CITROËN JUMPY BESTELWAGEN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "CITROËN JUMPY BESTELWAGEN"

Transcriptie

1 CITROËN JUMPY BESTELWAGEN

2 DESIGN Scan deze QR-code met uw smartphone om de Citroën Jumpy en de overige bedrijfswagens van Citroën in al hun facetten te leren kennen. CITROËN JUMPY BESTELWAGEN: ELEGANT EN FUNCTIONEEL Vanuit welke hoek u de bestelwagenuitvoering van de Citroën Jumpy ook bekijkt, hij komt altijd solide en dynamisch over. De compacte afmetingen en de stevige bumpers geven een vertrouwenwekkend gevoel. Aan de voorzijde sluiten de koplampen fraai aan op de nieuwe verchroomde grille. Samen met de karakteristieke lichtsignatuur geeft dit de auto een direct herkenbaar uiterlijk. En één blik op de achterzijde maakt duidelijk dat de Citroën Jumpy over een optimale, gemakkelijk te beladen laadruimte beschikt. De functionele en stijlvolle Citroën Jumpy biedt u ongekende professionele mogelijkheden. De in deze brochure beschreven uitrustingselementen geven een volledig overzicht van de technologie van de Citroën Jumpy. De uitvoeringen van de auto s die Citroën in de Europese Unie op de markt brengt, kunnen van land tot land verschillen. Voor een gedetailleerde beschrijving van de uitrusting, standaard of optioneel, verwijzen wij u naar het document Prijslijst, uitrusting en technische specificaties dat u kunt downloaden op de website

3 UITZONDERLIJK COMFORTABEL Het interieur van de Citroën Jumpy bestelwagen zou in een personenauto niet misstaan. De ontwerpers van Citroën hadden één doel voor ogen: het comfort van de inzittenden. Het grote glasoppervlak (afhankelijk van de uitvoering) versterkt dit gevoel van comfort nog verder. De grote, schuin geplaatste voorruit en de ruim bemeten zijruiten zorgen voor een breed gezichtsveld en aangenaam veel licht in het interieur. Het compacte en uitgebalanceerde dashboard is voorzien van een groot aantal opbergmogelijkheden. Bovendien zijn de verschillende functies gemakkelijk te bedienen. Daarnaast zijn, onder direct handbereik, opbergruimtes in de portieren en het dak aangebracht. Bovendien heeft u bij de Citroën Jumpy de keuze uit meerdere audio- en telematicasystemen. Zo bestaat de Connecting Box uit een USB-aansluiting, een AUX-aansluiting en een Bluetooth handsfree kit*. Het gps-navigatiesysteem emyway van de nieuwste generatie beschikt over een birdview -weergave. De kaartgegevens van Europa zijn opgeslagen op een interne harde schijf. U kunt op het 7-inch scherm keuzes maken uit de playlists van uw muziekspeler, maar u kunt ook gebruikmaken van de Bluetooth handsfree kit* voor uw mobiele telefoon. U beschikt tevens over een audiosysteem met mp3-en WMA-afspeelmogelijkheid en bediening bij het stuurwiel. Dankzij al het comfort dat de Citroën Jumpy u biedt, worden uw dagelijkse werkzaamheden een stuk aangenamer. Ten slotte kan de Citroën Jumpy bestelwagen worden voorzien van een cruise control met snelheidsbegrenzer (afhankelijk van de uitvoering). * Alleen in combinatie met een compatibele telefoon.

4 MAXIMAAL 6 PERSONEN EEN AUTO DIE HET WERKEN VERGEMAKKELIJKT MOBIEL KANTOOR De Citroën Jumpy bestelwagen is niet alleen een stuk gereedschap, maar ook een comfortabele en naar eigen smaak in te delen werkplek. Optioneel is er een passagiersstoel voorzien van brede, verstelbare armsteunen. Bij de uitvoering met drie zitplaatsen is in de middelste zitplaats een schrijftafeltje geïntegreerd, zodat u rustig in de auto uw papieren kunt bekijken en bijwerken. Bovendien kunt u het tafeltje, eenmaal weggeklapt, als opbergruimte voor uw documenten gebruiken.

5 IN- EN UITLADEN

6 EEN FLEXIBELE EN RUIME BESTELWAGEN Maximaal 1200 kg NUTTIG LAADVERMOGEN Maximaal 7,0 m 3 NUTTIG LAADVOLUME Maximaal 1,75 m NUTTIGE HOOGTE Maximaal 2,58 m NUTTIGE LENGTE U zult de Citroën Jumpy bestelwagen weten te waarderen om zijn grote laadruimte. Een ruimte die optimaal kan worden gebruikt. Zo kan via de schuifdeuren een europallet worden in- en uitgeladen. Bovendien kunnen de achterdeuren onder een hoek van 180 worden geopend. De nuttige lengte van de laadvloer bedraagt maximaal 2,58 m. Het laadvolume bedraagt maximaal 7 m 3 en het laadvermogen 1200 kg (inclusief bestuurder). Met de conventionele stalen vering heeft de laaddrempel een hoogte van minimaal 56 cm. Bij de uitvoeringen met luchtvering en niveauregeling (optioneel) kan de laaddrempel worden verlaagd tot slechts 45 cm. Bij deze uitvoeringen is de totale hoogte van de auto minder dan 1,90 m, terwijl de nuttige hoogte van de laadruimte 1,44 m blijft. Maar de vering zorgt bovenal voor een constante wagenhoogte, ongeacht de belading van de auto. Met de Citroën Jumpy is alles gemakkelijker. De Citroën Jumpy bestelwagen is leverbaar in drie carrosserievarianten met een laadvolume van 5, 6 en 7 m3 en een laadvermogen van 988 kg tot 1200 kg. De Citroën Jumpy bestelwagen met dubbele cabine vormt het ideale compromis tussen laadvolume en vervoer van personen. Deze uitvoering biedt plaats aan maximaal 5 personen plus de bestuurder. In deze configuratie biedt de tweede zitrij namelijk comfortabel plaats aan drie personen die ieder over een driepuntsgordel en een verstelbare hoofdsteun beschikken. En om te voorkomen dat lading tijdens een noodstop in de cabine terechtkomt, is achter de tweede zitrij een volledige scheidingswand aangebracht. Deze wand is voorzien van een ruit. De ruimte onder de stoelen van de achterpassagiers kan ook nuttig worden gebruikt: dankzij een doorlaadmogelijkheid in de scheidingswand kunnen in de laadruimte voorwerpen met een lengte tot 2,11 meter worden vervoerd. In totaal bedraagt het laadvolume 3,6 m3.

7 INDELING

8 Maximaal 1,602 m NUTTIGE BREEDTE Tot wel 3 EUROPALLETS Laadvloer maximaal 2,58 m NUTTIGE LENGTE Tot 180 TE OPENEN EEN VOLLEDIG NAAR EIGEN WENS UIT TE VOEREN AUTO De Citroën Jumpy bestelwagen kan alle soorten lading, ook bijzonder kwetsbare, probleemloos vervoeren. Dankzij hoogwaardige beschermelementen van onbewerkt of gefineerd hout die als accessoires kunnen worden aangebracht, worden de voorwerpen beschermd tegen schokken, vuil en krassen. U heeft voor het interieur van de Citroën Jumpy bestelwagen de keuze uit vier beschermingsniveaus, zodat u altijd de oplossing vindt die u zoekt: een triplex laadvloer, een laadvloer met antisliplaag, een triplex laadvloer met zijpanelen of een laadvloer met antisliplaag en zijpanelen. Daarnaast is de auto voorzien van versterkte bevestigingspunten, stevige, verzonken sjorogen, zijbekleding die, heel praktisch, ook de portieren en de wielkasten omvat en aluminium beschermstrips voor de dorpels (bestelwagens met laadvloer met antisliplaag).

9 STERKE, UITSTEKEND PRESTERENDE EN ZUINIGE MOTOREN MOTOREN De Citroën Jumpy bestelwagen is het visitekaartje van uw bedrijf. Om exact aan uw wensen te kunnen voldoen, is de auto in vele uitvoeringen en varianten leverbaar. Deze ruime keuze blijkt onder andere uit het motorengamma dat bestaat uit vier dieselmotoren die aan de Euro 5-emissienormen voldoen. Deze motoren bieden een perfect compromis tussen vermogen, prestaties, zuinigheid, betrouwbaarheid en milieuvriendelijkheid. Ze zijn aangepast aan de eisen die het professionele gebruik stellen: rijden met zware belading, bovengemiddeld frequent gebruik, enz. De HDi 90-motor met handgeschakelde 5-versnellingsbak valt op door zijn trekkracht. Hij biedt veel rijplezier en souplesse, kwaliteiten die u zeker in stadsverkeer zult weten te waarderen. De HDi 125-motor met handgeschakelde 6-versnellingsbak komt zowel in de stad als op de snelweg optimaal tot zijn recht. Deze motor combineert hoge prestaties met een laag brandstofverbruik. De uitvoeringen met de HDi 160-motor en handgeschakelde 6-versnellingsbak leveren opmerkelijke prestaties, voor comfortabel en ontspannen rijden. Met de HDi 160- motor gekoppeld aan de sequentiële automatische 6- versnellingsbak biedt de Citroën Jumpy u een stuk creatieve en innovatieve technologie. U kunt zelf kiezen tussen de volautomatische stand en de sequentiële stand waarbij u zelf kunt schakelen. De gekozen stand wordt weergegeven op het lcd-scherm van het instrumentenpaneel. Deze nieuwe versnellingsbak staat garant voor veel rijplezier in de stad. Alle motoren zijn standaard voorzien van een roetfilter, dat bijdraagt aan de bescherming van het milieu door de schadelijke uitstoot zo ver mogelijk terug te dringen. Dankzij de nieuwe beschermplaat voor de motor, een pantser van staalplaat met een dikte van 5 mm, wordt de motor van de Citroën Jumpy beschermd tegen de schokken en krassen die inherent zijn aan het rijden op moeilijk begaanbaar terrein. Ook de katalysator wordt door een specifieke plaat beschermd. Deze uitrusting kan worden gecombineerd met de Grip Control (optioneel, afhankelijk van de uitvoering). Hiermee uitgerust komt de Citroën Jumpy uitstekend uit de voeten op onverhard terrein.

10 VEILIGHEID EEN ONBERISPELIJK RIJGEDRAG OP ELK WEGTYPE De Citroën Jumpy bestelwagen is een veilige metgezel bij al uw werkzaamheden. Zo kan de auto worden voorzien van het bandenspanningscontrolesysteem (optioneel of standaard, afhankelijk van de uitvoering). In elk wiel is een sensor geplaatst die de drukveranderingen en de temperatuur in de band meet. Zo kan automatisch een lekke band worden opgespoord. U wordt onmiddellijk gewaarschuwd voor een te lage bandenspanning of een lekke band via een melding op het multifunctionele display of het scherm van het navigatiesysteem. Dit systeem kan worden geleverd met of zonder het optionele navigatiesysteem. De Citroën Jumpy is ook, afhankelijk van de uitvoering, voorzien van Grip Control: een nieuw systeem dat de tractie van de auto onder moeilijke rijomstandigheden verbetert. Deze geperfectioneerde antislipregeling, die via een draaiknop met vier verschillende standen (Normaal, Onverhard, Sneeuw en Zand) kan worden bediend, optimaliseert de tractie van de voorwielen door rekening te houden met het type ondergrond. Dit systeem verbetert de wegligging en zorgt ervoor dat de auto naargelang de hoeveelheid grip zo goed mogelijk kan accelereren. Optioneel kan de auto worden voorzien van luchtvering die zorgt voor een constante wagenhoogte. Het weggedrag blijft altijd even comfortabel, of u nu met of zonder lading rijdt. De Citroën Jumpy biedt u sowieso een uitstekende actieve en passieve veiligheid. De actieve veiligheid wordt gegarandeerd door de uitstekende wegligging, de krachtige remmen met ABS gekoppeld aan het Brake Assist System (BAS), het ESP en de cruise control met snelheidsbegrenzer (afhankelijk van de uitvoering). Uw Citroën Jumpy kan worden voorzien (standaard of optioneel, afhankelijk van de uitvoering) van een parkeerhulp achter die de meeste obstakels achter de auto signaleert die u zelf niet kunt zien. Het onderste deel van de grote dubbelfocus buitenspiegels is voorzien van een groothoekspiegel, zodat u de omgeving achter de auto nog beter in de gaten kunt houden. Zo wordt het achteruitrijden in de stad kinderspel. Bij een aanrijding zorgt de schokabsorberende structuur van de carrosserie voor een optimale bescherming van de bestuurder en passagiers. De Citroën Jumpy is ook voorzien van 2 airbags vóór, waaronder één uitschakelbare dubbele voorpassagiersairbag. Ten slotte zijn de gordels vóór voorzien van pyrotechnische gordelspanners en spanbegrenzers.

11 CITROËN JUMPY BESTELWAGEN Stof Transcodage Narbonnais/ Omni Narbonnais* Stof Tep Charle Narbonnais* 1 Blanc Banquise (V) Noir Onyx (V) Bleu Line (V) Gris Fer (P) Bleu Impérial (V) Rouge Ardent (V) Citroën Jumpy Plancher Cabine Verkrijgbaar in de versie L2. Motor: HDi 125 FAP. 2 3 Citroën Jumpy gesloten bestel Leverbaar in de versies L1H1, L2H1 en L2H2 Nuttig laadvermogen: 1000 en 1200 kg. Motoren: HDi 90 FAP, HDi 125 FAP, HDi 160 FAP, afhankelijk van de versie. 1. Het robuuste stalen imperiaal is voorzien van een epoxycoating. Het wordt geleverd met een laadrol en een windgeleider die het windgeruis beperkt. 2. De voor professioneel gebruik ontworpen ladder vergemakkelijkt het beladen van het imperiaal en het vastsjorren van de lading. De maximaal toegestane belasting bedraagt 100 kg. 3. Het anti-inbraakrooster aan de binnenzijde van de achterdeuren zorgt voor een optimale bescherming. Gris Aluminium (M) Wieldop Antigua 16 inch * In combinatie met andere materialen. (M)= metalliclak (P)= pareleffectlak (V)= vernislak De metallic- en pareleffectlakken zijn leverbaar als optie. 20 NL 21 NL

12 TECHNOLOGIE IN DIENST VAN UW VEILIGHEID MILIEUVRIENDELIJK CITROËN, TOT UW DIENST! Voor uw veiligheid is de Citroën Jumpy voorzien van een aantal actieve en passieve veiligheidssystemen van de nieuwste generatie: ABS: Het antiblokkeersysteem (ABS) is een hulpsysteem bij het remmen dat, indien nodig, de remdruk aanpast om te voorkomen dat de wielen blokkeren en de auto onbestuurbaar wordt. BAS: Het Brake Assist System vergroot onmiddellijk de remdruk als het rempedaal snel wordt ingetrapt en verkort daarmee de remweg. Het systeem schakelt bij een noodstop automatisch de alarmknipperlichten in om het achteropkomende verkeer te waarschuwen. ASR: De antispinregeling is een elektronisch systeem waarmee de auto op een wegdek met weinig grip weg kan rijden. Het systeem grijpt in op de remmen van één of meer wielen als sensoren het doorslippen ervan signaleren. ESP: Het elektronische stabiliteitsprogramma is een systeem dat binnen de fysieke grenzen van de wegligging de door de bestuurder gewenste koers van de auto in een bocht stabiliseert door in te grijpen op de remmen en/of de motor. Grip Control: Een nieuw systeem dat de tractie verbetert. Deze geperfectioneerde antispinregeling, die via een draaiknop met vier verschillende standen kan worden bediend, optimaliseert de tractie van de voorwielen door rekening te houden met het type ondergrond (modder, sneeuw, zand, enz.). Dit systeem verbetert de wegligging en zorgt ervoor dat de auto naargelang de hoeveelheid grip zo goed mogelijk kan accelereren. De bovenstaande verbruikscijfers zijn officiële waarden die zijn vastgesteld aan de hand van Europese normen die gelden voor alle fabrikanten en alle auto s die in Europa worden verkocht. Deze waarden komen tot stand onder specifieke, voorgeschreven testomstandigheden (temperatuur, gewicht van de auto, type rollentestbank enz.) en met een uiterst rustige rijstijl. In de praktijk zal het brandstofverbruik van uw auto van deze officiële waarden afwijken: het verbruik wordt immers beïnvloed door het verkeer, de weersomstandigheden, de belading van de auto, uw rijstijl, de bandenspanning, de aanwezigheid van allesdragers (ook zonder belading), veelvuldig gebruik van de airconditioning en/of de verwarming, de staat van de auto enzovoort. DE SERVICECONTRACTEN VAN CITROËN Vraag uw dealer naar de voorwaarden van deze contracten. FABRIEKSGARANTIE: 2 JAAR Reparatie of vervanging van een defect onderdeel als gevolg van een producten/of fabricagefout. Bovendien profiteert u 2 jaar lang, 7 dagen per week, 24 uur per dag van de hulpverlening van Citroën Assistance. CARROSSERIEGARANTIE 12 jaar op personenwagens. 5 jaar op bedrijfswagens. LAKGARANTIE 3 jaar op personenwagens. 2 jaar op bedrijfswagens. CITROËN FREEDRIVE Met Citroën FreeDrive bieden we u een complete service van het hoogste niveau en wordt aan al uw mobiliteitseisen voldaan! En omdat iedereen verschillende wensen heeft, biedt Citroën FreeDrive verschillende pakketten, variërend van verlengde garantie tot volledig zorgvrij autorijden, waarbij kosten voor onderhoud en reparatie volledig gedekt zijn. Vraag uw dealer naar de mogelijkheden van Citroën FreeDrive. CITROËN ASSISTANCE Hoe veilig en betrouwbaar uw Citroën ook is, u kunt altijd wel een keer te maken krijgen met pech. Citroën Assistance staat dag en nacht, 7 dagen per week, in bijna geheel Europa gereed om u in geval van mechanische pech weer op weg te helpen. U kunt hiervoor het gratis nummer bellen. CITROËN SNELSERVICE U kunt hier zonder afspraak terecht met onverwachte ongemakken. Bijvoorbeeld voor het vervangen van accu s en ruitenwisserbladen, het vernieuwen van banden, remmen en uitlaten, en het repareren van verlichting en ruiten. Maar ook voor een snelle bandencontrole kunt u bij ons terecht. VERVANGEND VERVOER Mocht uw auto, om wat voor reden dan ook, in de Citroën-werkplaats staan, dan hoeft u nooit zonder auto te zitten. Uw dealer kan u hier meer over vertellen! Variabele snelheidsbegrenzer: De bestuurder kan met dit systeem een snelheid instellen die hij niet wil overschrijden. Wanneer hij dat wil, kan de bestuurder de ingestelde snelheid even overschrijden. Dit is echter alleen mogelijk door het gaspedaal stevig in te trappen. AFMETINGEN EBD: De elektronische remdrukregelaar maakt gebruik van de sensoren van het ABSsysteem en optimaliseert de remdruk naar de achterwielen door het rechter- en linkerwiel afzonderlijk aan te sturen. Cruise control: De bestuurder kan met dit systeem met een vooraf ingestelde snelheid blijven rijden zonder het gaspedaal in te trappen, ongeacht het profiel van de weg. Het systeem wordt automatisch uitgeschakeld als het rempedaal of het koppelingspedaal wordt ingetrapt of handmatig uitgeschakeld als de schakelaar wordt bediend. 2276/2004* (H2) 562 à/to 604/491 à/to 500* 830 (L1)**/1038 (L2)** 1449 (H1)/1750 (H2) 924 *Met pneumatische achtervering. **+ 8 mm met parkeersensoren achter à/to (L1/3122 (L2) 4805 (L1)**/5135 (L2)** L1 H1 L2 H1 L2 H /1895* (H1) 1272 (H1)/1630 (H2) De beschrijvingen van de auto s van Citroën die in Europa op de markt worden gebracht, kunnen van land tot landverschillen. Voor een gedetailleerde beschrijving van de uitrusting van ieder model van het Citroën-productgamma verwijzen wij u naar de prijslijst, uitrustingsspecificaties en technische gegevens. U kunt ook uw Citroëndealer raadplegen. Deze tekst betreft alleen de auto s die in Europa op de markt worden gebracht. De informatie over de modellen en hun kenmerken komt overeen met de beschrijving zoals deze geldt op het moment dat deze tekst gedrukt is; aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Citroën behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande kennisgeving de kenmerken van de getoonde modellen te wijzigen en is daarbij niet gehouden deze tekst bij te werken. AUTOMOBILES CITROËN verklaart, onder toepassing van de bepalingen in de richtlijn CEE n 2000/53 CE van 18 september 2000 die betrekking hebben op buiten gebruik gestelde auto s, dat ze de doelstellingen bereikt die in deze richtlijn zijn vastgesteld en dat gerecycled materiaal gebruikt wordt voor de fabricage van de producten die op de markt worden gebracht. De kleuren van de carrosserie zoals deze zijn weergegeven vormen een indicatie; de druktechnieken laten een getrouwe weergave van de kleuren niet toe. Als u, ondanks de zorg die besteed is aan het samenstellen van deze brochure, toch een fout meent te ontdekken, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Voor inlichtingen, bel naar Citroën Klanteninformatie, telefoonnummer , of ga naar Voor informatie over de pechservice van Citroën neemt u contact op met een van de verkooppunten van ons netwerk in Nederland. 22 NL 23 NL

13 DE BEDRIJFSWAGENS VAN CITROËN Avril 2013 Création et réalisation :

audiosysteem met cd-speler, RDS, 6 luidsprekers en mp3-/wma-afspeelmogelijkheid

audiosysteem met cd-speler, RDS, 6 luidsprekers en mp3-/wma-afspeelmogelijkheid CITROËN C8 REIZEN IN STIJL De Citroën C8 nodigt u en uw gezin uit om een compleet nieuwe manier van reizen te leren kennen. Deze grote MPV, met strakke en zelfverzekerde lijnen, heeft uitzonderlijke eigenschappen

Nadere informatie

NIEUWE CITROËN BERLINGO

NIEUWE CITROËN BERLINGO NIEUWE CITROËN BERLINGO OVERAL OP ZIJN PLAATS EEN MODERN DESIGN, MET HET NIEUWE CITROËN-LOGO DAT FRAAI AANSLUIT OP DE KOPLAMPEN. EEN BIJZONDER RUIM INTERIEUR EN EEN OPTIMAAL GEVORMDE LAADRUIMTE. ROBUUST

Nadere informatie

DE KRACHT VAN HET DESIGN

DE KRACHT VAN HET DESIGN CITROËN JUMPER DE KRACHT VAN HET DESIGN De Citroën Jumper heeft alles in zich om elke ondernemer te overtuigen: de Citroën Jumper levert topprestaties, is voorzien van vele speciale voorzieningen en weet

Nadere informatie

van de laadruimte. De Citroën Jumpy is een elegante en functionele auto en nodigt uit om te ontdekken wat een moderne bedrijfswagen te bieden heeft.

van de laadruimte. De Citroën Jumpy is een elegante en functionele auto en nodigt uit om te ontdekken wat een moderne bedrijfswagen te bieden heeft. CITROËN JUMPY elegante FUNCTIONALITEIT Vanuit welke hoek je m ook bekijkt, de Citroën Jumpy is een robuuste en tegelijkertijd ook een heel elegante verschijning. De compacte vormen en een grote bumper

Nadere informatie

CITROËN NEMO MULTISPACE

CITROËN NEMO MULTISPACE CITROËN NEMO MULTISPACE De ware FAMILIEGEEST Bij het ontwerp van de nieuwe Nemo Multispace worden vorm en functie perfect gecombineerd; kijk maar naar zijn enorme glasoppervlak. De grille onderstreept

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO: MOOI WERK

CITROËN BERLINGO: MOOI WERK CITROËN BERLINGO CITROËN BERLINGO: MOOI WERK De Citroën Berlingo is een moderne en robuuste alleskunner waar je niet omheen kunt. Met z n verchroomde dubbele chevron en vloeiende lijnen is de Citroën Berlingo

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO MULTISPACE

CITROËN BERLINGO MULTISPACE CITROËN BERLINGO MULTISPACE +++ CITROËN BERLINGO MULTISPACE INNOVATIEF IN VELE OPZICHTEN +++ TECHNOLOGIE. Met de Connecting Box beschikt u over een in het dashboard geïntegreerde USBen jack-aansluiting.

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER

CITROËN BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER CITROËN BERLINGO CITROËN BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER Wat direct opvalt aan de Citroën Berlingo is zijn looks. Een volledig nieuw ontwerp met een moderne en dynamische uitstraling. Met zijn enorme voorruit

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

bemeten laadruimte. Door zijn laadvolume, betrouwbaarheid en laadvermogen zult u nog meer plezier in uw werk hebben.

bemeten laadruimte. Door zijn laadvolume, betrouwbaarheid en laadvermogen zult u nog meer plezier in uw werk hebben. CITROËN BERLINGO CITROËN BERLINGO: MOOI WERK De Citroën Berlingo is een moderne en robuuste alleskunner waar je niet omheen kunt. Met z n verchroomde dubbele chevron en vloeiende lijnen is de Citroën Berlingo

Nadere informatie

De Citroën Nemo is een bedrijfsauto die zijn tijd ver vooruit is. Voorzien van alle comfort, maakt hij uw dagelijkse ritten tot een waar genoegen.

De Citroën Nemo is een bedrijfsauto die zijn tijd ver vooruit is. Voorzien van alle comfort, maakt hij uw dagelijkse ritten tot een waar genoegen. CITROËN NEMO De Citroën Nemo is een bedrijfsauto die zijn tijd ver vooruit is. Voorzien van alle comfort, maakt hij uw dagelijkse ritten tot een waar genoegen. Neem nou de versnellingspook, gesitueerd

Nadere informatie

MEEr dan EEn auto, EEN COMPLEET KANTOOR. PLaatS voor u, PLAATS VOOR ALLES EN IEDEREEN

MEEr dan EEn auto, EEN COMPLEET KANTOOR. PLaatS voor u, PLAATS VOOR ALLES EN IEDEREEN CITROËN NEMO EEn uitdagend DESIGN de Citroën nemo heeft een heel uitdagend design, maar toont tegelijkertijd ook zijn praktische en comfortabele karakter. dat begint al met de eigenwijze en robuuste grille.

Nadere informatie

EXCEPTIONEEL OP ALLE TERREINEN

EXCEPTIONEEL OP ALLE TERREINEN CITROËN C4 AIRCROSS EXCEPTIONEEL OP ALLE TERREINEN De Citroën C4 AIRCROSS verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit, wat u kunt zien aan de kleinste details. Gemarkeerd door de zowel overdag

Nadere informatie

BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER

BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER CITROËN BERLINGO BERLINGO ÉÉN EN AL RIJPLEZIER Wat direct opvalt aan de Citroën Berlingo is zijn looks. Een volledig nieuw ontwerp met een moderne en dynamische uitstraling. Met zijn enorme voorruit en

Nadere informatie

TOP- TECHNOLOGIE Met de 6-versnellingsbak kunt u de prestaties

TOP- TECHNOLOGIE Met de 6-versnellingsbak kunt u de prestaties CITROËN C8 CITROËN C8, EEN AUTO VOOR DE HELE FAMILIE U moet uw hele gezin vervoeren, maar wilt tegelijkertijd ontsnappen aan de dagelijkse routine. Deze MPV is opvallend anders en biedt duidelijk meer

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

[ EEN UITGEKIEND ONTWERP ]

[ EEN UITGEKIEND ONTWERP ] CITROËN C3 [ EEN UITGEKIEND ONTWERP ] Het strakke silhouet en de pure lijnen geven de Citroën C3 een bijzonder gedurfd en vooruitstrevend voorkomen. De neus, met de in de bovenste grille geïntegreerde

Nadere informatie

DE NIEUWE CITROËN C3 PICASSO

DE NIEUWE CITROËN C3 PICASSO DE NIEUWE CITROËN C3 PICASSO EEN CREATIEF DESIGN Het unieke design van de Citroën C3 Picasso geeft de auto een gedurfde en sympathieke uitstraling. Dankzij kleine retouches ziet hij er nu nóg moderner

Nadere informatie

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION, DE BEDRIJFSWAGEN VOOR PROFESSIONALS De Red EDITION is verkrijgbaar in 4 lengte- en 3 hoogtematen met een laadvolume

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER PAS UW NIEUWE PEUGEOT BOXER AAN UW BEDRIJF AAN Om de nieuwe Peugeot Boxer voor elk bedrijf optimaal geschikt te maken, biedt Peugeot een gamma accessoires dat speciaal

Nadere informatie

CITROËN JUMPER COMBI EN MINIBUS

CITROËN JUMPER COMBI EN MINIBUS CITROËN JUMPER COMBI EN MINIBUS Stap IN! Deze bekoorlijke auto met zijn stevige grille nodigt uit tot reizen. Doordat hij comfort en veiligheid goed weet te combineren, is elke rit een waar genot. Wat

Nadere informatie

NL ESP-Systeem

NL ESP-Systeem 603.83.515 NL ESP-Systeem ESP-SYSTEEM (Electronic Stability Program) Dit systeem bewaakt de stabiliteit van de auto als de wielen hun grip verliezen, waardoor de auto beter op koers blijft. De werking

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

BLACK TOP* ORIGINELE TWO-TONE COMBINATIES

BLACK TOP* ORIGINELE TWO-TONE COMBINATIES CITROËN C3 PICASSO BLACK TOP* ORIGINELE TWO-TONE COMBINATIES De CITROËN C3 Picasso is leverbaar in verschillende Two-Tone combinaties. Bij de uitvoering EXCLUSIVE kan de dakkleur Noir Perla Nera worden

Nadere informatie

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO CARPE DIEM Met de Citroën DS3 Cabrio is iedere dag een bijzondere dag. Bij de eerste zonnestraal opent u in slechts 16 seconden het dak, zélfs op de snelweg. Zo geniet

Nadere informatie

CITROËN C1. C1_NL_16P_06.2009 page 1 09J1. C1_16p_NL_0409.qxp:C116p06_F_2009 1/07/09 11:42 Page 1. Imprimé en E.U. 07/2009 par

CITROËN C1. C1_NL_16P_06.2009 page 1 09J1. C1_16p_NL_0409.qxp:C116p06_F_2009 1/07/09 11:42 Page 1. Imprimé en E.U. 07/2009 par C1_16p_NL_0409.qxp:C116p06_F_2009 1/07/09 11:42 Page 1 09J1 Juli 2009 Création et réalisation : Imprimé en E.U. 07/2009 par CITROËN C1 C1_NL_16P_06.2009 page 1 C1_16p_NL_0409.qxp:C116p06_F_2009 1/07/09

Nadere informatie

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck PROACE Truck 2 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE Truck De PROACE Truck is de sterke en zuinige compacte truck van Toyota. Hij is uitermate geschikt voor hoveniers, werkvoorzieningsschappen, gemeentewerken en

Nadere informatie

Beeldbepalend voor uw bedrijf.

Beeldbepalend voor uw bedrijf. CITROËN JUMPER Citroën Jumper Beeldbepalend voor uw bedrijf. Betrouwbaarheid, kwaliteit, knowhow... Vakmensen stellen aan hun bedrijfsauto dezelfde eisen als aan zichzelf. De Citroën Jumper is zowel werkpartner

Nadere informatie

DE EXPERT: HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT

DE EXPERT: HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT PEUGEOT EXPERT EXPERT DE EXPERT: HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT Uw Expert is het visitekaartje van uw bedrijf: innovatief, stijlvol, dynamisch en betrouwbaar. Bij de

Nadere informatie

De Sprinter Mobility. Technische informatie

De Sprinter Mobility. Technische informatie De Sprinter Mobility Technische informatie Modelserie Sprinter Mobility 33 Sprinter Mobility 23 2 Technische gegevens Maten Mobility 23 Mobility 33 Lengte 5910 mm 6945 mm Breedte 1993 mm 1993 mm Hoogte

Nadere informatie

DE NIEUWE CITROËN C3

DE NIEUWE CITROËN C3 DE NIEUWE CITROËN C3 De nieuwe Citroën C3, EEN NIEUW DESIGN ontdek de nieuwe C3, een auto met een verrassend nieuw design. Dankzij mooie vormen en strakke lijnen heeft de auto een avantgardistische uitstraling.

Nadere informatie

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL PEUGEOT PARTNER PARTNER IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL Met zijn grote laadruimte, ongekend flexibele interieur en nieuwe, zuinige en sterke e-hdi-motoren is de nieuwe Partner de ideale bedrijfsauto voor

Nadere informatie

kleuren: zwart of beige.

kleuren: zwart of beige. CITROËN C-CROSSER esthetisch EN ATLETISCH elegant en onderscheidend, krachtig en robuust. Al bij de eerste aanblik weet de c-crosser u te imponeren. Ontdek deze authentieke 4x4 van de nieuwe generatie.

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines Bedrijfswagens De Dubbele Cabines van Volkswagen Bedrijfswagens. Met het oog op snelheid en efficiency is het voor u belangrijk dat mensen en materieel gelijktijdig

Nadere informatie

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Peugeot Expert dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines Eco dubbele cabine 6 Comfort dubbele cabine

Nadere informatie

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

OPEL VIVARO-C.

OPEL VIVARO-C. OPEL OPEL VIVARO-C VIVARO-C www.opel.nl Comfort en verzorging Vloermatten Economy-tapijt - 1e zitrij Vloermatten Economy-tapijt - 2e zitrij Comfort en verzorging 1648298680 1614084880 Vloermatten Economy-tapijt

Nadere informatie

EEn bijzondere VORMGEVING

EEn bijzondere VORMGEVING CITROËN C6 ElEgantiE OPNIEUW UITGEVONDEN De eerste gedachte die bij het zien van een C6 opkomt is mooi. geraf neerde lijnen en een harmonieus design maken deze auto tot een bijzondere verschijning. Met

Nadere informatie

Mercedes-Benz Vito 114 CDI 7G-Tronic Dubbelcabi

Mercedes-Benz Vito 114 CDI 7G-Tronic Dubbelcabi Tony Vos 28 november 2018 De gulden middenweg De Europese bestelautomarkt is grofweg in drie segmenten ingedeeld. Aan de basis staan de compacte modellen als de Volkswagen Caddy en Renault Kangoo. Mercedes-Benz

Nadere informatie

DE EXPERT : HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT

DE EXPERT : HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT PEUGEOT EXPERT EXPERT DE EXPERT : HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT Uw Expert is het visitekaartje van uw bedrijf: innovatief, stijlvol, dynamisch en betrouwbaar. Bij

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN JUMPY MJ82 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 30 juni 2014 CITROËN JUMPY MJ82 TECHNISCHE KENMERKEN Antipollutie diesel EOBD + FAP EOBD + FAP OVERBRENGING Voorwielaandrijving 1.6 HDi

Nadere informatie

PEUGEOT 308 GT Berline & SW

PEUGEOT 308 GT Berline & SW PEUGEOT 308 GT Berline & SW ROOFDIER ZONDER POESPAS Het gamma van de 308 is opnieuw uitgebreid: de 308 en 308 SW zijn er voor de verwende autoliefhebbers vanaf nu ook in een dynamische GT-uitvoering. De

Nadere informatie

Bijrijdersbank met ingebouwde multifunctionele tafel. Kunstlederen bekleding. Automatische airconditioning (monozone) Multifunctionele tablet houder

Bijrijdersbank met ingebouwde multifunctionele tafel. Kunstlederen bekleding. Automatische airconditioning (monozone) Multifunctionele tablet houder pagina 1 van 5 Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Op voorraad bij leverancier ca. 1/2 maanden Bedrijfswagen, 4 deurs Wit (549 Wit) Antraciet

Nadere informatie

Mercedes-Benz Vito dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Mercedes-Benz Vito dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Mercedes-Benz Vito dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Index Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines dubbele cabine 6 Plus dubbele cabine 8

Nadere informatie

De ideale partner voor leveringen in het hart van de stad

De ideale partner voor leveringen in het hart van de stad Renault MASTER Z.E. De ideale partner voor leveringen in het hart van de stad Eenvoudig opladen Overal waar u zich bevindt, kunt u de Master Z.E. eenvoudig opladen. Zijn efficiënte elektromotor profiteert

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

14D3 CITROËN C3 SYG_0086_0110_fr_Dossier C N page 1

14D3 CITROËN C3 SYG_0086_0110_fr_Dossier C N page 1 14D3 CITROËN C3 14D4 VISIO- DRIVE [ EEN UITGEKIEND ONTWERP ] Het strakke silhouet en de pure lijnen geven de Citroën C3 een bijzonder gedurfd en vooruitstrevend voorkomen. De neus, met de in de bovenste

Nadere informatie

Renault BEDRIJFSWAGENS

Renault BEDRIJFSWAGENS Renault BEDRIJFSWAGENS Formula Edition #PowerYourTeam Stap over naar de Formule 1-klasse Welkom bij de Formula Edition, een speciale serie die is ontstaan uit de samenwerking tussen Renault Pro + en het

Nadere informatie

een icoon VAN DEZE TIJD

een icoon VAN DEZE TIJD CITROËN DS3 een icoon VAN DEZE TIJD De citroën DS3 is de droom van elke designer. een auto die je niet koud laat, die onmiddellijk weet te verleiden. De elegante en subtiele lijnen zorgen voor een heel

Nadere informatie

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Dubbele 1 juni 2016 (vervolg) Cabine 1 juni 2016 PROACE (inhoud 4 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl. BTW ( ) Bedrag BPM

Nadere informatie

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Ongeëvenaarde capaciteiten staan centraal bij de compleet nieuwe Land Rover Discovery Commercial

Nadere informatie

F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1

F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1 F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1 FIAT STRADA CONSUMENTENPRIJZEN SINCOM CODE Model Motor Type Vermogen kw/pk Ledig Gewicht Laad Vermogen excl. Dieselmotor 278 117 2 Standaard Cabine 1.3

Nadere informatie

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter Panoramadak Dankzij het brede glazen dak zijn het zicht en de lichtinval in het interieur ongekend. 78 Te openen achterruit (SW) Dankzij deze voorziening hebt u eenvoudig toegang tot de bagageruimte zonder

Nadere informatie

RIJPLEZIER DES & IGN

RIJPLEZIER DES & IGN CITROËN C4 GEÏNSPIREERD POSITIVE POWER RIJPLEZIER DESIGN & TECHNOLOGIE VOLLEDIG TOT UW DIENST Het silhouet van de Citroën C4 is dynamisch en elegant. De fraaie lijnen en de subtiele chromen accenten benadrukken

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

Productgamma. Merged perfection

Productgamma. Merged perfection Productgamma Merged perfection Inhoud De vijf zekerheden 4 Dubbele cabines 6 Flexibele dubbele cabines 8 Separatiewanden 10 Laadruimtebescherming 12 Van-uitvoeringen 14 Snoeks dubbele cabines de vijf zekerheden

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

BNL9984613 - december 2010. www.citroen.nl

BNL9984613 - december 2010. www.citroen.nl BNL9984613 - december 2010 www.citroen.nl ACCESSOIRES CITROËN JUMPY EN JUMPER VEILIGHEID 04 TRANSPORT- OPLOSSINGEN 06 BESCHERMING 08 MULTIMEDIA 10 PERSOONLIJKE STYLING Citroën onderscheidt zich met vooruitstrevende

Nadere informatie

CITROËN JUMPY PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS

CITROËN JUMPY PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS CITROËN JUMPY PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS Januari 2015 CITROËN Jumpy Uitrustingsniveaus CITROËN JUMPY GESLOTEN BESTEL 12 Volt aansluiting in laadruimte ABS (Anti Blokker Systeem)

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens s Bedrijfswagens De Dubbele Cabines van Volkswagen Bedrijfswagens. Met het oog op snelheid en efficiency is het voor u belangrijk dat mensen en materieel gelijktijdig op locatie

Nadere informatie

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard Kioti Mechron, wat gaan we doen vandaag? MECHRON HET 4 X 4 WERKPAARD Dit is de alleskunner, de Kioti Mechron. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Mechron is de transporter van een

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN

JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN JUMPER SNOEKS DUBBELE CABINE CITROËN Inhoud Dubbele cabines Base dubbele cabine Comfort dubbele cabine Luxe dubbele cabine Beschikbaarheid en Maatvoering Specificaties en Opties Snoeks producten voor Citroën

Nadere informatie

CITROËN JUMPY PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS

CITROËN JUMPY PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS CITROËN JUMPY PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS Januari 2015 CITROËN Jumpy Uitrustingsniveaus CITROËN JUMPY GESLOTEN BESTEL 12 Volt aansluiting in laadruimte ABS (Anti Blokker Systeem)

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Opel Movano dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Comfort dubbele cabine 6 Elegance dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

DE NIEUWE CITROËN C4

DE NIEUWE CITROËN C4 DE NIEUWE CITROËN C4 GEÏNSPIREERD POSITIVE POWER RIJPLEZIER DESIGN & TECHNOLOGIE VOLLEDIG TOT UW DIENST Het silhouet van de nieuwe CITROËN C4 is dynamisch en elegant. De fraaie lijnen en de subtiele chromen

Nadere informatie

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN

GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN GEDURFD EN PRACHTIG STRAK DESIGN De moderne gestalte van de HR-V vangt blikken en verovert harten. Met zijn robuuste verschijning en sportieve profiel is deze auto prachtig om te zien en een genot om in

Nadere informatie

Ford Transit dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Ford Transit dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Ford Transit dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Comfort dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering

Nadere informatie

CITROËN NEMO PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS

CITROËN NEMO PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS CITROËN NEMO PRIJSLIJST, UITRUSTINGSPECIFICATIES & TECHNISCHE GEGEVENS Januari 2015 CITROËN Nemo VU - Prijslijst Consumentenprijzen in kw/pk excl. BTW/BPM incl. BTW BPM incl. BTW/BPM CITROËN NEMO HDi 75

Nadere informatie

Ruimte : Een extra grote

Ruimte : Een extra grote Hoogte 1050 mm Ruimte : Een extra grote kofferruimte! Altijd mobiel De M.GO is ontworpen om uw mobiliteit te vergroten, in de stad en op het platteland. De M.GO biedt u ruimte, rijplezier en maximale veiligheid.

Nadere informatie

VISIO DRIVE DESIGN EN LICHT

VISIO DRIVE DESIGN EN LICHT CITROËN C3 VISIO DRIVE DESIGN EN LICHT Het slimme ontwerp van de CITROËN C3 kenmerkt zich onder andere door een uitzonderlijk groot glasoppervlak dat zorgt voor veel licht en een aangenaam ruimtelijk gevoel.

Nadere informatie

Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek.

Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek. Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek. Geniet van het unieke Mercedes-Benz gevoel. Gemakkelijk en zelfstandig op uw bestemming aankomen. Ook met een handicap is dat

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES PEUGEOT BIPPER EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES De Peugeot Bipper maakt het gemakkelijk voor professionnals die op zoek zijn naar een compacte bestelauto. Een bestelauto die

Nadere informatie

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Ongeëvenaarde capaciteiten staan centraal bij de compleet nieuwe Land Rover Discovery Commercial

Nadere informatie

CITROËN JUMPY PRIJSLIJST - FEBRUARI 2016

CITROËN JUMPY PRIJSLIJST - FEBRUARI 2016 CITROËN JUMPY PRIJSLIJST - FEBRUARI 2016 CITROËN Jumpy - Uitrustingsniveaus CITROËN JUMPY GESLOTEN BESTEL - 12 Volt aansluiting in laadruimte - ABS (Anti Blokker Systeem) - Afsluitbaar handschoenenkastje

Nadere informatie

Mazda CX-3. Het braafste jongetje van de klas. Uitrusting

Mazda CX-3. Het braafste jongetje van de klas. Uitrusting Mazda CX-3 Het braafste jongetje van de klas Autotest Herinnert u zich het braafste jongetje van de klas? Zou u een auto van hem kopen? Hij doet alles volgens de regeltjes, dus zijn auto zou veilig en

Nadere informatie

CITROËN JUMPY PRIJslIJsT, UITRUsTINgsPeCIfICaTIes & TeChNIsChe gegevens Januari 2014

CITROËN JUMPY PRIJslIJsT, UITRUsTINgsPeCIfICaTIes & TeChNIsChe gegevens Januari 2014 CITROËN JUMPY Prijslijst, uitrustingspecificaties & technische gegevens Januari 2014 Citroën Jumpy Uitrustingsniveaus CITROËN JUMPY GESLOTEN BESTEL 12 Volt aansluiting in laadruimte ABS (Anti Blokker Systeem)

Nadere informatie

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC

AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BIJLAGEN AFMETINGEN NIEUWE TRAFIC BESTELWAGENS H1 H2 2 465 Nuttig laadvolume (m 3 ) L1H2 L2H2 5,2 7,2 6,0 8,6 Buitenafmetingen (mm) Totale lengte 4 999 4 999 5 399 5 399 Totale breedte zonder/met buitenspiegels:

Nadere informatie

INTERIEUR EEN NOG RUIMER RUIM EN VEELZIJDIG

INTERIEUR EEN NOG RUIMER RUIM EN VEELZIJDIG CITROËN C4 EEN KRACHTIG DESIGN NOG MEER KARAKTER DANKZIJ DE NIEUWE LICHTSIGNATUUR De Citroën C4 maakt met zijn krachtige design direct een robuuste en kwalitatief hoogwaardige indruk. De voorzijde is direct

Nadere informatie

www.deburgh.com www.deburgh.com Post NL Aanbieding Fiat Ducato -1-

www.deburgh.com www.deburgh.com Post NL Aanbieding Fiat Ducato -1- Post NL Aanbieding Fiat Ducato Contactpersoon: Marc Meeuwissen Telefoon: 040-8447441 Mobiel: 06-53597852 Email: m.meeuwissen@deburgh.com Website: -1- Eindhoven, 16 april 2012 Geachte Post NL-subcontractor,

Nadere informatie

INFO DIAG DIAGNOSE- APPARATUUR. Citroën Distributeur Nieuwe Auto's. - Servicemanager - Technisch Specialist / Onderhoudstechnicus

INFO DIAG DIAGNOSE- APPARATUUR. Citroën Distributeur Nieuwe Auto's. - Servicemanager - Technisch Specialist / Onderhoudstechnicus CITROËN AFTER SALES SERVICE INFO DIAG DIAGNOSE- APPARATUUR Citroën Distributeur Nieuwe Auto's - Afleveringstechnicus - Coördinator terugroepacties Citroën Erkend Reparateur - Servicemanager - Technisch

Nadere informatie

De totaalspecialist voor uw bedrijfswagen

De totaalspecialist voor uw bedrijfswagen De totaalspecialist voor uw bedrijfswagen - Dubbele cabine ombouw - Grijskenteken- en 4x4 aanpassingen - Betimmeringen,laadvloeren - Side-, bullbars en imperiaals - Separatiewanden - Sortimo bedrijfswagen

Nadere informatie

NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS

NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS DE COMPACTE SUV De CITROËN C3 AIRCROSS onderscheidt zich als SUV door zijn krachtige, originele en frisse uitstraling. Zijn design combineert robuustheid met bescherming

Nadere informatie

Mercedes-benz E-klasse

Mercedes-benz E-klasse Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Mercedes-benz E-klasse 79,491.00 Advertentienr : 2513164 KM-stand : 3000 Bouwjaar : 2017 Brandstof : Benzine Transmissie : Automaat Import : Ja Algemene

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

Betrouwbare, robuuste scootmobielen...

Betrouwbare, robuuste scootmobielen... Betrouwbare, robuuste scootmobielen... met een indrukwekkende actieradius, een sterke motor en een prachtig design. www.prestonability.com www.afikim.nu info@prestonability.com Tel NL 036 53 53 580 Tel

Nadere informatie

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Peugeot Expert dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Essential dubbele cabine 6 Bankopties 8 Beschikbaarheid en Maatvoering 10 Specificaties en opties

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

DETAILS VAN UW CONFIGURATIE:

DETAILS VAN UW CONFIGURATIE: Mijn DS 7 CROSSBACK Geconfigureerd op 12/08/2019 TOTAAL DETAILS VAN UW CONFIGURATIE: UITVOERING CARROSSERIEVARIANT DS 7 CROSSBACK inbegrepen UITVOERING CHIC inbegrepen MOTORUITVOERING PURETECH 130 S&S

Nadere informatie

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES PEUGEOT BIPPER BIPPER EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES De Peugeot Bipper maakt het makkelijker voor professionals die op zoek zijn naar een compacte bestelauto. Een bestelauto

Nadere informatie

Inspectierapport V-818-JZ

Inspectierapport V-818-JZ Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Opel Vivaro Tellerstand (km): 28962 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: Meldcode: Chassisnummer: Autotype: 1.6 Biturbo CDTI L2H1 Sport ECC V818JZ W0L1F7018GV660896

Nadere informatie

Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW. Gekozen opties

Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW. Gekozen opties pagina 1 van 6 Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op

Nadere informatie

Renault Master L3H2 T35 dci 130 EU6 FWD VOORRAAD. Gekozen opties. Inclusief rijklaarmaakkosten Exclusief BTW Exclusief BPM UITRUSTING INTERIEUR

Renault Master L3H2 T35 dci 130 EU6 FWD VOORRAAD. Gekozen opties. Inclusief rijklaarmaakkosten Exclusief BTW Exclusief BPM UITRUSTING INTERIEUR pagina 1 van 6 Referentie Beschikbaarheid Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op voorraad Bedrijfswagen, 4 deurs Wit (Blanc Glacier) Grijs (Stof Carbon) ca. 5 km 25-06-2018

Nadere informatie

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5 Prijslijst per 1 april 2013 Fiat Doblò Combinato Personenvervoer Euro-5 2 consumentenprijzen DoblÒ combinato SincoM code Uitvoering DOBLO COMBINATO MAXI (5-persoons) Motortype Brandstof Vermogen kw/pk

Nadere informatie

BOXER PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

BOXER PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT BOXER Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT BOXER

Nadere informatie

Ford Transit Connect. Nieuwe gezichten. Uitrusting

Ford Transit Connect. Nieuwe gezichten. Uitrusting Ford Transit Connect Nieuwe gezichten Autotest De Ford Transit Connect verscheen in 2013. Nu, in 2018, laten diverse nieuwe concurrenten hun gezicht zien. Echter, het is nog te vroeg voor Ford om daarop

Nadere informatie

M{zd{3. prijzen & uitrusting. per 16 september 2013

M{zd{3. prijzen & uitrusting. per 16 september 2013 M{zd{3 prijzen & uitrusting per 16 september 2013 M{zd{3 prijzen Mazda3 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs bedragen in euro incl. BTW excl. BTW SKYACTIV-G 120 6MT TS 22.690 3.000 19.690 16.273

Nadere informatie