Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE"

Transcriptie

1 PEUGEOT 208

2 Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE

3 PRIKKEL UW ZINTUIGEN De Peugeot 208 is een auto van de nieuwe generatie. Compact, wendbaar en efficiënt als hij is, is de 208 zijn tijd vooruit. Qua ergonomie en bedieningsgemak laat hij zich niet snel evenaren. In de geest van zijn beroemde voorgangers maakt de 208 in alle opzichten uw wensen waar en prikkelt hij uw zintuigen.

4 NIEUW DESIGN De 208 is het eerste model van een nieuwe Peugeot-generatie. Een generatie waarin de nieuwe stijlkenmerken van Peugeot nog duidelijker tot uiting komen. De zwevende grille, de LEDaccentverlichting, de boemerangvormige achterlichten en een modern lijnenspel, geven de 208 een elegant en atletisch silhouet. Van welke kant u de auto ook bekijkt, de 208 heeft een unieke allure. Het design van de 208 kenmerkt zich door moderniteit. De strakke, goed getroffen lijnen, het moderne silhouet en de voorzijde met de katachtige blik stralen zowel sensualiteit als dynamiek uit. De strak gelijnde en toch compacte 208 valt op door zijn unieke persoonlijkheid die elegantie en kracht combineert.

5 EEN WARM WELKOM Het interieur is, net als het exterieur, modern en strak. Het dashboard geeft een ruimtelijk effect en is daarnaast duidelijk gestructureerd. De luchtroosters aan weerszijden van het dashboard hebben de vorm van een kattenoog en de fraaie oppervlaktestructuur staat model voor de zorg die aan dit interieur is besteed.

6 EEN INNOVATIEF INTERIEUR Het interieur van de 208 is volledig nieuw ontworpen volgens het PEUGEOT i-cockpit principe. De nieuwe ergonomie, die natuurlijker en intuïtiever is, draagt bij aan het rijplezier, de wendbaarheid en nauwkeurige besturing van de auto. Het kleine stuurwiel ligt beter in de hand en biedt zo nog meer rijsensatie. Het hoog geplaatste instrumentenpaneel biedt u beter zicht op de meters. Bovendien zijn alle bedieningselementen gemakkelijk bereikbaar. Het instrumentenpaneel heeft een bijzonder hightech uitstraling dankzij de analoge meters die doen denken aan een precisieuurwerk, het digitale display en de speelse achtergrondverlichting die het geheel een puur en elegant accent geeft.

7 INTUÏTIE EN CONNECTIVITEIT ACTIEVE PARKEERHULP Met behulp van sensoren meet de Actieve parkeerhulp de grootte van de beschikbare parkeerplaats en regelt het systeem de stuurbewegingen voor het in- en uitparkeren. Dankzij de meldingen en geluidssignalen die het systeem geeft, was fileparkeren nog nooit zo eenvoudig. Het centraal geplaatste touchscreen, dat standaard is vanaf het niveau Active, is een van de innovaties van de 208. Dankzij het onder handbereik geplaatste 7 inch kleurenscherm heeft u gemakkelijk toegang tot allerlei functies: het navigatiesysteem (optioneel), de Bluetooth handsfree set of een extern apparaat dat u heeft aangesloten via USB of via streaming audio. De functie Peugeot Connect Apps, is als accessoire leverbaar voor auto s die voorzien zijn van het touchscreen*. Het biedt u toegang tot praktische applicaties die speciaal zijn ontwikkeld om autorijden te vergemakkelijken: de verkeersinformatie van ViaMichelin, beschikbare parkeerplaatsen in de buurt van de auto, goedkope tankstations, weerberichten, Michelin-gidsen, een roadbook-functie, het Peugeot-callcenter enzovoort.

8 VOLOP RUIMTE Het glazen panoramadak versterkt het gevoel van ruimte in het interieur en maakt het autorijden voor bestuurder en passagiers nog aangenamer. s Nachts wordt de omtrek van het dak geaccentueerd door een strook van blauwe LED-verlichting in het interieur, wat een bijzondere sfeer geeft. U kunt deze verlichting naar uw wens uitschakelen of dimmen.

