Verzekeringen. Credit Security Plan. In geval van tegenspoed bent u beschermd! NELB NORTH EUROPE LIFE BELGIUM

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verzekeringen. Credit Security Plan. In geval van tegenspoed bent u beschermd! NELB NORTH EUROPE LIFE BELGIUM"

Transcriptie

1 Verzekeringen Credit Security Plan In geval van tegenspoed bent u beschermd! NELB NORTH EUROPE LIFE BELGIUM

2 De schuldsaldoverzekering Credit Security Plan biedt u de zekerheid dat uw lening op afbetaling geheel of gedeeltelijk wordt terugbetaald in geval van tegenspoed. Welke onvoorziene omstandigheden worden gedekt door deze verzekering? Overlijden Bij overlijden neemt uw verzekering het uitstaand verzekerd saldo van uw lening op afbetaling op het ogenblik van overlijden voor haar rekening, zodat uw naasten zich dus niet hoeven te bekommeren om de terugbetaling van uw lening. Ernstige ziekte Wanneer door een arts een ernstige ziekte wordt vastgesteld, gedefinieerd in de Algemene Voorwaarden, zal de verzekering het uitstaand verzekerd saldo van uw lening op afbetaling op het ogenblik van de vaststelling van de diagnose terugbetalen. Deze dekking kan enkel afgesloten worden in combinatie met de hoofdverzekering overlijden. Werkonbekwaamheid Bij volledige werkonbekwaamheid zal de verzekering het verzekerd bedrag van de maandaflossingen terugbetalen gedurende de werkonbekwaamheidsperiode, weliswaar na een wachtperiode van 60 dagen. Deze dekking kan enkel afgesloten worden in combinatie met de hoofdverzekering overlijden. Werkloosheid In geval van werkloosheid neemt de verzekering het verzekerd bedrag van de maandaflossingen voor haar rekening gedurende maximaal 12 maanden. De verzekering komt echter pas tussen na een wachtperiode die gelijk is aan de periode gedekt door de ontslagvergoeding met een minimum van 3 maanden (9 maanden in geval van collectief ontslag) en gaat in op de eerste dag van de maand volgend op de notificatie van het ontslag. Deze dekking kan enkel afgesloten worden in combinatie met de waarborgen overlijden en werkonbekwaamheid.

3 Uw bescherming tegen onvoorziene omstandigheden Voorwaarden om deze verzekering te onderschrijven De verzekering kan vanaf 18 jaar onderschreven worden. Voor de dekkingen overlijden en ernstige ziekte mag u niet ouder zijn dan 70 jaar bij het onderschrijven van de verzekeringspolis en 75 jaar op de eindvervaldag van uw polis. Voor de dekkingen werkonbekwaamheid en werkloosheid mag u op de eindvervaldag van uw polis niet ouder zijn dan 65 jaar. Bovendien dient u voor de dekking werkloosheid minstens 12 maanden ononderbroken in dienst te zijn bij dezelfde werkgever bij het onderschrijven van de verzekering. Zijn er bepaalde risico s uitgesloten in deze verzekering? Bepaalde risico s zijn inderdaad uitdrukkelijk uitgesloten in deze verzekering. U vindt de volledige en gedetailleerde lijst van deze uitgesloten risico s terug in de Algemene Voorwaarden. Onder de uitgesloten risico s bevinden zich onder meer het overlijden ingevolge zelfmoord gedurende één jaar na de inwerkingtreding van de verzekering en, voor wat de dekkingen ernstige ziekte of werkloosheid betreft, zijn de schadegevallen die zich voordoen gedurende de eerste 3 maanden (de eerste 9 maanden in geval van werkloosheid na collectief ontslag) na het onderschrijven van de verzekering uitgesloten. Bovendien kan de verzekeringsmaatschappij eveneens tussenkomst weigeren indien de gezondheidsverklaring die werd afgelegd bij het onderschrijven van de polis niet in overeenstemming blijkt te zijn met uw gezondheidssituatie op dat ogenblik.

4 Voordelen indien u deze verzekering onderschrijft Bescherming van uzelf en van uw naasten Dankzij de dekking overlijden hoeven uw verwanten zich niet te bekommeren over de terugbetaling van het verzekerd bedrag van uw lening, dat door de verzekeringsmaatschappij wordt betaald. Dankzij de dekkingen ernstige ziekte en werkonbekwaamheid wordt u beter beschermd tegen de financiële gevolgen van ernstige ziekte en langdurige werkonbekwaamheid. Een ernstige ziekte of een langdurige werkonbekwaamheid zorgt immers niet enkel voor fysieke en emotionele problemen, maar kan ook leiden tot moeilijkheden om uw lening terug te betalen. De dekking werkloosheid op haar beurt, voorziet in de terugbetaling, gedurende maximum 12 maanden, van het verzekerd bedrag van uw maandaflossingen, zodat de impact van uw lening op uw gezinsbudget beperkt blijft op het ogenblik dat uw professionele inkomsten worden aangetast. Een op uw maat gemaakt product Deze schuldsaldoverzekering houdt zowel rekening met uw familiale als professionele situatie. Ook uw echtgeno(o)t(e) of partner, indien deze mededebiteur is van uw lening op afbetaling, kan deze verzekering onderschrijven. Bovendien bepaalt u zelf de combinatie van dekkingen en het bedrag van de lening dat u voor elk van u beiden wenst te verzekeren. Eenvoud van betaling De premie voor de dekkingen overlijden, ernstige ziekte en werkonbekwaamheid wordt éénmalig betaald, waarna u gedekt bent gedurende de volledige looptijd van uw lening. Enkel indien de duurtijd van de lening op afbetaling minimum 120 maanden bedraagt, kan u kiezen om een enige premie te betalen die enkel de eerste 5 jaar van uw lening dekt en vervolgens een jaarpremie, te betalen op elke jaarlijkse vervaldag van de verzekering, om uw lening te dekken tot de eindvervaldag. De premies voor de waarborg werkloosheid zijn steeds jaarlijks betaalbaar op de jaarlijkse vervaldag van deze dekking. De premiebedragen zijn afhankelijk van de leeftijd van de verzekerde, van het te verzekeren ontleende bedrag, van de duurtijd van de lening en van de keuze tot fiscale aftrekbaarheid. De tarieven zijn verkrijgbaar in onze verkooppunten.

5 Flexibiliteit indien u een nieuwe lening bij Beobank aangaat Indien u later een nieuwe lening aangaat bij Beobank met terugbetaling van een vorige lening, gedekt door deze verzekering, zullen de nog overblijvende verzekerde kapitalen voor de verschillende dekkingen kosteloos getransfereerd worden ter dekking van de nieuwe lening. Mogelijke fiscale voordelen* De premie voor de dekking overlijden kan, onder bepaalde voorwaarden, fiscaal in mindering worden gebracht. De belastingbesparing op de premie overlijden bedraagt 30% van de premie. De fiscale aftrekbaarheid van verzekeringspremies is echter een complexe en evoluerende aangelegenheid die onder meer afhangt van de individuele situatie van iedere belastingplichtige. Om van de belastingvermindering te kunnen genieten, moeten een aantal voorwaarden gerespecteerd worden: enerzijds moet de verzekeringsnemer, de verzekerde en de belastingplichtige dezelfde persoon zijn en de polis moet afgesloten worden vóór de 65ste verjaardag, anderzijds moet de begunstigde bij overlijden van de verzekerde een bloedverwant zijn tot maximaal de 2de graad. Voor de inkomsten 2015 (aanslagjaar 2016), is het fiscaal aftrekbaar bedrag beperkt tot EUR per belastingplichtige. Wij vestigen er echter uw aandacht op dat in dit bedrag, in voorkomend geval, eveneens de aftrek van de kapitaalaflossingen van hypotheekleningen en premies van andere levensverzekeringen begrepen is. Het is eveneens nuttig erop te wijzen dat, indien de premie fiscaal in mindering werd gebracht, een eventuele uitbetaling door de verzekeringsmaatschappij bij overlijden belast zal worden aan 10% (gemeentetaks niet inbegrepen). Als gevolg hiervan zal, indien u opteert voor de fiscale aftrekbaarheid van de premie overlijden, het verzekerd kapitaal overlijden verhoogd worden met 11,11% om te vermijden dat uw erfgenamen zich bijkomende financiële zorgen moeten maken. Een eventuele afkoop van de premie zal, naargelang het tijdstip van afkoop, onderworpen worden aan een voorheffing die kan oplopen tot 33,31% (gemeentetaks inbegrepen), indien de premie fiscaal in mindering werd gebracht. * Dit fiscale luik is gebaseerd op de van kracht zijnde wettelijke bepalingen en de officieel beschikbare informatie op datum van 22/06/2015. De fiscale behandeling kan echter wijzigen in de toekomst.

6 Welke verzekeringsmaatschappijen dekken mijn lening? De dekkingen overlijden, ernstige ziekte en werkonbekwaamheid worden onderschreven door de verzekeringsmaatschappij North Europe Life Belgium, verzekeringsonderneming toegelaten onder NBB nr 0956, Pleinlaan 11 te 1050 Brussel. De dekking werkloosheid wordt onderschreven door Partners Verzekeringen, verzekeringsonderneming geregistreerd bij de NBB onder nr. 964, gevestigd Gustave Demeylaan 66, 1160 Brussel. U bent echter vrij om deze optionele verzekering bij een maatschappij van uw keuze te onderschrijven. Wat moet ik doen indien er zich iets onverwachts voordoet? Indien er zich spijtig genoeg een schadegeval voordoet, kan u onmiddellijk uw Beobank agentschap contacteren of rechtstreeks de verzekeringsmaatschappij North Europe Life Belgium, welke samen met Partners Verzekeringen, verantwoordelijk is voor het schadebeheer. Zij zullen u helpen om het schadedossier samen te stellen en de regeling ervan zo vlug mogelijk uitvoeren. Wat gebeurt er indien mijn lening op afbetaling vervroegd wordt terugbetaald? U kan uw lopende verzekering behouden tot de einddatum van de polis. In dat geval, zullen de resterende verzekerde kapitalen als dekking dienen voor een eventuele andere lening bij Beobank; bij gebreke wordt uzelf (of de begunstigde(n) aangeduid in uw polis in geval van overlijden) de eerste begunstigde van de verzekering. Maar u kan ook de verzekeringspolis afkopen. In dat geval zal een afkoopwaarde worden terugbetaald. De afkoopwaarde, berekend zoals vermeld in de Algemene Voorwaarden, kan aanzienlijk lager zijn dan het bedrag van de initiële premie aangezien het grootste deel van de premie de hoogste kapitalen bij het begin van de lening dekt. Ben ik verplicht om deze verzekering te nemen? Neen, het onderschrijven van deze verzekering is absoluut geen voorwaarde tot het bekomen van uw lening of gunstiger voorwaarden voor uw lening. Bovendien heeft u het recht de verzekeringspolis op te zeggen zonder kosten, met onmiddellijke ingang op het ogenblik van de kennisgeving, binnen een termijn van 30 dagen na ontvangst van de polis door North Europe Life Belgium, zonder dat dit enige invloed heeft op de voorwaarden van uw lening. In dat geval zal de premie u integraal terugbetaald worden. Bovendien kan de verzekering, gedurende de looptijd ervan, op elk ogenblik opgezegd worden op uw verzoek met terugbetaling van een afkoopwaarde berekend overeenkomstig de Algemene Voorwaarden. Aanvragen tot opzegging dienen schriftelijk, gedateerd en getekend gericht te worden aan North Europe Life Belgium, Pleinlaan 11 te 1050 Brussel.

7 Wenst u verdere inlichtingen? Voor alle details betreffende de verzekeringsgegevens, zoals de premies, de verzekerde kapitalen en de duurtijd verwijzen wij naar de Bijzondere Voorwaarden van het verzekeringscontract. Voor alle details met betrekking tot de waarborgen en de uitsluitingsclausules verwijzen wij naar de Algemene Voorwaarden. Wenst u een klacht in te dienen? Elke klacht met betrekking tot deze verzekeringen en/of de eraan verbonden diensten kan gericht worden aan: uw Beobank agentschap de Beobank klantendienst op het nummer 02/ of via naar: contactinfo@beobank.be de klantendienst van North Europe Life Belgium, Pleinlaan 11, 1050 Brussel of via naar nelb-info@nelb.be de Ombudsman van de Verzekeringen, de Meeûssquare 35, 1000 Brussel per fax op 02/ of via naar: info@ombudsman.as Verzekeringstussenpersonen van North Europe Life Belgium: - Beobank NV/SA, verzekeringsagent, FSMA A, Generaal Jacqueslaan 263g, 1050 Brussel, BTW BE RPR Brussel, - Agenten of makelaars toegelaten door de FSMA als verzekeringstussenpersoon Verzekeringsmaatschappijen: North Europe Life Belgium, verzekeringsonderneming toegelaten onder NBB nummer 0956 (KB , BS ). Maatschappelijke zetel : Pleinlaan 11, 1050 Brussel (tel. 02/ fax 02/ ) - BTW BE RPR Brussel - IBAN: BE BIC: CTBKBEBX. Partners Verzekeringen, verzekeringsonderneming geregistreerd bij de NBB onder nr. 964, gevestigd Gustave Demeylaan 66, 1160 Brussel.

8 V.U. : C. Guilloret Kredietgever en verzekeringstussenpersoon : Beobank NV/SA Generaal Jacqueslaan 263g 1050 Brussel BTW BE RPR BRUSSEL IBAN: BE BIC: CTBKBEBX FSMA 19688A INS/FOL/SSVPIL/N/REV0715 Wenst u bijkomende inlichtingen? Voor meer inlichtingen, neem contact op met uw Beobank agentschap Beobank NV/SA Member of Crédit Mutuel Nord Europe

In geval van tegenspoed bent u beschermd!

In geval van tegenspoed bent u beschermd! Verzekeringen Credit Security Plan In geval van tegenspoed bent u beschermd! Bescherming van uzelf en uw naasten De Tak 21-schuldsaldoverzekering Credit Security Plan van North Europe Life Belgium biedt

Nadere informatie

Verzekeringen. Schuldsaldoverzekering. Hypotheeklening. In geval van tegenspoed bent u beschermd!

