PEUGEOT. Uden Nijverheidsstraat AJ Uden (0413) Cuijk Beersebaan SR Cuijk (0485)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49"

Transcriptie

1 PEUGEOT 508 Cuijk Beersebaan SR Cuijk (0485) Uden Nijverheidsstraat AJ Uden (0413) Venray Zuidsingel EG Venray (0478)

2 PEUGEOT 508 / 508 SW

3 UNIEKE BELEVING De 508 heeft met zijn vernieuwend ontwerp en hoogwaardige uitrusting alle kenmerken van een echte Peugeot. Bij deze nieuwe generatie reisauto s is alles erop gericht om elke reis voor u en uw passagiers tot een zeer plezierige rijervaring te maken.

4

5

6

7

8 INTENSE EMOTIES Elegant, robuust, zuiver en evenwichtig. De 508 lijkt, met zijn elegante, stoere en strakke lijnen en harmonische proporties, gebeeldhouwd uit één stuk. Aan de voorzijde van de 508 zijn de nieuwe stijlkenmerken van Peugeot toegepast, zoals de zwevende grille die los lijkt te staan van de carrosserie en de katachtige koplampen met hun kenmerkende blik, die wordt gecreëerd door een geraffineerde mix van verchroomde en in satijnglans uitgevoerde onderdelen. De koplampen kunnen voorzien zijn van LED-verlichting*, die de auto zowel overdag als s nachts beter zichtbaar en herkenbaar maakt. De achterlichten van de 508 Berline worden gekenmerkt door drie rode banen met LED-verlichting. De flanken van de auto zijn bewust zo strak mogelijk vormgegeven. De daklijn wordt geaccentueerd door de in satijnglans verchroomde raamlijsten*. *Afhankelijk van de uitvoering standaard of als optie leverbaar.

9 GERAFFINEERDE AMBIANCE In het interieur van de 508 voelt de bestuurder zich direct thuis; in een dergelijke ambiance kan reizen alleen maar aangenaam zijn. De pure vormgeving van het dashboard, de gebruikte materialen, de verzorgde afwerking en de nieuwste technologieën dragen bij aan de hoogwaardige uitstraling van het interieur. In de 508 krijgt het begrip kwaliteit een andere dimensie.

10

11

12 COMFORT OP MAAT Wanneer u plaats neemt in de 508 krijgt u direct een prettig gevoel: het riante interieur biedt door het uitgekiende ontwerp van de auto meer dan voldoende ruimte en de uitgebreide uitrusting van de auto laat niets te wensen over. U voelt zich meteen op uw gemak. Opbergruimtes De 508 is voorzien van een groot aantal praktische opbergruimtes die het leven aan boord veraangenamen: een gekoeld dashboardkastje, twee bekerhouders voor en achter*, een flessenhouder in de portierpanelen en een opbergruimte onder de middenarmsteun. *Afhankelijk van de uitvoering. Quadrizone Climate control Behalve met een handbediende airconditioning of een automatische airconditioning met gescheiden regeling* is de 508 ook leverbaar met een Quadrizone Climate control*. Bij dit systeem kunnen de bestuurder en de passagiers ieder voor zich de airconditioning naar eigen wens instellen. Stoelen Bij de ontwikkeling van de voorstoelen stonden design, comfort en steun voorop. Optioneel zijn de stoelen elektrisch verstelbaar en voorzien van stoelverwarming. Het toppunt van comfort is de bestuurdersstoel met massagefunctie en geheugenfunctie voor de stoelverstelling. Deze ultieme verwennerij is leverbaar in combinatie met de luxe nappa lederen bekleding Club. Dankzij de verstelmogelijkheid van het voorste deel van de zitting* kunnen de bestuurder en de voorpassagier van de 508 de lengte van de stoelzitting instellen. Net als de voorstoelen biedt ook de achterbank een aangename en comfortabele zit. *Afhankelijk van de uitvoering standaard of als optie leverbaar.

13

14 RUIMTE IN OVERVLOED

15 UNIEK UITZICHT

16 Uitzonderlijk groot panoramadak De 508 SW kan zijn uitgerust met een uitzonderlijk groot glazen panoramadak dat tot de achterzitplaatsen doorloopt. Dit dak biedt de inzittenden een ongekend gevoel van ruimte en geeft de auto aan de buitenzijde een dynamisch en modern uiterlijk. Het glazen dak, met een oppervlak van 1,62 m2, zorgt voor een ongekende hoeveelheid licht in het interieur: een uiterst aangename ervaring. Bovendien is het dak voor een optimaal comfort voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm. U kunt dit scherm met de sequentieel te bedienen draaiknop in vijf voorgeprogrammeerde standen zetten.

17

18 PRAKTISCHE VOORZIENINGEN Reusachtige bagageruimte Zowel de 508 als de 508 SW hebben een voor hun segment uitzonderlijk grote bagageruimte. Zowel bij de Berline als bij de SW kan optimaal gebruik worden gemaakt van de beschikbare ruimte. Bovendien zijn er vele opbergmogelijkheden beschikbaar. De riante bagageruimte van de 508 SW* heeft met de achterbank op zijn plaats een inhoud van 660 l (560 dm3 VDA-norm). Met de achterbank neergeklapt bedraagt de inhoud maximaal 1865 l (1598 dm 3 VDA-norm). Bij deze waarden zijn de opbergvakken onder de vloer van de bagageruimte**, met een inhoud van 48 l (42 dm 3 VDA-norm), inbegrepen. Om de bagageruimte op te delen, kan de stevige vloerbekleding van de bagageruimte van de 508 SW worden opgevouwen. Daarnaast zorgt dit systeem ervoor dat u beter bij de extra opbergvakken kunt komen. De 508 SW is leverbaar met een elektrisch bedienbare achterklep*** die vanaf de bestuurdersplaats, met de afstandsbediening of via een schakelaar op de achterklep bediend kan worden. *Berline: met achterbank op zijn plaats 545 l (515 dm 3 VDA-norm), met de achterbank neergeklapt 1581 l (1381 dm3 VDA-norm). Inclusief de opbergvakken onder de vloer van de bagageruimte met een inhoud van 48 l (42 dm 3 VDA-norm). **Auto s met een bandenreparatieset. ***Afhankelijk van de uitvoering als optie leverbaar. Ongekende flexibiliteit Dankzij de vlakke laadvloer, het skiluik en de neerklapbare rugleuning van de achterbank kunnen de meest diverse voorwerpen gemakkelijk worden vervoerd. De 508 SW is voorzien van een handig systeem waarmee de rugleuning van de achterbank ook kan worden neergeklapt met behulp van twee drukknoppen in de zijwanden van de bagageruimte. Ten slotte kan dankzij een bagagenet voor hoge belading* de bagageruimte volledig, tot aan het dak, worden benut.

19 VERTROUW OP ZIJN INTELLIGENTIE De 508 is voorzien van innovatieve technologieën die gekenmerkt worden door intelligentie en bedieningsgemak. Deze technologieën zijn bedoeld om u rij-informatie te verschaffen en om u, dankzij hun ondersteunende taak, het rijden te vergemakkelijken. Keyless entry and start* Bij het keyless entry and start-systeem wordt de conventionele mechanische sleutel vervangen door een systeem waarmee het ontgrendelen en starten van uw 508 zeer eenvoudig wordt. Als u de elektronische sleutel op zak of in uw handtas heeft, worden de portieren met een druk op de portierhandgreep automatisch ontgrendeld. Wanneer u vervolgens plaats neemt achter het stuur, hoeft u slechts op de Start/Stop-knop te drukken om de motor te starten en uit te zetten. En als u de auto verlaat, is het aanraken van de portierhandgreep voldoende om de portieren weer te vergrendelen. *Afhankelijk van de uitvoering.

20 Head-up kleurendisplay* Dankzij dit systeem kunt u de belangrijkste rij-informatie zien zonder uw blik van de weg te halen! Het head-up display bestaat uit een in uw blikveld geplaatst wegklapbaar scherm waarop in kleur de informatie wordt geprojecteerd. Zo wordt u op een veilige manier permanent geïnformeerd over de snelheid, de instellingen van de cruise control en snelheidsbegrenzer en de navigatieaanwijzingen. Intelligente parkeerhulp* Deze functie is gekoppeld aan de parkeerhulp voor en achter. Het systeem meet de beschikbare ruimte en geeft op het multifunctionele display aan of de parkeerplaats groot genoeg is en wat de moeilijkheidsgraad van de parkeermanouvre zal zijn. *Afhankelijk van de uitvoering als optie leverbaar.

21

22 TECHNOLOGISCHE ZEKERHEID Audio- en navigatiesysteem De 508 wordt geleverd met het audiosysteem Peugeot Connect Sound of met het navigatiesysteem Peugeot Connect Nav*. De autoradio Peugeot Connect Sound is voorzien van een cd-speler met MP3 afspeelmogelijkheid, een bi-tuner en 6 of 8 luidsprekers. Daarnaast is het systeem standaard voorzien van een USB/AUX-aansluiting en, optioneel, van een Bluetooth handsfree set*. Het navigatiesysteem Peugeot Connect Nav* is voorzien van kaartgegevens van Europa, zodat u nergens in Europa hoeft te verdwalen, een radio/cd-speler met MP3 afspeelmogelijkheid, een 7 inch kleurendisplay, een Bluetooth handsfree set en een USB-/AUX-aansluiting. Met dit systeem beschikt u ook over de diensten noodoproep en pechhulpoproep met lokalisatiefunctie (Peugeot Connect SOS). Het systeem wordt bediend via de navigatietoets op de middenconsole of, voor de meest gebruikte functies, via de toetsen op het stuur. Arkamys-systeem en JBL-Hifisysteem* De 508 is standaard voorzien van de Arkamys software voor digitale geluidsbewerking waarmee een evenwichtigere geluidsverdeling wordt gecreëerd. Bij dit systeem lijkt het geluid van voren te komen, ter hoogte van de voorruit, en worden de stemmen en instrumenten fraaier weergegeven. Als u een nog betere geluidskwaliteit in uw 508 wenst, kunt u kiezen voor het JBL-Soundsystem met 10 speakers en een versterker met een vermogen van 500 W. Het systeem bevat een centrale speaker in het dashboard en een subwoofer in de bagageruimte. *Optioneel, afhankelijk van de uitvoering De USB-/AUX-aansluiting, standaard op alle uitvoeringen, bevindt zich in het opbergvak onder de middenarmsteun. Hierop kunt u uw portable mediaspelers aansluiten. Als gebruik wordt gemaakt van de USB-aansluiting, wordt alle informatie weergegeven op het multifunctionele display en kan de externe apparatuur via de toetsen op het stuurwiel worden aangestuurd.

23 DE ULTIEME GRAND ROUTIÈRE Met de GT kiest u voor het summum van het 508-gamma. Dankzij de verfijnde standaarduitrusting wordt het rijden een onvergetelijke ervaring. Het interieur staat borg voor een uitzonderlijk comfortabel verblijf, terwijl het geraffineerde uiterlijk de bijzondere techniek van de 508 extra accentueert.

24 Afwerking van exterieur en interieur De achterbumper met de verchroomde dubbele uitlaten, de glanzend zwarte grille en de specifieke lichtmetalen velgen versterken de fraaie lijnen van de auto en tonen duidelijk aan dat u over een uitstekende smaak beschikt. De zorg die is besteed aan de afwerking van het interieur maakt direct duidelijk dat het hier een bijzondere auto betreft. De gebruikte materialen, zoals het aluminium voor de sierlijsten of het nappaleder* voor de bekleding, dragen bij aan de hoogwaardige uitstraling van het interieur. *De GT heeft standaard halflederen bekleding Marston Tramontane (stoelbekleding van leder en andere materialen) en optioneel nappalederen bekleding. Uitzonderlijke wegligging De knowhow van Peugeot op het gebied van wielophanging en de innovatieve oplossingen afkomstig uit de autosport, verklaren de uitstekende reputatie van Peugeot op het gebied van wegligging. De voorwielophanging met dubbele wieldraagarmen en gescheiden fusees van de 508 GT staat borg voor een uitstekende richtingsstabiliteit, zodat u optimaal van het rijden kunt genieten. Met de 2.2 HDi dieselmotor met een vermogen van 204 pk levert de 508 GT uitstekende prestaties. De dynamische tussensprints, de uitzonderlijk stille loop van de motor en de lage CO 2 -uitstoot zijn andere aantrekkelijke kenmerken van deze uitvoering. Rij- en zitcomfort Bij de GT staat alles in het teken van het rij- en zitcomfort. De uitgebreide uitrusting, met onder andere een lengteverstelling van de zitting van de voorstoelen en een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel met een massagefunctie* en een geheugenfunctie*, draagt daar in belangrijke mate aan bij. Tijdens het rijden kunt u zich ontspannen laten leiden door het navigatiesysteem Peugeot Connect Nav.

25

26 KIES VOOR DOELTREFFENDHEID

27 MOTOREN 1.6 VTi 2Tronic 120 pk Deze motor, gekoppeld aan een gerobotiseerde zesversnellingsbak, levert prima prestaties bij een bescheiden brandstofverbruik. 1.6 THP 155 pk Deze motor is leverbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak of een zestraps automaat. Deze motor valt op door het hoge koppel dat al bij lage toerentallen (240 Nm bij 1400 t/min) beschikbaar is. ESSENCE 1.6 e-hdi 115 pk Deze motor, gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak, biedt een geslaagd compromis tussen prestaties en brandstofverbruik. 1.6 e-hdi 2Tronic 115 pk (zie hiernaast) 2.0 BlueHDi 150 pk (zie hiernaast) 2.0 BlueHDi 180 pk Automaat (zie hiernaast) 2.2 HDi 200 pk Deze motor, die uitsluitend leverbaar is in de GT, is het paradepaardje van het motorengamma van de 508. De motor is gekoppeld aan een automatische transmissie met zes versnellingen. Met deze motor wordt de 508 gekenmerkt door dynamische tussenacceleraties, een ongekend rijcomfort, een laag brandstofverbruik en een geringe CO 2 - uitstoot. DIESEL Motor 2.2 HDi 204pk 6-traps aut. 2.0 HDi 200pk HYbrid4 (zie pagina TECHNOLOGIE HYBRID4) HYbrid4

28 TECHNOLOGIE pk De grootste uitdaging waar we voor staan is het behoud van onze planeet. Peugeot draagt zijn steentje hieraan bij met de e-hdi-technologie, met een Stop&Start-systeem van de nieuwste generatie, dat ook leverbaar is op de 508. Dankzij dit systeem wordt de motor automatisch afgezet als de auto stilstaat, bijvoorbeeld bij een verkeerslicht of een stopbord. Kenmerkend voor dit nieuwe systeem is de souplesse waarmee de motor op het moment dat de bestuurder weg wil rijden weer wordt gestart. Het e-hdi-systeem zorgt voor lagere verbruikscijfers en een lagere CO2-uitstoot. Deze technologie is gekoppeld aan een 2Tronic versnellingsbak pk & 180 pk Automaat Vanaf september 2014 wordt een nieuwe standaard voor de uitlaat-emissies van toepassing in Europa, bekend als Euro6. Deze standaard vereist een aanpassing voor de grenswaarde voor stikstofoxiden (NOx). Het BlueHDi-principe is gebaseerd op het omzetten in een speciale katalysator van NOx in waterdamp en stikstof. Uiteraard zijn ook deze Blue-HDI motoren voorzien van Stop&Start.

29 TECHNOLOGIE HYBRID4 AVANT-GARDE TECHNOLOGIE Bij de hybridetechnologie van Peugeot wordt een elektromotor met een maximaal vermogen van 37 pk gecombineerd met een 163 pk sterke 2.0 HDi-dieselmotor. Bij een gecombineerd gebruik van beide motoren levert dit een vermogen van 200 pk. Beide motoren kunnen afzonderlijk van elkaar, of gezamenlijk functioneren. 1 DRAAIKNOP, 4 RIJSTANDEN AUTO Het systeem bepaalt zelf wanneer de dieselmotor moet bijspringen. Deze rijstand zorgt voor een optimaal compromis tussen laag brandstofverbruik en rijprestaties. 4WD Beide motoren zijn tegelijkertijd in werking. Zo beschikt de HYbrid4 op lagere snelheden over terreineigenschappen vergelijkbaar met een SUV; de bestuurder hoeft niet bang te zijn voor een beetje modder of sneeuw. SPORT De versnellingsbak schakelt bij hogere toerentallen op. Bovendien zorgt het gecombineerde vermogen voor extra dynamiek. Het vermogen wordt optimaal over de wielen verdeeld met als resultaat meer stabiliteit en een goed wegcontact. ZEV In de stand Zero Emission Vehicle wordt de auto voor 100% door de elektromotor aangedreven. Milieuvriendelijker kan de auto niet zijn: geen geluidsoverlast en geen uitstoot van schadelijke stoffen. DE WERKING VAN HET SYSTEEM - Wanneer de auto stilstaat zijn beide motoren uitgeschakeld, zodat deze geen brandstof verbruikt en geen CO 2 uitstoot. - Tijdens het rijden op lage snelheid (tot ongeveer 60 km/uur) zorgt de elektromotor voor de aandrijving van de achterwielen. - Tijdens het accelereren (tot 120 km/uur) werken beide motoren samen voor een optimale vermogensontwikkeling. - Boven de 120 km/uur drijft alleen de dieselmotor de voorwielen aan. ELEKTROMOTOR Deze motor met een vermogen van 27 kw (37pk), is actief tijdens : -het wegrijden uit stilstand -lage snelheden (tot ca 60 km/uur) -het afremmen op de motor. De achter in de auto gemonteerde tractiebatterij wordt tijdens het afremmen opgeladen. Zo kan de vrijgekomen energie worden gebruikt en wordt er zo veel mogelijk brandstof bespaard. STOP & START Dankzij Stop & Start wordt de dieselmotor automatisch uitgeschakeld wanneer de auto tot stilstand komt, en zodra nodig zeer snel en onmerkbaar weer gestart. Dit systeem zorgt voor een merkbaar lager brandstofverbruik en dus voor een lagere uitstoot van schadelijke stoffen. DIESELMOTOR De efficiënte 2.0 HDi-dieselmotor met een vermogen van 163 pk werkt autonoom bij hogere snelheden, bijvoorbeeld: -het rijden op autosnelwegen. -het rijden buiten de bebouwde kom. Deze motor is veelzijdig en werkt optimaal zuinig op lange afstanden. Hij levert een maximaal koppel van 300 Nm bij toeren per minuut. De motor is vanzelfsprekend voorzien van een roetfilter (FAP).

30

31 VEILIGHEID Remsysteem en ESP Alle uitvoeringen van de 508 hebben een ongeëvenaard weggedrag en doordat de auto s standaard zijn uitgerust met ESP is de actieve veiligheid van het hoogste niveau. De auto is voorzien van het antiblokkeersysteem (ABS), de antispinregeling (ASR), de elektronische remkrachtverdeling (EBV en CBC), de noodremassistentie (NRA), de regeling van het motorkoppel bij terugschakelen (MSR) en de intelligente tractiecontrole die ervoor zorgt dat de 508 ook bij weinig grip zijn weg vindt. Elektrische parkeerrem De elektrische parkeerrem trekt de parkeerrem als de motor wordt afgezet, maar ook als de motor afslaat, automatisch aan en zet de parkeerrem bij het wegrijden automatisch vrij. De Hill Start Assist zorgt ervoor dat de auto op een helling tijdelijk (twee seconden) op zijn plaats wordt gehouden. *Afhankelijk van de uitvoering. Cruise control/snelheidsbegrenzer Met de cruise control kunt u met een constante snelheid rijden, terwijl u met de snelheidsbegrenzer een snelheid kunt instellen die u niet wilt overschrijden. Deze functies kunnen met de toetsen op het multifunctionele stuurwiel worden bediend. U kunt via het configuratiemenu van de auto vijf snelheden vooraf programmeren. Airbags In het onverhoopte geval van een aanrijding beschermen zes airbags de inzittenden: twee frontairbags, twee zij-airbags en twee window-airbags voor en achter. Hoofdsteunen De 508 is voorzien van hoofdsteunen vóór met geïntegreerde verstelmogelijkheid die exact, want traploos, op de juiste hoogte kunnen worden ingesteld. Dankzij het ontwerp en het formaat kunt u de hoofdsteunen zo afstellen dat ze zich zo dicht mogelijk bij uw hoofd bevinden en zo een optimale bescherming bieden. 3 en 4 Meedraaiende bi-xenon koplampen* De 508 kan worden voorzien van meedraaiende bixenonkoplampen. De koplampen zijn ook voorzien van LED-verlichting, die de auto een herkenbare en hoogwaardige uitstraling geeft.

32 PEUGEOT CONNECT SOS* Peugeot zorgt ervoor dat de noodoproepfunctie voor iedereen in Europa bereikbaar wordt. Op de momenten dat elke seconde telt, kunt u rekenen op de bliksemsnelle reactie van PEUGEOT CONNECT SOS. Automatische noodoproep: als de airbags of de pyrotechnische gordelspanners geactiveerd worden, wordt er vanuit de auto automatisch een noodoproep verstuurd. PEUGEOT CONNECT SOS lokaliseert dan de auto, neemt telefonisch contact op met de inzittenden en roept de benodigde hulpdiensten op. De communicatie vindt plaats in de taal van de eigenaar van de auto. Handmatige noodoproep: in het geval van een noodsituatie (onwel worden, geweld), kan de automobilist snel een beroep doen op PEUGEOT CONNECT SOS. Even (3 sec) indrukken van de SOS-knop op het dashboard is in dat geval voldoende. PEUGEOT CONNECT SOS is momenteel in 11 Europese landen beschikbaar (Nederland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Portugal, België, Luxemburg, Zwitserland Groot- Britannië en Oostenrijk). PEUGEOT CONNECT SOS is gratis beschikbaar bij alle uitvoeringen van de 508 die zijn voorzien van de Peugeot Connectmodule, op voorwaarde van acceptatie bij de bestelling van de auto en afhankelijk van de algemene gebruiksvoorwaarden van de dienst, die opvraagbaar zijn bij uw Peugeotdealer. De Peugeot Connect module is een onderdeel van Peugeot Connect Nav. 1 Automatisch grootlicht* Een specifieke camera analyseert s nachts permanent de rijomstandigheden (kruisend voertuig, voorligger, straatverlichting, enz.) en schakelt zodra het mogelijk is het grootlicht in, waardoor het zicht wordt verbeterd Statische bochtverlichting Als het dim- of grootlicht is ingeschakeld en de auto langzamer dan 40 km/h rijdt, wordt de binnenzijde van de bocht verlicht door de mistlamp vóór. Deze extra lichtbundel is met name prettig in stadsverkeer, op kruispunten, op bijzonder bochtige wegen en tijdens parkeermanoeuvres. 3 4

33 KLEUREN EN DASHBOARDAFWERKING Bij de 508 heeft u de keuze uit 10 carrosseriekleuren (in standaardlak, metaallak of parelmoerlak). De sierlijsten op het dashboard zijn afhankelijk van het door u gekozen niveau en bekleding. METAALLAK Gris Aluminium Gris Thorium Gris Haria Brun Guaranja Beige Siwa Bleu Iséo SIERLIJSTEN Geborsteld aluminium (GT) Hammertone (Active en Allure*) Echo (Allure) Prismatic (Active)

34 STANDAARDLAK Noir Perla Nera Blanc Banquise SPECIALE METAALLAK Bleu Bourrasque Blanc Nacré Mat zwart (Access) * i.c.m. interieur Ariès beige.

35 VELGEN In het uitgebreide aanbod lichtmetalen velgen (van 16 tot 19 ) vindt u altijd de velg van uw keuze. Wielplaat 16 style A (Access) Lichtmetalen velg 16 style 01 (Access optie) Lichtmetalen velg 16 style 02 (Active) Lichtmetalen velg 16 style 03 (Accessoire) Lichtmetalen velg 17 style 04 (Active optie) Lichtmetalen velg 17 style 05 (Allure) Lichtmetalen velg 17 style 06 (Allure BlueHDi180) Lichtmetalen velg 17 style 09 (Active optie) Lichtmetalen velg 18 style 07 (Accessoire) Lichtmetalen velg 18 style 08 (Accessoire) Lichtmetalen velg 18 style 10 (GT) Lichtmetalen velg 19 style 12 (GT optie)

36 ACCESSOIRES Accentueer de elegante en sportieve lijnen van uw 508 of 508 SW met unieke accessoires die het karakter van uw auto nog versterken. Het complete aanbod vindt u op STIJL 1 Achterspoiler Deze sportieve achterspoiler accentueert op geraffineerde wijze het exclusieve design van uw Lichtmetalen velgen style 06 Verchroomde buitenspiegelkappen MULTIMEDIA 1 Wi-Fi On Board Met de WiFi-module heeft u in combinatie met een 3G/3GS stick overal toegang tot het internet. 2 Steun voor multimedia-apparatuur Deze steun wordt aan de pennen van de hoofdsteun bevestigd. De voet van de steun kan kantelen om de zichthoek in te stellen. Geschikt voor de meeste portable DVD-spelers. 1 2 TRANSPORT BESCHERMING Organiser voor SW Hiermee kunt u uw bagage handig vastzetten. De telescopische dwarsbalk wordt vastgezet in rails en is voorzien van een uittrekbare sjorband. Vakverdeling Deze bergruimte in de kofferbak is uitgerust met uitneembare tussenschotten. Door het plaatsen van deze schotten voorkomt u dat de lading gaat schuiven. Bumperbescherming Deze set van vier doorzichtige kunststof delen beschermen de hoeken van de bumpers Instaplijsten Deze kunststof instaplijsten met een carbon- of RVS-look beschemen en verfraaien de dorpels.

37 LEDEREN BEKLEDING CLUB

38 De optionele lederen bekleding Club Nappa op GT is een toonbeeld van elegantie en kwaliteit en versterkt het klassekarakter van de 508. Inclusief verwarmbare stoelen, bestuurdersstoel met memory- en massagefunctie en buitenspiegels met memoryfunctie. 1 Leder Nappa Cohiba 2 Leder Nappa Tramontane 1 2

39 LEDEREN BEKLEDING CLAUDIA

40 De lederen bekleding Claudia, een nerfleder, draagt bij aan het gevoel van raffinement en comfort van het interieur. Deze lederen bekleding is leverbaar in twee verschillende uitvoeringen: lichtbeige (Ariès) of zwart (Tramontane). Inclusief elektrisch verstelbare en verwarmbare voorstoelen. 1 Leder Claudia Ariès 2 Leder Claudia Tramontane 1 2

41 HALFLEDER De halflederen bekledingen Marston Tramontane en GT Marston Tramontane (hieronder afgebeeld) onderscheiden zich door de stiknaden en geven het interieur een extra sportieve uitstraling.

42 STOF Dankzij het aanbod van 4 bekledingen in stof kunt u altijd een interieur voor uw 508 kiezen dat aan uw persoonlijke wensen voldoet 1 Stof Dara Tramontane (Access) 3 Stof Duoz Tramontane 2 Stof Cocher Tramontane (Active) 4 Stof Nervuron Ariès beige

43 Ga naar voor meer gegevens over de Peugeot 508. Op de website kunt u de 508 of 508 SW naar uw wensen configureren. Daarnaast kunt u er alle informatie over de beschikbare kleuren en motoren, het onderhoud en de technische gegevens vinden.

44 PEUGEOT & U De aanschaf van een Peugeot betekent niet alleen de zekerheid van jarenlang comfortabel rijplezier. Inbegrepen is ook een fijnmazig verkoopen servicenetwerk dat te allen tijde voor u klaar staat. Alleen al in Nederland betreft het bijna 200 modern geoutilleerde bedrijven. Stuk voor stuk specialisten die goed naar u luisteren, uw wensen begrijpen en daarop vakkundig en efficiënt antwoord weten te geven. En is dat niet de beste basis voor een langdurige vertrouwensrelatie? Peugeot garantie Uw nieuwe Peugeot wordt geleverd met twee jaar contractuele garantie zonder kilometerbeperking*. De lakgarantie is voor bedrijfsauto s (grijs kenteken) 2 jaar en voor personenauto s (geel kenteken) 3 jaar. Bovendien is er een garantie tegen doorroesten van binnenuit van 5 jaar op de bedrijfsauto s (grijs kenteken) en 12 jaar op de personenauto s (geel kenteken). *geldt niet voor onderdelen die vanwege normale slijtage vervangen dienen te worden Peugeot Assistance Op alle nieuwe Peugeot personen- en bedrijfsauto s, die na 1 maart 2011 voor het eerst in Nederland geregistreerd zijn, kunt u tijdens de eerste drie jaar in vrijwel heel Europa rekenen op gratis hulp van Peugeot Assistance bij pech onderweg, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Bovendien kunt u onder bepaalde omstandigheden aanspraak maken op vervangend vervoer of de kosten van een overnachting in een hotel. Peugeot Optiway Aansluitend op de twee jaar contractuele garantie kunt u aanvullend, naar uw keuze, voor 1, 2 of 3 jaar Peugeot Optiway afsluiten. Peugeot Optiway kent verschillende niveaus. Elk van de niveaus geeft u gedurende de looptijd extra zekerheid. Deze zekerheid kan bestaan uit een langere periode garantie tot en met het afdekken van alle reparatie- en onderhoudskosten van uw auto. Raadpleeg uw verkooppunt over de exacte voorwaarden en kosten. Peugeot Onderhoudssysteem Peugeot heeft een helder en voordelig onderhoudssysteem. Een Peugeot onderhoudsbeurt omvat de juiste controlepunten en afhankelijk van tijd en/of kilometrage de benodigde vervangingen. Er bestaan standaard adviestarieven voor het Peugeot onderhoudssysteem en de bijkomende vervangingen zodat u vooraf weet waar u aan toe bent. Peugeot Mobiliteit Service Als uw auto voor onderhoud of reparatie naar de garage moet, houdt Peugeot u graag mobiel. Elk daartoe bevoegd lid van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie in Nederland biedt u daarom een uitgebreide Mobiliteit Service, die perfect aansluit op uw wensen. Peugeot Lease & Finance Onbezorgd op weg. Kilometer na kilometer. En uw Peugeot verkoper staat altijd voor u klaar. Hij is niet alleen uw vertrouwde aanspreekpunt, hij regelt voor u ook de beste financiering en het beste leasecontract. Want hij zit direct aan de bron, dus gunstiger kan het niet: leasevormen op maat, waaronder uiteraard operational lease en financial lease en snel te regelen leningen met altijd concurrerende tarieven. Originele onderdelen en accessoires Peugeot stelt aan onderdelen en accessoires dezelfde hoge kwaliteitseisen als aan de door haar geproduceerde auto s. Ze worden dan ook zonder uitzondering aan zware beproevingen onderworpen. Ze zijn goed voor een vol jaar Peugeotgarantie (niet bij normale slijtage) op zowel materialen als arbeidsloon. En ze zijn de garantie dat uw Peugeot een Peugeot blijft. ` Pakketprijzen Voor uitlaten, remmen, trekhaken en alarmsystemen en de meeste accessoires hanteren alle daartoe bevoegde leden van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie concurrerende all-in Pakketadviesprijzen, dus inclusief materialen, montage en BTW. Peugeot Erkend Schadeherstel Peugeot heeft binnen haar Verkoop- & Serviceorganisatie het Peugeot Erkend Schadeherstel ingevoerd om u de beste kwaliteit te bieden. U ontvangt na schadeherstel bij deze leden een officieel garantiebewijs goed voor 48 maanden volledige garantie. Peugeot Perspectief Hiermee rijdt u een gloednieuwe Peugeot tegen een vast en superlaag maandbedrag, met een gegarandeerde minimum inruilwaarde en slottermijn. Na een door u gekozen periode van 2, 3 of 4 jaar kunt u kiezen uit drie mogelijkheden: (1) overstappen op weer een nieuwe Peugeot, (2) in uw huidige Peugeot blijven rijden of (3) uw huidige Peugeot laten overnemen tegen de gegarandeerde inruilwaarde. Met Peugeot Perspectief rijdt u altijd in een nieuwe Peugeot, gedurende de looptijd betaalt u alleen voor het gebruik. Een fraai perspectief, waarover uw verkoopadviseur u graag alles vertelt. De informatie en illustraties die in deze brochure voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken van dit document. De gepresenteerde uitrustingen zijn, afhankelijk van het model, standaard of optioneel en kunnen per land verschillen. Het is mogelijk dat de getoonde uitrusting van sommige versies niet geheel overeenstemt met de werkelijkheid in een betreffend land. In het kader van het streven van de fabrikant naar een constante verbetering van haar producten, kan Peugeot op elk moment de technische specificaties, de uitrusting, de opties en de kleuren wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving. Deze brochure bevat informatie met een algemeen karakter en is in geen enkel opzicht een contractueel document. Voor de meest actuele informatie en eventuele aanvullingen gelieve contact op te nemen met een daartoe bevoegd lid van de Peugeot Verkoop- & Serviceorganisatie in Nederland. Onder invloed van het drukprocédé kunnen de kleuren van de in deze brochure afgebeelde auto s afwijken van de werkelijkheid. Niets uit deze brochure mag worden gereproduceerd in welke vorm dan ook zonder toestemming van Automobiles Peugeot en/ of Peugeot Nederland N.V.

45 Création : BD Network Réalisation : Altavia Paris - Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B Imprimé en U.E. Novembre 2013

PEUGEOT 508 / 508 SW

PEUGEOT 508 / 508 SW PEUGEOT 508 / 508 SW 12260.qxp 26/10/12 11:31 Page 2 UNIEKE BELEVING De 508 en de 508 SW hebben met hun vernieuwende ontwerp en hoogwaardige uitrusting alle kenmerken van een echte Peugeot. Bij deze nieuwe

Nadere informatie

508 HYbrid4, DE FULL HYBRID DIESEL

508 HYbrid4, DE FULL HYBRID DIESEL PEUGEOT 508 HYbrid4 508 HYbrid4, DE FULL HYBRID DIESEL Rijplezier en een zo laag mogelijke belasting van het milieu gaan wel degelijk samen! Met de nieuwe 508 HYbrid4, een Full Hybrid, lanceert Peugeot

Nadere informatie

DE PEUGEOT 508, 508 SW & 508 RXH

DE PEUGEOT 508, 508 SW & 508 RXH PEUGEOT 508 DE PEUGEOT 508, 508 SW & 508 RXH De Nieuwe Peugeot 508, 508 SW en 508 RXH zijn krachtig en eigentijds. De prominente, rechtop geplaatste grille, met centraal daarin de Peugeot-leeuw, kenmerkt

Nadere informatie

PEUGEOT PK ALLURE

PEUGEOT PK ALLURE PEUGEOT 308 110PK ALLURE Prijs voertuig : * 15 900 * Excl. kosten van inschrijving en brandstof. vermelding verplicht vanaf 1.1.79 conform decreet 78993 van 4.10.78 Garantie Leeuwekeur Comfort (6 Maand)

Nadere informatie

3008 HYbrid4, DE EERSTE FULL HYBRID DIESEL TER WERELD

3008 HYbrid4, DE EERSTE FULL HYBRID DIESEL TER WERELD PEUGEOT HYbrid4 2 3008 HYbrid4, DE EERSTE FULL HYBRID DIESEL TER WERELD Rijplezier en een zo laag mogelijke belasting van het milieu kunnen wel degelijk samen gaan! Met de nieuwe 3008 HYbrid4, een Full

Nadere informatie

PEUGEOT 508 ADVIESPRIJZEN per 01 Januari 2016. 508 Berline Benzine. 508 SW Benzine. Opties. Netto cat.prijs excl. BTW en BPM. Consumentenadviesprijs

PEUGEOT 508 ADVIESPRIJZEN per 01 Januari 2016. 508 Berline Benzine. 508 SW Benzine. Opties. Netto cat.prijs excl. BTW en BPM. Consumentenadviesprijs in Euro in euro BTW in euro Active 1.6 e-thp 1656-bak handgeschakeld 1PW2A4LKHK01A0C0 25% B 129 33.390,- 5.364,- 4.864,- 23.162,- Active 1.6 e-thp 165 EAT6 1PW2A4LKHQ01A0C0 25% B 130 35.890,- 5.488,- 5.276,-

Nadere informatie

PEUGEOT PARTNER Tepee

PEUGEOT PARTNER Tepee PEUGEOT PARTNER Tepee DESIGN ExtEriEur NOG MEER VRIJHEID! De Partner tepee is een ruimte auto met een eigen gezicht, een auto die bij uitstek geschikt is om er met het hele gezin op uit te gaan. De nieuwe

Nadere informatie

208 GTI PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

208 GTI PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT 208 GTI Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT 208

Nadere informatie

De Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden en een nog elegantere en modernere styling gekregen.

De Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden en een nog elegantere en modernere styling gekregen. PEUGEOT 3008 SEN SA TIES De Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden en een nog elegantere en modernere styling gekregen. De cockpit en de technologische uitrusting laten de bestuurder profiteren

Nadere informatie

PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT 5008 Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 NIEUWE PEUGEOT

Nadere informatie

COMPACTE VRIJBUITER. Ervaar de unieke eigenschappen van deze veilige en tegelijkertijd sportieve crossover.

COMPACTE VRIJBUITER. Ervaar de unieke eigenschappen van deze veilige en tegelijkertijd sportieve crossover. PEUGEOT 2008 COMPACTE VRIJBUITER Met de nieuwe 2008, een compacte crossover die zich in de stad als een vis in het water voelt, kunt u optimaal profiteren van al het goede dat het leven te bieden heeft.

Nadere informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Coupe Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.800 U BESPAART: 11.542 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Zwart

Nadere informatie

VERLEIDING MAGNETISCHE

VERLEIDING MAGNETISCHE NIEUWE PEUGEOT 208 MAGNETISCHE VERLEIDING De nieuwe PEUGEOT 208 charmeert meteen, met zijn nieuwe, meer uitgesproken stijl. Robuust en strak. De nieuwe voorbumper is scherper, duidelijker en gespierder

Nadere informatie

NIEUWE PARTNER TEPEE

NIEUWE PARTNER TEPEE NIEUWE PARTNER TEPEE ROBUUST EN OVERAL OP VOORBEREID! De nieuwe Partner Tepee onderscheidt zich meer dan ooit door zijn robuuste en moderne karakter. Hij onderscheidt zich meer dan ooit door zijn robuuste

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/10/10 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE PEUGEOT 208 Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. NIEUWE GENERATIE PRIKKEL UW ZINTUIGEN De Peugeot 208 is een auto van de nieuwe generatie. Compact, wendbaar

Nadere informatie

MIJN 5008, PUUR RIJPLEZIER

MIJN 5008, PUUR RIJPLEZIER PEUGEOT MIJN 5008, PUUR RIJPLEZIER Neem geen genoegen met minder dan de 5008. Deze compacte familie-monospace is multifunctioneel, vloeiend vormgegeven en combineert veelzijdigheid met stijl. De auto

Nadere informatie

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW

Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW Volkswagen Golf 1.4TSI ACT 150pk 7-DSG Highline Executive NIEUW w-1.jpg Uitrusting Abs (anti blokkeer systeem) Achterbank neerklapbaar in delen Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Airbag passagier Airbags

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT 308 SW LICHTMETALEN VELGEN Maak uw keuze uit een uitbreid gamma lichtmetalen velgen en creëer de auto die het beste bij u past. U kunt zo de sportieve kant van uw auto benadrukken,

Nadere informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie

Audi A Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi A5 Coupe 2.0TDI 190pk S tronic Pro Line S 53.220 U BESPAART: 6.820 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: A5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie

Audi S Avant Quattro 354pk Pro Line Plus. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S4 Avant Quattro 354pk Pro Line Plus 77.200 U BESPAART: 11.012 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S4 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Leder Vermogen

Nadere informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie

Audi S Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi S5 Sportback Quattro 354pk Pro Line Plus -15% NIEUW 79.490 U BESPAART: 11.473 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: S5 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012

DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 DACIA LOGAN VAN/PICK-UP PRIJSLIJST januari 2012 VERSIEPRIJZEN LOGAN VAN/PICK-UP Dacia Logan Van Motor Uitvoering CATALOGUSPRIJS BTW BPM* CONSUMENTENPRIJS Netto INCL. BTW en BPM 1.6 MPI 85 Euro 5 Logan

Nadere informatie

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little

Dacia Black Line. Série Limitée Black Line. Think big, pay little Dacia Black Line Série Limitée Black Line Think big, pay little Dacia Black Line Break the rules Waarom zou u tussen elegantie en prijs kiezen? De Serie Limitée Black Line Sandero en Logan MCV biedt u

Nadere informatie

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S.

E E N G E D U R F D D E S I G N. U N I E K E S E N S AT I E S. N I E U W E P E U G E OT 3 0 8 Création : extreme muse Réalisation : Altavia Paris édition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de EU Ref : T9MVLGHT Juni 2017 www.peugeot.nl

Nadere informatie

PEUGEOT 308 GT Berline & SW

PEUGEOT 308 GT Berline & SW PEUGEOT 308 GT Berline & SW ROOFDIER ZONDER POESPAS Het gamma van de 308 is opnieuw uitgebreid: de 308 en 308 SW zijn er voor de verwende autoliefhebbers vanaf nu ook in een dynamische GT-uitvoering. De

Nadere informatie

PEUGEOT 208 ACCESSOIRES

PEUGEOT 208 ACCESSOIRES PEUGEOT 208 ACCESSOIRES EEN EIGEN ACCENT Door te kiezen voor een 208 kiest u voor een auto van een volledig nieuwe generatie. Een auto die van nature ergonomisch en in alle opzichten modern is. Versterk

Nadere informatie

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling

Peugeot HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling Peugeot 508 2.0 HDi Premium Hybrid4 4WD VOL 14% bijtelling http://autozaak.nl/images/aanbod/10324733-peugeot-508-2-0-hdi-premium-hybrid4-4wd-vol-14-bijtelling-1.jpg Uitrusting ABS Airbag bestuurder Airbag

Nadere informatie

ACCESSOIRES Citroën DS5

ACCESSOIRES Citroën DS5 ACCESSOIRES Citroën DS5 INHOUD STYLING 04 COMFORT 10 VEILIGHEID 12 FAMILIE EN RECREATIE 16 BESCHERMING 20 MULTIMEDIA 24 02 PERSOONLIJKE STYLING De Citroën DS5 onderscheidt zich op een groot aantal punten.

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 18 APRIL 2012 PRIJZEN CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 22.383,00 8.195,00 51.695,00

Nadere informatie

ACCESSOIRES PEUGEOT 5008

ACCESSOIRES PEUGEOT 5008 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/12/7,5 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA

PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA PRIJZEN EN SPECIFICATIES CAPTIVA MY11, 1 FEBRUARI 2012 CONSUMENTENPRIJS CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCLU. BTW PRIJS EXCLU. BTW ENERGIELABEL 2.2D WD 2.2D AT WD 3.0 V6 AT WD 38.995,00 16.612,00 8.195,00

Nadere informatie

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

PARTNER TEPEE PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT PARTNER TEPEE Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT

Nadere informatie

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease

Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease Opel Ampera E-REV 111kW 0% Bijtelling Geen exlease http://www.autozaak.nl/images/aanbod/7940401-opel-ampera-e-rev-111kw-0-bijtelling-geen-ex-lease-1.jpg Uitrusting 3e remlicht ABS Achterbank neerklapbaar

Nadere informatie

Nieuwe 308 5-deurs Blue Lease

Nieuwe 308 5-deurs Blue Lease Nieuwe 308 5-deurs Blue Lease Prijzen & Specificaties Per 01-01-2014 308 5-deurs consumentenadviesprijs Maandelijks benzine incl. btw/ bpm bpm btw prijs excl bijtelling bijtellingsbedrag* Motor pk kw label

Nadere informatie

508 Blue Lease. Prijzen & Specificaties Berline, SW & RXH. Per 01-01-2016

508 Blue Lease. Prijzen & Specificaties Berline, SW & RXH. Per 01-01-2016 508 Blue Lease Prijzen & Specificaties Berline, SW & RXH Per 01-01-2016 508 Berline consumentenadviesprijs benzine incl. btw/bpm bpm btw excl. btw/bpm bijtelling Maandelijks bijtellings bedrag** Motor

Nadere informatie

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO

MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN RENAULT NIEUWE CLIO MIJN UITRUSTINGEN EN ACCESSOIRES - MIJN PACKS NIEUWE CLIO Energy dci 90 Stop en Start Dynamique eco2 Mijn versnellingsbak : Handgeschakelde versnellingsbak Brandstof : Diesel Uitrustingsniveau

Nadere informatie

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter

IN EEN OOGOPSLAG. Panoramadak. Parkeerhulp achter Panoramadak Dankzij het brede glazen dak zijn het zicht en de lichtinval in het interieur ongekend. 78 Te openen achterruit (SW) Dankzij deze voorziening hebt u eenvoudig toegang tot de bagageruimte zonder

Nadere informatie

De Full Hybrid Auris

De Full Hybrid Auris De Full Hybrid Auris Het beste van twee werelden De Full Hybrid Auris met Synergy Drive is de allereerste Full Hybrid in zijn klasse. Hybride rijden is kiezen voor een even unieke als hoogstaande rijervaring:

Nadere informatie

Prijzen & Specificaties Berline, SW & RXH. Per 01-01-2015

Prijzen & Specificaties Berline, SW & RXH. Per 01-01-2015 508 Prijzen & Specificaties Berline, SW & RXH Per 01-01-2015 508 Berline consumentenadviesprijs benzine incl. btw/bpm bpm btw excl. btw/bpm bijtelling Motor pk kw label CO 2 Access 2Tronic VTi 1.6 120

Nadere informatie

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android.

Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. PEUGEOT 208 Download de applicatie 208 «Let your body drive» via de App Store van Apple of Android. REGENERATION PRIKKEL UW ZINTUIGEN Met de 208 introduceert Peugeot een auto van de nieuwe generatie.

Nadere informatie

5008 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2015

5008 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2015 5008 Blue Lease Prijzen & Specificaties Per 01-01-2015 5008 Blue Lease consumentenadviesprijs Maandelijks incl. bijtellingsbedrag** btw/bpm bpm btw prijs excl bijtelling benzine kw label CO 2 Blue Lease

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS

ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS ACCESSOIRES CITROËN C4 AIRCROSS STYLING 04 COMFORT 07 VEILIGHEID 08 FAMILIE EN RECREATIE 10 BESCHERMING 14 MULTIMEDIA 18 STYLING De CITROËN C4 Aircross verenigt kracht met dynamiek en stijl met functionaliteit.

Nadere informatie

508 Blue Lease. Prijzen & Specificaties Berline, SW & RXH. Per 01-11-2015

508 Blue Lease. Prijzen & Specificaties Berline, SW & RXH. Per 01-11-2015 508 Blue Lease Prijzen & Specificaties Berline, SW & RXH Per 01-11-2015 508 Berline consumentenadviesprijs benzine incl. btw/bpm bpm btw excl. btw/bpm bijtelling Maandelijks bijtellings bedrag** Motor

Nadere informatie

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop!

De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! De nieuwe Toyota Prius Wagon Nu al te koop! pagina 04-05 pagina 06-09 pagina 10-15 - 1.8 Hybride aandrijving met CVT-automaat - 1.8 Hybride aandrijving - Gecombineerd met CVT-automaat - vermogen Gecombineerd

Nadere informatie

308 SW Blue Lease Pack

308 SW Blue Lease Pack 308 SW Blue Lease Pack Prijzen & Specificaties SW Per 01-03-2015 14% bijtelling 308 SW consumentenadviesprijs incl. btw/bpm bpm btw prijs excl bijtelling Maandelijks bijtellings bedrag* diesel Blue Lease

Nadere informatie

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW

Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW Audi S5 Cabriolet Quattro S-tronic Pro Line 245kW http://www.autozaak.nl/images/aanbod/5881993-audi-s5-cabriolet-quattro-s-tronic-pro-line-245kw-1.jpg Uitrusting 4-wiel aandrijving permanent ingeschakeld

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 440iA High Executive M Sport 66.550 U BESPAART: 9.738 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO

www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO www.citroen.nl Citroën DS3 CABRIO CARPE DIEM Met de Citroën DS3 Cabrio is iedere dag een bijzondere dag. Bij de eerste zonnestraal opent u in slechts 16 seconden het dak, zélfs op de snelweg. Zo geniet

Nadere informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie

Audi Q TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN Audi Q2 2.0 TFSI Quattro Sport Pro Line S -14% NIEUW 47.895 U BESPAART: 6.234 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: Audi Model: Q2 Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Half

Nadere informatie

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio

Citroën Business Finance. citroën Private Lease. Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Citroën Business Finance citroën Private Lease Zorgeloos en voordelig rijden in uw Citroën C1, C3, DS3 of DS3 Cabrio Met z n nieuwe neus en kortere motorkap heeft de Citroën C1 nog meer karakter. Maar

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst

M{zd{5. per 1 maart 2014. Prijslijst M{zd{5 per 1 maart 2014 Prijslijst accessoires Een optie voor iedere M{zd{ rijder: accessoires Niets is zo persoonlijk als een auto. Het design, de wegligging, het verbruik, de uitstraling en het imago

Nadere informatie

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016

PROACE Dubbele Cabine Prijzen & Specificaties. 1 juni 2016 PROACE Prijzen & Specificaties 1 juni 2016 Prijzen PROACE PROACE Dubbele 1 juni 2016 (vervolg) Cabine 1 juni 2016 PROACE (inhoud 4 m 3 ) Zitplaatsen Laadvermogen* Netto Cat.prijs excl. BTW ( ) Bedrag BPM

Nadere informatie

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES

EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES PEUGEOT BIPPER EEN COMPACTE EN PROFESSIONELE BEDRIJFSAUTO VOOR ALLE SITUATIES De Peugeot Bipper maakt het gemakkelijk voor professionnals die op zoek zijn naar een compacte bestelauto. Een bestelauto die

Nadere informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie

BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport. Algemene informatie NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Gran Coupé 430iA High Executive M Sport 52.695 U BESPAART: 7.410 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding:

Nadere informatie

3008 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2015

3008 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2015 3008 Blue Lease Prijzen & Specificaties Per 01-01-2015 3008 Blue Lease consumentenadviesprijs Maandelijks benzine incl. btw/bpm bpm btw prijs excl. bijtelling bijtellingsbedrag* kw label CO 2 Blue lease

Nadere informatie

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5

voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 voordeel Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{5 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro 2011 2012 incl. BTW excl. BTW 1.8 85 kw/115 pk Business 26.490 26.003

Nadere informatie

De nieuwe Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden maar heeft een nog elegantere en modernere styling gekregen.

De nieuwe Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden maar heeft een nog elegantere en modernere styling gekregen. NIEUWE PEUGEOT 3008 SEN SA TIES De nieuwe Peugeot 3008 heeft al zijn sterke punten behouden maar heeft een nog elegantere en modernere styling gekregen. De cockpit en de technologische uitrusting laten

Nadere informatie

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst

M{zd{5. per 1 JANUARI 2013. Prijslijst M{zd{5 per 1 JANUARI 2013 Prijslijst M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 31.690 8.437 23.253 19.217 C GT-M

Nadere informatie

ACCESSOIRES PEUGEOT 3008 en 3008 HYbrid4

ACCESSOIRES PEUGEOT 3008 en 3008 HYbrid4 Uitgave van Peugeot Nederland N.V. 2013. AS/ACC/13/12/7,5 De informatie en illustraties die in deze folder voorkomen zijn gebaseerd op de technische karakteristieken zoals die waren op het moment van drukken

Nadere informatie

MODELINFORMATIE BOEK. Modelinformatie boek. PEUGEOT 508 Modeljaar B0 vanaf productie februari 2011 Versie 11-01-2011

MODELINFORMATIE BOEK. Modelinformatie boek. PEUGEOT 508 Modeljaar B0 vanaf productie februari 2011 Versie 11-01-2011 MODELINFORMATIE Modelinformatie boek BOEK PEUGEOT 508 Modeljaar B0 vanaf productie februari 2011 INHOUDSOPGAVE STANDAARD UITRUSTING... 3 BLUE LEASE... 5 508 Blue Lease... 5 508 Blue Lease Executive...

Nadere informatie

audiosysteem met cd-speler, RDS, 6 luidsprekers en mp3-/wma-afspeelmogelijkheid

audiosysteem met cd-speler, RDS, 6 luidsprekers en mp3-/wma-afspeelmogelijkheid CITROËN C8 REIZEN IN STIJL De Citroën C8 nodigt u en uw gezin uit om een compleet nieuwe manier van reizen te leren kennen. Deze grote MPV, met strakke en zelfverzekerde lijnen, heeft uitzonderlijke eigenschappen

Nadere informatie

108 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2016

108 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2016 108 Blue Lease Prijzen & Specificaties Per 01-01-2016 108 5-deurs benzine benzine consumentenadviesprijs Maandelijks incl. btw/bpm bpm btw prijs excl. bijtelling bijtellingsbedrag* Motor kw label CO 2

Nadere informatie

5008 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2016

5008 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2016 5008 Blue Lease Prijzen & Specificaties Per 01-01-2016 kw label CO 2 5008 Blue Lease consumentenadviesprijs Maandelijks btw/bpm bpm btw prijs excl bijtelling bedrag * incl. bijtellings- benzine Blue Lease

Nadere informatie

PEUGEOT

PEUGEOT Création : BD Network Réalisation : Altavia Paris - Edition : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Gedrukt in de E.U. Maart 2017 PEUGEOT 508 www.peugeot.nl DE PEUGEOT 508 BERLINE,

Nadere informatie

Vergelijk uitvoeringen

Vergelijk uitvoeringen Vergelijk uitvoeringen Auris Now 5- d Auris Aspiration 5- d Auris Dynamic 5-d Standaard Optioneel Niet mogelijk Promotion Verschillen per uitvoering Prijzen Hybrid 1.8 Hybrid Automaat 23.195,00 25.295,00

Nadere informatie

Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016

Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016 Renault Clio Energy TCe 90pk ECO2 Dynamique 2016 16.900 Algemene Opties en Accessoires: Climate control Keyless entry Regensensor Audio, tv en 12v access: 12V accessoire-aansluiting in de middenconsolebluetooth

Nadere informatie

508 Blue Lease. Prijzen & Specificaties Berline, SW & RXH. Per 01-01-2015

508 Blue Lease. Prijzen & Specificaties Berline, SW & RXH. Per 01-01-2015 508 Blue Lease Prijzen & Specificaties Berline, SW & RXH Per 01-01-2015 508 Berline consumentenadviesprijs benzine incl. btw/bpm bpm btw excl. btw/bpm bijtelling Maandelijks bijtellings bedrag** Motor

Nadere informatie

3008 HYbrid4 Blue Lease Prijzen & Specificaties. Per 01-07-2014

3008 HYbrid4 Blue Lease Prijzen & Specificaties. Per 01-07-2014 3008 HYbrid4 Blue Lease Prijzen & Specificaties Per 01-07-2014 3008 HYbrid4 Blue Lease consumentenadviesprijs Maandelijks bijtellingsbedrag* incl. btw/bpm bpm btw prijs excl bijtelling diesel Motor pk

Nadere informatie

PEUGEOT 208 GTi Terugkeer van E E N L E G E N D E De nieuwe PEUGEOT 208 GTi laat geen misverstand bestaan over zijn ambities en sterke karakter. Hij overtuigt direct door zijn sportieve en strakke design,

Nadere informatie

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties

BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport. Algemene informatie. Specificaties NIEUW TE BESTELLEN BMW 4 Serie Cabrio 440iA High Executive M Sport 69.575 U BESPAART: 8.930 Algemene informatie Bouwjaar: NIEUW Merk: BMW Model: 4 Serie Kilometerstand: 1 km Kleur: zwart Bekleding: Antraciet

Nadere informatie

Prijzen & Specificaties. Per 01-10-2012

Prijzen & Specificaties. Per 01-10-2012 508 Prijzen & pecificaties Per 01-10-2012 508 Berline consumentenadviesprijs benzine incl. btw/bpm bpm btw prijs excl bijtelling Motor pk kw label CO 2 Access 2Tronic VTi 1.6 120 88 A 144 27.890,- 5.817,-

Nadere informatie

Renault TWINGO Série Signature VIVA

Renault TWINGO Série Signature VIVA Renault TWINGO Série Signature VIVA Ultraviolet & Energiek De Série Signature VIVA accentueert het bruisende en extravagante karakter van de Twingo. Met zijn volledig ultraviolette look zet hij een nieuwe

Nadere informatie

Mercedes-benz E-klasse

Mercedes-benz E-klasse Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Mercedes-benz E-klasse 79,491.00 Advertentienr : 2513164 KM-stand : 3000 Bouwjaar : 2017 Brandstof : Benzine Transmissie : Automaat Import : Ja Algemene

Nadere informatie

Prijslijst. per 1 januari 2012. M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7. M{zd{ business

Prijslijst. per 1 januari 2012. M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7. M{zd{ business M{zd{ business M{zd{3 - M{zd{5 - M{zd{6 - M{zd{ cx-7 Prijslijst per 1 januari 2012 M{zd{3 business Mazda3 Hatchback adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel 1.6 77 kw/105 pk Business 20.990

Nadere informatie

508 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-07-2013

508 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-07-2013 508 Blue Lease Prijzen & pecificaties Per 01-07-2013 508 Berline consumentenadviesprijs benzine incl. btw/bpm bpm btw prijs excl bijtelling Motor pk kw label CO 2 Blue Lease 2Tronic VTi 1.6 120 88 A 144

Nadere informatie

EEN STIJL DIE PAST BIJ DE STAD

EEN STIJL DIE PAST BIJ DE STAD PEUGEOT 107 DE NIEUWE 107 nieuwe Peugeot 107 is een auto van deze tijd. Hij is compact, handelbaar, modern en gedurfd en heeft een nog lagere CO2-uitstoot. Argumenten waarmee de 107 u zal weten te overtuigen.

Nadere informatie

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5

PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO 5-DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12.5 PRIJZEN EN SPECIFICATIES AVEO -DEURS 1 JANUARI 2013, MODELJAAR 12. PRIJZEN* CONSUMENTENPRIJS BPM PRIJS INCL. BTW PRIJS EXCL. BTW ENERGIELABEL CO2-EMISSIE 1.29,00 AT Z 2.000,00 1.,00 17.39,00 20.6,00 18.29,00

Nadere informatie

WENDBAARHEID EN BEHENDIGHEID

WENDBAARHEID EN BEHENDIGHEID PEUGEOT LEEF ANDERS De 3008 past bij de uitdagingen van de toekomst. De technologisch hoogstaande uitrusting zorgt voor nog meer rijplezier en veiligheid. De 3008 is een crossover met trekjes van zowel

Nadere informatie

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016.

De C-Klasse Lease Edition vanaf 38.995,-. Bijtelling vanaf 252,-* per maand. Prijslijst geldig per 15 april 2016. Leverbaar als Limousine, Estate én Coupé. De C-Klasse vanaf 38.995,-. Standaard al zeer rijk uitgerust, met een voordeel van ruim 5.000,-! Bijtelling vanaf 252,-* per maand. v.a. 15% bijtelling Prijslijst

Nadere informatie

Citroën C4 Picasso 1.6 e-hdi Business

Citroën C4 Picasso 1.6 e-hdi Business Bjorn Blokzijl 21 augustus 2013 Evolutie brengt perfectie In het segment der midi-mpv's was Renault alleenheerser met de Scénic, totdat Citroën in 2000 op de proppen kwam met de - op z'n zachtst gezegd

Nadere informatie

Voor hem. Voor haar. De 208 XY speelt zijn eigen spelregels. Hij verleidt zowel stedelijke avonturiers die op zoek zijn naar de nieuwste trends, maar

Voor hem. Voor haar. De 208 XY speelt zijn eigen spelregels. Hij verleidt zowel stedelijke avonturiers die op zoek zijn naar de nieuwste trends, maar PEUGEOT 208 XY getekendxy Voor hem. Voor haar. De 208 XY speelt zijn eigen spelregels. Hij verleidt zowel stedelijke avonturiers die op zoek zijn naar de nieuwste trends, maar ook mensen voor wie elegantie

Nadere informatie

308 CC PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49

308 CC PEUGEOT. www.autonabuurs.nl. Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35. Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 www.autonabuurs.nl PEUGEOT 308 CC Cuijk Beersebaan 5 5431 SR Cuijk (0485) 33 12 49 Uden Nijverheidsstraat 2 5405 AJ Uden (0413) 34 33 35 Venray Zuidsingel 10 5802 EG Venray (0478) 58 16 83 PEUGEOT 308

Nadere informatie

508 RXH. Prijzen & Specificaties. Per 01-03-2014

508 RXH. Prijzen & Specificaties. Per 01-03-2014 508 RXH Prijzen & Specificaties Per 01-03-2014 508 RXH consumentenadviesprijs diesel hybride incl. btw/bpm bpm btw prijs excl bijtelling Motor pk kw label CO 2 RXH HYbrid4 ETG6 HDi 2.0 200 150 A 104 49.590,-

Nadere informatie

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo

Porsche Cayenne 134, Algemene informatie. Technische informatie. Opties. logo logo Emile Bakker Emilebakker.nl http://www.emilebakker.nl Image not found or type unknown Porsche Cayenne 134,428.00 Advertentienr : 2431519 KM-stand : 4600 Bouwjaar : 2016 Brandstof : Diesel Transmissie

Nadere informatie

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012

Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Hyundai Veloster Accessoires per 1 februari 2012 Exterieur Aantrekkelijk Om het unieke uiterlijk van uw Hyundai Veloster verder te personaliseren, ontwikkelde Hyundai diverse aantrekkelijke accessoires.

Nadere informatie

ONTDEK LEEF DEEL. De nieuwe Peugeot 5008 is een bijzonder fijne reiswagen die is ontworpen om een bron van inspiratie te zijn.

ONTDEK LEEF DEEL. De nieuwe Peugeot 5008 is een bijzonder fijne reiswagen die is ontworpen om een bron van inspiratie te zijn. PEUGEOT 5008 ONTDEK LEEF DEEL De nieuwe Peugeot 5008 is een bijzonder fijne reiswagen die is ontworpen om een bron van inspiratie te zijn. Met zijn slanke design, het veelzijdige interieur, de royale

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

I AM MORE THAN ONE THING.

I AM MORE THAN ONE THING. De nieuwe T-Cross. I AM MORE THAN ONE THING. Bestelbaar vanaf 22.620 ALLE REDEN VOOR EEN VOLKSWAGEN T-CROSS. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 De T-Cross heeft het kenmerkende design en de hoge zit van een echte Volkswagen

Nadere informatie

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER

ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER ACCESSOIRES NIEUWE PEUGEOT BOXER PAS UW NIEUWE PEUGEOT BOXER AAN UW BEDRIJF AAN Om de nieuwe Peugeot Boxer voor elk bedrijf optimaal geschikt te maken, biedt Peugeot een gamma accessoires dat speciaal

Nadere informatie

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe.

ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. ford.nl FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE 7% bijtelling - 100% luxe. FORD C-MAX PLUG-IN HYBRIDE: 34.995,- NETTO BIJTELLING V.A. 86,- De Ford C-MAX Plug-in Hybride biedt een soepele, energie-efficiënte en fluisterstille

Nadere informatie

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5

Prijslijst per 1 april 2013. Fiat Doblò Combinato. Personenvervoer Euro-5 Prijslijst per 1 april 2013 Fiat Doblò Combinato Personenvervoer Euro-5 2 consumentenprijzen DoblÒ combinato SincoM code Uitvoering DOBLO COMBINATO MAXI (5-persoons) Motortype Brandstof Vermogen kw/pk

Nadere informatie

NIEUWE PEUGEOT 308 PRIKKEL UW ZINTUIGEN Op het gebied van design zit ware schoonheid hem vaak in de eenvoud. Vanaf de allereerste schetsen is dit de leidraad geweest voor de ontwerpers van de nieuwe PEUGEOT

Nadere informatie

108 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2015

108 Blue Lease. Prijzen & Specificaties. Per 01-01-2015 108 Blue Lease Prijzen & Specificaties Per 01-01-2015 108 5-deurs consumentenadviesprijs Maandelijks benzine incl. btw/bpm bpm btw prijs excl bijtelling bijtellings bedrag* Motor kw label CO 2 Blue Lease

Nadere informatie

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go

Mercedes-Benz CLA-Klasse ,- Specificaties. Omschrijving. 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go B.V. 5626AG Eindhoven Mercedes-Benz CLA-Klasse 250 Sport Ambition Aut. AMG, Panorama, Nightpakket, Keyless-Go Specificaties Voertuignummer: 1103476 Datum: 20-08-2015 Tellerstand: 10.794 km Brandstof: Benzine

Nadere informatie

DESIGN ZIT IN DE DETAILS

DESIGN ZIT IN DE DETAILS M{ZD{ CX-5 GT-M LINE O N T D E K D E M A Z D A C X - 5 DESIGN ZIT IN DE DETAILS Aan elk onderdeel van de Mazda CX-5 is te zien dat onze designers en ingenieurs oog hebben voor detail, zoals ook bij elke

Nadere informatie

DE PEUGEOT 508 BERLINE, SW & RXH

DE PEUGEOT 508 BERLINE, SW & RXH PEUGEOT 508 DE PEUGEOT 508 BERLINE, SW & RXH De PEUGEOT 508 Berline, SW en RXH zijn krachtig en eigentijds. De prominente, rechtop geplaatste grille, met centraal daarin de Peugeot-leeuw, kenmerkt hun

Nadere informatie

Nieuwe Renault CAPTUR

Nieuwe Renault CAPTUR Nieuwe Renault CAPTUR Avontuur in de stad Goed nieuws voor stedelingen: de Captur, de succesvolle crossover van Renault, heeft zichzelf opnieuw uitgevonden. Met nieuwe kleuren, een vernieuwde grille, een

Nadere informatie

Beste lezer, Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW

Beste lezer, Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW i l s i j to r P ok r pe M { d z 5 { 1 t s j 12 r be 20 M{zd{5 Mazda5 adviesprijs BPM-bedrag netto catalogusprijs energielabel bedragen in euro incl. BTW excl. BTW 2.0 110 kw/150 pk TS+ 30.690 7.440 23.250

Nadere informatie