25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "25 september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via Hopelijk tot dan!"

Transcriptie

1 Race 8; Een verdubbeling van het aantal deelnemers ten opzichte van vorige maand, als dat zo doorgaat gaat het zeker goed komen. Sjoerd zet in de kwalificatie als enige een 37 er neer en mag de eerste race dus vanaf pole starten. G.O.D.L. doet voor het eerst mee met de kidsrace en weet in de laatste 2 ronden van de kwalificatie net onder de 40 seconden te duiken. Samen met black stig blijkt hij na afloop de enige geweest te zijn die elke race een snellere tijd heeft neergezet, op naar de eerste 38 er! Black stig en Sjoerd zijn heel constant, zij eindigen elke race op respectievelijk de eerste en tweede plaats. Plek 3 is elke race voor iemand anders geweest. Marc pro Racing had niet verwacht in het overall klassement op het podium te eindigen, want bij de prijsuitreiking was hij nergens meer te bekennen! # Racenaam R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 Totaal 1 Black Stig m_m racer Marc Pro Racing Demien JP Sjoerd RedRacer Jarek Fireball Quinten G.O.D.L Natan Blanken september is de volgende kidsrace, om uur (let op, tijd is gewijzigd)! Opgeven kan natuurlijk al, via info@hezemans.nl. Hopelijk tot dan!

2 Race 7; Deze race waren er maar 3 deelnemers, iedereen wist dus vooraf al dat ze op het podium zouden eindigen. Alleen de plekken moesten nog verdeeld worden. De volgorde van de kwalificatie bleek de volgorde voor alle races te zijn; Black Stig op nummer 1, m_m racer plaats 2 en RedRacer5 werd 3 e. RedRacer5 wist zich goed staande te houden tussen de 2 racers die bijna alle races van de partij zijn; hij haalde m_m racer in, maar die wist meteen te counteren. # Racenaam R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 Totaal 1 Black Stig m_m racer Marc Pro Racing Demien JP Sjoerd Jarek RedRacer Fireball Quinten Natan Blanken De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

3 Race 6; De kwalificatie begon wat moeizaam, maar binnen de kortste tijd werden er goede rondetijden gereden. De kwalificatie bleef spannend tot de laatste ronde, die voor bijna iedereen beslissend was voor hun startpositie. Race 1 In de eerste race wist M_m racer, die een zware kwalificatie achter de rug had, zich met de nodige moeite 3 posities omhoog te werken. Quinten moest zijn positie goed verdedigen tegen de 3 racers achter hem, maar slaagde hier uiteindelijk niet in. JP zat Marc Pro Racing op de hielen, maar hij hield netjes zijn positie vast. Race 2 Terwijl Marc Pro Racing in de eerste race netjes zijn eerste plaats had verdedigd, kreeg hij het dit keer zwaarder te verduren en werd door M_m racer en JP de buitenbocht in gedwongen. Hij wist op enkele millimeters na zijn 3 e plaats te behouden ten opzichte van Black Stig. M_m racer zette zijn jacht op P1 voort en finishte al eerste. Race 3 Met veel gelijke punten waren de rondetijden van de voorgaande races beslissend voor de startopstelling. Ditmaal had M_m racer minder geluk, hij verloor zijn gewonnen posities en ontsnapte ternauwernood aan een botsing met Sjoerd en de vangrail. Black Stig wist op de juiste momenten zijn kansen te pakken en eindigde op P2. JP was vooraan begonnen en had genoeg ruimte om een vlekkeloze race en de snelste ronde te rijden. # Racenaam R1 R2 R3 R4 R5 R6 Totaal 1 Black Stig m_m racer Marc Pro Racing Demien JP Sjoerd Jarek Fireball RedRacer Quinten Natan Blanken De volgende kidsrace is op 31 juli, hopelijk tot dan! Om uur start de Grand Prix van Duitsland, blijven jullie Max Verstappen aanmoedigen?!

4 Race 5; Black Stig liet in tegenstelling tot Marc een gat vallen tussen hem en een langzamere tegenstander voor hem, wat hem de kans gaf de snelste kwalificatieronde te rijden. Race 1 Black Stig liet brug af een gat vallen, waardoor hij P1 af moest staan aan Marc Pro Racing. JP en Sjoerd waren in gevecht om P3, maar JP gaf hem niet prijs. Jarek verbeterde, net als bij de vorige race, weer zijn persoonlijke record. Race 2 Marc Pro Racing, die last had van een aantal langzame beginnende rondes, kan zijn eerste positie niet behouden tegen Black Stig en werd op het rechte stuk genadeloos voorbij gereden. Ondanks het verliezen van de eerste plaats liet Marc JP en Sjoerd niet voorbij en behield hij P2 tot de geblokte vlag. Race 3 Marc startte race 3 vooraan door een snelle rondetijd. Toen Marc en Black Stig in gevecht waren om P1 pakte Sjoerd zijn kans en werkte zichzelf omhoog tot P2, waarna hij het op Marc gemunt had. Marc Pro Racing, die door een inhaalactie van Sjoerd naar de buitenbocht werd gedwongen, verloor 3 posities. Jarek spinde in de eerste ronde, waardoor hij veel tijd verloor. # Racenaam R1 R2 R3 R4 R5 Totaal 1 Black Stig m_m racer Demien Marc Pro Racing JP Jarek Sjoerd Fireball RedRacer Natan Blanken 1 1 De volgende kidsrace is op 26 juni, graag tot dan!

5 Race 4; Tijdens de kwalificatie had Black stig pech met een kart die inhield, waardoor hij op P3 kwalificeerde. JP veroverde P2 en M_m racer stond op P1, met als enige een tijd onder de 40 seconden. Race 1 Met kart 16 (die nog gedeeltelijk koude banden had) nam Black stig door een zuivere inhaalactie P2 in en daarna reed hij ook nog de snelste rondetijd. M_m racer wist een comfortabele afstand op te bouwen tussen hem en de rest en had een vlekkeloze race. Race 2 M_m racer reed weer de gehele race voorop en kon z n eigen tempo aanhouden. Black stig had wederom ongeluk, want zijn voorwiel brak af. Hij reed de race uit in kart 5 en kreeg zijn punten toch uitgereikt. Sjoerd zat JP gedurende de hele race op z n hielen. Toch liet JP zich niet kennen en behield P3. Jarek had moeite zijn kart onder controle te houden en liet daardoor veel tijd liggen. Race 3 M_m racer ging verder waar hij gebleven was en zette zijn snelle rondetijden voort (buiten de 1 e ronde allemaal 39-ers!). JP kwam akelig dicht bij Black stig, maar die liet zich niet van de wijs brengen en liet JP uiteindelijk ver achter zich. # Racenaam R1 R2 R3 R4 Totaal 1 Black Stig m_m racer Demien Fireball Marc Pro Racing Jarek JP RedRacer Sjoerd Natan Blanken 1 1 We zien jullie graag 29 mei weer!

