Gemaakt door: Rik van den Elzen Edwin Caspers Datum:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gemaakt door: Rik van den Elzen Edwin Caspers Datum:"

Transcriptie

1 Gemaakt door: Rik van den Elzen Edwin Caspers Datum:

2 Opdracht en eisen pag. 2 Onderzoek pag. 3-4 Ontwerp pag. 5-8 Test in de bezonnings- pag simulator Conclusie pag. 16

3 Als mensen op vakantie gaan en bijvoorbeeld voor een weekje een huisje huren, dan is het van groot belang dat dit huisje aan de eisen van de tijdelijke bewoners voldoet. Het woongenot of vakantieplezier hangt grotendeels af van het feit dat de locatie en de woning voldoen aan de verwachtingen. Voordat men een keuze maakt uit de vele mogelijkheden die er zijn, laat men zich dan ook meestal goed voorlichten door middel van folders, internet en boekingsbureau!s. Voor de reisbureau!s en vakantieparken is het dan ook van groot belang dat de uiteindelijk gekozen accommodatie aan alle wensen van de klant voldoet. Ontwerp een eenvoudige vakantiewoning met een oppervlak van ongeveer 50m² voor 2 personen waarbij de tijdelijke bewoners de volgende activiteiten kunnen doen: - Slapen - Koken - Eten - Zittend tv kijken Tevens moet de woning ook de volgende ruimtes bevatten: - Badkamer - Toilet - Terras 1. Omdat het een vakantiewoning is waar mensen vooral komen om uit te rusten, mag er 's ochtends geen direct zonlicht vallen op de bedden voor 9:00 uur. 2. Wanneer de bewoners zijn opgestaan maken ze gebruik van de badkamer, waarbij het prettig is om diffuus daglicht te krijgen op het gezicht, maar vooral geen direct zonlicht op de spiegel, vanwege de verblinding. 3. Daarna wil men tussen 11:00 en 14:00 uur van het terras gebruik maken, waarbij men desgewenst, zowel direct in de zon kan zitten, maar ook in de schaduw. 4. 's Middags wordt meestal tv gekeken of gecomputerd (van 15:00 tot 16:00 uur). Hierbij wil men wel direct zonlicht op de werkplek, maar niet op het tv/beeldscherm. 5. Bij het nuttigen van een kopje thee, om ongeveer 16:00 uur, wil men ook graag direct zonlicht op de eettafel hebben, waarbij de mensen wederom niet verblind worden. 6. Uit energetisch oogpunt moet er een zonnecollector van 4 m² komen voor warm tapwater.

4 Voorzieningen Om een goed functionerend vakantiehuisje te ontwerpen hebben we een gekeken naar wat voorbeelden. Allereerst hebben we bepaald welke voorzieningen er moeten komen voor een vakantiehuisje. Omdat het een vakantiehuisje is waar je niet zo veel tijd doorbrengt, heb je niet zo veel voorzieningen nodig. Wel zijn er natuurlijk de nodige voorzieningen nodig om te kunnen leven in het huisje. Er zal daarom wel een slaapkamer en een badkamer aanwezig moeten zijn. Omdat de eis was gesteld dat er in de middag TV werd gekeken of gecomputerd werd zijn deze ook nodig in het vakantiehuisje. We hebben voor ons zelf de volgende voorzieningen bepaald. Hier volgt een lijstje van de voorzieningen en interieur die wij vonden die nodig waren in het huisje: Entreeruimte Twee persoonsbed met nachtkastjes en grotere kast Douche/badcombinatie en wasbak met spiegel Klein keukenblok (open keuken) met Eettafel Zitkamer met bank en TV/Computer Schaduw en Zon Daarnaast hebben we gekeken hoe we tegelijkertijd zon en schaduw konden creëren. We hebben gezocht naar bestaande vakantiehuisjes. Hier onder vind je een aantal referentie beelden die we gevonden hebben. We kwamen erachter dat er veel vakantiehuisjes waren waar het dak een stukje oversteekt waardoor er een plek wordt gecreëerd waar veel schaduw te vinden is. Daarnaast is er op het terras wat achter het huisje ligt nog veel zon te vinden. Mensen kunnen dus in de schaduw maar ook in de zon gaan zitten buiten. Wij willen ook proberen om het dak iets over te laten steken zodat er op bepaalde plaatsen schaduw ontstaat.

5 Zonnecollector Daarnaast was een van de eisen dat er een zonnecollector op het dak zou moeten komen om de vakantie bewoners te voorzien van warm water. Eerst wilden we onderzoeken hoe een zonnecollector werkt zodat we deze aan konden passen aan het ontwerp. Een zonnecollector vangt de straling van de zon op en zet deze om in warmte. Daarna slaat deze zonnecollector de warmte op en zorgt ervoor dat het water wat in de boiler zit verwarmd kan worden. Deze opgeslagen warm water kan vervolgens weer doorgegeven worden aan het kraanwater of aan de centrale verwarming. Omdat de eis was dat de zonnecollector bestemd was om warm water te tappen, hoeven we hem dus niet op de centrale verwarming aan te sluiten. Daarnaast moesten we nog een geschikte plaats vinden voor de zonnecollector. Omdat we weten dat er op het zuiden het meeste zonlicht komt ligt het voor de hand om deze zonnecollector op het zuiden te plaatsen. Doordat de zon onder verschillende hoeken staat over een hele dag genomen, hebben we opgezocht wat de ideale hoek van een zonnecollector. De ideale hoek was 37, maar tussen 20 en 50 functioneerd de zonnecollector op zijn best. Daarnaast is het handigst om de zonnecollector op het dak te plaatsen. Omdat daar het meeste zonlicht op komt.

6 Omdat we onderzocht hadden dat er veel vakantiehuisjes zijn met een overkapping die ervoor zorgt dat er schaduw ontstaat. Dit wilden we ook terug laten komen in ons ontwerp. We hebben daarom gekozen om een dak te maken met daar aan vast de overkappingen. Daarnaast moesten we rekening houden met de zonnecollector die we ook op het dak wilden plaatsen. Het dak is daarom als een soort omhoog staande driehoek gemaakt. Daarbij hebben wij de zuidkant van het dak omhoog laten staan met een hoek van 22 graden. Uit ons onderzoek is gebleken dat de zonnecollector het meeste rendement geeft als hij op het zuiden staat en op een helling van 20 tot 50 graden. Dus ons ontwerp viel daar mooi tussen, dus daarmee halen we het meeste rendement van de zonnecollector. Daarnaast hebben we een centrale gang die uitkomt in de woonkamer. Dit hebben we gekozen zodat je via de gang bij de grote woonkamer uit komt. Aan weerzijde van de gang is de slaapkamer en de douche gelegen. We hebben hiervoor gekozen omdat er s ochtends geen direct zonlicht op het bed mocht vallen en geen licht in de spiegel zodat er niemand verblind wordt. Als je door de voor deur gaat kom je bij de grote kamer uit. Daar staat een keuken met een eettafel. Waarbij een groot raam is zodat als men aan het eten is, ligt op de tafel valt. Daarnaast is er een zithoek. Hier kan men computeren of televisie kijken. Aan de buitenzijde aan het terras is een muur geplaatst met een hoek erin en aan de bovenzijde gesloten door een dak, dit hebben we gedaan, omdat het anders lastig werd om een terras te maken. Natuurlijk was het een makkelijkere keuze om deze aan de noordzijde van t vakantiehuisje te maken, maar omdat de entree aan die kant is, is dit niet functioneel. En hebben we dus voor gekozen om de muur te plaatsen voor extra schaduw.

7 Omdat het thema van het vakantiepark, vakantie in de zon is, is er achter het vakantiehuisje een groot terras te vinden. Waarop men kan genieten van de zon. Daarnaast is er een extra overkapping van het dak die doorloopt zodat men ook in de schaduw kan zitten. We hebben eerst ons ontwerp visueel getest in een programma waarmee we de zon in konden stellen. Daarna hebben we onze eisen verwerkt zodat het huisje aan alle gestelde eisen voldoet. Hier onder zie je een afbeelding van het huisje. Zo zou het eruit moeten zien zoals wij het willen. Op de afbeelding zie je op het schuine dak de zonnecollector liggen. Het dak staat dus een beetje omhoog zodat er nog ruimte onder het dak is voor de boiler die op de zonnecollector is aangesloten. Deze is meer achterop het dak gelegd om zo dichtbij de keuken en de badkamer te liggen, om zo de leidingen zo kort mogelijk te houden. Daarnaast kun je op de afbeelding zien dat het dak schuin loopt met een helling van 22. Dit is dus extra zo gekozen zodat we een hoog rendement van onze zonnecollector hebben. Doordat de helling van het dak bovenop de woning is, blijft er een ruimte onder het dak vrij voor de zonneboiler en overige instalaties. De idealste hoek voor een zonnecollector is 37, maar als we dat bij ons dak hadden gedaan kregen wij een hoogt van 5 meter aan de entreezijde van het vakantiehuis. Hierbij hebben wij een hoek van 22 gekozen tussen de gewenste 20 en 50.

8 Hier vind je een plattegrond van het vakantiehuisje. Zoals je kunt zien op de plattegrond hebben we gekozen voor een ingang aan de noordkant zodat je daar niet direct last heb van de zon. En omdat het daar lekker fris blijft. Naast de ingang ligt ook de kamer. Eigenlijk om dezelfde reden als de ingang. Op deze kamer komt de minste zonlicht binnen zodat deze kamer op behaaglijke temperatuur blijft voor de vakantiegangers. De badkamer ligt aan de andere kant. Zodat er s ochtends wel licht inval als de bewoners in de douche willen maar daarna komt er niet veel zonlicht de kamer binnen. Onder de douche bevindt zich de keuken waar een groot raam licht zodat er veel licht op de eettafel valt. Hier volgende de doorsneden. Op de doorsnede kan je goed de indelingen van de ruimtes zien. Doorsnede AA Doorsnede BB

9 Gevel Westkant Gevel Zuidkant Gevel Oostkant Gevel Zuidkant

10 We hebben een maquette van ons ontwerp gemaakt. Omdat we daarna de maquette konden aanpassen hebben hem gemaakt van schuim zodat we hem gemakkelijk konden aanpassen wanneer dat nodig was. Daarnaast hebben we voor schaal 1:20 gekozen, omdat op deze schaal de indelingen het best naar voren kwamen. We hebben de maquette in de bezonningssimulator gezet, de bezonningssimulator ingesteld op de gegeven locatie: Londen. Daarna hebben we gekeken of het ontwerp aan alle eisen voldeed. Bij de vierde eis kwamen we er achter dat er om nog net geen direct zonlicht op de werkplek viel. Dit hebben we gemakkelijk kunnen aanpassen in onze maquette. Vervolgens hebben we weer naar alle eisen gekeken en nu deed ons ontwerp aan alle eisen die gesteld werden.

11 1. Omdat het een vakantiewoning is waar mensen vooral komen om uit te rusten, mag er 's ochtends geen direct zonlicht vallen op de bedden voor 9:00 uur. De foto s hieronder geeft de schaduw en zon weer van 8.30 we hebben voor deze tijd gekomen omdat rond deze tijd de zon opkomt in Londen. Zoals je kunt zien op de linkse foto zie je goed dat er schaduw is in de hoek rechts onder bij het gebouw waar de slaapkamers gelegen zijn. Je ziet dus dat er s ochtends geen direct zonlicht in de kamer valt. Ook op de rechtse foto zie je dat er de rechtse hoek op de foto een donkere hoek is. Dat wil zeggen dat daar geen direct zonlicht valt op de bedden. De volgende foto s zijn gemaakt bij een tijd van 9.00 uur. Ook hierbij kun je goed zien dat de rechter onderhoek helemaal in de schaduw ligt. Dus wederom komt er geen direct zonlicht op de bedden. Bij de linkse foto zie je ook het huisje vanaf de andere kant. Je ziet ook heel goed dat de slaapkamer in de schaduw ligt.

12 2. Wanneer de bewoners zijn opgestaan maken ze gebruik van de badkamer, waarbij het prettig is om diffuus daglicht te krijgen op het gezicht, maar vooral geen direct zonlicht op de spiegel, vanwege de verblinding. De volgende foto s zijn gemaakt om uur. Omdat de bewoners dan in de badkamer willen zijn. Het is belangrijk dat ze diffuus daglicht krijgen. Je kunt op de rechtse afbeelding zien dat er wel zonlicht in de kamer valt maar dat er op de binnenmuur waar de spiegel hangt geen direct zonlicht valt maar diffuus licht wat door het raam komt. Bij de linkse foto zie je ook goed dat er wel zonlicht in de badkamer valt maar niet op de spiegel zodat de bewoners niet verblind worden. De foto s hieronder zijn genomen om uur. Je kunt op deze foto nog duidelijk zien dat er schaduw op de muur valt waar de spiegel gelegen is. Dus als de bewoners rond uur nog van de badkamer gebruik willen maken. Valt er op hun gezichten een diffuus licht en valt er geen licht op de spiegel.

13 3. Daarna wil men tussen 11:00 en 14:00 uur van het terras gebruik maken, waarbij men desgewenst, zowel direct in de zon kan zitten, maar ook in de schaduw. We hebben gekozen voor een verlenging van het dak waardoor de mensen in de schaduw kunnen zitten maar ook een groot terras hebben om lekker in de directe zon te kunnen zitten. Om zal me kunnen genieten van de zon op het grote terras aan de achterkant van het huisje. Dat zie je op de 1e foto. Daarnaast kan me ook in de schaduw zitten onder de overkapping. Dat is aangegeven op de 2e foto. Ook om is er gelegenheid om in de schaduw te zitten. Dit komt door het dak dat doorloopt en ook door de uitstekingen van het dak. De bewoners kunnen om op het terras zitten waar volop de zon schijnt. En daarnaast in de schaduw. Rechts is het terras met de zon aangegeven, links de plaats om in de schaduw te zitten. De bewoners kunnen ook om uur in de zon of in de schaduw zitten. De volgende afbeelding is gemaakt om uur. Het pijltje geeft weer aan waar de mensen in de zon(rechts) of in de schaduw(links) kunnen zitten.

14 4. 's Middags wordt meestal tv gekeken of gecomputerd (van 15:00 tot 16:00 uur). Hierbij wil men wel direct zonlicht op de werkplek, maar niet op het tv/beeldscherm. Omdat de bewoners s middags televisie willen kijken of willen computeren. Hebben we speciaal een plek ingericht (zie plattegrond) waar een tafel staat met daarvoor een groot raam. Op de foto hier rechts onder zie je dat om uur er direct zonlicht op de tafel valt maar niet op het beeldscherm. Het beeldscherm staat tegen de muur aan. Het rode blokje geeft het beeldscherm aan de pijl geeft aan dat het zonlicht op de tafel valt. Op de linker afbeelding zie je dat er inderdaad zonlicht in de kamer komt. Er valt daarna alleen nog maar meer direct zonlicht op de werkplaats maar niet op het beeldscherm zodat de bewoners gewoon televisie kunnen kijken of kunnen computeren. Je ziet dat om ongeveer uur op de volgende afbeelding. Rechts zie je de zon in de kamer vallen. Links de kamer met daarop het scherm en de lichtinval.

15 5. Bij het nuttigen van een kopje thee, om ongeveer 16:00 uur, wil men ook graag direct zonlicht op de eettafel hebben, waarbij de mensen wederom niet verblind worden. Omdat de bewoners een kopje thee willen drinken s middags hebben we ervoor gezorgd dat er bij de eetkamer een tafel staat waar direct zonlicht op de eettafel valt zodat de bewoners goed kunnen zien wat ze eten. Daarnaast worden de bewoners niet verblind want ze zitten zelf niet in het zonlicht. Hieronder zie je wederom twee afbeeldingen. Op de linkse afbeelding zie je de eetkamer met daarin de eettafel. Je ziet goed dat er direct zonlicht op de tafel valt om uur. Daarnaast zie je op de rechtse afbeelding het raam waar de tafel voor staat. Hier is ook goed op te zien dat er direct zonlicht op de tafel valt.

16 6. Uit energetisch oogpunt moet er een zonnecollector van 4 m komen voor warm tapwater. Zoals we hier boven al gezegd hebben de zonnecollector op het dak geplaatst met een hellingshoek van 22 graden. De zonnecollector staat op het zuiden zodat we dankzij de hellingshoek en de plaatsing het meest rendement hebben op de zonnecollector. Daarnaast hebben we in ons ontwerp rekening gehouden met boiler die aan de zonnecollector komt, voor het opslaan van warm water. Op de afbeelding hieronder is te zien waar de zonnecollector moet komen op het gebouw.

17 We hebben de maquette speciaal van schuim gemaakt zodat we gemakkelijk aanpassingen kunnen doen. Omdat we in de bezonningssimulator erachter kwamen dat er wel degelijk een aanpassing nodig was, was dit ook snel gebeurd. Daarnaast hebben we voor dit materiaal gekozen omdat daardoor beter de schaduw plekken en de plekken waar de zon scheen zichtbaar waren. Daarnaast hebben we het ontwerp helemaal aangepast aan de eisen die er gesteld werden. Ook de oppervlakte van het vakantie huisje is ongeveer 50 vierkante meter. Daarnaast hebben we het ontwerp getest in de bezonningssimulator. We hebben ons ontwerp zo gemaakt dat aan alle eisen werd voldaan. We hebben zoals bij de uitwerkingen beschreven staat met behulp van foto s en toelichten bewezen dat het ontwerp aan alle eisen voldoet. Het vakantie huis voldoet helemaal aan de eisen dus het ontwerp is goed aangepast aan de eisen.

Week 2 PLATTEGROND, HOE TEKEN JE EEN PLATTEGROND?

Week 2 PLATTEGROND, HOE TEKEN JE EEN PLATTEGROND? Week 2 PLATTEGROND, HOE TEKEN JE EEN PLATTEGROND? Hoe teken ik op schaal? Voor de volgende stappen hebben we een plattegrond van je interieur nodig. Vaak heb je al een plattegrond of bouwtekening in bezit,

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280D

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280D PV1280D Accommodatie Beschrijving Appartement in vakantiepark Puglia met zwembad Dit fris ingerichte vakantie appartement maakt deel uit van een kleinschalig vakantiepark met prachtig groot zwembad, gelegen

Nadere informatie

Roos Hensen Fijn wonen vragenlijst. Ben jij blij met je huis en de spullen die erin staan? Beantwoord de volgende vragen om daar achter te komen.

Roos Hensen Fijn wonen vragenlijst. Ben jij blij met je huis en de spullen die erin staan? Beantwoord de volgende vragen om daar achter te komen. Roos Hensen Fijn wonen vragenlijst Ben jij blij met je huis en de spullen die erin staan? Beantwoord de volgende vragen om daar achter te komen. Fijn wonen vragenlijst Persoonlijke vragen: Wat vind je

Nadere informatie

ACACIASTRAAT 3 NIJMEGEN 189.000 k.k. www.acaciastraat3.nl Omschrijving Nijmegen-Oost wordt zo geliefd door tal van redenen, waardoor zoveel mensen juist hier willen wonen. Stijlvol wonen in authentieke

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV1280B

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV1280B PV1280B Accommodatie Beschrijving Vakantiepark met zwembad in de Salento streek Deze moderne en fris ingerichte vakantiewoning maakt deel uit van een pasgebouwd kleinschalig vakantiepark met prachtig groot

Nadere informatie

TYPE 3A BN 37 TYPE 3A TYPE 3B TYPE 3B TYPE 3A BN 33 TYPE 2 BN 05 BN 31 TYPE 2 BN 29 TYPE 2 BN 28 BN 08 BN 09 / 10 BN 26 TYPE 1B BN 24

TYPE 3A BN 37 TYPE 3A TYPE 3B TYPE 3B TYPE 3A BN 33 TYPE 2 BN 05 BN 31 TYPE 2 BN 29 TYPE 2 BN 28 BN 08 BN 09 / 10 BN 26 TYPE 1B BN 24 13 De woningen tla Wes ndse tuin t raa anst m uis H e i Jop BN 01 8 7 TYPE 3A TYPE 3A TYPE 3A BN 02 6 BN 38 TYPE 3A TYPE 3A BN 33 BN 04 2 BN 34 1 BN 32 TYPE 1E 3 BN 35 BN 05 BN 31 TYPE 1D 10 x Woningtype

Nadere informatie

Laan van Loevestein 44 te Nieuw-Vennep

Laan van Loevestein 44 te Nieuw-Vennep Laan van Loevestein 44 te Nieuw-Vennep Ruime hoekwoning met uitbouw en garage! Koophuis Makelaars Nieuw-Vennep Schoolstraat 12, 2151 AA Nieuw-Vennep Telefoon: 0252-68 18 25 info@vmp-advies.nl www.koophuis.nl

Nadere informatie

S E C O N D S K I N SECOND SKIN

S E C O N D S K I N SECOND SKIN SECOND SKIN Dit ontwerp komt voort uit het concept om een traditioneel bouwvolume te combineren met een eigentijdse gevelindeling en een ruimtelijk interieur. Het traditionele bouwvolume van twee bouwlagen

Nadere informatie

Ontwerp gastenverblijf

Ontwerp gastenverblijf Auteur: Meggie Van Dael Studentnummer: 1265024 Klas: BBE2BK Datum: 31-05-2014 Opdrachtgever: Dhr. Sap Ontwerp gastenverblijf Bosvilla, Heesch Inhoudsopgave Analyse locatie Analysetekening (schaal 1:200)

Nadere informatie

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo

carintreggeland huis Anholtskamp Markelo carintreggeland huis Anholtskamp Markelo Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Een luxe villa omringt door een oase van groen! Brantjesstraat 65 Purmerend Vraagprijs ,- k.k.

Een luxe villa omringt door een oase van groen! Brantjesstraat 65 Purmerend Vraagprijs ,- k.k. Een luxe villa omringt door een oase van groen! Brantjesstraat 65 Purmerend Vraagprijs 800.000,- k.k. Welkom op Brantjesstraat 65 in Purmerend Kenmerken van Brantjesstraat 65 in Purmerend Kenmerken Soort

Nadere informatie

LAAN VAN KERNHEM 57 EDE 239.500 k.k. www.laanvankernhem57.nl Omschrijving Aan de rand van de wijk Kernhem treft u dit royaal uitgebouwde herenhuis met een extra hoog plafond (3.60 m!) waarvan de leefruimte

Nadere informatie

AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE

AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE 12 STARTERSAPPARTEMENTEN AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE 100% ELEKTRISCH 1 Inhoud Inleiding 4 Woonkwaliteiten 5 Energieneutraal 6 Situatie 8 Geveltekeningen 10 Plattegronden 11 Doorsneden (perspectief)

Nadere informatie

AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE

AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE 12 startersappartementen aan de Breestraat in Marknesse 12 STARTERSAPPARTEMENTEN AAN DE BREESTRAAT IN MARKNESSE 100% ELEKTRISCH 1 Deze brochure is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld.

Nadere informatie

Bergeijk Kerkstraat 42. Vraagprijs ,- K.K. Wonen met karakter revastmakelaardij.nl

Bergeijk Kerkstraat 42. Vraagprijs ,- K.K. Wonen met karakter revastmakelaardij.nl Bergeijk Kerkstraat 42 Vraagprijs 549.000,- K.K. Wonen met karakter 0497-229030 info@revastmakelaardij.nl revastmakelaardij.nl Kenmerken & specificaties Kerkstraat 42 5571 CK Bergeijk Bouwjaar: 1938 Soort:

Nadere informatie

Verkoopbrochure. Markeloseweg 14 Laren (Gld)

Verkoopbrochure. Markeloseweg 14 Laren (Gld) Verkoopbrochure Markeloseweg 14 Laren (Gld) Dubbel woonhuis met bedrijfsruimte Laren (Gld) - Markeloseweg 14 Op rustige locatie gelegen tot dubbel woonhuis verbouwde boerderij met vrijstaande bedrijfsruimte

Nadere informatie

Planetenlaan 17, Assen

Planetenlaan 17, Assen Planetenlaan 17, Assen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 239.000 k.k. Aangeboden sinds 23-05-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

Klifsberg 6, Amersfoort

Klifsberg 6, Amersfoort Klifsberg 6, Amersfoort Kenmerken Overdracht Vraagprijs 367.500 k.k. Aangeboden sinds 06-08-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling Aantal

Nadere informatie

schipperdouwesarchitectuur De Fute 4 7491 AL Delden 074 7600088 www.sd-architectuur.nl info@sd-architectuur.nl

schipperdouwesarchitectuur De Fute 4 7491 AL Delden 074 7600088 www.sd-architectuur.nl info@sd-architectuur.nl schipperdouwesarchitectuur De Fute 4 7491 AL Delden 074 7600088 www.sd-architectuur.nl info@sd-architectuur.nl Hoge schuurvilla schipperdouwesarchitectuur Thuiskomen op het knooperf wordt een bijzondere

Nadere informatie

Geheel grachtenpand met dakterras op de. Woonoppervlakte 325 m² Aantal kamers 7. www.engelvoelkers.com/amsterdam. Leidsegracht 102 Amsterdam Centrum

Geheel grachtenpand met dakterras op de. Woonoppervlakte 325 m² Aantal kamers 7. www.engelvoelkers.com/amsterdam. Leidsegracht 102 Amsterdam Centrum Geheel grachtenpand met dakterras op de Woonoppervlakte 325 m² Aantal kamers 7 Vraagprijs 2.195.000 EUR www.engelvoelkers.com/amsterdam Beschrijving Gerenoveerd en licht grachtenpand van 325 m2. Het huis

Nadere informatie

TE KOOP. Puttendijk 12 te Maarheeze

TE KOOP. Puttendijk 12 te Maarheeze De Puttendijk is een rustige laan, mooi gelegen aan de rand van het dorp. De woonomgeving kenmerkt zich door de gevarieerde bebouwing, brede straten en de aanwezigheid van veel openbaar groen. De woning

Nadere informatie

Lovaniostraat 24, Roermond

Lovaniostraat 24, Roermond Lovaniostraat 24, Roermond Kenmerken Overdracht Huurprijs 875 onbepaalde tijd Uitvoering Kaal Aangeboden sinds 02-05-2018 Duur overeenkomst onbepaalde tijd Waarborgsom 1 maand / 875 Totale servicekosten

Nadere informatie

Indelingsvarianten grondgebonden woningen

Indelingsvarianten grondgebonden woningen Indelingsvarianten grondgebonden woningen Gevarieerd wonen, voor iedere doelgroep Het slimme duurzame bouwconcept. Van VolkerWessels Alle soorten grondgebonden woningen Naast de lage prijs en het duurzame

Nadere informatie

Wonen op 112 m 2 indeling met 4 slaapkamers Appartement C50 type A3s

Wonen op 112 m 2 indeling met 4 slaapkamers Appartement C50 type A3s Wonen op 112 m2 indeling met 3 slaapkamers Leuk en helemaal van deze tijd! Maak een verticale kruidentuin in de keuken. Zo heb je altijd verse kruiden bij de hand tijdens het koken. En met zo n ruim dakterras

Nadere informatie

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Groene Kruisweg KB Numansdorp

Langeweg 11 Postbus AD Oud-Beijerland Tel: Fax: TE KOOP. Groene Kruisweg KB Numansdorp Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 TE KOOP Groene Kruisweg 16 3281 KB Numansdorp Algemeen Aan de rand van Numansdorp gelegen vrijstaande woning, gebouwd in

Nadere informatie

TE KOOP. Zuidmolenstraat K.K JM Bergen op Zoom. Pierre Belde Makelaardij

TE KOOP. Zuidmolenstraat K.K JM Bergen op Zoom. Pierre Belde Makelaardij TE KOOP 205.000 K.K. Pierre Belde Makelaardij Grote Hazelaar 6 4623 AK 06-53623173 info@pierrebeldemakelaardij.nl Zuidmolenstraat 41 4611 JM Bergen op Zoom Zuidmolenstraat 41 4611 JM Bergen op Zoom Inleiding

Nadere informatie

Akkerstraat 26, Beneden-Leeuwen

Akkerstraat 26, Beneden-Leeuwen Akkerstraat 26, Beneden-Leeuwen Kenmerken Overdracht Vraagprijs 365.000 k.k. Aangeboden sinds 27-07-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1 Cottage brochure 1 Inhoudsopgave Drie luxeniveaus 04 Productoverzicht 06 Comfort Comfort St. Tropez 2 personen 08 Comfort Avignon 4 personen 10 Comfort St. Tropez 6 personen 12 Comfort Camargue 8 personen

Nadere informatie

TYPE A1. A1 GEBRUIKSOPP. 122 m 2 BUITENRUIMTE 20 m 2 VERDIEPING 3 e AANTAL KAMERS 4. 3 e VERDIEPING. Woning is ter illustratie niet op schaal

TYPE A1. A1 GEBRUIKSOPP. 122 m 2 BUITENRUIMTE 20 m 2 VERDIEPING 3 e AANTAL KAMERS 4. 3 e VERDIEPING. Woning is ter illustratie niet op schaal 5020 1950 4425 3225 2375 15490 3 e VERDIEPING TYPE A1 Deze woning heeft aan beide zijden het gemak van een buitenruimte, die vanaf elke kamer te bereiken is. De ramen in de zijgevel zorgen voor nog meer

Nadere informatie

WONEN IN HOF BERLAGE

WONEN IN HOF BERLAGE WONEN IN HOF BERLAGE Berlagestraat WONEN IN HOF BERLAGE 54,8m² 94,8m² 3 96,m² 4 96,7m² 5 96,7m² 6 96,4m² 7 96,m² 8 95,9m² 9 04,m² 0 7,m² 66,9m² 69,9m² 3 7,8m² 4 97,m² Koudekerkseweg Willem Klooslaan Niet

Nadere informatie

Wonen in het centrum. Duizelseweg AC te Eersel. Vraagprijs ,- K.K. Nieuwbouwwoning op prachtige locatie

Wonen in het centrum. Duizelseweg AC te Eersel. Vraagprijs ,- K.K. Nieuwbouwwoning op prachtige locatie Duizelseweg 4 5521 AC te Eersel Vraagprijs 450.000,- K.K. Wonen in het centrum Nieuwbouwwoning op prachtige locatie 0497-229030 info@revastmakelaardij.nl revastmakelaardij.nl Kenmerken & specificaties

Nadere informatie

HilberinkboscH architecten Wamberg sM - berlicum. Langgevelboerderij Walikerplein 238 t

HilberinkboscH architecten Wamberg sM - berlicum. Langgevelboerderij Walikerplein 238 t HilberinkboscH architecten Wamberg 5-5258sM - berlicum Langgevelboerderij Walikerplein 238 t.073-6900136 - hetburo@hb-a.nl Langgevelboerderij Walikerplein Een voormalige koeien- en paardenstal, behorend

Nadere informatie

TE HUUR Stationsweg 45 ws. Nieuwersluis

TE HUUR Stationsweg 45 ws. Nieuwersluis TE HUUR Stationsweg 45 ws Nieuwersluis DEZE WOONARK IS VERKOCHT Ruime woonark op fraaie ligplaats in zijwater van de Vecht Aangeboden door woonbotenmakelaar Drijvend Wonen Niek van der Sluis EMCI gecertificeerd

Nadere informatie

De Commandeur. 41 appartementen in s-heerenberg op een bijzondere plek

De Commandeur. 41 appartementen in s-heerenberg op een bijzondere plek De Commandeur 41 appartementen in s-heerenberg op een bijzondere plek De Commandeur is gemakkelijk te bereiken, maar ook gelegen in een groene omgeving. Een deel van de appartementen vormt een eenheid

Nadere informatie

TEXEL HEEFT SFEER. BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel

TEXEL HEEFT SFEER. BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel TEXEL HEEFT SFEER. verhuurmagazine BUNGALOWS APPARTEMENTEN LANDHUIZEN RUIM AANBOD in het Noorden van Texel RUIM AANBOD Verhuur accommodaties APPARTEMENTEN, BUNGALOWS VILLA S EN LANDHUIZEN APPARTEMENTEN

Nadere informatie

Bezonningsstudie. Koperslagerstraat 2, Zaandijk. GEMEENTE ZAANSTAD 14 september 2015

Bezonningsstudie. Koperslagerstraat 2, Zaandijk.  GEMEENTE ZAANSTAD 14 september 2015 Bezonningsstudie Koperslagerstraat 2, Zaandijk Bezonningsstudie bestaande en nieuwe situatie GEMEENTE ZAANSTAD 14 september 2015 www.haute-equipe.nl Aanleiding De gemeente Zaanstad heeft eind 2014 een

Nadere informatie

CABAUWSEKADE 83 A LOPIK

CABAUWSEKADE 83 A LOPIK CABAUWSEKADE 83 A LOPIK Altijd al vrijstaand willen wonen? Met een prachtig, landelijk uitzicht? Waar uw kinderen iedere dag kunnen buitenspelen en in de woonkamer (van 77 m²!) kunnen leren fietsen? Kom

Nadere informatie

TE KOOP. Havezathenallee RB Zwolle k.k.

TE KOOP. Havezathenallee RB Zwolle k.k. TE KOOP Havezathenallee 95 8043RB Zwolle 560.000 k.k. KENMERKEN Prijs 560.000 k.k. Postcode 8043RB Woningtype Vrijstaande woning Woonruimte 180m² Perceeloppervlakte 494m² Kamers 7 Oplevering in overleg

Nadere informatie

Een beginners handleiding om koel te blijven.

Een beginners handleiding om koel te blijven. Een beginners handleiding om koel te blijven. Alles wat je moet weten om koel te blijven: - Omdat het goed is voor je gezondheid. - Omdat je er geld meer kunt besparen. INHOUD 1. Introductie 2.1. Zelf

Nadere informatie

Te huur Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek

Te huur Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Te huur Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Algemeen De garage met showroom en woning is gelegen aan de Arent van Lierstraat te Puttershoek. Het garage gedeelte en de woning

Nadere informatie

Project 1. Herindelingsconcept A voor een woonhuis uit 1900 te Haarlem

Project 1. Herindelingsconcept A voor een woonhuis uit 1900 te Haarlem Portfolio Project 1. Herindelingsconcept A voor een woonhuis uit 1900 te Haarlem Bestaande situatie: - Kleine donkere ruimtes - Twee hele steile trappen leiden naar de 1ste resp. 2de verdieping Woonwens:

Nadere informatie

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Residentie Groenhof EEN WARME THUIS Opstaan wanneer je er zin in hebt, een kopje koffie en de krant s ochtends. Op dinsdag naar de markt in Oud-Turnhout.

Nadere informatie

Missies Powersaver Game

Missies Powersaver Game Missies Powersaver Game 1. Lampen en Opladers Ga in huis opzoek naar lampen die aanstaan in ruimtes waar niemand is en zet deze uit. Zorg vanaf nu dat in ruimtes waar niemand is het licht uitstaat. Door

Nadere informatie

TE KOOP Moraira

TE KOOP Moraira TE KOOP 427347 Moraira 545.000 KENMERKEN Prijs 545.000 Woningtype Villa Woonruimte 230m² Perceeloppervlakte 950m² Woontype Bestaande bouw Stad Moraira Adres 427347 OMSCHRIJVING Een geweldige kans om een

Nadere informatie

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type D Twee onder een kapwoningen van ca. 132 m 2

Jouw huis samenstellen zoals jij het. Carte Blanche. zelf wilt. Amsterdam. Type D Twee onder een kapwoningen van ca. 132 m 2 Carte Blanche Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Type D Twee onder een kapwoningen van ca. 132 m 2 Jouw huis samenstellen zoals jij het zelf wilt Elk huis is anders Kies jouw ideale architectuurstijl

Nadere informatie

Beatrixlaan 5, Ermelo k.k.

Beatrixlaan 5, Ermelo k.k. Beatrixlaan 5, Ermelo 595.000 k.k. www.beatrixlaan5.nl Beatrixlaan 5, Ermelo Prachtig gelegen VRIJSTAANDE WONING met twee garages. Royaal hoekperceel van 1296 m² op een rustige locatie in het hart van

Nadere informatie

BOLSWARD EIKENBURG 2

BOLSWARD EIKENBURG 2 BOLSWARD EIKENBURG 2 Op exclusieve locatie gelegen vrijstaand landhuis met aparte kantoor-/ praktijkruimte, garage, ruime oprit, aanlegplaats voor sloep, tuin op het zuiden en vrij uitzicht over open vaarwater

Nadere informatie

Kasteel Lichtenbergstraat 11, Tilburg

Kasteel Lichtenbergstraat 11, Tilburg Kasteel Lichtenbergstraat 11, Tilburg Kenmerken Overdracht Vraagprijs 210.000 k.k. Aangeboden sinds 05-03-2018 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering

Nadere informatie

Augustuslaan 56, Beuningen Gld

Augustuslaan 56, Beuningen Gld Augustuslaan 56, Beuningen Gld Kenmerken Overdracht Vraagprijs 425.000 k.k. Aangeboden sinds 25-04-2016 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

Sociaal Verhuurkantoor Bodukam Imeldalaan, Bonheiden Belgium (Antwerpen) 015/525792

Sociaal Verhuurkantoor Bodukam Imeldalaan, Bonheiden Belgium (Antwerpen) 015/525792 Sociaal Verhuurkantoor Bodukam Imeldalaan, 7 2820 Bonheiden Belgium (Antwerpen) 015/525792 Plaatsbeschrijving Lemanstraat, 40/6 2860 Sint- Katelijne-waver Belgium (Antwerpen) Datum: 18/11/2016 Opgesteld

Nadere informatie

MAKELAAR NIEUWE STIJL

MAKELAAR NIEUWE STIJL MAKELAAR NIEUWE STIJL RUYSDAELSTRAAT 88 ALGEMENE INFORMATIE Vraagprijs 169.000,- k.k. Adres woning Ruysdaelstraat 88 1964 RP Heemskerk Soort woning Appartement Type woning Portiekflat Aantal kamers 4

Nadere informatie

c A R i n T R E G G E L A n D h u i S DE STOEVELAAR G O O R

c A R i n T R E G G E L A n D h u i S DE STOEVELAAR G O O R carintreggeland huis DE STOEVELAAR GOOR Aan de rand van Goor, met uitzicht over het Twentse landschap. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige

Nadere informatie

Appartement François Didier, Concept

Appartement François Didier, Concept Appartement François Didier, Concept Hallo Eric, Mijn naam is François Didier. Ik kom uit Zuid Frankrijk, waar ik een wijngaard heb.dit ik van mijn ouders heb geërfd. Ik ben in de bloei van mijn leven

Nadere informatie

Leesboekje het huis. Leesboekje Het Huis Pagina 1

Leesboekje het huis. Leesboekje Het Huis Pagina 1 Leesboekje het huis Leesboekje Het Huis Pagina 1 Dit is het huis. Dit is de tuin. Dit is de woonkamer. Dit is de keuken. Dit is de slaapkamer. Dit is de zolder. Dit is het dak. Dit is de trap. Dit is de

Nadere informatie

Ruim gezinshuis in het Ministerpark!

Ruim gezinshuis in het Ministerpark! Ruim gezinshuis in het Ministerpark! Heemskerklaan 36 Naarden Algemeen Perceeloppervlakte: Bouwjaar: Aanvaarding: Vraagprijs: 199 m² 1934 in overleg 535.000 k.k. Bijzonderheden Soort woning eengezinswoning

Nadere informatie

Te koop: Beethovenstraat PZ Sittard

Te koop: Beethovenstraat PZ Sittard Te koop: Beethovenstraat 48 6137 PZ Sittard Te koop aangeboden mooi verzorgde halfvrijstaande woning met garage, gelegen aan de Beethovenstraat 48 te Sittard op een perceel groot 200 m2. 159.000,-- kk.

Nadere informatie

De zon in het zwembad

De zon in het zwembad De zon in het zwembad Inleiding Het zwembad Aquarius staat in de gemeente Tienhuizen. Toen het zwembad in 1963 gebouwd werd speelde de energiekosten en het milieu nog niet zo n belangrijke rol. Inmiddels

Nadere informatie

Verkoopbrochure Sunclass Durbuy Bungalow / Chalet 220

Verkoopbrochure Sunclass Durbuy Bungalow / Chalet 220 Verkoopbrochure Sunclass Durbuy Bungalow / Chalet 220 1. ALGEMEEN Objectnummer 220 Vraagprijs: 78.000,- Type bungalow/ chalet 7 / 8 persoons (uniek object) Verkooptitel Meest unieke en grootste bungalow

Nadere informatie

Hoofdstraat 98 Gaanderen

Hoofdstraat 98 Gaanderen Hoofdstraat 98 Gaanderen Wij nodigen u uit eens te kijken bij deze mooie vrijstaande woning. Centraal maar ook landelijk gelegen in het dorp Gaanderen. De woning staat op een ruim perceel en heeft rondom

Nadere informatie

CORTIJO Pampaneira, Las Alpujarras CORTIJO PAMPANEIRA. Adres: c/pampaneira s/n. Beschrijving: BESCHRIJVING VAN HET OBJECT:

CORTIJO Pampaneira, Las Alpujarras CORTIJO PAMPANEIRA. Adres: c/pampaneira s/n. Beschrijving: BESCHRIJVING VAN HET OBJECT: CORTIJO PAMPANEIRA Beschrijving: Adres: c/pampaneira s/n CORTIJO Pampaneira, Las Alpujarras BESCHRIJVING VAN HET OBJECT: De villa ligt op 2 kilometer afstand van Pampaneira, een dorp in La Alpujarra, tussen

Nadere informatie

Te Koop Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek

Te Koop Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 www.schepregistergoed.nl Te Koop Showroom, garage en woonhuis Arent van Lierstraat 12 te Puttershoek Algemeen De garage met showroom en

Nadere informatie

WAAROM ALLES-IN-HUIS?

WAAROM ALLES-IN-HUIS? WAAROM ALLES-IN-HUIS? ONTWIKKELD VOOR JOU Het Alles-in-Huis pakket is ontwikkeld met jou, de bewoner, als uitgangspunt. Een voorbeeld, wij weten dat veel mensen s nachts slapen met hun raam open. Daarom

Nadere informatie

Veerpoortstraat Doesburg

Veerpoortstraat Doesburg Veerpoortstraat 24-26 Doesburg Veerpoortstraat 24-26 Doesburg Midden in het historische stadscentrum van Hanzestad Doesburg vinden we dit unieke Rijksmonument (eind 1500); voorzien van vele authentieke

Nadere informatie

KONINGSSPIL 10 WIERINGERWAARD 275.000 k.k. www.koningsspil10.nl Koningsspil 10, Wieringerwaard Op zoek naar een stijlvol huis met de uitstraling van de jaren 30 en met het comfort en onderhoudsgemak van

Nadere informatie

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT

LEEF ZOALS JE GEWOON BENT LEEF ZOALS JE GEWOON BENT Assistentiewoningen bij Orelia Puthof EEN WARME THUIS Puthof ORELIA Opstaan wanneer je er zin in hebt, een kopje koffie en de krant s ochtends. Op dinsdagnamiddag naar de markt

Nadere informatie

Mijn huis, mijn thuis

Mijn huis, mijn thuis Les 5: Mijn huis, mijn thuis (A-klas) Mijn huis, mijn thuis 1. Mijn huis Mijn naam is Ik ben jaar oud. Ik woon in Ik woon samen met... mensen. Heb je een broer? JA / NEE Heb je een zus? JA / NEE Mijn huis

Nadere informatie

2e Jerichostraat 12 A, 3061 GL Rotterdam

2e Jerichostraat 12 A, 3061 GL Rotterdam 2e Jerichostraat 12 A, 3061 GL Rotterdam Vraagprijs 435.000,00 kosten koper vandevijver makelaardij Omschrijving 2e Jerichostraat 12 A, 3061 GL Rotterdam Een zeldzaam netjes gerenoveerde 4 voorheen 5-kamer

Nadere informatie

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pantheon Villas & Suites - (Griekenland Kreta Bali) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV0030E

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV0030E PV0030E Accommodatie Beschrijving Appartement in centrum Porto CesareoPV0030E is een ruim appartement in het centrum van Porto Cesareo in het zuiden van Puglia. Het appartement maakt onderdeel uit van

Nadere informatie

Wonen en werken tussen de weilanden

Wonen en werken tussen de weilanden binnenkijken Het muurtje met de legplanken scheidt de keuken van de living. De sofa is van Flexform Bij het boograam met het prachtige uitzicht over de weilanden staat een zithoek met een stoel, booglamp

Nadere informatie

Wijnruitstraat 47, Waalwijk

Wijnruitstraat 47, Waalwijk Wijnruitstraat 47, Waalwijk Kenmerken Overdracht Huurprijs Uitvoering 1.100 onbepaalde tijd Kaal Aangeboden sinds 14-03-2019 Duur overeenkomst onbepaalde tijd Waarborgsom 1 maand / 0 Totale servicekosten

Nadere informatie

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO

c A R i N T R E G G E L A N D H u i s T GERBRAND H E N G E LO carintreggeland huis T GERBRAND HENGELO Een warme sfeer in een modern jasje. Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Waterzwaluw 5. Vraagprijs : 209.500,- k.k.

TE KOOP. diepeveenmakelaars.nl. Veenendaal Waterzwaluw 5. Vraagprijs : 209.500,- k.k. TE KOOP diepeveenmakelaars.nl Veenendaal Waterzwaluw 5 Deze GESCHAKELDE woning met STENEN BERGING is grotendeels v.v. kunststof kozijnen en de verdiepingen beschikken over kunststof gevelbekleding. Onderhoudsvriendelijk!

Nadere informatie

Aanbevelingen van de VAC Barendrecht m.b.t. Bouwaanvraag 35 woningen in plan Land van Barendreght te Barendrecht - Fase 4 d.d.

Aanbevelingen van de VAC Barendrecht m.b.t. Bouwaanvraag 35 woningen in plan Land van Barendreght te Barendrecht - Fase 4 d.d. Aanbevelingen van de VAC Barendrecht m.b.t. Bouwaanvraag 35 woningen in plan Land van Barendreght te Barendrecht - Fase 4 d.d. december 2010 Opdrachtgever: Projectarchitect: Gebr.Blokland BV, Hardinxveld-Giessendam

Nadere informatie

c A r i n t r E g g E L A n D h u i s DE ELshOf A L M E LO

c A r i n t r E g g E L A n D h u i s DE ELshOf A L M E LO carintreggeland huis De Elshof ALMELO Een warme sfeer met een lokale knipoog Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooie en comfortabele studio? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving belangrijk?

Nadere informatie

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1

Cottage brochure COTTAGES CENTER PARCS PORT ZÉLANDE 1 Cottage brochure 1 Inhoudsopgave Drie luxeniveaus 4 Productoverzicht 6 Comfort Comfort St. Tropez 2 personen 8 Comfort Avignon 4 personen 10 Comfort St. Tropez 6 personen 12 Comfort Camargue 8 personen

Nadere informatie

TYPE A1. A1 GEBRUIKSOPP. 122 m 2 BUITENRUIMTE 20 m 2 VERDIEPING 3 e AANTAL KAMERS 4. 3 e VERDIEPING. Woning is ter illustratie niet op schaal

TYPE A1. A1 GEBRUIKSOPP. 122 m 2 BUITENRUIMTE 20 m 2 VERDIEPING 3 e AANTAL KAMERS 4. 3 e VERDIEPING. Woning is ter illustratie niet op schaal 5020 1950 3225 2375 15490 3 e VERDIEPING TYPE A1 Deze woning heeft aan beide zijden het gemak van een buitenruimte, die vanaf elke kamer te bereiken is. De ramen in de zijgevel zorgen voor nog meer lichtinval

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE C1 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT Wonen naar eigen smaak! Zo persoonlijk kan wonen zijn Mijn eigen straat is een nieuwbouwproject

Nadere informatie

Superlicht en ruim hoekappartement met groot balkon!

Superlicht en ruim hoekappartement met groot balkon! Superlicht en ruim hoekappartement met groot balkon! Blasiusstraat 170 te Amsterdam Eerste indruk: Heerlijk licht en ruim hoekappartement van ca. 70 m 2 met een groot balkon, op de bovenste verdieping

Nadere informatie

Brochure. Middenlaan 10 - Doorn. Vraagprijs ,-- k.k.

Brochure. Middenlaan 10 - Doorn. Vraagprijs ,-- k.k. Brochure Middenlaan 10 - Doorn Vraagprijs 735.000,-- k.k. Omschrijving Middenlaan 10 - Doorn EEN GEZELLIGE MODERNE FAMILIEWONING DIE U VAN BINNEN GEZIEN MOET HEBBEN. Deze onder architectuur, uiterst solide

Nadere informatie

SUNDISC HET RENDEMENT

SUNDISC HET RENDEMENT SUNDISC HET RENDEMENT Rendement SunDisc zonnecollector systeem. Jarenlange ervaring en ontwikkeling door SunDisc Solar Systems BV hebben van het huidige type SunDisc zonne-energie systeem een hoogwaardig

Nadere informatie

c A r i n T r E g g E L A n d h u i s TiTus BrAndsMAhOf A L M E LO

c A r i n T r E g g E L A n d h u i s TiTus BrAndsMAhOf A L M E LO carintreggeland huis Titus Brandsmahof ALMELO Thuis in een veilige en moderne omgeving Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Rapportage Inventarisatie

Rapportage Inventarisatie Rapportage Inventarisatie Kenmerk Klant de heer Projectnummer P080345 Volgnr. 00 Datum 07-09- Project Opname belendingen Woonboerderij Bevindingen Sloopterrein (gebouw met betonnen vloer verwijderd) L:

Nadere informatie

TE KOOP: Wielingenweg BW Alkmaar K.K. Onderhouden appartement in centrum

TE KOOP: Wielingenweg BW Alkmaar K.K. Onderhouden appartement in centrum TE KOOP: Wielingenweg 264 1826 BW Alkmaar 150.000 K.K. Onderhouden appartement in centrum 2 onlinemakelaarsdiensten.nl INLEIDING Op een super locatie! Op 10 minuten fietsen van het centrum, een prachtig

Nadere informatie

Maquette Vakantiehuisje

Maquette Vakantiehuisje niek! h c e T r o o erij v Dé uitgev Maquette Vakantiehuisje Windmolenstraat 2. 9700 Oudenaarde T 055 33 05 30. F 055 33 06 30. info@tess.be 1. Behoefte Je ouders hebben je de opdracht gegeven om een vakantiehuisje

Nadere informatie

Woningstichting Tubbergen verzorgt de verhuur van de appartementen.

Woningstichting Tubbergen verzorgt de verhuur van de appartementen. Verhuurbrochure Voorwoord Het seniorenwooncomplex De Kolenbranderhof bevindt zich in het centrum van Tubbergen op de hoek van de Almeloseweg en de Waldeckstraat. De winkels bevinden zich op loopafstand.

Nadere informatie

Groepsaccommodaties Te Huur

Groepsaccommodaties Te Huur Groepsaccommodaties Te Huur Centrum Pacha Mama bv Mearsterpaed 8 9081 AK Lekkum Tel. nr. 058-7851185 Mailadres: info@centrumpachamama.nl Website: www.centrumpachamama.nl Facebook: www.facebook.com/centrumpachamama/

Nadere informatie

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST

MIJN EIGEN STRAAT 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST MIJN EIGEN STRAAT TYPE A 8 TWEE-ONDER-EEN-KAPWONINGEN IN DE STRATEN IN VEENENDAAL-OOST Door te luisteren, door samen te kijken naar mogelijkheden en oplossingen en door partijen samen te brengen is er

Nadere informatie

Van Limburg Stirumstraat 115, 3118 LS Schiedam

Van Limburg Stirumstraat 115, 3118 LS Schiedam Van Limburg Stirumstraat 115, 3118 LS Schiedam 225.000,- k.k. Omschrijving Ben je op zoek naar een ruim 4 kamer hoekappartement met balkon op het zuiden én een eigen parkeerplaats op een centrale plek

Nadere informatie

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel

Portfolio. Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Portfolio Architectenmarkt Capelle aan den IJssel Kavelwoning.nl de website met moderne zelfbouw woningen voor particulieren Kavelwoning.nl is opgezet door met als doel om het woningaanbod voor particulieren

Nadere informatie

Terrasvilla. Riant wonen aan het water. BBVH Architecten

Terrasvilla. Riant wonen aan het water. BBVH Architecten Terrasvilla Riant wonen aan het water BBVH Architecten Foto gerealiseerde Terrasvilla Terrasvilla Woningtype: Vrijstaand Bebouwd oppervlak: 107 m² (ex. garage) Bruto woonoppervlak: 245 m² Woning inhoud:

Nadere informatie

ZEIST VERLENGDE SLOTLAAN 80. vraagprijs: k.k.

ZEIST VERLENGDE SLOTLAAN 80. vraagprijs: k.k. ZEIST VERLENGDE SLOTLAAN 80 vraagprijs: 2.299.000 k.k. Kenmerken Soort villa Inhoud 1275 m³ Garage vrijstaand steen, Type vrijstaande woning Bouwjaar 1934 garage met carport Kamers 9 Tuin tuin rondom Woonopp.

Nadere informatie

Wilt u advies van een specialist over een onderwerp? Vink dit dan aan in de laatste kolom.

Wilt u advies van een specialist over een onderwerp? Vink dit dan aan in de laatste kolom. Thuiscomfort Checklist Hoe comfortabel, veilig en toegankelijk woon ik? Is uw woning geschikt om er uw leven lang zelfstandig en comfortabel te wonen? De Thuiscomfort Checklist stelt per ruimte in huis

Nadere informatie

TE KOOP. Phoenix K.K MT Waddinxveen

TE KOOP. Phoenix K.K MT Waddinxveen TE KOOP 289.000 K.K. Phoenix 15 2743 MT Waddinxveen Phoenix 15 2743 MT Waddinxveen Inleiding In de moderne nieuwe woonwijk Plasrode bieden wij deze compleet luxe afgewerkte eengezinswoning aan. Plasrode

Nadere informatie

Rozenstraat 14 Oldenzaal k.k.

Rozenstraat 14 Oldenzaal k.k. Rozenstraat 14 Oldenzaal 182.000 k.k. Buiten Makelaar Richard Schasfoort: Diepe tuin met tal van mogelijkheden Rozenstraat 14 Oldenzaal 2 Buiten Rozenstraat 14 Oldenzaal 3 Binnen Makelaar Richard Schasfoort:

Nadere informatie

Rentmeesterlaan 13, 6002 EH Weert. waar wonen, werken en recreëren elkaar ontmoeten...

Rentmeesterlaan 13, 6002 EH Weert. waar wonen, werken en recreëren elkaar ontmoeten... Rentmeesterlaan 13, 6002 EH Weert waar wonen, werken en recreëren elkaar ontmoeten... Wegens veranderende bedrijfsaktiviteiten te koop een schitterend pand op een zeer gewilde locatie aan de rand van het

Nadere informatie

CARINTREGGELAND HUIS WELLEHOF RIJSSEN

CARINTREGGELAND HUIS WELLEHOF RIJSSEN CARINTREGGELAND HUIS WELLEHOF RIJSSEN Moderne appartementen in een veilige omgeving Van harte welkom! Wilt u graag wonen in een mooi en comfortabel appartement? Vindt u een gezellige en veilige woonomgeving

Nadere informatie

Albardastraat 184, 7331 LL Apeldoorn

Albardastraat 184, 7331 LL Apeldoorn Albardastraat 184, 7331 LL Apeldoorn Arnhemseweg 538d 7361 CN Beekbergen (055) 843 12 49 info@driessenmakelaars.nl www.driessenmakelaars.nl www.driessenmakelaars.nl Algemene kenmerken Type object Portiekflat

Nadere informatie

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties PV220D1

ACCOMMODATIE Puglia Vakanties   PV220D1 PV220D1 Accommodatie Beschrijving Vakantiehuis op klein parkje bij ViestePV220D1 is een leuk vakantiehuisje voor 6 personen. Het vakantiehuis is mooi gelegen vlakbij de kust op van het mooie natuurgebied

Nadere informatie

Van Beethovensingel 90, 3055 JL Rotterdam

Van Beethovensingel 90, 3055 JL Rotterdam Van Beethovensingel 90, 3055 JL Rotterdam Vraagprijs 389.500,00 kosten koper Omschrijving Van Beethovensingel 90, 3055 JL Rotterdam Als je het over een uniek appartement hebt dan is dit de woning die u

Nadere informatie