Alles over uw SterOccasion

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Alles over uw SterOccasion"

Transcriptie

1 Alles over uw SterOccasion Alle gebruikte beelden zijn willekeurig geplaatst en geven een indruk van de auto s die in het SterOccasion personenautoprogramma voor kunnen komen. Wijzigingen voorbehouden. De brandstofverbruikgegevens van de in deze brochure weergegeven modellen kunnen variëren tussen 5,2-16,5 l/100 km, 19,2-6,1 km/l. CO 2 -uitstoot: g/km. A

2 Welkom bij de officiële Mercedes-Benz dealer voor SterOccasion personenauto s. Met een SterOccasion personenauto heeft u de beschikking over een kwalitatief hoogwaardige auto met veel aanvullende zekerheden en diensten. De officiële Mercedes-Benz dealer staat borg voor de kwaliteit van uw auto. Ervaren Klasse. De officiële Mercedes-Benz dealer biedt u met haar SterOccasion personenautoprogramma een uniek aanbod in de markt. Met de SterOccasion personenautogarantie voldoet uw auto aan onze strenge voorwaarden ten aanzien van techniek en veiligheid. Wanneer u kiest voor een SterOccasion personenauto, koopt u een auto die door onze ervaren technische specialisten tot in het kleinste detail is gecontroleerd. Kosten noch moeite zijn gespaard om u langdurig onbezorgd en veilig rijplezier te bieden. Het gaat tenslotte om uw mobiliteit en veiligheid. Onze kwaliteitsbelofte aan u. Het pakket aan aanvullende zekerheden en diensten bestaat uit: maanden garantie met onbeperkt kilometrage. Gedurende de eerste 12 maanden na aflevering van uw SterOccasion personenauto blijven uw kosten beperkt tot die van regulier onderhoud en normale slijtage. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. De zeer uitgebreide dekkingsvoorwaarden van de SterOccasion personenautogarantie behoren zonder meer tot de allerbeste in de markt en hebben een onbeperkte kilometrage. Alle werkzaamheden en de daarbij benodigde onderdelen die onder de garantiedekking vallen, worden volledig vergoed zonder enige vorm van eigen risico.

3 2. 24-uurs mobiliteitsgarantie. De officiële Mercedes-Benz dealer staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week, in binnen- en buitenland tot uw beschikking. In het uitzonderlijke geval dat zich een probleem aan uw SterOccasion personenauto voordoet waarvan de herstelwerkzaamheden niet binnen 24 uur kunnen worden verricht, kunt u namelijk gebruikmaken van onze mobiliteitsgarantie. Indien nodig voorzien wij u van vervangend vervoer of geven wij een tegemoetkoming in de kosten van een hotelovernachting. Voor de voorwaarden verwijzen wij u naar de MobiloLife voorwaarden (www.mercedes-benz.nl). 3. Gegarandeerde kilometerstand. De officiële Mercedes-Benz dealer controleert van iedere SterOccasion personenauto de afgelezen kilometerstand bij de stichting Nationale Auto Pas (NAP). Dit biedt u absolute zekerheid over de historie van uw auto en het aantal gereden kilometers. 4. Bekende onderhoudshistorie. Veel van de SterOccasion personenauto s zijn in het verleden door een officiële Mercedes-Benz dealer aan hun eerste of tweede eigenaar afgeleverd. Door de uitstekende garantievoorwaarden en hoge kwaliteit van onze dienstverlening zijn de meeste van deze personenauto s ook bij een officiële Mercedes-Benz dealer in onderhoud geweest. Daardoor hebben wij inzicht in de onderhoudshistorie van uw SterOccasion personenauto. Van de personenauto s die niet bij ons in onderhoud zijn geweest, controleren wij de onderhoudshistorie aan de hand van het serviceboekje. Bij aankoop van een SterOccasion personenauto heeft u de zekerheid dat uw auto het onderhoud heeft gehad volgens de voorschriften van de fabrikant.

4 5. Mercedes-Benz kwaliteitsstandaard. Het vervangen van slijtagegevoelige onderdelen zoals remblokken en banden valt vanzelfsprekend onder het normale onderhoud van een SterOccasion personenauto en is dus van garantie uitgesloten. Mochten er echter gedurende de eerste kilometer, gereden binnen de eerste 12 maanden na aflevering van uw SterOccasion, slijtagegevoelige onderdelen ondanks preventief onderhoud vervangen moeten worden, dan komen de kosten van vervanging voor rekening van de officiële Mercedes-Benz dealer die de SterOccasion geleverd heeft. De Mercedes-Benz kwaliteitsstandaard biedt hiermee extra zekerheid bovenop de uitstekende garantievoorwaarden! 6. APK bij aflevering. Alle SterOccasion personenauto s van drie jaar en ouder worden door ons vóór aflevering voorzien van een Algemene Periodieke Keuring (APK). De Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) controleert onze APK-keurmeesters op hun kwaliteit van diagnose, onderhoud en reparatie. Check, dubbelcheck; alweer een perfecte waarborg voor de kwaliteit van uw SterOccasion personenauto. 7. Proefritklaar. Vanzelfsprekend presenteren wij onze auto s in een uitstekende staat van onderhoud (zowel optisch als technisch), maar echte kwaliteit ervaart u pas tijdens het rijden met een van onze SterOccasion personenauto s. Wij nodigen u dan ook van harte uit om met de SterOccasion personenauto van uw keuze een uitgebreide proefrit te maken. Daarmee wordt u ongetwijfeld net zo enthousiast als ons team van deskundigen die uw auto heeft geïnspecteerd en proefritklaar heeft gemaakt. Stapt u maar in. 8. SterOccasion personenautogarantie. Voordat een SterOccasion personenauto in de showroom staat, onderwerpen onze technische specialisten deze nog eens aan een intensieve controle op meer dan 120 punten. Een SterOccasion personenauto staat daarmee voor u proefritklaar en wordt na aanschaf in een optimale conditie aan u afgeleverd.

5 9. SterOccasion personenautokwaliteitscertificaat. Met het SterOccasion personenautoprogramma maken wij onze belofte van kwaliteit, zekerheid en veiligheid méér dan waar. Wij leggen dat dan ook graag voor u vast in ons SterOccasion personenautokwaliteitscertificaat. 10. Gebruik van originele onderdelen. Uw officiële Mercedes-Benz dealer maakt bij onderhoud en reparatie van uw personenauto uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Alleen het beste is goed genoeg om tegemoet te komen aan uw wensen ten aanzien van betrouwbaar, veilig en optimaal rijcomfort. U bent dan ook van harte welkom bij de officiële Mercedes-Benz dealer voor onderhoud en reparatie van uw auto dagen of kilometer omruilgarantie. Hoewel wij ervan overtuigd zijn dat u volledig tevreden zult zijn met uw SterOccasion personenauto, kan het in een uitzonderlijk geval zo zijn dat wij een technisch gebrek, niet voortkomend uit verkeerd gebruik of normale slijtage, aan uw auto niet afdoende kunnen oplossen. In een dergelijke situatie bieden wij u de mogelijkheid uw auto om te ruilen voor een andere beschikbare SterOccasion personenauto. Wij informeren u graag over onze voorwaarden. 12. Landelijk servicenetwerk. Vanwege de hoge deelname van officiële Mercedes-Benz dealers aan het SterOccasion personenautoprogramma, is er altijd een officiële Mercedes-Benz dealer dicht in uw buurt. Voor reparatie-, onderhouds- en garantiewerkzaamheden aan uw SterOccasion personenauto kunt u dan ook bij uw lokale officiële Mercedes-Benz dealer terecht. Vanzelfsprekend is de officiële Mercedes-Benz dealer waar u uw SterOccasion personenauto heeft gekocht, uw eerste aanspreekpunt wanneer u een beroep wenst te doen op de SterOccasion personenautogarantie.

6 13. Gratis vervangend vervoer bij garantiewerkzaamheden. In het uitzonderlijke geval dat wij onverhoopt garantiewerkzaamheden (waarvan de herstelwerkzaamheden binnen Nederland niet binnen 24 uur kunnen worden verricht) aan uw auto dienen te verrichten, voorzien wij u van gratis vervangend vervoer (met een maximum van twee dagen), met uitzondering van de brandstofkosten. Voor de voorwaarden verwijzen wij u naar de SterOccasion garantievoorwaarden. 14. Afleverpakket. Alle SterOccasion personenauto s zijn voorzien van een afleverpakket, zodat u vooraf weet wat u krijgt wanneer uw officiële Mercedes-Benz dealer u een rijklaarprijs presenteert. Dit afleverpakket bestaat uit: Veiligheidsvest. Gevarendriehoek. Lifehammer. Lampenset (uitgezonderd Xenon). Mattenset. Volle tank brandstof. Jaarabonnement MercedesMagazine. SterOccasion MemberCard. 15. Uitstekende mogelijkheden voor verzekering en gespreide betaling. Binnen de Mercedes-Benz organisatie is DaimlerChrysler Financial Services actief op het gebied van leasing, financiering en verzekeringen. Hierdoor kunnen wij u interessante vormen van verzekering en/of gespreide betaling aanbieden. Onze verkoopadviseurs vertellen u hier graag meer over. Zij beschikken over de mogelijkheden om u snel een passende offerte aan te bieden. Steeds meer kopers van SterOccasion personenauto s kiezen dan ook voor deze comfortabele manier van betaling en verzekering.

7 Intensieve controle. Een SterOccasion personenauto wordt aan zeer strenge kwaliteits- en veiligheidseisen onderworpen en ondergaat een zeer intensieve controle op meer dan 120 punten. Het predikaat SterOccasion personenauto is alleen van toepassing op gebruikte Mercedes-Benz personenauto s die bij verkoop niet ouder zijn dan 5 jaar en niet meer hebben gereden dan kilometer (benzine-uitvoeringen) of kilometer (dieseluitvoeringen). De voorwaarden. Om voor de SterOccasion personenautogarantievoorwaarden in aanmerking te kunnen blijven komen, geldt maar één voorwaarde. Uw SterOccasion personenauto dient bij een officiële Mercedes-Benz dealer volgens de fabrieksvoorschriften in onderhoud te zijn en te blijven. Op vertoon van uw SterOccasion MemberCard worden eventueel noodzakelijke reparaties die onder deze garantie vallen, kosteloos voor u uitgevoerd. Wij informeren u graag over de voorwaarden. SterOccasion personenauto s. Zoals u heeft kunnen lezen, bieden wij u met de SterOccasion personenauto s een uitstekende propositie in de markt voor gebruikte personenauto s. Met dit programma maken wij onze beloftes van zekerheid, kwaliteit en veiligheid méér dan waar. Met een SterOccasion personenauto onderscheiden wij ons dan ook van zomaar een gebruikte auto. Het gaat tenslotte om uw veiligheid en onbezorgd rijplezier.

8 Meer informatie? Heeft u nog vragen over ons SterOccasion personenautoprogramma? Wij beantwoorden deze graag. Het beste bewijs voor onze kwaliteit ervaart u echter tijdens een proefrit. Alle SterOccasion personenauto s staan proefritklaar. Vraag onze verkoopadviseurs dan ook om een proefrit. Zij helpen u graag bij uw keuze. SterOccasion Ervaren Klasse!

Particulier Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren.

Particulier Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren. 1 Particulier Audi rijden Particulier Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren. 2 Particulier Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit. Zorgeloos genieten van uw nieuwe Audi met de zekerheid

Nadere informatie

Omdat u wilt weten waar u aan toe bent.

Omdat u wilt weten waar u aan toe bent. Volkswagen Bedrijfswagens Verlengde Garantie Omdat u wilt weten waar u aan toe bent. Met uw bedrijfswagen rijdt u vele duizenden kilometers per jaar. Dan kan er wel eens iets gebeuren. En dat overkomt

Nadere informatie

Zakelijk Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren.

Zakelijk Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren. Zakelijk Audi rijden 2 Zakelijk Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren. 3 Zakelijk Audi rijden Kiezen voor Audi is een keuze voor kwaliteit. Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid.

Nadere informatie

Garantievoorwaarden. -uitstoot: 137-392 g/km.

Garantievoorwaarden. -uitstoot: 137-392 g/km. Garantievoorwaarden Alle gebruikte beelden zijn willekeurig geplaatst en geven een indruk van de auto s die in het SterOccasion personenautoprogramma voor kunnen komen. Wijzigingen voorbehouden. De brandstofverbruikgegevens

Nadere informatie

Alles rond Van leasing tot financiering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen.

Alles rond Van leasing tot financiering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Alles rond Van leasing tot financiering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Zakelijk Volkswagen rijden Financieren. Leasen. Verzekeren. Alles rond In een keer alles rond,

Nadere informatie

Hyundai Verlengde Garantie. Uitgebreid genieten van zorgeloos rijplezier

Hyundai Verlengde Garantie. Uitgebreid genieten van zorgeloos rijplezier Hyundai Verlengde Garantie Uitgebreid genieten van zorgeloos rijplezier Onbezorgd op weg in binnen- en buitenland Uw Hyundai blinkt uit door zijn uitstekende rijeigenschappen en betrouwbaarheid. Niet voor

Nadere informatie

Audi Car Plus Assurance.

