Is het te donker in huis?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Is het te donker in huis?"

Transcriptie

1

2 Is het te donker in huis? Daar kan je wat aan doen, want als er iets is waar we allemaal gelukkig van worden en energie van krijgen is het zonlicht. We zijn immers ingesteld op natuurlijk daglicht en duisternis. Lekker veel licht in huis is dus belangrijk, een huis waar weinig daglicht binnen komt wordt dan ook vaak als somber ervaren en kan je humeur behoorlijk beïnvloeden. Gelukkig kan je met wat aanpassingen je huis een stuk lichter maken, en als dat niet afdoende is kan je het grootser aanpakken. Lees verder en steek je licht op.

3 Scandinavisch kleurgebruik voor meer licht. Niet elk huis heeft voldoende lichtinval, zeker in de stad zijn huizen vaak ingebouwd en valt er minder licht naar binnen. In de Scandinavische landen kampen ze met een ander probleem, met uitzondering van de zomermaanden gaat in december en januari rond het licht al uit. Doordat ze lichte kleuren veelal wit, en lichthout in de basis toepassen wordt de hoeveelheid daglicht zo goed mogelijk benut. Lichte kleuren met de warmte van hout.

4 Lichte kleuren saai? Niet als je later kunst, vondsten, accessoires een kleed en kleur voor de pit toevoegt. De basis. Begin met de wanden en vloeren houd deze licht en neutraal van kleur. Hiermee voeg je niet alleen licht toe maar gaan muren wijken, de ruimte lijkt hierdoor veel breder en hoger dan in werkelijkheid. Een neutrale basis is een ideale kapstok.

5 Laat als het kan de vloer door alle vertrekken doorlopen. Dat maakt optisch ruimer en rustiger. En kies voor een neutrale vloer want het meeste licht wordt weerkaatst door de vloer, hoe lichter de vloer hoe meer licht in huis. Voor de ramen. Witte horizontale lamellen van hout of aluminium reflecteren veel licht naar binnen, wel naar beneden laten en bijna horizontaal naar je toe kantelen. Ben je meer van de stof ga dan voor lichte kleuren van luchtig materiaal. Die niet teveel aandacht vragen, soepel vallen maar toch iets toevoegen door structuur.

6 Denk groot en doe licht. Lijkt vreemd maar één grote lichte bank geeft meer ruimte dan meer verspreide zitmeubels. Hoe dat kan: kleinere (zit) meubels staan meer in de weg, je moet er altijd om heen lopen en het maakt onrustiger door de diverse kleurstellingen en vormgeving. Lichte bank onhandig, niet per se, als je toch moet vernieuwen is een hoesbank de ideale oplossing. Na reiniging van de hoes staat er weer een schone bank. Hoes bank Sven Lange smalle kamer, zet de bank eens in de breedte neer. In de meeste gevallen staat een bank tegen de wand, zeker in een smalle kamer maakt deze opstelling nog smaller en langer. Ga schuiven en zet als het kan de bank eens op het breedste punt van de kamer. Zo benadruk je de breedte van de kamer en komt het ruimer over. Plaats er een sidetabel achter met sfeer verlichting dan creëer je een fijne werkplek én meer licht.

7 Benut liever één kastwand voor al je spullen dan het te verdelen over veel kleine kastjes. Want voor je het weet is dat leuke kastje vol en moet er een kastje bij, nog meer onrust. Plaats spotjes onder legplanken spotlight je mooie spulletjes en je creëert zo een extra licht op de anders donkere wand. Licht mooi items en dierbare herinneringen aan.

8 Het spiegel effect. Het is een open deur maar misschien ben je het vergeten. Een spiegel is niet alleen leuk om de wand te hangen, je kan er nog meer mee doen. Een spiegel kan je ook gebruiken om een ruimte in huis groter en lichter te maken. Plaats een spiegel op de plek waar het licht het meest en het langst naar binnen komt, zodat het binnenkomend daglicht verder word verspreid in de kamer. Ook in een donkere slaapkamer kan je dit trucje toepassen. Bijvoorbeeld met spiegelkastdeuren, of een grote passpiegel op de grond. Ook handig voor de totale- check-up. En in de entree want daar komt sowieso weinig licht naar binnen. Tip: licht de spiegel met een lichtpunt aan dit weerkaats het licht de ruimte in. Kies voor een flink formaat En wacht dacht je van de tuin? Plaats de spiegel zo dat het zonlicht word gereflecteerd voor nog meer licht, en meer diepte in de tuin.

9 Eigenlijk moet je buiten beginnen. En eens flink snoeien. Je staat er niet zo bij stil maar hoge bomen of andere begroeiing kan veel daglicht tegen houden. Staat er een grote boom die veel licht wegneemt, flink terugsnoeien kan echt geen kwaad het geeft de boom weer vorm en lucht. Je krijgt meteen meer daglicht, en je huis wordt ook weer zichtbaar. Door lichte tegels op het terras voor de ramen te gebruiken kan daglicht beter de weg naar binnen vinden. En wat ook meehelpt zijn lichte kozijnen én een lege vensterbank. Een andere optie om meer licht te krijgen is om de raamkozijnen aan de tuinzijde te vervangen door hoge openslaande deuren. Denk je aan een overkapping om het hele jaar van je tuin te genieten, kies dan voor zoveel mogelijk glas en zorg voor een minimale hellingshoek van 5.

