Is het te donker in je huis?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Is het te donker in je huis?"

Transcriptie

1

2 Is het te donker in je huis? Daar kan je wat aan doen, want als er iets is waar we allemaal gelukkig van worden en energie van krijgen is het zonlicht. We zijn immers ingesteld op natuurlijk daglicht en duisternis. Lekker veel licht in huis is dus belangrijk, een huis waar weinig daglicht binnen komt wordt dan ook vaak als somber ervaren en kan je humeur behoorlijk beïnvloeden. Gelukkig kan je met wat aanpassingen je huis een stuk lichter maken, en als dat niet afdoende is kan je ook grootser aanpakken. In dit ebook vind je oplossingen, voorbeelden en tips Lees verder, en steek je licht op.

3 Scandinavisch kleurgebruik voor meer licht. Niet elk huis heeft voldoende lichtinval, zeker in de stad zijn huizen vaak ingebouwd en valt er minder licht naar binnen. In de Scandinavische landen kampen ze met een ander probleem, met uitzondering van de zomermaanden gaat in december en januari rond het licht al uit. Doordat ze lichte kleuren veelal wit, en lichthout in de basis toepassen wordt de hoeveelheid daglicht zo goed mogelijk benut.

4 Lichte kleuren saai? Niet als je later kunst, vondsten, accessoires een vloerkleed en kleur voor de pit toevoegt. De basis. Begin met de wanden en vloeren houd deze licht en neutraal van kleur, hiermee voeg je niet alleen licht toe maar gaan ook de wanden wijken, de ruimte lijkt hierdoor veel breder en hoger dan in werkelijkheid.

5 Laat als het kan de vloer door alle vertrekken doorlopen. Dat maakt optisch ruimer en rustiger. En kies voor een lichte vloer want het meeste licht word door de vloer weerkaatst. Voor de ramen. Horizontale lamellen van hout, of aluminium reflecteren veel licht naar binnen, wel naar beneden laten en bijna horizontaal open. Ben je meer van de stof, ga dan voor lichte kleuren en materialen die niet teveel aandacht vragen maar toch iets toevoegen.

6 Denk groot en doe licht. Lijkt vreemd maar één grote lichte bank geeft meer ruimte dan meerdere verspreide zitmeubels. Hoe dat kan: kleinere zitmeubels staan meer in de weg je moet er vaker omheen lopen en het maakt een kamer onrustiger door de verschillende kleurstellingen. Lichte bank onhandig van kleur, niet per se, als je toch moet vernieuwen denk dan eens aan een hoesbank. Na reiniging van de hoes staat er weer een smetteloze bank in de kamer. Lange smalle kamer, zet de bank eens in de breedte neer. In de meeste gevallen staat een bank tegen de wand, zeker in een smalle kamer maakt deze opstelling nog smaller en langer. Ga eens schuiven en zet de bank eens op het breedste punt van de kamer. Zo benadruk je de breedte van de kamer en komt het ruimer over. Plaats er een sidetabel achter met een lichtpunt dan creëer je meteen een fijne werkplek.

7 Benut liever één kastwand voor al je spullen dan het te verdelen over meerdere kleine kastjes. Want voor je het weet is dat leuke kastje vol en moet er een kastje bij, nog meer onrust.

8 Het spiegel effect Het is een open deur maar misschien ben je het vergeten. Een spiegel is niet alleen leuk om de wand mee op te sieren je kan er nog veel meer mee doen. Een spiegel kan je ook gebruiken om een ruimte in huis groter en lichter te laten lijken. Plaats een spiegel op de plek waar het licht het meest en het langst naar binnen komt, zodat het binnenkomend daglicht verder word verspreid in de kamer. Ook in een donkere slaapkamer kan je dit trucje toepassen. Bijvoorbeeld met spiegelkastdeuren, of een grote passpiegel op de grond. En in de entree want daar komt sowieso weinig licht naar binnen. En wacht dacht je van de tuin? Plaats de spiegel zo dat het zonlicht word gereflecteerd voor nog meer licht, en meer diepte in de tuin.

9 Eigenlijk moet je buiten beginnen. Snoeien voor meer licht in huis. Je staat er niet zo bij stil maar hoge bomen of andere begroeiing kunnen veel daglicht tegen houden. Staat er een grote boom die veel licht wegneemt, flink terugsnoeien kan geen kwaad het geeft de boom weer vorm en lucht. Je krijgt binnen meer daglicht, en je huis wordt ook weer zichtbaar. Door lichte tegels op het terras voor de ramen te gebruiken, kan daglicht beter de weg naar binnen vinden. En wat ook meehelpt zijn lichte kozijnen en vensterbank, en zet die niet vol met planten of accessoires. Een andere optie om meer licht te krijgen is om de raamkozijnen te vervangen door openslaande deuren. Denk je aan een overkapping om het hele jaar van je tuin te kunnen genieten, kies dan voor zoveel mogelijk glas en zorg voor een minimale hellingshoek van 5.

10 Heb je geen mogelijkheid om natuurlijk licht binnen te laten, dan kom je met kunstlicht een heel eind. De tips: Tip-1. Moet de licht hoeveelheid kunnen w orden aangepast denk dan aan dimmers, neem wit licht want dat maakt de ruimte groter dan geel licht. Tip- 2. Zorg voor voldoende lage verlichting op verschillende hoogte niveaus dat geeft minder schaduw als plafond verlichting. Lijkt vreemd maar schaduw maakt kleiner. Tip- 3. P robeer voor de rust eenheid te houden in de verlichting. Tip- 4. Meteen sfeerlicht aan als je binnenkomt? P laats een unit in stopcontacten met afstand bediening om alle lampen die op stopcontact zijn aangesloten met één druk op de knop aan of uit te zetten. Of via de app op smartphone of tablet, daar moet wel al het schakel-materiaal voor worden aangepast. Tip- 5. Licht kleurgebruik reflecteert licht, donkere kleuren absorberen licht. In een ruimte waar donkere kleuren gebruikt worden, heb je daarom meer licht nodig. Tip-6. En de laatste vergeet niet de verlichting bij de entree.

