De Citroën Nemo is een bedrijfsauto die zijn tijd ver vooruit is. Voorzien van alle comfort, maakt hij uw dagelijkse ritten tot een waar genoegen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Citroën Nemo is een bedrijfsauto die zijn tijd ver vooruit is. Voorzien van alle comfort, maakt hij uw dagelijkse ritten tot een waar genoegen."

Transcriptie

1 CITROËN NEMO

2

3 De Citroën Nemo is een bedrijfsauto die zijn tijd ver vooruit is. Voorzien van alle comfort, maakt hij uw dagelijkse ritten tot een waar genoegen. Neem nou de versnellingspook, gesitueerd op een logische plek op het dashboard: opnieuw een bijdrage tot het toch al hoge rijcomfort. Of het nu over de functionaliteit als bedrijfsauto gaat of over het fraaie uiterlijk van de Nemo, een ding is zeker: zodra je hem ziet ben je verkocht.

4 Deuren openen, laden of lossen, deuren sluiten de hele dag door! Daarom heeft de Nemo soepel werkende deuren, opgehangen in ruime openingen voor een zeer toegankelijk interieur, waarvan u de indeling overigens eenvoudig kunt wijzigen. De Citroën Nemo kenmerkt zich door verrassend veel binnenruimte, en dat voor zo n compacte auto! Met een breedte tussen de wielkasten van maar liefst 105 cm, een bruikbare hoogte van de laadruimte van 120 cm en een laadvloerlengte van 1,52 m komt het laadvolume op 2,5 m3, wat hem geschikt maakt om o.a. een europallet te vervoeren. 1,20 m Dankzij de ruimbemeten zijschuifdeuren* heeft u 100 % profijt van de beschikbare ruimte. Hierdoor is de laadruimte, zelfs op de kleinste parkeerplaatsen, goed toegankelijk; door de lage laaddrempel en de vlakke laadvloer kunt u de lading zo naar binnen schuiven. 1,47 m De achterdeuren kunnen 90 geopend worden voor alle gebruikelijke los- en laadverrichtingen en in een handomdraai zelfs tot 180, waardoor u, in combinatie met de lage laaddrempel, probleemloos zware en grote voorwerpen kunt laden. De asymmetrische deuren (60/40) maken de laadruimte snel toegankelijk en stellen u bovendien in staat langwerpige voorwerpen te vervoeren met open rechter achterdeur, terwijl de kentekenplaat, die zich aan de gesloten linker zijde bevindt, gewoon zichtbaar blijft. Let op: In Nederland worden alleen versies met een volledig afgesloten tussenwand geleverd (zonder of met ruit). *Als optie leverbaar

5 U brengt uw werktijd grotendeels op de weg door en uw auto is een verlengstuk van uw kantoor. En dat is nou precies waar de Citroën Nemo op inspeelt. Kijk maar eens naar de twaalf opbergvoorzieningen die deze auto rijk is evenals de vele praktische uitrustingen, die ertoe bijdragen dat u zo efficiënt mogelijk kunt opereren, waar u zich ook bevindt (afhankelijk van uitvoering). In het ruime handschoenenkastje kunt u uw laptop opbergen en daardoor onttrekken aan het oog van nieuwsgierige passanten. In het opbergvak bovenop het dashboard kunt u mobiele telefoons, pennen, sleutels en andere kleine voorwerpen kwijt De binnenpanelen van de portieren zijn aan de onderkant voorzien van bergvakken met flessenhouder. Het kantelbare schrijftafeltje is geschikt voor het bevestigen van een A5-document op ooghoogte van de bestuurder (als optie leverbaar). Optioneel is de Citroën Nemo uitgerust met een inklapbare multifunctionele passagiersstoel. Wanneer u deze stoel in de tafelstand klapt, wordt de rugleuning van de stoel een vlakke ondergrond, te gebruiken als mobiele schrijftafel.

6 U bent dagelijks urenlang op pad met uw Citroën Nemo, zowel in de stad als daarbuiten. En om die reden is bijzonder veel aandacht besteed aan het comfort van de bestuurder, wat hem ieder moment aan boord van deze auto een aangenaam gevoel zal geven. Dankzij het Bluetooth-systeem, dat als optie verkrijgbaar is en compatible met de meeste gsmmodellen, kunt u handsfree bellen met uw eigen mobiele telefoon, zonder de blik van de weg af te wenden of het stuur los te laten. De telefoongesprekken die u voert vinden plaats via het audiosysteem van de auto met gebruikmaking van een in de plafonnier geïntegreerde microfoon. In het midden van het dashboard bevindt zich een centraal bedieningspaneel met toetsen en displays die vanaf beide voorstoelen toegankelijk zijn voor functies die niet direct te maken hebben met het rijden en die, al naar gelang de uitvoering, in de auto aanwezig zijn zoals Radio/CD-speler met MP3-afspeelmogelijkheid, Bluetooth handsfree telefoonsysteem, vergrendelknop voor de laadruimte, bedieningstoets van de achterruitverwarming en airco. De bestuurdersstoel heeft naast de standaardvoorzieningen zoals voor-/achterwaartse stoelverstelling, kantelbare rugleuning en hoofdsteun, diverse instelmogelijkheden en optioneel hoogteverstelling van de stoel, verstelbare lendensteun en armsteun. Op het 12-volts stopcontact in de middenconsole kunt u allerlei elektrische apparaten aansluiten zoals gsm, laptop, PDA en mobiel navigatiesysteem. Met een eenvoudige handeling ontgrendelt u het stuur om het vervolgens in hoogte en diepte te verstellen (optioneel leverbaar). Het multifunctionele display is voorzien van een LCD-scherm, instelbaar in negen verschillende talen, waarop allerlei voor het rijden noodzakelijke informatie afkomstig van de boordcomputer wordt weergegeven evenals - afhankelijk van de uitvoering van de auto -waarschuwingen en overige informatie.

7 Dat veiligheid een essentieel onderdeel van uw beroepsmatige activiteiten is, heeft de Citroën Nemo heel goed begrepen. Allereerst de actieve veiligheid, dat is de veiligheid tijdens het rijden; vervolgens de passieve veiligheid en ten slotte een permanente inbraakbeveiliging. U ziet het: alles is erop gericht om u een veilig gevoel te geven, zodat u zich voor de volle 100% kunt wijden aan uw werkzaamheden. De modern gestyleerde koplampen zijn vanwege hun hoge plaatsing niet alleen zeer functioneel maar genieten ook een optimale bescherming tegen botsingen. In elke afzonderlijke koplamp is zowel de verlichting als signalering geïntegreerd. De mistlampen bevinden zich boven in de voorbumper. Het systeem van programmeerbare snelheidswaarschuwing stelt u in staat een maximumsnelheid in te stellen, die u niet wenst te overschrijden. Wanneer u deze geprogrammeerde snelheid overschrijdt, klinkt er een waarschuwingssignaal en verschijnt er een melding op het instrumentenpaneel. Cruise-control met snelheidsbegrenzer is leverbaar als optie**. De Citroën Nemo is leverbaar in twee motoruitvoeringen met een uitstekende verhouding prestaties / zuinigheid (beide voldoen aan de norm Euro IV). Bij de dieseluitvoering (1.4 HDi 70 pk) kunt u kiezen uit een handgeschakelde of Sensodrive versnellingsbak, beide met vijf versnellingen; de laatste met elektromechanische aansturing, waardoor het schakelen nog soepeler verloopt, het rijcomfort nog beter is en het verbruik en de uitstoot van schadelijke stoffen uitermate gunstig uitvallen. Kenmerkend voor een elektronisch bediende versnellingsbak is het ontbreken van het koppelingspedaal en de twee schakelmodussen waaruit men kan kiezen: handmatig (door de schakelhendel te bewegen) of automatisch (het systeem kiest zelf de voor de omstandigheid meest geschikte versnelling). De benzine-uitvoering (1.4i 75 pk) is uitgerust met een handgeschakelde versnellingsbak met 5 versnellingen. Met de als optie leverbare hoogfrequente afstandsbediening voorzien van drie knoppen, kunt u de cabine en de laadruimte afzonderlijk of allebei tegelijk vergrendelen. Alle uitvoeringen van de Citroën Nemo zijn voorzien van ABS (antiblokkeersysteem). Zodra een van de vier ABS-sensoren een situatie detecteert waarin een wiel door remmen dreigt te blokkeren, past het systeem de remdruk aan om het wiel te deblokkeren, waardoor de auto in alle omstandigheden optimale grip op het wekdek houdt. De Nemo is standaard voorzien van een bestuurdersairbag. Een uitschakelbare airbag aan passagierszijde is optioneel leverbaar. De als optie leverbare parkeersensoren detecteren obstakels vlak achter de auto. Deze voorziening treedt automatisch in werking als de achteruitversnelling wordt ingeschakeld. De bestuurder wordt vervolgens via geluidssignalen die in intensiteit toenemen gewaarschuwd naarmate de beschikbare ruimte achter de auto kleiner wordt. ** Commercialisatie volgt

8 CITROËN : tot uw dienst! Volledig afgesloten tussenwand (standaard) Alleen Citroën verleent service zoals Citroën Als u een Citroën koopt, wilt u natuurlijk ook alles over onze service weten. Het comfort van uw eigen Citroën vindt u terug in onze service. Te beginnen bij de dealers en andere Citroën-medewerkers. Zij bieden u de zekerheid dat u altijd kunt rekenen op hun gedegen kennis van zaken. Tevens verleent Citroën tal van andere vormen van service. monteren van trekhaken, het repareren van verlichting en ruiten en een snelle bandencontrole. Citroën Accessoireshop De Citroën Accessoireshop stelt u in staat om in een prettige omgeving te kiezen uit een zeer breed aanbod van onderdelen en accessoires. Deze zijn volgens strenge veiligheidsnormen voor u geselecteerd. Let op: Niet leverbaar in Nederland Gris Garbato (M) Ivoire Paganini (B) Gris Graphito (M) Bleu Line (B) Volledig afgesloten tussenwand met raam. (Optioneel leverbaar) Citroën Garantie Met de contractuele fabrieksgarantie kunt u 2 jaar lang, 7 dagen per week, 24 uur per dag rekenen op volledige hulpverlening, reparatie of vervanging van elk defect onderdeel. Met het Citroën Garantie Plan verlengt u deze fabrieksgarantie met 12 of 24 maanden. Citroën Assistance Hoe veilig en betrouwbaar uw Citroën ook is, u kunt altijd wel een keer te maken krijgen met pech. Citroën Assistance staat dag en nacht in bijna geheel Europa gereed om u in geval van mechanische pech snel weer op weg te helpen. In Nederland belt u het gratis nummer: In het buitenland draait u na het toegangs-en landnummer (+31) Citroën Snelservice U kunt zonder afspraak bij ons kunt terecht voor kleine onverwachte ongemakken. Bijvoorbeeld voor het vervangen van accu s en ruitenwisserbladen, het vernieuwen van banden, remmen en uitlaten, het Citroën Carrosserie Express Bij de Citroën Carrosserie Express kunt u direct terecht voor reparaties en schadeherstel. Uw Citroën wordt nog dezelfde dag gerepareerd, met of zonder afspraak. Daarbij gaat het om eenvoudige herstelwerkzaamheden aan bijvoorbeeld spiegels en verlichting, voorruiten, interieur, sluitwerk, accessoires voor de carrosserie en herstel van lichte parkeerschades. Vervangend vervoer Mocht uw auto, om wat voor reden dan ook, in de Citroën-werkplaats staan, dan hoeft u als Citroën-rijder nooit zonder auto te zitten. Informeer bij uw Citroën-dealer naar de mogelijkheid van vervangend vervoer. Ten slotte Het spreekt voor zich dat er in iedere Citroën-werkplaats gewerkt wordt volgens de strengste milieurichtlijnen. Bij het ontwerpen van iedere nieuwe Citroën tot aan de schonere fabrieken en moderne recyclingtechnieken speelt een schoner milieu een grote rol. Blanc Banquise (B) Rouge Tiziano (B) De beschrijvingen van de auto s van Citroën die in de E.U. op de markt worden gebracht, kunnen van land tot land verschillen. Voor een gedetailleerde beschrijving van de uitrusting van ieder model van het Citroën productgamma, verwijzen wij u naar de prijslijst, uitrustingspecificaties en technische gegevens. U kunt ook uw Citroëndealer raadplegen. Deze tekst betreft alleen de auto s die in de E.U. op de markt worden gebracht. De informatie over de modellen en hun kenmerken komt overeen met de beschrijving zoals deze geldt op het moment dat deze tekst gedrukt is: aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Citroën behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande kennisgeving, de kenmerken van de getoonde modellen te wijzigen en is daarbij niet gehouden deze tekst bij te werken. Bleu Nocturne (M) Bleu Lucia (M) AUTOMOBILES CITROËN verklaart, onder toepassing van de bepalingen in de richtlijn CEE n 2000/53 CE van 18 september 2000 die betrekking heeft op buiten gebruik gestelde auto s, dat ze de doelstellingen bereikt die in deze richtlijn zijn vastgesteld en dat gerecycled materiaal gebruikt wordt voor de fabricage van de producten die op de markt worden gebracht. De kleuren van de carrosserie zoals deze zijn weergegeven vormen een indicatie, de druktechnieken laten een getrouwe weergave van de kleuren niet toe. Als u, ondanks de zorg die besteed is aan het samenstellen van deze brochure, toch een fout meent te ontdekken, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Voor inlichtingen, bel naar Citroën Klanteninformatie, tel of ga naar: Rouge Malizzioso (M) Voor informatie over de service van Citroën neemt u contact op met een van de verkooppunten van ons netwerk in Nederland. Citroën Assistance: (gratis nummer). Mativoire (M) (B) = Basislak (M) = Metallic lak Bekleding stof Ancenis Bekleding stof Tresti

9 A l l e e n e e n C i t r o ë n r i j d t a l s e e n C i t r o ë n Februari Création et réalisation : Édition : ALTAVIA Paris Imprimé en UE 01/2008.

MEEr dan EEn auto, EEN COMPLEET KANTOOR. PLaatS voor u, PLAATS VOOR ALLES EN IEDEREEN

MEEr dan EEn auto, EEN COMPLEET KANTOOR. PLaatS voor u, PLAATS VOOR ALLES EN IEDEREEN CITROËN NEMO EEn uitdagend DESIGN de Citroën nemo heeft een heel uitdagend design, maar toont tegelijkertijd ook zijn praktische en comfortabele karakter. dat begint al met de eigenwijze en robuuste grille.

Nadere informatie

CITROËN NEMO MULTISPACE

CITROËN NEMO MULTISPACE CITROËN NEMO MULTISPACE De ware FAMILIEGEEST Bij het ontwerp van de nieuwe Nemo Multispace worden vorm en functie perfect gecombineerd; kijk maar naar zijn enorme glasoppervlak. De grille onderstreept

Nadere informatie

CITROËN C1. C1_NL_16P_06.2009 page 1 09J1. C1_16p_NL_0409.qxp:C116p06_F_2009 1/07/09 11:42 Page 1. Imprimé en E.U. 07/2009 par

CITROËN C1. C1_NL_16P_06.2009 page 1 09J1. C1_16p_NL_0409.qxp:C116p06_F_2009 1/07/09 11:42 Page 1. Imprimé en E.U. 07/2009 par C1_16p_NL_0409.qxp:C116p06_F_2009 1/07/09 11:42 Page 1 09J1 Juli 2009 Création et réalisation : Imprimé en E.U. 07/2009 par CITROËN C1 C1_NL_16P_06.2009 page 1 C1_16p_NL_0409.qxp:C116p06_F_2009 1/07/09

Nadere informatie

audiosysteem met cd-speler, RDS, 6 luidsprekers en mp3-/wma-afspeelmogelijkheid

audiosysteem met cd-speler, RDS, 6 luidsprekers en mp3-/wma-afspeelmogelijkheid CITROËN C8 REIZEN IN STIJL De Citroën C8 nodigt u en uw gezin uit om een compleet nieuwe manier van reizen te leren kennen. Deze grote MPV, met strakke en zelfverzekerde lijnen, heeft uitzonderlijke eigenschappen

Nadere informatie

Beeldbepalend voor uw bedrijf.

Beeldbepalend voor uw bedrijf. CITROËN JUMPER Citroën Jumper Beeldbepalend voor uw bedrijf. Betrouwbaarheid, kwaliteit, knowhow... Vakmensen stellen aan hun bedrijfsauto dezelfde eisen als aan zichzelf. De Citroën Jumper is zowel werkpartner

Nadere informatie

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION, DE BEDRIJFSWAGEN VOOR PROFESSIONALS De Red EDITION is verkrijgbaar in 4 lengte- en 3 hoogtematen met een laadvolume

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

van de laadruimte. De Citroën Jumpy is een elegante en functionele auto en nodigt uit om te ontdekken wat een moderne bedrijfswagen te bieden heeft.

van de laadruimte. De Citroën Jumpy is een elegante en functionele auto en nodigt uit om te ontdekken wat een moderne bedrijfswagen te bieden heeft. CITROËN JUMPY elegante FUNCTIONALITEIT Vanuit welke hoek je m ook bekijkt, de Citroën Jumpy is een robuuste en tegelijkertijd ook een heel elegante verschijning. De compacte vormen en een grote bumper

Nadere informatie

bemeten laadruimte. Door zijn laadvolume, betrouwbaarheid en laadvermogen zult u nog meer plezier in uw werk hebben.

bemeten laadruimte. Door zijn laadvolume, betrouwbaarheid en laadvermogen zult u nog meer plezier in uw werk hebben. CITROËN BERLINGO CITROËN BERLINGO: MOOI WERK De Citroën Berlingo is een moderne en robuuste alleskunner waar je niet omheen kunt. Met z n verchroomde dubbele chevron en vloeiende lijnen is de Citroën Berlingo

Nadere informatie

DE KRACHT VAN HET DESIGN

DE KRACHT VAN HET DESIGN CITROËN JUMPER DE KRACHT VAN HET DESIGN De Citroën Jumper heeft alles in zich om elke ondernemer te overtuigen: de Citroën Jumper levert topprestaties, is voorzien van vele speciale voorzieningen en weet

Nadere informatie

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Dubbele 1 juni 2016 (vervolg) Cabine 1 juni 2016 PROACE (inhoud 4 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl. BTW ( ) Bedrag BPM

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

TOP- TECHNOLOGIE Met de 6-versnellingsbak kunt u de prestaties

TOP- TECHNOLOGIE Met de 6-versnellingsbak kunt u de prestaties CITROËN C8 CITROËN C8, EEN AUTO VOOR DE HELE FAMILIE U moet uw hele gezin vervoeren, maar wilt tegelijkertijd ontsnappen aan de dagelijkse routine. Deze MPV is opvallend anders en biedt duidelijk meer

Nadere informatie

CITROËN NEMO PRIJSLIJST - JANUARI 2017

CITROËN NEMO PRIJSLIJST - JANUARI 2017 CITROËN NEMO PRIJSLIJST - JANUARI 2017 CITROËN NEMO VU - PRIJSLIJST Consumentenprijzen in Fiscale Consumenten kw/pk excl. BTW/BPM incl. BTW BPM waarde (1) prijs (2) CITROËN NEMO HDi 80 59/80 12.380 14.980

Nadere informatie

N 1 zonder autorijbewijs

N 1 zonder autorijbewijs e e N 1 zonder autorijbewijs e De e City is het meest compacte model in het e AIXAM assortiment. Het ideale stadsvoertuig van een onvergelijkbare kwaliteit en een uitgesproken design. De e City is speels;

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO: MOOI WERK

CITROËN BERLINGO: MOOI WERK CITROËN BERLINGO CITROËN BERLINGO: MOOI WERK De Citroën Berlingo is een moderne en robuuste alleskunner waar je niet omheen kunt. Met z n verchroomde dubbele chevron en vloeiende lijnen is de Citroën Berlingo

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines Bedrijfswagens De Dubbele Cabines van Volkswagen Bedrijfswagens. Met het oog op snelheid en efficiency is het voor u belangrijk dat mensen en materieel gelijktijdig

Nadere informatie

Prijslijst per 1 januari 2014. Fiat scudo. Personenvervoer

Prijslijst per 1 januari 2014. Fiat scudo. Personenvervoer Prijslijst per 1 januari 2014 Fiat scudo Personenvervoer 2 De Fiat Scudo personen in het kort. consumentenprijzen Scudo personen Sincom code Uitvoering Body Wielbasis Motortype SCUDO 272.5Q7.0 Combi 2.0

Nadere informatie

CITROËN NEMO PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS

CITROËN NEMO PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS CITROËN NEMO PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS Januari 2015 CITROËN Nemo VU - Prijslijst Consumentenprijzen in kw/pk excl. BTW/BPM incl. BTW BPM incl. BTW/BPM CITROËN NEMO HDi 75

Nadere informatie

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5 Prijslijst per 1 april 2013 Fiat Doblò Combinato Personenvervoer Euro-5 2 consumentenprijzen DoblÒ combinato SincoM code Uitvoering DOBLO COMBINATO MAXI (5-persoons) Motortype Brandstof Vermogen kw/pk

Nadere informatie

Fiat Scudo Personenvervoer Euro-5

Fiat Scudo Personenvervoer Euro-5 Fiat Scudo Personenvervoer Euro-5 Prijslijst per 1 juli 2012 2 De Fiat Scudo prijslijst in PDF. consumentenprijzen Scudo SINCOM CODE Uitvoering Body Wielbasis Motortype Vermogen kw/pk Ledig gewicht* Laadvermogen

Nadere informatie

ZERO CO 2 -UITSTOOT TIJDENS HET RIJDEN ZERO UITSTOOT VAN SCHADELIJKE UITLAATGASSEN ZERO MOTORGELUID

ZERO CO 2 -UITSTOOT TIJDENS HET RIJDEN ZERO UITSTOOT VAN SCHADELIJKE UITLAATGASSEN ZERO MOTORGELUID CITROËN C-ZERO AIRDREAM De benaming Airdream staat voor de meest geavanceerde technologieën die door Citroën zijn ontwikkeld ter bescherming van het milieu. Zo is er de micro-hybride e-hdi-technologie,

Nadere informatie

BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER

BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER CITROËN BERLINGO BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER Wat direct opvalt aan de Citroën Berlingo is zijn looks. Een volledig nieuw ontwerp met een moderne en dynamische uitstraling. Met zijn enorme voorruit en

Nadere informatie

NIEUWE CITROËN BERLINGO

NIEUWE CITROËN BERLINGO NIEUWE CITROËN BERLINGO OVERAL OP ZIJN PLAATS EEN MODERN DESIGN, MET HET NIEUWE CITROËN-LOGO DAT FRAAI AANSLUIT OP DE KOPLAMPEN. EEN BIJZONDER RUIM INTERIEUR EN EEN OPTIMAAL GEVORMDE LAADRUIMTE. ROBUUST

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Renault Kadjar 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Specificaties Datum: 01-12-2016 Tellerstand: 47.330 km Brandstof: Diesel Transmissie: Handgeschakeld / 6 Vermogen:

Nadere informatie

PROACE Compact Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Compact Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Compact Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Compact 1 juni Compact 2016 (vervolg) 1 juni 2016 PROACE Compact (inhoud 4,6 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl.

Nadere informatie

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter Panoramadak Dankzij het brede glazen dak zijn het zicht en de lichtinval in het interieur ongekend. 78 Te openen achterruit (SW) Dankzij deze voorziening hebt u eenvoudig toegang tot de bagageruimte zonder

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

F I A T B R A V O 603.83.122 NL S N E L G I D S

F I A T B R A V O 603.83.122 NL S N E L G I D S F I A T B R A V O 603.83.122 NL S N E L G I D S DASHBOARD 1 Linker hendel: bediening buitenverlichting - 2 Instrumentenpaneel - 3 Rechter hendel: bediening ruitenwissers, achterruitwisser, trip computer

Nadere informatie

www.deburgh.com www.deburgh.com Post NL Aanbieding Fiat Ducato -1-

www.deburgh.com www.deburgh.com Post NL Aanbieding Fiat Ducato -1- Post NL Aanbieding Fiat Ducato Contactpersoon: Marc Meeuwissen Telefoon: 040-8447441 Mobiel: 06-53597852 Email: m.meeuwissen@deburgh.com Website: -1- Eindhoven, 16 april 2012 Geachte Post NL-subcontractor,

Nadere informatie

PROACE Worker Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Worker Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE 1 juni 2016 (vervolg) 1 juni 2016 PROACE (inhoud 5,3 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl. BTW ( ) Bedrag BPM ( ) Consumentenprijs

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

Renault Kangoo Maxi L2 Luxe Energy dci 110. Kleintransporter, 4 deurs. Antraciet (Bekleding stof antraciet)

Renault Kangoo Maxi L2 Luxe Energy dci 110. Kleintransporter, 4 deurs. Antraciet (Bekleding stof antraciet) pagina 1 van 5 Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Stel zelf samen ca. 3/4 maanden Kleintransporter, 4 deurs NOG NIET GEKOZEN! Antraciet (Bekleding

Nadere informatie

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led

Mercedes-Benz A-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 200 Aut. Nieuwprijs ,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz A-Klasse 200 Aut. Nieuwprijs 48.160,- AMG, Panorama, Navi, Memory, Led Specificaties Datum: 03-05-2018 Tellerstand: 3.635 km Brandstof: Benzine Transmissie: Automaat

Nadere informatie

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES PEUGEOT BIPPER EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES De Peugeot Bipper maakt het gemakkelijk voor professionnals die op zoek zijn naar een compacte bestelauto. Een bestelauto die

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

Bijrijdersbank met ingebouwde multifunctionele tafel. Kunstlederen bekleding. Automatische airconditioning (monozone) Multifunctionele tablet houder

Bijrijdersbank met ingebouwde multifunctionele tafel. Kunstlederen bekleding. Automatische airconditioning (monozone) Multifunctionele tablet houder pagina 1 van 5 Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Op voorraad bij leverancier ca. 1/2 maanden Bedrijfswagen, 4 deurs Wit (549 Wit) Antraciet

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1

F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1 F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1 FIAT STRADA CONSUMENTENPRIJZEN SINCOM CODE Model Motor Type Vermogen kw/pk Ledig Gewicht Laad Vermogen excl. Dieselmotor 278 117 2 Standaard Cabine 1.3

Nadere informatie

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat scudo. Goederenvervoer Euro-5

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat scudo. Goederenvervoer Euro-5 Prijslijst per 1 april 2013 Fiat scudo Goederenvervoer Euro-5 2 De Fiat Scudo in het kort. consumentenprijzen Scudo SINCOM CODE Model Body Wiel basis Motor type Vermogen kw/pk Gesloten bestel korte wielbasis

Nadere informatie

Renault Master L3H2 T35 dci 130 EU6 FWD VOORRAAD. Gekozen opties. Inclusief rijklaarmaakkosten Exclusief BTW Exclusief BPM UITRUSTING INTERIEUR

Renault Master L3H2 T35 dci 130 EU6 FWD VOORRAAD. Gekozen opties. Inclusief rijklaarmaakkosten Exclusief BTW Exclusief BPM UITRUSTING INTERIEUR pagina 1 van 6 Referentie Beschikbaarheid Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op voorraad Bedrijfswagen, 4 deurs Wit (Blanc Glacier) Grijs (Stof Carbon) ca. 5 km 25-06-2018

Nadere informatie

Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW. Gekozen opties

Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW. Gekozen opties pagina 1 van 6 Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op

Nadere informatie

CITROËN JUMPER COMBI EN MINIBUS

CITROËN JUMPER COMBI EN MINIBUS CITROËN JUMPER COMBI EN MINIBUS Stap IN! Deze bekoorlijke auto met zijn stevige grille nodigt uit tot reizen. Doordat hij comfort en veiligheid goed weet te combineren, is elke rit een waar genot. Wat

Nadere informatie

Mercedes-Benz Vito dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Mercedes-Benz Vito dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Mercedes-Benz Vito dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Index Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines dubbele cabine 6 Plus dubbele cabine 8

Nadere informatie

Buitentemperatuurmeter met ijzelalarm (lager dan 3 C)

Buitentemperatuurmeter met ijzelalarm (lager dan 3 C) COUPÉ EVO DASHBOARD Brandstofmeter met reserveaanduiding Buitentemperatuurmeter met ijzelalarm (lager dan 3 C) Chroomlook ringen instrumentenpaneel ControlelampjesRichtingaanwijzer links en rechts, mistlampen

Nadere informatie

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck PROACE Truck 2 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE Truck De PROACE Truck is de sterke en zuinige compacte truck van Toyota. Hij is uitermate geschikt voor hoveniers, werkvoorzieningsschappen, gemeentewerken en

Nadere informatie

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Avant 2.0 TDI Quattro 190PK S-Tronic Aut. Climate, Led, Cruise-control, Trekhaak, Parkeersensoren

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Avant 2.0 TDI Quattro 190PK S-Tronic Aut. Climate, Led, Cruise-control, Trekhaak, Parkeersensoren B.V. 5626AG Eindhoven Audi A4 Avant 2.0 TDI Quattro 190PK S-Tronic Aut. Climate, Led, Cruise-control, Trekhaak, Parkeersensoren Specificaties Datum: 28-10-2016 Tellerstand: 11.400 km Brandstof: Diesel

Nadere informatie

Ruimte : Een extra grote

Ruimte : Een extra grote Hoogte 1050 mm Ruimte : Een extra grote kofferruimte! Altijd mobiel De M.GO is ontworpen om uw mobiliteit te vergroten, in de stad en op het platteland. De M.GO biedt u ruimte, rijplezier en maximale veiligheid.

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

Bedrijfswagens. Échte bouwprofessionals investeren slim. Volkswagen Bedrijfswagens Bouw Professionals.

Bedrijfswagens. Échte bouwprofessionals investeren slim. Volkswagen Bedrijfswagens Bouw Professionals. Bedrijfswagens Échte bouwprofessionals investeren slim. Volkswagen Bedrijfswagens Bouw Professionals. Actieprijs 14.350,- of 60,- per week Nu incl. inrichting t.w.v. 1.000,-* Volkswagen Caddy Bouw Professional

Nadere informatie

kleuren: zwart of beige.

kleuren: zwart of beige. CITROËN C-CROSSER esthetisch EN ATLETISCH elegant en onderscheidend, krachtig en robuust. Al bij de eerste aanblik weet de c-crosser u te imponeren. Ontdek deze authentieke 4x4 van de nieuwe generatie.

Nadere informatie

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JANUARI 2014

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JANUARI 2014 RENAULT MASTER PRIJSLIJST JANUARI 2014 MASTER DRIVE THE CHANGE BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING MASTER Gesloten Bestel Générique 3-punts rolgordels vóór, bij buitenste plaatsen in hoogte verstelbaar 12V-aansluiting

Nadere informatie

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2014 DRIVE THE CHANGE

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2014 DRIVE THE CHANGE RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2014 DRIVE THE CHANGE BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING MASTER GESLOTEN BESTEL GESLOTEN BESTEL GÉNÉRIQUE 3-punts rolgordels vóór, bij buitenste plaatsen in hoogte verstelbaar

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KHN-29

Inspectierapport 1-KHN-29 Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 1KHN29 Tellerstand (km): 185338 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 9510 Voertuig

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens s Bedrijfswagens De Dubbele Cabines van Volkswagen Bedrijfswagens. Met het oog op snelheid en efficiency is het voor u belangrijk dat mensen en materieel gelijktijdig op locatie

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

Prijslijst per 1 januari Fiat scudo. Personenvervoer Euro-5

Prijslijst per 1 januari Fiat scudo. Personenvervoer Euro-5 Prijslijst per 1 januari 2013 Fiat scudo Personenvervoer Euro-5 consumentenprijzen Scudo personen SINCOM CODE Body Wielbasis Motortype Vermogen kw/ pk Model scudo 272.5Q7.0 2.0 MJ 130 L1H1 3000 2,0 MJ

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen AYGO x 5-deurs AYGO x-fun 5- deurs AYGO x-play 5- deurs Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Benzine 1.0 VVT-i Handgeschakeld 10.745,00

Nadere informatie

CITROËN NEMO PRIJSLIJST - JANUARI 2016

CITROËN NEMO PRIJSLIJST - JANUARI 2016 CITROËN NEMO PRIJSLIJST - JANUARI 2016 CITROËN Nemo VU - Prijslijst Consumentenprijzen in kw/pk excl. BTW/BPM incl. BTW BPM incl. BTW/BPM CITROËN NEMO HDi 80 59/80 12.180 14.738 4.848 19.586 HDi 80 EGS

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

F I AT S C U D O E u r o - 5 Prijslijst per 1 juli 2011 1

F I AT S C U D O E u r o - 5 Prijslijst per 1 juli 2011 1 FIAT SCUDO Euro-5 Prijslijst per 1 juli 2011 1 FIAT SCUDO CONSUMENTENPRIJZEN SINCOM CODE MODEL Body Wiel Basis Motor Type Vermogen kw/pk Ledig gewicht Laadvermogen Trekgewicht (geremd) excl. BTW Gesloten

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

Inspectierapport 3-ZDZ-33

Inspectierapport 3-ZDZ-33 Geïnspecteerd Door: Nick Galama Merk: Model: Volvo V40 Tellerstand (km): 218682 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.0 D4 Summum Business 3ZDZ33 Meldcode: 0104 Chassisnummer: Autotype: YV1MVA851F2220104

Nadere informatie

Beste lezer, Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW

Beste lezer, Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW i l s i j to r P ok r pe M { d z 5 { 1 t s j 12 r be 20 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 30.690 7.440 23.250

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst M{zd{5 per 1 JANUARI 2013 Prijslijst M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 31.690 8.437 23.253 19.217 C GT-M

Nadere informatie

Uitrusting februari 2009

Uitrusting februari 2009 februari 2009 Design Passagiersstoel opklapbaar met verstelbare rugleuning Hoofdsteunen in de hoogte regelbaar Vloerbekleding in vast tapijt Verwarming/ontdooiing met 3 snelheden Dubbele, geforceerde geluidsisolatie

Nadere informatie

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2

Swift 3 deurs. Samenvatting. Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 Swift 3 deurs Manueel of automaat Laag verbruik Lage CO 2 -uitstoot 5 jaar garantie en assistance Standaard ESP Standaard 7 airbags 0% JKP Samenvatting Swift 3 deurs 1.3 DDiS 5 M/T (), Tweewielaandrijving,

Nadere informatie

De Sprinter Mobility. Technische informatie

De Sprinter Mobility. Technische informatie De Sprinter Mobility Technische informatie Modelserie Sprinter Mobility 33 Sprinter Mobility 23 2 Technische gegevens Maten Mobility 23 Mobility 33 Lengte 5910 mm 6945 mm Breedte 1993 mm 1993 mm Hoogte

Nadere informatie

Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren Typhoon True Track

Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren Typhoon True Track Invacare Typhoon Eenvoudig te manoeuvreren De Invacare Typhoon is dé elektrische rolstoel voor de actieve gebruiker. De centrale aandrijving garandeert extra gemak bij het manoeuvreren en het Walking Beam

Nadere informatie

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2015 DRIVE THE CHANGE

RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2015 DRIVE THE CHANGE RENAULT MASTER PRIJSLIJST JUNI 2015 DRIVE THE CHANGE BELANGRIJKSTE STANDAARDUITRUSTING MASTER GESLOTEN BESTEL GESLOTEN BESTEL GÉNÉRIQUE 3-punts rolgordels vóór, bij buitenste plaatsen in hoogte verstelbaar

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO PRIjsLIjsT, uitrustingspecificaties & TEChNIsChE GEGEvENs September 2010

CITROËN BERLINGO PRIjsLIjsT, uitrustingspecificaties & TEChNIsChE GEGEvENs September 2010 CITROËN BERLINGO Prijslijst, uitrustingspecificaties & technische gegevens September 2010 Prijslijst Citroën Berlingo Cons. prijs Cons. prijs Cons. prijs kw/pk Rijklaar zitplaatsen excl. incl. BPM incl.

Nadere informatie

Mercedes-Benz M-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. ML 420 CDI Aut. 4-Matic, Sport-pakket, Luchtvering, Trekhaak, Xenon, Navi

Mercedes-Benz M-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. ML 420 CDI Aut. 4-Matic, Sport-pakket, Luchtvering, Trekhaak, Xenon, Navi B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz M-Klasse ML 420 CDI Aut. 4-Matic, Sport-pakket, Luchtvering, Trekhaak, Xenon, Navi Specificaties Voertuignummer: 1103139/108 Datum: 16-03-2007 Tellerstand: 212.512 km

Nadere informatie

Dakklep 265,00. Kunststoffen bescherming onderzijde laadruimte (inclusief wielkasten ) 115,00. Extra LED-dagrijverlichting 165,00

Dakklep 265,00. Kunststoffen bescherming onderzijde laadruimte (inclusief wielkasten ) 115,00. Extra LED-dagrijverlichting 165,00 pagina 1 van 5 Renault Kangoo L1 Comfort TCe 115 EDC EU6 Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Stel zelf samen ca. 3/4 maanden Kleintransporter,

Nadere informatie

Toyota Yaris v VVT-i Linea Luna

Toyota Yaris v VVT-i Linea Luna Wilbert Huls 6 januari 2006 Intro Toyota's kleinste heeft het altijd goed gedaan. De Starlet was in zijn verschillende gedaantes door de jaren heen een populaire auto en ook vandaag de dag rijden nog legio

Nadere informatie

ONTDEK HET grijs kenteken-gamma van Ssangyong

ONTDEK HET grijs kenteken-gamma van Ssangyong ONTDEK HET grijs kenteken-gamma van Ssangyong Gratis ombouw op het volledige gamma! DRIVEN BY YOU Prijzen geldig vanaf 1 november 2016 in Nederland. Prijzen vermeld ombouw grijs kenteken gratis uitgezonderd

Nadere informatie

Prijslijst. per 1 januari 2012. M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7. M{zd{ business

Prijslijst. per 1 januari 2012. M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7. M{zd{ business M{zd{ business M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7 Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{3 business Mazda3 Hatchback adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel 1.6 77 kw/105 pk Business 20.990

Nadere informatie

Where you want to be.

Where you want to be. Where you want to be. Where you want to be. 2 Betrouwbaar en uiterst functioneel in al zijn eenvou d. Ontworpen voor een mobiel leven voor iederee n die dit anders niet zouden hebben. De Sterling scooters

Nadere informatie

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016

NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 NISSAN NV200 VAN GAMMA 2016 GAMMA VISIA OPTIMA BUSINESS Motor Euro 5 1.6 L 110pk 1.5 dci 90pk 1.5 dci 110pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE SPECIFICATIES STANDAARDUITRUSTING EN OPTIES VISIA EXTERIEUR

Nadere informatie

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL PEUGEOT PARTNER PARTNER IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL Met zijn grote laadruimte, ongekend flexibele interieur en nieuwe, zuinige en sterke e-hdi-motoren is de nieuwe Partner de ideale bedrijfsauto voor

Nadere informatie

Voorstoelen HANDMATIG VERSTELBARE STOELEN

Voorstoelen HANDMATIG VERSTELBARE STOELEN Voorstoelen HANDMATIG VERSTELBARE STOELEN verstellen. Als u dit toch doet, kunt u de macht over het stuur verliezen en letsel veroorzaken. 1. Verstelling naar voren/naar achteren. 2. Hoogteverstelling.

Nadere informatie

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Peugeot Expert dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines Eco dubbele cabine 6 Comfort dubbele cabine

Nadere informatie

Renault Trafic L2H1 T29 dci 120 DC Dubbel Cabine Pack Lux Navigatie 36% VOORDEEL VOORRAAD. Gekozen opties

Renault Trafic L2H1 T29 dci 120 DC Dubbel Cabine Pack Lux Navigatie 36% VOORDEEL VOORRAAD. Gekozen opties pagina 1 van 6 Renault Trafic L2H1 T29 dci 120 DC Dubbel Cabine Pack Lux Navigatie 36% VOORDEEL VOORRAAD Referentie Beschikbaarheid Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum

Nadere informatie

CITROËN NEMO PRIjslIjsT, uitrustingspecificaties & TEChNIsChE gegevens November 2010

CITROËN NEMO PRIjslIjsT, uitrustingspecificaties & TEChNIsChE gegevens November 2010 CITROËN NEMO Prijslijst, uitrustingspecificaties & technische gegevens November 2010 Prijslijst Citroën NEMO Cons. prijs Cons. prijs Cons. prijs kw/pk excl. incl. BPM incl. BTW/BPM BTW BTW/BPM 1.4i 75

Nadere informatie

VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION. MODELJAAR 2012-27 juni 2011

VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION. MODELJAAR 2012-27 juni 2011 RIJSLIJST VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION MODELJAAR 2012-27 juni 2011 VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION MODELROGRAMMA VOLVO S40 & V50 Netto BM- BTW- Consumenten- 1) Aantal Zuinigheids- catalogus- bedrag

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

SIMPLY CLEVER. Blijf in beweging! Met de Mobiliteitsservice van Škoda

SIMPLY CLEVER. Blijf in beweging! Met de Mobiliteitsservice van Škoda SIMPLY CLEVER Blijf in beweging! Met de Mobiliteitsservice van Škoda Hulpverlening in Nederland Met Škoda kiest u voor betrouwbaarheid onderweg. Om er zeker van te zijn dat u in beweging blijft, is er

Nadere informatie

Twineo. Condensatie voor iedereen >> Gegarandeerde besparing van energie >> Warm water in overvloed >> Zeer compact. << www.dedietrich.

Twineo. Condensatie voor iedereen >> Gegarandeerde besparing van energie >> Warm water in overvloed >> Zeer compact. << www.dedietrich. ZONNE-ENERGIE HOUT WARMTEPOMPEN GAS/STOOKOLIE CONDENSATIE Twineo C O N D E N S E R E N D E V L O E R G A S K E T E L EASYLIFE Condensatie voor iedereen >> Gegarandeerde besparing van energie >> Warm water

Nadere informatie

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid

Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Renault zoe Grotere actieradius 400 km (NEDC*) Meer vrijheid Maakt u zich geen zorgen over afstanden en geniet nog meer van het rijplezier dat 100% elektrische ZOE biedt. Rijd verder op een volgeladen

Nadere informatie

Inspectierapport GN-925-V

Inspectierapport GN-925-V Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 144478 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Pure Limited GN925V Meldcode: 8075 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50D1128075

Nadere informatie

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Sportback 1.6 TDI Navi, Xenon, Adaptive Cruise Control, Stoelverwarming, Bluetooth, 17inch

Audi A ,- Specificaties. Omschrijving. Sportback 1.6 TDI Navi, Xenon, Adaptive Cruise Control, Stoelverwarming, Bluetooth, 17inch B.V. 5626AG Eindhoven Audi A3 Sportback 1.6 TDI Navi, Xenon, Adaptive Cruise Control, Stoelverwarming, Bluetooth, 17inch Specificaties Voertuignummer: 1103898 Datum: 12-10-2016 Tellerstand: 16.983 km Brandstof:

Nadere informatie

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Peugeot Expert dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Essential dubbele cabine 6 Bankopties 8 Beschikbaarheid en Maatvoering 10 Specificaties en opties

Nadere informatie

F I AT F I O R I N O prijslijst per 1 mei 2012

F I AT F I O R I N O prijslijst per 1 mei 2012 FIAT FIORINO prijslijst per 1 mei 2012 FIAT FIORINO consumentenprijzen Gesloten Bestel BRANDSTOF Code Model Benzinemotor 225.1L1.0.ACL Actual 1.4 Benzine 55 / 75 1045 635/500 7.795,- 9.276,- 1.650,- 10.926,-

Nadere informatie