NIEUWE CITROËN BERLINGO

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWE CITROËN BERLINGO"

Transcriptie

1 NIEUWE CITROËN BERLINGO

2 OVERAL OP ZIJN PLAATS EEN MODERN DESIGN, MET HET NIEUWE CITROËN-LOGO DAT FRAAI AANSLUIT OP DE KOPLAMPEN. EEN BIJZONDER RUIM INTERIEUR EN EEN OPTIMAAL GEVORMDE LAADRUIMTE. ROBUUST EN BEDRIJFSZEKER, ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN, MEDE DANKZIJ DE BREDE BUMPERS EN DE FLANKBESCHERMING. EEN GEWELDIG COMFORT EN EEN ONOVERTROFFEN WEGLIGGING DANKZIJ DE LANGE WIELBASIS. De in deze brochure beschreven uitrusting omvat alle technologie die voor de Citroën Berlingo beschikbaar is. De beschrijvingen van de auto s van Citroën die in Europa op de markt worden gebracht, kunnen van land tot land verschillen. Voor een gedetailleerde beschrijving van de uitrusting van ieder model van het Citroën-productgamma, verwijzen wij u naar de prijslijst, uitrustingsspecificaties en technische gegevens verkrijgbaar via uw dealer of op

3 EEN COMFORTABELE WERKPLEK EEN ERGONOMISCH INGEDEELDE BESTUURDERSPLAATS MET ALLE BELANGRIJKE BEDIENINGSFUNCTIES CENTRAAL OP HET DASHBOARD. COMFORTABELE ZITPLAATSEN, BIJ DE UITVOERING MET DE MULTIFUNCTIONELE CABINE ZELFS DRIE VOLWAARDIGE STOELEN WAARVAN ER TWEE FLEXIBEL IN TE DELEN ZIJN, EN DE MOGELIJKHEID HET INTERIEUR TOT EEN RIJDEND KANTOOR OM TE BOUWEN. EEN GROOT AANTAL OPBERGMOGELIJKHEDEN EN EEN HIGHTECH UITRUSTING. BIJZONDER VEEL AANDACHT VOOR HET GELUIDSCOMFORT.

4 EFFICIËNTER WERKEN DANKZIJ HIGH TECH VOORZIENINGEN Wat meteen opvalt wanneer u achter het stuur van de Citroën Berlingo plaatsneemt, is de hoge afwerkingskwaliteit van het dashboard en de bekleding. Maar u zult de bestuurdersplaats is in de eerste plaats ervaren als een ergonomische en comfortabele werkplek. De diverse bedieningsfuncties en opbergvakken zijn direct onder handbereik rondom het in hoogte en diepte verstelbare stuurwiel gegroepeerd. Dankzij de EGS-versnellingsbak ziet het dashboard van de Citroën Berlingo er uiterst modern uit: de conventionele versnellingspook is verdwenen, waardoor voorin extra ruimte beschikbaar is. De hoogteverstelling van de bestuurdersstoel zorgt voor extra comfort. Zodra u uw ideale zitpositie heeft gevonden, kunt u profiteren van alle hightech functies van de Citroën Berlingo. Het MyWay-navigatiesysteem (optioneel) biedt u een groot aantal mogelijkheden: het systeem combineert audiofuncties (radio, CD-speler met mp3-afspeelmogelijkheid) met kleurennavigatie in `birdview -perspectief en Europese kaartgegevens op een SD-kaart. Het bijbehorende kleurenscherm (7 inch 16/9) geeft op een overzichtelijke en perfect afleesbare wijze de audiofuncties van de CD-speler met mp3- en WMA-afspeelmogelijkheid weer. De Connecting Box, waarmee uw Berlingo optioneel kan worden uitgerust, bestaat uit een Bluetooth handsfree kit, een USB- en een Jack-aansluiting, en biedt u de mogelijkheid om uw eigen mp3-speler of USB-stick rechtstreeks op het audiosysteem aan te sluiten en als audiobron te kiezen. Wilt u nog meer comfort, dan kunt u ook nog kiezen voor een handbediende airconditioning. Als accessoire is een portable navigatiesysteem van Garmin leverbaar. De voor dit systeem specifieke houder is harmonieus in het dashboard geïntegreerd. Dit navigatiesysteem beschikt over de nieuwste functies: rijstrookassistent, weergave van de richtingborden bij afslagen van de snelweg, driedimensionale weergave van de monumenten en gebouwen van grote steden (3D City View). De Bluetooth handsfree kit biedt u een optimaal comfort en gebruiksgemak bij het bellen in de auto.

5 TOEGANKELIJKHEID IN OPTIMA FORMA PRAKTISCHE VERVOERSOPLOSSINGEN: IMPERIAAL, HOUTEN BETIMMERING VAN DE LAADRUIMTE, DAKKLEP, EN DERGELIJKE. NAAR KEUZE ÉÉN OF TWEE SCHUIFDEUREN (LINKS & RECHTS). TWEE ASYMMETRISCHE (60/40) ACHTERDEUREN; DE GROOTSTE DEUR IS VOORZIEN VAN EEN VERGRENDELING ZODAT ZONDER ENIG RISICO LANGE VOORWERPEN VERVOERD KUNNEN WORDEN. 180 TE OPENEN 1,50m LAADBREEDTE 1,25m LAADHOOGTE 2,01 * m LAADLENGTE *Op de Citroën Berlingo L2. Op de Citroën Berlingo L1: tot 1,76 m laadlengte.

6 ONGEKENDE VERVOERSMOGELIJKHEDEN De Citroën Berlingo doet er alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken zodat u nog efficiënter kunt werken. Dankzij de lage laaddrempel en de optionele schuifdeur (één of twee schuifdeuren naar keuze) wordt het in- en uitladen kinderspel. De asymmetrische (60/40) achterdeuren, die met of zonder ruiten geleverd kunnen worden, dragen daar ook hun steentje aan bij. Ze kunnen onder een hoek van 180 geopend worden, wat in sommige gevallen erg praktisch kan zijn, bijvoorbeeld als via een laaddok moet worden in- en uitgeladen. Het zijn de praktische oplossingen van de Citroën Berlingo die het dagelijkse werk zo veel gemakkelijker maken. De multifunctionele cabine beschikt over drie volwaardige zitplaatsen die flexibel in te delen zijn. Zo zijn de multifunctionele middelste stoel en de rechter passagiersstoel wegklapbaar: één van de praktische innovaties van de Citroën Berlingo. Door de rugleuning van de middelste stoel neer te klappen wordt de Berlingo namelijk omgetoverd in een rijdend kantoor. En door de zitting van de rechter stoel op te klappen (zoals een bioscoopstoel) ontstaat ruimte voor hoge voorwerpen. Op het dak van de Berlingo kan een imperiaal worden gemonteerd. Hiermee kunt u gemakkelijk lange en volumineuze voorwerpen vervoeren. U kunt ook in de auto lange voorwerpen vervoeren dankzij de vergrendeling van de linker achterdeur waardoor de mogelijkheid ontstaat om met één achterdeur geopend te rijden (voor zover wettelijk is toegestaan). (Let op: in Nederland worden alleen versies geleverd met een volledige tussenwand.) EEN PRO IN OPBERGMOGELIJKHEDEN Een professional heeft altijd materiaal bij zich. En daarvoor heeft hij ruimte nodig! Des te beter, want de Citroën Berlingo biedt ruimte in overvloed. Elke kubieke centimeter in het interieur is benut om zoveel mogelijk opbergruimtes te creëren, zodat u alles wat u nodig heeft kunt meenemen. U zult verbaasd zijn over de opbergmogelijkheden die de auto u biedt. De opbergplank boven de voorruit, die voor de voorpassagiers gemakkelijk te bereiken is, loopt over de volle breedte van de auto en is geschikt om bijvoorbeeld mappen in A4-formaat in op te bergen. Of u kiest voor de als accessoire leverbare uitneembare middenconsole met een opbergruimte van 16 liter. Onder de bestuurdersstoel is een vernuftige opberglade aangebracht. Ideaal voor alle voorwerpen die u bij de hand wilt hebben. De uitvoeringen met de multifunctionele cabine zijn bovendien voorzien van een opbergruimte onder de middelste stoel met een inhoud van 7,5 liter. Deze ruimte heeft het voordeel dat voorwerpen uit het zicht kunnen worden opgeborgen. Bovendien is deze opbergruimte afsluitbaar met een hangslot (niet meegeleverd). En omdat een auto nooit praktisch genoeg kan zijn, is de Citroën Berlingo ook voorzien van een dashboardkastje aan bestuurderszijde met een inhoud van 4,1 liter. Dit kastje bevindt zich achter het stuurwiel. Een praktische opbergruimte, direct onder handbereik.

7 ZO EENVOUDIG KAN IN- EN UITLADEN ZIJN EEN VOOR DIT SEGMENT INDRUKWEKKEND LAADVOLUME. VELE BELADINGSMOGELIJKHEDEN. OPTIMALE VEILIGHEID DANKZIJ DE VOLLEDIG GESLOTEN SCHEIDINGSWAND (1). KRACHTIGE MOTOREN MET EEN LAGE CO 2 -UITSTOOT (VANAF 123 G/KM)*. 3,70 ** m 3 LAADVOLUME Plancher Cabine 2,05 ** m LAADLENGTE 850 *** kg LAADGEWICHT 2 EURO-PALLETS (1) Anders dan afgebeeld, is in Nederland om fiscale redenen een volledig gesloten scheidingswand verplicht. * Citroën Berlingo L1 e-hdi 90 Airdream. ** Op de Citroën Berlingo L2. Op de Citroën Berlingo L1: tot 3,30 m 3 laadvolume en 1,76 m laadlengte. *** Indien verzwaard.

8 VEEL INHOUD, IN ALLE OPZICHTEN De Citroën Berlingo is net als u een echte professional. De Berlingo heeft een hoog laadvermogen (tot wel 850 kg) en behoort voor wat betreft de inhoud van de laadruimte tot de top van het segment: 3,7 m 3 (afhankelijk van de uitvoering). Zo kunt u gemakkelijk twee europallets kwijt: een verbluffende prestatie! Om de laadruimte tegen beschadigingen, vuil en krassen te beschermen kan deze worden voorzien van een modulaire houten betimmering (als accessoire leverbaar). Deze interieurbescherming bestaat uit beschermplaten voor de bovenste delen van de zijwanden in combinatie met een gladde laadvloer of juist een laadvloer met een antisliplaag. Zo kan de Berlingo volledig aan uw wensen worden aangepast. De Berlingo wordt geleverd met een volledig gesloten scheidingswand (deze staat niet afgebeeld). Deze volledig gesloten scheidingswand is in Nederland om fiscale redenen verplicht. Als optie en als accessoire is er een praktische zwanenhalstrekhaak leverbaar die perfect aan de auto is aangepast: hiermee vergroot u de vervoersmogelijkheden van uw Citroën Berlingo nog verder (met trekhaakbedrading die afhankelijk is van het type aanhanger). (Let op: In Nederland worden alleen versies geleverd met een volledige tussenwand.) MOTOREN ZONDER ZWAKKE PLEKKEN Citroën heeft bij het ontwerpen van zijn auto s altijd aandacht gehad voor het milieu, zonder dat deze aandacht ten koste mocht gaan van het rijplezier. Zo heeft het merk onder de noemer Airdream speciale technologieën ontwikkeld, zoals de microhybride e-hdi technologie. Deze technologie garandeert een uitzonderlijk hoog rendement door de combinatie van een HDi-motor, gekoppeld aan een EGSversnellingsbak, die via een keuzeschakelaar op het dashboard kan worden bediend, een Stop & Start-systeem van de nieuwste generatie en een systeem dat energie terugwint als de auto snelheid mindert. Hiermee profiteert u van een lager brandstofverbruik en profiteert het milieu van een lagere CO 2 -uitstoot. De nieuwe e-hdi 90 Airdream-motor met EGSversnellingsbak is een schone en uiterst efficiënte combinatie die bijzonder veel souplesse biedt. Het stille, trillingsvrije en aan het dagelijkse gebruik aangepaste Stop & Start-systeem zal uw idee van autorijden revolutionair veranderen. Om aan de Euro 5-emissienormen te voldoen, is de Citroën Berlingo leverbaar met nieuwe benzine- en dieselmotoren: de VTi 95-benzinemotor die 98 pk levert en drie dieselmotoren. Het gamma dieselmotoren bestaat uit de HDi 75- en de HDi 90- motor, die gecombineerd worden met een handgeschakelde vijfversnellingsbak, en de e-hdi 90 Airdream-motor, die ook kan worden gekoppeld aan de EGSversnellingsbak met zes versnellingen. Alle HDi- en e-hdi-motoren zijn voorzien van een roetfilter (FAP) dat de uitstoot van zwarte rook sterk vermindert door onverbrande deeltjes tegen te houden en vervolgens alsnog te verbranden. Dit draagt bij tot een beter milieu. Al deze motoren combineren rijplezier met een laag brandstofverbruik.

9 Citroën Berlingo L1 VEILIGHEID ALS PRIORITEIT KLEUREN EN BEKLEDING Bij de Citroën Berlingo staat de techniek ten dienste van uw veiligheid en comfort. De Berlingo kan worden voorzien van de modernste systemen (standaard of optioneel, afhankelijk van de uitvoering) die de bestuurder waar nodig te hulp schieten en voor een voortreffelijke wegligging zorgen. Zo kunt u kiezen voor de innovatieve Grip Control. Deze intelligente antispinregeling verbetert de tractie van de auto onder moeilijke rijomstandigheden. Met een keuzeschakelaar kunt u kiezen uit vijf standen: Standaard ESP, Sneeuw, Onverhard, Zand en ESP Off. In de stand Sneeuw bijvoorbeeld optimaliseert Grip Control het doorslippen van ieder wiel om onder de gegeven omstandigheden zo goed mogelijk te kunnen accelereren. Bij het rijden door zand beperkt de stand Zand het risico van ingraven door op de twee aangedreven wielen gelijktijdig iets slip toe te staan. In de stand Onverhard staat het systeem veel slip toe op het wiel met de minste grip om zoveel mogelijk modder weg te werken en weer grip te krijgen. Om wegrijden mogelijk te maken, brengt het systeem tegelijkertijd tot wel 100% van het koppel over op het wiel met de meeste grip. Zolang de auto rijdt, berekent het systeem de optimale slip voor de beste acceleratie, afhankelijk van de grip en het hellingspercentage. In de stand Standaard ESP staat het systeem een vaste, maar geringe hoeveelheid wielslip toe. Deze hoeveelheid is een compromis die in de meest voorkomende omstandigheden een optimaal resultaat garandeert. U zult ook verrast zijn door een andere innovatie: de mistlampen met de functie statische bochtverlichting. Deze functie zorgt ervoor dat de mistlamp de binnenzijde van de bocht verlicht wanneer de snelheid van de auto lager is dan 40 km/h. Bovendien zult u de tijdwinst weten te waarderen die de parkeerhulp achter u oplevert: dit systeem signaleert de aanwezigheid van obstakels achter de auto en geeft aan hoe ver deze obstakels van de auto verwijderd zijn. Een praktische hulp bij het inparkeren. Met de Citroën Berlingo hoeft u bij de hellingproef de handrem niet meer te gebruiken! De aan het optionele ESP gekoppelde Hill Start Assist (hulpsysteem bij het wegrijden op een helling) zorgt ervoor dat de auto niet wegrolt wanneer de bestuurder zijn voet van het rempedaal haalt om gas te geven. Veiligheid staat voorop bij de Citroën Berlingo. Dat blijkt wel uit de uitrusting: cruise control en snelheidsbegrenzer, ABS om te voorkomen dat de wielen blokkeren, elektronische remkrachtverdeling (EBD) om de remkracht van elk wiel afzonderlijk te regelen, Brake Assist System (BAS) om de remweg bij een noodstop te verkleinen en ESP om ervoor te zorgen dat de auto de door de bestuurder opgelegde koers volgt. U kunt volledig vertrouwen op de wegligging van uw Citroën Berlingo. Stof Gaziban Gris Byzantin/Gazy Gris/Sprint Gris Bise Gris Fer (P) Blanc Banquise (V) (M) = metalliclak (P) = pareleffectlak (V) = vernislak De metallic- en pareleffectlakken zijn leverbaar als optie. Rouge Ardent (V) Gris Aluminium (M) Noir Onyx (V) Citroën Berlingo L2 Citroën Berlingo plancher cabine L1 17 NL

10 TECHNOLOGIE IN DIENST VAN UW VEILIGHEID RESPECT VOOR HET MILIEU AFMETINGEN CITROËN, TOT UW DIENST! Om in alle veiligheid te kunnen reizen, is de Citroën Berlingo leverbaar met de modernste veiligheidsvoorzieningen: ABS: Het Anti Blokkeer Systeem (ABS) is een hulpsysteem bij het remmen dat, indien nodig, de remdruk aanpast om te voorkomen dat de wielen blokkeren en de auto onbestuurbaar wordt. BAS: Het Brake Assist System (BAS) vergroot onmiddellijk de remdruk als het rempedaal snel wordt ingetrapt en verkort daarmee de remweg. Het systeem schakelt bij een noodstop automatisch de alarmknipperlichten in om het achteropkomende verkeer te waarschuwen. Cruise control: De bestuurder kan met dit systeem met een vooraf ingestelde snelheid blijven rijden zonder het gaspedaal in te trappen, ongeacht het profiel van de weg. Het systeem wordt automatisch uitgeschakeld als het rempedaal of het koppelingspedaal wordt ingetrapt, of handmatig als de schakelaar wordt bediend. EBD: De elektronische remdrukregelaar (EBD) maakt gebruik van de sensoren van het ABS-systeem en verdeelt de remdruk optimaal over de vier wielen. ESP: Het elektronische stabiliteitsprogramma (ESP) is een systeem dat ervoor zorgt dat als de auto in een bocht dreigt uit te breken, één of meerdere remmen worden bediend om de auto weer in het juiste spoor te brengen. Mistlampen met statische bochtverlichting: Deze technologie bezorgt u een extra lichtbundel in bochten of op kruisingen; u hebt hierdoor een beter zicht en ziet sneller obstakels. De benaming Airdream staat voor de meest geavanceerde technologieën die door Citroën zijn ontwikkeld ter bescherming van het milieu. Zo is er de micro-hybride e-hdi-technologie, de full Hybrid 4-technologie en de full Electrictechnologie. Auto s die zijn uitgerust met één van deze technologieën zijn herkenbaar aan de commerciële benaming Airdream. Met dit Airdream-label wil Citroën de huidige en toekomstige generaties behoeden voor de risico s van opwarming van de aarde en langdurig hoge brandstofkosten. Om de CO 2 -uitstoot te verminderen tot 123 g/km is de Citroën Berlingo e-hdi 90 EGS Airdream standaard voorzien van: - een nieuwe generatie Stop & Start-systeem; - een energieterugwinsysteem bij het remmen; - een optimaal beheer van de stuurbekrachtiging, wat een besparing van energie oplevert; - nieuwe Michelin-banden voor een lager brandstofverbruik; - een elektronisch bediende versnellingsbak met geoptimaliseerde overbrengingen; - het aerodynamicapack: aerodynamische aanpassingen aan de carrosserie voor een zo laag mogelijke luchtweerstand. 4380/4628** /975** /1834*** FABRIEKSGARANTIE: 2 JAAR Reparatie of vervanging van een defect onderdeel als gevolg van een product- en/of fabricagefout. Bovendien profiteert u 2 jaar lang, 7 dagen per week, 24 uur per dag van de hulpverlening van Citroën Assistance. GARANTIE TEGEN DOORROESTEN VAN BINNENUIT 12 jaar op personenwagens. 5 jaar op bedrijfswagens. LAKGARANTIE 3 jaar op personenwagens. 2 jaar op bedrijfswagens. CITROËN ASSISTANCE Hoe veilig en betrouwbaar uw Citroën ook is, u kunt altijd wel een keer te maken krijgen met pech. Citroën Assistance staat dag en nacht, 7 dagen per week, in bijna geheel Europa gereed om u in geval van mechanische pech weer op weg te helpen. U kunt hiervoor het gratis nummer bellen: CITROËN SNELSERVICE U kunt hier zonder afspraak terecht met onverwachte ongemakken. Bijvoorbeeld voor het vervangen van accu s en ruitenwisserbladen, het vernieuwen van banden, remmen en uitlaten, en het repareren van verlichting en ruiten. Maar ook voor een snelle bandencontrole kunt u bij ons terecht. VERVANGEND VERVOER Mocht uw auto, om wat voor reden dan ook, in de Citroënwerkplaats staan, dan hoeft u nooit zonder auto te zitten. Uw dealer kan u meer vertellen! DE SERVICECONTRACTEN VAN CITROËN Vraag uw dealer naar de voorwaarden van deze contracten. FREEDRIVE BASIS 1, 2 of 3 jaar aanvullende garantie, waarbij u de keuze heeft uit verschillende maximum kilometrages. Daarbij profiteert u 7 dagen per week, 24 uur per dag van de hulpverlening van Citroën Assistance Exclusief. FREEDRIVE PLUS 1, 2 of 3 jaar aanvullende garantie, waarbij u de keuze heeft uit verschillende maximum kilometrages. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over onvoorziene kosten voor onderhoud. Het door de fabriek voorgeschreven onderhoud is opgenomen in dit contract. Daarbij profiteert u 7 dagen per week, 24 uur per dag van de hulpverlening van Citroën Assistance Exclusief. FREEDRIVE PRO 1, 2 of 3 jaar aanvullende garantie, waarbij u de keuze heeft uit verschillende maximum kilometrages. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over onvoorziene kosten voor onderhoud en eventuele reparaties. Het door de fabriek voorgeschreven onderhoud is opgenomen in dit contract, net als de eventuele reparaties. Daarbij profiteert u 7 dagen per week, 24 uur per dag van de hulpverlening van Citroën Assistance Exclusief. Variabele snelheidsbegrenzer: De bestuurder kan met dit systeem een snelheid instellen die hij niet wil overschrijden. De bestuurder kan de ingestelde snelheid overschrijden door het gaspedaal stevig in te trappen /609* Al deze informatie is aan verandering onderhevig. Voor de meest actuele gegevens kunt u de prijslijst raadplegen. De bovenstaande verbruikscijfers zijn officiële waarden die zijn vastgesteld aan de hand van Europese normen die gelden voor alle fabrikanten en alle auto s die in Europa worden verkocht. Deze waarden komen tot stand onder specifieke, voorgeschreven testomstandigheden (temperatuur, gewicht van de auto, type rollentestbank, enz.) en met een uiterst rustige rijstijl. In de praktijk zal het brandstofverbruik van uw auto van deze officiële waarden afwijken: het verbruik wordt immers beïnvloed door het verkeer, de weersomstandigheden, de belading van de auto, uw rijstijl, de bandenspanning, de aanwezigheid van allesdragers (ook zonder belading), veelvuldig gebruik van de airconditioning en/of de verwarming, de staat van de auto, enz. Zie voor meer informatie om uw brandstofverbruik te verbeteren Tips voor groen rijden op 3000/ 3250** 1800/ /1250* *Minimale/maximale breedte van de deuren. ** L1/L2. *** Afhankelijk van de uitvoering. De beschrijvingen van de auto s van Citroën die in Europa op de markt worden gebracht, kunnen van land tot land verschillen. Voor een gedetailleerde beschrijving van de uitrusting van ieder model van het Citroën-productgamma verwijzen wij u naar de prijslijst, uitrustingsspecificaties en technische gegevens. U kunt ook uw Citroën-dealer raadplegen. Deze tekst betreft alleen de auto s die in Europa op de markt worden gebracht. De informatie over de modellen en hun kenmerken komt overeen met de beschrijving zoals deze geldt op het moment dat deze tekst gedrukt is; aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Citroën behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande kennisgeving de kenmerken van de getoonde modellen te wijzigen en is daarbij niet gehouden deze tekst bij te werken. AUTOMOBILES CITROËN verklaart, onder toepassing van de bepalingen in de richtlijn CEE n 2000/53 CE van 18 september 2000 die betrekking hebben op buiten gebruik gestelde auto s, dat ze de doelstellingen bereikt die in deze richtlijn zijn vastgesteld en dat gerecycled materiaal gebruikt wordt voor de fabricage van de producten die op de markt worden gebracht. De kleuren van de carrosserie zoals deze zijn weergegeven, vormen een indicatie; de druktechnieken laten een getrouwe weergave van de kleuren niet toe. Als u, ondanks de zorg die besteed is aan het samenstellen van deze brochure, toch een fout meent te ontdekken, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Voor inlichtingen, bel naar Citroën Klanteninformatie, telefoonnummer , of ga naar Voor informatie over de pechservice van Citroën neemt u contact op met één van de verkooppunten van ons netwerk in Nederland. 18 NL 19 NL

11 April 2012 Création et réalisation :

CITROËN BERLINGO: MOOI WERK

CITROËN BERLINGO: MOOI WERK CITROËN BERLINGO CITROËN BERLINGO: MOOI WERK De Citroën Berlingo is een moderne en robuuste alleskunner waar je niet omheen kunt. Met z n verchroomde dubbele chevron en vloeiende lijnen is de Citroën Berlingo

Nadere informatie

audiosysteem met cd-speler, RDS, 6 luidsprekers en mp3-/wma-afspeelmogelijkheid

audiosysteem met cd-speler, RDS, 6 luidsprekers en mp3-/wma-afspeelmogelijkheid CITROËN C8 REIZEN IN STIJL De Citroën C8 nodigt u en uw gezin uit om een compleet nieuwe manier van reizen te leren kennen. Deze grote MPV, met strakke en zelfverzekerde lijnen, heeft uitzonderlijke eigenschappen

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER

CITROËN BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER CITROËN BERLINGO CITROËN BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER Wat direct opvalt aan de Citroën Berlingo is zijn looks. Een volledig nieuw ontwerp met een moderne en dynamische uitstraling. Met zijn enorme voorruit

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO MULTISPACE

CITROËN BERLINGO MULTISPACE CITROËN BERLINGO MULTISPACE +++ CITROËN BERLINGO MULTISPACE INNOVATIEF IN VELE OPZICHTEN +++ TECHNOLOGIE. Met de Connecting Box beschikt u over een in het dashboard geïntegreerde USBen jack-aansluiting.

Nadere informatie

CITROËN JUMPY BESTELWAGEN

CITROËN JUMPY BESTELWAGEN CITROËN JUMPY BESTELWAGEN DESIGN Scan deze QR-code met uw smartphone om de Citroën Jumpy en de overige bedrijfswagens van Citroën in al hun facetten te leren kennen. CITROËN JUMPY BESTELWAGEN: ELEGANT

Nadere informatie

RIJPLEZIER DES & IGN

RIJPLEZIER DES & IGN CITROËN C4 GEÏNSPIREERD POSITIVE POWER RIJPLEZIER DESIGN & TECHNOLOGIE VOLLEDIG TOT UW DIENST Het silhouet van de Citroën C4 is dynamisch en elegant. De fraaie lijnen en de subtiele chromen accenten benadrukken

Nadere informatie

van de laadruimte. De Citroën Jumpy is een elegante en functionele auto en nodigt uit om te ontdekken wat een moderne bedrijfswagen te bieden heeft.

van de laadruimte. De Citroën Jumpy is een elegante en functionele auto en nodigt uit om te ontdekken wat een moderne bedrijfswagen te bieden heeft. CITROËN JUMPY elegante FUNCTIONALITEIT Vanuit welke hoek je m ook bekijkt, de Citroën Jumpy is een robuuste en tegelijkertijd ook een heel elegante verschijning. De compacte vormen en een grote bumper

Nadere informatie

DE NIEUWE CITROËN C3 PICASSO

DE NIEUWE CITROËN C3 PICASSO DE NIEUWE CITROËN C3 PICASSO EEN CREATIEF DESIGN Het unieke design van de Citroën C3 Picasso geeft de auto een gedurfde en sympathieke uitstraling. Dankzij kleine retouches ziet hij er nu nóg moderner

Nadere informatie

BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER

BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER CITROËN BERLINGO BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER Wat direct opvalt aan de Citroën Berlingo is zijn looks. Een volledig nieuw ontwerp met een moderne en dynamische uitstraling. Met zijn enorme voorruit en

Nadere informatie

De Citroën Nemo is een bedrijfsauto die zijn tijd ver vooruit is. Voorzien van alle comfort, maakt hij uw dagelijkse ritten tot een waar genoegen.

De Citroën Nemo is een bedrijfsauto die zijn tijd ver vooruit is. Voorzien van alle comfort, maakt hij uw dagelijkse ritten tot een waar genoegen. CITROËN NEMO De Citroën Nemo is een bedrijfsauto die zijn tijd ver vooruit is. Voorzien van alle comfort, maakt hij uw dagelijkse ritten tot een waar genoegen. Neem nou de versnellingspook, gesitueerd

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

MEEr dan EEn auto, EEN COMPLEET KANTOOR. PLaatS voor u, PLAATS VOOR ALLES EN IEDEREEN

MEEr dan EEn auto, EEN COMPLEET KANTOOR. PLaatS voor u, PLAATS VOOR ALLES EN IEDEREEN CITROËN NEMO EEn uitdagend DESIGN de Citroën nemo heeft een heel uitdagend design, maar toont tegelijkertijd ook zijn praktische en comfortabele karakter. dat begint al met de eigenwijze en robuuste grille.

Nadere informatie

TOP- TECHNOLOGIE Met de 6-versnellingsbak kunt u de prestaties

TOP- TECHNOLOGIE Met de 6-versnellingsbak kunt u de prestaties CITROËN C8 CITROËN C8, EEN AUTO VOOR DE HELE FAMILIE U moet uw hele gezin vervoeren, maar wilt tegelijkertijd ontsnappen aan de dagelijkse routine. Deze MPV is opvallend anders en biedt duidelijk meer

Nadere informatie

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO CARPE DIEM Met de Citroën DS3 Cabrio is iedere dag een bijzondere dag. Bij de eerste zonnestraal opent u in slechts 16 seconden het dak, zélfs op de snelweg. Zo geniet

Nadere informatie

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL PEUGEOT PARTNER PARTNER IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL Met zijn grote laadruimte, ongekend flexibele interieur en nieuwe, zuinige en sterke e-hdi-motoren is de nieuwe Partner de ideale bedrijfsauto voor

Nadere informatie

CITROËN C1. C1_NL_16P_06.2009 page 1 09J1. C1_16p_NL_0409.qxp:C116p06_F_2009 1/07/09 11:42 Page 1. Imprimé en E.U. 07/2009 par

CITROËN C1. C1_NL_16P_06.2009 page 1 09J1. C1_16p_NL_0409.qxp:C116p06_F_2009 1/07/09 11:42 Page 1. Imprimé en E.U. 07/2009 par C1_16p_NL_0409.qxp:C116p06_F_2009 1/07/09 11:42 Page 1 09J1 Juli 2009 Création et réalisation : Imprimé en E.U. 07/2009 par CITROËN C1 C1_NL_16P_06.2009 page 1 C1_16p_NL_0409.qxp:C116p06_F_2009 1/07/09

Nadere informatie

NL ESP-Systeem

NL ESP-Systeem 603.83.515 NL ESP-Systeem ESP-SYSTEEM (Electronic Stability Program) Dit systeem bewaakt de stabiliteit van de auto als de wielen hun grip verliezen, waardoor de auto beter op koers blijft. De werking

Nadere informatie

EXCEPTIONEEL OP ALLE TERREINEN

EXCEPTIONEEL OP ALLE TERREINEN CITROËN C4 AIRCROSS EXCEPTIONEEL OP ALLE TERREINEN De Citroën C4 AIRCROSS verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit, wat u kunt zien aan de kleinste details. Gemarkeerd door de zowel overdag

Nadere informatie

een icoon VAN DEZE TIJD

een icoon VAN DEZE TIJD CITROËN DS3 een icoon VAN DEZE TIJD De citroën DS3 is de droom van elke designer. een auto die je niet koud laat, die onmiddellijk weet te verleiden. De elegante en subtiele lijnen zorgen voor een heel

Nadere informatie

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Dubbele 1 juni 2016 (vervolg) Cabine 1 juni 2016 PROACE (inhoud 4 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl. BTW ( ) Bedrag BPM

Nadere informatie

HYDRACTIVE III+-VEERSYSTEEM: INTELLIGENTE TECHNOLOGIE Het intelligente, dynamische en autoadaptieve

HYDRACTIVE III+-VEERSYSTEEM: INTELLIGENTE TECHNOLOGIE Het intelligente, dynamische en autoadaptieve CITROËN C5 PUUR DESIGN, PURE TECHNOLOGIE In lijn met de Citroën-traditie van technologische innovaties en design heeft de Citroën C5 een sterke persoonlijkheid en een moderne, buitengewoon fraaie vormgeving.

Nadere informatie

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter Panoramadak Dankzij het brede glazen dak zijn het zicht en de lichtinval in het interieur ongekend. 78 Te openen achterruit (SW) Dankzij deze voorziening hebt u eenvoudig toegang tot de bagageruimte zonder

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS

CITROËN BERLINGO PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS CITROËN BERLINGO PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS Januari 2015 CITROËN Berlingo VU Uitrustingsniveaus CITROËN BERLINGO NIVEAU COMFORT 12 Volt aansluiting in dashboard 15 wielen

Nadere informatie

ZERO CO 2 -UITSTOOT TIJDENS HET RIJDEN ZERO UITSTOOT VAN SCHADELIJKE UITLAATGASSEN ZERO MOTORGELUID

ZERO CO 2 -UITSTOOT TIJDENS HET RIJDEN ZERO UITSTOOT VAN SCHADELIJKE UITLAATGASSEN ZERO MOTORGELUID CITROËN C-ZERO AIRDREAM De benaming Airdream staat voor de meest geavanceerde technologieën die door Citroën zijn ontwikkeld ter bescherming van het milieu. Zo is er de micro-hybride e-hdi-technologie,

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO PRIjsLIjsT, uitrustingspecificaties & TEChNIsChE GEGEvENs September 2010

CITROËN BERLINGO PRIjsLIjsT, uitrustingspecificaties & TEChNIsChE GEGEvENs September 2010 CITROËN BERLINGO Prijslijst, uitrustingspecificaties & technische gegevens September 2010 Prijslijst Citroën Berlingo Cons. prijs Cons. prijs Cons. prijs kw/pk Rijklaar zitplaatsen excl. incl. BPM incl.

Nadere informatie

DE NIEUWE CITROËN C4

DE NIEUWE CITROËN C4 DE NIEUWE CITROËN C4 GEÏNSPIREERD POSITIVE POWER RIJPLEZIER DESIGN & TECHNOLOGIE VOLLEDIG TOT UW DIENST Het silhouet van de nieuwe CITROËN C4 is dynamisch en elegant. De fraaie lijnen en de subtiele chromen

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

DE EXPERT: HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT

DE EXPERT: HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT PEUGEOT EXPERT EXPERT DE EXPERT: HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT Uw Expert is het visitekaartje van uw bedrijf: innovatief, stijlvol, dynamisch en betrouwbaar. Bij de

Nadere informatie

5-feb-2014 AMSTERDAM Ford maakt prijzen en uitrusting gloednieuwe Transit Courier bekend

5-feb-2014 AMSTERDAM Ford maakt prijzen en uitrusting gloednieuwe Transit Courier bekend 5-feb-2014 AMSTERDAM Ford maakt prijzen en uitrusting gloednieuwe Transit Courier bekend Gloednieuwe Transit Courier vierde model binnen geheel nieuwe Transit reeks Compacte bestelauto met toonaangevende

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER PAS UW NIEUWE PEUGEOT BOXER AAN UW BEDRIJF AAN Om de nieuwe Peugeot Boxer voor elk bedrijf optimaal geschikt te maken, biedt Peugeot een gamma accessoires dat speciaal

Nadere informatie

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT PARTNER TEPEE Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT

Nadere informatie

CITROËN NEMO PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS

CITROËN NEMO PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS CITROËN NEMO PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS Januari 2015 CITROËN Nemo VU - Prijslijst Consumentenprijzen in kw/pk excl. BTW/BPM incl. BTW BPM incl. BTW/BPM CITROËN NEMO HDi 75

Nadere informatie

De Sprinter Mobility. Technische informatie

De Sprinter Mobility. Technische informatie De Sprinter Mobility Technische informatie Modelserie Sprinter Mobility 33 Sprinter Mobility 23 2 Technische gegevens Maten Mobility 23 Mobility 33 Lengte 5910 mm 6945 mm Breedte 1993 mm 1993 mm Hoogte

Nadere informatie

Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek.

Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek. Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek. Geniet van het unieke Mercedes-Benz gevoel. Gemakkelijk en zelfstandig op uw bestemming aankomen. Ook met een handicap is dat

Nadere informatie

Beeldbepalend voor uw bedrijf.

Beeldbepalend voor uw bedrijf. CITROËN JUMPER Citroën Jumper Beeldbepalend voor uw bedrijf. Betrouwbaarheid, kwaliteit, knowhow... Vakmensen stellen aan hun bedrijfsauto dezelfde eisen als aan zichzelf. De Citroën Jumper is zowel werkpartner

Nadere informatie

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen.

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen. Klantenservice ciao fiat PROFESSIONAL MOBILE ciao fiat professional mobile A pro like you www.fiatprofessional.be onderhoud en bescherming: een compleet gamma diensten FINANCE PACKAGES AND INSURANCE SERVICES

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

PEUGEOT PARTNER Tepee

PEUGEOT PARTNER Tepee PEUGEOT PARTNER Tepee DESIGN ExtEriEur NOG MEER VRIJHEID! De Partner tepee is een ruimte auto met een eigen gezicht, een auto die bij uitstek geschikt is om er met het hele gezin op uit te gaan. De nieuwe

Nadere informatie

DE NIEUWE DOBLÒ CARGO

DE NIEUWE DOBLÒ CARGO DE NIEUWE DOBLÒ CARGO Fiat Group Automobiles Netherlands B.V. Singaporestraat 92-100 1175 RA Lijnden De uitrusting van de modeluitvoeringen en de bijbehorende extra s kunnen - mede door afwijkende wetgeving

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

DE NIEUWE CITROËN C4 PICASSO

DE NIEUWE CITROËN C4 PICASSO DE NIEUWE CITROËN C4 PICASSO DE NIEUWE CITROËN C4 PICASSO De nieuwe C4 Picasso geeft comfort en ruimte een nieuwe dimensie. Het design breekt even eens met tradities, met een uitgesproken voorzijde en

Nadere informatie

VAN HUIS UIT VOORUITSTREVEND

VAN HUIS UIT VOORUITSTREVEND CITROËN C3 PICASSO GEDURFD DESIGN Laat u verbazen! De Citroën C3 Picasso heeft lef. Het vernieuwende design weet u direct te overtuigen. Met het avantgardistische Spacebox -concept van de C3 Picasso weet

Nadere informatie

M{zd{3. prijzen & uitrusting. per 16 september 2013

M{zd{3. prijzen & uitrusting. per 16 september 2013 M{zd{3 prijzen & uitrusting per 16 september 2013 M{zd{3 prijzen Mazda3 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs bedragen in euro incl. BTW excl. BTW SKYACTIV-G 120 6MT TS 22.690 3.000 19.690 16.273

Nadere informatie

DE EXPERT : HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT

DE EXPERT : HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT PEUGEOT EXPERT EXPERT DE EXPERT : HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT Uw Expert is het visitekaartje van uw bedrijf: innovatief, stijlvol, dynamisch en betrouwbaar. Bij

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

CITROËN JUMPER COMBI EN MINIBUS

CITROËN JUMPER COMBI EN MINIBUS CITROËN JUMPER COMBI EN MINIBUS Stap IN! Deze bekoorlijke auto met zijn stevige grille nodigt uit tot reizen. Doordat hij comfort en veiligheid goed weet te combineren, is elke rit een waar genot. Wat

Nadere informatie

PROACE Compact Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Compact Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Compact Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Compact 1 juni Compact 2016 (vervolg) 1 juni 2016 PROACE Compact (inhoud 4,6 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl.

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

DE NIEUWE CITROËN C3

DE NIEUWE CITROËN C3 DE NIEUWE CITROËN C3 De nieuwe Citroën C3, EEN NIEUW DESIGN ontdek de nieuwe C3, een auto met een verrassend nieuw design. Dankzij mooie vormen en strakke lijnen heeft de auto een avantgardistische uitstraling.

Nadere informatie

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5 Prijslijst per 1 april 2013 Fiat Doblò Combinato Personenvervoer Euro-5 2 consumentenprijzen DoblÒ combinato SincoM code Uitvoering DOBLO COMBINATO MAXI (5-persoons) Motortype Brandstof Vermogen kw/pk

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines Bedrijfswagens De Dubbele Cabines van Volkswagen Bedrijfswagens. Met het oog op snelheid en efficiency is het voor u belangrijk dat mensen en materieel gelijktijdig

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

volmaakte SCHOONHEID de Citroën C5 is een auto met een eigenzinnig karakter, elegant en sportief tegelijk, die u heel veel rijplezier zal weten te

volmaakte SCHOONHEID de Citroën C5 is een auto met een eigenzinnig karakter, elegant en sportief tegelijk, die u heel veel rijplezier zal weten te CITROËN C5 tijd voor iets ANDERS sommige auto s zijn anders, dat kun je in één oogopslag zien. de Citroën C5 ís zo n auto. een auto waarbij woorden als sensatie, emotie en schoonheid als eerste opkomen.

Nadere informatie

EEn bijzondere VORMGEVING

EEn bijzondere VORMGEVING CITROËN C6 ElEgantiE OPNIEUW UITGEVONDEN De eerste gedachte die bij het zien van een C6 opkomt is mooi. geraf neerde lijnen en een harmonieus design maken deze auto tot een bijzondere verschijning. Met

Nadere informatie

[ EEN UITGEKIEND ONTWERP ]

[ EEN UITGEKIEND ONTWERP ] CITROËN C3 [ EEN UITGEKIEND ONTWERP ] Het strakke silhouet en de pure lijnen geven de Citroën C3 een bijzonder gedurfd en vooruitstrevend voorkomen. De neus, met de in de bovenste grille geïntegreerde

Nadere informatie

F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1

F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1 F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1 FIAT STRADA CONSUMENTENPRIJZEN SINCOM CODE Model Motor Type Vermogen kw/pk Ledig Gewicht Laad Vermogen excl. Dieselmotor 278 117 2 Standaard Cabine 1.3

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

NIEUWE PARTNER TEPEE

NIEUWE PARTNER TEPEE NIEUWE PARTNER TEPEE ROBUUST EN OVERAL OP VOORBEREID! De nieuwe Partner Tepee onderscheidt zich meer dan ooit door zijn robuuste en moderne karakter. Hij onderscheidt zich meer dan ooit door zijn robuuste

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS DYNAMISCH, EIGENTIJDS, EFFICIENT De oorspronkelijke Prius was bij zijn introductie in 1997 een regelrechte sensatie. Met de

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

BLACK TOP* ORIGINELE TWO-TONE COMBINATIES

BLACK TOP* ORIGINELE TWO-TONE COMBINATIES CITROËN C3 PICASSO BLACK TOP* ORIGINELE TWO-TONE COMBINATIES De CITROËN C3 Picasso is leverbaar in verschillende Two-Tone combinaties. Bij de uitvoering EXCLUSIVE kan de dakkleur Noir Perla Nera worden

Nadere informatie

euro Het nieuw 6 e Porter gamma

euro Het nieuw 6 e Porter gamma Het nieuwe euro 6 Porter gamma euro 6 MEER VERMOGEN* MEER KOPPEL* Nieuwe krachtbron De nieuwe MultiTech Euro 6 krachtbron is het antwoord voor het Piaggio-gamma van benzine aangedreven bedrijfsvoertuigen,

Nadere informatie

BOORDEVOL ACTIES OP DE CITAN!

BOORDEVOL ACTIES OP DE CITAN! BOORDEVOL ACTIES OP DE CITAN! De Citan. Stap nu in! We hebben prachtige Mercedes-Benz Citans, nieuw op voorraad, in allerlei uitvoeringen: klaar om weg te rijden! En de timing is perfect, want kiest u

Nadere informatie

Functionaliteit & design

Functionaliteit & design De Kia EXTERIEUR DESIGN Functionaliteit & design Wie zegt dat je niet stijlvol en praktisch tegelijkertijd kunt zijn? De robuuste uitstraling en strakke lijnen geven de Kia Venga zijn kenmerkende stijl.

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET

VOLT DE NIEUWE CHEVROLET VOLT DE NIEUWE CHEVROLET Chevrolet Volt De elektrische droom De nieuwe Chevrolet Volt is een unieke, multi-award winnende auto. Door het combineren van de voordelen van een elektrische auto met de actieradius

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

Dacia. Série Limitée Robust

Dacia. Série Limitée Robust Dacia Série Limitée Robust Série Limitée Robust Stijl en uitrusting voor iedereen Bij Dacia is alles mogelijk: een 4x4, een stijlvolle hatchback, een stationwagon met vijf zitplaatsen, een MPV of een combispace...

Nadere informatie

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES PEUGEOT BIPPER EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES De Peugeot Bipper maakt het gemakkelijk voor professionnals die op zoek zijn naar een compacte bestelauto. Een bestelauto die

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

www.deburgh.com www.deburgh.com Post NL Aanbieding Fiat Ducato -1-

www.deburgh.com www.deburgh.com Post NL Aanbieding Fiat Ducato -1- Post NL Aanbieding Fiat Ducato Contactpersoon: Marc Meeuwissen Telefoon: 040-8447441 Mobiel: 06-53597852 Email: m.meeuwissen@deburgh.com Website: -1- Eindhoven, 16 april 2012 Geachte Post NL-subcontractor,

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 1 oktober 2015 TECHNISCHE KENMERKEN BENZINE MOTOREN Beschikbare motoren BESCHIKBARE AFWERKINGSNIVEAUS 1.6 VTi 95 MAN EURO 6 COMFORT CLUB MOTORISATIE Cilinderinhoud

Nadere informatie

6,5% minder verbruik. MAN EfficientLine 2. De zuinigste MAN nu nog zuiniger. www.man-trucks.nl

6,5% minder verbruik. MAN EfficientLine 2. De zuinigste MAN nu nog zuiniger. www.man-trucks.nl MAN EfficientLine 2 De zuinigste MAN nu nog zuiniger 6,5% minder verbruik www.man-trucks.nl MAN EfficientCruise De basis voor een grote besparing Door koppeling van GPS data aan de cruise control is het

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

CITROËN JUMPY PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS

CITROËN JUMPY PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS CITROËN JUMPY PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS Januari 2015 CITROËN Jumpy Uitrustingsniveaus CITROËN JUMPY GESLOTEN BESTEL 12 Volt aansluiting in laadruimte ABS (Anti Blokker Systeem)

Nadere informatie

M{ZD{ CX-5 203919_14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd 1-3 03/02/2015 17:50:14

M{ZD{ CX-5 203919_14R1_MAZ_CX5_V2_COVERS.indd 1-3 03/02/2015 17:50:14 M{ZD{ CX-5 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 1 5 2 4 3 18 19 SKYACTIV TECHNOLOGY 20 21 6 1 7 5 2 3 4 8 22 23 DE VEILIGSTE PLEK OP DE WEG Elke Mazda die we maken is voorzien van over een reeks intelligente

Nadere informatie

2 6 7 8 9 10 112 12 13 14 17 18 19 20 4 5 8 9 21 4 1 3 5 6 7 2 24 25 26 27 28 29 30 31 De Transit Minibus is standaard uitgerust met Elektronische stabiliteitsregeling (ESC)Ø1). Het geavanceerde systeem

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard Kioti Mechron, wat gaan we doen vandaag? MECHRON HET 4 X 4 WERKPAARD Dit is de alleskunner, de Kioti Mechron. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Mechron is de transporter van een

Nadere informatie

AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1

AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1 AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE AIXAM TEST 13-03-2008 09:49 Pagina 1 D E W E G N A A R N AT U U R L I J K E G R A N D E U R S T E L H O G E E I S E N w w w. a i x a m. n l AIXAM8008_Roadline.qxd:PLAQUETTE

Nadere informatie

NISSAN STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS* MOTOREN EN UITVOERINGEN ACENTA OPTIMA BUSINESS. 1.5 dci 90pk. 1.5 dci 110pk - NV200 FRIDGE

NISSAN STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS* MOTOREN EN UITVOERINGEN ACENTA OPTIMA BUSINESS. 1.5 dci 90pk. 1.5 dci 110pk - NV200 FRIDGE NISSAN NV200 FRIDGE MOTOREN EN UITVOERINGEN ACENTA OPTIMA BUSINESS 1.5 dci 90pk 1.5 dci 110pk - STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS* * Technische gegevens op basis van een NV200 met enkele schuifdeur

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

HYDRACTIVE III+-VEERSYSTEEM: INTELLIGENTE TECHNOLOGIE

HYDRACTIVE III+-VEERSYSTEEM: INTELLIGENTE TECHNOLOGIE CITROËN C5 PUUR DESIGN, PURE TECHNOLOGIE In lijn met de Citroën-traditie van technologische innovaties en design heeft de Citroën C5 een sterke persoonlijkheid en een moderne, buitengewoon fraaie vormgeving.

Nadere informatie

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer.

DREAM DAYS NIEUW SEPTEMBER 2015. Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. DREAM DAYS SEPTEMBER 2015 NIEUW Kom de nieuwe HR-V en Jazz ontdekken bij uw Honda dealer. Met zijn robuuste verschijning en sportief profiel is de nieuwe HR-V prachtig om te zien en een genot om in gezien

Nadere informatie

CITROËN NEMO PRIJSLIJST - JANUARI 2017

CITROËN NEMO PRIJSLIJST - JANUARI 2017 CITROËN NEMO PRIJSLIJST - JANUARI 2017 CITROËN NEMO VU - PRIJSLIJST Consumentenprijzen in Fiscale Consumenten kw/pk excl. BTW/BPM incl. BTW BPM waarde (1) prijs (2) CITROËN NEMO HDi 80 59/80 12.380 14.980

Nadere informatie

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Opel Movano dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Comfort dubbele cabine 6 Elegance dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION

VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION VOLVO OCEAN RACE LIMITED EDITION VOLVO FH EN FH16 id5_volvo_2401713_008.indd 3 29-6-2011 9:15:56 IN uw ELEMENT... U neemt plaats in de stoel, start de motor en voelt de kracht op de weg. In een vrachtwagen,

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO PRIJSLIJST - JANUARI 2016

CITROËN BERLINGO PRIJSLIJST - JANUARI 2016 CITROËN BERLINGO PRIJSLIJST - JANUARI 2016 CITROËN Berlingo VU - Uitrustingsniveaus CITROËN BERLINGO NIVEAU COMFORT - 12 Volt aansluiting in dashboard - 15 wielen met 1/2 wieldoppen en 195 / 65 R15 banden

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

FIAT Fiorino Prijslijst per 1 oktober 2012

FIAT Fiorino Prijslijst per 1 oktober 2012 FIAT Fiorino Prijslijst per 1 oktober 2012 De Fiat Fiorino in het kort. De Fiat Fiorino prijslijst in PDF. 2 consumentenprijzen gesloten bestel SINCOM CODE Uitvoering Brandstof Vermogen kw/pk Ledig gewicht

Nadere informatie

De nieuwe Citan. Gesloten bestelwagen.

De nieuwe Citan. Gesloten bestelwagen. De n ieuwe Cita n. G esloten bestelwa gen. De stad heeft een nieuwe held. D e Cit an. Met de nieuwe Citan breidt Mercedes-Benz zijn bestelwagenfamilie uit met een nieuw model en met de Citan gesloten bestelwagen

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens. Volkswagen Bedrijfswagens Vans. Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens. Volkswagen Bedrijfswagens Vans. Bedrijfswagens Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens Vans De gegevens over de leveringsmogelijkheden, uitvoeringen, prestaties, maten en gewichten, brandstofverbruik en onderhoudskosten zijn gebaseerd op de stand

Nadere informatie

kleuren: zwart of beige.

kleuren: zwart of beige. CITROËN C-CROSSER esthetisch EN ATLETISCH elegant en onderscheidend, krachtig en robuust. Al bij de eerste aanblik weet de c-crosser u te imponeren. Ontdek deze authentieke 4x4 van de nieuwe generatie.

Nadere informatie