9 DE NIEUWE GENERATIE Bij elk element dat werd ontworpen, bij elke techniek die werd toegepast en bij elk onderdeel werd gestreefd het gewicht van de auto zo laag mogelijk te houden. Dankzij dit dieet weegt de lichtste Peugeot 208 slechts 935 kg, wat ten goede komt aan het brandstofverbruik en de CO 2 -uitstoot, zonder dat de veiligheid of de prestaties hieronder te lijden hebben. Aan de aerodynamica van de nieuwe Peugeot 208 is bijzonder veel aandacht besteed. De uitvoeringen die op dit punt het beste presteren, hebben een SCx-waarde van 0,61 en een Cw-waarde van 0,29. Waarden waarmee de 208 tot de top in zijn segment behoort. Deze lage luchtweerstand heeft een positief effect op het brandstofverbruik en de CO 2 -uitstoot.

10 NIEUWE MOTORISATIES Dankzij de efficiënte BlueHDi-dieselmotoren met roetfilter en de PureTech-benzinemotoren, wordt een significante afname van de CO 2 -uitstoot bereikt. Dat heeft zijn weerslag op de aanschafprijs en de bijtelling voor de zakelijke rijder. Nieuwe generatie 3-cilindermotoren De 208 heeft de primeur van een nieuw gamma benzinemotoren met drie cilinders, de 1.0 PureTech met 68pk en 1.2 PureTech met 82pk en de 1.2 PureTech 110 die hoge prestaties en een laag verbruik weet te combineren. BlueHDi-technologie met Stop & Start-systeem Alle drie dieselmotoren beschikken over de BlueHDi-technologie en zijn voorzien van Stop & Start. Het snelle, doeltreffende en stille Stop & Startsysteem van de nieuwe generatie zet kort voordat de auto tot stilstand komt de motor af. De motor blijft vervolgens uitgeschakeld tot de bestuurder weer wil wegrijden. Op deze wijze wordt brandstof bespaard en neemt de CO 2 -uitstoot af. Als de bestuurder het koppelingspedaal intrapt, wordt de motor onmiddellijk weer geruisloos en trillingsvrij gestart. 1.6 THP 155pk of 200pk Voor de echte liefhebbers is de Peugeot 208 verkrijgbaar met krachtige THP-motoren. Deze beschikken over een twinscroll turbo met overboost. De voortrein is versterkt in overeenstemming met het potentieel van deze motor. Met deze motoren komen de dynamische eigenschappen van de 208 volledig tot hun recht, maar staan ook garant voor eindeloos dagelijks rijplezier. Benzinemotoren: 1.0 PureTech 68 5-versnellingsbak 1.2 PureTech 82 5-versnellingsbak 1.2 PureTechi 82 ETG5 Efficiënt Tronic Gearbox Dieselmotoren: 1.6 BlueHDi versnellingsbak 1.6 BlueHDi versnellingsbak 1.2 PureTech versnellingsbak 1.6 VTi 120pk automaat 1.6 THP 155pk 6-versnellingsbak 1.6 THP 200pk 6-versnellingsbak

11 REGENERATIE IN OPTIMA FORMA Welkom in een wereld van plezier, waar de mooiste materialen worden gecombineerd met de nieuwste technologieën. 208 XY is eigenlijk een way-of-life. Verfijnde elegantie die zich openbaart aan het zonlicht, die door het panoramische glazen dak naar binnen valt. Waardeer de chauffeur en verwen zijn passagiers, dat is het motto van de 208 XY. Ontdek alle details van de 208 XY in de specifieke 208 XY brochure. 25% gerecycled VAN DE KUNSTSTOFFEN VAN DE 208 BESTAAT UIT of natuurlijk materiaal waarmee de 208 een nieuwe fase markeert op het gebied van eco-design.

12 PeugeoT CoNNeCT SoS* Peugeot Connect SOS waakt over u bij een ongeval. Als de airbags of de pyrotechnische gordelspanners geactiveerd worden, verstuurt hij automatisch een noodoproep. U kunt ook zelf een noodoproep versturen door de SOS-toets in te drukken. De alarmcentrale neemt in dat geval telefonisch contact met u op. De gesprekken vinden plaats in de taal van de eigenaar van de auto. De auto wordt via GPS gelokaliseerd en de voor de situatie vereiste hulpdiensten worden onmiddellijk naar u toe gestuurd. Peugeot Connect SOS is momenteel beschikbaar in 13 Europese landen (Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Portugal, België, Luxemburg, Nederland, Zwitserland, Oostenrijk en Groot- Brittannië, Denemarken en Polen). *Peugeot Connect SOS is optioneel leverbaar in combinatie met navigatie. De service is gratis beschikbaar bij alle uitvoeringen van de 208 die zijn voorzien van deze optie, op voorwaarde van acceptatie bij de aflevering van de auto en afhankelijk van de algemene gebruiksvoorwaarden van de dienst, die opvraagbaar zijn bij uw Peugeot-dealer. esp Alle uitvoeringen van de 208 zijn voorzien van het ESP van de nieuwste generatie met ASR (antispinregeling), CDS (stabiliteitscontrole), NRA (noodremassistentie) en ERV (elektronische remdrukregelaar). EXTRA BESCHERMING De 208 verrast met zijn design, is verleidelijk door zijn prestaties en overtuigt door zijn veiligheidsniveau. De ingenieurs zijn er in geslaagd de 208 compacter en lichter te maken ten gunste van het brandstofverbruik en de passieve veiligheid van de auto. Dankzij de toepassing van verschillende rijhulpsystemen (zoals standaard ESP) zijn de veiligheid en het comfort van de 208 van een ongekend niveau. De 208 heeft een voortreffelijke wegligging en is voorzien van 6 airbags, een actieve voetsteun en een samendrukbare stuurkolom die de kans op ernstig letsel bij een aanrijding aanzienlijk verminderen. Bovendien biedt Peugeot u de mogelijkheid gratis* en voor onbeperkte tijd gebruik te maken van Peugeot Connect SOS en Peugeot Connect Assistance. De veiligheid voor u en uw passagiers komt altijd op de eerste plaats.

13 BEKLEDING Kies, afhankelijk van de uitvoering, de bekleding die het beste aan uw wensen voldoet. Access Active Allure Stof Etnical Mistral Access Stof met kunstleer - Ekmet Allure 3-deurs Stof Curve Mordoré Active Stof - Texab Tree Allure 5-deurs Stof - Ekmet Mistral Bleu Allure 5-deurs

14 BEKLEDING KLEUREN De Peugeot 208 biedt u de keuze uit tien carrosseriekleuren. Kies de kleur die het beste bij u past: BLoSSoM grey BLANC NACRÉ DARK BLue gris SHARK gris ALuMINIuM Rouge RuBI Leer Claudia anthraciet Optioneel leverbaar op Allure BLANC BANQuISe BLeu VIRTueL NoIR PeRLA NeRA SPIRIT grey (STANDAARDLAK)

15 VELGEN VOOR EEN PERSOONLIJKE UITSTRALING ONTDEK HET VOLLEDIGE AANBOD ACCESSOIRES VOOR UW 208 BIJ UW PEUGEOT VERKOOPPUNT wielplaten 15 LICHTMeTAAL 15 LICHTMeTAAL 16 LICHTMeTAAL 17 DAKPRINT MeT DAMBoRDMoTIeF LIGNE S BINNeN SPIegeLKAP DAKPRINT VooR PANoRAMADAK SPIegeLKAP BoRe AzoTe HÉLIuM HÉPHAïS oxygène HÉPHAïS CHRoMe ARgoN* HÉLIuM TeCHNICAL grey* oxygène TeCHNICAL grey* NAAFDOPPEN DIFFuSeR DoRPeLLIjST LIgNe S BLANC SPoILeR LICHTMeTALeN VeLg 17 SCANDIuM* HÉLIuM BLANC BANQuISe* LIgNe S* STReeT gris BLeu VIRTueL * Als accessoire leverbaar KRyPToN* STReeT BRuN CALeRN BLoSSoM grey LIgNe S DAMIeRS LIgNe S BANDeS STReeT BRuN CALeRN STReeT gris SIDoBRe graffic

16 Peugeot en U De aanschaf van een Peugeot betekent niet alleen de zekerheid van jarenlang comfortabel rijplezier. Inbegrepen is ook een fijnmazig verkoopen servicenetwerk dat te allen tijde voor u klaar staat. Alleen al in Nederland betreft het bijna 200 modern geoutilleerde bedrijven. Stuk voor stuk specialisten die goed naar u luisteren, uw wensen begrijpen en daarop vakkundig en efficiënt antwoord weten te geven. En is dat niet de beste basis voor een langdurige vertrouwensrelatie? PEUGEOT GARANTIE Uw nieuwe Peugeot wordt geleverd met twee jaar contractuele garantie zonder kilometerbeperking*. De lakgarantie is voor bedrijfsauto s (grijs kenteken) 2 jaar en voor personenauto s (geel kenteken) 3 jaar. Bovendien is er een garantie tegen doorroesten van binnenuit van 5 jaar op de bedrijfsauto s (grijs kenteken) en 12 jaar op de personenauto s (geel kenteken). *Geldt niet voor onderdelen die vanwege normale slijtage vervangen dienen te worden PEUGEOT ASSISTANCE Op alle nieuwe Peugeot personen- en bedrijfsauto s, die na 1 maart 2011 voor het eerst in Nederland geregistreerd zijn, kunt u tijdens de eerste drie jaar in vrijwel heel Europa rekenen op gratis hulp van Peugeot Assistance bij pech onderweg, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Bovendien kunt u onder bepaalde omstandigheden aanspraak maken op vervangend vervoer of de kosten van een overnachting in een hotel. PEUGEOT OPTIWAY Aansluitend op de twee jaar contractuele garantie kunt u aanvullend, naar uw keuze, voor 1, 2 of 3 jaar Peugeot Optiway afsluiten. Peugeot Optiway kent verschillende niveaus. Elk van de niveaus geeft u gedurende de looptijd extra zekerheid. Deze zekerheid kan bestaan uit een langere periode garantie tot en met het afdekken van alle reparatie- en onderhoudskosten van uw auto. Raadpleeg uw verkooppunt over de exacte voorwaarden en kosten. PEUGEOT ONDERHOUDSSYSTEEM Peugeot heeft een helder en voordelig onderhoudssysteem. Een Peugeot onderhoudsbeurt omvat de juiste controlepunten en afhankelijk van tijd en/of kilometrage de benodigde vervangingen. Er bestaan standaard adviestarieven voor het Peugeot onderhoudssysteem en de bijkomende vervangingen zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. PEUGEOT MOBILITEIT SERVICE Als uw auto voor onderhoud of reparatie naar de garage moet, houdt Peugeot u graag mobiel. Elk daartoe bevoegd lid van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie in Nederland biedt u daarom een uitgebreide Mobiliteit Service, die perfect aansluit op uw wensen. PEUGEOT LEASE & FINANCE Onbezorgd op weg. Kilometer na kilometer. En uw Peugeot verkoper staat altijd voor u klaar. Hij is niet alleen uw vertrouwde aanspreekpunt, hij regelt voor u ook de beste financiering en het beste leasecontract. Want hij zit direct aan de bron, dus gunstiger kan het niet: leasevormen op maat, waaronder uiteraard operational lease en financial lease en snel te regelen leningen met altijd concurrerende tarieven. ORIGINELE ONDERDELEN EN ACCESSOIRES Peugeot stelt aan onderdelen en accessoires dezelfde hoge kwaliteitseisen als aan de door haar geproduceerde auto s. Ze worden dan ook zonder uitzondering aan zware beproevingen onderworpen. Ze zijn goed voor een vol jaar Peugeotgarantie (niet bij normale slijtage) op zowel materialen als arbeidsloon. En ze zijn de garantie dat uw Peugeot een Peugeot blijft. ` PAKKETPRIJZEN Voor uitlaten, remmen, trekhaken en alarmsystemen en de meeste accessoires hanteren alle daartoe bevoegde leden van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie concurrerende all-in Pakketadviesprijzen, dus inclusief materialen, montage en BTW. PEUGEOT ERKEND SCHADEHERSTEL Peugeot heeft binnen haar Verkoop- & Serviceorganisatie het Peugeot Erkend Schadeherstel ingevoerd om u de beste kwaliteit te bieden. U ontvangt na schadeherstel bij deze leden een officieel garantiebewijs goed voor 48 maanden volledige garantie. PEUGEOT PERSPECTIEF Hiermee rijdt u een gloednieuwe Peugeot tegen een vast en superlaag maandbedrag, met een gegarandeerde minimum inruilwaarde en slottermijn. Na een door u gekozen periode van 2, 3 of 4 jaar kunt u kiezen uit drie mogelijkheden: (1) overstappen op weer een nieuwe Peugeot, (2) in uw huidige Peugeot blijven rijden of (3) uw huidige Peugeot laten overnemen tegen de gegarandeerde inruilwaarde. Met Peugeot Perspectief rijdt u altijd in een nieuwe Peugeot, gedurende de looptijd betaalt u alleen voor het gebruik. Een fraai perspectief, waarover uw verkoopadviseur u graag alles vertelt. De informatie en illustraties die in deze brochure voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken van dit document. De gepresenteerde uitrustingen zijn, afhankelijk van het model, standaard of optioneel en kunnen per land verschillen. Het is mogelijk dat de getoonde uitrusting van sommige versies niet geheel overeenstemt met de werkelijkheid in een betreffend land. In het kader van het streven van de fabrikant naar een constante verbetering van haar producten, kan Peugeot op elk moment de technische specificaties, de uitrusting, de opties en de kleuren wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving. Deze brochure bevat informatie met een algemeen karakter en is in geen enkel opzicht een contractueel document. Voor de meest actuele informatie en eventuele aanvullingen gelieve contact op te nemen met een daartoe bevoegd lid van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie in Nederland. Onder invloed van het drukprocédé kunnen de kleuren van de in deze brochure afgebeelde auto s afwijken van de werkelijkheid. Niets uit deze brochure mag worden gereproduceerd in welke vorm dan ook zonder toestemming van Automobiles Peugeot en/ of Peugeot Nederland N.V.

17 Création : BD Network Réalisation / Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B Imprimé en U.E. 1J1206 Januari 2015 Dealer stempel

COMPACTE VRIJBUITER. Ervaar de unieke eigenschappen van deze veilige en tegelijkertijd sportieve crossover.

COMPACTE VRIJBUITER. Ervaar de unieke eigenschappen van deze veilige en tegelijkertijd sportieve crossover. PEUGEOT 2008 COMPACTE VRIJBUITER Met de nieuwe 2008, een compacte crossover die zich in de stad als een vis in het water voelt, kunt u optimaal profiteren van al het goede dat het leven te bieden heeft.

Nadere informatie

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL PEUGEOT PARTNER PARTNER IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL Met zijn grote laadruimte, ongekend flexibele interieur en nieuwe, zuinige en sterke e-hdi-motoren is de nieuwe Partner de ideale bedrijfsauto voor

Nadere informatie

*Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies.

*Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies. NEW PEUGEOT PARTNER TEPEE STIJLVOL VOORKOMEN VRIJHEID ALOM! De Partner Tepee is een échte vrijetijdswagen, een ludospace pur sang. Deze auto heeft veel karakter en nodigt uit tot ontdekkingen en avontuur.

Nadere informatie

TIJDELIJK NAVIGATIE T.W.V. 385,- INCL. BTW CADEAU! Vraag uw dealer naar de voorwaarden FIAT PUNTO

TIJDELIJK NAVIGATIE T.W.V. 385,- INCL. BTW CADEAU! Vraag uw dealer naar de voorwaarden FIAT PUNTO TIJDELIJK NAVIGATIE T.W.V. 385,- INCL. BTW CADEAU! Vraag uw dealer naar de voorwaarden FIAT PUNTO Prijslijst per 1 januari 2015 2 Punto. Drive the Evolution Stap je in de nieuwe Punto, dan ben je helemaal

Nadere informatie

U BENT UNIEK, UW PEUGEOT 2008 IS DAT OOK

U BENT UNIEK, UW PEUGEOT 2008 IS DAT OOK ACCESSOIRES PEUGEOT 2008 U BENT UNIEK, UW PEUGEOT 2008 IS DAT OOK Ontdek het accessoiregamma voor uw PEUGEOT 2008 en profiteer van de knowhow van Peugeot om uw compacte crossover volledig aan uw smaak

Nadere informatie

COMFORTABEL ALL-IN-ONE KIES ZELF UW VASTE MAANDBEDRAG

COMFORTABEL ALL-IN-ONE KIES ZELF UW VASTE MAANDBEDRAG APRIL 2014-77 11 556 200 COMFORTABEL ALL-IN-ONE KIES ZELF UW VASTE MAANDBEDRAG FINANCIERING ONDERHOUD GARANTIE RENAULT Financial Services Boeingavenue 275, 1119 PD Schiphol-Rijk Postbus 75760, 1118 ZX

Nadere informatie

F I AT Q U B O Prijslijst per 1 juli 2014

F I AT Q U B O Prijslijst per 1 juli 2014 FIAT QUBO Prijslijst per 1 juli 2014 2 Origineel en fris De Qubo is multifunctioneel, origineel en veelzijdig. Het originele design met brede en bolle wielkasten geeft de zijkanten van de auto een robuuste

Nadere informatie

IN BEWUSTWORDING. SMART BEAM ASSIST dimt automatisch het grootlicht zodra een tegenligger nadert. Hoffelijk en veiliger, geniet van comfort op maat.

IN BEWUSTWORDING. SMART BEAM ASSIST dimt automatisch het grootlicht zodra een tegenligger nadert. Hoffelijk en veiliger, geniet van comfort op maat. 50 Word gedreven door verlangen. Koester het en laat uw zintuigen strelen door luxe die is gericht op gevoel. De geheel nieuwe Infiniti Q50 is hiervoor ontworpen. Hij verzorgt u met een ongekende intensiteit

Nadere informatie

open your mind. Neem je financiële ruimte. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk.

open your mind. Neem je financiële ruimte. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. open your mind. Neem je financiële ruimte. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. >> mijnsmart.nl Customize jouw smart en bestel m online. Of je nu voor een auto of een ebike kiest jouw nieuwe smart

Nadere informatie

UW RENDEMENT ONS DOEL

UW RENDEMENT ONS DOEL UW RENDEMENT ONS DOEL ELKE ONTWIKKELING BEGINT MET DE VRAAG: OP WELKE MANIER DRAAGT DEZE BIJ AAN EEN BETER RENDEMENT VOOR U? WIJ ADEMEN RENDEMENT DAF kent uw business en weet hoe belangrijk rendement voor

Nadere informatie

TIJDELIJK EEN OPTIEPAKKET T.W.V. 1.000,- INCL. BTW CADEAU! Vraag uw dealer naar de voorwaarden. FIAT 500 en 500C

TIJDELIJK EEN OPTIEPAKKET T.W.V. 1.000,- INCL. BTW CADEAU! Vraag uw dealer naar de voorwaarden. FIAT 500 en 500C TIJDELIJK EEN OPTIEPAKKET T.W.V. 1.000,- INCL. BTW CADEAU! Vraag uw dealer naar de voorwaarden FIAT 500 en 500C Prijslijst per 1 oktober 2014 De Fiat 500, een rijke Op 4 juli 1957 rolde de eerste Nuova

Nadere informatie

B E D R I J V E N De Wagenparkverzekering. Mobiliteitsgarantie uit Apeldoorn Minder gedoe, méér gemak

B E D R I J V E N De Wagenparkverzekering. Mobiliteitsgarantie uit Apeldoorn Minder gedoe, méér gemak B E D R I J V E N De Wagenparkverzekering Mobiliteitsgarantie uit Apeldoorn Minder gedoe, méér gemak 1 De Wagenparkverzekering: de mobiliteitsgarantie op maat uit Apeldoorn. Uw organisatie heeft belangstelling

Nadere informatie

INHOUD VOLVO ON CALL (VOC)

INHOUD VOLVO ON CALL (VOC) WEB EDITION VOLVO ON CALL VOLVO ON CALL Dit document beschrijft de functies van het Volvo On Call-systeem. Voor een correcte werking van het systeem is een actief abonnement nodig. De specificaties, constructiegegevens

Nadere informatie

prijslijst januari 2015

prijslijst januari 2015 prijslijst januari 2015 105 jaar Alfa Romeo. Een bijzondere mijlpaal waar we graag bij stilstaan. Want al een eeuw lang zet ons merk de toon op het gebied van sportiviteit en rijprestaties. Zowel op als

Nadere informatie

We zorgen goed voor u én uw auto

We zorgen goed voor u én uw auto We zorgen goed voor u én uw auto De Autoverzekering van Univé 1 De Univé Autoverzekering. Omdat uw auto belangrijk voor u is. U bent nogal eens onderweg. De kinderen naar school brengen, naar het werk,

Nadere informatie

Telefonie oplossingen van AVtel

Telefonie oplossingen van AVtel Telefonie oplossingen van AVtel Flexibel en efficiënt Van 9 tot 5 op kantoor met een typemachine op uw bureau en telefoon bij de hand. Dat tijdperk is al lang voorbij. Werken anno nu gebeurt in loondienst

Nadere informatie

RENAULT FLUENCE Z.E. EN KANGOO EXPRESS Z.E.: DEFINITIEVE VORMGEVING EN START VAN RESERVERINGEN

RENAULT FLUENCE Z.E. EN KANGOO EXPRESS Z.E.: DEFINITIEVE VORMGEVING EN START VAN RESERVERINGEN PERSBERICHT RENAULT FLUENCE Z.E. EN KANGOO EXPRESS Z.E.: DEFINITIEVE VORMGEVING EN START VAN RESERVERINGEN Het definitieve design van de Fluence Z.E. en Kangoo Express Z.E. is gereed. Klanten die als één

Nadere informatie

109 g/km 4,7. 573 liter. 1,59 m. 5 jaar. l/100 km. deuren. Met zijn beperkte C0 2

109 g/km 4,7. 573 liter. 1,59 m. 5 jaar. l/100 km. deuren. Met zijn beperkte C0 2 Splash 109 g/km 4,7 l/100 km De Splash heeft een draaicirkel van 9,4 m en is daardoor uiterst gemakkelijk te manoeuvreren.9,4 m Met zijn beperkte C0 2 -uitstoot van 109 g/km behoort de Splash (1.0 l benzine)

Nadere informatie

Partner. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2015

Partner. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2015 Partner Prijzen & Specificaties Per 01-01-2015 De Partner in een oogopslag De Peugeot Partner is leverbaar in een lichte en een zware uitvoering. Deze versies worden aangeduid als 120 en 122. De 120 heeft

Nadere informatie

Partners in business. Mobilelife Magazine. Samsung nu ook voor de zakelijke markt

Partners in business. Mobilelife Magazine. Samsung nu ook voor de zakelijke markt Mobilelife Magazine Partners in business Samsung nu ook voor de zakelijke markt Samsung OMNIA: een echte alleskunner TV in handformaat Veilig manoeuvreren met de tractor Spotlight op accessoires 2008 Samsung

Nadere informatie

Altijd met een gerust gevoel op weg

Altijd met een gerust gevoel op weg Altijd met een gerust gevoel op weg De Autoverzekering van Univé 1 De Univé Autoverzekering. Omdat uw auto belangrijk voor u is. U bent nogal eens onderweg. De kinderen naar school brengen, naar het werk,