10 Heb je geen mogelijkheid om natuurlijk licht binnen te laten dan kom je met kunstlicht een heel eind. De tips: Tip-1. Moet de licht hoeveelheid kunnen worden aangepast denk dan aan dimmers, neem wit licht want dat maakt de ruimte groter dan geel licht. Tip- 2. Zorg voor voldoende lage verlichting op verschillende hoogte niveaus dat geeft minder schaduw als plafond verlichting. Lijkt vreemd maar schaduw maakt kleiner. Tip- 3. Probeer voor de rust eenheid te houden in de verlichting. Tip- 4. Meteen sfeerlicht aan als je binnenkomt? Plaats een unit in stopcontacten met afstand bediening om alle lampen die op stopcontact zijn aangesloten met één druk op de knop aan of uit te zetten. Of via de app op smartphone of tablet, daar moet wel al het schakel-materiaal voor worden aangepast. Tip- 5. Licht kleurgebruik reflecteert licht, donkere kleuren absorberen licht. In een ruimte waar donkere kleuren gebruikt worden, heb je daarom meer licht nodig. Tip-6. En de laatste vergeet niet de verlichting bij de entree, het is toch wat lastig om in het donker het sleutelgat te vinden.

11 Hoe werkte het ook alweer. Basisverlichting. Dit zet je aan als je binnenkomt zoals; inbouw- en opbouwspots of een plafonnière. Functionele verlichting. In de eetkamer, zithoek, en werkplek heb je functionele verlichting nodig, dit zijn gecentreerde lichtstralen op één plek. Accentverlichting. Is bedoeld om het accent te legen op kunst, om objecten aan te lichten, in een boekenkast, of om kleding in de kast te vinden. Sfeerverlichting. En de laatste is de sfeerverlichting, pas dit toe op plekken waar je nog geen basis of accentverlichting hebt toegepast. Zoals een staande lamp in een donkere hoek. Daarmee verlicht je de vloer én het plafond. Bijkomend voordeel is dat dit de wanden laat wijken waardoor de ruimte optisch breder of langer wordt. Wattage versies lumen. Lumen geeft aan hoeveel licht de lamp geeft. Hoe hoger het aantal Lumen, hoe meer licht de lamp geeft. Kelvin. Led lampen zijn in verschillende kleurtemperaturen te verkrijgen kelvin hoe lager het aantal Kelvin, hoe warmer het licht.

12 Nog te donker in huis? Verwijder als het kan een niet dragende tussenmuur, het is misschien wat ingrijpend maar een goede optie. Je brengt het licht van het ene vertrek naar het andere, en het oogt meteen veel ruimtelijker. Of plaats een mooi metalen kozijn met glas.

13 Aanbouw Diepe tuin, dan is een aanbouw de oplossing voor meer licht en ruimte en geeft waardevermeerdering aan een huis. Maar is wel aan regels gebonden, overleg voor de goede verstandhouding met e.v.t. buren want ze krijgen immers wel opeens te maken met een muur dus minder licht. Licht van de ene ruimte naar de andere. Om lichtinval maximaal te kunnen benutten kan je ook besluiten om de deuren te vervangen door een glazen variant. Met matglas voor privacy of helder glas. Heeft een deur eigenlijk geen functie? Haal de deur eruit.

14 Licht van boven Aanbouw met dakvensters. Doordat het zonnetje ook van boven naar binnen komt scheelt het s winters aanzienlijk in de stookkosten. Maar in de zomer kan het wel flink warm worden. Een plissé systeem is hiervoor de ultieme oplossing. Baskappel van Velux De enige vergunningsvrije dakkapel. en zo geplaatst Door de schuine ligging is de lichtinval ook vele malen groter dan bij een traditionele dakkapel. Daklicht Voordeel: Een lichtopening door je dak geeft je 30%-50% meer helder buitenlicht dan een normaal buitenkozijn met dezelfde oppervlakte. Nadeel: is inbraakgevoeliger.

15 Het kost wat maar wellicht beter dan verhuizen Laat een serre plaatsen. Ah! een tuinkamer. Nee er is een verschil, een serre is een extra ruimte die aan het huis gebouwd is en heeft meestal een glazen dak. Daarvoor is een bouwkundige aanpassing van de gevel nodig, zodat een serre echt onderdeel van je huis wordt. Dat betekent ook dat een serre volledig geïsoleerd en verwarmd moet zijn en voldoen aan wettelijke regels. Serre Een tuinkamer is eigenlijk een afgesloten overkapping, en maakt bouwkundig gezien geen onderdeel uit van een huis, de gevel blijft intact. Verder is een tuinkamer niet geïsoleerd. En beschermt alleen tegen wind en regen, dat betekent dat je met koude temperaturen een jas of de terrasverwarming aan moet doen. Tuinkamer

16 Gooi als het kan de indeling om. Een andere optie is om de indeling van je huis volledig om te gooien. Als je gelijkvloers gaat slapen en wonen op een hogere verdieping, krijg je namelijk automatisch meer licht in huis. Bijkomend voordeel is dat je niet eens gordijnen nodig hebt want voorbijgangers wandelen niet met hoofd omhoog, je hebt volledige privacy. Nadeel is dat je er wel een verbouwing (keuken badkamer) voor over moet hebben en altijd de trap moet nemen. Boven wonen met veel licht en uitzicht en beneden slapen. Oplossing 2.0. als je géén dakterras op de bovenste verdieping hebt.

17 Heb je wat gehad aan de inspiratie en tips om meer licht en ruimte in je huis te krijgen? Deel het resultaat en inspireer anderen ermee. Maak mooie foto s van het eind resultaat en het verhaal erachter dan maken wij er online een leuk artikel van. Copyright 2017 Auteur: Martje van Soest Let op! Je mag niets aan dit E-book veranderen of wijzigen. Je mag het wel doorsturen naar vrienden, familie en bekenden om hun te helpen meer licht en ruimte in huis te krijgen. Bronbeelden Pinterest Velux-simply-steel.nl- BNLA architecten via Bloem en Lemtra -

Is het te donker in je huis?

Is het te donker in je huis? Is het te donker in je huis? Daar kan je wat aan doen, want als er iets is waar we allemaal gelukkig van worden en energie van krijgen is het zonlicht. We zijn immers ingesteld op natuurlijk daglicht en

Nadere informatie

Waarom infrarood de juiste keuze is 5 redenen om te kiezen voor infraroodverwarming.

