FAQ Ketenzorg GGZ. versie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FAQ Ketenzorg GGZ. versie 2013.1"

Transcriptie

1 FAQ Ketenzorg GGZ versie

2 Inhoud Algemeen... 3 Medix formulieren... 5 Medix overige... 7 Verzekering... 8 Contact... 9

3 Algemeen Hoe lang loopt een DBC-jaar? De ketenzorg GGZ start op het moment dat de huisarts na een consult besluit om de patiënt te includeren binnen de ketenzorg GGZ. De patiënt komt hiervoor opnieuw terug bij de huisarts i.v.m. psychische problematiek. Op dat moment begint het DBC-jaar te lopen. Dit is ook het moment dat de eerste kaart in Medix wordt ingevuld (de huisarts vult het eerste formulier GGZ_1 in). De Ketenzorg GGZ eindigt een jaar na dit eerste contact binnen de ketenzorg GGZ met de huisarts. Is bij het gemiddelde van 8 behandelingen ook het consult van de GGZ-medewerker in de basismodule meegerekend? Nee, de consulten binnen de basiszorg staan hier los van. Het gemiddelde van 8 behandelingen is van toepassing op de specifieke behandelmodules (angst en depressie). Kan een patiënt zowel voor angst als depressie worden behandeld? In de basismodule wordt besloten welk behandeltraject bij de patiënt wordt ingezet. Op dat moment wordt gekozen voor de behandelmodule depressie OF de behandelingmodule angst. De gekozen behandelmodule wordt afgerond. Indien de patiënt de ketenzorg GGZ heeft beëindigd en binnen een jaar terug komt dan kunt u de resterende consulten nog inzetten binnen het DBC jaar. Deze consulten kunnen dan ook voor een andere behandelmodule worden ingezet. Vallen huisbezoeken ook binnen de Ketenzorg GGZ? Nee, huisbezoeken zijn niet meegenomen in de Ketenzorg GGZ. Ook telefonische contacten en contacten zijn geen onderdeel van de ketenzorg GGZ. Indien de consultatie binnen de basismodule door de GGZ-medewerker wordt gedaan, kan dan binnen de basismodule bij onduidelijkheid in diagnostiek ook nog de eenmalige consultatie van de psychiater worden ingezet? Nee, de consultatie binnen de basismodule is OF psychiater OF GGZ medewerker. Binnen de behandelmodule kan er wel weer een consultatie door de psychiater plaatsvinden. In de behandelmodules kan geen consultatie door een GGZ medewerker worden ingezet. Is het mogelijk dat er een melding wordt gemaakt indien de consultatiekaart door de psychiater is ingevuld? Dit zit momenteel nog niet in het systeem. Voorlopig is de beste oplossing dat de psychiater een todo stuurt binnen het EPD of een mail stuurt vanuit Medix. De psychiater dient zelf het GGZ_4 formulier in te vullen wanneer consultatie wordt verleend binnen de basismodule en/of de behandelmodules.

4 Indien bij een patiënt de Ketenzorg GGZ is beëindigd en de patiënt meldt zich opnieuw met psychische problemen? Er vanuit gaande dat de psychische problematiek binnen de Ketenzorg GGZ valt (dus milde tot matige angst en depressieve stoornissen) dient u allereerst te controleren wanneer de eerste behandeling binnen de Ketenzorg GGZ is gestart. De volgende opties kunnen zich voordoen: 1. De start van de ketenzorg GGZ vond minder dan 1 jaar geleden plaats. U controleert vervolgens hoeveel consulten de patiënt heeft gehad. Er zijn dan 2 opties: a. De patiënt heeft minder dan het gemiddelde van 8 consulten (maximaal 12) gehad. U kunt de resterende consulten nog inzetten binnen het DBC jaar. b. De patiënt heeft het gemiddelde van 8 consulten (maximaal 12) gehad. De behandeling kan niet meer binnen de Ketenzorg GGZ plaatsvinden. 2. De start van de ketenzorg GGZ vond langer dan 1 jaar geleden plaats. De patiënt komt opnieuw met psychische klachten en dan kan opnieuw de Ketenzorg GGZ worden geopend.

5 Medix formulieren Hoe dient er geregistreerd te worden als een huisarts medicatie voorschrijft na de start van de behandeling door de GGZ-medewerker (in MediX is dan reeds op het eerste formulier als behandelmethode niet medicamenteus ingevuld)? Indien een behandelmethode wijzigt, dan maak je een nieuw DS_2 of AS_2 formulier aan. Hierin registreer je de juiste behandelmethode. Moet ik op de laatste kaart van een behandelmodule (DS_3 of AS_3) bij het invullen van het totaal aantal sessies ook de sessie uit de basismodule meerekenen? Nee, het gaat om de sessies binnen de behandelmodule. Hoe geef ik binnen Medix aan dat de Ketenzorg GGZ voor een patiënt is beëindigd? Dit doe je door het AS_3 of DS_3 formulier in te vullen. De noodzaak om in de patiëntkaart nog eens extra de Einde-DBC registratie uit te voeren kan vervallen omdat het AS_3 en DS_3 formulier dezelfde functionaliteit hebben. Indien bij een patiënt de Ketenzorg GGZ is beëindigd en de patiënt meldt zich binnen een jaar opnieuw met psychische klachten en heeft nog sessies over binnen de Ketenzorg, hoe om te gaan met Medix? Indien een patiënt binnen 1 jaar terugkomt voor een consult binnen de ketenzorg GGZ dan doet u het volgende: 1. U vult geen basiszorg formulier in. De diagnostiek heeft al eerder dat jaar plaatsgevonden 2. U vult geen nieuw AS_1 en/of DS_1 formulier in. 3. Aan het einde van de behandeling vult u opnieuw een AS_3 of DS_3 formulier in. Deze procedure kan binnen 1 DBC jaar herhaald worden totdat het gemiddelde van 8 behandelingen is bereikt. Gaat de behandeling langer duren dan het DBC jaar, dan dient u opnieuw de ketenzorg GGZ te starten (zie volgende FAQ). Indien bij een patiënt de Ketenzorg GGZ is beëindigd en de patiënt meldt zich na een jaar of aansluitend aan het laatste behandeljaar opnieuw met psychische klachten, hoe om te gaan met Medix? Komt de patiënt terug na een jaar of aansluitend aan het laatste behandeljaar, dan is het in principe een nieuwe start en dient het traject met de basismodule te starten. De huisarts begint dan weer met het invullen van een GGZ_1 formulier, de GGZ-medewerker vult het GGZ_2 formulier in. Afhankelijk van welke behandeling gestart wordt er een nieuw DS_1 en/of AS_1 formulier aangemaakt.

6 Is de BSI verplicht om in te vullen? Welke vragenlijsten zijn verplicht? Nee, de BSI is niet verplicht maar kan u helpen om inzicht te krijgen in de aard van de problematiek. Ook de overige ziektespecifieke diagnostische vragenlijsten kunt u zo nodig inzetten. In de behandelmodule depressie is de BDI verplicht, in de behandelmodule angst is een angstvragenlijst verplicht. In de formulieren wordt d.m.v pijltjes duidelijk gemaakt welke onderdelen verplicht zijn. De vragen met donkere pijltjes ervoor zijn verplicht, die met lichte pijltjes ervoor zijn optioneel. Indien een verplichte vragenlijst (toch nog) niet is ingevuld, kun je score 99 noteren voor een onbekende score. Hoe verwijder ik een formulier in MediX Het verwijderen van formulieren is alleen maar mogelijk voor de Medix beheerders. Indien u een formulier verwijderd wilt hebben, stuurt u dan een naar Medix@zio.nl met daarin het Medix patiëntnummer, geboortedatum van de patiënt en de naam van het te verwijderen formulier. Het formulier zal dan z.s.m. verwijderd worden. Hoe kan ik zien of mijn formulieren in MediX goed ingevuld zijn? Ga hiervoor naar Patient > Zoek patient > Formulier. In het venster dat verschijnt stelt u de volgende opties in: DBC: Ingevuld van/tot: Mijzelf: GGZ, AS of DS vul hier een eventueel datumbereik in (niet verplicht) deze optie aanvinken Klik vervolgens op Zoek. In de zoekresultaten zal er een rood kruisje zichtbaar zijn wanneer een formulier incompleet is. Door te klikken op een zoekresultaat opent u het formulier om het eventueel nader te bekijken en te corrigeren.

7 Medix overige Moet een patiënt die niet is komen opdagen geregistreerd worden in Medix? Nee, dit hoeft verder niet te worden geregistreerd binnen Medix. Ik heb een verkeerde geboortedatum ingevoerd, kan ik deze aanpassen? Ja, open de patiënt waarvan de geboortedatum foutief is ingevoerd. Ga naar details, de personalia verschijnen. Ga naar geboortedatum, voer de juiste in en klik op bewaar. Hoe verwijder ik een patiënt uit Medix? Er staat iemand in die er niet in moet. Neem hiervoor contact op met Davy Dierx van ZIO (contactgegevens staan onderaan in dit document). Sowieso heeft een gebruiker geen rechten om een patiënt te verwijderen, maar ook moet er eerst worden gekeken of de patiënt nog in andere DBC s actief is.

8 Verzekering Kan de patiënt nadat gesprekken binnen de Ketenzorg GGZ zijn 'opgebruikt' nog gebruik maken van zijn/haar (extra gesprekken binnen) de aanvullende verzekering? Ja, dit kan als care as usual. Vergoed elke verzekeraar GGZ behandelingen binnen de Ketenzorg? Nee, alleen de verzekeraars die vallen onder de coöperatie VGZ vergoeden de zorg binnen de ketenzorg GGZ. Op de ZIO website is een document beschikbaar met de juiste UZOVI nummers. Hieronder de exacte link, u dient hiervoor wel in te loggen. Vervolgens dient u te klikken op Overzicht zorgverzekeraars GGZ. Hebben alle huisartsen een contract ketenzorg GGZ bij ZIO? Nee, niet alle huisartsen hebben een contract ketenzorg GGZ bij ZIO. Een volledig overzicht van huisartsen met een ketenzorg GGZ contract, vindt u op de website Patiënten die jonger zijn dan 18 jaar kunnen die ook instromen binnen de ketenzorg GGZ? Nee, op het moment dat de patiënt instroomt in de ketenzorg GGZ dient hij of zij 18 jaar te zijn. Hoe moet ik omgaan met een patiënt die binnen een DBC jaar verandert van zorgverzekeraar? Stel, iemand kan in 2011 in de Ketenzorg maar verandert per 1 jan 2012 van verzekering en kan er dan niet meer in [bijv. CZ], wat moet ik dan met de Ketenzorgbehandeling doen? Wanneer vindt de afrekening met de verzekeraars plaats, is dat nog voor het eind 2012 of pas in januari 2012? De Ketenzorg behandeling afronden in Medix en eventueel in januari verder gaan met 'care as usual' behandeling. Afrekening van de geregistreerde behandelingen in Medix vindt per kwartaal plaats.

9 Contact Mocht u verder nog vragen, opmerkingen of aanvullingen hebben, dan kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens Davy Dierx (MediX) en Marianne Frederix (inhoud) Telefoonnummer: (hoofdnummer) d.dierx@zio.nl, m.frederix@zio.nl of medix@zio.nl

Handleiding Depressie monitor

Handleiding Depressie monitor Handleiding Depressie monitor Inloggen Je kunt inloggen op de Depressie monitor via de website: http://shoppohggz.nl Kies vervolgens voor de pagina Depressie rechts in het scherm: Onderaan op deze pagina

Nadere informatie

Aanmaken gebruikersaccount voor lessen bij Skeelerschool Leeuwarden.

Aanmaken gebruikersaccount voor lessen bij Skeelerschool Leeuwarden. Aanmaken gebruikersaccount voor lessen bij Skeelerschool Leeuwarden. Ga naar de website van de IJshal Leeuwarden (www.ijshalleeuwarden.nl) en kies voor de button: Skeelerschool Klik vervolgens op de oranje

Nadere informatie

INLOGGEN Vul gebruikersnaam en wachtwoord in, en klik op log in.

INLOGGEN Vul gebruikersnaam en wachtwoord in, en klik op log in. Snel starten met Testweb PSL als coördinator WAAR? Je vindt Testweb PSL op de volgende website: www.testweb.bsl.nl Je kunt inloggen in het groene vak aan de rechterkant: Direct inloggen Testweb PSL INLOGGEN

Nadere informatie

Aanmaken gebruikersaccount voor lessen bij Schaatsschool Leeuwarden. (versie 2 - d.d.: 07-12-2013)

Aanmaken gebruikersaccount voor lessen bij Schaatsschool Leeuwarden. (versie 2 - d.d.: 07-12-2013) Aanmaken gebruikersaccount voor lessen bij Schaatsschool Leeuwarden. (versie 2 - d.d.: 07-12-2013) Ga naar de website van de IJshal Leeuwarden (www.ijshalleeuwarden.nl) en kies voor de button: Inschrijven

Nadere informatie

Handleiding koppeling voor patiënten

Handleiding koppeling voor patiënten Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud 1. Registreren... 2 1.1 Voordat u begint... 2 1.2 Een account aanmaken... 2 1.3 Geen account? Registreer nu!... 3 1.4 Bevestig uw account... 3 1.5 Gefeliciteerd,

Nadere informatie

Snel starten met Testweb PSL-b als Leerkracht

Snel starten met Testweb PSL-b als Leerkracht Snel starten met Testweb PSL-b als Leerkracht WAAR? Je vindt Testweb PSL op de volgende website: www.testweb.bsl.nl Je kunt inloggen in het groene vak aan de rechterkant: Direct inloggen Testweb PSL INLOGGEN

Nadere informatie

Anna Nieuwenhuis Psychologisch Consult. Mw. Drs. A. Nieuwenhuis. Aucubastraat XE Den Haag

Anna Nieuwenhuis Psychologisch Consult. Mw. Drs. A. Nieuwenhuis. Aucubastraat XE Den Haag schuingedrukt Uitleg toetsing vraag 1: bij deze vraag wordt getoetst op aanwezigheid van naam praktijk/regiebehandelaar, straat en huisnummer praktijkadres, postcode en plaats praktijkadres, telefoonnummer,

Nadere informatie

Handleiding inloggen www.ro-bisdommen.be

Handleiding inloggen www.ro-bisdommen.be Inhoud Inloggen als instelling... 1 OPTIE 1. U bent nog niet geregistreerd.... 3 OPTIE 2. U bent reeds geregistreerd... 4 Gebruik van de website... 4 Uw gegevens beheren... 4 Wijzigen wachtwoord... 4 Contracten...

Nadere informatie

Handleiding autorisatie Zaken Doen DUO.nl Versie voor beheerders

Handleiding autorisatie Zaken Doen DUO.nl Versie voor beheerders Handleiding autorisatie Zaken Doen DUO.nl Versie voor beheerders DUO Versie 1.1 13 januari 2016 Inhoud 1. AUTORISATIE 3 2. AANSTELLEN BEHEERDER 4 2.1 SCHEMATISCHE WEERGAVE 4 2.2 REGISTRATIEPROCES BIJ ENTREE

Nadere informatie

IMAP-handleiding Bookinto

IMAP-handleiding Bookinto IMAP-handleiding Bookinto Olivier Nuyts 2Ti6 Ewout Spitaels 2Ti6 Departement Handelswetenschappen en Bedrijfskunde Bachelor Toegepaste Informatica 2 de jaar Academiejaar 2010-2011 Overzicht Inleiding Bookinto

Nadere informatie

Inhoud. Handleiding Dododent. Beste tandarts of praktijkmanager,

Inhoud. Handleiding Dododent. Beste tandarts of praktijkmanager, Handleiding Dododent Beste tandarts of praktijkmanager, Hartelijk dank voor de aanschaf van een website bij Dodoworks. Hieronder volgt een uitgebreide handleiding van het Dododent systeem waarmee de website

Nadere informatie

Handleiding: inschrijven voor de Missiodag

Handleiding: inschrijven voor de Missiodag Ik probeer mijn parochie/federatie in te schrijven, maar het lukt niet. Wat moet ik doen? Volg deze handleiding! Het inschrijven voor de Missiodag gebeurt via de administratieve site van IJD: 'Regi' (www.regi.ijd.be).

Nadere informatie

Verwijzen naar de GGZ. Wanneer verwijzen naar de Generalistische basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ?

Verwijzen naar de GGZ. Wanneer verwijzen naar de Generalistische basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ? Verwijzen naar de GGZ Wanneer verwijzen naar de Generalistische basis GGZ en Gespecialiseerde GGZ? Nieuwe structuur in de geestelijke gezondheidszorg Om de kwaliteit en de kostenbeheersing in de geestelijke

Nadere informatie

Handleiding CVRM Portavita. Oktober

Handleiding CVRM Portavita. Oktober Handleiding CVRM Portavita Versie 2.6.10 Helpdesk Huisartsen Eemland Oktober 2013 0900-5552288 Inhoudsopgave Sneltoetsen en keuzevelden...4 Inloggen Portavita...5 De Homepage...6 HIS koppeling activeren...7

Nadere informatie

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen

Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen Digitaal Aanvraag Formulier Tijdelijke Verkeersmaatregelen 1 Hoofdmenu... 2 2 Nieuwe Aanvraag... 2 1 Kaart... 3 2 Locatie... 4 3 Aanvrager... 5 4 Opdrachtgever... 5 5 Tijdsbepaling... 5 6 Maatregelen...

Nadere informatie

Zorgverzekeraars leveren de retourinformatie vaak elektronisch aan. Deze retourinformatie kunt u in Intramed inlezen en verwerken.

Zorgverzekeraars leveren de retourinformatie vaak elektronisch aan. Deze retourinformatie kunt u in Intramed inlezen en verwerken. Hoofdstuk 1 Retourinformatie via Extramed Zorgverzekeraars leveren de retourinformatie vaak elektronisch aan. Deze retourinformatie kunt u in Intramed inlezen en verwerken. Als u declareert via Extramed,

Nadere informatie

ConsultManager ROM module

ConsultManager ROM module ConsultManager ROM module Voorbereiding - Voordat u ROM testen electronisch kunt klaarzetten en laten invullen door uw cliënten, moet u zich eerst aanmelden bij de leverancier van uw keuze (ManageWare

Nadere informatie

Handleiding voor vormingsverstrekkers

Handleiding voor vormingsverstrekkers www.fbz-pc314.be Handleiding voor vormingsverstrekkers Inhoudstafel 1. REGISTREREN... 3 2. AANMELDEN... 5 3. WACHTWOORD VERGETEN... 7 4. WACHTWOORD WIJZIGEN... 7 5. UW VORMINGEN BEHEREN... 8 5.1. EEN NIEUWE

Nadere informatie

MediQuets instellen en gebruiken, bestand uploaden v4. Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken - bestand aanmaken en uploaden

MediQuets instellen en gebruiken, bestand uploaden v4. Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken - bestand aanmaken en uploaden Hoofdstuk 1 MediQuest instellen en gebruiken bestand aanmaken en uploaden MediQuest verzorgt de volledige meting van de CQIndex; van uitnodiging tot rapportage. De ervaringen van patiënten worden met de

Nadere informatie

Patiënten handleiding

Patiënten handleiding Patiënten handleiding Met deze handleiding helpen wij u op weg bij het gebruik van het gezondheidsportaal Ondiep. Diensten die wij met dit portaal aanbieden zijn: 1. rechtstreeks een afspraak maken in

Nadere informatie

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot ons registratiesysteem worden uiteengezet.

In dit document zal de werkwijze met betrekking tot ons registratiesysteem worden uiteengezet. Inleiding Rubes Personeeldiensten B.V. maken gebruik van een online uren registratiesysteem. Deze methode van urenverwerking brengt veel voordelen met zich mee ten opzichte van de papieren urenbriefjes.

Nadere informatie

IMI-toegangsbeheer 1. WIE BEHEERT DE TOEGANG TOT IMI?... 2 2. AUTORITEITEN REGISTREREN... 2 2.1. EEN AUTORITEIT REGISTREREN BIJ IMI...

IMI-toegangsbeheer 1. WIE BEHEERT DE TOEGANG TOT IMI?... 2 2. AUTORITEITEN REGISTREREN... 2 2.1. EEN AUTORITEIT REGISTREREN BIJ IMI... IMI-toegangsbeheer 1. WIE BEHEERT DE TOEGANG TOT IMI?... 2 2. AUTORITEITEN REGISTREREN... 2 2.1. EEN AUTORITEIT REGISTREREN BIJ IMI... 2 2.2. AUTORITEITEN UITNODIGING OM ZICHZELF TE REGISTREREN... 3 3.

Nadere informatie

Online inschrijven en de aanpassingen in het programma werken alleen als u Intramed Online met een Intramed PLUS licentie heeft.

Online inschrijven en de aanpassingen in het programma werken alleen als u Intramed Online met een Intramed PLUS licentie heeft. Hoofdstuk 1 Via een Intramed-web-applicatie kunnen patiënten zich via internet inschrijven bij uw praktijk. De patiënt opent de app en vult online een intake-vragenlijst in. Deze gegevens worden naar uw

Nadere informatie

Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud

Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud Handleiding koppeling voor patiënten Inhoud 1. Registreren 2 1.1 Voordat u begint 2 1.2 Een account aanmaken 2 1.3 Geen account? Registreer nu! 2 1.4 Bevestig uw account 3 1.5 Gefeliciteerd, u heeft uw

Nadere informatie

Instructie RFM modules

Instructie RFM modules Instructie RFM module Introductie RFM staat voor Registratie Flow Module. De RFM module vormt de basis voor een aantal nieuwe modules binnen equse Indicate: - Calamiteiten - Klachten - Kindermishandeling

Nadere informatie

Zorgportaal Mijn.vanweelbethesda

Zorgportaal Mijn.vanweelbethesda Zorgportaal Mijn.vanweelbethesda Als patiënt van Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis heeft u toegang tot het zorgportaal Mijn.vanweelbethesda. Dit is een website die gekoppeld is aan het beveiligde Elektronisch

Nadere informatie

Als u online declareert in Intramed, kunt u de retourinformatie via Intramed opvragen.

Als u online declareert in Intramed, kunt u de retourinformatie via Intramed opvragen. Hoofdstuk 1 Retourinformatie ophalen en afhandelen Zorgverzekeraars leveren de retourinformatie vaak elektronisch aan. Deze retourinformatie kunt u in Intramed ophalen en inlezen. Als iets verkeerd is

Nadere informatie

Meer informatie vindt u op de website http://www.fysiomonitor.nl. Ook voor inhoudelijke vragen kunt u met Fysio Prestatie Monitor contact opnemen.

Meer informatie vindt u op de website http://www.fysiomonitor.nl. Ook voor inhoudelijke vragen kunt u met Fysio Prestatie Monitor contact opnemen. Hoofdstuk 1 Fysio Prestatie Monitor instellen en gebruiken De Fysio Prestatie Monitor (FPM) is een online meetinstrument van Qualizorg dat de kwaliteit van fysiotherapeutische zorg in kaart brengt, en

Nadere informatie

Handleiding Patiënten portaal Abakus

Handleiding Patiënten portaal Abakus Handleiding Patiënten portaal Abakus Versie 2.0 Abakus B.V. Zonneoordlaan 17 6718 TK Ede The Netherlands T 088-9462225 F (0318) 657758 E informatie@abakus.nl W www.abakus.nl Inhoud Inhoud... 2 Wat is Abakus?...

Nadere informatie

Handleiding ehuisartspraktijk.nl

Handleiding ehuisartspraktijk.nl Handleiding ehuisartspraktijk.nl Inhoudsopgave Hoe koop ik een e-learningmodule?... 2 Hoe start ik een e-learningmodule?... 4 3. Hoe registreer ik mij bij ehuisartspraktijk.nl?... 5 4. Waar staan mijn

Nadere informatie

Handleiding TeleConsultatie

Handleiding TeleConsultatie Handleiding TeleConsultatie Ksyos GGZ HUISARTS & POH-GGZ, v3.3 Inhoudsopgave 1.1 Nieuw Consult versturen... 2 1.2 Antwoord specialist bekijken... 4 1.3 Zoeken en exporteren... 5 1.4 Consulenten toevoegen

Nadere informatie

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3

1. Inleiding Wat is MijnRevalidatieFriesland? Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 Inhoud 1. Inleiding 3 1.1 Wat is MijnRevalidatieFriesland? 3 1.2 Wat is DigiD? 3 DigiD aanvragen 3 2. Inloggen en uitloggen 4 2.1 Inloggen 4 2.2 Uitloggen 5 3. Hoe werken de verschillende onderdelen? 6

Nadere informatie

Handleiding vacaturebank Het plaatsen van een vacature Het wijzigen/beëindigen van een vacature

Handleiding vacaturebank Het plaatsen van een vacature Het wijzigen/beëindigen van een vacature Handleiding vacaturebank Het plaatsen van een vacature Het wijzigen/beëindigen van een vacature November 2014 Handleiding: Stap 1: Ga naar de website... 1 Stap 2: Ik ben een vrijwilligersorganisatie...

Nadere informatie

Magister 6 Leerlingen.

Magister 6 Leerlingen. Magister 6 Leerlingen. Magister opent standaard het Vandaagscherm. Op dit scherm wordt het rooster van die dag, berichten en de meest recente/relevante informatie voor de gebruiker getoond. Enkele belangrijke

Nadere informatie

http://www.ind.nl/nl/algemeen/contact/klachten/index.asp?subhome=&title=&origin=

http://www.ind.nl/nl/algemeen/contact/klachten/index.asp?subhome=&title=&origin= http://www.ind.nl/nl/algemeen/contact/klachten/index.asp?subhome=&title=&origin= http://indklantdienstwijzer.nl/klachten/ Ik wil een klacht indienen Op deze website kunt u in vijf stappen een formulier

Nadere informatie

Handleiding 'Mijn dossier'

Handleiding 'Mijn dossier' Pagina 1 Handleiding 'Mijn dossier' Onze website is zeer gebruiksvriendelijk echter om het u nog makkelijker te maken hebben wij een puntsgewijze handleiding voor 'Mijn dossier' gemaakt die u stap voor

Nadere informatie

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW

Handleiding Subsidieportaal Agentschap SZW Handleiding Subsidieportaal Maart 2012 Versie 2.0 Inhoudsopgave 1. Registreren 3 2. Inloggen 3 3. Welkomstpagina 4 4. Mijn gegevens 5 - Aanpassen 6 - Gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen 7 - Contactpersonen

Nadere informatie

U opent een nieuw contact in het menu.

U opent een nieuw contact in het menu. Trigonia De eerste keer kunt u toegang krijgen tot Trigonia door naar volgende website te surfen. https://trigonia.corilus.be/demonl. De eerste keer zult u zien dat het eventjes duurt om de applicatie

Nadere informatie

Veelgestelde vragen over DOT

Veelgestelde vragen over DOT Veelgestelde vragen over DOT Openen Mag bij een faxverwijzing alvast een zorgtraject door het secretariaat geopend worden? Kan in DOT in een vervolgtraject (met zorgtype=21) ook een klinische episode worden

Nadere informatie

HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER. Onderwijs en Vorming

HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER. Onderwijs en Vorming HANDLEIDING GEBRUIKERSBEHEER Onderwijs en Vorming Gebruikersbeheer in Web IDM 1. Aanmelden in het gebruikersbeheerplatform Na het voltooien van het aanmeldproces (zie Aanmelden bij Mijn Onderwijs), kom

Nadere informatie

Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor jongeren van 12-17 jaar

Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor jongeren van 12-17 jaar Informatiebrief en toestemmingsformulier registratie facioscapulohumerale spierdystrofie voor jongeren van 12-17 jaar Beste lezer, Wij willen je vragen deel te nemen aan de landelijke FSHD registratie,

Nadere informatie

Versie: 1.1 Datum: 24-11-2014. Handleiding Portal HostedXL

Versie: 1.1 Datum: 24-11-2014. Handleiding Portal HostedXL Versie: 1.1 Datum: 24-11-2014 Handleiding Portal HostedXL Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 3 2 INLOGGEN... 4 2.1 GEBRUIKERS... 6 2.1.1 Nieuwe gebruiker aanmaken... 6 2.1.2 Bestaande gebruiker aanpassen...

Nadere informatie

CGM Oxygen Veelgestelde vragen Aandachtspunten. Datum: Versie: Copyright CompuGroup Medical AG

CGM Oxygen Veelgestelde vragen Aandachtspunten. Datum: Versie: Copyright CompuGroup Medical AG CGM Oxygen Veelgestelde vragen Aandachtspunten Datum: 2017-03-30 Versie: 17.1 1 Inhoud A. Hoe kan ik aandachtspunten voor de patiënt toevoegen in CGM Oxygen?... 3 B. Hoe kan ik de aandachtspunten voor

Nadere informatie

Handleiding www.thomasmore.carpool.be

Handleiding www.thomasmore.carpool.be Handleiding www.thomasmore.carpool.be STIP Thomas More Versie augustus 2014 Registratie op carpool.be 1.1 Inschrijving Surf naar www.thomasmore.carpool.be. BEN JE AL GEREGISTREERD ALS GEBRUIKER BIJ CARPOOLPLAZA?

Nadere informatie

Op deze pagina s van deze PDF vindt u de belangrijkste punten over het gebruik van Mijn Dossier op de website van Bikerpolis.nl

Op deze pagina s van deze PDF vindt u de belangrijkste punten over het gebruik van Mijn Dossier op de website van Bikerpolis.nl 1 Hoe werkt mijn digitale dossier Op deze pagina s van deze PDF vindt u de belangrijkste punten over het gebruik van Mijn Dossier op de website van Bikerpolis.nl Wanneer u een vraag heeft over een onderwerp

Nadere informatie

No-show beleid. Hoe om te gaan met no-showbinnen uw huisartsenpraktijk

No-show beleid. Hoe om te gaan met no-showbinnen uw huisartsenpraktijk No-show beleid Hoe om te gaan met no-showbinnen uw huisartsenpraktijk Inhoudsopgave Inleiding... 3 No-show beleid Diabetes... 4 Voorbeeldbrief no-show Diabetes patiënt... 6 STROOMDIAGRAM no-show beleid

Nadere informatie

Handleiding Data invoer in LROI Datum: 16 oktober 2016 Laatste aanpassing: 4 september 2017

Handleiding Data invoer in LROI Datum: 16 oktober 2016 Laatste aanpassing: 4 september 2017 Handleiding Data invoer in LROI Datum: 16 oktober 2016 Laatste aanpassing: 4 september 2017 Handleiding LROI Data invoer maart 2017. Wijzigingen voorbehouden. 2014-2016 by LROI-Reports. All rights reserved.

Nadere informatie

Handleiding leden Amsterdamse Golfclub

Handleiding leden Amsterdamse Golfclub Handleiding leden Amsterdamse Golfclub Maart 2014 bijgewerkt mei 2014 1 Inhoudsopgave Inloggen op het beveiligde ledengedeelte van de website... 3 Mijn AGC... 3 Het ledenportaal... 3 Onthouden inloggegevens

Nadere informatie

Handleiding invoeren webforms Landelijke Heelkunde Complicatie Registratie

Handleiding invoeren webforms Landelijke Heelkunde Complicatie Registratie Handleiding invoeren webforms Landelijke Heelkunde Complicatie Registratie 1 Internet explorer 1. Systeemeisen Om via het webbased formulier te kunnen registreren dient u te beschikken over een webbrowser.

Nadere informatie

Handleiding vacaturebank voor organisaties

Handleiding vacaturebank voor organisaties Handleiding vacaturebank voor organisaties Wilt u graag uw organisatie aanmelden voor onze vacaturebank? Weet u niet hoe u vacatures op onze website (www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/zevenaar) kunt toevoegen?

Nadere informatie

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de secretarissen en ledenadministrateurs om eigen gegevens aan te passen en ledenadministratie te raadplegen

Mijn.PvdA.nl. Handleiding voor de secretarissen en ledenadministrateurs om eigen gegevens aan te passen en ledenadministratie te raadplegen Mijn.PvdA.nl Handleiding voor de secretarissen en ledenadministrateurs om eigen gegevens aan te passen en ledenadministratie te raadplegen Versie 1.0 Amsterdam, mei 2011 Inhoudsopgave 1. Beginnen 5 1.1

Nadere informatie

HANDLEIDING E-DOSSIER PZ VOOR

HANDLEIDING E-DOSSIER PZ VOOR HANDLEIDING E-DOSSIER PZ VOOR KWALITEITSMETING DOOR DE MBE Auteurs: Onderzoeksgroep Zorg rond het Levenseinde VUB en Federatie Palliatieve Zorg Vlaanderen Opmerking vooraf: gebruik Google Chrome als browser.

Nadere informatie

Handleiding VIPLive - Ketenzorg Medewerkers huisartsenpraktijk. Datum juni 2017 Calculus Software

Handleiding VIPLive - Ketenzorg Medewerkers huisartsenpraktijk. Datum juni 2017 Calculus Software Handleiding VIPLive - Ketenzorg Medewerkers huisartsenpraktijk Datum juni 2017 Auteur Calculus Software Ketenzorg Arnhem migratieplan augustus 2016 Pagina 1 van 25 Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 Overige

Nadere informatie

Handleiding vacaturebank voor organisaties

Handleiding vacaturebank voor organisaties Handleiding vacaturebank voor organisaties Wilt u graag uw organisatie aanmelden voor onze vacaturebank? Weet u niet hoe u vacatures op onze website (www.mikado-vc.nl) kunt toevoegen? Of krijgt u een melding

Nadere informatie

DWF Handleiding voor Teams

DWF Handleiding voor Teams Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

Handleiding LROI-webforms Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten

Handleiding LROI-webforms Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten Handleiding LROI-webforms Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten Inleiding Patient Reported Outcome Measures (PROMs) beschrijven uitkomsten van zorg vanuit het perspectief van de patiënt. In

Nadere informatie

ONLINE DEKMELDINGEN. geboorte en nestregistratie. Dit document beschrijft hoe online melding van een dekking, geboorte en nest kan worden gedaan.

ONLINE DEKMELDINGEN. geboorte en nestregistratie. Dit document beschrijft hoe online melding van een dekking, geboorte en nest kan worden gedaan. ONLINE DEKMELDINGEN geboorte en nestregistratie Dit document beschrijft hoe online melding van een dekking, geboorte en nest kan worden gedaan. E.R. Moll 1-10-2012 ONLINE DEKMELDINGEN geboorte en nestregistratie

Nadere informatie

Stappenplan Betaling vestigingsland binnen SEPA gebied Digitale machtiging-

Stappenplan Betaling vestigingsland binnen SEPA gebied Digitale machtiging- Stappenplan Betaling vestigingsland binnen SEPA gebied Digitale machtiging- Let op: Je kunt alleen met digitale machtiging betalen als je een bankrekening hebt in het SEPA gebied. Welke landen (naast Nederland)

Nadere informatie

Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club

Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club Handleiding gebruik ledengedeelte website Amsterdamse Golf Club Januari 2016 1 Inhoudsopgave Inloggen op het beveiligde ledengedeelte van de website... 3 Onthouden inloggegevens op computer... 5 Wachtwoord

Nadere informatie

Handleiding Certificaat RDW

Handleiding Certificaat RDW Handleiding Certificaat RDW Versie: 9.0 Versiedatum: 13 maart 2014 Beheerder: RDW Veendam - R&I-OP-E&T 3 B 0921m Wijzigingen ten opzichte van de vorige versie: - url vermelding naar bestandsuitwisseling

Nadere informatie

Handleiding ZorgDomein. Aanvragen eerstelijns diagnostiek

Handleiding ZorgDomein. Aanvragen eerstelijns diagnostiek Handleiding ZorgDomein Aanvragen eerstelijns diagnostiek ZorgDomein 2011 1 14 Inhoudsopgave Inleiding... 3 I. Aanvragen eerstelijns diagnostiek via de ordermodule... 3 II. Aanvragen eerstelijns diagnostiek

Nadere informatie

Handleiding ConsultManager -MyMindspace koppeling

Handleiding ConsultManager -MyMindspace koppeling Handleiding ConsultManager -MyMindspace koppeling Inhoudsopgave Inleiding... 2 Uw MyMindspace account activeren... 2 Uw MyMindspace account aan ConsultManager koppelen... 4 Vanuit ConsultManager inloggen

Nadere informatie

Handleiding voor enquêtes voor ProZo!

Handleiding voor enquêtes voor ProZo! Handleiding voor enquêtes voor ProZo! Versie 1.1, 1 mei 2012 1 Voorwoord Deze handleiding neemt u stap voor stap mee in de aanvraagprocedure en het beheren van uw ProZo! enquêtes. We raden u aan deze handleiding

Nadere informatie

Nog geen privé-dossier? Maak dan kennis met Albers Direct Verzekeren en ga naar:

Nog geen privé-dossier? Maak dan kennis met Albers Direct Verzekeren en ga naar: Mijn registratie Mijn verzekeringen Mijn schades Mijn e-mailberichten Alarmnummer Berekeningen Overige contracten Overige polissen Dossierhandleiding Uitloggen De tekst van deze handleiding is grotendeels

Nadere informatie

Werken met Online Teambeheer 2010. Als teamcaptain van de Darts Organisatie Groningen, Drenthe

Werken met Online Teambeheer 2010. Als teamcaptain van de Darts Organisatie Groningen, Drenthe Handleiding Teamcaptains Werken met 2010 Als teamcaptain van de Darts Organisatie Groningen, Drenthe Auteur: Edwin Dodde D.O.G.D. 2010 Versie 2.0 0.1 Inhoudsopgave: 1.0 Woord vooraf... 3 2.0 Inloggen...

Nadere informatie

Handleiding voor ketenpartners

Handleiding voor ketenpartners Handleiding voor ketenpartners Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Nieuwe consultatie of verwijzing... 2 3. Gegevens van de patiënt bekijken... 3 4. Vraag of verwijzing beantwoorden... 5 5. Consult invoeren

Nadere informatie

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl.

De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Downloaden De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op sportlinked of via www.sportlinked.nl. Registreren Nadat de applicatie is gedownload en geïnstalleerd kan de gebruiker

Nadere informatie

Promedico VDF 10 - bestand maken om in te lezen in VIP-Calculus Ketenzorg

Promedico VDF 10 - bestand maken om in te lezen in VIP-Calculus Ketenzorg Promedico VDF 10 - bestand maken om in te lezen in VIP-Calculus Ketenzorg Inhoudsopgave Algemeen:... 2 Stappenplan: Bestand aanmaken.... 3 Eerste keer dat u een bestand wilt gaan aanmaken voor VIP-Calculus:...

Nadere informatie

F.T.G. van der Vorst, Praktijk voor integratieve psychotherapie. Domselaerstraat MA Amsterdam

F.T.G. van der Vorst, Praktijk voor integratieve psychotherapie. Domselaerstraat MA Amsterdam schuingedrukt Uitleg toetsing vraag 1: bij deze vraag wordt getoetst op aanwezigheid van naam praktijk/regiebehandelaar, straat en huisnummer praktijkadres, postcode en plaats praktijkadres, telefoonnummer,

Nadere informatie

Vernieuwingen website van De Nationale Trombose Dienst. Adres website: mijn.ntd.nl

Vernieuwingen website van De Nationale Trombose Dienst. Adres website: mijn.ntd.nl Vernieuwingen website van De Nationale Trombose Dienst Adres website: mijn.ntd.nl Versie 6 - april 2015 Inhoud Vernieuwingen...3 EPD - Medische klachten...4 Trombose Zelfzorg Ingrepen & Opnames...6 Trombose

Nadere informatie

Handleiding voor organisaties

Handleiding voor organisaties Handleiding voor organisaties Inleiding Handleiding voor organisaties Met deze handleiding kunt u als organisatie inzicht krijgen in wat er allemaal mogelijk is binnen soket. Enkele voorbeelden als vestigingen

Nadere informatie

Handleiding competitie.nevobo.nl

Handleiding competitie.nevobo.nl De competitiewebsite, welke via http://competitie.nevobo.nl/ te bereiken is, wordt steeds belangrijker in de volleybalcompetities van de Nevobo. In dit document vindt u informatie over de werking van deze

Nadere informatie

Handboek ZooEasy Online Wachtlijst

Handboek ZooEasy Online Wachtlijst Handboek ZooEasy Online Wachtlijst Datum: Juni2012 Versie: 1.04 Inhoudsopgave 1. WACHTLIJST... 3 1.1. INLEIDING... 3 1.1.1. KOPPELING BASISTABELLEN... 3 1.1.2. KOPPELING ROLLEN EN AUTORISATIES... 4 1.1.2.1.

Nadere informatie

Handleiding portal voor invoeren verplichte gegevens voor ANBI s. http://anbi.federatiecultuur.nl

Handleiding portal voor invoeren verplichte gegevens voor ANBI s. http://anbi.federatiecultuur.nl Handleiding portal voor invoeren verplichte gegevens voor ANBI s http://anbi.federatiecultuur.nl 1 Inhoud Introductie... 3 Registreren... 4 Organisatie toevoegen... 6 Organisatie wijzigen... 8 Wachtwoord

Nadere informatie

HANDLEIDING VERENIGINGEN BEHEER SPORTSTIMULERING NEDERLAND

HANDLEIDING VERENIGINGEN BEHEER SPORTSTIMULERING NEDERLAND HANDLEIDING VERENIGINGEN BEHEER SPORTSTIMULERING NEDERLAND SCHOOLJAAR 2012-2013 INHOUDSOPGAVE 1. STAPPENPLAN 3 Stap 1 Vereniging aanmelden 3 Stap 2 Controleer uw gegevens 5 Stap 3 Invoeren cursus 5 Stap

Nadere informatie

Stappenplan I-rent. Inloggen

Stappenplan I-rent. Inloggen Stappenplan I-rent Vanaf januari 2017 kan je reserveren voor het buurthuis, Rockhok of jeugdcentrum via het online platform I-rent. In deze handleiding kan je terugvinden hoe je kan inloggen, een reservatie

Nadere informatie

Handleiding Groenhuysenpas

Handleiding Groenhuysenpas Handleiding Groenhuysenpas Inhoudsopgave Manieren van Opwaarden 1 e keer... 2 Optie 1: Met Pinpas bij de kassa... 2 Optie 2: Via het internet... 2 Stap 1: De website... 2 Stap 2: Registratie... 3 Stap

Nadere informatie

Handleiding voor de installatie van Robobridge

Handleiding voor de installatie van Robobridge Handleiding voor de installatie van Robobridge Dit is de weg die ik gevolg heb. Mijn computer draait op het besturingssysteem Windows XP(32bits). Bij andere systemen kunnen kleine verschillen voorkomen.

Nadere informatie

NMDE Ridderkerk. Gebruikershandleiding. NMDE website oktober 2016

NMDE Ridderkerk. Gebruikershandleiding. NMDE website   oktober 2016 Gebruikershandleiding NMDE website oktober 2016 Natuur, Milieu, Duurzaamheids Educatie Illa Wolters NMDE Coördinator illawolters@nmde.nl INHOUD 1. Gebruiker registratie... 1 2. Gegevens wijzigen... 2 3.

Nadere informatie

- Binnen één minuut ontvangt u een mail in uw mailbox met een wachtwoord.

- Binnen één minuut ontvangt u een mail in uw mailbox met een wachtwoord. Handleiding U kunt, in tegenstelling tot wat u waarschijnlijk gewend bent, veel essentiële handelingen zelf in uw eigen dossier verrichten. U kunt bijvoorbeeld zelf uw verzekeringscontract wijzigen of

Nadere informatie

Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE

Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats.nl via VWE Inhoud 1. Auto-onderdelen adverteren op Marktplaats 4 1.1 Inloggen op het VWE-dienstenplatform 4 1.2 Adverteer direct na de ORAD-melding, op basis van

Nadere informatie

PTG Geleidestaten Applicatie Gebruikershandleiding externen Versie 1.4

PTG Geleidestaten Applicatie Gebruikershandleiding externen Versie 1.4 PTG Geleidestaten Applicatie Gebruikershandleiding externen Versie 1.4 Pagina 1 van 8 Inhoudsopgave: 1. Algemeen... 3 2. Het inlogscherm... 3 3. Failed-scherm... 4 4. Wijzig wachtwoord... 4 5. Gewijzigde

Nadere informatie

Handleiding Octopusverantwoordelijke:

Handleiding Octopusverantwoordelijke: Handleiding Octopusverantwoordelijke: Digitaal leerplatform www.octopusverkeersland.be Octopusplan (Voetgangersbeweging vzw Verkeerspedagogisch Instituut vzw) Generaal Capiaumontstraat 11b1 2600 Antwerpen-Berchem

Nadere informatie

Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen

Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen Handleiding AmbraSoft voor beheerders Eerste gebruik op de school Bestellen accounts aanmaken voor leerkrachten en leerlingen Inhoudsopgave 1 Bestellen... 3 1.1 De schoolgegevens invullen... 3 1.2 AmbraSoftbeheerder...

Nadere informatie

Wat is de invloed van uw zorgverzekeraar?

Wat is de invloed van uw zorgverzekeraar? pagina 1 van 10 Wat is de invloed van uw zorgverzekeraar? De rol van de zorgverzekeraar verandert. De zorgverzekeraar heeft steeds meer invloed op de kwaliteit van de zorg. Bijvoorbeeld de kwaliteit van

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over Mijn Noordwest

Veel gestelde vragen over Mijn Noordwest Veel gestelde vragen over Mijn Noordwest Direct toegang tot uw medisch dossier Met het patiëntenportaal Mijn Noordwest heeft u als patiënt van Noordwest Ziekenhuisgroep direct toegang tot uw medisch dossier.

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door:

Gebruikershandleiding. e-kracht is ontwikkeld door: Gebruikershandleiding e-kracht is ontwikkeld door: Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Het e-kracht account...4 2.1 Contacten toevoegen... 6 2.2 Een dagboek bijhouden... 7 2.3 Links beheren... 8 2.4 Een fotoalbum

Nadere informatie

pagina 1 van 8 Vragenlijst Inzicht in zorgkosten Invullen namens: NPCF - Nanda Beck Tekstgrootte: A A A Inzicht in zorgkosten Inleiding De landelijke patiëntenkoepels Ieder(in), Landelijk Platform GGz

Nadere informatie

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015

HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 HANDLEIDING DIGITAAL DOORSTROOM DOSSIER 2014 / 2015 Datum: september 2014 Auteur: Intergrip Inhoud 1. VMBO verstrekt inloggegevens DDD aan de leerling... 3 2. Leerling vult Dossier in... 5 2.1 Activeren...

Nadere informatie

psymate gebruikershandleiding PsyMate

psymate gebruikershandleiding PsyMate psymate gebruikershandleiding PsyMate Wat is de PsyMate app? Herstellen van psychose gaat met vallen en opstaan, de ene dag gaat beter dan de andere maar vaak weet je niet precies waarom. Dat kan komen

Nadere informatie

PROMs vragenlijst Heup

PROMs vragenlijst Heup PROMs vragenlijst Heup Landelijke Registratie Orthopedische Implantaten Patiënt beschrijving (in te vullen door arts/secretariaat) LROI ziekenhuisnummer LROI patiëntnummer Patiëntkenmerken Wat is uw patiëntnummer?

Nadere informatie

Handleiding gebruik Toolbox 55

Handleiding gebruik Toolbox 55 Handleiding gebruik Toolbox 55 Zorgorganisaties 1 Voor u ligt de handleiding gebruik Toolbox 55 voor zorgorganisaties. Deze handleiding leidt u stapsgewijs door het registratiesysteem en maakt het mogelijk

Nadere informatie

Handleiding Mijn menu

Handleiding Mijn menu Handleiding Mijn menu Versie 26 juni 2014 Deze handleiding vertelt hoe je op de website van de Bibliotheek Rotterdam kunt inloggen in Mijn menu. Mijn menu is een internetdienst van de Bibliotheek Rotterdam

Nadere informatie

Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018

Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018 www.10000stappen.be Handleiding website stappenregistratietool 4/04/2018 FAQ: veelgestelde vragen voor deelnemers Ik kan mij niet aanmelden en krijg de melding Je gebruikersgegevens zijn ongeldig. Je mailadres

Nadere informatie

HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER

HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER HANDLEIDING DIGITAAL DOSSIER 1 HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER Op deze pagina s van deze PDF vindt u de belangrijkste punten over het gebruik van het Persoonlijke Digitaal Dossier op onze website.

Nadere informatie

VMA Verzekeringen HANDLEIDING. Handleiding voor gebruik van de site. Inhoud: > Afsluiten van een verzekering. > Wachtwoord vergeten

VMA Verzekeringen HANDLEIDING. Handleiding voor gebruik van de site. Inhoud: > Afsluiten van een verzekering. > Wachtwoord vergeten Inhoud: Afsluiten van een verzekering Wachtwoord vergeten Wijzigen van verzekering(en) Wijzigen van (e-mail)adres/rekeningnummer Online schade melden Opzeggen lopende verzekering(en) bij andere verzekeraars

Nadere informatie

Zonder een werkende internetverbinding kunt u geen gebruik maken van de online services die op de website van uw huisarts beschikbaar zijn.

Zonder een werkende internetverbinding kunt u geen gebruik maken van de online services die op de website van uw huisarts beschikbaar zijn. 1. Registreren 1.1 Voordat u begint U wilt zich als patiënt registreren op de website van uw huisarts om gebruik te kunnen maken van de online services van uw huisartsenpraktijk. Deze handleiding kan u

Nadere informatie

Jaarrapport Cenzo totaal 2013

Jaarrapport Cenzo totaal 2013 Jaarrapport Cenzo totaal 2013 Copyright Niets uit deze uitgave mag zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Cenzo worden verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt. Voor het gebruik van de informatie

Nadere informatie