEEGREDENEN OM SOFTWARELICENTIES NAAR DE CLOUD TE VERPLAATSEN? POWERED BY

WAT ZIJN DE FINANCIËLE EN FUNCTIONELE BEWEEGREDENEN OM SOFTWARELICENTIES NAAR DE CLOUD TE VERPLAATSEN? POWERED BY WAT ZIJN DE FINANCIËLE EN FUNCTIONELE BEWEEGREDENEN OM SOFTWARELICENTIES NAAR DE CLOUD TE VERPLAATSEN? FINANCIËLE EN FUNCTIONELE ARGUMENTEN VOOR DE STAP NAAR DE CLOUD FUNCTIONELE WENSEN BUDGETTAIRE MOGELIJKHEDEN

Nadere informatie

Obesitas, Komt u het ook steeds vaker tegen? Wij bieden geschikte hulpmiddelen!

Obesitas, Komt u het ook steeds vaker tegen? Wij bieden geschikte hulpmiddelen! Obesitas, Komt u het ook steeds vaker tegen? Wij bieden geschikte hulpmiddelen! Obesitas en geschikte hulpmiddelen Overgewicht vormt in Nederland een steeds groter maatschappelijk probleem. De World Health

Nadere informatie

FELIXSAFETY Focus on safety.

FELIXSAFETY Focus on safety. FELIXSAFETY Focus on safety. Inspect & Work 2019 KEURING VALBEVEILIGING Keuring, onderhoud en inspectie van PBM s De wetgever en fabrikanten schrijven jaarlijkse keuring en onderhoud voor van valbeveiliging

Nadere informatie

Aanvragen voorzieningen

Aanvragen voorzieningen Aanvragen voorzieningen Wat zijn aanpassingen, hulpmiddelen en voorzieningen? Aanpassingen / hulpmiddelen / voorzieningen zijn bijvoorbeeld verbeteringen aan het huis om het leven met een beperking makkelijker

Nadere informatie

Een persoonlijke samenwerking

Een persoonlijke samenwerking Een persoonlijke samenwerking THUIS IN MECHANISATIE Mechanisatiebedrijf De Nieuwstad in Lelystad richt zich al ruim een halve eeuw op de verkoop van duurzame en innovatieve machines en gereedschappen voor

Nadere informatie

EEN MAATWERK CONCEPT VAN FACILITY PORTAL VOOR DE OPTIMALE (BRAND)VEILIGHEID

EEN MAATWERK CONCEPT VAN FACILITY PORTAL VOOR DE OPTIMALE (BRAND)VEILIGHEID EEN MAATWERK CONCEPT VAN FACILITY PORTAL VOOR DE OPTIMALE (BRAND)VEILIGHEID Brandveiligheid is tegenwoordig een hot item. Vele droevige gebeurtenissen hebben hiertoe geleid en nog steeds blijkt de brandveiligheid,

Nadere informatie

Overal waar professioneel gekookt wordt.

Overal waar professioneel gekookt wordt. Overal waar professioneel gekookt wordt. Grootkeuken Gilde levert totaaloplossingen voor horeca, bedrijfsrestaurants, zorgcentra en scholen, sportcentra en formulezaken. In zes heldere stappen gaan we

Nadere informatie

SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG

SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG W W W. I V E C O. c o m SERVICEPROGRAMMA S OP MAAT VOOR UW VOERTUIG www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ Om u steeds het beste te kunnen bieden, heeft

Nadere informatie

De vrijheid om te kiezen

De vrijheid om te kiezen De vrijheid om te kiezen LEASE met onze lease- en financieringsvormen voor u en uw bedrijf Producten in deze brochure: Financial Lease Nett Operational Lease Full Operational Lease LEASE WAT VIND IK WAAR?

Nadere informatie

SITECH SERVICE SUPPORT SOLUTION

SITECH SERVICE SUPPORT SOLUTION SITECH SERVICE SUPPORT SOLUTION CONTROL YOUR FUTURE WITH SITECH In een tijd waarin budgetten en deadlines onder druk staan, is het cruciaal om te weten welke kosten u kunt verwachten. Voor service, onderhoud,

Nadere informatie

RAVENSWADE 150G, NIEUWEGEIN

RAVENSWADE 150G, NIEUWEGEIN AT YOUR SERVICE: 360 DE MEEST COMPLETE ONTZORGING VAN AL UW EINDGEBRUIKERS-DEVICES NEG-ITSOLUTIONS.NL VASTE PRIJS PER DEVICE INCLUSIEF ALLE SERVICES MINDER WERKDRUK OP DE IT-AFDELING, MEER TIJD VOOR PROJECTEN

Nadere informatie

Rolstoelpool & hulpmiddelen

Rolstoelpool & hulpmiddelen NIEUWSBRIEF DECEMBER 2012 Rolstoelpool & hulpmiddelen Beste indiceerders bijgaand treft u de nieuwsbrief over de maand december 2012 aan. Leest u deze zorgvuldig. Er staan nogal wat veranderingen in vermeld.