Waarom infrarood de juiste keuze is 5 redenen om te kiezen voor infraroodverwarming. Waarom infrarood de juiste keuze is 5 redenen om te kiezen voor infraroodverwarming. 5 redenen Waarom infraroodverwarming de juiste keuze is Steeds meer mensen kiezen voor infraroodverwarming. Dat is niet

Nadere informatie

Week 7 VERLICHTINGSPLAN

Week 7 VERLICHTINGSPLAN Week 7 VERLICHTINGSPLAN Verlichting in je interieur Verlichting komt bij veel mensen op de laatste plaats op het prioriteitenlijstje. Dat is jammer, want met verlichting kan je veel in een interieur bereiken.

Nadere informatie

Een donkere vloer met bleke muren en plafond verbreedt de kamer. Een donkere vloer en donker plafond maakt de ruimte breder en lager.

Een donkere vloer met bleke muren en plafond verbreedt de kamer. Een donkere vloer en donker plafond maakt de ruimte breder en lager. Welke kleurencombinaties kiezen? Kleuren bepalen voor een groot deel de sfeer in het interieur. Het is belangrijk om de juiste kleurencombinaties te kiezen. Kleur, licht en ruimte oefenen een grote invloed

Nadere informatie

Interieur advies. door: THUIS interieur & woondeco

Interieur advies. door: THUIS interieur & woondeco Interieur advies door: THUIS warme tinten oker geel accent robuust comfortabel zwart staal Moodboard woonkamer/keuken Plattegrond woonkamer/keuken 3D visualisatie woonkamer/keuken Jullie hebben aangeven

Nadere informatie

studio sjiek INTERIEURONTWERP hanneke & nabil - berg en dal

studio sjiek INTERIEURONTWERP hanneke & nabil - berg en dal studio sjiek INTERIEURONTWERP hanneke & nabil - berg en dal INTRO Om twee verschillende stijlen te combineren is niet bijzonder veel nodig. Het belangrijkste is een goede balans tussen de twee stijlen

Nadere informatie

Woordenschat Taal Actief groep 4 Thema 1 Les 1

Woordenschat Taal Actief groep 4 Thema 1 Les 1 Woordenschat Taal Actief groep 4 Thema 1 Les 1 een hark Een lange steel met een soort kam van ijzer eraan. de fontein Een bak waaruit water spuit. Het is voor de sier. Een wasbak in de badkamer wordt ook

Nadere informatie

Gemaakt door: Rik van den Elzen Edwin Caspers Datum:

Gemaakt door: Rik van den Elzen Edwin Caspers Datum: Gemaakt door: Rik van den Elzen 0608913 Edwin Caspers 0609277 Datum: 19-06- 07 Opdracht en eisen pag. 2 Onderzoek pag. 3-4 Ontwerp pag. 5-8 Test in de bezonnings- pag. 9-15 simulator Conclusie pag. 16

Nadere informatie

Interieur advies. Voorbeeld van een uitgewerkt advies sfeerbeelden indelings voorstel kleuradvies meubeladvies

Interieur advies. Voorbeeld van een uitgewerkt advies sfeerbeelden indelings voorstel kleuradvies meubeladvies Interieur advies Voorbeeld van een uitgewerkt advies sfeerbeelden indelings voorstel kleuradvies meubeladvies Analyse van de huidige situatie de woonkamer: 5,4 mx8,4 m creme witte wanden zandkleurige schouw

Nadere informatie

ref. C

ref. C ref. C2016-005 www.persoonlijkinterieuradvies.nl INTERIEURWENS VAN KAREN Interieurvraag en wens voor de woonkamer: Voorbeelden van sferen door Karen Voor de woon/eetkamer hebben we de volgende vraag: Wat

Nadere informatie

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Portfolio Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Kavelwoning.nl de website met moderne zelfbouw woningen voor particulieren Kavelwoning.nl is opgezet door met als doel om het woningaanbod voor particulieren

Nadere informatie

Meester Ceelensingel 25, Rosmalen

Meester Ceelensingel 25, Rosmalen Meester Ceelensingel 25, Rosmalen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 425.000 k.k. Aangeboden sinds 16-02-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin

Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin Te koop Tussenwoning met schuur en zuid gerichte achtertuin Koninginneweg 90, 3262 JD Oud-Beijerland Algemeen Deze authentieke tussenwoning is gebouwd rond 1920 en is gelegen aan een gezellig privé straatje

Nadere informatie

Roos Hensen Fijn wonen vragenlijst. Ben jij blij met je huis en de spullen die erin staan? Beantwoord de volgende vragen om daar achter te komen.

Roos Hensen Fijn wonen vragenlijst. Ben jij blij met je huis en de spullen die erin staan? Beantwoord de volgende vragen om daar achter te komen. Roos Hensen Fijn wonen vragenlijst Ben jij blij met je huis en de spullen die erin staan? Beantwoord de volgende vragen om daar achter te komen. Fijn wonen vragenlijst Persoonlijke vragen: Wat vind je

Nadere informatie

Helenusstraat 1 Almere Poort v.o.n.

Helenusstraat 1 Almere Poort v.o.n. Helenusstraat 1 Almere Poort 379.000 v.o.n. algemene informatie plattegrond getekende impressies Deze brochure is met zorg samengesteld uit de beschikbare gegevens. Aan de opgegeven afmetingen en informatie

Nadere informatie

Wonen op 112 m 2 indeling met 4 slaapkamers Appartement C50 type A3s

Wonen op 112 m 2 indeling met 4 slaapkamers Appartement C50 type A3s Wonen op 112 m2 indeling met 3 slaapkamers Leuk en helemaal van deze tijd! Maak een verticale kruidentuin in de keuken. Zo heb je altijd verse kruiden bij de hand tijdens het koken. En met zo n ruim dakterras

Nadere informatie

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! Als het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets te

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Herselsestraat XK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Herselsestraat XK Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Herselsestraat 28 5708 XK Helmond 315.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 315.000 k.k. Postcode 5708 XK Ligging Aan

Nadere informatie

Wolkaarderstraat 18 Schiedam. Vraagprijs k.k.

