PEUGEOT. Uden Nijverheidsstraat AJ Uden (0413) Cuijk Beersebaan SR Cuijk (0485)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49"

Transcriptie

1 PEUGEOT 5008 Cuijk Beersebaan SR Cuijk (0485) Uden Nijverheidsstraat AJ Uden (0413) Venray Zuidsingel EG Venray (0478)

2 NIEUWE PEUGEOT 5008

3

4 ONTDEK LEEF DEEL Omdat het leven vol speciale momenten en reizen zit, is de nieuwe Peugeot 5008 ontworpen om een bron van inspiratie en het delen te zijn. Met het nieuwe, slanke design, het veelzijdige interieur, de royale ruimte en de perfecte ergonomie, zal de 5008 u het plezier van het reizen doen herontdekken.

5

6 BEKRACHTIG ZIJN STIJL De nieuwe Peugeot 5008 is een compacte monospace met vloeiende lijnen. U zult zijn elegante persoonlijkheid waarderen. Deze wordt benadrukt door het markante front dat de nieuwe stijlkenmerken van het Merk omarmt met een kenmerkende lichtsignatuur en een groot glasoppervlak rondom.

7 ERVAAR NIEUWE EMOTIES Ervaar de weg anders en beleef nieuwe ervaringen aan boord van de De hoge zitpositie en de grote voorruit maken dat u zich direct op uw gemak én veilig voelt. De hoek van het stuurwiel, vergelijkbaar met die van een sedan, zorgt voor gevoel en comfort. De doordachte ergonomie geeft de bestuurder goed zicht op het instrumentenpaneel en garandeert dat alle knoppen en schakelaars onder handbereik zijn. Het ontwerp van het licht hellende dashboard, uitgevoerd in hoogwaardige materialen, is in harmonie met de dynamische lijnen van het exterieur.

8

9 LEER DE WEG OPNIEUW KENNEN Of het nu voor een wandeling is met vrienden, een ritje door de stad of een lange reis, de 5008 nodigt u uit om van elke reis te genieten. Met zijn vloeiende lijnen en voorbeeldige wegligging biedt de Peugeot 5008 de rijbeleving van een berline, met alle vrijheid en gemak van een compacte MPV.

10

11

12 BEWONDER HET UITZICHT Vergeet kleine ruimtes: neem plaats in de 5008 en open uw ogen. Met een panoramisch glazen dak* en een enorme voorruit. Het glasoppervlak van de 5008 bedraagt 3.39 m2, waardoor elke passagier een uniek gevoel van licht en ruimte tijdens het rijden ervaart. Compact en ruim tegelijkertijd. De nieuwe Peugeot 5008 verzorgt alle inzittenden. Laat u verleiden door de ruimtelijkheid en bereid u voor om iedere reis intens te beleven. Veel bergruimte en ingenieuze functies verfraaien het interieur: een groot, gekoeld vak in de middenconsole van 10,5 L met dubbele flessenhouder, bergruimte onder het stuur, grote portiervakken, opbergruimte onder de vloer en naast de stoelen op de derde zitrij.** U kunt ook genieten van de klaptafeltjes aan de achterkant van de voorstoelen die van bovenaf neerklappen, om de benen van de achterpassagiers niet te hinderen. Om het reizen te veraangenamen is optioneel een perfect in het interieur geïntegreerd multimediasysteem leverbaar. Het bestaat uit twee 7 kleurenschermen, die zijn ingebouwd in de voorste hoofdsteunen, een aansluitmodule die alle audio- & videoapparatuur accepteert en twee Bluetooth draadloze headsets. Voor de derde passagier is het mogelijk om een extra headset aan te sluiten. Game Consoles en multimediaapparatuur kunnen in de opbergvakken in de voetenruimte van de tweede zitrij worden opgeborgen***. Het flexibele multimediasysteem heeft de mogelijkheid om verschillende bronnen weer te geven op de twee schermen. Hierdoor kunnen twee verschillende activiteiten tegelijkertijd worden uitgevoerd. *Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar. **Optioneel leverbaar op de meeste uitvoeringen. ***Bij de optie JBL vervalt één van deze bergvakken

13 VOEL JE VRIJ Leverbaar met 5 of 7 zitplaatsen* geeft de 5008 u de vrijheid om eenvoudig het interieur aan al uw activiteiten aan te passen. Elke stoel is individueel in te stellen of neer te klappen, zodat u de opstelling eenvoudig aan de hoeveelheid passagiers en hun bagage aan kunt passen. De bagageruimte meet 823 l in vijfzitsconfiguratie. Voor een maximale laadruimte kunnen de twee achterste zitrijen* volledig worden neergeklapt waardoor een volledig vlakke laadvloer ontstaat. Als ook de passagiersstoel voorin wordt neergeklapt** heeft u de mogelijkheid om spullen tot 2,76 m lengte te vervoeren zonder ook maar één stoel te hoeven verwijderen. *3e zitrij optioneel. **Afhankelijk van de uitvoering standaard of niet leverbaar.

14

15 TECHNOLOGIE AAN BOORD Achter het stuur van de nieuwe Peugeot 5008, staan diverse systemen tot uw beschikking die u helpen bij het rijden voor nog meer veiligheid.

16 Distance Alert * Dit systeem helpt u voldoende afstand te houden tot uw voorligger door in realtime de afstand tussen u en de voorligger in seconden weer te geven. *Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar. Intelligente parkeerhulp & achteruitrijcamera Vergeet de stress van lastige parkeermanoeuvres: de Intelligente parkeerhulp* meet de beschikbare ruimte bij fileparkeren en informeert u over de moeilijkheid van de gewenste parkeermanoeuvre. Deze functie maakt gebruik van de parkeersensoren voor en achter*. Het waarschuwt de bestuurder met een waarschuwingssignaal dat afhangt van de afstand tussen de auto en het obstakel en een grafische weergave op het multifunctionele display. De 5008 is ook leverbaar met een achteruitrijcamera** die automatisch wordt geactiveerd bij het inschakelen van de achteruitversnelling, en de bestuurder een goed beeld geeft van wat zich achter de auto afspeelt. Dit zorgt voor meer veiligheid bij het parkeren. * Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar. **Afhankelijk van de uitvoering optioneel of niet leverbaar. Automatische parkeerrem & hill start assist De elektrische parkeerrem wordt automatisch aangetrokken zodra de motor wordt afgezet. De parkeerrem wordt automatisch weer gelost bij het wegrijden. Daarnaast houdt de functie Hill Start Assist de parkeerrem nog twee seconden aangetrokken wanneer u op een helling tot stilstand komt en weer weg wilt rijden, zodat u de tijd heeft om uw voet van het rempedaal naar het gaspedaal te verplaatsen. Head-up display met kleurenweergave* Op een wegklapbaar scherm in het gezichtsveld wordt in kleur essentiële informatie geprojecteerd: snelheid, gegevens van de cruise control of de snelheidsbegrenzer en de afstand in seconden tot uw voorligger (Distance Alert **). U heeft alle informatie direct in beeld voor een nog hoger veiligheidsniveau. Audio en telematica De 5008 biedt een verscheidenheid aan audio- en telematica-uitrusting: Peugeot Connect Sound (radio, CD/MP3) en Peugeot Connect Bluetooth *, Peugeot Connect Nav navigatie met geïntegreerde Bluetooth carkit en Peugeot Conenct 3D Nav navigatie met 3D beeld en geïntegreerde telefoon én Bluetooth**. Deze twee systemen hebben een 7 kleurenscherm en bieden u de mogelijkheid om te luisteren naar uw favoriete muziek, handsfree te bellen tijdens het rijden en u naar uw bestemming te laten navigeren. Dankzij de aux-aansluiting (Jack, USB of RCA), sluit u eenvoudig draagbare muziekspelers of een USB-stick op de audio-installatie van de auto aan. Optioneel is een JBL Hi-fi geluidsinstallatie leverbaar. *Afhankelijk van de uitvoering standaard of optioneel leverbaar. **Optioneel leverbaar op sommige uitvoeringen.

17

18

19 MILIEU Peugeot heeft een uitgebreid gamma modellen met een lage CO 2 -uitstoot: meer dan de helft van de wereldwijde verkopen van het merk betreft auto s met een CO 2 -uitstoot van minder dan 140 gram per km. Dit is bereikt dankzij beproefde technologieën waarin Peugeot toonaangevend is, zoals een dieselmotor met roetfilter die nu in een uitgebreid gamma modellen leverbaar is. Er zijn inmiddels meer dan 2,1 miljoen auto s mee uitgerust (het roetfilter reduceert de uitstoot van roetdeeltjes met 99%). Peugeot doet verder van zich spreken met nieuwe technologieën als het Stop & Start-systeem en de ontwikkeling van een nieuwe generatie HDi-motoren. E-HDI micro-hybride TEcHNoLoGIE Het behoud van onze planeet voor de toekomst is één van de grootste uitdagingen waar we voor staan. Peugeot draagt hieraan bij met de micro-hybride technologie e-hdi: een Stop & Start-systeem van de nieuwste generatie. Dit systeem schakelt de motor uit wanneer de auto stilstaat, bijvoorbeeld voor een rood licht of in een file. Zodra de bestuurder het rempedaal loslaat, wordt de motor automatisch weer gestart. Dat gebeurt bliksemsnel en trillingsvrij, zodat de bestuurder dit nauwelijks merkt. De e-hdi-technologie zorgt voor een lager verbruik** en een lagere CO 2 -uitstoot.*** Deze technologie wordt gecombineerd met de ETG-versnellingsbak: een gestuurde handgeschakelde versnellingsbak met 6 versnellingen. HDI met roetfilter De HDi-techniek wordt gecombineerd met een zeer effectief uitlaatgasreinigingssysteem: het roetfilter (FAP). Het zelfreinigende roetfilter reinigt de uitlaatgassen van de dieselmotor. Dit systeem beperkt de uitstoot van roetdeeltjes van dieselmotoren tot het laagst meetbare niveau. Met deze techniek ontziet de dieselmotor het milieu. opschakelindicator Deze geeft de bestuurder het optimale moment aan om door te schakelen naar de volgende versnelling om zo brandstof te besparen. banden met ExTrA LAGE rolweerstand Voor de 5008 zijn speciale 16 banden ontwikkeld met een extra lage rolweerstand. Door een daling van de rolweerstand met maar liefst 20% is er minder energie nodig om de auto te laten rijden, wat resulteert in een laag brandstofverbruik. **De besparing in verbruik met een e-hdi kan oplopen tot wel 15% bij stadsgebruik, vergeleken met een conventionele aandrijving. ***Geen CO 2-uitstoot in de Stop-fase omdat de motor dan is uitgeschakeld.

20

21 VEILIGHEID Met de actieve en passieve veiligheidsuitrusting van uw 5008 kunt u vertrouwen op een veilige auto. cruise control met snelheidfsbegrenzer De 5008 is standaard voorzien van een cruise control en instelbare snelheidsbegrenzer. Met de cruise control kunt u een vooraf ingestelde snelheid automatisch door de auto laten aanhouden (behalve bij steile hellingen). De snelheidsbegrenzer kunt u gebruiken om een snelheid in te stellen die u niet wilt overschrijden. AIrbAGs voor ALLE ZITrIjEN De inzittenden op alle zitrijen (ook de optionele derde zitrij) van de 5008 worden beschermd door airbags, hetgeen meestal alleen gebruikelijk is bij grote MPV s. De 5008 is voorzien van zes airbags: twee frontairbags (met een uitschakelbare passagiersairbag), twee zij-airbags vóór en twee gordijnairbags voor alle drie de zitrijen (met de optionele derde zitrij). INTELLIGENTE TrAcTIEcoNTroLE Deze intelligente antispinregeling breidt de conventionele antispinregeling uit met een nieuwe functie. Het systeem signaleert constant de omstandigheden waarbij de auto minder grip heeft en dus moeite met wegrijden en accelereren op gladde of besneeuwde wegen. Onder deze omstandigheden maakt het nieuwe tractiecontrolesysteem gebruik van de functie ASR door het doorslippen te beperken om een optimale aandrijving en koersstabiliteit te waarborgen. veiligheidsgordels De veiligheidsgordels vóór zijn voorzien van pyrotechnische gordelspanners en spankrachtbegrenzers. De achterste zitplaatsen zijn voorzien van driepuntsgordels met spankrachtbegrenzers. De veiligheidsgordels van alle zitplaatsen zijn verbonden met een waarschuwingssysteem met verklikkerlampjes voor niet-vastgemaakte veiligheidsgordels. Bovendien zijn de zitplaatsen op de tweede zitrij voorzien van drie Isofix-bevestigingen met drie verankeringspunten waarmee u veilig een kinderzitje kunt vastmaken.

22 AcTIEvE veiligheid EN Esp Alle uitvoeringen van de 5008 hebben een ongeëvenaard weggedrag en doordat de auto standaard is uitgerust met ESP, actieve veiligheid van het hoogste niveau. Het systeem bestaat uit een antiblokkeersysteem (ABS), antispinregeling (ASR), elektronische remdrukregelaar, noodremassistentie (NRA), anti afslagregeling (MSR) en dynamische stabiliteitscontrole. peugeot connect sos* Peugeot zorgt ervoor dat de noodoproepfunctie voor iedereen in Europa bereikbaar wordt. Op de momenten dat elke seconde telt, kunt u rekenen op de bliksemsnelle reactie van Peugeot Connect SOS*. Automatische noodoproep: als de airbags of de pyrotechnische gordelspanners geactiveerd worden, wordt er vanuit de auto automatisch een noodoproep verstuurd. PEUGEOT CONNECT SOS lokaliseert de auto, neemt telefonisch contact op met de inzittenden en roept de benodigde hulpdiensten op. De communicatie vindt plaats in de taal van de eigenaar van de auto. Handmatige noodoproep: in het geval van een noodsituatie (onwel worden, geweld), kan de automobilist snel een beroep doen op PEUGEOT CONNECT SOS. Even (3 seconden) indrukken van de SOS-knop is in dat geval voldoende. PEUGEOT CONNECT SOS* is momenteel beschikbaar in 13 Europese landen: (Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Portugal, België, Luxemburg, Nederland, Zwitserland, Oostenrijk, Groot-Brittannië, Denemarken en Polen). *Standaard op alle Blue Lease versies PEUGEOT CONNECT SOS is gratis beschikbaar op voorwaarde van acceptatie bij de bestelluing van de auto en afhankelijk van de algemene gebruiksvoorwaarden van de dienst, die opvraagbaar zijn bij uw Peugeot-dealer.

23 KIES DE DETAILS De 5008 is verkrijgbaar in een ruim gamma aan kleuren: 1 standaardlak, metaallakken* en een speciale vernislak* *Optioneel. Gris Aluminium* Gris Artense* Gris Shark* Noir Perla Nera* Bleu Bourrasque* Rich Oak* Vapor Grey* Blanc Nacré** Blanc Banquise*** *Metaallak (optioneel). **Speciale vernislak (optioneel). ***Standaardlak.

24 Een uitgebreide keuze aan wielplaten en velgen voor uw wielplaat HAUMEA 16 lichtmetalen velg ERIS* 17 lichtmetalen velg CALLISTO* 17 lichtmetalen velg QUARK* *Afhankelijk van de uitvoering standaard, optioneel of niet leverbaar

25 VOLG UW GEVOEL Kies uw bekleding uit diverse bekledingsstoffen en leder 1 Leder zwart Tramontane (optioneel) 2 Stof Strada zwart Tramontane 3 Stof Ligne zwart Tramontane

26

27 ACCESSOIRES 1 Dakkoffer op dakdragers 2 Verchroomde portiergrepen 3 18 lichtmetalen velgen Cereus 4 Fietsendrager voor op de trekhaak 5 Verchroomde spiegelkappen 6 Roestvrijstalen dorpellijsten 7 Bescherming voor de achterbumper 8 Multimediasteun 9 Kinderzitje 10Voorgevormde rubberen matten 11 Beschermbak voor de bagageruimte Voor meer accessoires raadpleeg uw Peugeot-dealer of kijk op op de accessoirepagina

28 PEUGEOT EN U De aanschaf van een Peugeot betekent niet alleen de zekerheid van jarenlang comfortabel rijplezier. Inbegrepen is ook een fijnmazig verkoop- en servicenetwerk dat te allen tijde voor u klaar staat. Alleen al in Nederland betreft het bijna 200 modern geoutilleerde bedrijven. Stuk voor stuk specialisten die goed naar u luisteren, uw wensen begrijpen en daarop vakkundig en efficiënt antwoord weten te geven. En is dat niet de beste basis voor een langdurige vertrouwensrelatie? PEUGEOT GARANTIE Uw nieuwe Peugeot wordt geleverd met twee jaar contractuele garantie zonder kilometerbeperking*. De lakgarantie is voor bedrijfsauto s (grijs kenteken) 2 jaar en voor personenauto s (geel kenteken) 3 jaar. Bovendien is er een garantie tegen doorroesten van binnenuit van 5 jaar op de bedrijfsauto s (grijs kenteken) en 12 jaar op de personenauto s (geel kenteken). *geldt niet voor onderdelen die vanwege normale slijtage vervangen dienen te worden PEUGEOT ASSISTANCE Op alle nieuwe Peugeot personen- en bedrijfsauto s, die na 1 maart 2011 voor het eerst in Nederland geregistreerd zijn, kunt u tijdens de eerste drie jaar in vrijwel heel Europa rekenen op gratis hulp van Peugeot Assistance bij pech onderweg, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Bovendien kunt u onder bepaalde omstandigheden aanspraak maken op vervangend vervoer of de kosten van een overnachting in een hotel. PEUGEOT OPTIwAy Aansluitend op de twee jaar contractuele garantie kunt u aanvullend, naar uw keuze, voor 1, 2 of 3 jaar Peugeot Optiway afsluiten. Peugeot Optiway kent verschillende niveaus. Elk van de niveaus geeft u gedurende de looptijd extra zekerheid. Deze zekerheid kan bestaan uit een langere periode garantie tot en met het afdekken van alle reparatie- en onderhoudskosten van uw auto. Raadpleeg uw verkooppunt over de exacte voorwaarden en kosten. Peugeot Onderhoudssysteem Peugeot heeft een helder en voordelig onderhoudssysteem. Een Peugeot onderhoudsbeurt omvat de juiste controlepunten en afhankelijk van tijd en/of kilometrage de benodigde vervangingen. Er bestaan standaard adviestarieven voor het Peugeot onderhoudssysteem en de bijkomende vervangingen zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. PEUGEOT MOBILITEIT SERVICE Als uw auto voor onderhoud of reparatie naar de garage moet, houdt Peugeot u graag mobiel. Elk daartoe bevoegd lid van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie in Nederland biedt u daarom een uitgebreide Mobiliteit Service, die perfect aansluit op uw wensen. PEUGEOT LEASE & FINANCE Onbezorgd op weg. Kilometer na kilometer. En uw Peugeot verkoper staat altijd voor u klaar. Hij is niet alleen uw vertrouwde aanspreekpunt, hij regelt voor u ook de beste financiering en het beste leasecontract. want hij zit direct aan de bron, dus gunstiger kan het niet: leasevormen op maat, waaronder uiteraard operational lease en financial lease en snel te regelen leningen met altijd concurrerende tarieven. Originele onderdelen en accessoires Peugeot stelt aan onderdelen en accessoires dezelfde hoge kwaliteitseisen als aan de door haar geproduceerde auto s. Ze worden dan ook zonder uitzondering aan zware beproevingen onderworpen. Ze zijn goed voor een vol jaar Peugeotgarantie (niet bij normale slijtage) op zowel materialen als arbeidsloon. En ze zijn de garantie dat uw Peugeot een Peugeot blijft. ` PAKKETPRIJZEN Voor uitlaten, remmen, trekhaken en alarmsystemen en de meeste accessoires hanteren alle daartoe bevoegde leden van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie concurrerende all-in Pakketadviesprijzen, dus inclusief materialen, montage en BTw. PEUGEOT ERKEND SCHADEHERSTEL Peugeot heeft binnen haar Verkoop- & Serviceorganisatie het Peugeot Erkend Schadeherstel ingevoerd om u de beste kwaliteit te bieden. U ontvangt na schadeherstel bij deze leden een officieel garantiebewijs goed voor 48 maanden volledige garantie. PEUGEOT PERSPECTIEF Hiermee rijdt u een gloednieuwe Peugeot tegen een vast en superlaag maandbedrag, met een gegarandeerde minimum inruilwaarde en slottermijn. Na een door u gekozen periode van 2, 3 of 4 jaar kunt u kiezen uit drie mogelijkheden: (1) overstappen op weer een nieuwe Peugeot, (2) in uw huidige Peugeot blijven rijden of (3) uw huidige Peugeot laten overnemen tegen de gegarandeerde inruilwaarde. Met Peugeot Perspectief rijdt u altijd in een nieuwe Peugeot, gedurende de looptijd betaalt u alleen voor het gebruik. Een fraai perspectief, waarover uw verkoopadviseur u graag alles vertelt. De informatie en illustraties die in deze brochure voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken van dit document. De gepresenteerde uitrustingen zijn, afhankelijk van het model, standaard of optioneel en kunnen per land verschillen. Het is mogelijk dat de getoonde uitrusting van sommige versies niet geheel overeenstemt met de werkelijkheid in een betreffend land. In het kader van het streven van de fabrikant naar een constante verbetering van haar producten, kan Peugeot op elk moment de technische specificaties, de uitrusting, de opties en de kleuren wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving. Deze brochure bevat informatie met een algemeen karakter en is in geen enkel opzicht een contractueel document. Voor de meest actuele informatie en eventuele aanvullingen gelieve contact op te nemen met een daartoe bevoegd lid van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie in Nederland. Onder invloed van het drukprocédé kunnen de kleuren van de in deze brochure afgebeelde auto s afwijken van de werkelijkheid. Niets uit deze brochure mag worden gereproduceerd in welke vorm dan ook zonder toestemming van Automobiles Peugeot en/ of Peugeot Nederland N.V.

29 Création : BD Network Réalisation : Altavia Paris - Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B Imprimé en U.E. Ref : Novembre Dealerstempel

ONTDEK LEEF DEEL. De nieuwe Peugeot 5008 is een bijzonder fijne reiswagen die is ontworpen om een bron van inspiratie te zijn.

ONTDEK LEEF DEEL. De nieuwe Peugeot 5008 is een bijzonder fijne reiswagen die is ontworpen om een bron van inspiratie te zijn. PEUGEOT 5008 ONTDEK LEEF DEEL De nieuwe Peugeot 5008 is een bijzonder fijne reiswagen die is ontworpen om een bron van inspiratie te zijn. Met zijn slanke design, het veelzijdige interieur, de royale

Nadere informatie

MIJN 5008, PUUR RIJPLEZIER

MIJN 5008, PUUR RIJPLEZIER PEUGEOT MIJN 5008, PUUR RIJPLEZIER Neem geen genoegen met minder dan de 5008. Deze compacte familie-monospace is multifunctioneel, vloeiend vormgegeven en combineert veelzijdigheid met stijl. De auto

Nadere informatie

De Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden en een nog elegantere en modernere styling gekregen.

De Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden en een nog elegantere en modernere styling gekregen. PEUGEOT 3008 SEN SA TIES De Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden en een nog elegantere en modernere styling gekregen. De cockpit en de technologische uitrusting laten de bestuurder profiteren

Nadere informatie

ACCESSOIRES PEUGEOT 5008

ACCESSOIRES PEUGEOT 5008 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/12/7,5 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

208 GTI PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

208 GTI PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT 208 GTI Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT 208

Nadere informatie

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE PEUGEOT 208 Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE PRIKKEL UW ZINTUIGEN De Peugeot 208 is een auto van de nieuwe generatie. Compact, wendbaar

Nadere informatie

De nieuwe Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden maar heeft een nog elegantere en modernere styling gekregen.

De nieuwe Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden maar heeft een nog elegantere en modernere styling gekregen. NIEUWE PEUGEOT 3008 SEN SA TIES De nieuwe Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden maar heeft een nog elegantere en modernere styling gekregen. De cockpit en de technologische uitrusting laten

Nadere informatie

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES PEUGEOT BIPPER EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES De Peugeot Bipper maakt het gemakkelijk voor professionnals die op zoek zijn naar een compacte bestelauto. Een bestelauto die

Nadere informatie

508 HYbrid4, DE FULL HYBRID DIESEL

508 HYbrid4, DE FULL HYBRID DIESEL PEUGEOT 508 HYbrid4 508 HYbrid4, DE FULL HYBRID DIESEL Rijplezier en een zo laag mogelijke belasting van het milieu gaan wel degelijk samen! Met de nieuwe 508 HYbrid4, een Full Hybrid, lanceert Peugeot

Nadere informatie

NIEUWE PARTNER TEPEE

NIEUWE PARTNER TEPEE NIEUWE PARTNER TEPEE ROBUUST EN OVERAL OP VOORBEREID! De nieuwe Partner Tepee onderscheidt zich meer dan ooit door zijn robuuste en moderne karakter. Hij onderscheidt zich meer dan ooit door zijn robuuste

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/10/10 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

PEUGEOT PARTNER Tepee

PEUGEOT PARTNER Tepee PEUGEOT PARTNER Tepee DESIGN ExtEriEur NOG MEER VRIJHEID! De Partner tepee is een ruimte auto met een eigen gezicht, een auto die bij uitstek geschikt is om er met het hele gezin op uit te gaan. De nieuwe

Nadere informatie

DE PEUGEOT 508, 508 SW & 508 RXH

DE PEUGEOT 508, 508 SW & 508 RXH PEUGEOT 508 DE PEUGEOT 508, 508 SW & 508 RXH De Nieuwe Peugeot 508, 508 SW en 508 RXH zijn krachtig en eigentijds. De prominente, rechtop geplaatste grille, met centraal daarin de Peugeot-leeuw, kenmerkt

Nadere informatie

COMPACTE VRIJBUITER. Ervaar de unieke eigenschappen van deze veilige en tegelijkertijd sportieve crossover.

COMPACTE VRIJBUITER. Ervaar de unieke eigenschappen van deze veilige en tegelijkertijd sportieve crossover. PEUGEOT 2008 COMPACTE VRIJBUITER Met de nieuwe 2008, een compacte crossover die zich in de stad als een vis in het water voelt, kunt u optimaal profiteren van al het goede dat het leven te bieden heeft.

Nadere informatie

NIEUWE PEUGEOT 308 PRIKKEL UW ZINTUIGEN Op het gebied van design zit ware schoonheid hem vaak in de eenvoud. Vanaf de allereerste schetsen is dit de leidraad geweest voor de ontwerpers van de nieuwe PEUGEOT

Nadere informatie

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android.

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. PEUGEOT 208 Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. REGENERATION PRIKKEL UW ZINTUIGEN Met de 208 introduceert Peugeot een auto van de nieuwe generatie.

Nadere informatie

3008 HYbrid4, DE EERSTE FULL HYBRID DIESEL TER WERELD

3008 HYbrid4, DE EERSTE FULL HYBRID DIESEL TER WERELD PEUGEOT HYbrid4 2 3008 HYbrid4, DE EERSTE FULL HYBRID DIESEL TER WERELD Rijplezier en een zo laag mogelijke belasting van het milieu kunnen wel degelijk samen gaan! Met de nieuwe 3008 HYbrid4, een Full

Nadere informatie

PEUGEOT 308 GT Berline & SW

PEUGEOT 308 GT Berline & SW PEUGEOT 308 GT Berline & SW ROOFDIER ZONDER POESPAS Het gamma van de 308 is opnieuw uitgebreid: de 308 en 308 SW zijn er voor de verwende autoliefhebbers vanaf nu ook in een dynamische GT-uitvoering. De

Nadere informatie

WENDBAARHEID EN BEHENDIGHEID

WENDBAARHEID EN BEHENDIGHEID PEUGEOT LEEF ANDERS De 3008 past bij de uitdagingen van de toekomst. De technologisch hoogstaande uitrusting zorgt voor nog meer rijplezier en veiligheid. De 3008 is een crossover met trekjes van zowel

Nadere informatie

ACCESSOIRES PEUGEOT 3008 en 3008 HYbrid4

ACCESSOIRES PEUGEOT 3008 en 3008 HYbrid4 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/12/7,5 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

308 CC PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

308 CC PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT 308 CC Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT 308

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

PEUGEOT 508 / 508 SW

PEUGEOT 508 / 508 SW PEUGEOT 508 / 508 SW 12260.qxp 26/10/12 11:31 Page 2 UNIEKE BELEVING De 508 en de 508 SW hebben met hun vernieuwende ontwerp en hoogwaardige uitrusting alle kenmerken van een echte Peugeot. Bij deze nieuwe

