Polis nr. IQ/ PATRIMONIUMPOLIS KANTOREN EN BUILDINGS. Bijzondere voorwaarden blz. 1. kopie polis. Verzekeringnemer :

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Polis nr. IQ/ PATRIMONIUMPOLIS KANTOREN EN BUILDINGS. Bijzondere voorwaarden blz. 1. kopie polis. Verzekeringnemer :"

Transcriptie

1 Bijzondere voorwaarden blz. 1 kopie polis Verzekeringnemer : KATHOLIEKE LANDELIJKE JEUGD & GROENE KRING VZW DIESTSEVEST 32 / B3B 3000 LEUVEN Begindatum Einddatum Vervaldag Duur jaar Jaarlijkse premiebetaling Vervangt polis : /00.00 Het contract begint en eindigt telkens te nul uur. De bijzondere voorwaarden beslaan 11 pagina's. Opgemaakt op De verzekeringnemer, KBC Verzekeringen H. Verstraete algemeen directeur VERZEKERINGEN LOUIS SCHREVENS NV KBC Verzekeringen NV DORPSKRING 8 Van Overstraetenplein LUBBEEK 3000 Leuven agentnummer FSMA-nr A telefoonnr telefoonnr rek. nr. BE BIC KREDBEBB Codes maatschappij : printnr eventnr.0 Rp : C Dk : 0 Dat: Ins: 02 IQ011

2 Bijzondere voorwaarden blz. 2 VERZEKERD RISICO De verzekerde ligging is: zie aangiftes evenementen De in de gebouwen uitgeoefende hoofdactiviteit: overige verenigingen. VERZEKERDE BEDRAGEN Gebouw(en): niet verzekerd. Inhoud: volgens aangiftes evenementen De onderschrijvingsindex is ABEX 754. De polis verleent dekking voor tenten, audio- en videomaterieel, tapinstallaties, koelwagens, generatoren, tafels en stoelen, zoals aangeduid op het inschrijvingsformulier dat integrerend deel uitmaakt van de polis. Dit formulier vermeldt de te verzekeren voorwerpen met hun respectieve bedragen, de duur van de verzekering en de plaats van het evenement in België. De voorsteller wordt eveneens vermeld. De maximale duurtijd van het evenement bedraagt 8 dagen; minstens 10 dagen voor het plaatsen van de tent dient de dekking aangevraagd te worden. In de loop van het jaar dienen deze aanvragen doorgegeven te worden door middel van het inschrijvingsformulier. PREMIEVOET Volgende premievoeten zijn van toepassing: Tent : 8,00 / + 9,9 / taksen Muziek- en lichtinstallaties : 2,50 / + 9,9 % taksen Tapinstallaties, koelwagens en generatoren : 1,85 / + 9,9 % taksen Tafels en stoelen : 0,70 / + 15,75 % taksen PREMIE De premie zal berekend worden door de premievoet toe te passen op de bedragen van de voorbije jaren ingestuurde inschrijvingsformulieren. Op dit ogenblik gebeurt er nog geen aanrekening van premie; in de loop van januari 2018 zal de eerste jaarlijkse afrekening gebeuren. NADERE OMSCHRIJVING VAN DE VERZEKERDE GOEDEREN Waarden Het verzekerde bedrag is 3 141,67 EUR.

3 Bijzondere voorwaarden blz. 3 Motorrijtuigen en hun aanhangwagens De motorrijtuigen en hun aanhangwagens die deel uitmaken van het materieel, zijn niet verzekerd in deze polis als deze motorrijtuigen een cilinderinhoud hebben van meer dan 50 cc. Specifieke inhoud De goederen van de specifieke inhoud zijn verzekerd voor rekening van de eigenaar. 1. Tent Omschrijving: TENTEN VOOR MAXIMUM 8 DAGEN. Voor dit voorwerp geldt: - is op de vermelde ligging verzekerd : zie aangiftes evenementen Het verzekerde bedrag is terug te vinden in de aangiftes evenementen U hebt zelf dit bedrag bepaald. 2. Audio - video muziek- en lichtinstallaties in de tent of in een zaal Omschrijving: AUDIO VIDEO IN TENTEN OF IN ZAAL : MAXIMUM 8 DAGEN Voor deze set of groep van voorwerpen geldt: - maakt deel uit van het los materieel - is verzekerd op de vermelde ligging : zie aangiftes evenementen Het verzekerde bedrag is vermeld in de aangiftes. U hebt zelf dit bedrag bepaald. 3. tapinstallaties, koelwagens en generatoren : in de tent of in de nabijheid van de tent Omschrijving: TAPINSTALLATIES, KOELWAGENS, GENERATOREN. Voor deze set of groep van voorwerpen geldt: - maakt deel uit van het los materieel - is op de vermelde ligging verzekerd : zie aangiftes Enkel de diefstal van de volledige machine is verzekerd. De diefstal van onderdelen ervan wordt niet vergoed. Het verzekerde bedrag is vermeld in de aangiftes. U hebt zelf dit bedrag bepaald.

4 Bijzondere voorwaarden blz Los materieel Omschrijving: TAFELS EN STOELEN IN MULTIRISICO in de tent - is op de vermelde ligging verzekerd : zie aangiftes evenementen Het verzekerde bedrag is vermeld in de aangiftes. U hebt zelf dit bedrag bepaald. GEKOZEN VERZEKERINGEN Voor de waarden (standaard) Multirisicoverzekering Voor voorwerp 1 van de specifieke inhoud 'Alle risico's'-verzekering van de specifieke voorwerpen met uitsluiting van de waarborg machinebreuk Voor voorwerp 2 van de specifieke inhoud 'Alle risico's'-verzekering van de specifieke voorwerpen met uitsluiting van de waarborg machinebreuk Voor voorwerp 3 van de specifieke inhoud 'Alle risico's'-verzekering van de specifieke voorwerpen met uitsluiting van de waarborg machinebreuk Voor voorwerp 4 van de specifieke inhoud Multirisicoverzekering. NADERE OMSCHRIJVING VAN DE GEKOZEN VERZEKERINGEN Multirisicoverzekering Uit uw verklaringen blijkt dat het overstromingsrisico voor de gebouwen beperkt is. Daarom worden de goederen in deze polis tegen overstroming en het overlopen van openbare riolen verzekerd aan de ruimste voorwaarden en aan de tarieven van de laagste risicoklasses. Indien een verzekerd goed in een periode van vijf opeenvolgende jaren twee maal wordt beschadigd door een overstroming of het overlopen van openbare riolen, vervallen deze gunstige voorwaarden vanaf de eerstkomende hoofdvervaldag na het schadegeval. UITBREIDING ALGEMENE VOORWAARDEN UITGEBREIDE NIEUWWAARDE

5 Bijzondere voorwaarden blz. 5 Voor gebouwen en materieel verzekerd in nieuwwaarde beperken we bij schade de aftrek van de slijtage tot het gedeelte dat de 30% overschrijdt. EXTRA VERZEKERD BEDRAG Indien bedrijfsgebouwen verzekerd zijn is er een extra verzekerd bedrag van EUR (ABEX 694) op basis van een "absoluut eerste risico" voorzien voor andere bouwwerken die bestemd zijn voor beroepsgebruik zoals opritten, wegverhardingen, aangelegde parkeerterreinen. Voor land- en tuinbouwbedrijven geldt dit ook voor sleufsilo's. Dit wil zeggen dat dit bedrag tegelijk de vergoedingslimiet is. AUTOMATISCHE VERZEKERING OP VERZEKERDE RISICOLIGGING Deze verzekering geldt, zonder melding door de verzekeringnemer, ook voor de uitbreidingen aan het gebouw of inhoud die de verzekerde bouwt, verwerft of huurt op de in de bijzondere voorwaarden omschreven risicoligging. Deze automatische aanvulling geldt voor maximum 120 dagen na de verwerving met als vergoedingsgrens 20% van het verzekerd bedrag, met een maximum van EUR. De premie wordt bij aangifte verrekend vanaf de datum van de verwerving van de uitbreiding. AUTOMATISCHE VERZEKERING OP NIEUWE RISICOLIGGING Deze verzekering geldt, zonder melding door de verzekeringnemer, ook voor de uitbreidingen aan het gebouw of inhoud die de verzekerde bouwt, verwerft of huurt op nieuwe risicoliggingen binnen België. Deze automatische aanvulling geldt voor maximum 120 dagen na de verwerving met als vergoedingsgrens 20% van het verzekerde bedrag, met een maximum van EUR. De premie wordt bij aangifte verrekend vanaf de datum van de verwerving van de uitbreiding. UITBREIDING GOEDEREN BIJ DERDEN De verzekering geldt buiten de verzekerde risicoligging eveneens bij derden en gelieerde bedrijven. Deze uitbreiding is enkel verworven voor de verzekerde waarborgen onder de multirisicoverzekering en bedraagt maximaal 10% van het verzekerd bedrag inhoud. Deze verzekering geldt niet voor voorwerpen die u verhuurt of uitleent. ONS VERHAALRECHT OP AANNEMERS EN ONDERAANNEMERS BIJ WERKEN OP DE VERZEKERDE RISICOLIGGING De schade beneden EUR verhalen we steeds op de aansprakelijke aannemer of onderaannemer. Voor het gedeelte van de schade boven EUR doen we afstand van verhaal in de mate dat de aansprakelijke aannemer of onderaannemer daarvoor niet verzekerd is. Deze afstand van verhaal geldt niet in het geval van opzet.

6 Bijzondere voorwaarden blz. 6 Preventiemaatregelen tegen diefstal GEVOLGEN VAN DE PREVENTIEMAATREGELEN TEGEN DIEFSTAL Het niet-naleven van de hierna vermelde preventiemaatregelen tegen diefstal geeft ons, tenzij expliciet anders vermeld, het recht om de schadegevallen die hiervan het gevolg zijn, te weigeren. DAG EN NACHT BEWAKING Er is dag en nacht bewaking in de tent. FRANCHISES De franchise per schadegeval bedraagt 2 001,03 EUR. Deze franchises zijn vastgesteld aan het indexcijfer der consumptieprijzen van november VERKLARINGEN U heeft in de laatste 10 jaar vóór het sluiten van deze polis géén schade door een overstroming of het overlopen van openbare riolen gehad. Er werd daarvoor tijdens die periode ook geen beroep gedaan op het rampenfonds.

7 Bijzondere voorwaarden blz. 7 JAARPREMIES Vaste premies op jaarbasis berekend op basis van de premiebepalende factoren en taksen die van toepassing zijn op de datum van uitwerking. Premie(EUR) Taks(EUR) VERZEKERING VAN DE INHOUD vanaf ,00 0,00 VERZEKERING SPECIFIEKE VOORWERPEN vanaf ,00 0,00 Totale premie vanaf : 0,00 EUR

8 Bijzondere voorwaarden blz. 8 EENSLUIDEND VERKLAARD AFSCHRIFT Deze polis werd opgesteld op basis van volgende gegevens die de verzekeringnemer meegedeeld heeft : - Zijn er bepaalde gebouwen met gebreken, in verval, in afbraak of bestemd tot afbraak? - Is er m.b.t. het voorgestelde risico 2 keer of meer schade geweest in de laatste vijf jaar? NEEN NEEN Verandert één van de bovengenoemde omstandigheden, dan moet de verzekeringnemer dat onmiddellijk meedelen aan de verzekeraar.

9 Bijzondere voorwaarden blz. 9 WETTELIJK VERPLICHTE VERMELDINGEN Wet tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer KBC Verzekeringen vindt de bescherming van uw privacy erg belangrijk. We streven ernaar (uw) persoonsgegevens op een wettelijke, eerlijke en transparante manier te verwerken. Uitgebreide informatie vindt u in onze privacyverklaring. De bedoeling van deze verklaring is u te informeren over de manier waarop wij persoonsgegevens verwerken over u als (prospect- of kandidaat-) verzekeringnemer, verzekerde of begunstigde. Om deze privacyverklaring actueel te kunnen houden, is geopteerd om deze aan te bieden via onze website U kunt ook een papieren versie bekomen bij uw verzekeringstussenpersoon of uw bankkantoor. We raden u aan om deze verklaring zorgvuldig te lezen, omdat ze betrekking heeft op uw rechten en wettelijke verplichtingen. De cliëntenrelatie met ons heeft als gevolg dat vermoed wordt dat u de toestemming gaf, voor zoveel als nodig, voor alle verwerkingen in deze privacyverklaring, inclusief verwerkingen met het oog op direct marketing (benadering op uw maat). Als u het niet eens bent met de manier waarop we uw persoonsgegevens verzamelen en verwerken, dan raden we u aan om de nodige stappen te ondernemen, bijvoorbeeld door dat kenbaar te maken via de voorziene kanalen. Zeg neen tegen fraude Om de solidariteit tussen de verzekerden te behouden en onnodige premieverhogingen te vermijden, treden wij actief op tegen fraude. Verzekeringsfraude is een misdrijf en kan leiden tot strafrechtelijke vervolging. Klachtenregeling Uw tussenpersoon is het eerste aanspreekpunt voor uw klachten. Als u niet tot overeenstemming komt, kunt u terecht bij KBC-Klachtenmanagement, Brusselsesteenweg 100, 3000 Leuven, klachten@kbc.be. tel (gratis) of (betalend), fax Komt u niet tot een passende oplossing, dan kunt u zich richten tot de Ombudsman van de Verzekeringen, die optreedt voor de hele sector, de Meeûsplantsoen 35, 1000 Brussel, info@ombudsman.as, U behoudt evenwel steeds het recht om een gerechtelijke procedure in te leiden. Communicatie De communicatie tussen u en KBC Verzekeringen kan verlopen in het Nederlands, Frans of Duits. U kan steeds aangeven in welke van deze talen de communicatie dient te gebeuren. U kan uw voorkeurtaal ten allen tijden wijzigen bij uw verzekeringstussenpersoon.

10 Bijzondere voorwaarden blz.10 Zetel van de vennootschap De maatschappelijke zetel van KBC Verzekeringen NV is gevestigd te: Professor Roger Van Overstraetenplein 2, 3000 Leuven, België.

11 Bijzondere voorwaarden blz.11 De volgende algemene voorwaarden gelden in deze polis: VERZEKERDE GOEDEREN versie 1 juli 2006 MULTIRISICOVERZEKERING versie 29 januari 2007 ALLE RISICO'S SPECIFIEKE VOORWERPEN versie 22 januari 2005 EXTRA WAARBORGEN versie 1 juli 2006 BIJ SCHADE versie 29 oktober 2007 ALGEMENE BEPALINGEN versie 13 mei 2013 VERKLARENDE WOORDENLIJST versie 1 juli 2006 U werd in kennis gesteld van de modaliteiten ervan en verklaart deze te aanvaarden. Een kopie van de algemene voorwaarden kunt u altijd op eenvoudig verzoek ontvangen met vermelding van het polisnummer als referte.

Polis A9/ POLIS VERENIGINGSLEVEN. Bijzondere voorwaarden blz. 1 WAVERSEBAAN OUD-HEVERLEE

Polis A9/ POLIS VERENIGINGSLEVEN. Bijzondere voorwaarden blz. 1 WAVERSEBAAN OUD-HEVERLEE Bijzondere voorwaarden blz. 1 Verzekeringnemer: KLJ & GROENE KRING VZW WAVERSEBAAN 99 3050 OUD-HEVERLEE Begindatum Einddatum Vervaldag Duur 01/01/2013 01/01/2016 01/01 3 jaar Jaarlijkse premiebetaling

Nadere informatie

Polis /0100 POLIS VLAAMSE SPORTFEDERATIES. Bijzondere voorwaarden blz. 1 WAVERSEBAAN OUD-HEVERLEE

Polis /0100 POLIS VLAAMSE SPORTFEDERATIES. Bijzondere voorwaarden blz. 1 WAVERSEBAAN OUD-HEVERLEE Bijzondere voorwaarden blz. 1 Verzekeringnemer: LANDELIJKE RIJVERENIGINGEN VZW WAVERSEBAAN 99 3050 OUD-HEVERLEE Begindatum Vervaldag Duur 27/02/2009 01/01 1 jaar Jaarlijkse premiebetaling Het contract

Nadere informatie

Polis /0800 POLIS VLAAMSE SPORTFEDERATIES. Bijzondere voorwaarden blz. 1 WAVERSEBAAN OUD-HEVERLEE

Polis /0800 POLIS VLAAMSE SPORTFEDERATIES. Bijzondere voorwaarden blz. 1 WAVERSEBAAN OUD-HEVERLEE Bijzondere voorwaarden blz. 1 Verzekeringnemer: LANDELIJKE RIJVERENIGINGEN VZW WAVERSEBAAN 99 3050 OUD-HEVERLEE Begindatum Vervaldag Duur 27/02/2009 01/01 1 jaar Jaarlijkse premiebetaling Het contract

Nadere informatie

KBC REISVERZEKERING OMNIA travel SCHOOLREIZEN

KBC REISVERZEKERING OMNIA travel SCHOOLREIZEN 97 990 142 OMNIA travel N.V. 3000 LEUVEN KBC REISVERZEKERING OMNIA travel SCHOOLREIZEN Verzekeringskantoor OMNIA travel N.V. 3000 LEUVEN Tel: 016/ 243800 Fax: 016/243801 KBC Verzekeringen, NV met maatschappelijke

Nadere informatie

Voorstel Bedrijfspolis personeelsverzekeringen

Voorstel Bedrijfspolis personeelsverzekeringen Voorstel Bedrijfspolis personeelsverzekeringen doorverwijzing ja neen naam bankkantoor... print algemene voorwaarden gewenst nieuwe zaak vervangt polisnummer... bijvoegsel polisnummer... begindatum jaarlijkse

Nadere informatie

Aangifte ongeval met derden - gemeen recht

Aangifte ongeval met derden - gemeen recht Aangifte ongeval met derden - gemeen recht aangifte burgerrechtelijke aansprakelijkheid gezin of bedrijf aangifte Defendo in het kader van een ongeval gezin of bedrijf kantoor polisnummer polisnummers

Nadere informatie

Budgetplan Algemene Voorwaarden

Budgetplan Algemene Voorwaarden Budgetplan Uw veiligheid, onze zorg. www.baloise.be 2 Budgetplan Inhoud I. 3 Mandaat Baloise Insurance Deelnemende polissen Voorwaarden Aanvang Budgetplan Inning Toekenning van reeds betaalde sommen Voorbeeld

Nadere informatie

KBC Home & Pension Plan

KBC Home & Pension Plan KBC Home & Pension Plan Type Levensverzekering Waarborgen Het KBC Home & Pension Plan is een tak 21 spaarverzekering met een door de verzekeraar gegarandeerd rendement Deze financiële informatiefiche beschrijft

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Verzekering Financiële Bescherming

Algemene Voorwaarden Verzekering Financiële Bescherming Artikel 1 Begripsomschrijvingen Verzekeringscontract: Overeenkomst gesloten tussen de verzekeraar en de verzekeringnemer in het voordeel van de verzekerden waardoor bij een schadegeval een rechtstreekse

Nadere informatie

VOORSTEL FORMULIER MACHINEBREUK

VOORSTEL FORMULIER MACHINEBREUK VOORSTEL FORMULIER MACHINEBREUK 2 MAKELAAR Naam: Nr.:.. Gemeente:. CDV-nr.:. Referte:..... Telefoon: E-mail: VERZEKERINGSNEMER Naam en voornaam of firmanaam:... Rechtsvorm: V BVBA VZW EVBA Andere:. Straat:.

Nadere informatie

Veilig Gevoel Verzekeringsvoorstel

Veilig Gevoel Verzekeringsvoorstel Verzekeringsvoorstel Bemiddelaar Nr.... FSMA-nr.... Referentie... Naam... Telefoon... Verkoop op afstand Ja Neen Polisreferentie Nieuwe zaak Overname andere maatschappij, kopie andere polissen bijvoegen

Nadere informatie

Schadeaangifte Verzekering voor de bouwer en ABR

Schadeaangifte Verzekering voor de bouwer en ABR Schadeaangifte Verzekering voor de bouwer en ABR schade aan bouwwerken ongeval op de werf schade aan derden wegvallen van de aannemer po lis num mer verzekeringskantoor naam en adres (of stempel) nummer

Nadere informatie

Consulteren gegevens groepsverzekeringen door individuele aangeslotene (werknemer) in KBC-Online

Consulteren gegevens groepsverzekeringen door individuele aangeslotene (werknemer) in KBC-Online Consulteren gegevens groepsverzekeringen door individuele aangeslotene (werknemer) in KBC-Online Waar vindt u de gegevens van uw groepsverzekering terug in KBC-Online? Nadat u zich heeft aangemeld in KBC-Online

Nadere informatie

Voorstel bedrijfspolis personeelsverzekeringen

Voorstel bedrijfspolis personeelsverzekeringen Voorstel bedrijfspolis personeelsverzekeringen Intentie: geen Trigoon nieuwe zaak vervangt polis nr.... bijvoegsel polis nr.... domiciliëring bemiddelaar naam en adres (of stempel)... Fidea-nummer CBFA-nummer

Nadere informatie

VOORSTEL BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID BEDRIJVEN

VOORSTEL BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID BEDRIJVEN VOORSTEL BURGERRECHTELIJKE AANSPRAKELIJKHEID BEDRIJVEN MAKELAAR Naam: Nr.:.. Gemeente:. CDV-nr.:. Referte:..... Telefoon: E-mail: VERZEKERINGSNEMER Naam en voornaam of firmanaam:... Rechtsvorm: V BVBA

Nadere informatie

Verzekeringsvoorstel beroepsaansprakelijkheid architecten en ingenieurs enige werf.

Verzekeringsvoorstel beroepsaansprakelijkheid architecten en ingenieurs enige werf. Verzekeringsvoorstel beroepsaansprakelijkheid architecten en ingenieurs enige werf. 1. Makelaar Naam:... FSMA-nr:... Straat:... nr :... bus :... Postnummer:... Telefoon:... Fax:... E-mailadres:... 2. Verzekeringnemer

Nadere informatie

PLAN FOR LIFE + Offerte

PLAN FOR LIFE + Offerte PLAN FOR LIFE + Offerte Verzekeringnemer / aangeslotene / verzekerde: 2014 Student Tussenpersoon: Ardeos BVBA Azalealaan 3 2275 Lille Tel.: 014/729468 E-mail: jv@ardeos.be FSMA-nr.: 108247A Tussenpersoonsnr.:

Nadere informatie

bemiddelaar naam en adres (of stempel) nummer... ... CBFA-nummer... ... telefoonnummer... ... straat, huisnummer en eventueel busnummer

bemiddelaar naam en adres (of stempel) nummer... ... CBFA-nummer... ... telefoonnummer... ... straat, huisnummer en eventueel busnummer FLEXIBEL VAP SAVING exemplaar voor de maatschappij nieuwe zaak RIZIV-polis bemiddelaar naam en adres (of stempel) nummer... vervangt polis nr.... begindatum contract einddatum contract: 65 jaar CBFA-nummer...

Nadere informatie

OFFERTE Aanvullend Pensioen - RIZIV

OFFERTE Aanvullend Pensioen - RIZIV Blz. 1 van 5 OFFERTE Aanvullend Pensioen - RIZIV VERZEKERINGNEMER DOKTER JONGE VERZEKERDE DOKTER JONGE Geslacht : mannelijk Geboortedatum : 01/01/1989 Leeftijd : 25 jaar en 6 maand Sociaal Statuut : zelfstandige

Nadere informatie

OFFERTE Aanvullend Pensioen - RIZIV

OFFERTE Aanvullend Pensioen - RIZIV Blz. 1 van 5 OFFERTE Aanvullend Pensioen - RIZIV VERZEKERINGNEMER DOKTER JONGE VERZEKERDE DOKTER JONGE Geslacht : mannelijk Geboortedatum : 01/01/1989 Leeftijd : 25 jaar en 6 maand Sociaal Statuut : zelfstandige

Nadere informatie

Begindatum Einddatum Vervaldag Duur 01/01 1 jaar

Begindatum Einddatum Vervaldag Duur 01/01 1 jaar Polis 30 504 345 Bijzondere Voorwaarden : Verzekeringsnemer : Doel van de polis Het verzekeren van de doelgroep-medewerkers (hierna verzekerde(n) genoemd) die een individuele overeenkomst hebben ondertekend

Nadere informatie

Handel Plus: Tarief Globale Onderschrijving

Handel Plus: Tarief Globale Onderschrijving Handel Plus: Tarief Globale Onderschrijving Enkele belangrijke opmerkingen: 1. Baloise Insurance biedt u de gelegenheid het gebouw te verzekeren zonder toepassing van het evenredigheidsregel. Dit kan gebeuren

Nadere informatie

financiële infofiche Flexibel VAP Saving Plan geldig op 1 januari 2017

financiële infofiche Flexibel VAP Saving Plan geldig op 1 januari 2017 Type levensverzekering Doelgroep Contracterende partijen Waarborgen Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen, met gewaarborgde intrestvoet door de verzekeringsmaatschappij. Deze levensverzekering laat

Nadere informatie

financiële infofiche Flexibel VAP Saving Plan geldig op 22 mei 2017

financiële infofiche Flexibel VAP Saving Plan geldig op 22 mei 2017 Type levensverzekering Doelgroep Contracterende partijen Waarborgen Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen, met gewaarborgde intrestvoet door de verzekeringsmaatschappij. Deze levensverzekering laat

Nadere informatie

Verenigingen en VZW s Cover

Verenigingen en VZW s Cover Verzekeraar Verzekeringnemer Belfius Insurance NV VLAMO VZW 8 BIJLOKEKAAI 9000 GENT Belangrijke data Begindatum 01 januari 2015 Einddatum 31 december 2015 Jaarvervaldag 1 januari Duurtijd: De polis heeft

Nadere informatie

verzekeringsvoorstel verzekering van de burgerrechtelijke aansprakelijkheid van de lesgevers - toezichthouders

verzekeringsvoorstel verzekering van de burgerrechtelijke aansprakelijkheid van de lesgevers - toezichthouders BA lesgevers - toezichthouders - opvoeders verzekering van de burgerrechtelijke aansprakelijkheid van de lesgevers - toezichthouders - opvoeders Dienstcode D07/448 Fax : 02/622.81.85 E-Mail : professionalliability.production@axa.be

Nadere informatie

VIVIUM Business Accidents

VIVIUM Business Accidents VIVIUM Business Accidents Voorstelformulier Een behoorlijk ingevuld voorstel stelt ons in staat de uitgifte van de contracten te bespoedigen en biedt bijgevolg een kostbare tijdsbesparing. Dit document

Nadere informatie

OVERZICHT. Allianz All-In-One Pro Algemene voorwaarden AD1082NL-09/13 1

OVERZICHT. Allianz All-In-One Pro Algemene voorwaarden AD1082NL-09/13 1 OVERZICHT Artikel 1 Vooraf. blz. 2 Artikel 2 Basisvoorwaarden... blz. 2 Artikel 3 Overzicht van de verzekeringscontracten waaruit het package kan bestaan.. blz. 2 Artikel 4 Bijzonderheden van een package....

Nadere informatie

: lts ze 1 - Dossier Nr /051 Contract Top Woning Nr 03/ /012 Ref. makelaar : c keringnemer. c.

: lts ze 1 - Dossier Nr /051 Contract Top Woning Nr 03/ /012 Ref. makelaar : c keringnemer. c. lts ze 1 - Dossier Nr 1177070/051 Contract Top Woning Nr 03/50.111.485/012 Ref. makelaar : 100104 : 1 ;.... c keringnemer De heer Bosmans, Marc Mussenstr, 10 3200 Aarschot Geboortedatum: 01/0711966 c.

Nadere informatie

verzekeringsvoorstel

verzekeringsvoorstel BA Gerechtelijke Mandatarissen (Handels- en/of burgerlijke rechtbanken) Minnelijke vereffenaars van vennootschappen Verzekering van de burgerrechtelijke beroepsaansprakelijkheid Gerechtelijke Mandatarissen

Nadere informatie

Offerte Invest for Life Dynamic 3A

Offerte Invest for Life Dynamic 3A Offerte Invest for Life Dynamic 3A Opgemaakt ter attentie van: Voorbeeld MySavings Aangeboden door: MySavings Antwerpselaan, 38 1000 - Bruxelles info@mysavings.be www.mysavings.be Deze offerte verplicht

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN RECHTSBIJSTAND

ALGEMENE VOORWAARDEN RECHTSBIJSTAND ALGEMENE DEFINITIES Verzekeringsnemer Verzekerde Verzekeraar Contract Schadegeval De natuurlijke of rechtspersoon die het contract sluit, verder u genoemd. Iedere persoon die beroep kan doen op de waarborgen,

Nadere informatie

VIVIUM BUSINESS SOLUTIONS PROJECT

VIVIUM BUSINESS SOLUTIONS PROJECT PRODUCENT Van Eynde N.Zakenkantoor (DX 91304 KIM) Dorpsstraat, 45 (999/031000) 9130 KIELDRECHT TEL.: 03/773.37.30 FAX.: 03/773.40.14 NICO@NVE.BE VERZEKERINGNEMER Mevrouw PICAVET Melissa Paardenkerkhofstraat,

Nadere informatie

COLLECTIEVE POLIS GEZONDHEIDSZORG TEN VOORDELE VAN DE PERSONEELSLEDEN VAN. PROVIDENTIA cv

COLLECTIEVE POLIS GEZONDHEIDSZORG TEN VOORDELE VAN DE PERSONEELSLEDEN VAN. PROVIDENTIA cv COLLECTIEVE POLIS GEZONDHEIDSZORG TEN VOORDELE VAN DE PERSONEELSLEDEN VAN PROVIDENTIA cv Dienst polissen: 49@belins.be 02/286.65.75 Dienst schade: 491@ belins.be 02/286.60.30 Fax: 02/286.74.76 te Brussel

Nadere informatie

PLAN FOR LIFE + Offerte

PLAN FOR LIFE + Offerte PLAN FOR LIFE + Offerte Verzekeringnemer / verzekerde: Voorbeeld MySavings Voorliggende offerte is geldig tot 12.02.2015 onder voorbehoud van aanvaarding van het risico door Allianz Benelux n.v.. Makelaar:

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden Brandpolis Package NSPV

Bijzondere voorwaarden Brandpolis Package NSPV Bijzondere voorwaarden Brandpolis Package NSPV Verzekeringsmaatschappij: Algemene voorwaarden: VIVIUM VIVIUM HOME SOLUTIONS de algemene voorwaarden zijn ter uwe beschikking op de volgende link: http://www.vivium.be/fileadmin/user_upload/ntcdocu

Nadere informatie

POLIS BA VERENIGING VAN MEDE-EIGENAARS

POLIS BA VERENIGING VAN MEDE-EIGENAARS POLIS BA VERENIGING VAN MEDE-EIGENAARS 2 Polisnummer van het raamcontract : 730.379.384 Tussen : VZW CIB VLAANDEREN Kortrijksesteenweg 1005 B-9000 GENT Hierna genoemd : de onderschrijver van de polis En

Nadere informatie

PLAN FOR LIFE + Offerte

PLAN FOR LIFE + Offerte PLAN FOR LIFE + Offerte Verzekeringnemer / aangeslotene / verzekerde: Voorbeeld MySavings Voorliggende offerte is geldig tot 12.02.2015 onder voorbehoud van aanvaarding van het risico door Allianz Benelux

Nadere informatie

VZW BEMIDDELING. Bemiddelaar: KBC Insurance Solutions

VZW BEMIDDELING. Bemiddelaar: KBC Insurance Solutions VZW BEMIDDELING Bemiddelaar: KBC Insurance Solutions Verzekeraar : GENERALI BELGIUM Generali Belgium NV - Maatschappelijk Kapitaal 40.000.000,00 EUR - BTW - KBO-nr. (BE) 0403.262.553 - RPR Brussel www.generali.be

Nadere informatie

verzekeringsvoorstel BA raad van mede-eigendom commissaris syndicus

verzekeringsvoorstel BA raad van mede-eigendom commissaris syndicus BA raad van mede-eigendom commissaris syndicus verzekering van de burger rechtelijke BA raad van mede-eigendom commissaris syndicus Dienstcode D07/448 FAX : 02/622.81.85 e-mail : professionalliability.production@axa.be

Nadere informatie

PLAN FOR LIFE + Offerte

PLAN FOR LIFE + Offerte PLAN FOR LIFE + Offerte Verzekeringnemer / aangeslotene / verzekerde: Sociale voordelen Tandarts Riziv Voorliggende offerte is geldig tot 10.03.2015 onder voorbehoud van aanvaarding van het risico door

Nadere informatie

POLIS EVENEMENTEN. Doelgroep

POLIS EVENEMENTEN. Doelgroep Doelgroep Deze polis is bestemd voor evenementen met een tijdelijk karakter waarvan de organisatie niet tot de bedrijfsactiviteit van de organisator behoort. Met deze polis richten wij ons dus vooral tot

Nadere informatie

Kenmerken van de Woningverzekering. A/ Hoofdwaarborgen

Kenmerken van de Woningverzekering. A/ Hoofdwaarborgen Informatie betreffende Fortis Bank De Woningverzekering wordt gecommercialiseerd door Fortis Bank nv, Warandeberg 3, 1000 Brussel, RPR Brussel 0403.199.702, erkend verzekeringstussenpersoon (CBFA-nr. 25.879),

Nadere informatie

Verzekeringsvoorstel beroepsaansprakelijkheid en financiële waarborg vastgoedmakelaars.

Verzekeringsvoorstel beroepsaansprakelijkheid en financiële waarborg vastgoedmakelaars. Verzekeringsvoorstel beroepsaansprakelijkheid en financiële waarborg vastgoedmakelaars. 1. Makelaar Naam:... FSMA-nr:... Straat:... nr :... bus :... Postnummer:... Gemeente:... Telefoon:... Fax:... E-mailadres:...

Nadere informatie

OVERZICHT. Allianz All-In-One Pro Algemene voorwaarden AD1082NL-09/13 1

OVERZICHT. Allianz All-In-One Pro Algemene voorwaarden AD1082NL-09/13 1 OVERZICHT Artikel 1 Vooraf. blz. 2 Artikel 2 Basisvoorwaarden... blz. 2 Artikel 3 Overzicht van de verzekeringscontracten waaruit het package kan bestaan.. blz. 2 Artikel 4 Bijzonderheden van een package....

Nadere informatie

Procedure ongevalaangifte. (volleybalschool en bewegingsschool)

Procedure ongevalaangifte. (volleybalschool en bewegingsschool) JTV Brigand Berlare-Zele vzw secr.: Biezenstraat 21 9290 Berlare tel.: (052) 42 22 69 Procedure ongevalaangifte (volleybalschool en bewegingsschool) 1. Zo snel mogelijk (zeker binnen een week na het ongeval)

Nadere informatie

Verzekeringsvoortsel - Apparthomes Verzekeringsvoorstel Apparthomes

Verzekeringsvoortsel - Apparthomes Verzekeringsvoorstel Apparthomes Verzekeringsvoortsel - Apparthomes 2012-02 Verzekeringsvoorstel Apparthomes 1. Het verzekeringsvoorstel De ondertekening van het verzekeringsvoorstel door de kandidaat verzekeringsnemer doet de dekking

Nadere informatie

Verzekeringsvoorstel Brand

Verzekeringsvoorstel Brand Verzekeringsvoorstel Brand Velden met een * moeten verplicht ingevuld worden. Nieuwe zaak*: Ja / Neen DATUM*: Bemiddelaar/Makelaar* Naam / Firma* Straatnaam* Nummer (+Bus)* Postcode* Gemeente* Verzekeringsnemer

Nadere informatie

KBC-Bedrijfspolis Aansprakelijkheidsverzekeringen

KBC-Bedrijfspolis Aansprakelijkheidsverzekeringen KBC-Bedrijfspolis Aansprakelijkheidsverzekeringen De goede naam van uw bedrijf is belangrijk en daar doet u veel voor, want u wilt zoveel mogelijk tevreden klanten en gelukkige werknemers. Maar soms loopt

Nadere informatie

TALENSIA. Objectieve Aansprakelijkheid in geval van Brand of Ontploffing. Specifieke bepalingen

TALENSIA. Objectieve Aansprakelijkheid in geval van Brand of Ontploffing. Specifieke bepalingen TALENSIA Objectieve Aansprakelijkheid Specifieke bepalingen De inleiding en voorstelling van het verzekeringsplan Ondernemingen De gemeenschappelijke bepalingen De woordenlijst zijn eveneens van toepassing.

Nadere informatie

PLAN FOR LIFE + Offerte

PLAN FOR LIFE + Offerte PLAN FOR LIFE + Offerte Verzekeringnemer / verzekerde: Voorbeeld tak 23 Voorliggende offerte is geldig tot 10.03.2015 onder voorbehoud van aanvaarding van het risico door Allianz Benelux n.v.. Makelaar:

Nadere informatie

CURALIA AMMA SPECIALE VOORWAARDEN GEWAARBORGD INKOMEN «FARMARISK»

CURALIA AMMA SPECIALE VOORWAARDEN GEWAARBORGD INKOMEN «FARMARISK» CURALIA AMMA SPECIALE VOORWAARDEN GEWAARBORGD INKOMEN «FARMARISK» 01.05.2016 De huidige speciale voorwaarden GEWAARBORGD INKOMEN werden ontwikkeld: voor de leden van CURALIA, verzekeringsonderneming toegelaten

Nadere informatie

VARIA - DIVERSE RISICO'S

VARIA - DIVERSE RISICO'S Polisnummer 7.A93.822 Bijaktenummer 00 Blad 01 Onze referte 7.A93.822/9930/PX Verzekeringnemer RE6.592 CULTURELE RAAD DELLA FAILLELAAN 34 2630 AARTSELAAR Bemiddelaar FSMA-nr. 16196 (IM) BALOISE INSURANCE

Nadere informatie

Verzekeringsvoorstel burgerlijke aansprakelijkheid architect.

Verzekeringsvoorstel burgerlijke aansprakelijkheid architect. Verzekeringsvoorstel burgerlijke aansprakelijkheid architect. 1. Makelaar Naam:... FSMA-nr:... Straat:... nr :... bus :... Postnummer:... Gemeente:... Telefoon:... Fax:... E-mailadres:... Protect-nr:...

Nadere informatie

VERZEKERINGNEMER Voor bestaande klanten: klantnr. Polisref. REFERENTIE Naam en voornaam of firmanaam Straat Nr. Bus Postnr.

VERZEKERINGNEMER Voor bestaande klanten: klantnr. Polisref. REFERENTIE Naam en voornaam of firmanaam Straat Nr. Bus Postnr. Nr. Groepspolis Nr. Individuele polis SCHADEFORMULIER HOSPITALISATIE AANDACHT: wij verzoeken de betrokken verzekerde (voor minderjarigen de verzekeringnemer) dit formulier in drukletters en volledig in

Nadere informatie

VOORSTEL RECHTSBIJSTAND FAMILY 2014

VOORSTEL RECHTSBIJSTAND FAMILY 2014 LAR Rechtsbijstand VOORSTEL RECHTSBIJSTAND FAMILY 2014 Wij halen uw gelijk. VEREENVOUDIGD VOORSTEL RECHTSBIJSTAND LAR FAMILY Nieuwe zaak : Bijvoegsel Vervaldag: Makelaar Producentennr: Kantoor: Ref: Verzekeringsnemer

Nadere informatie

Verzekeringen. Credit Security Plan. In geval van tegenspoed bent u beschermd! NELB NORTH EUROPE LIFE BELGIUM

Verzekeringen. Credit Security Plan. In geval van tegenspoed bent u beschermd! NELB NORTH EUROPE LIFE BELGIUM Verzekeringen Credit Security Plan In geval van tegenspoed bent u beschermd! NELB NORTH EUROPE LIFE BELGIUM De schuldsaldoverzekering Credit Security Plan biedt u de zekerheid dat uw lening op afbetaling

Nadere informatie

Brand Rooster tot afschaffing van de evenredigheidsregel van bedragen Appartementen

Brand Rooster tot afschaffing van de evenredigheidsregel van bedragen Appartementen Brand Rooster tot afschaffing van de evenredigheidsregel van bedragen Appartementen Bemiddelaar Nr. FSMA-nr. Referentie Naam Verkoop op afstand: Ja Neen Telefoon Voorsteller/ Voor bestaande klanten: klantnr.

Nadere informatie

BSAE- Verzekering. Towards Professional Recognition

BSAE- Verzekering. Towards Professional Recognition BSAE- Verzekering Towards Professional Recognition Beroepsaansprakelijkheidsverzekering Op vraag van BSAE heeft verzekeringsmakelaar Group Casier een exclusieve verzekeringspolis beroepsaansprakelijkheid

Nadere informatie

Agent. Dossierbeheer. Schadegeval

Agent. Dossierbeheer. Schadegeval Schadeaangifte BA, LO en Rechtsbijstand Defendo Aangifte Lichamelijke Ongevallen (anders dan arbeidsongevallen) Aangifte Defendo - Rechtsbijstand Aangifte Burgerrechterlijke aansprakelijkheid minimum 1

Nadere informatie

AANGIFTE ZIEKTE OF ONGEVAL MET LICHAMELIJK LETSEL

AANGIFTE ZIEKTE OF ONGEVAL MET LICHAMELIJK LETSEL AANGIFTE ZIEKTE OF ONGEVAL MET LICHAMELIJK LETSEL WIT = ingevuld te bezorgen aan Baloise Insurance binnen 8 dagen te rekenen vanaf de dag van het ongeval ROZE = exemplaar voor de getroffene GEEL = ingevuld

Nadere informatie

Reglement van de DVV Stars (versie 01/08/2013)

Reglement van de DVV Stars (versie 01/08/2013) Reglement van de DVV Stars (versie 01/08/2013) Inhoud Deel 1: Hoe DVV Stars sparen?... 2 Hoofdstuk 1: Hoe DVV Stars sparen in uw autopolis?... 2 Art. 1.1.1. Op welke voertuigen kunt u DVV Stars sparen?...

Nadere informatie

Conventie. Rechtsbijstandsverzekering van Generali Belgium NV

Conventie. Rechtsbijstandsverzekering van Generali Belgium NV Conventie De duur van de verzekeringsovereenkomst wordt vastgesteld in de bijzondere voorwaarden. Hij kan niet langer zijn dan één jaar. Op elke jaarlijkse vervaldag wordt de verzekeringsovereenkomst stilzwijgend

Nadere informatie

SCHULDSALDOVERZEKERING TIJDELIJKE VERZEKERING OVERLIJDEN Natuurlijk persoon Onderschrijvingsformulier

SCHULDSALDOVERZEKERING TIJDELIJKE VERZEKERING OVERLIJDEN Natuurlijk persoon Onderschrijvingsformulier SCHULDSALDOVERZEKERING TIJDELIJKE VERZEKERING OVERLIJDEN Natuurlijk persoon Onderschrijvingsformulier Tussenpersoon: Naam: Nr agent CRELAN Bank Nr producent NV CRELAN INSURANCE : E-mail: FSMA-nr: Opmaakdatum:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Pack CarSharing

Algemene Voorwaarden. Pack CarSharing Algemene Voorwaarden Pack CarSharing 0079-8285130N-16122017 AG Insurance nv E. Jacqmainlaan 53, B-1000 Brussel RPR Brussel BTW BE 0404.494.849 www.aginsurance.be Tel. +32(0)2 664 81 11 Fax +32(0)2 664

Nadere informatie

Post Optima Pension 1

Post Optima Pension 1 Financiële infofiche Levensverzekeringen voor tak 21 Post Optima Pension 1 Type levensverzekering Individuele levensverzekering van onderworpen aan het Belgisch recht met gegarandeerde rentevoet (tak 21).

Nadere informatie

Verzekeringen. Hypo Security Plan. De schuldsaldoverzekering van NELB voor uw hypothecair krediet NELB NORTH EUROPE LIFE BELGIUM

Verzekeringen. Hypo Security Plan. De schuldsaldoverzekering van NELB voor uw hypothecair krediet NELB NORTH EUROPE LIFE BELGIUM Verzekeringen Hypo Security Plan De schuldsaldoverzekering van NELB voor uw hypothecair krediet NELB NORTH EUROPE LIFE BELGIUM Bescherm uw financiële zekerheid en die van uw dierbaren... Overlijden, tijdelijke

Nadere informatie

Administratieve handleiding Groepsverzekering. Administratieve handleiding Groepsverzekering

Administratieve handleiding Groepsverzekering. Administratieve handleiding Groepsverzekering Inhoud 1 Welke documenten krijgt u bij het opstarten van de groepsverzekering?... 3 2 Wat zijn de mogelijkheden van KBC-Online for Business?... 4 2.1 Mogelijkheden voor de werkgever... 4 2.2 Mogelijkheden

Nadere informatie

KBC Verzekeringen. Attest algemene inlichtingen ons kenmerk: datum ongeval: slachtoffer: gegevens slachtoffer. adres. telefoon gsm adres

KBC Verzekeringen. Attest algemene inlichtingen ons kenmerk: datum ongeval: slachtoffer: gegevens slachtoffer. adres. telefoon gsm  adres Attest algemene inlichtingen gegevens slachtoffer naam en voornaam geboorte... adres burgerlijke staat IBAN rekeningnummer... telefoon gsm e-mailadres Wie woont er nog op dit adres? naam en voornaam relatie

Nadere informatie

Facultatieve Verzekering Werkloosheid. Algemene voorwaarden Levensverzekering. Editie

Facultatieve Verzekering Werkloosheid. Algemene voorwaarden Levensverzekering. Editie Algemene voorwaarden Levensverzekering Facultatieve Verzekering Werkloosheid Editie 10.05.2010 Algemene voorwaarden van toepassing op de contracten Effectenrekeningverzekering. Editie 15/09/2010 1/5 Algemene

Nadere informatie

Offerte Invest for Life Corporate 2

Offerte Invest for Life Corporate 2 Offerte Invest for Life Corporate 2 Opgemaakt ter attentie van: Voorbeeld MySavings Aangeboden door: MySavings Antwerpselaan, 38 1000 - Bruxelles info@mysavings.be www.mysavings.be Deze offerte verplicht

Nadere informatie

Top Woning. Eenvoudig en zeker... de snelste manier om uw goederen goed te verzekeren

Top Woning. Eenvoudig en zeker... de snelste manier om uw goederen goed te verzekeren Top Woning Eenvoudig en zeker... de snelste manier om uw goederen goed te verzekeren Een eenvoudige methode Tel volgens de instructies de ruimten van uw woning die vermeld moeten worden in de inventaris.

Nadere informatie

Financiële infofiche levensverzekering voor overlijdensverzekeringen (niet sparen en beleggen)

Financiële infofiche levensverzekering voor overlijdensverzekeringen (niet sparen en beleggen) Financiële infofiche levensverzekering voor overlijdensverzekeringen (niet sparen en beleggen) Elitis Top Cover Type levensverzekering Elitis Top Cover is een tijdelijke overlijdensverzekering van de tak

Nadere informatie

Beroepsaansprakelijkheid Reisagentschap (wettelijke waarborgen):

Beroepsaansprakelijkheid Reisagentschap (wettelijke waarborgen): Verzekerde Kapitalen B.V. Uitbating: a. Lichamelijke schade: 2.500.000-EUR b. Stoffelijke schade: 250.000-EUR Beroepsaansprakelijkheid Reisagentschap (wettelijke waarborgen): a. Lichamelijke schade: 2.500.000-EUR

Nadere informatie

Fortis AG - Uw verzekeringen bij uw makelaar. Top Woning. Eenvoudig en zeker... de snelste manier om uw goederen goed te verzekeren

Fortis AG - Uw verzekeringen bij uw makelaar. Top Woning. Eenvoudig en zeker... de snelste manier om uw goederen goed te verzekeren Fortis AG - Uw verzekeringen bij uw makelaar Top Woning Eenvoudig en zeker... de snelste manier om uw goederen goed te verzekeren Een eenvoudige methode Tel volgens de instructies het aantal kamers van

Nadere informatie

Verzekeringsvoorstel beroepsaansprakelijkheid veiligheidscoördinatoren.

Verzekeringsvoorstel beroepsaansprakelijkheid veiligheidscoördinatoren. Verzekeringsvoorstel beroepsaansprakelijkheid veiligheidscoördinatoren. 1. Makelaar Naam:... FSMA-nr:... Straat:... nr :... bus :... Postnummer:... Gemeente:... Telefoon:... Fax:... E-mailadres:... 2.

Nadere informatie

Voorstel Bedrijfspolis personeelsverzekeringen

Voorstel Bedrijfspolis personeelsverzekeringen Voorstel Bedrijfspolis personeelsverzekeringen doorverwijzing ja neen naam bankkantoor... print algemene voorwaarden gewenst nieuwe zaak vervangt polisnummer... bijvoegsel polisnummer... begindatum jaarlijkse

Nadere informatie

Belangrijkste kenmerken van het product. Identiteit en personalia van de betrokken. Het contract

Belangrijkste kenmerken van het product. Identiteit en personalia van de betrokken. Het contract Identiteit en personalia van de betrokken partijen Verzekeringsbemiddelaar: ING België nv, verzekeringsmakelaar, ingeschreven bij de FSMA onder het codenummer 12381A. Vennootschapszetel: Marnilaan 24,

Nadere informatie

RECHTSBIJSTAND. Hoofdstuk 5. Art.21. Voorafgaandelijke bepaling

RECHTSBIJSTAND. Hoofdstuk 5. Art.21. Voorafgaandelijke bepaling Hoofdstuk 5 RECHTSBIJSTAND Voorafgaandelijke bepaling Gewaarborgd schadegeval Art.21 De bepalingen van de overige hoofdstukken van deze overeenkomst zijn van toepassing op Rechtsbijstand voor zover ze

Nadere informatie

ING Life Personal Protected 1

ING Life Personal Protected 1 ING Life Personal Protected 1 Type levensverzekering Levensverzekering (tak 23), behorende tot het productengamma Secure Invest van ING Life Belgium nv waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen.

Nadere informatie

Verzekeringen. Schuldsaldoverzekering. Hypotheeklening. In geval van tegenspoed bent u beschermd!

Verzekeringen. Schuldsaldoverzekering. Hypotheeklening. In geval van tegenspoed bent u beschermd! Verzekeringen Schuldsaldoverzekering Hypotheeklening In geval van tegenspoed bent u beschermd! De schuldsaldoverzekering biedt u de zekerheid dat uw hypotheeklening geheel of gedeeltelijk wordt terugbetaald

Nadere informatie

V.Z.W. HUISARTSENKRINGEN VERZEKERINGSVOORSTEL

V.Z.W. HUISARTSENKRINGEN VERZEKERINGSVOORSTEL V.Z.W. HUISARTSENKRINGEN Burgerlijke aansprakelijkheid en uitbating lichamelijke ongevallen rechtsbijstand VERZEKERINGSVOORSTEL AMMA VERZEKERINGEN o.v. Vereniging voor onderlinge verzekeringen met vaste

Nadere informatie

Aansluitingsformulier voor de verzekering van de burgerrechtelijke beroepsaansprakelijkheid. Verzekeringsbemiddeling en distributie van verzekeringen

Aansluitingsformulier voor de verzekering van de burgerrechtelijke beroepsaansprakelijkheid. Verzekeringsbemiddeling en distributie van verzekeringen 1 Aansluitingsformulier voor de verzekering van de burgerrechtelijke beroepsaansprakelijkheid Verzekeringsbemiddeling en distributie van verzekeringen Verzekeringsmakelaars en -agenten 1. Algemene gegevens

Nadere informatie

Pensioenspaarcontract van het type Universal Life

Pensioenspaarcontract van het type Universal Life Pensioenspaarcontract van het type Universal Life Algemene voorwaarden Securex Leven - VOV - Maatschappelijke zetel: Tervurenlaan 43, 1040 Brussel Erkend bij KB van 5.1.1982 (B.S. 23.1.1982) onder nr.

Nadere informatie

CONVENTIE Europaea Firewall

CONVENTIE Europaea Firewall CONVENTIE Europaea Firewall De duur van de verzekeringsovereenkomst wordt vastgesteld in de bijzondere voorwaarden. Hij kan niet langer zijn dan één jaar. Op elke jaarlijkse vervaldag wordt de verzekeringsovereenkomst

Nadere informatie

KBC-Patrimoniumpolis Glastuinbouw

KBC-Patrimoniumpolis Glastuinbouw KBC-Patrimoniumpolis Glastuinbouw De KBC-Patrimoniumpolis beschermt de roerende en onroerende goederen van de verzekerde tegen allerhande gevaren. Ook de bedrijfsschade die het gevolg kan zijn van schade

Nadere informatie

VERZEKERINGSVOORSTEL

VERZEKERINGSVOORSTEL VERZEKERINGSVOORSTEL Verzekering van de burgerrechtelijke beroepsaansprakelijkheid van interim-managers (aangesloten bij Federgon) Gelieve bij deze vragenlijst volgende informatie te voegen : Kopie van

Nadere informatie

regelingsdocument brandverzekering Exemplaar bemiddelaar

regelingsdocument brandverzekering Exemplaar bemiddelaar Exemplaar bemiddelaar Uw contact: Dienst Brand Delacenseriestraat 1 2018 Antwerpen F: 03 203 82 16 E: schade.brand@fidea.be Bemiddelaar Naam:... Fidea-nummer:... Referte bemiddelaar:... De bemiddelaar

Nadere informatie

Verzekeringsvoorstel Alle Risico s

Verzekeringsvoorstel Alle Risico s Verzekeringsvoorstel Alle Risico s DATUM*: Velden met een * moeten verplicht ingevuld worden. Nieuwe zaak*: Bemiddelaar/Makelaar* Naam / Firma* Straatnaam* Nummer (+Bus)* Postcode* Gemeente* Verzekeringsnemer

Nadere informatie

WELKE BETEKENIS GEVEN WIJ AAN DE VOLGENDE BEGRIPPEN?

WELKE BETEKENIS GEVEN WIJ AAN DE VOLGENDE BEGRIPPEN? DVV INVEST ALGEMENE VOORWAARDEN Referentie IT26-05/2005 Artikel 1 WELKE BETEKENIS GEVEN WIJ AAN DE VOLGENDE BEGRIPPEN? 1. Wat betekent `WIJ'? DVV, een merk- een handelsnaam van DIB n.v., verzekeringsonderneming

Nadere informatie

Globalia Pro. 1. De voordelen : 2. De voorwaarden : 3. De takken :

Globalia Pro. 1. De voordelen : 2. De voorwaarden : 3. De takken : 1. De voordelen : Bonus van 10% tot 15% (bij leven) op de jaarpremies Een contract - Een vervaldatum - Een premie Geen fractioneringskosten (indien domiciliëring) Geen poliskosten Uiterst voordelige tarieven

Nadere informatie

Financiële infofiche levensverzekering voor overlijdensverzekeringen (niet sparen en beleggen)

Financiële infofiche levensverzekering voor overlijdensverzekeringen (niet sparen en beleggen) Financiële infofiche levensverzekering voor overlijdensverzekeringen (niet sparen en beleggen) Elantis Immo Cover Type levensverzekering Elantis Immo Cover is een tijdelijke overlijdensverzekering van

Nadere informatie

Pensioensparen Voorstelformulier *

Pensioensparen Voorstelformulier * Pensioensparen Voorstelformulier Gelieve alle vragen volledig en nauwkeurig in hoofdletters te beantwoorden, een streep geldt niet als antwoord. Een behoorlijk ingevuld voorstel stelt ons in staat de uitgifte

Nadere informatie