Nadere informatie

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services

Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services Factsheet E COMMERCE BEHEER Managed Services E COMMERCE BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar e-business platform. Efficiënt beheer is cruciaal voor de continuïteit

Nadere informatie

Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering

Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering Print Services Het beste recept voor een efficiënte bedrijfsvoering We zitten er bovenop met professioneel gereedschap Totale controle begint met professioneel gereedschap Voor het beste resultaat gebruikt

Nadere informatie

LEARNING SERVICES WIJ HELPEN U VERDER ONE-STOP SHOP FOR LEARNING & DEVELOPMENT

LEARNING SERVICES WIJ HELPEN U VERDER ONE-STOP SHOP FOR LEARNING & DEVELOPMENT LEARNING SERVICES FOR LEARNING & DEVELOPMENT Uw opleidingsafdeling als professionele leverancier van succesvolle opleidingen en opleidingsprogramma s. Een afdeling die het juiste aanbod uit de markt haalt,

Nadere informatie

Hoogland-Mennens. Corporate brochure. Maak kennis met de technisch industriële toeleverancier van innovatieve MRO-solutions

Hoogland-Mennens. Corporate brochure. Maak kennis met de technisch industriële toeleverancier van innovatieve MRO-solutions Corporate brochure Maak kennis met de technisch industriële toeleverancier van innovatieve MRO-solutions Uw partner Missie is leverancier van gerenommeerde merken op MRO gebied. Wij leggen onze focus op

Nadere informatie

Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer!

Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! brochure.indd 1 07-02-12 11:02 brochure.indd 2 07-02-12 11:02 Arrix Optimus, de SharePoint specialist Deel meer, doe meer! Arrix optimus is

Nadere informatie

UW OPSTAL IS ONZE ZORG

UW OPSTAL IS ONZE ZORG UW OPSTAL IS ONZE ZORG MEERJAREN ONDERHOUDSPLANNINGEN (MJOP) KVK nr.: 64521281 BTW nr.: NL 8557.02.023.B01 INHOUDSOPGAVE ONZE DOELSTELLING MEERJAREN ONDERHOUDSPLANNING TEN BEHOEVE VAN VvE s EN EXPLOITANTEN

Nadere informatie

Hyundai Ruitenservice. Vakkundige service bij ruitschade

Hyundai Ruitenservice. Vakkundige service bij ruitschade Hyundai Ruitenservice Vakkundige service bij ruitschade 2 3 Ook al rijdt u nog zo voorzichtig, een sterretje in de voorruit is zo gebeurd. En wanneer een sterretje uitscheurt tot een barst, kan dit uw

Nadere informatie

Hartelijk welkom op deze presentatie van Syndeks

Hartelijk welkom op deze presentatie van Syndeks 1 Hartelijk welkom op deze presentatie van Syndeks Syndeks een combinatie van ingenieurs- en inkoopactiviteiten Materiekennis Syndeks b.v. Son & Europese Aanbestedingen Lid van 2 Syndeks in een notedop

Nadere informatie

Financiële Diensten. Uw financiën efficiënt en goed geregeld

Financiële Diensten. Uw financiën efficiënt en goed geregeld Financiële Diensten Uw financiën efficiënt en goed geregeld n of diensten? Neem dan contact met ons op: rtfondsen.nl - www.sportfondsen.nl Wilt u meer weten over een van onze producte Telefoon: (020) 3550

Nadere informatie

Invacare Academy: CARE PRODUCTEN MANTELZORGERS

Invacare Academy: CARE PRODUCTEN MANTELZORGERS Invacare Academy: CARE PRODUCTEN MANTELZORGERS 1 Mantelzorgers - CARE PRODUCTEN Welkom bij de Invacare Academy 3 I I III Training: Tilliften en liftmatten: correct gebruik en handige tips Training: Decubitus:

Nadere informatie

Protocol Indiceerders. Menzis Zorgkantoor Wlz

Protocol Indiceerders. Menzis Zorgkantoor Wlz Protocol Indiceerders Menzis Zorgkantoor Wlz 2017-2018 Inleiding Wettelijk gezien moet de stelling voor persoonsgebonden hulpmiddelen en rolstoelen voor individueel gebruik door de verpleeghuisarts of

Nadere informatie

Chubb Excellence. Uw blusmiddelen in optimale staat voor één vast bedrag! BLUSMIDDELEN. Blusmiddelen

Chubb Excellence. Uw blusmiddelen in optimale staat voor één vast bedrag! BLUSMIDDELEN. Blusmiddelen Chubb Excellence Blusmiddelen Uw blusmiddelen in optimale staat voor één vast bedrag! BLUSMIDDELEN Waarom onderhoud aan blusmiddelen? Brand. Hopelijk krijgt u er nooit mee te maken. Toch krijgen jaarlijks

Nadere informatie

Wij bouwen samen. Bouw-Project-Management

Wij bouwen samen. Bouw-Project-Management Wij bouwen samen. Bouw-Project-Management waarom wij doen, wat wij doen. Een bouwplaats is altijd een samenspel van diverse factoren. Veel vakgebieden en werkfases moeten met elkaar worden verbonden, er

Nadere informatie

...aangenaam, ontzorgen en ondersteunen van uw promotionele activiteiten, dat is Schellekens Events. Wie bent u? In 5 stappen... ...geen zorgen.