Wolkaarderstraat 18 Schiedam. Vraagprijs k.k. Wolkaarderstraat 18 Schiedam Vraagprijs 275.000 k.k. WONING OP EIGEN GROND!!! Wonen aan de rand van het Midden Delfland gebied in Woudhoek Schiedam-Noord. In een kindvriendelijke woonwijk, met op loopafstand

Nadere informatie

VERBOUW NIEUWBOUW ONDERHOUD & INSPECTIE DÉ AANNEMER IN DE ZAANSTREEK EN OMGEVING

VERBOUW NIEUWBOUW ONDERHOUD & INSPECTIE DÉ AANNEMER IN DE ZAANSTREEK EN OMGEVING VERBOUW NIEUWBOUW ONDERHOUD & INSPECTIE DÉ AANNEMER IN DE ZAANSTREEK EN OMGEVING CASCO OF VOLLEDIG AFGEWERKT? AAN U DE KEUZE! DAKKAPEL & DAKOPBOUW Topkwaliteit dakkapellen op traditionele wijze ter plaatse

Nadere informatie

Woningkoopkracht. Checklist. Woningbezichtiging

Woningkoopkracht. Checklist. Woningbezichtiging Woningkoopkracht Checklist Woningbezichtiging Over ons Met ons onafhankelijke hypotheekadvies zorgen we ervoor dat u weet waar u aan toe bent zodat u straks zorgeloos kunt wonen in uw droomhuis. Woningkoopkracht

Nadere informatie

Fransebaan 548, Eindhoven

Fransebaan 548, Eindhoven Fransebaan 548, Eindhoven Kenmerken Overdracht Vraagprijs 275.000 k.k. Aangeboden sinds 01-02-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

een tweede verkenning van de wensen en dromen ten aanzien van de toekomstige sfeer van de MMWTwoningen

een tweede verkenning van de wensen en dromen ten aanzien van de toekomstige sfeer van de MMWTwoningen een tweede verkenning van de wensen en dromen ten aanzien van de toekomstige sfeer van de MMWTwoningen en woonomgeving, aan de hand van beelden uit het werk van Renz Pijnenborgh algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Te koop: Beethovenstraat PZ Sittard

Te koop: Beethovenstraat PZ Sittard Te koop: Beethovenstraat 48 6137 PZ Sittard Te koop aangeboden mooi verzorgde halfvrijstaande woning met garage, gelegen aan de Beethovenstraat 48 te Sittard op een perceel groot 200 m2. 159.000,-- kk.

Nadere informatie

De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! A ls het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets

Nadere informatie

Bezichtig jouw droomwoning

Bezichtig jouw droomwoning Bezichtig jouw droomwoning Alsof je het al aaaren doet! Adres: Datum: Bouwar huis: Vraagprijs: Jouw maximale budget: (tip: vergeet de 2% overdrachtsbelasting niet) Is dit echt jouw droomwoning of toch

Nadere informatie

Andre Voltenlaan 55, Utrecht

Andre Voltenlaan 55, Utrecht Andre Voltenlaan 55, Utrecht Kenmerken Overdracht Vraagprijs 430.000 k.k. Aangeboden sinds 06-10-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Auditieve oefeningen bij het thema: Mijn huis

Auditieve oefeningen bij het thema: Mijn huis Auditieve oefeningen bij het thema: Mijn huis Boek van de week: 1; Een huis bouwen 2;De bouwvakker 3; Op de bouwplaats 4; Een hol voor mol Verhaalbegrip: Bij elk boek stel ik de volgende vragen: Wat staat

Nadere informatie

Eiberplantsoen 51, Groot-Ammers

Eiberplantsoen 51, Groot-Ammers Eiberplantsoen 51, Groot-Ammers Kenmerken Overdracht Vraagprijs 259.000 k.k. Aangeboden sinds 25-03-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Corradi. Italiaans design in buitenleven

Corradi. Italiaans design in buitenleven Corradi Italiaans design in buitenleven CORRADI Italiaans design in buitenleven Uniek design en topkwaliteit komen samen in de producten van het Italiaanse merk Corradi. De grondlegger Alberto Corradi

Nadere informatie

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord

Te koop. Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging. Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Te koop Smaakvol ingerichte en fraai afgewerkte hoekwoning met stenen berging Prof. Teldersstraat 32, 3274 MC Heinenoord Deze ruime hoekwoning is gebouwd in 1992 en ligt in een rustige straat aan de rand

Nadere informatie

De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt

De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt www.ambiance-zonwering.nl De terrasoverkapping Buiten genieten zolang je wilt Terrasoverkappingen Verleng je dagen, verleng je zomer! A ls het niet hartje zomer is, komt er een moment dat het net iets

Nadere informatie

e-book Thuis in Licht

e-book Thuis in Licht e-book Thuis in Licht Doret Schulkes Copyright Doret Schulkes Thuis in Licht - Doret Schulkes 1 Thuis in Licht Lichtbeestjes Aan het einde van de wintermaanden merken we elk jaar weer hoe belangrijk licht

Nadere informatie

Checklist voor montage

Checklist voor montage Checklist voor montage Binnenkort staat het Jouw Thuis Montageteam voor je deur om de door jou gekozen oplossingen aan te brengen. Het montageteam doet er alles aan om ervoor zorgen dat de werkzaamheden

Nadere informatie

Ruim gezinshuis in het Ministerpark!

Ruim gezinshuis in het Ministerpark! Ruim gezinshuis in het Ministerpark! Heemskerklaan 36 Naarden Algemeen Perceeloppervlakte: Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 199 m² 1934 in overleg 535.000 k.k. Bijzonderheden Soort woning eengezinswoning

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Dijkshoornseweg 37, Den Hoorn Goed onderhouden (4 kamer) dubbele bovenwoning met dakterras van 40 m 2. Lichte en ruime woonkamer met openslaande deuren naar het zonnige terras; hier kunt u tot s avonds

Nadere informatie

Checklist beoordelen woning

Checklist beoordelen woning Checklist beoordelen woning versie mei 2012 Algemeen Zijn er tekeningen van de woning? Zijn dit alleen indelingstekeningen of ook bouwkundige en constructieve tekeningen? Hoe recent zijn de tekeningen?

Nadere informatie

Turfhoek 19, Medemblik

Turfhoek 19, Medemblik Turfhoek 19, Medemblik Kenmerken Overdracht Vraagprijs 389.000 k.k. Aangeboden sinds 25-08-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

hidden village - globalarchitects

hidden village - globalarchitects hidden village - globalarchitects Hidden Village is een huis van 170 m2 ontworpen voor een familie, bestaande uit 2 ouders met 2 kinderen. Het concept van de woning is dat van een verborgen dorp, zowel

Nadere informatie

Bezichtig jouw droomwoning

Bezichtig jouw droomwoning checklist Bezichtig jouw droomwoning Is dit echt jouw droomwoning of toch niet? Met deze checklist weet je zeker dat je tijdens de bezichtiging niks over het hoofd ziet of vergeet. Veel kijkplezier! Adres:

Nadere informatie

GREENTERWEG 6 8262 BB KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72

GREENTERWEG 6 8262 BB KAMPEN. HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 GREENTERWEG 6 8262 BB KAMPEN HOKSBERGEN MAKELAARDIJ Oudestraat 172 - Kampen -Tel (038) 333 10 43 Fax (038) 333 31 72 GREENTERWEG 6, KAMPEN Zeer sfeervolle oude stadsboerderij met heel veel ruimte, grote

Nadere informatie

VERLOST UIT HET DONKER

VERLOST UIT HET DONKER Anders in de rij Veldstraat 59 VERLOST UIT HET DONKER Het huis in de Veldstraat is dit jaar precies 100 jaar oud. In de stadsarchieven staat het ingeschreven als een realisatie van ene A. Vandenberghe.

Nadere informatie

LAAN VAN KERNHEM 57 EDE 239.500 k.k. www.laanvankernhem57.nl Omschrijving Aan de rand van de wijk Kernhem treft u dit royaal uitgebouwde herenhuis met een extra hoog plafond (3.60 m!) waarvan de leefruimte

Nadere informatie

Superior de beerstraat

Superior de beerstraat Prachtig jaren 30 woning met authentieke elementen. De hoekwoning is volledig gerenoveerd, met dak-, muur- en vloerisolatie en dubbel glas. Het ligt op een ruim perceel met veel privacy, met achterin de

Nadere informatie

Rijweg 30 te Waardenburg

Rijweg 30 te Waardenburg Rijweg 30 te Waardenburg Vraagprijs 399.000,-- k.k. Kenmerken & Locatie Vraagprijs 399.000,-- k.k. Bouwjaar ca. 1912 Soort woning Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 4 Inhoud woning ca. 500 m³ vrijstaande

Nadere informatie

Een beginners handleiding om koel te blijven.

Een beginners handleiding om koel te blijven. Een beginners handleiding om koel te blijven. Alles wat je moet weten om koel te blijven: - Omdat het goed is voor je gezondheid. - Omdat je er geld meer kunt besparen. INHOUD 1. Introductie 2.1. Zelf

Nadere informatie

VAN VELDEKESTRAAT ,- k.k.

VAN VELDEKESTRAAT ,- k.k. VAN VELDEKESTRAAT 7 5344 TA OSS 245.000,- k.k. Bouwjaar 1999 Woonoppervlakte 107 m2 Perceeloppervlakte 168 m2 Aantal kamers 4 Vrij wonen aan de voorzijde, lekker veel ruimte om je heen (want het is een

Nadere informatie

Welpenheuvel 18, De Mortel

Welpenheuvel 18, De Mortel Welpenheuvel 18, De Mortel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 348.500 k.k. Aangeboden sinds 26-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Hoge Bergweg 16-H71, Beekbergen

Hoge Bergweg 16-H71, Beekbergen Hoge Bergweg 16-H71, Beekbergen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 199.000 k.k. Aangeboden sinds 09-07-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom 0 Bankgarantie nee Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door

Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door Duette Shades Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door 3383 Architella 3383 Nieuw 64 mm Extra brede plooien voor grote ramen De Duette Shades collectie is uitgebreid met een extra brede

Nadere informatie

Burgemeester de Bordesplein 5 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Burgemeester de Bordesplein 5 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Burgemeester de Bordesplein 5 Vlaardingen Vraagprijs 350.000 k.k. Hoe heerlijk kan het zijn, sfeervol wonen in een ruime, jaren 30 woning met een zonnige tuin. Laat je verrassen door de ruimte en de sfeer,

Nadere informatie

TYPE 3A BN 37 TYPE 3A TYPE 3B TYPE 3B TYPE 3A BN 33 TYPE 2 BN 05 BN 31 TYPE 2 BN 29 TYPE 2 BN 28 BN 08 BN 09 / 10 BN 26 TYPE 1B BN 24

TYPE 3A BN 37 TYPE 3A TYPE 3B TYPE 3B TYPE 3A BN 33 TYPE 2 BN 05 BN 31 TYPE 2 BN 29 TYPE 2 BN 28 BN 08 BN 09 / 10 BN 26 TYPE 1B BN 24 13 De woningen tla Wes ndse tuin t raa anst m uis H e i Jop BN 01 8 7 TYPE 3A TYPE 3A TYPE 3A BN 02 6 BN 38 TYPE 3A TYPE 3A BN 33 BN 04 2 BN 34 1 BN 32 TYPE 1E 3 BN 35 BN 05 BN 31 TYPE 1D 10 x Woningtype

Nadere informatie

Nieuwe Inslag 6, Breda

Nieuwe Inslag 6, Breda Nieuwe Inslag 6, Breda Kenmerken Overdracht Vraagprijs 225.000 k.k. Aangeboden sinds 24-05-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Weerselostraat 22, Tilburg

Weerselostraat 22, Tilburg Weerselostraat 22, Tilburg Kenmerken Overdracht Vraagprijs 389.000 k.k. Aangeboden sinds 10-05-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Basisgids voor het nemen van Betere foto s en te publiceren op onze website

Basisgids voor het nemen van Betere foto s en te publiceren op onze website Basisgids voor het nemen van Betere foto s en te publiceren op onze website Bij INVESPROPERTY hebben wij een basisgids ontwikkeld die u kan gebruiken om foto s te maken van uw woning, om aantrekkelijker

Nadere informatie

Kesteloostraat 21, Middelburg

Kesteloostraat 21, Middelburg Kesteloostraat 21, Middelburg Kenmerken Overdracht Vraagprijs 369.000 k.k. Aangeboden sinds 20-07-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Project 1. Herindelingsconcept A voor een woonhuis uit 1900 te Haarlem

Project 1. Herindelingsconcept A voor een woonhuis uit 1900 te Haarlem Portfolio Project 1. Herindelingsconcept A voor een woonhuis uit 1900 te Haarlem Bestaande situatie: - Kleine donkere ruimtes - Twee hele steile trappen leiden naar de 1ste resp. 2de verdieping Woonwens:

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type D Twee onder een kapwoningen van ca. 132 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type D Twee onder een kapwoningen van ca. 132 m 2 Carte Blanche Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type D Twee onder een kapwoningen van ca. 132 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

Madelief 6, Pijnacker

Madelief 6, Pijnacker Madelief 6, Pijnacker Kenmerken Overdracht Vraagprijs 299.000 k.k. Aangeboden sinds 20-04-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Of hoofdlijnen moeten de volgende werkzaamheden door een klusser/klusbedrijf/aannemer uitgevoerd worden

Of hoofdlijnen moeten de volgende werkzaamheden door een klusser/klusbedrijf/aannemer uitgevoerd worden Open zolder verdelen in 2 kamers + overloop Eind april hebben we door de firma Klaassen een dakkapel laten plaatsen aan de achterzijde van ons huis voor extra ruimte op zolder (2 e verdieping). Nu willen

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Zeekoet 1, Monster Op loopafstand van het strand van Monster en Ter Heijde gelegen hoekeengezinswoning met achtertuin op het zuiden. Vraagprijs: 269.000,- k.k. Oplevering: in overleg Bouwjaar ca. 1991

Nadere informatie

Te Koop Fransebaan 548 Eindhoven

Te Koop Fransebaan 548 Eindhoven Te Koop Fransebaan 548 Eindhoven Omschrijving Ruime, goed onderhouden tussenwoning met een lichte woonkamer, moderne keuken, ruime badkamer, 3 slaapkamers, grote zolderruimte, keurige voortuin en diepe,

Nadere informatie

KARAKTERVOLLE WONING IN CENTRUM!

KARAKTERVOLLE WONING IN CENTRUM! KARAKTERVOLLE WONING IN CENTRUM! Deze karaktervolle tussenwoning midden in het centrum van Schijndel dateert uit 1870 en is volledig vernieuwd met behoud van unieke elementen. De woning is gunstig gelegen

Nadere informatie

Superior de beerstraat

Superior de beerstraat Prachtig jaren 30 woning met authentieke elementen. De hoekwoning is volledig gerenoveerd, met dak-, muur- en vloerisolatie en dubbel glas. Het ligt op een ruim perceel met veel privacy, met achterin de

Nadere informatie

TE KOOP. Palestrinaweg JX 's-gravenhage k.k.

TE KOOP. Palestrinaweg JX 's-gravenhage k.k. TE KOOP Palestrinaweg 10 2555 JX 's-gravenhage 249.500 k.k. KENMERKEN Prijs 249.500 k.k. Postcode 2555 JX Ligging Aan bosrand, Aan park, Aan rustige weg, In woonwijk, In bosrijke omgeving Woningtype Portiekwoning

Nadere informatie

INFORMATIE VAN HET PAND ZUNDERTSEWEG 9 RUCPHEN

INFORMATIE VAN HET PAND ZUNDERTSEWEG 9 RUCPHEN INFORMATIE VAN HET PAND ZUNDERTSEWEG 9 RUCPHEN Object: : Uitgebouwde vrijstaande woning met berging en vrijstaande garage Vraagprijs : 349.000,= k.k. Bouwjaar :1958 Perc. opp. : 670 m2 Woon opp. : ca.

Nadere informatie

B u i t e n l e v e n

B u i t e n l e v e n Buitenleven Feeling U wilt optimaal genieten van het klimaat. Weren van zon en regen, kou en warmte en het verlengen van uw buitenseizoen. Het wisselvallige weer laat dit niet zonder slag of stoot toe.

Nadere informatie

WAAROM ALLES-IN-HUIS?

WAAROM ALLES-IN-HUIS? WAAROM ALLES-IN-HUIS? ONTWIKKELD VOOR JOU Het Alles-in-Huis pakket is ontwikkeld met jou, de bewoner, als uitgangspunt. Een voorbeeld, wij weten dat veel mensen s nachts slapen met hun raam open. Daarom

Nadere informatie

.nieuwe FUNCTIES. IVOOR GARAGEBOXEN..nieuwe FUNCTIES. IVOOR GARAGEBOXEN.

.nieuwe FUNCTIES. IVOOR GARAGEBOXEN..nieuwe FUNCTIES. IVOOR GARAGEBOXEN. .nieuwe FUNCTIES. IVOOR GARAGEBOXEN..nIEUWE FUNCTIES. IVOOR GARAGEBOXEN. .inleiding De behoeftes van consumenten veranderen snel. Zo was de woningbouw vijftig jaar geleden nog puur gericht op functionaliteit,

Nadere informatie

Gaat u verbouwen? Met VELUX producten is er zoveel méér mogelijk!