Audi Car Plus Assurance. Zekerheid Financieren. Leasen. Verzekeren. Audi Car Plus Assurance 2 Audi Car Plus Assurance. Audi biedt u graag het comfort van zorgeloos autorijden. Innovatieve techniek, elegant design en dynamische

Nadere informatie

Alles rond Van financiering tot verzekering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen.

Alles rond Van financiering tot verzekering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Alles rond Van financiering tot verzekering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Particulier Volkswagen rijden Financieren. Leasen. Verzekeren. Alles rond In een keer alles

Nadere informatie

Audi Service Overzicht 2014

Audi Service Overzicht 2014 Audi Service Overzicht 2014 Voorwoord Audi is een merk dat vooruitstrevende technologie koppelt aan een rijke historie. Een solide basis, waarbij alles erop gericht is om het u als Audi rijder zo comfortabel

Nadere informatie

Hyundai Garanties, Onderhoud en Verzekeringen. Persoonlijke brochure van meneer Schippers

Hyundai Garanties, Onderhoud en Verzekeringen. Persoonlijke brochure van meneer Schippers Hyundai Garanties, Onderhoud en Verzekeringen Persoonlijke brochure van meneer Schippers 22-11-2014 New Thinking. New Possibilities. Bij Hyundai willen wij uw verwachtingen altijd overtreffen. Beter zijn,

Nadere informatie

2 Particulier Audi rijden

2 Particulier Audi rijden 1 Particulier Audi rijden Particulier Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren. 2 Particulier Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit. Zorgeloos genieten van uw nieuwe Audi met de zekerheid

Nadere informatie

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN.

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN. PARTICULIER ŠKODA RIJDEN. ŠKODA Bank ŠKODA Leasing FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit. Zorgeloos genieten van uw nieuwe ŠKODA met de zekerheid dat u financieel

Nadere informatie

Audi Service Overzicht 2015

Audi Service Overzicht 2015 Audi Service Overzicht 2015 Voorwoord Audi is een merk dat vooruitstrevende technologie koppelt aan een rijke historie. Een solide basis, waarbij alles erop gericht is om het u als Audi rijder zo comfortabel

Nadere informatie

Particulier Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren.

Particulier Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren. Particulier Audi rijden 2 Particulier Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren. 3 Particulier Audi rijden Kiezen voor Audi is een keuze voor kwaliteit. Zorgeloos genieten van uw nieuwe Audi met de

Nadere informatie

Hyundai Autoverzekering. Compleet verzekerd en onbezorgd op weg

Hyundai Autoverzekering. Compleet verzekerd en onbezorgd op weg Hyundai Autoverzekering Compleet verzekerd en onbezorgd op weg Wat er ook gebeurt, u en uw gezin zijn altijd goed verzekerd 2 3 De zekerheden van Hyundai Autoverzekering Vijf jaar nieuwwaardedekking bij

Nadere informatie

Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie

Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie Hyundai 5 jaar Driedubbele Garantie Brochure per 1 juni 2011 De beste kwaliteit, de beste garantie Hyundai behoort tot de vier grootste autofabrikanten ter wereld. Jaarlijks bouwt de fabrikant meer dan

Nadere informatie

Alles rond Van financiering tot verzekering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen.

Alles rond Van financiering tot verzekering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Alles rond Van financiering tot verzekering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Particulier Volkswagen rijden Financieren. Leasen. Verzekeren. Alles rond In een keer alles

Nadere informatie

Alles rond Van leasing tot financiering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen.

Alles rond Van leasing tot financiering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Alles rond Van leasing tot financiering. In één keer alles rond, met de eenvoud en kwaliteit van Volkswagen. Zakelijk Volkswagen rijden Financieren. Leasen. Verzekeren. Alles rond In een keer alles rond,

Nadere informatie

VOLVO CARD Voorwaarden volvo assistance

VOLVO CARD Voorwaarden volvo assistance VOLVO CARD Voorwaarden volvo assistance Uitgave maart 2011 WELKOM BIJ VOLVO CARD, UW PASPOORT VOOR VOLVO ASSISTANCE. Met uw Volvo Card geniet u alle privileges uit ons exclusieve Volvo Card programma.

Nadere informatie

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE

VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE VOLVO CARD VOORWAARDEN VOLVO ASSISTANCE Uitgave januari 2012 WELKOM BIJ VOLVO CARD, UW PASPOORT VOOR VOLVO ASSISTANCE. Is uw Volvo nog geen 3 jaar oud of laat u het reguliere onderhoud aan uw Volvo door

Nadere informatie

Leasen in drie simpele stappen

Leasen in drie simpele stappen Leasen in drie simpele stappen 1 Nederland kent talrijke leasemaatschappijen. U kiest voor Fiat Financial Solutions. Als financieringsmaatschappij van Fiat Group Automobiles SA zijn we als geen ander op

Nadere informatie

inhoudsopgave Renault bedrijfswagens

inhoudsopgave Renault bedrijfswagens inhoudsopgave Renault bedrijfswagens Renault bedrijfswagens overzicht bedrijfswagens 04 > 05 Pro+ 06 > 09 service garantie en financiering 10 > 11 Kangoo express 12 > 31 MÉGANE Van 32 > 45 trafic 46 >

Nadere informatie

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN: ŠKODA PRIVÉ PLAN. ŠKODA VERZEKERING. ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS. ŠKODA ABONNEMENT.

PARTICULIER ŠKODA RIJDEN: ŠKODA PRIVÉ PLAN. ŠKODA VERZEKERING. ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS. ŠKODA ABONNEMENT. PARTICULIER ŠKODA RIJDEN: ŠKODA PRIVÉ PLAN. ŠKODA VERZEKERING. ŠKODA ZEKERHEIDSPOLIS. ŠKODA ABONNEMENT. ŠKODA Bank ŠKODA Leasing FINANCIEREN. LEASEN. VERZEKEREN. Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit.

Nadere informatie

Zakelijk Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren.

Zakelijk Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren. 1 Zakelijk Audi rijden Zakelijk Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren. 2 Zakelijk Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit. Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid.

Nadere informatie

Zakelijk Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren.

Zakelijk Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren. 1 Zakelijk Audi rijden Zakelijk Audi rijden. Financieren. Leasen. Verzekeren. 2 Zakelijk Audi rijden Kiezen voor Audi is kiezen voor kwaliteit. Als zakelijke rijder mag u hoge eisen stellen aan betrouwbaarheid.

Nadere informatie

4 JAAR GARANTIE. Onbezorgd genieten

4 JAAR GARANTIE. Onbezorgd genieten 4 JAAR GARANTIE Onbezorgd genieten 4 JAAR GARANTIE Onbezorgd genieten Met de aankoop van een SEAT kies je voor een hoogwaardig technisch product waar je jaren mee vooruit kunt. Dat bewijzen wij graag en

Nadere informatie

Particulier ŠKODA rijden: ŠKODA Privé Plan. ŠKODA Verzekering. ŠKODA Zekerheidspolis.

Particulier ŠKODA rijden: ŠKODA Privé Plan. ŠKODA Verzekering. ŠKODA Zekerheidspolis. Particulier ŠKODA rijden: ŠKODA Privé Plan. ŠKODA Verzekering. ŠKODA Zekerheidspolis. ŠKODA Bank ŠKODA Leasing Financieren. Leasen. Verzekeren. Kiezen voor ŠKODA is een keuze voor kwaliteit. Zorgeloos

Nadere informatie

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Citroën Business Finance citroën Private Lease Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Met z n nieuwe neus en kortere motorkap heeft de Citroën C1 nog meer karakter. Maar

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Nefkens Pechhulp

Algemene Voorwaarden Nefkens Pechhulp Algemene Voorwaarden Nefkens Pechhulp Alles wat u moet weten over Nefkens VIP. De belangrijkste informatie en algemene voorwaarden samengevat in 12 punten. Welkom bij Nefkens VIP! U profiteert van heel

Nadere informatie

Volvo Car lease www.volvocarlease.nl. 297342_Lease_Brochure_Cover.indd 2 23-04-12 07:42

Volvo Car lease www.volvocarlease.nl. 297342_Lease_Brochure_Cover.indd 2 23-04-12 07:42 Volvo Car lease www.volvocarlease.nl 297342_Lease_Brochure_Cover.indd 2 23-04-12 07:42 Financieren of leasen? VOLVO CAR LEASE nee Wilt u straks (of tussentijds) eigenaar worden van de auto? Als u de auto

Nadere informatie