...aangenaam, ontzorgen en ondersteunen van uw promotionele activiteiten, dat is Schellekens Events. Wie bent u? In 5 stappen... ...geen zorgen. In 5 stappen......aangenaam, ontzorgen en ondersteunen van uw promotionele activiteiten, dat is Schellekens Events. Wie bent u?...geen zorgen. Eikenburglaan 9a, 5248 BJ Rosmalen +31 (0)73-521 89 01 www.schellekensevents.nl

Nadere informatie

Procesmeting op maat Optimaliseer uw dienstverlening

Procesmeting op maat Optimaliseer uw dienstverlening Procesmeting op maat Optimaliseer uw dienstverlening Inleiding Optimaliseer uw dienstverlening met de procesmeting op maat van USP Marketing Consultancy Doet u mee aan de Aedes Benchmark en heeft u lage

Nadere informatie

Aantal respondenten per keten. Vraag 7. Voor welke keten vult u deze vragenlijst in?

Aantal respondenten per keten. Vraag 7. Voor welke keten vult u deze vragenlijst in? Aantal respondenten per keten Vraag 7. Voor welke keten vult u deze vragenlijst in? Klanttevredenheid prestaties organisatie Vraag 13. Hoe tevreden zijn de klanten naar uw mening over de volgende aspecten

Nadere informatie

www.econocom.com Optimaliseer het gebruik van uw IT en Telecom infrastructuur

www.econocom.com Optimaliseer het gebruik van uw IT en Telecom infrastructuur www.econocom.com Optimaliseer het gebruik van uw IT en Telecom infrastructuur Efficiëntie Meegaan met de tijd Mobiliteit De markt verandert evenals onze manier van werken. Het leven wordt mobieler en we

Nadere informatie

E-Newsletter. zoveel meer dan een cashinjectie. Nr 1. Een Econocom newsletter met focus op leasing. in dit nummer >

E-Newsletter. zoveel meer dan een cashinjectie. Nr 1. Een Econocom newsletter met focus op leasing. in dit nummer > in dit nummer Nr 1 Een Econocom newsletter met focus op leasing Sale-andleaseback zoveel meer dan een cashinjectie Nr 1 Een Econocom newsletter met focus op leasing sluiten In dit nummer 03 is veel meer

Nadere informatie

U W B O R D E N B E S TA N D O P O R D E? inzicht K WA L I T E I T V E I L I G H E I D K O S T E N B E H E E R S I N G

U W B O R D E N B E S TA N D O P O R D E? inzicht K WA L I T E I T V E I L I G H E I D K O S T E N B E H E E R S I N G U W B O R D E N B E S TA N D O P O R D E? inzicht K WA L I T E I T V E I L I G H E I D K O S T E N B E H E E R S I N G Bordenbeheer in de stad Houd grip op kosten en grip op kwaliteit Heeft u een overzicht

Nadere informatie

Storingscontract. HVL Service, Onderhoud en Beheer

Storingscontract. HVL Service, Onderhoud en Beheer Uw samenwerking met HVL Service, Onderhoud en Beheer kan in verschillende contractvormen worden vastgelegd. Samen stellen wij een gedetailleerd onderhoudsplan op en formuleren wij een overeenkomst op maat,

Nadere informatie

Allround onderhoudsdienst

Allround onderhoudsdienst Allround onderhoudsdienst Woningcorporaties Zorgcentra Bedrijven Beleggers Vastgoedbeheerders Het beste voor huurder én verhuurder toekomstgroep.nl ToekomstService: Het slimme verlengstuk van uw bedrijf

Nadere informatie

ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten.

ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten. ISECOCARE ISECO voor genieten van lekker en gezond eten. Iseco, gekend om haar specia listische service op hoog niveau. Omwille van de veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid heeft alle apparatuur

Nadere informatie

U stelt u klanten in de gelegenheid achteraf te betalen. De klant is immers koning. Maar een niet betalende klant, is geen klant.