Gaat u verbouwen? Met VELUX producten is er zoveel méér mogelijk! Gaat u verbouwen? Met VELUX producten is er zoveel méér mogelijk! MEER RUIMTE / MEER DAGLICHT/ MEER FRISSE LUCHT/ MEER COMFORT www.velux.nl/verbouwen 5 goede redenen Waarom zou u kiezen voor dakramen tijdens

Nadere informatie

Indeling: Begane grond:

Indeling: Begane grond: Te Koop: Vraagprijs: Klaverstraat 58 394.500,- k.k. De wijk Wittevrouwen is heerlijk wonen, met de bakker en de groenteboer in de straat, traiteurs in de wijk net als diverse lekkere restaurantjes met

Nadere informatie

Wijnruitstraat 47, Waalwijk

Wijnruitstraat 47, Waalwijk Wijnruitstraat 47, Waalwijk Kenmerken Overdracht Huurprijs Uitvoering 1.100 onbepaalde tijd Kaal Aangeboden sinds 14-03-2019 Duur overeenkomst onbepaalde tijd Waarborgsom 1 maand / 0 Totale servicekosten

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Claassensstraat ER Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Claassensstraat ER Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Claassensstraat 11 5708 ER Helmond 399.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 399.500 k.k. Postcode 5708 ER Ligging In

Nadere informatie

Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning

Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning Te koop Vrij maar toch dicht bij het dorp gelegen twee onder een kap woning Schenkeldijk 22, 3291 ER Strijen Deze woning met verbouwde garage en royale tuin is gebouwd in 1994 en is gelegen op een perceel

Nadere informatie

Beukestraat 11 Vlaardingen. Bieden vanaf k.k.

Beukestraat 11 Vlaardingen. Bieden vanaf k.k. Beukestraat 11 Vlaardingen Bieden vanaf 300.000 k.k. *** BIEDINGEN VANAF 300.000,- kk WORDEN SERIEUS OVERWOGEN.*** Jaren dertig allure en hedendaags gemak? Dat vindt u in deze ruime, in 1995 gebouwde tusseneengezinswoning

Nadere informatie

KRUISSTRAAT 3 A BOXTEL. Bouwjaar: ca. +/ Inhoud woning: ca. 355 m³. Woonoppervlakte: ca. 140 m²

KRUISSTRAAT 3 A BOXTEL. Bouwjaar: ca. +/ Inhoud woning: ca. 355 m³. Woonoppervlakte: ca. 140 m² KRUISSTRAAT 3 A BOTEL Bouwjaar: ca. +/- 1890 Inhoud woning: ca. 355 m³ Woonoppervlakte: ca. 140 m² Aanvaarding: Makelaar: in overleg Rudy Welbergen Leuke woning in hartje centrum! De Kruisstraat ligt

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type C Eengezinswoning van ca. 126 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type C Eengezinswoning van ca. 126 m 2 Carte Blanche Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type C Eengezinswoning van ca. 126 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

WEERT - Jankushofstraat 2. Vraagprijs: ,-

WEERT - Jankushofstraat 2. Vraagprijs: ,- WEERT - Jankushofstraat 2 Vraagprijs: 317.000,- Ruime uitgebouwde fraai afgewerkte tweekapper, met aan achterzijde aangebouwde tuinkamer voorzien van glazen achterpui met openslaande deuren naar zonneterras,

Nadere informatie

Jan Wolkersstraat 41 - LEIDEN ,- k.k.

Jan Wolkersstraat 41 - LEIDEN ,- k.k. Jan Wolkersstraat 41 - LEIDEN 435.000,- k.k. Jan Wolkersstraat 41 - LEIDEN 435.000,- k.k. Op zoek naar een "nieuwe" woning in Leiden? Dichterbij dan nieuw komt u niet tegen dan deze woning. Deze woning

Nadere informatie

ROSMOLEN ,- k.k.

ROSMOLEN ,- k.k. ROSMOLEN 30 5375 BT REEK 285.000,- k.k. Bouwjaar 2011 Woonoppervlakte 132 m2 Perceeloppervlakte 250 m2 Aantal kamers 5 Vlakbij hertenpark, speelvelden en basisschool ligt deze riante hoekwoning op een

Nadere informatie

10 TIPS VOOR HET VERKOPEN VAN JE HUIS

10 TIPS VOOR HET VERKOPEN VAN JE HUIS 10 TIPS VOOR HET VERKOPEN VAN JE HUIS Je huis staat misschien al langere tijd te koop of je gaat je huis binnen korte tijd te koop zetten. Hoe zorg je ervoor dat de kijker een koper wordt? We hebben 10

Nadere informatie

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing

Aluminium jaloezieën. Collectie. Uitvoering. Bediening. Systemen. Toepassing Aluminium jaloezieën Collectie Onze collectie aluminium jaloezieën wordt gepresenteerd in een breed scala aan kleuren en diverse lamel breedtes. De collectie omvat ruim 230 kleuren. De 70mm lamelbreedte

Nadere informatie

Koperskeuze. 1. Bouwkundig. Project: Groene Hart fase II Datum:

Koperskeuze. 1. Bouwkundig. Project: Groene Hart fase II Datum: Project: 2324 - Groene Hart fase II Datum: 21-09-2017 Koperskeuze 1. Bouwkundig 1.0.01 Geen externe wijzigingen Standaard Indien u geen keuze maakt uit de ruwbouw keuzelijst graag deze optie aankruisen.

Nadere informatie

Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning

Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning j u l i 2 0 0 9 4 Maak kennis met de Erfwoning en de Hofwoning In nieuwsbrief nummer 3 heeft u als een van de eersten in tekst en beeld kunnen kennismaken met een tweetal woningtypen in De Rooije Hoeven.