11 Hoe werkte het ook alweer. Basisverlichting. Dit zet je aan als je binnenkomt zoals; inbouw- en opbouwspots of een plafonnière. Functionele verlichting. In de eetkamer, zithoek, en werkplek heb je functionele verlichting nodig, dit zijn gecentreerde lichtstralen op één plek. Accentverlichting. Is bedoeld om het accent te legen op een schilderij, om mooie objecten aan te lichten, in een boekenkast, of om kleding in de kast te vinden. Sfeerverlichting. En de laatste is de sfeerverlichting, pas dit toe op plekken waar je nog geen basis of accentverlichting hebt toegepast. Zoals een staande lamp in een donkere hoek. Daarmee verlicht je de vloer én het plafond. Bijkomend voordeel is dit de wanden laat wijken waardoor de ruimte optisch breder of langer wordt. Wattage versies lumen. Lumen geeft aan hoeveel licht de lamp geeft. Hoe hoger het aantal Lumen, hoe meer licht de lamp geeft. Kelvin. Led lampen zijn in verschillende kleurtemperaturen te verkrijgen kelvin hoe lager het aantal Kelvin, hoe warmer het licht.

12 Nog te donker in huis? Verwijder een tussenmuur, het is wat rigoureus maar een goede optie, je brengt het licht van het ene vertrek naar het andere, en het oogt meteen veel ruimtelijker. Of plaats als het kan een glazen doorkijk van metaal.

13 Aanbouw Grote tuin dan is een aanbouw of serre de ultieme oplossing voor meer licht en ruimte en waarde vermeerdering van je huis. Maar is wel aan regels gebonden, overleg voor de verstandhouding ook altijd even met e.v.t. buren want ze krijgen immers opeens te maken met een muur. dus minder licht. Licht van de ene ruimte naar de andere. Om lichtinval maximaal te kunnen benutten kan je ook besluiten om de deuren te vervangen door een glazen variant. Met matglas voor privacy of helder glas. Of als een deur geen functie heeft kan je ze er ook gewoon uithalen.

14 Licht van boven Met een uitbouw van enkele meters diep. Voordeel meer uitzicht, licht, en zon die s winter de kamer verwarmd, je hoeft minder te stoken. In de zomer kan het ook te heet worden zorg dus voor een goede zonwering. Baskappel van Velux De enige vergunningsvrije dakkapel. En door de schuine ligging is de lichtinval ook vele malen groter dan bij een traditionele dakkapel. Daklicht Voordeel: Een lichtopening door je dak geeft je 30%- 50% meer helder buitenlicht dan een normaal buitenkozijn met dezelfde oppervlakte. Nadeel: inbraakgevoeliger.

15 Het kost wat maar wellicht beter dan verhuizen Voorgevel eruit en glas erin bonus; veel licht en zon. Een vereiste is wel een vrije locatie of veel groen om het huis voor de nodige privacy. Optie: horizontale luifels die zonder het uitzicht te belemmeren, zomers de zon tegenhouden en in de winter met lage zon de warmte binnen laat.

16 Gooi als het kan de indeling om. Een andere optie is om de indeling van je huis volledig om te gooien. Als je gelijkvloers gaat slapen en wonen op een hogere verdieping, krijg je namelijk automatisch meer licht in huis. Bijkomend voordeel is dat je niet eens gordijnen nodig hebt want geen enkele voetganger wandelt met zijn hoofd omhoog je hebt volledige privacy. Nadeel is dat je er wel een verbouwing voor over moet hebben en altijd de trap moet nemen. Boven wonen met uitzicht en beneden slapen. Oplossing 2.0. als je géén dakterras hebt.

Is het te donker in huis?

Is het te donker in huis? Is het te donker in huis? Daar kan je wat aan doen, want als er iets is waar we allemaal gelukkig van worden en energie van krijgen is het zonlicht. We zijn immers ingesteld op natuurlijk daglicht en duisternis.

Nadere informatie

Week 7 VERLICHTINGSPLAN

Week 7 VERLICHTINGSPLAN Week 7 VERLICHTINGSPLAN Verlichting in je interieur Verlichting komt bij veel mensen op de laatste plaats op het prioriteitenlijstje. Dat is jammer, want met verlichting kan je veel in een interieur bereiken.

Nadere informatie

Interieur advies. door: THUIS interieur & woondeco

Interieur advies. door: THUIS interieur & woondeco Interieur advies door: THUIS warme tinten oker geel accent robuust comfortabel zwart staal Moodboard woonkamer/keuken Plattegrond woonkamer/keuken 3D visualisatie woonkamer/keuken Jullie hebben aangeven

Nadere informatie

ref. C

ref. C ref. C2016-005 www.persoonlijkinterieuradvies.nl INTERIEURWENS VAN KAREN Interieurvraag en wens voor de woonkamer: Voorbeelden van sferen door Karen Voor de woon/eetkamer hebben we de volgende vraag: Wat

Nadere informatie

Een donkere vloer met bleke muren en plafond verbreedt de kamer. Een donkere vloer en donker plafond maakt de ruimte breder en lager.