U stelt u klanten in de gelegenheid achteraf te betalen. De klant is immers koning. Maar een niet betalende klant, is geen klant. Gilles & Partner Incasso is dé partner op het gebied van credit management en incasso voor het midden- en kleinbedrijf. Ons dienstenpakket bestaat uit debiteurenbeheer, incasso, gerechtelijke incasso en

Nadere informatie

15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren

15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren 15 redenen om een Vendor Management Systeem te selecteren Over Nétive BV Nétive BV helpt bedrijven en organisaties in zakelijke dienstverlening en overheid om het gehele inhuur en administratie traject

Nadere informatie

FAST LANE Grip op de verduurzaming van vastgoed

FAST LANE Grip op de verduurzaming van vastgoed FAST LANE Grip op de verduurzaming van vastgoed Royal HaskoningDHV Smart Solution 2018 Portefeuille eigenaar We moeten 7.000 gebouwen verduurzamen. Waar moeten we beginnen? Gemeente Kunnen we het aanbestedingstraject

Nadere informatie

MODULAIRE SERVICEVORMEN

MODULAIRE SERVICEVORMEN MODULAIRE SERVICEVORME Flexibele en modulaire servicevormen Flash Services biedt full service oplossingen voor álle facetten van mobiele communicatie. Als professionele marktleider in ederland en België

Nadere informatie

VICTOR VAN DEN BERG 8 DECEMBER 2016

VICTOR VAN DEN BERG 8 DECEMBER 2016 VICTOR VAN DEN BERG 8 DECEMBER 2016 ONZE ONDERWERPEN RADIUZ MARKT ONTWIKKELINGEN WAAR WIJ IN GELOVEN WAT WE DOEN HOE WE DAT DOEN BUSINESS CASES RADIUZ 2010-2015 Heden Grote merken kiezen voor Radiuz Shift

Nadere informatie

the energy co. Kattegat 20 NL-9723 JP Groningen T + 31 (0)50-3185140 F + 31 (0)50-3112967

the energy co. Kattegat 20 NL-9723 JP Groningen T + 31 (0)50-3185140 F + 31 (0)50-3112967 Vestigingen Nederland Nobelstraat 34, NL-3846 CG Harderwijk Postbus 226, 3840 AE Harderwijk T + 31 (0)341-467700 F + 31 (0)341-467710 E info @ celectric.nl Kattegat 20 NL-9723 JP Groningen T + 31 (0)50-3185140

Nadere informatie

Wees in control over uw digitale landschap

Wees in control over uw digitale landschap Managed Services Managed Services We zorgen ervoor dat uw complete beheerketen soepel functioneert, zodat uw eindgebruikers optimaal worden bediend. Zorgenvrij beheer is cruciaal voor de continuïteit van

Nadere informatie

Save Traffic Nederland

Save Traffic Nederland Een vlotte én veilige doorstroom van het verkeer gedurende wegwerkzaamheden; dat is wat u wilt zien, wat de weggebruiker wil ervaren en wat wij voor u faciliteren! Weggebruikers moeten goed omgeleid worden

Nadere informatie

MEER GRIP OP UW BEDRIJFSVOERING IN EEN SNEL VERANDERENDE WERELD DAT TELT.

MEER GRIP OP UW BEDRIJFSVOERING IN EEN SNEL VERANDERENDE WERELD DAT TELT. MEER GRIP OP UW BEDRIJFSVOERING IN EEN SNEL VERANDERENDE WERELD Omdat mensen tellen. DE TIJD VOOR VERANDERING IS NU De wereld verandert. Misschien wel sneller dan ooit. Snel schakelen wordt steeds belangrijker

Nadere informatie

Professionals in het hart van uw organisatie

Professionals in het hart van uw organisatie Professionals in het hart van uw organisatie De business professionals van HRT hebben de ambitie om uw bedrijf beter te laten renderen. De kennisgebieden waar ons hart sneller van gaat kloppen zijn Financieel,

Nadere informatie

Continu heffen & hijsen

Continu heffen & hijsen Continu heffen & hijsen Hef en Hijs Nederland B.V. maakt onderdeel uit van Abird Hoisting & Lifting Abird is georganiseerd naar specialisme Zo behouden we de kennis, daadkracht en flexibiliteit om u optimaal

Nadere informatie

De Verhuismakelaar Verhuiscoördinatie

De Verhuismakelaar Verhuiscoördinatie Verhuiscoördinatie Pagina 1 Een nieuw pand! Eindelijk gevonden! Het juiste pand op de juiste locatie. U heeft de sleutel op zak en de verhuizing kan beginnen, maar waar begint u? Er moeten aanpassingen

Nadere informatie

Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services

Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services Factsheet CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services CMS & DIGITAL MARKETING BEHEER Managed Services We zorgen voor een gegarandeerd stabiel, snel en schaalbaar digitaal platform. Efficiënt beheer

Nadere informatie

Krijg meer grip op en inzicht in uw uitgaven. Purchase-to-Pay

Krijg meer grip op en inzicht in uw uitgaven. Purchase-to-Pay Krijg meer grip op en inzicht in uw uitgaven Purchase-to-Pay Integreer, optimaliseer en automatiseer uw volledige Purchase-to- Pay-proces Met Purchase-to-Pay van Proactis kunt u het hele inkoopproces beheren:

Nadere informatie

Ontwikkelvoorstel stappenplan

Ontwikkelvoorstel stappenplan Ontwikkelvoorstel stappenplan Over DTT DTT opereert op het snijvlak van creativiteit en techniek, een bijzondere en specialistische combinatie. Daarom treden wij naar voren als expert en adviseur. Als

Nadere informatie

Voorwoord. Editie 1 maart, 2016

Voorwoord. Editie 1 maart, 2016 Editie 1 maart, 2016 Voorwoord Met genoegen bied ik u hierbij de eerste CleanLease nieuwsbrief aan. Wij zullen u voortaan elke maand informeren over ontwikkelingen en trends in onze sector en natuurlijk

Nadere informatie

Alles over uw SterOccasion

Alles over uw SterOccasion Alles over uw SterOccasion Alle gebruikte beelden zijn willekeurig geplaatst en geven een indruk van de auto s die in het SterOccasion personenautoprogramma voor kunnen komen. Wijzigingen voorbehouden.

Nadere informatie

FranchiseFormule. All e s ov e r de sa m e n w e r k i n g. m e t Fi n a n c i ë l e Me e s t e r s

FranchiseFormule. All e s ov e r de sa m e n w e r k i n g. m e t Fi n a n c i ë l e Me e s t e r s FranchiseFormule All e s ov e r de sa m e n w e r k i n g m e t Fi n a n c i ë l e Me e s t e r s Samenwerking met Financiële Meesters Financiële Meesters heeft een nieuwe franchiseformule ontwikkeld voor

Nadere informatie

Rittal - Global Service

Rittal - Global Service Rittal - Global Service Verhoog uw bedrijfszekerheid en verlaag uw energieverbruik! Complete service Complete service voor Rittal The System Aangepaste serviceformules voor iedere toepassing - alles via

Nadere informatie

Hartelijk welkom op deze presentatie van Syndeks

Hartelijk welkom op deze presentatie van Syndeks 1 Hartelijk welkom op deze presentatie van Syndeks Syndeks een combinatie van ingenieurs- en inkoopactiviteiten Materiekennis Syndeks b.v. Son & Europese Aanbestedingen Lid van 2 Syndeks in een notedop

Nadere informatie

Organisatie. Wilhelm Arijjansen, van advies tot complete inrichting.

Organisatie. Wilhelm Arijjansen, van advies tot complete inrichting. Organisatie Wilhelm Arijjansen, van advies tot complete inrichting. In de maatschappij hebben snelle ontwikkelingen zoals mobiele telefoons, telewerken, internet en intranet, e-mail en e-commerce grote

Nadere informatie

ibisapps IBIS4Budget-live

ibisapps IBIS4Budget-live ibisapps IBIS4Budget-live projecten budgetten bewaken bewaken Quote In onze gebiedsontwikkeling heb ik behoefte aan actueel inzicht. In de stand van zaken van vandaag, maar ook in de kansen en bedreigingen

Nadere informatie

INTEGRAAL SAMENWERKEN BINNEN DBFMO-CONTRACTEN

INTEGRAAL SAMENWERKEN BINNEN DBFMO-CONTRACTEN INTEGRAAL SAMENWERKEN BINNEN DBFMO-CONTRACTEN Vernieuwing Bouw & Forum Utiliteitsbouw 6 november 2013 Pieter-Jan van Hooijdonk Algemeen directeur Breijer Bouw & Installatie AGENDA Introductie Praktijkvoorbeelden

Nadere informatie

Hulpmiddelen, van toestel tot ruimte

Hulpmiddelen, van toestel tot ruimte Hulpmiddelen, van toestel tot ruimte Inspiratiedag Toegankelijke zorginfrastructuur 13.11.2012 Lieve Houbrechts, adviseur wonen en zorg Toegankelijkheidsbureau Belgiëplein 1 3510 Kermt info@toegankelijkheidsbureau.be

Nadere informatie

MEER4ZORG. Persoonlijke aandacht. Professionaliteit. En vooruitzien. Daar draait het nu om in de wereld van de zorg.

MEER4ZORG. Persoonlijke aandacht. Professionaliteit. En vooruitzien. Daar draait het nu om in de wereld van de zorg. Tijden veranderen. De maatschappij verandert. En dus veranderen wij. De zorgbranche vraagt om vernieuwing. En die gaan wij samen brengen. Hoe? Met MEER4ZORG, een integrale manier om u volledig te onzorgen.

Nadere informatie

INFORMATIE BROCHURE. Aankoop van uw woning

INFORMATIE BROCHURE. Aankoop van uw woning INFORMATIE BROCHURE Aankoop van uw woning Over ons U verwacht hier een Over ons verhaal, gewoon omdat elke makelaar dat heeft en wij ook best veel over onszelf kunnen vertellen. Dit vinden wij niet helemaal

Nadere informatie

Privacyverklaring PostNL

Privacyverklaring PostNL Privacyverklaring PostNL Deze privacyverklaring is van toepassing op alle online PostNL branded diensten die vallen onder de PostNL Holding B.V. en voorzien zijn van het PostNL logo, uitgezonderd de diensten

Nadere informatie

Realiseer duurzame inzetbaarheid met de Werkkostenregeling

Realiseer duurzame inzetbaarheid met de Werkkostenregeling Realiseer duurzame inzetbaarheid met de Werkkostenregeling REALISEER DUURZAME INZETBAARHEID MET DE WERKKOSTENREGELING! Samenvatting: Zorgen dat je medewerkers goed gemotiveerd en gezond bij je blijven

Nadere informatie

Brochure. Oplossingen die werken!

Brochure. Oplossingen die werken! Brochure Kersten RTD maken méér mogelijk Iedereen wil graag zo gewoon mogelijk bewegen, wonen, werken en communiceren. Voor mensen met een (lichamelijke) beperking, chronisch zieken en ouderen is dat

Nadere informatie

Klanten en relatie dag

Klanten en relatie dag Klanten en relatie dag Tijd 13.00 13.05 Welkom door Robbert Hoeffnagel, hoofdredacteur DatacenterWorks (moderator) 13.05 13.30 Monitoring serverruimte met All BaaS door Ronald Kok, directeur All IT Rooms

Nadere informatie

1. Wat gaat er 1 januari 2013 veranderen op het gebied van de hulpmiddelen? 2. Wat verandert er in de uitleen van hulpmiddelen zoals een hoog/laagbed?

1. Wat gaat er 1 januari 2013 veranderen op het gebied van de hulpmiddelen? 2. Wat verandert er in de uitleen van hulpmiddelen zoals een hoog/laagbed? 1. Wat gaat er 1 januari 2013 veranderen op het gebied van de hulpmiddelen? Vanaf 2013 zijn er nog 2 regelingen voor hulpmiddelen die u thuis gebruikt, namelijk de Zorgverzekeringswet (Zvw) en de Wet maatschappelijke

Nadere informatie

Industrial Services. In-Service Verification Brandbeveiliging

Industrial Services. In-Service Verification Brandbeveiliging Industrial Services In-Service Verification Brandbeveiliging Brandveiligheid als zakelijke en morele overweging Brandveiligheid en brandbeveiliging zijn begrippen die binnen de kaders van wet en regelgeving

Nadere informatie

MODULAIRE SERVICEVORMEN

MODULAIRE SERVICEVORMEN MODULAIRE SERVICEVORME Flexibele en modulaire servicevormen Flash Private Mobile etworks biedt full service oplossingen voor álle facetten van mobiele communicatie. Als professionele marktleider in ederland

Nadere informatie

Acertys Technical Services. Tot uw dienst

Acertys Technical Services. Tot uw dienst Acertys Technical Services Tot uw dienst Service specialisten voor elk product Een uitgebreid team van vakbekwame en gemotiveerde technici staat tot uw dienst. Vandaag zijn dit meer dan 45 Service Engineers,

Nadere informatie

Alles in één hand. Keuringen & kalibraties

Alles in één hand. Keuringen & kalibraties Alles in één hand Keuringen & kalibraties Klaar terwijl u wacht Als onafhankelijk meetinstituut heeft NMi jarenlange ervaring op het gebied van testen, certificeren, keuren en kalibreren. Daardoor is NMi

Nadere informatie

Ontdek de wereld van Flexobed

Ontdek de wereld van Flexobed www.flexobed.com Ontdek de wereld van Flexobed Ontdek de wereld van Flexobed Inhoud Wat is Flexobed? Flexobed voor thuis Flexobed in de zorg Contactgegevens 3 4 6 8 Copyright Niets uit deze uitgave mag

Nadere informatie

Praktisch aan de slag met. Ergotherapie. thuis in de buurt op het werk

Praktisch aan de slag met. Ergotherapie. thuis in de buurt op het werk Praktisch aan de slag met Ergotherapie thuis in de buurt op het werk Wanneer ergotherapie? Heeft u een lichamelijke of psychische beperking? Dan kunnen sommige dagelijkse handelingen behoorlijk lastig

Nadere informatie

uw portaal voor technisch facilitair management unica online

uw portaal voor technisch facilitair management unica online uw portaal voor technisch facilitair management unica online , Altijd en overal inzicht in uw technische installaties Snel en eenvoudig een storing melden? Inzicht in het energiegebruik van uw installaties?

Nadere informatie

Natuurlijk. MK2 Audiovisueel. MK2 Audiovisueel. Minervum 7352, 4817 ZH Breda. Postbus 5680, 4801 EB Breda. Tel: 088-652 65 65. Fax: 088-652 65 66

Natuurlijk. MK2 Audiovisueel. MK2 Audiovisueel. Minervum 7352, 4817 ZH Breda. Postbus 5680, 4801 EB Breda. Tel: 088-652 65 65. Fax: 088-652 65 66 Natuurlijk MK2 Audiovisueel MK2 Audiovisueel Minervum 7352, 4817 ZH Breda Postbus 5680, 4801 EB Breda Tel: 088-652 65 65 Fax: 088-652 65 66 info@mk2.nl www.mk2.nl MK2 heeft ook vestigingen in: Amsterdam

Nadere informatie

Euronics. Case. Euronics haalt maximale uit een deal voor haar aangesloten retailers FLOWFABRIC OPTIMISATION ENGINEERS

Euronics. Case. Euronics haalt maximale uit een deal voor haar aangesloten retailers FLOWFABRIC OPTIMISATION ENGINEERS Case Euronics haalt maximale uit een deal voor haar aangesloten retailers 01 FLOWFABRIC OPTIMISATION ENGINEERS Euronics haalt maximale uit een deal voor haar aangesloten retailers Op zoek naar nieuwe elektronica?

Nadere informatie

Sensire Wondzorg. is onderdeel van Sensire.

Sensire Wondzorg. is onderdeel van Sensire. Sensire Wondzorg is onderdeel van Sensire. Wondzorg Een wond kan zo ontstaan. Doordat u zich stoot of ergens aan openhaalt. Of door een ongelukje in de keuken met koken. Meestal geneest een wond met de

Nadere informatie

DE IT-OMGEVING VAN DE TOEKOMST STAP AF VAN DURE, BEHEERINTENSIEVE ADHOC-OPLOSSINGEN EN GA VOOR KOSTENBESPARENDE EENVOUD MET HYPER-CONVERGED

DE IT-OMGEVING VAN DE TOEKOMST STAP AF VAN DURE, BEHEERINTENSIEVE ADHOC-OPLOSSINGEN EN GA VOOR KOSTENBESPARENDE EENVOUD MET HYPER-CONVERGED IT MANAGEMENT & OPTIMIZATION DE IT-OMGEVING VAN DE TOEKOMST STAP AF VAN DURE, BEHEERINTENSIEVE ADHOC-OPLOSSINGEN EN GA VOOR KOSTENBESPARENDE EENVOUD MET HYPER-CONVERGED POWERED BY Recent onderzoek toont

Nadere informatie

van industriële bedrijfsdeuren

van industriële bedrijfsdeuren Merkonafhankelijke reparaties Service & onderhoud - Aan- en verkoop van industriële bedrijfsdeuren Inleiding Deuren Service Nederland is een jong en dynamisch bedrijf met 19 jaar ervaring welke gespecialiseerd

Nadere informatie

MEER RENDEMENT DOOR MEER INZICHT DAF CONNECT

MEER RENDEMENT DOOR MEER INZICHT DAF CONNECT MEER RENDEMENT DOOR MEER INZICHT DAF CONNECT TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DAF CONNECT REAL-TIME INFORMATIE VOOR OPTIMALE PRESTATIES Altijd zicht op de prestaties van uw vloot en grip op uw logistieke

Nadere informatie

Alphega apotheek. Voor meer zorg, meer gemak en meer rendement. In partnership with

Alphega apotheek. Voor meer zorg, meer gemak en meer rendement. In partnership with Alphega apotheek Voor meer zorg, meer gemak en meer rendement In partnership with De kracht van een internationaal netwerk voor vernieuwende zorg Alphega apotheek is het internationale leidende netwerk

Nadere informatie

Forfinance.nl Specialisten in financieel advies. Zijlweg 263, 2015CL Haarlem, 023-5840808

Forfinance.nl Specialisten in financieel advies. Zijlweg 263, 2015CL Haarlem, 023-5840808 Welkom bij For Finance Persoonlijk voorwoord van de directie Voor u ligt de brochure met de volledig vernieuwde dienstverlening van For Finance. Een dienstverlening waarmee wij voorzien in een nieuwe behoefte

Nadere informatie

De 7 zekerheden van het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

De 7 zekerheden van het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen De 7 zekerheden van het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen 1. U ontvangt een deskundig advies van vakmensen die zorgvuldig zijn opgeleid op gebied van advisering, vervaardiging en aanpassing van hulpmiddelen;

Nadere informatie

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence Basic Onderhoud van uw liften.

Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence Basic Onderhoud van uw liften. Hoe ver uook reist. Wij zullen er altijd voor uzijn. Schindler Excellence Basic Onderhoud van uw liften. Voor meer informatie betreffende de ligging van de dichtstbijzijnde Schindler vestiging, bezoek

Nadere informatie

Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent. Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78

Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent. Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78 30196-08/05 Scholten Awater / Reclamebureau DplusM BV Scholten Awater B.V. Pastoor van Laakstraat 92, 6663 CC Lent Postbus 483, 6500 AL Nijmegen T: +31 (0)24 357 98 88 F: +31 (0)24 357 98 78 E: info@sa.nl

Nadere informatie

Focus op uitzonderingen

Focus op uitzonderingen Klantcase Van Raam Focus op uitzonderingen Met het Tradecloud supply chain platform voor de industrie en groothandel Een goed geïntegreerde en flexibele supply chain wordt steeds belangrijker 2 80% Van

Nadere informatie

1. Wat gaat er 1 januari 2013 veranderen op het gebied van de hulpmiddelen?

1. Wat gaat er 1 januari 2013 veranderen op het gebied van de hulpmiddelen? Inleiding Er bestaan op dit moment drie regelingen die medische hulpmiddelen vergoeden voor thuisgebruik, namelijk de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ), de Zorgverzekeringswet (Zvw) en de Wet

Nadere informatie

De service van KROHNE reikt verder.

De service van KROHNE reikt verder. De service van KROHNE reikt verder. Servicebrochure KROHNE: toonaangevend in meetinstrumentatie KROHNE staat voor een breed pakket aan hoogwaardige meetinstrumen tatie. Sinds het begin van de vorige eeuw

Nadere informatie

We starten ons advies met enkele algemene opmerkingen. Hierna gaan we bij het kopje Specifieke opmerkingen nader in op het Inkoopkader.

We starten ons advies met enkele algemene opmerkingen. Hierna gaan we bij het kopje Specifieke opmerkingen nader in op het Inkoopkader. Aan het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Zwolle Postbus 10007 8000 GA Zwolle Zwolle, 1 december 2017 Onderwerp: Advies Inkoopkader Hulpmiddelen WMO Geacht College, U heeft ons gevraagd

Nadere informatie

Uw VvE professioneel en met zorg beheerd

Uw VvE professioneel en met zorg beheerd Uw VvE professioneel en met zorg beheerd Newomij VvE Beheer Koningin Wilhelminalaan 31 1411 EL Naarden T 088 639 66 00 E vvebeheer@newomij.nl W newomij.nl Goed VvE-beheer: geen sinecure Het beheer van

Nadere informatie

Zet de stap naar certificering!

Zet de stap naar certificering! ISO 13485:2016 CERTIFICERING Zet de stap naar certificering! Maak aantoonbaar dat u in staat bent een veilig en effectief medisch hulpmiddel of In Vitro Diagnostics (IVD) op de markt te brengen met ISO

Nadere informatie

Goedkoop of duurkoop. Automobilisten voelen minder binding met hun garage. Een eerste indruk is geld waard

Goedkoop of duurkoop. Automobilisten voelen minder binding met hun garage. Een eerste indruk is geld waard Goedkoop of duurkoop Een eerste indruk is geld waard. Ook in de automotive sector. De klant die een schone werkplaats binnenstapt en geholpen wordt door deskundige monteurs in strakke bedrijfskleding,

Nadere informatie

Wat de stroper en de boswachter van elkaar kunnen leren. David De Mol Directeur Facilities Zorgbedrijf Antwerpen

Wat de stroper en de boswachter van elkaar kunnen leren. David De Mol Directeur Facilities Zorgbedrijf Antwerpen Wat de stroper en de boswachter van elkaar kunnen leren. David De Mol Directeur Facilities Zorgbedrijf Antwerpen OP HET PROGRAMMA 1. Zorgbedrijf Antwerpen, even kort voorstellen 2. Doelstellingen van een

Nadere informatie

Supply Chain Day 12 april Interface Nederland B.V.

Supply Chain Day 12 april Interface Nederland B.V. Supply Chain Day 12 april 2017 @ Interface Nederland B.V. Over Fabory Toonaangevende Europese distributeur van bevestigingsartikelen en aanverwante artikelen: Sinds 2011 onderdeel van Amerikaanse beursgenoteerde

Nadere informatie

Cursus aanbod Invacare Academy

Cursus aanbod Invacare Academy Cursus aanbod Invacare Academy Dealer adviseurs & monteurs CARE PRODUCTEN 1 Dealer adviseurs & monteurs - CARE PRODUCTEN Welkom bij de Invacare Academy 3 I Training: Aquatec Ocean sanitaire producten 4

Nadere informatie

1-2-3 Service: Beheersbare bedrijfskosten en optimaal rendement!

1-2-3 Service: Beheersbare bedrijfskosten en optimaal rendement! Service & Equipment Powered by Service Group Holland Lascare service Onderhoudsplan voor totale ontzorging van uw werkplaats! 1-2-3 Service: Beheersbare bedrijfskosten en optimaal rendement! Vragen? Neem

Nadere informatie

Projectbureau voor huisvesting & facility management

Projectbureau voor huisvesting & facility management Projectbureau voor huisvesting & facility management 2 Ondersteuning van huisvestingsprojecten Offace projectbegeleiding is een adviesbureau op het gebied van huisvesting en facility management. Wij ondersteunen

Nadere informatie