van naar De allerleukste verhuizing Van KDV Piersonstraat naar KDV Puur Informatieboekje ouderavond 17 april 2014 maandag 14 april 14

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "van naar De allerleukste verhuizing Van KDV Piersonstraat naar KDV Puur Informatieboekje ouderavond 17 april 2014 maandag 14 april 14"

Transcriptie

1 van De allerleukste verhuizing Van KDV Piersonstraat naar KDV Puur Informatieboekje ouderavond 17 april 2014 naar

2 17 April 2014, Schiedam Beste ouder of verzorger, Waarschijnlijk heeft u al vernomen dat Mundo plannen heeft voor een verhuizing. Inderdaad, MundoÊs KDV de Piersonstraat zal na de zomervakantie gaan verhuizen naar een prachtig nieuw verblijf op nog geen 3 autominuten afstand van de huidige vestiging. Introductie Voordat u in dit boekje alle inns en outs van de verhuizing leest willen we u op deze plek alvast het allerbelangrijkste vertellen: Uw kinderen zullen ook op de nieuwe locatie de zorg en aandacht ontvangen die u van Kinderopvang Mundo gewend bent. Nog leuker dan op de fotoês Alle fotoês van KDV PUUR zijn gemaakt voordat de oplevering van het pand heeft plaatsgevonden. Op de fotoês ziet u dat er hard wordt gebouwd om er een prachtige locatie van te maken. De fotoês geven alvast een beeld. Het eindresultaat beloofd uiteraard mooier te worden dan we nu voor u op beeld hebben kunnen vastleggen. Er is veel meer over de motivatie voor de verhuizing, het nieuwe pand en de organisatie van de verhuizing te vertellen. Dit informatieboekje is dan ook zo volledig mogelijk en met uiterste zorg samengesteld. Maar het is natuurlijk mogelijk dat u vragen heeft waar wij niet aan gedacht hebben. We voorzien u ook graag in die antwoorden. Heeft u vragen? Neem dan contact op met een van de locatiemedewerkers, het Service Bureau of met manager Pepita van Laer. Achterin treft u de contact gegevens. We hopen dat u net zo enthousiast bent of wordt over de nieuwe locatie als dat wij zijn. Ondanks dat we de Piersonstraat blijvend een warm hart toedragen, geloven we in een spetterende toekomst voor u, uw kinderen en onze collegaês bij KDV Puur! Met een vrolijke groet, Monique Dongelmans Directeur-Bestuurder Kinderopvang Mundo Op het moment van verhuizen is de locatie klaar. De ruimtes zijn dan knus ingericht, de bestrating is op orde, de natuurtuin is gerealiseerd en onze naam zal op de gevel staan.

3 Mundo is jaren geleden, voor de bouw van de nieuwe MFA, al betrokken bij de bouwplannen. Het idee was om in de te bouwen MFA een nieuwe toplocatie van Mundo te vestigen. De architect heeft onze wensen allemaal verwerkt in het gebouw dat ondertussen bijna klaar is. Maar sinds de start van de plannen zijn we ingehaald door de actualiteit. Waarom verhuizen we eigenlijk? kinderdagverblijf Een uitbreiding van Mundo in deze buurt door middel van een extra dagverblijf is uiteindelijk niet haalbaar omdat de geboortecijfers flink zijn gedaald. Er worden minder kinderen geboren, dus krijgen we een nieuwe extra dagverblijf moeilijk gevuld. Kijken we naar de Piersonstraat dan is duidelijk zichtbaar dat er minder kinderen gebruik maken van het verblijf dan voorheen. De ruimte die we hier hebben is kostbaar en wordt onvoldoende benut. We moesten dus keuzes maken. Gaan we ruimtes onderverhuren bij de Piersonstraat, doen we het nieuwe verblijf van de hand of pakken we het anders aan? Eigenlijk was de beslissing niet zo moeilijk. Ondanks dat afscheid nemen altijd een beetje moeilijk is zijn we bij Mundo erg verheugd met de nieuwe locatie in het MFA. Het is comfortabel, nieuw en een duurzaam pand, het ligt dichtbij de Piersonstraat en is voor veel ouders zelfs dichterbij. Door het verblijf aan de Piersonstraat in zijn geheel te verhuizen naar de nieuwe MFA, wordt de Pier weer de toplocatie die het altijd voor Mundo geweest is. Win-win dus.

4 Afscheid nemen is best een beetje moeilijk. Want we houden van de Piersonstraat. De eerste kinderen die bij KDV de Piersonstraat werden opgevangen zijn inmiddels jong volwassenen. In september 2013 vierden we het 15-jarige bestaan van MundoÊs locatie aan de Piersonstraat. Honderden Schiedamse kinderen, ouders en Mundo collegaês bewaren mooie herinneringen aan het dagverblijf. KDV de Piersonstraat was lange tijd Âhet paradepaardjeê van Kinderopvang Mundo. Een van de grootste, gezelligste en mooiste locaties waar we als eerste nieuwe ideeën ten uitvoer brachten. Met de verhuizing krijgt de Piersonstraat deze positie weer terug. We gaan naar een prachtig nieuw verblijf met een evenzo prachtige naam: KDV PUUR. Ondanks dat we hier een spetterende toekomst tegemoet gaan, is afscheid nemen van de Piersonstraat best een beetje moeilijk. Want we houden nu eenmaal van deze locatie, de sfeer en de mooie momenten die we er hebben meegemaakt.

5 Maar we krijgen er ook heel veel voor terug! Het nieuwe Mundo verblijf KDV PUUR komt in de multifunctionele accommodatie (MFA) aan de Nieuwe Damlaan. Mundo heeft de begane grond van een vleugel in het nieuwe gebouw waar ook OBS de Taaltuin, Ababil en een gymzaal gevestigd worden. Mundo heeft een eigen entree. Het verblijf biedt het comfort dat nieuwbouw met zich meebrengt. Alles voldoet aan de eisen van nu en de (nabije) toekomst. Er komt een natuurtuin rondom het pand. Nu wordt er nog flink gebouwd op de plek van onze tuin; maar we beloven dat de tuin klaar is zodra we verhuizen. Water krijgt ook een plekje in de tuin. Grote raampartijen zorgen voor een ÂopenÊ locatie en een natuurlijke verbinding tussen binnen en buiten. Er komt veel daglicht binnen. Net als op de Piersonstraat, is de centrale hal ontzettend ruim. Hier hebben de grotere kinderen alle bewegingsvrijheid. Centraal in het pand bevindt zich een grote, luxe keuken. De bar is op kinderhoogte, zodat kinderen kunnen helpen als zij dat leuk vinden. Ouders kunnen desgewenst gebruik maken van een speciale ruimte met toegang tot wifi, een bureau, zitplek, spiegel en koffiezetapparaat. Het dagverblijf heet niet voor niets KDV PUUR. We willen hier namelijk nog meer aandacht besteden aan gezonde en biologische voeding, natuurlijk materiaalgebruik en duurzame oplossingen. Veel meubels worden vervangen door een nieuwe inrichting. Boven het dagverblijf komt een grote gymzaal. Mundo mag met de kinderen gebruik maken van deze topruimte. De locatie is iets kleiner dan aan de Piersonstraat. Dat zorgt dat het knusser wordt. Op de Piersonstraat zijn er momenteel te veel vierkante meters voor het aantal kinderen dat Mundo opvangt.

6 De naam KDV PUUR De naamgeving ÂKDV PUURÊ verwijst naar de duurzame en ecologische waarden die Mundo nastreeft. De natuurtuin wordt een belangrijk onderdeel van het verblijf. Door de raampartijen is er vanuit binnen mooi zicht op de tuin. De naam KDV PUUR verwijst naar het gebouw. Een puur ontwerp, zonder poespas, dat staat als een huis. Het gebouw is duurzaam gebouwd. De naam KDV PUUR verwijst naar de kinderen die gebruik gaan maken van het pand. Kinderen zijn puur. KDV PUUR verwijst naar Âauthenticiteit, zuiverheid, eerlijkheid en simpliciteitê. Waarden die passen bij dat wat we belangrijk vinden. KDV PUUR verwijst naar de materialen die we in de tuin en het interieur willen toepassen. Pure en natuurlijke materialen. KDV PUUR is bovendien gewoon een leuke naam.

7 KDV PUUR: een collage van de huidige staat

8 Sfeerimpressie inrichting KDV PUUR

9 Waar? Locatiegegevens KDV Puur Thorbeckesingel 2a Schiedam Afstand KDV PUUR vanaf Piersonstraat 12 loopminuten 6 fietsminuten 3 autominuten

10 Wanneer gaan we over? Verhuisplanning Save the date: 29 augustus: verhuisfeest vanaf 1 september KDV Puur Het gebouw wordt in april 2014 opgeleverd, maar de Piersonstraat zal pas na de zomervakantie over gaan. We willen eerst zorgen dat de natuurtuin op orde is, zodat de kinderen de buitenruimte bij de Piersonstraat niet hoeven te missen. Na de zomervakantie hebben alle ÂpandbewonersÊ intrek genomen in het gebouw. Vanaf maandag 1 september is de Piersonstraat verhuist naar KDV PUUR. Vanaf 1 september brengt en haalt u uw kind(eren) dus op het nieuwe adres. Vrijdag 29 augustus vieren we de verhuizing door er met de kinderen een feestdag van te maken. Met veel tromgeroffel lopen we met de kinderen van de Piersonstraat naar de Thorbeckesingel. Deze dag sluiten we af met een verhuisborrel op de nieuwe locatie. Hiervoor ontvangt u een aparte uitnodiging.

11 Hoe bereiden we de kinderen voor op de verhuizing? We bereiden de kinderen goed voor op de verhuizing. Zij komen niet voor ÂverrassingenÊ te staan. We laten hen op speelse wijze wennen aan de gedachte. Van 21 juli t/m 29 augustus gaan we werken met het thema: ÂWe gaan verhuizenê. We gaan een paar keer kijken op de nieuwe locatie, verhuisbedrijf spelen en we nemen afscheid van de Piersonstraat. Er zullen kleine wijzigingen op een aantal groepen plaatsvinden. Hiermee starten we al geleidelijk vanaf 1 juni, zodat de kinderen stapsgewijs aan de nieuwe situatie kunnen wennen. De verhuizing zelf wordt een feestje waarbij we op leuke wijze afscheid nemen van de Pier en we met veel geluid en gezelligheid de MFA betrekken. Van de daadwerkelijke verhuizing zullen kinderen niet de dupe worden. Alles gebeurt buiten de openingstijden om. We hebben 100% aandacht voor uw kindje.

12 De groepen en de medewerkers De groepen blijven zoveel mogelijk in tact en alle medewerkers gaan over naar KDV PUUR. Op de Aardbeiengroep stromen veel peuters door naar de peutergroep waardoor de Sterren- en Aardbeiengroep samen gevoegd gaan worden. De full time medewerkers Suzan en Stevie blijven op de groep en worden aangevuld door Barbara uit de Aardbeiengroep. De peuterklas zal door Laura, Eva, Annika en Marie Jose worden begeleid. De Wortelgroep wordt aangevuld met Miranda van de Aardbeiengroep. De Wolkengroep blijft zoals deze nu is Pedagogisch medewerker plus Myrtle blijft het vaste aanspreekpunt evenals clustermanager Pepita van Laer.

13 Zijn er nog meer veranderingen? Waarschijnlijk stappen we over op een nieuwe leverancier voor onze warme middagmaaltijden: Madaga. Deze organisatie levert koelverse, gezonde en biologische baby- en kindermaaltijden waarin alle voedingsstoffen zijn opgenomen die kinderen nodig hebben. We zijn erg te spreken over de onderneming en willen bij KDV PUUR starten met dit bedrijf. Indien de kinderen er net zo blij van worden als wij, zullen we op meer Mundo locaties met deze leverancier gaan werken. Er komt een nieuw product speciaal voor peuters. We zijn nog druk bezig met de uitwerking van dit product. We kunnen wel alvast vertellen dat het mogelijk wordt dat kinderen vanaf 2,5-4 jaar ook voor Âkorte tijdê opgevangen kunnen worden in de peuterklas. Als het product succesvol wordt dan gaan meer Mundo locaties het aanbieden. KDV PUUR wordt een van de drie Mundo VVE locaties. Deze vestigen worden gecertificeerd voor voor- en vroegschoolse educatie. Dat houdt in dat de peuterklas niet alleen voldoet aan de eisen van de inspectie voor de kinderopvang, maar ook aan de eisen van de onderwijsinspectie. De medewerkers op de peutergroep zijn en worden hiervoor gekwalificeerd en zullen blijvend bijscholing ontvangen. De openingstijden, contracten, visie, medewerkers, het ontbijt, de natuurtuin, het Activiteitenteam, de oudercommissie, de feestjes en gezelligheid blijven gewoon zoals het is.

14 Waar moet u op letten? Ieder dagverblijf heeft een uniek landelijk registratienummer (LRKP). Voor KDV Puur is een nieuw nummer aangevraagd. Een dergelijk nummer ontvangt een organisatie niet zomaar. Er gaat behoorlijk wat wachttijd aan vooraf. Vlak voordat we verhuizen verwachten we het nieuwe nummer te ontvangen. U heeft dit nummer ook nodig. Want het nieuwe nummer dient u door te geven aan de Belastingdienst. Doet u dit niet dan heeft u geen recht op Kinderopvangtoeslag. Het is dus van belang dat u, zodra het nummer bekend is, dit ook doorgeeft aan de Belastingdienst via mijn toeslagen op Wij informeren u direct nadat het LRKP nummer bij ons bekend is. Indien u hulp nodig heeft om de wijziging door te geven aan de Belastingdienst zijn we graag van dienst op het Servicebureau.