6 Race 3; Tijdens 1 e paasdag was race 3 van de Junior Kartcompetitie Waarschijnlijk had nog niet iedereen alle paaseitjes gevonden want er waren maar 4 deelnemers voor de race. De kwalificatie verliep rustig. Uitslag race 1: 1 e Black stig, 2 e m_m racer, 3 e Demien en op plek 4 Jarek. Uitslag race 2: 1 e m_m racer, 2 e Black stig, 3 e Demien en op plek 4 Jarek. Uitslag race 3: 1 e Black stig, 2 e Demien, 3 e Jarek, en op plek 4 m_m racer. Beste tijd is gereden door Black stig met een ronde tijd van sec. Uiteindelijk stond Black stig op podium plek 1, m_m racer op plek 2 en Demien op plek 3! Jarek heeft de medaille ontvangen voor rijder van de dag, hij heeft goed zijn best gedaan om met deze snelle jongens mee te kunnen rijden! Graag zien we jullie weer op 24 april voor race 4! # Racenaam R1 R2 R3 Totaal 1 Demien Black Stig m_m racer Fireball Marc Pro Racing RedRacer Jarek JP Sjoerd Natan Blanken 1 1

7 Race 2; Tijdens de kwalificatie werd er weer hard en mooi gereden, een goed begin voor de race! Race 1 ging van start met Demien op kop, RedRacer5 op p2 en Black stig op p3. De gehele race verliep netjes, met een strakke inhaal manoeuvre van Black stig in de laatste ronde. Demien eindigde op P1 met een halve ronde voorsprong. Toen ging race 2 van start met p1 Demien, P2 Black Stig en p3 RedRacer5. Door contact tussen m_m racer en RedRacer5 verloor RedRacer5 zijn positie, en had zodanig last van zijn ribben dat hij de race helaas niet heeft kunnen uitrijden. Dit betekend eindstand race 2: p1 Demien, p2 Black stig en p3 m_m racer. Race 3 begon weer met Demien op kop, daarachter volgde Black stig en m_m racer. In de 2 e ronde ging het helaas fout voor Black stig, die door m_m racer werd aangetikt en zo de controle van de kart verloor, en achteraan opnieuw moest beginnen. Hij heeft zich goed herpakt en is terug naar p5 gereden met de snelste rond van sec. De top 3 van de 3 e race is: p1 m_m racer, p2 Marc pro Racing en p3 demien die ondanks zijn goede blokken toch 2 plekken heeft verloren. Eindstand: P1 Demien P2 Black stig P3 m_m racer De volgende race is op zondag 27 maart! Graag tot dan! # Racenaam R1 R2 Totaal 1 Demien Black Stig Fireball Marc Pro Racing m_m racer RedRacer JP Sjoerd Natan Blanken 1 1

8 Race 1; Zondag was de eerste race van de Junior kartcompetitie 2016! Bij de race waren 9 enthousiaste rijders er klaar voor om het seizoen te starten. De kwalificatie viel voor iedereen mee, behalve voor m_m racer die helaas een lekke band kreeg waardoor hij op p9 is gekwalificeerd. m_m racer liet zichzelf niet van de wijs brengen en reed in race 1 al vrij snel naar p5. Tijdens race 1 zijn er verder geen plekken verwisseld. Om het al een rustig begin van het nieuwe seizoen. Race 2 ging van start, in de 1de ronde na de pace kart ging het voor Black Stig eventjes fout in de 2 de bocht, waardoor hij van p4 naar p6 ging. Iets later in de 2 de race neemt Fireball de leiding over van Demien en zakt Marc Pro Racing van p3 naar p4. Race 3 ging van start met Demien op kop (ook al had Fireball het zelfde aantal punten, Demien had een snellere rondetijd). Tijdens deze race was er een aantal keren contact tussen meerdere rijders, gelukkig is de race hierdoor niet ernstig beïnvloed. En eindigt de dag met Demien op plek 1 met de snelste rondetijd van sec, plek nummer 2 is voor Fireball (het enigste meisje van het klassement, dat haar mannetje heeft gestaan, tijdens de wedstrijd) en op de 3 de plek staat Marc Pro Racing (die zijn seizoen weer erg sterk begint, net als vorig jaar)! Graag zien we jullie weer tijdens de 2 de race op zondag 28-02! # Racenaam R1 Totaal 1 Demien Fireball Marc Pro Racing m_m racer RedRacer Black Stig JP Sjoerd Natan Blanken 1 1

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan!

De volgende race is op 28 augustus, na afloop kun je de Formule 1 race op het circuit van Spa-Francorchamps blijven kijken! Graag tot dan! Race 7; 31-07-2016 Deze race waren er maar 3 deelnemers, iedereen wist dus vooraf al dat ze op het podium zouden eindigen. Alleen de plekken moesten nog verdeeld worden. De volgorde van de kwalificatie

Nadere informatie

De 1-na-laatste race van dit seizoen is op 27 november om uur, hopelijk tot dan!

De 1-na-laatste race van dit seizoen is op 27 november om uur, hopelijk tot dan! Race 10; 30-10-2016 Bij deze race verschenen maar 2 kids aan de start, zou het door de vroegere starttijd komen?! Jarek heeft z n PR vandaag 2 keer aangescherpt, zowel in de kwalificatie als in de 1 e

Nadere informatie

Alle rijders zijn tijdens de 3 races een keer op het podium geeindigd, het uiteindelijke podium werd bezet door Black Stig, Jarek en Christovvv.

Alle rijders zijn tijdens de 3 races een keer op het podium geeindigd, het uiteindelijke podium werd bezet door Black Stig, Jarek en Christovvv. Race 12; 18-12-2016 Bij de laatste race van 2016 stonden er 5 rijders aan de start, waaronder Stijn die voor het eerst mee deed. Ook leuk dat Thijs speed en Christovvv weer van de partij waren! Maar de

Nadere informatie

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12

R1 R2 R3 R4 R5 R6 R7 R8 R9 R10 R11 R12 Race 12 28-12-2014 Vandaag staat op het programma de laatste race van het seizoen 2014. In de vorige race was het al duidelijk dat m_m racer de kampioen is. De race van vandaag is daarom niet minder spannend.

Nadere informatie

1 september e NK wedstrijd Midland Circuit Lelystad Foto s: Ed Bulk Sportfotografie

1 september e NK wedstrijd Midland Circuit Lelystad Foto s: Ed Bulk Sportfotografie 1 september 2018 6 e NK wedstrijd Midland Circuit Lelystad Foto s: Ed Bulk Sportfotografie Een prachtige en bovenal een gezellige race dag op het Midland Circuit Lelystad, de hele dag was het droog, de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day

Nieuwsbrief. ONK Gamma Racing Day Nieuwsbrief 9, 4 augustus 2013 Nieuwsbrief ONK Gamma Racing Day Tijdens de Gamma Racing Day rijden er 2 motorklassen en de rest wordt opgevuld door de nodige autoklassen. Wel een leuke dag voor de auto

Nadere informatie

Teleurstellende races voor Winteb Racing.

Teleurstellende races voor Winteb Racing. Teleurstellende races voor Winteb Racing. Het Winteb Elcee de Boer Pirelli racingteam heeft in Assen tijdens de Speedchallenge een minder succesvol weekend gekend. Er was voor het weekend aan nog een trainingsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. ONK Spa Francorchamps

Nieuwsbrief. ONK Spa Francorchamps Nieuwsbrief 10, 12 augustus 2013 Nieuwsbrief ONK Spa Francorchamps Spa Francorchamps is een van de lievelingscircuits van Kevin. De ligging is prachtig, 7 kilometer door de natuur en mooie vloeiende bochten

Nadere informatie

Beste Sponsors, We kunnen met trots zeggen dat we derde zijn geëindigd! Na een geweldige prestatie van onze piloten en het ganse team.

Beste Sponsors, We kunnen met trots zeggen dat we derde zijn geëindigd! Na een geweldige prestatie van onze piloten en het ganse team. Beste Sponsors, In het weekend van 11-12 oktober hebben wij deelgenomen aan de 24h van Spa Francorchamps 2014. Dit was de 30 ste editie waardoor de opkomst groot was en de sfeer overal juist zat. We kunnen

Nadere informatie

Race verslag Speed Challenge ONK race 14 juni 2009, Assen. Zaterdag 13 juni, kwalificatie training 1. Overleg met de monteurs voor de eerste training.

Race verslag Speed Challenge ONK race 14 juni 2009, Assen. Zaterdag 13 juni, kwalificatie training 1. Overleg met de monteurs voor de eerste training. Race verslag Speed Challenge ONK race 14 juni 2009, Assen. Zaterdag 13 juni, kwalificatie training 1. Overleg met de monteurs voor de eerste training. Om 1200 uur begon de eerste kwalificatie training.

Nadere informatie

Voor en tegenspoed bij Winteb Racing

Voor en tegenspoed bij Winteb Racing Voor en tegenspoed bij In het weekend van 15,16 en 17 april kwam het WK Superbike circus op bezoek in Assen. In het bijprogramma werd de tweede race van het ONK DSBK gereden. Uiteraard nam hier ook deel

Nadere informatie

Boone en Grendel versterken hun koppositie!!

Boone en Grendel versterken hun koppositie!! Boone en Grendel versterken hun koppositie!! Met nog 6 wedstrijden te gaan en ruim 20 punten voorsprong lijkt onze droom steeds realistischer te worden, Nederlands kampioen BMW Ooperon Cup. Bij onze naaste

Nadere informatie

DPmotoren was aanwezig met twee rijders. Jurgen op de CBR 600 machine van vorig jaar, Daniël met de in de winter opgebouwde CBR600

DPmotoren was aanwezig met twee rijders. Jurgen op de CBR 600 machine van vorig jaar, Daniël met de in de winter opgebouwde CBR600 Z-A-C 2003 Zandvoort, 1 e wedstrijd 22-04-2003 links: Dennis, Jurgen, en Mike Een nieuw race seizoen, nieuwe kansen, veel plezier, en een hoop spanning. Dit zijn uiteraard de ingrediënten voor weer een

Nadere informatie

Trainingen: alles verloopt perfect. nieuwe banden worden gemonteerd

Trainingen: alles verloopt perfect. nieuwe banden worden gemonteerd Raceverslag 12-04-08 Film van de race: Trainingen: alles verloopt perfect. nieuwe banden worden gemonteerd Start: 8 e startplaats. Bij start bleef 1 deelnemer stil staan. Hierdoor veel opstopping en we

Nadere informatie

Youri Verswijveren Nederlands kampioen in de Nationale Autowasbon Mazda MX5 cup 2016!

Youri Verswijveren Nederlands kampioen in de Nationale Autowasbon Mazda MX5 cup 2016! Youri Verswijveren Nederlands kampioen in de Nationale Autowasbon Mazda MX5 cup 2016! Na drie seizoenen keihard strijden, 200% inzet en nooit opgeven is het Youri Verswijveren dit jaar gelukt het Nederlands

Nadere informatie

Race 2 Assen Hallo allemaal,

Race 2 Assen Hallo allemaal, Race 2 Assen 5-8- 03 Hallo allemaal, Mijn naam is Jochem Havermans en rijdt sinds kort bij het race team van DP motoren. Begin mei heb ik mijn TOMS cursus behaald en ben sindsdien gelicenseerd om aan de

Nadere informatie

Jaargang 7, nummer 4 Nieuwsbrief zaterdag 29 augustus 2015

Jaargang 7, nummer 4 Nieuwsbrief zaterdag 29 augustus 2015 Laatste qualifier voor Kings Lynn De laatste qualifier Formule 1 Stock Car zit er op en de coureurs mogen zich opmaken voor de World Final op 19 september in het Engelse Kings Lynn. Er zal een ware invasie

Nadere informatie

Apex Trophy 2018 RUBEN BUTS PAKT POLEPOSITIE MAAR KAN MADDOX BACKUS NIET VAN TWEEDE ZEGE HOUDEN

Apex Trophy 2018 RUBEN BUTS PAKT POLEPOSITIE MAAR KAN MADDOX BACKUS NIET VAN TWEEDE ZEGE HOUDEN RUBEN BUTS PAKT POLEPOSITIE MAAR KAN MADDOX BACKUS NIET VAN TWEEDE ZEGE HOUDEN In september mocht onze vereniging twintig enthousiaste deelnemers verwelkomen, waardoor we voor de tweede keer een wedstrijd

Nadere informatie

Modelautorace in Duitsland

Modelautorace in Duitsland Modelautorace in Duitsland Florian Joos van 1Mb neemt deel aan toprace Althengstett - 10 januari 2016 1 Introductie Op 8, 9 en 10 januari nam ik deel aan een indoorrace met electrisch aangedreven afstandsbestuurde

Nadere informatie

Assen augustus. Nieuwsbrief #21. uit een uitgebreid. van de trainingen,

Assen augustus. Nieuwsbrief #21. uit een uitgebreid. van de trainingen, Nieuwsbrief 5 2011 Assen 27-28 augustus Deze nieuwsbrief bestaat uit een uitgebreid verslag van de trainingen, kwalificaties en de race. Ook staan de uitslagen en foto s van de race erin. Jerry s Racing

Nadere informatie

Winteb Racing met grote veranderingen aan de start in Oschersleben.

Winteb Racing met grote veranderingen aan de start in Oschersleben. Winteb Racing met grote veranderingen aan de start in Oschersleben. Na de afgelopen races in Assen met de Pirelli s te hebben gereden, is het team overgestapt naar een ander bandenmerk. Na succesvolle

Nadere informatie

Race 6 Zaterdag 4 oktober Assen, TT circuit Assen

Race 6 Zaterdag 4 oktober Assen, TT circuit Assen Race 6 Zaterdag 4 oktober Assen, TT circuit Assen 07:00 uur. De dag ervoor zijn Gerwin Moed en ik al naar Assen vertrokken om daar aan de vrije trainingen deel te nemen. Deze dag verliep minder goed omdat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Pinksterraces Oss. Zondag 1ste Pinksterdag

Nieuwsbrief. Pinksterraces Oss. Zondag 1ste Pinksterdag Nieuwsbrief Pinksterraces Oss Zondag 1ste Pinksterdag Vandaag stond er een vrije training van 10 minuten op het programma en 2 kwalificaties van 25 minuten. Dit alles op het circuit Paalgraven in Oss.

Nadere informatie

21-05-2012. CvE Racing. Helpt u mij mee mijn doelen te behalen?

21-05-2012. CvE Racing. Helpt u mij mee mijn doelen te behalen? 21-05-2012 Sponsorplan CvE Racing Helpt u mij mee mijn doelen te behalen? Inhoud INLEIDING 3 GESCHIEDENIS 3 MOTIVATIE EN DOELSTELLINGEN 3 KBO CUP 4 KBO CUP 2012 4 BUDGETPLAN 5 NOODZAKELIJKE FINANCIËLE

Nadere informatie

Moeilijke seizoensafsluiting

Moeilijke seizoensafsluiting Moeilijke seizoensafsluiting op weg naar 2012. In het weekend van 24 en 25 september werd alweer de laatste race van het ONK 2011 seizoen verreden. Het complete Team was weer aanwezig, inclusief gastrijder

Nadere informatie

Verslag GP toernooi Hoorn 2013

Verslag GP toernooi Hoorn 2013 Verslag GP toernooi Hoorn 2013 Op het eerste GP toernooi van 2013 is de jeugd van schaakclub Oppositie goed vertegenwoordigd. Wessel, Sanne, Lotte, Anna en Tom reizen samen met Arjen en Bastiaan op een

Nadere informatie

INTERDICIPLINAIRE WEDSTRIJD 2015 GEWEST NH-U INHOUD LANGEBAAN - SHORTTRACK - MASSSTART

INTERDICIPLINAIRE WEDSTRIJD 2015 GEWEST NH-U INHOUD LANGEBAAN - SHORTTRACK - MASSSTART INTERDICIPLINAIRE WEDSTRIJD 2015 GEWEST NH-U INHOUD LANGEBAAN - SHORTTRACK - MASSSTART Tweede interdisciplinaire wedstrijd in Haarlem Na het succes in 2014 gaat NH/U de interdisciplinaire wedstrijd ook

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud:

Nieuwsbrief 7. Kooijman Racing. ONK Supersport 600. Inhoud: Kooijman Racing ONK Supersport 600 Nieuwsbrief 7 Inhoud: - Verslag GAMMA Racing Days - Kooijman Racing start niet in Spa-Francorchamps - ALS-dag in Assen 22 september - Caravan Verhuur Karsten helpt mee

Nadere informatie

Bij categorieën van 8 of minder renners is de uitslag na drie manches bepalend voor de toekenning van de topcompetitiepunten.

Bij categorieën van 8 of minder renners is de uitslag na drie manches bepalend voor de toekenning van de topcompetitiepunten. TOPCOMPETITIE FIETSCROSS (BMX) Reglement Redline Top Competitie 2012 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement Fietscross (WRF) 2012, is van toepassing

Nadere informatie

TOPCOMPETITIE FIETSCROSS (BMX) Reglement Nationale en Internationale TopCompetitie wedstrijden 2013

TOPCOMPETITIE FIETSCROSS (BMX) Reglement Nationale en Internationale TopCompetitie wedstrijden 2013 TOPCOMPETITIE FIETSCROSS (BMX) Reglement Nationale en Internationale TopCompetitie wedstrijden 2013 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement Fietscross

Nadere informatie

Verslag DCR in Assen. De eerste race van het seizoen voor Racing Team PowerSeal.

Verslag DCR in Assen. De eerste race van het seizoen voor Racing Team PowerSeal. Verslag DCR in Assen. De eerste race van het seizoen voor Racing Team PowerSeal. Om maar meteen met de deur in huis te vallen was het een evenement met een gouden randje voor Racing Team PowerSeal. Niet

Nadere informatie

Westfield Racing Cup III. Een wat. Fotografie:

Westfield Racing Cup III. Een wat. Fotografie: Westfield Racing Cup III Een wat minder begin Fotografie: www.racefotos.nl is soms ook het halve werk. Dat bleek tijdens de tweede en tevens zonovergoten race van de Westfield Racing Cup op het circuit

Nadere informatie

Miniorencircuit deel 1, dd

Miniorencircuit deel 1, dd Miniorencircuit deel 1, dd 10-10-2015 Vandaag werd het eerste deel van het miniorencircuit (voor minioren en junioren 1 en 2) gezwommen in het zwembad de Grote Koppel in Arnhem voor de jongens van jaargang

Nadere informatie

37 e jaargang nr december

37 e jaargang nr december 37 e jaargang nr.14 18 december 2017 www.kvscmh.nl UITSLAGEN: Senioren 1 - Eyckelkorf/omhoog 10 10 Senioren 2 - Oranje Wit 2 10 16 De Corridor 3 - Senioren 4 13 5 Senioren 5 mw - Flamingo s 8 7 Junioren

Nadere informatie

seizoen gereden gaan worden. Mijn

seizoen gereden gaan worden. Mijn Assen Race 3 23-09- 03 Door: Jochem Havermans Voorwoord Vandaag 23 september zou de seizoen gereden gaan worden. Mijn is vandaag voor de eerste keer mee werd voor haar een leuke dag. de regen verreden

Nadere informatie

NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA

NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA NEDERLANDSE KAMPIOENSCHAPPEN BAAN HEERDE EN GEWESTELIJKE KAMPIOENSCHAPPEN BREDA Het was afgelopen weekend een druk weekend, want er stonden 2 belangrijke toernooien op de agenda voor de RST-rijd(st)ers.

Nadere informatie

Twee PR s in acht dagen door Thijs Staps

Twee PR s in acht dagen door Thijs Staps Twee PR s in acht dagen door Thijs Staps Leemputtenloop Op woensdag 10 april stond de Leemputtenloop op het programma, dat is een wedstrijd waar ik altijd goed loop. Mijn PR heb ik daar in 2017 gelopen,

Nadere informatie

Goede start. Fotografie: www.racefotos.nl

Goede start. Fotografie: www.racefotos.nl Fotografie: www.racefotos.nl Goede start The Stig kan trots op zijn: we hebben de eerste race van de Westfield Racing Cup gewonnen. Een droomdebuut dus. Ook voor de klasse, want die heeft in twee dagen

Nadere informatie

Spelregels. Hocras Formule 1 Grand Prix manager seizoen Hoe score ik punten? Hoe maak ik een team?

Spelregels. Hocras Formule 1 Grand Prix manager seizoen Hoe score ik punten? Hoe maak ik een team? Hocras Formule 1 Grand Prix manager seizoen 2014 Hoe score ik punten? Om in aanmerking te komen voor een van de drie prijzen die je kunt winnen (als je meedoet met de betaalde versie) moet je er voor proberen

Nadere informatie

MAXIMUM SPEED #2 14,95 RACING EDITION

MAXIMUM SPEED #2 14,95 RACING EDITION MAXIMUM SPEED #2 14,95 RACING EDITION 11 EEN VAN DE MEEST OPVALLENDE MOMENTEN DIE WE HEBBEN GEZIEN VAN MAX VERSTAPPEN, HEBBEN WE EIGENLIJK NIET GEZIEN. HET WAS NIET TE VOLGEN OP TELEVISIE, MAAR WEL TE

Nadere informatie

Verslag van de 5 e wedstrijd voor het 3D kampioenschap op de Nürnbergring

Verslag van de 5 e wedstrijd voor het 3D kampioenschap op de Nürnbergring Verslag van de 5 e wedstrijd voor het 3D kampioenschap op de Nürnbergring Na dik drie weken en de nodige voorbereidingen was het dan weer zo ver. De volgende wedstrijd voor het 3D kampioenschap stond weer

Nadere informatie

Competitie Fietscross (BMX)

Competitie Fietscross (BMX) Reglement Redline Topcompetitie 2009 Competitie Fietscross (BMX) Junior Men, Elite Men en Vrouwen 17+ Genoemde categorieën rijden op zaterdag een Time Trial. De gereden tijden zijn bepalend voor de volgorde

Nadere informatie

Meeting Lebbeke 13 september 2014

Meeting Lebbeke 13 september 2014 Meeting Lebbeke 13 september 2014 Het was zonnige zaterdagnamiddag in Lebbeke met een grote spartadelegatie waarbij er mooie prestaties geleverd werden. Maar liefst 14 spartabenjamins hebben deelgenomen

Nadere informatie

Kwalificatie 12min + 2 uurs race. Definitief Reglement

Kwalificatie 12min + 2 uurs race. Definitief Reglement Kwalificatie 12min + 2 uurs race Definitief Reglement Datum: 28-02- 2015 Artikel A: Organisatie 1. De wedstrijdleider(s): Gerald & Niels. Klachten kunnen alleen gemeld worden bij de wedstrijdleiding. 2.

Nadere informatie

Weekend winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Clemens Hecker. Overall winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3.

Weekend winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Clemens Hecker. Overall winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Voor u ligt de nieuwsbrief van Dutch Truck Racing. Na de finaleraces zijn wij als bestuur alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen. Er is geëvalueerd met circuit Zandvoort en

Nadere informatie

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden.

Winteb Racing stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden. stormt de top tien binnen in de regen op Ten Kate Honda en Pirelli banden. Op het kletsnatte circuit van Oschersleben werd de eerste race van de dag voor het ONK Dutch Superbike onder moeilijke omstandigheden

Nadere informatie

Race 3 Zaterdag 12 juli, TT circuit Assen

Race 3 Zaterdag 12 juli, TT circuit Assen Race 3 Zaterdag 12 juli, TT circuit Assen 06:00 uur.fris en fruitig omdat ik De nacht van Winschoten aan me heb voorbij laten gaan sta ik op om Roelf Bruins om 06:45 uur op te pikken. Roelf is vaker met

Nadere informatie

Vierde Supermoto-titel voor Marcel van Drunen!

Vierde Supermoto-titel voor Marcel van Drunen! http://www.knmv.nl 6 oktober 2008 Persbericht Serie: ONK Supermoto Land: Nederland Datum 5 oktober '08 Race: 12/14 Plaats: Lelystad Weer: Regen, 12c Vierde Supermoto-titel voor Marcel van Drunen! Mill

Nadere informatie

door Sebastiaan Heins

door Sebastiaan Heins door Sebastiaan Heins 3 2 e druk november 2012 Sebastiaan J.R. Heins - 23 mei 2012 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze opgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand

Nadere informatie

De BRC F-1 League Regelgeving Seizoen 4. Inhoud: 1) Lobby Settings. 1.1) Sessie Opties 1.2) Race Instellingen 1.3) Assist Restricties.

De BRC F-1 League Regelgeving Seizoen 4. Inhoud: 1) Lobby Settings. 1.1) Sessie Opties 1.2) Race Instellingen 1.3) Assist Restricties. De BRC F-1 League Regelgeving Seizoen 4 Inhoud: 1) Lobby Settings 1.1) Sessie Opties 1.2) Race Instellingen 1.3) Assist Restricties 2) Penalties 2.1) Toepassen van Penalties 2.2) Penalty Strafpunten Systeem

Nadere informatie

Voor deze gelegenheid waren er twee teams geformeerd: DP motoren 1 en DP motoren 2.

Voor deze gelegenheid waren er twee teams geformeerd: DP motoren 1 en DP motoren 2. ZAC Endurance 3 juli 2006 te Zandvoort Op het zonovergoten circuit van Zandvoort (30+ graden celcius!!) zou wederom een endurance race gereden gaan worden. Geen wolkje aan de lucht, dus het beloofde een

Nadere informatie

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Vlak voordat de wedstrijd begon ging het toekomstige Nederlands elftal

Nadere informatie

Verslag 4 e Ronde 3D Cup Oschersleben D. Intro:

Verslag 4 e Ronde 3D Cup Oschersleben D. Intro: Verslag 4 e Ronde 3D Cup Oschersleben D Intro: Na 3 wedstrijden regen, kou en wind waren de voorspellingen voor de 4 e ronde van het 3D kampioenschap eindelijk veelbelovend. Het zag er naar uit dat het

Nadere informatie

Wereld Kampioenschap Rafting 2010

Wereld Kampioenschap Rafting 2010 Wereld Kampioenschap Rafting 2010 Nederland, Zoetermeer 12 t/m 15 juli Trainen, trainen, trainen en nog eens trainen. Dat is wat wij in de aanloop naar dit WK hebben gedaan. Zou het zijn vruchten afwerpen?

Nadere informatie

Walid Racing nieuwsbrief 4, 7 April Hallo Sponsors en Donateurs, Beste sponsors en donateurs.

Walid Racing nieuwsbrief 4, 7 April Hallo Sponsors en Donateurs, Beste sponsors en donateurs. Walid Racing nieuwsbrief 4, 7 April 2015. Hallo Sponsors en Donateurs, Beste sponsors en donateurs. Voor u ligt de nieuwsbrief waarin weer over echt race werk geschreven wordt. Walid ging namelijk een

Nadere informatie

Apex Trophy 2018 CHRISTOPHE VERHOEVEN OOK OP NIEUW CIRCUIT NIET TE STOPPEN

Apex Trophy 2018 CHRISTOPHE VERHOEVEN OOK OP NIEUW CIRCUIT NIET TE STOPPEN CHRISTOPHE VERHOEVEN OOK OP NIEUW CIRCUIT NIET TE STOPPEN Voor het eerst in het seizoen bij Extreme Kart mochten we 15 piloten verwelkomen. Met Ben Buts, Maarten Verduyckt, Gianni Angelini en Tom Bruyneels

Nadere informatie

Terugblik raceseizoen 2014 BSB Kevin van Leuven.

Terugblik raceseizoen 2014 BSB Kevin van Leuven. Terugblik raceseizoen 2014 BSB Kevin van Leuven. Na in 2013 diverse keren naar BSB races in Engeland te zijn wezen kijken besloten we om in 2014 in dit zeer competitieve kampioenschap te gaan deelnemen.

Nadere informatie

Tevens beschikt ASC over een eigen keuringsinstituut voor inspectie, reparatie, onderhoud en adviezen van alle soorten en merken klimmaterialen.

Tevens beschikt ASC over een eigen keuringsinstituut voor inspectie, reparatie, onderhoud en adviezen van alle soorten en merken klimmaterialen. 1 november 2010 Jaargang 1 nummer 3 In deze nieuwsbrief ASC Group neemt APW over ASC introduceert nieuw Triangle-system-ASCliftplatform Nieuwsbrief Nieuw!!! De Basic Carrier Specials ASC Group neemt APW

Nadere informatie

Wedstrijden 2014 In 2014 worden 5 TopCompetitie wedstrijden verreden, waarvan 2 met UCI C1 status, te weten TC1 en TC5.

Wedstrijden 2014 In 2014 worden 5 TopCompetitie wedstrijden verreden, waarvan 2 met UCI C1 status, te weten TC1 en TC5. REGLEMENT KNWU BMX Topcompetitie 2014 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement BMX laatst gepubliceerde uitgave, is van toepassing op de Topcompetitie,

Nadere informatie

Nieuwenhuis naar wereldtitel, zilver Van der Poel

Nieuwenhuis naar wereldtitel, zilver Van der Poel Nieuwenhuis naar wereldtitel, zilver Van der Poel Nieuwegein, 29 januari 2017 - De Nederlandse ploeg wist op de tweede dag van het wereldkampioenschap veldrijden in Bieles (Luxemburg) een nieuwe wereldtitel

Nadere informatie

Race 3: 12 Juni. Raceday

Race 3: 12 Juni. Raceday Race 3: 12 Juni De eerste keer dat de ZAC de twee daagse heeft en wij rijden op zondag! Zaterdag kunnen we pas laat op de paddock ivm een ander evenement. Mijn gevoel is erg goed daar ik eindelijk weer

Nadere informatie

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk.

Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk. Race verslag 5 augustus 2014 Johnny Kock succesvol op Red Bull Ring Oostenrijk. Een nieuwe ontdekking, ieder seizoen opnieuw. Dat is een wens van de 3D-Cup om jaarlijks in ieder geval 1 nieuw circuit te

Nadere informatie

The Race of the Champions, afsluiter in Assen, onder ideale omstandigheden wordt Johnny 3 e en Marcel 5 e in het eindklassement.

The Race of the Champions, afsluiter in Assen, onder ideale omstandigheden wordt Johnny 3 e en Marcel 5 e in het eindklassement. NIEUWSBRIEF 26 september 2011 The Race of the Champions, afsluiter in Assen, onder ideale omstandigheden wordt Johnny 3 e en Marcel 5 e in het eindklassement. Trots mag Johnny zijn met een verdiende 3

Nadere informatie

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse!

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC heeft dit seizoen met slechts 2 overwinningen nog net de nacompetitie bereikt. Daarin werd het thuis opgenomen tegen PSV Dammen uit Eindhoven.

Nadere informatie

Dubbele score Winteb Racing

Dubbele score Winteb Racing Dubbele score coureurs op Ten Kate Honda en Pirelli in de punten op regenachtig Francorchamps In het weekend van 13 en 14 augustus werd alweer de tiende race van het seizoen in het ONK Dutch Superbike

Nadere informatie

Tour de France spel 2016

Tour de France spel 2016 Tour de France spel 2016 17e etappe: Jammer jammer jammer. Jammer dat er altijd mensen zijn (4) die geluk hebben en vóór mij staan met mijn elite team. Jammer dat dat ook bij het klaverjassen is (21 gelukhebbers).

Nadere informatie

Bloedheet Francorchamps, uniek ik alle opzichten.

Bloedheet Francorchamps, uniek ik alle opzichten. NIEUWSBRIEF 23 augustus 2012 Bloedheet Francorchamps, uniek ik alle opzichten. Afgelopen weekend zijn we op het magische circuit van Francorchamps geweest, waarbij Marcel en Johnny tweemaal het podium

Nadere informatie

Afdelingsontmoeting Grootebroek

Afdelingsontmoeting Grootebroek Afdelingsontmoeting Grootebroek Op zondag 30 November vond in Grootebroek (NH) de Afdelingsontmoeting plaats. Dit is een toernooi waarbij de afdeling West, Midden, Holland-Noord en Zuidwest, de strijd

Nadere informatie

Het startgeld van 35 voor leden of 45 voor niet-leden moet steeds voor de start van de wedstrijd voldaan zijn.

Het startgeld van 35 voor leden of 45 voor niet-leden moet steeds voor de start van de wedstrijd voldaan zijn. 1. Deelnamevoorwaarden Elke deelnemende piloot dient zich akkoord te verklaren met ons huishoudelijk reglement. Het startgeld van 35 voor leden of 45 voor niet-leden moet steeds voor de start van de wedstrijd

Nadere informatie

Veneboerloop Drachten met dik 10km-PR

Veneboerloop Drachten met dik 10km-PR Veneboerloop Drachten met dik 10km-PR Vandaag was het dan zover: kijken waar ik sta na 2 maanden looptraining bij de Loopgroep Astrea. Laatste 10km-wedstrijd was begin oktober bij 25 graden toen ik net

Nadere informatie

Laatste kans om jezelf te promoveren!

Laatste kans om jezelf te promoveren! Laatste kans om jezelf te promoveren! De laatste wedstrijd van seizoen 2009/2010 zal plaatsvinden op zaterdag 20 november in Nunspeet, wat betekent dat iedereen de laatste kans heeft om mogelijk zichzelf

Nadere informatie

Een nieuwe ontdekking in Tsjechie.

Een nieuwe ontdekking in Tsjechie. NIEUWSBRIEF 16 mei 2010 Een nieuwe ontdekking in Tsjechie. De 2 e race in de 3D-Cup ligt nu alweer achter ons, maar goed gekozen om dit te combineren met Hemelvaart zodat nu ook de kinderen weer van de

Nadere informatie

Uitstekend debuut voor Winteb Racing

Uitstekend debuut voor Winteb Racing Uitstekend debuut voor Het nieuwe Team maakte afgelopen weekend tijdens de Lente Races zijn debuut in het ONK Superbike. Het besluit om te gaan deelnemen aan het ONK DSBK werd genomen na de succesvol verlopen

Nadere informatie

KNWU BMX Nationaal Kampioenschap KNWU BMX NK 2015 versie 3.0

KNWU BMX Nationaal Kampioenschap KNWU BMX NK 2015 versie 3.0 KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2015 KNWU BMX Nationaal Kampioenschap 2015 Algemeen De reglementen van de KNWU en daarbij in het bijzonder Titel VI, Wedstrijd Reglement BMX laatst gepubliceerde uitgave,

Nadere informatie

U bent van harte welkom in onze tent tijdens de trainingen of op de wedstrijddag. De koffie (van Cafema) staat klaar!

U bent van harte welkom in onze tent tijdens de trainingen of op de wedstrijddag. De koffie (van Cafema) staat klaar! Nieuwsbrief 2015 nummer 6 september 2015 Beste raceliefhebbers, Hierbij ontvangt u alweer de 6 e nieuwsbrief van het North Racing Kart Team Powered by Pitparts. Met deze nieuwsbrief willen wij u op de

Nadere informatie

Goud, goud en zilver bij 3 e crosscompetitie in Amsterdam

Goud, goud en zilver bij 3 e crosscompetitie in Amsterdam Goud, goud en zilver bij 3 e crosscompetitie in Amsterdam Het succes voor Startbaan bij de vorige crosswedstrijd (4x goud in Bussum) smaakte naar meer. In Amsterdam stonden zaterdag 6 februari 31 pupillen

Nadere informatie

+ Challenge rijders Men 25/29, Men 25+ en Masters uit het buitenland kunnen kiezen voor deelname bij de Elite Men 2 of bij de Sportklasse 25+.

+ Challenge rijders Men 25/29, Men 25+ en Masters uit het buitenland kunnen kiezen voor deelname bij de Elite Men 2 of bij de Sportklasse 25+. Reglement KNWU BMX TopCompetitie 5 te Erp op 4 en 5 oktober 2014 Dit reglement vervangt het BMX TopCompetitie 2014 v1.4 20140120 voor deze wedstrijd. Alle competitie regels voor het eindklassement zijn

Nadere informatie

Presentatiemap Supercup1000 seizoen 2013. Jaco Boonen

Presentatiemap Supercup1000 seizoen 2013. Jaco Boonen Presentatiemap Supercup1000 seizoen 2013 Jaco Boonen # 95 Jaco Boonen info@jaco-racing.nl www.jaco-racing.nl 06-42968975 Inleiding Na een derde plaats in de talentcup600 te hebben behaald is het tijd voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief B-selectie KNSB Gewest Groningen - Drenthe

Nieuwsbrief B-selectie KNSB Gewest Groningen - Drenthe Nieuwsbrief B-selectie KNSB Gewest Groningen - Drenthe Februari 2017 Voorwoord Beste sponsor, Het NK Allround zit erop! Bijna alle rijders regen de persoonlijke records aan een, en we sloten af met twee

Nadere informatie

Rijtips. Bochten techniek. Snelle bocht

Rijtips. Bochten techniek. Snelle bocht Rijtips Bochten techniek Als je bij een groepje mensen gaat staan die zojuist hun eerst kart ervaring hebben opgedaan, dan is vaak het onderwerp van gesprek: hoe kun je nu het beste een bepaalde bocht

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. jaargang 7 nr. 267 week

NIEUWSBRIEF. jaargang 7 nr. 267 week NIEUWSBRIEF jaargang 7 nr. 267 week 19 2012 Ton Noyens wordt 90 jaar (door Nico Grubben) Op 5 juni wordt ons voormalig damlid Ton Noyens 90 jaar. De zondag er aan voorafgaand houdt hij een groot feest.

Nadere informatie

Prettige Jaarwisseling

Prettige Jaarwisseling Prettige Jaarwisseling Namens alle rijders en begeleiders van de Baanselectie Amsterdam Het jaar 2015! In deze nieuwbrief In deze nieuwsbrief zullen wij het een en ander vertellen over de prestaties van

Nadere informatie

8 & 9 juni Sportief Reglement. 24HR Endurance kart race. Inhoudsopgave Sportief Reglement 24HR Karting

8 & 9 juni Sportief Reglement. 24HR Endurance kart race. Inhoudsopgave Sportief Reglement 24HR Karting Sportief Reglement 8 & 9 juni 2019 24HR Endurance kart race Inhoudsopgave Sportief Reglement 24HR Karting 1. Introductie 1.1 Historie 1.2 Organisatie reglement 1.3 Contactgegevens 2. Algemene regels en

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Cartouche JA1 2-8 Top JB1 - Rotterdam JB3 4-3 1 e klasse JC1 - Leonidas JC1 4-1 Top JC2 - HDS JC1 1-6 1 e klasse JD1 - HGC JD1 0-6 Top

Nadere informatie

UCI Para Cycling Track World Championships van 11 t/m 13 februari

UCI Para Cycling Track World Championships van 11 t/m 13 februari UCI Para Cycling Track World Championships van 11 t/m 13 februari Dit is een verslag van het tandemteam Richard Bonhof en Yorick Bos over de voorbereiding op en het deelnemen aan het Wereldkampioenschap

Nadere informatie

Verslag van de Speedtrial tijdens het Plonkers Weekend in 2011

Verslag van de Speedtrial tijdens het Plonkers Weekend in 2011 Verslag van de Speedtrial tijdens het Plonkers Weekend in 2011 Dit jaar was de speedtrial weer op een plek waar ze een jaar of 8 geleden verreden werd in de hoek van de crossbaan. En dat gaf de mogelijkheid

Nadere informatie

Competitie bulletin nr

Competitie bulletin nr Never Out - Houtrust Competitie bulletin nr 2 2010 Van de redactie Waar blijven al die verslagen, dames en heren competitiespelers? Het weer was tot nu toe misschien niet fantastisch maar toch niet alle

Nadere informatie

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt.

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt. 1.00 Algemeen Iedereen met een Rotax Max, Junior, Senior of DD2 kan deelnemen aan de Rotax Open Endurance Series. Endurance races zijn ideaal voor rijders met uithoudingsvermogen. Daarnaast krijg je doordat

Nadere informatie

MiniGP motorrace Coaching: Bochten rij- en kijk techniek

MiniGP motorrace Coaching: Bochten rij- en kijk techniek MiniGP motorrace Coaching: Bochten rij- en kijk techniek Als je deze module leest, gaan we er van uit dat je de juiste houding op de motor beheerst en ook hoe je controle houdt over de motor. Hoe ga je

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Beste schaatsliefhebber, De eerste nieuwsbrief is goed ontvangen dus de hoop is er, dat ik regelmatig wat stof binnenkrijg voor een mooi stukje in de nieuwsbrief. Een aantal van

Nadere informatie

FORMULA MOTOR RACING

FORMULA MOTOR RACING FORMULA MOTOR RACING Een spel van Reiner Knizia Voor 3 tot 6 spelers van 8 jaar en ouder. SAMENVATTING Het doel van het spel is je team met twee auto s naar het Constructor s Championship (Constructeurkampioenschap)

Nadere informatie

SPORTIEF REGLEMENT PCR PORSCHE RS2 KLASSE 2016

SPORTIEF REGLEMENT PCR PORSCHE RS2 KLASSE 2016 SPORTIEF REGLEMENT PCR PORSCHE RS2 KLASSE 2016 Van toepassing is het Algemeen Reglement Autorensport Nationaal B, Bijlage1 Veiligheidsvoorschriften Rijder en Wagen en het Wedstrijdreglement Autorensport

Nadere informatie

Voordat je de toets maakt

Voordat je de toets maakt informatieve en andere teksten 1, Voordat je de toets maakt Je gaat een toets maken. Deze toets bestaat uit twee delen. Dit is. Je krijgt drie teksten en tien opdrachten. Geef altijd een antwoord! Succes!

Nadere informatie

De 1 e competitiewedstrijd op de Lausitring. Hoezo (g)een jetlag?!

De 1 e competitiewedstrijd op de Lausitring. Hoezo (g)een jetlag?! NIEUWSBRIEF 19 april 2011 De 1 e competitiewedstrijd op de Lausitring. Hoezo (g)een jetlag?! Eind maart zijn Johnny en Harold naar Carole geweest voor een tweede voorjaarstraining. Marcel kon er niet bij

Nadere informatie

Voorwoord: 2 e race Zandvoort DREIGING

Voorwoord: 2 e race Zandvoort DREIGING Voorwoord: Dreiging, Regen en storm? Start geld betalen en niet (durven) rijden mag namelijk wel, van onderuit gaan (verhoogd) risico van op je plaat gaan, om toch te rijden en misschien te horen ik heb

Nadere informatie

Rendierjager Kerstmarathon: laatste poging in 2013 om alle doelen te halen

Rendierjager Kerstmarathon: laatste poging in 2013 om alle doelen te halen Rendierjager Kerstmarathon: laatste poging in 2013 om alle doelen te halen Na mijn halve marathon van 2 weken geleden die zo goed verliep, besloot ik toch nog een marathonpoging te wagen dit jaar. Op basis

Nadere informatie

Winteb Racing weer vol in de punten tijdens de races op Spa Francorchamps!

Winteb Racing weer vol in de punten tijdens de races op Spa Francorchamps! Winteb Racing weer vol in de punten tijdens de races op Spa Francorchamps! Het Winteb Elcee De Boer Racing team heeft tijdens de afgelopen races in België weer goed laten zien dat ze in de top 10 horen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jos Feron Cup / Wintercompetitie

Nieuwsbrief. Jos Feron Cup / Wintercompetitie Nieuwsbrief Jos Feron Cup / Wintercompetitie Afgelopen zondag hebben in totaal 24 leden van MTB Baarlo deelgenomen aan de eerste wedstrijden in de Jos Feron Cup. Deze wedstrijden werden gehouden in Baarlo

Nadere informatie

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt.

De toegestane klassen trainen op de zaterdag mee in het programma van het NK 4-takt. 1.00 Algemeen Iedereen met een Rotax Max, Junior, Senior of DD2 kan deelnemen aan de Rotax Open Endurance Series. Endurance races zijn ideaal voor rijders met uithoudingsvermogen. Daarnaast krijg je doordat

Nadere informatie

Formule 1-kalender 2019

Formule 1-kalender 2019 Een gloednieuw racejaar voor de boeg! Een makkelijk overzicht om alvast je agenda mee te vullen. Check natuurlijk voor de actuele uitzendinfo de Ziggo Sport TV gids. Loopt bij jou Ziggo kanaal 14 niet

Nadere informatie