Opening; Namens het bestuur heten Nadia de Loos en Alex Eggermont, iedereen van harte welkom.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Opening; Namens het bestuur heten Nadia de Loos en Alex Eggermont, iedereen van harte welkom."

Transcriptie

1 Verslag Ledenvergadering Stichting de Melkkan Datum; 15 januari 2017 Agenda; - Opening - Evaluatie Finacieel stand van zaken - Thema Activiteiten - Rondvraag - Sluiting Opening; Namens het bestuur heten Nadia de Loos en Alex Eggermont, iedereen van harte welkom. Fijn dat er 19 leden aanwezig waren om te luisteren en mee te denken voor het nieuwe jaar. Van de op dit moment 38 leden, hebben er 6 zich keurig afgemeld, blijven er 13 leden over die niets hebben laten weten. Jammer dat men niet de moeite heeft genomen om te komen of zich af te melden. Niet aanwezig zijn staat gelijk aan 1x niet om boodschappen komen, en zoals bekend bij iedereen, 2x niet komen is stop zetten van onze hulp! Een huishoudelijke mededeling is, dat iedereen de tijden voor de diverse chats goed in de gaten houd! Van uur tot uur en niet later of vroeger. Evaluatie 2016; Vorig jaar hebben we veel kunnen betekenen voor de leden van onze stichting. We hebben door de vele activiteiten genoeg budget opgehaald om iedereen te kunnen helpen. Maar ook veel moeite gehad om dit te bereiken. Het wordt steeds moeilijker om sponsors en donateurs te vinden. Gelukkig hebben we sinds vorig jaar de ANBI status, en dat maakt het aantrekkelijker om onze stichting te sponsoren. Indien de leden mogelijkheden of sponsoren weten, graag doorgeven aan het bestuur. Een besluit wat door het bestuur is genomen, voor dit nieuwe jaar, dat we geen mensen meer aannemen van buiten de gemeente Hulst. Hoe graag wij ook iedereen willen helpen, het is qua budget niet mogelijk en het brengt te veel problemen met zich mee. Zoals vervoer enz. Daar de drempel qua leefgeld bij de voedselbank behoorlijk is verhoogd, nemen wij deze richtlijnen over als toelatingsgrens voor onze stichting. Stand van zaken Finacieel jaarverslag; Ons financieel jaarverslag 2016 staat reeds op onze website en is voor iedereen openbaar. We sluiten het jaar 2016 met een positief saldo af. In dit verslag kan iedereen zien, waar wij het budget vandaan halen en wat wij er mee doen om de groep te helpen.

2 Thema 2017; Voor dit jaar is ons thema; Samen voor Elkaar, met Elkaar! Wij hebben dit thema gekozen, omdat wij niet zonder jullie als leden kunnen voort gaan! Maar wij hebben jullie hulp zeker nodig, en wij als bestuur hebben het volgende aan regels opgemaakt; Dit is waar wij als stichting de Melkkan voor staan. In dit nieuwe jaar gaan wij als bestuur samen met onze leden, dit ook in praktijk brengen. Wat bedoelen wij hiermee en wat is de verwachting? De bedoeling is dat iedereen die als lid staat ingeschreven bij onze stchting, gaat meehelpen aan onze activiteiten. Want zonder elkaar te helpen, zijn wij nergens en dat is niet de kern van onze stichting. Een van de meest belangrijkste normen die wij hanteren is, hulp aan de medemens. Wat vragen wij aan jullie als leden; - Dat elk lid minimaal 1x per maand meehelpt. - Bij het opruimen en schoonmaken van de zaal. - Het ophalen van de verkregen voeding. - Meehelpen bij het collecteren. - Opbouwen bij de bingo of rommelmarkt. - Opruimen bij de bingo of rommelmarkt. - Flyeren bij de supermarkten. - En alle bijkomende werkzaamheden bij de activiteiten. Niemand werkt 24 op 24 uur, 7 op 7 dagen, en er is altijd wel een mogelijkheid in de vullen. Er komt een lijst waar iedereen kan aangeven wat hij/ zij kan invullen. Dit kunnen jullie allemaal zien als een morele plicht! Het niet nakomen van deze afspraak of het niet helpen, wordt gezien als 1x niet om de voeding komen. Daar is onze regel, bij 2xniet om de voeding komen, einde van onze hulpverlening. Voor ons allemaal geld de regel, wat voor iedereen persoonlijk mogelijk is! De discussie die voort komt uit dit thema, zegt voldoende dat alle aanwezige leden het hier mee eens zijn. Er komt een lijst met alle leden, en samen gaan we kijken wat mogelijk is. Vergeet niet dat wij elkaar nodig hebben, om verder te gaan.

3 Ook is onze doelstelling aangepast, en is de hulp met voeding enz een hulpmiddel maar niet meer het belangrijkste doel van onze stichting. Natuurlijk is het van belang dat wij dit kunnen blijven doen, om onze doelstelling neer te zetten. Ons belangrijkste doel is; Mensen uit hun sociaal isolement halen, en daarmee zijn wij zeker anders dan een verkapte voedselbank. Dat is ook de reden waarom wij als bestuur zo hameren op de koffiemiddag! Kijk op onze website; stichtingdemelkkan.jimdo.com om alle documenten te kunnen inzien. Activiteiten; Onze rommelmarkten en bingo s zijn heel belangrijk om ons budget neer te zetten. Daarnaast gaan wij nog enkele speciale activiteiten voor dit jaar organiseren. - Multicultirele dag, ( Deze zal plaatsvinden op een zaterdag voor de vakantie) - Vrijwilligersdag, ( dat spreekt voor zich ) - Spaghetti dag ( met een wedstrijd, wie maakt de lekkerste saus..) En nog meer als dat mogelijk is. Om zo budget op te halen, maar ook om meer in het nieuws te komen, zodat meer mensen van onze stichting en wat wij doen, op de hoogte zijn. Voorstellen zijn meer dan welkom! Ook het delen op de sociale media ( Facebook ) is van groot belang voor onze stichting, daar dit de goedkoopste vorm van media is. Er zitten 1041 mensen in de besloten groep ( leden, donateurs en sponsoren ) en ondanks het grote aantal is onze openbare pagina nog maar 352x geliked. Ook de berichten waarvan wij vragen om deze van de openbare pagina te delen, gebeurt helaas veel te weinig!!! Hoe meer mensen deze berichten delen, hoe groter het bereik! Ook de vakantie valt natuurlijk onder de activiteiten, en daar is Karin al volop met bezig. Vakantie wordt ongeveer gepland in augustus. De verschillende mogelijkheden aan het uitzoeken, waaronder een week Ardennen, of gewoon een week naar camping de Vogel, of 3 dagen Efteling... Zodra we meer weten, wordt iedereen op de hoogte gesteld, er volgt nog een gesprek met de Rotary over de vakantie. Een heel belangrijke activiteit is het collecteren, waarmee wij het budget hopen op te halen voor de vakantie. Heel belangrijk hierbij is, hoe meer mensen helpen hoe groter het budget. Voorbeeld; Als 6 mensen met het collecteren 1500,- ophalen, wat zouden 20 mensen dan kunnen ophalen? Laat dat voor ons allemaal duielijk zijn, en zo weten jullie dat wij zeker meer mensen nodig hebben. De eerst volgende collecte is van 1 t/m 6 mei. Zie overzicht activiteiten. Rondvraag; Navraag doen hie het zit qua wegenbelasting voor een stichting. Kijken wat de mogelijkheden zijn. Alex gaat dit navragen.

4 - Vervoer vakantie, daar veel leden geen auto hebben. Hoe op te lossen? Deze vraag is pas te beantwoorden, zodra wij de bestemming weten. - Hoe gaan we een indeling maken voor iedereen om te helpen in de groep, met de werkzaamheden? We gaan een poll zetten in de groep en zo een lijst maken. Samen gaan wij dit met alle leden bekijken en opzetten. Wat zeker van belang is dat er een goede communicatie onderling is, en dat gaat nu regelmatig verkeerd, gezien de kennis van de taal en het begrijpen niet goed is. We hebben iemand nodig die alles kan vertalen naar het arabisch. Er is iemand naast Omar die ons zou kunnen helpen. - Lijst van de werkzaamheden, niet iedereen kan alle werkzaamheden invullen qua beperkingen. Dat is duidelijk voor ons allemaal, dat ivm gezondheid dit niet altijd mogelijk is. Samen gaan wij dit bekijken. - Hoe communiceren wij als bestuur, naar de mensen die er nu niet zijn? Door het duidelijk te maken aan al onze leden, dat het niet aanwezig zijn en het niet helpen invullen van de gezamenlijke werkzaamheden. Wij dit zien als 1x niet om de boodschappen komen, en bij een volgende keer niet aanwezig zijn, onze hulp wordt stopgezet. ( Voor de leden die zich hebben afgemeld geldt dit niet! ) - Hoeveel mensen hebben zich niet afgemeld? Zie bij de opening van dit verslag. Het is jammer dat men niet goed beseft wat hun afweigheid doet voor ons. - Vanwege werk is het niet mogelijk om de extra voeding op te halen! Dat begrijpen wij ook. Helaas komt het vaak voor dat er de verkregen extra voeding niet wordt opgehaald.jammer want onze vrijwilligers steken er veel tijd in. En als er veel melk ( die kort op datum zit ) wordt weggegooid, motiveerd dat niet. Dat het niet altijd past of lukt, is natuurlijk mogelijk. En voor de mensen die geen internet hebben, is het helemaal lastig. Maar denk aan elkaar en help indien nodig om voeding mee te nemen voor iemand anders. - Heel bezwaard omdat door gezondheidsredenen, niet mogelijk is om vaker aan werkzaamheden of activiteiten deel te nemen; Daar is alle begrip voor door alle aanwezigen. En zal ook geen enkele opmerking over worden gemaakt en wij laten iedereen in zijn/haar waarde. - Dank wordt uitgesproken; De stichting en de groep worden bedankt voor alle hulp en het opnemen van mensen die dit nodig hebben. Heel belangrijk is het gevoel van een grote familie te zijn. Zeker naar een aantal jaren van oorlog te hebben meegemaakt. Huishoudelijke mededelingen; Bij het ophalen van de boodschappen op vrijdag, graag de hal zoveel als mogelijk is, leeg laten! Als je moet wachten neem dan plaats in de zaal en neem deel aan de groep. Met klem vragen wij aan jullie om niet meer aan de voordeur met een groep mensen te staan! Voor de rokers onder ons, graag gebruik maken van de plaats die wij daarvoor hebben.

5 Sluiting; Wij bedanken alle aanwezigen voor het meedenken en praten op deze middag. Samen gaan wij er een mooi jaar van maken, zeker met ons thema; Samen voor Elkaar, met Elkaar!

Stichting de Melkkan. Jaarverslag 2015

Stichting de Melkkan. Jaarverslag 2015 Stichting de Melkkan Jaarverslag 2015 Inhoud 1 Voorwoord pagina 1 2 Doelstellingen pagina 2 tot 4 3 Ondersteuning leden pagina 5 4 Vrijwilligers pagina 6 5 Sponsors en donateurs pagina 7 tot 8 6 Financiën

Nadere informatie

Stichting de Melkkan. Beleidsplan. Reglement als bedoeld in artikel 11, lid 1 van de Statuten van Stichting de Melkkan

Stichting de Melkkan. Beleidsplan. Reglement als bedoeld in artikel 11, lid 1 van de Statuten van Stichting de Melkkan Beleidsplan Reglement als bedoeld in artikel 11, lid 1 van de Statuten van Stichting de Melkkan Inleiding. In onderstaand beleidsplan legt het bestuur van Stichting de Melkkan het actuele beleid vast.

Nadere informatie

Het bestuur. Nieuwsbrief nr. 29 december 2018

Het bestuur. Nieuwsbrief nr. 29 december 2018 Nieuwsbrief nr. 29 december 2018 Inhoud: - Jaarvergadering - Agendatips - Speelotheek gesloten op.. - Website - Adreswijzigingen/mailadressen - Oproep vrijwilligers - Rabobank Clubkas Campagne - Donateurs

Nadere informatie

Zorg en ondersteuning regelen we samen

Zorg en ondersteuning regelen we samen Zorg en ondersteuning regelen we samen Hebt u zorg of ondersteuning nodig? De gemeente kan u helpen. Zorg en ondersteuning die bij u past De gemeente helpt u om zo lang mogelijk thuis te wonen. Samen met

Nadere informatie

Stichting ALSopdeweg! Kantoor Postadres

Stichting ALSopdeweg! Kantoor Postadres Jaarplan 2015 Inhoud 1- Inleiding 2- Huidige werkwijze a. Inschrijving & aanvraag b. Hulpmiddelen & kosten c. Evaluatie & onderhoud 3- Activiteiten stichting 4- Tot slot 1- Inleiding Stichting Alsopdeweg!

Nadere informatie

ANBI GEGEVENS STICHTING INDIË MONUMENT HARDENBERG, KvK

ANBI GEGEVENS STICHTING INDIË MONUMENT HARDENBERG, KvK BELEIDSPLAN Inleiding: ANBI GEGEVENS STICHTING INDIË MONUMENT HARDENBERG, KvK 41025510. Op 1 mei 1998 is een monument onthult op het Indië Plantsoen aan de vecht in Hardenberg. Op 15 augustus vind hier

Nadere informatie

Ik & Co! Inhoudsopgave

Ik & Co! Inhoudsopgave Ik & Co! Inhoudsopgave Wat te doen met Ik & Co!? 7 Informatie en uitleg Ik & Co! Dit ben ik! 9 Gegevens van het kind Ik & Co! Handig om te weten! 10 Telefoonnummers & andere info Ik & Co! 0-4 jaar 12 Kinderopvang

Nadere informatie

Weekbrief vrijdag 13 mei 2016

Weekbrief vrijdag 13 mei 2016 Weekbrief vrijdag 13 mei 2016 AGENDA 16 mei 2 e Pinksterdag, leerlingen zijn vrij 17 mei Sportdag Papendal groep 8 18 mei Schoolvoetbal groep 3 t/m 6 18 mei Regiofinale schoolhandbal meiden groep 7/8 19

Nadere informatie

Verslag: Vergadering Ouderraad KSH Datum: 8 januari 2019 Aanwezig: Mascha van Trier (voorzittter) Mark Mees (rector)

Verslag: Vergadering Ouderraad KSH Datum: 8 januari 2019 Aanwezig: Mascha van Trier (voorzittter) Mark Mees (rector) Verslag: Vergadering Ouderraad KSH Datum: 8 januari 2019 Aanwezig: Mascha van Trier (voorzittter) Mees (rector) Daphny Paap Eveline Gerrits Seb Goezinnen (penningmeester / notulist) Michael Smit Julie

Nadere informatie

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Donderdag 22 februari 2018

MiniMeeledingen. Agenda. Bijbelverhalen. Nieuws van De Meele. Donderdag 22 februari 2018 Agenda 26 februari t/m 2 maart Voorjaarsvakantie Zaterdag 3 maart Oud papier Dinsdag 6 maart Fietscontrole Dinsdag 13 maart Ouderavond Kanjertraining Woensdag 14 maart Biddag; studiedag leerlingen vrij!

Nadere informatie

Update maart 2015 In deze nieuws mail:

Update maart 2015 In deze nieuws mail: Update maart 2015 In deze nieuws mail: 91 deelnemers Factureren Nog 99 dagen te gaan Muzikaal intermezzo SKLZ Flyers Dankwoord 91 deelnemers Update maart 2015 Met trots kunnen wij melden dat per heden

Nadere informatie

verslag OR 10 mei Opening Aanwezig: Anna, Natascha, Sandra, Nico, Sylvia, Karin, Brigit Afwezig: Adriaan, Patricia, Simone, René, Lianne

verslag OR 10 mei Opening Aanwezig: Anna, Natascha, Sandra, Nico, Sylvia, Karin, Brigit Afwezig: Adriaan, Patricia, Simone, René, Lianne verslag OR 10 mei 2016 1. Opening Aanwezig: Anna, Natascha, Sandra, Nico, Sylvia, Karin, Afwezig: Adriaan, Patricia, Simone, René, Lianne 2. Notulen vorige vergadering 14-3-2016 n.a.v. de notulen: Heely

Nadere informatie

Als één team achter de sporters met een handicap

Als één team achter de sporters met een handicap Als één team achter de sporters met een handicap Als één team achter de sporters met een handicap In Nederland zijn er 1,7 miljoen mensen met een handicap die, om te kunnen sporten, extra ondersteuning

Nadere informatie

Voorlichting Koning Willem 1 College te Den Bosch

Voorlichting Koning Willem 1 College te Den Bosch Nieuwsbrief december 2016 Voorlichting Koning Willem 1 College te Den Bosch In deze Nieuwsbrief Eskil aan het woord Partners van... Movie night Stichting specsavers Sociale vaardingsheids training Vrijwilliger

Nadere informatie

Praktische tips. Voor in je winkel

Praktische tips. Voor in je winkel Praktische tips Voor in je winkel Nieuwe klanten Nieuwe klanten Trek er op uit Binnen blijven, wachten op klanten is geen goed idee. Werk je samen met een team? Stuur één of enkele medewerkers de straat

Nadere informatie

Algemene vergadering 12-10-2015. Dorpsraad Maria Hoop

Algemene vergadering 12-10-2015. Dorpsraad Maria Hoop Welkom Algemene vergadering 12-10-2015 Dorpsraad Maria Hoop Opening en huishoudelijke mededelingen Interactief Gebruik Microfoon Opname en publicatie Formulieren Eindtijd en agendapunten Telefoon graag

Nadere informatie

MEI 2015 NIEUWSBRIEF. Het leesproces in het 2 e halfjaar van groep 3

MEI 2015 NIEUWSBRIEF. Het leesproces in het 2 e halfjaar van groep 3 MEI 2015 NIEUWSBRIEF Het leesproces in het 2 e halfjaar van groep 3 Het leesproces in het tweede halfjaar van groep 3 Na kern 6 van de methode Veilig Leren Lezen (in februari), hebben de kinderen alle

Nadere informatie

Update juni 2015 In deze nieuws mail:

Update juni 2015 In deze nieuws mail: In deze nieuws mail: Bijna 100 deelnemers Veiling items Donateurs en sponsoren Nog 12 dagen te gaan Startlijst Muzikaal intermezzo Dankwoord Bijna 100 deelnemers Met trots kunnen wij melden dat per heden

Nadere informatie

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016

KoliBrief Nummer 18, Nov 2016 Nummer 18, Nov 2016 Beste VKZ leden, In deze speciale kolibrief vinden jullie de uitnodiging voor de jaarvergadering van 2016. We hopen jullie allemaal te zien op zondag 27 november. Namens het bestuur,

Nadere informatie

Eindverantwoordelijke / contactpersonen Sandra van Leersum Jack Harder Geoffrey Buysman Ondersteuning Marco van Leersum Michelle den Elzen Michael

Eindverantwoordelijke / contactpersonen Sandra van Leersum Jack Harder Geoffrey Buysman Ondersteuning Marco van Leersum Michelle den Elzen Michael Eindverantwoordelijke / contactpersonen Sandra van Leersum Jack Harder Geoffrey Buysman Ondersteuning Marco van Leersum Michelle den Elzen Michael Peereboom Maartje van der Weide Joris van Essen Gina Stolwijk

Nadere informatie

ANBI en communicatie. Margriet Cobben Hoofd Communicatie SupportPunt

ANBI en communicatie. Margriet Cobben Hoofd Communicatie SupportPunt ANBI en communicatie Margriet Cobben Hoofd Communicatie SupportPunt Inhoud presentatie 1 Wat is ANBI waard? 2 Fondswerving in Nederland 3 Plan van aanpak 4 Ondersteuning SupportPunt Wat is ANBI waard?

Nadere informatie

WEEKNIEUWS maandag 18 januari 2016

WEEKNIEUWS maandag 18 januari 2016 WEEKNIEUWS maandag 18 januari 2016 Welkom: In de Berengroep heten wij Amin welkom en wij wensen hem een goede leertijd toe op De Border. Uit de jaarkalender: Woe.27 januari Studiedag, kinderen hele dag

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC

ACTIVITEITENKALENDER LDC ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM April, Mei en Juni 2017 Buurtfeest Houtem zaterdag 10 juni in Dienstencentrum den Dries Extra: Kleurplaat en binaire puzzel Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem

Nadere informatie

Domein 1: Lichamelijk welbevinden, gem. score: 3,9

Domein 1: Lichamelijk welbevinden, gem. score: 3,9 Resultaten Ben Ik Tevreden Tevredenheidsinstrument Wonen & Dagbesteding Het domein Wonen & Dagbesteding (W&D) van Visio is in 2015 begonnen met het tevredenheidsinstrument BIT (Ben Ik Tevreden), een instrument

Nadere informatie

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken!

Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Weekbrief 20 juni 2016 Algemene mededelingen Schoolreis De schoolreis naar Toverland van groep 3 t/m 7 was erg leuk. Alle hulpouders willen wij bedanken! Eindvoorstelling Donderdag 30 juni is de jaarlijkse

Nadere informatie

Vorm 1: 24 uursactie!

Vorm 1: 24 uursactie! Vorm 1: 24 uursactie! Houd je van een uitdagende activiteit die even wat anders is dan anders? Dan is het 24- uurs-paalzitten een uitstekende actie voor jou. Een uitdagende actie een ook nog eens voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. December 2014

NIEUWSBRIEF. December 2014 NIEUWSBRIEF December 2014 Handicamp Outdoor: de vrijwilligersorganisatie die lichamelijk gehandicapten de mogelijkheid geeft om deel te nemen aan avontuurlijke en betaalbare kampeervakanties, met onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.21 december 2016

Nieuwsbrief nr.21 december 2016 Nieuwsbrief nr.21 december 2016 Inhoud: - Rabobank clubkas campagne - Agendatips - Speelotheek gesloten op.. - Jaarvergadering - Donateurs bedankt - Website - Adreswijzigingen/mailadressen - Oproep vrijwilligers

Nadere informatie

Welkom. Algemene ledenvergadering 2016 Maandag 23 mei

Welkom. Algemene ledenvergadering 2016 Maandag 23 mei Welkom Algemene ledenvergadering 2016 Maandag 23 mei Programma Jaarverslag 2015 Financieel verslag 2015 / Begroting 2016 Bestuursverkiezingen Pauze Mededelingen Rondvraag Sluiting Jaarverslag 2015 Waar

Nadere informatie

Sneller, Leuker en Makkelijker : Plannen. Pauline Jonker Maak Mij Wat Wijs!

Sneller, Leuker en Makkelijker : Plannen. Pauline Jonker Maak Mij Wat Wijs! Sneller, Leuker en Makkelijker : Plannen Pauline Jonker Maak Mij Wat Wijs! Welkom! Allereerst bedankt voor het downloaden van deze planner! Deze planner gaat jou helpen om SLiM te plannen. Je gaat leren

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering Buurtvereniging Roderweg. Manege Rekkendonken 5 februari 2015

Algemene Ledenvergadering Buurtvereniging Roderweg. Manege Rekkendonken 5 februari 2015 Algemene Ledenvergadering Buurtvereniging Roderweg Manege Rekkendonken 5 februari 2015 Agenda 1. Opening 2. Mededelingen 3. Notulen jaarvergadering 2014 4. Jaarverslag van de secretaris 5. Verslag kascommissie

Nadere informatie

Besluiten en actiepunten Contracttafel HBH 2015, Middag Groep

Besluiten en actiepunten Contracttafel HBH 2015, Middag Groep Besluiten en actiepunten Contracttafel HBH 2015, Middag Groep Datum: 23-09-2015 Tijd: 13:00 14:30 uur Aanwezig: Agenda 1. Opening en mededelingen 2. Verslag 27 mei 2015 3. Interactief rondje langs de velden:

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Agenda Ledenvergadering

Agenda Ledenvergadering Almere, 10 februari 2015. 1. Opening vergadering Remco (voorzitter) opent de vergadering. 2. Mededelingen. Er is een overzicht beschikbaar van de Bestuursactiviteiten welke het afgelopen jaar plaats hebben

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Jaargang 15, 2016/2017 nummer 4. Schoolregel van de maand. Agenda maand december Voor december staat de schoolregel:

Jaargang 15, 2016/2017 nummer 4. Schoolregel van de maand. Agenda maand december Voor december staat de schoolregel: Jaargang 15, 2016/2017 nummer 4 Schoolregel van de maand Voor december staat de schoolregel: Iedereen hoort erbij centraal. Iedereen is de moeite waard. We proberen niemand buiten te sluiten op welke grond

Nadere informatie

Jaarverslag april 2014 Zuidwal CH Arnemuiden. Opgericht Secretariaat. Website.

Jaarverslag april 2014 Zuidwal CH Arnemuiden. Opgericht Secretariaat. Website. Jaarverslag 2017 Opgericht 1. Colofon Opgericht De Zeeuwse Documentaire Stichting is opgericht op. Jaarverslag Het verslagjaar behelst het kalender jaar 2017. Samenstelling bestuur Voorzitter, fondsenwerver,

Nadere informatie

Stichting Kinderhulp Benelux

Stichting Kinderhulp Benelux Stichting Kinderhulp Benelux Contents Organisatie...1 Doelstelling:...2 Visie:...2 Missie:...2 Samenstelling bestuur:...2 Activiteiten...3 Doneren...3 Vrijwilliger worden...3 Projecten steunen...3 Collecteren...3

Nadere informatie

: Epilepsie onder controle

: Epilepsie onder controle 2017-2020: Epilepsie onder controle 2017-2020: Epilepsie onder controle Het Epilepsiefonds zet zich al bijna 125 jaar in voor mensen met epilepsie. In die tijd hebben we samen met onze donateurs en vrijwilligers

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Hierbij ontvangen jullie de nieuwsbrief van ZieZaZo. De verbouwing op de benedenverdieping is klaar! Het kinderdagverblijf zit weer op de begaande grond en wat is het mooi!!

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! Weekbrief CBS De Til voorjaarsvakantie 25 februari t/m 10 maart 2018 Week 9 en 10 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie De kinderen hebben hard gewerkt

Nadere informatie

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D)

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D) NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De eerste weken zitten er weer op en alles draait weer alsof het nooit vakantie is geweest! Iedereen is lekker uitgerust in de vakantie en we kunnen

Nadere informatie

STICHTING T NACHTLAMPJE

STICHTING T NACHTLAMPJE STICHTING T NACHTLAMPJE IEDER KIND HEEFT RECHT OP GELUK Beleidsplan 2016 Stichting t Nachtlampje Cuserstraat 93 1081 CN Amsterdam Inhoudsopgave Organisatie...3 Doelstelling...3 Visie...3 Activiteiten...4

Nadere informatie

Nieuws. Flits 13 maart 2014 Jaargang 05 NieuwsFlits 12

Nieuws. Flits 13 maart 2014 Jaargang 05 NieuwsFlits 12 13 maart 2014 Jaargang 05 Nieuws 12 Biddag Gisteren was het biddag. We hebben op school stilgestaan bij het thema de Enige Echte. Dit is ook het thema wat in verschillende kerken centraal stond. Het verhaal

Nadere informatie

Gemeente Almere laat zien waar goede zorg om draait. oktober 2016

Gemeente Almere laat zien waar goede zorg om draait. oktober 2016 Gemeente Almere laat zien waar e zorg om draait oktober 2016 In deze rapportage van Mijnkwaliteitvanleven.nl leest u de resultaten van dit landelijke initiatief, specifiek gericht op de gemeente Almere.

Nadere informatie

Cliënten. Een uitgave van Careander Contact. THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger

Cliënten. Een uitgave van Careander Contact. THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger Een uitgave van Careander - 3 2018 Cliënten Contact THEMANUMMER: Hoera voor de vrijwilliger VAN DE BESTUURDER: Vrijwilligers Op 7 december is het Nationale vrijwilligersdag. Dan bedanken we alle vrijwilligers

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Afscheidsfeest meester Zeilstra,

Afscheidsfeest meester Zeilstra, Nieuwsbrief Cursus 2014-2015 18 februari 2015 nr. 70 Agenda Afscheidsfeest meester Zeilstra, We hebben met elkaar een fijn feest gevierd om formeel afscheid te nemen van meester Zeilstra. Formeel, want

Nadere informatie

Sneller, Leuker en Makkelijker : Plannen. Pauline Jonker Maak Mij Wat Wijs!

Sneller, Leuker en Makkelijker : Plannen. Pauline Jonker Maak Mij Wat Wijs! Sneller, Leuker en Makkelijker : Plannen Pauline Jonker Maak Mij Wat Wijs! Welkom! Allereerst bedankt voor het downloaden van deze planner! Deze planner gaat jou helpen om SLiM te plannen. Je gaat leren

Nadere informatie

Van het bestuur. Nederlands Kampioenschappen. 7e jaargang, nummer 30 13 januari 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. Nederlands Kampioenschappen. 7e jaargang, nummer 30 13 januari 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

1. Mee-zwemles 2. Bel-uur

1. Mee-zwemles 2. Bel-uur Nieuwsbrief s Hertogenbosch - Vught 20 mei 2016 Als losse bijlage vindt u ook het nieuwe rooster voor 2016 In dit nummer 1 Mee-zwemles 1. Mee-zwemles Om jullie een goed beeld te geven van het niveau van

Nadere informatie

Extra Flessenpost De Branding, nummer 9, 22 december 2017

Extra Flessenpost De Branding, nummer 9, 22 december 2017 Extra Flessenpost De Branding, nummer 9, 22 december 2017 De volgende kinderen zijn de komende twee weken jarig! Alvast een heel fijne dag gewenst! Datum Naam 31 december Indy Caffin, groep 5 1 januari

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

: Chantal, Daniëlle, Hanneke, Henk, Linda, Mary, Mirèse, Nicole, Wanda, Frank Weijkamp : Petra te Selle, Heidi, Jitske

: Chantal, Daniëlle, Hanneke, Henk, Linda, Mary, Mirèse, Nicole, Wanda, Frank Weijkamp : Petra te Selle, Heidi, Jitske Notulen d.d. 27 februari 2013 Aanwezig Afwezig Gasten : Chantal, Daniëlle, Hanneke, Henk, Linda, Mary, Mirèse, Nicole, Wanda, Frank Weijkamp : Petra te Selle, Heidi, Jitske : Bernadette 1. Opening Hanneke

Nadere informatie

Ter voorbereiding op een gesprek over prettig zelfstandig thuis wonen.

Ter voorbereiding op een gesprek over prettig zelfstandig thuis wonen. Ervaringsboekje van:... Datum gesprek:... Ter voorbereiding op een gesprek over prettig zelfstandig thuis wonen. Hoe gebruikt u dit boekje? Dit ervaringsboekje is onderdeel van een gesprek over prettig

Nadere informatie

Als problemen zich opstapelen kun jij van betekenis zijn. Wij zijn Present. Jij ook?

Als problemen zich opstapelen kun jij van betekenis zijn. Wij zijn Present. Jij ook? Als problemen zich opstapelen kun jij van betekenis zijn. Wij zijn Present. Jij ook? Achter elke voordeur gaat weleens iets mis Hulpverleners kunnen niet alles alleen oplossen. Achter elke voordeur gaat

Nadere informatie

Wat hebben we de afgelopen tijd gedaan:

Wat hebben we de afgelopen tijd gedaan: Nummer 2 Schoonstersland 59 7951 HN Staphorst Telefoon 0522-46 3247 Info@hartvoorcambodja.nl www.hartvoorcambodja.nl Beste Mensen, Postbank: 3183491 Dit is alweer de tweede nieuwsbrief van dit jaar. Wij

Nadere informatie

WELKOM bij de eerste ALGEMENE LEDENVERGADERING van ZORG COOPERATIE ROOI u.a.

WELKOM bij de eerste ALGEMENE LEDENVERGADERING van ZORG COOPERATIE ROOI u.a. KBO OLLAND 23-2-2016 1 WELKOM bij de eerste ALGEMENE LEDENVERGADERING van ZORG COOPERATIE ROOI u.a. 19 APRIL 2016 Agenda 1. Opening 2. Vaststelling agenda 3. Berichten van verhinderingen en laatste mededelingen

Nadere informatie

Weeknieuws nr.20 8 februari 2019

Weeknieuws nr.20 8 februari 2019 Weeknieuws nr.20 8 februari 2019 AGENDA Datum Activiteit 12 februari Oudergesprekken 16 t/m 24 februari Voorjaarsvakantie 1 maart Afscheid juf Hielkje 15 maart Stakingsdag 20 maart Open dag 28 maart Teamscholing.

Nadere informatie

Webinar 30 januari 2019

Webinar 30 januari 2019 De webinar start om 19.30 uur. Tot zo! Webinar 30 januari 2019 Even voorstellen Kim Cocu - Kim Cocu - Run for KiKa Marathon Even voorstellen. - Run for KiKa Marathon Emolife Events Inge Tishauser Instructies

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017

Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Nieuwsbrief De Branding, nummer 2, 15 september 2017 Jarigen!!! Wij feliciteren deze maand de komende kinderen; Datum Naam 17/09 Olivia, groep 1/2 17/09 Thijs, groep 1/2 20/09 Luuk, groep 3 26/09 Ivy,

Nadere informatie

Sophie Piper; In de hemel en op aarde, gebeden voor kinderen.

Sophie Piper; In de hemel en op aarde, gebeden voor kinderen. Nr. 7 schooljaar 2015-2016 Afname NSCCT in groep 4 en groep 6 Regels en afspraken Koffieochtend 24 november Voorleeskampioen Hulpouders 3D-printer gezocht De bomen De bomen groeien omlaag Omlaag de aarde

Nadere informatie

Financieel jaarverslag van. Stichting Kalyani

Financieel jaarverslag van. Stichting Kalyani Financieel jaarverslag van Stichting Kalyani 2016 Inhoud opgave Pagina 1-2 Algemene Financiën 2016 Pagina 3-4 Toelichting Financieel verslag Pagina 5 Toekomstverwachting Financieel verslag van de Penningmeester

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Inhoud Water afscheid groepen 8 Pauzeplan vijf-gelijke-dagen-model Lunchen op school Tussendoortje voor de ochtend Van de overblijfadministratie Schoonmaakavond Kalender nieuwe

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 STICHTING HELP-US-AUT

JAARVERSLAG 2014 STICHTING HELP-US-AUT JAARVERSLAG 2014 STICHTING HELP-US-AUT Inhoudsopgave INLEIDING... 2 VOORWOORD... 2 Stichting HELP US AUT... 3 Historie... 4 SPONSORING:... 4 GEBEURTENISSEN IN DE AFGELOPEN PERIODE 19-11-2013-31-12-2014:...

Nadere informatie

Het krantje DECEMBER Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave. voor leerlingen, ouders en sympathisanten.

Het krantje DECEMBER Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave. voor leerlingen, ouders en sympathisanten. Het krantje DECEMBER 2016 Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave voor leerlingen, ouders en sympathisanten. Je vindt hier zowel informatie rond voorbije evenementen, als mededelingen rond aankomende

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN

BESTE OUDER, HET GLAZEN HUIS OP SCHEPELWEYEN 07-01-2016 Nr. 9 BESTE OUDER, Inmiddels ligt de Kerstvakantie achter ons, een vakantie vol feestdagen, waarin saamhorigheid en er voor elkaar zijn, belangrijke begrippen zijn. Nu zijn wij, vol goede moed

Nadere informatie

Beste leden van Provinciale Staten van Overijssel, beste partners, beste hoofden van de eenheden,

Beste leden van Provinciale Staten van Overijssel, beste partners, beste hoofden van de eenheden, Openingswoord Commissaris van de Koningin drs. Ank Bijleveld- Schouten bij de start van het Statenjaar 2012-2013 op vrijdag 7 september 2012 op Kasteel Het Nijenhuis. Beste leden van Provinciale Staten

Nadere informatie

Notulen ouderraad BS Neel dd

Notulen ouderraad BS Neel dd Notulen ouderraad BS Neel dd 09-11-2017 Aanwezig; Nicola, Meinke, Eva, Vivian, Natasja, Kirsten, Sanne Verhaegh, Eefje Eilers, Helma (team), Nicole Afwezig; Iris, Cindy, Ilse (team) 1. Opening Welkom iedereen

Nadere informatie

Ouderraad. Monique, Mariëlle, Cindy, Dieke, Bianca, Sandra, Kristel, Monique Vromen

Ouderraad. Monique, Mariëlle, Cindy, Dieke, Bianca, Sandra, Kristel, Monique Vromen Notulen OR vergadering 29 augustus 2016 Aanwezig: Afwezig: Monique, Mariëlle, Cindy, Dieke, Bianca, Sandra, Kristel, Monique Vromen Angelique, Aline. 01. Opening Monique opent de vergadering om 20:20.

Nadere informatie

Feedback. in hapklare brokken

Feedback. in hapklare brokken Feedback in hapklare brokken Jan van Baardewijk Zorgteamtrainer Op zorgteamtraining.nl is de meest recente versie van feedback gratis beschikbaar. Mocht je willen weten of je de meest recente versie hebt,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: Laatste. Team Verklaring Jaarkalender Prikactie YOUth Kalender juli Kalender augustus

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: Laatste. Team Verklaring Jaarkalender Prikactie YOUth Kalender juli Kalender augustus NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Laatste. Team Verklaring Jaarkalender Prikactie YOUth Kalender juli Kalender augustus Wist u dat???? De schoolverlaters maandag 3 juli a.s. voor het laatst op school zijn? De

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inleiding

Inhoudsopgave. Inleiding Handboek Inhoudsopgave Inleiding... 1 Thema... 2 1. Aan de slag... 3 2. Waar beginnen?... 4 2.1 WANNEER?... 4 2.2 AANMELDEN ALS ORGANISATOR... 5 2.3 SAMENSTELLEN VAN EEN TEAM... 5 2.4 WAARVOOR MOETEN WE

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief 24 maart 2017

Schooljaar Nieuwsbrief 24 maart 2017 Schooljaar 2016-2017 Nieuwsbrief 24 maart 2017 Te laat komen Graag vragen we uw aandacht voor het op tijd op school komen! De lessen starten om 08.30 uur, direct na de tweede schoolbel. Op dit moment komen

Nadere informatie

Vergaderen, een agenda opstellen en notulen maken

Vergaderen, een agenda opstellen en notulen maken Vergaderen, een agenda opstellen en notulen maken Inhoudsopgave Pagina 1 Inleiding 3 2 Belangrijke regels voor een vergadering 4 2.1 Vergaderregel 1: vergaderen doe je samen 4 2.1.2 Duidelijke regels helpen

Nadere informatie

Vacatures vrijwilligers binnen Huis ter Leede. Koffie schenken op De Mast

Vacatures vrijwilligers binnen Huis ter Leede. Koffie schenken op De Mast Vacatures vrijwilligers binnen Huis ter Leede Koffie schenken op De Mast 1 x per maand of vaker - vrijdagavond 18.00 tot 20.00 - of vrijdag- en zaterdagmiddag van 14.00 uur tot 15.30 uur Klaarmaken van

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie

NIEUWSFLITS NOVEMBER & DECEMBER 2016

NIEUWSFLITS NOVEMBER & DECEMBER 2016 NIEUWSFLITS NOVEMBER & DECEMBER 2016 JUZT Don Boscohuis Kloosterstraat 1 4701 KH Roosendaal tel. 0165 535326 06 51 82 22 60 donboscoroosendaal@juzt.nl ALLE BELANGRIJKE INFO IN NOVEMBER EN DECEMBER. Datum

Nadere informatie

Concreet: laad het paard af om te rijden, geen contact met andere paarden, ook de ruiter niet en na het rijden rechtstreeks terug naar de trailer.

Concreet: laad het paard af om te rijden, geen contact met andere paarden, ook de ruiter niet en na het rijden rechtstreeks terug naar de trailer. Beste leden, Voor jullie weer een nieuwe nieuwsbrief, met nieuws en ouds! Rhinopneumonie Zoals jullie allemaal wellicht al weten hebben we de lessen hervat nadat de KNHS meldde dat er na zaterdag 3 maart

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Agenda. 20 oktober Klusdag vanaf 9.00 uur. 20 oktober Spooktocht bij Smalspoormuseum (inschrijving gesloten)

NIEUWSBRIEF. Van de bestuurstafel. Agenda. 20 oktober Klusdag vanaf 9.00 uur. 20 oktober Spooktocht bij Smalspoormuseum (inschrijving gesloten) NIEUWSBRIEF 3 oktober 2018 Van de bestuurstafel We zijn al weer een maandje bezig in het nieuwe hockeyseizoen. Ook voor het bestuur en alle commissies betekent dat weer volle bak vooruit. Voor de vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang 13 2018 Voor-inschrijving Supporter van Schoon Vrijwilliger worden? Verhoging in 2019 Website en Facebook Wet AVG STICHTING VIERDAAGSE GOIRLE Emmastraat 48 5051 LN Goirle info@vierdaagsegoirle.nl

Nadere informatie

Juf Veenvliet-Bosch gaat eind januari met zwangerschapsverlof. We hopen dat het goed mag gaan.

Juf Veenvliet-Bosch gaat eind januari met zwangerschapsverlof. We hopen dat het goed mag gaan. NIEUWSBRIEF 5 2018-2019 Vooraf Voor het nieuwe jaar wensen we u van harte Gods zegen toe. Mag het gebed van de psalmdichter van Psalm 4 ook ons gebed zijn: Verhef Gij over ons het licht Uws aanschijns,

Nadere informatie

JAARVERSLAG. L. Heijselaar Vogelopvang de strandloper

JAARVERSLAG. L. Heijselaar Vogelopvang de strandloper 2012 JAARVERSLAG L. Heijselaar Vogelopvang de strandloper 1-6-2012 1 Inleiding In dit document wordt verslag gedaan van de werkzaamheden van onze organisatie over 2012. Tevens wordt ingegaan op de doelstellingen

Nadere informatie

VOOR JE VERENIGING W A T - W A A R O M - T I P S

VOOR JE VERENIGING W A T - W A A R O M - T I P S een ONLINE COMMUNITY VOOR JE VERENIGING W A T - W A A R O M - T I P S EEN ONLINE COMMUNITY VOOR JE VERENIGING Een online community, het roept om aandacht en koestering. Aandacht op een positieve manier,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud:

NIEUWSBRIEF DE BRUG. Wist u dat???? Inhoud: NIEUWSBRIEF DE BRUG Inhoud: Voorjaarsvakantie Team Bereikbaarheid Privacy Schoolfotograaf PKN 40 dagentijd Muziekschool Opvoedavonden De Prenter Laser gamen in de voorjaarsvakantie Kalender februari Kalender

Nadere informatie

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd.

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Beste stijlleden, beste ouders Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Waarom een nieuwsbrief? Als stijlmeesters vinden we het belangrijk dat alles duidelijk

Nadere informatie

Info bulletin mei t/m september 2015

Info bulletin mei t/m september 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin mei t/m september 2015 Overzicht activiteiten mei t/m september 2015 Gezinsfietstocht donderdag 14

Nadere informatie

ö '3 FEB I Aan: Gemeenteraad Lelystad College van Burgemeester en Wethouders Postbus 91! AB LELYSTAD Lelystad 1 februari 2015

ö '3 FEB I Aan: Gemeenteraad Lelystad College van Burgemeester en Wethouders Postbus 91! AB LELYSTAD Lelystad 1 februari 2015 Aan: Gemeenteraad Lelystad College van Burgemeester en Wethouders Postbus 91! 50002431 8200AB LELYSTAD 1 11I Lelystad 1 februari 2015 nte ö '3 FEB 2015 eaan: Geachte Gemeenteraad en College, Hierbij doe

Nadere informatie

Collecte Gids 2016. Handleiding voor coördinatoren

Collecte Gids 2016. Handleiding voor coördinatoren Collecte Gids 2016 Handleiding voor coördinatoren Bedankt! Vanuit Alzheimer Nederland ondersteunen wij u graag met het opzetten van een geweldige collecte. Deze handleiding helpt u daarbij. Maar voordat

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 September: herfstmaand ook wel fruitmaand genoemd. De dagen worden weer korter en s-nachts wordt het weer frisser. Vaak biedt september ons nog een heerlijke nazomer. Daar gaan

Nadere informatie

Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo)

Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) Samen zoeken naar een oplossing Kunt u dingen niet meer die u vroeger wel deed? Heeft u moeite met het schoonhouden van uw huis? U wilt familie bezoeken maar u weet niet hoe? Lukt staand douchen niet meer?

Nadere informatie

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51

Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 Weekbrief 18 december 2015 Nr. 51 De laatste nieuwsbrief van dit jaar. Altijd weer zo n moment van even terug kijken. Zeker de afgelopen decembermaand met alle activiteiten. We kunnen terugkijken op een

Nadere informatie

Notulen MR-vergadering

Notulen MR-vergadering Notulen MR-vergadering Maandag 23 november 2015 Tijd: 19:30 21.30 uur Voorzitter: Notulist: Aanwezig: Udo van der Groen Guido Crijns Udo van der Groen, Guido Crijns, Noortje Goemans, Jos de Doelder, Lotte

Nadere informatie

De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014

De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014 De Algemene Ledenvergadering van de HCC Beleggen d.d. 5 april 2014 De concept agenda: 1 Opening en vaststellen agenda 2 Mededelingen en ingekomen stukken 3 Verslag ALV 13 april 20123 (pagina 2) 4 Jaarverslagen

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 19 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 7 Directiepraatje: Beste ouders, verzorgers, De afronding van

Nadere informatie