Nadere informatie

Te Koop. Appelstraat Den Haag k.k.

Te Koop. Appelstraat Den Haag k.k. Te Koop Appelstraat Den Haag 279.500 k.k. Kenmerken Prijs 279.500 k.k. Ligging In woonwijk Woningtype Bovenwoning Woonruimte 130m² Kamers 6 Stad Den Haag Adres Appelstraat Omschrijving Appelstraat 60 te

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Oxrooi AS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Oxrooi AS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Oxrooi 14 5708 AS Helmond 519.500 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 519.500 k.k. Postcode 5708 AS Ligging Aan rustige

Nadere informatie

Meerkoetlaan 11 TE KOOP. Almere. "Bijzondere woning gelegen op een toplocatie in Almere Hout!"

Meerkoetlaan 11 TE KOOP. Almere. Bijzondere woning gelegen op een toplocatie in Almere Hout! TE KOOP Meerkoetlaan 11 Almere "Bijzondere woning gelegen op een toplocatie in Almere Hout!" Over Meerkoetlaan 11 De getoonde prijs van 487.500,- k.k. dient te worden gezien als bieden vanaf prijs (starting

Nadere informatie

Dijkwacht 26, Leiderdorp

Dijkwacht 26, Leiderdorp Dijkwacht 26, Leiderdorp Kenmerken Overdracht Vraagprijs 409.000 k.k. Aangeboden sinds 03-06-2019 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

EIKSTRAAT 4 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL //

EIKSTRAAT 4 UTRECHT // RVLMAKELAARS.NL // EIKSTRAAT 4 UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES EIKSTRAAT 4 TE UTRECHT VRAAGRPRIJS 365.000,00 K.K. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 68M2 INHOUD CIRCA 249M3 BOUWJAAR 1905 AANVAARDING

Nadere informatie

Goudsesingel 32 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Goudsesingel 32 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Goudsesingel 32 Vlaardingen Vraagprijs 339.500 k.k. Midden in de wijk Ambacht vindt u deze heerlijk ruime woning. De woning heeft een voor- en achtertuin, een heerlijk lichte woonkamer met een fraaie moderne

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE A 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST Door te luisteren, door samen te kijken naar mogelijkheden en oplossingen en door partijen samen te brengen is er

Nadere informatie

Lepelstraat 19, Den Bosch

Lepelstraat 19, Den Bosch Lepelstraat 19, Den Bosch Kenmerken Overdracht Vraagprijs 439.000 k.k. Aangeboden sinds 12-10-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE C1 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT Wonen naar eigen smaak! Zo persoonlijk kan wonen zijn Mijn eigen straat is een nieuwbouwproject

Nadere informatie

BOLSWARD EIKENBURG 2

BOLSWARD EIKENBURG 2 BOLSWARD EIKENBURG 2 Op exclusieve locatie gelegen vrijstaand landhuis met aparte kantoor-/ praktijkruimte, garage, ruime oprit, aanlegplaats voor sloep, tuin op het zuiden en vrij uitzicht over open vaarwater

Nadere informatie

HULST NIEUWEWEG 70. Enkele kenmerken. Woning gegevens

HULST NIEUWEWEG 70. Enkele kenmerken. Woning gegevens HULST NIEUWEWEG 70 HULST NIEUWEWEG 70 Woning gegevens Prijs Bouwjaar Kamers Perceel Slaapkamers Inhoud Tuinligging Woonopp. Garage 549.000 k.k. 1910 6 693 m² 4 1150 m³ Noordwesten 315 m² Geen Riant, rustig

Nadere informatie

Binnenkijken bij. Doorwerthstraat 24 in Nijmegen. Inhouds opgave. Inleiding. Begane grond. Eerste verdieping. Tuin. Alle kenmerken op een rij

Binnenkijken bij. Doorwerthstraat 24 in Nijmegen. Inhouds opgave. Inleiding. Begane grond. Eerste verdieping. Tuin. Alle kenmerken op een rij Binnenkijken bij Doorwerthstraat 24 in Nijmegen Inhouds opgave 1 2 Inleiding 5 Begane grond 7 Eerste verdieping 9 Tuin 12 Alle kenmerken op een rij 13 Wat vind jij belangrijk? 14 Virtual Reality Tour 15

Nadere informatie

bece.com COLLECTIE PLISSÉGORDIJNEN

bece.com COLLECTIE PLISSÉGORDIJNEN bece.com COLLECTIE PLISSÉGORDIJNEN Japans motief KLEURNR. 40022 2 PLISSÉ MET DESSIN Extra bijzonder in deze collectie zijn de plisségordijnen met dessins. Dessins zijn de ultieme mooimakers voor je huis.

Nadere informatie

TIJDLOZE TON SUR TON

TIJDLOZE TON SUR TON .. binnenkijken.. Tekst Wilma Tjalsma Fotografie Anneke Gambon TIJDLOZE TON SUR TON TOEN MARJANNE EN IZAK DERTIEN JAAR GELEDEN DEZE BOERDERIJ LIETEN BOUWEN, DACHT MET NAME MARJANNE ANDERS OVER DE SFEER

Nadere informatie

ZUIDERDWARSVAART 74 DRACHTEN 274.500 k.k. www.zuiderdwarsvaart74.nl Zuiderdwarsvaart 74, Drachten GROOT VRIJSTAAND WOONHUIS, 6 SLAAPKAMERS, SCHUUR, PRAKTIJKRUIMTE EN GROTE KAVEL OP DE ZON! In het centrum

Nadere informatie

Hofsingel 26 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Hofsingel 26 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Hofsingel 26 Vlaardingen Vraagprijs 585.000 k.k. Wilt u verrrast worden door een woning waarbij authentieke details prachtig gecombineerd zijn met huidige comfort? Waar bij binnenkomst de woning u als

Nadere informatie