Verzekeringen. Schuldsaldoverzekering. Hypotheeklening. In geval van tegenspoed bent u beschermd! Verzekeringen Schuldsaldoverzekering Hypotheeklening In geval van tegenspoed bent u beschermd! De schuldsaldoverzekering biedt u de zekerheid dat uw hypotheeklening geheel of gedeeltelijk wordt terugbetaald

Nadere informatie

Verzekeringen. Hypo Security Plan. De schuldsaldoverzekering van NELB voor uw hypothecair krediet NELB NORTH EUROPE LIFE BELGIUM

Verzekeringen. Hypo Security Plan. De schuldsaldoverzekering van NELB voor uw hypothecair krediet NELB NORTH EUROPE LIFE BELGIUM Verzekeringen Hypo Security Plan De schuldsaldoverzekering van NELB voor uw hypothecair krediet NELB NORTH EUROPE LIFE BELGIUM Bescherm uw financiële zekerheid en die van uw dierbaren... Overlijden, tijdelijke

Nadere informatie

NELB. Hypo Security Plan. De schuldsaldoverzekering. uw hypothecair krediet. L assurance solde restant dû Prêt à. tempérament Hypo. Vous êtes protégé!

NELB. Hypo Security Plan. De schuldsaldoverzekering. uw hypothecair krediet. L assurance solde restant dû Prêt à. tempérament Hypo. Vous êtes protégé! Verzekeringen Hypo Security Plan Assurances L assurance solde restant dû Prêt à Verzekeringen tempérament Hypo Security De schuldsaldoverzekering Plan Un coup van dur... NELB voor Vous êtes protégé! uw

Nadere informatie

Hypo- & Duo Hypo Security Plan van North Europe Life Belgium N.V.

Hypo- & Duo Hypo Security Plan van North Europe Life Belgium N.V. Hypo- & Duo Hypo Security Plan van North Europe Life Belgium N.V. Type levensverzekering Tak 21 overlijdensverzekeringscontract, afgesloten met North Europe Life Belgium N.V., verzekeringsonderneming naar

Nadere informatie

Capiplan. Type levensverzekering Levensverzekering van het type tak 21 Waarborgen

Capiplan. Type levensverzekering Levensverzekering van het type tak 21 Waarborgen Capiplan Type levensverzekering Levensverzekering van het type tak 21 Waarborgen - In geval van leven van de verzekerde op de einddatum van het contract waarborgt het contract de betaling van de totale

Nadere informatie

CertiFlex: drie veilige en slimme spaarformules.

CertiFlex: drie veilige en slimme spaarformules. CertiFlex: drie veilige en slimme spaarformules. Uw Ethias-adviseur helpt u de formule te kiezen die het best bij u past. CERTIFLEX-8 CERTIFLEX PENSIOEN CERTIFLEX FISCAAL Integrale gvk Verzekeraar Ethias

Nadere informatie

GENIETEN VAN EXCLUSIEVE VOORDELEN.

GENIETEN VAN EXCLUSIEVE VOORDELEN. GENIETEN VAN EXCLUSIEVE VOORDELEN.. U BENT GOED OMRINGD. EEN REKENING NAAR KEUZE Van een gratis betaalrekening met alle nodige basisfunctionaliteiten tot een full service betaalrekening voor actief gebruik.

Nadere informatie

Financiële Informatiefiche voor fiscale levensverzekering

Financiële Informatiefiche voor fiscale levensverzekering Financiële Informatiefiche voor fiscale levensverzekering Geldig vanaf 6/2/2015 DL Strategy Type Levensverzekering Levensverzekering met intrestvoet gewaarborgd door de verzekeringsmaatschappij (Tak 21).

Nadere informatie

CertiFlex: drie veilige en slimme spaarformules.

CertiFlex: drie veilige en slimme spaarformules. CertiFlex: drie veilige en slimme spaarformules. Uw Ethias-adviseur helpt u de formule te kiezen die het best bij u past. CERTIFLEX-8 CERTIFLEX PENSIOEN CERTIFLEX FISCAAL Integrale nv Verzekeraar Ethias

Nadere informatie

Financiële Informatiefiche voor fiscale levensverzekering

Financiële Informatiefiche voor fiscale levensverzekering Financiële Informatiefiche voor fiscale levensverzekering Geldig vanaf 15/4/2016 DL Strategy Type Levensverzekering Levensverzekering met intrestvoet gewaarborgd door de verzekeringsmaatschappij (Tak 21).

Nadere informatie

Post Optima Pension 1

Post Optima Pension 1 Financiële infofiche Levensverzekeringen voor tak 21 Post Optima Pension 1 Type levensverzekering Individuele levensverzekering van onderworpen aan het Belgisch recht met gegarandeerde rentevoet (tak 21).

Nadere informatie

financiële infofiche Flexibel VAP Saving Plan geldig op 1 januari 2017

financiële infofiche Flexibel VAP Saving Plan geldig op 1 januari 2017 Type levensverzekering Doelgroep Contracterende partijen Waarborgen Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen, met gewaarborgde intrestvoet door de verzekeringsmaatschappij. Deze levensverzekering laat

Nadere informatie

Aanvullende algemene voorwaarden Waarborg overlijden door ongeval (geldig vanaf 1 februari 2018) Versie 001 Date 1 april 2018

Aanvullende algemene voorwaarden Waarborg overlijden door ongeval (geldig vanaf 1 februari 2018) Versie 001 Date 1 april 2018 (geldig vanaf 1 februari 2018) Versie 001 Date 1 april 2018 Inhoud 1. Wat moet ik in deze aanvullende algemene voorwaarden verstaan onder?...3 2. Welke verzekeringsdekking voorziet deze aanvullende waarborg?.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN FIRST FISCAAL FIRST PENSIOENSPAREN

ALGEMENE VOORWAARDEN FIRST FISCAAL FIRST PENSIOENSPAREN ALGEMENE VOORWAARDEN FIRST FISCAAL FIRST PENSIOENSPAREN Inhoudstafel Blz. Artikel 1 : Definities 4 Artikel 2 : Doel van het contract - Algemene beschrijving 4 Artikel 3 : Ingangsdatum van het contract

Nadere informatie

FINANCIËLE INFOFICHE

FINANCIËLE INFOFICHE FINANCIËLE INFOFICHE RENT LIFE - RENT FIX - RENT TEMPO Ethias nv Uw verzekeringsagent 2517-707 07/15 OM MEER TE WETEN OVER DE RENTEFORMULES EN VOOR EEN GRATIS OFFERTE, INFORMEER U VANAF VANDAAG: > Bezoek

Nadere informatie

fiscale aspecten van de levensverzekering

fiscale aspecten van de levensverzekering fiscale aspecten van de levensverzekering Meer dan verzekerd Baloise Group FISCALE ASPECTEN VAN DE INDIVIDUELE LEVENSVERZEKERING Recht op belastingvermindering De premies van een individuele levensverzekering

Nadere informatie

1. Financiële informatiefiche levensverzekering voor de

1. Financiële informatiefiche levensverzekering voor de 1. Financiële informatiefiche levensverzekering voor de overlijdensverzekeringen (andere dan spaar- en beleggingsproducten), zowel binnen als buiten het kader van het fiscaal regime voor pensioensparen

Nadere informatie

financiële infofiche Flexibel VAP Saving Plan geldig op 22 mei 2017

financiële infofiche Flexibel VAP Saving Plan geldig op 22 mei 2017 Type levensverzekering Doelgroep Contracterende partijen Waarborgen Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen, met gewaarborgde intrestvoet door de verzekeringsmaatschappij. Deze levensverzekering laat

Nadere informatie

Elitis Blue Cover van Federale Verzekering

Elitis Blue Cover van Federale Verzekering Financiële infofiche levensverzekering voor overlijdensverzekeringen (niet sparen en beleggen) Elitis Blue Cover van Federale Verzekering Type levensverzekering Elitis Blue Cover is een tijdelijke overlijdensverzekering

Nadere informatie

Financiële infofiche levensverzekering voor overlijdensverzekeringen (niet sparen en beleggen)

Financiële infofiche levensverzekering voor overlijdensverzekeringen (niet sparen en beleggen) Financiële infofiche levensverzekering voor overlijdensverzekeringen (niet sparen en beleggen) Elitis Top Cover Type levensverzekering Elitis Top Cover is een tijdelijke overlijdensverzekering van de tak

Nadere informatie

Financiële infofiche levensverzekering voor overlijdensverzekeringen (niet sparen en beleggen)

Financiële infofiche levensverzekering voor overlijdensverzekeringen (niet sparen en beleggen) Financiële infofiche levensverzekering voor overlijdensverzekeringen (niet sparen en beleggen) Elantis Immo Cover Type levensverzekering Elantis Immo Cover is een tijdelijke overlijdensverzekering van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ONMIDDELLIJKE RENTE OP ÉÉN HOOFD

ALGEMENE VOORWAARDEN ONMIDDELLIJKE RENTE OP ÉÉN HOOFD ALGEMENE VOORWAARDEN ONMIDDELLIJKE RENTE OP ÉÉN HOOFD Inhoudstafel Blz. Definities 5 Voorwerp van het contract 7 Artikel 1 : Aanvang van het contract 7 Artikel 2 : Duur van het contract 7 Artikel 3 : Eénmalige

Nadere informatie

CAPIPLAN 1. Type levensverzekering Levensverzekering met gewaarborgde rentevoet (Tak 21). Waarborgen

CAPIPLAN 1. Type levensverzekering Levensverzekering met gewaarborgde rentevoet (Tak 21). Waarborgen CAPIPLAN 1 Type levensverzekering Levensverzekering met gewaarborgde rentevoet (Tak 21). Waarborgen Hoofdwaarborg Bij leven van de verzekerde op de einddatum: Het contract waarborgt de betaling van de

Nadere informatie

Top-Hat Plus Plan. Type levensverzekering Levensverzekering van het type tak 21. Waarborgen

Top-Hat Plus Plan. Type levensverzekering Levensverzekering van het type tak 21. Waarborgen Top-Hat Plus Plan Type levensverzekering Levensverzekering van het type tak 21. Waarborgen - In geval van leven van de verzekerde op de einddatum van het contract waarborgt het contract de betaling van

Nadere informatie

Home Invest Plan SPAREN

Home Invest Plan SPAREN Home Invest Plan SPAREN Home Invest Plan fiscaal voordelig Uw woonkrediet fiscaal voordelig plannen We hebben allemaal een baksteen in de maag. Logisch, want een eigen huis blijft een uitstekende belegging.

Nadere informatie

FIRST Fiscaal. Combineer belastingvoordeel en hoog rendement

FIRST Fiscaal. Combineer belastingvoordeel en hoog rendement Combineer belastingvoordeel en hoog rendement Spaar en bespaar Bent u ook op zoek naar een fiscaal voordelige spaarformule? Wist u dat u elk jaar tot 1.990 euro kan sparen en tevens een belastingvermindering

Nadere informatie

Financiële Informatiefiche voor fiscale levensverzekering

Financiële Informatiefiche voor fiscale levensverzekering Financiële Informatiefiche voor fiscale levensverzekering Geldig vanaf 14/3/2017 DL Strategy Type Levensverzekering Levensverzekering met intrestvoet gewaarborgd door de verzekeringsmaatschappij (Tak 21).

Nadere informatie

Uitvaartplan Algemene Voorwaarden Voorafgetekende Polis

Uitvaartplan Algemene Voorwaarden Voorafgetekende Polis Uitvaartplan Algemene Voorwaarden Voorafgetekende Polis Inleiding Huidig document vormt de Algemene Voorwaarden van de Polis Uitvaartplan welke u onderschrijft bij ons, North Europe Life Belgium, Pleinlaan

Nadere informatie

Financiële infofiche levensverzekering voor combinatie tak 21 en 23

Financiële infofiche levensverzekering voor combinatie tak 21 en 23 CAMELEON - CAMELEON Dynamico CAMELEON - CAMELEON Dynamico 1 TYPE LEVENSVERZEKERING Levensverzekering waarbij een gegarandeerd rendement (tak 21) gecombineerd wordt met een rendement dat gekoppeld is aan

Nadere informatie

FINANCIËLE INFOFICHE

FINANCIËLE INFOFICHE FINANCIËLE INFOFICHE RENT LIFE - RENT FIX - RENT TEMPO Ethias nv Uw verzekeringsagent 2517-707 01/17 OM MEER TE WETEN OVER DE RENTEFORMULES EN VOOR EEN GRATIS OFFERTE, INFORMEER U VANAF VANDAAG: > Bezoek

Nadere informatie

Managed Funds Aggressive Fund 1

Managed Funds Aggressive Fund 1 Managed Funds Aggressive Fund 1 LANGE TERMIJNSPAREN EN NIET-FISCAAL SPAREN Type levensverzekering Waarborgen Levensverzekering met een rendement dat gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23). Er kunnen

Nadere informatie

PLAN FOR LIFE + Offerte

PLAN FOR LIFE + Offerte PLAN FOR LIFE + Offerte Verzekeringnemer / aangeslotene / verzekerde: 2014 Student Tussenpersoon: Ardeos BVBA Azalealaan 3 2275 Lille Tel.: 014/729468 E-mail: jv@ardeos.be FSMA-nr.: 108247A Tussenpersoonsnr.:

Nadere informatie

ING Life Star Plan. Type levensverzekering. Waarborgen. Doelgroep. Rendement

ING Life Star Plan. Type levensverzekering. Waarborgen. Doelgroep. Rendement ING Life Star Plan Type levensverzekering Levensverzekering met flexibele premies van het type tak 21 waarvan de interestvoet op de gestorte netto premie(1) gegarandeerd is. Waarborgen Bij leven van de

Nadere informatie

Financiële infofiche levensverzekering voor combinatie Tak 21 en 23

Financiële infofiche levensverzekering voor combinatie Tak 21 en 23 Financiële infofiche levensverzekering voor combinatie Tak 21 en 23 CAMBIO 1 TYPE LEVENSVERZEKERING Levensverzekering waarbij een gegarandeerd rendement (tak 21) gecombineerd wordt met een rendement dat

Nadere informatie

KeyPension Blue. Algemene voorwaarden geldig vanaf 15 november 2008

KeyPension Blue. Algemene voorwaarden geldig vanaf 15 november 2008 Delta Lloyd Life NV Fonsnylaan 38 B - 1060 Brussel Telefoon: +32 (0)2 238 87 77 Fax: +32 (0)2 238 89 83 www.deltalloydlife.be Algemene voorwaarden geldig vanaf 15 november 2008 C7122B - SL-9506-N 11/2008

Nadere informatie

Aanvullende algemene voorwaarden Waarborg invaliditeit Credit care (geldig vanaf 1 februari 2018) Versie 001 Date 1 april 2018

Aanvullende algemene voorwaarden Waarborg invaliditeit Credit care (geldig vanaf 1 februari 2018) Versie 001 Date 1 april 2018 (geldig vanaf 1 februari 2018) Versie 001 Date 1 april 2018 Inhoud 1. Wat moet ik in deze aanvullende algemene voorwaarden verstaan onder?...3 2. Welke verzekeringsdekking voorziet deze aanvullende waarborg?.

Nadere informatie

Life Cycle Plan 1. Aanvullende waarborg optioneel:

Life Cycle Plan 1. Aanvullende waarborg optioneel: Life Cycle Plan 1 Type levensverzekering Levensverzekering waarvan het rendement verbonden is aan beleggingsfondsen (tak 23). Waarborgen - In geval van leven van de verzekerde (= verzekeringsnemer) op

Nadere informatie

JEUGDPLAN Capi 23 1. Type levensverzekering. Raadpleeg ook de afzonderlijke informatiefiche van het gekozen fonds. Waarborgen

JEUGDPLAN Capi 23 1. Type levensverzekering. Raadpleeg ook de afzonderlijke informatiefiche van het gekozen fonds. Waarborgen JEUGDPLAN Capi 23 1 Type levensverzekering Levensverzekering met gewaarborgde rentevoet op de premies gestort in het tak 21-gedeelte van het contract (Tak 21). De winstdeelname wordt gestort in het tak

Nadere informatie

RECORD PREMIUM 1 1. Levensverzekering met een eenmalige premie van het type tak 21, met een gegarandeerde rentevoet op de gestorte nettopremie².

RECORD PREMIUM 1 1. Levensverzekering met een eenmalige premie van het type tak 21, met een gegarandeerde rentevoet op de gestorte nettopremie². RECORD PREMIUM 1 1 Type levensverzekering Waarborgen Levensverzekering met een eenmalige premie van het type tak 21, met een gegarandeerde rentevoet op de gestorte nettopremie². In geval van leven van

Nadere informatie

Home Invest Plan. sparen en beleggen

Home Invest Plan. sparen en beleggen Home Invest Plan sparen en beleggen Home Invest Plan fiscaal voordelig Bereid uw woonkrediet slim voor met een lonende aftrekpost. Het eigen huis blijft een van de beste beleggingen. Logisch dat iedereen

Nadere informatie

Informatiefiche CAPIPLAN (tak 21) (Niet-Fiscaal Sparen)

Informatiefiche CAPIPLAN (tak 21) (Niet-Fiscaal Sparen) Informatiefiche CAPIPLAN (tak 21) (Niet-Fiscaal Sparen) Editiedatum: 21/02/2018. Capiplan (tak 21) is een optie binnen het product Niet-Fiscaal Sparen (Combinatie tak 21 en/of tak 23). Deze informatiefiche

Nadere informatie

CAPI 23 1. Type levensverzekering. Waarborgen

CAPI 23 1. Type levensverzekering. Waarborgen CAPI 23 1 Type levensverzekering Waarborgen Levensverzekering met gewaarborgde rentevoet (Tak 21). Met betrekking tot de winstdeelname wordt dit gecombineerd met een rendement gekoppeld aan beleggingsfondsen

Nadere informatie

Facultatieve Verzekering Werkloosheid. Algemene voorwaarden Levensverzekering. Editie

Facultatieve Verzekering Werkloosheid. Algemene voorwaarden Levensverzekering. Editie Algemene voorwaarden Levensverzekering Facultatieve Verzekering Werkloosheid Editie 10.05.2010 Algemene voorwaarden van toepassing op de contracten Effectenrekeningverzekering. Editie 15/09/2010 1/5 Algemene

Nadere informatie

Myriad TYPE LEVENSVERZEKERING

Myriad TYPE LEVENSVERZEKERING Myriad TYPE LEVENSVERZEKERING Levensverzekering die een, door de verzekeringsmaatschappij, gewaarborgd rendement (Tak 21) en een rendement gekoppeld aan beleggingsfondsen (Tak 23) combineert. WAARBORGEN

Nadere informatie

ING Life Star Plan. Type levensverzekering. Waarborgen. Doelgroep. Rendement

ING Life Star Plan. Type levensverzekering. Waarborgen. Doelgroep. Rendement ^{SIM} ^{stk="p5502" } ^{pstock="p5502" } ^{var vstock="p5502" } ^{var varchive="a"} ^{var varchiveid="ass0051017" } ^{var varchivedate="21122012" } ^{var varchiveinfo="017" } ^{Job_desc="RUL089-20/12/2012-GE-NL-3100-1-JT:35GU3"

Nadere informatie

aantrekkelijke premie onderscheid rokers en niet-rokers premievermindering tot 50% naargelang de combinatie rente ongeval/ziekte.

aantrekkelijke premie onderscheid rokers en niet-rokers premievermindering tot 50% naargelang de combinatie rente ongeval/ziekte. gewaarborgd inkomen free income AXA stelt een interessante nieuwigheid voor starters voor : de mogelijkheid om te kiezen voor een rente bij ongeval die 0, 1, 2 of 3 maal de rente bij ziekte bedraagt. eenvoud

Nadere informatie

Financiële infofiche levensverzekering voor tak 21

Financiële infofiche levensverzekering voor tak 21 TYPE LEVENSVERZEKERING WAARBORGEN Levensverzekering met vrije stortingen en een gegarandeerd rendement (tak 21). Self Life Dynamico garandeert prestaties bij leven en prestaties bij invaliditeit (indien

Nadere informatie

SwingRIZIV. Denk eraan om ook voor uzelf te zorgen.

SwingRIZIV. Denk eraan om ook voor uzelf te zorgen. SwingRIZIV Denk eraan om ook voor uzelf te zorgen. U bent geneesheer, tandarts, apotheker of kinesist en u geniet het RIZIV-statuut. Jaarlijks keert het RIZIV dus een bedrag uit voor de opbouw van een

Nadere informatie

OVERZICHT. Allianz All-In-One Pro Algemene voorwaarden AD1082NL-09/13 1

OVERZICHT. Allianz All-In-One Pro Algemene voorwaarden AD1082NL-09/13 1 OVERZICHT Artikel 1 Vooraf. blz. 2 Artikel 2 Basisvoorwaarden... blz. 2 Artikel 3 Overzicht van de verzekeringscontracten waaruit het package kan bestaan.. blz. 2 Artikel 4 Bijzonderheden van een package....

Nadere informatie

CAPI 23 1 PENSIOENSPAREN, LANGE TERMIJNSPAREN EN NIET-FISCAAL SPAREN

CAPI 23 1 PENSIOENSPAREN, LANGE TERMIJNSPAREN EN NIET-FISCAAL SPAREN CAPI 23 1 PENSIOENSPAREN, LANGE TERMIJNSPAREN EN NIET-FISCAAL SPAREN Type levensverzekering Levensverzekering met gewaarborgde rentevoet op de premies gestort in het tak 21-gedeelte van het contract (Tak

Nadere informatie

COLLECTIEVE POLIS GEZONDHEIDSZORG TEN VOORDELE VAN DE PERSONEELSLEDEN VAN. PROVIDENTIA cv

COLLECTIEVE POLIS GEZONDHEIDSZORG TEN VOORDELE VAN DE PERSONEELSLEDEN VAN. PROVIDENTIA cv COLLECTIEVE POLIS GEZONDHEIDSZORG TEN VOORDELE VAN DE PERSONEELSLEDEN VAN PROVIDENTIA cv Dienst polissen: 49@belins.be 02/286.65.75 Dienst schade: 491@ belins.be 02/286.60.30 Fax: 02/286.74.76 te Brussel

Nadere informatie

Junior Life Cycle 1. Aanvullende waarborgen optioneel:

Junior Life Cycle 1. Aanvullende waarborgen optioneel: Junior Life Cycle 1 Type levensverzekering Levensverzekering waarvan het rendement verbonden is aan beleggingsfondsen (tak 23). Waarborgen - In geval van leven van het verzekerde kind op de einddatum:

Nadere informatie

Managed Funds FFG Architect Strategy Fund 1 PENSIOENSPAREN, LANGE TERMIJNSPAREN EN NIET- FISCAAL SPAREN

Managed Funds FFG Architect Strategy Fund 1 PENSIOENSPAREN, LANGE TERMIJNSPAREN EN NIET- FISCAAL SPAREN Managed Funds FFG Architect Strategy Fund 1 PENSIOENSPAREN, LANGE TERMIJNSPAREN EN NIET- FISCAAL SPAREN Type levensverzekering Levensverzekering met een rendement dat gekoppeld is aan beleggingsfondsen

Nadere informatie

bemiddelaar naam en adres (of stempel) nummer... ... CBFA-nummer... ... telefoonnummer... ... straat, huisnummer en eventueel busnummer

bemiddelaar naam en adres (of stempel) nummer... ... CBFA-nummer... ... telefoonnummer... ... straat, huisnummer en eventueel busnummer FLEXIBEL VAP SAVING exemplaar voor de maatschappij nieuwe zaak RIZIV-polis bemiddelaar naam en adres (of stempel) nummer... vervangt polis nr.... begindatum contract einddatum contract: 65 jaar CBFA-nummer...

Nadere informatie

Pensioenspaarcontract van het type Universal Life

Pensioenspaarcontract van het type Universal Life Pensioenspaarcontract van het type Universal Life Algemene voorwaarden Securex Leven - VOV - Maatschappelijke zetel: Tervurenlaan 43, 1040 Brussel Erkend bij KB van 5.1.1982 (B.S. 23.1.1982) onder nr.

Nadere informatie

JEUGDPLAN Capi Type levensverzekering. Raadpleeg ook de afzonderlijke informatiefiche van het gekozen fonds. Waarborgen

JEUGDPLAN Capi Type levensverzekering. Raadpleeg ook de afzonderlijke informatiefiche van het gekozen fonds. Waarborgen JEUGDPLAN Capi 23 1 Type levensverzekering Levensverzekering met gewaarborgde rentevoet op de premies gestort in het tak 21-gedeelte van het contract (Tak 21). De winstdeelname wordt gestort in het tak

Nadere informatie

Junior Invest Plan SPAREN EN BELEGGEN. Bouwen aan een droomstart voor uw kind of kleinkind

Junior Invest Plan SPAREN EN BELEGGEN. Bouwen aan een droomstart voor uw kind of kleinkind Junior Invest Plan SPAREN EN BELEGGEN Bouwen aan een droomstart voor uw kind of kleinkind Junior Invest Plan De toekomst van uw kinderen of kleinkinderen In alle vrijheid sparen voor uw kinderen Met Junior

Nadere informatie

Financiële infofiche levensverzekering voor combinatie tak 21 en 23

Financiële infofiche levensverzekering voor combinatie tak 21 en 23 cambio CAMBIO 1 TYPE LEVENSVERZEKERING WAARBORGEN Levensverzekering waarbij een gegarandeerd rendement (tak 21) gecombineerd wordt met een rendement dat gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23). Cambio

Nadere informatie

Managed Funds Balanced Fund 1

Managed Funds Balanced Fund 1 Managed Funds Balanced Fund 1 PENSIOENSPAREN, LANGE TERMIJNSPAREN EN NIET-FISCAAL SPAREN Type levensverzekering Levensverzekering met een rendement dat gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23). Waarborgen

Nadere informatie

Het leven zit vol risico s. Speel op zeker met uw spaargeld

Het leven zit vol risico s. Speel op zeker met uw spaargeld Het leven zit vol risico s Speel op zeker met uw spaargeld Veilige en sterke prestaties voor uw spaargeld De DL Eternal en DL Eternal Alpha fondsen van DL Strategy 1 Uw spaargeld is veilig, rendabel en

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN CertiFlex-8 Ethias nv rue des Croisiers 24 4000 luik www.ethias.be Verzekeringstussenpersoon ingeschreven onder het FSMA nr. 14101A in de categorie verzekeringsagent RPR Luik BTW BE

Nadere informatie

financiële infofiche Flexibel VAP Saving Plan geldig op 20 november 2017

financiële infofiche Flexibel VAP Saving Plan geldig op 20 november 2017 Type levensverzekering Doelgroep Spaardoelstelling Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen, met gewaarborgde intrestvoet door de verzekeraar. Deze levensverzekering laat toe om eventuele winstdelingen

Nadere informatie

cameleon/cameleon Dynamico

cameleon/cameleon Dynamico cameleon/cameleon Dynamico CAMELEON - CAMELEON DYNAMICO 1 TYPE LEVENSVERZEKERING WAARBORGEN Levensverzekering waarbij een gegarandeerd rendement (tak 21) gecombineerd wordt met een rendement dat gekoppeld

Nadere informatie

Gewaarborgde rentevoet. AG Safe+ Laat uw belegging veilig groeien

Gewaarborgde rentevoet. AG Safe+ Laat uw belegging veilig groeien Gewaarborgde rentevoet AG Safe+ Laat uw belegging veilig groeien Een vaste, gewaarborgde rentevoet AG Safe+ is een individuele levensverzekering (tak 21) van AG Insurance. Ze is onderworpen aan Belgisch

Nadere informatie

ING Life Savings Plan

ING Life Savings Plan Type levensverzekering ING Life Savings Plan Levensverzekering met flexibele premies van het type tak 21 waarvan de interestvoet op de gestorte netto premie(1) gegarandeerd is. Waarborgen Bij leven van

Nadere informatie

CAPI 23 1 PENSIOENSPAREN, LANGE TERMIJNSPAREN EN NIET-FISCAAL SPAREN

CAPI 23 1 PENSIOENSPAREN, LANGE TERMIJNSPAREN EN NIET-FISCAAL SPAREN CAPI 23 1 PENSIOENSPAREN, LANGE TERMIJNSPAREN EN NIET-FISCAAL SPAREN Type levensverzekering Levensverzekering met gewaarborgde rentevoet op de premies gestort in het tak 21-gedeelte van het contract (Tak

Nadere informatie

KBC Home & Pension Plan

KBC Home & Pension Plan KBC Home & Pension Plan Type Levensverzekering Waarborgen Het KBC Home & Pension Plan is een tak 21 spaarverzekering met een door de verzekeraar gegarandeerd rendement Deze financiële informatiefiche beschrijft

Nadere informatie

CAPI PENSIOENSPAREN of LANGE TERMIJNSPAREN

CAPI PENSIOENSPAREN of LANGE TERMIJNSPAREN CAPI 23 1 PENSIOENSPAREN of LANGE TERMIJNSPAREN Type levensverzekering Waarborgen Levensverzekering met gewaarborgde rentevoet op de premies gestort in het tak 21-gedeelte van het contract (Tak 21). De

Nadere informatie

(Sociaal) VRIJ AANVULLEND PENSIOEN 1

(Sociaal) VRIJ AANVULLEND PENSIOEN 1 (Sociaal) VRIJ AANVULLEND PENSIOEN 1 Type levensverzekering Levensverzekering met gewaarborgde rentevoet (Tak 21). Mogelijkheid om te kiezen voor een formule waarbij dit met betrekking tot de winstdeelname

Nadere informatie

Reglement modulo 50+

Reglement modulo 50+ Reglement modulo 50+ Ethias nv rue des Croisiers 24 4000 Luik www.ethias.be info@ethias.be Verzekeringsonderneming toegelaten onder het nr. 0196 voor de beoefening van alle verzekeringstakken Niet-Leven,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Credit care (geldig vanaf 1 februari 2018) Versie 001 Datum 01 april 2018

Algemene voorwaarden Credit care (geldig vanaf 1 februari 2018) Versie 001 Datum 01 april 2018 (geldig vanaf 1 februari 2018) Versie 001 Datum 01 april 2018 Inhoud 1. Wat moet ik in deze overeenkomst verstaan onder...3 2. Welke verzekeringsdekking voorziet deze overeenkomst?...3 3. Op basis van

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden AGENIA FISCAL

Algemene Voorwaarden AGENIA FISCAL North Europe Life Belgium Pleinlaan 11 te 1050 Brussel Tel : 02/789.42.00 Fax : 02/789.42.01 BTW-(BE)-0403-217-320 RPR Brussel IBAN : BE96 9530 6658 4405 BIC : CTBKBEBX Verzekeringsonderneming toegelaten

Nadere informatie

ik bundel mijn verzekeringen en ik word extra beloond

ik bundel mijn verzekeringen en ik word extra beloond uw AXA bankagent of verzekeringsmakelaar ik bundel mijn verzekeringen en ik word extra beloond Raadpleeg uw AXA bankagent of verzekeringsmakelaar voor meer informatie over de voorwaarden van happy family

Nadere informatie

INFOFICHE FIDEA SCHULDSALDOVERZEKERING

INFOFICHE FIDEA SCHULDSALDOVERZEKERING INFOFICHE FIDEA SCHULDSALDOVERZEKERING Deze infofiche is geldig op 1 augustus 2017. De Fidea Schuldsaldoverzekering is bedoeld om kredieten (minimum 10 000,00) van particulieren of bedrijfsleiders te verzekeren

Nadere informatie

financiële infofiche Flexibel Saving Plan geldig op 1 januari 2017

financiële infofiche Flexibel Saving Plan geldig op 1 januari 2017 Type levensverzekering Levensverzekering met een door de verzekeringsmaatschappij gewaarborgde intrestvoet (tak 21-luik) en/of belegging in beleggingsfondsen (tak 23-luik). Binnen deze levensverzekering

Nadere informatie

PLAN FOR LIFE + Offerte

PLAN FOR LIFE + Offerte PLAN FOR LIFE + Offerte Verzekeringnemer / verzekerde: Voorbeeld tak 23 Voorliggende offerte is geldig tot 10.03.2015 onder voorbehoud van aanvaarding van het risico door Allianz Benelux n.v.. Makelaar:

Nadere informatie

VIVIUM Non-Stop Plan. Verzeker het voortbestaan van uw zaak

VIVIUM Non-Stop Plan. Verzeker het voortbestaan van uw zaak VIVIUM Non-Stop Plan Verzeker het voortbestaan van uw zaak Maandelijkse uitkering tijdens arbeidsongeschiktheid Tot 80% van uw bedrijfskosten betaald door VIVIUM Hét redmiddel voor uw onderneming tijdens

Nadere informatie

PLAN FOR LIFE + Offerte

PLAN FOR LIFE + Offerte PLAN FOR LIFE + Offerte Verzekeringnemer / aangeslotene / verzekerde: Voorbeeld MySavings Voorliggende offerte is geldig tot 12.02.2015 onder voorbehoud van aanvaarding van het risico door Allianz Benelux

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN CertiFlex Fiscaal CERTIFLEX PENSIOEN Ethias nv rue des Croisiers 24 4000 luik www.ethias.be Verzekeringstussenpersoon ingeschreven onder het FSMA nr. 14101A in de categorie verzekeringsagent

Nadere informatie

Safe Return+ Laat uw belegging veilig groeien! 3,40 % in 2010! 1

Safe Return+ Laat uw belegging veilig groeien! 3,40 % in 2010! 1 Safe Return+ Laat uw belegging veilig groeien! 3,40 % in 2010! 1 Een vaste gewaarborgde rentevoet gedurende 8 jaar Met Safe Return+ kiest u voor de absolute zekerheid van een aantrekkelijk rendement op

Nadere informatie

Offerte Invest for Life Corporate 2

Offerte Invest for Life Corporate 2 Offerte Invest for Life Corporate 2 Opgemaakt ter attentie van: Voorbeeld MySavings Aangeboden door: MySavings Antwerpselaan, 38 1000 - Bruxelles info@mysavings.be www.mysavings.be Deze offerte verplicht

Nadere informatie

life opportunity selection AXA Belgium Finance nl

life opportunity selection AXA Belgium Finance nl life opportunity selection AXA Belgium Finance nl TYPE LEVENSVERZEKERING Life opportunity selection AXA Belgium Finance (Nl) is een levensverzekeringsproduct van het type 'tak 23' dat wordt uitgegeven

Nadere informatie

ALGEMENE VERZEKERINGSVOORWAARDEN HYPO PROTECT CLASSIC HYPO PROTECT 2WIN

ALGEMENE VERZEKERINGSVOORWAARDEN HYPO PROTECT CLASSIC HYPO PROTECT 2WIN Algemene voorwaarden HYPO PROTECT CLASSIC - HYPO PROTECT 2WIN ALGEMENE VERZEKERINGSVOORWAARDEN HYPO PROTECT CLASSIC HYPO PROTECT 2WIN In deze algemene verzekeringsvoorwaarden staan alle afspraken tussen

Nadere informatie

Financiële infofiche Levensverzekeringen voor tak 23. Top Profit 1. Type levensverzekering

Financiële infofiche Levensverzekeringen voor tak 23. Top Profit 1. Type levensverzekering Financiële infofiche Levensverzekeringen voor tak 23 Top Profit 1 Type levensverzekering Individuele levensverzekering waarvan het rendement gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23). Waarborgen Waarborgen

Nadere informatie

ACTIE GEZIN. tot en met 31/12/2014* Bescherm uw gezin en krijg tot. 2 jaar aan halve prijs! Familiale. Rechtsbijstand Privéleven*

ACTIE GEZIN. tot en met 31/12/2014* Bescherm uw gezin en krijg tot. 2 jaar aan halve prijs! Familiale. Rechtsbijstand Privéleven* ACTIE GEZIN tot en met 31/12/2014* Bescherm uw gezin en krijg tot 2 jaar aan halve prijs! Top + Familiale Rechtsbijstand Privéleven* 2 jaar aan halve prijs! Top + Familiale Rechtsbijstand Privéleven* Onderschrijf

Nadere informatie

Lening op afbetaling FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ.

Lening op afbetaling FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Lening op afbetaling FINTRO. GAAT VER, BLIJFT DICHTBIJ. Voor elke behoefte een krediet dat bij u past U plant een belangrijke aankoop of u wordt geconfronteerd met een onverwachte uitgave? En u beschikt

Nadere informatie

Financiële infofiche levensverzekering voor overlijdensverzekeringen (niet sparen en beleggen)

Financiële infofiche levensverzekering voor overlijdensverzekeringen (niet sparen en beleggen) Financiële infofiche levensverzekering voor overlijdensverzekeringen (niet sparen en beleggen) Elitis Life Protect + De Vitis Life NV Type levensverzekering Elitis Life Protect is een tijdelijke overlijdensverzekering

Nadere informatie

VAPZ - Sociaal VAP - RIZIV

VAPZ - Sociaal VAP - RIZIV VAPZ - Sociaal VAP - RIZIV 2 VAPZ - Sociaal VAP - RIZIV Inhoud Reden bijvoegsel en invoegetreding...3 Pensioenleeftijd...3 Verdaging van de pensioenleeftijd...3 Gevolgen van de verdaging van de pensioenleeftijd...3

Nadere informatie

Managed Funds Dynamic Fund 1

Managed Funds Dynamic Fund 1 Managed Funds Dynamic Fund 1 PENSIOENSPAREN of LANGE TERMIJNSPAREN Type levensverzekering Levensverzekering met een rendement dat gekoppeld is aan beleggingsfondsen (tak 23). Er kunnen premies en/of winstdeelnames

Nadere informatie

Bent u zelfstandige met vennootschap? Gewaarborgd inkomen Kies voor financiële zekerheid, ook bij arbeidsongeschiktheid!

Bent u zelfstandige met vennootschap? Gewaarborgd inkomen Kies voor financiële zekerheid, ook bij arbeidsongeschiktheid! Bent u zelfstandige met vennootschap? Gewaarborgd inkomen Kies voor financiële zekerheid, ook bij arbeidsongeschiktheid! Niemand kan voorspellen hoe uw professionele toekomst er zal uitzien. Er zijn heel

Nadere informatie

U wilt meer info? U kunt de Financiële Info Fiche Beobank Invest 4Life ook raadplegen op onze website www.beobank.be.

U wilt meer info? U kunt de Financiële Info Fiche Beobank Invest 4Life ook raadplegen op onze website www.beobank.be. V.U. : Beobank NV/SA Generaal Jacqueslaan 263g 1050 Brussel BTW BE 0401.517.147 RPR BRUSSEL IBAN: BE77 9545 4622 6142 BIC: CTBKBEBX FSMA 19688A INS/FOL/INVEST4LIFE/N/REV 0715 U wilt meer info? Voor bijkomende

Nadere informatie

EEN OVERLIJDENSVERZEKERING BESCHERMT UW GEZIN!

EEN OVERLIJDENSVERZEKERING BESCHERMT UW GEZIN! Mijn auto verzekerd! Mijn huis verzekerd! Mijn gezin verzekerd? EEN OVERLIJDENSVERZEKERING BESCHERMT UW GEZIN! Sara 32 jaar Twee jaar geleden stierf mijn man. Ik bleef achter met 2 kleine kindjes en een

Nadere informatie

Credit Competence Center. Vergoedingsovereenkomst 2017

Credit Competence Center. Vergoedingsovereenkomst 2017 Credit Competence Center Vergoedingsovereenkomst 2017 Inhoud Vergoedingen 2017....................................... 3 1. Algemene toekenningsvoorwaarden.............................. 4 2. Bijzondere

Nadere informatie

ING Life Pension Plan

ING Life Pension Plan Type levensverzekering ING Life Pension Plan Levensverzekering met flexibele premies van het type tak 21 waarvan de interestvoet op de gestorte netto premie(1) gegarandeerd is. Waarborgen Bij leven van

Nadere informatie

VOORSTEL RECHTSBIJSTAND FAMILY 2014

VOORSTEL RECHTSBIJSTAND FAMILY 2014 LAR Rechtsbijstand VOORSTEL RECHTSBIJSTAND FAMILY 2014 Wij halen uw gelijk. VEREENVOUDIGD VOORSTEL RECHTSBIJSTAND LAR FAMILY Nieuwe zaak : Bijvoegsel Vervaldag: Makelaar Producentennr: Kantoor: Ref: Verzekeringsnemer

Nadere informatie

Financiële Infofiche. Deze Financiële Infofiche beschrijft de modaliteiten van het product in voege op 1 april 2015.

Financiële Infofiche. Deze Financiële Infofiche beschrijft de modaliteiten van het product in voege op 1 april 2015. NN Life Opti Choice Financiële Infofiche Deze Financiële Infofiche beschrijft de modaliteiten van het product in voege op 1 april 2015. Type levensverzekering Levensverzekering van tak 23 waarvan het rendement

Nadere informatie

ACE 50+ Gegarandeerde levensverzekering Aanvullend voordeel:

ACE 50+ Gegarandeerde levensverzekering Aanvullend voordeel: ACE 50+ Gegarandeerde levensverzekering Vrije keuze verzekerd bedrag tot maximaal 12.630,- afhankelijk van uw leeftijd en de premie die u kiest Lage instappremies; vanaf 4,99 per maand Maximale aanvangsleeftijd

Nadere informatie

individuele pensioentoezegging stars for life praktische gids het pensioenplan

individuele pensioentoezegging stars for life praktische gids het pensioenplan individuele pensioentoezegging stars for life praktische gids het pensioenplan inhoud : 1. een must voor elke zelfstandige bedrijfsleider 2. wie kan een IPT afsluiten? 3. hoe werkt de individuele pensioentoezegging?

Nadere informatie