PEUGEOT PARTNER Tepee

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PEUGEOT PARTNER Tepee"

Transcriptie

1 PEUGEOT PARTNER Tepee

2 DESIGN ExtEriEur NOG MEER VRIJHEID! De Partner tepee is een ruimte auto met een eigen gezicht, een auto die bij uitstek geschikt is om er met het hele gezin op uit te gaan. De nieuwe led-dagrijverlichting* geeft de auto een markante neus en versterkt de dynamische en moderne uitstraling van de Partner tepee. Het is direct duidelijk dat deze auto uitzonderlijk ruim en makkelijk toegankelijk is. Door de innovatieve uitrusting en het uitgekiende comfort is rijplezier gegarandeerd.

3 De Partner tepee nodigt u uit om er op uit te gaan, om te genieten van de buitenlucht en de natuur, en om nieuwe landschappen te leren kennen. Praktisch, comfortabel, toegankelijk en gemakkelijk in het gebruik, dat is de Partner tepee. De auto kan worden geleverd met drie individuele achterstoelen*, een multifunctioneel Zenith-dak* dat voor veel licht zorgt in het interieur, en een separaat te openen ruit in de achterklep*. De Partner tepee biedt u ruimte in overvloed. De Partner tepee is zowel in de stad als op de snelweg een prettige, pittige en veilige auto. De Partner tepee weet als geen ander het nuttige met het aangename te verenigen en past zich aan alle situaties aan. u zult veel plezier beleven aan uw Partner tepee. *Standaard of optioneel, en afhankelijk van de uitvoering.

4 PRAKTISCHE ruimte VEELZIJDIGHEID IN DE PRAKTIJK GEBRACHT De Partner tepee is de ideale metgezel, zowel bij uw dagelijkse bezigheden als op een verre reis. Dankzij de brede schuifdeuren* is het lichte en ruime interieur van de Partner tepee zeer makkelijk toegankelijk. De royale achterklep biedt met zijn grote openingshoek ruim toegang tot een forse bagageruimte waarin u alles wat u mee wilt nemen gemakkelijk kwijt kunt. De bagageruimte heeft een inhoud van 675 liter (onder de hoedenplank) en maar liefst 1350 liter als deze tot aan het dak wordt gebruikt. *Eén of twee, afhankelijk van de uitvoering.

5 Trekhaak* Om optimaal te profiteren van de kwaliteiten van de Partner tepee als trekauto heeft u de keuze uit twee trekhaken: eentje met vaste kogel en een versie die zonder gereedschap te verwijderen is. *Leverbaar als accessoire. Te openen achterruit De Partner tepee Style heeft een apart te openen achterruit. Hierdoor is de bagageruimte gemakkelijk toegankelijk, ook als er weinig ruimte achter de auto is.

6 COMFORT interieur COMFORTABEL OP AVONTUUR De bestuurder heeft een perfect zicht op de weg terwijl de passagiers ongestoord kunnen genieten van het landschap. De bestuurdersplaats is ergonomisch ingericht, met een in hoogte en diepte verstelbaar stuurwiel, de in hoogte verstelbare stoel (standaard vanaf Active) en de op het dashboard geplaatste versnellingspook. Er is buitengewoon veel zorg besteed aan het geluidscomfort. Er kunnen lange afstanden worden afgelegd zonder dat de inzittenden vermoeid raken. Vier ventilatieroosters verspreiden de lucht door het interieur, zodat iedereen ervan kan profiteren. De Active en de Style zijn standaard voorzien van een handbediende airconditioning, en kunnen voor nog meer comfort worden geleverd met een automatische airconditioning met gescheiden regeling.

7 1. Opbergvak boven de voorruit in het open opbergvak boven de voorruit zijn de zonnekleppen en een plafonnier geïntegreerd. 2. Dashboardkastje aan bestuurderszijde Deze opbergruimte is vanaf de bestuurdersplaats makkelijk toegankelijk en heeft een inhoud van 4 liter. 3. USB-aansluiting Hierop kunt u via een usb-kabel mobiele apparatuur aansluiten (standaard bij Connect Bluetooth of Connect Nav) De auto kan nog worden voorzien van een aantal rijhulpsystemen, zoals een parkeerhulp met grafische weergave en geluidssignalen* of een regensensor en automatische verlichting*. Bovendien kunnen de buitenspiegels elektrisch worden ingeklapt*, door het indrukken van een toets of automatisch bij het vergrendelen van de auto. De veiligheid van de kinderen wordt extra gewaarborgd door de elektrische kindersloten in het Pack Enfants* die met een toets op het dashboard kunnen worden ingeschakeld. * Optioneel, afhankelijk van de uitvoering De Partner tepee is leverbaar met Peugeot Connect Sound radio/cdspeler (standaard vanaf Active) of met Peugeot Connect Nav (optie vanaf Active). De tepee Style heeft naast de standaard Connect Sound ook nog Peugeot Connect Bluetooth, met een usb Box, waarmee u in alle vrijheid naar uw favoriete muziek kunt luisteren. Het navigatiesysteem Connect Nav beschikt over een 7 inch beeldscherm waarop de route naar uw bestemming wordt weergegeven. De kaartgegevens van Europa zijn opgeslagen op een intern geheugen.

8 COMFORT FLExiBiLitEit RUIMTE GENOEG! 1/2/3. Neerklapbare en uitneembare achterstoelen Elke stoel kan volledig worden neergeklapt en worden uitgenomen. De achterzijde van de rugleuning van de middelste stoel dienst doen als tafeltje met bekerhouder. 4. 2/3-1/3 deelbare en uitneembare achterbank. De flexibele en praktische Partner tepee is gemaakt om er op uit te gaan. De indeling van het interieur kunt u moeiteloos aanpassen aan de hoeveelheid passagiers en bagage. De Partner tepee Access en Active zijn voorzien van een 2/3-1/3 deelbare en uitneembare achterbank, terwijl de Style standaard is voorzien van drie individuele achterstoelen (optie op Active). De mogelijkheid om elke stoel afzonderlijk uit te nemen en te verstellen is uniek voor dit type auto en maakt de Partner tepee extra flexibel in het gebruik.

9 PEUGEOT EN HEt MiLiEu Eén van de grootste uitdagingen waar wij voor staan, is het behoud van onze planeet. ROeTfilTeR (fap) De HDi-techniek, exclusief voor PSA Peugeot Citroën, wordt sinds 2000 gecombineerd met een zeer effectief uitlaatgasreinigingssysteem, het roetfilter (FAP). Peugeot was de eerste autofabrikant die bepaalde modellen standaard met dit systeem uitvoerde. Het filter beperkt de uitstoot van roetdeeltjes - ongeacht de grootte - tot het minimaal meetbare niveau (0,004 g/km). Het zelfreinigende roetfilter reinigt de uitlaatgassen van de motor. Met deze techniek ontziet de dieselmotor het milieu zo veel mogelijk. TechnOlOgie e-hdi De Partner tepee wordt geleverd met de e-hdi-technologie: een Stop & Start-systeem van de nieuwste generatie. Dankzij dit systeem wordt de motor automatisch afgezet als de auto stilstaat, bijvoorbeeld bij een verkeerslicht of een stopbord. Bij de handgeschakelde versie dient de versnellingsbak in neutraal te staan. MOTORiSATieS Bij de Partner tepee kunt u kiezen uit twee benzinemotoren en een dieselmotor. Al deze motoren profiteren van de knowhow van Peugeot. Ze beschikken over de degelijkheid en de lange levensduur die zo kenmerkend zijn voor Peugeot-motoren. De 1.6 Vti wordt geleverd met 98pk of met 120pk. Deze benzinemotor wordt gekenmerkt door een laag brandstofverbruik, dynamische prestaties en rijplezier. De 1.6 e-hdi 92 accelereert snel, reageert vlot op het gaspedaal en biedt veel souplesse dankzij het hoge koppel, terwijl de gebruikskosten beperkt blijven.

10 PANORAMADAK ZÉNitH MET HET ZENITH-DAK KRIJGT U IN DE AUTO AL HET GEVOEL BUITEN TE ZIJN. Dankzij de vier grote ruiten, zorgt het origineel en kenmerkend vormgegeven multifunctionele Zenith-dak* voor een zee van licht in het interieur: een aangename ervaring voor alle inzittenden. De ruimte onder het dak wordt bij het Zenith-dak op slimme wijze gebruikt voor opbergruimtes. Naast het opbergvak boven de voorruit bevat dit dak een centraal opbergvak met doorzichtige bodem boven de achterpassagiers en een opbergkoffer achter, die zowel vanaf de achterzitplaatsen als vanuit de bagageruimte toegankelijk is. Zo profiteert elke passagier van praktische aspecten die het reizen veraangenamen. *Optioneel bij de Active en Style.

11 1. De dakstangen van het Zenith-dak kunnen een lading van 80 kg dragen en vergroten de laadmogelijkheden van de Partner tepee. De in lengterichting gemonteerde dakstangen kunnen tevens dwars geplaatst worden. 2. De opbergkoffer biedt extra opbergruimte in het interieur en is zowel vanaf de zitplaatsen achter als vanuit de bagageruimte toegankelijk. 3. Alle inzittenden profiteren van de grote ruiten in het dak, de extra opbergruimte en de extra ventilatieroosters.

12 PARTNER TEPEE StYLE PARTNER TEPEE STYLE HEET U VAN HARTE welkom! Door zijn uiterlijk en omvangrijke uitrusting is de Partner tepee Style bij uitstek de auto voor het hele gezin. De nieuwe led-dagrijverlichting versterkt de dynamische en moderne uitstraling van de auto. Het logo op de portieren maakt deze speciale uitvoering direct herkenbaar. Het interieur is dankzij de drie individuele stoelen achter extra flexibel in te delen en het Pack Enfant is praktisch en veilig dankzij de spionspiegel en de elektrisch bedienbare kindersloten op de schuifdeuren.

13 5 1. De flexibele en praktische Partner tepee Style is standaard voorzien van drie individuele achterstoelen die neergeklapt en uitgenomen kunnen worden. 2. Middenconsole tussen de voorstoelen is een middenconsole met opbergruimte aangebracht. Deze uitneembare console wordt vastgezet op een houder waarin drie bekerhouders zijn opgenomen. 3. De zonneschermen op de schuifdeuren beschermen de passagiers tegen al te fel zonlicht. 4/5. De Partner tepee Style heeft een elegante en tegelijkertijd hightech uitstraling: een volledig in carrosseriekleur gespoten carrosserie, led-dagrijverlichting, mistlampen met verchroomde omlijsting, enz.

14 INTELLIGENTE BESCHErMiNG De Partner tepee kan natuurlijk worden geleverd met alle moderne technologie die de veiligheid van de bestuurder en passagiers vergroot. ReMSYSTeeM Met zijn geventileerde remschijven van 283 mm vóór en massieve remschijven van 268 mm achter beschikt de Partner tepee over een krachtig remsysteem dat op alle omstandigheden berekend is. Het ABS voorkomt dat de wielen bij een noodstop blokkeren zodat de auto bestuurbaar blijft. De elektronische remdrukregelaar (ErV) regelt de remdruk per wiel afzonderlijk, hetgeen de remwerking met name in bochten verbetert. De noodremassistentie (NrA) verhoogt de remdruk als het rempedaal krachtig wordt ingetrapt. Dit systeem zorgt voor een zo kort mogelijke remweg. De dynamische stabiliteitscontrole (ESP) brengt uw auto, uiteraard binnen de grenzen van de natuurkundige wetten, in het juiste spoor als het systeem merkt dat de auto in een onder- of overstuursituatie dreigt te komen. De aan het ESP gekoppelde antispinregeling (ASr) voorkomt het doorslippen van de wielen in situaties waar weinig grip is. Bij sterk afremmen worden de alarmknipperlichten automatisch ingeschakeld om het achteropkomende verkeer te waarschuwen, zodat de kans op een aanrijding wordt beperkt. tot slot is de Partner tepee voorzien van een bandenspanningscontrolesysteem. hoofdsteunen De rugleuning van de stoelen en de hoofdsteunen volgen bij een aanrijding de bewegingen van het lichaam en beperken op die manier de kans op letsel bij een aanrijding..

15 ABSORPTie van BOTSingSeneRgie Bij een frontale aanrijding wordt het passagierscompartiment beschermd door de afvoer van de botsingsenergie in drieën te splitsen (laag, midden en hoog), zodat deze energie zo geleidelijk mogelijk wordt geabsorbeerd als deze zich van voor naar achter verplaatst. Bij een aanrijding van opzij wordt de botsingsenergie onder het passagierscompartiment door geleid. Bij een aanrijding van achteren wordt de botsingsenergie optimaal afgevoerd door de vervorming van de bumperbalk achter en delen van de bodemplaat. De carrosserie is zodanig versterkt dat bij het over de kop slaan het passagierscompartiment zoveel mogelijk intact blijft. De structuur van de Partner tepee is speciaal ontwikkeld om bij een aanrijding met een voetganger de gevolgen ervan zoveel mogelijk te beperken. De stuurkolom wordt bij een frontale aanrijding over een afstand van 40 mm ingetrokken om de bestuurder maximaal te beschermen. MiSTlAMPen voor MeT STATiSche BOchTveRlichTing* Voor nog meer veiligheid en een optimaal zicht op de weg is de Partner tepee met Pack Visibilité voorzien van mistlampen vóór met de functie statische bochtverlichting. Wanneer het dimlicht brandt, worden de mistlampen automatisch, afhankelijk van de wieluitslag, ingeschakeld. (*) Als de auto is voorzien van het Pack Visibilité cruise control/begrenzer* De cruise control maakt het mogelijk met een constante snelheid te rijden, zonder dat u het gaspedaal ingetrapt hoeft te houden. De snelheidsbegrenzer waarschuwt met een akoestisch signaal wanneer een door uzelf ingestelde maximumsnelheid wordt overschreden. *Standaard of optioneel, afhankelijk van de uitvoering DiefSTAlBeveiliging De Partner tepee zelf en de bagage in de auto zijn optimaal beveiligd tegen diefstal en inbraak. Door de standaard centrale vergrendeling zijn grendelknopjes op de portieren overbodig. u kunt de auto van binnenuit vergrendelen met een schakelaar op het dashboard. Zodra u sneller rijdt dan 10 km/h, wordt de auto automatisch vergrendeld. Met een afstandsbediening met twee knoppen kan de auto worden ver- en ontgrendeld. Bovendien is als accessoire een alarmsysteem leverbaar. AiRBAgS Naast de frontairbags voor bestuurder en voorpassagier, kan de tepee worden geleverd met zij-airbags (standaard vanaf Active). isofix BeveSTigingen De buitenste zitplaatsen van de tweede zitrij zijn voorzien van isofix bevestigingspunten voor een kinderzitje. Een met isofix uitgevoerd kinderzitje kunt u dan zonder veiligheidsgordel vastzetten. Deze punten zijn tussen de zitting en de rugleuning aangebracht.

16 KLEurEN METAALLAKKEN (tegen meerprijs) Nocciola rich Oak Bleu Kyanos* Gris Aluminium Gris Shark STANDAARD LAKKEN Blanc Banquise Noir Onyx** rouge Ardent* *Niet leverbaar op tepee Style. **tegen meerprijs. wielplaten EN VELGEN Wielplaat Nateo 15 Lichtmetalen velg Arenal 16 ; optie op Active handgeschakeld en Style.

17 BEKLEDiNGEN Bekleding réseau (Access) Ambiance Bise / Bekleding Cadaska blauw (Active, afhankelijk van carrosseriekleur) Ambiance Matinal / Bekleding Cadaska beige (Active, afhankelijk van carrosseriekleur) Ambiance Matinal / Bekleding Cadaska roux (Style) AFMETINGEN (in mm)

18 ACCESSOirES MAAK KENNiS MEt EEN AANtAL ACCESSOirES VOOr DE PArtNEr tepee DiE ViA HEt PEuGEOt-NEtWErK LEVErBAAr ZiJN. lichtmetalen velg Jordan 17 Lichtmetalen velgen zijn bij uitstek geschikt om uw auto een stijlvolle en persoonlijke uitstraling te geven. Deze velgen worden geleverd exclusief bouten en naafdoppen. Skidrager op dakstangen Deze afsluitbare ski-/snowboarddragers zijn geschikt voor het veilig vervoeren van 4 tot 6 paar ski s of een combinatie van ski s, monoski s en snowboards. Kinderzitje Römer Duo + isofix 3-puntsbevestiging Deze zitjes zijn getest en goedgekeurd volgens de strengste veiligheidsnormen (Europese norm ECE r44). Mattenset Met deze op maat gemaakte mattenset beschermt u de vloerbedekking van uw Partner tepee. Ga naar voor meer gegevens over de Partner tepee, om de Partner tepee naar uw wensen te configureren en voor alle informatie over de beschikbare kleuren en motoren, het onderhoud, de opties en de technische gegevens van de auto.

19 Peugeot en U De aanschaf van een Peugeot betekent niet alleen de zekerheid van jarenlang comfortabel rijplezier. inbegrepen is ook een fijnmazig verkoopen servicenetwerk dat te allen tijde voor u klaar staat. Alleen al in Nederland betreft het bijna 200 modern geoutilleerde bedrijven. Stuk voor stuk specialisten die goed naar u luisteren, uw wensen begrijpen en daarop vakkundig en efficiënt antwoord weten te geven. En is dat niet de beste basis voor een langdurige vertrouwensrelatie? Peugeot Garantie uw nieuwe Peugeot wordt geleverd met twee jaar contractuele garantie zonder kilometerbeperking*. De lakgarantie is voor bedrijfsauto s (grijs kenteken) 2 jaar en voor personenauto s (geel kenteken) 3 jaar. Bovendien is er een garantie tegen doorroesten van binnenuit van 5 jaar op de bedrijfsauto s (grijs kenteken) en 12 jaar op de personenauto s (geel kenteken). *geldt niet voor onderdelen die vanwege normale slijtage vervangen dienen te worden Peugeot Assistance Op alle nieuwe Peugeot personen- en bedrijfsauto s, die na 1 maart 2011 voor het eerst in Nederland geregistreerd zijn, kunt u tijdens de eerste drie jaar in vrijwel heel Europa rekenen op gratis hulp van Peugeot Assistance bij pech onderweg, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Bovendien kunt u onder bepaalde omstandigheden aanspraak maken op vervangend vervoer of de kosten van een overnachting in een hotel. Peugeot Zekerheidsplan. Jarenlang zorgeloos rijden. Met het Peugeot Zekerheidsplan kiest u voor een garantieverzekering die de garantie verlengt tot 3, 4 of 5 jaar. De Peugeot Erkend reparateur verhelpt gedurende de looptijd gratis en vakkundig alle elektrische, hydraulische en mechanische problemen die onder de dekking vallen. Dankzij een ruime keuze aan looptijden, maximale kilometrages en opties betaalt u nooit teveel. Vraag naar de mogelijkheden voor meer grip op uw autokosten. Peugeot Onderhoudssysteem Peugeot heeft een helder en voordelig onderhoudssysteem. Een Peugeot onderhoudsbeurt omvat de juiste controlepunten en afhankelijk van tijd en/of kilometrage de benodigde vervangingen. Er bestaan standaard adviestarieven voor het Peugeot onderhoudssysteem en de bijkomende vervangingen zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Peugeot Mobiliteit Service Als uw auto voor onderhoud of reparatie naar de garage moet, houdt Peugeot u graag mobiel. Elk daartoe bevoegd lid van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie in Nederland biedt u daarom een uitgebreide Mobiliteit Service, die perfect aansluit op uw wensen. Peugeot Lease & Finance Onbezorgd op weg. Kilometer na kilometer. En uw Peugeot verkoper staat altijd voor u klaar. Hij is niet alleen uw vertrouwde aanspreekpunt, hij regelt voor u ook de beste financiering en het beste leasecontract. Want hij zit direct aan de bron, dus gunstiger kan het niet: leasevormen op maat, waaronder uiteraard operational lease en financial lease en snel te regelen leningen met altijd concurrerende tarieven. Originele onderdelen en accessoires Peugeot stelt aan onderdelen en accessoires dezelfde hoge kwaliteitseisen als aan de door haar geproduceerde auto s. Ze worden dan ook zonder uitzondering aan zware beproevingen onderworpen. Ze zijn goed voor een vol jaar Peugeotgarantie (niet bij normale slijtage) op zowel materialen als arbeidsloon. En ze zijn de garantie dat uw Peugeot een Peugeot blijft. Pakketprijzen Voor uitlaten, remmen, trekhaken en alarmsystemen en de meeste accessoires hanteren alle daartoe bevoegde leden van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie concurrerende all-in Pakketadviesprijzen, dus inclusief materialen, montage en BtW. Peugeot Erkend Schadeherstel Peugeot heeft binnen haar Verkoop- & Serviceorganisatie het Peugeot Erkend Schadeherstel ingevoerd om u de beste kwaliteit te bieden. u ontvangt na schadeherstel bij deze leden een officieel garantiebewijs goed voor 48 maanden volledige garantie. Peugeot Perspectief Hiermee rijdt u een gloednieuwe Peugeot tegen een vast en superlaag maandbedrag, met een gegarandeerde minimum inruilwaarde en slottermijn. Na een door u gekozen periode van 2, 3 of 4 jaar kunt u kiezen uit drie mogelijkheden: (1) overstappen op weer een nieuwe Peugeot, (2) in uw huidige Peugeot blijven rijden of (3) uw huidige Peugeot laten overnemen tegen de gegarandeerde inruilwaarde. Met Peugeot Perspectief rijdt u altijd in een nieuwe Peugeot, gedurende de looptijd betaalt u alleen voor het gebruik. Een fraai perspectief, waarover uw verkoopadviseur u graag alles vertelt. De informatie en illustraties die in deze brochure voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken van dit document. De gepresenteerde uitrustingen zijn, afhankelijk van het model, standaard of optioneel en kunnen per land verschillen. Het is mogelijk dat de getoonde uitrusting van sommige versies niet geheel overeenstemt met de werkelijkheid in een betreffend land. in het kader van het streven van de fabrikant naar een constante verbetering van haar producten, kan Peugeot op elk moment de technische specificaties, de uitrusting, de opties en de kleuren wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving. Deze brochure bevat informatie met een algemeen karakter en is in geen enkel opzicht een contractueel document. Voor de meest actuele informatie en eventuele aanvullingen gelieve contact op te nemen met een daartoe bevoegd lid van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie in Nederland. Onder invloed van het drukprocédé kunnen de kleuren van de in deze brochure afgebeelde auto s afwijken van de werkelijkheid. Niets uit deze brochure mag worden gereproduceerd in welke vorm dan ook zonder toestemming van Automobiles Peugeot en/ of Peugeot Nederland N.V.

20 Création : bd-ntwk réalisation : Altavia Paris Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot rc Paris B imprimé en u.e. ref : September 2014 Dealer stempel

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT PARTNER TEPEE Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT

Nadere informatie

NIEUWE PARTNER TEPEE

NIEUWE PARTNER TEPEE NIEUWE PARTNER TEPEE ROBUUST EN OVERAL OP VOORBEREID! De nieuwe Partner Tepee onderscheidt zich meer dan ooit door zijn robuuste en moderne karakter. Hij onderscheidt zich meer dan ooit door zijn robuuste

Nadere informatie

PARTNER TEPEE. Dealer stempel

PARTNER TEPEE.  Dealer stempel Création : BD Network Réalisation : Altavia - Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Imprimé en U.E. - Oktober 2016 Dealer stempel PARTNER TEPEE www.peugeot.nl ROBUUST

Nadere informatie

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES PEUGEOT BIPPER EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES De Peugeot Bipper maakt het gemakkelijk voor professionnals die op zoek zijn naar een compacte bestelauto. Een bestelauto die

Nadere informatie

audiosysteem met cd-speler, RDS, 6 luidsprekers en mp3-/wma-afspeelmogelijkheid

audiosysteem met cd-speler, RDS, 6 luidsprekers en mp3-/wma-afspeelmogelijkheid CITROËN C8 REIZEN IN STIJL De Citroën C8 nodigt u en uw gezin uit om een compleet nieuwe manier van reizen te leren kennen. Deze grote MPV, met strakke en zelfverzekerde lijnen, heeft uitzonderlijke eigenschappen

Nadere informatie

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL PEUGEOT PARTNER PARTNER IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL Met zijn grote laadruimte, ongekend flexibele interieur en nieuwe, zuinige en sterke e-hdi-motoren is de nieuwe Partner de ideale bedrijfsauto voor

Nadere informatie

ACCESSOIRES PEUGEOT 5008

ACCESSOIRES PEUGEOT 5008 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/12/7,5 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/10/10 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter Panoramadak Dankzij het brede glazen dak zijn het zicht en de lichtinval in het interieur ongekend. 78 Te openen achterruit (SW) Dankzij deze voorziening hebt u eenvoudig toegang tot de bagageruimte zonder

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW LICHTMETALEN VELGEN Maak uw keuze uit een uitbreid gamma lichtmetalen velgen en creëer de auto die het beste bij u past. U kunt zo de sportieve kant van uw auto benadrukken,

Nadere informatie

208 GTI PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

208 GTI PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT 208 GTI Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT 208

Nadere informatie

ACCESSOIRES PEUGEOT 3008 en 3008 HYbrid4

ACCESSOIRES PEUGEOT 3008 en 3008 HYbrid4 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/12/7,5 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE PEUGEOT 208 Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE PRIKKEL UW ZINTUIGEN De Peugeot 208 is een auto van de nieuwe generatie. Compact, wendbaar

Nadere informatie

De Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden en een nog elegantere en modernere styling gekregen.

De Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden en een nog elegantere en modernere styling gekregen. PEUGEOT 3008 SEN SA TIES De Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden en een nog elegantere en modernere styling gekregen. De cockpit en de technologische uitrusting laten de bestuurder profiteren

Nadere informatie

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Dubbele 1 juni 2016 (vervolg) Cabine 1 juni 2016 PROACE (inhoud 4 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl. BTW ( ) Bedrag BPM

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO CARPE DIEM Met de Citroën DS3 Cabrio is iedere dag een bijzondere dag. Bij de eerste zonnestraal opent u in slechts 16 seconden het dak, zélfs op de snelweg. Zo geniet

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

CITROËN NEMO MULTISPACE

CITROËN NEMO MULTISPACE CITROËN NEMO MULTISPACE De ware FAMILIEGEEST Bij het ontwerp van de nieuwe Nemo Multispace worden vorm en functie perfect gecombineerd; kijk maar naar zijn enorme glasoppervlak. De grille onderstreept

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

PEUGEOT 208 ACCESSOIRES

PEUGEOT 208 ACCESSOIRES PEUGEOT 208 ACCESSOIRES EEN EIGEN ACCENT Door te kiezen voor een 208 kiest u voor een auto van een volledig nieuwe generatie. Een auto die van nature ergonomisch en in alle opzichten modern is. Versterk

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

EEN STIJL DIE PAST BIJ DE STAD

EEN STIJL DIE PAST BIJ DE STAD PEUGEOT 107 DE NIEUWE 107 nieuwe Peugeot 107 is een auto van deze tijd. Hij is compact, handelbaar, modern en gedurfd en heeft een nog lagere CO2-uitstoot. Argumenten waarmee de 107 u zal weten te overtuigen.

Nadere informatie

PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT 5008 Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 NIEUWE PEUGEOT

Nadere informatie

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

U BENT UNIEK, UW PEUGEOT 2008 IS DAT OOK

U BENT UNIEK, UW PEUGEOT 2008 IS DAT OOK ACCESSOIRES PEUGEOT 2008 U BENT UNIEK, UW PEUGEOT 2008 IS DAT OOK Ontdek het accessoiregamma voor uw PEUGEOT 2008 en profiteer van de knowhow van Peugeot om uw compacte crossover volledig aan uw smaak

Nadere informatie

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit.

Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Volvo 940 Malmö, een eigen identiteit. Een Volvo 940 Malmö staat borg voor kwaliteit die samen met zijn gedistingeerde uitstraling, een eigen identiteit weerspiegelt in een wereld waarin auto's steeds

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER PAS UW NIEUWE PEUGEOT BOXER AAN UW BEDRIJF AAN Om de nieuwe Peugeot Boxer voor elk bedrijf optimaal geschikt te maken, biedt Peugeot een gamma accessoires dat speciaal

Nadere informatie

PEUGEOT 208 GTi Terugkeer van E E N L E G E N D E De nieuwe PEUGEOT 208 GTi laat geen misverstand bestaan over zijn ambities en sterke karakter. Hij overtuigt direct door zijn sportieve en strakke design,

Nadere informatie

COMPACTE VRIJBUITER. Ervaar de unieke eigenschappen van deze veilige en tegelijkertijd sportieve crossover.

COMPACTE VRIJBUITER. Ervaar de unieke eigenschappen van deze veilige en tegelijkertijd sportieve crossover. PEUGEOT 2008 COMPACTE VRIJBUITER Met de nieuwe 2008, een compacte crossover die zich in de stad als een vis in het water voelt, kunt u optimaal profiteren van al het goede dat het leven te bieden heeft.

Nadere informatie

TOP- TECHNOLOGIE Met de 6-versnellingsbak kunt u de prestaties

TOP- TECHNOLOGIE Met de 6-versnellingsbak kunt u de prestaties CITROËN C8 CITROËN C8, EEN AUTO VOOR DE HELE FAMILIE U moet uw hele gezin vervoeren, maar wilt tegelijkertijd ontsnappen aan de dagelijkse routine. Deze MPV is opvallend anders en biedt duidelijk meer

Nadere informatie

PEUGEOT 308 GT Berline & SW

PEUGEOT 308 GT Berline & SW PEUGEOT 308 GT Berline & SW ROOFDIER ZONDER POESPAS Het gamma van de 308 is opnieuw uitgebreid: de 308 en 308 SW zijn er voor de verwende autoliefhebbers vanaf nu ook in een dynamische GT-uitvoering. De

Nadere informatie

MIJN 5008, PUUR RIJPLEZIER

MIJN 5008, PUUR RIJPLEZIER PEUGEOT MIJN 5008, PUUR RIJPLEZIER Neem geen genoegen met minder dan de 5008. Deze compacte familie-monospace is multifunctioneel, vloeiend vormgegeven en combineert veelzijdigheid met stijl. De auto

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

508 HYbrid4, DE FULL HYBRID DIESEL

508 HYbrid4, DE FULL HYBRID DIESEL PEUGEOT 508 HYbrid4 508 HYbrid4, DE FULL HYBRID DIESEL Rijplezier en een zo laag mogelijke belasting van het milieu gaan wel degelijk samen! Met de nieuwe 508 HYbrid4, een Full Hybrid, lanceert Peugeot

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO MULTISPACE

CITROËN BERLINGO MULTISPACE CITROËN BERLINGO MULTISPACE +++ CITROËN BERLINGO MULTISPACE INNOVATIEF IN VELE OPZICHTEN +++ TECHNOLOGIE. Met de Connecting Box beschikt u over een in het dashboard geïntegreerde USBen jack-aansluiting.

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android.

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. PEUGEOT 208 Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. REGENERATION PRIKKEL UW ZINTUIGEN Met de 208 introduceert Peugeot een auto van de nieuwe generatie.

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS5

ACCESSOIRES Citroën DS5 ACCESSOIRES Citroën DS5 INHOUD STYLING 04 COMFORT 10 VEILIGHEID 12 FAMILIE EN RECREATIE 16 BESCHERMING 20 MULTIMEDIA 24 02 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS5 onderscheidt zich op een groot aantal punten.

Nadere informatie

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5 Prijslijst per 1 april 2013 Fiat Doblò Combinato Personenvervoer Euro-5 2 consumentenprijzen DoblÒ combinato SincoM code Uitvoering DOBLO COMBINATO MAXI (5-persoons) Motortype Brandstof Vermogen kw/pk

Nadere informatie

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Citroën Business Finance citroën Private Lease Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Met z n nieuwe neus en kortere motorkap heeft de Citroën C1 nog meer karakter. Maar

Nadere informatie

DE EXPERT: HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT

DE EXPERT: HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT PEUGEOT EXPERT EXPERT DE EXPERT: HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT Uw Expert is het visitekaartje van uw bedrijf: innovatief, stijlvol, dynamisch en betrouwbaar. Bij de

Nadere informatie

PARTNER Tepee. Prijzen & Specificaties. Per

PARTNER Tepee. Prijzen & Specificaties. Per PARTNER Tepee Prijzen & Specificaties Per 01-01-2015 Partner Tepee benzine consumentenadviesprijs incl. btw/bpm bpm btw prijs excl bijtelling Motor pk kw label CO 2 Access VTi 1.6 98 72 D 155 23.050,-

Nadere informatie

Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek.

Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek. Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek. Geniet van het unieke Mercedes-Benz gevoel. Gemakkelijk en zelfstandig op uw bestemming aankomen. Ook met een handicap is dat

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 508

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 508 ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 508 DE NIEUWE PEUGEOT 508: KIES DE STIJL DIE BIJ U PAST De nieuwe Peugeot 508 en 508 SW zijn stijlvolle verschijningen dankzij het rustige, gedistingeerde design. De Peugeot

Nadere informatie

van de laadruimte. De Citroën Jumpy is een elegante en functionele auto en nodigt uit om te ontdekken wat een moderne bedrijfswagen te bieden heeft.

van de laadruimte. De Citroën Jumpy is een elegante en functionele auto en nodigt uit om te ontdekken wat een moderne bedrijfswagen te bieden heeft. CITROËN JUMPY elegante FUNCTIONALITEIT Vanuit welke hoek je m ook bekijkt, de Citroën Jumpy is een robuuste en tegelijkertijd ook een heel elegante verschijning. De compacte vormen en een grote bumper

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER

CITROËN BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER CITROËN BERLINGO CITROËN BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER Wat direct opvalt aan de Citroën Berlingo is zijn looks. Een volledig nieuw ontwerp met een moderne en dynamische uitstraling. Met zijn enorme voorruit

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2012

Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2012 107 Prijzen & Specificaties Per 01-01-2012 107 3-deurs consumentenadviesprijs incl. btw/bpm bpm btw prijs excl bijtelling benzine Motor pk kw label CO 2 Access 1.0 68 50 A 99 8.390,- 0,- 1.340,- 7.050,-

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 108

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 108 ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 108 LIGNE S 1 2 3 4 5 6 7 Houdt u van stijl en sportiviteit? Voorzie uw 108 van accessoires uit het gamma Ligne S. decoratiesets, velgen, buitenspiegelkappen, pookknoppen, mattensets

Nadere informatie

Renault TWINGO Série Signature VIVA

Renault TWINGO Série Signature VIVA Renault TWINGO Série Signature VIVA Ultraviolet & Energiek De Série Signature VIVA accentueert het bruisende en extravagante karakter van de Twingo. Met zijn volledig ultraviolette look zet hij een nieuwe

Nadere informatie

NIEUWE CITROËN BERLINGO

NIEUWE CITROËN BERLINGO NIEUWE CITROËN BERLINGO OVERAL OP ZIJN PLAATS EEN MODERN DESIGN, MET HET NIEUWE CITROËN-LOGO DAT FRAAI AANSLUIT OP DE KOPLAMPEN. EEN BIJZONDER RUIM INTERIEUR EN EEN OPTIMAAL GEVORMDE LAADRUIMTE. ROBUUST

Nadere informatie

ACCESSOIRES Ds 5 C O L L E C T I E

ACCESSOIRES Ds 5 C O L L E C T I E ACCESSOIRES Ds 5 COLLECTIE 2015 04 STYLING 08 COMFORT 12 FAMILIE EN RECREATIE 16 BESCHERMING 20 VEILIGHEID 22 MULTIMEDIA 02 UW DS UW KARAKTER Wie tot de avant-garde behoort, moet altijd zichzelf blijven.

Nadere informatie

F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1

F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1 F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1 FIAT STRADA CONSUMENTENPRIJZEN SINCOM CODE Model Motor Type Vermogen kw/pk Ledig Gewicht Laad Vermogen excl. Dieselmotor 278 117 2 Standaard Cabine 1.3

Nadere informatie

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck PROACE Truck 2 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE Truck De PROACE Truck is de sterke en zuinige compacte truck van Toyota. Hij is uitermate geschikt voor hoveniers, werkvoorzieningsschappen, gemeentewerken en

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO: MOOI WERK

CITROËN BERLINGO: MOOI WERK CITROËN BERLINGO CITROËN BERLINGO: MOOI WERK De Citroën Berlingo is een moderne en robuuste alleskunner waar je niet omheen kunt. Met z n verchroomde dubbele chevron en vloeiende lijnen is de Citroën Berlingo

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS4

ACCESSOIRES Citroën DS4 ACCESSOIRES Citroën DS4 STYLING 04 COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS4 onderscheidt zich op een groot aantal punten. Dankzij

Nadere informatie

accessoires De NieUWe citroën c4

accessoires De NieUWe citroën c4 accessoires DE NIEUWE CITROËN C4 02 INHOUD 04 Styling 08 Comfort 12 Veiligheid 16 Bescherming 20 Familie en Recreatie 24 Multimedia 03 EXPRESSION Met Citroën kiest u voor kwaliteit, veiligheid en stijl.

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

Met het thema Dressy van de Nieuwe Peugeot 108 krijgt het tijdloze pied de poule-motief een nieuwe interpretatie. Een elegant en sportief motief, een

Met het thema Dressy van de Nieuwe Peugeot 108 krijgt het tijdloze pied de poule-motief een nieuwe interpretatie. Een elegant en sportief motief, een NIEUWE PEUGEOT 108 108 TOON UW KARAKTER Durf u te onderscheiden van de massa en toon uw karakter! Maak uw keuze tussen de berline of de versie met vouwdak, laat uw creativiteit de vrije loop met de thema

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

DE EXPERT : HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT

DE EXPERT : HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT PEUGEOT EXPERT EXPERT DE EXPERT : HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT Uw Expert is het visitekaartje van uw bedrijf: innovatief, stijlvol, dynamisch en betrouwbaar. Bij

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst M{zd{5 per 1 JANUARI 2013 Prijslijst M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 31.690 8.437 23.253 19.217 C GT-M

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie

DE NIEUWE GENERATIE NISSAN QASHQAI

DE NIEUWE GENERATIE NISSAN QASHQAI DE NIEUWE GENERATIE NISSAN QASHQAI v.a. 20% bijtelling v.a. 23.150,- lease 395,-/mnd NIEUWE NISSAN NOTE NISSAN JUKE NISSAN NV200 NU AL V.A. 12.990,- NU AL V.A. 16.490,- NU AL V.A. 11.980,- 20% bijtelling

Nadere informatie

DE PEUGEOT 508, 508 SW & 508 RXH

DE PEUGEOT 508, 508 SW & 508 RXH PEUGEOT 508 DE PEUGEOT 508, 508 SW & 508 RXH De Nieuwe Peugeot 508, 508 SW en 508 RXH zijn krachtig en eigentijds. De prominente, rechtop geplaatste grille, met centraal daarin de Peugeot-leeuw, kenmerkt

Nadere informatie

Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016

Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016 Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016 16.900 Algemene Opties en Accessoires: Climate control Keyless entry Regensensor Audio, tv en 12v access: 12V accessoire-aansluiting in de middenconsolebluetooth

Nadere informatie

PARTNER BEDRIJFSAUTO. Dealer stempel

PARTNER BEDRIJFSAUTO.  Dealer stempel Création : BD Network Réalisation : Altavia - Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris Imprimé en U.E. Oktober 2016 Dealer stempel PARTNER BEDRIJFSAUTO www.peugeot.nl GEMAAKT OM VOOR U

Nadere informatie

PEUGEOT 508 / 508 SW

PEUGEOT 508 / 508 SW PEUGEOT 508 / 508 SW 12260.qxp 26/10/12 11:31 Page 2 UNIEKE BELEVING De 508 en de 508 SW hebben met hun vernieuwende ontwerp en hoogwaardige uitrusting alle kenmerken van een echte Peugeot. Bij deze nieuwe

Nadere informatie

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI PROACE TAXI 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI Betrouwbaar, wendbaar en écht zuinig. Met de 9-persoons PROACE SHUTTLE biedt Toyota twee complete taxibussen. Een wendbare PROACE SHUTTLE Medium en een ruime

Nadere informatie

De Dacia Sandero Speciaal voor u.

De Dacia Sandero Speciaal voor u. Dacia Sandero De Dacia Sandero Speciaal voor u. Wat verwacht u van uw auto? Een aantrekkelijk design, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting, genoeg ruimte voor uw hele familie, en

Nadere informatie

COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18

COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 ACCESSOIRES nieuwe citroën C4 STYLING 04 COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 Positive Power De Citroën C4 onderscheidt zich op een groot aantal punten. Dankzij

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

PROACE Compact Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Compact Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Compact Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Compact 1 juni Compact 2016 (vervolg) 1 juni 2016 PROACE Compact (inhoud 4,6 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl.

Nadere informatie

DE NIEUWE CITROËN C3 PICASSO

DE NIEUWE CITROËN C3 PICASSO DE NIEUWE CITROËN C3 PICASSO EEN CREATIEF DESIGN Het unieke design van de Citroën C3 Picasso geeft de auto een gedurfde en sympathieke uitstraling. Dankzij kleine retouches ziet hij er nu nóg moderner

Nadere informatie

PEUGEOT Partner Tepee

PEUGEOT Partner Tepee PEUGEOT Partner Tepee OPTIONS AND Partner Tepee Access 1.6 BlueHDi 75 ch Man.5 14.856 Laterale airbags vooraan 40 Bescherming onder motor 10 Airconditioning 1.80 Pack Plus 180 Cruise control en snelheidsbegrenzer

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES PEUGEOT BIPPER BIPPER EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES De Peugeot Bipper maakt het makkelijker voor professionals die op zoek zijn naar een compacte bestelauto. Een bestelauto

Nadere informatie

208 Style. Prijzen & Specificaties. Per 01-03-2015

208 Style. Prijzen & Specificaties. Per 01-03-2015 208 Style Prijzen & Specificaties Per 01-03-2015 208 5-deurs consumentenadviesprijs incl. btw/bpm bpm btw prijs excl bijtelling Private Lease maandtermijn* Motor kw label CO 2 Style 1.2 PureTech 82 60

Nadere informatie

De Citroën Nemo is een bedrijfsauto die zijn tijd ver vooruit is. Voorzien van alle comfort, maakt hij uw dagelijkse ritten tot een waar genoegen.

De Citroën Nemo is een bedrijfsauto die zijn tijd ver vooruit is. Voorzien van alle comfort, maakt hij uw dagelijkse ritten tot een waar genoegen. CITROËN NEMO De Citroën Nemo is een bedrijfsauto die zijn tijd ver vooruit is. Voorzien van alle comfort, maakt hij uw dagelijkse ritten tot een waar genoegen. Neem nou de versnellingspook, gesitueerd

Nadere informatie

PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT 508 Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT 508 / 508

Nadere informatie

NISSAN e-nv200 EVALIA 40 kwh 5 OF 7 ZITPLAATSEN 100% ELEKTRISCH

NISSAN e-nv200 EVALIA 40 kwh 5 OF 7 ZITPLAATSEN 100% ELEKTRISCH NISSAN e-nv200 EVALIA 40 kwh 5 OF 7 ZITPLAATSEN 100% ELEKTRISCH GAMMA 80 kw / 109 pk STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS STANDAARDUITRUSTING EV-UITRUSTING 6m EVSE laadkabel voor opladen aan het

Nadere informatie

100% ELECTRISCH. ACCESSOIRES ion

100% ELECTRISCH. ACCESSOIRES ion 100% ELECTRISCH NL ACCESSOIRES ion MAAK UW ion NOG UNIEKER Met de 100 % elektrische, gebruiks- en milieuvriendelijke ion geeft u te kennen dat u klaar bent voor een nieuwe, ecologische manier van autorijden.

Nadere informatie

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Renault Kadjar 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Specificaties Datum: 01-12-2016 Tellerstand: 47.330 km Brandstof: Diesel Transmissie: Handgeschakeld / 6 Vermogen:

Nadere informatie

108 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2016

108 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2016 108 Blue Lease Prijzen & Specificaties Per 01-01-2016 108 5-deurs benzine benzine consumentenadviesprijs Maandelijks incl. btw/bpm bpm btw prijs excl. bijtelling bijtellingsbedrag* Motor kw label CO 2

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308

PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308 PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308 VOLOP KEUZE MET PEUGEOT PRIVATE LEASE De 108 biedt een pasklaar antwoord op de steeds grotere vraag naar zelfstandigheid,

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

Mercedes-benz E-klasse

Mercedes-benz E-klasse Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Mercedes-benz E-klasse 79,491.00 Advertentienr : 2513164 KM-stand : 3000 Bouwjaar : 2017 Brandstof : Benzine Transmissie : Automaat Import : Ja Algemene

Nadere informatie

Functionaliteit & design

Functionaliteit & design De Kia EXTERIEUR DESIGN Functionaliteit & design Wie zegt dat je niet stijlvol en praktisch tegelijkertijd kunt zijn? De robuuste uitstraling en strakke lijnen geven de Kia Venga zijn kenmerkende stijl.

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO PRIjsLIjsT, uitrustingspecificaties & TEChNIsChE GEGEvENs September 2010

CITROËN BERLINGO PRIjsLIjsT, uitrustingspecificaties & TEChNIsChE GEGEvENs September 2010 CITROËN BERLINGO Prijslijst, uitrustingspecificaties & technische gegevens September 2010 Prijslijst Citroën Berlingo Cons. prijs Cons. prijs Netto kw/pk Energielabel CO 2 incl. excl. BPM catalogus (g/km)

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie