Documentatie Charrette 17 januari 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Documentatie Charrette 17 januari 2017"

Transcriptie

1 Documentatie Charrette 17 januari 2017 Halen & Brengen 1. Is het denkbaar dat er een combinatie van 1 en 2 mogelijk is, bijv OB in Jacob de Graefflaan? Het gebruik van twee toegangen lijkt geen bezwaar, maar er wordt betwijfeld of het nut gaat hebben. Ouders met kinderen in verschillende leerjaren zullen dan de entree gebruiken die het handigst uitkomt. De veiligheid van het Stadhoudersplantsoen wordt in twijfel getrokken omdat auto s en bussen er te hard rijden. Dit is een actiepunt voor de Haagse scholen en gemeente. Fietsen moet gestimuleerd worden om de hoeveelheid auto s te beperken. In de huidige situatie lijkt de capaciteit van beide straten onvoldoende. Daarnaast zijn er een aantal verkeerskundige problemen die opgelost dienen te worden voordat er een veilige, gestructureerde situatie voor het halen en brengen kan ontstaan. De huidige problemen zijn onder andere: Het tweerichtingsverkeer in het Stadhoudersplantsoen De voor de hand liggende route die veel ouders gebruiken om de wijk weer uit te komen waarbij er vanaf de verkeerde zijde door een eenrichtingsweg wordt gereden De sluiproute via het Stadhoudersplantsoen Oplossingen die worden geopperd zijn het maken van een schoolzone en een bestemmingsverkeerzone. De gemeente zal hier naar moeten kijken. 2. Moeten deze stallingen perse overdekt zijn? Overdekte fietsenstallingen zijn een duidelijke wens. Het droog staan van de fietsen is hierbij het belangrijkst. De fietsenstalling hoeft dus niet binnen of afgesloten te zijn. Er moeten vooral genoeg fietsenrekken zijn! En het mag er best charmant uitzien

2 3. Is het mogelijk om alle fietsen te clusteren? Of is het wenselijk dat OB een eigen stalling heeft en de MB/BB een eigen stalling. Ja, dat wat het gunstigst is. 4. Wat is de verhouding tussen fietsen OB, MB en BB OB zijn slechts ongeveer 20 kleine fietsen. 5. Is het wenselijk dat de stalling vlak achter de erfafscheiding zit, zodat wordt voorkomen dat er over het schoolplein wordt gefietst? Als het niet hoeft, liever niet fietsen over het plein! Het aanzicht moet wel mooi zijn als de fietsen vlak achter de erfafscheiding staan. (mooie oplossing of uit het zicht) Er moet vooral genoeg ruimte zijn voor het halen en brengen, zodat er een betere doorstroming ontstaat op straat. Er wordt ook overlast ervaren door bakfietsen die de doorgang blokkeren en fietsen die de opritten blokkeren. Om dit probleem te verhelpen wordt een speciale breng & haal plaats voor bakfietsen geopperd: een bakfietsenkruis of bakfietsenvak. 6. Waar ligt de gewenste fietstoegang voor leerlingen? Mag aan zowel het Stadhoudersplantsoen als aan de Jacob de Graefflaan. Bij een fietstoegang aan de JdG laan ligt de ingang bij voorkeur niet direct tegenover een oprit, i.v.m. overlast van ouders met (bak)fietsen. Niet direct tegenover de uitritten van de woningen. De opritten worden anders veel gebruikt als stopplaats met de fiets.

3 Het liefst zo veel mogelijk richting het Stadhoudersplantsoen, ten behoeve van het geluid van de fietsenstalling. De vertegenwoordiger van de kerk biedt als optie, een toegang tussen de kerk en het kavel te plaatsen. Dit zou het Stadhoudersplantsoen en de rest van de route flink ontlasten. Hij verwacht hier geen overlast van te hebben. 7. Is de fietsenstalling voor de docenten perse overdekt? Graag! Een overdekte fietsenstalling is wenselijk. Een eigen plek voor docentenfietsen is voornamelijk een wens van de directie, omdat zij gedurende de dag de fiets nodig hebben. Het is vervelend om fietsen te moeten verplaatsen alvorens met de fiets uit te kunnen rijden. De andere docenten geven aan als eerste op school te arriveren en als laatste te vertrekken, dus er geen last van te ondervinden. Een eigen vak in de stalling zou wel de voorkeur hebben, omdat kinderen toch anders met fietsen omgaan dan volwassenen. 8. Is het wenselijk dat de stalling vlak achter de erfafscheiding zit of is het mogelijk dat de docenten een stukje over het terrein lopen met de fiets in de hand? Docenten arriveren als eerste op school, dus het is niet erg om het schoolplein te moeten kruisen. 9. Waar ligt de gewenste fietstoegang voor docenten? Geen mening. 10. Fietsen stallen op (A) terrein, (B) inpandig, (C) dak, of (D) kelder? Optie B geniet overduidelijk de voorkeur bij de school. Het wordt geacht als een mooie en praktische oplossing. ziet wel iets in een kelder! Eventueel combineren met (educatief) programma en een crowdfunding om het financieel haalbaar te maken.

4 Optie (B) en (D) worden goed gewaardeerd. Er wordt aangegeven door de Haagse Scholen, dat er geen budget is voor een fietsenkelder, daarom is optie D geen mogelijkheid.

5 Buitenruimte 11. Wat is de gewenste verhouding/verdeling tussen OB/MB/BB? De onderbouw speelt het vaakst en langst buiten, dus hebben (nu) de meeste ruimte nodig. Ook het gebruik van fietsjes, speeltoestellen etc. zorgt ervoor dat de kleuters veel ruimte nodig hebben. De middenbouw en bovenbouw spelen korter buiten maar hebben relatief ook meer ruimte nodig voor balspelen etc. De school heeft nooit in zijn geheel pauze; pauzes verschillen in de roosters van de groepen. Afhankelijk van de indeling kan een plein ook voor meerdere bouwen worden gebruikt; en in het maken van het rooster kan hiermee rekening worden gehouden. Een goede optie zou ook een dynamisch schoolplein zijn; waarbij de pleinen van grootte kunnen variëren, afhankelijk van de hoeveelheid/groep kinderen. Het pannaveldje ligt nu niet goed gepositioneerd waardoor er niet zo veel gebruik van wordt gemaakt door de bovenbouw. 12. Worden de extra m2 gelijkmatig verdeeld over OB/MB/BB of is dit extra algemene buitenruimte? Er zijn te veel componenten die hier invloed op hebben om een duidelijke mening te kunnen geven. (Roosters, groei in aantal leerlingen, gebruik pleinen etc.) 13. Wat is de gewenste scheiding? De onderbouw dient afgescheiden te worden van de MB en BB omdat zij overlast ervaren van spelende kleuters nabij het klaslokaal. Een dynamisch plein kan een goede oplossing zijn. De scheiding heeft meer betrekking op de ligging t.o.v. de lokalen dan op de schoolpleinen zelf. Bij voorkeur liggen de speelpleinen van de desbetreffende groepen langs hun eigen lokalen.

6 14. Is het wenselijk dat de schoolpleinen beschut liggen (A) of zouden de schoolpleinen voor een deel aan de openbare ruimte mogen grenzen (B)? Zonder geluidsoverlast; bijvoorbeeld aan de noordoost zijde? (A) is perfect besteed wel genoeg aandacht aan de bezonning! (De MB en BB zijn alleen in de ochtend buiten, dus aan late zon hebben ze niks) Het idee van een beschut schoolplein spreekt iedereen erg aan. (B) Is een optie voor de onderbouw. Dit geeft een leuke interactie met de omgeving. Deze plaats is minder geschikt voor de middenbouw en bovenbouw in verband met ballen die hier de drukke straat op kunnen worden getrapt. Optie (A) wordt overwegend positief ontvangen. Optie (B) wordt minder positief ontvangen omdat er een mogelijkheid tot geluidsoverlast ontstaat voor de woningen in de buurt van deze locatie. Het politiebureau wordt in de toekomst getransformeerd tot appartementengebouw. 15. Is er een buitenruimte voor de docenten gewenst? Als er plek is graag! Voornamelijk positieve reactie (verrast). Eigen plek wordt beschouwd als luxe. De positie van dit terras ligt bij voorkeur bij de docentenkamer. 16. Is er een mogelijkheid om buitenruimte op het dak te maken? Positieve reacties! Wel moet de ruimte afgesloten zijn van de openbare ruimte om gebruik en misbruik van de plek na schooltijd te voorkomen. Zo lang het maar geen overlast geeft voor buurt en onderliggende functies. Ja, wanneer dit geen overlast oplevert.

7 17. Welke onderdelen van de buitenruimte zouden op het dak gesitueerd kunnen worden? Moestuin! Buitenruimte docenten Zithoek Educatieve functies bijvoorbeeld voor schilderlessen o.i.d. Een rustig programma. 18. Veel m2 buitenruimte zitten in de lange strook aan de Jacob de Graefflaan. Zijn deze verloren m2 nuttig te gebruiken? Ja, het wordt zonde gevonden om deze meters niet te gebruiken. Voor de school is het denkbaar dat hier weer schoolplein komt. Voor de buurt is dit niet wenselijk. Oplossing inpassen om de overlast van fietsen bij het halen en brengen te beperken speciale plekken voor (bak)fietsen van de ouders. Ja, rustige functies. 19. Zijn er onderdelen van het buitenruimte-programma denkbaar in de voortuin, die geen overlast veroorzaken naar de buurt toe? Groen ook tbv educatie. Insectenhotel / water(opvang) / bloemen, planten etc. Buitenontdekplek Fietsenstalling Picknicken Educatie Groen

8 20. Zouden hier fietsen geplaatst kunnen worden in een zgn fietshek (niet-overdekt)? Wordt positief ontvangen, er zijn wel een aantal kritische vragen t.o.v. het hek. Wordt het niet te rommelig? Passen de kinderfietsen hier wel in (ook die met mandjes)? Passen bakfietsen hier in? In combinatie met groen, is dit een goede mogelijkheid. Eventueel als toevoeging of in combinatie met een overdekte fietsenstalling. Als het uit het zicht staat Wordt het niet te rommelig? Wanneer het fietshek een haag heeft aan de straatzijde kan het een goede optie zijn. (helemaal als het in combinatie is met een overdekte stalling) 21. Kan de buitenruimte voor de OB voor een deel hier gesitueerd worden (noordzijde)? De onderbouw maakt de meeste herrie, maar het is wel leuk voor de interactie. Bovenbouw is ondenkbaar i.v.m. balspelen. Alleen als het een activiteit gerelateerde buitenruimte is; dus bijvoorbeeld voor lessen of picknicks. Een beheerst programma Aangegeven wordt dat op deze plaats ook het muurtje wat zich in de gehele buurt bevindt moet worden gerealiseerd. Suggesties voor deze zone is gezellig uitzicht groen, lage erfafscheiding (muurtje), kunst en gezellige dingetjes.

9 Footprint 22. Welke zijden van de schoolpleinen zouden geluidwerend afgeschermd dienen te worden? De zijdes van de kavel waarlangs de groene pijlen in de tekeningen lopen (langs de Jacob de Graefflaan en langs nummer 8). Idem. 23. Hoe ver moet de geluidsmuur doorlopen? Bij voorkeur de over de volledig lengte van de kavel (langs de Jacob de Graefflaan en langs nummer 8). Idem. 24. Zijn er alternatieve geluidwerende mogelijkheden ipv gebouwen? Groene geluidsmuur krijgt positieve reacties, van alle partijen. Groen is gewenst (ook in daken en wanden) Een suggestie is een robuuste, molestbestendige erfafscheiding 25. Is het denkbaar dat kantoor directie en receptie niet op de begane grond liggen? De directie wil zich vooral in het hart van de school bevinden zodat ze in verbinding staan met de hele school. Als dit op de verdieping is, is dat dus geen probleem. De receptie moet vanuit de hoofdingang direct zichtbaar zijn en vice versa. 26. Is het denkbaar dat de gymzaal op de 1e/2e/3e verdieping ligt? De gymzaal wordt vanaf groep 3 gebruikt, dus traplopen is geen probleem. (1 e /2 e /3 e verdieping voldoen allen) De isolatie naar de onderliggende functies moet wel goed worden uitgevoerd i.v.m. contactgeluid. De gymzaal en bijbehorende functies dienen op één laag te liggen.

10 Er zijn nieuwe ontwikkelingen in gymzalen (zaal van bijvoorbeeld 18x18m), school staat hier ook voor open. Bij de gymzaal in het blok zouden de fietsenstalling en de BSO goed passen (qua functie en relatie). 27. Moeten alle hoofdfuncties binnendoor te bereiken zijn of mag bijvoorbeeld de gymzaal losgekoppeld worden van de school en/of de BSO (verbinding buiten)? Voorkeur voor schema C. Wens om alles binnendoor te kunnen bereiken. De kleuterdocenten voelen zich in de huidige situatie geïsoleerd doordat zij in een apart gebouw zitten. Zoals aangegeven in het PvE zullen minimaal 2 van de volgende ruimten kunnen worden gecombineerd: gymzaal, speellokaal en hal Dit is ook een wens vanuit de werkgroep. Ook kunnen de verschillende functies dan materialen delen (denk aan ballen, hoepels etc). 28. Is het denkbaar om de bouwen MB of BB over meer dan 1 laag te verspreiden? Als de parallelgroepen maar bij elkaar blijven is dat geen enkel probleem. (dus groepen per 2 bij elkaar!) In geval van splitsing middenbouw: jaargang 3 bij voorkeur op verdieping onderbouw. 29. Wat is de waarde van de bestaande bomen? Groen wordt als fijn beschouwd, maar de huidige bomen hebben geen bijzondere emotionele waarde. Onlangs gekapte bomen roepen gemengde gevoelens op. De buurt zou graag weer meer bomen langs de straat zien om de straat weer meer het gevoel van een laan te geven. De boom op de hoek van de Jacob de Graefflaan en het Stadhoudersplantsoen vindt men wel mooi. De waarde van de drie populieren moet onderzocht worden. Weinig.

11 Er mogen wel meer bomen terug in de straat om weer het gevoel van een laan terug te krijgen. 30. Zijn we nog iets vergeten? De BSO moet (eventueel) afgescheiden kunnen worden in de toekomst! Houdt rekening met compartimenteren. De plaatsing van de BSO in de oorspronkelijke visie werd gewaardeerd. De kunstwerken in het huidige gebouw moeten zoveel mogelijk worden behouden/hergebruik etc: denk aan glas-in-lood kleuterklassen, hoofd van Annie MGS, raamgravure. Taak voor de school en Haagse Scholen om in kaart te brengen om welke elementen dit gaat De ingang is ruim van opzet, conform PvE. Graag voldoende bergruimte per bouw, bij de bouw! Dit wordt gedaan conform het PvE. zou graag een schoolgebouw zien in de stijl van de buurt; wellicht kan de school worden vormgegeven als een villa. In geval van ruilverkaveling moet rekening worden gehouden met: Het huidige gebouw van de BSO Aanwezige bomen Optie fietsen Behoud kerk, eventuele toekomstplannen voor de kavel van de kerk Gefaseerd bouwen is niet meer aan de orde door de vertraging van de bouw. De volgende sessie met de buurt is tijdens presentatie van het VO. Tot die tijd is Daphne Nicolai de schakel tussen de werkgroep en de buurt. Zij zal de verslagen en documenten die worden gedeeld bij de bijeenkomsten doorspelen naar de buurt. Er wordt gevraagd om een bezonningsstudie t.b.v. van de individuele woningen, waarin een vergelijking wordt gemaakt tussen de huidige situatie en de nieuwe. Deze wordt graag gezien voordat de VO-presentatie om nog eventuele hoogten te kunnen wijzigen. De buurt is namelijk huiverig dat te hoge en massieve nieuwbouw daglicht wegneemt uit de woningen. Er wordt ook gevraagd om een geluidsstudie om aan te tonen dat de situatie er niet op achteruit gaat. De Haagse Scholen heeft aangegeven deze niet uit te kunnen voeren. De buurt geeft aan graag afwegingen en keuzes te kunnen maken bij tegenstrijdige belangen. Dus over bijvoorbeeld de verhoudingen tussen de weging van daglicht toetreding en geluidswering. Voorbeeld tegenstelling: Geen schoolplein grenzend aan de buurwoningen maar ook geen bebouwing die te hoog is, te massief aanvoelt of daglicht wegneemt. De buurt geeft aan dat de maximaal vastgestelde hoogten van 10m (goot)/14m (nok-kap) of 12m (plat dak) te hoog zijn bij aansluiting woningen Jacob de Graefflaan en ziet dus liever dat de hoogbouw zich concentreert aan het Stadhoudersplantsoen.

12 De buurt wil af van de overlast van de schoolpleinen en pannaveld. Dus ook van de overlast van jongeren buiten schooltijd! Bijvoorbeeld door het toepassen van afsluitbare buitenruimte. Het is wenselijk om de erfafscheiding passend te houden volgens het huidige straatbeeld. Boom aan stadhoudersplantsoen is omgewaaid. Op dit moment is er meer inkijk in de wijk. Daarom is hoogbouw op deze plaats gewenst.

Beschrijving van de modellen voor de buitenruimte van de brede school aan de Kastanjelaan

Beschrijving van de modellen voor de buitenruimte van de brede school aan de Kastanjelaan Beschrijving van de modellen voor de buitenruimte van de brede school aan de Kastanjelaan Toelichting De school en berging (circa 60m2) zijn met een dikke zwarte rand aangegeven en het gemetselde muurtje

Nadere informatie

Vraag 4 Wordt er rekening gehouden met de omliggende woningen en is er een regeling voor ontstane schade tgv de bouwwerkzaamheden?

Vraag 4 Wordt er rekening gehouden met de omliggende woningen en is er een regeling voor ontstane schade tgv de bouwwerkzaamheden? Reactieformulieren informatieavond Dijsselbloem/turnhal A. Planning Vraag 1 Is er duidelijkheid in de planning te geven? Activiteit Planning Opstellen Programma van eisen Juli 2014 Augustus 2014 Aanbesteding

Nadere informatie

Informatie-avonden nieuwbouw Sint Josephschool 14 en 15 mei 2008

Informatie-avonden nieuwbouw Sint Josephschool 14 en 15 mei 2008 Informatie-avonden nieuwbouw Sint Josephschool 14 en 15 mei 2008 Geschiedenis van de school De heer van den Helder vertelt kort de geschiedenis van de school. Ruim 25 jaar geleden had deze wijk maar liefst

Nadere informatie

CAPLA, ede. locatie. schoolgebouw, 56 appartementen, 850 m2 voorzieningen. hvdn architecten

CAPLA, ede. locatie. schoolgebouw, 56 appartementen, 850 m2 voorzieningen. hvdn architecten CAPLA, ede schoolgebouw, 56 appartementen, 850 m2 voorzieningen De Cavaljé school is gelegen op de hoek van de Telefoonweg en de Veenderweg tegenover het Kuiperplein in Ede. Het terrein vormt de overgang

Nadere informatie

Beatrixlaan 5, Ermelo k.k.

Beatrixlaan 5, Ermelo k.k. Beatrixlaan 5, Ermelo 595.000 k.k. www.beatrixlaan5.nl Beatrixlaan 5, Ermelo Prachtig gelegen VRIJSTAANDE WONING met twee garages. Royaal hoekperceel van 1296 m² op een rustige locatie in het hart van

Nadere informatie

groene as speelplein en entree noordzijde locatie spelen in park

groene as speelplein en entree noordzijde locatie spelen in park speelplein en entree groene as noordzijde locatie spelen in park fietsen fietsen - Ontvangstplein aan de zuidwestzijde. Dit plein vangt bezoekers op, hier wordt in principe niet door de kinderen gespeeld.

Nadere informatie

S c h e t s v o o r s t e l N i e u w b o u w S c h o o l m e t d e B i j b e l t e L a n g b r o e k

S c h e t s v o o r s t e l N i e u w b o u w S c h o o l m e t d e B i j b e l t e L a n g b r o e k S c h e t s v o o r s t e l N i e u w b o u w datum: 30-09-2014 ARCOM B.V. Postbus 381 3900 AJ Veenendaal Koningsschot 45 3905 PR Veenendaal T 0318 64 55 52 F 0318 66 88 52 E info@arcombv.nl I www.arcombv.nl

Nadere informatie

Zandvliet College Den Haag

Zandvliet College Den Haag Zandvliet College Den Haag Leren / Multifunctioneel / SP architecten #voortgezetonderwijs - #multifunctioneel - #duurzaamheid - #sport - #lean - #d&b De kavel aan de Bezuidenhoutseweg 38-40 vraagt om een

Nadere informatie

3 e participatiebijeenkomst Nieuwbouw SO Fier. 4 juli 2017

3 e participatiebijeenkomst Nieuwbouw SO Fier. 4 juli 2017 3 e participatiebijeenkomst Nieuwbouw SO Fier 4 juli 2017 Agenda Welkom 19.30 u. Bouwenvelop Voorlopig ontwerp school Vervolgproces Doorpraten aan thematafels 20.15 u. Afsluiting 21.00 u. Participatieproces

Nadere informatie

HEILIG HART COLLEGE WAREGEM

HEILIG HART COLLEGE WAREGEM HEILIG HART COLLEGE WAREGEM CONCEPTVORMING 1 PROBLEEMSTELLING SCHOOLSITE 2 ARCHITECTURAAL CONCEPT 3 STEDENBOUWKUNDIG CONCEPT 4 BUITENRUIMTE DE SPEELPLAATS KOMT TOT LEVEN 5 FASE 1 vs. MASTERPLAN DOORSNEDE

Nadere informatie

Vragen en opmerkingen communicatieronde 2 Stedenbouwkundige scenario s en beeldkwaliteit Gebiedsontwikkeling Harmonieplein

Vragen en opmerkingen communicatieronde 2 Stedenbouwkundige scenario s en beeldkwaliteit Gebiedsontwikkeling Harmonieplein Vragen en opmerkingen communicatieronde 2 Stedenbouwkundige scenario s en beeldkwaliteit Gebiedsontwikkeling Harmonieplein College van B&W - Marktwaarde bibliotheek in de berekeningen verwerken (niet de

Nadere informatie

PRINSENLAAN 56 HEEMSTEDE 745.000 k.k. www.prinsenlaan56.nl Prinsenlaan 56, Heemstede CHARMANTE TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING MIDDEN IN HET GROEN Deze charmante twee-onder-een-kap woning (1974) ligt aan de

Nadere informatie

brede school en woningen de barrier eindhoven

brede school en woningen de barrier eindhoven brede school en woningen de barrier eindhoven Uitbreiding van monument de opbouw tot een brede school met peuterspeelzaal, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang, buurtontmoetingscentrum met gymzaal

Nadere informatie

U i t n o d i g i n g P R E S E N T A T I E. N i e u w b o u w b r e d e s c h o o l t e A l b l a s e r d a m

U i t n o d i g i n g P R E S E N T A T I E. N i e u w b o u w b r e d e s c h o o l t e A l b l a s e r d a m U i t n o d i g i n g P R E S E N T A T I E N i e u w b o u w b r e d e s c h o o l t e A l b l a s e r d a m Startdocumenten U i t n o d i g i n g -afspraken over samenwerking -taakbeschrijvingen -3 x

Nadere informatie

Voorlopig ontwerp voor de nieuwbouw van Brede School Baanhoek-West in Sliedrecht

Voorlopig ontwerp voor de nieuwbouw van Brede School Baanhoek-West in Sliedrecht Voorlopig ontwerp voor de nieuwbouw van Brede School Baanhoek-West in Sliedrecht 20 januari 2015 weedaarchitecten schiedamsesingel 181 3012 bb rotterdam t 010 4333033 e info@weedaarchitecten.nl keuken

Nadere informatie

Piet Hein kavel te Goes

Piet Hein kavel te Goes Piet Hein kavel te Goes Stedenbouwkundige randvoorwaarden 151215 BIJLAGE 2 1 Bestaande situatie De Piet Hein kavel ligt aan de zuidrand van de oude binnenstad in een omgeving met deels kleinschalige oudere

Nadere informatie

19.55 uur Toelichting op het project door de heer Ronald van Hek Architecten en Adviseurs

19.55 uur Toelichting op het project door de heer Ronald van Hek Architecten en Adviseurs SPOORBUURTSCHOOL ANNA PAULOWNA 19.30 uur Ontvangst 19.45 uur Welkom en inleiding de heer Dennis Burger, schooldirecteur Spoorbuurtschool en mevrouw Marga Hendriks, directeur-bestuurder Kappio 19.55 uur

Nadere informatie

ROC Mondriaan. Leidschenveen

ROC Mondriaan. Leidschenveen ROC Mondriaan Leidschenveen ROC Mondriaan Leidschenveen Locatie De locatie De locatie vormt een onderdeel van het deelplan Lanen van Leidschenveen en is gelegen op korte afstand van het centrum van Leidschenveen,

Nadere informatie

CHECKLIST WENSEN & EISEN

CHECKLIST WENSEN & EISEN ... COLLEGE OPEN NA SCHOOL! VOOR DE VERNIEUWING VAN HET SCHOOLPLEIN VO & MBO PAGINA 2 INLEIDING GEBRUIK VAN HET SCHOOLPLEIN Onderstaande afbeelding is afkomstig uit het informatiedocument De Jantje Beton

Nadere informatie

CHECKLIST WENSEN & EISEN

CHECKLIST WENSEN & EISEN SCHOOL OPEN NA SCHOOL! KISS & RIDE VOOR DE VERNIEUWING VAN HET SCHOOLPLEIN PAGINA 2 INLEIDING GEBRUIK VAN HET SCHOOLPLEIN Onderstaande afbeelding is afkomstig uit het informatiedocument De Jantje Beton

Nadere informatie

Renovatie Helicon VMBO Den Bosch. helicon.nl

Renovatie Helicon VMBO Den Bosch. helicon.nl Renovatie Helicon VMBO Den Bosch helicon.nl Renovatie Helicon VMBO Den Bosch 2 Beste leerlingen, ouders en verzorgers, Helicon VMBO Den Bosch gaat verbouwen! Het huidige gebouw dateert van 1980 en is na

Nadere informatie

HERENBOSSTRAAT 4 SCHAGEN 465.000 k.k. www.herenbosstraat4.nl Herenbosstraat 4, Schagen Vrijstaand en gelijkvloers wonen, praktijk of kantoor aan huis, 5 kamers, luxe keuken, royale badkamer, dakterras,

Nadere informatie

De Ploen, Walnoot, Terp IV Duiven

De Ploen, Walnoot, Terp IV Duiven De Ploen, Walnoot, Terp IV Duiven 21 ruime woningen in de Ploen terp Walnoot te Duiven Wat fijn om in zo n nieuwe en groene wijk in Duiven te wonen!! Inhoudsopgave: Algemene informatie 3 4 Situatie tekening

Nadere informatie

Ontwikkeling locatie Tuincentrum Omvlee 1320 14 november 2013 Tuincentrum Omvlee. project werknr. datum opdrachtgever.

Ontwikkeling locatie Tuincentrum Omvlee 1320 14 november 2013 Tuincentrum Omvlee. project werknr. datum opdrachtgever. Zuidbargerstraat Oranjekanaal NZ Ontwikkeling locatie Tuincentrum Omvlee 1320 14 november 2013 Tuincentrum Omvlee project werknr. datum opdrachtgever Emmen centrum 1 Emmen 2 projectlocatie 3 2 Zuidbarge

Nadere informatie

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs ,- k.k. Wemeldingestraat 11 Rotterdam. Zeer goed onderhouden 2-onder-1-kap woning met een fijne tuin!

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs ,- k.k. Wemeldingestraat 11 Rotterdam. Zeer goed onderhouden 2-onder-1-kap woning met een fijne tuin! Villex Wonen B.V. TE KOOP Wemeldingestraat 11 Rotterdam Villex Wonen B.V. 1e Barendrechtseweg 46 2992 XC Barendrecht 088-5320000 info@villexwonen.nl villexwonen.nl Vraagprijs 289.000,- k.k. Zeer goed onderhouden

Nadere informatie

VAN DOORNINCKLAAN 6, BENNEBROEK k.k.

VAN DOORNINCKLAAN 6, BENNEBROEK k.k. VAN DOORNINCKLAAN 6, BENNEBROEK 995.000 k.k. www.vandoornincklaan6.nl Van Doornincklaan 6, Bennebroek Royale villa op fraaie locatie in Bennebroek. Deze geweldige, goed onderhouden, vrijstaande villa kenmerkt

Nadere informatie

1 e Werkatelier Dwars door de buurt 13 juli jl.

1 e Werkatelier Dwars door de buurt 13 juli jl. 1 e Werkatelier Dwars door de buurt 13 juli jl. Op 13 juli jl. kwamen er zo n 80 bewoners en andere geïnteresseerden naar De Bonte Kraai om hun wensen en ideeën te delen. Veel mensen, veel ideeën, veel

Nadere informatie

Zoetermeer Martin Luther Kinglaan 2e klankbordgroep

Zoetermeer Martin Luther Kinglaan 2e klankbordgroep Zoetermeer Martin Luther Kinglaan 2e klankbordgroep 10-12-2018 Aandachtspunten uit 1e klankbordgroep bijeenkomst BEBOUWING bouwhoogten in plan (hoekaccenten) STEDENBOUWKUNDIGE STRUCTUUR & INRICHTING BUITENRUIMTE

Nadere informatie

Veemarkt 2.0 / Generatiehuis

Veemarkt 2.0 / Generatiehuis Veemarkt 2.0 / 2. Keuze Bouwveld Het voorstel voor het verkavelen van de Veemarkt te Utrecht. Op deze kaart is de exacte situatie te zien met een proefverkaveling. In ons ontwerp is gekozen voor Bouwveld

Nadere informatie

LISDODDE 37 DRACHTEN k.k.

LISDODDE 37 DRACHTEN k.k. LISDODDE 37 DRACHTEN 389.000 k.k. www.lisdodde37.nl Lisdodde 37, Drachten Wat een huis! Onder architectuur gebouwd. Bijzonder qua ontwerp, dit half vrijstaand woonhuis met een volledig souterrain, vier

Nadere informatie

Resultaten atelier 2 oktober 2009. IS Maatwerk

Resultaten atelier 2 oktober 2009. IS Maatwerk Resultaten atelier 2 oktober 2009 A1-1 Bouwen aan het Robert Scottplein, maar niet te hoog (maximaal 3 lagen). Bouwen aan de Jan van Galenstraat maximaal 5 lagen met parkeren. Let op rust in de buurt.

Nadere informatie

PRIKKEWEI 61 NIJ BEETS

PRIKKEWEI 61 NIJ BEETS PRIKKEWEI 61 NIJ BEETS 465.000 k.k. www.prikkewei61.nl Prikkewei 61, Nij beets Als je het liefst buiten zou willen wonen en je hebt een gezin, dan is dit net iets voor jou! De school is om de hoek en de

Nadere informatie

Schorrenweg 21, 21A 1794HD Oosterend 1.550.000,- k.k. Woonboerderij Prachtig vrij gelegen dubbele woonboerderij "Oostzicht" in het buitengebied van Waddeneiland Texel. Via een eigen weg van zo'n

Nadere informatie

Inspraaknotitie voorontwerp-bestemmingsplan Markelo-west, herziening Grotestraat 11. Gemeente Hof van Twente.

Inspraaknotitie voorontwerp-bestemmingsplan Markelo-west, herziening Grotestraat 11. Gemeente Hof van Twente. Inspraaknotitie voorontwerp-bestemmingsplan Markelo-west, herziening Grotestraat 11 Gemeente Hof van Twente. 1 juni 2016 Inspraaknotitie voorontwerp-bestemmingsplan Markelo-west, herziening Grotestraat

Nadere informatie

Nieuwbouw OBS Adriaan van den Ende. Verkeersplan

Nieuwbouw OBS Adriaan van den Ende. Verkeersplan Nieuwbouw OBS Adriaan van den Ende Verkeersplan Versie 19 juni 2013 Even voorstellen Frans Mosterman Verkeerskundig specialist BonoTraffics Edgar van Heerde Projectleider BonoTraffics Opdrachtgever: Inhoud

Nadere informatie

Sessie 2: WENSEN VOETGANGER & VERBLIJF

Sessie 2: WENSEN VOETGANGER & VERBLIJF Sessie 2: WENSEN VOETGANGER & VERBLIJF RUIMTE VOOR VOETGANGERS 25x 62,5x 5x 12,5x Toelichting: Gedeeld gebruik van de straat Teveel fietsers voor gedeeld gebruik. Voetganger delft onderspit Op zaterdag/zondag

Nadere informatie

Individuele woningbouw niveau 3

Individuele woningbouw niveau 3 Gebied 11: Canadalaan Individuele woningbouw niveau 3 Bebouwing De bebouwing in dit gebied dateert uit de jaren 70-80 en de oorspronkelijke functie is gelijk aan de huidige; te weten wonen. De bebouwing

Nadere informatie

Brandweerkazerne Dordrecht

Brandweerkazerne Dordrecht opdrachtgever locatie ontwerp uitvoering functie Gemeente Dordrecht Leerpark, Dordrecht 2006 2010-2011 Brandweerkazerne Technische Dienst GHOR Leer- en werkplek Da Vinci College Brandweerkazerne Dordrecht

Nadere informatie

RINUS TERLOUWSTRAAT 11

RINUS TERLOUWSTRAAT 11 RINUS TERLOUWSTRAAT 11 RINUS TERLOUWSTRAAT 11 OMSCHRIJVING Deze zeer uniek gelegen 5/6 KAMER HOEK-EENGEZINSWONING met inpandige garage en meerdere ruime terrassen aan het water, is gelegen in de woonwijk

Nadere informatie

DE WETTERWILLE 112 DRACHTEN 449.000 k.k. www.dewetterwille112.nl De Wetterwille 112, Drachten In de wijk de Folgeren ligt dit riant vrijstaand woonhuis met een slaapkamer beneden, en een aangebouwde, geïsoleerde,

Nadere informatie

TE KOOP. Falkenburgerf 11 te Ommen Vraagprijs k.k. Prinsenstraat AJ Dalfsen

TE KOOP. Falkenburgerf 11 te Ommen Vraagprijs k.k. Prinsenstraat AJ Dalfsen Prinsenstraat 10 7721 AJ Dalfsen 0529-43 20 58 06 53 38 25 86 goudzwaard.nl info@goudzwaard.nl TE KOOP Falkenburgerf 11 te Ommen Vraagprijs 785.000 k.k. TECHNISCHE GEGEVENS: Van het woonhuis met kantoor

Nadere informatie

vlekkenplan Realisatie Kindcentrum Meerkerk a/d Blommendaal 6 A3-formaat projectnummer: 16850

vlekkenplan Realisatie Kindcentrum Meerkerk a/d Blommendaal 6 A3-formaat projectnummer: 16850 Realisatie Kindcentrum Meerkerk a/d Blommendaal 6 vlekkenplan A3-formaat 16-02-2017 projectnummer: 16850 ingenieurs- & architectuurbureau Lakerveld ingenieurs- & architectuurbureau BV Ÿ Noordzijde 95¹

Nadere informatie

TE KOOP. Puttendijk 12 te Maarheeze

TE KOOP. Puttendijk 12 te Maarheeze De Puttendijk is een rustige laan, mooi gelegen aan de rand van het dorp. De woonomgeving kenmerkt zich door de gevarieerde bebouwing, brede straten en de aanwezigheid van veel openbaar groen. De woning

Nadere informatie

Meedenkbijeenkomst Ring Utrecht A27/A12: Opbrengstnotitie 13 januari 2014 Knooppunt Rijnsweerd

Meedenkbijeenkomst Ring Utrecht A27/A12: Opbrengstnotitie 13 januari 2014 Knooppunt Rijnsweerd Meedenkbijeenkomst Ring Utrecht A27/A12: Opbrengstnotitie 13 januari 2014 Knooppunt Rijnsweerd Op 13 januari 2014 heeft er een meedenkbijeenkomst plaatsgevonden van het project Ring Utrecht A27/A12 met

Nadere informatie

aaattttaaa Leusden ro.o m Ruimtelijke onderbouwing Hessenweg 3L0 Bijlage I Stedenbouwkundig onderzoek

aaattttaaa Leusden ro.o m Ruimtelijke onderbouwing Hessenweg 3L0 Bijlage I Stedenbouwkundig onderzoek Ruimtelijke onderbouwing i aaattttaaa Leusden roo m Hessenweg 3L0 Bijlage I Stedenbouwkundig onderzoek u^", /Advies Betref' Hessenweg 3ot, Achterveld Aan: RengerDuinsbergen Van: Algon Schuurman / f ruimtelíjke

Nadere informatie

Koningin Wilhelminaweg 371, 3737 BC Groenekan

Koningin Wilhelminaweg 371, 3737 BC Groenekan Koningin Wilhelminaweg 371, 3737 BC Groenekan Vraagprijs 550.000,- k.k. Omschrijving Op een idyllische plek in Groenekan met uitzicht over de landerijen en in de verte de oude Domstad, ligt deze karakteristieke

Nadere informatie

Stedenbouwkundige analyse

Stedenbouwkundige analyse BIJLAGE 5: perceel Secr. Varkevisserstraat 58 Stedenbouwkundige analyse Beschrijving locatie De locatie betreft het terrein achter en naast de woning aan de Secr. Varkevisserstraat 58. Op het achterliggende

Nadere informatie

Mathilde Wonen Jacq. Perkstraat Hellevoetsluis

Mathilde Wonen Jacq. Perkstraat Hellevoetsluis Mathilde Wonen Jacq. Perkstraat Hellevoetsluis Mathilde Wonen Jacq. Perkstraat Hellevoetsluis Locatie Voormalige school locatie Het project betreft een gewonnen prijsvraag op de locatie van 2 voormalige

Nadere informatie

MARKTSTRAAT 13 ZUIDLAREN 529.000 k.k. www.marktstraat13zuidlaren.nl Marktstraat 13, Zuidlaren Een unieke locatie waar sporadisch woningen te koop worden aangeboden. De Marktstraat 13 is een zeer unieke

Nadere informatie

vervangende nieuwbouw VMBO groen Theo Thijssenplein 32 Utrecht team De Groot Vroomshoop

vervangende nieuwbouw VMBO groen Theo Thijssenplein 32 Utrecht team De Groot Vroomshoop vervangende nieuwbouw VMBO groen Theo Thijssenplein 32 Utrecht team De Groot Vroomshoop bestaande bebouwing Wellant College waarom nieuwbouw? huidige lay-out voldoet niet en is te klein gebouw sterk verouderd

Nadere informatie

Elzewal 20 - Drachten

Elzewal 20 - Drachten Elzewal 20 - Drachten Vraagprijs 649.000,-- kosten koper Omschrijving Elzewal 20 - Drachten ZEER COMFORTABEL WONEN OP EEN FANTASTISCHE LOCATIE! Op een zeer goede locatie gelegen, aan de rand van villawijk

Nadere informatie

Fietsentelling. Scenario's

Fietsentelling. Scenario's Fietsentelling Scenario's Fietsentelling centrum Zaterdag 16 mei 2015 Vrijdag 22 mei 2015 Zaterdag 23 mei 2015 CONCLUSIES Conclusies Het stallen van de fiets op de Grote Markt is minder, doordat

Nadere informatie

Verslag informatieavond Ouderbetrokkenheid, 28 mrt 2011

Verslag informatieavond Ouderbetrokkenheid, 28 mrt 2011 Verslag informatieavond Ouderbetrokkenheid, 28 mrt 2011 Ingebrachte onderwerpen door aanwezigen: 1. Schoonmaak 2. Veiligheid (halen & brengen) 3. Gat in hek bij kleuters; rotzooi op het schoolplein 4.

Nadere informatie

Nieuwbouwproject AMG Schmidtschool. Welkom, Fijn dat u er bent!

Nieuwbouwproject AMG Schmidtschool. Welkom, Fijn dat u er bent! Nieuwbouwproject AMG Schmidtschool Welkom, Fijn dat u er bent! Opdracht aan projectleider: Opdrachtgever is directie Stichting de Haagse scholen, Realiseren nieuwbouw voor Annie M.G. Schmidtschool met

Nadere informatie

KONINGIN BEATRIXSTRAAT 16 BERGAMBACHT 259.000 k.k. www.koninginbeatrixstraat16.nl Omschrijving PRIJSWIJZIGING!! Een goed onderhouden en twee onder één kapwoning met een grote tuin, een garage en gelegen

Nadere informatie

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop

Brochure. Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL. Te koop Brochure Ganzenhof 11 te Made WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving Op mooie locatie gelegen ruime, vrijstaande woning met een woonkamer van maar liefst 60m² (incl. keuken) en vrijstaande garage. Dit woonhuis

Nadere informatie

ROTTEKADE 47 BERGSCHENHOEK

ROTTEKADE 47 BERGSCHENHOEK ROTTEKADE 47 ROTTEKADE 47 OMSCHRIJVING Deze vrijstaande ZESKAMER-woning gelegen op een fantastische locatie aan de Rotte met schitterend uitzicht op het achtergelegen natuurgebied, waardoor u de volledige

Nadere informatie

Voorbeeld experimentele profielschets. De Stilteschool

Voorbeeld experimentele profielschets. De Stilteschool Voorbeeld experimentele profielschets De Stilteschool Scholen met Succes Postbus 3386 2001 DJ Haarlem www.scholenmetsucces.nl info@scholenmetsucces.nl tel: 023 534 11 58 fax: 023 534 59 00 1 Scholen met

Nadere informatie

Conclusies locatie P+R Stationsgebied

Conclusies locatie P+R Stationsgebied Conclusies locatie P+R Stationsgebied Inpassing in de omgeving + De omgeving is van een grootschaliger karakter passend bij de functie brandweerkazerne. De openbare ruimte waar de kazerne op aansluit bestaat

Nadere informatie

ROZENSTRAAT 14, ALPHEN AAN DEN RIJN k.k.

ROZENSTRAAT 14, ALPHEN AAN DEN RIJN k.k. ROZENSTRAAT 14, ALPHEN AAN DEN RIJN 269.000 k.k. www.rozenstraat14.nl Rozenstraat 14, Alphen aan den rijn Rozenstraat 14 Alphen aan den Rijn Wat een leuk huis! Schitterend gelegen, charmante jaren 30 woning

Nadere informatie

Lissevenlaan 16 te Waalre

Lissevenlaan 16 te Waalre Lissevenlaan 16 te Waalre Deze vrijstaande villa met zeer royale dubbele garage is gelegen aan één van de mooiste en bekendste straten van Aalst. Het feit dat deze straat een begrip is in de regio komt

Nadere informatie

TE KOOP. Benthuislaan TH Zwolle k.k.

TE KOOP. Benthuislaan TH Zwolle k.k. TE KOOP Benthuislaan 3 8043TH Zwolle 285.000 k.k. KENMERKEN Prijs 285.000 k.k. Postcode 8043TH Woningtype Tussenwoning Tuin Ja, Achtertuin, Zuidoost, 5 9m Woonruimte 125m² Perceeloppervlakte 132m² Inhoud

Nadere informatie

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs: ,- k.k. Kromme Zandweg 74 Rotterdam. Sfeervolle vrijstaande villa met ca. 960 m2 grond!

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs: ,- k.k. Kromme Zandweg 74 Rotterdam. Sfeervolle vrijstaande villa met ca. 960 m2 grond! Villex Wonen B.V. TE KOOP Kromme Zandweg 74 Rotterdam Villex Wonen B.V. 1e Barendrechtseweg 46 2992 XC Barendrecht 088-5320000 info@villexwonen.nl villexwonen.nl Vraagprijs: 499.500,- k.k. Sfeervolle vrijstaande

Nadere informatie

Naar een bereikbaar en leefbaar Stompwijk. Weergave inloopbijeenkomst 18 mei 2015

Naar een bereikbaar en leefbaar Stompwijk. Weergave inloopbijeenkomst 18 mei 2015 Naar een bereikbaar en leefbaar Stompwijk Weergave inloopbijeenkomst 18 mei 2015 STOMPWIJKSE- WEG Naar een bereikbaar en leefbaar Stompwijk Weergave inloopbijeenkomst 18 mei 2015 Inleiding In deze weergave

Nadere informatie

Ontwerp Gastenverblijf. Villa_b. Aron Wachelder 1264923 BBE2BK

Ontwerp Gastenverblijf. Villa_b. Aron Wachelder 1264923 BBE2BK Ontwerp Gastenverblijf Villa_b Aron Wachelder 1264923 BBE2BK Analyse van de locatie Het woonhuis is gelegen in het rustige en groene Oostvoorne in het zuidwesten van Zuid-Holland op enkele kilometers van

Nadere informatie

Tabor College Werenfridus Hoorn

Tabor College Werenfridus Hoorn Tabor College Werenfridus Hoorn Leren / Multifunctioneel / SP architecten #voortgezetonderwijs - #beroepsonderwijs - #multifunctioneel - #duurzaamheid - #sport Het verbouwen en herbestemmen van een monument

Nadere informatie

Banter Boulevard. Verbinden - groen - duurzaam - zelfvoorzienend - slimruimtegebruik - flexibel DNA van Bant - samen -...

Banter Boulevard. Verbinden - groen - duurzaam - zelfvoorzienend - slimruimtegebruik - flexibel DNA van Bant - samen -... De ambitie van Bant - één dorpsschool Banter Boulevard Verbinden - groen - duurzaam - zelfvoorzienend - slimruimtegebruik - flexibel DNA van Bant - samen -... Concept Januari 2018 De ambitie van Bant

Nadere informatie

Weert - Truyenhoekweg 17. Vraagprijs: ,- k.k.

Weert - Truyenhoekweg 17. Vraagprijs: ,- k.k. Weert - Truyenhoekweg 17 Vraagprijs: 445.000,- k.k. Langgevelboerderij van maar liefst 21 x 8 m1 met riante aanbouw van 12 x 3,5 m1, extra separate garage (geheel geïsoleerd) met extra vliering en schuur

Nadere informatie

BERKENWEG 47 ZUIDLAREN

BERKENWEG 47 ZUIDLAREN BERKENWEG 47 ZUIDLAREN 495.000 k.k. www.berkenweg47.nl Berkenweg 47, Zuidlaren Een mooie woning met vele mogelijkheden. Op een perceel van bijna 3200 m2 staat deze levensbestendige woning die met de bijbehorende

Nadere informatie

Starterswoningen. variëren van een kleine woning van ca 6.5 bij 10.5 m tot een woning welke tevens geschikt is als seniorenwoning.

Starterswoningen. variëren van een kleine woning van ca 6.5 bij 10.5 m tot een woning welke tevens geschikt is als seniorenwoning. Starterswoningen Door de extreme prijsstijgingen van de woningbouw en de huidige economische malaise de afgelopen jaren is er voor de starters een tekort aan woningen ontstaan. Het gevolg is een stagnatie

Nadere informatie

ROTTEKADE 44 BERGSCHENHOEK

ROTTEKADE 44 BERGSCHENHOEK ROTTEKADE 44 ROTTEKADE 44 OMSCHRIJVING Schitterend gelegen LUXE en MODERNE VRIJSTRAANDE ZES KAMER VILLA met eigen vrijstaande bewoonbare studio. Dit is een combinatie van een moderne robuust gestuukte

Nadere informatie

Enquête verkeersveil Enquête igheid school - thuis route

Enquête verkeersveil Enquête igheid school - thuis route Enquête verkeersveiligheid school - thuis route Inleiding Bij het maken van ons nieuwe schoolplan 2011-2015 is er onder de ouders van onze kinderen een tevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Bij dit onderzoek

Nadere informatie

MULTIFUNCTIONELE ACCOMMODATIE HANDEL

MULTIFUNCTIONELE ACCOMMODATIE HANDEL MULTIFUNCTIONELE ACCOMMODATIE HANDEL basisschool + dorpshuis + bibliotheek + kinderopvang + jeugd onze lieve vrouwestraat handel nl ontwerp januari 2012 - oplevering december 2014 Dorpshuis MULTIFUNCTIONELE

Nadere informatie

Jeroen de Boer Jelmer van der Zweep Nynke Telgenhof Ylze Lindeboom. NB: het ontwerp en financiele haalbaarheid is niet getoetst door Woonservice.

Jeroen de Boer Jelmer van der Zweep Nynke Telgenhof Ylze Lindeboom. NB: het ontwerp en financiele haalbaarheid is niet getoetst door Woonservice. Dit is de presentatie van het schetsontwerp voor de Voornweg 1, Nieuw-Balinge Gemaakt door studenten Bouwkunde van de Hanzehogeschool uit Groningen 15-12-2011 Nieuw-Balinge Jeroen de Boer Jelmer van der

Nadere informatie

SLUISJE 8 VREELAND k.k.

SLUISJE 8 VREELAND k.k. SLUISJE 8 VREELAND 725.000 k.k. www.sluisje8.nl Sluisje 8, Vreeland SLUISJE 8 Een vrijstaande woning van circa 130 m2 op een rustige locatie in de Randstad, 15 minuten van Amsterdam, 20 minuten van Utrecht

Nadere informatie

NOORDER STATIONSWEG 7 BLOEMENDAAL 1.095.000 k.k. www.noorderstationsweg7.nl Noorder Stationsweg 7, Bloemendaal STATIGE HALF-VRIJSTAANDE VILLA GELEGEN IN HARTJE BLOEMENDAAL, VILLAPARK HARTENLUST Deze karakteristieke

Nadere informatie

MASTER KEUNINGWEI 3 ROTTEVALLE 339.000 k.k. www.masterkeuningwei3.nl Master Keuningwei 3, Rottevalle Degelijk, traditioneel gebouwd, vrijstaand woonhuis met garage en kap, aan de rand van het dorp Rottevalle

Nadere informatie

Variant G Gymzaal verdiept in gebouw

Variant G Gymzaal verdiept in gebouw VERGELIJKING VERSCHILLENDE OPTIES VOOR BREDE SCHOOL CENTRUM Meest positieve opmerkingen Geen bijzondere opmerkingen of voorkeur Meest negatieve opmerkingen Variant F Aparte gymzaal in groen naast scatebaan

Nadere informatie

Stedenbouwkundige studies KJ-plein Den Haag

Stedenbouwkundige studies KJ-plein Den Haag Stedenbouwkundige studies KJ-plein Den Haag Variant A Variant B Variant C Variant D Variant E Variant F Variant G Koningin Julianaplein Den Haag Studie stedenbouwkundige uitwerkinsvoorstellen Uitgangspunten

Nadere informatie

Concept Randvoorwaarden Ontwikkellocatie Brede school Zuidmaten oost Den Ham

Concept Randvoorwaarden Ontwikkellocatie Brede school Zuidmaten oost Den Ham Concept Randvoorwaarden 02.03.2010 Ontwikkellocatie Brede school Zuidmaten oost Den Ham luchtfoto huidige situatie+plangebied Centrum Inleiding Het zuidelijk deel van Den Ham is volop in ontwikkeling.

Nadere informatie

Ruimtelijke Uitgangspunten. ontwikkeling locatie dorpsschool, Steenhoek te Rozendaal

Ruimtelijke Uitgangspunten. ontwikkeling locatie dorpsschool, Steenhoek te Rozendaal Ruimtelijke Uitgangspunten ontwikkeling locatie dorpsschool, Steenhoek te Rozendaal Ruimtelijke kenmerken situatie Woongebied jaren 70 Architectuur gevarieerd Vrijstaande huizen, ruime kavels Geschakelde

Nadere informatie

Weert - Mesdaghof 4 : 1.750,-

Weert - Mesdaghof 4 : 1.750,- Weert - Mesdaghof 4 : 1.750,- Weert - Mesdaghof 4 GOED GEBOUWDE RUIME VILLA! Aan een rustig woonerf te midden van het bungalowpark gelegen ruime villa, geheel onderkelderd en zowel een inpandige alsmede

Nadere informatie

LINDE 31 DRACHTEN k.k.

LINDE 31 DRACHTEN k.k. LINDE 31 DRACHTEN 265.000 k.k. www.linde31.nl Linde 31, Drachten Kijk nou! Dit is met recht een blij huis, één waar je vrolijk van wordt. Dit is je kans om een grote tweekapper in de wijk de Drait te gaan

Nadere informatie

TE KOOP. Douwe Sikke Bangmastrjitte K.K TM Reduzum

TE KOOP. Douwe Sikke Bangmastrjitte K.K TM Reduzum TE KOOP 158.000 K.K. Douwe Sikke Bangmastrjitte 2 9008 TM Reduzum Douwe Sikke Bangmastrjitte 9008 TM Reduzum2 Inleiding Deze twee onder een kap- woning is gelegen op een ruim perceel in een rustige straat.

Nadere informatie

Lepelstraat 19, Den Bosch

Lepelstraat 19, Den Bosch Lepelstraat 19, Den Bosch Kenmerken Overdracht Vraagprijs 439.000 k.k. Aangeboden sinds 12-10-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Pastoor Verbakelstraat 17 Budel-Schoot. Pastoor Verbakelstraat 17 - Budel-Schoot. De Pastoor Verbakelstraat is een

TE KOOP. Pastoor Verbakelstraat 17 Budel-Schoot. Pastoor Verbakelstraat 17 - Budel-Schoot. De Pastoor Verbakelstraat is een Pastoor Verbakelstraat 17 - Budel-Schoot De Pastoor Verbakelstraat is een rustige straat aan de rand van de kern, grenzend aan landerijen. De bebouwing is gevarieerd met zowel voor- als naoorlogse woningen

Nadere informatie

'S-GRAVENWEG 331 CAPELLE AAN DEN IJSSEL

'S-GRAVENWEG 331 CAPELLE AAN DEN IJSSEL 'S-GRAVENWEG 331 CAPELLE AAN DEN IJSSEL 'S-GRAVENWEG 331 CAPELLE AAN DEN IJSSEL OMSCHRIJVING Direct aan golfbaan gesitueerde, vrijstaande design villa met garage, op maar liefst 1.595 m² eigen grond. De

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Peppellaan 3 A 3319 VM Dordrecht. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Peppellaan 3 A 3319 VM Dordrecht. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Peppellaan 3 A 3319 VM Dordrecht Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-8700284 info@rotterdamestate.com rotterdamestate.nl 795.000 K.K. RIANTE VILLA van 254 m2 met garage aan

Nadere informatie

Hoofdstraat 98 Gaanderen

Hoofdstraat 98 Gaanderen Hoofdstraat 98 Gaanderen Wij nodigen u uit eens te kijken bij deze mooie vrijstaande woning. Centraal maar ook landelijk gelegen in het dorp Gaanderen. De woning staat op een ruim perceel en heeft rondom

Nadere informatie

Ontwikkeling centrum De Heeg. gemeente Maastricht 16 april 2018

Ontwikkeling centrum De Heeg. gemeente Maastricht 16 april 2018 Ontwikkeling centrum De Heeg gemeente Maastricht 16 april 2018 OPZET VAN DE AVOND 1. Welkom door Buurtnetwerk Like de Heeg 2. Presentatie door gemeente 3. Korte pauze 4. Vragen stellen en reactie geven

Nadere informatie

AANKOOP - VERKOOP - HUUR - VERHUUR - TAXATIES - VASTGOEDBELEGGINGEN. Dorpstraat 37 Nieuw-Vennep

AANKOOP - VERKOOP - HUUR - VERHUUR - TAXATIES - VASTGOEDBELEGGINGEN. Dorpstraat 37 Nieuw-Vennep AANKOOP - VERKOOP - HUUR - VERHUUR - TAXATIES - VASTGOEDBELEGGINGEN Dorpstraat 37 Nieuw-Vennep Omschrijving Op unieke locatie gelegen, fraaie halfvrijstaande bungalow met inpandige garage, gelegen in de

Nadere informatie

Markt 10 3 e Samenspraak dd 26 juni 2018

Markt 10 3 e Samenspraak dd 26 juni 2018 ! Markt 10 3 e Samenspraak dd 26 juni 2018 ! Proces > Analyse (1 e samenspraak) > Ruimtelijke studie (2 e samenspraak) > Nota van uitgangspunten: Hoe worden de inzichten uit de ruimtelijke studie, de samenspraak

Nadere informatie

Gemeente: projectleider ruimtelijke procedure verkeerskundig adviseur wijkadviseur projectleider onderwijshuisvesting Schoolbestuur: geen

Gemeente: projectleider ruimtelijke procedure verkeerskundig adviseur wijkadviseur projectleider onderwijshuisvesting Schoolbestuur: geen Concept-verslag rondgang buurt nieuwbouw Rafael Donderdag 7 juni 2018 17.30-18.30 uur Aanwezig: (bij plaatsing verslag op website worden namen weggehaald, alleen aantallen en functies weergegeven) Bewoners:

Nadere informatie

THORN PRIKKERLAAN 2 ROTTERDAM

THORN PRIKKERLAAN 2 ROTTERDAM THORN PRIKKERLAAN 2 THORN PRIKKERLAAN 2 OMSCHRIJVING Zeer groot en klassiek herenhuis op 462m² eigen grond. Deze unieke woning is gelegen op een fantastische en gewilde locatie middenin Hillegersberg.

Nadere informatie

WILLIBRORDUSWEG 8 SPIJK

WILLIBRORDUSWEG 8 SPIJK WILLIBRORDUSWEG 8 SPIJK www.willibrordusweg8.nl Omschrijving INRUIL EIGEN WONING BESPREEKBAAR! Deze woning wordt u aangeboden met een aantrekkelijke "vanaf" prijs. Ieder voorstel boven de 199.500 euro

Nadere informatie

Meeuwbeemdweg 55 Venlo

Meeuwbeemdweg 55 Venlo Van Kempen Makelaars Venlo Straelseweg 232 Venlo - tel: 077-3524333 Van Kempen Makelaars Horst Loevestraat 9a Horst - tel: 077-3031000 www.vankempenmakelaars.nl info@vankempenmakelaars.nl Meeuwbeemdweg

Nadere informatie

Venlo Huiskampweg 16 Vraagprijs ,- k.k.

Venlo Huiskampweg 16 Vraagprijs ,- k.k. Venlo Huiskampweg 16 Vraagprijs 469.000,- k.k. * Vrijstaande woning met verwarmd zwembad * Optimale privacy op een royaal perceel * Vrij uitzicht aan achterzijde * Goed geïsoleerd Uw makelaars: Frank Blok

Nadere informatie

Brochure. Vincent van Goghlaan 10 - Doorn. Vraagprijs 650.000,-- k.k.

Brochure. Vincent van Goghlaan 10 - Doorn. Vraagprijs 650.000,-- k.k. Brochure Vincent van Goghlaan 10 - Doorn Vraagprijs 650.000,-- k.k. Omschrijving Vincent van Goghlaan 10 - Doorn Charmant zeer rustig gelegen vrijstaand woonhuis gelegen tegenover het bos aan mooie en

Nadere informatie

Brochure. De Kikvors 1 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Dorpsstraat 41, 3941 JK Doorn, Telefoon (0343) ,

Brochure. De Kikvors 1 - Leersum. Vraagprijs ,-- k.k. Dorpsstraat 41, 3941 JK Doorn, Telefoon (0343) , Brochure De Kikvors 1 - Leersum Vraagprijs 850.000,-- k.k. Omschrijving De Kikvors 1 - Leersum VRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ AAN DE RAND VAN LEERSUM Verscholen in een bosrijke omgeving met uitzicht over de

Nadere informatie

Jan Wolkersstraat 3 Voorschoten

Jan Wolkersstraat 3 Voorschoten Jan Wolkersstraat 3 Voorschoten Wonen In de wijk Park Allemansgeest in Voorschoten gelegen herenhuis, met een grote woonkamer en 5 ruime slaapkamers, werkkamer, voor- en achtertuin, garage en kelder. De

Nadere informatie