Nadere informatie

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES PEUGEOT BIPPER BIPPER EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES De Peugeot Bipper maakt het makkelijker voor professionals die op zoek zijn naar een compacte bestelauto. Een bestelauto

Nadere informatie

PEUGEOT 208 ACCESSOIRES

PEUGEOT 208 ACCESSOIRES PEUGEOT 208 ACCESSOIRES EEN EIGEN ACCENT Door te kiezen voor een 208 kiest u voor een auto van een volledig nieuwe generatie. Een auto die van nature ergonomisch en in alle opzichten modern is. Versterk

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW LICHTMETALEN VELGEN Maak uw keuze uit een uitbreid gamma lichtmetalen velgen en creëer de auto die het beste bij u past. U kunt zo de sportieve kant van uw auto benadrukken,

Nadere informatie

audiosysteem met cd-speler, RDS, 6 luidsprekers en mp3-/wma-afspeelmogelijkheid

audiosysteem met cd-speler, RDS, 6 luidsprekers en mp3-/wma-afspeelmogelijkheid CITROËN C8 REIZEN IN STIJL De Citroën C8 nodigt u en uw gezin uit om een compleet nieuwe manier van reizen te leren kennen. Deze grote MPV, met strakke en zelfverzekerde lijnen, heeft uitzonderlijke eigenschappen

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS5

ACCESSOIRES Citroën DS5 ACCESSOIRES Citroën DS5 INHOUD STYLING 04 COMFORT 10 VEILIGHEID 12 FAMILIE EN RECREATIE 16 BESCHERMING 20 MULTIMEDIA 24 02 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS5 onderscheidt zich op een groot aantal punten.

Nadere informatie

VERKENNEN BELEVEN DELEN

VERKENNEN BELEVEN DELEN NIEUWE PEUGEOT 5008 VERKENNEN BELEVEN DELEN Het leven is een aaneenschakeling van momenten, van reizen die ons nader tot elkaar brengen en in die optiek werd de nieuwe PEUGEOT 5008 ontworpen als heuse

Nadere informatie

PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT 508 Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT 508 / 508

Nadere informatie

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT PARTNER TEPEE Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT

Nadere informatie

Voor hem. Voor haar. De 208 XY speelt zijn eigen spelregels. Hij verleidt zowel stedelijke avonturiers die op zoek zijn naar de nieuwste trends, maar

Voor hem. Voor haar. De 208 XY speelt zijn eigen spelregels. Hij verleidt zowel stedelijke avonturiers die op zoek zijn naar de nieuwste trends, maar PEUGEOT 208 XY getekendxy Voor hem. Voor haar. De 208 XY speelt zijn eigen spelregels. Hij verleidt zowel stedelijke avonturiers die op zoek zijn naar de nieuwste trends, maar ook mensen voor wie elegantie

Nadere informatie

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Citroën Business Finance citroën Private Lease Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Met z n nieuwe neus en kortere motorkap heeft de Citroën C1 nog meer karakter. Maar

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 508

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 508 ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 508 DE NIEUWE PEUGEOT 508: KIES DE STIJL DIE BIJ U PAST De nieuwe Peugeot 508 en 508 SW zijn stijlvolle verschijningen dankzij het rustige, gedistingeerde design. De Peugeot

Nadere informatie

308 SW PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

308 SW PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT 308 SW Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 NIEUWE PEUGEOT

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

EEN STIJL DIE PAST BIJ DE STAD

EEN STIJL DIE PAST BIJ DE STAD PEUGEOT 107 DE NIEUWE 107 nieuwe Peugeot 107 is een auto van deze tijd. Hij is compact, handelbaar, modern en gedurfd en heeft een nog lagere CO2-uitstoot. Argumenten waarmee de 107 u zal weten te overtuigen.

Nadere informatie

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL

IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL PEUGEOT PARTNER PARTNER IN ALLE OPZICHTEN PROFESSIONEEL Met zijn grote laadruimte, ongekend flexibele interieur en nieuwe, zuinige en sterke e-hdi-motoren is de nieuwe Partner de ideale bedrijfsauto voor

Nadere informatie

5008 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2015

5008 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2015 5008 Blue Lease Prijzen & Specificaties Per 01-01-2015 5008 Blue Lease consumentenadviesprijs Maandelijks incl. bijtellingsbedrag** btw/bpm bpm btw prijs excl bijtelling benzine kw label CO 2 Blue Lease

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 108

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 108 ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 108 LIGNE S 1 2 3 4 5 6 7 Houdt u van stijl en sportiviteit? Voorzie uw 108 van accessoires uit het gamma Ligne S. decoratiesets, velgen, buitenspiegelkappen, pookknoppen, mattensets

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

5008 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2016

5008 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2016 5008 Blue Lease Prijzen & Specificaties Per 01-01-2016 kw label CO 2 5008 Blue Lease consumentenadviesprijs Maandelijks btw/bpm bpm btw prijs excl bijtelling bedrag * incl. bijtellings- benzine Blue Lease

Nadere informatie

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT.

VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. DE NIEUWE VOLVO V60 DE NIEUWE VOLVO V60. VOLVO ZET DE TRADITIE VOORT. Al meer dan 60 jaar lang streeft Volvo Cars er naar om breaks te ontwikkelen die het leven verrijken. Diezelfde visie was ook de drijfveer

Nadere informatie

PARTNER TEPEE. Dealer stempel

PARTNER TEPEE.  Dealer stempel Création : BD Network Réalisation : Altavia - Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Imprimé en U.E. - Oktober 2016 Dealer stempel PARTNER TEPEE www.peugeot.nl ROBUUST

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER PAS UW NIEUWE PEUGEOT BOXER AAN UW BEDRIJF AAN Om de nieuwe Peugeot Boxer voor elk bedrijf optimaal geschikt te maken, biedt Peugeot een gamma accessoires dat speciaal

Nadere informatie

U BENT UNIEK, UW PEUGEOT 2008 IS DAT OOK

U BENT UNIEK, UW PEUGEOT 2008 IS DAT OOK ACCESSOIRES PEUGEOT 2008 U BENT UNIEK, UW PEUGEOT 2008 IS DAT OOK Ontdek het accessoiregamma voor uw PEUGEOT 2008 en profiteer van de knowhow van Peugeot om uw compacte crossover volledig aan uw smaak

Nadere informatie

Met het thema Dressy van de Nieuwe Peugeot 108 krijgt het tijdloze pied de poule-motief een nieuwe interpretatie. Een elegant en sportief motief, een

Met het thema Dressy van de Nieuwe Peugeot 108 krijgt het tijdloze pied de poule-motief een nieuwe interpretatie. Een elegant en sportief motief, een NIEUWE PEUGEOT 108 108 TOON UW KARAKTER Durf u te onderscheiden van de massa en toon uw karakter! Maak uw keuze tussen de berline of de versie met vouwdak, laat uw creativiteit de vrije loop met de thema

Nadere informatie

Peugeot Private Lease. Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008

Peugeot Private Lease. Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008 Peugeot Private Lease Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008 volop keuze met Peugeot Private Lease De 107 biedt een pasklaar antwoord op de steeds grotere vraag naar zelfstandigheid, onafhankelijkheid

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck PROACE Truck 2 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE Truck De PROACE Truck is de sterke en zuinige compacte truck van Toyota. Hij is uitermate geschikt voor hoveniers, werkvoorzieningsschappen, gemeentewerken en

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS4

ACCESSOIRES Citroën DS4 ACCESSOIRES Citroën DS4 STYLING 04 COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS4 onderscheidt zich op een groot aantal punten. Dankzij

Nadere informatie

VAN CONCEPT TOT PRODUCTIEMODEL... THE STORY CONTINUES

VAN CONCEPT TOT PRODUCTIEMODEL... THE STORY CONTINUES PEUGEOT RCZ VAN CONCEPT TOT PRODUCTIEMODEL... THE STORY CONTINUES Als een concept car het productiestadium haalt, is dat een droom die werkelijkheid wordt. Bewondering, ongeduld en sterke emoties strijden

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Functionaliteit & design

Functionaliteit & design De Kia EXTERIEUR DESIGN Functionaliteit & design Wie zegt dat je niet stijlvol en praktisch tegelijkertijd kunt zijn? De robuuste uitstraling en strakke lijnen geven de Kia Venga zijn kenmerkende stijl.

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst M{zd{5 per 1 JANUARI 2013 Prijslijst M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 31.690 8.437 23.253 19.217 C GT-M

Nadere informatie

PEUGEOT 208 GTi Terugkeer van E E N L E G E N D E De nieuwe PEUGEOT 208 GTi laat geen misverstand bestaan over zijn ambities en sterke karakter. Hij overtuigt direct door zijn sportieve en strakke design,

Nadere informatie

PEUGEOT

PEUGEOT Création : BD Network Réalisation : Altavia Paris - Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de E.U. Maart 2017 PEUGEOT 508 www.peugeot.nl DE PEUGEOT 508 BERLINE,

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE PEUGEOT 208 VOL ENERGIE De PEUGEOT 208 heeft met zijn karakteristieke, sportieve en slanke design een bijzonder verleidelijk uiterlijk. Met de nieuwe dynamische en frisse metaallak Orange Power wordt de

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN!

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PEUGEOT LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE UIT HET GAMMA VAN PEUGEOT PRIVATE LEASE KUNT U EEN AUTO KIEZEN DIE BIJ U PAST. WE BIEDEN PRIVATE

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

CITROËN Private Lease

CITROËN Private Lease CITROËN BUSINESS FINANCE CITROËN Private Lease ZONDER INVESTEREN ZORGELOOS GENIETEN CITROËN BUSINESS FINANCE Met Citroën Private Lease rijdt u in een splinternieuwe Citroën. U hoeft geen investering te

Nadere informatie

CITROËN NEMO MULTISPACE

CITROËN NEMO MULTISPACE CITROËN NEMO MULTISPACE De ware FAMILIEGEEST Bij het ontwerp van de nieuwe Nemo Multispace worden vorm en functie perfect gecombineerd; kijk maar naar zijn enorme glasoppervlak. De grille onderstreept

Nadere informatie

308 SW Blue Lease Pack

308 SW Blue Lease Pack 308 SW Blue Lease Pack Prijzen & Specificaties SW Per 01-03-2015 14% bijtelling 308 SW consumentenadviesprijs incl. btw/bpm bpm btw prijs excl bijtelling Maandelijks bijtellings bedrag* diesel Blue Lease

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

M{zd{3. prijzen & uitrusting. per 16 september 2013

M{zd{3. prijzen & uitrusting. per 16 september 2013 M{zd{3 prijzen & uitrusting per 16 september 2013 M{zd{3 prijzen Mazda3 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs bedragen in euro incl. BTW excl. BTW SKYACTIV-G 120 6MT TS 22.690 3.000 19.690 16.273

Nadere informatie

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht!

stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! stormachtige condities hoge kortingen vallen uit de lucht! Compact vanbuiten JAZZ Afgebeeld model enkel ter illustratie u Na hagelimpact volledig gereconditioneerd volgens de Honda normen u Volledige Groots

Nadere informatie

PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308

PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308 PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308 VOLOP KEUZE MET PEUGEOT PRIVATE LEASE De 108 biedt een pasklaar antwoord op de steeds grotere vraag naar zelfstandigheid,

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

DE NIEUWE GENERATIE NISSAN QASHQAI

DE NIEUWE GENERATIE NISSAN QASHQAI DE NIEUWE GENERATIE NISSAN QASHQAI v.a. 20% bijtelling v.a. 23.150,- lease 395,-/mnd NIEUWE NISSAN NOTE NISSAN JUKE NISSAN NV200 NU AL V.A. 12.990,- NU AL V.A. 16.490,- NU AL V.A. 11.980,- 20% bijtelling

Nadere informatie

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d

LIFE ON STAGE. De ster van de show. Maak kennis met de nieuwe Kia pro_cee d De nieuwe Kia De ster van de show Puur rijplezier bent u er klaar voor? De nieuwe Kia pro_cee d laat uw hart sneller kloppen met zijn superscherpe design en zijn vernieuwende technologie. Ermee rijden

Nadere informatie

CITROËN BERLINGO: MOOI WERK

CITROËN BERLINGO: MOOI WERK CITROËN BERLINGO CITROËN BERLINGO: MOOI WERK De Citroën Berlingo is een moderne en robuuste alleskunner waar je niet omheen kunt. Met z n verchroomde dubbele chevron en vloeiende lijnen is de Citroën Berlingo

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

PRIJSLIJST 01.01.2011

PRIJSLIJST 01.01.2011 M{zd{ PRIJSLIJST 01.01.2011 ZOOM-ZOOM INCLUSIEF! Mazda staat voor durf, lef, verbeelding en eindeloos rijplezier. Hier ontdekt u de prijzen en de belangrijkste specificaties van deze bloedmooie auto s.

Nadere informatie

De Citroën Nemo is een bedrijfsauto die zijn tijd ver vooruit is. Voorzien van alle comfort, maakt hij uw dagelijkse ritten tot een waar genoegen.

De Citroën Nemo is een bedrijfsauto die zijn tijd ver vooruit is. Voorzien van alle comfort, maakt hij uw dagelijkse ritten tot een waar genoegen. CITROËN NEMO De Citroën Nemo is een bedrijfsauto die zijn tijd ver vooruit is. Voorzien van alle comfort, maakt hij uw dagelijkse ritten tot een waar genoegen. Neem nou de versnellingspook, gesitueerd

Nadere informatie

Beste lezer, Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW

Beste lezer, Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW i l s i j to r P ok r pe M { d z 5 { 1 t s j 12 r be 20 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 30.690 7.440 23.250

Nadere informatie

Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts

Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts Mercedes-Benz C-Klasse 180 K BLUEEFFICIENCY BUSINESS EDITION ELEGANCE - Klimaat airco - Nav - pts - Klimaat airco - Nav - pts Prijs: Verkocht Cataloguswaarde: 37246 Kilometerstand: 80.500 NAP label: Ja

Nadere informatie

3008 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2015

3008 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2015 3008 Blue Lease Prijzen & Specificaties Per 01-01-2015 3008 Blue Lease consumentenadviesprijs Maandelijks benzine incl. btw/bpm bpm btw prijs excl. bijtelling bijtellingsbedrag* kw label CO 2 Blue lease

Nadere informatie

Functionaliteit & design

Functionaliteit & design De Kia EXTERIEUR DESIGN Functionaliteit & design Wie zegt dat je niet stijlvol en praktisch tegelijkertijd kunt zijn? De robuuste uitstraling en strakke lijnen geven de Kia Venga zijn kenmerkende stijl.

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION, DE BEDRIJFSWAGEN VOOR PROFESSIONALS De Red EDITION is verkrijgbaar in 4 lengte- en 3 hoogtematen met een laadvolume

Nadere informatie

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Dubbele 1 juni 2016 (vervolg) Cabine 1 juni 2016 PROACE (inhoud 4 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl. BTW ( ) Bedrag BPM

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

Bijrijdersbank met ingebouwde multifunctionele tafel. Kunstlederen bekleding. Automatische airconditioning (monozone) Multifunctionele tablet houder

Bijrijdersbank met ingebouwde multifunctionele tafel. Kunstlederen bekleding. Automatische airconditioning (monozone) Multifunctionele tablet houder pagina 1 van 5 Referentie Beschikbaarheid Levertermijn Carrosserie Exterieurkleur Interieurkleur Kilometerstand Op voorraad bij leverancier ca. 1/2 maanden Bedrijfswagen, 4 deurs Wit (549 Wit) Antraciet

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18

COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 ACCESSOIRES nieuwe citroën C4 STYLING 04 COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 Positive Power De Citroën C4 onderscheidt zich op een groot aantal punten. Dankzij

Nadere informatie

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X

DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X DE NIEUWE JEEP WRANGLER RUBICON X (ADEMBENEMEND ( De nieuwe Jeep Wrangler Rubicon X, de speciale versie van de Wrangler Rubicon is met niets te vergelijken. Gebaseerd op de Rubicon garandeert hij met

Nadere informatie

NL ESP-Systeem

NL ESP-Systeem 603.83.515 NL ESP-Systeem ESP-SYSTEEM (Electronic Stability Program) Dit systeem bewaakt de stabiliteit van de auto als de wielen hun grip verliezen, waardoor de auto beter op koers blijft. De werking

Nadere informatie

Renault TWINGO Série Signature VIVA

Renault TWINGO Série Signature VIVA Renault TWINGO Série Signature VIVA Ultraviolet & Energiek De Série Signature VIVA accentueert het bruisende en extravagante karakter van de Twingo. Met zijn volledig ultraviolette look zet hij een nieuwe

Nadere informatie

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack

Renault Kadjar ,- Specificaties. Omschrijving. 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Renault Kadjar 1.5 dci Bose 110 PK. Panoramadak, Navi, Bose, LED, 19'', Camera, Winter-Pack Specificaties Datum: 01-12-2016 Tellerstand: 47.330 km Brandstof: Diesel Transmissie: Handgeschakeld / 6 Vermogen:

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie