Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android."

Transcriptie

1 PEUGEOT 208

2 Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android.

3 REGENERATION

4

5 PRIKKEL UW ZINTUIGEN Met de 208 introduceert Peugeot een auto van de nieuwe generatie. Compact, wendbaar en efficiënt als hij is, is de 208 zijn tijd vooruit. Qua ergonomie en bedieningsgemak laat hij zich niet snel evenaren. In de geest van zijn beroemde voorgangers maakt de 208 in alle opzichten uw wensen waar en prikkelt hij uw zintuigen.

6

7 NIEUW DESIGN Bij de Peugeot 208 komen de nieuwe stijlkenmerken van het merk op fraaie wijze tot uitdrukking. Elk detail - de zwevende grille, de LED-accentverlichting, de boemerangvormige achterlichten - is in harmonie met het geheel. Het fraaie en sportieve uiterlijk komt puur en geraffineerd over. Peugeot toont met dit design een nieuw en verleidelijk gezicht dat model staat voor passie en levenslust.

8

9 EEN WARM WELKOM Het interieur van de nieuwe 208 sluit naadloos aan op de innovatieve buitenkant. De strakke en eigentijdse lijnen vindt u ook terug in het originele en moderne interieur dat comfort, stijl en geavanceerde technologie in zich verenigt. Dankzij de ergonomische bestuurdersplaats en de royale interieurruimte van de 208 voelt u zich direct op uw gemak.

10 EEN INNOVATIEF INTERIEUR

11 Het interieur van de 208 is revolutionair anders. De volledig opnieuw uitgevonden bestuurdersplaats is een belevenis op zich. Met de nieuwe, logische ergonomie, het compacte stuurwiel en het headup instrumentenpaneel is de 208 nog makkelijker, intuïtiever en dus veiliger te bedienen. De zachte materialen en de sfeerverlichting maken het verblijf in dit moderne, strakke interieur extra aangenaam.

12 INTUITIE EN CONNECTIVITEIT

13 De volstrekt nieuwe ergonomie van het interieur van de 208 maakt autorijden eenvoudiger. Het dashboard is voorzien van een touchscreen dat binnen het directe handbereik van bestuurder èn voorpassagier is geplaatst. Vanaf niveau Active geeft dit touchscreen toegang tot diverse functies (radio, Bluetooth handsfree set, luisteren naar muziek via een USB-aansluiting of via streaming audio,...). De 208 gaat met zijn tijd mee en versterkt dankzij de intuïtieve en connectieve technologie de band die van nature bestaat tussen de auto en zijn bestuurder. Met de applicatie Peugeot Connect Apps* beschikt elke bestuurder van de 208 over een eigen 3G-dongle met een geïntegreerd GPS. Een speciaal abonnement geeft de inzittenden van de 208 toegang tot internet via het uitgebreide Mobility Portal en tot praktische en veiligheidsverhogende applicaties: ViaMichelin verkeersinformatie, in de omgeving beschikbare parkeerplaatsen, goedkope tankstations, weerberichten, Michelin-gidsen, Roadbook-functie, Peugeot Call Center, enz. De 208 maakt de ambitie van het merk waar: zo veel mogelijk mensen laten profiteren van multimedia-diensten. * Leverbaar in de loop van 2012.

14

15 VOLOP RUIMTE De 208 is dankzij zijn doordachte ontwerp compact en ruim tegelijk en biedt ook voor de achterpassagiers en bagage volop ruimte. Het optionele glazen panoramadak met LED-sfeerverlichting versterkt het gevoel van ruimte en maakt het autorijden voor de passagiers nog aangenamer.

16

17 EEN CONCEPT VAN DE NIEUWE GENERATIE De 208 maakt autorijden tot een waar genoegen. De wendbare en dynamische 208 laat zich moeiteloos volledig naar uw hand zetten. Er zijn diverse maatregelen getroffen om het gewicht van de auto te verlagen. Maatregelen die passen in de strategie om het brandstofverbruik en de CO 2 -uitstoot te verlagen en de passieve veiligheid en de prestaties van de auto te verhogen.

18 NIEUWE MOTOREN Dankzij de technologische innovaties van Peugeot op motorengebied breekt met de 208 een nieuwe tijd aan. Met de beschikbare motoren en versnellingsbakken zijn maar liefst 10 combinaties mogelijk zodat er altijd een 208 is die bij uw karakter en uw wensen past. Nieuwe generatie driecilindermotoren Deze nieuwe generatie motoren staat garant voor een aanzienlijke verlaging van het brandstofverbruik en CO 2 -uitstoot, zonder dat de prestaties daaronder te lijden hebben. Met de 1.0 en 1.2 VTi benzinemotoren heeft de 208 een CO 2 -uitstoot van respectievelijk 99 g/km en 102 g/km waardoor ze vrijgesteld zijn van motorrijtuigenbelasting tot 1 januari e-hdi-technologie met Stop & Start-systeem De 208 is leverbaar met de e-hdi-technologie. Het snelle, doeltreffende en stille Stop & Start-systeem van de nieuwe generatie verlaagt het brandstofverbruik en de CO 2 -uitstoot en zorgt ervoor dat de motor razendsnel en trillingsvrij afgezet en weer gestart wordt, voor een optimaal comfort. Benzinemotoren 208: -1.0 VTi 50 kw (68 pk), handgeschakelde vijfversnellingsbak (2) -1.2 VTi 60 kw (82 pk), handgeschakelde vijfversnellingsbak (1) -1.4 VTi 70 kw (95 pk), handgeschakelde vijfversnellingsbak -1.6 VTi 88 kw (120 pk), handgeschakelde vijfversnellingsbak -1.6 THP 115 kw (155 pk), (2) (3) handgeschakelde zesversnellingsbak Dieselmotoren 208: HDi 50 kw (68 pk), handgeschakelde vijfversnellingsbak -1.4 e-hdi 50 kw (68 pk), 2Tronic met 5 versnellingen, Stop & Start -1.6 e-hdi 68 kw (92 pk), handgeschakelde vijfversnellingsbak, Stop & Start -1.6 e-hdi 68 kw (92 pk), 2Tronic met 6 versnellingen, Stop & Start (2) -1.6 e-hdi 82 kw (115 pk), handgeschakelde zesversenellingsbak, Stop & Start (1) Leverbaar vanaf juli 2012 (2) Leverbaar vanaf september 2012 (3) Vermogen met overboost

19

20 INNOVATIES VOOR EEN BETER MILIEU Peugeot maakt voor alle modellen maximaal gebruik van de knowhow van het merk om de auto s nóg zuiniger en schoner voor het milieu te maken. De 208 is daar het overtuigende bewijs van. Gewicht, luchtweerstand, banden en technologische knowhow; alles is in het werk gezet om het milieu zo veel mogelijk te ontzien. 25% van de kunststoffen van de 208 bestaat uit gerecycled of natuurlijk materiaal. Zo is de complete achterbumper vervaardigd van 100% gerecyclede kunststof. Een wereldprimeur waarvan u profiteert en waar de 208 trots op mag zijn! Naast de nieuwe generatie driecilindermotoren is er een uitgebreide keuze aan krachtige benzine- en dieselmotoren, waaronder verschillende e-hdimotoren die lage verbruikscijfers koppelen aan rijplezier. BRANDSTOFVERBRUIK Brandstofverbruik (1/100 km) CO 2 g/km Versnellingsbak Binnen de bebouwde kom Buiten de bebouwde kom Gecombineerd verbruik Gecombineerd Benzine 1.0 VTi 68 pk 5-bak 5,2 3,7 4, VTi 82 pk 5-bak 5,5 3,9 4, VTi 82 pk 5-bak 5,5 3,9 4, VTi 95 pk 5-bak 7,5 4,5 5, VTi 120 pk 5-bak 8,1 4,5 5, THP 155 pk 6-bak 7,9 4,5 5,8 135 Diesel 1.4 HDi 68 pk 5-bak 4,4 3,4 3, e-hdi 68 pk FAP 2Tronic 5 versn. 3,6 3,2 3, e-hdi 92 pk FAP 5-bak 4,5 3,4 3, e-hdi 92 pk FAP 2Tronic 6 versn. 4,3 3,5 3, e-hdi 115 pk FAP 6-bak 4,6 3,4 3,8 99

21 25% gerecycled VAN DE KUNSTSTOFFEN VAN DE 208 BESTAAT UIT of natuurlijk materiaal waarmee de 208 een nieuwe fase markeert op het gebied van eco-design. De verbruikscijfers in deze tabel zijn officiële waarden die zijn vastgesteld aan de hand van Europese normen die gelden voor alle fabrikanten en alle personenauto s die in Europa worden verkocht. Op basis van deze waarden kunt u auto s vergelijken en uw keuze bepalen. Het brandstofverbruik in de bebouwde kom wordt gemeten bij een route door de stad van ongeveer 4 kilometer. Het brandstofverbruik buiten de bebouwde kom wordt gemeten bij een route over buitenwegen van ongeveer 7 kilometer. Het gecombineerde brandstofverbruik komt overeen met het gemiddelde over beide routes, dus over ongeveer 11 kilometer. Deze waarden komen tot stand onder specifieke, voorgeschreven testomstandigheden (temperatuur, gewicht van de auto, type rollentestbank, enz.) en met een uiterst rustige rijstijl. In de praktijk zal het brandstofverbruik van uw auto van deze officiële waarden afwijken: het verbruik wordt immers beïnvloed door het verkeer, de weersomstandigheden, de belading van de auto, uw rijstijl, de bandenspanning, de aanwezigheid van allesdragers (ook zonder belading), veelvuldig gebruik van de airconditioning en/of de verwarming, de staat van de auto, enzovoort. (Zie voor meer informatie om uw brandstofverbruik te verbeteren Eco- Drive op

22 Peugeot Connect SOS* Peugeot zorgt ervoor dat de noodoproepfunctie voor iedereen in Europa bereikbaar wordt. Op de momenten dat elke seconde telt, kunt u rekenen op de bliksemsnelle reactie van Peugeot Connect SOS*. Automatische noodoproep: als de airbags of de pyrotechnische gordelspanners geactiveerd worden, wordt er vanuit de auto automatisch een noodoproep verstuurd. Peugeot Connect SOS* lokaliseert dan de auto, neemt telefonisch contact op met de inzittenden en roept de benodigde hulpdiensten op. De gesprekken vinden plaats in de taal van de eigenaar van de auto. Handmatige noodoproep: in het geval van een noodsituatie (onwel worden, geweld), kan de automobilist snel een beroep doen op Peugeot Connect SOS*. Even (3 seconden) indrukken van de SOS-knop op het dashboard is voldoende. Peugeot Connect SOS* is momenteel beschikbaar in 11 Europese landen (Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Portugal, België, Luxemburg, Nederland, Zwitserland, Oostenrijk en Groot- Brittannië). Vanaf 2012 zal de dienst ook beschikbaar zijn in Denemarken en Polen. ESP Alle Europese uitvoeringen van de 208 zijn voorzien van het ESP van de nieuwste generatie met ASR (antispinregeling), CDS (stabiliteitscontrole), NRA (noodremassistentie) en ERV (elektronische remdrukregelaar). *Peugeot Connect SOS is gratis beschikbaar bij alle uitvoeringen van de 208 die zijn voorzien van deze optie, op voorwaarde van acceptatie bij de aflevering van de auto en afhankelijk van de algemene gebruiksvoorwaarden van de dienst, die opvraagbaar zijn bij uw Peugeot-dealer.

23 EXTRA BESCHERMING De 208 verrast met zijn design, is verleidelijk door zijn prestaties en overtuigt door zijn veiligheidsniveau. De ingenieurs zijn er in geslaagd de 208 compacter en lichter te maken ten gunste van het brandstofverbruik en de passieve veiligheid van de auto. Dankzij de toepassing van verschillende rijhulpsystemen (zoals standaard ESP) zijn de veiligheid en het comfort van de 208 van een ongekend niveau. De 208 heeft een voortreffelijke wegligging en is voorzien van 6 airbags, een actieve voetsteun en een samendrukbare stuurkolom die de kans op ernstig letsel bij een aanrijding aanzienlijk verminderen. Bovendien biedt Peugeot u de mogelijkheid gratis en voor onbeperkte tijd gebruik te maken van Peugeot Connect SOS en Peugeot Connect Assistance. De veiligheid voor u en uw passagiers komt altijd op de eerste plaats.

24 BEKLEDING Kies, afhankelijk van de uitvoering, de bekleding die het beste aan uw wensen voldoet. Access Active Allure Stof Etnical Mistral Access Stof Curve Mordoré Active

25 Afhankelijk van het uitrustingsniveau zijn acht interieurambiances mogelijk. Zwartgelakt middenpaneel, lederen of stoffen bekleding, van zwart naar blauw overlopende sierpanelen op de portieren: een eigentijds en stijlvol interieur dat bij elke uitvoering weer een eigen gezicht heeft. Stof met kunstleer Ekmet Allure 3-deurs Stof Textab Tree Allure 5-deurs Stof Ekmet Mistral Allure 5-deurs

26 BEKLEDING Urban Vintage (geperforeerd alcantara/hoogwaardig kunstleer) - Interieurambiance Dark Chrome, bekleed dashboard met sierstiksels. Optie op Allure Leder Claudia zwart Optie op Allure

27 KLEUREN De 208 is leverbaar in 10 carrosseriekleuren. Aan u de keus. METALLIC BLOSSOM GREY BLEU VIRTUEL BLEU BELLE ILE GRIS SHARK GRIS ALUMINIUM ROUGE ERYTHREE BLANC BANQUISE* ROUGE NOIR NOIR OBSIDIEN SPIRIT GREY *Standaardlak

28 VELGEN WIELPLATEN 15 LICHTMETALEN VELG 15 LICHTMETALEN VELG 16 LICHTMETALEN VELG 17 BORE AZOTE HÉLIUM OXYGÈNE CHROME ARGON* HÉLIUM TECHNICAL GREY* OXYGÈNE TECHNICAL GREY* NAAFDOPPEN* LIGNE S BLANC IRIDIUM SCANDIUM* HÉLIUM BLANC LIGNE S* BANQUISE* STREET GRIS BLEU VIRTUEL * Als accessoire leverbaar. KRYPTON* STREET BRUN CALERN BLOSSOM GREY

29 VOOR EEN PERSOONLIJKE UITSTRALING ONTDEK HET VOLLEDIGE AANBOD ACCESSOIRES VOOR UW 208 BIJ UW PEUGEOT VERKOOPUNT DAKPRINT MET DAMBORDMOTIEF LIGNE S BINNEN SPIEGELKAP DAKPRINT VOOR PANORAMADAK BUITEN SPIEGELKAP DIFFUSER DORPELLIJST SPOILER LICHTMETALEN VELG 17 LIGNE S DAMIERS LIGNE S BANDES STREET BRUN CALERN STREET GRIS SIDOBRE GRAFFIC

30

31 PEUGEOT & U De aanschaf van een Peugeot betekent niet alleen de zekerheid van jarenlang comfortabel rijplezier. Inbegrepen is ook een fijnmazig verkoopen servicenetwerk dat te allen tijde voor u klaarstaat. Alleen al in Nederland betreft het bijna 200 modern uitgeruste bedrijven. Stuk voor stuk specialisten die goed naar u luisteren, uw wensen begrijpen en daarop vakkundig en efficiënt antwoord weten te geven. En is dat niet de beste basis voor een vertrouwensrelatie? PEUGEOT GARANTIE Uw nieuwe Peugeot wordt geleverd met twee jaar contractuele garantie zonder kilometerbeperking*. De lakgarantie voor personenauto s (geel kenteken) is drie jaar, terwijl de garantie tegen doorroesten van binnenuit maar liefst twaalf jaar is. * Geldt niet voor onderdelen die vanwege normale slijtage vervangen dienen te worden. PEUGEOT ASSISTANCE Tijdens de garantieperiode (en tijdens de looptijd van het Peugeot Zekerheidscontract) kunt u in heel Europa rekenen op gratis hulp van Peugeot Assistance bij pech onderweg, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Bovendien kunt u onder bepaalde omstandigheden aanspraak maken op vervangend vervoer of de kosten van een overnachting in een hotel. PEUGEOT OPTIWAY Aansluitend op de twee jaar contractuele garantie kunt u aanvullend, naar uw keuze, voor 1, 2 of 3 jaar Peugeot Optiway afsluiten. Peugeot Optiway kent 3 verschillende niveaus. Elk van deze niveaus geeft u na gedurende de looptijd extra zekerheid. Deze zekerheid kan bestaan uit een langere periode garantie tot en met het afdekken van alle reparatieen onderhoudskosten van uw auto. Raadpleeg uw verkooppunt over de exacte voorwaarden en kosten. PEUGEOT ONDERHOUDSSYSTEEM Peugeot heeft een helder en voordelig onderhoudssysteem. Een Peugeot onderhoudsbeurt omvat de juiste controlepunten en afhankelijk van tijd en/of kilometrage de benodigde vervangingen. Er bestaan standaard adviestarieven voor het Peugeot onderhoudssysteem en de bijkomende vervangingen zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. ORIGINELE ONDERDELEN EN ACCESSOIRES Peugeot stelt aan onderdelen en accessoires dezelfde hoge kwaliteitseisen als aan de door haar geproduceerde auto s. Ze worden dan ook zonder uitzondering aan zware beproevingen onderworpen en ze garanderen natuurlijk dat uw Peugeot een Peugeot blijft. PAKKETPRIJZEN Voor uitlaten, remmen, trekhaken en alarmsystemen en de meeste accessoires hanteren alle daartoe bevoegde leden van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie concurrerende all-in adviespakketprijzen, dus inclusief alle materialen, montage en BTW. PEUGEOT ERKEND SCHADEHERSTEL Schadeherstel met merkgarantie van 4 jaar op reparatie, plaat- en spuitwerk. Kies bij (ruit)schade uitsluitend voor Peugeot Erkend Schadeherstel. De contractuele garantie, met inbegrip van de carrosseriegarantie, blijft dan onverminderd van kracht. PEUGEOT LEASE & FINANCE Uw Peugeot-distributeur regelt - via Peugeot Lease & Finance voor u ook de beste financiering en/of het beste leasecontract. Want hij zit direct aan de bron, gunstiger kan het niet: leasevormen op maat, waaronder uiteraard optional lease en financial lease, en snel te regelen leningen met altijd concurrerende tarieven. PEUGEOT PERSPECTIEF Hiermee rijdt u een gloednieuwe Peugeot tegen een vast en superlaag maandbedrag, met een gegarandeerde minimum inruilwaarde en slottermijn. Na een door u gekozen periode van 2, 3 of 4 jaar kunt u kiezen uit drie mogelijkheden: (1) overstappen op weer een nieuwe Peugeot, (2) in uw huidige Peugeot blijven rijden of (3) uw huidige Peugeot laten overnemen tegen de gegarandeerde inruilwaarde. Met Peugeot Perspectief rijdt u altijd in een nieuwe Peugeot, gedurende de looptijd betaalt u alleen voor het gebruik. Een fraai perspectief, waarover uw verkoopadviseur u graag alles vertelt. PEUGEOT EXPERIENCE Beleef de wereld van Peugeot in Peugeot Experience. Het grootste productpresentatie- en proefritcentrum van Peugeot in Europa. U vindt Peugeot Experience in Breukelen (langs de A2 Utrecht-Amsterdam, afslag Breukelen, industrieterrein Breukelerwaard). In twee markante blauwe gebouwen op meer dan m² expositieruimte vindt u ruim 150 auto s, waaronder 90 demonstratieauto s startklaar voor een via uw Peugeot verkoopadviseur te regelen proefrit. De informatie en illustraties die in deze brochure voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken van dit document. De gepresenteerde uitrustingen zijn, afhankelijk van het model, standaard of optioneel en kunnen per land verschillen. Het is mogelijk dat de getoonde uitrusting van sommige versies niet geheel overeenstemt met de werkelijkheid in een betreffend land. In het kader van het streven van de fabrikant naar een constante verbetering van haar producten, kan Peugeot op elk moment de technische specificaties, de uitrusting, de opties en de kleuren wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving. Deze brochure bevat informatie met een algemeen karakter en is in geen enkel opzicht een contractueel document. Voor de meest actuele informatie en eventuele aanvullingen gelieve contact op te nemen met een daartoe bevoegd lid van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie in Nederland. Onder invloed van het drukprocédé kunnen de kleuren van de in deze brochure afgebeelde auto s afwijken van de werkelijkheid. Niets uit deze brochure mag worden gereproduceerd in welke vorm dan ook zonder toestemming van Automobiles Peugeot en/ of Peugeot Nederland N.V.

32 Création : BD Network Réalisation / Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B Imprimé en U.E. NL Februari 2012

COMPACTE VRIJBUITER. Ervaar de unieke eigenschappen van deze veilige en tegelijkertijd sportieve crossover.

COMPACTE VRIJBUITER. Ervaar de unieke eigenschappen van deze veilige en tegelijkertijd sportieve crossover. PEUGEOT 2008 COMPACTE VRIJBUITER Met de nieuwe 2008, een compacte crossover die zich in de stad als een vis in het water voelt, kunt u optimaal profiteren van al het goede dat het leven te bieden heeft.

Nadere informatie

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL PEUGEOT PARTNER PARTNER IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL Met zijn grote laadruimte, ongekend flexibele interieur en nieuwe, zuinige en sterke e-hdi-motoren is de nieuwe Partner de ideale bedrijfsauto voor

Nadere informatie

*Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies.

*Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies. NEW PEUGEOT PARTNER TEPEE STIJLVOL VOORKOMEN VRIJHEID ALOM! De Partner Tepee is een échte vrijetijdswagen, een ludospace pur sang. Deze auto heeft veel karakter en nodigt uit tot ontdekkingen en avontuur.

Nadere informatie

TIJDELIJK NAVIGATIE T.W.V. 385,- INCL. BTW CADEAU! Vraag uw dealer naar de voorwaarden FIAT PUNTO

TIJDELIJK NAVIGATIE T.W.V. 385,- INCL. BTW CADEAU! Vraag uw dealer naar de voorwaarden FIAT PUNTO TIJDELIJK NAVIGATIE T.W.V. 385,- INCL. BTW CADEAU! Vraag uw dealer naar de voorwaarden FIAT PUNTO Prijslijst per 1 januari 2015 2 Punto. Drive the Evolution Stap je in de nieuwe Punto, dan ben je helemaal

Nadere informatie

F I AT Q U B O Prijslijst per 1 juli 2014

F I AT Q U B O Prijslijst per 1 juli 2014 FIAT QUBO Prijslijst per 1 juli 2014 2 Origineel en fris De Qubo is multifunctioneel, origineel en veelzijdig. Het originele design met brede en bolle wielkasten geeft de zijkanten van de auto een robuuste

Nadere informatie

U BENT UNIEK, UW PEUGEOT 2008 IS DAT OOK

U BENT UNIEK, UW PEUGEOT 2008 IS DAT OOK ACCESSOIRES PEUGEOT 2008 U BENT UNIEK, UW PEUGEOT 2008 IS DAT OOK Ontdek het accessoiregamma voor uw PEUGEOT 2008 en profiteer van de knowhow van Peugeot om uw compacte crossover volledig aan uw smaak

Nadere informatie

IN BEWUSTWORDING. SMART BEAM ASSIST dimt automatisch het grootlicht zodra een tegenligger nadert. Hoffelijk en veiliger, geniet van comfort op maat.

IN BEWUSTWORDING. SMART BEAM ASSIST dimt automatisch het grootlicht zodra een tegenligger nadert. Hoffelijk en veiliger, geniet van comfort op maat. 50 Word gedreven door verlangen. Koester het en laat uw zintuigen strelen door luxe die is gericht op gevoel. De geheel nieuwe Infiniti Q50 is hiervoor ontworpen. Hij verzorgt u met een ongekende intensiteit

Nadere informatie

INHOUD VOLVO ON CALL (VOC)

INHOUD VOLVO ON CALL (VOC) WEB EDITION VOLVO ON CALL VOLVO ON CALL Dit document beschrijft de functies van het Volvo On Call-systeem. Voor een correcte werking van het systeem is een actief abonnement nodig. De specificaties, constructiegegevens

Nadere informatie

Partner. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2015

Partner. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2015 Partner Prijzen & Specificaties Per 01-01-2015 De Partner in een oogopslag De Peugeot Partner is leverbaar in een lichte en een zware uitvoering. Deze versies worden aangeduid als 120 en 122. De 120 heeft

Nadere informatie

109 g/km 4,7. 573 liter. 1,59 m. 5 jaar. l/100 km. deuren. Met zijn beperkte C0 2

109 g/km 4,7. 573 liter. 1,59 m. 5 jaar. l/100 km. deuren. Met zijn beperkte C0 2 Splash 109 g/km 4,7 l/100 km De Splash heeft een draaicirkel van 9,4 m en is daardoor uiterst gemakkelijk te manoeuvreren.9,4 m Met zijn beperkte C0 2 -uitstoot van 109 g/km behoort de Splash (1.0 l benzine)

Nadere informatie

COMFORTABEL ALL-IN-ONE KIES ZELF UW VASTE MAANDBEDRAG

COMFORTABEL ALL-IN-ONE KIES ZELF UW VASTE MAANDBEDRAG APRIL 2014-77 11 556 200 COMFORTABEL ALL-IN-ONE KIES ZELF UW VASTE MAANDBEDRAG FINANCIERING ONDERHOUD GARANTIE RENAULT Financial Services Boeingavenue 275, 1119 PD Schiphol-Rijk Postbus 75760, 1118 ZX

Nadere informatie

TIJDELIJK EEN OPTIEPAKKET T.W.V. 1.000,- INCL. BTW CADEAU! Vraag uw dealer naar de voorwaarden. FIAT 500 en 500C

TIJDELIJK EEN OPTIEPAKKET T.W.V. 1.000,- INCL. BTW CADEAU! Vraag uw dealer naar de voorwaarden. FIAT 500 en 500C TIJDELIJK EEN OPTIEPAKKET T.W.V. 1.000,- INCL. BTW CADEAU! Vraag uw dealer naar de voorwaarden FIAT 500 en 500C Prijslijst per 1 oktober 2014 De Fiat 500, een rijke Op 4 juli 1957 rolde de eerste Nuova

Nadere informatie

prijslijst januari 2015

prijslijst januari 2015 prijslijst januari 2015 105 jaar Alfa Romeo. Een bijzondere mijlpaal waar we graag bij stilstaan. Want al een eeuw lang zet ons merk de toon op het gebied van sportiviteit en rijprestaties. Zowel op als

Nadere informatie

B E D R I J V E N De Wagenparkverzekering. Mobiliteitsgarantie uit Apeldoorn Minder gedoe, méér gemak

B E D R I J V E N De Wagenparkverzekering. Mobiliteitsgarantie uit Apeldoorn Minder gedoe, méér gemak B E D R I J V E N De Wagenparkverzekering Mobiliteitsgarantie uit Apeldoorn Minder gedoe, méér gemak 1 De Wagenparkverzekering: de mobiliteitsgarantie op maat uit Apeldoorn. Uw organisatie heeft belangstelling

Nadere informatie

open your mind. Neem je financiële ruimte. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk.

open your mind. Neem je financiële ruimte. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. open your mind. Neem je financiële ruimte. Jouw smart verkooppunt maakt meer mogelijk. >> mijnsmart.nl Customize jouw smart en bestel m online. Of je nu voor een auto of een ebike kiest jouw nieuwe smart

Nadere informatie

De bonus wordt na schade niet verlaagd als: de betaalde schade geheel kan worden verhaald;

De bonus wordt na schade niet verlaagd als: de betaalde schade geheel kan worden verhaald; Volvo Car Insurance Volvo car insurance: Een bewuste keuze Volvo-rijders maken doorgaans bewuste keuzes, staan midden in hun directe leefomgeving en volgen niet noodzakelijk de massa. Waarbij de blik een

Nadere informatie

PRIJSLIJST Modeljaar 2016 20 April 2015 VOLVO V40 BUSINESS

PRIJSLIJST Modeljaar 2016 20 April 2015 VOLVO V40 BUSINESS PRIJSLIJST Modeljaar 2016 20 April 2015 VOLVO V40 BUSINESS VOLVO V40 BUSINESS MODELPROGRAMMA Aantal versnellingen Bijtelling 2015 Netto catalogusprijs ( ) Zuinigheidscategorie BPMbedrag ( ) BTWbedrag (

Nadere informatie

Oplossingen waarmee u écht verder komt. Pinknotes = Personeelsvoordeelpas! BP Europa SE BP Nederland. www.bp.nl/zakelijk 0800-0203631

Oplossingen waarmee u écht verder komt. Pinknotes = Personeelsvoordeelpas! BP Europa SE BP Nederland. www.bp.nl/zakelijk 0800-0203631 brandstofexpertise Oplossingen waarmee u écht verder komt Alleen BP PLUS biedt de beste oplossingen om uw wagenpark zo efficiënt mogelijk in te zetten. Van een omvangrijk Europees netwerk van tankstations

Nadere informatie

RENAULT FLUENCE Z.E. EN KANGOO EXPRESS Z.E.: DEFINITIEVE VORMGEVING EN START VAN RESERVERINGEN

RENAULT FLUENCE Z.E. EN KANGOO EXPRESS Z.E.: DEFINITIEVE VORMGEVING EN START VAN RESERVERINGEN PERSBERICHT RENAULT FLUENCE Z.E. EN KANGOO EXPRESS Z.E.: DEFINITIEVE VORMGEVING EN START VAN RESERVERINGEN Het definitieve design van de Fluence Z.E. en Kangoo Express Z.E. is gereed. Klanten die als één

Nadere informatie

Koop slim en bespaar. Tips om minder uit te geven van winkelkar tot vliegticket

Koop slim en bespaar. Tips om minder uit te geven van winkelkar tot vliegticket Koop slim en bespaar Tips om minder uit te geven van winkelkar tot vliegticket INHOUD 5 Uw winkelkarretje 7 Uw auto 9 Uw telefoon 10 Uw computer 12 Uw energieverbruik 20 Uw vakantie 22 Uw geld Test-Aankoop

Nadere informatie

Flexibiliteit in mobiliteit

Flexibiliteit in mobiliteit IN HET 3: rijimpressie Ford Kuga 14 mei 2013 6: Limado Autobanden 7: Oude glorie: Jaguar 4 Dit is een bijlage van het Gemerts Nieuwsblad! MG3 staat in de planning voor export naar Europa Eerst zien Inhoud

Nadere informatie

Scherp geprijsde nieuwe Corsa legt lat hoog in segment compacte auto s

Scherp geprijsde nieuwe Corsa legt lat hoog in segment compacte auto s Opels bestseller is er al vanaf 13.995,- Scherp geprijsde nieuwe Corsa legt lat hoog in segment compacte auto s Vanaf vandaag kan de nieuwe Opel Corsa besteld worden. Opels bestseller is er al vanaf 13.995,-.

Nadere informatie

We zorgen goed voor u én uw auto

We zorgen goed voor u én uw auto We zorgen goed voor u én uw auto De Autoverzekering van Univé 1 De Univé Autoverzekering. Omdat uw auto belangrijk voor u is. U bent nogal eens onderweg. De kinderen naar school brengen, naar het werk,

Nadere informatie

volvo on call ALTIJD VERBONDEN

volvo on call ALTIJD VERBONDEN volvo on call ALTIJD VERBONDEN ALTIJD VERBONDEN Volvo On Call is een service op abonnementsbasis met een innovatieve mobiele app, waarmee u continu verbonden kunt blijven met uw Volvo. U kunt op afstand

Nadere informatie

www.deburgh.com www.deburgh.com Aanbieding voor Post NL -1- Fiat Ducato CNG Model

www.deburgh.com www.deburgh.com Aanbieding voor Post NL -1- Fiat Ducato CNG Model Aanbieding voor Post NL Fiat Ducato CNG Model Contactpersoon: Marc Meeuwissen Telefoon: 040-8447441 Mobiel: 06-53597852 Email: m.meeuwissen@deburgh.com Website: -1- Eindhoven, 22 augustus 2012 Geachte

Nadere informatie

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Veilig Op Weg Pakket. Een compleet pakket autoverzekeringen

Allianz Nederland Schadeverzekering. Allianz. Veilig Op Weg Pakket. Een compleet pakket autoverzekeringen Allianz Nederland Schadeverzekering Allianz Veilig Op Weg Pakket Een compleet pakket autoverzekeringen Een compleet pakket autoverzekeringen Onbezorgd autorijden met het Veilig Op Weg Pakket Wilt u zeker

Nadere informatie

Aegon Autoverzekering

Aegon Autoverzekering Of u nu uw auto gebruikt voor uw plezier, om naar uw werk te gaan, met het gezin op stap te gaan, voor uw vakantie of om boodschappen te doen. Met de kunt u goed verzekerd de weg op. Niet alleen betalen

Nadere informatie

Altijd met een gerust gevoel op weg

Altijd met een gerust gevoel op weg Altijd met een gerust gevoel op weg De Autoverzekering van Univé 1 De Univé Autoverzekering. Omdat uw auto belangrijk voor u is. U bent nogal eens onderweg. De kinderen naar school brengen, naar het werk,

Nadere informatie

News Medische Beroepen

News Medische Beroepen News Medische Beroepen December 2013 Lease uw nieuwe wagen, en zeg onverwachte kosten vaarwel! Binnenkort, in januari, is het weer de jaarlijkse hoogmis voor koning Auto. Als u het wagenpark van uw bedrijf

Nadere informatie

Elektrisch vervoer in 20 vragen

Elektrisch vervoer in 20 vragen lektrisch vervoer in 20 vragen e startgids voor bedrijven 2013 >> ls het gaat om duurzaamheid, innovatie en internationaal Waarom zou ik kiezen voor V? Inhoud Wat zijn de kosten van V? Hoe breng ik V in

Nadere informatie