NIEUWE CITROËN BERLINGO

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWE CITROËN BERLINGO"

Transcriptie

1 NIEUWE CITROËN BERLINGO

2 OVERAL OP ZIJN PLAATS EEN MODERN DESIGN, MET HET NIEUWE CITROËN-LOGO DAT FRAAI AANSLUIT OP DE KOPLAMPEN. EEN BIJZONDER RUIM INTERIEUR EN EEN OPTIMAAL GEVORMDE LAADRUIMTE. ROBUUST EN BEDRIJFSZEKER, ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN, MEDE DANKZIJ DE BREDE BUMPERS EN DE FLANKBESCHERMING. EEN GEWELDIG COMFORT EN EEN ONOVERTROFFEN WEGLIGGING DANKZIJ DE LANGE WIELBASIS. De in deze brochure beschreven uitrusting omvat alle technologie die voor de Citroën Berlingo beschikbaar is. De beschrijvingen van de auto s van Citroën die in Europa op de markt worden gebracht, kunnen van land tot land verschillen. Voor een gedetailleerde beschrijving van de uitrusting van ieder model van het Citroën-productgamma, verwijzen wij u naar de prijslijst, uitrustingsspecificaties en technische gegevens verkrijgbaar via uw dealer of op

3 EEN COMFORTABELE WERKPLEK EEN ERGONOMISCH INGEDEELDE BESTUURDERSPLAATS MET ALLE BELANGRIJKE BEDIENINGSFUNCTIES CENTRAAL OP HET DASHBOARD. COMFORTABELE ZITPLAATSEN, BIJ DE UITVOERING MET DE MULTIFUNCTIONELE CABINE ZELFS DRIE VOLWAARDIGE STOELEN WAARVAN ER TWEE FLEXIBEL IN TE DELEN ZIJN, EN DE MOGELIJKHEID HET INTERIEUR TOT EEN RIJDEND KANTOOR OM TE BOUWEN. EEN GROOT AANTAL OPBERGMOGELIJKHEDEN EN EEN HIGHTECH UITRUSTING. BIJZONDER VEEL AANDACHT VOOR HET GELUIDSCOMFORT.

4 EFFICIËNTER WERKEN DANKZIJ HIGH TECH VOORZIENINGEN Wat meteen opvalt wanneer u achter het stuur van de Citroën Berlingo plaatsneemt, is de hoge afwerkingskwaliteit van het dashboard en de bekleding. Maar u zult de bestuurdersplaats is in de eerste plaats ervaren als een ergonomische en comfortabele werkplek. De diverse bedieningsfuncties en opbergvakken zijn direct onder handbereik rondom het in hoogte en diepte verstelbare stuurwiel gegroepeerd. Dankzij de EGS-versnellingsbak ziet het dashboard van de Citroën Berlingo er uiterst modern uit: de conventionele versnellingspook is verdwenen, waardoor voorin extra ruimte beschikbaar is. De hoogteverstelling van de bestuurdersstoel zorgt voor extra comfort. Zodra u uw ideale zitpositie heeft gevonden, kunt u profiteren van alle hightech functies van de Citroën Berlingo. Het MyWay-navigatiesysteem (optioneel) biedt u een groot aantal mogelijkheden: het systeem combineert audiofuncties (radio, CD-speler met mp3-afspeelmogelijkheid) met kleurennavigatie in `birdview -perspectief en Europese kaartgegevens op een SD-kaart. Het bijbehorende kleurenscherm (7 inch 16/9) geeft op een overzichtelijke en perfect afleesbare wijze de audiofuncties van de CD-speler met mp3- en WMA-afspeelmogelijkheid weer. De Connecting Box, waarmee uw Berlingo optioneel kan worden uitgerust, bestaat uit een Bluetooth handsfree kit, een USB- en een Jack-aansluiting, en biedt u de mogelijkheid om uw eigen mp3-speler of USB-stick rechtstreeks op het audiosysteem aan te sluiten en als audiobron te kiezen. Wilt u nog meer comfort, dan kunt u ook nog kiezen voor een handbediende airconditioning. Als accessoire is een portable navigatiesysteem van Garmin leverbaar. De voor dit systeem specifieke houder is harmonieus in het dashboard geïntegreerd. Dit navigatiesysteem beschikt over de nieuwste functies: rijstrookassistent, weergave van de richtingborden bij afslagen van de snelweg, driedimensionale weergave van de monumenten en gebouwen van grote steden (3D City View). De Bluetooth handsfree kit biedt u een optimaal comfort en gebruiksgemak bij het bellen in de auto.

5 TOEGANKELIJKHEID IN OPTIMA FORMA PRAKTISCHE VERVOERSOPLOSSINGEN: IMPERIAAL, HOUTEN BETIMMERING VAN DE LAADRUIMTE, DAKKLEP, EN DERGELIJKE. NAAR KEUZE ÉÉN OF TWEE SCHUIFDEUREN (LINKS & RECHTS). TWEE ASYMMETRISCHE (60/40) ACHTERDEUREN; DE GROOTSTE DEUR IS VOORZIEN VAN EEN VERGRENDELING ZODAT ZONDER ENIG RISICO LANGE VOORWERPEN VERVOERD KUNNEN WORDEN. 180 TE OPENEN 1,50m LAADBREEDTE 1,25m LAADHOOGTE 2,01 * m LAADLENGTE *Op de Citroën Berlingo L2. Op de Citroën Berlingo L1: tot 1,76 m laadlengte.

6 ONGEKENDE VERVOERSMOGELIJKHEDEN De Citroën Berlingo doet er alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken zodat u nog efficiënter kunt werken. Dankzij de lage laaddrempel en de optionele schuifdeur (één of twee schuifdeuren naar keuze) wordt het in- en uitladen kinderspel. De asymmetrische (60/40) achterdeuren, die met of zonder ruiten geleverd kunnen worden, dragen daar ook hun steentje aan bij. Ze kunnen onder een hoek van 180 geopend worden, wat in sommige gevallen erg praktisch kan zijn, bijvoorbeeld als via een laaddok moet worden in- en uitgeladen. Het zijn de praktische oplossingen van de Citroën Berlingo die het dagelijkse werk zo veel gemakkelijker maken. De multifunctionele cabine beschikt over drie volwaardige zitplaatsen die flexibel in te delen zijn. Zo zijn de multifunctionele middelste stoel en de rechter passagiersstoel wegklapbaar: één van de praktische innovaties van de Citroën Berlingo. Door de rugleuning van de middelste stoel neer te klappen wordt de Berlingo namelijk omgetoverd in een rijdend kantoor. En door de zitting van de rechter stoel op te klappen (zoals een bioscoopstoel) ontstaat ruimte voor hoge voorwerpen. Op het dak van de Berlingo kan een imperiaal worden gemonteerd. Hiermee kunt u gemakkelijk lange en volumineuze voorwerpen vervoeren. U kunt ook in de auto lange voorwerpen vervoeren dankzij de vergrendeling van de linker achterdeur waardoor de mogelijkheid ontstaat om met één achterdeur geopend te rijden (voor zover wettelijk is toegestaan). (Let op: in Nederland worden alleen versies geleverd met een volledige tussenwand.) EEN PRO IN OPBERGMOGELIJKHEDEN Een professional heeft altijd materiaal bij zich. En daarvoor heeft hij ruimte nodig! Des te beter, want de Citroën Berlingo biedt ruimte in overvloed. Elke kubieke centimeter in het interieur is benut om zoveel mogelijk opbergruimtes te creëren, zodat u alles wat u nodig heeft kunt meenemen. U zult verbaasd zijn over de opbergmogelijkheden die de auto u biedt. De opbergplank boven de voorruit, die voor de voorpassagiers gemakkelijk te bereiken is, loopt over de volle breedte van de auto en is geschikt om bijvoorbeeld mappen in A4-formaat in op te bergen. Of u kiest voor de als accessoire leverbare uitneembare middenconsole met een opbergruimte van 16 liter. Onder de bestuurdersstoel is een vernuftige opberglade aangebracht. Ideaal voor alle voorwerpen die u bij de hand wilt hebben. De uitvoeringen met de multifunctionele cabine zijn bovendien voorzien van een opbergruimte onder de middelste stoel met een inhoud van 7,5 liter. Deze ruimte heeft het voordeel dat voorwerpen uit het zicht kunnen worden opgeborgen. Bovendien is deze opbergruimte afsluitbaar met een hangslot (niet meegeleverd). En omdat een auto nooit praktisch genoeg kan zijn, is de Citroën Berlingo ook voorzien van een dashboardkastje aan bestuurderszijde met een inhoud van 4,1 liter. Dit kastje bevindt zich achter het stuurwiel. Een praktische opbergruimte, direct onder handbereik.

7 ZO EENVOUDIG KAN IN- EN UITLADEN ZIJN EEN VOOR DIT SEGMENT INDRUKWEKKEND LAADVOLUME. VELE BELADINGSMOGELIJKHEDEN. OPTIMALE VEILIGHEID DANKZIJ DE VOLLEDIG GESLOTEN SCHEIDINGSWAND (1). KRACHTIGE MOTOREN MET EEN LAGE CO 2 -UITSTOOT (VANAF 123 G/KM)*. 3,70 ** m 3 LAADVOLUME Plancher Cabine 2,05 ** m LAADLENGTE 850 *** kg LAADGEWICHT 2 EURO-PALLETS (1) Anders dan afgebeeld, is in Nederland om fiscale redenen een volledig gesloten scheidingswand verplicht. * Citroën Berlingo L1 e-hdi 90 Airdream. ** Op de Citroën Berlingo L2. Op de Citroën Berlingo L1: tot 3,30 m 3 laadvolume en 1,76 m laadlengte. *** Indien verzwaard.

8 VEEL INHOUD, IN ALLE OPZICHTEN De Citroën Berlingo is net als u een echte professional. De Berlingo heeft een hoog laadvermogen (tot wel 850 kg) en behoort voor wat betreft de inhoud van de laadruimte tot de top van het segment: 3,7 m 3 (afhankelijk van de uitvoering). Zo kunt u gemakkelijk twee europallets kwijt: een verbluffende prestatie! Om de laadruimte tegen beschadigingen, vuil en krassen te beschermen kan deze worden voorzien van een modulaire houten betimmering (als accessoire leverbaar). Deze interieurbescherming bestaat uit beschermplaten voor de bovenste delen van de zijwanden in combinatie met een gladde laadvloer of juist een laadvloer met een antisliplaag. Zo kan de Berlingo volledig aan uw wensen worden aangepast. De Berlingo wordt geleverd met een volledig gesloten scheidingswand (deze staat niet afgebeeld). Deze volledig gesloten scheidingswand is in Nederland om fiscale redenen verplicht. Als optie en als accessoire is er een praktische zwanenhalstrekhaak leverbaar die perfect aan de auto is aangepast: hiermee vergroot u de vervoersmogelijkheden van uw Citroën Berlingo nog verder (met trekhaakbedrading die afhankelijk is van het type aanhanger). (Let op: In Nederland worden alleen versies geleverd met een volledige tussenwand.) MOTOREN ZONDER ZWAKKE PLEKKEN Citroën heeft bij het ontwerpen van zijn auto s altijd aandacht gehad voor het milieu, zonder dat deze aandacht ten koste mocht gaan van het rijplezier. Zo heeft het merk onder de noemer Airdream speciale technologieën ontwikkeld, zoals de microhybride e-hdi technologie. Deze technologie garandeert een uitzonderlijk hoog rendement door de combinatie van een HDi-motor, gekoppeld aan een EGSversnellingsbak, die via een keuzeschakelaar op het dashboard kan worden bediend, een Stop & Start-systeem van de nieuwste generatie en een systeem dat energie terugwint als de auto snelheid mindert. Hiermee profiteert u van een lager brandstofverbruik en profiteert het milieu van een lagere CO 2 -uitstoot. De nieuwe e-hdi 90 Airdream-motor met EGSversnellingsbak is een schone en uiterst efficiënte combinatie die bijzonder veel souplesse biedt. Het stille, trillingsvrije en aan het dagelijkse gebruik aangepaste Stop & Start-systeem zal uw idee van autorijden revolutionair veranderen. Om aan de Euro 5-emissienormen te voldoen, is de Citroën Berlingo leverbaar met nieuwe benzine- en dieselmotoren: de VTi 95-benzinemotor die 98 pk levert en drie dieselmotoren. Het gamma dieselmotoren bestaat uit de HDi 75- en de HDi 90- motor, die gecombineerd worden met een handgeschakelde vijfversnellingsbak, en de e-hdi 90 Airdream-motor, die ook kan worden gekoppeld aan de EGSversnellingsbak met zes versnellingen. Alle HDi- en e-hdi-motoren zijn voorzien van een roetfilter (FAP) dat de uitstoot van zwarte rook sterk vermindert door onverbrande deeltjes tegen te houden en vervolgens alsnog te verbranden. Dit draagt bij tot een beter milieu. Al deze motoren combineren rijplezier met een laag brandstofverbruik.

9 Citroën Berlingo L1 VEILIGHEID ALS PRIORITEIT KLEUREN EN BEKLEDING Bij de Citroën Berlingo staat de techniek ten dienste van uw veiligheid en comfort. De Berlingo kan worden voorzien van de modernste systemen (standaard of optioneel, afhankelijk van de uitvoering) die de bestuurder waar nodig te hulp schieten en voor een voortreffelijke wegligging zorgen. Zo kunt u kiezen voor de innovatieve Grip Control. Deze intelligente antispinregeling verbetert de tractie van de auto onder moeilijke rijomstandigheden. Met een keuzeschakelaar kunt u kiezen uit vijf standen: Standaard ESP, Sneeuw, Onverhard, Zand en ESP Off. In de stand Sneeuw bijvoorbeeld optimaliseert Grip Control het doorslippen van ieder wiel om onder de gegeven omstandigheden zo goed mogelijk te kunnen accelereren. Bij het rijden door zand beperkt de stand Zand het risico van ingraven door op de twee aangedreven wielen gelijktijdig iets slip toe te staan. In de stand Onverhard staat het systeem veel slip toe op het wiel met de minste grip om zoveel mogelijk modder weg te werken en weer grip te krijgen. Om wegrijden mogelijk te maken, brengt het systeem tegelijkertijd tot wel 100% van het koppel over op het wiel met de meeste grip. Zolang de auto rijdt, berekent het systeem de optimale slip voor de beste acceleratie, afhankelijk van de grip en het hellingspercentage. In de stand Standaard ESP staat het systeem een vaste, maar geringe hoeveelheid wielslip toe. Deze hoeveelheid is een compromis die in de meest voorkomende omstandigheden een optimaal resultaat garandeert. U zult ook verrast zijn door een andere innovatie: de mistlampen met de functie statische bochtverlichting. Deze functie zorgt ervoor dat de mistlamp de binnenzijde van de bocht verlicht wanneer de snelheid van de auto lager is dan 40 km/h. Bovendien zult u de tijdwinst weten te waarderen die de parkeerhulp achter u oplevert: dit systeem signaleert de aanwezigheid van obstakels achter de auto en geeft aan hoe ver deze obstakels van de auto verwijderd zijn. Een praktische hulp bij het inparkeren. Met de Citroën Berlingo hoeft u bij de hellingproef de handrem niet meer te gebruiken! De aan het optionele ESP gekoppelde Hill Start Assist (hulpsysteem bij het wegrijden op een helling) zorgt ervoor dat de auto niet wegrolt wanneer de bestuurder zijn voet van het rempedaal haalt om gas te geven. Veiligheid staat voorop bij de Citroën Berlingo. Dat blijkt wel uit de uitrusting: cruise control en snelheidsbegrenzer, ABS om te voorkomen dat de wielen blokkeren, elektronische remkrachtverdeling (EBD) om de remkracht van elk wiel afzonderlijk te regelen, Brake Assist System (BAS) om de remweg bij een noodstop te verkleinen en ESP om ervoor te zorgen dat de auto de door de bestuurder opgelegde koers volgt. U kunt volledig vertrouwen op de wegligging van uw Citroën Berlingo. Stof Gaziban Gris Byzantin/Gazy Gris/Sprint Gris Bise Gris Fer (P) Blanc Banquise (V) (M) = metalliclak (P) = pareleffectlak (V) = vernislak De metallic- en pareleffectlakken zijn leverbaar als optie. Rouge Ardent (V) Gris Aluminium (M) Noir Onyx (V) Citroën Berlingo L2 Citroën Berlingo plancher cabine L1 17 NL

10 TECHNOLOGIE IN DIENST VAN UW VEILIGHEID RESPECT VOOR HET MILIEU AFMETINGEN CITROËN, TOT UW DIENST! Om in alle veiligheid te kunnen reizen, is de Citroën Berlingo leverbaar met de modernste veiligheidsvoorzieningen: ABS: Het Anti Blokkeer Systeem (ABS) is een hulpsysteem bij het remmen dat, indien nodig, de remdruk aanpast om te voorkomen dat de wielen blokkeren en de auto onbestuurbaar wordt. BAS: Het Brake Assist System (BAS) vergroot onmiddellijk de remdruk als het rempedaal snel wordt ingetrapt en verkort daarmee de remweg. Het systeem schakelt bij een noodstop automatisch de alarmknipperlichten in om het achteropkomende verkeer te waarschuwen. Cruise control: De bestuurder kan met dit systeem met een vooraf ingestelde snelheid blijven rijden zonder het gaspedaal in te trappen, ongeacht het profiel van de weg. Het systeem wordt automatisch uitgeschakeld als het rempedaal of het koppelingspedaal wordt ingetrapt, of handmatig als de schakelaar wordt bediend. EBD: De elektronische remdrukregelaar (EBD) maakt gebruik van de sensoren van het ABS-systeem en verdeelt de remdruk optimaal over de vier wielen. ESP: Het elektronische stabiliteitsprogramma (ESP) is een systeem dat ervoor zorgt dat als de auto in een bocht dreigt uit te breken, één of meerdere remmen worden bediend om de auto weer in het juiste spoor te brengen. Mistlampen met statische bochtverlichting: Deze technologie bezorgt u een extra lichtbundel in bochten of op kruisingen; u hebt hierdoor een beter zicht en ziet sneller obstakels. De benaming Airdream staat voor de meest geavanceerde technologieën die door Citroën zijn ontwikkeld ter bescherming van het milieu. Zo is er de micro-hybride e-hdi-technologie, de full Hybrid 4-technologie en de full Electrictechnologie. Auto s die zijn uitgerust met één van deze technologieën zijn herkenbaar aan de commerciële benaming Airdream. Met dit Airdream-label wil Citroën de huidige en toekomstige generaties behoeden voor de risico s van opwarming van de aarde en langdurig hoge brandstofkosten. Om de CO 2 -uitstoot te verminderen tot 123 g/km is de Citroën Berlingo e-hdi 90 EGS Airdream standaard voorzien van: - een nieuwe generatie Stop & Start-systeem; - een energieterugwinsysteem bij het remmen; - een optimaal beheer van de stuurbekrachtiging, wat een besparing van energie oplevert; - nieuwe Michelin-banden voor een lager brandstofverbruik; - een elektronisch bediende versnellingsbak met geoptimaliseerde overbrengingen; - het aerodynamicapack: aerodynamische aanpassingen aan de carrosserie voor een zo laag mogelijke luchtweerstand. 4380/4628** /975** /1834*** FABRIEKSGARANTIE: 2 JAAR Reparatie of vervanging van een defect onderdeel als gevolg van een product- en/of fabricagefout. Bovendien profiteert u 2 jaar lang, 7 dagen per week, 24 uur per dag van de hulpverlening van Citroën Assistance. GARANTIE TEGEN DOORROESTEN VAN BINNENUIT 12 jaar op personenwagens. 5 jaar op bedrijfswagens. LAKGARANTIE 3 jaar op personenwagens. 2 jaar op bedrijfswagens. CITROËN ASSISTANCE Hoe veilig en betrouwbaar uw Citroën ook is, u kunt altijd wel een keer te maken krijgen met pech. Citroën Assistance staat dag en nacht, 7 dagen per week, in bijna geheel Europa gereed om u in geval van mechanische pech weer op weg te helpen. U kunt hiervoor het gratis nummer bellen: CITROËN SNELSERVICE U kunt hier zonder afspraak terecht met onverwachte ongemakken. Bijvoorbeeld voor het vervangen van accu s en ruitenwisserbladen, het vernieuwen van banden, remmen en uitlaten, en het repareren van verlichting en ruiten. Maar ook voor een snelle bandencontrole kunt u bij ons terecht. VERVANGEND VERVOER Mocht uw auto, om wat voor reden dan ook, in de Citroënwerkplaats staan, dan hoeft u nooit zonder auto te zitten. Uw dealer kan u meer vertellen! DE SERVICECONTRACTEN VAN CITROËN Vraag uw dealer naar de voorwaarden van deze contracten. FREEDRIVE BASIS 1, 2 of 3 jaar aanvullende garantie, waarbij u de keuze heeft uit verschillende maximum kilometrages. Daarbij profiteert u 7 dagen per week, 24 uur per dag van de hulpverlening van Citroën Assistance Exclusief. FREEDRIVE PLUS 1, 2 of 3 jaar aanvullende garantie, waarbij u de keuze heeft uit verschillende maximum kilometrages. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over onvoorziene kosten voor onderhoud. Het door de fabriek voorgeschreven onderhoud is opgenomen in dit contract. Daarbij profiteert u 7 dagen per week, 24 uur per dag van de hulpverlening van Citroën Assistance Exclusief. FREEDRIVE PRO 1, 2 of 3 jaar aanvullende garantie, waarbij u de keuze heeft uit verschillende maximum kilometrages. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over onvoorziene kosten voor onderhoud en eventuele reparaties. Het door de fabriek voorgeschreven onderhoud is opgenomen in dit contract, net als de eventuele reparaties. Daarbij profiteert u 7 dagen per week, 24 uur per dag van de hulpverlening van Citroën Assistance Exclusief. Variabele snelheidsbegrenzer: De bestuurder kan met dit systeem een snelheid instellen die hij niet wil overschrijden. De bestuurder kan de ingestelde snelheid overschrijden door het gaspedaal stevig in te trappen /609* Al deze informatie is aan verandering onderhevig. Voor de meest actuele gegevens kunt u de prijslijst raadplegen. De bovenstaande verbruikscijfers zijn officiële waarden die zijn vastgesteld aan de hand van Europese normen die gelden voor alle fabrikanten en alle auto s die in Europa worden verkocht. Deze waarden komen tot stand onder specifieke, voorgeschreven testomstandigheden (temperatuur, gewicht van de auto, type rollentestbank, enz.) en met een uiterst rustige rijstijl. In de praktijk zal het brandstofverbruik van uw auto van deze officiële waarden afwijken: het verbruik wordt immers beïnvloed door het verkeer, de weersomstandigheden, de belading van de auto, uw rijstijl, de bandenspanning, de aanwezigheid van allesdragers (ook zonder belading), veelvuldig gebruik van de airconditioning en/of de verwarming, de staat van de auto, enz. Zie voor meer informatie om uw brandstofverbruik te verbeteren Tips voor groen rijden op 3000/ 3250** 1800/ /1250* *Minimale/maximale breedte van de deuren. ** L1/L2. *** Afhankelijk van de uitvoering. De beschrijvingen van de auto s van Citroën die in Europa op de markt worden gebracht, kunnen van land tot land verschillen. Voor een gedetailleerde beschrijving van de uitrusting van ieder model van het Citroën-productgamma verwijzen wij u naar de prijslijst, uitrustingsspecificaties en technische gegevens. U kunt ook uw Citroën-dealer raadplegen. Deze tekst betreft alleen de auto s die in Europa op de markt worden gebracht. De informatie over de modellen en hun kenmerken komt overeen met de beschrijving zoals deze geldt op het moment dat deze tekst gedrukt is; aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Citroën behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande kennisgeving de kenmerken van de getoonde modellen te wijzigen en is daarbij niet gehouden deze tekst bij te werken. AUTOMOBILES CITROËN verklaart, onder toepassing van de bepalingen in de richtlijn CEE n 2000/53 CE van 18 september 2000 die betrekking hebben op buiten gebruik gestelde auto s, dat ze de doelstellingen bereikt die in deze richtlijn zijn vastgesteld en dat gerecycled materiaal gebruikt wordt voor de fabricage van de producten die op de markt worden gebracht. De kleuren van de carrosserie zoals deze zijn weergegeven, vormen een indicatie; de druktechnieken laten een getrouwe weergave van de kleuren niet toe. Als u, ondanks de zorg die besteed is aan het samenstellen van deze brochure, toch een fout meent te ontdekken, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Voor inlichtingen, bel naar Citroën Klanteninformatie, telefoonnummer , of ga naar Voor informatie over de pechservice van Citroën neemt u contact op met één van de verkooppunten van ons netwerk in Nederland. 18 NL 19 NL

11 April 2012 Création et réalisation :

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL PEUGEOT PARTNER PARTNER IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL Met zijn grote laadruimte, ongekend flexibele interieur en nieuwe, zuinige en sterke e-hdi-motoren is de nieuwe Partner de ideale bedrijfsauto voor

Nadere informatie

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT PARTNER TEPEE Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO FULL ELECTRIC PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS

CITROËN BERLINGO FULL ELECTRIC PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS CITROËN BERLINGO FULL ELECTRIC PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS November 2014 CITROËN Berlingo Full Electric Uitrustingsniveaus NIVEAU COMFORT Lithium Ion Accu pakket (80 cellen)

Nadere informatie

AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE.

AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE. OPEL Combo GESLOTEN BESTEL AMBITIEUS TALENT VOOR BEDRIJVEN MET AMBITIE. Inhoud De Opel Combo levert maand in maand uit topprestaties voor uw bedrijf. Unieke eigenschappen en toonaangevende specificaties

Nadere informatie

Met het thema Dressy van de Nieuwe Peugeot 108 krijgt het tijdloze pied de poule-motief een nieuwe interpretatie. Een elegant en sportief motief, een

Met het thema Dressy van de Nieuwe Peugeot 108 krijgt het tijdloze pied de poule-motief een nieuwe interpretatie. Een elegant en sportief motief, een NIEUWE PEUGEOT 108 108 TOON UW KARAKTER Durf u te onderscheiden van de massa en toon uw karakter! Maak uw keuze tussen de berline of de versie met vouwdak, laat uw creativiteit de vrije loop met de thema

Nadere informatie

*Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies.

*Optie of standaard naargelang de versies. **Optie naargelang de versies. NEW PEUGEOT PARTNER TEPEE STIJLVOL VOORKOMEN VRIJHEID ALOM! De Partner Tepee is een échte vrijetijdswagen, een ludospace pur sang. Deze auto heeft veel karakter en nodigt uit tot ontdekkingen en avontuur.

Nadere informatie

NISSAN NV200. Design exterieur Design interieur Technologie en Prestatie Carrosserie en Accessoires Afdrukken Uitgang

NISSAN NV200. Design exterieur Design interieur Technologie en Prestatie Carrosserie en Accessoires Afdrukken Uitgang NISSAN NV200 Design exterieur Design interieur Technologie en Prestatie Carrosserie en Accessoires Afdrukken Uitgang LOOK TWICE, THINK ONCE NETJES & DISCREET. Ondanks het in zijn klasse ongeëvenaarde volume

Nadere informatie

Ontdek de Opel Antara.

Ontdek de Opel Antara. Opel Antara Ontdek de Opel Antara. Verleg je grenzen. De Opel Antara combineert een stijlvol en robuust uiterlijk met een comfortabel, veelzijdig interieur. Waar je ook heen wilt, wat je ook wilt doen:

Nadere informatie

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android.

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. PEUGEOT 208 Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. REGENERATION PRIKKEL UW ZINTUIGEN Met de 208 introduceert Peugeot een auto van de nieuwe generatie.

Nadere informatie

De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto.

De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto. Toyota Prius De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto. Design. De Prius valt op met een herkenbaar design en een aerodynamische vorm die hem nog zuiniger maakt. Historie. Sinds zijn

Nadere informatie

Auris. Durf te vragen. Durf te eisen. Durf te genieten.

Auris. Durf te vragen. Durf te eisen. Durf te genieten. Auris Auris. Durf te vragen. Durf te eisen. Durf te genieten. Design Met zijn nieuwe uiterlijk komt de Toyota Auris u zelfverzekerd tegemoet. Het resultaat van een dynamische nieuwe designtaal. Innovatief

Nadere informatie

Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage?

Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage? Hyundai ix20 Wie bepaalt dat je van negen tot vijf moet werken? Of dat je moet stoppen op je 65ste? Begint succes op de universiteit, of in de garage? Wie zegt dat een familie auto niet stijlvol kan zijn?

Nadere informatie

Bedrijfsauto. 61722-NL-INTERSTAR.indd 1 9/02/09 13:45:59

Bedrijfsauto. 61722-NL-INTERSTAR.indd 1 9/02/09 13:45:59 NISSAN INTERSTAR Bedrijfsauto 61722-NL-INTERSTAR.indd 1 9/02/09 13:45:59 business Alles wat we doen, doen we met een SHIFT_. En met die SHIFT_ proberen we er iets beters, iets unieks van te maken. Onze

Nadere informatie

De wagen die even veelzijdig is als u.

De wagen die even veelzijdig is als u. OPEL Combo TOUR De wagen die even veelzijdig is als u. INHOUD Welke plannen u ook hebt, de Opel Combo Tour heeft er de ruimte voor. Want de Combo Tour is ontworpen om in al zijn facetten aan de strengste

Nadere informatie

De Avensis. Eigentijds design en techniek van Toyota.

De Avensis. Eigentijds design en techniek van Toyota. Toyota Avensis De Avensis. Eigentijds design en techniek van Toyota. 2 jaar uitgebreide 3 garantie Harmonieus ontwerp Subtiele details geven de Avensis een zelfverzekerde uitstraling en een eigen persoonlijkheid.

Nadere informatie

Indrukwekkende ideeën van onder tot boven

Indrukwekkende ideeën van onder tot boven Sportswagon 2 Geniet van een leven vol verrassingen. Zoals de nieuwe generatie van de Kia cee d. Deze fraaie Sportswagon combineert een sportieve look met bruikbare functionaliteit en combineert een opwindend

Nadere informatie

De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto. Volg de leider.

De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto. Volg de leider. Prius De nieuwe Full Hybrid Prius, s werelds meest geavanceerde auto Vooruitstrevend rijplezier Ruim en stijlvol Uniek laag brandstofverbruik Aangedreven door de Hybrid Synergy Drive Volg de leider. 2

Nadere informatie

COMPACTE VRIJBUITER. Ervaar de unieke eigenschappen van deze veilige en tegelijkertijd sportieve crossover.

COMPACTE VRIJBUITER. Ervaar de unieke eigenschappen van deze veilige en tegelijkertijd sportieve crossover. PEUGEOT 2008 COMPACTE VRIJBUITER Met de nieuwe 2008, een compacte crossover die zich in de stad als een vis in het water voelt, kunt u optimaal profiteren van al het goede dat het leven te bieden heeft.

Nadere informatie

De Via no. FUN en MARCO POLO.

De Via no. FUN en MARCO POLO. De Via no. FUN en MARCO POLO. De Viano FUN en MARCO POLO 3 De Viano vrijetijds- en kampeerwagens van Mercedes-Benz. Inhoud. Keert u het dagelijkse leven graag eens de achterlichten toe? Bent u spontaan

Nadere informatie

CITROËN DS3 RACING PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS

CITROËN DS3 RACING PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS CITROËN DS3 RACING PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS Januari 2014 Prijslijst Citroën DS3 Racing Versnellingsbak Energielabel (g/km) CO2 (g/km) Bijtelling incl BTW/BPM excl. BTW

Nadere informatie

CITROËN C4 CACTUS PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS

CITROËN C4 CACTUS PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS CITROËN C4 CACTUS PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS Maart 2014 CITROËN C4 CACTUS Uitrustingsniveaus CITROËN C4 CACTUS LIVE 16" Wielen met wieldop "Corner" Elektrische raambediening

Nadere informatie

NIEUWE PEUGEOT 308 PRIKKEL UW ZINTUIGEN Op het gebied van design zit ware schoonheid hem vaak in de eenvoud. Vanaf de allereerste schetsen is dit de leidraad geweest voor de ontwerpers van de nieuwe PEUGEOT

Nadere informatie

NISSAN NV200 Nieuwe Range

NISSAN NV200 Nieuwe Range NISSAN NV200 Nieuwe Range 64188_NV200_VAN_NLB.indd 1 07/07/11 13:55 Het is tijd de oude manier van rijden te vergeten en de nieuwe manier van rijden te ervaren. De NV200 gooit alle regels over lichte bedrijfswagens

Nadere informatie

Opvallend veelzijdig.

Opvallend veelzijdig. opel Mokka Opvallend veelzijdig. Inhoud Wie een actief leven heeft én compact wil rijden, moet het ruimer zien. Maak kennis met de Mokka: de innovatieve Opel die de comfortabele hoge zit en de stoere

Nadere informatie

NISSAN NV200 Nieuwe Range

NISSAN NV200 Nieuwe Range NISSAN NV200 Nieuwe Range 64188_NV200_VAN_NLB.indd 1 07/07/11 13:55 Het is tijd de oude manier van rijden te vergeten en de nieuwe manier van rijden te ervaren. De NV200 gooit alle regels over lichte bedrijfswagens

Nadere informatie

Uitrustingen 26 Standaarduitrusting en opties 26 Originele accessoires 31 Bekledingen 32 Koetswerkkleuren 33

Uitrustingen 26 Standaarduitrusting en opties 26 Originele accessoires 31 Bekledingen 32 Koetswerkkleuren 33 De Vito. Combi. Inhoud. Vito combi 4 Interieur 10 Flexibiliteit 10 Comfort en functionaliteit 12 Speciale modellen 14 Vito CREW 14 Vito SHUTTLE 16 Techniek 18 Motoren 18 BlueEFFICIENCY 20 Vito E-CELL 21

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Sandero

Nieuwe Dacia Sandero Nieuwe Dacia Sandero De nieuwe Dacia Sandero Speciaal voor u. Wat verwacht u van uw auto? Een aantrekkelijk design, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting, genoeg ruimte voor uw hele

Nadere informatie

De Dacia Sandero Speciaal voor u.

De Dacia Sandero Speciaal voor u. Dacia Sandero De Dacia Sandero Speciaal voor u. Wat verwacht u van uw auto? Een aantrekkelijk design, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting, genoeg ruimte voor uw hele familie, en

Nadere informatie

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE PEUGEOT 208 Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE PRIKKEL UW ZINTUIGEN De Peugeot 208 is een auto van de nieuwe generatie. Compact, wendbaar

Nadere informatie

NEW DUCATO PERSONENVERVOER. www.fiatprofessional.be. www.fiatprofessional.lu

NEW DUCATO PERSONENVERVOER. www.fiatprofessional.be. www.fiatprofessional.lu 08005 5111 8002 8111 CIAO FIAT is een gratis* informatie- en bijstandsdienst van Fiat Professional. Hij stelt u de wegbijstand 24 uur op 24, 365 dagen per jaar voor. Bijkomend geeft hij u, van maandag

Nadere informatie