Nadere informatie

De bonus wordt na schade niet verlaagd als: de betaalde schade geheel kan worden verhaald;

De bonus wordt na schade niet verlaagd als: de betaalde schade geheel kan worden verhaald; Volvo Car Insurance Volvo car insurance: Een bewuste keuze Volvo-rijders maken doorgaans bewuste keuzes, staan midden in hun directe leefomgeving en volgen niet noodzakelijk de massa. Waarbij de blik een

Nadere informatie

of toch in 2013? Investeren in 2012

of toch in 2013? Investeren in 2012 magazine voor ondernemer & ondernemen in Prins Alexander en omstreken 0.a in dit nummer: Internationaal ondernemen Assurantiebelasting 21% Advocaat geeft raad ZakenMerk digitaal December 2012 Nummer 5

Nadere informatie

Hoe? Zo! Bring Your Own Device (BYOD)

Hoe? Zo! Bring Your Own Device (BYOD) Hoe? Zo! Inhoudsopgave 1 Inleiding 3 2 Wat is BYOD? 4 3 Hoe kun je BYOD zinvol inzetten? 7 4 Wat zijn de consequenties van de invoering van BYOD? 10 5 Hoe werkt BYOD voor medewerkers? 14 6 Hoe kan ik BYOD

Nadere informatie

Flexibiliteit in mobiliteit

Flexibiliteit in mobiliteit IN HET 3: rijimpressie Ford Kuga 14 mei 2013 6: Limado Autobanden 7: Oude glorie: Jaguar 4 Dit is een bijlage van het Gemerts Nieuwsblad! MG3 staat in de planning voor export naar Europa Eerst zien Inhoud

Nadere informatie

Verzekering. Onze verzekering bestaat altijd uit: polisblad; algemene voorwaarden; productvoorwaarden of bijzondere voorwaarden.

Verzekering. Onze verzekering bestaat altijd uit: polisblad; algemene voorwaarden; productvoorwaarden of bijzondere voorwaarden. Allianz Global Assistance Wegwijzer Dit is de wegwijzer bij de afgesloten verzekering. De verzekering bestaat naast het polisblad ook uit voorwaarden. In de voorwaar den staan alle rechten en plichten

Nadere informatie

volvo on call ALTIJD VERBONDEN

volvo on call ALTIJD VERBONDEN volvo on call ALTIJD VERBONDEN ALTIJD VERBONDEN Volvo On Call is een service op abonnementsbasis met een innovatieve mobiele app, waarmee u continu verbonden kunt blijven met uw Volvo. U kunt op afstand

Nadere informatie

Zomer 2013. Flexibele logistiek Nieuwe ideeën veroorzaken een revolutie in huis-aan-huisleveringen voor de online detailhandel.

Zomer 2013. Flexibele logistiek Nieuwe ideeën veroorzaken een revolutie in huis-aan-huisleveringen voor de online detailhandel. eureka Nummer 19 Zomer 201 www.eurekapub.nl Het magazine voor professionele goederenstroom beheersing Flexibele logistiek Nieuwe ideeën veroorzaken een revolutie in huis-aan-huisleveringen voor de online

Nadere informatie

Blik in de toekomst Verder in automotive. Het is tijd voor de Rabobank.

Blik in de toekomst Verder in automotive. Het is tijd voor de Rabobank. Blik in de toekomst Verder in automotive Het is tijd voor de Rabobank. Blik in de toekomst Verder in automotive 4 Blik in de toekomst Verder in automotive Blik in de toekomst Verder in automotive 5 Voorwoord

Nadere informatie

Scherp geprijsde nieuwe Corsa legt lat hoog in segment compacte auto s

Scherp geprijsde nieuwe Corsa legt lat hoog in segment compacte auto s Opels bestseller is er al vanaf 13.995,- Scherp geprijsde nieuwe Corsa legt lat hoog in segment compacte auto s Vanaf vandaag kan de nieuwe Opel Corsa besteld worden. Opels bestseller is er al vanaf 13.995,-.

Nadere informatie