COMPACTE VRIJBUITER. Ervaar de unieke eigenschappen van deze veilige en tegelijkertijd sportieve crossover.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "COMPACTE VRIJBUITER. Ervaar de unieke eigenschappen van deze veilige en tegelijkertijd sportieve crossover."

Transcriptie

1 PEUGEOT 2008

2

3 COMPACTE VRIJBUITER Met de nieuwe 2008, een compacte crossover die zich in de stad als een vis in het water voelt, kunt u optimaal profiteren van al het goede dat het leven te bieden heeft. Met deze auto heeft Peugeot een robuust en tegelijk elegant ontwerp neergezet met een volledig eigen identiteit. Compacte buitenmaten en een ruim en flexibel in te delen interieur vormen de ingrediënten van een auto die geknipt is voor avontuurlijke ritten met het gezin of in gezelschap van vrienden. Ervaar de unieke eigenschappen van deze veilige en tegelijkertijd sportieve crossover.

4 UNIEKE RIJERVARING Door de ervaring met crossovers te combineren met de knowhow op het gebied van rijgedrag, creëert Peugeot met de 2008 een volledig nieuw concept. Een concept dat dankzij de unieke rijpositie een andere kijk op autorijden geeft. In het interieur van de 2008 ontdekt u een bestuurdersplaats waarbij alle bedieningselementen onder handbereik zijn geplaatst: een compact stuurwiel voor extra wendbaarheid en stuurprecisie, een head-up instrumentenpaneel in het gezichtsveld van de bestuurder en een intuïtief te bedienen touchscreen*. De grote bodemvrijheid, de uitstekende bescherming van de carrosserie en de Grip Control ** accentueren het avontuurlijke karakter van de auto. *Standaard vanaf niveau Active. **Optioneel, in combinatie met 17 inch lichtmetalen velgen.

5

6

7 ELEGANT EN ROBUUST De 2008 maakt vanaf de eerste aanblik een innovatieve indruk en weet verschillende werelden met elkaar te combineren: de elegantie van de stijlkenmerken van Peugeot, de zelfverzekerde en stoere uitstraling van een moderne SUV, en de compacte afmetingen van een auto die gemaakt is voor in de stad. Het profiel wordt gekenmerkt door het dynamisch en elegant gevormde dak. Ter hoogte van de achterpassagiers loopt de daklijn op, wat wordt geaccentueerd door een kenmerkend sierelement in verchroomd metaal. De achterzijde valt op door de stijlvolle combinatie van stoerheid en sportiviteit. Boven de bagageruimte met een lage tildrempel heeft het dak een kenmerkende welving. De brede achterklep wordt geflankeerd door de achterlichten, waarvan de vorm de klauwen van de leeuw van Peugeot symboliseert. Ze zijn voorzien van accentverlichting in de vorm van drie karakteristieke LED-lichtstroken. De strak gelijnde dakrails versterkt het sportieve vrijetijdskarakter van de Het grote glasoppervlak en het royale glazen panoramadak* geven het ruime interieur een venster op de wereld. *Optioneel, afhankelijk van de uitvoering.

8

9 LICHT VOOR EEN ULTIEME BELEVING In het interieur van de 2008 geniet u van een sfeervolle ambiance die gekenmerkt wordt door elegante kleurencombinaties. Fraai afgewerkte sierelementen gaan samen met een ongekend licht interieur. Het dashboard is gemaakt van een zijdeachtig aanvoelend materiaal en is voorzien van gematteerd verchroomde details: een streling voor de vingers en het oog! Het grote glazen panoramadak* heeft een ongekend ruimtelijk effect, geeft alle inzittenden een aangenaam gevoel van vrijheid en zorgt voor licht in het gehele interieur. De blauwe LED-omranding van het head-up instrumentenpaneel*, de LED-lichtstrook rondom het glazen panoramadak* die een gedempt blauw licht geeft, of het LED-patroon in de hemelbekleding** geven de 2008 een unieke ambiance. *Optioneel, afhankelijk van de uitvoering. **Standaard op niveau Allure.

10 WENDBAAR EN CAPABEL Dankzij de Grip Control *, die extra tractie biedt, kunt u met de compacte crossover 2008 avontuurlijke wegen inslaan. Zand of sneeuw, zomer of winter: de 2008 past zich aan de omstandigheden aan, zodat u onderweg niet voor onaangename verrassingen komt te staan. In combinatie met de speciale Mud and Snow banden zorgt de Grip Control * voor een betere grip van de twee aangedreven wielen, zodat u zorgeloos ook eens een wat minder goed begaanbare weg kunt nemen. Sneeuw, modder of zand: dankzij de draaiknop kunt u voor elke ondergrond de juiste stand kiezen. U kunt kiezen uit vijf standen: Standaard Sneeuw Modder Zand ESP OFF *Optioneel in combinatie met 17 inch lichtmetalen velgen.

11

12

13 COMFORT BINNEN HANDBEREIK De 2008 onderscheidt zich van andere crossovers door de intuïtieve bediening van de auto. Naast het zitcomfort van de veel steun biedende stoel zal u direct de natuurlijke ergonomie van het interieur opvallen: een belangrijk pluspunt voor uw veiligheid. Alle informatie die van belang is voor het rijden en het comfort van u en uw passagiers, kunt u zien zonder uw blik van de weg af te wenden. AUDIO EN MULTIMEDIA Vanaf de Active is het dashboard voorzien van een 7 inch-touchscreen dat binnen het directe handbereik van de bestuurder èn passagier is geplaatst. Hiermee heeft u eenvoudig toegang tot de verschillende functies: radio, Bluetooth handsfree set, afspelen van muziekbestanden via een USB-aansluiting of via streaming audio, boordcomputer, navigatie*. Dankzij de USB-/Jack-aansluiting kunt u uw digitale muziekspeler, smartphone of USB-stick aansluiten. Als gebruik wordt gemaakt van de USB-aansluiting, wordt alle informatie weergegeven op het multifunctionele display en kan de externe apparatuur via de toetsen op het stuurwiel worden bediend. JBL-soundsystem Als u een muziekliefhebber bent, kunt u uw 2008 laten voorzien van het JBL-SOUNDSYSTEM*. Dit systeem bestaat uit twee tweeters in het dashboard, 2 tweeters in de achterportieren en 4 woofers in de portieren aangevuld met een subwoofer. Het wordt aangestuurd door een digitale versterker met 10 kanalen en een vermogen van 240 W. ACTIEVE PARKEERHULP Dankzij de automatische besturing wordt in- of uitparkeren kinderspel met minder kans op schades. De Actieve parkeerhulp* meet de lengte van de beschikbare parkeerplaatsen en kan u zo naar een parkeerplaats leiden die voor uw auto geschikt is. De parkeersensoren en de stuurinrichting nemen bij het in- en uitparkeren het moeilijke werk van u over. U hoeft slechts de pedalen en de versnellingshendel te bedienen. Tijdens het in- en uitparkeren geeft het systeem u instructies via het touchscreen zodat de manoeuvre vlekkeloos verloopt. *Optioneel, afhankelijk van de uitvoering.

14

15 RUIMTE EN FLEXIBILITEIT Het interieur van de 2008 biedt u en uw passagiers een ongekend comfort. De achterpassagiers hebben ruimte in overvloed. Het interieur valt ook op door uitgekiende oplossingen, zoals de bagageafdekking waarvan het voorste gedeelte kan worden omgeklapt. Zo kunnen de achterpassagiers voorwerpen uit de bagageruimte halen zonder dat ze de auto hoeven te verlaten. Van buitenaf is de grote bagageruimte al net zo gemakkelijk te bereiken dankzij de grote, rechthoekige opening en een tildrempel van slechts 60 cm. De drempel is bovendien voorzien van een beschermstrip van geborsteld RVS*. Met de in twee delen (2/3-1/3) neer te klappen achterbank kan de inhoud van de bagageruimte in een handomdraai worden vergroot van 360 dm 3 ** (onder de bagageafdekking), tot wel 1194 dm 3 **. U hoeft slechts op de knop aan de bovenzijde van de rugleuning van de achterbank te drukken: de bank wordt dan automatisch neergeklapt. Om het inladen van voorwerpen te vergemakkelijken is de vloer van de 2008 voorzien van 5 strips die vanaf de drempel tot de voorstoelen lopen. Aan de zes sjorogen kan de bagage veilig worden vastgezet. De bagageruimte biedt bovendien twee opbergruimtes aan de zijkant, voorzien van een riem om voorwerpen vast te zetten en een bagagenet. *Afhankelijk van de uitvoering. **Inclusief een opbergruimte van in de kofferbakbodem.

16

17 ZUINIG EN SCHOON Peugeot maakt maximaal gebruik van haar knowhow om het brandstofverbruik en de CO 2 - uitstoot van de motoren zo veel mogelijk te beperken. Nieuwe generatie driecilindermotoren Deze nieuwe motorengeneratie staat garant voor een aanzienlijke verlaging van het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot, zonder dat de prestaties daaronder te lijden hebben. e-hdi met Stop & Start-systeem Het Stop & Start-systeem van de 2008 is standaard in combinatie met dieselmotoren (e-hdi). Dit snelle, doeltreffende en stille Stop & Start-systeem verlaagt het brandstofverbruik en de CO 2 - uitstoot, zorgt ervoor dat de motor razendsnel en trillingsvrij afgezet en weer gestart wordt en garandeert zo een optimaal comfort.

18 TECHNOLOGIE TEN DIENSTE VAN UW VEILIGHEID Dankzij de actieve en passieve veiligheidssystemen kunt u vertrouwen op uw 2008, al blijft u als bestuurder natuurlijk altijd verantwoordelijk. Remsysteem met ESP Alle uitvoeringen van de 2008 hebben een uitstekende actieve veiligheid dankzij het standaard ESP. Het ESP omvat de functies antiblokkeersysteem (ABS), antispinregeling (ASR), elektronische remkrachtverdeling (EBV en CBC), noodremassistentie (NRA) en een regeling om afslaan te voorkomen (MSR). De intelligente tractiecontrole (bij Gripcontrol) zorgt ervoor dat de 2008 ook bij weinig grip nog vooruit komt. Hill Start Assist Dit systeem houdt de auto gedurende ongeveer 2 seconden op zijn plaats bij het wegrijden op een helling. Zodoende kunt u probleemloos uw voet van het rempedaal naar het gaspedaal verplaatsen. Statische bochtverlichting Bij ingeschakeld dimlicht of grootlicht kan dankzij deze functie de lichtbundel van de mistlamp de binnenzijde van de bocht verlichten als de snelheid lager is dan 40 km/h (stadsverkeer, bochtige wegen, kruispunten, parkeermanoeuvres enz.). Airbags In het onverhoopte geval van een aanrijding beschermen standaard zes airbags de inzittenden: twee frontairbags, twee zij-airbags en twee window-airbags.

19

20

21 LIFESTYLE ACCESSOIRES Maak kennis met de elegante lifestyle-accessoires die passen bij uw Koffertje van oranje leder en bruin kunstleder Koffertje van kastanjebruin leder en bruin kunstleder Koffertje van grijs leder en bruin kunstleder Toilettas van oranje leder Toilettas van kastanjebruin leder Toilettas van grijs leder Tablethoes van oranje leder Tablethoes van kastanjebruin leder Tablethoes van grijs leder Sleutelhanger 2008 Thermobeker Balpoint metaal

22 Gris Artense* Brun Makaha* Noir Perla Nera* Spirit Grey* Bleu Virtuel* Blanc Nacré*

23 KLEUREN EN VELGEN U heeft voor de 2008 keuze uit diverse passende carrosseriekleuren. Bovendien heeft u ook qua velgen een groot aantal mogelijkheden om uw 2008 naar uw smaak aan te kleden. 15 Wielplaat Iode (Access) 16 Wielplaat Silice (Active) 16 Lichtmetalen velg Hydre Gris Dilium (Allure) Gris Platinium* 17 Lichtmetalen velg Eridan Noir Brillant (optie op Allure) 17 Lichtmetalen velg Eridan Anthra Mat (optie op Allure) Blanc Banquise *Metaallakken

24 BEKLEDINGEN Kies uw bekleding uit het aanbod van stof, alcantara of leder. 1. Alcantara/kunstleder Brundy (Première) 2. Stof/kunstleder Shanghaï Brundy (Allure) 3. Stof Oxford Mistral (Allure) 4. Leder Claudia Mistral* 5. Stof Box Brundy (Active) 6. Stof Box Mistral (Active) 7. Stof Corbi Mistral (Access) * Optie op Allure. Zitvlak en rugleuning bekleed met nappaleder. Zijkanten en achterzijde van stoelen zijn uitgevoerd in hoogwaardig kunstleder.

25

26 ACCESSOIRES Lichtmetalen velg 15 Draco Lichtmetalen velg 16 Cetus PERSONNALISATIE EXTERIEUR Lichtmetalen velg 17 Pyxis INSTAPLIJSTEN FIETSENDRAGER BESCHERMFOLIE HONDENREK BESCHERMLIJST ACHTERBUMPER FIETSENDRAGER BESCHERMBAK KOFFERRUIMTE Ga naar de internetsite voor meer gegevens over de crossover Peugeot 2008, om de 2008 naar uw wensen te configureren en voor alle informatie over de personaliseringsmogelijkheden, de gegevens, de opties en het onderhoud van de 2008.

27 Peugeot en U De aanschaf van een Peugeot betekent niet alleen de zekerheid van jarenlang comfortabel rijplezier. Inbegrepen is ook een fijnmazig verkoopen servicenetwerk dat te allen tijde voor u klaar staat. Alleen al in Nederland betreft het bijna 200 modern geoutilleerde bedrijven. Stuk voor stuk specialisten die goed naar u luisteren, uw wensen begrijpen en daarop vakkundig en efficiënt antwoord weten te geven. En is dat niet de beste basis voor een langdurige vertrouwensrelatie? PEUGEOT GARANTIE Uw nieuwe Peugeot wordt geleverd met twee jaar contractuele garantie zonder kilometerbeperking*. De lakgarantie is voor bedrijfsauto s (grijs kenteken) 2 jaar en voor personenauto s (geel kenteken) 3 jaar. Bovendien is er een garantie tegen doorroesten van binnenuit van 5 jaar op de bedrijfsauto s (grijs kenteken) en 12 jaar op de personenauto s (geel kenteken). *geldt niet voor onderdelen die vanwege normale slijtage vervangen dienen te worden PEUGEOT ASSISTANCE Op alle nieuwe Peugeot personen- en bedrijfsauto s, die na 1 maart 2011 voor het eerst in Nederland geregistreerd zijn, kunt u tijdens de eerste drie jaar in vrijwel heel Europa rekenen op gratis hulp van Peugeot Assistance bij pech onderweg, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Bovendien kunt u onder bepaalde omstandigheden aanspraak maken op vervangend vervoer of de kosten van een overnachting in een hotel. PEUGEOT OPTIWAY Aansluitend op de twee jaar contractuele garantie kunt u aanvullend, naar uw keuze, voor 1, 2 of 3 jaar Peugeot Optiway afsluiten. Peugeot Optiway kent verschillende niveaus. Elk van de niveaus geeft u gedurende de looptijd extra zekerheid. Deze zekerheid kan bestaan uit een langere periode garantie tot en met het afdekken van alle reparatie- en onderhoudskosten van uw auto. Raadpleeg uw verkooppunt over de exacte voorwaarden en kosten. Peugeot Onderhoudssysteem Peugeot heeft een helder en voordelig onderhoudssysteem. Een Peugeot onderhoudsbeurt omvat de juiste controlepunten en afhankelijk van tijd en/of kilometrage de benodigde vervangingen. Er bestaan standaard adviestarieven voor het Peugeot onderhoudssysteem en de bijkomende vervangingen zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. PEUGEOT MOBILITEIT SERVICE Als uw auto voor onderhoud of reparatie naar de garage moet, houdt Peugeot u graag mobiel. Elk daartoe bevoegd lid van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie in Nederland biedt u daarom een uitgebreide Mobiliteit Service, die perfect aansluit op uw wensen. PEUGEOT LEASE & FINANCE Onbezorgd op weg. Kilometer na kilometer. En uw Peugeot verkoper staat altijd voor u klaar. Hij is niet alleen uw vertrouwde aanspreekpunt, hij regelt voor u ook de beste financiering en het beste leasecontract. Want hij zit direct aan de bron, dus gunstiger kan het niet: leasevormen op maat, waaronder uiteraard operational lease en financial lease en snel te regelen leningen met altijd concurrerende tarieven. Originele onderdelen en accessoires Peugeot stelt aan onderdelen en accessoires dezelfde hoge kwaliteitseisen als aan de door haar geproduceerde auto s. Ze worden dan ook zonder uitzondering aan zware beproevingen onderworpen. Ze zijn goed voor een vol jaar Peugeotgarantie (niet bij normale slijtage) op zowel materialen als arbeidsloon. En ze zijn de garantie dat uw Peugeot een Peugeot blijft. ` PAKKETPRIJZEN Voor uitlaten, remmen, trekhaken en alarmsystemen en de meeste accessoires hanteren alle daartoe bevoegde leden van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie concurrerende all-in Pakketadviesprijzen, dus inclusief materialen, montage en BTW. PEUGEOT ERKEND SCHADEHERSTEL Peugeot heeft binnen haar Verkoop- & Serviceorganisatie het Peugeot Erkend Schadeherstel ingevoerd om u de beste kwaliteit te bieden. U ontvangt na schadeherstel bij deze leden een officieel garantiebewijs goed voor 48 maanden volledige garantie. PEUGEOT PERSPECTIEF Hiermee rijdt u een gloednieuwe Peugeot tegen een vast en superlaag maandbedrag, met een gegarandeerde minimum inruilwaarde en slottermijn. Na een door u gekozen periode van 2, 3 of 4 jaar kunt u kiezen uit drie mogelijkheden: (1) overstappen op weer een nieuwe Peugeot, (2) in uw huidige Peugeot blijven rijden of (3) uw huidige Peugeot laten overnemen tegen de gegarandeerde inruilwaarde. Met Peugeot Perspectief rijdt u altijd in een nieuwe Peugeot, gedurende de looptijd betaalt u alleen voor het gebruik. Een fraai perspectief, waarover uw verkoopadviseur u graag alles vertelt. De informatie en illustraties die in deze brochure voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken van dit document. De gepresenteerde uitrustingen zijn, afhankelijk van het model, standaard of optioneel en kunnen per land verschillen. Het is mogelijk dat de getoonde uitrusting van sommige versies niet geheel overeenstemt met de werkelijkheid in een betreffend land. In het kader van het streven van de fabrikant naar een constante verbetering van haar producten, kan Peugeot op elk moment de technische specificaties, de uitrusting, de opties en de kleuren wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving. Deze brochure bevat informatie met een algemeen karakter en is in geen enkel opzicht een contractueel document. Voor de meest actuele informatie en eventuele aanvullingen gelieve contact op te nemen met een daartoe bevoegd lid van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie in Nederland. Onder invloed van het drukprocédé kunnen de kleuren van de in deze brochure afgebeelde auto s afwijken van de werkelijkheid. Niets uit deze brochure mag worden gereproduceerd in welke vorm dan ook zonder toestemming van Automobiles Peugeot en/ of Peugeot Nederland N.V.

28 Création : BD Network Réalisation / Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B Imprimé en U.E. Mai 2013 Cachet concessionnaire

208 GTI PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

208 GTI PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT 208 GTI Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT 208

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

Voor hem. Voor haar. De 208 XY speelt zijn eigen spelregels. Hij verleidt zowel stedelijke avonturiers die op zoek zijn naar de nieuwste trends, maar

Voor hem. Voor haar. De 208 XY speelt zijn eigen spelregels. Hij verleidt zowel stedelijke avonturiers die op zoek zijn naar de nieuwste trends, maar PEUGEOT 208 XY getekendxy Voor hem. Voor haar. De 208 XY speelt zijn eigen spelregels. Hij verleidt zowel stedelijke avonturiers die op zoek zijn naar de nieuwste trends, maar ook mensen voor wie elegantie

Nadere informatie

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE PEUGEOT 208 Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE PRIKKEL UW ZINTUIGEN De Peugeot 208 is een auto van de nieuwe generatie. Compact, wendbaar

Nadere informatie

508 HYbrid4, DE FULL HYBRID DIESEL

508 HYbrid4, DE FULL HYBRID DIESEL PEUGEOT 508 HYbrid4 508 HYbrid4, DE FULL HYBRID DIESEL Rijplezier en een zo laag mogelijke belasting van het milieu gaan wel degelijk samen! Met de nieuwe 508 HYbrid4, een Full Hybrid, lanceert Peugeot

Nadere informatie

PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT 5008 Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 NIEUWE PEUGEOT

Nadere informatie

NIEUWE PARTNER TEPEE

NIEUWE PARTNER TEPEE NIEUWE PARTNER TEPEE ROBUUST EN OVERAL OP VOORBEREID! De nieuwe Partner Tepee onderscheidt zich meer dan ooit door zijn robuuste en moderne karakter. Hij onderscheidt zich meer dan ooit door zijn robuuste

Nadere informatie

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

PEUGEOT PARTNER Tepee

PEUGEOT PARTNER Tepee PEUGEOT PARTNER Tepee DESIGN ExtEriEur NOG MEER VRIJHEID! De Partner tepee is een ruimte auto met een eigen gezicht, een auto die bij uitstek geschikt is om er met het hele gezin op uit te gaan. De nieuwe

Nadere informatie

PEUGEOT 208 GTi Terugkeer van E E N L E G E N D E De nieuwe PEUGEOT 208 GTi laat geen misverstand bestaan over zijn ambities en sterke karakter. Hij overtuigt direct door zijn sportieve en strakke design,

Nadere informatie

U BENT UNIEK, UW PEUGEOT 2008 IS DAT OOK

U BENT UNIEK, UW PEUGEOT 2008 IS DAT OOK ACCESSOIRES PEUGEOT 2008 U BENT UNIEK, UW PEUGEOT 2008 IS DAT OOK Ontdek het accessoiregamma voor uw PEUGEOT 2008 en profiteer van de knowhow van Peugeot om uw compacte crossover volledig aan uw smaak

Nadere informatie

PEUGEOT 208 ACCESSOIRES

PEUGEOT 208 ACCESSOIRES PEUGEOT 208 ACCESSOIRES EEN EIGEN ACCENT Door te kiezen voor een 208 kiest u voor een auto van een volledig nieuwe generatie. Een auto die van nature ergonomisch en in alle opzichten modern is. Versterk

Nadere informatie

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES PEUGEOT BIPPER EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES De Peugeot Bipper maakt het gemakkelijk voor professionnals die op zoek zijn naar een compacte bestelauto. Een bestelauto die

Nadere informatie

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android.

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. PEUGEOT 208 Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. REGENERATION PRIKKEL UW ZINTUIGEN Met de 208 introduceert Peugeot een auto van de nieuwe generatie.

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/10/10 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW LICHTMETALEN VELGEN Maak uw keuze uit een uitbreid gamma lichtmetalen velgen en creëer de auto die het beste bij u past. U kunt zo de sportieve kant van uw auto benadrukken,

Nadere informatie

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO CARPE DIEM Met de Citroën DS3 Cabrio is iedere dag een bijzondere dag. Bij de eerste zonnestraal opent u in slechts 16 seconden het dak, zélfs op de snelweg. Zo geniet

Nadere informatie

ACCESSOIRES PEUGEOT 5008

ACCESSOIRES PEUGEOT 5008 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/12/7,5 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

ACCESSOIRES PEUGEOT 3008 en 3008 HYbrid4

ACCESSOIRES PEUGEOT 3008 en 3008 HYbrid4 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/12/7,5 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

PEUGEOT 308 GT Berline & SW

PEUGEOT 308 GT Berline & SW PEUGEOT 308 GT Berline & SW ROOFDIER ZONDER POESPAS Het gamma van de 308 is opnieuw uitgebreid: de 308 en 308 SW zijn er voor de verwende autoliefhebbers vanaf nu ook in een dynamische GT-uitvoering. De

Nadere informatie

De Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden en een nog elegantere en modernere styling gekregen.

De Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden en een nog elegantere en modernere styling gekregen. PEUGEOT 3008 SEN SA TIES De Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden en een nog elegantere en modernere styling gekregen. De cockpit en de technologische uitrusting laten de bestuurder profiteren

Nadere informatie

DE PEUGEOT 508, 508 SW & 508 RXH

DE PEUGEOT 508, 508 SW & 508 RXH PEUGEOT 508 DE PEUGEOT 508, 508 SW & 508 RXH De Nieuwe Peugeot 508, 508 SW en 508 RXH zijn krachtig en eigentijds. De prominente, rechtop geplaatste grille, met centraal daarin de Peugeot-leeuw, kenmerkt

Nadere informatie

3008 HYbrid4, DE EERSTE FULL HYBRID DIESEL TER WERELD

3008 HYbrid4, DE EERSTE FULL HYBRID DIESEL TER WERELD PEUGEOT HYbrid4 2 3008 HYbrid4, DE EERSTE FULL HYBRID DIESEL TER WERELD Rijplezier en een zo laag mogelijke belasting van het milieu kunnen wel degelijk samen gaan! Met de nieuwe 3008 HYbrid4, een Full

Nadere informatie

EEN STIJL DIE PAST BIJ DE STAD

EEN STIJL DIE PAST BIJ DE STAD PEUGEOT 107 DE NIEUWE 107 nieuwe Peugeot 107 is een auto van deze tijd. Hij is compact, handelbaar, modern en gedurfd en heeft een nog lagere CO2-uitstoot. Argumenten waarmee de 107 u zal weten te overtuigen.

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER PAS UW NIEUWE PEUGEOT BOXER AAN UW BEDRIJF AAN Om de nieuwe Peugeot Boxer voor elk bedrijf optimaal geschikt te maken, biedt Peugeot een gamma accessoires dat speciaal

Nadere informatie

Peugeot Private Lease. Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008

Peugeot Private Lease. Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008 Peugeot Private Lease Zorgeloos privé rijden in uw Peugeot 107, 208 of 2008 volop keuze met Peugeot Private Lease De 107 biedt een pasklaar antwoord op de steeds grotere vraag naar zelfstandigheid, onafhankelijkheid

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS5

ACCESSOIRES Citroën DS5 ACCESSOIRES Citroën DS5 INHOUD STYLING 04 COMFORT 10 VEILIGHEID 12 FAMILIE EN RECREATIE 16 BESCHERMING 20 MULTIMEDIA 24 02 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS5 onderscheidt zich op een groot aantal punten.

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 508

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 508 ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 508 DE NIEUWE PEUGEOT 508: KIES DE STIJL DIE BIJ U PAST De nieuwe Peugeot 508 en 508 SW zijn stijlvolle verschijningen dankzij het rustige, gedistingeerde design. De Peugeot

Nadere informatie

PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308

PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308 PEUGEOT PRIVATE LEASE ZORGELOOS PRIVÉ RIJDEN IN UW PEUGEOT 108, 208, 2008 OF DE NIEUWE 308 VOLOP KEUZE MET PEUGEOT PRIVATE LEASE De 108 biedt een pasklaar antwoord op de steeds grotere vraag naar zelfstandigheid,

Nadere informatie

Met het thema Dressy van de Nieuwe Peugeot 108 krijgt het tijdloze pied de poule-motief een nieuwe interpretatie. Een elegant en sportief motief, een

Met het thema Dressy van de Nieuwe Peugeot 108 krijgt het tijdloze pied de poule-motief een nieuwe interpretatie. Een elegant en sportief motief, een NIEUWE PEUGEOT 108 108 TOON UW KARAKTER Durf u te onderscheiden van de massa en toon uw karakter! Maak uw keuze tussen de berline of de versie met vouwdak, laat uw creativiteit de vrije loop met de thema

Nadere informatie

MIJN 5008, PUUR RIJPLEZIER

MIJN 5008, PUUR RIJPLEZIER PEUGEOT MIJN 5008, PUUR RIJPLEZIER Neem geen genoegen met minder dan de 5008. Deze compacte familie-monospace is multifunctioneel, vloeiend vormgegeven en combineert veelzijdigheid met stijl. De auto

Nadere informatie

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT PARTNER TEPEE Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT

Nadere informatie

Nieuwe Renault CAPTUR

Nieuwe Renault CAPTUR Nieuwe Renault CAPTUR Avontuur in de stad Goed nieuws voor stedelingen: de Captur, de succesvolle crossover van Renault, heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Met nieuwe kleuren, een vernieuwde grille, een

Nadere informatie

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Citroën Business Finance citroën Private Lease Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Met z n nieuwe neus en kortere motorkap heeft de Citroën C1 nog meer karakter. Maar

Nadere informatie

PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT 508 Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT 508 / 508

Nadere informatie

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES PEUGEOT BIPPER BIPPER EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES De Peugeot Bipper maakt het makkelijker voor professionals die op zoek zijn naar een compacte bestelauto. Een bestelauto

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE PEUGEOT 208 VOL ENERGIE De PEUGEOT 208 heeft met zijn karakteristieke, sportieve en slanke design een bijzonder verleidelijk uiterlijk. Met de nieuwe dynamische en frisse metaallak Orange Power wordt de

Nadere informatie

NIEUWE PEUGEOT 308 PRIKKEL UW ZINTUIGEN Op het gebied van design zit ware schoonheid hem vaak in de eenvoud. Vanaf de allereerste schetsen is dit de leidraad geweest voor de ontwerpers van de nieuwe PEUGEOT

Nadere informatie

ONTDEK LEEF DEEL. De nieuwe Peugeot 5008 is een bijzonder fijne reiswagen die is ontworpen om een bron van inspiratie te zijn.

ONTDEK LEEF DEEL. De nieuwe Peugeot 5008 is een bijzonder fijne reiswagen die is ontworpen om een bron van inspiratie te zijn. PEUGEOT 5008 ONTDEK LEEF DEEL De nieuwe Peugeot 5008 is een bijzonder fijne reiswagen die is ontworpen om een bron van inspiratie te zijn. Met zijn slanke design, het veelzijdige interieur, de royale

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

NIEUWE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE

NIEUWE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE NIEUWE RENAULT LAGUNA COUPÉ DRIVE THE CHANGE COUPÉ APPLAUS!... OF STILTE. DEZE AUTO DWINGT RESPECT AF. HIJ IS HET MEEST RECENTE PRONKSTUK VAN DE PASSIONELE FAMILIE VAN DE LEGENDARISCHE COUPÉS. MET EEN

Nadere informatie

108 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2016

108 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2016 108 Blue Lease Prijzen & Specificaties Per 01-01-2016 108 5-deurs benzine benzine consumentenadviesprijs Maandelijks incl. btw/bpm bpm btw prijs excl. bijtelling bijtellingsbedrag* Motor kw label CO 2

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 108

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 108 ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 108 LIGNE S 1 2 3 4 5 6 7 Houdt u van stijl en sportiviteit? Voorzie uw 108 van accessoires uit het gamma Ligne S. decoratiesets, velgen, buitenspiegelkappen, pookknoppen, mattensets

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst M{zd{5 per 1 JANUARI 2013 Prijslijst M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 31.690 8.437 23.253 19.217 C GT-M

Nadere informatie

CITROËN NEMO MULTISPACE

CITROËN NEMO MULTISPACE CITROËN NEMO MULTISPACE De ware FAMILIEGEEST Bij het ontwerp van de nieuwe Nemo Multispace worden vorm en functie perfect gecombineerd; kijk maar naar zijn enorme glasoppervlak. De grille onderstreept

Nadere informatie

PARTNER TEPEE. Dealer stempel

PARTNER TEPEE.  Dealer stempel Création : BD Network Réalisation : Altavia - Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Imprimé en U.E. - Oktober 2016 Dealer stempel PARTNER TEPEE www.peugeot.nl ROBUUST

Nadere informatie

audiosysteem met cd-speler, RDS, 6 luidsprekers en mp3-/wma-afspeelmogelijkheid

audiosysteem met cd-speler, RDS, 6 luidsprekers en mp3-/wma-afspeelmogelijkheid CITROËN C8 REIZEN IN STIJL De Citroën C8 nodigt u en uw gezin uit om een compleet nieuwe manier van reizen te leren kennen. Deze grote MPV, met strakke en zelfverzekerde lijnen, heeft uitzonderlijke eigenschappen

Nadere informatie

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Exterieur Aantrekkelijk Om het unieke uiterlijk van uw Hyundai Veloster verder te personaliseren, ontwikkelde Hyundai diverse aantrekkelijke accessoires.

Nadere informatie

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN

meer drive. Geef het leven DE NIEUWE KIA RIO DYNAMISCH DESIGN DE NIEUWE KIA RIO Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje mee te kunnen maken. Deze hatchback lijkt er met

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

108 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2015

108 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2015 108 Blue Lease Prijzen & Specificaties Per 01-01-2015 108 5-deurs consumentenadviesprijs Maandelijks benzine incl. btw/bpm bpm btw prijs excl bijtelling bijtellings bedrag* Motor kw label CO 2 Blue Lease

Nadere informatie

PEUGEOT 508 / 508 SW

PEUGEOT 508 / 508 SW PEUGEOT 508 / 508 SW 12260.qxp 26/10/12 11:31 Page 2 UNIEKE BELEVING De 508 en de 508 SW hebben met hun vernieuwende ontwerp en hoogwaardige uitrusting alle kenmerken van een echte Peugeot. Bij deze nieuwe

Nadere informatie

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck

INTRODUCTIE. TOYOTA PROACE Truck PROACE Truck 2 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE Truck De PROACE Truck is de sterke en zuinige compacte truck van Toyota. Hij is uitermate geschikt voor hoveniers, werkvoorzieningsschappen, gemeentewerken en

Nadere informatie

De nieuwe Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden maar heeft een nog elegantere en modernere styling gekregen.

De nieuwe Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden maar heeft een nog elegantere en modernere styling gekregen. NIEUWE PEUGEOT 3008 SEN SA TIES De nieuwe Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden maar heeft een nog elegantere en modernere styling gekregen. De cockpit en de technologische uitrusting laten

Nadere informatie

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011!

DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! www.kia.be DE NIEUWE KIA RIO In de showrooms vanaf september 2011! Geef het leven meer drive. Eén blik op het opvallende, sportieve uiterlijk van de nieuwe Kia Rio en u verzint al redenen om er een ritje

Nadere informatie

Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2015

Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2015 2008 Prijzen & Specificaties Per 01-01-2015 2008 consumentenadviesprijs benzine incl. btw/bpm bpm btw excl. btw/bpm bijtelling Private lease maandtermijn Versie kw label CO 2 Access 1.2 PureTech 82 ETG5

Nadere informatie

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Ongeëvenaarde capaciteiten staan centraal bij de compleet nieuwe Land Rover Discovery Commercial

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

POP & POPSTAR. De instapversies van de 500. Auto s met een casual stijl, perfect voor het leven van alledag.

POP & POPSTAR. De instapversies van de 500. Auto s met een casual stijl, perfect voor het leven van alledag. N E W POP & POPSTAR De instapversies van de 500. Auto s met een casual stijl, perfect voor het leven van alledag. POP 7 airbags Led-dagrijverlichting Nieuwe poly-elliptische koplampen 15-inch velgen met

Nadere informatie

NIEUWE 107 nieuwe Peugeot 107 is een auto van deze tijd. Hij is compact, handelbaar, modern en gedurfd en heeft een nog lagere CO 2 -uitstoot.

NIEUWE 107 nieuwe Peugeot 107 is een auto van deze tijd. Hij is compact, handelbaar, modern en gedurfd en heeft een nog lagere CO 2 -uitstoot. PEUGEOT 107 NIEUWE 107 nieuwe Peugeot 107 is een auto van deze tijd. Hij is compact, handelbaar, modern en gedurfd en heeft een nog lagere CO 2 -uitstoot. Argumenten waarmee de 107 u zal weten te overtuigen.

Nadere informatie

PEUGEOT. Uden Nijverheidsstraat AJ Uden (0413) Cuijk Beersebaan SR Cuijk (0485)

PEUGEOT.  Uden Nijverheidsstraat AJ Uden (0413) Cuijk Beersebaan SR Cuijk (0485) www.autonabuurs.nl 2008 PEUGEOT Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 NIEUWE PEUGEOT

Nadere informatie

WENDBAARHEID EN BEHENDIGHEID

WENDBAARHEID EN BEHENDIGHEID PEUGEOT LEEF ANDERS De 3008 past bij de uitdagingen van de toekomst. De technologisch hoogstaande uitrusting zorgt voor nog meer rijplezier en veiligheid. De 3008 is een crossover met trekjes van zowel

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

CITROËN C1. C1_NL_16P_06.2009 page 1 09J1. C1_16p_NL_0409.qxp:C116p06_F_2009 1/07/09 11:42 Page 1. Imprimé en E.U. 07/2009 par

CITROËN C1. C1_NL_16P_06.2009 page 1 09J1. C1_16p_NL_0409.qxp:C116p06_F_2009 1/07/09 11:42 Page 1. Imprimé en E.U. 07/2009 par C1_16p_NL_0409.qxp:C116p06_F_2009 1/07/09 11:42 Page 1 09J1 Juli 2009 Création et réalisation : Imprimé en E.U. 07/2009 par CITROËN C1 C1_NL_16P_06.2009 page 1 C1_16p_NL_0409.qxp:C116p06_F_2009 1/07/09

Nadere informatie

Beste lezer, Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW

Beste lezer, Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW i l s i j to r P ok r pe M { d z 5 { 1 t s j 12 r be 20 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 30.690 7.440 23.250

Nadere informatie

De Dacia Sandero Speciaal voor u.

De Dacia Sandero Speciaal voor u. Dacia Sandero De Dacia Sandero Speciaal voor u. Wat verwacht u van uw auto? Een aantrekkelijk design, een stijlvol interieur, een moderne en praktische uitrusting, genoeg ruimte voor uw hele familie, en

Nadere informatie

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit

Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Land Rover Discovery Commercial & Discovery Sport Commercial: bedrijfsauto's met 'Go Anywhere'-mentaliteit Ongeëvenaarde capaciteiten staan centraal bij de compleet nieuwe Land Rover Discovery Commercial

Nadere informatie

308 SW PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

308 SW PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT 308 SW Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 NIEUWE PEUGEOT

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

Nieuwe. Renault CLIO

Nieuwe. Renault CLIO Nieuwe Renault CLIO De nieuwe Renault CLIO, een onweerstaanbaar verleidelijke look Sensuele vormen, een dynamisch profiel en scherp gesneden flanken - de nieuwe Clio is nu nog onweerstaanbaarder. De nieuwe

Nadere informatie

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN!

PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PRIVATE LEASE ALLES INCLUSIEF, ALLEEN NOG ZELF TANKEN! PEUGEOT LEASE HELPT U MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE UIT HET GAMMA VAN PEUGEOT PRIVATE LEASE KUNT U EEN AUTO KIEZEN DIE BIJ U PAST. WE BIEDEN PRIVATE

Nadere informatie

De nieuwe SEAT Tarraco.

De nieuwe SEAT Tarraco. De nieuwe SEAT Tarraco. Why not now? Met de nieuwe SEAT Tarraco ben je er klaar voor. Klaar voor meer ruimte. Meer actie. Meer vrijheid. Meer rijplezier. Dus geniet van vandaag. Waarom zou je tot morgen

Nadere informatie

Mercedes-benz E-klasse

Mercedes-benz E-klasse Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Mercedes-benz E-klasse 79,491.00 Advertentienr : 2513164 KM-stand : 3000 Bouwjaar : 2017 Brandstof : Benzine Transmissie : Automaat Import : Ja Algemene

Nadere informatie

Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek.

Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek. Mercedes-Benz Mobility voor meer vrijheid. Aangepast vervoer nu af fabriek. Geniet van het unieke Mercedes-Benz gevoel. Gemakkelijk en zelfstandig op uw bestemming aankomen. Ook met een handicap is dat

Nadere informatie

Nieuwe Dacia Logan MCV

Nieuwe Dacia Logan MCV Nieuwe Dacia Logan MCV Nieuwe Dacia Logan MCV De stationwagon die alles vervoert wat u maar wilt! Een stijl die onweerstaanbaar is De nieuwe Dacia Logan MCV is niet alleen prettig om in te rijden, maar

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

308 GTi BY PEUGEOT SPORT

308 GTi BY PEUGEOT SPORT 308 GTi BY PEUGEOT SPORT GTi DNA BY Veeleisende autoliefhebbers kunnen kennismaken met de meest extreme uitvoering van het 308 gamma. Aan de eisen van deze liefhebbers kon alleen worden voldaan met een

Nadere informatie

NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS

NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS NIEUWE COMPACT SUV CITROËN C3 AIRCROSS DE COMPACTE SUV De CITROËN C3 AIRCROSS onderscheidt zich als SUV door zijn krachtige, originele en frisse uitstraling. Zijn design combineert robuustheid met bescherming

Nadere informatie

EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA

EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA NEW COROLLA 3 EEN NIEUW TIJDPERK VOOR DE COROLLA De legendarische Corolla is terug! De Corolla-modellen zijn wereldwijd geliefd. Sinds de introductie van deze iconische Toyota werden er wereldwijd al

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

Nieuwe Renault KADJAR

Nieuwe Renault KADJAR Nieuwe Renault KADJAR Avontuurlijk van aard De nieuwe Renault KADJAR voelt zich overal thuis. Het avontuurlijke model past zich probleemloos aan uw levensstijl aan. Met zijn nieuwe, krachtige en soepele

Nadere informatie

De nieuwe ŠKODA Fabia

De nieuwe ŠKODA Fabia De nieuwe ŠKODA Fabia Herkenbaar ŠKODA Wanneer we kijken naar de vormgeving van de nieuwe Fabia springen direct de scherpe lijnen die het design van de nieuwe Fabia kenmerken in het oog. Bovendien valt

Nadere informatie

m{zd{3 zoo zoo}-zoo} oozoo}-zoo} ozoo}-zoo}

m{zd{3 zoo zoo}-zoo} oozoo}-zoo} ozoo}-zoo} m{zd{3 Accessoires res oo oozoo}-zoo} ozoo}-zoo} zoo}-zoo} zoo Het verhaal Net als bij traditionele ambachten berust het maken van een uitmuntende auto op vaardigheden en gevoel. Uw auto zegt alles over

Nadere informatie

M{zd{3. prijzen & uitrusting. per 16 september 2013

M{zd{3. prijzen & uitrusting. per 16 september 2013 M{zd{3 prijzen & uitrusting per 16 september 2013 M{zd{3 prijzen Mazda3 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs bedragen in euro incl. BTW excl. BTW SKYACTIV-G 120 6MT TS 22.690 3.000 19.690 16.273

Nadere informatie

ALL-IN-ONDERHOUD SERVICE

ALL-IN-ONDERHOUD SERVICE ALL-IN-ONDERHOUD SERVICE MAZDA TOTAL CARE ANDERS DOOR JEZELF TE ZIJN WWW.MAZDA.NL MAZDA VERZORGT NIET ALLEEN HET COMPLETE ONDERHOUD VAN MIJN AUTO, MAAR VERVANGT ZO NODIG OOK DE SLIJTAGEGEVOELIGE ONDERDELEN.

Nadere informatie

De nieuwe Sharan. Overal thuis.

De nieuwe Sharan. Overal thuis. De nieuwe Sharan. De nieuwe Sharan. veral thuis. Thuiskomen is voor veel mensen net zo fijn als op reis gaan. Mooi dat deze twee nu samenkomen in de nieuwe Sharan. Dankzij het flexibele ruimteconcept,

Nadere informatie

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011.

M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. M - Klasse Edition 1. Prijslijst. Geldig vanaf 19 november 2011. Een sterk karakter in een bijzonder jasje. De M-Klasse Edition 1. heeft een preview van deze prijslijst De gefotografeerde M-Klasse modellen

Nadere informatie

ACCESSOIRES Ds 5 C O L L E C T I E

ACCESSOIRES Ds 5 C O L L E C T I E ACCESSOIRES Ds 5 COLLECTIE 2015 04 STYLING 08 COMFORT 12 FAMILIE EN RECREATIE 16 BESCHERMING 20 VEILIGHEID 22 MULTIMEDIA 02 UW DS UW KARAKTER Wie tot de avant-garde behoort, moet altijd zichzelf blijven.

Nadere informatie

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL

2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL 2.000 EXTRA INRUILWAARDE OP ALLES WAT ROLT EN RIJDT. BEREKEN UW AUTOTELEX INRUILWAARDE OP OPEL.NL DÉ INRUILSENSATIE VAN EUROPA! Hij is er weer! The Big Event van Opel, met weer heel veel voordeel. Zoals

Nadere informatie

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf

DE NIEUWE PRIUS. De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS De meest innovatieve Toyota overtreft zichzelf DE NIEUWE PRIUS DYNAMISCH, EIGENTIJDS, EFFICIENT De oorspronkelijke Prius was bij zijn introductie in 1997 een regelrechte sensatie. Met de

Nadere informatie

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO.

KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. VOLVO R-DESIGN 2 VOLVO R-DESIGN HALLO KIJKT U NAAR MIJ MISSCHIEN? MOOI ZO. Wilt u de dynamische persoonlijkheid van uw Volvo nog meer accentueren? Dan is er de R-Design versie die beschikbaar is op 5 Volvo-modellen.

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS4

ACCESSOIRES Citroën DS4 ACCESSOIRES Citroën DS4 STYLING 04 COMFORT 06 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS4 onderscheidt zich op een groot aantal punten. Dankzij

Nadere informatie

CITROËN Private Lease

CITROËN Private Lease CITROËN BUSINESS FINANCE CITROËN Private Lease ZONDER INVESTEREN ZORGELOOS GENIETEN CITROËN BUSINESS FINANCE Met Citroën Private Lease rijdt u in een splinternieuwe Citroën. U hoeft geen investering te

Nadere informatie

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI

INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI PROACE TAXI 2 INTRODUCTIE TOYOTA PROACE TAXI Betrouwbaar, wendbaar en écht zuinig. Met de 9-persoons PROACE SHUTTLE biedt Toyota twee complete taxibussen. Een wendbare PROACE SHUTTLE Medium en een ruime

Nadere informatie

De weg naar uw droomauto.

De weg naar uw droomauto. De weg naar uw droomauto. Inhoudsopgave Introductie Over ALPHERA Financial Services 2 Autofinanciering voor bedrijven ALPHERA Financial Lease 4 ALPHERA Executive Plan 4 Autofinanciering voor particulieren

Nadere informatie