Een donkere vloer met bleke muren en plafond verbreedt de kamer. Een donkere vloer en donker plafond maakt de ruimte breder en lager. Welke kleurencombinaties kiezen? Kleuren bepalen voor een groot deel de sfeer in het interieur. Het is belangrijk om de juiste kleurencombinaties te kiezen. Kleur, licht en ruimte oefenen een grote invloed

Nadere informatie

Interieur advies. Voorbeeld van een uitgewerkt advies sfeerbeelden indelings voorstel kleuradvies meubeladvies

Interieur advies. Voorbeeld van een uitgewerkt advies sfeerbeelden indelings voorstel kleuradvies meubeladvies Interieur advies Voorbeeld van een uitgewerkt advies sfeerbeelden indelings voorstel kleuradvies meubeladvies Analyse van de huidige situatie de woonkamer: 5,4 mx8,4 m creme witte wanden zandkleurige schouw

Nadere informatie

Of hoofdlijnen moeten de volgende werkzaamheden door een klusser/klusbedrijf/aannemer uitgevoerd worden

Of hoofdlijnen moeten de volgende werkzaamheden door een klusser/klusbedrijf/aannemer uitgevoerd worden Open zolder verdelen in 2 kamers + overloop Eind april hebben we door de firma Klaassen een dakkapel laten plaatsen aan de achterzijde van ons huis voor extra ruimte op zolder (2 e verdieping). Nu willen

Nadere informatie

Meester Ceelensingel 25, Rosmalen

Meester Ceelensingel 25, Rosmalen Meester Ceelensingel 25, Rosmalen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 425.000 k.k. Aangeboden sinds 16-02-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Portfolio Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Kavelwoning.nl de website met moderne zelfbouw woningen voor particulieren Kavelwoning.nl is opgezet door met als doel om het woningaanbod voor particulieren

Nadere informatie

studio sjiek INTERIEURONTWERP hanneke & nabil - berg en dal

studio sjiek INTERIEURONTWERP hanneke & nabil - berg en dal studio sjiek INTERIEURONTWERP hanneke & nabil - berg en dal INTRO Om twee verschillende stijlen te combineren is niet bijzonder veel nodig. Het belangrijkste is een goede balans tussen de twee stijlen

Nadere informatie

Wonen op 112 m 2 indeling met 4 slaapkamers Appartement C50 type A3s

Wonen op 112 m 2 indeling met 4 slaapkamers Appartement C50 type A3s Wonen op 112 m2 indeling met 3 slaapkamers Leuk en helemaal van deze tijd! Maak een verticale kruidentuin in de keuken. Zo heb je altijd verse kruiden bij de hand tijdens het koken. En met zo n ruim dakterras

Nadere informatie

Wolkaarderstraat 18 Schiedam. Vraagprijs k.k.

Wolkaarderstraat 18 Schiedam. Vraagprijs k.k. Wolkaarderstraat 18 Schiedam Vraagprijs 275.000 k.k. WONING OP EIGEN GROND!!! Wonen aan de rand van het Midden Delfland gebied in Woudhoek Schiedam-Noord. In een kindvriendelijke woonwijk, met op loopafstand

Nadere informatie

een tweede verkenning van de wensen en dromen ten aanzien van de toekomstige sfeer van de MMWTwoningen

een tweede verkenning van de wensen en dromen ten aanzien van de toekomstige sfeer van de MMWTwoningen een tweede verkenning van de wensen en dromen ten aanzien van de toekomstige sfeer van de MMWTwoningen en woonomgeving, aan de hand van beelden uit het werk van Renz Pijnenborgh algemene ledenvergadering

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Herselsestraat XK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Herselsestraat XK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Herselsestraat 28 5708 XK Helmond 315.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 315.000 k.k. Postcode 5708 XK Ligging Aan

Nadere informatie

LAAN VAN KERNHEM 57 EDE 239.500 k.k. www.laanvankernhem57.nl Omschrijving Aan de rand van de wijk Kernhem treft u dit royaal uitgebouwde herenhuis met een extra hoog plafond (3.60 m!) waarvan de leefruimte

Nadere informatie

Gemaakt door: Rik van den Elzen Edwin Caspers Datum:

Gemaakt door: Rik van den Elzen Edwin Caspers Datum: Gemaakt door: Rik van den Elzen 0608913 Edwin Caspers 0609277 Datum: 19-06- 07 Opdracht en eisen pag. 2 Onderzoek pag. 3-4 Ontwerp pag. 5-8 Test in de bezonnings- pag. 9-15 simulator Conclusie pag. 16

Nadere informatie

Woordenschat Taal Actief groep 4 Thema 1 Les 1

Woordenschat Taal Actief groep 4 Thema 1 Les 1 Woordenschat Taal Actief groep 4 Thema 1 Les 1 een hark Een lange steel met een soort kam van ijzer eraan. de fontein Een bak waaruit water spuit. Het is voor de sier. Een wasbak in de badkamer wordt ook

Nadere informatie

Waarom infrarood de juiste keuze is 5 redenen om te kiezen voor infraroodverwarming.

Waarom infrarood de juiste keuze is 5 redenen om te kiezen voor infraroodverwarming. Waarom infrarood de juiste keuze is 5 redenen om te kiezen voor infraroodverwarming. 5 redenen Waarom infraroodverwarming de juiste keuze is Steeds meer mensen kiezen voor infraroodverwarming. Dat is niet

Nadere informatie

Project 1. Herindelingsconcept A voor een woonhuis uit 1900 te Haarlem

Project 1. Herindelingsconcept A voor een woonhuis uit 1900 te Haarlem Portfolio Project 1. Herindelingsconcept A voor een woonhuis uit 1900 te Haarlem Bestaande situatie: - Kleine donkere ruimtes - Twee hele steile trappen leiden naar de 1ste resp. 2de verdieping Woonwens:

Nadere informatie

Ruim gezinshuis in het Ministerpark!

Ruim gezinshuis in het Ministerpark! Ruim gezinshuis in het Ministerpark! Heemskerklaan 36 Naarden Algemeen Perceeloppervlakte: Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 199 m² 1934 in overleg 535.000 k.k. Bijzonderheden Soort woning eengezinswoning

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Dijkshoornseweg 37, Den Hoorn Goed onderhouden (4 kamer) dubbele bovenwoning met dakterras van 40 m 2. Lichte en ruime woonkamer met openslaande deuren naar het zonnige terras; hier kunt u tot s avonds

Nadere informatie

Hofsingel 26 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Hofsingel 26 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Hofsingel 26 Vlaardingen Vraagprijs 585.000 k.k. Wilt u verrrast worden door een woning waarbij authentieke details prachtig gecombineerd zijn met huidige comfort? Waar bij binnenkomst de woning u als

Nadere informatie

Woninginformatie ASTEN, BENONI 6

Woninginformatie ASTEN, BENONI 6 Woninginformatie ASTEN, BENONI 6 AARD MODERNE, IN JAREN DERTIG STIJL GEBOUWDE EN NADIEN UITGEBOUWDE TWEE-ONDER-ÉÉN KAP WONING MET GARAGE OP EEN AANTREKKELIJKE WOONLOCATIE. DE VAN OORSPRONG IN 2002 NIEUW

Nadere informatie

TE KOOP. Oeverzegge LD Zwolle k.k.

TE KOOP. Oeverzegge LD Zwolle k.k. TE KOOP Oeverzegge 31 8043 LD Zwolle 259.500 k.k. KENMERKEN Prijs 259.500 k.k. Postcode 8043 LD Woningtype Eindwoning Tuin Ja, Voortuin, Zuidwest, 6.5 8m Woonruimte 116m² Perceeloppervlakte 216m² Inhoud

Nadere informatie

ZUIDERPARKLAAN - DEN HAAG

ZUIDERPARKLAAN - DEN HAAG ZUIDERPARKLAAN - DEN HAAG De dakopbouw aan de Zuiderparklaan bestaat uit een woon-, slaap- en badruimte met daaraan twee terrassen gelegen. Het terras aan de slaapkamer is op de ochtendzon georiënteerd

Nadere informatie

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Te koop Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Deze ruime hoekwoning is gebouwd in 1992 en ligt in een rustige straat aan de rand

Nadere informatie

BOLSWARD EIKENBURG 2

BOLSWARD EIKENBURG 2 BOLSWARD EIKENBURG 2 Op exclusieve locatie gelegen vrijstaand landhuis met aparte kantoor-/ praktijkruimte, garage, ruime oprit, aanlegplaats voor sloep, tuin op het zuiden en vrij uitzicht over open vaarwater

Nadere informatie

e-book Thuis in Licht

e-book Thuis in Licht e-book Thuis in Licht Doret Schulkes Copyright Doret Schulkes Thuis in Licht - Doret Schulkes 1 Thuis in Licht Lichtbeestjes Aan het einde van de wintermaanden merken we elk jaar weer hoe belangrijk licht

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! Als het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets te

Nadere informatie

Gaat u verbouwen? Met VELUX producten is er zoveel méér mogelijk!

Gaat u verbouwen? Met VELUX producten is er zoveel méér mogelijk! Gaat u verbouwen? Met VELUX producten is er zoveel méér mogelijk! MEER RUIMTE / MEER DAGLICHT/ MEER FRISSE LUCHT/ MEER COMFORT www.velux.nl/verbouwen 5 goede redenen Waarom zou u kiezen voor dakramen tijdens

Nadere informatie

TYPE 3A BN 37 TYPE 3A TYPE 3B TYPE 3B TYPE 3A BN 33 TYPE 2 BN 05 BN 31 TYPE 2 BN 29 TYPE 2 BN 28 BN 08 BN 09 / 10 BN 26 TYPE 1B BN 24

TYPE 3A BN 37 TYPE 3A TYPE 3B TYPE 3B TYPE 3A BN 33 TYPE 2 BN 05 BN 31 TYPE 2 BN 29 TYPE 2 BN 28 BN 08 BN 09 / 10 BN 26 TYPE 1B BN 24 13 De woningen tla Wes ndse tuin t raa anst m uis H e i Jop BN 01 8 7 TYPE 3A TYPE 3A TYPE 3A BN 02 6 BN 38 TYPE 3A TYPE 3A BN 33 BN 04 2 BN 34 1 BN 32 TYPE 1E 3 BN 35 BN 05 BN 31 TYPE 1D 10 x Woningtype

Nadere informatie

Indeling: Begane grond:

Indeling: Begane grond: Te Koop: Vraagprijs: Klaverstraat 58 394.500,- k.k. De wijk Wittevrouwen is heerlijk wonen, met de bakker en de groenteboer in de straat, traiteurs in de wijk net als diverse lekkere restaurantjes met

Nadere informatie

Te koop: Beethovenstraat PZ Sittard

Te koop: Beethovenstraat PZ Sittard Te koop: Beethovenstraat 48 6137 PZ Sittard Te koop aangeboden mooi verzorgde halfvrijstaande woning met garage, gelegen aan de Beethovenstraat 48 te Sittard op een perceel groot 200 m2. 159.000,-- kk.

Nadere informatie

Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin

Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin Koninginneweg 90, 3262 JD Oud-Beijerland Algemeen Deze authentieke tussenwoning is gebouwd rond 1920 en is gelegen aan een gezellig privé straatje

Nadere informatie

Stolwijk Vastgoed. Tel. 050-2809009 Stadsweg 26 Mob. 06-38737835 9959 PS Onderdendam info@stolwijkvastgoed.nl

Stolwijk Vastgoed. Tel. 050-2809009 Stadsweg 26 Mob. 06-38737835 9959 PS Onderdendam info@stolwijkvastgoed.nl FANTASTISCH APPARTEMENT OMSCHRIJVING Assen Centrum Vaart Zuidzijde Op prachtig gelegen locatie fantastisch appartement in monumentaal Herenhuis. Drie riante slaapkamers, zonnig dakterras. INRICHTING De

Nadere informatie

Goudsesingel 32 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Goudsesingel 32 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Goudsesingel 32 Vlaardingen Vraagprijs 339.500 k.k. Midden in de wijk Ambacht vindt u deze heerlijk ruime woning. De woning heeft een voor- en achtertuin, een heerlijk lichte woonkamer met een fraaie moderne

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE A 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST Door te luisteren, door samen te kijken naar mogelijkheden en oplossingen en door partijen samen te brengen is er

Nadere informatie

Meerkoetlaan 11 TE KOOP. Almere. "Bijzondere woning gelegen op een toplocatie in Almere Hout!"

Meerkoetlaan 11 TE KOOP. Almere. Bijzondere woning gelegen op een toplocatie in Almere Hout! TE KOOP Meerkoetlaan 11 Almere "Bijzondere woning gelegen op een toplocatie in Almere Hout!" Over Meerkoetlaan 11 De getoonde prijs van 487.500,- k.k. dient te worden gezien als bieden vanaf prijs (starting

Nadere informatie

De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! A ls het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets

Nadere informatie

Burgemeester de Bordesplein 5 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Burgemeester de Bordesplein 5 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Burgemeester de Bordesplein 5 Vlaardingen Vraagprijs 350.000 k.k. Hoe heerlijk kan het zijn, sfeervol wonen in een ruime, jaren 30 woning met een zonnige tuin. Laat je verrassen door de ruimte en de sfeer,

Nadere informatie

Vraagprijs 800.000,- Kosten Koper

Vraagprijs 800.000,- Kosten Koper Vraagprijs 800.000,- Kosten Koper Omschrijving: Zeer speciaal en licht appartementsrecht omvattende 200m2 (163m2 woonoppervlak plus 37m2 overig inpandige ruimte) plus een compleet vernieuwd dakterras van

Nadere informatie

VERLICHTING. Boek1, H8 p. 77 t/m p. 206

VERLICHTING. Boek1, H8 p. 77 t/m p. 206 VERLICHTING Boek1, H8 p. 77 t/m p. 206 Licht Licht is nodig om dingen te kunnen zien Belangrijke rol in perceptie van kleuren, sfeer en ruimte Toename van licht, pupil wordt kleiner Afname van licht, pupil

Nadere informatie

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland

Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland CCConcept Te koop Royale en stijlvol afgewerkte hoekwoning met dakterras, eigen parkeerplaats en garage Poortlaan 76, 3261 PB Oud-Beijerland Algemeen Deze royale en stijlvol afgewerkte vergrote 5-kamer

Nadere informatie

Nieuwe Inslag 6, Breda

Nieuwe Inslag 6, Breda Nieuwe Inslag 6, Breda Kenmerken Overdracht Vraagprijs 225.000 k.k. Aangeboden sinds 24-05-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

TE KOOP. KATWIJK, Dauwbraam 54. Vraagprijs ,- K.K. T E. W.

TE KOOP. KATWIJK, Dauwbraam 54. Vraagprijs ,- K.K. T E. W. TE KOOP KATWIJK, Dauwbraam 54 Vraagprijs 324.500,- K.K. T. 071-301 5748 E. info@kooitjemakelaarsdiensten.nl W. www.kooitje.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: 1999 Woonoppervlakte: ca. 130m² Inhoud:

Nadere informatie

KARAKTERVOLLE WONING IN CENTRUM!

KARAKTERVOLLE WONING IN CENTRUM! KARAKTERVOLLE WONING IN CENTRUM! Deze karaktervolle tussenwoning midden in het centrum van Schijndel dateert uit 1870 en is volledig vernieuwd met behoud van unieke elementen. De woning is gunstig gelegen

Nadere informatie

Roos Hensen Fijn wonen vragenlijst. Ben jij blij met je huis en de spullen die erin staan? Beantwoord de volgende vragen om daar achter te komen.

Roos Hensen Fijn wonen vragenlijst. Ben jij blij met je huis en de spullen die erin staan? Beantwoord de volgende vragen om daar achter te komen. Roos Hensen Fijn wonen vragenlijst Ben jij blij met je huis en de spullen die erin staan? Beantwoord de volgende vragen om daar achter te komen. Fijn wonen vragenlijst Persoonlijke vragen: Wat vind je

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Beringstraat GS Geldrop k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Beringstraat GS Geldrop k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Beringstraat 41 5665 GS Geldrop 225.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 225.000 k.k. Postcode 5665 GS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

DAHLIASTRAAT 10 HUIZEN

DAHLIASTRAAT 10 HUIZEN DAHLIASTRAAT 10 HUIZEN DAHLISTRAAT 10, HUIZEN ZEER CHARMANT EN KARAKTERISTIEK DERTIGER JAREN HOEKHUIS MET ZONNIGE TUIN IN GEZELLIGE BUURT OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM LIGGING Dit dertiger jaren hoekhuis

Nadere informatie

Uw gebouw: het ontwerp en de exploitatie. De ontwerpmethodiek van

Uw gebouw: het ontwerp en de exploitatie. De ontwerpmethodiek van Uw gebouw: het ontwerp en de exploitatie De ontwerpmethodiek van Is beheer relevant voor u? U bent opdrachtgever 1 Eigen gebruik Voor een ander Woning Overig Woning Overig Een ander is beheerder U bent

Nadere informatie

Binnenkijken bij. Doorwerthstraat 24 in Nijmegen. Inhouds opgave. Inleiding. Begane grond. Eerste verdieping. Tuin. Alle kenmerken op een rij

Binnenkijken bij. Doorwerthstraat 24 in Nijmegen. Inhouds opgave. Inleiding. Begane grond. Eerste verdieping. Tuin. Alle kenmerken op een rij Binnenkijken bij Doorwerthstraat 24 in Nijmegen Inhouds opgave 1 2 Inleiding 5 Begane grond 7 Eerste verdieping 9 Tuin 12 Alle kenmerken op een rij 13 Wat vind jij belangrijk? 14 Virtual Reality Tour 15

Nadere informatie

De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! A ls het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type C Eengezinswoning van ca. 126 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type C Eengezinswoning van ca. 126 m 2 Carte Blanche Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type C Eengezinswoning van ca. 126 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

VERLOST UIT HET DONKER

VERLOST UIT HET DONKER Anders in de rij Veldstraat 59 VERLOST UIT HET DONKER Het huis in de Veldstraat is dit jaar precies 100 jaar oud. In de stadsarchieven staat het ingeschreven als een realisatie van ene A. Vandenberghe.

Nadere informatie

BADHOEVELAAN 109 BADHOEVEDORP

BADHOEVELAAN 109 BADHOEVEDORP BADHOEVELAAN 109 BADHOEVEDORP BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

Het venster, bron van licht en warmte. Magali Bodart Post-Doctoral Researcher FNRS Architecture et Climat 22 Novembre 2005

Het venster, bron van licht en warmte. Magali Bodart Post-Doctoral Researcher FNRS Architecture et Climat 22 Novembre 2005 Het venster, bron van licht en warmte Magali Bodart Post-Doctoral Researcher FNRS Architecture et Climat 22 Novembre 2005 De rol van het venster De zonnewinsten opvangen om minder te verwarmen Het zonnelicht

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Molenstraat KC Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Molenstraat KC Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Molenstraat 139 5701 KC Helmond 599.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 599.000 k.k. Postcode 5701 KC Ligging Aan drukke

Nadere informatie

Checklist woningbezichtiging Onderhandelmakelaar

Checklist woningbezichtiging Onderhandelmakelaar Checklist woningbezichtiging Onderhandelmakelaar Datum: Adres: Postcode: Bouwjaar: Vraagprijs: Woning Oppervlakte totaal: m 2 Oppervlakte woning: m 2 Oppervlakte achtertuin: m 2 Oppervlakte voortuin: m

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Oxrooi AS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Oxrooi AS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Oxrooi 14 5708 AS Helmond 519.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 519.500 k.k. Postcode 5708 AS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Kommavlinder 9, Tiel

Kommavlinder 9, Tiel Kommavlinder 9, Tiel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 250.000 k.k. Aangeboden sinds 03-11-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Hommelseweg 418 Arnhem ,= k.k.

Hommelseweg 418 Arnhem ,= k.k. Hommelseweg 418 Arnhem - 265.000,= k.k. Adres gegevens Adres Hommelseweg 418 Postcode / plaats 6821 LW Arnhem Provincie Gelderland Locatiekaart Kenmerken Object gegevens Soort Appartement Type Bovenwoning

Nadere informatie

Andre Voltenlaan 55, Utrecht

Andre Voltenlaan 55, Utrecht Andre Voltenlaan 55, Utrecht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 430.000 k.k. Aangeboden sinds 06-10-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Anjerstraat 9. Vraagprijs : 219.500,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Anjerstraat 9. Vraagprijs : 219.500,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Anjerstraat 9 Deze verzorgde 2-ONDER-1-KAPWONING met GARAGE en OPRIT biedt prettig wooncomfort! Zo is er een lichte, sfeervolle woonkamer met balkenplafond, een

Nadere informatie

Superior de beerstraat

Superior de beerstraat Prachtig jaren 30 woning met authentieke elementen. De hoekwoning is volledig gerenoveerd, met dak-, muur- en vloerisolatie en dubbel glas. Het ligt op een ruim perceel met veel privacy, met achterin de

Nadere informatie

Bongerd 152 LELYSTAD. Bieden vanaf 190.000,- Kosten Koper

Bongerd 152 LELYSTAD. Bieden vanaf 190.000,- Kosten Koper Bongerd 152 LELYSTAD Bieden vanaf 190.000,- Kosten Koper Bongerd 152 LELYSTAD Soort woning Bouwtype Status Bouwjaar Eengezinswoning Bestaande bouw Beschikbaar 1974 Ligging Woonopp. Perceelopp. Inhoud Totaal

Nadere informatie

Helmond, Straakvense Bosdijk 63

Helmond, Straakvense Bosdijk 63 Helmond, Straakvense Bosdijk 63 Omschrijving Straakvense Bosdijk 63 219.000,- k.k., aanvaarding in overleg. Zeer hoogwaardig afgewerkte, instapklare, volledig uitgebouwde woning op loopafstand van winkelcentrum

Nadere informatie

.nieuwe FUNCTIES. IVOOR GARAGEBOXEN..nieuwe FUNCTIES. IVOOR GARAGEBOXEN.

.nieuwe FUNCTIES. IVOOR GARAGEBOXEN..nieuwe FUNCTIES. IVOOR GARAGEBOXEN. .nieuwe FUNCTIES. IVOOR GARAGEBOXEN..nIEUWE FUNCTIES. IVOOR GARAGEBOXEN. .inleiding De behoeftes van consumenten veranderen snel. Zo was de woningbouw vijftig jaar geleden nog puur gericht op functionaliteit,

Nadere informatie

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing Aluminium jaloezieën Collectie Onze collectie aluminium jaloezieën wordt gepresenteerd in een breed scala aan kleuren en diverse lamel breedtes. De collectie omvat ruim 230 kleuren. De 70mm lamelbreedte

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Sneeuwheide HB Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Sneeuwheide HB Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Sneeuwheide 9 5704 HB Helmond 315.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 315.000 k.k. Postcode 5704 HB Ligging Aan rustige

Nadere informatie

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Bieden vanaf , k.k. Van Duin-Akker 36 Barendrecht

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Bieden vanaf , k.k. Van Duin-Akker 36 Barendrecht Villex Wonen B.V. TE KOOP Van Duin-Akker 36 Barendrecht Villex Wonen B.V. 1e Barendrechtseweg 46 2992 XC Barendrecht 088-5320000 info@villexwonen.nl villexwonen.nl Bieden vanaf 247.500, k.k. Intern opgeknapte

Nadere informatie

INFORMATIE VAN HET PAND ZUNDERTSEWEG 9 RUCPHEN

INFORMATIE VAN HET PAND ZUNDERTSEWEG 9 RUCPHEN INFORMATIE VAN HET PAND ZUNDERTSEWEG 9 RUCPHEN Object: : Uitgebouwde vrijstaande woning met berging en vrijstaande garage Vraagprijs : 349.000,= k.k. Bouwjaar :1958 Perc. opp. : 670 m2 Woon opp. : ca.

Nadere informatie

Lepelstraat 19, Den Bosch

Lepelstraat 19, Den Bosch Lepelstraat 19, Den Bosch Kenmerken Overdracht Vraagprijs 439.000 k.k. Aangeboden sinds 12-10-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Fransebaan 548, Eindhoven

Fransebaan 548, Eindhoven Fransebaan 548, Eindhoven Kenmerken Overdracht Vraagprijs 275.000 k.k. Aangeboden sinds 01-02-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Superior de beerstraat

Superior de beerstraat Prachtig jaren 30 woning met authentieke elementen. De hoekwoning is volledig gerenoveerd, met dak-, muur- en vloerisolatie en dubbel glas. Het ligt op een ruim perceel met veel privacy, met achterin de

Nadere informatie

TIJDLOZE TON SUR TON

TIJDLOZE TON SUR TON .. binnenkijken.. Tekst Wilma Tjalsma Fotografie Anneke Gambon TIJDLOZE TON SUR TON TOEN MARJANNE EN IZAK DERTIEN JAAR GELEDEN DEZE BOERDERIJ LIETEN BOUWEN, DACHT MET NAME MARJANNE ANDERS OVER DE SFEER

Nadere informatie

ook klapramen voorzien. Realisatie: LLOYD HAMILTON

ook klapramen voorzien. Realisatie: LLOYD HAMILTON VERANDA S Laat de zon binnen "Let the Sun shine in" is de titel van het lied. Bij dit soort projecten, is dat de belangrijkste eigenschap voor een veranda. Door de muren weg te laten en bepaalde delen

Nadere informatie

Weerselostraat 22, Tilburg

Weerselostraat 22, Tilburg Weerselostraat 22, Tilburg Kenmerken Overdracht Vraagprijs 389.000 k.k. Aangeboden sinds 10-05-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Bijenhofstraat 44 - Leeuwarden Vraagprijs 169.000,-- kosten koper

Bijenhofstraat 44 - Leeuwarden Vraagprijs 169.000,-- kosten koper Bijenhofstraat 44 - Leeuwarden Vraagprijs 169.000,-- kosten koper Omschrijving Bijenhofstraat 44 - Leeuwarden Deze zeer sfeervolle hoekwoning staat in de rustige en kindvriendelijke Bloemenbuurt, op korte

Nadere informatie

Rijweg 30 te Waardenburg

Rijweg 30 te Waardenburg Rijweg 30 te Waardenburg Vraagprijs 399.000,-- k.k. Kenmerken & Locatie Vraagprijs 399.000,-- k.k. Bouwjaar ca. 1912 Soort woning Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 4 Inhoud woning ca. 500 m³ vrijstaande

Nadere informatie

van Cuycklaan 4 - OEGSTGEEST 445.000,-

van Cuycklaan 4 - OEGSTGEEST 445.000,- van Cuycklaan 4 - OEGSTGEEST 445.000,- van Cuycklaan 4 - OEGSTGEEST 445.000,- BUITENGEWOON CHARMANTE 2-O-1 KAPWONING OP EEN PERCEEL VAN RUIM 200 m². De opvallend sterke punten van dit huis zijn: een ruim

Nadere informatie

Corradi. Italiaans design in buitenleven

Corradi. Italiaans design in buitenleven Corradi Italiaans design in buitenleven CORRADI Italiaans design in buitenleven Uniek design en topkwaliteit komen samen in de producten van het Italiaanse merk Corradi. De grondlegger Alberto Corradi

Nadere informatie

Josephus Alberdingk Thijmlaan 6, Goirle

Josephus Alberdingk Thijmlaan 6, Goirle Josephus Alberdingk Thijmlaan 6, Goirle Kenmerken Overdracht Vraagprijs 349.000 k.k. Aangeboden sinds 27-09-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering

Nadere informatie

Ellentine. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren?

Ellentine. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren? 1. Vraag: Een jong boerenstel gaat op de boerderij wonen! Met koeien en varkens. Hij landelijke, ik modern, hoe te combineren? Antwoord: Dit is een prachtige en goede combinatie. Kies voor moderne vormgeving

Nadere informatie

Binnenkijken bij. Eltingerhof 118 in Duiven. Inhouds opgave. 2 Inleiding. 5 Begane grond. 7 Eerste verdieping. 9 Tweede verdieping.

Binnenkijken bij. Eltingerhof 118 in Duiven. Inhouds opgave. 2 Inleiding. 5 Begane grond. 7 Eerste verdieping. 9 Tweede verdieping. Binnenkijken bij Eltingerhof 118 in Duiven Inhouds opgave 1 2 Inleiding 5 Begane grond 7 Eerste verdieping 9 Tweede verdieping 11 Tuin 14 Alle kenmerken op een rij 15 Wat vind jij belangrijk? 16 Virtual

Nadere informatie

VAN VELDEKESTRAAT ,- k.k.

VAN VELDEKESTRAAT ,- k.k. VAN VELDEKESTRAAT 7 5344 TA OSS 245.000,- k.k. Bouwjaar 1999 Woonoppervlakte 107 m2 Perceeloppervlakte 168 m2 Aantal kamers 4 Vrij wonen aan de voorzijde, lekker veel ruimte om je heen (want het is een

Nadere informatie

Brochure. Prins Bernhardstraat 8 te Oosterhout Te koop

Brochure. Prins Bernhardstraat 8 te Oosterhout   Te koop Brochure Prins Bernhardstraat 8 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving 5 redenen waarom dit uw droomwoning is: 1. Eengezinswoning gelegen nabij het centrum van Oosterhout. 2. Woning is voorzien

Nadere informatie

Rode Kruislaan 7 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Rode Kruislaan 7 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Rode Kruislaan 7 Vlaardingen Vraagprijs 310.000 k.k. Zeer goed onderhouden eengezinswoning in de kindvriendelijke wijk Vlaardingen- Ambacht/Babberspolder. De woning heeft een ruime, lichte woonkamer met

Nadere informatie

van Aalststraat 16, 2651 EW Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k.

van Aalststraat 16, 2651 EW Berkel en Rodenrijs Vraagprijs ,- k.k. van Aalststraat 16, 2651 EW Berkel en Rodenrijs Vraagprijs 300.000,- k.k. In een gezellige straat gelegen, goed geïsoleerde eengezinswoning met een heerlijk grote woonkeuken en een tuin met overdekt terras.

Nadere informatie

TE KOOP. Vrieswijkstraat WK Zwolle k.k.

TE KOOP. Vrieswijkstraat WK Zwolle k.k. TE KOOP Vrieswijkstraat 23 8043 WK Zwolle 435.000 k.k. KENMERKEN Prijs 435.000 k.k. Postcode 8043 WK Woningtype Geschakelde 2-onder-1-kapwoning Tuin Ja, Voortuin, Noordoost, 6 3m Woonruimte 155m² Perceeloppervlakte

Nadere informatie

hidden village - globalarchitects

hidden village - globalarchitects hidden village - globalarchitects Hidden Village is een huis van 170 m2 ontworpen voor een familie, bestaande uit 2 ouders met 2 kinderen. Het concept van de woning is dat van een verborgen dorp, zowel

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Zeekoet 1, Monster Op loopafstand van het strand van Monster en Ter Heijde gelegen hoekeengezinswoning met achtertuin op het zuiden. Vraagprijs: 269.000,- k.k. Oplevering: in overleg Bouwjaar ca. 1991

Nadere informatie

Beukestraat 11 Vlaardingen. Bieden vanaf k.k.

Beukestraat 11 Vlaardingen. Bieden vanaf k.k. Beukestraat 11 Vlaardingen Bieden vanaf 300.000 k.k. *** BIEDINGEN VANAF 300.000,- kk WORDEN SERIEUS OVERWOGEN.*** Jaren dertig allure en hedendaags gemak? Dat vindt u in deze ruime, in 1995 gebouwde tusseneengezinswoning

Nadere informatie

Lange Voort 247, Oegstgeest

Lange Voort 247, Oegstgeest Lange Voort 247, Oegstgeest Kenmerken Overdracht Vraagprijs 445.000 k.k. Aangeboden sinds 28-11-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

MASTER KEUNINGWEI 3 ROTTEVALLE 339.000 k.k. www.masterkeuningwei3.nl Master Keuningwei 3, Rottevalle Degelijk, traditioneel gebouwd, vrijstaand woonhuis met garage en kap, aan de rand van het dorp Rottevalle

Nadere informatie

TE KOOP. Melisblok K.K LE Zevenbergen

TE KOOP. Melisblok K.K LE Zevenbergen Melisblok 3 4761 LE Zevenbergen TE KOOP 179.000 K.K. Melisblok 3 4761 LE Zevenbergen Inleiding Tegenover een speelweide ligt deze gezellige, instapklare eengezinswoning. Op loopafstand van school, supermarkt

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE C1 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT Wonen naar eigen smaak! Zo persoonlijk kan wonen zijn Mijn eigen straat is een nieuwbouwproject

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam Fase 2. Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2 Carte Blanche Fase 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type B Eengezinswoning van ca. 114 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

Kesteloostraat 21, Middelburg

Kesteloostraat 21, Middelburg Kesteloostraat 21, Middelburg Kenmerken Overdracht Vraagprijs 369.000 k.k. Aangeboden sinds 20-07-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Molvense Erven HK Nuenen k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Molvense Erven HK Nuenen k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Molvense Erven 113 5672 HK Nuenen 495.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 495.000 k.k. Postcode 5672 HK Ligging Aan

Nadere informatie