DE EXPERT: HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "DE EXPERT: HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT"

Transcriptie

1 PEUGEOT EXPERT

2 EXPERT DE EXPERT: HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT Uw Expert is het visitekaartje van uw bedrijf: innovatief, stijlvol, dynamisch en betrouwbaar. Bij de nieuwe Expert heeft Peugeot de nadruk gelegd op rijplezier, comfort en design, zonder dat dit ten koste is gegaan van zijn bestaande kwaliteiten als praktisch en veelzijdig werkpaard. De verchroomde grille, de chique neus en het nieuwe design stralen klasse en robuustheid uit en weerspiegelen uw professionaliteit. Uw Expert is even efficiënt als multifunctioneel. En blinkt uit in exploitatiekosten, CO2-uitstoot, interieurruimte en veiligheid (Grip Control ). Uit alles blijkt dat functionaliteit bij het ontwerp van de Expert voorop staat: de lage laaddrempel (de laagste van het segment), de optimaal te gebruiken binnenruimte, de achterdeuren die onder een hoek van 180 geopend kunnen worden en de praktische dubbel cabine versies.

3

4 GAMMA EN AFMETINGEN HET EXPERT-GAMMA: ALTIJD EEN EXPERT DIE BIJ U PAST Omdat er geen twee bedrijven gelijk zijn, is de Expert leverbaar in een scala aan configuraties: 3 laadvolumes, 2 laadvermogens en 4 HDi-dieselmotoren. U vindt dus altijd de Expert die volledig aan uw eisen voldoet. Welke Expert u ook kiest, u kiest altijd voor een comfortabele, ruime, duurzame en veilige auto. L2H1 L2H2 L1H1 2 hoogtes: 1,94 m of 2,27 m (standaardvering) en 1,90 m of 2,20 m (luchtvering) 2 lengtes: 4,80 m of 5,13 m

5 Elk model is leverbaar in 2 lengtes en 2 hoogtes (met standaard- of luchtvering) met laadvolumes van 5, 6 en 7 m3 en nuttige lengtes van 2,26 m tot wel 2,56 m (afhankelijk van de uitvoering). Op basis van de afgebeelde Plancher Cabine is er een Pick Up leverbaar met een lengte van 5,13 m. Bovendien zijn alle uitvoeringen geschikt om door carrosseriebedrijven te worden omgebouwd.

6 LAADVERMOGEN EXPERT IN IN- EN UITLADEN LAADDREMPEL De Expert met luchtvering* heeft de laagste laaddrempel in zijn segment, wat bij het in- en uitladen van goederen en materieel een groot voordeel is. Met de luchtvering in de laagste stand (bij stilstand in te stellen) bedraagt de laaddrempelhoogte slechts 45 cm. *Optioneel, afhankelijk van de uitvoering.

7 NUTTIG LAADVERMOGEN De Expert heeft als bestelwagen een nuttig laadvermogen van ongeveer 1000 kg tot 1200 kg. De Pick Up heeft ook een laadvermogen van rond de 1200 kg. kg Maximaal toegestaan totaalgewicht: 2661 kg en 2900 kg 3 laadvolumes: 5, 6 en 7 m 3 SCHUIFDEUR De schuifdeur, die leverbaar is met een ruit, wordt door tweedragende rails en een bovenste rail geleid. De portiergrepen zijn ontworpen voor een optimaal gebruiksgemak. Dankzij de grote opening van de schuifdeur kan een europallet ook via de zijkant worden in- en uitgeladen. Optioneel is een tweede schuifdeur* aan bestuurderszijde leverbaar waarmee de laadruimte nog beter toegankelijk wordt. *Optioneel, afhankelijk van de uitvoering. ACHTERDEUREN/ACHTERKLEP De twee achterdeuren, met of zonder ruiten, kunnen onder een hoek van 180 worden geopend zodat de laadruimte optimaal toegankelijk is. De lange en hoge uitvoering van de Expert is voorzien van specifieke, hogere achterdeuren. Als optie zijn de lage uitvoeringen leverbaar met een achterklep.

8 VERING PERFECTE WEGLIGGING ONDER ALLE OMSTANDIGHEDEN VERING (STANDAARD-/ LUCHTVERING) Bij de Expert hebt u de keuze uit twee typen achtervering: stalen veren of luchtvering met hoogteregeling. Met de innovatieve luchtvering blijft bij de uitvoeringen L1H1 en L2H1 de hoogte beperkt tot 1,90 m. Bovendien zorgt dit systeem voor een constante wagenhoogte, ongeacht de belading. Bij stilstand kan met een schakelaar de hoogte van de laaddrempel worden geregeld. 1,90 m 450 mm VOORBEREIDING VOOR OMBOUW TOT 4X4* Als u voor uw werk regelmatig op moeilijk begaanbaar terrein komt, kan een ombouw tot 4x4 voor u een goede optie zijn. U kunt uw Expert affabriek laten voorzien van een voorbereiding voor ombouw tot 4x4. Uw Expert wordt dan voorzien van speciale banden en een carrosserieombouwmodule. Zo weet u zeker dat uw bedrijfsauto ook onder moeilijke omstandigheden voldoende tractie heeft en dat u uw Expert optimaal onder controle kunt houden. *Niet in combinatie met ESP en Grip Control. Optioneel, afhankelijk van de uitvoering. LUCHTVERING De luchtvering, die door Peugeot speciaal voor de Expert is ontwikkeld, biedt de volgende voordelen: Een totale hoogte van 1,90 m Zo kunt u de Expert met luchtvering ook parkeren op parkeerplaatsen met een hoogtebeperking van 1,90 m. Een constante wagenhoogte Ongeacht de belasting blijft de wagenhoogte constant. Een regelbare hoogte van de laaddrempel Met een schakelaar in de laadruimte kunt u de hoogte van de laaddrempel aanpassen. In de laagste stand heeft de Expert de laagste laaddrempel van zijn segment: een garantie voor gemakkelijk in- en uitladen. VEERAANSLAGEN/ SCHOKDEMPERS De Expert is voorzien van lange en soepele veeraanslagen. Door constant de stijfheid en de flexibiliteit aan de lading aan te passen zorgen deze aanslagen voor een perfecte afstemming tussen de voor- en achterwielophanging. Hierdoor heeft de auto een stabiele wegligging en een geweldig comfort, zelfs onbeladen. De schokdempers zijn zo ontworpen dat carrosseriebewegingen zo beperkt mogelijk blijven en het veercomfort optimaal is.

9 GRIP CONTROL * Grip Control bestaat uit een verbeterde antispinregeling en speciale banden. Hiermee heeft de Expert meer tractie op onverhard terrein, op zandpaden en op wegen met weinig grip (door sneeuw en ijs). Met een keuzeschakelaar op het dashboard kunt u zelf de gewenste stand kiezen om de elektronische regeling van de aandrijving aan de omstandigheden aan te passen. Dit systeem wordt bij de Expert gecombineerd met Hill Start Assist. Zo kunt u ongeacht uw werkterrein en de weersomstandigheden ontspannen rijden. *Optioneel, afhankelijk van de uitvoering

10 DETAILS DIE HET WERK VERAANGENAMEN COMFORT Een bedrijfsauto die dagelijks wordt gebruikt, moet ergonomisch, praktisch en comfortabel zijn. Om u het werk zo aangenaam mogelijk te maken, heeft Peugeot voor de Expert een functioneel en innovatief interieur ontworpen. Daarnaast is de auto voorzien van comfortabele stoelen die een voortreffelijke steun bieden. Optioneel kan de Expert worden voorzien van een regensensor, automatisch dimlicht, airconditioning of parkeersensoren. De vele voorzieningen en opbergruimtes van de Expert, zoals het opbergvak boven de voorruit, het afsluitbare dashboardkastje en de opbergruimte in het dashboard, zijn in het dagelijkse gebruik van de auto bijzonder handig.

11 Opbergvak boven de voorruit* Deze opbergruimte onder het dak, boven de voorpassagiers, is geschikt voor dossiermappen of kleine voorwerpen die u graag bij de hand wilt hebben. *Open of afgesloten, afhankelijk van de uitvoering. 2. Verstelbare lendensteun* Voor extra zitcomfort is de bestuurdersstoel voorzien van een lendensteunverstelling via een hendel aan de zijkant van de rugleuning. *Optioneel. 3. Voorbank/individuele passagiersstoel* U kunt voor uw Expert kiezen uit een individuele passagiersstoel of een tweezitsbank. *Optioneel. 4. Schrijftafel* Deze uitklapbare schrijftafel, dat in de passagiersbank is geïntegreerd, maakt van uw Expert een rijdend kantoor. *Niet leverbaar i.c.m. individuele passagiersstoel. 5. Dashboardkastje Het afsluitbare dashboardkastje is voorzien van twee praktische bekerhouders. 6. OPBERGVAKKEN

12 TECHNOLOGIE EEN UITRUSTING MET HET OOG OP UW COMFORT Goede informatievoorziening en een comfortabel interieur zijn van belang voor een efficiënt gebruik van de auto, of het nu om ritten in de stad of om lange afstanden gaat. De Expert kan worden voorzien van uitrusting die tot voor kort was voorbehouden aan personenauto s. Zo profiteert u van een comfort dat niet onderdoet van dat van een reisauto. 1. PARKEERHULP ACHTER MET GELUIDSSIGNALEN* Dit systeem wordt geactiveerd wanneer u de achteruitversnelling inschakelt en waarschuwt u, met behulp van ultrasoonsensoren, voor voorwerpen of personen die zich achter de auto bevinden. De frequentie van het signaal neemt toe naarmate de auto dichter bij het voorwerp komt. Het geluidssignaal wordt continu weergegeven als de afstand minder dan 30 cm bedraagt. *Optioneel afhankelijk van de uitvoering MULTIMEDIASYSTEMEN De Expert is leverbaar met verschillende interactieve multimediasystemen. Peugeot Connect Nav* is een navigatiesysteem met handsfree set en een 7 inch kleurenscherm. Dit systeem heeft drie functies: audio en multimedia, Bluetooth handsfree set en GPS-navigatie. * Optioneel, afhankelijk van de uitvoering. PEUGEOT CONNECT SOUND MET MP3 In het dashboard van de Expert is een autoradio met cd-speler gemonteerd die via de schakelaars aan de stuurkolom kan worden bediend. Twee luidsprekers en twee tweeters zorgen voor een uitstekende geluidskwaliteit. 2 PEUGEOT CONNECT BLUETOOTH Met het optionele Peugeot Connect-systeem, waarin een Bluetooth functie is geïntegreerd, kunt u uw digitale portable apparatuur aansluiten en naar uw favoriete muziek luisteren. 3. BANDENSPANNINGSCONTROLESYSTEEM* Voor nog meer veiligheid onderweg waarschuwt dit systeem de bestuurder via geluidssignalen en een weergave op het dashboard wanneer een of meerdere banden een te lage spanning hebben. *Afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel 3

13

14 MILIEU PEUGEOT EN HET MILIEU De motoren van de Expert voldoen stuk voor stuk aan de Euro 5-norm. Ze zijn ontwikkeld om het rijden zo aangenaam en efficiënt mogelijk te maken. Al deze motoren hebben een laag brandstofverbruik en dus een lage CO2-uitstoot gemeenschappelijk. HDI TECHNOLOGIE Alle HDi-motoren van de Expert zijn voorzien van het common rail-inspuitsysteem. Dit systeem staat borg voor uitstekende prestaties en een laag brandstofverbruik. Doordat de brandstof onder hoge druk direct in de verbrandingskamer wordt ingespoten, nemen het brandstofverbruik en de uitstoot van schadelijke stoffen af en levert de motor meer vermogen. Bovendien voldoen de motoren aan de Euro 5-norm. ROETFILTER Dankzij het roetfilter (FAP) wordt de uitstoot van schadelijke deeltjes tot een minimum beperkt, zonder dat dit ten koste gaat van het vermogen en de prestaties. Vermindering van de CO 2 -uitstoot Peugeot gaat verder op de ingeslagen weg en is er in geslaagd het brandstofverbruik en de CO 2 -uitstoot van het Expert-gamma, ook de uitvoeringen met de meest gangbare motoren, nog verder omlaag te brengen. De Expert is nu met een minimale CO 2 - uitstoot van 168 g/km maatgevend in dit segment. Dit lage brandstofverbruik is niet alleen op het conto van de HDi-motoren te schrijven. Ook de beplating onder de carrosserie die de luchtweerstand vermindert, draagt daaraan bij. En dankzij Volt Control, een specifieke aansturing van de dynamo, kan bij het vaart minderen energie worden teruggewonnen.

15 EEN SOEPEL EN DYNAMISCH RIJGEDRAG KEUZE UIT VIER MOTOREN U hebt bij de Expert de keuze uit drie HDi-dieselmotoren die een onderhoudsinterval van km hebben. Er is altijd een motor die past bij uw werkzaamheden en het gebruik dat u van een bedrijfsauto maakt. 1.6 HDi 90 pk, 2.0 HDi 125 pk, 2.0 HDi 160 pk NIEUWE AUTOMATISCHE TRANSMISSIE: EFFICIËNT EN COMFORTABEL RIJDEN De Expert met de 160 pk-motor kan worden voorzien van een automatische transmissie met 6 versnellingen. U heeft de keuze tussen volledig automatisch schakelen en sequentieel handmatig schakelen. Bij deze transmissie neemt het schakelen opvallend weinig tijd in beslag, wat het rijplezier ten goede komt. VERBRUIK EN EMISSIE Verbruik (L/100 km) 1.6 HDi 90 pk 2.0 HDi 125 pk 2.0 HDi 160 pk 2.0 HDi 160 pk Aut. L1H1 en L2H1 L1H1 en L2H1 L2H2 L1H1 en L2H1 L2H1 Binnen de bebouwde kom 7,9 7,6 8,1 7,6 8,6 Buiten de bebouwde kom 6,2 5,8 6,6 5,8 6,4 Gecombineerd 6,7 6,4 7,1 6,4 7,2 Emissie CO De verbruikscijfers in de bovenstaande tabel zijn officiële waarden die zijn vastgesteld aan de hand van Europese normen die gelden voor alle fabrikanten en alle personenauto s die in Europa worden verkocht. Op basis van deze waarden kunt u auto s vergelijken en uw keuze bepalen: - Het brandstofverbruik in de bebouwde kom wordt gemeten bij een route door de stad van ongeveer 4 kilometer. - Het brandstofverbruik buiten de bebouwde kom wordt gemeten bij een route over buitenwegen van ongeveer 7 kilometer. - Het gecombineerde brandstofverbruik komt overeen met het gemiddelde over beide routes, dus over een traject van ongeveer 11 kilometer. Deze waarden komen tot stand onder specifieke, voorgeschreven testomstandigheden (temperatuur, gewicht van de auto, type rollentestbank, enz.) en met een uiterst rustige rijstijl. In de praktijk zal het brandstofverbruik van uw auto van deze officiële waarden afwijken: het verbruik wordt immers beïnvloed door het verkeer, de weersomstandigheden, de belading van de auto, uw rijstijl, de bandenspanning, de aanwezigheid van allesdragers (ook zonder belading), veelvuldig gebruik van de airconditioning en/of de verwarming, de staat van de auto, enzovoort. (Ga voor meer informatie om het brandstofverbruik van uw auto te beperken naar Eco-Drive op

16 INTELLIGENTE BESCHERMING VEILIGHEID Als innovatieve bedrijfswagen beschikt de Expert natuurlijk over alle moderne technologie die de veiligheid van de bestuurder en passagiers vergroot. Meerdere systemen en technieken (standaard of optioneel*) maken uw Expert nog veiliger: ANTICIPEREN ABS, NRA Het antiblokkeersysteem (ABS) zorgt ervoor dat de auto bij een noodstop bestuurbaar blijft. De noodremassistentie (NRA) verhoogt de remdruk als het rempedaal krachtig wordt ingetrapt. Dit systeem zorgt voor een zo kort mogelijke remweg. ESP* (ASR, ROM, DSC) De antispinregeling (ASR) voorkomt bij weinig grip het doorslippen van de wielen, Door in te grijpen op het remsysteem verkleint de ROM-module de kans op over de kop slaan bij extreme zijwaartse versnellingen, De dynamische stabiliteitscontrole (DSC) bepaalt met behulp van sensoren constant de stuurhoek en de dwarsversnelling van de auto en detecteert elke neiging tot over- of onderstuur. Het systeem grijpt indien nodig in om de auto op de door de bestuurder gewenste koers te houden (uiteraard binnen de natuurkundige wetten). *Optioneel, afhankelijk van de uitvoering. CRUISE CONTROL EN BEGRENZER* Dankzij de cruise control blijft uw auto, zonder dat u het gaspedaal ingetrapt hoeft te houden, met een constante snelheid rijden. De snelheidsbegrenzer voorkomt dat de auto sneller rijdt dan een vooraf door u ingestelde snelheid. *Optioneel. BESCHERMEN VERSTERKTE CARROSSERIESTRUCTUUR De kooiconstructie van de Expert absorbeert de energie die vrijkomt bij een aanrijding om de inzittenden te beschermen. Dankzij de solide bevestigingen van de motor op het subframe en de versterkingsprofielen en -balken in de portieren blijft het passagierscompartiment zo goed mogelijk intact. De voorbumper heeft een hoog schokabsorberend vermogen dankzij de bumperbalk die op buffers is gemonteerd die op hun beurt op de langsbalken zijn bevestigd. FRONTALE AANRIJDING De versterking van de stoelbevestigingen en de geprogrammeerde beweging van de pedalen en de stuurkolom (waardoor het stuurwiel 80 mm van de bestuurder weggetrokken kan worden) beperken het risico op letsel bij een frontale aanrijding. De verplaatsing van zware, nietsamendrukbare delen in de motorruimte is zo berekend dat de veiligheid van de bestuurder en passagiers optimaal gewaarborgd is. AIRBAGS De in het stuurwiel aangebrachte bestuurdersairbag is standaard. De Expert kan optioneel worden voorzien van een passagiersairbag (zowel geschikt voor uitvoeringen met passagiersstoel of met tweezitsbank) en 2 zij-airbags* in de rugleuningen van de stoelen. *Optioneel. BESCHERMING VAN DE BESTUURDERSPLAATS Achter de bestuurdersstoel is een verticale afscheiding in de vorm van een rek aangebracht. Dit rek beschermt de bestuurder tegen schuivende lading. Standaard of optioneel (afhankelijk van de uitvoering) kan de Expert worden geleverd met een stalen scheidingswand met een luik voor lange lading. WAARSCHUWEN WAARSCHUWING NIET- VASTGEMAAKTE VEILIGHEIDSGORDEL Als de bestuurder de veiligheidsgordel vergeet om te doen, wordt hij, zodra de Expert sneller dan 15 km/h rijdt, via geluidssignalen en een waarschuwingslampje hierop gewezen. Deze waarschuwingssignalen stoppen wanneer de bestuurder de gordel heeft omgedaan. *Optioneel voor de voorpassagier (uitvoering met passagiersstoel)

17 UW LADING VEILIG VERVOERD SLIMME BEVEILIGINGEN De veiligheidsuitrusting van de Expert wordt aangevuld met slimme beveiligingssystemen: gescheiden ontgrendeling van de cabine en de laadruimte met de afstandsbediening, vergrendeling van de laadruimte met een knop in de cabine, op meerdere plaatsen ingeslagen serienummers van de auto. CENTRALE VER-/ONTGRENDELING Met de knop op het dashboardpaneel kunnen alle portieren van de auto worden vergrendeld. Bovendien is de auto uitgerust met een extra knop waarmee alleen de laadruimte kan worden ver- en ontgrendeld. Zodra de Expert sneller dan 10 km/h rijdt, worden alle portieren automatisch vergrendeld. Bij een aanrijding worden de portieren automatisch ontgrendeld. Met de afstandsbediening met drie knoppen kunt u alle portieren, uitsluitend de cabine of uitsluitend de laadruimte ver- en ontgrendelen. Om uw Expert gemakkelijker te kunnen identificeren is het chassisnummer op de ruitsponning onder aan de voorruit aangebracht. WAARSCHUWING GEOPEND PORTIER Als een portier of een achterdeur niet goed gesloten is, wordt u gewaarschuwd via een verklikkerlampje op het instrumentenpaneel of via een melding op het multifunctionele display (afhankelijk van de uitvoering). BEVEILIGING RUITBEDIENING BESTUURDERSZIJDE De sequentiële bediening van de bestuurdersruit is voorzien van een beveiliging tegen beknellen: als de ruit een obstakel detecteert, wordt de beweging van de ruit omgedraaid. BEVEILIGING VAN DE AUTO De Expert heeft bij het Engelse onderzoeksinstituut Thatcham een hoge score behaald dankzij een aantal mechanische beveiligingssystemen: slechts één slot aan de buitenzijde dat uitstekend beveiligd is, dat losgekoppeld kan worden en niet met een haak of iets dergelijks kan worden geopend, en een beschermplaat voor de aansluiting van de bedieningskabel van het slot. SUPERVERGRENDELING EN INBRAAKALARM* De supervergrendeling zorgt ervoor dat de binnenportiergrepen niet meer functioneren om te voorkomen dat dieven, bijvoorbeeld na het inslaan van een ruit, toegang krijgen tot het interieur. Het inbraakalarm waarschuwt in geval van inbraak. *Optioneel. STARTBLOKKERING Bij dit elektronische startblokkeringssysteem verstuurt de transponder in de sleutel een code die door de elektronische eenheid motor en de BSI moet worden herkend wil de auto gestart kunnen worden. Zo zijn ook de audio- en telematicasystemen gekoppeld aan de BSI van de auto.

18 KLEUREN EN BEKLEDINGEN KLEUREN U kunt voor uw Expert uit een aantal carrosseriekleuren kiezen. Er zijn zowel metallic als standaard lakken leverbaar. STANDAARD LAK Blanc Banquise Noir Onyx (meerprijs) Bleu Impérial Rouge Ardent Bleu Line METALLIC LAK (optioneel) Gris Aluminium Gris Fer BEKLEDING Stoffen bekleding Transcodage

19 AFMETINGEN EN VOLUMES - GESLOTEN BESTEL OMBOUW OP BASIS VAN DE GESLOTEN BESTEL (Getoonde voorbeelden zijn schetsen met fantasiedecoraties) Ambulante handel Koelauto L Lengte H Hoogte VOLUMES L1H1 Gesloten bestel kort laag L2H1 Gesloten bestel lang laag L2H2 Gesloten bestel lang hoog L1H1 L2H1 L2H2 Volumes (m 3 ) 5,0 6,0 7,0 AFMETINGEN NUTTIG LAADVERMOGEN L1H1 L2H1 L2H / 1200 kg 1200 kg 1200 kg Exterieur Deuropeningen Interieur Zijschuifdeur Achterdeuren Lengter Hoogte SV (1) / LV (2) Breedte Hoogte Breedte Hoogte Lengte Hoogte L1H1 4,805 m 1,942 m / 1,894 m 0,924 m 1,293 m / 1,301 m 1,237 m 1,272 m 2,254 m 1,449 m L2H1 5,135 m 1,942 m / 1,894 m 0,924 m 1,293 m / 1,301 m 1,237 m 1,272 m 2,584 m 1,449 m L2H2 5,135 m 2,276 m / 2,204 m 0,924 m 1,293 m / 1,301 m 1,237 m 1,630 m 2,584 m 1,750 m Totale breedte* : 1,986 m Totale breedte** : 2,194 m Laaddrempelhoogte (onbeladen) (1) : van 0,562 tot 0,604 m Laaddrempelhoogte (onbeladen) (2) : van 0,450 tot 0,560 m *Zonder buitenspiegels. **Met buitenspiegels. (1) Met standaardvering. (2) Met optionele luchtvering.

20 DIMENSIONS ET VOLUMES AFMETINGEN EN VOLUMES - PICK UP OMBOUW OP BASIS VAN DE PLANCHER CABINE Pick-up Koelwagen (Getoonde afbeeldingen zijn schetsen) Kipper AFMETINGEN NUTTIG LAADVERMOGEN Pick Up Lengte Wielbasis Totale breedte (zonder buitenspiegels)* Maximale breedte carrosserie Nuttige lengte laadvloer (achter tussenschot) L2 5,016 m 3,122 m 1,895 m 2,100 m 2,618 m L2H1 Pick Up 1200 kg *2,194 Breedte met uitgeklapte spiegels.

21

22 ACCESSOIRES Imperiaal Dit imperiaal, dat bestaat uit stalen buizen, kan op het dak van de auto worden gemonteerd. Bij dit imperiaal moeten 4 los verkrijgbare versterkingen worden gebruikt. De maximaal toelaatbare belasting bedraagt 170 kg. Geleverd met windgeleider en laadrol. Stoelhoezen van kunstleder TEP Deze stoelhoezen zijn gemakkelijk aan te brengen en sluiten perfect aan op de stoel. Ze zijn duurzaam, comfortabel en in een handomdraai schoon te maken. Beschermfolie voor de ruiten Zwarte folie die het zicht naar buiten niet hindert, maar inkijk onmogelijk maakt. Zo beschermt u de inhoud van de auto tegen nieuwsgierige blikken. Deze folie mag niet worden aangebracht op de voorruit en de voorportierruiten. Trekhaak U kunt uw Expert van een trekhaak laten voorzien. De aanvullende bedrading en de kogel of de haak moeten apart worden besteld. Raadpleeg voor alle gegevens met betrekking tot de gewichten en aanhangergewichten het instructieboekje van uw Expert of neem contact op met uw dealer. Ga naar de website voor meer gegevens over de Peugeot Expert, om de Expert naar uw wensen te configureren en voor alle informatie over de beschikbare kleuren en motoren, het onderhoud, de opties en de technische gegevens van de Expert.

23 PEUGEOT & U De aanschaf van een Peugeot betekent niet alleen de zekerheid van jarenlang comfortabel rijplezier. Inbegrepen is ook een fijnmazig verkoopen servicenetwerk dat te allen tijde voor u klaar staat. Alleen al in Nederland betreft het bijna 200 modern geoutilleerde bedrijven. Stuk voor stuk specialisten die goed naar u luisteren, uw wensen begrijpen en daarop vakkundig en efficiënt antwoord weten te geven. En is dat niet de beste basis voor een langdurige vertrouwensrelatie? Peugeot garantie Uw nieuwe Peugeot wordt geleverd met twee jaar contractuele garantie zonder kilometerbeperking*. De lakgarantie is voor bedrijfsauto s (grijs kenteken) 2 jaar en voor personenauto s (geel kenteken) 3 jaar. Bovendien is er een garantie tegen doorroesten van binnenuit van 5 jaar op de bedrijfsauto s (grijs kenteken) en 12 jaar op de personenauto s (geel kenteken). *geldt niet voor onderdelen die vanwege normale slijtage vervangen dienen te worden Peugeot Assistance Tijdens de garantieperiode, en bij de bedrijfsauto s (grijs kenteken) tijdens de eerste drie jaar, kunt u in vrijwel heel Europa rekenen op gratis hulp van Peugeot Assistance bij pech onderweg, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Bovendien kunt u onder bepaalde omstandigheden aanspraak maken op vervangend vervoer of de kosten van een overnachting in een hotel. Peugeot Optiway Aansluitend op de twee jaar contractuele garantie kunt u aanvullend, naar uw keuze, voor 1, 2 of 3 jaar Peugeot Optiway afsluiten. Peugeot Optiway kent verschillende niveaus. Elk van de niveaus geeft u gedurende de looptijd extra zekerheid. Deze zekerheid kan bestaan uit een langere periode garantie tot en met het afdekken van alle reparatie- en onderhoudskosten van uw auto. Raadpleeg uw verkooppunt over de exacte voorwaarden en kosten. Peugeot Onderhoudssysteem Peugeot heeft een helder en voordelig onderhoudssysteem. Een Peugeot onderhoudsbeurt omvat de juiste controlepunten en afhankelijk van tijd en/of kilometrage de benodigde vervangingen. Er bestaan standaard adviestarieven voor het Peugeot onderhoudssysteem en de bijkomende vervangingen zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Peugeot Mobiliteit Service Als uw auto voor onderhoud of reparatie naar de garage moet, houdt Peugeot u graag mobiel. Elk daartoe bevoegd lid van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie in Nederland biedt u daarom een uitgebreide Mobiliteit Service die perfect aansluit op uw wensen. Peugeot Lease & Finance Onbezorgd op weg. Kilometer na kilometer. En uw Peugeot-distributeur staat altijd voor u klaar. Hij is niet alleen uw vertrouwde aanspreekpunt, hij regelt voor u ook de beste financiering en het beste leasecontract. Want hij zit direct aan de bron, dus gunstiger kan het niet: leasevormen op maat, waaronder uiteraard operational lease en financial lease en snel te regelen leningen met altijd concurrerende tarieven. Pakketprijzen Voor uitlaten, remmen, trekhaken en alarmsystemen en de meeste accessoires hanteren alle daartoe bevoegde leden van de Peugeot Organisatie concurrerende all-in Pakketadviesprijzen, dus inclusief materialen, montage en BTW. Peugeot Erkend Schadeherstel Peugeot heeft binnen haar Organisatie het Peugeot Erkend Schadeherstel ingevoerd om u de beste kwaliteit te bieden. U ontvangt na schadeherstel bij deze leden een officieel garantiebewijs goed voor 48 maanden volledige garantie. Ruitschade Elk daartoe bevoegd lid van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie beschikt over de kennis en apparatuur om ruiten snel en volgens fabrieksvoorschrift te vervangen. Belangrijk, want vóór- en achterruiten leveren tegenwoordig een belangrijke bijdrage aan de stijfheid van de carrosserie. Een sterretje of scheurtje in uw voorruit door steenslag kan hij vaak onzichtbaar repareren. De informatie en illustraties die in deze brochure voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken van dit document. De gepresenteerde uitrustingen zijn, afhankelijk van het model, standaard of optioneel en kunnen per land verschillen. Het is mogelijk dat de getoonde uitrusting van sommige versies niet geheel overeenstemt met de werkelijkheid in een betreffend land. In het kader van het streven van de fabrikant naar een constante verbetering van haar producten, kan Peugeot op elk moment de technische specificaties, de uitrusting, de opties en de kleuren wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving. Deze brochure bevat informatie met een algemeen karakter en is in geen enkel opzicht een contractueel document. Voor de meest actuele informatie en eventuele aanvullingen gelieve contact op te nemen met een daartoe bevoegd lid van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie in Nederland. Onder invloed van het drukprocédé kunnen de kleuren van de in deze brochure afgebeelde auto s afwijken van de werkelijkheid. Niets uit deze brochure mag worden gereproduceerd in welke vorm dan ook zonder toestemming van Automobiles Peugeot en/ of Peugeot Nederland N.V.

24 Création : bd-ntwk Publishing : Altavia Paris Automobiles Peugeot RC Paris B Imprimé en U.E. Ref mei 2012

DE EXPERT : HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT

DE EXPERT : HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT PEUGEOT EXPERT EXPERT DE EXPERT : HET ANTWOORD OP AL UW VERVOERSWENSEN EN EEN TOONBEELD VAN KWALITEIT Uw Expert is het visitekaartje van uw bedrijf: innovatief, stijlvol, dynamisch en betrouwbaar. Bij

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER PAS UW NIEUWE PEUGEOT BOXER AAN UW BEDRIJF AAN Om de nieuwe Peugeot Boxer voor elk bedrijf optimaal geschikt te maken, biedt Peugeot een gamma accessoires dat speciaal

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES PEUGEOT BIPPER EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES De Peugeot Bipper maakt het gemakkelijk voor professionnals die op zoek zijn naar een compacte bestelauto. Een bestelauto die

Nadere informatie

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL PEUGEOT PARTNER PARTNER IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL Met zijn grote laadruimte, ongekend flexibele interieur en nieuwe, zuinige en sterke e-hdi-motoren is de nieuwe Partner de ideale bedrijfsauto voor

Nadere informatie

BOXER PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

BOXER PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT BOXER Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT BOXER

Nadere informatie

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Dubbele 1 juni 2016 (vervolg) Cabine 1 juni 2016 PROACE (inhoud 4 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl. BTW ( ) Bedrag BPM

Nadere informatie

audiosysteem met cd-speler, RDS, 6 luidsprekers en mp3-/wma-afspeelmogelijkheid

audiosysteem met cd-speler, RDS, 6 luidsprekers en mp3-/wma-afspeelmogelijkheid CITROËN C8 REIZEN IN STIJL De Citroën C8 nodigt u en uw gezin uit om een compleet nieuwe manier van reizen te leren kennen. Deze grote MPV, met strakke en zelfverzekerde lijnen, heeft uitzonderlijke eigenschappen

Nadere informatie

PEUGEOT PARTNER Tepee

PEUGEOT PARTNER Tepee PEUGEOT PARTNER Tepee DESIGN ExtEriEur NOG MEER VRIJHEID! De Partner tepee is een ruimte auto met een eigen gezicht, een auto die bij uitstek geschikt is om er met het hele gezin op uit te gaan. De nieuwe

Nadere informatie

Bijrijdersbank met ingebouwde multifunctionele tafel. Kunstlederen bekleding. Automatische airconditioning (monozone) Multifunctionele tablet houder

Bijrijdersbank met ingebouwde multifunctionele tafel. Kunstlederen bekleding. Automatische airconditioning (monozone) Multifunctionele tablet houder pagina 1 van 5 Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Op voorraad bij leverancier ca. 1/2 maanden Bedrijfswagen, 4 deurs Wit (549 Wit) Antraciet

Nadere informatie

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES PEUGEOT BIPPER BIPPER EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES De Peugeot Bipper maakt het makkelijker voor professionals die op zoek zijn naar een compacte bestelauto. Een bestelauto

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

NIEUWE CITROËN BERLINGO

NIEUWE CITROËN BERLINGO NIEUWE CITROËN BERLINGO OVERAL OP ZIJN PLAATS EEN MODERN DESIGN, MET HET NIEUWE CITROËN-LOGO DAT FRAAI AANSLUIT OP DE KOPLAMPEN. EEN BIJZONDER RUIM INTERIEUR EN EEN OPTIMAAL GEVORMDE LAADRUIMTE. ROBUUST

Nadere informatie

NIEUWE PARTNER TEPEE

NIEUWE PARTNER TEPEE NIEUWE PARTNER TEPEE ROBUUST EN OVERAL OP VOORBEREID! De nieuwe Partner Tepee onderscheidt zich meer dan ooit door zijn robuuste en moderne karakter. Hij onderscheidt zich meer dan ooit door zijn robuuste

Nadere informatie

De Citroën Nemo is een bedrijfsauto die zijn tijd ver vooruit is. Voorzien van alle comfort, maakt hij uw dagelijkse ritten tot een waar genoegen.

De Citroën Nemo is een bedrijfsauto die zijn tijd ver vooruit is. Voorzien van alle comfort, maakt hij uw dagelijkse ritten tot een waar genoegen. CITROËN NEMO De Citroën Nemo is een bedrijfsauto die zijn tijd ver vooruit is. Voorzien van alle comfort, maakt hij uw dagelijkse ritten tot een waar genoegen. Neem nou de versnellingspook, gesitueerd

Nadere informatie

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter Panoramadak Dankzij het brede glazen dak zijn het zicht en de lichtinval in het interieur ongekend. 78 Te openen achterruit (SW) Dankzij deze voorziening hebt u eenvoudig toegang tot de bagageruimte zonder

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW. Gekozen opties

Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW. Gekozen opties pagina 1 van 6 Renault Master L3H2 T35 dci 130 Navi Airco Parkeer 43% VOORDEEL NIEUW Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

NIEUWE PEUGEOT BOXER

NIEUWE PEUGEOT BOXER NIEUWE PEUGEOT BOXER DE NIEUWE BOXER, NIEUWE KWALITEITEN VOOR PROFESSIONALS De Nieuwe Peugeot Boxer is veel meer dan alleen een vervoersmiddel. Het Peugeot Boxer-gamma bestaat namelijk uit auto's die speciaal

Nadere informatie

Renault Master L3H2 T35 dci 130 EU6 FWD VOORRAAD. Gekozen opties. Inclusief rijklaarmaakkosten Exclusief BTW Exclusief BPM UITRUSTING INTERIEUR

Renault Master L3H2 T35 dci 130 EU6 FWD VOORRAAD. Gekozen opties. Inclusief rijklaarmaakkosten Exclusief BTW Exclusief BPM UITRUSTING INTERIEUR pagina 1 van 6 Referentie Beschikbaarheid Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum Op voorraad Bedrijfswagen, 4 deurs Wit (Blanc Glacier) Grijs (Stof Carbon) ca. 5 km 25-06-2018

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5 Prijslijst per 1 april 2013 Fiat Doblò Combinato Personenvervoer Euro-5 2 consumentenprijzen DoblÒ combinato SincoM code Uitvoering DOBLO COMBINATO MAXI (5-persoons) Motortype Brandstof Vermogen kw/pk

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KHN-29

Inspectierapport 1-KHN-29 Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 1KHN29 Tellerstand (km): 185338 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 9510 Voertuig

Nadere informatie

Inspectierapport 3-ZDZ-33

Inspectierapport 3-ZDZ-33 Geïnspecteerd Door: Nick Galama Merk: Model: Volvo V40 Tellerstand (km): 218682 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.0 D4 Summum Business 3ZDZ33 Meldcode: 0104 Chassisnummer: Autotype: YV1MVA851F2220104

Nadere informatie

Inspectierapport GN-925-V

Inspectierapport GN-925-V Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 144478 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Pure Limited GN925V Meldcode: 8075 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50D1128075

Nadere informatie

PROACE Compact Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Compact Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Compact Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Compact 1 juni Compact 2016 (vervolg) 1 juni 2016 PROACE Compact (inhoud 4,6 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl.

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck PROACE Truck 2 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE Truck De PROACE Truck is de sterke en zuinige compacte truck van Toyota. Hij is uitermate geschikt voor hoveniers, werkvoorzieningsschappen, gemeentewerken en

Nadere informatie

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT PARTNER TEPEE Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAMARO MY12, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2 EMISSIE Coupé 97.295,00 57.292,00 40.002,00 33.615,97 G 304 g/km Cabriolet

Nadere informatie

Inspectierapport 1-KZF-45

Inspectierapport 1-KZF-45 Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Volvo V60 Tellerstand (km): 138297 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: 2.4 D6 AWD Plug-In Hybrid Summum 1KZF45 Meldcode: 1025 Chassisnummer: Autotype: YV1GWAA50E1161025

Nadere informatie

Inspectierapport 98-LGS-8

Inspectierapport 98-LGS-8 Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Type: Kenteken: Audi Q5 2.0 TFSI quattro Pro Line 98LGS8 Tellerstand (km): 106584 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 7257

Nadere informatie

EEN STIJL DIE PAST BIJ DE STAD

EEN STIJL DIE PAST BIJ DE STAD PEUGEOT 107 DE NIEUWE 107 nieuwe Peugeot 107 is een auto van deze tijd. Hij is compact, handelbaar, modern en gedurfd en heeft een nog lagere CO2-uitstoot. Argumenten waarmee de 107 u zal weten te overtuigen.

Nadere informatie

Inspectierapport V-818-JZ

Inspectierapport V-818-JZ Geïnspecteerd Door: Dennis Bartels Merk: Model: Opel Vivaro Tellerstand (km): 28962 Aantal deuren: 5 Type: Kenteken: Meldcode: Chassisnummer: Autotype: 1.6 Biturbo CDTI L2H1 Sport ECC V818JZ W0L1F7018GV660896

Nadere informatie

DE EXPERT BEANTWOORDT UW WENSEN INZAKE TRANSPORT

DE EXPERT BEANTWOORDT UW WENSEN INZAKE TRANSPORT NEW PEUGEOT EXPERT EXPERT DE EXPERT BEANTWOORDT UW WENSEN INZAKE TRANSPORT Uw Expert is het visitekaartje van uw bedrijf: innovatief, stijlvol, dynamisch en betrouwbaar. Bij het ontwerp stond het praktische

Nadere informatie

PROACE Worker Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Worker Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE 1 juni 2016 (vervolg) 1 juni 2016 PROACE (inhoud 5,3 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl. BTW ( ) Bedrag BPM ( ) Consumentenprijs

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO: MOOI WERK

CITROËN BERLINGO: MOOI WERK CITROËN BERLINGO CITROËN BERLINGO: MOOI WERK De Citroën Berlingo is een moderne en robuuste alleskunner waar je niet omheen kunt. Met z n verchroomde dubbele chevron en vloeiende lijnen is de Citroën Berlingo

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK

PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK PRIJZEN EN SPECIFICATIES SPARK MY12, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL BiFuel LT 39,00 10.09,00 BiFuel 7.99,00 Zitcomfort Handmatig verstelbare

Nadere informatie

F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1

F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1 F I AT S T R A D A Prijslijst per 1 januari 2011 1 FIAT STRADA CONSUMENTENPRIJZEN SINCOM CODE Model Motor Type Vermogen kw/pk Ledig Gewicht Laad Vermogen excl. Dieselmotor 278 117 2 Standaard Cabine 1.3

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/10/10 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

Inspectierapport 4-SHB-79

Inspectierapport 4-SHB-79 Geïnspecteerd Door: Alwin ter Schure Merk: Model: Type: Kenteken: Renault Megane 1.5 dci Bose 4SHB79 Tellerstand (km): 194967 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte (m): Meldcode: 7463

Nadere informatie

De ideale businesspartner. Inhoud. Toyota Dyna 02 Introductie. Rijervaring 06 D-4D dieseltechnologie. Comfort 08 Interieur

De ideale businesspartner. Inhoud. Toyota Dyna 02 Introductie. Rijervaring 06 D-4D dieseltechnologie. Comfort 08 Interieur Dyna Inhoud Toyota Dyna 02 Introductie Rijervaring 06 D-4D dieseltechnologie Comfort 08 Interieur Opties 10 Configuraties carrosserie Lakkleuren en bekleding 12 Kleuren exterieur en interieur Zekerheid

Nadere informatie

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS DYNAMISCH, EIGENTIJDS, EFFICIENT De oorspronkelijke Prius was bij zijn introductie in 1997 een regelrechte sensatie. Met de

Nadere informatie

Renault Trafic L2H1 T29 dci 120 DC Dubbel Cabine Pack Lux Navigatie 36% VOORDEEL VOORRAAD. Gekozen opties

Renault Trafic L2H1 T29 dci 120 DC Dubbel Cabine Pack Lux Navigatie 36% VOORDEEL VOORRAAD. Gekozen opties pagina 1 van 6 Renault Trafic L2H1 T29 dci 120 DC Dubbel Cabine Pack Lux Navigatie 36% VOORDEEL VOORRAAD Referentie Beschikbaarheid Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Registratiedatum

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

van de laadruimte. De Citroën Jumpy is een elegante en functionele auto en nodigt uit om te ontdekken wat een moderne bedrijfswagen te bieden heeft.

van de laadruimte. De Citroën Jumpy is een elegante en functionele auto en nodigt uit om te ontdekken wat een moderne bedrijfswagen te bieden heeft. CITROËN JUMPY elegante FUNCTIONALITEIT Vanuit welke hoek je m ook bekijkt, de Citroën Jumpy is een robuuste en tegelijkertijd ook een heel elegante verschijning. De compacte vormen en een grote bumper

Nadere informatie

Ruimte : Een extra grote

Ruimte : Een extra grote Hoogte 1050 mm Ruimte : Een extra grote kofferruimte! Altijd mobiel De M.GO is ontworpen om uw mobiliteit te vergroten, in de stad en op het platteland. De M.GO biedt u ruimte, rijplezier en maximale veiligheid.

Nadere informatie

DE NIEUWE DOBLÒ CARGO

DE NIEUWE DOBLÒ CARGO DE NIEUWE DOBLÒ CARGO Fiat Group Automobiles Netherlands B.V. Singaporestraat 92-100 1175 RA Lijnden De uitrusting van de modeluitvoeringen en de bijbehorende extra s kunnen - mede door afwijkende wetgeving

Nadere informatie

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen.

voor de in dit document beschreven modellen te allen tijde te wijzigen om technische of commerciële redenen. Klantenservice ciao fiat PROFESSIONAL MOBILE ciao fiat professional mobile A pro like you www.fiatprofessional.be onderhoud en bescherming: een compleet gamma diensten FINANCE PACKAGES AND INSURANCE SERVICES

Nadere informatie

BNL9984613 - december 2010. www.citroen.nl

BNL9984613 - december 2010. www.citroen.nl BNL9984613 - december 2010 www.citroen.nl ACCESSOIRES CITROËN JUMPY EN JUMPER VEILIGHEID 04 TRANSPORT- OPLOSSINGEN 06 BESCHERMING 08 MULTIMEDIA 10 PERSOONLIJKE STYLING Citroën onderscheidt zich met vooruitstrevende

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Citroën Jumpy dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Citroën Jumpy dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Standaard dubbele cabine 6 Luxe dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Peugeot Expert dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Dubbele cabine ultieme oplossing voor werk en vrije tijd Snoeks dubbele cabines Eco dubbele cabine 6 Comfort dubbele cabine

Nadere informatie

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat scudo. Goederenvervoer Euro-5

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat scudo. Goederenvervoer Euro-5 Prijslijst per 1 april 2013 Fiat scudo Goederenvervoer Euro-5 2 De Fiat Scudo in het kort. consumentenprijzen Scudo SINCOM CODE Model Body Wiel basis Motor type Vermogen kw/pk Gesloten bestel korte wielbasis

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

CITROËN JUMPY BESTELWAGEN

CITROËN JUMPY BESTELWAGEN CITROËN JUMPY BESTELWAGEN DESIGN Scan deze QR-code met uw smartphone om de Citroën Jumpy en de overige bedrijfswagens van Citroën in al hun facetten te leren kennen. CITROËN JUMPY BESTELWAGEN: ELEGANT

Nadere informatie

208 GTI PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

208 GTI PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT 208 GTI Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT 208

Nadere informatie

Renault BEDRIJFSWAGENS

Renault BEDRIJFSWAGENS Renault BEDRIJFSWAGENS Formula Edition #PowerYourTeam Stap over naar de Formule 1-klasse Welkom bij de Formula Edition, een speciale serie die is ontstaan uit de samenwerking tussen Renault Pro + en het

Nadere informatie

MIJN 5008, PUUR RIJPLEZIER

MIJN 5008, PUUR RIJPLEZIER PEUGEOT MIJN 5008, PUUR RIJPLEZIER Neem geen genoegen met minder dan de 5008. Deze compacte familie-monospace is multifunctioneel, vloeiend vormgegeven en combineert veelzijdigheid met stijl. De auto

Nadere informatie

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Ongeëvenaarde capaciteiten staan centraal bij de compleet nieuwe Land Rover Discovery Commercial

Nadere informatie

NISSAN e-nv200 EVALIA 40 kwh 5 OF 7 ZITPLAATSEN 100% ELEKTRISCH

NISSAN e-nv200 EVALIA 40 kwh 5 OF 7 ZITPLAATSEN 100% ELEKTRISCH NISSAN e-nv200 EVALIA 40 kwh 5 OF 7 ZITPLAATSEN 100% ELEKTRISCH GAMMA 80 kw / 109 pk STANDAARDUITRUSTING EN TECHNISCHE GEGEVENS STANDAARDUITRUSTING EV-UITRUSTING 6m EVSE laadkabel voor opladen aan het

Nadere informatie

Prijslijst per 1 januari Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5

Prijslijst per 1 januari Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5 Prijslijst per 1 januari 2013 Fiat Doblò Combinato Personenvervoer Euro-5 Bpm/BtW 172 15.075,- 18.241,- 166 15.325,- 18.543,- 9473,- 28016,- 88 / 120 1440 173 16.275,- 19.693,- 10509,- 30202,- 136 16.275,-

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

Beeldbepalend voor uw bedrijf.

Beeldbepalend voor uw bedrijf. CITROËN JUMPER Citroën Jumper Beeldbepalend voor uw bedrijf. Betrouwbaarheid, kwaliteit, knowhow... Vakmensen stellen aan hun bedrijfsauto dezelfde eisen als aan zichzelf. De Citroën Jumper is zowel werkpartner

Nadere informatie

Inspectierapport HV-443-P

Inspectierapport HV-443-P Inspectierapport HV-443-P Geïnspecteerd Door: Bryan Drost Merk: Model: Type: Kenteken: Opel Corsa 1.0 Turbo Edition HV443P Tellerstand (km): 31331 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m): Voertuig breedte

Nadere informatie

Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek.

Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek. Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek. Geniet van het unieke Mercedes-Benz gevoel. Gemakkelijk en zelfstandig op uw bestemming aankomen. Ook met een handicap is dat

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

Fiat Scudo Personenvervoer Euro-5

Fiat Scudo Personenvervoer Euro-5 Fiat Scudo Personenvervoer Euro-5 Prijslijst per 1 juli 2012 2 De Fiat Scudo prijslijst in PDF. consumentenprijzen Scudo SINCOM CODE Uitvoering Body Wielbasis Motortype Vermogen kw/pk Ledig gewicht* Laadvermogen

Nadere informatie

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen

Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen CITROËN JUMPY MJ82 Technische Kenmerken Belangrijkste Uitrustingen 30 juni 2014 CITROËN JUMPY MJ82 TECHNISCHE KENMERKEN Antipollutie diesel EOBD + FAP EOBD + FAP OVERBRENGING Voorwielaandrijving 1.6 HDi

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

Opel Vivaro Combi. Lijntekeningen (in mm) L1 H1. Afmetingen (in mm) L1 H1

Opel Vivaro Combi. Lijntekeningen (in mm) L1 H1. Afmetingen (in mm) L1 H1 Opel Vivaro Technische fiche Augustus 2017 Opel Vivaro Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

F I AT D O B L O C A R G O Prijslijst per 1 augustus 2011

F I AT D O B L O C A R G O Prijslijst per 1 augustus 2011 FIAT DOBLO CARGO Prijslijst per 1 augustus 2011 FIAT DOBLO CARGO CONSUMENTENPRIJZEN SINCOM CODE Model Wielbasis Motor Type Vermogen kw/pk Ledig Gewicht* Laad Vermogen* excl. DOBLO CARGO 263.111.0.4 CARGO

Nadere informatie

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel

Nieuwe OPEL Combo. Technische specificaties. Nieuwe Opel Combo Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1. Motoren voor de nieuwe Opel Combo Gesloten Bestel Nieuwe OPEL Combo Technische specificaties Gesloten bestel L1 H1 L1 H2 L2 H1 Motoren voor de nieuwe Opel Combo Motoren kw pk Roetfilter (DPF) Start/Stop 1.4i ecoflex 70 95 n.v.t. 1.3 CDTI ecoflex 66 90

Nadere informatie

RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. renault-trucks.nl

RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER Z.E. De comfortabele Renault Trucks Master Z.E. is 100% elektrisch. De lichte bedrijfswagen is schoon en stil waardoor hij toegang heeft

Nadere informatie

Mercedes-benz E-klasse

Mercedes-benz E-klasse Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Mercedes-benz E-klasse 79,491.00 Advertentienr : 2513164 KM-stand : 3000 Bouwjaar : 2017 Brandstof : Benzine Transmissie : Automaat Import : Ja Algemene

Nadere informatie

Inspectierapport 06-THH-3

Inspectierapport 06-THH-3 Inspectierapport 06-THH-3 Geïnspecteerd Door: Jeffrey Lokate Merk: Model: Type: Kenteken: Opel Astra Sports Tourer 1.4 Business Edition 06THH3 Tellerstand (km): 83890 Aantal deuren: 5 Voertuig lengte (m):

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

F I AT F I O R I N O prijslijst per 1 augustus 2011

F I AT F I O R I N O prijslijst per 1 augustus 2011 FIAT FIORINO prijslijst per 1 augustus 2011 FIAT FIORINO consumentenprijzen Gesloten Bestel Motor Type Code Model Benzinemotor 225.1L1.0.ACL Actual 1.4 8v Bz 1.4 Benzine 55 / 75 1045 635/500 8.595,- 10.228,-

Nadere informatie

PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT 5008 Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 NIEUWE PEUGEOT

Nadere informatie

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO CARPE DIEM Met de Citroën DS3 Cabrio is iedere dag een bijzondere dag. Bij de eerste zonnestraal opent u in slechts 16 seconden het dak, zélfs op de snelweg. Zo geniet

Nadere informatie

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Ongeëvenaarde capaciteiten staan centraal bij de compleet nieuwe Land Rover Discovery Commercial

Nadere informatie

VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION. MODELJAAR 2012-27 juni 2011

VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION. MODELJAAR 2012-27 juni 2011 RIJSLIJST VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION MODELJAAR 2012-27 juni 2011 VOLVO S40 & V50 LIMITED EDITION MODELROGRAMMA VOLVO S40 & V50 Netto BM- BTW- Consumenten- 1) Aantal Zuinigheids- catalogus- bedrag

Nadere informatie

Bedrijfswagens. Échte bouwprofessionals investeren slim. Volkswagen Bedrijfswagens Bouw Professionals.

Bedrijfswagens. Échte bouwprofessionals investeren slim. Volkswagen Bedrijfswagens Bouw Professionals. Bedrijfswagens Échte bouwprofessionals investeren slim. Volkswagen Bedrijfswagens Bouw Professionals. Actieprijs 14.350,- of 60,- per week Nu incl. inrichting t.w.v. 1.000,-* Volkswagen Caddy Bouw Professional

Nadere informatie

PARTNER BEDRIJFSAUTO. Dealer stempel

PARTNER BEDRIJFSAUTO.  Dealer stempel Création : BD Network Réalisation : Altavia - Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris Imprimé en U.E. Oktober 2016 Dealer stempel PARTNER BEDRIJFSAUTO www.peugeot.nl GEMAAKT OM VOOR U

Nadere informatie

Opel Vivaro Gesloten Bestel

Opel Vivaro Gesloten Bestel Afmetingen (m) Exterieur maten L1 L2 Wielbasis 3,098 3,498 Totale lengte 4,782 5,182 Totale breedte 1,904 1,904 Totale breedte incl. spiegels 2,232 2,232 Totale hoogte bij H1 1,959 1,959 Totale hoogte

Nadere informatie

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE

DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE THE NEW DE MEEST HYBRIDE VERFIJNDE HYBRIDE De nieuwe Camry combineert de verfijnde elegantie van een topsedan met de voortreffelijke prestaties van een hybride aandrijflijn van de nieuwste generatie. Met

Nadere informatie

M{zd{3. prijzen & uitrusting. per 16 september 2013

M{zd{3. prijzen & uitrusting. per 16 september 2013 M{zd{3 prijzen & uitrusting per 16 september 2013 M{zd{3 prijzen Mazda3 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs bedragen in euro incl. BTW excl. BTW SKYACTIV-G 120 6MT TS 22.690 3.000 19.690 16.273

Nadere informatie

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Opel Movano dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Opel Movano dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Comfort dubbele cabine 6 Elegance dubbele cabine 8 Accessoires 10 Beschikbaarheid en Maatvoering 14

Nadere informatie

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo

Opel Vivaro Dubbele Cabine Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Opel Vivaro Essentia, Comfort, Elegance & Cosmo Lijntekeningen (m) L1 H1 Buiten afmetingen Wielbasis Totale lengte Totale breedte Totale breedte incl. spiegels Totale hoogte Spoorbreedte voor Spoorbreedte

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

F I AT F I O R I N O prijslijst per 1 mei 2012

F I AT F I O R I N O prijslijst per 1 mei 2012 FIAT FIORINO prijslijst per 1 mei 2012 FIAT FIORINO consumentenprijzen Gesloten Bestel BRANDSTOF Code Model Benzinemotor 225.1L1.0.ACL Actual 1.4 Benzine 55 / 75 1045 635/500 7.795,- 9.276,- 1.650,- 10.926,-

Nadere informatie

Functionaliteit & design

Functionaliteit & design De Kia EXTERIEUR DESIGN Functionaliteit & design Wie zegt dat je niet stijlvol en praktisch tegelijkertijd kunt zijn? De robuuste uitstraling en strakke lijnen geven de Kia Venga zijn kenmerkende stijl.

Nadere informatie

Van professionals, voor professionals

Van professionals, voor professionals Peugeot // Bipper Van professionals, voor professionals Als u kiest voor de Bipper, dan kiest u meer dan zomaar een bedrijfsauto. U kiest ook voor een visie. Een visie waarin de gehele merkorganisatie

Nadere informatie

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading

Peugeot Expert dubbele cabine. perfecte combinatie van personen en lading Peugeot Expert dubbele cabine perfecte combinatie van personen en lading Inhoud Snoeks dubbele cabines 4 Essential dubbele cabine 6 Bankopties 8 Beschikbaarheid en Maatvoering 10 Specificaties en opties

Nadere informatie

DETAILS VAN UW CONFIGURATIE:

DETAILS VAN UW CONFIGURATIE: Mijn DS 7 CROSSBACK Geconfigureerd op 12/08/2019 TOTAAL DETAILS VAN UW CONFIGURATIE: UITVOERING CARROSSERIEVARIANT DS 7 CROSSBACK inbegrepen UITVOERING CHIC inbegrepen MOTORUITVOERING PURETECH 130 S&S

Nadere informatie