IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL"

Transcriptie

1 PEUGEOT PARTNER

2 PARTNER

3 IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL Met zijn grote laadruimte, ongekend flexibele interieur en nieuwe, zuinige en sterke e-hdi-motoren is de nieuwe Partner de ideale bedrijfsauto voor de moderne ondernemer. Door de nieuwe neus heeft de auto een nog moderner en dynamischer uiterlijk gekregen. Wanneer voor uw beroep handelingssnelheid van belang is en u de lat voor uw bedrijf hoog legt, is de Partner de auto die u nodig hebt. Dankzij de uitgebreide veiligheidsuitrusting, de spreekwoordelijke duurzaamheid, het comfort en het rijplezier profiteren u en uw bedrijf dagelijks van de kwaliteiten van deze auto.

4 VOOR ELK BEROEP EEN PARTNER GAMMA Elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke verwachtingen. Om hieraan te voldoen, biedt het gamma van de nieuwe Partner een ruime keuze aan uitvoeringen. Zowel voor onafhankelijke ondernemers als voor fleetowners is er altijd een geschikte Partner. KIES UW MAAT De Partner is er in twee verschillende lengtes, dus met twee laadvolumes en twee laadlengtes. De Partner L1 is 4,38 m lang en de Partner L2 is 4,63 m lang. Beide uitvoeringen hebben een breedte van 1,86 m met de buitenspiegels ingeklapt, 2,11 m met de buitenspiegels uitgeklapt.

5 De Partner is ook leverbaar als een Pick Up, op basis van de afgebeelde Plancher Cabine. De Partner Pick Up is uitgerust met een aluminium achterschot en een palenjuk. De laadbak is voorzien van neerklapbare zijborden. KIES ZELF HET AANTAL DEUREN De Partner is standaard of optioneel uitgerust met één of twee schuifdeuren. Afhankelijk van uw wensen kunnen de asymmetrische achterdeuren zonder of met* ruiten worden uitgevoerd. *Optioneel.

6 IDEALE AFMETINGEN AFMETINGEN De Partner is ontworpen om het u makkelijk te maken. De buitenmaten zijn het resultaat van de geslaagde balans tussen ruimte, toegang tot de auto, gebruiksgemak en wendbaarheid. De Partner beantwoordt aan al uw verwachtingen, dankzij de ideale verhouding tussen buitenmaten en het nuttig laadvolume. OPTIMALE BINNENMATEN De Partner behoort zowel in de uitvoering L1 als de L2 tot de ruimste bedrijfsauto s van het segment. Een nuttige laadlengte van 1,80 m (2,05 m bij de L2), een nuttige laadbreedte van max. 1,62 en een nuttige breedte tussen de wielkasten van 1,23 m. NUTTIGE LAADLENTGTE: Versie L1: 1,80 m Versie L2 : 2,05 m 1,19 m 0,64 m 0,727 m 2,728 m 0,925 m 4,380 m

7 DEUREN DIE HET IN- EN UITLADEN VERGEMAKKELIJKEN De twee asymmetrische achterdeuren vereenvoudigen het in- en uitladen, en ook de schuifdeuren* komen daarbij uitstekend van pas. Door de hoge plaatsing van de achterlichten zijn deze minder gevoelig voor kleine schades. De fraai achter de achterlichten weggewerkte scharnieren van de achterdeuren zijn een uitstekend voorbeeld van de aandacht voor detail, kwaliteit en esthetiek die kenmerkend is voor de Partner. *Afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel. 1,62 m 1,25 m 1,80 m 1,23 m 1,554 m In Nederland is een volledige scheidingswand wettelijk verplicht.

8 LAADVERMOGEN EEN BIJZONDER PRAKTISCHE LAADRUIMTE DRIE LAADVERMOGENS De Partner is leverbaar met verschillende laadvermogens. Bij de korte uitvoering L1 varieert het laadvermogen van 580 kg tot 855 kg, waarmee de Partner tot de top van dit segment behoort! De lange uitvoering heeft een laadvermogen van 700 kg. EEN GEMAKKELIJK TOEGANKELIJKE LAADRUIMTE Bij het ontwerpen van de Partner is Peugeot uitgegaan van gebruiksgemak en functionaliteit. De riante laadruimte, met optimale vormen, kan voor de volle 100% worden benut. De toegang tot de auto wordt vergemakkelijkt door de lage laaddrempel en de tot 180 te openen asymmetrische achterdeuren. Eenmaal geopend zorgen zij er dankzij de grote rechthoekige laadopening voor dat u grote voorwerpen moeiteloos kunt inladen.

9 VOOR ELKE SITUATIE GESCHIKT De laadvloer van de Partner is voorzien van 6 sjorogen waarmee lading stevig kan worden vastgezet. De Partner is standaard voorzien van een scheidingswand met ruit. Deze wand is wettelijk verplicht en kan en mag dus niet worden verwijderd. cu Nuttig laadvolume 3,3 (L1) 3,7 (L2) Nuttig laadvermogen 580 kg kg (L1) 700 kg (L2) 1. Girafon: Voor het vervoeren van lange voorwerpen met gesloten achterdeuren biedt de girafon uitkomst. Het slimme openingssysteem maakt hem bijzonder praktisch in het gebruik. 2. Vergrendelpal: Bij de uitvoeringen met asymmetrische achterdeuren is de grote achterdeur voorzien van een vergrendelpal, zodat u bij het vervoeren van lange voorwerpen kunt rijden met alleen de kleine achterdeur geopend (mits dit door de ter plaatse geldende regelgeving is toegestaan)

10 FLEXIBILITEIT DE MULTI-FLEX BANK: OPTIMALE FLEXIBILITEIT De Partner kenmerkt zich door zijn onovertroffen flexibiliteit. Dankzij de Multi-Flex-bank (standaard op XT) beschikt u over een derde zitplaats voor, zodat u één persoon extra mee kunt nemen. Bovendien biedt deze bank een groot aantal mogelijkheden om de ruimte in het interieur volledig te gebruiken. Dankzij deze ongekende flexibiliteit biedt de Partner een optimale combinatie van laadcapaciteit en comfort. U hebt altijd profijt van de Multi-Flex-bank: de buitenste zitplaats van de bank kan bijvoorbeeld in zijn geheel worden weggeklapt. En als de rugleuning van de middelste zitplaats wordt neergeklapt, ontstaat een handige schrijftafel. Onder de zitting bevindt zich bovendien een afsluitbaar opbergvak.

11 1 2 3 In Nederland is een volledige scheidingswand verplicht. 1. De Multi-Flex-bank biedt met zijn extra zitplaats de mogelijkheid over een korte afstand een tweede passagier te vervoeren, wat de mobiliteit binnen uw bedrijf verbetert. 2. De zitting van de buitenste zitplaats kan in zijn geheel worden opgeklapt voor het vervoeren van hoge lading. 3. Indien de XT met 2 individuele stoelen wordt geleverd, is de bestuurdersstoel voorzien van een armsteun en een hoogteverstelling (optie Pack Comfort*). Als de rugleuning van de passagiersstoel is neergeklapt, kunt u deze gebruiken als schrijftafel. *De optie Pack Comfort bestaat uit: armsteun en hoogteverstelling bestuurdersstoel, opbergconsole (tussen de twee voorstoelen) en opberglade onder de stoel

12 PARTNER L2 DE PARTNER L2: NOG MEER INHOUD EN EFFICIËNTIE Met een laadvolume van 3,7 m 3 tot wel 4,1 m 3 * en een nuttige laadlengte van 2,05 m biedt de lange Partner u alle ruimte voor uw dagelijkse activiteiten.

13

14 COMFORTABEL WERKEN COMFORT RIJHULPSYSTEMEN De boordcomputer* geeft natuurlijk informatie over de afstanden en het brandstofverbruik, maar houdt ook logboeken bij met de waarschuwingsmeldingen en de status van de functies. Het Pack Visibilité** (regensensor en automatische verlichting) en de automatische** follow me home-verlichting maken het de bestuurder extra makkelijk. De Partner kan ook worden voorzien van een parkeerhulp achter** met geluidssignalen en/of een grafische weergave en een handbediende of automatische airconditioning**. *Standaard, afhankelijk van de uitvoering. **Optioneel, afhankelijk van de uitvoering. TALRIJKE HANDIG INGEDEELDE OPBERGVAKKEN Eventuele loze ruimtes worden in de Partner optimaal benut als opbergruimte. Zo hebben bij de XT de opbergvakken samen een inhoud van maar liefst 61,5 liter.

15 HIGHTECH UITRUSTING Maak kennis met het communicatie- en navigatiesysteem Peugeot Connect Nav. Het GPS-navigatiesysteem Peugeot Connect Nav* beschikt over een 7 inch beeldscherm waarop de route naar uw bestemming wordt weergegeven. De kaartgegevens van Europa zijn opgeslagen op een SD-kaart. U hebt zelf de keuze om de kaart in 2D of in vogelvluchtperspectief op het scherm weer te geven. De geïntegreerde Bluetooth handsfree set* maakt communicatie via een Bluetooth compatibele mobiele telefoon mogelijk. Bovendien kan dit systeem cd s en bestanden in het formaat MP3/WMA (Windows Media Audio) afspelen. *Optioneel, afhankelijk van de uitvoering.

16 PEUGEOT EN HET MILIEU MILIEU De uitrusting en de motoren van de Partner zijn ontwikkeld om aan uw professionele eisen te voldoen, maar ook om het milieu zo min mogelijk te belasten. De motoren weten daarom vermogen en milieuvriendelijkheid te combineren en zorgen ervoor dat uw brandstofkosten en de CO 2 -uitstoot beperkt blijven. ROETFILTER (FAP) De HDi-techniek, exclusief voor PSA Peugeot Citroën, wordt sinds 2000 gecombineerd met een zeer effectief uitlaatgasreinigingssysteem, het roetfilter (FAP). Peugeot was de eerste autofabrikant die bepaalde modellen standaard met dit systeem uitvoerde. Het filter beperkt de uitstoot van roetdeeltjes - ongeacht de grootte - tot het minimaal meetbare niveau (0,004 g/km). Het zelfreinigende roetfilter reinigt de uitlaatgassen van de motor. Met deze techniek ontziet de dieselmotor het milieu zo veel mogelijk. E-HDi technologie Peugeot en de Partner dragen hun steentje bij aan een beter milieu met de e-hdi technologie: een STOP & START-systeem van de nieuwste generatie. Het e-hdi-systeem zorgt voor lagere verbruikscijfers en een lagere CO 2 -uitstoot. Het systeem is gekoppeld aan een handgeschakelde of een 2Tronic zesversnellingsbak die onder alle omstandigheden voor comfort en rijplezier zorgt. VOORBEREIDING VOOR OMBOUW TOT 4X4 Dit ombouwpakket bestaat uit o.a. een stalen beschermplaat onder de motor en een specifieke bandenmaat (195/70 R 15), verbetert de rijcapaciteiten van de Partner op onverhard terrein nog verder en beschermt de onderzijde van de auto tegen kleine beschadigingen. Daarnaast bestaat dit ombouwpakket uit: - Stekkerblok - Verzwaarde accu en dynamo - Verhoogd laadvermogen - Rubbermat in de laadruimte (alleen op de XR)

17 MOTOREN Bij de Partner hebt u de keuze uit één benzinemotor en drie dieselmotoren. Motoren die profiteren van de knowhow van Peugeot en die dan ook aan al uw eisen zullen voldoen. Ze beschikken over de degelijkheid en de lange levensduur die zo kenmerkend zijn voor Peugeot-motoren. Deze motoren tonen ook de inzet van Peugeot om auto s te bouwen die het milieu zoveel mogelijk ontzien. 1.6 VTi 98 pk (benzine) Deze motor combineert goede prestaties met lage exploitatiekosten. Hij levert een hoog koppel bij lage en gemiddelde toerentallen; een garantie voor een hoog rendement en veel rijplezier. 1.6 HDi 75 pk Deze dieselmotor, met een common-rail inspuitsysteem van de tweede generatie, is de eerste keuzemogelijkheid in het gamma dieselmotoren en heeft alle kwaliteiten die u voor professioneel gebruik mag verwachten. Al vanaf de laagste toerentallen beschikt de motor over een hoog koppel, zodat hij geen enkele moeite heeft met volle belading, terwijl de exploitatiekosten beperkt blijven. VERBRUIK EN EMISSIE 1.6 HDi 90 pk Deze diesel levert een hoog koppel over een breed toerengebied. Hij beschikt over alle kwaliteiten die u van een dergelijke motor mag verwachten: een snelle acceleratie vanuit stilstand, probleemloze tussensprints en een aangenaam rijcomfort ongeacht de belading, bij beperkte exploitatiekosten. 1.6 e-hdi 90 pk 5-bak of 2Tronic 6-bak Deze dieselmotor vormt het hart van het gamma. Deze motor is voorzien van Stop & Start en is leverbaar met een handgeschakelde versnellingsbak of een 2Tronic. Onder alle omstandigheden levert deze motor de prestaties en comfort die u kunt verwachten. NIEUWE 2TRONIC VERSNELLINGSBAK De Partner is leverbaar met een nieuwe 2Tronic versnellingsbak. Een goede keuze als u belang hecht aan het comfort en rijgemak dat een automatisch schakelende versnellingsbak biedt. Hiermee wordt de Partner nog praktischer, nog prettiger in het gebruik en nog milieuvriendelijker! Prestaties Verbruik (in1/100 km) Emissie Motor max. vermogen (DIN pk-tr/mn) max. koppel (Nm tr/mn) Binnen de bebouwde kom Buiten de bebeouwde kom Gecombineerd CO 2 (g/km) 1.6 VTi 98pk 98 / / ,6 5,7 7, HDi 75pk 75 / / ,9 4,7 5,1 133 L1 1.6 HDi 90pk 90 / / ,0 4,8 5, e-hdi 90pk* 90 / / ,6 4,5 4, e-hdi 2Tronic 90pk* 90 / / ,1 4,4 4,7 123 L2 1.6 e-hdi 90pk* 90 / / ,7 4,8 5, e-hdi 2Tronic 90pk* 90 / / ,2 4,6 4,8 126 *Met Stop & Start. De verbruikscijfers in de bovenstaande tabel zijn officiële waarden die zijn vastgesteld aan de hand van Europese normen die gelden voor alle fabrikanten en alle personenauto s die in Europa worden verkocht. Op basis van deze waarden kunt u auto s vergelijken en uw keuze bepalen: - Het brandstofverbruik in de bebouwde kom wordt gemeten bij een route door de stad van ongeveer 4 kilometer. - Het brandstofverbruik buiten de bebouwde kom wordt gemeten bij een route over buitenwegen van ongeveer 7 kilometer. - Het gecombineerde brandstofverbruik komt overeen met het gemiddelde over beide routes, dus over een traject van ongeveer 11 kilometer. Deze waarden komen tot stand onder specifieke, voorgeschreven testomstandigheden (temperatuur, gewicht van de auto, type rollentestbank, enz.) en met een uiterst rustige rijstijl. In de praktijk zal het brandstofverbruik van uw auto van deze officiële waarden afwijken: het verbruik wordt immers beïnvloed door het verkeer, de weersomstandigheden, de belading van de auto, uw rijstijl, de bandenspanning, de aanwezigheid van allesdragers (ook zonder belading), veelvuldig gebruik van de airconditioning en/of de verwarming, de staat van de auto, enzovoort. (Ga voor meer informatie om het brandstofverbruik van uw auto te beperken naar Eco-Drive op

18 VEILIG AAN HET WERK VEILIGHEID Als innovatieve bedrijfswagen beschikt de Partner natuurlijk over alle moderne technologie die de veiligheid van de bestuurder en passagiers vergroot. ANTICIPEREN REMSYSTEEM Met geventileerde remschijven van 283 mm vóór en massieve remschijven van 268 mm achter beschikt de Partner over een krachtig remsysteem dat op alle om-standigheden berekend is. ABS Het antiblokkeersysteem (ABS) voorkomt dat de wielen bij een noodstop blokkeren zodat de auto bestuurbaar blijft. ERV De elektronische remdrukregelaar (ERV) regelt de remdruk per wiel afzonderlijk, hetgeen de remwerking met name in bochten verbetert. NRA De noodremassistentie (NRA) verhoogt de remdruk als het rempedaal krachtig wordt ingetrapt. Dit systeem zorgt voor een zo kort mogelijke remweg. AUTOMATISCH INSCHAKELEN VAN DE ALARMKNIPPERLICHTEN Bij sterk afremmen worden automatisch de alarmknipperlichten ingeschakeld om het achteropkomende verkeer te waarschuwen, zodat de kans op een aanrijding wordt beperkt. ESP Het optionele ESP (dynamische stabiliteitscontrole) brengt uw auto, uiteraard binnen de grenzen van de natuurkundige wetten, in het juiste spoor als het systeem merkt dat de auto in een onderstuur- of overstuursituatie dreigt te komen. ASR De aan het ESP gekoppelde antispinregeling (ASR) voorkomt het doorslippen van de wielen wanneer ze hun grip dreigen te verliezen. BESCHERMEN SCHOKBESTENDIGHEID De Partner is dankzij aangepaste onderdelen van de structuur ontwikkeld om de botsingsenergie, bij een frontale botsing, maar ook bij een botsing van achteren of opzij, geleidelijk te absorberen. De carrosserie is zodanig versterkt dat bij het over de kop slaan het passagierscompartiment zoveel mogelijk intact blijft. De stuurkolom wordt bij een ernstige frontale aanrijding over een afstand van 40 mm ingetrokken om de bestuurder maximaal te beschermen. De veiligheidsgordels van de voorstoelen zijn in hoogte verstelbaar en voorzien van pyrotechnische gordelspanners en spankrachtbegrenzers (uitgezonderd de middelste zitplaats van de Multi-Flex-bank). HOOFDSTEUNEN De rugleuning van de stoelen en de hoofdsteunen volgen bij een aanrijding de bewegingen van het lichaam en beperken op die manier de lichamelijke gevolgen van een aanrijding. AIRBAGS Naast de bestuurdersairbag kan de Partner worden voorzien van een dubbele passagiersairbag voor de twee voorpassagiers (uitvoering met Multi-Flexbank). Bovendien zijn zij-airbags als optie leverbaar.

19 CRUISE CONTROL De standaard of als optie leverbare cruise control maakt het mogelijk met een constante snelheid te rijden zonder dat u het gaspedaal ingetrapt hoeft te houden. De snelheidsbegrenzer voorkomt dat een door uzelf ingestelde maximumsnelheid wordt overschreden. Voor nog meer veiligheid kunt u met de vaste snelheidsbegrenzer een maximumsnelheid voor de auto instellen. Zo kunt u bij de dealer vier maximumsnelheden laten programmeren: 90, 100, 110 en 130 km/h. CENTRALE VERGRENDELING Met de standaard centrale vergrendeling kunt u de auto ook van binnenuit vergrendelen met een schakelaar op het dashboard. Zodra de auto sneller rijdt dan 10 km/h, wordt hij automatisch vergrendeld. SELECTIEVE VERGRENDELING U kunt de laadruimte onafhankelijk van de cabine vergrendelen of ontgrendelen met een schakelaar op het dashboard. Een led geeft de status van de selectieve vergrendeling aan. AFSTANDSBEDIENING De Partner is standaard of optioneel uitgerust met een afstandsbediening met 3 knoppen. Hiermee kunt u ofwel de auto volledig ofwel alleen de laadruimte vergrendelen of ontgrendelen. MISTLAMPEN VÓÓR OM BETER OP HET GEVAAR TE KUNNEN ANTICIPEREN De als optie leverbare mistlampen vóór verbeteren bij slecht zicht de veiligheid. Om nog beter te kunnen anticiperen op een obstakel of een mogelijk gevaarlijke situatie is in combinatie met het optionele Pack Visibilité statische bochtverlichting beschikbaar. Bij dit systeem wordt, als de auto langzamer dan 40 km/h rijdt, de binnenzijde van de bocht verlicht door de mistlamp vóór. PEUGEOT CONNECT SOS* Automatische noodoproep: als de airbags of de pyrotechnische gordelspanners geactiveerd worden, wordt er vanuit de auto automatisch een noodoproep verstuurd. De auto wordt aan de hand van de oproep gelokaliseerd, er wordt telefonisch contact gelegd met de inzittenden en de desbetreffende hulpdiensten worden gewaarschuwd. U kunt ook handmatig een noodoproep versturen. Even (3 seconden) indrukken van de SOS-knop op het dashboard is voldoende. *Peugeot Connect SOS is gratis beschikbaar voor alle auto s die zijn uitgerust met een systeem van het type Peugeot Connect, onder voorbehoud van acceptatie bij bestelling van de auto. PEUGEOT CONNECT SOS is beschikbaar in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Portugal, België, Luxemburg, Zwitserland, Oostenrijk en Groot-Brittannië. In 2012 zal de dienst ook beschikbaar komen in Denemarken en Polen. PEUGEOT CONNECT ASSISTANCE Door op de knop met de LEEUW te drukken wordt u, 24 uur per dag en 7 dagen per week, in verbinding gesteld met de helpdesk van PEUGEOT ASSISTANCE. Dankzij de gegevens die door de auto worden verzonden (GPSpositie, serienummer van de auto, kilometerstand, waarschuwingsmeldingen met betrekking tot de techniek,...) kan PEUGEOT ASSISTANCE snel en doeltreffend handelen door, waar u zich ook bevindt, een monteur naar u toe te sturen*. *De dienstverlening van PEUGEOT ASSISTANCE is gebonden aan de algemene voorwaarden van de contractuele garantie of van de servicecontracten. Houten beschermsets voor het interieur Deze sets zorgen voor een nog betere bescherming van de laadruimte dankzij een houten laadvloer met antisliplaag en triplex panelen, in meerdere uitvoeringen leverbaar, die het bovenste deel van de zijwanden (uitgezonderd de ruiten) beschermen. De verschillende delen van de sets zijn gemakkelijk te reinigen, beschermen de laadruimte tegen deuken en zorgen ervoor dat de lading zo goed mogelijk kan worden vervoerd. Trekhaak* Om optimaal te kunnen profiteren van de trekautokwaliteiten van de Partner hebt u de keuze uit twee trekhaken: een trekhaak met vaste kogel, en een zonder gereedschap te verwijderen trekhaak. *Als accessoire leverbaar.

20 KLEUREN EN BEKLEDINGEN KLEUREN U kunt voor uw Partner kiezen uit een groot aantal carrosseriekleuren. Er zijn zowel metallic als niet-metallic lakken leverbaar. STANDAARD LAK Blanc Banquise Rouge Ardent Noir Onyx VERNISMETAAL LAK (optioneel) Gris Aluminium Gris Fer BEKLEDING Stoffen bekleding Reseau

21 AFMETINGEN EN LAADVOLUMES AFMETINGEN EXTERIEUR L1 L2 Totale lengte 4380 mm 4628 mm Breedte (spiegels ingeklapt) 1857 mm 1857 mm Breedte (buitenspiegels uitgeklapt) 2112 mm 2112 mm Min. totale hoogte 1812 mm / 1838 mm* 1832 mm Wielbasis 2728 mm 2728 mm Hoogte laaddrempel 584 mm / 609 mm* 612 mm *Geldt voor de 122 versies AFMETINGEN INTERIEUR 0,727 m / 0,975 (1) m 2,728 m 0,925 m 4,380 m / 4,628 (1) m L1 L2 Nuttig laadvermogen 580 kg kg* 700 kg Nuttige laadlengte 1760 mm 2010 mm Maximale nuttige laadbreedte 1620 mm** 1500 mm*** Nuttige breedte (tussen de wielkasten) 1229 mm 1229 mm Maximale nuttige laadhoogte 1250 mm 1250 mm Nuttig laadvolume 3,3 m3 3,7 m3 *Bij de 122 versies. **Zonder schuifdeur. ***Met een schuifdeur. 1,505 m 1,810 m 2,112 m AFMETINGEN VAN DE DEUREN AFMETINGEN PICK UP Schuifdeuren Achterdeuren Pick Up* Max. breedte 737 mm 1250 mm Nuttige breedte 640 mm 1230 mm Max. hoogte 1192 mm 1200 mm Nuttige hoogte 1100 mm 1148 mm Totale lengte Lente laadvloer Breedte laadvloer Nuttig laadvermogen (zonder opbouw) Wielbasis 4237 mm 1982 mm 1930 mm 1000 kg 2728 mm *Vóór ombouw.

22 ACCESSOIRES Découvrez une sélection de l offre accessoires dédiée à Partner dans le réseau Peugeot. Stoelhoezen van kunstleder TEP Deze stoelhoezen zijn gemakkelijk aan te brengen en sluiten perfect aan op de stoel. Ze zijn duurzaam, comfortabel en gemakkelijk schoon te maken. Interieurinrichtingselementen van Simpleco Met deze modules kunt u het bovenste deel van de laadruimte inrichten. Het onderste deel blijft vrij beschikbaar. Imperiaal Dit imperiaal, dat bestaat uit stalen buizen, is gemakkelijk op het dak van de auto te monteren zonder dat er gaten geboord hoeven te worden. De maximaal toelaatbare belasting bedraagt 120 kg. Geleverd zonder laadrol. Wi-fi aansluiting Deze Wi-fi aansluiting* biedt uw passagiers de mogelijkheid om met een laptop, PDA of andere organiser verbinding te maken met internet (mail, websites,...). *Verkocht zonder abonnement. Werkt met een speciaal voor internet bedoelde 3G/3G+ simkaart die bij de provider van uw keuze verkrijgbaar is. Ga naar voor meer gegevens over de Partner, om de Partner naar uw wensen te configureren en voor alle informatie over de beschikbare kleuren en motoren, het onderhoud, de opties en de technische gegevens van de auto.

23 Peugeot en U De aanschaf van een Peugeot betekent niet alleen de zekerheid van jarenlang comfortabel rijplezier. Inbegrepen is ook een fijnmazig verkoopen servicenetwerk dat te allen tijde voor u klaar staat. Alleen al in Nederland betreft het bijna 200 modern geoutilleerde bedrijven. Stuk voor stuk specialisten die goed naar u luisteren, uw wensen begrijpen en daarop vakkundig en efficiënt antwoord weten te geven. En is dat niet de beste basis voor een langdurige vertrouwensrelatie? Peugeot garantie Uw nieuwe Peugeot wordt geleverd met twee jaar contractuele garantie zonder kilometerbeperking*. De lakgarantie is voor bedrijfsauto s (grijs kenteken) 2 jaar en voor personenauto s (geel kenteken) 3 jaar. Bovendien is er een garantie tegen doorroesten van binnenuit van 5 jaar op de bedrijfsauto s (grijs kenteken) en 12 jaar op de personenauto s (geel kenteken). *geldt niet voor onderdelen die vanwege normale slijtage vervangen dienen te worden Peugeot Assistance Tijdens de garantieperiode, en bij de bedrijfsauto s (grijs kenteken) tijdens de eerste drie jaar, kunt u in vrijwel heel Europa rekenen op gratis hulp van Peugeot Assistance bij pech onderweg, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Bovendien kunt u onder bepaalde omstandigheden aanspraak maken op vervangend vervoer of de kosten van een overnachting in een hotel. Peugeot Optiway Aansluitend op de twee jaar contractuele garantie kunt u aanvullend, naar uw keuze, voor 1, 2 of 3 jaar Peugeot Optiway afsluiten. Peugeot Optiway kent verschillende niveaus. Elk van de niveaus geeft u gedurende de looptijd extra zekerheid. Deze zekerheid kan bestaan uit een langere periode garantie tot en met het afdekken van alle reparatie- en onderhoudskosten van uw auto. Raadpleeg uw verkooppunt over de exacte voorwaarden en kosten. Peugeot Onderhoudssysteem Peugeot heeft een helder en voordelig onderhoudssysteem. Een Peugeot onderhoudsbeurt omvat de juiste controlepunten en afhankelijk van tijd en/of kilometrage de benodigde vervangingen. Er bestaan standaard adviestarieven voor het Peugeot onderhoudssysteem en de bijkomende vervangingen zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Peugeot Mobiliteit Service Als uw auto voor onderhoud of reparatie naar de garage moet, houdt Peugeot u graag mobiel. Elk daartoe bevoegd lid van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie in Nederland biedt u daarom een uitgebreide Mobiliteit Service die perfect aansluit op uw wensen. Peugeot Lease & Finance Onbezorgd op weg. Kilometer na kilometer. En uw Peugeot-distributeur staat altijd voor u klaar. Hij is niet alleen uw vertrouwde aanspreekpunt, hij regelt voor u ook de beste financiering en het beste leasecontract. Want hij zit direct aan de bron, dus gunstiger kan het niet: leasevormen op maat, waaronder uiteraard operational lease en financial lease en snel te regelen leningen met altijd concurrerende tarieven. Originele onderdelen en accessoires Peugeot stelt aan onderdelen en accessoires dezelfde hoge kwaliteitseisen als aan de door haar geproduceerde auto s. Ze worden dan ook zonder uitzondering aan zware beproevingen onderworpen. Ze zijn goed voor een vol jaar Peugeotgarantie (niet bij normale slijtage) op zowel materialen als arbeidsloon. En ze zijn de garantie dat uw Peugeot een Peugeot blijft. Pakketprijzen Voor uitlaten, remmen, trekhaken en alarmsystemen en de meeste accessoires hanteren alle daartoe bevoegde leden van de Peugeot Verkooop- & Serviceorganisatie concurrerende all-in Pakketadviesprijzen, dus inclusief materialen, montage en BTW. Peugeot Erkend Schadeherstel Peugeot heeft binnen haar Verkoop- & Serviceorganisatie het Peugeot Erkend Schadeherstel ingevoerd om u de beste kwaliteit te bieden. U ontvangt na schadeherstel bij deze leden een officieel garantiebewijs goed voor 48 maanden volledige garantie. Peugeot Perspectief Hiermee rijdt u een gloednieuwe Peugeot tegen een vast en superlaag maandbedrag, met een gegarandeerde minimum inruilwaarde en slottermijn. Na een door u gekozen periode van 2, 3 of 4 jaar kunt u kiezen uit drie mogelijkheden: (1) overstappen op weer een nieuwe Peugeot, (2) in uw huidige Peugeot blijven rijden of (3) uw huidige Peugeot laten overnemen tegen de gegarandeerde inruilwaarde. Met Peugeot Perspectief rijdt u altijd in een nieuwe Peugeot, gedurende de looptijd betaalt u alleen voor het gebruik. Een fraai perspectief, waarover uw verkoopadviseur u graag alles vertelt. De informatie en illustraties die in deze brochure voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken van dit document. De gepresenteerde uitrustingen zijn, afhankelijk van het model, standaard of optioneel en kunnen per land verschillen. Het is mogelijk dat de getoonde uitrusting van sommige versies niet geheel overeenstemt met de werkelijkheid in een betreffend land. In het kader van het streven van de fabrikant naar een constante verbetering van haar producten, kan Peugeot op elk moment de technische specificaties, de uitrusting, de opties en de kleuren wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving. Deze brochure bevat informatie met een algemeen karakter en is in geen enkel opzicht een contractueel document. Voor de meest actuele informatie en eventuele aanvullingen gelieve contact op te nemen met een daartoe bevoegd lid van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie in Nederland. Onder invloed van het drukprocédé kunnen de kleuren van de in deze brochure afgebeelde auto s afwijken van de werkelijkheid. Niets uit deze brochure mag worden gereproduceerd in welke vorm dan ook zonder toestemming van Automobiles Peugeot en/ of Peugeot Nederland N.V.

24 Création : bd-ntwk Edition : Altavia Paris Automobiles Peugeot RC Paris B Imprimé en U.E. maart 2012 PEFC/

PEUGEOT PARTNER Tepee

PEUGEOT PARTNER Tepee PEUGEOT PARTNER Tepee DESIGN ExtEriEur NOG MEER VRIJHEID! De Partner tepee is een ruimte auto met een eigen gezicht, een auto die bij uitstek geschikt is om er met het hele gezin op uit te gaan. De nieuwe

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES PEUGEOT BIPPER EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES De Peugeot Bipper maakt het gemakkelijk voor professionnals die op zoek zijn naar een compacte bestelauto. Een bestelauto die

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER PAS UW NIEUWE PEUGEOT BOXER AAN UW BEDRIJF AAN Om de nieuwe Peugeot Boxer voor elk bedrijf optimaal geschikt te maken, biedt Peugeot een gamma accessoires dat speciaal

Nadere informatie

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT PARTNER TEPEE Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

PARTNER BEDRIJFSAUTO. Dealer stempel

PARTNER BEDRIJFSAUTO.  Dealer stempel Création : BD Network Réalisation : Altavia - Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris Imprimé en U.E. Oktober 2016 Dealer stempel PARTNER BEDRIJFSAUTO www.peugeot.nl GEMAAKT OM VOOR U

Nadere informatie

DE EXPERT: HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT

DE EXPERT: HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT PEUGEOT EXPERT EXPERT DE EXPERT: HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT Uw Expert is het visitekaartje van uw bedrijf: innovatief, stijlvol, dynamisch en betrouwbaar. Bij de

Nadere informatie

NIEUWE PARTNER TEPEE

NIEUWE PARTNER TEPEE NIEUWE PARTNER TEPEE ROBUUST EN OVERAL OP VOORBEREID! De nieuwe Partner Tepee onderscheidt zich meer dan ooit door zijn robuuste en moderne karakter. Hij onderscheidt zich meer dan ooit door zijn robuuste

Nadere informatie

NIEUWE CITROËN BERLINGO

NIEUWE CITROËN BERLINGO NIEUWE CITROËN BERLINGO OVERAL OP ZIJN PLAATS EEN MODERN DESIGN, MET HET NIEUWE CITROËN-LOGO DAT FRAAI AANSLUIT OP DE KOPLAMPEN. EEN BIJZONDER RUIM INTERIEUR EN EEN OPTIMAAL GEVORMDE LAADRUIMTE. ROBUUST

Nadere informatie

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES PEUGEOT BIPPER BIPPER EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES De Peugeot Bipper maakt het makkelijker voor professionals die op zoek zijn naar een compacte bestelauto. Een bestelauto

Nadere informatie

audiosysteem met cd-speler, RDS, 6 luidsprekers en mp3-/wma-afspeelmogelijkheid

audiosysteem met cd-speler, RDS, 6 luidsprekers en mp3-/wma-afspeelmogelijkheid CITROËN C8 REIZEN IN STIJL De Citroën C8 nodigt u en uw gezin uit om een compleet nieuwe manier van reizen te leren kennen. Deze grote MPV, met strakke en zelfverzekerde lijnen, heeft uitzonderlijke eigenschappen

Nadere informatie

DE EXPERT : HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT

DE EXPERT : HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT PEUGEOT EXPERT EXPERT DE EXPERT : HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT Uw Expert is het visitekaartje van uw bedrijf: innovatief, stijlvol, dynamisch en betrouwbaar. Bij

Nadere informatie

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck PROACE Truck 2 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE Truck De PROACE Truck is de sterke en zuinige compacte truck van Toyota. Hij is uitermate geschikt voor hoveniers, werkvoorzieningsschappen, gemeentewerken en

Nadere informatie

De Citroën Nemo is een bedrijfsauto die zijn tijd ver vooruit is. Voorzien van alle comfort, maakt hij uw dagelijkse ritten tot een waar genoegen.

De Citroën Nemo is een bedrijfsauto die zijn tijd ver vooruit is. Voorzien van alle comfort, maakt hij uw dagelijkse ritten tot een waar genoegen. CITROËN NEMO De Citroën Nemo is een bedrijfsauto die zijn tijd ver vooruit is. Voorzien van alle comfort, maakt hij uw dagelijkse ritten tot een waar genoegen. Neem nou de versnellingspook, gesitueerd

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO: MOOI WERK

CITROËN BERLINGO: MOOI WERK CITROËN BERLINGO CITROËN BERLINGO: MOOI WERK De Citroën Berlingo is een moderne en robuuste alleskunner waar je niet omheen kunt. Met z n verchroomde dubbele chevron en vloeiende lijnen is de Citroën Berlingo

Nadere informatie

EEN STIJL DIE PAST BIJ DE STAD

EEN STIJL DIE PAST BIJ DE STAD PEUGEOT 107 DE NIEUWE 107 nieuwe Peugeot 107 is een auto van deze tijd. Hij is compact, handelbaar, modern en gedurfd en heeft een nog lagere CO2-uitstoot. Argumenten waarmee de 107 u zal weten te overtuigen.

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

Bijrijdersbank met ingebouwde multifunctionele tafel. Kunstlederen bekleding. Automatische airconditioning (monozone) Multifunctionele tablet houder

Bijrijdersbank met ingebouwde multifunctionele tafel. Kunstlederen bekleding. Automatische airconditioning (monozone) Multifunctionele tablet houder pagina 1 van 5 Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Op voorraad bij leverancier ca. 1/2 maanden Bedrijfswagen, 4 deurs Wit (549 Wit) Antraciet

Nadere informatie

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android.

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. PEUGEOT 208 Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. REGENERATION PRIKKEL UW ZINTUIGEN Met de 208 introduceert Peugeot een auto van de nieuwe generatie.

Nadere informatie

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Dubbele 1 juni 2016 (vervolg) Cabine 1 juni 2016 PROACE (inhoud 4 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl. BTW ( ) Bedrag BPM

Nadere informatie

Renault Master L3H2 T35 dci 130 EU6 FWD VOORRAAD. Gekozen opties. Inclusief rijklaarmaakkosten Exclusief BTW Exclusief BPM UITRUSTING INTERIEUR

Renault Master L3H2 T35 dci 130 EU6 FWD VOORRAAD. Gekozen opties. Inclusief rijklaarmaakkosten Exclusief BTW Exclusief BPM UITRUSTING INTERIEUR pagina 1 van 6 Referentie Beschikbaarheid Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op voorraad Bedrijfswagen, 4 deurs Wit (Blanc Glacier) Grijs (Stof Carbon) ca. 5 km 25-06-2018

Nadere informatie

NIEUWE PEUGEOT BOXER

NIEUWE PEUGEOT BOXER NIEUWE PEUGEOT BOXER DE NIEUWE BOXER, NIEUWE KWALITEITEN VOOR PROFESSIONALS De Nieuwe Peugeot Boxer is veel meer dan alleen een vervoersmiddel. Het Peugeot Boxer-gamma bestaat namelijk uit auto's die speciaal

Nadere informatie

BOXER PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

BOXER PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT BOXER Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT BOXER

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

208 GTI PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

208 GTI PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT 208 GTI Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT 208

Nadere informatie

MIJN 5008, PUUR RIJPLEZIER

MIJN 5008, PUUR RIJPLEZIER PEUGEOT MIJN 5008, PUUR RIJPLEZIER Neem geen genoegen met minder dan de 5008. Deze compacte familie-monospace is multifunctioneel, vloeiend vormgegeven en combineert veelzijdigheid met stijl. De auto

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW. Gekozen opties

Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW. Gekozen opties pagina 1 van 6 Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op

Nadere informatie

RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. renault-trucks.nl

RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. De comfortabele Renault Trucks Master Z.E. is 100% elektrisch. De lichte bedrijfswagen is schoon en stil waardoor hij toegang heeft

Nadere informatie

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE PEUGEOT 208 Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE PRIKKEL UW ZINTUIGEN De Peugeot 208 is een auto van de nieuwe generatie. Compact, wendbaar

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

Inspectierapport 3-ZDZ-33

Inspectierapport 3-ZDZ-33 Geïnspecteerd Door: Nick Galama Merk: Model: Volvo V40 Tellerstand (km): 218682 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.0 D4 Summum Business 3ZDZ33 Meldcode: 0104 Chassisnummer: Autotype: YV1MVA851F2220104

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Opel Movano dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Comfort dubbele cabine 6 Elegance dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT 5008 Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 NIEUWE PEUGEOT

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Dubbele Cabine

Technische specificaties modeljaar De Transporter Dubbele Cabine Technische specificaties modeljaar 17 De Transporter Dubbele Cabine Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 62 kw voorwielaandrijving 75 kw voorwielaandrijving 84 kw voorwielaandrijving 1 kw voorwielaandrijving

Nadere informatie

De Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden en een nog elegantere en modernere styling gekregen.

De Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden en een nog elegantere en modernere styling gekregen. PEUGEOT 3008 SEN SA TIES De Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden en een nog elegantere en modernere styling gekregen. De cockpit en de technologische uitrusting laten de bestuurder profiteren

Nadere informatie

Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten.

Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten. Proeflease voor de Mercedes-Benz Vito. Laat de Vito met een halfjaarcontract starten. Wat is Proeflease? Proeflease is een unieke manier om kennis te maken met de nieuwe Vito én de Mercedes-Benz bestelwagenorganisatie.

Nadere informatie

ACCESSOIRES PEUGEOT 5008

ACCESSOIRES PEUGEOT 5008 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/12/7,5 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST. Technische specificaties OPEL ASTRA. CONSUMENTENPRIJSLIJST Technische specificaties OPEL ASTRA. Per 51 januari maart 2014 2017 5-deurs Sports Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4370 4702 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels

Nadere informatie

DETAILS VAN UW CONFIGURATIE:

DETAILS VAN UW CONFIGURATIE: Mijn DS 7 CROSSBACK Geconfigureerd op 12/08/2019 TOTAAL DETAILS VAN UW CONFIGURATIE: UITVOERING CARROSSERIEVARIANT DS 7 CROSSBACK inbegrepen UITVOERING CHIC inbegrepen MOTORUITVOERING PURETECH 130 S&S

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/10/10 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter Panoramadak Dankzij het brede glazen dak zijn het zicht en de lichtinval in het interieur ongekend. 78 Te openen achterruit (SW) Dankzij deze voorziening hebt u eenvoudig toegang tot de bagageruimte zonder

Nadere informatie

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X.

TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X. Per 14 maart 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL CROSSLAND X BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,212 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 1,976 / 1,825

Nadere informatie

DE NIEUWE DOBLÒ CARGO

DE NIEUWE DOBLÒ CARGO DE NIEUWE DOBLÒ CARGO Fiat Group Automobiles Netherlands B.V. Singaporestraat 92-100 1175 RA Lijnden De uitrusting van de modeluitvoeringen en de bijbehorende extra s kunnen - mede door afwijkende wetgeving

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Bestelwagen

Technische specificaties per maart De nieuwe Crafter Bestelwagen Technische specificaties per maart 2017 De nieuwe Crafter Bestelwagen Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 75kW FWD 103kW FWD 103kW FWD 8-AUT 103kW 4MOTION 130kW FWD 130kW FWD 8-AUT 130kW 4MOTION,

Nadere informatie

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens. Volkswagen Bedrijfswagens Vans. Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens. Volkswagen Bedrijfswagens Vans. Bedrijfswagens Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens Vans De gegevens over de leveringsmogelijkheden, uitvoeringen, prestaties, maten en gewichten, brandstofverbruik en onderhoudskosten zijn gebaseerd op de stand

Nadere informatie

De Caddy en Caddy Maxi

De Caddy en Caddy Maxi De Caddy en Caddy Maxi Naast de zuivere diesel- of benzinemodellen zijn de Caddy en de Caddy Maxi als optie ook verkrijgbaar als modelvarianten Caddy EcoFuel en Caddy BiFuel. Met deze alternatieve aandrijvingsvarianten

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW LICHTMETALEN VELGEN Maak uw keuze uit een uitbreid gamma lichtmetalen velgen en creëer de auto die het beste bij u past. U kunt zo de sportieve kant van uw auto benadrukken,

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines Bedrijfswagens De Dubbele Cabines van Volkswagen Bedrijfswagens. Met het oog op snelheid en efficiency is het voor u belangrijk dat mensen en materieel gelijktijdig

Nadere informatie

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI PROACE TAXI 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI Betrouwbaar, wendbaar en écht zuinig. Met de 9-persoons PROACE SHUTTLE biedt Toyota twee complete taxibussen. Een wendbare PROACE SHUTTLE Medium en een ruime

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA. CONSUMENTENPRIJSLIJST TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA. Per 51 januari maart 2014 2017 TECHNISCHE SPECIFICATIES OPEL MERIVA 5 DEURS BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,300 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte

Nadere informatie

PEUGEOT 308 GT Berline & SW

PEUGEOT 308 GT Berline & SW PEUGEOT 308 GT Berline & SW ROOFDIER ZONDER POESPAS Het gamma van de 308 is opnieuw uitgebreid: de 308 en 308 SW zijn er voor de verwende autoliefhebbers vanaf nu ook in een dynamische GT-uitvoering. De

Nadere informatie

308 CC PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

308 CC PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT 308 CC Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT 308

Nadere informatie

DE KRACHT VAN HET DESIGN

DE KRACHT VAN HET DESIGN CITROËN JUMPER DE KRACHT VAN HET DESIGN De Citroën Jumper heeft alles in zich om elke ondernemer te overtuigen: de Citroën Jumper levert topprestaties, is voorzien van vele speciale voorzieningen en weet

Nadere informatie

Mercedes-Benz Vito dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Mercedes-Benz Vito dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Mercedes-Benz Vito dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Index Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines dubbele cabine 6 Plus dubbele cabine 8

Nadere informatie

Bestelcode Bijtelling Label

Bestelcode Bijtelling Label in Euro in euro Partner Gesloten Bestel L Benzine XR Profit+.6 VTi 98 5-bak handgeschakeld 2PB9J0CCK504A83 X 50 7.68,- 3.222,- 2.509,-.950,- XR.6 VTi 98 5-bak handgeschakeld 2PB9J0CCK504983 X 50 9.268,-

Nadere informatie

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS Motor Euro 5 1.6 L 110pk 1.5 dci 90pk 1.5 dci 110pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING EN OPTIES VISIA EXTERIEUR

Nadere informatie

PARTNER TEPEE. Dealer stempel

PARTNER TEPEE.  Dealer stempel Création : BD Network Réalisation : Altavia - Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Imprimé en U.E. - Oktober 2016 Dealer stempel PARTNER TEPEE www.peugeot.nl ROBUUST

Nadere informatie

NISSAN e-nv200 EVALIA 40 kwh 5 OF 7 ZITPLAATSEN 100% ELEKTRISCH

NISSAN e-nv200 EVALIA 40 kwh 5 OF 7 ZITPLAATSEN 100% ELEKTRISCH NISSAN e-nv200 EVALIA 40 kwh 5 OF 7 ZITPLAATSEN 100% ELEKTRISCH GAMMA 80 kw / 109 pk STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS STANDAARDUITRUSTING EV-UITRUSTING 6m EVSE laadkabel voor opladen aan het

Nadere informatie

Renault BEDRIJFSWAGENS

Renault BEDRIJFSWAGENS Renault BEDRIJFSWAGENS Formula Edition #PowerYourTeam Stap over naar de Formule 1-klasse Welkom bij de Formula Edition, een speciale serie die is ontstaan uit de samenwerking tussen Renault Pro + en het

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KHN-29

Inspectierapport 1-KHN-29 Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 1KHN29 Tellerstand (km): 185338 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 9510 Voertuig

Nadere informatie

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO CARPE DIEM Met de Citroën DS3 Cabrio is iedere dag een bijzondere dag. Bij de eerste zonnestraal opent u in slechts 16 seconden het dak, zélfs op de snelweg. Zo geniet

Nadere informatie

www.deburgh.com www.deburgh.com Post NL Aanbieding Fiat Ducato -1-

www.deburgh.com www.deburgh.com Post NL Aanbieding Fiat Ducato -1- Post NL Aanbieding Fiat Ducato Contactpersoon: Marc Meeuwissen Telefoon: 040-8447441 Mobiel: 06-53597852 Email: m.meeuwissen@deburgh.com Website: -1- Eindhoven, 16 april 2012 Geachte Post NL-subcontractor,

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Peugeot Expert dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Essential dubbele cabine 6 Bankopties 8 Beschikbaarheid en Maatvoering 10 Specificaties en opties

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA.

CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA. CONSUMENTENPRIJSLIJST OPEL MOKKA. Per 10 augustus 2015 BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4,278 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2.038 / 1.777 Hoogte (leeggewicht) 1,657 Wielbasis 2,555 Spoorbreedte,

Nadere informatie

De ideale businesspartner. Inhoud. Toyota Dyna 02 Introductie. Rijervaring 06 D-4D dieseltechnologie. Comfort 08 Interieur

De ideale businesspartner. Inhoud. Toyota Dyna 02 Introductie. Rijervaring 06 D-4D dieseltechnologie. Comfort 08 Interieur Dyna Inhoud Toyota Dyna 02 Introductie Rijervaring 06 D-4D dieseltechnologie Comfort 08 Interieur Opties 10 Configuraties carrosserie Lakkleuren en bekleding 12 Kleuren exterieur en interieur Zekerheid

Nadere informatie

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel Nieuwe OPEL Combo Technische specificaties Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1 Motoren voor de nieuwe Opel Combo Motoren kw pk Roetfilter (DPF) Start/Stop 1.4i ecoflex 70 95 n.v.t. 1.3 CDTI ecoflex 66 90

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Kombi

Technische specificaties modeljaar De Transporter Kombi Technische specificaties modeljaar 2017 De Transporter Kombi Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Motor/ Model 62 kw/84 Pk 75 kw/102 Pk 84 kw/114 Pk 110 kw/1 Pk 110 kw/1 Pk 4MOTION 1 kw/204 Pk 1 kw/204 Pk

Nadere informatie

Technische specificaties modeljaar De Transporter Chassis en Pick-up

Technische specificaties modeljaar De Transporter Chassis en Pick-up Technische specificaties modeljaar 2017 De Transporter Chassis en Pick-up Brandstofverbruik/CO 2 -uitstoot Transporter Pick-up EU6 Motor/ Model 62 kw voorwielaandrijving 75 kw voorwielaandrijving 84 kw

Nadere informatie

De Caddy Van en Maxi Van

De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy Van en Maxi Van De Caddy EcoFuel en Caddy BiFuel. Kostenbewuste ondernemers zoeken doorgaans een bedrijfsvoertuig dat niet alleen op korte termijn maar ook op lange termijn

Nadere informatie

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Peugeot Expert dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines Eco dubbele cabine 6 Comfort dubbele cabine

Nadere informatie

Inspectierapport GN-925-V

Inspectierapport GN-925-V Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 144478 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Pure Limited GN925V Meldcode: 8075 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50D1128075

Nadere informatie

Bedrijfswagens. Échte bouwprofessionals investeren slim. Volkswagen Bedrijfswagens Bouw Professionals.

Bedrijfswagens. Échte bouwprofessionals investeren slim. Volkswagen Bedrijfswagens Bouw Professionals. Bedrijfswagens Échte bouwprofessionals investeren slim. Volkswagen Bedrijfswagens Bouw Professionals. Actieprijs 14.350,- of 60,- per week Nu incl. inrichting t.w.v. 1.000,-* Volkswagen Caddy Bouw Professional

Nadere informatie

Inspectierapport 4-SHB-79

Inspectierapport 4-SHB-79 Geïnspecteerd Door: Alwin ter Schure Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 4SHB79 Tellerstand (km): 194967 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 7463

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO PRIjsLIjsT, uitrustingspecificaties & TEChNIsChE GEGEvENs September 2010

CITROËN BERLINGO PRIjsLIjsT, uitrustingspecificaties & TEChNIsChE GEGEvENs September 2010 CITROËN BERLINGO Prijslijst, uitrustingspecificaties & technische gegevens September 2010 Prijslijst Citroën Berlingo Cons. prijs Cons. prijs Cons. prijs kw/pk Rijklaar zitplaatsen excl. incl. BPM incl.

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO MULTISPACE

CITROËN BERLINGO MULTISPACE CITROËN BERLINGO MULTISPACE +++ CITROËN BERLINGO MULTISPACE INNOVATIEF IN VELE OPZICHTEN +++ TECHNOLOGIE. Met de Connecting Box beschikt u over een in het dashboard geïntegreerde USBen jack-aansluiting.

Nadere informatie

Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up

Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up Technische Gegevens Transporter 6 Pick-Up MJ2019 Stand: 1-3-2019 Transporter Pick-up Euro 6 Brandstofverbruik/ CO₂- uitstoot. Brandstofverbruik (l/100 km) en Motor/ Model 2.0 TDI BMT 2.0 TDI 75kW 62kW

Nadere informatie

Inspectierapport 98-LGS-8

Inspectierapport 98-LGS-8 Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Type: Kenteken: Audi Q5 2.0 TFSI quattro Pro Line 98LGS8 Tellerstand (km): 106584 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 7257

Nadere informatie

JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN

JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN Inhoud Dubbele cabines Base dubbele cabine Comfort dubbele cabine Luxe dubbele cabine Beschikbaarheid en Maatvoering Specificaties en Opties Snoeks producten voor Citroën

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Inspectierapport V-818-JZ

Inspectierapport V-818-JZ Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Opel Vivaro Tellerstand (km): 28962 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: Meldcode: Chassisnummer: Autotype: 1.6 Biturbo CDTI L2H1 Sport ECC V818JZ W0L1F7018GV660896

Nadere informatie

M{zd{3. prijzen & uitrusting. per 16 september 2013

M{zd{3. prijzen & uitrusting. per 16 september 2013 M{zd{3 prijzen & uitrusting per 16 september 2013 M{zd{3 prijzen Mazda3 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs bedragen in euro incl. BTW excl. BTW SKYACTIV-G 120 6MT TS 22.690 3.000 19.690 16.273

Nadere informatie

NIEUWE 107 nieuwe Peugeot 107 is een auto van deze tijd. Hij is compact, handelbaar, modern en gedurfd en heeft een nog lagere CO 2 -uitstoot.

NIEUWE 107 nieuwe Peugeot 107 is een auto van deze tijd. Hij is compact, handelbaar, modern en gedurfd en heeft een nog lagere CO 2 -uitstoot. PEUGEOT 107 NIEUWE 107 nieuwe Peugeot 107 is een auto van deze tijd. Hij is compact, handelbaar, modern en gedurfd en heeft een nog lagere CO 2 -uitstoot. Argumenten waarmee de 107 u zal weten te overtuigen.

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA.

Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. Technische Specificaties OPEL INSIGNIA. 11 September 2017 Grand Sport Sports Tourer Country Tourer BUITENAFMETINGEN in mm Lengte 4897 4986 5004 Breedte met uitgeklapte / ingeklapte buitenspiegels 2093

Nadere informatie

Renault Trafic L2H1 T29 dci 120 DC Dubbel Cabine Pack Lux Navigatie 36% VOORDEEL VOORRAAD. Gekozen opties

Renault Trafic L2H1 T29 dci 120 DC Dubbel Cabine Pack Lux Navigatie 36% VOORDEEL VOORRAAD. Gekozen opties pagina 1 van 6 Renault Trafic L2H1 T29 dci 120 DC Dubbel Cabine Pack Lux Navigatie 36% VOORDEEL VOORRAAD Referentie Beschikbaarheid Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

Inspectierapport 06-THH-3

Inspectierapport 06-THH-3 Inspectierapport 06-THH-3 Geïnspecteerd Door: Jeffrey Lokate Merk: Model: Type: Kenteken: Opel Astra Sports Tourer 1.4 Business Edition 06THH3 Tellerstand (km): 83890 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m):

Nadere informatie

CITROËN JUMPY BESTELWAGEN

CITROËN JUMPY BESTELWAGEN CITROËN JUMPY BESTELWAGEN DESIGN Scan deze QR-code met uw smartphone om de Citroën Jumpy en de overige bedrijfswagens van Citroën in al hun facetten te leren kennen. CITROËN JUMPY BESTELWAGEN: ELEGANT

Nadere informatie