Notulen algemene leden vergadering 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Notulen algemene leden vergadering 2016"

Transcriptie

1 Notulen algemene leden vergadering 2016 Datum: Locatie: Hotel de Witte Bergen te Eemnes Notulen: Jolanda Kerkhofs Deelnemers: * Kees Kooij ( Voorzitter) * Onno Vlaanderen ( Vicevoorzitter) * Donovan Wolfrat ( Penningmeester, algemene zaken) * Lex Proper ( Algemene zaken) * Haico van der Heijden ( Algemene zaken) Aanwezigen: 29 Leden waren aanwezig. Afwezig MK: Frans van Maarschalkerwaart Jasper Izaks Ria Waterreus Carel Baller Geert Snellen Ben Paulides Ab van Egmond Martin Stelleman Menno Aukes Gerco van Hoften Raymond Brons 1. Opening De voorzitter opent de vergadering om uur. De voorzitter bedankt de aanwezigen voor hun komst en noemt de afgemelde leden. Ook noemt hij de dit jaar bij de HARC bekende ons ontvallen leden. 2. Vrienden van de HARC Dit jaar nemen we helaas afscheid van enkele Vrienden van de HARC welke bedankt worden voor hun steun in de afgelopen jaren. Maar we verwelkomen ook weer enkele nieuwe Vrienden van de HARC. Het inkomende totaalbedrag van onze Vrienden van de HARC zal ongeveer hetzelfde zijn. Onder sommige oude en deze nieuwe vrienden zijn ook enkele Barter deals, deze leveren in diensten / producten in plaats van een bedrag.

2 3. Agenda ALV - Notulen Algemene ledenvergadering Ingekomen stukken en mededelingen - Jaarverslag 2016 van de Voorzitter - HARC promotie - Verbeterde website - Verslag van de Penningmeester - Verslag van de Kascommissie Aanstelling Kascommissie Verslag vice-voorzitter Onno Vlaanderen - Verloop Rechtzaak Mark Vereijken - Verslag van Don Wolfrat - Karten goede doel NK HARC Verslag Lex Proper - Techniek - Verslag Haico van der Heijden - Keuringen & Regelementen - HARC Kalender Bestuurssamenstelling - Rondvraag? - Sluiting 4. Notulen algemene ledenvergadering 2015 De notulen van de Ledenvergadering 2015 zijn ongewijzigd en goed gekeurd. 5. Ingekomen stukken en mededelingen. er zijn geen ingekomen stukken of mededelingen. 6. Jaarverslag 2016 van de Voorzitter Het jaar 2016 is voor de HARC succesvol verlopen, de Vrij rijden dagen laten een stijgende lijn zien Leden aantal kruipt naar de 900 daar waar bij het begin van mijn voorzitterschap iets boven de 700 zaten. Vrienden van de HARC laat de zelfde ontwikkeling zien, wij tikken de 25 aan. Het RTL GP blad wordt zeer gewaardeerd bij onze leden en de HARC is bezig om de nieuwsbrieven naar een hoger niveau te tillen. Het wordt steeds moeilijker om onze racedagen gevuld te krijgen met Historische race klassen, elke klasse is geïnteresseerd om op de HGP te rijden helaas is dat niet mogelijk. Mijn dank gaat uit naar mijn medebestuurders waar het fijn mee is om samen te werken. Helaas zijn wij iets later begonnen aan deze ALV, de reden hiervan is zoals jullie gezien hebben de opname techniek laat ons in de steek onze excuses daarvoor.

3 7. HARC Propmotie Ook dit jaar zal er weer een samenwerking zijn met de heren journalisten om de HARC te promoten. Tevens zullen we weer aanwezig zijn op evenementen zoals bv Het Oldtimer Festival te Lelystad. 8. Verbeterde website Er is afgelopen jaar weer veel geïnvesteerd in het verbeteren van de website en het achterliggende leden bestand. Wat heeft geresulteerd in een beter afhandeling van de inning van het lidmaatschap geld en ook het automatisch toesturen van de toegangs kaarten van de HARC evenementen. Wel roepen we iedereen op om eventuele op of aanmerkingen kenbaar te maken, zodat we het nog meer kunnen finetunen. 9. Verslag van de Penningmeester Het resultaat van de HARC is hat afgelopen jaar ligt positief dit na een verlies in We zijn in dit jaar gebruik gaan maken van een boekhoudkantoor waardoor er ook op een iets andere manier geboekt is. De verschillen van afgelopen jaar zit voornamelijk in; A: personeel kosten, deze zijn veranderd omdat we niemand meer in vaste dienst hebben maar Jolanda nu als ZZPer waardoor deze op een ander plaats komen in de resultaten. Tevens door de overlap van gemaakte kosten van nog kosten zieke werknemer en toch taken al uitlaten voeren door Jolande dubbel kosten geweest. B: promotie kosten, deze zijn voornamelijk, verbetering website en elektronische leden bestand en meer uitingen via onze media kanalen zoals nieuws brief facebook etc en samenwerking journalisten heren welke veel artikelen schrijven. C: kantoor kosten, waar onder meer gebruik kantoor, investering apparatuur, extra kosten boekhouder ten opzichten van vrijwilliger in voorgaande jaren. De vrijrijden dagen kosten nog steeds geld, dat is bekend maar het bestuur vind het erg belangrijk dat we onze leden deze dagen niet wil onthouden om veilig met hun historische auto s op de baan te kunnen. Dit in verhouding met andere dagen waar het soms een redelijke gevaarlijke onderneming kan zijn, wel vinden we het jammer dat we weinig racende leden zien die bij ons hun auto s uit testen wat we wel graag zouden willen zien zodat we misschien in de toekomst kiet kunnen draaien. De HZT heeft ook iets geld gekost maar al minder dan in 2015 en we hopen door de samenwerking met 402 en State of Art er dit jaar een positief resultaat te behalen. Assen kost altijd geld maar we denken omdat we dit jaar het niet zelf organiseren maar ingekocht hebben bij 402 dit ook in het komend jaar niet negatief te laten uitvallen. De samen werking met het Circuit Assen blijft lastig omdat ze totaal niet geïnteresseerd zijn om gezamenlijk met de HARC iets aan hun prijzen te doen zodat we het zelf zouden kunnen organiseren. De klasse heeft ons het afgelopen jaar wel geld gekost maar door de steun van CPZ en de KNAF is dit beperkt gebleven, ook voor 2017 hebben zij hun steun toegezegd. De HGP was weer positief en de HARC heeft met hun 5 jarige vaste prijs afspraak zeker afgelopen jaar een goede deal gehad aangezien de opbrengsten voor het Circuit tegenvielen.

4 10. Verslag Kascommissie de kascommissie heeft op inspectie verricht op de boekhouding van de HARC ten kantore van de vereniging. De Kascommissie heeft steekproefsgewijs controle uitgevoerd op de grootste debiteuren en crediteuren posten. Zij heeft vastgesteld dat het saldo van de bankrekeningen per ultimo 2016 overeenstemt met de boekhouding. De Kascommissie heeft de administratie overzichtelijk en in orde bevonden. De Kascommissie stelt de vergadering voor het bestuurd decharge te verlenen 11. Aanstelling Kascommissie 2017 er is unaniem besloten dat de dhr. T.R. Span en dhr. C.M.H. Kneppers de kascommissie van 2017 zal vormen. 12. Verslag Vicevoorzitter Onno Vlaanderen Ook het afgelopen jaar heeft de HARC zich sterk gemaakt om historische race-evenementen te organiseren. Doordat veel race-klassen ook aantreden tijdens moderne evenementen en dan niet meer bij ons willen rijden, blijft het moeilijk om dit zonder grote financiële tekorten te doen. Onno benadrukt het belang van evenementen met een specifiek historisch karakter: de sfeer is anders, de toegankelijkheid en de benaderbaarheid van de deelnemers is groter en juist dit willen we onze rijdende en niet rijdende leden blijven bieden. Hiervoor is echter wel de commitment nodig van de historische race-klassen. Onno vertegenwoordigt de HARC in het Bestuur Sectie Autosport van de KNAF. Ook hier worden de historische race-klassen gepromoot. Zo is er bij KNAF en CPZ ondersteuning gevonden voor de nieuwe historische klasse NK Daarmee heeft de HARC nu drie officiële nederlandse kampioenschappen onder haar hoede, die alle periode van historische autosport omvatten. In contacten met de FIA wordt aandacht besteed aan het betaalbaar houden van onze sport (o.a. geldigheidsduur HTP s), en gekeken hoe we series nationaal kunnen houden en toch vaker in het buitenland kunnen laten rijden. (Benelux- serie?). Dit is goedkoper dan Internationale series. 13. Verloop Rechtszaak Mark Vereijken De Rechtszaak loopt nog steeds. De zaak is een aantal keer uitgesteld. De HARC blijft bij haar stand punt wat betreft de vraag van Dhr. Vereijken of hij weer lid mocht worden van de HARC. Dhr. Vereijken heeft een schade vergoeding gevraagd omtrent hoe hij behandeld is tijdens zijn royering als lid en de aantasting van zijn goede naam. De uitspraak van deze zaak is op 20 april Verslag Donovan Wolfrat A. Karten voor het goede doel Met trots presenteert Donovan Wolfrat de cheque met een waarde van die is

5 opgehaald met het Kart event voor het goede doel Zeldzame Ziekte fonds welke is uitgereikt aan de vertegenwoordiger van het zeldzame Ziekte fonds en Jan Lammers op Zandvoort. En roept iedereen op om volgend jaar weer mee te doen. B. NK HARC De eerste inschrijvingen komen binnen en er is veel interesse uit de race wereld. Er komen bijna dagelijks mails binnen met vragen hoe op te bouwen en wat zijn de regels, door de samenwerking met de Bravo rijden er ook een aantal Belgen mee bij de NK op de HZT en kunnen we als klasse bij hun 2 evenementen deelnemen. De Packagedeal is rond, en de rijders die zich inschrijven voor het gehele seizoen van de NK krijgen 1 set banden gratis bij hun package deal. De hoofdsponsor is Interstate Tires geworden. De NK heeft ook een uitzonderlijke agenda zo rijdt de klassen 2 keer in België zowel op Spa als op Zolder en een afsluitende wedstrijd op de finale races op circuit Zandvoort. De Kalender voor de NK HARC /30 April State of Art Historic Zandvoort Trophy 10/11 Juni State of Art Historic Assen Trophy 23/24/25 Juni Spa Summer Classic Spa Francorchamps 5/6 Augustus Historic Grand Prix Zolder 7/8 Oktober Finaleraces Zandvoort C. De HZT en de HAT krijgen extra aandacht, er zijn ook 2 websites in het leven geroepen om een duidelijk beeld te krijgen wat er deze weekenden op de circuits is te beleven, dit alles is te danken aan de samenwerking met 402 Automotive. ( en )Tevens is er van beide evenementen een logo gemaakt waarvan de rechten bij de HARC liggen. Graag door een ieder even te bekijken en te delen. Tijdens de HZT zal er ook veel te doen zijn in samenwerking met de HARC hoofdsponsor State of ART welke hun 30 jarig bestaan zullen vieren bij ons. Er zal dan ook veel gereden worden met Porsche s om hun genodigde een mooie dag te laten beleven, er zal ook in de Tarzan bocht een State of Art Village komen. Dit houd wel in, dat er ook in verband met de samenwerking 402 met ook een Concours de Élégance het een druk weekend zal worden waarin we met iedereen goed moeten samenwerken om alles een goede en nette plaats op de Paddocks te kunnen geven. 15. Verslag Lex Proper De bestuursleden Haico en Lex hebben contact opgenomen met de Leidse Instrumentmakers School met de vraag of wij in samenwerking met de school een tooltje voor de TC zouden kunnen ontwikkelen. Onze eerste wens was om een tooltje te maken voor het meten van de cylinder inhoud. Na een verkennend gesprek met de directie zou er een 4 e jaars projectgroep worden ingezet.

6 Verder zou Twinsparkracing faciliteren (ruimte en CNC machine) en de HARC zou een kleine investering doen in aanschaf materialen. Het project zal begin september starten en loopt tot januari 2018 waarbij bij de afronding een presentatie zal plaats vinden. Verder hebben Haico en ik een eenvoudig meet tool gemaakt voor het meten van spoorbreedte en hiermee kunnen we een nauwkeurigheid van 0,1mm halen wat ver binnen de tolerantie van de FIA valt. In de toekomst willen we meer meetgereedschap zelf ontwikkelen ten behoeve van de historische motorsport om discussies te voorkomen en om de sport eerlijker te maken. Verder willen we ook de TC brigade uitbreiden met jonge techneuten van b.v. mbo autotechniek of hts autotechniek Apeldoorn 16. Verslag Haico van der Heijden A. De ontwikkeling van de TC gaat in de goede richting met een enthousiast team. De rapportage is aangepakt en is nu helemaal transparant. Alles wat gekeurd wordt, wordt ook 1 op 1 gerapporteerd aan de spoco s en wedstrijd leiding. Wel zijn er nog stappen te maken om de keuringen nog efficiënter te laten verlopen en ook om meerder dingen te controleren B. De voorkeuringen bij de wedstrijden zijn nu beter geregeld. Gezien het grote aantal auto s dat gekeurd moet worden zijn wachttijden niet te voorkomen, maar door gebruik te maken van tijdschema s en verschillende banen wordt getracht deze zo kort mogelijk te houden. Tijdens de HGP is gebleken dat deze aanpak goed werkt. C. De ontwikkeling van de TC gaat in de goede richting met een enthousiast team. De rapportage is aangepakt en is nu helemaal transparant. Alles wat gekeurd wordt, wordt ook 1 op 1 gerapporteerd aan de spoco s en wedstrijd leiding. Wel zijn er nog stappen te maken om de keuringen nog efficiënter te laten verlopen en ook om meerder dingen te controleren. D. Voor het ontwikkelen van tooling voor de TC is er een samenwerkingsverband aangegaan met de Leidse Instrumentmakers School. De commercieel verkrijgbare meetgereedschappen zijn vaak maar geschikt voor een zeer beperkt aantal auto s of motoren, terwijl we te maken hebben met een grote verscheidenheid. De eerste resultaten zijn te verwachten tegen het einde van In ruil zullen we een paar studenten mee laten draaien met de TC. Natuurlijk onder de supervisie van een ervaren TC er. E. De HARC is met een afvaardiging naar het FIA TC vergadering geweest in Parijs. Het doel van deze vergadering was de introductie van de nieuw FIA historische database Ook werd uitgelegd hoe om te gaan met de verschillende reglementen en de interpretatie ervan. Met interpretatie wordt bedoelt om te lezen wat

7 er geschreven is, niet wat er mogelijk bedoeld is. Dit met een aantal voorbeelden nog eens uitgelegd, onder andere met een Shelby 350GT F. Het middag programma in Parijs bestond uit de introductie van nieuwe reglementen en het uitwisselen van informatie. Vanuit de Harc werd ingebracht dat op een evenement er verschillende straffen gelden voor hetzelfde item. Het niet dragen van de correcte kleding wordt voor de Nederlandse rijders bestraft met het achteraan starten of uitsluiting, terwijl de internationale klassen slechts een waarschuwing krijgen. G. Het goedkeuren van de reglementen bij de KNAF heeft vertraging opgelopen door verhuizing van het kantoor en het wijzingen in het personeel. De reglementen van de NK HTGT en de NK HARC zijn al goedgekeurd, de NK GTTC is in voorbereiding. 17. Keuringen en Regelementen Heel erg handig voor de keuringen is dat de FIA en database online heeft gemaakt. Waar zoveel mogelijk informatie over de auto s te vinden is. De vraag is ook aan iedereen die wat thuis heeft liggen aan informatie over de auto om deze in te scannen en op te sturen. Deze database is te vinden op Er is wat vertraging op gelopen bij de KNAF met het goedkeuren van de Regelementen. Wij zullen deze vertraging zo kort mogelijk houden en zo snel mogelijk oplossen. 18. HARC Kalender Algemene ledenvergadering Vrij rijden Vrij rijden 29/30-04 Historic Zandvoort Trophy 10/11-06 Historic Assen Trophy -07 Vrij rijden dag in aanvraag 1/2/3-09 Historic Grandprix Zandvoort Vrij rijden Vrij rijden & Vrienden van de HARC dag 19. Bestuurssamenstelling Dit jaar was als enige de voorzitter Kees Kooij herkiesbaar. Er is unaniem besloten dat Kees Kooij nog 3 jaar voorzitter mag blijven van het bestuurd. 20. Rondvraag? Carlo Senten vraagt wat de HARC aan de communicatie en samenwerking met de historische race groepen in Nederland gaat doen. De voorzitter geeft aan dat dit mislukt is in 2016, maar wordt het daar bij gelaten? 21. Sluiting De Voorzitter sluit de vergadering om uur

Notulen Algemene leden vergadering

Notulen Algemene leden vergadering Notulen Algemene leden vergadering Datum: 13-03-2018 Locatie: Hotel de Witte Bergen te Eemnes Notulen: Jolanda Kerkhofs Deelnemers: * Dhr. K. Kooij (Voorzitter) * Dhr. O. Vlaanderen (Vicevoorzitter) *

Nadere informatie

De uiting op de auto wordt op verschillende manieren onder de aandacht gebracht bij het publiek:

De uiting op de auto wordt op verschillende manieren onder de aandacht gebracht bij het publiek: INLEIDING Het server.biz raceteam is in de zomer van 2008 tot stand gekomen. Als ras echte autosportfanaten zijn Roy, Ming en Martijn al jaren van dichtbij betrokken bij nationale en internationale autosport.

Nadere informatie

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016

Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Notulen 36 e ALV Veenshuttle op 31 maart 2016 Aanwezig: volgens presentielijst 23 leden 1. OPENING De voorzitter opent om 19:30u in sporthal De Phoenix de Algemene Leden Vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden

Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Aanwezig vanuit bestuur: Algemene Ledenvergadering 21 juni 2012, 17.30 18.30 Dutch Space Leiden Gerard Blaauw (voorzitter), Lex Meijer (Penningmeester), Rob Postema, Rob van den Berg, Peter Buist, Tanja

Nadere informatie

Inschrijfreglement 2018 Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s

Inschrijfreglement 2018 Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s Inschrijfreglement 2018 Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s 1. ALGEMEEN Het Nederlands Kampioenschap Historische Toerwagens & GT s (verder te noemen NK HTGT) wordt georganiseerd

Nadere informatie

Wie wat waar... SPA FRANCOR-

Wie wat waar... SPA FRANCOR- RACING EVENTS TRACKDAYS RACING COURSES SPONSOR EVENTS Wie wat waar... Wie zijn we? PGmotorsport komt voort uit de activiteiten van Paul Geeris Porsche Service en verzorgt in deze vorm alle aspecten rondom

Nadere informatie

Klassereglement 2015 Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s

Klassereglement 2015 Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s Klassereglement 2015 Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s 1. ORGANISATIE Het Nederlands Kampioenschap Historische Toerwagens & GT s (verder te noemen NK HTGT) wordt georganiseerd

Nadere informatie

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt.

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt. 1.00 Algemeen Iedereen met een Rotax Max, Junior, Senior of DD2 kan deelnemen aan de Rotax Open Endurance Series. Endurance races zijn ideaal voor rijders met uithoudingsvermogen. Daarnaast krijg je doordat

Nadere informatie

Weekend winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Clemens Hecker. Overall winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3.

Weekend winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Clemens Hecker. Overall winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Voor u ligt de nieuwsbrief van Dutch Truck Racing. Na de finaleraces zijn wij als bestuur alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen. Er is geëvalueerd met circuit Zandvoort en

Nadere informatie

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt.

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt. 1.00 Algemeen Iedereen met een Rotax Max, Junior, Senior of DD2 kan deelnemen aan de Rotax Open Endurance Series. Endurance races zijn ideaal voor rijders met uithoudingsvermogen. Daarnaast krijg je doordat

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering

Notulen Algemene Ledenvergadering Notulen Algemene Ledenvergadering Datum: 01-04-2016 Type meeting: Algemene Ledenvergadering Aanwezigen: 12 leden Voorzitter: Flip Keijzer Secretariaat VvR Agenda ITEM NR. BESCHRIJVING 01 Opening 02 Ingekomen

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering

Verslag Algemene Ledenvergadering Verslag Algemene Ledenvergadering Maandag 28 november 2016, 19:00 uur, vergaderruimte zwembad Otterveurdt 1. Opening door de voorzitter De voorzitter, Marcel de Raat, opent om 19:10 de vergadering en heet

Nadere informatie

SPONSORMAP. Wie zijn de Go Girls? Contact

SPONSORMAP. Wie zijn de Go Girls? Contact SPONSORMAP Wie zijn de Go Girls? De Go Girls zijn een aantal dames met dezelfde passie: motoren! In het najaar van 2008 besloten zij een team te vormen en deel te nemen aan de Z.A.C. -endurance (Zomer

Nadere informatie

SPORTIEF REGLEMENT PCR PORSCHE RS2 KLASSE 2016

SPORTIEF REGLEMENT PCR PORSCHE RS2 KLASSE 2016 SPORTIEF REGLEMENT PCR PORSCHE RS2 KLASSE 2016 Van toepassing is het Algemeen Reglement Autorensport Nationaal B, Bijlage1 Veiligheidsvoorschriften Rijder en Wagen en het Wedstrijdreglement Autorensport

Nadere informatie

De notulen van de ALV van worden goedgekeurd. Henk levert een verslag van het afgelopen jaar:

De notulen van de ALV van worden goedgekeurd. Henk levert een verslag van het afgelopen jaar: Agenda Algemene Ledenvergadering Nederlandse Vereniging Wenen vrijdag 23.03.2018, 19:00-20:00 Flanagan s Irish Pub, Schwarzenbergstraße 1-3, 1010 Wenen 1. Opening Aanwezig: 28 leden. Volgens de statuten

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag.

Jaarverslag Technische Commissie door: Albert Seubring Het jaarverslag van de TC is goedgekeurd. Dank aan Albert Seubring voor het verslag. Notulen Algemene Ledenvergadering c.v.v. Fit Boys Datum: Donderdag 27 oktober 2016 Aanvang: 20:00 uur Locatie: Kantine Fit Boys, Sportpark Noord-West Aanwezig:.. leden, zie: Presentielijst ledenvergadering

Nadere informatie

Racen als The Kick Inside

Racen als The Kick Inside Racen als The Kick Inside Stuk voor stuk hadden we dezelfde ervaring, Hans Burg, Marco van den Brandhof en Ron en Tom Verheijen: in onze jeugd hadden we wel eens een bezoek gebracht aan een race-circuit,

Nadere informatie

Klassenreglement van het STATE of ART - Nederlands Kampioenschap voor GT & Touring Cars 2018

Klassenreglement van het STATE of ART - Nederlands Kampioenschap voor GT & Touring Cars 2018 Klassenreglement van het STATE of ART - Nederlands Kampioenschap voor GT & Touring Cars 2018 1. ORGANISATIE Het STATE of ART - Nederlands Kampioenschap GT & Touring Cars voor auto's uit de jaren 1966-1981

Nadere informatie

De leden zijn geïnformeerd over de uitspraak van het kort geding omtrent een restant betaling aan de familie Nieuwenhuizen.

De leden zijn geïnformeerd over de uitspraak van het kort geding omtrent een restant betaling aan de familie Nieuwenhuizen. Betreft: Notulen BLV maandag 9-10-2017. De leden zijn geïnformeerd over de uitspraak van het kort geding omtrent een restant betaling aan de familie Nieuwenhuizen. Volgende feiten zijn uitgelegd: Rob Mueller

Nadere informatie

`SPORTIEF REGLEMENT ADPCR PORSCHE GT CUP 2015

`SPORTIEF REGLEMENT ADPCR PORSCHE GT CUP 2015 `SPORTIEF REGLEMENT ADPCR PORSCHE GT CUP 2015 Van toepassing is het Algemeen Reglement Autorensport Nationaal B, Bijlage 1. Veiligheidsvoorschriften Rijder en Wagen en het Wedstrijdreglement Autorensport

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact.

In deze nieuwsbrief. In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact. Bekijk de webversie Februari 2019 In deze nieuwsbrief In deze uitgave: - Contributie. - Agenda - ALV - KCM - JHVD + Familiedag - Gezondheidsonderzoek korthaar collie. - Contact. Contributie De contributieherrinneringen

Nadere informatie

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering

. Notulen Algemene Ledenvergadering 24 januari 2014. 20.30 uur Opening van de vergadering Dutch Lighttown HD Club Schoolstraat 2 5595CS Leende Tel +31 (0)40-7370397 Internet: www.dutch-lighttown-hd-club.nl KvK Eindhoven V 40 240 650 IBAN/Rekeningnummer:NL89 Rabo 0127.4987.45 BIC: RABONL2U.

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden!

Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober Eric heet iedereen welkom. De opkomst is groot, ongeveer 50 leden! Algemene ledenvergadering V.C.Z. 14 oktober 2013 Aanwezig bestuur: Dick Hein, Geert Bosscher, Eric Oosterhof (vz), Ina van Goor, Muriël Daal, Jetta Boer en Marit Schoemaker-Ruinemans Afwezig bestuur: Ilse

Nadere informatie

RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2014 JEN RACINGTEAM

RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2014 JEN RACINGTEAM RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2014 JEN RACINGTEAM INTRODUCTIE JEN Racing Team JEN Racing Team is opgericht in 2013 door Jeroen Eijsten, Emile Kramers en Niels Quist. Na het behalen van onze racelicenhe

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013.

Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013. Huishoudelijk Reglement van Studentenvolleybalvereniging UvO Versie juni 2013. Artikel 1. Algemeen. 1.1 Op iedere plaats in dit reglement dient men voor hij te lezen hij/zij en voor zijn zijn/haar. Artikel

Nadere informatie

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero,

Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS. DRIEBERGEN, 14 november. Betreft: Algemene ledenvergadering. Beste leden van Provero, Provero lid t.a.v. Postbus Adres WOONPLAATS DRIEBERGEN, 14 november Betreft: Algemene ledenvergadering Beste leden van Provero, Op donderdag 14 november 2013 vindt om 10.00 uur de Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Even bijpraten...

Nieuwsbrief. Even bijpraten... Nieuwsbrief 6, zondag 23 juni 2013 Nieuwsbrief Even bijpraten... Testen.. Na een te lange periode van geen wedstrijden gaat het seizoen van Kevin en het team weer beginnen en wel te weten tijdens de T.T.

Nadere informatie

Overschrijding Laeq, 5m. Dag gemiddelde

Overschrijding Laeq, 5m. Dag gemiddelde Prognose Meting Overschrijding Laeq, 5m Dag gemiddelde Overschrijding Laeq, 5m Dag gemiddelde Jan 09.00-13.00 13.00-17.00 17.00-19.00 Prognose Meting 19.00-23.00 Prognose Meting 1 30,0 N 24,1 N Alleen

Nadere informatie

ALGEMENE LEDEN VERGADERING

ALGEMENE LEDEN VERGADERING ALGEMENE LEDEN VERGADERING Datum : 5 juni 2019 Tijd : 20.30-21.30 UUR Lokatie : Clubhuis SV DEN HOORN Zuidhoornseweg 4, Den Hoorn (ZH) Agenda 1. Opening en welkom door de voorzitter 2. Verslag van de reguliere

Nadere informatie

SPORTIEF REGLEMENT ADPCR PORSCHE RS KLASSE 2013

SPORTIEF REGLEMENT ADPCR PORSCHE RS KLASSE 2013 SPORTIEF REGLEMENT ADPCR PORSCHE RS KLASSE 2013 Van toepassing is het Algemeen Reglement Autorensport Nationaal B, Bijlage1 Veiligheidsvoorschriften Rijder en Wagen en het Wedstrijdreglement Autorensport

Nadere informatie

Inschrijfreglement 2017 Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s

Inschrijfreglement 2017 Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s Inschrijfreglement 2017 Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s 1. ALGEMEEN Het Nederlands Kampioenschap Historische Toerwagens & GT s (verder te noemen NK HTGT) wordt georganiseerd

Nadere informatie

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen

05 Jaarverslagen afdeling voetbal SV Spaarnwoude en jeugdcommissie seizoen Notulen Aanwezige bestuursleden: Edwin Ruijgrok (voorzitter) Jan Bönker (secretaris) Bert Brals (penningmeester) Frank Willems (seniorenzaken) Frank Oud (wedstrijdsecretaris) Steven ten Brink (selectiezaken)

Nadere informatie

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg

Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Notulen van de Algemene Leden Vergadering van de Zaalsportclub Muiderberg, dinsdag 14 maart 2017, 20:00 uur De Rijver, Muiderberg Aanwezig: Vera van Etten (voorzitter bestuur), Hetty Tjalkens (vice voorzitter),

Nadere informatie

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H.

6. Bestuursverkiezing Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: K.D. Warmels (penningmeester) Aftredend volgens rooster en herkiesbaar: E.H. Ledenadministratie Postbus 39 9750 AA Haren (Gn) KvK: 40023673 IBAN: NL04RABO0142130397 e-mail: leden@hcsassenhein.nl internet: www.hcsassenhein.nl Afzender: Postbus 39 ; 9750 AA Haren Gn Haren(Gn), 1

Nadere informatie

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 2014 Het bestuur van Hockey Club De Hoeksche Waard roept hierbij alle leden bijeen voor het bijwonen van de Algemene Ledenvergadering op 11 juni 2014 in het clubhuis,

Nadere informatie

inhoud Wat doen wij Wie zijn wij Wat bieden wij Begroting Club van 50 Contact info

inhoud Wat doen wij Wie zijn wij Wat bieden wij Begroting Club van 50 Contact info info 2008 inhoud Wat doen wij Wie zijn wij Wat bieden wij Begroting Club van 50 Contact info WAT doen wij Motorclub Heerjansdam is een onderdeel van de Activiteiten Vereniging Heerjansdam (AVH). De motorclub

Nadere informatie

Feb Prognose Meting 19:00-21:30 uur Prognose Meting

Feb Prognose Meting 19:00-21:30 uur Prognose Meting Prognose Meting Overschrijding Laeq, 5m Dag gemiddelde Overschrijding Laeq, 5m Dag gemiddelde Jan 09.00-3.00 3.00-7.00 7.00-9.00 Prognose Meting 9:00-2:30 uur Nieuwjaarsdag 45,0 N 20,0 N 2 30,0 N 23,5

Nadere informatie

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018 Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 1 juni 2018 Van de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op vrijdag 1 juni 2018 om 16:00 uur

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

Feb Prognose Meting 19:00-21:30 uur Prognose Meting

Feb Prognose Meting 19:00-21:30 uur Prognose Meting Prognose Meting Overschrijding Laeq, 5m Dag gemiddelde Overschrijding Laeq, 5m Dag gemiddelde Jan 09.00-3.00 3.00-7.00 7.00-9.00 Prognose Meting 9:00-2:30 uur Nieuwjaarsdag 45,0 N 20,0 N 2 30,0 N 23,5

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden

Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden Algemene ledenvergadering H.S.V. De Snoekbaars Datum: 10-03-2016 Voorzitter Notulist Freek v. Emst Secretaris Deelnemers Aanwezig Afgemeld Afwezig zonder bekendstelling bijzonderheden F. van Emst X Voorzitter

Nadere informatie

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging

Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Marinebedrijf Sport- en Ontspanningsvereniging Agenda Algemene leden vergadering 2018 Donderdag 5 april 2018 om 20.00 uur 1. Opening. 2. Mededelingen en ingekomen stukken. 3. Vaststellen agenda. 4. Notulen

Nadere informatie

De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014

De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014 De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014 De concept agenda: 1 Opening en vaststellen agenda 2 Mededelingen en ingekomen stukken 3 Verslag ALV 13 april 20123 (pagina 2) 4 Jaarverslagen

Nadere informatie

RR Racingteam Sponsorboek

RR Racingteam Sponsorboek RR Racingteam Sponsorboek EVEN VOORSTELLEN Wij hopen dat u door dit boekwerk enthousiast raakt en ons wilt sponsoren het komende jaar. WIJ RIJDEN MET PASSIE VOOR DE MOTORSPORT! RR Racingteam bestaat uit:

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Doel van de vereniging: Het doel van de vereniging is om eenieder die dat wil, deel te laten nemen aan fietstoertochten in groepsverband in de omgeving van Putte en daarbuiten,

Nadere informatie

Klassereglement voor het Nederlands Kampioenschap voor GT & Touring Cars 2012

Klassereglement voor het Nederlands Kampioenschap voor GT & Touring Cars 2012 Klassereglement voor het Nederlands Kampioenschap voor GT & Touring Cars 2012 1. ORGANISATIE Het Nederlands Kampioenschap GT & Touring Cars voor auto's uit de jaren 1966-1981 (verder te noemen NK GTTC)

Nadere informatie

Myrte opent om 19.05u de vergadering en licht het verloop van de ALV toe.

Myrte opent om 19.05u de vergadering en licht het verloop van de ALV toe. Vergadering: ALV Datum: 03-10-2007 Aanwezig: Bestuur 06-07: Myrte, Marleen, Jos, Karijn, Mike en Arieke Bestuur 07-08: Jorien, Gaby, Milou, Jacqueline en Meike Raad van Advies: Christiane en Carlijn Leden:

Nadere informatie

BOC Jaarvergadering 2015. BCC Zutphen, 17 januari 2015

BOC Jaarvergadering 2015. BCC Zutphen, 17 januari 2015 BOC Jaarvergadering 2015 BCC Zutphen, 17 januari 2015 Agenda 1. Opening 2. Ingekomen stukken en mededelingen 3. Verslag ALV 2014 jaarvergadering 4. Verslag secretaris 5. Verslag penningmeester 6. Kascommissie,

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016

Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Notulen Algemene Ledenvergadering 14 maart 2016 Volgens de presentielijst waren er 22 leden aanwezigen 1. Opening, en mededelingen De voorzitter opent de vergadering en heet een ieder welkom. De voorzitter

Nadere informatie

WELKOM. Afd. Noord Brabant Algemene Ledenvergadering

WELKOM. Afd. Noord Brabant Algemene Ledenvergadering WELKOM Afd. Noord Brabant Algemene Ledenvergadering 18-2-2017 Agenda Opening en mededelingen Vaststellen agenda Jaarverslag afd. Noord Brabant Financieel verslag Verslag kascommissie Decharge penningmeester

Nadere informatie

Scoutinggroep de IJmondtrekkers

Scoutinggroep de IJmondtrekkers Scoutinggroep de IJmondtrekkers www.ijmondtrekkers.nl Uitnodiging en agenda Algemene Ledenvergadering 26 maart 2012 Aanvang: Locatie: 20.00 uur Clubhuis aan de Heerenduinweg Het groepsbestuur nodigt u

Nadere informatie

WELKOM bij de eerste ALGEMENE LEDENVERGADERING van ZORG COOPERATIE ROOI u.a.

WELKOM bij de eerste ALGEMENE LEDENVERGADERING van ZORG COOPERATIE ROOI u.a. KBO OLLAND 23-2-2016 1 WELKOM bij de eerste ALGEMENE LEDENVERGADERING van ZORG COOPERATIE ROOI u.a. 19 APRIL 2016 Agenda 1. Opening 2. Vaststelling agenda 3. Berichten van verhinderingen en laatste mededelingen

Nadere informatie

Na de ALV (ca. 20 minuten) en de pauze volgt de lezing: Olympisch Amsterdam door de heer Martin Ribbens. Agenda Algemene Leden Vergadering. 1.

Na de ALV (ca. 20 minuten) en de pauze volgt de lezing: Olympisch Amsterdam door de heer Martin Ribbens. Agenda Algemene Leden Vergadering. 1. Hierbij nodig ik u uit tot het bijwonen van de Algemene Leden vergadering (ALV) van de ACHV die zal worden gehouden op dinsdag 10 maart 2015, in Huize Antonius Kamperfoelieweg 207 Amsterdam. Aanvang 20.00

Nadere informatie

SGO zal komend sportseizoen het beleidsplan actualiseren en is voornemens een aanvraag in te dienen voor het project Sportdorp Grolloo.

SGO zal komend sportseizoen het beleidsplan actualiseren en is voornemens een aanvraag in te dienen voor het project Sportdorp Grolloo. De voorzitter opent de vergadering en vraagt de aanwezigen de presentielijst in te vullen. De koffie wordt aangeboden door de supportersvereniging en na afloop biedt SGO nog een borrel aan. De agenda wordt

Nadere informatie

1 30,0 N 25,7 N 2 30,0 N 26,8 N 3 30,0 N 38,2 N 45,0 N 39,8 N 5 Testen 52,9 J 24,8 J Geluidskaart kapotgegegaan 12:00 6 Nieuwjaarsrace

1 30,0 N 25,7 N 2 30,0 N 26,8 N 3 30,0 N 38,2 N 45,0 N 39,8 N 5 Testen 52,9 J 24,8 J Geluidskaart kapotgegegaan 12:00 6 Nieuwjaarsrace Prognose Meting Overschrijding Laeq, 5m Dag gemiddelde Overschrijding Laeq, 5m Dag gemiddelde jan 09.00-3.00 3.00-7.00 7.00-9.00 Prognose Meting 9:00-2:30 uur Prognose Meting 30,0 N 25,7 N 2 30,0 N 26,8

Nadere informatie

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019

Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019 Notulen NEVIR Algemene Leden Vergadering 24 juni 2019 Van de Algemene Leden Vergadering (ALV) van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op maandag 24 juni 2019 om 16:30 uur

Nadere informatie

Inhoudsopgave jaarverslagen 2014 en begroting 2015

Inhoudsopgave jaarverslagen 2014 en begroting 2015 Inhoudsopgave jaarverslagen 2014 en begroting 2015 1. Agenda Algemene Leden Vergadering 30 maart 2015 2. Verslag Algemene Leden Vergadering 24 maart 2014 5-8 Jaarverslag penningmeester 2014 Agenda van

Nadere informatie

WASSENAARSE VOLKSTUINDERS VERENIGING Postbus 12, 2240 AA Wassenaar. Bankrekening: NL 14 INGB (Aangesloten bij het Algemeen Verbond van

WASSENAARSE VOLKSTUINDERS VERENIGING Postbus 12, 2240 AA Wassenaar. Bankrekening: NL 14 INGB (Aangesloten bij het Algemeen Verbond van WASSENAARSE VOLKSTUINDERS VERENIGING Postbus 12, 2240 AA Wassenaar. Bankrekening: NL 14 INGB 0001673018 (Aangesloten bij het Algemeen Verbond van Volkstuinderverenigingen in Nederland van de 61 e Algemene

Nadere informatie

Arabische Volbloedpaarden Stamboek in Nederland Postbus 40306 3504 AC Utrecht Tel: +31 (30) 2410001 Fax: +31 (30) 2415544

Arabische Volbloedpaarden Stamboek in Nederland Postbus 40306 3504 AC Utrecht Tel: +31 (30) 2410001 Fax: +31 (30) 2415544 Arabische Volbloedpaarden Stamboek in Nederland Postbus 40306 3504 AC Utrecht Tel: +31 (30) 2410001 Fax: +31 (30) 2415544 UITNODIGING ALGEMENE LEDENVERGADERING Vrijdag 22 mei 2009 Mercure Hotel - Kosterijland

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016.

Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. Notulen Algemene Ledenvergadering 19 januari 2016. 1. Opening, mededelingen. De voorzitter heet een ieder van harte welkom, een hartelijk welkom aan dhr. Heman Kreuzen oud lid van de Arnhemse Boys en geeft

Nadere informatie

Notulen NEVIR ALV 2017

Notulen NEVIR ALV 2017 Notulen NEVIR ALV 2017 Van de Algemene Leden Vergadering van de NEDERLANDSE VERENIGING VOOR INVESTOR RELATIONS (NEVIR), gehouden op vrijdag 9 juni 2017 te Hotel Casa, Eerste Ringdijkstraat 4, 1097 BC Amsterdam.

Nadere informatie

Klassereglement voor het Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s 2013

Klassereglement voor het Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s 2013 Klassereglement voor het Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s 2013 1. ORGANISATIE Het Nederlands Kampioenschap Historische Toerwagens & GT s (verder te noemen NK HTGT) wordt georganiseerd

Nadere informatie

2. In memoriam en mededelingen De voorzitter gedenkt de acht leden die ons in het jaar 2017 zijn ontvallen.

2. In memoriam en mededelingen De voorzitter gedenkt de acht leden die ons in het jaar 2017 zijn ontvallen. Notulen 40 ste Algemene Ledenvergadering Vereniging Vrienden van het Airborne Museum Zaterdag 17 maart 2018 1. Opening De voorzitter heet eenieder welkom op deze 40 ste Algemene Ledenvergadering van de

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering Buurtvereniging Roderweg. Manege Rekkendonken 5 februari 2015

Algemene Ledenvergadering Buurtvereniging Roderweg. Manege Rekkendonken 5 februari 2015 Algemene Ledenvergadering Buurtvereniging Roderweg Manege Rekkendonken 5 februari 2015 Agenda 1. Opening 2. Mededelingen 3. Notulen jaarvergadering 2014 4. Jaarverslag van de secretaris 5. Verslag kascommissie

Nadere informatie

NK HARC Klasse Reglement voor het Nederlands Kampioenschap HARC 82-90

NK HARC Klasse Reglement voor het Nederlands Kampioenschap HARC 82-90 NK HARC 82-90 Klasse Reglement voor het Nederlands Kampioenschap HARC 82-90 1. ORGANISATIE Het Nederlands KampioenschapTouring Cars voor auto's uit de jaren 1982-1990 (verder te noemen NK HARC 82-90) wordt

Nadere informatie

Verslag algemene jaarvergadering Stichting Beheer Oudergelden het Festival op maandag 8 september 2014

Verslag algemene jaarvergadering Stichting Beheer Oudergelden het Festival op maandag 8 september 2014 Stichting Beheer Oudergelden Verslag algemene jaarvergadering Stichting Beheer Oudergelden het Festival op maandag 8 september 2014 Aanwezig: Bestuursleden: Aafje ter Avest, Karin Hogervorst en Janke Verheij,

Nadere informatie

PLACE PHOTO HERE, OTHERWISE DELETE BOX SPONSORDOSSIER SUPERBIKE IDM CLIENT

PLACE PHOTO HERE, OTHERWISE DELETE BOX SPONSORDOSSIER SUPERBIKE IDM CLIENT PLACE PHOTO HERE, OTHERWISE DELETE BOX SPONSORDOSSIER SUPERBIKE IDM CLIENT 30 mei 1 juni 2014 Voorwoord Beste sponsor, kandidiaat-sponsor Omwille van het grote succes van het IDM Superbike kampioenschap

Nadere informatie

Feb Prognose Meting 19:00-21:30 uur Prognose Meting

Feb Prognose Meting 19:00-21:30 uur Prognose Meting Prognose Meting Overschrijding Laeq, 5m Dag gemiddelde Overschrijding Laeq, 5m Dag gemiddelde Jan 09.00-3.00 3.00-7.00 7.00-9.00 Prognose Meting 9:00-2:30 uur Nieuwjaarsdag 45,0 N 20,0 N 2 30,0 N 23,5

Nadere informatie

ALV HC Nuenen. 22 Juni 2015

ALV HC Nuenen. 22 Juni 2015 ALV HC Nuenen 22 Juni 2015 Agenda Opening en vaststelling agenda Ingekomen stukken Notulen voorgaande ALV Terugblik op het afgelopen seizoen Vooruitblik naar komend seizoen Verkiezing nieuwe voorzitter

Nadere informatie

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 10 oktober 2014

ALGEMENE LEDENVERGADERING. 10 oktober 2014 ALGEMENE LEDENVERGADERING 10 oktober 2014 Agenda ALV 2014 1. Opening 2. Ingekomen stukken en mededelingen 3. Goedkeuring notulen van de ALV van 24 mei 2013. 4. Bestuur 5. Presentatie jaarverslag van het

Nadere informatie

Klassenreglement 2018 Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s

Klassenreglement 2018 Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s Klassenreglement 2018 Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s 1. ORGANISATIE Het Nederlands Kampioenschap Historische Toerwagens & GT s (NK HTGT) voor auto's uit de FIA perioden E

Nadere informatie

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016 Nummer 18, Nov 2016 Beste VKZ leden, In deze speciale kolibrief vinden jullie de uitnodiging voor de jaarvergadering van 2016. We hopen jullie allemaal te zien op zondag 27 november. Namens het bestuur,

Nadere informatie

Mendistrict Noord Notulen algemene voorjaarsvergadering. Donderdag 22 maart 2018 om uur. Het Witte Huis te Donkerbroek.

Mendistrict Noord   Notulen algemene voorjaarsvergadering. Donderdag 22 maart 2018 om uur. Het Witte Huis te Donkerbroek. Mendistrict Noord www.mendistictnoord.nl Notulen algemene voorjaarsvergadering Donderdag 22 maart 2018 om 20.00 uur Het Witte Huis te Donkerbroek. 1) Opening Voorzitter heet 50 personen welkom. 2) Vaststellen

Nadere informatie

NK HARC Klasse Reglement voor het Nederlands Kampioenschap HARC 82-90

NK HARC Klasse Reglement voor het Nederlands Kampioenschap HARC 82-90 NK HARC 82-90 Klasse Reglement voor het Nederlands Kampioenschap HARC 82-90 1. ORGANISATIE Het Nederlands KampioenschapTouring Cars voor auto's uit de jaren 1982-1990 (verder te noemen NK HARC 82-90) wordt

Nadere informatie

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar

3 Administratiekosten leden zonder automatische incasso: 2, /jaar Begeleidende brief ALV 2010 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 1 1 Inleiding... 1 2 Contributie verhoging voor gezinskaarten: 1,... 1 3 Administratie kosten leden zonder automatische incasso: 2,... 1 4 Appendix

Nadere informatie

NOTULEN JAARVERGADERING 2018 ATC TWENTE

NOTULEN JAARVERGADERING 2018 ATC TWENTE Datum: 18 januari 2018 Locatie: horecabedrijf DE MARKE te Wierden. Aanwezig leden: 18 leden. Aanwezig bestuur: G. Leusman. Voorzitter E. Huisjes. Penningmeester & Secretaris F. Kuylaars. Ledenadministratie

Nadere informatie

verloting Ja... je leest het goed!!!

verloting Ja... je leest het goed!!! Kop hoofdartikel Opgericht 14 september 1973 MAART 2012 CLUBNIEUWS 26 JAAARGANG 3 verloting Ja.... je leest het goed!!! Er zijn leuke prijzen te winnen en het enige wat jij hoeft te doen is naar de Algemene

Nadere informatie

RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2015 JEN RACINGTEAM

RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2015 JEN RACINGTEAM RIBANK MAZDA MAX5 CUP SPONSORPLAN 2015 JEN RACINGTEAM INTRODUCTIE JEN Racing Team JEN Racingteam is opgericht in 2013 door Jeroen Eijsten, Emile Kramers en Niels Quist. Vanaf 2014 nemen wij deel aan de

Nadere informatie

REGLEMENTEN BENELUX CUP 2015

REGLEMENTEN BENELUX CUP 2015 REGLEMENTEN BENELUX CUP 2015 Inhoud Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Artikel 12 Artikel 13 Artikel 14 Artikel 15 Artikel 16

Nadere informatie

Lotus Sunbeam Racing; een bijzonder raceteam, dat zoekt naar enthousiaste sponsors die raceauto s met historie een warm hart toedragen!

Lotus Sunbeam Racing; een bijzonder raceteam, dat zoekt naar enthousiaste sponsors die raceauto s met historie een warm hart toedragen! Lotus Sunbeam Racing; een bijzonder raceteam, dat zoekt naar enthousiaste sponsors die raceauto s met historie een warm hart toedragen! De Talbot Sunbeam Lotus is als rallyauto gebouwd in 1981, heeft tot

Nadere informatie

Klasse reglement 2017 Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s

Klasse reglement 2017 Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s Klasse reglement 2017 Nederlands Kampioenschap voor Historische Toerwagens en GT s 1. ORGANISATIE Het Nederlands Kampioenschap Historische Toerwagens & GT s (NK HTGT) wordt georganiseerd door de Vereniging

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering. 15 februari 2017

Algemene Ledenvergadering. 15 februari 2017 Algemene Ledenvergadering 15 februari 2017 Agenda 1. Opening door de voorzitter en vaststelling van de agenda 2. Mededelingen en ingekomen stukken 3. Notulen ALV 2016 4. Jaarverslag van de penningmeester

Nadere informatie

Opening; Namens het bestuur heten Nadia de Loos en Alex Eggermont, iedereen van harte welkom.

Opening; Namens het bestuur heten Nadia de Loos en Alex Eggermont, iedereen van harte welkom. Verslag Ledenvergadering Stichting de Melkkan Datum; 15 januari 2017 Agenda; - Opening - Evaluatie 2016 - Finacieel stand van zaken - Thema 2017 - Activiteiten - Rondvraag - Sluiting Opening; Namens het

Nadere informatie

Voor u ligt de presentatiemap van MR-Racing.

Voor u ligt de presentatiemap van MR-Racing. Voor u ligt de presentatiemap van MR-Racing. MR-Racing is een motorraceteam opgericht voor deelname aan de Zomer Avond Competitie. De Zomer Avond Competie, kortweg ZAC, is een competitie in de wegrace

Nadere informatie

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures.

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures. In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures 1 Voorwoord: Hier is al weer de derde nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018.

Nadere informatie

AUTOSPORT COMPETITIE Noord Nederland 15 oktober 2017

AUTOSPORT COMPETITIE Noord Nederland 15 oktober 2017 AUTOSPORT COMPETITIE Noord Nederland 15 oktober 2017 BIJZONDER REGLEMENT / SUPPLEMENTARY REGULATIONS Artikel 1 Omschrijving evenement Datum evenement : 15 oktober 2017 Plaats evenement : TT Circuit Assen

Nadere informatie

Beste Sponsors, We kunnen met trots zeggen dat we derde zijn geëindigd! Na een geweldige prestatie van onze piloten en het ganse team.

Beste Sponsors, We kunnen met trots zeggen dat we derde zijn geëindigd! Na een geweldige prestatie van onze piloten en het ganse team. Beste Sponsors, In het weekend van 11-12 oktober hebben wij deelgenomen aan de 24h van Spa Francorchamps 2014. Dit was de 30 ste editie waardoor de opkomst groot was en de sfeer overal juist zat. We kunnen

Nadere informatie

Rally rijden. Hoe en wat?

Rally rijden. Hoe en wat? Rally rijden Hoe en wat? Inhoudsopgave Wat is een rally? Hoe ga ik rally rijden? Rol rijder / navigator Kalender NK 2017 Wat is een rally? Een snelheidswedstrijd bestaande uit: - Klassementsproeven - Tussentrajecten

Nadere informatie

Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014)

Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014) Notulen HFCC Algemene Leden Vergadering 2014 (12 februari 2014) 1. Opening De voorzitter opent de vergadering om 20:09. Er zijn 30 leden aanwezig. Het bestuur is aanwezig met uitzondering van Randolph.

Nadere informatie

Race-event sponsor concept

Race-event sponsor concept Racefactory is gespecialiseerd in het geven van race- en kartclinics. Waar een gewone belevenis bij alleen rijden blijft gaat Racefactory nog een stapje verder! Alle belevenissen zijn gegoten in een cursus

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering

Algemene ledenvergadering Algemene ledenvergadering Zwolle, 16 maart 2018 1. Opening 2. Goedkeuring notulen vorige vergadering 3. Sociaal en financieel jaarverslag 4. Goedkeuring jaarstukken 2017 5. Decharge bestuur 6. Benoeming

Nadere informatie

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan!

25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan! Race 8; 28-08-2016 Een verdubbeling van het aantal deelnemers ten opzichte van vorige maand, als dat zo doorgaat gaat het zeker goed komen. Sjoerd zet in de kwalificatie als enige een 37 er neer en mag

Nadere informatie

JAARVERGADERING WEDSTRIJDZWEMMEN 2 JUNI passie voor water

JAARVERGADERING WEDSTRIJDZWEMMEN 2 JUNI passie voor water JAARVERGADERING WEDSTRIJDZWEMMEN 2 JUNI 2016 passie voor water AGENDA Opening Mededelingen Innovaties wedstrijden toelichting door Titus Mennen - KNZB Invulling Regio West nieuwe seizoen Resultaten Evaluatie

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF)

Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Notulen Algemene Ledenvergadering Amersfoort Sportfederatie (ASF) Datum: Donderdag 22 mei 2014 Locatie: Verenigingsgebouw CJVV 1. Opening en vaststellen agenda De voorzitter opent de vergadering om 20.08

Nadere informatie

Klasse Reglement voor het Nederlands Kampioenschap HARC 82-90

Klasse Reglement voor het Nederlands Kampioenschap HARC 82-90 Klasse Reglement voor het Nederlands Kampioenschap HARC 82-90 1. ORGANISATIE Het Nederlands KampioenschapTouring Cars voor auto's uit de jaren 1982-1990 (verder te noemen NK HARC 82-90) wordt georganiseerd

Nadere informatie

Teleurstellende races voor Winteb Racing.

Teleurstellende races voor Winteb Racing. Teleurstellende races voor Winteb Racing. Het Winteb Elcee de Boer Pirelli racingteam heeft in Assen tijdens de Speedchallenge een minder succesvol weekend gekend. Er was voor het weekend aan nog een trainingsdag

Nadere informatie

SPORTIEF REGLEMENT TOER/SPORT/SUPERSPORT/GT KLASSE 2018

SPORTIEF REGLEMENT TOER/SPORT/SUPERSPORT/GT KLASSE 2018 SPORTIEF REGLEMENT TOER/SPORT/SUPERSPORT/GT KLASSE 2018 Organisatie: Deze klasse wordt georganiseerd door de Stichting D.N.R.T. Van toepassing is het Algemeen Reglement Autorensport Nationaal B, het Wedstrijdreglement

Nadere informatie

Ga een competitief partnership aan!

Ga een competitief partnership aan! Ga een competitief partnership aan! Een partnership aangaan in autosport en met een ervaren team als DVB RACING is uniek in zijn soort. Het aanbod en de mogelijkheden zijn quasi onuitputtelijk en de return

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Oudervereniging Openbare Basisschool De Bijenkorf

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Oudervereniging Openbare Basisschool De Bijenkorf HUISHOUDELIJK REGLEMENT Oudervereniging Openbare Basisschool De Bijenkorf DEFINITIE Artikel 1 Dit Huishoudelijk Reglement van de Oudervereniging Openbare Basisschool De Bijenkorf is een aanvulling op de

Nadere informatie