15 Wat willen wij van u weten? Wij vinden uw mening heel belangrijk. We hebben dan ook een aantal vragen. Indien de afstand voor u naar het dagverblijf groter wordt en u geen mogelijkheid heeft voor vervoer kunt u gebruik maken van Mundo leenfietsen. Graag horen wij in hoeverre deze behoefte leeft bij ouders, zodat wij ons daarop kunnen voorbereiden. We kunnen een proeverij organiseren met voeding van de nieuwe leverancier. Is er behoefte aan een dergelijke proeverij? Is er behoefte aan een open dag bij KDV PUUR voorafgaande aan de verhuizing?

16 Contact Ontdek de wereld! Uw contactpersoon op locatie Myrtle Moestari Clustermanager Pepita van Laer, tel: (06) Het Servicebureau (010)

Hoe bent u bij Little People terecht gekomen?

Hoe bent u bij Little People terecht gekomen? Resultaten enquête Little People Hoe bent u bij Little People terecht gekomen? Via internet Via kennissen/vrienden/bekenden Anders nl. 33% 24% 43% Anders nl. Via directeur Paesacker Advertentie krant Via

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over DE Peuterschool in Amsterdam Zuidoost

Veel gestelde vragen over DE Peuterschool in Amsterdam Zuidoost Veel gestelde vragen over DE Peuterschool in Amsterdam Zuidoost Maart 2015 Wat is een Peuterschool? De Peuterschool is een combinatie van kinderdagverblijf en voorschool. Hier komen alle kinderen in de

Nadere informatie

Inspectierapport Peuterwerk Rendierhof (KDV) Professor Verbernelaan AD Tilburg Registratienummer

Inspectierapport Peuterwerk Rendierhof (KDV) Professor Verbernelaan AD Tilburg Registratienummer Inspectierapport Peuterwerk Rendierhof (KDV) Professor Verbernelaan 3 5037AD Tilburg Registratienummer 927329244 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Tilburg Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport KDV Bij ons (KDV) Edith Piafstraat MA Lent Registratienummer

Inspectierapport KDV Bij ons (KDV) Edith Piafstraat MA Lent Registratienummer Inspectierapport KDV Bij ons (KDV) Edith Piafstraat 60 6663MA Lent Registratienummer 441140749 Toezichthouder: GGD Gelderland-Zuid In opdracht van gemeente: Nijmegen Datum inspectie: 28-08-2018 Type onderzoek

Nadere informatie

KLEINE MENSEN GROTE WENSEN

KLEINE MENSEN GROTE WENSEN KLEINE MENSEN GROTE WENSEN Voor de betere kinderopvang DOOR DE OGEN VAN KINDEREN Dit boekje laat je kinderopvang zien door de ogen van kinderen. Een praktische gids voor iedereen die nadenkt over de opvang

Nadere informatie

opvang 0-4 jaar STICHTING KINDEROPVANG BARENDRECHT

opvang 0-4 jaar STICHTING KINDEROPVANG BARENDRECHT opvang 0-4 jaar STICHTING KINDEROPVANG BARENDRECHT SAMEN OPGROEIEN Bent u op zoek naar goede opvang voor uw zoon of dochter? Wij bieden kinderen een plek om met plezier naar toe te gaan op verschillende

Nadere informatie

Informatiebrochure Hoera Maasbree. Locatie de Violier, peuters

Informatiebrochure Hoera Maasbree. Locatie de Violier, peuters Informatiebrochure Hoera Maasbree Locatie de Violier, peuters Inhoudsopgave 1. Hoera Maasbree... 3 2. Mogelijkheden bij Hoera Maasbree, locatie Violier... 3 2.1. Dagopvang... 3 2.1.a Reguliere dagopvang...

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Maart 2014

NIEUWSBRIEF Maart 2014 NIEUWSBRIEF Maart 2014 Beste ouders, verzorgers, Communicatie met ouders is voor ons een van de speerpunten in 2014. In deze nieuwsbrief leest u hier het een en ander over. Mocht u vragen, opmerkingen

Nadere informatie

Inspectierapport De Koningsbeer (BSO) Alphenseweg 4e 5133NE Riel Registratienummer

Inspectierapport De Koningsbeer (BSO) Alphenseweg 4e 5133NE Riel Registratienummer Inspectierapport De Koningsbeer (BSO) Alphenseweg 4e 5133NE Riel Registratienummer 174669008 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Goirle Datum inspectie: 03-04-2017 Type onderzoek

Nadere informatie

Vragen en antwoorden rond de start van. Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven

Vragen en antwoorden rond de start van. Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven Vragen en antwoorden rond de start van Kinderopvang Bimbola in basisschool Park 16hoven Tijdelijke huisvesting basisschool Park 16hoven Start de BSO ook in het tijdelijke gebouw? Ook in de tussenperiode

Nadere informatie

Flexibel NATUUR BEWEGEN INFORMATIEBOEKJE. inderhaven KINDEROPVANG 0-12 JAAR

Flexibel NATUUR BEWEGEN INFORMATIEBOEKJE. inderhaven KINDEROPVANG 0-12 JAAR Flexibel NATUUR BEWEGEN INFORMATIEBOEKJE De inderhaven KINDEROPVANG 0-12 JAAR 1 INHOUD VOORWOORD.... 5 FLEXIBEL... 6 Flexibele opvanggroepen.... 6 Ontzorgen van ouders.... 6 NATUUR.... 7 Natuurcoaches....

Nadere informatie

Informatiebrochure Hoera Maasbree. Locatie Rabobank

Informatiebrochure Hoera Maasbree. Locatie Rabobank Informatiebrochure Hoera Maasbree Locatie Rabobank Inhoudsopgave 1. Hoera Maasbree... 3 2. Mogelijkheden bij Hoera Maasbree, locatie Rabobank... 3 2.1. Dagopvang... 3 2.1.1 Reguliere dagopvang... 3 2.1.2.

Nadere informatie

Voor en vroegschoolse educatie

Voor en vroegschoolse educatie Organisatie Voor en vroegschoolse educatie Hoe zit het nu precies? S K S G Centraal Bureau Heresingel 10 9711 ES Groningen Telefoon: (050) 313 77 27 E-mail: algemeen@sksg.nl Wat is VVE? De afkorting VVE

Nadere informatie

Informatieboekje Kinderdagverblijf Hebe

Informatieboekje Kinderdagverblijf Hebe Informatieboekje Kinderdagverblijf Hebe Kompaan en De Bocht info Kinderdagverblijf Hebe november 2014 2 Inhoud Welkom bij Hebe 4 Wat wij bieden 5 Plaatsing van jouw kind 6 Groepsindeling 6 Een dag bij

Nadere informatie

Inspectierapport Hoera Panningen, locatie Groenling (KDV) Steenbakkersstraat WV Panningen Registratienummer

Inspectierapport Hoera Panningen, locatie Groenling (KDV) Steenbakkersstraat WV Panningen Registratienummer Inspectierapport Hoera Panningen, locatie Groenling (KDV) Steenbakkersstraat 74 5981WV Panningen Registratienummer 503151567 Toezichthouder: GGD Limburg-Noord In opdracht van gemeente: Peel en Maas Datum

Nadere informatie

B e s t e l e z e r,

B e s t e l e z e r, 1 NIEUWSBRIEF PARKSCHOOL December 2018 D e W e g w ij z e r S t i c h t i n g K i n d e r o p v a n g V i a n e n D e V o o r h o f B e s t e l e z e r, Het kan u niet ontgaan, de bouw van De Parkschool

Nadere informatie

Inspectierapport Kruimelhoek (KDV) Pater Ullingsstraat AM Budel-Schoot

Inspectierapport Kruimelhoek (KDV) Pater Ullingsstraat AM Budel-Schoot Inspectierapport Kruimelhoek (KDV) Pater Ullingsstraat 3 6023AM Budel-Schoot Toezichthouder: GGD Brabant-Zuidoost In opdracht van gemeente: Cranendonck Datum inspectie: 09-02-2017 Type onderzoek : Onderzoek

Nadere informatie

Informatieboekje. Kinderopvang Flakkee BSO 4-12 jaar

Informatieboekje. Kinderopvang Flakkee BSO 4-12 jaar Informatieboekje Kinderopvang Flakkee BSO 4-12 jaar Van harte welkom bij Kinderopvang Flakkee. In dit boekje kunt u lezen wat de belangrijkste afspraken zijn: de openingstijden, de groepsindeling, de activiteiten,

Nadere informatie

Inspectierapport Peuterwerk Het Zand (KDV) Le Bourgetstraat TG Tilburg Registratienummer

Inspectierapport Peuterwerk Het Zand (KDV) Le Bourgetstraat TG Tilburg Registratienummer Inspectierapport Peuterwerk Het Zand (KDV) Le Bourgetstraat 21 5042TG Tilburg Registratienummer 165402532 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Tilburg Datum inspectie: 11-01-2019

Nadere informatie

Inspectierapport KDV Het Bengelbos (KDV) Hoofdstraat DJ Kaatsheuvel Registratienummer

Inspectierapport KDV Het Bengelbos (KDV) Hoofdstraat DJ Kaatsheuvel Registratienummer Inspectierapport KDV Het Bengelbos (KDV) Hoofdstraat 21 5171DJ Kaatsheuvel Registratienummer 189038421 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Loon op Zand Datum inspectie: 13-09-2018

Nadere informatie

Inspectierapport Duimelijntje (KDV) Socrateslaan 22 3707GL ZEIST Registratienummer 738123018

Inspectierapport Duimelijntje (KDV) Socrateslaan 22 3707GL ZEIST Registratienummer 738123018 Inspectierapport Duimelijntje (KDV) Socrateslaan 22 3707GL ZEIST Registratienummer 738123018 Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: ZEIST Datum inspectie: 18-08-2014 Type onderzoek:

Nadere informatie

Inspectierapport De Brassertjes (KDV) Van Schaiklaan PL Soerendonk

Inspectierapport De Brassertjes (KDV) Van Schaiklaan PL Soerendonk Inspectierapport De Brassertjes (KDV) Van Schaiklaan 9 6027PL Soerendonk Toezichthouder: GGD Brabant-Zuidoost In opdracht van gemeente: Cranendonck Datum inspectie: 09-02-2017 Type onderzoek : Onderzoek

Nadere informatie

06-182 088 02. 06-247 590 72

06-182 088 02. 06-247 590 72 September 2014 Beste ouders, Zit u ook alweer helemaal in het normale ritme? Op de diverse locaties zijn we nog aan het genieten van een heerlijke zomervakantie, maar de gang van zaken van alle dag dringt

Nadere informatie

Veel gestelde vragen Zo aan de Van der Wyckstraat

Veel gestelde vragen Zo aan de Van der Wyckstraat Veel gestelde vragen Zo aan de Van der Wyckstraat Veel gestelde vragen Inhoudsopgave 1. Uw kind 1 Hoe ziet de groepssamenstelling eruit? 1 Wie is de vestigingsmanager? 1 Hoe is het dagritme van de groepen?

Nadere informatie

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat

KDV VUURVOGEL. Waterpret bij de Maasstraat KDV VUURVOGEL NR 3 september 2015 Weer aan de slag! We zijn alweer enkele weken op onze eigen locatie en dat voelt goed! Maar het was ook leuk op de Maasstraat. Daar hebben we 6 weken samengespeeld met

Nadere informatie

Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden In opdracht van gemeente: Datum inspectie:

Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden In opdracht van gemeente: Datum inspectie: Inspectierapport Stichting Christelijk Kindcentra De Drieslag Prinses Amaliaschool (KDV) Nederwoudseweg 23a 3772TD Barneveld Registratienummer 321140254 Toezichthouder: Veiligheids- en Gezondheidsregio

Nadere informatie

Inspectierapport Speelleerschool Beren Eigen Wijs (KDV) Kloosterstraat 4 5386AS GEFFEN

Inspectierapport Speelleerschool Beren Eigen Wijs (KDV) Kloosterstraat 4 5386AS GEFFEN Inspectierapport Speelleerschool Beren Eigen Wijs (KDV) Kloosterstraat 4 5386AS GEFFEN Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: MAASDONK Datum inspectie: 10-12-2014 Type onderzoek

Nadere informatie

Bijlage bij Pedagogisch overleg 0-4 jaar. Locatie-specifieke informatie over KDV Minoes

Bijlage bij Pedagogisch overleg 0-4 jaar. Locatie-specifieke informatie over KDV Minoes Bijlage bij Pedagogisch overleg 0-4 jaar Locatie-specifieke informatie over KDV Minoes 1 De locatie van KDV Minoes Kinderdagverblijf Minoes is gehuisvest in een vrijstaande laagbouw locatie. Binnen heeft

Nadere informatie

Peuteropvang Dolfijn

Peuteropvang Dolfijn Peuteropvang Dolfijn Samen spelen, leren en ontdekken VVE Leuk en leerzaam Vriendjes maken Voorwoord Beste ouders en peuters, In deze brochure kunt u allerlei praktische informatie lezen over onze peutergroep.

Nadere informatie

Inspectierapport Mickey Montessori Kinderopvang (KDV) Loweg DA Hengelo

Inspectierapport Mickey Montessori Kinderopvang (KDV) Loweg DA Hengelo Inspectierapport Mickey Montessori Kinderopvang (KDV) Loweg 43 7553DA Hengelo Toezichthouder: GGD Twente In opdracht van gemeente: Hengelo (O) Datum inspectie: 20-06-2017 Type onderzoek : Onderzoek voor

Nadere informatie

Inspectierapport Hoera Ittervoort (KDV) Begoniastraat BH Ittervoort Registratienummer

Inspectierapport Hoera Ittervoort (KDV) Begoniastraat BH Ittervoort Registratienummer Inspectierapport Hoera Ittervoort (KDV) Begoniastraat 11 6014BH Ittervoort Registratienummer 350229351 Toezichthouder: GGD Limburg-Noord In opdracht van gemeente: Leudal Datum inspectie: 19-06-2019 Type

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderopvang Warmoezenier 11 (KDV) Warmoezenier JX WIJCHEN

Inspectierapport Kinderopvang Warmoezenier 11 (KDV) Warmoezenier JX WIJCHEN Inspectierapport Kinderopvang Warmoezenier 11 (KDV) Warmoezenier 11 6603JX WIJCHEN Toezichthouder: GGD Gelderland-Zuid, vestiging Nijmegen In opdracht van gemeente: Wijchen Datum inspectie: 22-12-2014

Nadere informatie

Pedagogische werkwijze op locatie BSO Baloe Weremere, Kameelstraat 24,1531 EK Wormer juni Locatie: BSO Baloe Weremere

Pedagogische werkwijze op locatie BSO Baloe Weremere, Kameelstraat 24,1531 EK Wormer juni Locatie: BSO Baloe Weremere Locatie: BSO Baloe Weremere Inleiding Deze locatie wordt ook wel De Spil genoemd (multifunctionele accommodatie) en grenst aan basisschool Weremere. Hier worden voornamelijk kinderen opgevangen van deze

Nadere informatie

Kinderdagverblijf. Duckie. Informatie. brochure

Kinderdagverblijf. Duckie. Informatie. brochure Kinderdagverblijf Duckie Informatie brochure Deze brochure heeft tot doel u als ouder, verzorg(st)er of bedrijf te informeren over het kinderdagverblijf en wat Duckie voor u kan betekenen. De informatie

Nadere informatie

Pedagogische visie. Welkom bij Op Stoom. Zin in taart? Altijd wat te doen

Pedagogische visie. Welkom bij Op Stoom. Zin in taart? Altijd wat te doen Welkom bij Op Stoom Kwaliteit en service zijn belangrijke kenmerken van Op Stoom zodat ouders hun kinderen met een gerust hart achterlaten bij de medewerkers. We bieden liefdevolle zorg en inspiratie aan

Nadere informatie

SAMEN SPELEN EN ONTWIKKELEN LEUK EN BELANGRIJK!

SAMEN SPELEN EN ONTWIKKELEN LEUK EN BELANGRIJK! SAMEN SPELEN EN ONTWIKKELEN LEUK EN BELANGRIJK! Is uw kind tussen de 2 en 4 jaar? Maak dan gebruik van peuteropvang! De peuteropvang is een leuke en leerzame plek waar uw kind onder deskundige begeleiding

Nadere informatie

1. Inleiding 2. Stichting Kinderopvang Alkmaar 3. Kinderdagverblijf

1. Inleiding 2. Stichting Kinderopvang Alkmaar 3. Kinderdagverblijf INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 2 2. Stichting Kinderopvang Alkmaar 2 3. Kinderdagverblijf 2 4. Het Personeel 3 4.1 Management en teamcoördinator Kinderdagverblijf 3 4.2 Pedagogisch medewerker 3 4.3 Huishoudelijk

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip

Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip Juni 2014 Wat is een peuterschool? De peuterschool is een combinatie van kinderdagverblijf en voorschool. Hier komen alle kinderen in de wijk van 2,5

Nadere informatie

Inspectierapport ICK De Duinvlinder (KDV) Slowakijehof BD Almere Registratienummer

Inspectierapport ICK De Duinvlinder (KDV) Slowakijehof BD Almere Registratienummer Inspectierapport ICK De Duinvlinder (KDV) Slowakijehof 1 1363BD Almere Registratienummer 266873674 Toezichthouder: GGD Flevoland In opdracht van gemeente: Almere Datum inspectie: 09-05-2019 Type onderzoek

Nadere informatie

De beste start voor uw kind. Peuteropvang en Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE)

De beste start voor uw kind. Peuteropvang en Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) De beste start voor uw kind Peuteropvang en Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE) Wat is peuteropvang De peuteropvang is een veilige omgeving waar kinderen tussen de twee en vier jaar de ruimte hebben

Nadere informatie

Inspectierapport De Schaepskooi B.V., Locatie Gulden Huis (KDV) Gulden Huis VN Oss Registratienummer

Inspectierapport De Schaepskooi B.V., Locatie Gulden Huis (KDV) Gulden Huis VN Oss Registratienummer Inspectierapport De Schaepskooi B.V., Locatie Gulden Huis (KDV) Gulden Huis 1 5346VN Oss Registratienummer 552810599 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Oss Datum inspectie:

Nadere informatie

ONTHAALBROCHURE. Betrouwbaarheid. Evolueren. Respect voor. Emoties. Geborgenheid voor kinderen. Ontdekken van talenten stimuleren

ONTHAALBROCHURE. Betrouwbaarheid. Evolueren. Respect voor. Emoties. Geborgenheid voor kinderen. Ontdekken van talenten stimuleren ONTHAALBROCHURE KDV BEREGOED streeft naar een kwalitatieve opvang waarin het kind centraal staat, waarbij de ouders beschouwd worden als de belangrijkste en meest invloedrijkste personen in het leven van

Nadere informatie

Inspectierapport De Dikkedeur, locatie Groene Inval (KDV) Langepad CJ Rotterdam Registratienummer

Inspectierapport De Dikkedeur, locatie Groene Inval (KDV) Langepad CJ Rotterdam Registratienummer Inspectierapport De Dikkedeur, locatie Groene Inval (KDV) Langepad 63 3062CJ Rotterdam Registratienummer 216431621 Toezichthouder: GGD Rotterdam-Rijnmond In opdracht van gemeente: Rotterdam Datum inspectie:

Nadere informatie

Harmonisatie peuterspeelzalen; waar moet ik aan denken?

Harmonisatie peuterspeelzalen; waar moet ik aan denken? Harmonisatie peuterspeelzalen; waar moet ik aan denken? checklist voor ouders Voor peuterspeelzalen en kinderdagverblijven zijn er verschillende wettelijke regels. Vanaf 1 januari 2018 gaan voor alle peuterspeelzalen

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderopvang De Kleine Markies (KDV) Zuiderdreef AJ BERGEN OP ZOOM Registratienummer

Inspectierapport Kinderopvang De Kleine Markies (KDV) Zuiderdreef AJ BERGEN OP ZOOM Registratienummer Inspectierapport Kinderopvang De Kleine Markies (KDV) Zuiderdreef 314 4616AJ BERGEN OP ZOOM Registratienummer 136679110 Toezichthouder: GGD West-Brabant In opdracht van gemeente: Bergen op Zoom Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Hummelhonk (KDV) Jan van Schoonvorststraat BP Budel

Inspectierapport Hummelhonk (KDV) Jan van Schoonvorststraat BP Budel Inspectierapport Hummelhonk (KDV) Jan van Schoonvorststraat 2 6021BP Budel Toezichthouder: GGD Brabant-Zuidoost In opdracht van gemeente: Cranendonck Datum inspectie: 01-03-2017 Type onderzoek : Onderzoek

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf Otje (KDV) Hogeweyselaan JL Weesp Registratienummer

Inspectierapport Kinderdagverblijf Otje (KDV) Hogeweyselaan JL Weesp Registratienummer Team Toezicht Kinderopvang Burg. de Bordesstraat 80, 1404 GZ Bussum Postbus 251, 1400 AG Bussum T (035) 692 62 22 www.ggdgv.nl Inspectierapport Kinderdagverblijf Otje (KDV) Hogeweyselaan 183 1382JL Weesp

Nadere informatie

Nieuwsbrief tariefwijziging 2015

Nieuwsbrief tariefwijziging 2015 Beste ouders en/of verzorgers, De afgelopen jaren heeft De Drie Ballonnen, ondanks de economische malaise, blijvend geïnvesteerd in de kwaliteit, visie van de organisatie en in onze medewerkers. We bezuinigen

Nadere informatie

werkplan kinderdagverblijf

werkplan kinderdagverblijf werkplan kinderdagverblijf Locatie: KDV Het Kleine Woud Datum: 11-12-2017 agogisch beleidsplan Doomijn Augustus 2015 Voorwoord U ontvangt dit werkplan omdat u klant bent geworden bij onze locatie. We hebben

Nadere informatie

Ontdek de wereld van Mundo

Ontdek de wereld van Mundo Ontdek de wereld van Mundo Hoi, wij zijn Mundo! Veel plezier maken, buiten spelen en de wereld ontdekken: dat doen kinderen van 0 tot 12 jaar bij Stichting Kinderopvang Mundo. Al 40 jaar bieden we hele

Nadere informatie

Informatieboekje voor Mix & Match Kinderdagverblijf

Informatieboekje voor Mix & Match Kinderdagverblijf Informatieboekje voor Mix & Match Kinderdagverblijf 1. Inleiding 2. Wie zijn wij? 3. Kwaliteit 3.1 Veiligheid 3.2 Hygiëne 4. Dagelijkse gang van zaken 4.1 Openingstijden 4.2 Ziekte en ongevallen 4.3 Normen

Nadere informatie

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen

Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Casa Benamato Accommodatie en Prijzen Accommodatie Het deel van Casa Benamato dat op het dal gericht is, vormt het exclusieve domein van de gasten. De twee appartementen van Casa Benamato hebben een fantastische

Nadere informatie

Inschrijfformulier voor kinderdagverblijf Kindkracht 0/12

Inschrijfformulier voor kinderdagverblijf Kindkracht 0/12 Datum ontvangst*: Plaatsingscriteria*: * in te vullen door de administratie Inschrijfformulier voor kinderdagverblijf Kindkracht 0/12 Informatie over uw kind Familienaam Voornamen Roepnaam (Vermoedelijke)

Nadere informatie

Inspectierapport Peutergroep de Sterren (KDV) De Wiltstraat CE ARNHEM

Inspectierapport Peutergroep de Sterren (KDV) De Wiltstraat CE ARNHEM Inspectierapport Peutergroep de Sterren (KDV) De Wiltstraat 6 6821CE ARNHEM Toezichthouder: Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden In opdracht van gemeente: ARNHEM Datum inspectie: 15-09-2014

Nadere informatie

Resultaten klanttevredenheidsonderzoek april 2017

Resultaten klanttevredenheidsonderzoek april 2017 Resultaten klanttevredenheidsonderzoek april 2017 Postbus 1096 3860 BB Nijkerk 033-2470750 klimrek@kdv-klimrek.nl Inhoud Inleiding... 3 Algemeen... 4 1. Organisatie... 5 2. Kennismaking... 6 3. Pedagogisch

Nadere informatie

Inspectierapport De Ukkeclub (KDV) Kijkakkers 1a 6026ER Maarheeze

Inspectierapport De Ukkeclub (KDV) Kijkakkers 1a 6026ER Maarheeze Inspectierapport De Ukkeclub (KDV) Kijkakkers 1a 6026ER Maarheeze Toezichthouder: GGD Brabant-Zuidoost In opdracht van gemeente: Cranendonck Datum inspectie: 09-02-2017 Type onderzoek : Onderzoek voor

Nadere informatie

Informatiebrochure Hoera Nederweert Locatie Budschop

Informatiebrochure Hoera Nederweert Locatie Budschop Informatiebrochure Hoera Nederweert Locatie Budschop Inhoudsopgave 1. Hoera Nederweert... 3 2. Mogelijkheden bij Hoera Nederweert, locatie Budschop... 3 2.1. Peuterprogramma... 3 2.1.1 Peuterprogramma

Nadere informatie

Inspectierapport ' T Skooltje KINDEROPVANG MIERLOSEWEG (KDV) Mierloseweg AR Helmond Registratienummer

Inspectierapport ' T Skooltje KINDEROPVANG MIERLOSEWEG (KDV) Mierloseweg AR Helmond Registratienummer Inspectierapport ' T Skooltje KINDEROPVANG MIERLOSEWEG (KDV) Mierloseweg 128 5707AR Helmond Registratienummer 181029133 Toezichthouder: GGD Brabant-Zuidoost In opdracht van gemeente: Helmond Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Hoera Panningen, locatie Groenling (KDV) Steenbakkersstraat WV Panningen Registratienummer

Inspectierapport Hoera Panningen, locatie Groenling (KDV) Steenbakkersstraat WV Panningen Registratienummer Inspectierapport Hoera Panningen, locatie Groenling (KDV) Steenbakkersstraat 74 5981WV Panningen Registratienummer 503151567 Toezichthouder: GGD Limburg-Noord In opdracht van gemeente: Peel en Maas Datum

Nadere informatie

Uw kind in vertrouwde handen. Kinderopvang van 0 t/m 12 jaar

Uw kind in vertrouwde handen. Kinderopvang van 0 t/m 12 jaar Uw kind in vertrouwde handen Kinderopvang van 0 t/m 12 jaar SKSG verzorgt alle vormen van professionele kinderopvang op kindercentra en bij gastouders. Voor kinderen van nul tot en met twaalf jaar. Onze

Nadere informatie

Inspectierapport Dikkie Dik (KDV) Meerlaan 30 4103XZ CULEMBORG Registratienummer 142381123

Inspectierapport Dikkie Dik (KDV) Meerlaan 30 4103XZ CULEMBORG Registratienummer 142381123 Inspectierapport Dikkie Dik (KDV) Meerlaan 30 4103XZ CULEMBORG Registratienummer 142381123 Toezichthouder: GGD Gelderland-Zuid, vestiging Tiel In opdracht van gemeente: Culemborg Datum inspectie: 04-06-2015

Nadere informatie

Inspectierapport Berenpels B.V. (KDV) Beerensteinerlaan NR Bussum Registratienummer

Inspectierapport Berenpels B.V. (KDV) Beerensteinerlaan NR Bussum Registratienummer Inspectierapport Berenpels B.V. (KDV) Beerensteinerlaan 73 1406NR Bussum Registratienummer 207698429 Toezichthouder: GGD Gooi & Vechtstreek In opdracht van gemeente: Gooise Meren Datum inspectie: 17-09-2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016. Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief SWW Peuteropvang Nr. 5, maart 2016 Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!!! Op de peuteropvang is de lente 1 van de favoriete thema s van de peuters en pedagogisch medewerkers.

Nadere informatie

Inspectierapport Keet in de Kerk (KDV) Burg Thomas Wackersstr 56 A 6041AL Roermond Registratienummer

Inspectierapport Keet in de Kerk (KDV) Burg Thomas Wackersstr 56 A 6041AL Roermond Registratienummer Inspectierapport Keet in de Kerk (KDV) Burg Thomas Wackersstr 56 A 6041AL Roermond Registratienummer 930428584 Toezichthouder: GGD Limburg-Noord In opdracht van gemeente: Roermond Datum inspectie: 17-10-2017

Nadere informatie

Nieuwsbrief ASKA Kinderopvang

Nieuwsbrief ASKA Kinderopvang Nieuws van de ASKA Maandelijks laat ik u in deze nieuwsbrief zien welke leuke activiteiten er op onze locaties weer zijn geweest. Naast de activiteiten in het kader van ons jaarthema op de bso s en de

Nadere informatie

Inspectierapport Kindcentrum De Groene Borg (KDV) Homaat MK Westerbork Registratienummer

Inspectierapport Kindcentrum De Groene Borg (KDV) Homaat MK Westerbork Registratienummer Inspectierapport Kindcentrum De Groene Borg (KDV) Homaat 2 9431MK Westerbork Registratienummer 258821334 Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: Midden-Drenthe Datum inspectie: 06-05-2019

Nadere informatie

Lorem Ipsum. NIEUWSBRIEF oktober 2015. Wist-u-dat. Beste ouders, en andere betrokkenen en geïnteresseerde lezers,

Lorem Ipsum. NIEUWSBRIEF oktober 2015. Wist-u-dat. Beste ouders, en andere betrokkenen en geïnteresseerde lezers, Lorem Ipsum Beste ouders, en andere betrokkenen en geïnteresseerde lezers, In onze nieuwsbrief kunt u lezen over allerlei wetenswaardigheden en leuke gebeurtenissen, vanuit onze vestigingen. Zo proberen

Nadere informatie

Bij Kibeo kunt u kiezen

Bij Kibeo kunt u kiezen Bij Kibeo kunt u kiezen Mogelijkheden en tarieven 2012 Kinderdagverblijf Buitenschoolse opvang Peutergroep Gastouderopvang Dichtbij, vertrouwd, Kom bij Kibeo! goed verzorgd Dichtbij, en vertrouwd, leuk.

Nadere informatie

Inspectierapport PO/KDV Baloe Weremere (KDV) Kameelstraat EK Wormer Registratienummer

Inspectierapport PO/KDV Baloe Weremere (KDV) Kameelstraat EK Wormer Registratienummer Inspectierapport PO/KDV Baloe Weremere (KDV) Kameelstraat 26 1531EK Wormer Registratienummer 214853950 Toezichthouder: GGD Zaanstreek-Waterland In opdracht van gemeente: Wormerland Datum inspectie: 10-07-2018

Nadere informatie

Inspectierapport Stichting Crèche Hermelijntje (KDV) Frans Cobellaan 11 2273CL VOORBURG Registratienummer 380054528

Inspectierapport Stichting Crèche Hermelijntje (KDV) Frans Cobellaan 11 2273CL VOORBURG Registratienummer 380054528 Inspectierapport Stichting Crèche Hermelijntje (KDV) Frans Cobellaan 11 2273CL VOORBURG Registratienummer 380054528 Toezichthouder: GGD Haaglanden In opdracht van gemeente: Leidschendam-Voorburg Datum

Nadere informatie

Kinderdagverblijf De Bron

Kinderdagverblijf De Bron Kinderdagverblijf De Bron Rijksstraatweg 50b / Mauritsweg 1 -- 2988 BK Ridderkerk -- 0180-422615 www.kdvdebron.nl e-mail: info@kdvdebron.nl LRK nummer: Rijksstraatweg 175926785 Mei 2013 Extra sluiting

Nadere informatie

Pedagogische werkwijze op de locatie (

Pedagogische werkwijze op de locatie ( Locatie: Voorschool De Vijf Sterren opgemaakt d.d.: april 2014 door: Ineke van der Haak, locatiemanager Omvang van de voorschool en de samenstelling van de groepen Er kunnen maximaal 64 kinderen per dag

Nadere informatie

Inspectierapport Klein Vliegdorp (KDV) Melkweg BH Huis ter Heide Registratienummer

Inspectierapport Klein Vliegdorp (KDV) Melkweg BH Huis ter Heide Registratienummer Inspectierapport Klein Vliegdorp (KDV) Melkweg 2 3712BH Huis ter Heide Registratienummer 461453198 Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: Zeist Datum inspectie: 05-10-2018 Type onderzoek

Nadere informatie

Inschrijfformulier voor kinderopvang 0-4 jaar

Inschrijfformulier voor kinderopvang 0-4 jaar Datum ontvangst*: Plaatsingscriteria*: * in te vullen door de administratie Inschrijfformulier voor kinderopvang 0-4 jaar Informatie over uw kind Familienaam Roepnaam (Vermoedelijke) geboortedatum Nationaliteit

Nadere informatie

Inspectierapport. KinderRijk Kinderdagverblijf Asserring (KDV) Asserring KL AMSTELVEEN Registratienummer:

Inspectierapport. KinderRijk Kinderdagverblijf Asserring (KDV) Asserring KL AMSTELVEEN Registratienummer: Inspectierapport KinderRijk Kinderdagverblijf Asserring (KDV) Asserring 196 1187 KL AMSTELVEEN Registratienummer: 329220809 Toezichthouder: GGD Amsterdam In opdracht van: Gemeente Amstelveen Datum inspectie:

Nadere informatie

Inspectierapport Kindercentrum Deinum (KDV) Spoorstrjitte WJ Deinum Registratienummer

Inspectierapport Kindercentrum Deinum (KDV) Spoorstrjitte WJ Deinum Registratienummer Inspectierapport Kindercentrum Deinum (KDV) Spoorstrjitte 5 9033 WJ Deinum Registratienummer 371773556 Toezichthouder: GGD Fryslân In opdracht van gemeente: Waadhoeke Datum inspectie: 12-07-2018 Type onderzoek

Nadere informatie

Overeenkomst en Afspraken

Overeenkomst en Afspraken Overeenkomst en Afspraken 1. Aanmelding 2. Plaatsing 3. Wennen 4. Overeenkomsten 5. Openingstijden en extra mogelijkheden 6. Betalingen 7. Opzegging en annulering 8. Aansprakelijkheid 9. Klachten 10. Privacy

Nadere informatie

TUSSENSCHOOLSE OPVANG

TUSSENSCHOOLSE OPVANG TUSSENSCHOOLSE OPVANG Stichting Spring Venlo Basisschool De Zuistroom Groeneveldschool EEN DAG BIJ DE TUSSENSCHOOLSE OPVANG Spring Venlo verzorgt op een aantal basisscholen in de regio de tussenschoolse

Nadere informatie

ELKE DAG EEN AVONTUUR

ELKE DAG EEN AVONTUUR ELKE DAG EEN AVONTUUR dagopvang peuterwerk buitenschoolse opvang warmemaaltijd-service en meer professionele pedagogisch medewerkers leuke activiteiten ontwikkelingsgericht altijd in de buurt Op zoek naar

Nadere informatie

1. Inleiding 2. De Stichting Kinderopvang Alkmaar 3. Het Kinderdagverblijf 4. Het Personeel

1. Inleiding 2. De Stichting Kinderopvang Alkmaar 3. Het Kinderdagverblijf 4. Het Personeel INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding pag.2 2. De Stichting Kinderopvang Alkmaar pag.2 3. Het Kinderdagverblijf pag.2 4. Het Personeel pag.2 4.1 Management Kinderdagverblijf pag.2 4.2 De Pedagogisch medewerker pag.3

Nadere informatie

Inspectierapport De Beun Kinderopvang B.V. (voorheen Kindercentrum De Beun) (KDV) Achterom 64 3995EC HOUTEN Registratienummer 102801605

Inspectierapport De Beun Kinderopvang B.V. (voorheen Kindercentrum De Beun) (KDV) Achterom 64 3995EC HOUTEN Registratienummer 102801605 Inspectierapport De Beun Kinderopvang B.V. (voorheen Kindercentrum De Beun) (KDV) Achterom 64 3995EC HOUTEN Registratienummer 102801605 Toezichthouder: GGD regio Utrecht In opdracht van gemeente: Houten

Nadere informatie

EEN SCHOOL MET TALENTUITDAGEND ONDERWIJS

EEN SCHOOL MET TALENTUITDAGEND ONDERWIJS EEN SCHOOL MET TALENTUITDAGEND ONDERWIJS Een school met talentuitdagend onderwijs Een basisschool kiezen is moeilijk. Er is zoveel om op te letten. Is de school wat zij lijkt? Van buiten kan een schoolgebouw

Nadere informatie

Klanttevredenheidsonderzoek 2016 Kinderdagverblijf (KDV) Resultaten & Aanbevelingen

Klanttevredenheidsonderzoek 2016 Kinderdagverblijf (KDV) Resultaten & Aanbevelingen Klanttevredenheidsonderzoek 2016 Kinderdagverblijf (KDV) Resultaten & Aanbevelingen Inhoudsopgave Inleiding Blz. 2 Vragenlijsten klanttevredenheidsonderzoek 2016. Blz. 4 Totaal beoordeling Kindercentrum

Nadere informatie

INFORMATIEGIDS van de peutergroep. Ds. Pieter van Dijkeschool.

INFORMATIEGIDS van de peutergroep. Ds. Pieter van Dijkeschool. INFORMATIEGIDS van de peutergroep Ds. Pieter van Dijkeschool. Schooljaar 2014 Inhoud VOORWOORD... 3 IDENTITEIT EN DOELSTELLING... 4 ALGEMENE INFORMATIE... 5 PERSONEEL... 5 AANMELDING VAN PEUTERS... 6 VOOR-

Nadere informatie

Inspectierapport Christelijke Kinderopvang BijdeHandjes (KDV) Frans Halsstraat EV Voorthuizen Registratienummer

Inspectierapport Christelijke Kinderopvang BijdeHandjes (KDV) Frans Halsstraat EV Voorthuizen Registratienummer Inspectierapport Christelijke Kinderopvang BijdeHandjes (KDV) Frans Halsstraat 109 3781 EV Voorthuizen Registratienummer 263054111 Toezichthouder: Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden In

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf SKH Bazzeroet Berkhouterweg NS HOORN NH Registratienummer

Inspectierapport Kinderdagverblijf SKH Bazzeroet Berkhouterweg NS HOORN NH Registratienummer Inspectierapport Kinderdagverblijf SKH Bazzeroet Berkhouterweg 17 1624 NS HOORN NH Registratienummer 148359954 Toezichthouder: GGD Hollands Noorden In opdracht van gemeente: HOORN Datum inspectie: 29 september

Nadere informatie

Inspectierapport Nono (KDV) Molenstraat 8 5087BN DIESSEN Registratienummer 103934595

Inspectierapport Nono (KDV) Molenstraat 8 5087BN DIESSEN Registratienummer 103934595 Inspectierapport Nono (KDV) Molenstraat 8 5087BN DIESSEN Registratienummer 103934595 Toezichthouder: GGD Hart voor Brabant In opdracht van gemeente: Hilvarenbeek Datum inspectie: 22-05-2015 Type onderzoek

Nadere informatie

Informatie. Zomerkamp 2014

Informatie. Zomerkamp 2014 Informatie 1 Introductie Het Activiteitenteam van Kinderopvang Mundo organiseert in de zomervakantie van 2014 een driedaags, super avontuurlijk zomerkamp. Via dit boekje willen we u wat meer informatie

Nadere informatie

Spelen en leren. Naar de Basischool

Spelen en leren. Naar de Basischool Onze prachtige locatie is het voormalig schoolgebouw de Brandaris gelegen aan de Oude Gest 3 in Bunschoten-Spakenburg. Daar beschikken wij over 2 ruime lokalen waar wij dagelijks opvang bieden aan peuters

Nadere informatie

Inspectierapport Kinderdagverblijf Peuterstap (KDV) van Heutszsingel ER Coevorden Registratienummer

Inspectierapport Kinderdagverblijf Peuterstap (KDV) van Heutszsingel ER Coevorden Registratienummer Inspectierapport Kinderdagverblijf Peuterstap (KDV) van Heutszsingel 9 7741ER Coevorden Registratienummer 188605757 Toezichthouder: GGD Drenthe In opdracht van gemeente: Coevorden Datum inspectie: 09-01-2017

Nadere informatie

Inhoud 1. INLEIDING Het pedagogisch beleid Openingstijden De leiding van Kinderen van September

Inhoud 1. INLEIDING Het pedagogisch beleid Openingstijden De leiding van Kinderen van September Informatieboekje Inhoud 1. INLEIDING... 2 1.1 Het pedagogisch beleid... 2 1.2 Openingstijden... 2 1.3 De leiding van Kinderen van September... 3 1.4 Achterwacht en vervanging... 3 1.5 Groepsgrootte...

Nadere informatie

Onthaalbrochure Kinderdagverblijf Beregoed

Onthaalbrochure Kinderdagverblijf Beregoed Onthaalbrochure Kinderdagverblijf Beregoed KDV BEREGOED wil een kwaliteitsvolle opvang bieden waarin het kind centraal staat, waarbij de ouders gerespecteerd worden als de belangrijkste en meest invloedrijkste

Nadere informatie

Inspectierapport Het Kinderhuisje (KDV) Oost-Breukelderweg 1 a 6721PG BENNEKOM

Inspectierapport Het Kinderhuisje (KDV) Oost-Breukelderweg 1 a 6721PG BENNEKOM Inspectierapport Het Kinderhuisje (KDV) Oost-Breukelderweg 1 a 6721PG BENNEKOM Toezichthouder: Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland Midden In opdracht van gemeente: EDE Datum inspectie: 17-11-2014

Nadere informatie

Kinderopvang Het Kinderpaleis is een particuliere organisatie. In dit boekje willen we u informeren over onze Kinderopvang.

Kinderopvang Het Kinderpaleis is een particuliere organisatie. In dit boekje willen we u informeren over onze Kinderopvang. Welkom bij Kinderopvang Het Kinderpaleis Kinderopvang Het Kinderpaleis is een particuliere organisatie. In dit boekje willen we u informeren over onze Kinderopvang. Het Kinderpaleis biedt hele dagopvang

Nadere informatie