Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download ""

Transcriptie

1 Deze presentatie kunt u gebruiken om de Doelpuntactie te presenteren aan de andere vrijwilligers van de sponsorcommissie en/of het bestuur. Het beeld op deze titelslide komt ook terug op de flyers voor de Doelpuntactie en de inlogpagina voor uw leden. De Doelpuntactie is dus een echte voetbalactie! Bij elke slide kunt u een extra toelichting vinden in de notities voor de spreker, ter onderbouwing.

2 INHOUD 1. Hoe werkt de Doelpuntactie? Video Echte voetbalactie 2. Rol leiders en trainers Geen administratie Doelpuntactie uitleggen Promotiemateriaal uitdelen Spelers aanmoedigen 3. Planning 4. TIP! Het is erg belangrijk bij een sponsoractie dat deze breed gedragen wordt binnen de vereniging. Daarom is het aan te raden om alle leiders en trainers hierover op tijd te informeren. Aan de hand van de volgende 4 onderwerpen kun je de Doelpuntactie uitleggen: 1. Hoe werkt de Doelpuntactie? 2. Wat is de rol van leiders en trainers? 3. Hoe ziet de planning eruit? 4. Tip! Heb je vragen hierover dan helpen wij je graag verder! T: E: info@doelpuntactie.nl W:

3 UITLEG DOELPUNTACTIE In deze video wordt de Doelpuntactie nog eens nader toegelicht. Je kunt de video openen op Youtube ( of downloaden op Tip: open de video voordat je start met de presentatie. Je kunt de video dan direct starten als je bij deze slide bent aanbeland.

4 HOE WERKT DE DOELPUNTACTIE? 1. De spelers gaan eerst op zoek naar Doelpuntsponsoren voor hun team Alle teams kunnen meedoen Iedereen kan sponsor worden: familie, vrienden, buren etc. 2. Een sponsor betaalt een bijdrage per doelpunt van het betreffende team tijdens de actie De sponsor bepaalt zelf hoeveel hij geeft per doelpunt Ook kan de sponsor een maximumbedrag afspreken 3. De actie duurt 6 weken. Hoe meer goals, hoe hoger de opbrengst! 1. De spelers gaan eerst op zoek naar zoveel mogelijk Doelpuntsponsoren. Hoe meer, hoe beter. Zij krijgen hiervoor tot 4 weken de tijd (zie planning). Alle teams van de club kunnen meedoen, van de pupillen tot de seniore. Maak er een echte clubactie van, dit versterkt het clubgevoel! Iedereen kan Doelpuntsponsor worden: vaders en moeders, opa s en oma s, ooms en tantes, vrienden, buren, kennissen en zelfs onbekenden. 2. Een sponsor betaalt een bijdrage per doelpunt van het betreffende team tijdens de actie. Alle doelpunten van het team tellen mee, dus niet alleen de doelpunten van de speler die de sponsor heeft aangemeld. De sponsor kan zelf bepalen hoeveel hij geeft per doelpunt. Ook kan de sponsor een maximumbedrag aangeven, om te voorkomen dat de kosten te hoog worden wanneer het betreffende team erg vaak scoort tijdens de actie. 3. De Doelpuntactie duurt 6 weken. Tijdens de actie gaat het erom dat de teams zovaak mogelijk scoren. Alle doelpunten van het team tellen mee. Hoe meer goals, hoe hoger de opbrengst voor de club. De actie start direct

5 na de deadline voor het aanmelden van sponsoren.

6 SCOREN VOOR JE CLUB! In deze video wordt de Doelpuntactie nog eens nader toegelicht. Je kunt de video openen op Youtube ( U) of downloaden op Tip: open de video voordat je start met de presentatie. Je kunt de video dan direct starten als je bij deze slide bent aanbeland.

7 ECHTE VOETBALACTIE Het spelletje staat centraal Scoren voor de club wordt beloond De Doelpuntactie versterkt het teamgevoel (Alle doelpunten van het team tellen mee) De Doelpuntactie versterkt het clubgevoel (Alle teams kunnen meedoen) Veel nieuwe supporters (Iedereen kan Doelpuntsponsor worden) De Doelpuntactie is een echte voetbalactie! Hiermee kan de club op een sportieve manier geld inzamelen. Het spelletje staat daarbij centraal. Alle doelpunten van het team tellen mee, dus overspelen is belangrijker dan ooit. Dit versterkt het teamgevoel. Een Doelpuntsponsor is tijdens de actie sponsor van het betreffende team, niet van de speler die hem heeft aangemeld. Alle teams kunnen meedoen aan de Doelpuntactie. Dit versterkt het clubgevoel. Nieuwe supporters Omdat iedereen Doelpuntsponsor kan worden krijgt de club er veel nieuwe supporters bij. Alle Doelpuntsponsoren ontvangen een uitnodiging voor de wedstrijden van het betreffende team tijdens de actie. Wellicht dat dus ook de kantineomzet stijgt tijdens de Doelpuntactie!

8 SCOREN VOOR JE CLUB! De Doelpuntactie is een echte voetbalactie! Hiermee kan de club op een sportieve manier geld inzamelen. Het spelletje staat daarbij centraal. Overspelen is belangrijker dan ooit, want alle competitiedoelpunten van jullie team tellen mee. Dit versterkt het teamgevoel. Een Doelpuntsponsor is tijdens de actie sponsor van het hele team, dus niet alleen

9 van de speler die hem heeft aangemeld. Alle teams kunnen meedoen aan de Doelpuntactie. Dit versterkt het clubgevoel. Samen scoren we meer!

10 SCOREN VOOR JE CLUB! Veel nieuwe supporters Iedereen kan Doelpuntsponsor worden. Familie, vrienden, buren etc. Natuurlijk willen zij graag weten hoe jullie team het doet tijdens de actie. Daarom ontvangen alle sponsors een uitnodiging voor de wedstrijden van jullie team. Hoe meer supporters langs de lijn, hoe leuker voor de spelers!

11 ROL VAN LEIDERS EN TRAINERS 1. Geen administratie! 2. Doelpuntactie uitleggen aan spelers 3. Flyers uitdelen 4. Spelers aanmoedigen Hoe meer Doelpuntsponsoren, hoe beter! Doelpuntsponsoren op tijd aanmelden, uiterlijk zaterdag 31 maart De rol van de leiders bestaat uit de volgende onderdelen: 1. Leiders hoeven tijdens de actie geen administratie bij te houden, dit gaat online. 2. Hoe beter de spelers begrijpen hoe de Doelpuntactie werkt, hoe hoger het resultaat. De begeleiders spelen hierbij een belangrijke rol. 3. De begeleiders ontvangen van de vereniging promotiemateriaal om uit te delen aan de spelers. 4. Spelers hebben tot en met 31 maart de tijd om hun Doelpuntsponsoren aan te melden. Het is belangrijk dat de actie tot die tijd zo vaak mogelijk onder de aandacht wordt gebracht. Hoe meer de begeleiders de spelers aanmoedigen, hoe beter!

12 1. GEEN ADMINISTRATIE Leiders en trainers hoeven zelf geen administratie bij te houden: Spelers melden hun Doelpuntsponsoren aan via internet Sponsoren betalen via Automatische Incasso Dit scheelt veel tijd! Eerst goed nieuws! De Doelpuntactie is zo opgezet dat de leiders en trainers zelf geen administratie hoeven bij te houden tijdens de actie Dit scheelt veel tijd! De volgende taken hoeven de leiders en trainers hierdoor niet te doen: Intekenlijst van spelers verzamelen Doelpunstsponsoren invoeren Controleren hoeveel geld alle spelers moeten ophalen Geld innen Betalingsherinneringen versturen Dit gaat allemaal digitaal

13 2. DOELPUNTACTIE UITLEGGEN De spelers kunnen hun Doelpuntsponsoren als volgt aanmelden: 1. Ga naar 2. Log in met jouw persoonlijke inlogcode Deze krijgen de spelers via e mail toegestuurd 3. Voer de gegevens van de sponsor in Aanmelden kan tot en met 31 maart 4. De sponsor ontvangt een bevestigingsmail 5. De sponsor moet zijn sponsorafspraken bevestigen door op de link te klikken in de bevestigingsmail. Het is belangrijk dat de spelers goed begrijpen wat ze moeten doen voor de Doelpuntactie. Daarom is het belangrijk dat de leiders zelf ook goed begrijpen hoe de actie werkt. De Doelpuntactie werkt als volgt: 1. Ga naar 2. Log in met persoonlijke inlogcode Deze krijgen de spelers via e mail toegestuurd 3. Voer de gegevens van de sponsor in Aanmelden kan tot en met 31 maart 4. De sponsor ontvangt een bevestigingsmail 5. De sponsor moet zijn sponsorafspraken bevestigen door middel van de link in de bevestigingsmail Ter ontersteuning krijgen de leiders en trainers ook flyers om uit te delen aan de spelers. Hierop staat ook uitgelegd wat de spelers moeten doen. Tijdens de actie ontvangen de spelers van de organisatie een aantal reminders via e mail. Hierin staat hun persoonlijke inlogcode.

14 DEMONSTRATIE SPONSOR AANMELDEN In deze video wordt voor gedaan hoe de spelers straks hun Doelpuntsponsors kunnen aanmelden. Je kunt de video openen op Youtube ( of downloaden op Tip: open de video voordat je start met de presentatie. Je kunt de video dan direct starten als je bij deze slide bent aanbeland.

15 3. FLYERS UITDELEN Elk team ontvangt een pakketje met flyers, om uit te delen aan de spelers. Voor elke speler één flyer Uitdelen voor 1 maart Hoe eerder spelers de flyers ontvangen, hoe eerder zij kunnen starten Hoe eerder spelers het promotiemateriaal ontvangen, hoe beter! De spelers kunnen hiermee op zoek naar Doelpuntsponsoren. Des te eerder zij kunnen starten, des te meer Doelpuntsponsoren zij kunnen vinden.

16 VOORKANT FLYER Dit is de voorkant van de flyer

17 BINNENKANT FLYER Binnenkant In de binnenkant van de flyer wordt uitgelegd wat de spelers moeten doen voor de actie. Hier wordt ook uitgelegd dat de spelers mooie prijzen kunnen winnen als zij minimaal 3 Doelpuntsponsors aanmelden. TIP Ook staat aan de binnenkant een handige tip:

18 Voor alle spelers is een speciale actiepagina aangemaakt. Deze kunnen de spelers heel eenvoudig delen via WhatsApp, Facebook, Twitter en E mail. Zo kunnen zij bijvoorbeeld heel snel al hun familieleden vragen of die ook Doelpuntsponsor willen worden.

19 BINNENKANT FLYER Intekenlijst Binnen in de flyer staat een intekenlijst. Deze kunnen de spelers gebruiken als zij bijvoorbeeld op een verjaardag zijn, of langs de deuren gaan. Let op: De speler (of de ouders van de speler) moeten de gegevens van de sponsors daarna dan nog wel doorgeven via internet.

20 ACHTERKANT FLYER Achterkant Op de achterkant van de flyer staat een uitleg voor Doelpuntsponsors. Dit kunnen de spelers laten lezen door de mensen die zij benaderen voor de actie.

21 4. SPELERS AANMOEDIGEN Spelers motiveren Reminders De kracht van herhaling: hoe vaker, hoe beter! Trainingen Wedstrijden Whatsapp/e mail Om de spelers in beweging te krijgen voor de Doelpuntactie is het cruciaal dat de leiders en trainers de Doelpuntactie belangrijk maken binnen het team. Zij hebben direct en veelvuldig contact met de spelers en kunnen de spelers daarom het beste motiveren: Op trainingen Bij wedstrijden Via WhatsApp of e mail Tip: maak een teamafspraak met de spelers van jouw team. Hoeveel Doelpuntsponsors gaan we samen aanmelden? Of een minimaal aantal Doelpuntsponsoren per speler van het team. Bijvoorbeeld: Minimaal 3 sponsors per speler en minimaal 20 sponsors per team

22 SAMEN SCOREN WE MEER Achterkant Op de achterkant van de flyer staat een uitleg voor Doelpuntsponsors. Dit kunnen de spelers laten lezen door de mensen die zij benaderen voor de actie.

23 PLANNING De Doelpuntactie start in maart. De planning is als volgt: 1. Uitdelen promotiemateriaal: uiterlijk op zaterdag 3 maart 2. Aanmelden Doelpuntsponsoren: t/m zaterdag 31 maart 3. Scoren: 31 maart t/m 31 mei 1. Hoe eerder de spelers hun promotiemateriaal hebben ontvangen, hoe beter. Zij kunnen dan direct van start. Uitdelen kan bijvoorbeeld op een training, of bij een wedstrijd. Het is aan te raden om ervoor te zorgen dat de spelers uiterlijk bij de wedstrijd van zaterdag 3 maart hun materiaal krijgen. 2. Vervolgens kunnen de spelers op zoek naar zoveel mogelijk Doelpuntsponsoren. Deze kunnen uiterlijk op zaterdag 31 maart worden aangemeld via internet ( De spelers ontvangen hiervoor een aantal reminders van de organisatie via e mail. Zorg dat de spelers hun Doelpuntsponsoren op tijd aanmelden. 3. Vanaf 31 maart tellen alle competitiedoelpunten van de teams mee voor de actei. De actie loopt vervolgens in april en mei, t/m 31 mei.

24 SAMEN SCOREN WE MEER

25 TIP: SPONSORS BENADEREN VIA INTERNET In deze video wordt uitgelegd hoe de spelers Doelpuntsponsors kunnen benaderen via internet (WhatsApp, E mail, Facebook en Twitter). Je kunt de video openen op Youtube ( Wbpdevovg) of downloaden via Voor alle spelers is een speciale actiepagina aangemaakt. Deze pagina kunnen zij delen met iedereen die ze maar willen! Tip: open de video voordat je start met de presentatie. Je kunt de video dan direct starten als je bij deze slide bent aanbeland.

26 Deze presentatie kunt u gebruiken om de Doelpuntactie uit te leggen aan het bestuur. Bij elke slide kunt u een toelichting vinden, ter onderbouwing.

PROMOTIEPLAN DOELPUNTACTIE

PROMOTIEPLAN DOELPUNTACTIE PROMOTIEPLAN PROMOTIEPLAN DOELPUNTACTIE DOELPUNTACTIE Om een groot succes te maken van de Doelpuntactie is het belangrijk dat er veel reuring ontstaat rondom deze actie bij jullie club. Daarvoor is dit

Nadere informatie

HANDLEIDING WERKGROEP DOELPUNTACTIE

HANDLEIDING WERKGROEP DOELPUNTACTIE HANDLEIDING HANDLEIDING WERKGROEP DOELPUNTACTIE DOELPUNTACTIE In deze handleiding vind je een overzicht van alle taken voor de werkgroep bij jullie club. Alle randzaken en administratie worden verzorgd

Nadere informatie

HANDLEIDING ONLINE DASHBOARD

HANDLEIDING ONLINE DASHBOARD HANDLEIDING ONLINE DASHBOARD DASHBOARD VOOR VERENIGNG Om de Doelpuntactie bij jullie club goed te kunnen volgen is er een online dashboard beschikbaar. Via e-mail hebben jullie hiervoor een inlogcode ontvangen.

Nadere informatie

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld.

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Naast de sportieve uitdaging van bijna 500 kilometer te fietsen naar Amsterdam en terug, wacht er nu nog een tweede uitdaging: zoveel mogelijk geld

Nadere informatie

Hoe organiseer ik een. Sponsoractie? Handleiding voor scholen

Hoe organiseer ik een. Sponsoractie? Handleiding voor scholen Hoe organiseer ik een Sponsoractie? Handleiding voor scholen Hoe organiseer ik een sponoractie? Super dat jij een actie met jouw school wil starten! Wij zien een wereld voor ons waarin mensen zichzelf

Nadere informatie

Online geld inzamelen voor de SamenLoop voor Hoop

Online geld inzamelen voor de SamenLoop voor Hoop Handleiding actieplatform Online geld inzamelen voor de SamenLoop voor Hoop (versie 1.0) Elk team kan een eigen actie starten, wist je dat je deze actie ook online kunt aanmaken op het actieplatform? Je

Nadere informatie

47 JOB-monitor HOE GEBRUIK JE DE JOB-MONITOR? WAT HEB JE ALS STUDENTENRAAD AAN DE JOB-MONITOR?

47 JOB-monitor HOE GEBRUIK JE DE JOB-MONITOR? WAT HEB JE ALS STUDENTENRAAD AAN DE JOB-MONITOR? 7: JOB-monitor HOE GEBRUIK JE DE JOB-MONITOR? Via www.jobmonitorresultaten.nl kan je zien hoe tevreden studenten zijn op jouw school en jouw opleiding. Je kan ook een rapport van jouw eigen school uitdraaien.

Nadere informatie

Jullie rookvrij hebben Plan te maken voor actie 2 gekozen: Geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding om Nederland

Jullie rookvrij hebben Plan te maken voor actie 2 gekozen: Geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding om Nederland Actie keuze 2 a. Geld voor een rookvrij Nederland Jullie rookvrij hebben Plan te maken voor actie 2 gekozen: Geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding om Nederland Maak de maken kwaliteit doelen een van

Nadere informatie

ACTIETOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGINGEN TOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGING

ACTIETOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGINGEN TOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGING ACTIETOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGINGEN TOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGING INTRODUCTIE INTRODUCTIE Wij zijn ontzettend blij en dankbaar dat jullie in actie willen komen voor Spieren voor Spieren! Zoals

Nadere informatie

Organiseer dit jaar ook een Grote Clubactie!

Organiseer dit jaar ook een Grote Clubactie! is t a W l e o d jullie 8? 1 in 20 Organiseer dit jaar ook een Grote Clubactie! Extra inkomsten nodig voor je vereniging? Doe mee met de Grote Clubactie! In deze folder vind je alle informatie die je nodig

Nadere informatie

Ouderavond VV Gorecht. Presentatie ouderavond voor ouders van kinderen van F- en E leeftijdsgroepen.

Ouderavond VV Gorecht. Presentatie ouderavond voor ouders van kinderen van F- en E leeftijdsgroepen. Ouderavond VV Gorecht Presentatie ouderavond voor ouders van kinderen van F- en E leeftijdsgroepen. Programma Opening Doel van de ouderavond Kernwaarden VV Gorecht Wat zijn de kenmerken van E-pupillen?

Nadere informatie

Jaarplan ASVZ 2016 Zorg pakken we samen aan

Jaarplan ASVZ 2016 Zorg pakken we samen aan Jaarplan ASVZ 2016 Zorg pakken we samen aan Jaarplan ASVZ 2016 eenvoudige versie Dit is het jaarplan van ASVZ. Hierin schrijft ASVZ op wat we in 2016 gaan doen, en wat beter of anders kan in de zorg. Het

Nadere informatie

HANDLEIDING. Kom In Actie

HANDLEIDING. Kom In Actie HANDLEIDING Kom In Actie Inhoudsopgave Checklist voor het plannen van je actie... 3 Kominactie.rodekruis.nl... 4 Actie aanmaken... 4 Actie wijzigen/aanpassen... 4 Mede organisatoren toevoegen... 4 Deelnemers

Nadere informatie

De Babbeltjes. Maand: November

De Babbeltjes. Maand: November De Babbeltjes Maand: November Video actie Ben jij een echte balkunstenaar? Of heb jij een mooie korfbal actie? Doe dan nu mee met de video actie! Maak een filmpje van jouw truc of actie en stuur deze op

Nadere informatie

Starterskit begeleiders ONLI

Starterskit begeleiders ONLI KON. OLVAC vzw Starterskit begeleiders ONLI Beste, Met trots prestenteert Olvac jullie zijn nieuwste transfer! De club heeft namelijk geïnvesteerd in een nieuwe website, met heel wat troeven. Wij beseffen

Nadere informatie

Sponsoractie Oranje Fonds

Sponsoractie Oranje Fonds Sponsoractie Oranje Fonds Handboek Wat fijn dat uw school voor het Oranje Fonds mee doet! Als school organiseert u vaker een evenement. U weet als geen ander hoeveel tijd en moeite er in de organisatie

Nadere informatie

Van inschrijven tot finishlijn. We helpen jou en je lopers graag om meer geld in te zamelen.

Van inschrijven tot finishlijn. We helpen jou en je lopers graag om meer geld in te zamelen. Van inschrijven tot finishlijn We helpen jou en je lopers graag om meer geld in te zamelen. Introductie Iedereen die een loop-uitdaging aangaat voor een goed doel verdient een enorm schouderklopje. Of

Nadere informatie

Handleiding gebruik sites die zijn gemaakt via www.ditismijnteam.nl

Handleiding gebruik sites die zijn gemaakt via www.ditismijnteam.nl Handleiding gebruik sites die zijn gemaakt via www.ditismijnteam.nl 1. Algemeen Voor alle jeugdteams hebben we een extra site aangemaakt via www.ditismijnteam.nl. Via deze site kan elk team zijn of haar

Nadere informatie

We helpen jouw club graag en daarom staan er diverse tools voor je klaar. Denk hierbij aan:

We helpen jouw club graag en daarom staan er diverse tools voor je klaar. Denk hierbij aan: Tips & truc s Leden werven & behouden Hoi Sportclub, Leuk dat je mee doet met de AH Sportactie! Tijdens de AH Sportactie willen we heel Nederland de sport laten ontdekken die bij hem of haar past. Een

Nadere informatie

DOOR VOETBAL VERENIGD

DOOR VOETBAL VERENIGD DOOR VOETBAL VERENIGD De Aanvoerders hebben 4 Gouden Regels opgesteld die iedereen bij zijn club in de praktijk kan brengen om het voetbal leuk, sportief en sociaal te houden. Niet iedere regel is direct

Nadere informatie

DOCENTEN HANDBOEK AAN DE SLAG SCHOOLS4LIFE HANDBOEK DOCENTEN AAN DE MET SCHOOLS4LIFE

DOCENTEN HANDBOEK AAN DE SLAG SCHOOLS4LIFE HANDBOEK DOCENTEN AAN DE MET SCHOOLS4LIFE HANDBOEK 2019 HANDBOEK DOCENTEN HANDBOEK AAN DE SLAG MET DOCENTEN AAN DE SLAG MET Dance4Life werkt wereldwijd aan een gezonde seksuele toekomst voor jongeren. scholenactie.dance4life.nl HANDBOEK 2019 BETROKKENHEID

Nadere informatie

EDITIE Klik hier voor de website

EDITIE Klik hier voor de website EDITIE 2018 ZONDAG 8 april : MINIOREN & JUNIOREN Klik hier voor de website UITNODIGING Met trots kunnen we ook dit jaar aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de tweede editie van de Ranomi

Nadere informatie

Handleiding website 2016

Handleiding website 2016 Handleiding website 2016 locatieleiders Inhoud handleiding 1. Inloggen CMS (achterkant) 1.1 Wachtwoord CMS 1.2 Inloggen 2. Welke onderdelen zijn er? 2.1 Hoofmenu 2.2 Locatie(s) 2.3 Deelnemers 2.4 Afbeeldingen

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 Beste ouders/verzorgers, Deze nieuwsbrief heeft wat langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent. Hij staat weer vol met allerlei interessante

Nadere informatie

Veelgestelde vragen door ouders

Veelgestelde vragen door ouders Veel gestelde vragen door ouders - februari 2018 Veelgestelde vragen door ouders In dit document vindt u de veelgestelde vragen door ouders van de afgelopen zes maanden. 1) Op welke manieren kan ik bij

Nadere informatie

Instructie leiders & trainers website Stiphout Vooruit

Instructie leiders & trainers website Stiphout Vooruit Instructie leiders & trainers website Stiphout Vooruit De website van Stiphout Vooruit bevat drie functionaliteiten die het communiceren met het team makkelijker maken. In dit document worden deze nader

Nadere informatie

Actie toolkit voor personen

Actie toolkit voor personen Actie toolkit voor personen Augustus 2016 Introductie Introductie Wij zijn ontzettend blij en dankbaar dat jij in actie wil komen voor Spieren voor Spieren! Zoals je wellicht weten zijn wij voor een groot

Nadere informatie

Digitale Wedstrijd Formulier

Digitale Wedstrijd Formulier Beste trainer/leider, Ook de Commissie Wedstrijdzaken wil jou allereerst hartelijk bedanken voor jouw aanbod om komend seizoen de vereniging te helpen door een team te begeleiden. Voor veel vragen kun

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3. In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur 2. de Grote Clubactie 3. nevenactiviteiten 5. wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 2 27-09-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste deelnemers aan de op 17 april gehouden

Nadere informatie

INKOMSTEN VOOR DE CLUBKAS. Organiseer dit jaar ook een Grote Clubactie!

INKOMSTEN VOOR DE CLUBKAS. Organiseer dit jaar ook een Grote Clubactie! EXTRA INKOMSTEN VOOR DE CLUBKAS Wat is jullie doel in 2017? Organiseer dit jaar ook een Grote Clubactie! Extra inkomsten nodig voor uw vereniging? Doe mee met de Grote Clubactie! In deze folder vindt u

Nadere informatie

Leden enquête Flevo Boys

Leden enquête Flevo Boys Leden enquête Flevo Boys Op 1 mei 2017 bestaat Flevo Boys 60 jaar! Een respectabele leeftijd waar we natuurlijk trots op mogen zijn. In die 60 jaar is veel bereikt. Er staat een prachtige vereniging met

Nadere informatie

LESPAKKET E-WASTE RACE

LESPAKKET E-WASTE RACE LESPAKKET E-WASTE RACE VOORWOORD Informatie voor leerkracht De E-waste race richt zich op bewustwording over elektronisch afval en de impact hiervan op mens en milieu. Enerzijds bieden we een gastles en

Nadere informatie

FAQ REGISTRATIE EN FONDSENWERVING

FAQ REGISTRATIE EN FONDSENWERVING FAQ REGISTRATIE EN FONDSENWERVING Waarom Milieudefensie? Milieudefensie zet zich in voor gezond en eerlijk voedsel, slimme vervoersoplossingen en duurzaam consumeren. Ons streven is om de aarde eerlijk

Nadere informatie

Gebruikershandleiding LISATeam

Gebruikershandleiding LISATeam Gebruikershandleiding LISATeam Leden Informatie Systeem De maakt sinds 2010 gebruik van LISA, een geautomatisserd Leden Informatie Systeem. Via LISA is er een koppeling met de website en de app. De Website

Nadere informatie

WAT. Doe mee en realiseer jullie dromen

WAT. Doe mee en realiseer jullie dromen OP KAMP VERBOUWING CLUBHUIS WAT WORDT JULLLIE DOEL IN 2016? CLUB FEEST NIEUW MATERIAAL Doe mee en realiseer jullie dromen In deze flyer vindt u alle informatie die u nodig heeft om de Grote Clubactie te

Nadere informatie

Help ik kom niet meer ingelogd bij voetbal.nl app / wedstrijdzaken app.

Help ik kom niet meer ingelogd bij voetbal.nl app / wedstrijdzaken app. Help ik kom niet meer ingelogd bij voetbal.nl app / wedstrijdzaken app. Lees dan vanaf hier verder want beide apps zijn in week 34 2017 voorzien van een update. Onderstaande stappen zijn doorlopen met

Nadere informatie

Ouderavond VV Gorecht. Presentatie ouderavond voor ouders van kinderen van F- en E leeftijdsgroepen.

Ouderavond VV Gorecht. Presentatie ouderavond voor ouders van kinderen van F- en E leeftijdsgroepen. Ouderavond VV Gorecht Presentatie ouderavond voor ouders van kinderen van F- en E leeftijdsgroepen. Programma Opening Doel van de ouderavond Kernwaarden VV Gorecht Wat zijn de Leeftijdsspecifieke kenmerken

Nadere informatie

GO4HOCKEY TRAINERS APP

GO4HOCKEY TRAINERS APP GO4HOCKEY TRAINERS APP Voor wie is de GO4HOCKEY APP bedoeld? De GO4HOCKEY APP is ontwikkeld voor hockeytrainers. Het biedt trainers ondersteuning bij trainingen en het proces van een team tijdens de trainingen.

Nadere informatie

CROWDFUNDING SCOREBORD

CROWDFUNDING SCOREBORD CROWDFUNDING SCOREBORD Je wilt graag een scorebord crowdfunden. Wat een geweldig doel! Wij helpen je graag op weg met goede ideeën en zorgen dat je met alle belangrijke elementen rekening houdt! Hiervoor

Nadere informatie

UITNODIGING. Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup.

UITNODIGING. Een wedstrijd voor zwemmers die zich niet (kunnen) kwalificeren voor de Swim Cup. VRIJDAG 3 MAART ZATERDAG 4 MAART ZONDAG 5 MAART : JEUGD & SENIOREN : MINIOREN : JUNIOREN UITNODIGING Met trots kunnen we aankondigen dat in de pauze van de Swim Cup the Hague de eerste editie van de Ranomi

Nadere informatie

Veelgestelde vragen Rabobank Clubkas Campagne

Veelgestelde vragen Rabobank Clubkas Campagne Veelgestelde vragen Rabobank Clubkas Campagne Categorie Stemmen 1. Wanneer vindt het stemmen plaats? 2. Wie mogen er stemmen op de verenigingen en stichtingen? 3. Hoe werkt het stemmen? 4. Waarom is er

Nadere informatie

Handleiding collecte

Handleiding collecte Handleiding collecte Het collecteproces 1 2 Je wordt ingewerkt Binnenkort nemen wij contact met je op om het collecteproces uit te leggen. Het is handig om deze folder voor die tijd door te nemen. Wat

Nadere informatie

De nationale sportweek is onderdeel van de Europese week van de sport

De nationale sportweek is onderdeel van de Europese week van de sport Ik neem je mee De nationale sportweek is onderdeel van de Europese week van de sport Introductie Toolkit Deze toolkit is bedoeld voor alle sportclubs en andere sportaanbieders die Ik neem je mee! op een

Nadere informatie

CROWDFUNDING ZONNEPANELEN

CROWDFUNDING ZONNEPANELEN CROWDFUNDING ZONNEPANELEN Je wilt graag zonnepanelen crowdfunden. Wat een geweldig doel! Wij helpen je graag op weg met goede ideeën en zorgen dat je met alle belangrijke elementen rekening houdt! Hiervoor

Nadere informatie

HANDLEIDING SPONSORWERVING Giro di KiKa

HANDLEIDING SPONSORWERVING Giro di KiKa HANDLEIDING SPONSORWERVING Giro di KiKa Inhoud 1. Aan de slag! 2. Stappenplan 3. Extra tips voor publiciteit 4. Jij & je enthousiasme 5. Succes! 1. Aan de slag! Geweldig dat je meedoet aan Giro di KiKa!

Nadere informatie

BERICHT VAN DE VOORZITTER SEPTEMBER 2008

BERICHT VAN DE VOORZITTER SEPTEMBER 2008 1 BERICHT VAN DE VOORZITTER SEPTEMBER 2008 Eindelijk is het dan zover. We gaan van start!! Voor de meeste rijders betekent de zomer rust. Voor het bestuur was het deze zomer echter keihard werken om alles

Nadere informatie

HANDLEIDING. ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE

HANDLEIDING. ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE HANDLEIDING ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE www.oranjefondscollecteonline.nl Inleiding Het Oranje Fonds is heel enthousiast over de nieuwe mogelijkheid van het online collecteren. Wat fijn dat je met jouw

Nadere informatie

Om gebruik te kunnen maken van de app en alle functies zijn twee dingen belangrijk;

Om gebruik te kunnen maken van de app en alle functies zijn twee dingen belangrijk; Pilot vrijwilligersmodule voor leden en ouders van leden Stap 1: Uitleg module en aanmelden bij Sportlink Zoals jullie wellicht weten hebben we als vereniging de vrijwilligersmodule van Sportlink aangeschaft

Nadere informatie

Plan Nederland in Pifworld

Plan Nederland in Pifworld Plan Nederland in Pifworld Leuk dat je mee gaat doen aan de actie Schaatsen voor Water! Om je deelname te bevestigen en sponsor te zoeken, dien je een pagina op Pifworld aan te maken. Hieronder vind je

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Velsen september Badmintonseizoen weer van start

Nieuwsbrief BC Velsen september Badmintonseizoen weer van start In deze nieuwsbrief: Badmintonseizoen weer van start Trainingstijden Rabobank Fietstocht Grote Clubactie Week van het Badminton Competitie Voor in de agenda Recreantentoernooi Gaasperdam Nieuwe leden /

Nadere informatie

Hou je van voetbal? Voetbal je zelf? Kijk je vaak naar voetbal op de tv? Dan moet je zeker op deze site kijken!

Hou je van voetbal? Voetbal je zelf? Kijk je vaak naar voetbal op de tv? Dan moet je zeker op deze site kijken! 1. www.idvoetbal.nl 2. Home pagina 3. Talent? 4. Voorrondes 5. Meedoen? 1. www.idvoetbal.nl Typ het adres op internet in de adresbalk of bij Google. Je komt dan op de home pagina. Dit lees je. 1. Maak

Nadere informatie

SAMEN-WERKEN MET DE MENSEN OM JOU HEEN

SAMEN-WERKEN MET DE MENSEN OM JOU HEEN cursus SAMEN-WERKEN MET DE MENSEN OM JOU HEEN Samen-Werk-Boek.. www.zozijn.nl/zozijnschool Inhoudsopgave Samen-werken met de mensen om jou heen.... 3 Wat gaan we doen in deze cursus?... 4 Jezelf voorstellen...

Nadere informatie

Handleiding collecte

Handleiding collecte Handleiding collecte Het collecteproces 1 2 Je wordt ingewerkt Binnenkort nemen wij contact met je op om het collecteproces uit te leggen. Het is handig om deze folder voor die tijd door te nemen. Wat

Nadere informatie

Uitleg Jeugd Sponsor Actie 2014 voor deelnemende verenigingen

Uitleg Jeugd Sponsor Actie 2014 voor deelnemende verenigingen Uitleg Jeugd Sponsor Actie 2014 voor deelnemende verenigingen Super leuk dat jullie vereniging meedoet aan de Jeugd Sponsor Actie 2014! We zijn er van overtuigd dat de vernieuwde Jeugd Sponsor Actie een

Nadere informatie

2SportT-handleiding. Inleiding

2SportT-handleiding. Inleiding 2SportT-handleiding Inleiding 2SportT draait om het maken van sportafspraken. Met leden van jouw club die je al kent en/of met mensen die je nog niet kent. 2SportT biedt hiervoor verschillende mogelijkheden:

Nadere informatie

ONTDEK HET ZELF HANDLEIDING VOOR DE LEERKRACHT VOOR DE HELE SCHOOL

ONTDEK HET ZELF HANDLEIDING VOOR DE LEERKRACHT VOOR DE HELE SCHOOL ONTDEK HET ZELF HANDLEIDING VOOR DE LEERKRACHT VOOR DE HELE SCHOOL IN DEZE HANDLEIDING VIND JE ALLE INFORMATIE OVER HET MAKEN VAN HET ONTDEK HET ZELF POP-UP MUSEUM TIJDENS DE KINDERBOEKENWEEK. DE OPDRACHTEN,

Nadere informatie

BaroNieuws. Oktober l 2013

BaroNieuws. Oktober l 2013 BaroNieuws Oktober l 2013 Beste Baronieleden, nu het oktoberfest weer achter ons ligt en de dagen weer korter worden gaan we op weg naar de laatste maanden van dit jaar. Voor Baronie belangrijke maanden!

Nadere informatie

Improving peoples lives!

Improving peoples lives! Improving peoples lives! Opdrachtomschrijving zie ook http://philips.braintrigger.nl Improving peoples lives betekent verbeter het leven van mensen. Daar gaat deze opdracht ook over. Maar meer specifiek:

Nadere informatie

TIPS. voor een succesvolle beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen.

TIPS. voor een succesvolle beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. TIPS Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. Ondernemers doen graag mee aan een beurs omdat ze verwachten er nieuwe klanten te vinden. Ze komen er iets halen. Maar wees je bewust van je kracht

Nadere informatie

Extra. Wat wordt jullie actie dit jaar?

Extra. Wat wordt jullie actie dit jaar? Extra inkomsten voor de clubkas 3.125,- voor jullie clubkas? Wat wordt jullie actie dit jaar? In deze flyer vind je alle informatie die je nodig hebt om jullie clubactie te organiseren. Heb je na het lezen

Nadere informatie

VTON Voetbalmethode Handleiding Trainers,HJO ers en Coaches Versie 2.0 oktober 2018

VTON Voetbalmethode Handleiding Trainers,HJO ers en Coaches Versie 2.0 oktober 2018 VTON Voetbalmethode Handleiding Trainers,HJO ers en Coaches Versie 2.0 oktober 2018 VTON Voetbalmethode De VTON Voetbalmethode is een doorlopende leerlijn voor de jeugd van 5 tot en met 19 jaar. Trainers

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief geven we voor nu de belangrijkste punten weer. Via Facebook en de website volgt er later meer.

In deze nieuwsbrief geven we voor nu de belangrijkste punten weer. Via Facebook en de website volgt er later meer. Voorwoord: YES! Het volleybalseizoen gaat weer van start! Na een lange zomerstop gaat het dan eindelijk weer van start. Heb je ook aan beach toernooien meegedaan? Of misschien heb je wel lekker niks gedaan

Nadere informatie

Handleiding Mezzedo.nl

Handleiding Mezzedo.nl Handleiding Mezzedo.nl voor deelnemers (Versie 26 augustus 2014) Deze handleiding vindt u ook op: www.resultaatmeetgroep.nl Weten waar je staat en waar je naar toe gaat? 1 Inhoud Korte introductie... 3

Nadere informatie

De Keukentafel Uitdaging

De Keukentafel Uitdaging De Keukentafel Uitdaging MAG HET WAT RUSTIGER AAN DE KEUKENTAFEL Gemaakt in het kader van het Swing project Een cliëntproces; tools voor samenwerking Door Nic Drion Aan de keukentafel Aan de keukentafel

Nadere informatie

Gebruikershandleiding EMMA. Mixed Hockeyclub Goirle

Gebruikershandleiding EMMA. Mixed Hockeyclub Goirle Gebruikershandleiding EMMA Mixed Hockeyclub Goirle Oktober 2011 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 1 Leden Informatie Systeem 2 De Website 2 Het ledengedeelte (EMMA) 2 Individuele instellingen 3 BAS 3 MATS 3

Nadere informatie

Lock me Up - Free a Girl In 6 weken naar het sponsortarget!

Lock me Up - Free a Girl In 6 weken naar het sponsortarget! Lock me Up - Free a Girl In 6 weken naar het sponsortarget! Behaal in 6 weken jouw sponsortarget voor Lock me Up! Print het onderstaande schema uit. Schrijf onder Doel op welk bedrag jij per actiepunt

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief oktober 2018 Van het bestuur: Beste KDO-ers, het bestuur ziet zich genoodzaakt wederom een bijzondere Algemene Ledenvergadering uit te schrijven op 15 november 2018. Onderwerp is ook dit keer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF oktober 2016

NIEUWSBRIEF oktober 2016 NIEUWSBRIEF oktober 2016 Alle ingeschreven leden ontvangen deze nieuwsbrief. Mocht uw zoon/dochter niet meer sporten dan bent u wellicht vergeten om hem/haar uit te schrijven. Neem dan s.v.p. zo spoedig

Nadere informatie

ONDERZOEK FONDSENWERVEN VIA EVENEMENTEN

ONDERZOEK FONDSENWERVEN VIA EVENEMENTEN ONDERZOEK FONDSENWERVEN VIA EVENEMENTEN 1. INLEIDING In dit rapport staan de bevindingen van het onderzoek van Kentaa (voorheen en nader te noemen Mobillion) naar het gebruik van het actieplatform igive

Nadere informatie

Informatie voor instellingen:

Informatie voor instellingen: Informatie voor instellingen: Meer passende tijdsbesteding voor cliënten Invulling geven aan de zorgvraag het sociale netwerk onderhouden en uitbreiden Efficiënter werken voor persoonlijke begeleiders

Nadere informatie

Starthandleiding voor administrator

Starthandleiding voor administrator Deze starthandleiding is bedoeld voor administrators van sportclubs die Team-in-Touch willen gaan gebruiken. Met deze handleiding kunt u een eerste begin maken met het beheren van uw teams, de clubinformatie

Nadere informatie

DRAAIBOEK. organisatie clubfootfestival

DRAAIBOEK. organisatie clubfootfestival DRAAIBOEK organisatie clubfootfestival INHOUDSTAFEL 1. Footfestivals als wervingstool voor je club 3 1.1. Inleiding 3 1.2. Doelstellingen en doelgroepen 3 2. Aan de slag: de organisatie van een clubfootfestival

Nadere informatie

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, augustus 2016 Beste jeugdleden van TVC Breda, Na de vakantie gaat het nieuwe voetbalseizoen weer beginnen. We hopen dat het weer een succesvol, sportief en vooral gezellig

Nadere informatie

Aanbod KNHB-workshops. Inleiding

Aanbod KNHB-workshops. Inleiding Aanbod KNHB-workshops Inleiding Trainers, coaches en ouders van een vereniging hebben een voorbeeldfunctie voor jeugdhockeyspelers. Het blijkt in de praktijk niet altijd makkelijk te zijn om deze voorbeeldfunctie

Nadere informatie

Actiehandleiding. Beknopte uitleg om je eigen actie op te zetten

Actiehandleiding. Beknopte uitleg om je eigen actie op te zetten Actiehandleiding Beknopte uitleg om je eigen actie op te zetten Inhoud Handleiding Zo maak je een actie aan om een TECS- project te steunen...3 Tips om jouw actie succesvol te maken Een actie starten voor

Nadere informatie

HANDLEIDING SPONSORWERVING Media Markt Tour 2017

HANDLEIDING SPONSORWERVING Media Markt Tour 2017 HANDLEIDING SPONSORWERVING Media Markt Tour 2017 1 Inhoud 1. Aan de slag!...3 2. Stappenplan...3 3. Extra tips voor publiciteit...5 4. Jij & je enthousiasme...5 5. Succes!...6 2 1. Aan de slag! Geweldig

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

Draaiboek. tips voor het organiseren van een uniek voetbaltoernooi.

Draaiboek. tips voor het organiseren van een uniek voetbaltoernooi. Draaiboek tips voor het organiseren van een uniek voetbaltoernooi Zorg voor een organisatiecomité (OC) en subcommissies die duidelijk weten wat ze gaan doen. Advies is om per commissie een specifiek stappenplan

Nadere informatie

Focussen & Plannen. een tool om jou hiermee te helpen

Focussen & Plannen. een tool om jou hiermee te helpen Focussen & Plannen een tool om jou hiermee te helpen Over deze planner Voor je ligt de Zakenmam Focus en Planningstool. et is mijn kado aan jou en ik wens je er veel plezier mee. Ik heb een video voor

Nadere informatie

Talk2Fans App Handleiding

Talk2Fans App Handleiding 2016 Talk2Fans App Inhoud 1. Inleiding... 2 2. Downloaden Talk2Fans app... 2 2.1 Android... 2 2.2 IOS... 3 3. Nieuwe registratie... 5 4. Eerste keer aanmelden... 6 5. Hoofdfuncties binnen de app... 8 5.1

Nadere informatie

HANDLEIDING. Monitor jouw clubs met behulp van statistieken REGEL ALLES VOOR JOUW SPORT & SPORTCLUBS VIA

HANDLEIDING. Monitor jouw clubs met behulp van statistieken REGEL ALLES VOOR JOUW SPORT & SPORTCLUBS VIA HANDLEIDING Monitor jouw clubs met behulp van statistieken REGEL ALLES VOOR JOUW SPORT & SPORTCLUBS VIA WWW.CLUBACTIVATIE.NL Hoi sportpromotor! Op www.clubactivatie.nl staan allerlei tools die je helpen

Nadere informatie

15 augustus 2018 jaargang 61, no. 1

15 augustus 2018 jaargang 61, no. 1 TTV De Batswingers 15 augustus 2018 jaargang 61, no. 1 Aug/Sep 2018 Dit is een feestelijke Sorry want in september bestaat onze club 60 jaar. Dat gaan we vieren op zaterdag 8 september. De middag is voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1 Rabobank Clubkas Campagne Plus van de Hoven geeft Langhenkel/HEC een briljante Set-up 4.

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1 Rabobank Clubkas Campagne Plus van de Hoven geeft Langhenkel/HEC een briljante Set-up 4. NIEUWSBRIEF Nummer 41, 7 februari 2018 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Rabobank Clubkas Campagne 2018 3 Plus van de Hoven geeft Langhenkel/HEC een briljante Set-up 4 Van het bestuur Het jubileum jaar is

Nadere informatie

Open vergadering SMS Lubbeek

Open vergadering SMS Lubbeek Open vergadering SMS Lubbeek 07-02-2019 Een vereniging heeft vrijwilligers nodig Enkele Cijfers Meer dan 200 actieve leden 140 Jeugdspelers 40 senioren heren 15 senioren dames 14 wedstrijden per weekend

Nadere informatie

goed doel poule Wat leer je in deze opdracht? Inleiding

goed doel poule Wat leer je in deze opdracht? Inleiding Copyright 2007, Uitgeverij Edu'Actief b.v. goed doel poule Wat leer je in deze opdracht? In deze opdracht leer je: hoe je een wedstrijd organiseert een goed doel zoeken en promoten hoe je een administratie

Nadere informatie

HANDLEIDING FUNDRAISING Ride New York 2016

HANDLEIDING FUNDRAISING Ride New York 2016 HANDLEIDING FUNDRAISING Ride New York 2016 Inhoud 1. Aan de slag!...3 2. Stappenplan...4 3. Extra tips voor publiciteit...5 4. Jij & je enthousiasme...6 5. Succes!...6 1. Aan de slag! Geweldig dat je hebt

Nadere informatie

Lock me Up - Free a Girl In 4 weken naar het sponsortarget!

Lock me Up - Free a Girl In 4 weken naar het sponsortarget! Lock me Up - Free a Girl In 4 weken naar het sponsortarget! Behaal in 4 weken jouw sponsortarget voor Lock me Up! Print het onderstaande schema uit. Schrijf onder Doel op welk bedrag jij per actiepunt

Nadere informatie

Jeugdopleiding WSV 1930 onderbouw info avond selectieteams. O14-D1-O12-E1-E2-O101-O102-F1-O8. 2015/2016

Jeugdopleiding WSV 1930 onderbouw info avond selectieteams. O14-D1-O12-E1-E2-O101-O102-F1-O8. 2015/2016 Jeugdopleiding WSV 1930 onderbouw info avond selectieteams. O14-D1-O12-E1-E2-O101-O102-F1-O8. 2015/2016 Technisch jeugdplan onderbouw WSV 1930 Kleine terugblik presentatie technisch jeugdplan onderbouw

Nadere informatie

Nummer Vaste rubrieken:

Nummer Vaste rubrieken: September 2016 Rond de 15e van de maand komt de VVZ nieuwsbrief uit. Nummer 12 2016 Volg VVZ ook op social media! DE SITE IS ONLINE! In de vorige nieuwsbrief vertelde ik u nog over de ontwikkelingen van

Nadere informatie

SPREEKBEURT GROTE CLUBACTIE

SPREEKBEURT GROTE CLUBACTIE SPREEKBEURT GROTE CLUBACTIE 1. Inleiding Wat leuk dat jij je spreekbeurt gaat houden over de Grote Clubactie! Heb je zelf loten verkocht voor jouw vereniging? En ging dat goed? De meeste kinderen in je

Nadere informatie

LET US PLAY! SILENCE DAYS & 13 november

LET US PLAY! SILENCE DAYS & 13 november SILENCE DAYS 2016 1. Ontstaan 2. Waarom Silence Days 3. Regels van Silence days 4. Voor Silence days 5. Na Silence days 6. Lezingen LET US PLAY! SILENCE DAYS 2016 12 & 13 november ONTSTAAN? De denkcel

Nadere informatie

VTON Voetbalmethode Handleiding beheerder Versie november 2017

VTON Voetbalmethode Handleiding beheerder Versie november 2017 VTON Voetbalmethode Handleiding beheerder Versie 1.2 - november 2017 VTON Voetbalmethode De VTON Voetbalmethode is een doorlopende leerlijn voor de jeugd van 5 tot en met 19 jaar. Trainers en spelers werken

Nadere informatie

VTON Voetbalmethode Handleiding beheerder Versie september 2018

VTON Voetbalmethode Handleiding beheerder Versie september 2018 VTON Voetbalmethode Handleiding beheerder Versie 2.0 - september 2018 VTON Voetbalmethode De VTON Voetbalmethode is een doorlopende leerlijn voor de jeugd van 5 tot en met 19 jaar. Trainers en spelers

Nadere informatie

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Oktober 13 nieuwe wedstrijdshirts D1 en CMV 15 start verkoop Grote Club Actie

Nadere informatie

HANDLEIDING UPDATEN. Sp rt SUPPORT. Samen sportplezier scoren

HANDLEIDING UPDATEN. Sp rt SUPPORT. Samen sportplezier scoren HANDLEIDING UPDATEN Samen sportplezier scoren Beste sportclub, Wist je dat NOC*NSF en Albert Heijn een vierjarige samenwerking zijn aangegaan? Samen gaan we proberen de drempel te verlagen en sporten nóg

Nadere informatie

hoe je social media inzet voor jouw club

hoe je social media inzet voor jouw club hoe je social media inzet voor jouw club social media Kansen en mogelijkheden voor amateurverenigingen Een groot percentage Nederlanders is lid van een sociaal netwerk als Hyves, Facebook of LinkedIn.

Nadere informatie

Privacy Verklaring. sv Estria

Privacy Verklaring. sv Estria Privacy Verklaring sv Estria Inhoudsopgave 1. PRIVACYBELEID... 2 1.1. Jouw privacy in het kader van de Algemene Verordening gegevensbescherming (AVG)... 2 1.2. Waarvoor verwerken wij je persoonsgegevens...

Nadere informatie